Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• پيروزی فولاد برابر ملوان درآخرين ديدار هفته بيست و نهم ليگ برتر ايران

درآخرين ديدارهفته بيست و نهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌های ايران، تيم فولاد خوزستان عصر دوشنبه در ورزشگاه تختی آبادان، با يک گل از سد ملوان انزلی گذشت.

تيم فولاد دراين بازی حسين کعبی، لفته حميدی و محسن حميدی را به دليل محروميت و ابراهيم ميرزاپور، عماد رضا و نادر احمدی را به خاطر مصدوميت و استراحت در اختيار نداشتند.

Comment

• پيروزی تيم بسکتبال صبا باطری مقابل حريف لبنانی

تيم صبا باتری ايران دوشنبه ‌شب، در نخستين ديدار خود در مرحله نيمه نهايی رقابت‌های بسکتبال باشگاه‌های غرب آسيا، مقابل تيم بلواستار لبنان به برتری رسيد.

در اين ديدار که در سالن بسکتبال ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، صبا باتری با نتيجه ‪ ۸۹‬بر ‪ ۸۱‬حريف خود را شکست داد.

دومين بازی دو تيم روز چهارم اردبيهشت ماه، در بيروت برگزار خواهد شد.

در مرحله نيمه پايانی اين مسابقه‌ها، هر تيمی با دو پيروزی از سه بازی به فينال صعود می‌کند و دو تيم برتر اين منطقه جواز حضور در رقابت‌های بسکتبال قهرمانی جام باشگاه‌های آسيا را به دست می‌آورند.

Comment

• محمد نصرتي، مدافع ملي پوش تيم فوتبال پاس تهران يكي از بازيكناني تشخيص داده شد كه احتمال اشتباهشان در جام جهاني 2006 زياد است.

سايت ورزش آلمان در بخش جام جهاني 2006 خود با تحليلي كه روي ساختار دفاعي تيم‌هاي شركت كننده در جام جهاني 2006 انجام داد، محمد نصرتي را يكي از مدافعين حاضر در اين پيكارها تشخيص داد كه احتمال اشتباهش مي‌رود.

اين سايت نوشت: نصرتي در كشورش قهرمان ملي محسوب مي‌شود چرا كه با گلي كه به بحرين زد، صعود تيم ملي ايران را به جام جهاني محرز ساخت؛ اما در كار دفاع، گاه و بيگاه دچار اشتباهاتي مي‌شود كه قابل تامل هستند.

اين سايت از متسلدر (آلمان)، ماراگر (انگليس)، مفصور البدر (عربستان) و ... به عنوان مدافعيني كه احتمال اشتباهشان در جام جهاني مي‌رود، نامبرده است

Comment

• يحيي گل محمدي، بازيگن ملي پوش تيم فوتبال صباباتري در سه گل از چهار گلي گه در بازي اين تيم با برق شيراز به ثمر رسيد نقشي تعيين گننده داشت.

سايت فوتبال آسيا پيرامون عملگرد يحيي گل محمدي درهفته بيست و نهم رقابت هاي ليگ برترايران گزارش داد: گل محمدي دردقيقه 10 بازي مقابل برق شيرازبا ضربه سر دروازه اشگان نامداري را بازگرد.

اين بازيگن همچنين درفاصله هفت دقيقه به پايان نيمه اول به سعيد بيگي گمگ گرد تا گل دوم ديداررا به ثمر برساند.

اين گزارش درادامه مي افزايد: درنيمه دوم صبا اجازه داد تا ميزبان، دوگل خورده خود را جبران گند.گل محمدي در گل اولي گه برق شيراز به ثمر رساند نقشي تعيين گننده داشت.

گل برق شيراز در دقيقه 66 با ضربه سرگل محمدي براي اين تيم حاصل شد.مهرداد گريميان هم موفق شد گل دوم و تساوي بخش را براي تيم برق شيراز به ثمر برساند.

تيم فوتبال صباباتري با اين تساوي در حال حاضر با 50 امتياز در رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر ايران قرار دارد

Comment

• "يوسف كرمي" نماينده وزن هفتم كشورمان در مسابقات تكواندو قهرماني آسيا گفت: با قهرماني در تايلند براي كسب مدال طلاي بازيهاي آسيايي دوحه قطر آماده مي شوم.

