If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
داوود فلاحت گر، تکواندو کار ۲۴ ساله ايرانی عضو تيم ملی بريتانيا موفق شد درمسابقات جام ملتهای اروپا که با تيم بريتانيا شرکت کرده بود، مدال برنز اين مسابقات را بدست بياره.
پنجاه و نهمين داربي تهران با برتري تيم استقلال تهران به پايان رسيد.
، ديدار پنجاه و نهم استقلال و پيروزي پس از يك روز تاخير در حالي كه ميليونها تماشاگر علاقهمند با حساسيت خاصي به اين بازي چشم دوخته بودند با قضاوت ولفگانگ اشتارك آلماني در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
در ابتداي بازي همان احتياط هميشگي در كار دو تيم ديده ميشد و هر دو تيم ضمن توجه به حملات پراكنده به ارزيابي قدرت حريف پرداختند. سپس تك حملات تيمها فرصتهايي را پديد آورد كه با بيدقتي بينتيجه ماند.
در نيمهي نخست بازي دو تيم چندان صحنههاي حساسي نداشت و تماشاگران را راضي نكرد. به شكلي كه برخي از آنها بين دو نيمه ورزشگاه را ترك كردند. اما صحبتهاي مربيان در نيمهي دوم دو تيم با انگيزه را روانهي ميدان كرد. در اين ميان اين استقلال بود كه توانست در ده دقيقهي نخست نيمهي دوم به گل برتري دست يابد. سپس پرسپوليس براي جبران گل خورده دست به حمله زد، حملات سراسيمه كه مانند بازيهاي گذشتهي اين تيم در ليگ پنجم هيچ برنامه و هدف خاصي در آن ديده نميشد.
از سوي ديگر بازيكنان استقلال نيز چشم به ضد حملات دوخته بودند البته به نظر ميرسيد مهاجمان آنها چندان با قوانين آفسايد آشنا نيستند! چرا كه نه بار در اين بازي در موقعيت آفسايد گرفتار شدند. حملات پرسپوليس در دقايق پاياني با دفاع فشردهي استقلاليها روبرو شد. تا در نهايت در حالي كه تماشاگران پرسپوليس بسيار اميد داشتند تا اين بازي آغاز تازه براي اين تيم باشد يك بار ديگر نااميد به خانههايشان بازگشتند. اين سومين شكست پرسپوليس طي سه فصل اخير در برابر استقلال است.
به گزارش ايسنا، تركيب تهاجمي دو تيم در ابتداي بازي از عزم آنها براي كسب سه امتياز اين ديدار حكايت ميكرد. حركت بازيكنان پرسپوليس از جناح چپ در دقيقهي سوم اين تيم را صاحب يك ضربهي خطا كرد، كه ضربهي سر شيث رضايي با بيدقتي به خارج از زمين رفت.
حامد كاويانپور در دقيقهي چهارم نخستين كارت زرد بازي را دريافت كرد. نخستين ضربهي كرنر بازي براي استقلال با ضربهي سر واحدي نيكبخت از بالاي دروازه پرسپوليس به بيرون رفت. در دقيقهي 12 بازي بار ديگر استقلال به روي ضربهي كرنر صاحب فرصت شد كه شوت رضا عنايتي با اختلاف اندكي از كنار دروازه به بيرون رفت.
در ادامه و در حالي كه بارش باران تا اندازهاي بر بازي دو تيم تاثير گذاشته بود، پاسهاي از راه دور و بازي هوايي در دستور كار دو تيم قرار گرفت كه اين شيوه با بيدقتي بازيكنان موقعيت خاصي را بر روي دروازهها ايجاد نكرد.
در دقيقهي 20 و در حالي كه خط هافبك استقلال با اشتباهات پياپي براي حريف فرصت سازي ميكرد، جواد كاظميان با عبور از مدافعان استقلال با وحيد طالبلو در موقعيت تك به تك قرار گرفت كه دروازهبان استقلال اين موقعيت را دفع كرد.
واحدي نيكبخت در دقيقهي 22 دومين كارت زرد بازي را دريافت كرد. ارسال مهدي امير آبادي از جناح چپ در دقيقهي 26 با ضربهي سر كريم باقري براي دفع توپ همراه شد كه توپ با اختلاف اندكي از بالاي دروازه راهي كرنر شد.
از اين لحظه به بعد استقلال براي دقايقي كنترل بازي را در دست گرفت. در دقيقهي 30 شوت مهرداد اولادي از كنار دروازهي طالبلو به بيرون رفت.
