Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • بدنبال عدم استفاده آري هان ، سرمربي هلندي پرسپوليس از برخي بازيكنان اين تيم در مقابل ابومسلم شائبه حذف بازيكناني نظير حامد كاويانپور، علي انصاريان، بهروز رهبري فرد، عليرضا نيك نظر و داود فنايي نزد بازيكنان فوق بوجود آمده است.



    آري هان در اين خصوص اظهار داشت: از مدتي كه با پرسپوليس مشغول به فعاليت شدم تك تك بازيكنان پرسپوليس را زير نظر گرفتم و آنها را با دقت تمام از لحاظ فني تست كردم.



    وي افزود: افرادي كه فعلا با پرسپوليس تمرين نمي كنند متناسب فلسفه كاري من نبودند، شايد تك تك اين بازيكنان از لحاظ فني بازيكنان خوبي باشند اما فعلا در برنامه هاي من جايي ندارد.



    سرمربي پرسپوليس ادامه داد: ضمن آنكه بايد اين نكته را به مسائل قبلي بيفزايم كه بازيكنان مورد نظر هنوز حذف نشده اند اما در حال حاضر فعلا نفرات ديگري مدنظرم هستند.



    هان تصريح كرد: ترجيح داديم سيد عباسي و عليرضا حقيقي نيز به ليست نفرات مورد نظرمان براي بازي با ملوان اضافه شوند تا از وجود آنان نيز در بازي هاي بعدي بر حسب نياز استفاده كنيم.



    سرمربي پرسپوليس در پايان خاطرنشان ساخت: چند بازيكن مستعد را براي فصل آينده در نظر دارم و مطمئنا در اين راه حرف هيچ دلال و واسطه اي را لحاظ نخواهم كرد تا بهترين نفرات را بر حسب توانايي هايشان انتخاب كنم. مسلما در اين صورت پرسپوليس همان تيمي خواهد شد كه همگان همان انتظار را از او دارند.

    Comment


    • آرسنال در فینال جام باشگاه های اروپا



      تیم فوتبال آرسنال سه شنبه شب 25 آوریل به وضوح در زمین ویارئال بر این تیم اسپانیایی تسلط داشت.
      به گزارش خبرگزاری فرانسه ، تیم آرسنال موفق شد با کسب نتیجه مساوی صفر بر صفر در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا در مقابل تیم ویارئال به مرحله فینال صعود کند.
      در این دیدار بازیکنان ویارئال با ناشی گری نتوانستند در مقابل آرسنال خودی نشان دهند
      خوان رمان ریکوئلم بهترین بازیکن تیم ویارئال در دقیقه 89 این بازی یک پنالتی که به سود تیمش بود را با درخشش ینس لمان دروازه بان آلمانی تیم آرسنال از دست داد و آه از نهاد تماشاگران بی شمار ویارئال برآمد.آرسنال در دیدار رفت در ورزشگاه هایبوری لندن تیم ویارئال را با نتیجه یک بر صفر شکست داده بود.
      آرسنال باید روز 17 مه در مرحله فینال جام باشگاه های اروپا با برنده دیدار بارسلون



      MAHSA














      [/CENTER]

      Comment


      • فهرست جديد تيم ملي فوتبال اعلام شد

        اسامي بازيكنان دعوت شده به اين اردو به شرح زير است:
        حسن رودباريان، وحيد طالب‌لو، مهدي واعظي، ابراهيم ميرزاپور، يحيي گل محمدي، هادي شكوري، حسين كعبي، سهراب بختياري زاده، محمد نصرتي، اميرحسين صادقي، مهرزاد معدنچي، ستار زارع، آندرانيك تيموريان، جواد نكونام، جواد كاظميان، مهدي رجب زاده، ميثم منيعي، عليرضا نيكبخت واحدي، مجتبي جباري، مسعود شجاعي، رسول خطيبي، علي دايي، رضا عنايتي، آرش برهاني و محرم نويدكيا.
        5 نفر بازيكنان زير به عنوان نفرات "فهرست انتظار" مورد نظر كادر فني خواهند بود تا در صورت نياز جايگزين نفرات اصلي در اردو شوند.
        سيدمهدي رحمتي، مهدي اميرآبادي، حسين كاظمي، ايمان مبعلي و سيدمحمد علوي اين بازيكنان هستند.



