Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• شايد تنها ثمره حضور ايران در جام جهاني ، لژيونر شدن آندرانيک تيموريان ، بازيکن مياني تيم ملي فوتبال ايران باشد.

بازيهاي درخشان او حتي با وجود نمايش نااميدکننده تيم ملي در جام جهاني ، از نظرها پنهان نماند تا چند تيم اروپايي از جمله بولتون خواهان جذب او باشند.

آندرانيک تيموريان در اين باره مي گويد: چند پيشنهاد از تيمهاي آسيايي و اروپايي داشتم اما با بررسي دقيق شرايط ، بولتون را بهتر از ديگر تيمها ديدم و شنبه يا يکشنبه آينده براي انجام آزمايش پزشکي به انگلستان سفر خواهم کرد.

وي ادامه مي دهد: سام آلارديس بازي هاي مرا در جام جهاني ديده و شناخت خوبي از من دارد بنابراين تنها براي انجام آزمايش هاي پزشکي به انگليس خواهم رفت و در صورت موفقيت در اين آزمايش ، تا يک هفته بعد قراردادم را با اين تيم نهايي خواهم کرد اما هنوز مدت قراردادم با بولتون مشخص نيست.

تيموريان به اين پرسش که چقدر فکر مي کني بتواني در ليگ برتر موفق شوي ، اين گونه پاسخ مي دهد: سبک بازي در انگلستان فيزيکي است و از اين لحاظ فکر نمي کنم مشکلي داشته باشم چرا که شيوه بازي من هم فيزيکي و بر اساس قدرت بدني است. اميدوارم بتوانم در سال نخست حضوري خوب در ليگ برتر داشته باشم.

وي با اشاره به خداحافظي ناکاتا از فوتبال حرفه اي و جدا شدن اين بازيکن از بولتون مي افزايد: مديران بولتون خاطره خوشي از بازيکنان آسيايي در تيمشان دارند چرا که ناکاتا هم در اين تيم بازيکني تاثيرگذار بود.

باور دارم که مي توانم جانشين خوبي براي ناکاتا باشم. او اگر کاپيتان تيم ملي ژاپن است ، من هم يکي از 11 مرد تيم ايران در جام جهاني 2006 هستم.

Comment

• دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران،گفت: براي انتخاب تيم فصل آينده‌ام، با دو، سه باشگاه از جمله استقلال اهواز مذاكره كرده‌ام و با توجه به علاقه‌ام به اهواز و مردم اين شهر، تمايل بيشتري به اين تيم دارم.

ابراهيم ميرزاپور اظهار كرد: در حالي كه كمتر بازيكني به دليل حضورش در جام جهاني، پيش از شركت در اين مسابقات با هيچ تيم باشگاهي براي فصل بعد صحبت نمي‌كند؛ اما، من با مسوولان پرسپوليس مثل يك مرد گفت‌وگو كردم و به دليل علاقه‌ام به پرسپوليس و شخص انصاري‌فرد، دوست داشتم فصل آينده با اين تيم باشم؛ اما، نمي‌دانم چه مساله‌اي پس از جام جهاني پيش آمد كه حتي مسوولان اين تيم تماسي با من نگرفتند، تا بگويند، تو را نمي‌خواهيم.

وي افزود: من با مردانگي به آنها قول دادم و زماني كه از ديگر باشگاه‌ها به من زنگ مي‌زدند، مي‌گفتم به دليل تعهد اخلاقي كه با پرسپوليس دارم با جايي مذاكره نمي‌كنم؛ اما، متاسفانه پرسپوليسي‌ها دستم را در حنا گذاشته و بلاتكليفم كردند.

ميرزاپور تصريح كرد: زماني كه از باشگاه استقلال اهواز با من تماس گرفتند، آنها فكر مي‌كردند كه من با پرسپوليس قرارداد بسته‌ام و وقتي متوجه شدند كه قراردادي در كار نبوده است، آنها عنوان كردند، اگر مي‌دانستيم اين‌گونه است، زودتر قرارداد مي‌بستيم. متاسفانه مسوولان پرسپوليس از رفتار من سو استفاده كردند و من از آنها ناراحت هستم، هر چندكه هم اكنون نيز اگر شرايطم را بپذيرند، دوست دارم فصل آينده با اين تيم باشم.

وي درباره‌ي جدايي‌اش از فولاد گفت: فولاد مشكلات مالي بسياري دارد و به همين دليل قصد استفاده از جوانان را دارد و با توجه به صحبت‌هايم با رضاييان، سال آينده در اين تيم نخواهم بود.

ميرزاپور انگيزه‌اش در فصل آينده‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر را بالا عنوان كرد و افزود: هميشه با انگيزه بوده‌ام. سال گذشته هم به دليل نتيجه‌گيري بد فولاد خوزستان همه من را متهم مي‌كردند، ‌در صورتي كه وقتي تيمي مي‌بازد همه‌ي بازيكنان در آن نقش دارند اما، سال آينده يكي از بهترين‌هاي سال‌هاي دروازه‌باني‌ام را تجربه خواهم كرد.

دروازه‌بان شماره‌ي يك تيم ملي در جام جهاني در ادامه‌ي گفت‌وگو خود با ايسنا، درباره‌ي عملكردش در اين مسابقات، گفت: هم اكنون كه تيم ملي نتيجه نگرفته است، همه‌ي انتقادها از من و يكي دو بازيكن ديگر است، در حالي كه من و ساير بازيكنان تمام تلاش‌مان را براي موفقيت تيم انجام داديم؛ اما، اين نتايج به دليل اختلاف سطح فوتبال ايران با كشورهايي نظير پرتغال و مكزيك است.

وي درباره‌ي عملكرد سجادي و بگوويچ، دو مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ملي گفت: آنها عالي بودند؛ اما، شايد خيلي‌ها از روي غرض ورزي از آنها انتقاد مي‌كردند؛ اما، آنها نقش موثري در تيم ملي ايفا مي‌كردند.

ميرزاپور با انتقاد از بازيكناني كه پس از جام جهاني همه‌ي كاستي‌ها را مرتبط با سرمربي و كادر فني تيم ملي مي‌دانستند، گفت: اين مساله به شخصيت بازيكنان برمي‌گردد. بسياري آرزوي حضور در ليست 23 نفره‌ي تيم ملي را داشتند و به نظر من برانكو شايسته‌ي اين همه انتقاد نيست.

وي افزود: پس از جام جهاني انتقادهاي بسياري مطرح شد و به جاي اين كه ما به دنبال پيدا كردن راه حل باشيم، ‌در پي پاك كردن صورت مساله بوديم. در نتايج نه چندان خوب تيم ملي نبايد چند نفر را مقصر معرفي مي‌كرديم. متاسفانه در فوتبال ما باب شده وقتي مي‌بازيم همه‌ي تقصيرها بر گردن يك يا چند نفر خاص مي‌افتد و اين به هيچ عنوان صحيح نيست.

ميرزاپور درباره‌ي شايعه‌ي حذف نام او و علي دايي از ليست بعدي تيم ملي، به ايسنا گفت: مطبوعات ما متاسفانه هر بازيكني را كه دوست داشته باشند به تيم ملي دعوت مي‌كنند و هر كس را كه بخواهند خط مي‌زنند. نمي‌دانم اين شايعه در حالي كه هنوز نه رييس فدراسيون مشخص است و نه سرمربي چگونه مطرح مي‌شود.