در دقيقهي 34 بازي زماني كه علي انصاريان در كنار خط توپ را به طرف نيمكت ذخيرههاي استقلال شليك كرد به طرف قلعهنويي رفت و با در آغوش گرفتن سرمربي استقلال از وي دلجويي كرد.
در دقيقهي 37 ناهماهنگي طالبلو و مدافع استقلال سبب شد تا عليزاده بتواند با ضربهي سر بر روي توپ تاثيرگذار شود، در ادامه تلاش طالبلو و عليزاده براي تصاحب توپ منجر به مصدوميت دو بازيكن و اعلام خطا به سود استقلال شد.
در دقيقهي 40 استقلال دروازهي پرسپوليس را با خطر مواجه ساخت ابتدا شوت رضا عنايتي توسط كريم باقري دفع شد، سپس توپ نصيب فرزاد مجيدي شد كه ضربهي وي را حامد كاويانپور به كرنر فرستاد در نهايت نيمهي نخست اين ديدار با تساوي بدون گل پايان يافت.
به گزارش ايسنا، با آغاز نيمهي دوم دو تيم بازي پرتحرك و با انگيزهتري را به نمايش گذاشتند. در دقايق ابتدايي نيمهي دوم استقلاليها كنترل بازي را در دست گرفتند اما از فرصتهايشان استفاده نكردند. سپس نوبت پرسپوليس بود كه با حركت كاظميان در عمق و شوت وي، دروازهي استقلال را با خطر مواجه سازد كه طالبلو اين ضربه را دفع كرد.
در دقيقهي پنجاه و شش بازي سرانجام قفل دروازهي پرسپوليس باز شد. حركت فرزاد مجيدي از جناح راست و پاس وي در عمق به رضا عنايتي رسيد تا اين بازيكن دروازهي پرسپوليس را بگشايد. پيش از اين گل، اميرحسين صادقي از تيم استقلال كارت زرد دريافت كرده بود.
پس از اين گل تيم پرسپوليس مجبور به يك تعويض اجباري شد و كريم باقري به دليل مصدوميت جاي خود را به حاجي زاده داد. همچنين انتظاري جايگزين معدنچي شد تا بتواند قواي تهاجمي پرسپوليس را براي جبران گل زده افزايش دهد. همانطور كه انتظار ميرفت پس از گل استقلال تيم پرسپوليس بازي را در اختيار گرفت و سعي كرد با افزايش حملات از جناحين و ارسال بر روي دروازهي استقلال گل خورده را جبران كند. اما به نظر ميرسيد بازيكنان اين تيم برنامهي خاصي براي چنين لحظهاي نداشتند. حملات پرسپوليس از جناح راست و چپ با بيدقتي اولادي و كاظميان از دست ميرفت.
در دقيقهي 75 بازي مجتبي جباري بر روي يك ضد حمله صاحب فرصت شد كه در موقعيت تك به تك توپ وي توسط فرشيد كريمي به كرنر فرستاده شد. بر خلاف نيمهي اول كه خط هافبك استقلال پر اشتباه ظاهر شد در نيمهي دوم آنها فرصتهاي زيادي را براي مهاجمان اين تيم خلق كردند. اما جايگيري اشتباه مهاجمان در موقعيت آفسايد سبب شد تا نتوانند از اين فرصتها استفاده كنند. در دقيقهي 80 پژمان نوري يكي از بهترين فرصتهاي پرسپوليس را به خارج از زمين فرستاد. از اين لحظه به بعد درصد خطاي بازيكنان دو تيم به بالاترين حد خود رسيد. پاسهاي اشتباه در ميانهي ميدان سبب شد تا دقايقي دو تيم از بازي هدفمند دور شوند.
در دقيقهي نود بازي ارسال از جناح راست فرصت استثنايي را براي جبران گل خورده در اختيار جواد كاظميان قرار داد كه اين بازيكن به جاي استفاده، توپ را از مقابل دروازهي استقلال دفع كرد.
در دقايق پاياني بهروز رهبري فر بر روي يك ضد حمله مجبور به خطا شد و از داور آلماني كارت زرد دريافت كرد. در نيمهي دوم عليرضا منصوريان و سعيد لطفي به جاي مجتبي جباري و سياوش اكبرپور به ميدان آمدند.