        MAHSA














        [/CENTER]

        Comment


        • 1

          تيم فوتبال هامبورگ که بازی می کند هر سه جوان ايرانی که بازی را نگاه می کنند چشمشان به دنبال 'مهدوی کيا' می گردد. وقتی مهدی مهدوی کيا وارد ميدان می شود و تماشاچيان حاضر در استاديوم او را به نام می خوانند و برايش دست می زنند چشم های هر سه جوان از شوق برق می زند.

          هر بار که او به دروازه نزديک می شود هيجان آنها بالا می گيرد و وقتی مفسر ورزشی مليت او را هم به نامش اضافه می کند، جوانان ايرانی در حسی مشترک از ايرانی بودنشان شاد می شوند.

          "فريدون زندی" که بازی می کند بيشتر با او احساس نزديکی می کنند انگار يکی از خودشان است .

          "مازيار"، ۱۷ ساله می گويد: "او نماينده ما در ايران است. فارسی حرف زدنش هم مثل ما بد است. اما مثل ما ايرانی است ".

          در آلمان، ۴بازيکن تيم ملی ايران بازی می کنند: "مهدی مهدوی کيا"، "علی کريمی"، "وحيد هاشميان"، " فريدون زندی" و دو بازيکن که هنوز در تيم ملی ايران نيستند، "اشکان دژکا" و "امير شاپورزاده".

          فوتبال برای ايرانيان ساکن آلمان معنای خاصی دارد. برايشان نوعی تشخص است. رابطه تازه ای است ميان آنها و آلمانی ها.
          نگاهی ديگر

          فوتبال همچنين فرصتی است تا آلمانی ها بيشتر با ايران آشنا شوند. يا لااقل ايران را از دريچه ای ديگر نگاه کنند که کمتر در آن تبليغات سياسی دخيل است.

          بازی خوب بازيکنان ايرانی، باعث خوشحالی علاقمندان تيم های آلمانی می شود و آنها را برای شناخت ايران کنجکاو می کند.

          برای جوانان ايرانی به دو دليل حضور اين بازيکنان معنا پيدا ميکند: يکی احساس غروری دلچسب در مهاجرت و مطرح شدن در جامعه آلمان است و ديگری پيوندی تازه است با ايران.

          وجود بازيکنان ايرانی در باشگاه های آلمان همچنين باعث شده که خيلی از ايرانی هايی که پيش از اين به تيم های آلمانی توجهی نداشتند به فعاليت آنها علاقمند شوند.

          حضور بازيکنان ايرانی در تيم های اروپايی در هيچ کشوری به اندازه آلمان نيست. اين بازيکنان در عين حال در خبرهای ورزشی آلمان حضوری پررنگ دارند

          Comment


          • 2
            غرور به هويت ايرانی

            شنيدن نام بازيکنان ايرانی که از اعتباری هم در ميدان بازی فوتبال برخوردار هستند حس غروری را در جوانان ايرانی برمی انگيزد که سخت می توان جايگزين ديگری را در حال حاضر برای آن پيدا کرد
            داريا عليخواه"، ۹ سال دارد. فارسی را سخت صحبت می کند اما با شوق از حضور تيم ملی ايران در جام جهانی حرف می زند : " من می دانم که ايران برنده نمی شود ولی خيلی خوب است که در جام جهانی است . من از مهدوی کيا خيلی خوشم می آيد."

            چند سال قبل وقتی برای اولين بار فوتباليست های ايرانی به باشگاه های آلمان راه يافتند و به کرات نام ايران در خبرهای ورزشی منعکس می شد، شور و شوق جوانان ايرانی چنان بالا گرفت که گروهی به فکر ايجاد تيم های فوتبال جوانان ايرانی افتادند.