وي درباره‌ي ركود فوتبال پس از جام جهاني و نزديك شدن به زمان شروع رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا، گفت: قطعا مسوولان فدراسيون هم نگران اين مساله هستند. معتقدم انتخاب سريع سرمربي تيم ملي مي‌تواند، نگراني‌هاي موجود براي رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌ها را به حداقل برساند.

Comment

• مهاجم برزيلي تيم استقلال اهواز تا دو هفته‌ي ديگر وارد ايران مي شود و به احتمال فراوان با باشگاه استقلال تهران قرارداد خواهد بست.

باشگاه استقلال اهواز قرار است پس از بازگشت آلوز با وي جلسه‌اي داشته باشد تا تکليف نهايي او را مشخص كند.

سرمربي تيم استقلال تهران نيز براي جذب آدريانو اصرار فراواني دارد، بر اين اساس پيوستن آلوز تا حدود 80 درصد به تيم آبي پوش تهران قطعي شده است.

هم‌چنين، محسن بياتي نيا نيز با وجود توافق با باشگاه راه آهن، با مسئولان استقلال مذاکره کرد و او درآستانه‌ي پيوستن به اين تيم قرار دارد.

Comment

• ملي‌پوش اميد كشورمان گفت: به پيروزي و درخشش در بازي‌هاي آسيايي دوحه بسيار خوشبين و اميدوار هستم.

مسعود شجاعي درباره وضعيت فعلي تيم ملي اميد گفت: پس از شكست تيم ملي در جام جهاني و بازگشتم از آلمان از نظر روحي وضعيت چندان مناسبي نداشتم و بسيار خسته بودم. در اين چند روز كه اردوهاي تيم ملي اميد تشكيل شده سعي كردم كه با فراموش كردن ناكامي تيم ملي در آلمان به شرايط مطلوب روحي بازگردم.

وي ادامه داد: از نظر بدني مشكل خاصي ندارم اما، شكست تيم ملي در آلمان روحيه و انگيزه من را بسيار پايين آورد. اكنون تمام تلاشم اين است كه با حضور در تمرينات تيم ملي اميد همه چيز را به فراموشي بسپارم. اميدوارم هر چه زودتر خود را با شرايط اميد‌ها هماهنگ سازم.

شجاعي با اشاره به تمرينات با نشاط سيموئز اظهار داشت: سيموئز مربي بسيار توانا و با دانشي است و تمرينات مدرن و به روز او نشان دهنده آگاهي اين مربي برزيلي است. من واقعا سيموئز را قبول دارم و از حضور در تمرينات او بسيار لذت مي‌برم.

وي افزود: تاكنون با مربيان زيادي كار كرده‌ام اما، شيوه تمرينات و نگرش سيموئز با همه تفاوت دارد. او ارتباط بسيار خوبي با بازيكنان خود دارد و سعي مي‌كند تا از اين طريق، رفاقت و هماهنگي بيشتري را ميان اعضاي تيم ايجاد كند.

شجاعي تصريح كرد: با اين شرايط درخشش و پيروزي تيم ملي در بازي‌هاي آسيايي دوحه دشوار نخواهد بود و من به آينده اين تيم بسيار خوشبين هستم. اميدوارم كه مسوولان فدراسيون فوتبال نيز شرايط مناسب وامكانات كافي را در اختيار كادر فني تيم قرار دهند تا با تداركات كافي عازم قطر شويم.

ملي‌پوش اميد درباره‌ي مسابقات غرب آسيا در لبنان به ايسنا گفت: اين مسابقات مي‌تواند سكوي پرتاب ما براي درخشش در دوحه باشد. رقابت‌هاي لبنان يك محك جدي براي ما خواهد بود و مي‌تواند در ايجاد هماهنگي تيمي بسيار مفيد و موثر باشد.

هافبك تيم ملي در جام جهاني 2006 آلمان در مورد ناكامي تيم ملي در اين مسابقات تصريح كرد: در اين ناكامي تمامي اعضاي تيم ملي مقصر بودند و نمي‌توان يك يا دو نفر را مقصر اصلي اين شكست دانست. مصدوميت بازيكنان مطرح تيم ملي، اشتباهات فني و تاكتيكي مربيان، كم رنگ بودن رفاقت ميان بازيكنان از جمله اين عوامل است كه كارشناسان مي‌توانند نقش دقيق هر يك از اين عوامل را به درستي مشخص سازند. نبايد فقط برانكو را عامل اين ناكامي معرفي كرد چرا كه مجموعه‌اي از عوامل بزرگ و كوچك اين نتيجه را رقم زد.

شجاعي تصريح كرد: اكنون زمان آن است كه براي آينده فوتبال خود برنامه‌ريزي كنيم و چشم اندازه فوتبال ايران را به وضوح مشخص سازيم. مشكلات فوتبال ما براي كارشناسان و مسوولان روشن است. ما تنها نيازمند يك عزم و اراده جدي براي حل آنها هستيم.

هافبك سايپا در ادامه درباره‌ي وضعيتش در اين تيم به ايسنا گفت: هر چند هنوز يك سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم اما، در چند هفته گذشته پيشنهادهايي را از تيم‌هاي اماراتي داشتم. اگر مسوولان باشگاه سايپا موافقت كنند سال آينده در امارات توپ خواهم زد.

وي تاكيد كرد: انتقال من به امارات بستگي به تصميم مسوولان سايپا دارد و تا كنون هيچ چيز قطعي نشده است. بدون شك اگر در ايران بمانم در فصل جديد ليگ برتر هم با پيراهن سايپا به ميدان خواهم رفت. اما، اگر مسوولان سايپا با همتايان اماراتي خود اتفاق نظر داشته باشد تجربه جديدي را آزمايش خواهم كرد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان از مذاكرات مسوولان اين باشگاه براي جذب ريكاردو، دروازه‌بان اول تيم ملي آنگولا خبر داد.

رسول كربكندي اظهار كرد: قصد داريم تا با جذب يك دروازه‌بان خوب و مطرح، مشكلات خود رادر اين زمينه به حداقل برسانيم. با توجه به اين كه چند دروازه‌بان ايراني مورد نظرمان با ساير تيم‌هاي ليگ برتري قرارداد دارند به دنبال توافق با گزينه‌هاي خارجي هستيم.

وي ادامه داد: اولويت كاري ما ريكاردو، دروازه‌بان تيم ملي آنگولاست كه درجام جهاني درخشش فوق‌العاده‌اي داشت. ما عملكرد اين دروازه‌بان توانا را در جام‌جهاني از نزديك تماشا كرديم و قصد داريم تا او را به خدمت بگيريم.

سرمربي ذوب آهن با اشاره به تكميل شدن تركيب تيمش اظهار كرد: تمامي بازيكنان مورد نظر خود را به خدمت گرفته‌ايم و تنها به فكر بستن قرار داد با يك دروازه‌بان ايده‌آل هستيم. سعي كرديم تا با جذب چند بازيكن خوب و آماده مشكلات خطوط دفاع، هافبك و حمله خود را به حداقل برسانيم واميدوارم كه دراين هدف موفق باشيم.

