Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • خودروى بنز على دايي، كاپيتان تيم ملى فوتبال توسط پليس توقيف شد.
    به گزارش خبرنگار "فردا"، دليل توقيف خودروى دايي، نداشتن پلاك ايران عنوان شده است اما برخى اخبار تاييد نشده حكايت از وقوع تخلف در اين زمينه دارد.
    دايى امروز براى پيگيرى اين مسئله به اداره آگاهى تهران مراجعه كرده بود.
    در روزهاى گذشته، كاپيتان تيم ملى فوتبال ايران آماج حملات گسترده اى از سوى برخى مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است. چند روز پيش برخى منابع خبرى در گزارشهايى غير معتبر و جهت دار وى را به شركت در كنسرت موسيقى گوگوش، خواننده ايراني، در لوس آنجلس متهم كرده بودند. اين اتهام با واكنش شديد دايى و فدراسيون فوتبال مواجه شده است.

    Comment


    • مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬آلمان در قاره اروپا چهارشنبه شب به پایان رسید و تیم‌های فرانسه، سوئد و صربستان و مونته‌نگرو نیز جواز حضور در مرحله نهایی را كسب كردند و شمار تیم ‌های صعود كننده به مرحله نهایی مسابقات به جز تیم میزبان به ‪ ۲۶‬تیم رسید.

      در مجموع بازیهای انجام شده در قاره اروپا تاكنون 11 ‪كشور فرانسه، پرتغال، صربستان و مونته‌نگرو، ایتالیا، آلمان، انگلستان، هلند، اوكراین، كروواسی، سوئد و لهستان، جواز حضور در جام جهانی آلمان را گرفته‌اند و تیم‌های نروژ، تركیه، جمهوری چک، اسلوونی، اسپانیا و سوییس شش تیمی هستند كه باید شانس خود را برای صعود به مرحله نهایی این مسابقات امتحان کنند.

      اما تیم ملی فوتبال اسپانیا در مسابقه دیروز به اين اميد تیم سان مارینو را با نتیجه 6 بر صفر ‬شکست داد كه تیم ملی بوسنی وهرزگوین در شهر بلگراد بر تیم صربستان و مونته‌نگرو پیروز شود، اما این بازی با شكست یک بر صفر تیم بوسنی وهرزگوین پایان یافت و تیم صربستان و مونته‌نگرو با 22 امتیاز در راس گروه هفتم و اسپانیا با ‪ ۲۰‬امتیاز در رده دوم این گروه قرار گرفت.

      تیم اسپانیا برای حضور در جام جهانی آلمان باید در مسابقه با یكی از سه كشور جمهوری اسلوواكی، سوئیس یا نروژ به پیروزی برسد اما این كه كدام كشور حریف اسپانيا خواهد بود را قرعه تعیین می‌ كند.

      این قرعه کشی روز جمعه در فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) برای تعیین چگونگی رویارویی ‪ 6 ‬كشور اروپایی كه بر سر سه سهم باقیمانده برای ورود به جام جهانی می ‌جنگند، انجام خواهد شد.

      برحسب رده‌ بندی تیم های ملی فوتبال این شش كشور اروپایی در فهرست طبقه بندی فیفا، جمهوری چک، اسپانیا و تركیه در صدر جدول و جمهوری اسلوواكی، سوئیس و نروژ حریفان آنها در این قرعه‌ كشی خواهند بود.

      در قرعه ‌كشی فیفا، در آغاز حریفان تعیین می ‌شوند و سپس بازی رفت و برگشت در زمین هر كدام مشخص خواهد شد.

      مسابقه ‌های رفت و برگشت در روزهای 21 و 25‬ آبان برگزار می ‌شود.

      مراسم قرعه ‌كشی شش تیم برتر دوم گروه‌ های مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی 2006‬ آلمان در قاره اروپا امروز جمعه برگزار می ‌شود.