"يوسف كرمي" دارنده نشان برنز المپيك آتن تصريح كرد: مدت هاست كه اين مسابقات ذهن مرا مشغول كرده است و با تمركز روي تمرينات سعي دارم روي سكو قرار بگيرم، البته فكر نمي‌‏كنم كه براي قهرماني مشكل خاصي داشته باشم مگر ‌‏آنكه از اتفاقات عجيب ورزشي رخ دهد كه اميدوارم هرگز چنين نشود.

وي افزود: ديگر در تكواندو حريف آسان وجود ندارد چرا كه با المپيكي شدن اين ورزش تمام دنيا روي آن سرمايه گذاري كرده اند از سوي ديگر حضور تيمهاي قدرتمندي مانند كره جنوبي چين تايپه، و كشورهاي در حال پيشرفت از جمله چين و اردن بايد تمام حواس خود را معطوف به مبارزاتمان كنيم چرا كه غير اين صورت اتفاق غير قابل جبراني رخ مي دهد.

كرمي در خصوص شانس هاي كسب مدال در اين مسابقات گفت: در تمام اوزان مي توانيم افتخار كسب كنيم و من دوست دارم در هر شش وزن با مدال طلا به ايران باز گرديم

Comment

• رضا عنايتي ، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت در آخرين ديدار تيمش در فصل جاري رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران، ركورد جديدي براي ايران در امر گلزني به ثبت مي‌رساند.

رضا عنايتي افزود: من در فصل جاري با همكاري ديگر بازيكنان استقلال موفق به زدن نوزده گل شدم و به همين دليل در صدر جدول گلزنان ليگ برتر قرار گرفتم. اما مي‌خواهم در اين فصل يك ركورد تازه را در فوتبال ايران و به نام استقلال به ثبت برسانم.

اين مهاجم تيم استقلال با تاكيد بر اينكه تلاشش براي شكست ركورد را براي خود نمي‌خواهد، گفت: من مي‌خواهم با اينكار يك استقلالي را در صدر جدول گلزنان تاريخ فوتبال ايران قرار دهم و دين خود را به ديگر بازيكنان استقلال كه مرا در زدن گل‌هاي بيشتري ياري كردند، ادا كنم.

عنايتي در ادامه به وضعيت تيمش اشاره كرد و گفت: متاسفانه به دليل ترسي كه براي از دست دادن قهرماني داشتيم، نتوانستيم در مقابل ذوب آهن توانايي‌هاي خود را به طور كامل به نمايش بگذاريم. ما به هواداران قول مي دهيم كه در مقابل برق با تمام توان به ميدان رفته و خواسته آنها را براي كسب قهرماني محقق كنيم .

وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه تيمش بتواند در ديدار مقابل برق كه روز جمعه اين هفته در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود، پيروز ميدان شود.

Comment

• مهدي شيري بازيكني است كه پس از يك فصل حضور در استقلال به حق واقعي اش نرسيد و حالا شايد آخرين رويارويي او مقابل هم بازيان سابقش يكي از جذابيت هاي مهم بازي آخر ليگ باشد.

هافبك تكنيكي برق شيراز از تمام ابعاد به اين بازي مي نگرد: برخلاف اعتقاد برخي به هيچ وجه براي اين بازي بي انگيزه نيستيم ضمن اين كه برخلاف حريف معتقديم خطري ما را تهديد نمي كند بنابراين بدون استرس خاص و بي محابا به سوي دروازه استقلال حمله خواهيم كرد.

نبايد فراموش كنيم كه در چند ديدار قبلي مقابل استقلال و پرسپوليس قابل قبول كار كرده ايم و اگر به آنها نتيجه را واگذار كرديم فقط از روي حادثه بوده و شايد بدشانسي عامل ديگر باخت هايمان بوده است.

شيري تصريح كرد: قطعا تيم ما براي برد به مصاف استقلال خواهد رفت. تيم برق شيراز فقط براي خودش به ميدان مي رود و قهرماني تيم ديگري براي آن مهم نيست مطمئنا اگر استقلال لياقت برد و قهرماني را داشته باشد با گذر از سد ما به اين مهم دست خواهد يافت در غير اين صورت نبايد انتظار ديگري از آنها داشت.

هافبك تكنيكي برق با بيان اين مطلب در ادامه درخصوص عملكرد ناموفق خود در استقلال اظهار داشت: در حال حاضر بازيكن برق هستم بنابراين فعلا فقط به سربلندي آن فكر مي كنم متاسفانه در استقلال به حق واقعي خودم نرسيدم و در اين تيم به من ظلم شد.