وي در مورد اردوي تيمش در آلمان به ايسنا گفت: هم اكنون به دنبال انجام آخرين هماهنگي براي حضور در آلمان هستيم. اگر موفق به اخذ ويزاي بازيكنان خود شويم طبق قرار قبلي 25 تير ماه عازم فرايبورگ خواهيم شد. اميدوارم كه اين شرايط براي ما مهيا شده و با برپايي اردو در آلمان موفق به اجراي برنامه‌هاي گوناگون خود شويم.

كربكندي در پايان خاطرنشان كرد: سعي كرديم تا با به خدمت گرفتن چند بازيكن آينده‌دار از تيم‌هاي جوانان ذوب آهن با تيمي جوان قدم به ليگ برتر بگذاريم. ما به صورت اصولي دست به جوانگرايي زديم و اميدوارم كه با اتكا به اين بازيكنان باانگيزه نتايج خوبي را در ليگ برتر كسب كنيم.

Comment

• پس از آن‌كه ميشائيل بالاك، سرگروه تيم ملي آلمان در جام جهاني گذشته فينال آن بازي‌ها را به دليل محروميت از دست داد؛ بد شانسي بار ديگر گريبان‌گير اين بازيكن خط مياني تيم ملي آلمان شده است.

ميشائيل بالاك در ديدار رده‌بندي جام جهاني آلمان كه عصر شنبه ميان تيم‌هاي ملي فوتبال آلمان و پرتغال در ورزشگاه جام جهاني اشتوتگارت برگزار خواهد شد، نمي‌تواند حضور داشته باشد.

روزنامه‌ي ورزشي كيكر در آخرين گزارش خود از تركيب احتمالي بازيكنان تيم ملي آلمان ميزبان جام جهاني نوشت: « اوليور كان، سنگربان آلمان در جام جهاني 2002 كره و ژاپن بار ديگر در تركيب اصلي اين تيم در آخرين ديدار آلمان قرار خواهد گرفت.

اين بازي هشتاد و ششمين بازي ملي سنگربان بايرن مونيخ در تيم ملي آلمان به شمار مي‌رود.»

كيكر در ادامه درباره‌ي غايبان اين ديدار ‌نوشت: «ميشائيل بالاك، پرمرته ساكر، آرنه فريدريش غايبان ديدار آلمان برابر پرتغال خواهند بود.

بالاك به دليل آسيب ديدگي زانوي پاي چپش اين بازي حساس را از دست داد.

اين بازيكن كه در آغاز فصل آينده‌ي ليگ برتر راهي چلسي خواهد شد، به گفته‌ي پزشكان تيم ملي آلمان بهتر است در اين ديدار به ميدان نرود.

از تيم بروفسكي، بازيكن خط مياني آلمان به عنوان جانشين احتمالي اين بازيكن در اين ديدار ياد مي‌شود.

ميروسلاو كلوزه، مهاجم پنج گله‌ي تيم ملي آلمان كه پيشتر گفته مي‌شد به دليل آسيب ديدگي به اين ديدار نخواهد رسيد، مي‌تواند با حضور خود در اين ديدار تعداد گل‌هاي خود را بيشتر كرده و شانس رسيدن به عنوان آقاي گلي و دريافت كفش طلاي اين رقابت‌ها را افزايش دهد.

آرنه فريدريش و پرمرته ساكر هم به دليل آسيب ديدگي اين ديدار را از دست داده‌اند.

Comment

• دومين دوره‌ي رقابت‌هاي اتومبيل‌راني (سرعت) قهرمان كشور، امروز (جمعه) با قهرماني تيم هيات تهران در پيست اتومبيلراني مجموعه ورزشي آزادي تهران به پايان رسيد.
                تيم هيات كرج نايب قهرمان شد و تيم هيات اصفهان مقام سوم را كسب كرد.

رقابت‌ها با حضور بيش از 60 شركت‌كننده و در مسير 15 كيلومتري پيست اتومبيلراني برپا شد كه رانندگان از تيم‌هاي تهران، اصفهان، گيلان، گلستان و شهرستان كرج در 6 كلاس پرايد استاندارد، پژو 405، 1600 جي تي، پژو 206 (1400)، 206 (1600)، كلاس آزاد با يكديگر به رقابت پرداختند.

اين مسابقه كه در 10 كلاس تفكيك شده بود به علت به حد نصاب نرسيدن 4 كلاس مختلف در 6 كلاس به پايان رسيد كه در نهايت در كلاس 1600 جي تي، محمدرضا پازند از كرج در سكوي نخست ايستاد، فرامرز زينلي از تهران دوم شد و زهير اويسي از تهران مقام سوم را كسب كرد.

در كلاس پژو 206 (1600)، عليرضا پورناصر از تهران قهرمان شد، پژمان پاكزاد از تهران نايب قهرمان شد و ايمان تهامي از تهران در سكوي سوم ايستاد.

در كلاس آزاد نيز مهرداد همتيان از تهران اول شد و هرمز كلهر و حسن جليلي از تهران به ترتيب دوم و سوم شدند.

لازم به ذكر است به علت اعتراض در سه كلاس (پرايد استاندارد، پژو 405 و 206 (1400 استاندارد) اعلام نتايج اين كلاس‌ها پس از بررسي كميته‌ي فني مسابقه اعلام خواهد شد.

Comment

• پس از شکست تيم ملی در جام جهانی و بازگشتم از آلمان از نظر روحی وضعيت چندان مناسبی نداشتم و بسيار خسته بودم. در اين چند روز که اردوهای تيم ملی اميد تشکيل شده سعی کردم که با فراموش کردن ناکامی تيم ملی در آلمان به شرايط مطلوب روحی بازگردم.

وی ادامه داد: از نظر بدنی مشکل خاصی ندارم اما، شکست تيم ملی در آلمان روحيه و انگيزه من را بسيار پايين آورد. اکنون تمام تلاشم اين است که با حضور در تمرينات تيم ملی اميد همه چيز را به فراموشی بسپارم. اميدوارم هر چه زودتر خود را با شرايط اميد‌ها هماهنگ سازم.

شجاعی با اشاره به تمرينات با نشاط سيموئز اظهار داشت: سيموئز مربی بسيار توانا و با دانشی است و تمرينات مدرن و به روز او نشان دهنده آگاهی اين مربی برزيلی است. من واقعا سيموئز را قبول دارم و از حضور در تمرينات او بسيار لذت می‌برم.

وی افزود: تاکنون با مربيان زيادی کار کرده‌ام اما، شيوه تمرينات و نگرش سيموئز با همه تفاوت دارد. او ارتباط بسيار خوبی با بازيکنان خود دارد و سعی می‌کند تا از اين طريق، رفاقت و هماهنگی بيشتری را ميان اعضای تيم ايجاد کند.

شجاعی تصريح کرد: با اين شرايط درخشش و پيروزی تيم ملی در بازی‌های آسيايی دوحه دشوار نخواهد بود و من به آينده اين تيم بسيار خوشبين هستم. اميدوارم که مسوولان فدراسيون فوتبال نيز شرايط مناسب وامکانات کافی را در اختيار کادر فنی تيم قرار دهند تا با تدارکات کافی عازم قطر شويم.