      همچنین در ادامه این مسابقات در منطقه آمریكای جنوبی چهارشنبه‌ شب تیم‌ های برزیل، آرژانتین، اكوادور و پاراگوئه مستقیما جواز حضور در مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی ‪ 2006‬ آلمان را كسب كردند و تیم اروگوئه برای حضور در رقابت‌ های این جام به مصاف تیم استرالیا نماینده قاره اقیانوسیه می‌رود
      در رقابت‌ های دیشب تیم اروگوئه در زمین خود با تک گل دقیقه ‪" 46‬ركوبا" از سد تیم آرژانتین گذشت، شیلی مقابل اكوادور به تساوی بدون گل رسید، برزیل سه بر صفر و با گل‌ های آدریانو، رونالدو و روبرتو كارلوس بر تیم ونزوئلا غلبه كرد، پاراگوئه یک بر صفر مغلوب كلمبیا شد و پرو 4‬ بر صفر بر بولیوی فائق آمد.

      دیدار برگشت از مرحله حذفی مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬آلمان در قاره آسیا هم چهارشنبه ‌شب در ورزشگاه شهر منامه بین دو تیم بحرین و ازبكستان برگزار شد كه این دیدار در پایان ‪ ۹۰‬دقیقه تلاش بدون آنكه گلی در برداشته باشد به پایان رسید.

      تیم بحرین كه دردیدار رفت با نتیجه یک بر یک مقابل تیم ازبكستان در تاشكند به تساوی رسیده بود به علت زدن گل در زمین حریف به عنوان تیم پنجم آسیا انتخاب شد.

      بحرینی‌ها برای صعود به مرحله نهایی جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬آلمان دو دیدار رفت و برگشت با تیم ترینیداد و توباگو، تیم چهارم منطقه كونكاكاف برگزار خواهند كرد تا چهره تیم صعودكننده مشخص شود.

      Comment


      • Comment


        • مربي باسابقه فوتبال گفت: تيم ملي ايران امروز يكي از بهترين بازي‌هاي خود را برابر كره‌ي جنوبي انجام داد.

          ناصر حجازي اظهار كرد: تيم ايران امروز بسيار خوب بازي كرد در صورتي كه برخي تغييرات در نيمه‌ي دوم از ابتداي بازي صورت گرفته بود شايد تيم ايران مي‌توانست در نتيجه‌گيري نيز موفق شود.

          وي افزود: حضور علوي به عنوان هافبك دفاعي ممكن بود به دفاع كمك كند اما وي صرفا يك بازيكن تخريب كننده است و سرعت كافي را ندارد، در حالي كه در اين بازي سرعت بسيار تاثيرگذار بود. همچنين تغييري كه در نيمه‌ي دوم صورت گرفت و برهاني جانشين نويدكيا شد مي‌توانست به اين شكل صورت گيرد كه برهاني جانشين علوي شده و زندي به عقب بازگردد. همچنين منيعي نيز مي‌توانست جايگزين مناسبي براي نصرتي باشد.

          وي افزود: حسين كعبي نيز با توجه به مصدوميتش آن بازيكن هميشگي نبود و در مجموع جناح چپ ايران آسيب پذير نشان داد.

          حجازي تصريح كرد: ايران در نيمه‌ي دوم بسيار خوب بازي كرد و كره را در زمين خودش با پاس‌هاي تك ضرب تحت اختيار گرفت. در اين ديدار دو گل دريافت كرديم كه اين گل‌ها بر روي بدشانسي ما به ثمر رسيد.البته در صحنه‌ي گل دوم كار دفاع بسيار عجيب بود چرا كه تنها زماني كه يك دقيقه به پايان بازي مانده است بازيكنان اين چنين بر روي دروازه‌ي حريف هجوم نمي‌آورند. اما مدافعان ما اين فرصت را به بازيكنان كره‌اي دادند كه در موقعيت ضد حمله قرار بگيرند و اگر بازيكن كره‌اي سرعت بيشتري داشت همان توپ اول به گل تبديل مي‌شد.