در اين بازي پربرخورد مجموعا 42 خطا صورت گرفت كه سهم پرسپوليس 16 و استقلال 26 خطا بود. همچنين بازيكنان استقلال 9 بار و بازيكنان پرسپوليس يك بار در موقعيت آفسايد قرار گرفتند. در نهايت داربي پنجاه و نهم با برتري استقلال تهران به پايان رسيد.
داور آلماني داربي 59، گفت: با آشنايي كامل نسبت به شرايط خاص اين بازي به ايران آمده بودم.
ولفگانگ اشتارك پيش از ترك تهران اظهار كرد: در تمامي كشورها، بازي داربي برگزار ميشود و من نيز تجربهي حضور در چنين مسابقاتي را داشتم و ميدانستم كه به دليل حساسيت ديدار پرسپوليس و استقلال، شرايط خاصي بر اين بازي حاكم است.
وي افزود: پيش از سفر به تهران با ماركوس مرك و به ويژه اورس مهير صحبت كرده بودم و از آنها اطلاعاتي را دربارهي اين ديدار گرفته بودم.
اشتارك در پاسخ به اين پرسش كه آيا براي قضاوت در اين ديدار، شخص خاصي به شما توصيهاي كرده بود، گفت: بازيهاي داربي در تمام جهان برگزار ميشود و اين بازي نيز مانند ديگر مسابقات شرايط خاصي داشت و من موظف به اجراي قانون بودم. هر چهار نفر تلاش كرديم كارمان را به بهترين نحو انجام دهيم.
وي دربارهي قضاوت خود در اين ديدار، گفت: كارشناسان بايد در اين باره نظر بدهند و كار بسيار مشكلي است كه بخواهم در خصوص نحوهي كار خود و همكارانم اظهار نظر كنم اما فكر ميكنم كه قضاوت خوبي داشتيم. ضمن آن كه معتقدم داوري كه مرتكب اشتباه نشده باشد، هرگز وجود نداشته و نخواهد داشت.
اشتارك دربارهي جريان داربي، تصريح كرد: در نيمهي اول هر دو تيم به دليل شرايط خاص بازي، مشكل داشتند اما در نيمهي دوم دو تيم استقلال و پرسپوليس نمايش بسيار خوبي ارايه كرده و موقعيتهاي فراواني را ايجاد كردند اما آبيها از موقعيت خوب خود استفاده كرده و تك گل اين بازي را به ثمر رساندند.
اشتارك دربارهي اعتراضهاي مكرر امير قلعهنويي در اين ديدار نسبت به داوري، به ايسنا گفت: مربيان نيز احساس دارند و داوران بايد به آنها اجازه دهند كه احساسهاي خود را رها كنند. البته تا زماني كه اين احساسها در جريان بازي، ايجاد مشكل نكند.
وي دربارهي سوابق خود در داوري گفت: در سال 1984 و در سن 14 سالگي داوري را آغاز كردم و از سال 1991 به ليست داوران آلمان پيوستم و در سال 1997 در ليگ دسته اول (بوندسليگا) داوري خود را در بالاترين سطح آلمان شروع كردم و دو سال بعد داور بينالمللي شدم و از سال 2001 در ليست برترين داوران اروپا، مجوز داوري در ليگ قهرمانان اروپا را كسب كردم.
اشتارك دربارهي شناختش از داوران ايراني، تصريح كرد: به جز نويد مظفري، داور ايراني ديگري را نميشناسم.
وي دربارهي شناختش از بازيكنان ايراني حاضر در بوندسليگا گفت: از طريق تلويزيون بازيهاي بوندسليگا را مشاهده ميكنم و چند نفر از بازيكنان ايراني حاضر در بوندسليگا را ميشناسم.
اشتارك در پايان صعود ايران به جام جهاني را تبريك گفت و براي تيم ملي در اين رقابتها آرزوي موفقيت كرد.
علي پروين ، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه حق تيمش در ديدار با استقلال شكست نبود و حريف نبايد با پيروزي ميدان را ترك ميكرد.
علي پروين كه عصر روز شنبه پس از شكست تيمش برابر استقلال با خبرنگاران رسانههاي گفت وگو ميكرد، اظهار داشت: پرسپوليس ميتوانست در اين ديدار به برتري دست يابد اما اشتباهات فردي برخي از بازيكنان مانع تحقق اين امر شد. وي افزود: تيم استقلال تهران در اين بازي تنها يك موقعيت گلزني بدست آورد كه اين فرصت را به گل پيروزي بخش خود تبديل كرد. سرمربي تيم پرسپوليس اظهار داشت : بازيكنان پرسپوليس در اين بازي عملكرد خوبي داشتند اما مهاجمان آن نتوانستند از موقعيتهاي بدست آمده استفاده كنند.