ملی‌پوش اميد درباره‌ی مسابقات غرب آسيا در لبنان به ايسنا گفت: اين مسابقات می‌تواند سکوی پرتاب ما برای درخشش در دوحه باشد. رقابت‌های لبنان يک محک جدی برای ما خواهد بود و می‌تواند در ايجاد هماهنگی تيمی بسيار مفيد و موثر باشد.

هافبک تيم ملی در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان در مورد ناکامی تيم ملی در اين مسابقات تصريح کرد: در اين ناکامی تمامی اعضای تيم ملی مقصر بودند و نمی‌توان يک يا دو نفر را مقصر اصلی اين شکست دانست. مصدوميت بازيکنان مطرح تيم ملی، اشتباهات فنی و تاکتيکی مربيان، کم رنگ بودن رفاقت ميان بازيکنان از جمله اين عوامل است که کارشناسان می‌توانند نقش دقيق هر يک از اين عوامل را به درستی مشخص سازند. نبايد فقط برانکو را عامل اين ناکامی معرفی کرد چرا که مجموعه‌ای از عوامل بزرگ و کوچک اين نتيجه را رقم زد.

شجاعی تصريح کرد: اکنون زمان آن است که برای آينده فوتبال خود برنامه‌ريزی کنيم و چشم اندازه فوتبال ايران را به وضوح مشخص سازيم. مشکلات فوتبال ما برای کارشناسان و مسوولان روشن است. ما تنها نيازمند يک عزم و اراده جدی برای حل آنها هستيم.
                  هافبک سايپا در ادامه درباره‌ی وضعيتش در اين تيم به ايسنا گفت: هر چند هنوز يک سال ديگر با اين تيم قرارداد دارم اما، در چند هفته گذشته پيشنهادهايی را از تيم‌های اماراتی داشتم. اگر مسوولان باشگاه سايپا موافقت کنند سال آينده در امارات توپ خواهم زد.

وی تاکيد کرد: انتقال من به امارات بستگی به تصميم مسوولان سايپا دارد و تا کنون هيچ چيز قطعی نشده است. بدون شک اگر در ايران بمانم در فصل جديد ليگ برتر هم با پيراهن سايپا به ميدان خواهم رفت. اما، اگر مسوولان سايپا با همتايان اماراتی خود اتفاق نظر داشته باشد تجربه جديدی را آزمايش خواهم کرد.

Comment

• نماد (لوگو) رسمی نوزدهمين دوره رقابتهای جام جهانی که سال ‪ ۲۰۱۰‬به ميزبانی آفريقای جنوبی برگزار می‌شود، روز جمعه در شهر برلين با حضور مهمانان ويژه نظير کوفی عنان دبيرکل سازمان ملل متحد معرفی شد.

به گزارش سايت گاردين آنلاين، اين نماد که برگرفته از طرح کاپ (جام) جام جهانی به اضافه طرح گرافيکی بازيکنی است که به توپ ضربه می‌زند، روز جمعه در حضور کوفی عنان، تابو امبکی رييس جمهوری آفريقای جنوبی، عيسی حياتو رييس کنفدراسيون فوتبال آفريقا، سپ بلاتر رييس فدراسيون بين‌المللی فوتبال و شماری ديگر از سران برجسته فوتبال جهان معرفی شد.

رييس جمهوری آفريقای جنوبی اظهارداشت رقابتهای سال ‪ ۲۰۱۰‬برای هه مردم جهان بيادماندنی خواهد شد و يکی از بهترين دوره مسابقات جام خواهد بود.

وی تاکيد کرد بعد از اعطای امتياز ميزبانی به کشورش، دولتمردان آفريقای جنوبی قسم خورده‌اند باوجود همه مشکلات فرارو و انتقادهايی که شده، رقابت آبرومندی را برگزار کنند تا شناخت مردم جهان از قاره سياه را دگرگون کند.

امبکی افزود: فوتبال سراسر اميد است، اميد برای دنيايی بهتر.

رويدادی که همه دنيا را در برگرفته و فردای بهتر را می‌سازد. ما از جايی می‌آييم که فوتبال نه فقط مسابقه بلکه هيجان و تعصب محض است. آفريقا آماده است.

سپ بلاتر رييس فيفا نيز ضمن تقدير از تلاش‌های خستگی ناپذير آفريقای جنوبی برای رسيدن به اين مرحله گفت: امروز متعلق به آفريقاست. امروز روز لذت و اميد است. می‌توانيد آن را عدالت برای فوتبال آفريقا بناميد و البته عدالت برای آفريقا و همه زنان و مردان اين قاره.

وی از آفريقا دعوت کرد دورنمای فرهنگ غنی و ثروت سرشار و تمام زيبايی هايش را در جام نوزدهم به نمايش بگذارد.

بلاتر توصيه کرد آفريقايی‌ها از اين فرصت به عنوان راهی بسوی توسعه استفاده کنند و افزود: من به آينده آفريقا خوش بينم. تمام دنيا به شما اعتماد دارد. تمام خانواده فيفا به آفريقا پاسخ مثبت می‌دهد.

رييس جمهوری آفريقای جنوبی در بخشی از سخنانش اظهارداشت به کمک آلمانی‌ها برای ميزبانی جام ‪ ۲۰۱۰‬نياز دارد.

وی گفت ميزبانی اين جام مسئوليت بزرگی است و افرادی را برای آشنايی با نحوه ميزبانی رقابتهای جام جهانی به آلمان فرستاده است.

امبکی در خاتمه ابراز اميدواری کرد تيم ملی کشورش در خانه خود به نتايج مطلوبی دست يابد.

Comment

• جان لوئيجی بوفون چهارصد و پنجاه و سه دقيقه اجازه نداده‌ است توپی درون دروازه‌ی ايتاليا در رقابت‌های جام جهانی قرار بگيرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، با اين رکورد او در جايگاه پنجم دروازه‌بانان شکست ناپذير در تمام دوران جام جهانی است. البته بوفون می‌تواند در ديدار پايانی جام برابر فرانسه در برلين رکورد تازه‌آی را از خود به جا بگذارد.

آخرين بار، دروازه‌بان ايتاليا در ديدار سوم مرحله‌ی گروهی برابر آمريکا آنهم با گل به خودی زاکاردو تسليم شد. رکورد کنونی جام جهانی از آن يک ايتاليايی ديگر است.

والتر زنگا در جام جهانی ۹۰ ايتاليا پانصد و هفده دقيقه گلی دريافت نکرد. او و هم تيمی‌هايش پنج بازی را بدون شکست پشت سر گذاشتند تا اين که کلوديو کانيگيا مهاجم آرژانتين در دقيقه شصت و هفت بازی آنها را تسليم کرد.

بدون به حساب آوردن شکست در ضربه‌های پنالتی، ايتاليا با رسيدن به ديدار پايانی اين جام رکورد شکست ناپذيری‌اش در خاک اروپا را به عدد بيست و پنج رساند. آخرين بار ايتاليا در سال ۱۹۷۴ که آن بازی‌های هم به ميزبانی آلمان برگزار می‌شد دو بر يک به لهستان باخت.

ديدار پايانی جام جهانی يکصدمين بازی فابيو کاناوارو هم خواهد بود. کاپيتان ايتاليا پس از پائولو مالدينی (۱۲۵ بازی ملی) و دينوزوف (۱۱۲ بازی ملی) در جايگاه سوم بازيکنانی است که بيشترين بازی ملی را در ايتاليا دارند.