          حجازي در ادامه خاطر نشان كرد: در هر صورت بايد بازي خوب تيم ايران را به فال نيك گرفت و از اين پس بايد با ديدارهاي تداركاتي برابر تيم‌هاي بزرگ نقاط ضعف خود را بيشتر بشناسيم و بازيكناني كه قرار است نفرات اصلي تيم ملي كشورمان را در جام جهاني تشكيل دهند بايد در اين بازي‌ها به طور كامل با يكديگر هماهنگ شوند.

          وي در مورد عملكرد خط حمله‌ي تيم ملي گفت: خط حمله‌ي هر دو تيم ايران و كره كم كارترين روز را داشتند و چندان نمي‌توان در مورد عملكرد خط حمله‌ي دو تيم صحبت كرد. همچنين در مورد ميرزاپور موقعيت چنداني بر روي دروازه‌ي ايران ايجاد نشد كه بخواهيم در مورد وي اظهار نظر كنيم.

          كارشناس فوتبال كشور گفت: دو تيم ايران و كره‌ي جنوبي بازي جالب توجهي انجام ندادند.

          منصور پورحيدري اظهار كرد: ايران و كره هيچ كدام بازي خوبي انجام ندادند و اين بازي تنها مي‌تواند براي مربيان دو تيم موثر باشد تا بيشتر با نقاط ضعف تيم‌هاي خود آشنا شوند.

          وي افزود: درصد اشتباه هر دو تيم بسيار بالا بود و بازي به هيچ عنوان مطابق انتظارات نبود.

          پورحيدري تصريح كرد: نكته‌اي كه در اين بازي به طور كامل مشهود بود؛ شناسايي بازيكنان خلاق ما از سوي كره‌اي‌ها بود و اين بازي اثبات كرد كه ساير رقيبان آسيايي ما به خوبي نفرات اصلي ما را مي‌شناسند و براي از كار انداختن آنها برنامه دارند. شاهد بوديم كه نفراتي چون كريمي فرصتي براي ارايه‌ي خلاقيت و توانايي فني نداشتند و به نظر مي‌رسد تيم ملي ايران به نوعي تغيير روش در بازي خود احتياج دارد.

          وي افزود: خط مياني ايران ضعيف كار كرد، بازيكنان مياني نه خط حمله را تغذيه كردند و نه توانستند به دفاع كمك كنند، خط دفاع نيز بسيار پراشتباه ظاهر شد، اشتباه مدافعان بر روي گل دوم بسيار آماتور بود و شايد يك تيم محلي نيز به اين سادگي گل دريافت نكند.

          پورحيدري در پايان افزود: پس از گل نخست تنها فكر بازيكنان زدن گل تساوي بود كه اين موضوع تفكر تيمي ما را بر هم زد.


          Comment


          • Brancooooo boro gom shooooooooooo branco boro gom shoooooooooooooooooooooo

            Comment


            • Originally posted by Cop
              Brancooooo boro gom shooooooooooo branco boro gom shoooooooooooooooooooooo

              Chera ye morabieh khoob nemiaran mammad jan ?!

              Comment


              • برانكو ايوانكوويچ سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان، گفت: ديدارهايي نظير بازي برابر كره‌ي جنوبي بهترين راه آماده‌سازي تيم ملي تا شروع جام جهاني است.

                برانكو ايوانكوويچ اظهار كرد: پيش از ديدار با كره‌ي جنوبي، اهدافي را براي تيم ملي در نظر گرفته بوديم و انجام اين ديدار در خاك اين تيم، ما را به اهداف در نظر گرفته شده رساند.

                وي افزود: كره‌ي جنوبي تيم چهارم جام جهاني پيشين است و انجام چنين ديدار خوبي در كشور حريف و در ورزشگاهي كه اين تيم در آن به مقام چهارم رسيده، بي‌شك كار آساني نيست اما بازيكنان ما توانستند به خوبي بازي كرده و نمايشي پاياپاي را با اين تيم داشته باشند.

                برانكو افزود: ديدار با كره‌ي جنوبي به هيچ عنوان بازي دوستانه نبود بلكه شما مي‌توانستيد تمام وي?گي‌هاي ديدارهاي رسمي را در اين بازي مشاهده كنيد.