پروين در خصوص عملكرد مهرزاد معدنچي در اين بازي گفت: او بازيكن خوبي است و در طول هفته گذشته بسيار آماده بود. به همين خاطر از ابتداي بازي در تركيب اصلي تيم قرار گرفت امااشتباه اين بازيكن حداقل يك امتياز را از پرسپوليس گرفت. وي ادامه داد : اگر معدنچي دچار اشتباه نميشد بازي بزرگ پايتخت با نتيجه تساوي به پايان ميرسيد. سرمربي تيم پرسپوليس درخصوص تغييرات احتمالي دراين تيم گفت : تا زماني كه وضع مديريت باشگاه مشخص نشود، نميتوان تغييراتي را در تيم ايجاد كرد.
كريم باقري ، يكي از بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه تيمش در ديدار امروز خود با استقلال مستحق شكست نبوده است.
كريم باقري كه روز شنبه پس از پايان ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس با خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي گفتگو ميكرد، اظهار داشت: ما نسبت به ديدارهاي گذشته خود در اين فصل بسيار خوب و منسجمتر بازي كرديم و تنها به دليل يك اشتباه فردي شكست خورديم. وي افزود: تمام تلاش بازيكنان پرسپوليس اين بود كه با كسب پيروزي مقابل استقلال بتوانند تيم را از بحران كنوني خارج كنند كه متاسفانه اين امر محقق نشد.
اين بازيكن باتجربه پرسپوليس تاكيد كرد: البته دليل اينكه ما امروز به هدفمان نرسيديم تنها بدنشانسي و يك اشتباه فردي بود، چرا كه پرسپوليس امروز به مراتب بهتر و زيباتر از گذشته و حتي حريف بازي كرد. باقري در قسمت ديگري از اظهاراتش به آسيب ديدگي خود در اين ديدار اشاره كرد و گفت: از ناحيه زانوي پاي چپ احساس درد ميكنم. اما اميدوارم اين آسيب ديدگي مهم نباشد و بتوانم پرسپوليس را در ديدارهاي آينده ياري كنم.
فرزاد مجيدي ، هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت پيروزي تيم استقلال مقابل پرسپوليس ارزش شش امتياز داشت. تيم استقلال در هفته دهم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران عصر روز شنبه با نتيجه يك بر صفر بر تيم پرسپوليس چيره شد.
فرزاد مجيدي اظهار داشت: بر خلاف تمام افرادي كه معتقد هستند ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس بسان ديگر ديدارهاي ليگ برتر است، من معتقدم كه پيروزي در اين ديدار ارزش شش امتياز دارد. وي افزود: بازيكنان استقلال و پرسپوليس حاضر هستند در بسياي از ديدارها بازنده شوند، اما در اين ديدار حساس شكست نخورند. خوشبختانه در اين ديدار ما توانستيم به هدف خود دست يابيم و اين مهم بهخاطر تلاش تمامي بازيكنان حاصل شد.
اين هافبك استقلال در خصوص چگونگي به ثمر رسيدن تك گل اين ديدار نيز گفت: ما ميدانستيم كه سمت چپ پرسپوليس داراي نقاط ضعف فراواني است. لذا براي اين نقطه از زمين برنامه مفصلي داشتيم. گلي را هم كه زديم چندين بار در تمرينات آن را مرور كرده بوديم. مجيدي تاكيد كرد: ما براي لحظه به لحظه اين ديدار برنامه داشتيم و خوشبختانه توانستيم مزد زحمات خود را با پيروزي در اين ديدار بگيريم. وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه تيمش بتواند روند موفقيت خود را ادامه دهد.
رضا عنايتي ، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران علت پيروزي تيمش در ديدار مقابل پرسپوليس را داشتن برنامه عنوان كرد.