            اين گروه های ورزشی امکانی را فراهم کرد تا جوانان ايرانی دور هم جمع شوند.

            "مهرداد حسينی"، از گروه جوانانی است که در تيم فوتبال جوانان ايرانی بازی می کرده است : "اين تيم برای من خيلی مهم بود. برای اولين بار ما تنها با ايرانی ها بازی می کرديم .من دوستان خوبی در آنجا پيدا کردم که هنوز هم رابطه مان را حفظ کرده ايم .من يادم می آيد يک بار که خداداد عزيزی به ديدن تيم ما آمده بود برای ما باور کردنی نبود. او، ما را در آن جلسه تشويق کرد که به درسمان هم برسيم و فوتبال همه زندگی ما نباشد . "

            برای "حسام"، فوتبال معنای ديگری دارد. او می گويد: "فوتبال تنها خبر خوشی است که از ايران می آيد. وقتی صحبت فوتبال می شود آلمانی ها با نظر ديگری به ما نگاه می کنند. خبرهای سياسی باعث می شود به ما به چشم تروريست نگاه کنند. با اين اوضاع سياسی، آمدن ايران به جام جهانی را هم به ما تلخ می کنند."

            جام جهانی

            آمدن ايران به جام جهانی برای آلمانی ها هم به دليل شناختشان از فوتبال ايران جالب است.

            بازی های تيم ايران در سه شهر آلمان برگزار می شود که اولين آن با تيم مکزيک در "نورنبرگ" است. دومی در شهر "فرانکفورت" و در مقابل تيم پرتغال صورت خواهد گرفت و سومی در "لايپزيگ " و در برابر تيم آنگولاست.

            تهيه بليط بازيها برای ايرانيان ساکن آلمان همانقدر دشوار است که برای کشورهای ديگر. با اين حال، تدارک برای ديدن دست جمعی بازی ها در همه جا به چشم می خورد.

            "پرديس فرجاد"، جوانی است که سالهای زيادی را به طور حرفه ای در برلين فوتبال بازی می کند. او از اين که بازيکنان ايرانی در تيم های آلمانی بازی می کنند احساس غرور می کند و در نظر دارد که بازی های ايرانی را با دوستانش دسته جمعی نگاه کند.

            با وجود اين که فوتبال بين المللی به نوعی با شرايط سياسی کشورهای جهان، از جمله ايران، پيوند خورده است، اما شور و شوق بسياری از جوانان ايرانی ساکن آلمان از آمدن تيم ايران به جام جهانی (به ويژه اين بار که در خاک آلمان برگزار می شود)، به قدری است که کمتر به اين طور مسائل می انديشند.

            آنها در چند سال اخير از حضور فوتباليست های ايرانی در باشگاه های آلمانی احساس غرور کرده اند و پيوندشان با ايران را از طريق فوتبال جان تازه ای داده اند

            Comment


            • Agha Dadkano Nabayad Avaz Konan..Alan DIge Vaghte cng Nist..Na Dadkan Na Branco..Hatta Be Soorate Ahmaghane Ham Ke Shode Faghat Bayad Hemayat Kard..Chon Kare Asasi Dige NemiSHe Anjan Dad...Bayad Baraye Hamin Team ArezooYe Movafaghiat Kard..Hamintor Ke Raftim Jame Jahani..Shayad Unja Ham Khub Bazi Kardim
              Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

              Comment


              • DoooDOoo Dooo Dooo Dooo I R A N:X
                Smile ! Its The The Second Best Thing You Can Do With Your Lips

                Comment


                • جایگاه کیومرث صابری در طنز ایران



                  Comment


                  • migam shoma in haro Copy/paste mikonin ya minevisid? lol

                    Comment


                    • سرمربي تيم فوتبال صباباتري ايران پس از پيروزي تيمش برابر الغرافه قطر گفت: در اين ديدار، صبا با پيروزي چهار بر يك خود برابر تيم قطري قدرت خود را نشان داد.