                وي با بيان اين كه دو تيم، بهترين نمايش خود را ارايه كردند، افزود: گرچه اين ديدار را به حريف واگذار كرديم اما مي‌توانم به جرات بگويم كه بازيكنان ايران اگر به لحاظ موقعيتي و در اختيار داشتن توپ از حريف سرتر نبودند حداقل با آنها برابري مي‌كردند.

                برانكو درباره‌ي انتقادات وارده به خط دفاعي تيم ملي، به ايسنا گفت: من به طور كامل از فاز دفاعي تيم رضايت دارم و تمام بازيكنان در زمان دفاع به تيم كمك مي‌كردند. از خط دفاعي نيز رضايت دارم اما از عملكرد نصرتي چندان راضي نيستم.

                وي در مورد حضور ابراهيم ميرزاپور و استفاده نكردن از ساير دروازه‌بان‌هاي تيم ملي در ديدارهاي دوستانه، تصريح كرد: ميرزاپور بهترين دروازه‌بان فوتبال ايران است و ديگر دروازه‌بانان همچون محمدي و واعظي نيز خوب هستند كه در تيم‌هاي باشگاهي‌شان نيز دروازه‌بان‌هاي اول هستند.

                ايوانكوويچ به گل‌هاي خورده‌ي ايران در ديدار با كره جنوبي اشاره كرد و به ايسنا گفت: دو گلي كه خورديم از روي بدشانسي بود. شما از اين گل‌ها در تمام ورزشگاه‌هاي جهان مشاهده مي‌كنيد و به هيچ وجه ما گل‌هاي غير حرفه‌اي دريافت نكرديم.

                وي درمورد تاثير غيبت علي دايي و مهدي مهدوي‌كيا در روند تيمي ايران در اين ديدار، گفت: دايي و مهدوي‌كيا جز بزرگ‌ترين بازيكنان ايران هستند و بي‌شك غيبت اين دو بازيكن تاثيرگذار بوده اما بازيكنان جانشين نيز عملكرد خوبي داشتند.

                ايوانكوويچ در ادامه درباره‌ي ديدارهاي تداركاتي تيم ملي تا شروع ديدارهاي جام جهاني، اظهار داشت: تا شروع اين مسابقات، به دليل آغاز رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا در سال 2006، تنها مي‌توانيم دو ديدار دوستانه برگزار كنيم. اين تعداد مسابقه براي حضور در جام جهاني بي‌شك كم است اما به دليل شركت در بازي‌هاي مقدماتي جام ملت‌ها، راه ديگري نداريم.

                وي در پايان از قطعي شدن ديدار دوستانه تيم ملي ايران برابر تيم‌هاي توگو و السالوادور در ماه‌هاي آينده در تهران خبر داد.

                Comment


                • استيون جرارد كاپيتان ليورپول كه در آگوست با راي فيفا ارزشمندترين بازيكن فوتبال اروپا نام گرفت به دليل نقش تعيين كننده در راهيابي ليورپول به ليگ قهرمانان اروپاي فصل گذشته از بالاترين بخت بين مردان انگلستان برخوردار است.

                  وين روني مهاجم منچستر يونايتد، ديويد بكام گوش راست رئال مادريد و فرانك لمپارد مرد مياني چلسي نيز در فهرست سي نفره فيفا قرار دارند.

                  سهم رئال مادريد از اين تعداد شش، ميلان پنج و چلسي چهار بازيكن (دروگبا، اسين، لمپارد و روبن) است. ده بازيكن شامل رودفان نيستلروي، جي جي اوكوچا، تيري آنري و كريستيانو رونالدو نيز از ليگ برتر انگلستان انتخاب شده‌اند.

                  فيفا از سرمربي‌ها و كاپيتان‌هاي تيم‌هاي ملي مي‌خواهد سه بازيكن برترشان را معرفي كنند تا از بين آنها فردي كه بالاترين راي را بياورد برنده اعلام شود.