رضا عنايتي گفت : ما به خوبي ميدانستيم در اين ديدار به دنبال چه چيزي هستيم و به خوبي از نقاط ضعف و قوت حريف آگاه بوديم. وي افزود كادر فني تيم استقلال براي لحظه به لحظه ديدار با پرسپوليس برنامه داشت و همين امر باعث شد كه با آگاهي كامل وارد ميدان شويم. مهاجم شش گله تيم استقلال درباره چگونگي به ثمر رسيدن گل تيمش در اين ديدار گفت: روي اين گل "فرزاد مجيدي" نقش اصلي را داشت وي با يك فرار و پاس رو به جلوي عالي ، مرا در موقعيت گل قرار دارد و من نيز از اين فرصت كمال استفاده را كردم و گل برتري را به ثمر رساندم .
وي در پايان اظهار داشت: تمام تلاش بازيكنان استقلال اين است كه با فراموشي اين ديدار به فكر روزهاي آينده باشند. استقلال امسال بعد از سالها بايد به حق خود كه قهرماني در ليگ است دست يابد. ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران در هفته دهم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران عصر روز شنبه با پيروزي يك بر صفر تيم استقلال در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد.
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد گفت: فوتبال ايران شباهت زيادي با برزيل دارد و براي آموزش به اين تيم آمادگي كامل دارم.
رنه سيموئز در اولين كنفرانس مطبوعاتياش اظهار كرد: مربيگري تيم ملي ايران براي من افتخار بزرگي است و آمادهام تا تمام تجربيات خود را در اختيار فوتبال ايران قرار دهم. اطلاعات خود را هيچ گاه مخفي نميكنم و آن چه را ميدانم براي فوتبال ايران آموزش ميدهم.
وي ادامه داد: خطاهاي احتمالي خود را قبول ميكنم و پذيراي انتقاد تمام كارشناسان متبحر فوتبال هستم. دوست دارم تا با تبادل اطلاعات با مربيان و كارشناسان چيزهاي تازهاي را ياد گرفته و به اطلاعات خود بيفزايم.
سيموئز در خصوص مربيگري تيم ملي اميد ايران افزود: تصور دعوت شدن به ايران را نداشتم و در حال مذاكره با باشگاههاي ژاپن بودم. اما پس از اطلاع از مهم بودن پروژهي آمادهسازي تيم ملي اميد به ايران آمدم و قصد دارم تا تمام توان خود را براي آموزش اين تيم به كار گيرم. هدف اصلي ما قهرماني در المپيك 2008 پكن است و براي اين كار برنامهي منظمي را تدوين كرديم. بايد هر سال بر روي جوانان كار كنيم و آنها را براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم آموزش دهيم. ايران استعدادهاي بسيار خوبي در اين زمينه دارد.
سرمربي تيم ملي اميد در خصوص آشنايي با فوتبال ايران تصريح كرد: قبل از آمدن به ايران اطلاعات خوبي در اين زمينه داشتم، مدتي با ابراهيم قاسمپور كار كرده بودم و يك بار نيز در سال 1998 به همراه تيم ملي جامائيكا به مصاف ايران رفته بودم. تيم ايران بازيكنان بسيار توانا و با استعدادي دارد و ميتوان به آيندهي اين تيم خوشبين بود. مردم ايران عاشق فوتبال هستند و با حمايت آنها ميتوانم به موفقيتهاي بزرگي دست يابم.
وي افزود: رشد كشورهاي آسيايي در فوتبال دنيا بسيار خوب بوده و تيم ايران سهم بسيار زيادي در اين زمينه دارد. تيم ملي نمايندهي كشور ايران است و بايد از اعتبار آن دفاع كرد.
سيموئز در خصوص برنامههاي آيندهاش اظهار داشت: در درجهي اول بايد قوهي خلاق بازيكنان را تقويت كرد و ارتباط بازيكنان را در زمين فوتبال به سطح مطلوبي نزديك كرد. برنامهي بعدي ما افزايش روحيهي بازيكنان تيم ملي است و مهمترين بخش از برنامههايمان آموزش سريع به بازيكنان است. قصد داريم بازيهاي تداركاتي بزرگي را براي تيم ملي برگزار كنيم چرا كه بازي با تيمهاي بزرگ تجربهي ارزشمندي براي بازيكنان جوان خواهد بود.
به گزارش ايسنا، وي دربارهي ارتباط با باشگاههاي كشور تاكيد كرد: اولين هدفم نظارت بر ليگ فوتبال ايران و عملكرد بازيكنان آن است. بايد ارتباط خوب و مناسبي را با باشگاههاي داخلي برقرار كنيم و تعامل مطلوبي با مديران و مربيان اين تيمها داشته باشيم.