برحسب مسائلي كه برايم هيچ گاه مشخص نشد نصف پول واقعي ام را به من ندادند چون در پايان فصل قرارداد دوباره براي من تنظيم شده بود.

مضاف بر آن كه هميشه در استقلال بازي هاي خوبي را به نمايش گذاشتم اما هيچ وقت در اين تيم يك نود دقيقه كامل به من بازي نرسيد كه هضم آن براي من بسيار سخت بود به همين دليل براي اين بازي انگيزه خاصي دارم چون مي خواهم ثابت كنم نبايد با من آن گونه برخورد مي شد و اين موضوع شخصا براي من انگيزه هاي خاصي را به وجود آورده است.

شيري در پايان خاطرنشان ساخت: شايد عده اي فكر كنند كه بازي در مقابل خيل عظيم هواداران استقلال و پيروزي بر اين تيم كه مدعي اصلي قهرماني است يك رويا باشد اما در فوتبال بعضي مواقع روياها به واقعيت مي پيوندند چون مطمئن هستم بازيكنان ما از لحاظ رواني در مقابل استقلال به مشكلي بر نخواهند خورد و تمام سعي و تلاش خود را انجام خواهند داد ضمن اين كه معتقدم در فوتبال بعضي مواقع كه هيچ كس فكرش را نيز نمي كند روياها به واقعيت تبديل مي شوند

Comment

• پنجاه و چهار روز ديگر ايران در اولين بازي خود در نورنبرگ مقابل مكزيك به ميدان مي رود.

54 روزي كه كشورهاي دنيا در تكاپوي كسب مقام بهتر در هجدهمين دوره مسابقات فوتبال جام جهاني اند. دو روز ديگر ليگ به پايان مي رسد و فهرست بازيكنان انتخابي نيز بسته مي شود. از دو روز ديگر كار اصلي برانكو ايوانكوويچ آغاز خواهد شد.

انتظار بسياري از مردم و رسانه ها از تيم ملي، حفظ پتانسيل موجود تيم، جلوگيري از جاروجنجال هاي مطبوعاتي و شناخت حريفاني است كه هركدام در دنياي حرفه اي فوتبال سوابق درخشاني دارند.

مواضع برانكو در اين فاصله به نوعي قابل تقدير است. او از تيم و نفرات خود شديدا دفاع مي كند و هنوز به اصولي كه به آن اعتقاد دارد پايبند است.

از منظر مطبوعات شايد در تعدادي از بندهاي اين اصول مشكل و ايراد باشد اما درنهايت اوست كه بايد به سئوالات بعد از بازي پاسخ دهد.

جنگ واقعي براي برانكو از روز شنبه آغاز خواهد شد. او معتقد است ما عضو خانواده جام جهاني هستيم و از اين بابت بايد به خود بباليم و خوشحال باشيم. اردوهاي آرماني در برنامه هاي برانكو گنجانده شده است.

تأثير اين اردوها مي تواند در روحيه سازي و آمادگي جسماني نفرات محسوس باشد. هفتم ارديبهشت اردوي نهايي تيم ملي آغاز خواهد شد و نفرات برتر ليگ و نفرات مورد نظر برانكو به اين اردو دعوت خواهند شد.

آسيب ديده هايي چون كريمي و هاشميان نيز مي آيند تا به مرور و آماده سازي به فرم ايده آل برسند. آنها در جام جهاني با برانكو خواهند بود.

او روي اين دو بازيكن حساب خاصي باز كرده است، پس نمي تواند آنها را آسان از دست بدهد. فريدون زندي نيز ازجمله نفرات مورد نظر برانكو است. او در بوندس ليگا خود را در فرم خوبي نگه داشته است.

برانكو تلاش مي كند تا خط دفاعي تيم را به نمودار قابل قبولي برساند. او نگاه متفاوتي به دفاع چپ يا راست دارد. از هريك از آنها يك خواسته دارد و به اين مسئله كه اين دو دفاع را با حركات مشابه و قرينه به ميدان بفرستد اعتقاد ندارد.

شايد لازم باشد در سمت چپ مدافع ما كمتر تهاجمي باشد يا دفاع راست ما حركت هاي طولي بيشتري داشته باشد و برنامه هاي ديگر كه در تركيب تيمي و در بازي هاي متفاوت يكسان نخواهد بود.