                  آدريانو (اينتر)، بالاك (بايرن مونيخ)، ندود، بوفون (يوونتوس)، شوچنكو، نستا، مالديني و كاكا، كافو (ميلان)، كريستيانو رونالدو (منچستر يونايتد)، دكو (بارسلونا)، اتوئو (بارسلونا)، ابراهيموويچ (يوونتوس)، رائول گونزالس، روبرتو كارلوس، روبينيو، رونالدو و زيدان (رئال مادريد)، خوان رومن ريكلمه (ويارئال) ديگر نامزدهاي كسب اين جايزه هستند.

                  سال 2004 رونالدينيهو جايزه بهترين بازيكن جهان را كسب كرد.

                  Comment


                  • Originally posted by RedWine
                    Chera ye morabieh khoob nemiaran mammad jan ?!
                    irane dige maskhare bazi! in behtarin team tarikh irane o khak bar sara nemiran ye morrabi top biaran!! branco alan 5, 6 saale morrabie irane!! hanoooz balad niss che naghsheye bezare hanooz ye tactic nadare bara team! team salavati bazi mikone aslan atiighe ! ba injor bazi az har teami to WC 6, 7ta mikhore iran

                    Comment


                    • هفته هفتم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال كشور با پيروزي پر گل سايپاي تهران، راه‌آهن و شكست ابومسلم خراسان آغاز شد.

                      در آغاز هفته هفتم ليگ برتر از ساعت 15 : 19 امشب در ورزشگاه شريعتي كرج دو تيم ساپياي تهران و برق شيراز به مصاف يكديگر رفتند كه تيم سايپا موفق شد با اقتدار كامل و نتيجه پرگل شش بر صفر ميهمان خود را مغلوب كند.

                      گلهاي سايپا را در اين ديدار ايوبي‏ 36، خليلي 54 ، وزيري 56 و 66 ، شجاعي 59 و رجبي در دقيقه 60 به ثمر رساندند. در ساير ديدار‌ها در ورزشگاه حافظيه شيراز دو تيم فجر سپاسي و صباباطري تهران به تساوي يك بر يك رضايت دادند. سهراب بختياري زاده در دقيقه 38 براي صبا باطري و رضايي در دقيقه 53 براي فجر سپاسي گل زني كردند. راه آهن تهران نيز در ورزشگاه اكباتان با تك گل هادي اصغري در دقيقه 65 ملوان بندر انزلي را شكست داد.

                      ابومسلم خراسان نيز در ادامه ناكامي‌هايش در ورزشگاه تختي آبادان با يك گل مغلوب استقلال اهواز شد

                      رمضاني در دقيقه 69 گل استقلال اهواز را به ثمر رساند

                      Comment


                      • مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: تيم ملي ايران در ديدار برابر كره‌ي جنوبي الگوي مشخصي براي بازي نداشت.

                        مسعود اقبالي اظهار كرد: طي يك سال گذشته تغيير در تركيب تيم ملي ايران همواره در ميان فهرست نفرات ذخيره بوده است و هيچ گاه اسكلت ثابت تيم دچار تغيير نشده است، اين در حالي است كه به نظر مي‌رسد بايد فرصت در اختيار ساير بازيكنان نيز قرار گيرد، موضوع ديگري كه در حال حاضر فوتبال ملي ايران دچار آن شده است بحران تاكتيكي و ضعف بازيكنان از نظر فني و تكنيكي است.

                        وي افزود: در تمام طول بازي برابر كره‌ي جنوبي، تيم ايران در كليه‌ي خطوط فاقد الگوي مناسب بود و اين مساله نشان داد كه سيستم بازي 1 ـ 2 ـ 3 ـ 4 به طور كامل تدافعي است و در حمله بي‌فايده خواهد بود.

                        اقبالي تصريح كرد: در اين روش مدافعان راست و چپ ايران با اضافه شدن به نفرات مياني و تك مهاجم در زمان حمله شركت مي‌كنند و بدين ترتيب هفت بازيكن در كار تهاجمي حضور دارند اما هيچ گونه برتري در يك سوم دفاعي زمين حريف ديده نمي‌شود و موقعيتي را نصيب بازيكنان نمي‌سازد.