                      محمد ضيايي در كنفرانس مطبوعاتي پس از پايان ديدار صبا برابر الغرافه گفت: تيم حريف بازي بسته‌اي را به نمايش گذاشت و ما مجبور به استفاده از كناره‌ها و سانتر از جناحين و ضربات پشت محوطه 18 قدم بوديم.

                      وي افزود: بازيكنان ما در نيمه نخست با توجه به فشاري كه بر روي آن‌ها بود، عجول بازي مي‌كردند اما با صحبت‌هايي كه در بين دو نيمه با آنها انجام داديم در نيمه‌ي دوم با آرامش توانستيم، تيم پيروز لقب بگيرم.

                      وي افزود: بازيكنان ما در طول نود دقيقه توپ و ميدان را در اختيار داشتند و صبا شايسته‌ي اين پيروزي بود.

                      وي در پاسخ به اين سوال كه آيا تغيير تركيب تيم الغرافه براي شما غير منتظره نبود، گفت: اين چنين نبود. ما به طور كامل در جريان روند اين تيم قرار داشتيم. آن‌ها با توجه به شرايط‌شان در جام حذفي قطر، چشم داشتي به اين جام(حذفي) دارند به همين دليل تغييرات آن‌ها براي ما غير منتظره نبود.

                      ضيايي ادامه داد: ما قدرتمان را در ديدار رفت به الغرافه نشان داده بوديم. تيم ما خوب بازي مي‌كند و اميدواريم با توجه به بازيكنان با تجربه و بزرگي كه داريم بتوانيم در ديدار برابر الكرامه سوريه نيز پيروز باشيم.

                      با توجه به احتمال صعودتان به مرحله‌ي بعدي ليگ قهرمانان آسيا نياز به بازنگري در برنامه‌هاي تيم‌تان را احساس نمي‌كنيد، گفت: با شما هم عقيده هستم؛ در صورت صعود تيم‌مان به مرحله بعد و ماندنم در صباباتري برنامه‌اي را به مديريت باشگاه ارايه خواهم داد تا بتوانيم در ديدارهاي آينده نتايج مناسبي كسب كنيم.

                      خبرنگاري پرسيد فكر مي‌كنيد دليل اين كه يحيي گل محمدي بي انگيزه‌گي خود را با كم انگيزه‌گي بازيكنان ديگر مرتبط مي‌داند، چيست ؟ گفت: تيم حريف با تمام قدرت خود به ايران نيامده بود، ما هم كمابيش با توجه به بازيكنان مصدوم و دو اخطاره چنين وضعيتي داشتيم ولي، فكر نمي‌كنم بازيكنان ما بي انگيزه بوده باشند.نمي‌دانم يحيي بر چه اساسي اين حرف را زده اما معتقدم اين طور نيست.

                      Comment


                      • سرمربي فرانسوي تيم الغرافه قطر، نبود چند تن از بازيكنان اصلي تيمش را عامل ناكامي‌اين تيم در بازي امروز برابر صباباتري ايران دانست.

                        ميشل روكه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: دو بازيكن محروم و سه بازيكن مصدوم داشتيم. به همين دليل نتوانستيم با تركيب اصلي برابر صباباتري بازي كنيم و نفرات ما بازيكنان كم تجربه‌اي بودند.

                        وي افزود: هفت بازيكن ما از نفرات ذخيره بودند كه چهار نفر از آنها براي نخستين بار بازي در آسيا را تجربه مي‌كردند. من مي‌دانستم كه در صورت دريافت يك گل دفاع ما از هم خواهد پاشيد و گل‌هاي بيشتر دريافت خواهيم كرد. البته انتظار دريافت چهار گل را نداشتيم.