برانكو با اعتقاد به خط دفاعي هرگز به سراغ باقري يا فكري نخواهد رفت. نصرتي، زارع، كعبي، گل محمدي، رضايي مهره هاي اولي خط دفاع برانكو خواهند بود.

بحث دروازه بان تيم ملي هم ازجمله بحث هايي است كه همچنان ادامه دارد، اما برانكو معتقد است، «ميرزاپور» در حال حاضر بهترين دروازه بان فوتبال ايران است و ترجيحا او مرد اول دروازه ما در جام جهاني خواهد بود.

او دچار نزول كيفي شده است، اما جاي بازسازي و رسيدن به فرم آرماني را دارد. دو بازي دوستانه با بوسني و كرواسي در روزهاي دهم و پانزدهم خرداد ماه ثابت خواهد كرد كه ميرزاپور همچنان بهترين است.

ما با اين تيم اميد به صعود داريم. هرچند مكزيك و پرتغال شانس هاي مطرح اين گروه هستند، اما ايران مي خواهد به دور دوم برسد.

برانكو نيز چون ديگر كارشناسان بازي با مكزيك را بازي سخت و سرنوشت ساز مي داند. پيروزي در مقابل مكزيك صعود ايران را رقم خواهد زد. ما به جام جهاني مي رويم تا نسبت به دوره گذشته نتيجه بهتري بگيريم. اميدوار باشيد

Comment

• اميد غلام‌زاده قهرمان تكواندو آسيا در خصوص مسابقات قهرماني آسيا در تايلند گفت: اميد زيادي دارم تا با پيروزي بر حريفان خود، مدال طلاي دوره‌ي گذشته‌ را تكرار كنم.

اميد غلام‌زاده كه براي شركت در مسابقات قهرماني آسيا در تايلند بسر مي‌برد اظهار كرد: پيش از شروع مسابقات نمي‌توان پيش‌بيني دقيق و ارزيابي كاملي از تيم‌هاي حاضر در اين رقابت‌ها و سرنوشت قهرماني مسابقات داشت. با توجه به حضور تيم‌هاي بزرگ و مطرح تكواندو كه در سطح قاره آسيا عناوين بسياري را كسب كرده‌اند كار دشواري را براي درخشش در اين رقابت‌ها پيش رو خواهيم داشت؛ اما, با اين وجود تكواندوكاران با سابقه و با تجربه تيم ملي توانايي انجام چنين مهمي را دارند.

وي ادامه داد: با اين نفرات احتمال اين كه موفق به پيروزي برابر كره‌ي جنوبي شويم، بسيار زياد است و اگر تمام تكواندوكاران ما با تمام توان به مصاف حريفان خود بروند، براي نخستين بار بالاتر از كره خواهيم ايستاد.

قهرمان تكواندو آسيا با اشاره به آمادگي بالاي خود اظهار كرد: تمرينات بسيار خوب و مستمري را در روزهاي گذشته انجام داده و اكنون از نظر جسماني و روحي در وضعيت مطلوبي به سر مي‌برم. پيش‌بيني نمي‌كنم؛ ولي اميدوارم كه موفقيت خود در دوره‌ي گذشته اين رقابت‌ها را بار ديگر تكرار كرده و يك مدال ارزشمند را براي ايران كسب كنم. تيم ملي در اين مسابقات تركيب كامل و يك‌دستي را داشته كه اكثر ملي‌پوشان سابقه قهرماني جهان و يا آسيا را در كارنامه‌ي درخشان خود دارند. با توجه به اين مساله اگر كمي با دقت مبارزه كنيم كسب عنوان قهرماني آسيا دور از دسترس نخواهد بود.

تكواندوكار وزن چهارم تيم ملي در پايان خاطر نشان كرد: اميدوارم كه آرامشي كه طي ماه‌هاي گذشته بر اردوي تيم ملي حاكم بود تا زمان شروع مسابقات قهرماني آسيا هم ادامه داشته و مسايل حاشيه‌اي اين آرامش را از ما نگيرد. ملي‌پوشان ما اگر با آرامش روحي و رواني فعلي به مصاف حريفان خود در تايلند بروند فكر نمي‌كنم كه هيچ يك از تكواندوكاران تيم‌هاي حريف قادر به شكست آنها باشند

Comment

• افشين پيرواني با انتقاد شديد از برخي اظهار نظرها و اتهامات كه طي چند روز اخير مطرح شده است، در در مقام دفاع از خود برآمده و به اين اظهارات پاسخ داد.