سرمربي برزيلي تيم ملي اميد در مورد انتخاب بازيكنان گفت: بازيكنان فعلي را خودم انتخاب نكردهام اما در آيندهي نزديك ليست پيشنهادي خود را ارايه خواهم كرد. مسلما بهترين بازيكنان ليگ را به تيم ملي دعوت ميكنم. مهم نيست كه اين بازيكنان در كدام ليگ مشغول بازي هستند. مهم شايستگي و توانايي آنهاست.
مسووليت اصلي تيم بر عهدهي سرمربي است و بايد بهترينها را به اردوي تيم ملي دعوت كنم. هر بازيكني كه در باشگاه خود عملكرد خوبي داشته باشد به اردو دعوت ميشود و از آنها تست گرفته ميشود. توانايي بازيكنان را از چند جهت ميسنجيم. شرايط جسماني و بدني و مسايل رواني و اجتماعي و همچنين رژيم غذايي از مسايلي است كه بايد بر روي آن كار كرد.
سيموئز از جذب دستياران و مربي دروازهبانان از كشور برزيل خبر داد و تصريح كرد: قصد داريم تا دو مربي بدنساز و يك مربي دروازهباني را به خدمت بگيريم و در صورت موافقت مسوولان فدراسيون فوتبال دستياران خود را نيز از برزيل به خدمت ميگيرم. مسالهي مهم در اين ميان آن است كه علم فوتبال را از اين طريق به مربيان ايراني آموزش دهيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: رابطهام با مربيان ايراني تيم اميد بسيار خوب بوده است، آنها مربيان منطقي و با تجربهاي هستند و در آينده احتمال حمايت آنها از من نيز وجود دارد.
سيموئز در خصوص شيوهي بازي تيمش در آينده گفت: بازيكنان من بايد جنگنده باشند و در زمين بازي با تمام وجود بازي كنند. فلسفهي اصلي من اين است كه به هيچ عنوان نبايد توپ را در حين بازي از دست بدهيم. تا زماني كه توپ را در اختيار داريم هيچ تيمي نميتواند به ما گل بزند. بايد در آينده بازي هجومي و زيبايي را ارايه دهيم و با يازده بازيكن به سمت دروازهي حريف حملهور شويم. حتي از دروازهبان تيم خود نيز ميخواهم كه طراح حملات باشد و نقش اصلي را در اين زمينه ايفا كند.
سرمربي تيم ملي اميد افزود: تيم ايران در حملات بسيار خوب و توانا است اما معمولا در برگشتها با مشكل روبرو ميشود. اين مشكل بيشتر جنبهي رواني دارد و بايد بر روي ذهن بازيكنان كار كرد. بازيكنان ايراني همانند برزيليها استعداد زيادي دارند اما بيش از حد هيجاني و احساسي فوتبال بازي ميكنند. ايرانيها در زمين بازي و به هنگام مسابقه استرس بسيار زيادي دارند و نميتوانند بر روي بازي تمركز كافي داشته باشند. وقتي كه ما توپ را در اختيار داريم نبايد از حريف ترسي داشته باشيم.
به گزارش ايسنا، وي افزود: با وجود دعوتنامهاي كه از كشورم براي شركت در يك كنگرهي علمي داشتم از رفتن به برزيل خودداري كردم. شخصيتهاي بزرگي چون اسكولاري، كلينزمن و پريرا در اين كنگره حضور داشتند و من به عنوان سخنران به اين مراسم دعوت شده بودم. اما كار بزرگتري در ايران داشتم و آن تلاش براي آموزش بازيكنان است.
سيموئز اظهار داشت: براي من انضباط و داشتن شخصيت در هنگام تمرين و مسابقات اهميت بسيار زيادي دارد و بازيكنان بايد اين مسايل را رعايت كنند.
سيموئز در خصوص داربي تهران گفت: هيجان بازي تاثير منفي را بر عملكرد بازيكنان هر دو تيم گذاشته بود با اين وجود مجتبي جباري در تيم استقلال بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و نشان داد كه توانايي بالايي را دارد. قصد دارم تا پس از مشورت با مدير فني تيم ملي در صورت امكان اين بازيكن را به اردوي تيم ملي دعوت كنم.
وي از اردوي تيم ملي در برزيل خبر داد و افزود: در صورت حمايت مسوولان فدراسيون فوتبال اردوي چند روزهاي را در كشورهاي برزيل، آرژانتين و اروگوئه برگزار خواهيم كرد كه ميتواند براي بازيكنان تيم ملي تجربهي بسيار ارزشمندي باشد.