                        سرمربي الغرافه در مورد بخت‌هاي صعود از گروه سوم ليگ قهرمانان نيز تاكيد كرد: با توجه به ذهنيت قبلي فكر مي‌كردم الوحده تيم خوبي باشد، اما انتظار من اشتباه بود، الكرامه سوريه بسيار منظم و بهتر بازي كرد وصباباتري نيز در بازي اول، در قطر برابر ما نمايش خوبي داشت. به همين دليل صباباتري و الكرامه را شانس‌هاي صعود از اين گروه مي‌دانم

                        Comment


                        • دكتر پرهام خانلري گفت: به طور قطع عليرضا واحدي نيكبخت به جام جهاني نمي‌رسد.

                          پزشك تيم ملي فوتبال كشورمان اظهار كرد: دكتر ابراهيميان و يكي دو پزشك ديگر كه عكس پاي مصدوم نيكبخت را مشاهده كرده‌اند براي او چهار هفته استراحت و آب درماني تجويز كرده‌اند. نيكبخت نمي‌تواند در اين مدت پا به توپ شده و حتي به صورت سبك دويدن خود را آغاز كند. پس از اين مدت و بعد از بررسي پاي او شرايط جديدش مشخص خواهد شد. اما، نكته‌ي مشخص نرسيدن نيكبخت به جام جهاني است.

                          خانلري در مورد دليل مصدوميت نيكبخت گفت: اين نوع ساييدگي‌ها عمدتا دلايل ژنتيكي دارند اما، ضربات و فشار زياد در تمرينات نيز مي‌تواند از دلايل مصدوميت باشد.

                          وي درباره‌ي احتمال عمل جراحي پاي نيكبخت گفت: غضروف زانوي او آسيب ديده و در برخي مراحل عمل مي‌تواند بسيار مهم باشد ممكن است در مراحل بعدي معالجه‌ي پاي نيكبخت، او تحت عمل آرتوروزكوپي قرار گيرد.

                          دكتر خانلري درباره‌ي اكو قلب از بازيكنان تيم ملي به ايسنا گفت: پيشتر ما به نوار قلب اكتفا مي‌كرديم اما، به پيشنهاد فيفا قرار شد براي جلوگيري از مرگ‌هاي ناگهاني در حين بازي از بازيكنان اكو قلب به عمل آيد. ما نيز اين چنين كرديم و شكر خدا وضعيت تمام بازيكنان تيم ملي مناسب است. من در همين جا پيشنهاد مي‌كنم كه باشگاه‌هايي كه قدرت مالي اكو قلبي را دارند اين كار را براي بازيكنان خود انجام دهند

                          Comment


                          • سرمربي هلندي تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از پايان تمرين امروز تيمش حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نبود، حل مشكلات باشگاه را منوط به پرداخت بدهي‌هاي بازيكنان دانست.

                            آري هان كه امروز تمرينات تيمش را با جديت و دقت خاصي پيگيري مي‌كرد تاكيد كرد تنها در شرايطي تيم فوتبال پرسپوليس مي‌تواند مشكلاش را حل شده بداند و براي كسب عنوان قهرماني جام حذفي اميدوار باشد كه بازيكنان در شرايط روحي خوبي باشند.

                            آري هان گفت: قصد هيچ گونه صحبتي را ندارم. تا زماني كه پول بازيكنان پرداخت نشود هيچ صحبتي نخواهم كرد.

                            اين در حالي است كه مديرعامل باشگاه پيروزي گفت كه هيچ مشكلي براي بازپرداخت حقوق معوقه‌ي بازيكنان وجود ندارد.

                            انصاري‌فرد تاكيدكرد: پس از تمرينات امروز در نشست با بازيكنان شرايط تيم را تشريح كردم و هيچ مشكلي براي پرداخت بدهي بازيكنان وجود ندارد.

                            مديرعامل باشگاه پيروزي افزود: تا پيش از بازي برابر نوژن ساري پاداش مناسبي به بازيكنان پرداخت خواهد شد

                            Comment


                            • مدافع تيم فوتبال ذوب‌آهن، گفت: در صورتي كه آري هان نظر مثبتي درباره‌ي من داشته باشد، دوست دارم به پرسپوليس بروم.