افشين پيرواني مدافع سابق تيم ملي و پرسپوليس گفت: مدتي طولاني بود كه سكوت كرده و در مورد پرسپوليس صحبتي نمي‌كردم تا تيم دچار مشكل و بحران نشود، در اين مدت بسيار كم حرف بودم اما، اكنون تصميم گرفته‌ام تا مطالب فراواني را عنوان كنم.

وي افزود: پس از اتفاقات پيش آمده در پايان ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و پرسپوليس و اعتراض تماشاگران به مربي پرسپوليس، حميد استيلي عنوان كرد كه من براي اين حركات به تماشاگران پرسپوليس خط دادم اما، من به استيلي مي‌گويم آيا زماني كه در ورزشگاه كارگران بر ضد من، علي دايي و مهرداد ميناوند شعار مي‌دادند آيا تماشاگران از شما خط مي‌گرفتند؟ چرا در آن زمان به عنواني يكي از اعضاي اين تيم مانع توهين‌هاي آنان نمي‌شديد؟

پيروان تاكيد كرد: درود به بازيكناني چون باقري، جباري و امامي‌فر كه در برابر اين شعارها عكس‌العمل نشان دادند.

بازيكن سابق باشگاه پرسپوليس افزود: تصور تلاش من براي رسيدن به نيمكت پرسپوليس اشتباه است، چرا كه در ابتداي اين فصل علي پروين ابتدا پيشنهاد مربيگري پرسپوليس را به من داد و در اين فصل نيز انصاري‌فرد، مديري كه مسلمان و راستگو است با آمدن آري هان پيشنهاد حضور به عنوان كمك مربي را داد اما، زمان خواستم تا به شيراز رفته و پس از ماه محرم به تهران بيايم و قرار شد نشست مشتركي با حضور من، آري‌هان و انصاري فرد تشكيل شود.

وي افزود: اگر به فكر پست و مقام و حضور بر روي نيمكت پرسپوليس بودم اين 2 پيشنهاد را قبول مي‌كردم و احتياجي به حاشيه‌سازي و خط دادن به ديگران نداشتم چرا كه بر اساس سابقه‌ي بيشتري كه نسبت به استيلي دارم بي‌ترديد از وي پيشي مي‌گرفتم.

پيرواني تاكيد كرد: باور دارم كه مربي چندم بودن در يك تيم نيازي به تحريك كردن هواداران ندارد و در صورتي كه تماشاگران عليه كادر فني و مربي خاصي موضع‌گيري مي‌كنند دليل‌اش نتايج ضعيف پرسپوليس است.

وي گفت: ‌تا ديروز علي پروين را بهانه مي‌كردند و امروز مي‌گويند كه قهرمان جام حذفي مي‌شويم و ديدارهاي ليگ جنبه‌ي تداركاتي دارد اما، بدانيد كه پرسپوليس تحت هر شرايطي پرسپوليس است، خدا را شكر كه چنين بهانه‌هايي داريد اما، اين را تاكيد مي‌كنم كه با توجه به حضور افرادي مثل پنجعلي، درخشان، محمدخاني، پيوس، محرمي و عابدزاده ديگر دليلي براي حضور من و امثال من در پرسپوليس نيست.

افشين پيرواني تاكيد كرد: در حال حاضر گرفتن پست در تيم پرسپوليس به خالي كردن زيرپاي ديگران احتياج ندارد، مشكل پرسپوليس جاي ديگري است بنابراين به دنبال توجيه و به گردن انداختن نتايج ضعيف نباشيد، شعارهاي تماشاگران به دليل عملكرد بد پرسپوليس است و نبايد كسي را مقصر دانست.

پيرواني با اشاره به اظهارات يكي از بازيكنان پرسپوليس گفت: اين بازيكن كه تا 2 ماه پيش از علي پروين تعريف و تمجيد كرده و با آوردن گل و شيريني خود را مطرح مي‌كرد اكنون عنوان كرده كه «پرسپوليس در حال حاضر مساوي مي‌كند اما، پيش از اين شكست مي‌خورده، بنابراين صد رحمت به اين مساوي‌ها» ، پاسخ من به اين بازيكن نان به نرخ روز خور اين است كه تو اولين اخراجي پرسپوليس در فصل جديد خواهي بود و به همين دليل است كه شروع به تلاش براي جلب توجه كرده‌اي.