                        وي خاطر نشان كرد: در نيمه‌ي نخست هيچ موقعيتي براي گلزني نداشتيم و در دفاع نيز ناآشنايي بازيكنان با اصول دفاع فردي به طور كامل مشهود بود.

                        مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا تاكيد كرد: به نظر مي‌رسد برانكو نفوذي بر روي بازيكنان لژيونر ندارد چرا كه در ديدار برابر كره بازيكني چون علي كريمي كه در بايرن مونيخ همواره تابع روش بازي تيم است، بار ديگر نشان داد در خدمت بازي تيمي قرار ندارد و براي خود كار مي‌كند.

                        اقبالي در ادامه به ايسنا گفت: در صورتي كه قرار است درجام جهاني حذف شويم بهتر است تا فرصت را در اختيار بازيكنان جوان قرار دهيم تا حداقل آنها بتوانند در اين رقابت‌ها كسب تجربه كنند، البته جام جهاني محل تجربه اندوزي نيست اما براي يك تيم درجه دوم آسيا اين بهترين راهكار است.

                        وي در ادامه ساختار تيم ملي را نيازمند تجديد نظر دانست و افزود: بازيكناني با سن بالاي 35 سال كه حتي در باشگاه‌هايشان كارآيي ندارند بايد جاي خود را به نفرات جوان‌تر بدهند.

                        وي افزود: به نظر من نبايد بازيكني چون نصرتي را به دليل عملكردش مورد انتقاد قرار داد چرا كه وقتي اين بازيكن در باشگاه خود ضعيف عمل كرده است و به تيم ملي دعوت مي‌شود، سرمربي تيم بايد بتواند وي را در قالب كارهاي تيمي قرار دهد و يا كنارش بگذارد.

                        Comment


                        • قرعه كشي مرحله‌ي حذفي رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني در قاره‌ي اروپا انجام شد و شش تيم راه يافته به اين مرحله حريفان خود را شناختند.

                          دراين مرحله تيم فوتبال اسپانيا به مصاف اسلواكي مي‌رود، سوييس رو در روي تركيه قرار مي‌گيرد و نروژ با جمهوري چك ديدار مي‌كند.

                          مرحله‌ي رفت اين رقابت‌ها دوازدهم نوامبر (21 آبان) و مرحله‌ي برگشت شانزدهم نوامبر(25 آبان) انجام مي‌شود.

                          گفتني است؛ تاكنون چهره‌ي يازده تيم صعود كننده از قاره‌ي اروپا به جام جهاني مشخص شده و با صعود سه تيم ديگر در نهايت چهارده تيم از اين قاره در جام جهاني آلمان شركت خواهند داشت.

                          Comment


                          • كاپيتان تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: برانكو ايوانكوويچ بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي در جام جهاني است و اين تيم هم اكنون تنها به حمايت همه جانبه نياز دارد.

                            علي دايي اظهار كرد: اگر ما مي‌خواهيم كه تيم ملي با قدرت در جام جهاني حاضر شود بايد با انجام ديدارهاي دوستانه نقاط ضعف خود را رفع كنيم. در هيچ جاي جهان ديدارهاي دوستانه به منظور كسب نتيجه انجام نمي‌شود و برد و باخت در اين بازي‌ها به هيچ عنوان در اولويت مربيان نيست.

                            وي افزود: همه‌ي ما مي‌خواهيم تيم ملي قوي داشته باشيم و اين امر ميسر نمي‌شود به جز انجام ديدارهاي دوستانه با تيم‌هاي قدرتمند. متاسفانه جوي ايجاد شده كه همه در تمام ديدارهاي چه دوستانه و چه رسمي از تيم ملي بازي خوب به همراه كسب نتيجه را مي‌خواهند، در صورتي كه مربيان براي شناسايي نقاط ضعف و قوت تيم، ديدارهاي دوستانه را ترتيب مي‌دهند و به هيچ وجه نتيجه در چنين بازي‌هايي اهميت ندارد.

                            دايي به ديدار برابر كره‌ي جنوبي اشاره كرد و به ايسنا گفت: تيم ملي برابر اين تيم و در ورزشگاهي كه مملو از تماشاگر بود بازي كرد و نتيجه‌ي چندان بدي نيز كسب نكرد و ما تنها بر روي دو حادثه گل خورديم.