                              سپهر حيدري در پاسخ به اين سوال كه آيا شايعات مطرح شده درباره‌ي اظهار تمايل پرسپوليس، سپاهان و صباباتري به وي صحت دارد يا خير، گفت: از بازار گرمي متنفرم اما، نمي‌توانم اين پيشنهادها را پنهان كنم. بازيكن آزاد هستم و چند تيم پيشنهادهاي خوبي به من داده‌اند اما، همه در حد صحبت بوده است.

                              وي افزود: با انصاري فرد صحبت كردم. او آدم منطقي است و من نيز پرسپوليس را خيلي دوست دارم اما ، براي من نظر آري هان خيلي مهم است. اگر او نظر مثبت به من داشته باشد به پرسپوليس مي‌روم، اگر نه به پيشنهادهاي ديگري فكر مي‌كنم.

                              حيدري درباره‌ي دليل جدايي‌اش از ذوب‌آهن گفت:‌ ادامه‌ي تحصيل در تهران دليل اصلي جدايي من از ذوب‌آهن است و با ترك از اصفهان براي تنها كساني كه دلتنگ مي‌شوم، هواداران ذوب‌آهن هستند.

                              وي در پاسخ به اين سوال كه به نظر مي‌رسد از مسوولان ذوب‌آهن گلايه داري، گفت: من هر چه در فوتبال دارم از ذوب‌آهن است. من اين همه سال براي ذوب‌آهن زحمت كشيدم اما، از اين تيم كمي ناراحتم. متاسفانه ذوب‌آهن براي بازيكنانش ارزش قائل نيست و ما در پايان اين فصل، دوران بدي داشتيم. مسوولان ذوب‌آهن متاسفانه در مصاحبه‌هاي اخيرشان گفته‌اند كه از چهارده بازيكن كه قراردادشان تمام شده، تنها دو سه نفر را مي‌خواهيم اما، اين در شرايطي است كه از اين تعداد بازيكن، هيچ كدامشان نمي‌خواهند با تيم تمديد كنند.

                              حيدري ادامه داد: براي ادامه‌ي فوتبالم به تيمي مي‌روم كه برايم ارزش قائل باشد. من اول به دليل درسم از ذوب‌آهن جدا مي‌شوم اما، حتما دليلي داشته كه براي ادامه‌ي تحصيل تهران را انتخاب كرده‌ام. هيچ كسي مثل من عاشق ذوب‌آهن نيست اما، دوست دارم جايي بروم كه براي بازيكنانش ارزش قائل باشد.

                              وي ادامه داد: براي من كربكندي هميشه انسان قابل احترامي بوده است اما، صحبت‌هاي اخيري كه مديران و كادر فني تيم عليه بازيكنان داشتند به هيچ عنوان درست نبود چرا كه اين بازيكنان براي تيم زحمات زيادي كشيده بودند و اگر از اين 14 بازيكن كه قراردادشان تمام شده تنها دو، سه بازيكن خوب بودند، پس چگونه ذوب‌آهن در اين فصل نتايج خوبي كسب كرده است.

                              وي افزود: هنگامي كه باقري و مبعلي در تيم‌هاي باشگاهي‌شان بازي‌هاي درخشاني را به نمايش گذاشتند از سوي مسوولان باشگاه حمايت شدند اما، در ذوب‌آهن وضعيت به اين گونه نبود و بازيكنان حمايتي غير از تماشاگران نداشتند.

                              حيدري درباره‌ي افت فاحش ذوب‌آهن در نيم فصل دوم، به ايسنا گفت: ذوب‌آهن مجموعه‌ي بسيار خوب و كاملي بود اما، آسيب ديدگي نيمي از بازيكنان تيم‌مان سبب شد كه نتوانيم در نيم فصل دوم نتايج خوبي كسب كنيم. معتقدم كه هر تيمي افت دارد اما، افت ذوب‌آهن بسيار طولاني شد و متاسفانه مسوولان نتوانستند تيم را در آن لحظات حساس رواني جمع كنند و اين جا تفاوت تيم حرفه‌اي و غير حرفه‌اي مشخص مي‌شود.