پيرواني افزود: زماني كه از پرسپوليس رفتم نيز به عنوان يك اخراجي نبودم و حتي علي پروين نخستين فردي را كه براي تماس و بازگشت به تيم به خوردبين معرفي كرده بود من بودم، اين بازيكن بحث‌هاي مادي را مطرح مي‌كند اما، خوشبختانه شغلي دارم كه نياز نباشد براي درآمد چاپلوسي كنم و در صورتي كه به دنبال پول در پرسپوليس بودم، به دليل طلب 30 ميليوني‌ام از اين باشگاه شكايت مي‌كردم.

وي تصريح كرد: اعلام نام اين بازيكن، او را بزرگ مي‌كند، اين بازيكن سكونشين به دنبال مطرح شدن از اين راه است اما، بايد بداند كه گمنامي و بيرون بودن بهتر از بدنامي است، به همين دليل است كه از مربيان فعلي تعريف و تمجيد كرده و مي‌گويد شرايط تيم بهتر و روان‌تر شده است اما، از مربيان و مسوولان پرسپوليس مي‌خواهم به خاطر خدا و احساسات هواداران اشتباه نكنند و گول اين بازيكن را نخورند، كمي عاقلانه تصميم بگيرند و تاثير اين فرد را در نتايج ضعيف پرسپوليس مشاهده كنند.

بازيكن سابق پرسپوليس يادآور شد: اين بازيكن در گذشته، ما را به دور زدن پروين متهم مي‌كرد اما، اكنون مي‌گويد كه پرسپوليس به شوك مثبت نياز داشته و رفتن پروين براي تيم بهتر است، دو رويي سبب شده تا چنين افرادي دست و پاي آخر را در فوتبال بزنند.

وي افزود: اين افراد به دليل حسادت و بخل ناراحتند كه چرا پيرواني به استاديوم مي‌آيد، به همين دليل از اين پس بازي‌هاي پرسپوليس در خارج از خانه را هم از نزديك تماشا مي‌كنم. من از فوتبال خداحافظي كردم تا به خاطر يك نيمه بازي، 80 دقيقه گرم كردن و 10 دقيقه حضور در ميدان به تعريف و تمجيد از ديگران نپردازم، قضاوت را به مردم مي‌سپارم كه در زمان حضور اين مدعي پرسپوليسي بودن، بي‌سابقه‌ترين و بدترين نتايج اين باشگاه رقم خورده است، اين بازيكن بهتر است به جاي حمايت از اين و آن، از خط دفاعي پرسپوليس با 38 گل خورده وعنوان نهمي در ميان تيم‌هاي ليگ برتر دفاع كند.

پيرواني خاطر نشان كرد: بازيكني كه در گذشته ما را به دور زدن ديگران محكوم مي‌كرد، اكنون بدون حضور پروين بازي مي‌كند، نام اين عمل را چه مي‌توان گذاشت؟

وي افزود: اين بازيكن كه مشكلاتي چون اضافه وزن، حاشيه‌سازي و درگيري با بازيكناني چون اولادي كه سبب رفتن اين بازيكن از پرسپوليس را در پرونده دارد، سعي دارد با تعريف از مربيان فعلي حمايت آنها را به دست آورد، اما از مديران پرسپوليس مي‌خواهم ديگر اشتباه گذشته را تكرار نكنند.

پيرواني يادآور شد: اين بازيكن مدعي تعصب و پرسپوليسي بودن، 2 سال پيش زماني كه براي پاس بازي مي‌كرد پس از شكست پرسپوليس، شروع به زدن دور افتخار كرد و يا بعد از شكست مقابل استقلال عنوان كرد كه از باخت پرسپوليس لذت برده است، بنابراين نمي‌توان چنين بازيكني را پرسپوليسي دانست.

افشين پيرواني در ادامه گفت: حرف‌هاي زيادي دارم كه در آينده عنوان مي‌كنم، اطمينان مي‌دهم كه از اين پس صحبت‌هايم تداوم خواهد داشت و اميدوارم اين افراد نيز پاسخ گفته‌هايم را بدهم، باز هم تاكيد مي‌كنم كه گمنامي بهتر از بدنامي است.