                            وي ادامه داد: البته مي‌پذيرم كه نمايش چندان خوبي برابر كره‌ي جنوبي نداشتيم اما اين تيم نيز از ما چندان برتر نبود و همانطور كه گفتم، تنها بر روي دو حادثه، از كره‌ي جنوبي دو گل دريافت كرديم.

                            دايي درباره‌ي كادر فني تيم ملي و به ويژه افكار برانكو ايوانكوويچ گفت: باور دارم كه تيم ملي با برانكو ايوانكوويچ مي‌تواند بهترين نتايج را در جام جهاني كسب كند البته مشروط بر آن كه به وي و ساير اعضاي كادر فني تيم ملي اجازه و فرصت دهيم. شما ببينيد بعد از راهيابي تيم به جام جهاني فشارها به تيم ملي و برانكو ايوانكوويچ به بالاترين حد خود رسيده و اين در حالي است كه در تمام جهان پس از صعود تيم‌ها به جام جهاني جو مثبتي به سود آن تيم ايجاد مي‌شود. شك نداشته باشيد كه در شرايط فعلي، برانكو بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي ايران در جام جهاني خواهد بود.

                            وي با تاكيد بر حمايت همه جانبه از تيم ملي در شرايط كنوني اظهار كرد: حمايت از تيم ملي در چنين شرايطي بسيار مهم است و اطمينان داشته باشيد كه اگر دست به دست هم بدهيم مي‌توانيم شاهد كسب بهترين نتايج از تيم ملي در جام جهاني باشيم

                            Comment


                            • مديرعامل باشگاه استقلال تهران خبر فروش سهام اين باشگاه به گروهي از سلطنت طلبان را تكذيب كرد.

                              كاظم اوليايي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس، خبر فروش سهام اين باشگاه به گروهي از سلطنت طلبان را تكذيب كرد و افزود: پس از 27 سال از پيروزي انقلاب اسلامي مگر سلطنت طلبي هم وجود دارد كه امروز از فروش سهام باشگاه به آنها صحبت كنيم؟ تمامي آنها به همراه سركرده هايشان مرده و پوسيده شده و به درك واصل شده اند.

                              گفتني است، يك سايت خبري امروز در خبري در اين خصوص ادعا كرده بود كه گروهي از سلطنت طلبان به سركردگي فردي به نام مقدم، قصد خريد بخشي از سهام باشگاه استقلال را دارند.

                              براساس اين خبر، اين سهام به صورت 51 به 49 به فروش مي رسد كه 49 درصد قابل خريد خواهد بود كه از اين ميزان، 9 درصد به هواداران باشگاه و 40 درصد به عموم مردم واگذار خواهد شد. اين گروه قصد دارد تمام اين سهام را خريداري كند تا به روياي خود كه تبديل اين تيم به تاج است، تحقق بخشد. آنها معتقدند كه اين باشگاه يك نام داشته و آن هم فقط تاج(نام استقلال در دوران رژيم پهلوي) است. اين گروه در تلاش است تا با خريد سهام استقلال برنامه هايشان را در آن به اجرا بگذارد.

                              Comment


                              • آخرين روز رقابت‌های فرمول يک در شهر شانگهای چين با قهرمانی فرناندو آلونسو از تيم رنو و با کسب ۱۹۱ امتياز پايان يافت.

                                فرناندو آلونسوی ۲۴ ساله ، جوانترين راننده‌ای که تاکنون موفق به کسب اين عنوان شده، با کسب اين مقام به هفتمين قهرمانی خود در رقابت‌های فرمول يک در فصل گذشته‌ رسيد و در جدول کلی مسابقات هم در صدر قرار گرفت.

                                پس از تيم رنو تيم مک لارن با کسب ۱۸۲ امتياز به مقام دوم و روبنز باريچلو راننده‌ تيم فراری در مکان دوازدهم قرار گرفت.



                                Comment

                                Working...
                                X