                              وي در پاسخ به اين سوال كه نقش كربكندي و دستيارانش در كنترل اين مسايل چه بوده است، گفت: كربكندي و ديگر افراد حاضر در كادر فني زحمت خودشان را كشيدند اما، همواره ما در اين چند سال در حساس‌ترين زمان وارد بحران روحي مي‌شويم كه شايد در آن زمان حضور روانشناس مي‌توانست به تيم كمك كند.

                              حيدري در پايان اظهار كرد: فوتبال خودم را در ذوب‌آهن شروع كرده‌ام و هنگام جدايي نيز با كربكندي هيچ مشكلي نداشته‌ام. او مربي من بوده و برايش احترام خاصي قائلم اما، زمان جدا شدن براي تنها كساني كه دلتنگ مي‌شوم، هواداران تيم است

                              Comment


                              • مهدي مهدوي‌كيا بازيكن ارزشمند هامبورگ در بازي تيمش برابر كلن بار ديگر ارزش‌هاي خود را به نمايش گذاشت.

                                تك گل سه امتيازي بازي كه روي پاس تماشايي مهدوي‌كيا براي هامبورگ به دست آمد، سبب شد تا روزنامه‌ها و سايت‌هاي ورزشي به تمجيد از كيا بپردازند.

                                yahoo - sport با چاپ عكسي از مهدي مهدوي‌كيا و سرگئي باربارز پس از به ثمر رسيدن گل پيروزي هامبورگ، از كوتاه‌تر شدن فاصله‌ها در بالاي جدول نوشت.

                                پيش از پيروزي شب گذشته هامبورگ برابر كلن اين تيم در فاصله پنج امتيازي بايرن قرار داشت و اكنون اين فاصله (حداقل براي يك روز) به دو امتياز رسيده است. عنواني كه يكي ديگر از سايت‌ها در خبر پيروزي هامبورگ نوشته است «در تعقيب قهرماني» است.

                                سايت رسمي هامبورگ هم با اشاره به پاس گل مهدوي‌كيا، از بر باد رفتن فرصت ديگر هامبورگ در دقايق پاياني بازي نوشت. تاكاهارا مهاجم ژاپني هامبورگ در دقايق پاياني بازي پاس ارزشمند مهدوي‌كيا را با بي‌دقتي به بالاي دروازه كلن فرستاد.

                                يكي ديگر از سايت‌ها نوشت:« در اولين حركت تركيبي تيم ميهمان (هامبورگ) زينكيه ويچ بازيكن خط دفاعي كلن كه سرگئي باربارز را در پشت سر خود مي‌ديد، پاس دقيق و رو به جلوي مهدوي‌كيا را به اشتباه درون دروازه خود قرار دارد.

                                اين گل پنجاهمين گل اين فصل هامبورگ در رقابت‌هاي بوندس ليگا به شمار مي‌رود.

                                مورگن پست هم درباره اين بازي نوشت:« پنجاه هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه خانگي كلن شاهد گل به خودي بازيكن خط دفاعي‌شان روي حركت و پاس رو به جلوي مهدوي‌كيا بودند.

                                آبند بلات هم نوشت: هامبورگ در روزي كه شش بازيكن اصلي خود را در تركيب نداشت، شانس و مهدوي‌كيا به داد اين تيم رسيدند تا دال در پايان بازي بگويد: «بيش از همه از شانس و بخت خودمان سپاسگزاريم.»

                                مركور - آن لان هم ديگر سايت اينترنتي بود كه در گزارشي از اين بازي نوشت:« هامبورگ نمي‌توانست هيچ شروعي را بهتر از اين پيش خود تصور كند. گاي دمل پاسي به مهدوي‌كيا بال راست هامبورگ ارسال كرد و اين بازيكن ايراني توپ دريافتي را به محوطه برد و پاس رو به جلوي او سبب شد تا اميدهاي كلن براي ماندن در بوندس‌ليگا كمرنگ شود.»

                                Comment

                                Working...
                                X