وي در پايان اظهار كرد: آروزي بازي‌هاي بهتر و قهرماني پرسپوليس در جام حذفي را دارم چرا كه اين روزها استقلالي‌ها براي ما بسيار كركري مي‌خوانند

Comment

• آري هان" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت : زمان لازم است تا بازيكنان به نوع تفكرات و ايده‌هاي من شناخت كامل پيدا كنند.

"آري هان" در گفت وگو سايت باشگاه پرسپوليس افزود : به بازي‌هاي پرسپوليس در ليگ برتر فوتبال ايران دقت كنيد. اين تيم در نيمه دوم روند خوبي را دنبال مي‌كند.

وي ادامه داد : حريفان پس از به ثمر رساندن گل مقابل پرسپوليس، حالت تدافعي به خود مي‌گيرند و گل زدن به آنان مشكل مي‌شود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت : به هر حال اجراي دستورات تاكتيكي جديد نياز به زمان دارد. در ساختار دفاعي تيم بازيكنان به عقب نشيني زياد عادت كرده‌اند و بايد اين تفكر در تيم از بين برود.

آري هان در مورد غيبت يونگ در بازي مقابل راه آهن گفت : مربي تيم پرسپوليس در ورزشگاه شهيد دستگردي تماشاگر بازي پاس و فجر بود. يونگ در هفته پاياني ليگ برتر نيز عازم مشهد مي‌شود تا بازي تيم ابومسلم را تجزيه و تحليل كند.

وي در مورد اميد تيم پرسپوليس براي قهرماني در جام حذفي گفت : با تلاش و سعي فراوان نتايج خوبي را در اين رقابت‌ها بدست مي‌آوريم. تيم پرسپوليس تهران عصر جمعه هفته جاري در هفته سي‌ام ليگ برتر فوتبال ايران در اصفهان به مصاف تيم سپاهان مي‌رود

Comment

• تيم فوتبال اميد ايران ديروز در رقابت‌هاي چهارجانبه ويتنام موفق شد، تيم فوتبال ازبسكتان را با شكست بدرقه كند

Comment

• مرتضي ابراهيمي ، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با پيروزي در ديدار برابر برق شيراز، مجموعه استقلال نتيجه زحمات و حمايت‌هاي 3 ساله خود را دريافت مي‌كند.

مرتضي ابراهيمي ، اظهار داشت: روز جمعه كار به جايي خواهد رسيد كه تمام زحمات تيم و باشگاه به نتيجه بازي بستگي دارد.

بازي برابر برق شيراز براي ما مي تواند هم سخت باشد و هم آسان. سخت از آن جهت كه با دست كم گرفتن حريف و تصور اينكه از پيش قهرمان هستيم، قطعاً به مشكل بر مي‌خوريم؛ اما با ارائه بازي عادي خود و احترام به حريف، به آساني نتيجه مطلوب را كسب خواهيم كرد.

وي افزود: برق شيراز براي شكست به تهران نمي آيد. قطعاً آنها نيز براي خودشان صاحب شخصيت هستند و نمي خواهند پل قهرماني استقلال شوند. اصلي ترين دغدغه آنها اين است كه در ديداري كه ميليون‌ها بيننده دارد، بهترين بازي خود را ارائه كنند.

ابراهيمي ادامه داد: برق با همه وجود برابر استقلال قرار مي‌گيرد و مي‌خواهد جلوي ثبت شكست ديگري را در كارنامه خود بگيرد و شايد ناكامي هايش را جبران كند.

وي تصريح كرد: تيم ما صدرنشين ليگ برتر است و با توجه به بازي‌هاي قبلي و جايگاهمان در جدول رده، قدرتمان خيلي بيشتر از تيمي مثل برق است.

با توجه به اين مسئله، مي توانيم با حفظ تمركز و دوري از اضطراب برابر حريف به نتيجه‌اي مطلوب دست يابيم. بازيكنان استقلال به حدي از بلوغ فكري رسيده‌اند كه با درك شرايط به موفقيت برسند.

مدافع تيم فوتبال استقلال اذعان داشت: شرايط مطلوبي دارم و آماده حضور در ميدان هستم. در بازي هفته گذشته كه مربيان از كارم رضايت داشتند. موقعيت تيم را در نظر مي‌گيرند و اقدام به مهره‌چيني مي‌كنند.