Comment

• کميته‌ی فنی رقابت‌های جام جهانی، اسامی نامزدهای کسب عنوان بهترين بازيکن جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، از سوی اين کميته ده بازيکن برای تصاحب توپ طلای جام هجدهم معرفی شده‌اند.

ايتاليا با داشتن چهار بازيکن بيشترين و پرتغال هم با داشتن تنها يک بازيکن کمترين بازيکن را در اين فهرست دارا هستند.

در اين فهرست نام اين بازيکنان به چشم می‌خورد:

تيری آنری، پاتريک ويرا، زين‌الدين زيدان از فرانسه

ميشائيل بالاک، ميروسلاو کلوزه از آلمان

جان لوئيجی بوفون، فابيو کاناوارو، آندره‌آ پيرلو و جان لوکا زامبروتا از ايتاليا

مانيش از پرتغال.

گفتنی است ديگو مارادونا از آرژانتين در سال ۱۹۸۶، لوتار ماتيوس از آلمان در سال ۱۹۹۰، روماريو از برزيل در سال ۱۹۹۴ ، زين‌الدين زيدان در سال ۱۹۹۸ و اليور کان در سال ۲۰۰۲ بهترين بازيکن جام جهانی شناخته شدند.

Comment

• رقابت‌هاي ورزشي در سطوح بين‌المللي همواره از اهميت بسيار زيادي براي كشورهاي حاضر در آن مسابقات برخوردار است. از اين رو عموما كشورهاي پيشرفته، در كنار تيم‌هاي اعزامي، چند كارشناس نيز به اين مسابقات اعزام مي‌كنند تا مشاهدات و تجربيات خود را براي برطرف كردن نقاط ضعف و افزايش نقاط قوت به مسوولان ارائه دهند.

رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني نيز براي فوتبال ايران از چنين جايگاهي برخوردار است. به عبارتي اگر به درستي و به صورت عميق به اين مسابقات نگاه كارشناسي داشته باشيم، از هر ثانيه آن مي‌توانيم درس گرفته و آن را در راه موفقيت فوتبال كشور به كار بنديم.

از اين رو نياز است مسوولان ورزشي كشور نيز با كارشناسي در خصوص رخدادهاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان به استخراج نقاط مثبت و منفي اين رويداد پرداخته و شرايط استفاده از اين تجارب را در تمامي رشته‌هاي ورزشي فراهم كنند.

در اين ميان عملكرد تيم ملي فوتبال آلمان و هواداران و مسوولان اين تيم در جام جهاني قابل تامل‌تر است. چرا كه آلمان از جمله كشورهاي صاحب نام و پيشرفته در فوتبال است كه به طور حتم درس‌هاي زيادي براي فوتبال ايران دارد.

يكي از نكات قابل توجه در جام جهاني، نوع برخورد و تعامل هواداران آلماني با عوامل و دست اندركاران تيم ملي اين كشور است. به صورتي كه تقريبا تمامي افراد حقيقي و حقوقي آلماني يك حتي يك لحظه دست از حمايت اين تيم برنداشتند.

حضور صدراعظم آلمان در زمان برگزاري مسابقات تيم ملي آن كشور از جمله اين موارد است. اما نكته بارزتر، نوع تعامل هواداران آلماني است. سه شنبه شب گذشته وقتي تيم ملي آلمان با شكست در زمين خود در مقابل ايتاليا با جام جهاني خداحافظي كرد، تصور بر اين بود كه هواداران حاضر در ورزشگاه، از روي احساسات خود به انتقاد از عوامل اين تيم بپردازند .

اما نه اينكه چنين نشد، بلكه هواداران آلماني براي دقايقي تمامي بازيكنان و مربيان خود را تشويق كرده و از آنها به خاطر زحمات چند ماهه تقدير كردند. حال آنكه آلمان نتوانست به اهداف از پيش طراحي شده خود با وجود صرف هزينه‌هاي زياد دست يابد.

همچنين "فرانس بكن بائر" كه از چهره‌ها شاخص فوتبال آلمان و مسوول برگزاركننده جام جهاني است، بلافاصله پس از شكست آلمان به حمايت از "يورگن كلينزمن" سرمربي اين تيم مي‌پردازد و اظهار مي‌دارد كه اميدواريم وي تيم ملي آلمان را رها نكرده و به كار خود در كنار اين تيم ادامه دهد.

از طرفي در ديدار تيم‌هاي ملي آلمان و آرژانتين وقتي كار به ضربات پنالتي رسيد، همگان يك حركت بسيار ارزشمند را از "اوليور كان" مشاهده كردند.

وي در حالي كه از مدت‌ها قبل به نيمكت نشيني خود در تيم ملي آلمان اعتراض داشته و دارد، وقتي ديد كه كار به ضربات پنالتي رسيده و پاي منافع كشورش در ميان است، به ميان زمين رفت و با اميد و روحيه دادن به "ينس لمن"، نقش بسيار ارزشمندي در موفقيت لمن در مهار ضربات پنالتي ايفا كرد.

اين‌ها مواردي است كه فوتبال ايران مي‌تواند از فوتبال آلمان كه يكي از پيشرفته‌ترين ها در اين رشته ورزشي است، فرا گيرد. استفاده از تجربه ديگران از نكاتي است كه عقلا و دانشمندان بر روي آن تاكيد داشته و حتي بزرگان ديني ما نيز بر آن تاكيد كرده‌اند.

اميد است مسوولان ورزشي كشور و فدراسيون فوتبال با درك اين واقعيت، شرايطي را فراهم كنند كه فوتبال ايران از تجارب بدست آمده در جام جهاني بهترين استفاده‌ها را ببرد.

Comment

• وحيد هاشميان در گفت‌وگو با دويچه‌ وله: ما در جام جهانی "تيم" نبوديم، برای هر مربی در ايران بهانه پيدا می‌کنند، ايسنا
                            - تيم ملی به مربی خوب و با دانش خارجی نياز دارد

خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
                            سرويس: ورزشی - فوتبال

حدود دو هفته از خداحافظی تيم ملی فوتبال ايران از جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان می‌گذرد. وحيد هاشميان، مهاجم تيم ملی فوتبال کشورمان که پس از استراحتی کوتاه، بزودی تمرينات خود را با باشگاه هانوفر آغاز خواهد کرد، در گفت‌وگو با صدای آلمان، ضمن تحليل علل ناکامی ايران در جام جهانی، مشکلات و معضلات فوتبال ايران را از ديد خود مطرح ساخته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، متن اين گفت‌وگو به شرح زير است:

** در جام جهانی ۹۸ فرانسه، حضور ايران در دور نهايی موفقيت بود و پيروزی بر آمريکا در واقع خوشحالی مردم را دوچندان کرد. اما در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان مردم به موفقيت بيشتر و صعود به دور بعد اميد بسته بودند. به نظر شما اين توقعات نابجا بود؟

هاشميان: فوتبال دوران مختلف با هم فرق می‌کند و قابل مقايسه نيست. همانطور که می‌دانيد، برای اين که به جام جهانی ۲۰۰۶ برسيم، در دور مقدماتی که اردن، ايران را شکست داد و در آن زمان تقريبا شانس ما برای حضور در جام جهانی کم شده بود. تنها شانسی که داشتيم اين بود که بتوانيم در دو ديدار آخر پيروز شويم. يعنی فوتبال ايران داشت در دوره مقدماتی اوت می‌شد و آن ‌موقع هم همه توقع‌ها همين بود که خدا کند ما اين بازيها را ببريم تا بتوانيم به دوره‌های بعدی صعود کنيم. اما، در دوره بعد براحتی توانستيم بازی هايمان را ببريم، حتا مقابل ژاپن، و به جام جهانی صعود کنيم. به نظر من اين براحتی صعود کردن يک مقدار توقع مردم را بالا برد و می‌توانم بگويم که اين هم از طريق روزنامه‌ها و رسانه‌ها شکل گرفت. ما می‌دانيم فوتبال ايران هميشه از لحاظ تاکتيکی مشکل داشته، ولی از لحاظ تکنيکی و پتانسيل قوی بوديم. متاسفانه در اين مدت توقع‌ها خيلی بالا رفت.