اشتباه معدنچي و سپس گل استقلال كافي بود تا بيشتر تقصيرات شكست متوجه اين بازيكن شود اما وي چنين اعتقادي ندارد .
مهرزاد معدنچي اظهار كرد : پرسپوليس شروع بسيار خوبي داشت و حتي بيشتر زمان بازي را نيز در اختيار داشتيم اما استقلاليها تنها يك موقعيت به دست آوردند و همان تك فرصت را نيز به گل تبديل كردند.
وي افزود: بازيكنان پرسپوليس با تمام قوا بازي كردند و فرصتهاي بسيار خوبي داشتيم كه عليزاده و كاظميان آنها را از دست دادند، البته لغزندگي زمين نيز چندان بي تاثير نبود و سبب شد تا برخي موقعيتها خراب شود .
معدنچي خاطر نشان كرد : فوتبال همين است، تيمي كه از فرصتها استفاده نكند در نهايت ضربه ميخورد و استقلال نيز توانست بسيار حرفهاي يك گل به ثمر برساند.
وي در مورد صحنهي گل و مقصر قلمداد شدنش نيز تاكيد كرد: زماني كه تيم شكست ميخورد تمامي بازيكنان مقصر هستند ، در صحنهي گل استقلال نيز من توپ را در پشت محوطهي جريمهي استقلال از دست دادم و آن توپ در برگشت به گل تبديل شد، در هر صورت با توجه به فاصلهاي كه با دروازهي خودمان داشتيم ، نميتوان من را تنها مقصر دريافت گل دانست
وي افزود : توپ را در مقابل دروازهي پرسپوليس از دست ندادم بلكه اين اتفاق در زمين حريف رخ داد، شايد من اشتباه كردم امام بايد ديد كه 10 بازيكنان ديگر كجا بودند
معدنچي تصريح كرد : شايد در برابر ذوب آهن در گل خوردن پرسپوليس مقصر بودم اما در اين بازي شايستهي اين حجم انتقاد نيستم.
هافيك تيم پرسپوليس تصريح كرد : با اين حال معتقدم پرسپوليس در اين بازي بسيار خوب بازي كرد و حداقل بايد به نتيجهي تساوي دست پيدا ميكرديم، تيم ما فوتبال بازي ميكند و به اميد خدا در آينده نتايج بهتري به دست ميآوريم.
معدنچي افزود : قصد توجيح ندارم اما بازيكنان استقلال سه سال است كه در كنار يكديگر بازي ميكنند اما پرسپوليس تغييراتي داشته و بازيكنان به تازگي هماهنگي لازم را پيدا كردهاند .
معدنچي خاطرنشان كرد : تيم ما بد بازي نكرد و در صورتي كه شكست نميخورديم اين صحبتها پيش نميآمد، من يك بازيكن هستم و نميتوانم در مورد تغيير در تيم صحبت كنم ، اما بي ترديد تيم ما درآينده بسيار بهتر كار ميكند.
وي در پايان تاكيد كرد : به تمريناتم با جديت بيشتري ادامه ميدهم تا بتوانم در بازيهاي آينده براي پرسپوليس بهتر ظاهر شوم و همراه ساير بازيكنان دل هواداران را شاد كنيم
نخستين تمرين تيم ملي فوتبال كشورمان براي حضور در تورنمنت چهارجانبهي تهران امروز برگزار شد
تمرين امروز تيم ملي فوتبال هشتاد و پنج دقيقه به طول انجاميد و بازيكنان حاضر در اردو زيرنظر اعضاي كادر فني تمرينات نسبتا پر فشاري را انجام دادند.
در ابتداي اين تمرين بازيكنان به مدت بيست دقيقه به دويدن، نرمش و گرم كردن پرداختند. پس از آن در ده دقيقه بازيكنان به حفظ توپ مشغول شدند.
در پايان اين مرحبه بازيكنان حمله و شوت به دروازه را تمرين كردند و پس از آن به بازي از حمله به دفاع در شرايط سه به پنج پرداختند. سپس بازيكنان به دو گروه تقسيم شده و در دو نيمه در زمين هفتاد متري به بازي درون تيمي مشغول شدند.
در آخرين مرحلهي تمرين امروز بازيكنان به سرد كردن بدنهاي خود پرداختند.