من نيز با تمام وجود در خدمتم كه درون زمين يا كنار تيم به موفقيت استقلال كمك كنم. تيم فوتبال استقلال تهران با كسب 56 امتياز مكان نخست جدول رده‌بندي ليگ برتر را در اختيار دارد.

Comment

• حسن اشجاري بازيكن تيم ذوب‌آهن كه از سوي ورزشي نويسان به عنوان بازيكن هفته‌ي 29 ليگ برتر انتخاب شد، جايزه خود را در روزنامه نگاه ورزشي دريافت كرد.

او كه در بازي تيمش مقابل استقلال چهره برتر ميدان بود و بارها از سمت چپ، دروازه مدعي قهرماني را با خطر روبرو ساخت در نظرخواهي از برخي سردبيران رسانه‌هاي گروهي به اين عنوان دست يافت.

در مراسم اعطاي لوح تقدير و جايزه ويژه كه هر هفته به بازيكن منتخب ليگ اعطا مي‌شود، حسن اشجاري ضمن تشكر از مسوولان اين حركت گفت: «با اين كه امسال در تيم ذوب‌آهن در پست تخصصي و مورد علاقه‌ام بازي نكردم اما، رفته رفته با كمك كربكندي و ساير بازيكنان توانستم در نقش پيستون چپ جا بيفتم.»

گفتني است؛ انتخاب بازيكن برتر در پايان هر هفته از نيم فصل دوم پنجمين دوره ليگ برتر آغاز شده است و هفته گذشته «رضا عنايتي» به اين عنوان دست يافته بود.

به گفته مسوولين اين مراسم برگزاري ديداري خيريه در پايان فصل ميان برگزيدگان 15 هفته با يكي از دو تيم استقلال و پرسپوليس پيش بيني شده است

Comment

• پايان فصل و اتمام رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا با تيم فولاد قرارداد دارم و پس از تمام قرارداد درباره‌ي ماندن يا رفتن از اين تيم تصميم مي‌گيرم.

ابراهيم ميرزاپور، سنگربان ملي پوش فولاد خوزستان، در خوزستان با بيان اين مطلب افزود: « متاسفانه عده‌اي كه منافع خودشان را در حضور بازيكنان خاصي در تيم ملي مي‌بينند به دنبال مخدوش كردن چهره ملي پوشان هستند كه دنبال كردن چنين روندي به هيچ عنوان مناسبت نيست. اگر قرار باشد يك بازيكن با چند بازي ضعيف مورد انتقاد قرار گيرد، در اين صورت در مدت كوتاهي بايد همه بازيكنان جايگزين شوند.»

وي ادامه داد: « تا پايان فصل و اتمام رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا با تيم فولاد قرارداد دارم و پس از اتمام قراردادم تصميم به ماندن يا رفتن از تيم را مي‌گيرم. شايعاتي هم كه در برخي مطبوعات مبني بر اين كه با صباباتري قرارداد بسته‌ام صحت ندارد و تاكنون با هيچ باشگاهي وارد مذاكره نشده‌ام.»

ميرزاپور درباره عدم استفاده كادر فني فولاد از وي در 2 بازي اخير اين تيم، اظهار داشت: « بعد از بازي با استقلال تهران دچار مصدوميت شدم و نتوانستم در جام باشگاه‌هاي آسيا اين تيم را همراهي كنم ولي در بازي با ملوان انزلي بنا به صلاحديد كادر فني حسن هوري درون دروازه قرار گرفت.»

بازيكن ملي پوش فولاد خوزستان با اشاره به اين كه فولاد بايد از قهرماني‌اش‌ در ليگ گذشته دفاع مي‌كرد، افزود: « متاسفانه فولاد خوزستان پس از قهرماني در فصل قبل نتوانست چهره مقتدري از خود به نمايش بگذارد و در طول اين فصل داراي نوسان بسياري بود. فولاد بايد از قهرماني‌اش در ليگ گذشته دفاع مي‌كرد.»

وي ادامه داد: « در شرايط كنوني بايد تمام تمركز خود را روي بازيهاي آسيايي جمع كنيم. جايي كه بايد از حيثيت فوتبال كشور دفاع كنيم , اميدواريم بتوانيم ناكامي هاي فولاد خوزستان در ليگ امسال را در جام باشگاه‌هاي آسيا جبران كنيم.»

Comment

Working...
                                X