** اين انتظارات بالا تا چه اندازه بازيکن‌ها را زير فشار قرار داد و تاثير منفی روی عملکردشان گذاشت؟

فکر نمی‌کنم تاثير منفی روی بازيکنان گذاشته باشد، چون بازيکنان ما تقريبا هرکدامشان۳۰ -۲۰ بازی ملی دارند يا بازيکن‌هايی هستند که در خارج بازی می‌کنند و اين استرس روی‌شان تاثير منفی نمی‌گذارد. به هر حال توقع مردم خيلی بالا رفت و من هم همان زمان گفتم، توقع مردم خيلی بالا رفته و نبايد انتظارات را بالا برد. ما می‌رويم تلاشمان را می‌کنيم و در حد توان و امکاناتی که به ما دادند سعی می‌کنيم بازيهای خوبی انجام بدهيم . به نظر من در بازی با مکزيک ما بازی قابل قبولی انجام داديم و بازی خيلی خوبی بود، به خصوص نيمه اول. نيمه دوم، ما روی اشتباهات فردی‌مان اين بازی را باختيم و متاسفانه اگر ما بازی اول را نمی‌باختيم، حتا مساوی می‌کرديم، اگر به پرتغال هم می‌باختيم... البته در بازی پرتغال واقعا حق‌مان باخت بود، چون پرتغال سوار بر بازی بود و از ما بهتر بود. اگر ما بازی اول را مساوی گرفته بوديم، من مطمئن بودم که بازی با آنگولا را هم می‌برديم و می‌توانستيم از اين گروه صعود کنيم.

** شما به بازی ايران و مکزيک اشاره کرديد. فکر می‌کنم نه فقط برای خود ايرانی‌ها که برای مفسران و صاحب‌نظران غيرايرانی هم کمی عجيب بود. چون در هريک از دو نيمه واقعا شاهد چهره کاملا متفاوت تيم ملی ايران بودند. شما بارها در صحبت‌تان به اين اشاره کرده ايد که يک مهاجم، مخصوصا مهاجمی مثل شما نياز به سانتر دارد تا بتواند موفق باشد. شما به ويژه در بازی مکزيک بيشتر در کنار زمين در حرکت و جنبش بوديد. اين چيده‌مان تيم تا چه اندازه تاثيری منفی روی بازی و توانايی شما داشت و حتا نفس شما را گرفت؟

مشکل اساسی ما در اين دوره از بازيهای جام جهانی مشکل بدنی بود. يعنی در اکثر بازيها در دقيقه ۶۰ از لحاظ بدنی تيم ما دچار افت می‌شد و در نتيجه تيمی که دچار افت بشود ناخودآگاه عقب‌نشينی می‌کند. يعنی بازيکن می‌گويد، من نمی‌توانم و تواناييش را ندارم بروم سانتر کنم و به عقب برگردم و هافبک هم می‌گويد، من نمی‌توانم بروم جلو و برگردم و برای همه ناخودآگاه يک حالت عقب‌نشينی پيش می‌آيد. اگر دقت کرده باشيد، مقابل مکزيک ما خيلی عقب‌نشينی کرديم، بخصوص نيمه دوم. برای همين تنها راهی که برای من مانده بود اين که بروم کناره زمين صاحب توپ بشوم و حفظ توپ کنم. اين کارهايی بود که فقط من می‌توانستم در آن شرايط بازی انجام بدهم.

** شما مسئله آمادگی بدنی را مطرح کرديد. در هرحال درباره علل ناکامی تيم ملی ايران در جام جهانی بحث و تحليل‌های زيادی شده و دلايل مختلفی را مطرح کردند، از جمله همين نداشتن آمادگی بدنی، مصدوميت بعضی از بازيکن‌های کليدی در هفته‌های تدارکاتی، قوی‌بودن حريفان، اشتباهات فردی و همچنين عدم انسجام روحی و تيمی ملی‌پوشان که شايد هرکدام هم واقعا به نوعی نقش بازی کرده باشند. خود شما علت عمده را در چه چيزی می‌بينيد؟

ولی شما پيش از شروع جام جهانی بر اين مسئله تاکيد کرده بوديد که خيلی جو خوبی حاکم است. اين تغيير از کجا سرچشمه می‌گيرد؟

بله متاسفانه. نمی‌گويم که کسی با کسی دعوا کرده و يا می‌کند، ولی از لحاظ دوستانه، با هم دوست نبوديم، حتا توی زمين. حالا می‌توانيم بيرون زمين دوست نباشيم، ولی در داخل زمين همه بايد يکی می‌بوديم. به نظرم ما «تيم» نبوديم. اين هم دليلی در کنار دليل‌های ديگر بود.

** کسب موفقيت در فوتبال حرفه ای مستلزم ايجاد ساختارهای حرفه‌ای است. يعنی از جمله بوجود آوردن ايجاد ليگ حرفه‌ای به معنای واقعی کلمه. نه اين که بازيکن‌ها پولی بگيرند يا در ازای نقل و انتقالشان مبالغی رد و بدل شود، بلکه حرفه‌ای به معنی داشتن مربی و متخصص حرفه‌ای و کارآموخته...

فکر حرفه‌ای!

** يا فکر حرفه‌ای. به عقيده شما فوتبال ايران تا چه اندازه با اين حرفه‌ای بودن فاصله دارد؟

ببينيد، فوتبال ما نسبت به هفت هشت سال پيش پيشرفت خيلی خوبی کرده. فوتبال ما تقريبا چيزی در سطح آماتور بود،‌ ولی الان فوتبال‌مان به شکل حرفه‌ای پيش رفته، يعنی از فوتبال آماتور فاصله گرفتيم و بين حرفه‌ای و آماتور هستيم. اما، هنوز ما نياز داريم، هنوز باشگاههای ما نياز به زمين تمرين دارند، نياز به استاديوم اختصاصی دارند، نياز به اين دارند که باشگاهها وقتی برای بازيکن‌ها پول خرج می‌کنند، نتيجه‌ای هم بگيرند. يعنی سرمايه‌سازی کنند تا از اين طريق بتوانند قوی شوند و مانند يک شرکت عمل کنند. ما نياز داريم که مربيان‌ و مربيان بدن‌ساز را به خارج بفرستيم تا دوره‌های خوب و کلاسهای آموزشی ببينند و از تحولات فوتبال روز دنيا آگاه و مطلع شوند. ولی اين کار يک‌شبه اتفاق نمی‌افتد، چون لازمه‌ی اين کار داشتن مديران قوی ورزشی‌ است. يعنی اين مديرها علاوه بر اين که بايد مدير باشند، بايد حداقل تخصص ورزشی هم داشته باشند که بتوانند در رابطه با اين مسايل تحقيق کنند، برنامه ريزی کنند و بعد انجام بدهند. پايه‌ريزی يک فوتبال حرفه‌ای هم از يک مديرت قوی امکان‌پذير است.