علي كريمي تنها لژيونر حاضر در تمرين امروز تيم ملي بود. به جز پنج لژيونر تيم ملي تمام بازيكنان دعوت شده در تمرين امروز حضور داشتند.
وحيد هاشميان به تهران سفر كرده اما به دليل خستگي با اجازهي كادر فني در تمرين امروز غايب بود.
بنابراين گزارش، مهدي مهدويكيا، فريدون زندي، رحمان رضايي و محرم نويدكيا خود را امشب به تهران ميرسانند و از سهشنبه در تمرينات تيم ملي حضور خواهند داشت.
عليرضا واحدي نيكبخت , هافبك ملي پوش تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه تيم پرسپوليس با خوش شانسي تنها يك گل از تيمش خورده است.
من نميدانم چرا هر گاه ما ميبريم و ميبازيم در هر دو مورد ضعيف بازي كرده ايم؟ من متاسف هستم كه كارشناسان ما بازي فكورانه و عاقلانه استقلال را ضعيف قلمداد ميكنند و به خاطر دو تا حملهاي كه پرسپوليسيها به صورت بيهدف بر روي دروازه استقلال تدارك ديدند، اعلام ميكنند كه انها بهتر از ما بوده اند. وي افزود: استقلال در ديدار با پرسپوليس يكي از هوشيارانهترين ديدارهاي خود را انجام داد و در تمامي طول اين ديدار يك لحظه هم بدون برنامه نبود. اين هافبك استقلال افزود: ما اگر ميخواستيم به صورت بيمحابا به دروازه حريف حمله كنيم، نتيجهاي نميگرفتيم. لذا تصميم گرفتيم كه آرام و بدون هيچ استرسي برنامههاي خود را به حريف تحميل كنيم كه خوشيختانه موفق هم شديم.
نيكبخت ادامه داد: پرسپوليس تيم بزرگي است و از بازيكنان خوبي سود ميبرد. آنها اگر اندكي در مقابل ما تعلل ميكردند بيش از پنج گل ميخوردند و اين نشاندهنده توانايي آنها است. وي در پايان تاكيد كرد: به هر حال ما در ديدار روز گذشته بيشتر از حريف بد شانسي آورديم. چرا كه اگر شانس با پرسپوليس يار نبود، آنها بيش از يك گل ميخوردند.
50 آژانس هواپيمايي در قالب گروه تورهاي ورزشي ايران علاقهمندان به فوتبال را به آلمان اعزام ميكند.
گروه تورهاي ورزشي ايران كه براي اعزام علاقهمندان ايراني به مسابقات جام جهاني 2006 آلمان با فدراسيون فوتبال قرارداد امضا كرده است، از هفتهي آينده از دوستداران فوتبال ثبت نام خواهد كرد.
گروه تورهاي ورزشي ايران در قبال دريافت چهار ميليون و 850 هزار تومان خدماتي چون اقامت 14 شب در آلمان، ويزا، سه بليت بازيهاي تيم ملي ايران در مرحلهي مقدماتي، بيمه، بليت رفت و برگشت هواپيما، انتقال بين شهرهاي آلمان با اتوبوس و بسته تبليغاتي را به علاقهمندان ارايه خواهد كرد.
اكبر غمخوار مدير گروه تورهاي ورزشي در اين خصوص به ايسنا گفت: بر اساس توافق انجام شده با آژانسهاي طرف قرارداد از هفتهي آينده در شهرهاي تهران، شيراز، اهواز، اصفهان، تبريز، مشهد از علاقهمندان ثبت نام خواهد شد.
به گفتهي غمخوار اسامي آژانسهاي مجاز براي ثبت نام نيز در جرايد و مطبوعات رسمي كشور منتشر خواهد شد.
غمخوار تاكيد كرد: بر اساس قوانين آلمان و تدابير اتخاذ شده براي بهتر برگزار شدن مسابقات جام جهاني 2006 آلمان بايد ليست كليهي افرادي كه قصد سفر به آلمان را دارند تا اوايل بهمن ماه مشخص شده باشد و با كشور ميزبان نيز هماهنگيهاي لازم انجام شده باشد.
وي خاطر نشان كرد: شروع اعزام از چهار روز قبل از اولين ديدار تيم ملي ايران خواهد بود و در صورت صعود ايران به مرحلهي بعد اين امكان وجود دارد كه براي دوستداران خدمات ويژه و مضاعفي ارايه شود.
Comment