** بحث را روی همين محور مربی ادامه بدهيم، بعد از شکست ايران خيلی از مفسران و صاحب‌نظران، بويژه در داخل ايران، اين مسئله را مطرح کردند که يک مربی درجه يک و نه درجه سه خارجی، بايد مربيگری تيم ملی را برعهده بگيرد. در عين حال يکی از مسايل ديگری که مطرح شده، دخالت و اعمال نفوذ افراد مختلف بر مربی ا‌ست. فکر می‌کنيد با توجه به اختلافات موجود ميان مسئولان و نهادها و سازمانهای مختلف و کلا دخالت کردن آنها در مسايلی که شايد بيشتر در حيطه کار مربی‌گری باشد، اصلا کسی حاضر بشود قدم به ميدان بگذارد و اصلا مربی، ولو درجه يک، بتواند در چنين شرايطی در ايران کار کند؟

همه چيز گردن مربی‌مان نيست. البته نمی‌خواهم از آقای برانکو دفاع کنم، برانکو مانند همه کسانی که در اين بازی باختند، نقش داشته و صددرصد ضعف‌هايی هم داشته‌اند. ولی مشکل فوتبال ما برانکو نبود. ما مشکلات خيلی زيادی داريم، ولی متاسفانه الان همه مشکلات را می‌ريزند روی سر برانکو که من فکر می‌کنم اگر بهترين مربی دنيا را هم بياوريم، ولی زيرمجموعه فوتبال ما مشکل داشته باشد و شرايط خوبی برای يک مربی فراهم نباشد، بهترين مربی دنيا هم هيچ نتيجه‌ای نخواهد گرفت.

** شما خودتان صادقانه اين مشکل را در چی می‌بينيد، چه مشکلی بيش از همه شما را آزار می‌دهد؟

مهمترين مشکل ما اين است که ما فوتبال آماتور داشتيم، الان نيمه‌حرفه‌ای شديم و می‌خواهيم حرفه‌ای پيش برويم. در زمان نسبتا کوتاهی می‌توان از وضعيت آماتوری به نيمه‌حرفه‌ای رسيد اما، اين که از نيمه ‌حرفه‌ای به حرفه‌ای برسيم، مستلزم مديران حرفه‌ای ورزشی، برنامه‌ريزی خوب، امکانات خوب و سرمايه‌گذاری است که اين هم طی يکماه يا سه‌ ماه و يا دو يا سه سال اتفاق نمی‌افتد و شايد ده سال زمان ببرد. کاری که کشورهايی مثل ژاپن، کره جنوبی انجام دادند و آنها را هم هنوز می‌بينيد، با اين که اين همه سرمايه‌گذاری کرده‌اند، هنوز هم نمی‌توانند در جام جهانی نتيجه‌ای بگيرند. پتانسيل‌شان مانند پتانسيل ما نيست. ما اگر امکانات آنها را داشته باشيم، صددرصد قويتر از آنها عمل می‌کنيم. مشکل ما مشکلی ا‌ست که شايد طی ده سال رفع بشود.

** فکر می‌کنيد ايرانی بودن سرمربی تيم ملی تا چه اندازه مهم است؟

در حال حاضر بسياری از تيم‌ها از مربی خارجی استفاده می‌کنند. ولی مشکل ما اين است، وقتی مربی داخلی می‌آوريم می‌گوييم، علم يا دانش ندارد و می‌گذاريمش کنار. وقتی هم مربی خارجی می‌آوريم بهانه‌ ديگری می‌گيريم. به نظر من هر مربی بيايد ايران، برايش بهانه‌ای پيدا می‌کنند.

** شما چه راه حلی را پيشنهاد می‌کنيد؟

راه حل، درواقع به نظر من يک مربی خوب و با دانش خارجی‌ست. به دليل اين که هم دانش‌اش بالاتر است، البته اگر درجه يک باشد و نه فقط به اسم خارجی، و هم اين که مربی خارجی می‌تواند بی‌غرض‌تر عمل کند تا يک مربی داخلی. از آن گذشته مربيان جوان و پرانرژی داخلی نيز می‌توانند از او بياموزند.
                            بازيهای جام جهانی را هم در هفته‌های اخير دنبال کرديد يا اين که واقعا ترجيح داديد که برای استراحت و شارژ شدن مدتی از فوتبال و بحث فوتبال فاصله بگيريد؟

متاسفانه همان حرف دوم شما درست است. بعلت اين که در اين چند وقت خيلی تمرين و بازی بود و نتايج خوبی هم نگرفتيم، يک مقدار از فوتبال دور بودم. اما، نتايج را پيگيری می‌کردم. تيم‌هايی که بخواهند با اسم‌شان بيايند، غرور داشته باشند، رفاقت توی تيم‌شان نباشد، مثل برزيل اوت می‌شوند يا مثل هلند. اما، تيم‌هايی مثل پرتغال، تيمی که يکدست بود و يا تيم ايتاليا که نمونه‌ی با ارزشی است. تيمی که همه توی زمين می‌دوند، با هم می‌روند جلو، با هم برمی‌گردند و يک تاکتيک خوبی را اجرا می‌کنند. اينها هستند که توانسته‌اند در اين جام جهانی موفق بشوند. اما، نکته جالب اين بود که تمام تيم‌های آفريقايی و آسيايی اوت شدند و اين نشان داد که هنوز فوتبال آسيا و آفريقا از فوتبال اروپا دور است و اروپا هنوز مهد فوتبال دنيا و مرکز اصلی‌ست.

** برنامه‌های فعلی شما با هانوفر به چه ترتيب است؟

من تا سال ۲۰۰۸ با هانوفر قرارداد دارم و الان در فکر انتقال به تيمی ديگر نيستم. اميدوارم امسال بتوانيم با يارگيری جديدی که می‌کنيم نتايج خوبی بگيريم.

** تمرينات شما با هانوفر از کی شروع می‌شود؟

تمرينات تيم از پنجم ماه ژوئيه آغاز شده، ولی تمرين من از روز دوازدهم ژوئيه شروع می‌شود.

Comment

• آندرانيك تيموريان, مرد مياني ايران تصميم دارد براي شركت در آزمون‌هاي بولتون واندرز به انگلستان برود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت Goal 4 انگلستان نوشت:« تيموريان بيست و سه ساله عضو باشگاه ابومسلم ايران بود؛ اما, اين گروه پس از درخشش مرد مياني‌اش در تيم ملي در جام جهاني تصميم به فروش او گرفت.

سخنگوي ابومسلم به سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت:« ما از چند باشگاه قطري، تركيه‌اي، آلماني (بوندس‌ليگا) و همچنين بولتوني پيشنهاد داشتيم؛ اما، به سبب پيشنهاد بهتر و گران قيمت‌تر، اين تيم انگليسي را انتخاب كرديم. او مي‌تواند در يك باشگاه ديگر اروپايي هم بازي كند.

هنوز روشن نيست كه تيموريان بتواند از آزمون‌هاي بولتون سربلند بيرون آيد و با اين گروه به توافق برسد, چرا كه او تنها ده بازي ملي با پيراهن ايران انجام داده و همين امر ممكن است موجب صادر نشدن مجوز كار براي او شود.

Comment

• گزارشى از يك انتقال پيش بينى نشده، جواد نکونام در بين ماتادورها، شرق
                                گروه ورزش: نتايج مايوس كننده تيم ملى ايران در جام جهانى اين ذهنيت را به وجود آورد كه بازيكنان ايرانى شانس بسيار كمى براى حضور در ليگ هاى اروپايى خواهند داشت و ديگر از آن همه پيشنهاد اغواكننده بعد از جام جهانى ۱۹۹۸ خبرى نيست، اما كم و بيش اتفاقاتى مى افتد كه اين فرضيه را باطل مى كند. ظاهراً صرف حضور در جام جهانى هم براى حداقل دو سه نقل و انتقال شيرين در هر كشورى كافى است.
                                گروه خبرنگاران ايرانى كه در ايام جام جهانى در فردريش هافن بودند، در بحبوحه تهيه اخبار تيم ملى نيم نگاهى هم به تيم هاى آتى بازيكنان داشتند و خيلى سعى مى كردند ردى از پيشنهادهاى اروپايى به دست آورند. در همان گير و دار بود كه پيشنهاد ناسيونال مادورا براى ابراهيم رسيد و شنيده شد كه جواد نكونام هم با هرتابرلين سروسرى برقرار كرده.
                                روز پنجشنبه وقتى خبر عقد قرارداد جواد با باشگاه اوساسوناى اسپانيا منتشر شد تعجب بسيارى را برانگيخت. جواد در راه ورود به بوندس ليگا يك باره سر از لاليگا درآورد. «قبل از پيشنهاد اوساسونا، چند دعوتنامه داشتم. هرتا، اشتوتگارت، كلن و دو تا از باشگاه هاى امارات خواهان مذاكره با من بودند، اما پيشنهاد اوساسونا بعد از بازى با پرتغال رسيد. يك روز مدير نقل و انتقالات باشگاه اسپانيايى سراغم آمد و پيشنهاد كرد كه به بازى در اسپانيا فكر كنم. تا قبل از آن تنها پيشنهاد هرتا را به درد بخور مى دانستم اما بعد ديدم كه اين يكى از همه بهتر است.»
                                البته دلايل زيادى براى اين انتخاب وجود داشت. به هر حال ليگ اسپانيا از بوندس ليگا معتبرتر و باشكوه تر است و اوساسونا هم رتبه چهارم را در لاليگا در اختيار دارد. جواد مى گويد هر كس ديگرى جاى او بود همين كار را مى كرد.
                                به هر حال مذاكرات ابتدايى در آلمان انجام شد و جواد بقيه كار را به مدير برنامه هايش سپرد. چند روز قبل محمودرضا فاضلى با او تماس گرفت و گفت كه سريع راهى آلمان شود. «اول رفتم آلمان و بعد از آنجا با هم به اسپانيا رفتيم.»
                                آنها راهى شهر تمپلونا شدند، شهر مشهور گاوبازها و ماتادورها. «شهر قشنگى است. با مادريد حدود ۴۰ دقيقه و با بارسلونا هم حدود نيم ساعت فاصله دارد. روزى كه از آنجا برمى گشتم بساط گاوبازى در شهر برپا بود. چند تا گاو را ول كرده بودند در خيابان ها و مردم هم لباس سفيد و قرمز پوشيده بودند و خلاصه حسابى شلوغ بود.»
                                البته اوقات نكونام در تمپلونا فقط به تماشاى گاوها و ماتادورها نگذشت. او يك بار هم در تمرين تيم حضور پيدا كرد و با مربى آينده اش حرف زد. ظاهراً مربى با او ارتباط خوبى برقرار كرده و از او خواسته كه زود با تيم هماهنگ شود. «به من گفت كه بازى هاى باشگاهى ات را ديدم اما بازى هاى تيم ملى ايران را در جام جهانى پيگيرى نكردم. اما ظاهراً بازى من را پسنديده.»
                                در پست هافبك دفاعى فقط يك بازيكن ديگر در تيم وجود دارد و به اين ترتيب شانس قرار گرفتن جواد در تركيب اصلى بالا مى رود. مربى تيم به او گفته كه خودش را براى يك فصل سنگين آماده كند. «به من گفت ما ۵۰ تا بازى داريم و بايد خودت را براى اين تعداد بازى آماده كنى.»
                                اسپانيايى ها قصد داشتند قرارداد سه ساله با نكونام ببندند اما اصرار طرف ايرانى باعث شد كه اين قرارداد به شكل ۳ساله مشروط و ۲ساله قطعى بسته شود. در مورد رقم قرارداد هنوز اطلاعات جديدى رو نشده اما شايد بشود از بندهاى قرارداد چيزى فهميد. اسپانيايى ها آزاد شدن جواد را به پرداخت ۱۵ ميليون يورو مشروط كرده بودند كه اين رقم به حدود ۵ ميليون يورو كاهش يافت. يعنى باشگاه اوساسونا كه به خاطر خريد بازيكنان مستعد اما گمنام و فروش آن به باشگاه هاى بزرگتر شهرت دارد حداقل همين قدر انتظار دارد كه از فروش جواد نصيبش شود.
                                جواد سومين بازيكن آسيايى است كه در اسپانيا بازى خواهد كرد. پيش از او دو بازيكن كره اى در لاليگا حضور يافته اند كه لى چون سو شهرت بيشترى داشته و در سوسيه داد نسبتاً موفق بود. حالا بايد ديد كه جواد چقدر شانس موفقيت و ترقى دارد. خودش مى گويد: «همه چيز بستگى به خودم دارد چون همه چيز براى موفقيت مهيا است.»

روياى بازى با بارسلونا و رئال از همين حالا در وجود او موج مى زند. نكته جالب اينجاست كه جواد در صورت قرار گرفتن در تركيب اوساسونا مقابل بارسا تقريباً نزديك ترين بازيكن به رونالدينيو خواهد بود. رونالدينيويى كه در بارسلونا تفاوت هاى بسيارى با تيم ملى برزيل ۲۰۰۶ دارد.
                                اينكه جواد با چه شماره اى در اوساسونا بازى كند هنوز دقيقاً مشخص نيست. خود او سعى كرده كه يك جورى مربى تيم را راضى كند كه شماره ۶ را به او بدهد اما بعيد است كه اين اتفاق به اين سرعت بيفتد. با اين حال با سياستى كه از جواد سراغ داريم بعيد نيست كه تا شروع فصل مربى را به اين كار راضى كند و اتفاقى مشابه على كريمى بيفتد.
                                جواد پنجشنبه شب و ديرهنگام به تهران بازگشت و احتمالاً به زودى دوباره بايد به تمپلونا بازگردد. قرار است در اين فاصله اتومبيل شخصى، موبايل و كاشانه اى هم براى او فراهم شود.

Comment

Working...
                                X