Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي جهان در ماه آپريل را اعلام كرد كه در ميان بهترين‌ها نام تيم‌هاي صباباتري و پاس ايران مشاهده مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، IFFHS اقدام به اعلام برترين‌ تيم‌هاي باشگاهي جهان در ماه گذشته ميلادي كرده كه صباباتري ايران با 98 پله صعود نسبت به ماه مارچ در مكان يكصد و هفتاد و هفتم قرار گرفت. پاس نيز با پنجاه و چهار پله سقوط در مكان دويست و چهاردهم برترين تيم‌هاي باشگاهي دنيا ايستاده است.

در ميان تيم‌هاي آسيايي العين امارات، المحرق بحرين و پاختاكور ازبكستان مكان‌هاي اول تا سوم را كسب كرده‌اند. صباباتري و پاس تيم‌هاي هفتم و هشتم آسيا هستند.

ده تيم برتر باشگاه‌هاي جهان در ماه آپريل 2006:

1 ـ ليورپول (انگلستان

اينتر ميلان (ايتاليا

3 ـ بارسلونا (اسپانيا

4 ـ رم (ايتاليا

5 ـ بايرن مونيخ (آلمان

6 ـ سائوپائولو (برزيل

7 ـ المپيك ليون (فرانسه

8 ـ اينتر ناسيونال (برزيل

9 ـ ميلان (ايتاليا

10ـ آرسنال (انگلستان

Comment

• Barcelona is NUMBER 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Comment

• Comment

• دادكان: تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني دست و پا بسته نخواهد بود
          زمان كمي تا شروع رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان باقي مانده است، اما همچنان مسائل حاشيه‌اي براي تيم ملي فوتبال ايران ايجاد مي‌شود.

در شرايطي كه رسانه‌هاي خارجي و دشمنان اين مرز و بوم با تمام توان در خدشه‌دار كردن حرمت ايران و ايراني در نگاه مردم دنيا، از هيچ تلاشي غافل نيستند، در داخل نيز برخي با بي‌مهري‌هاي خود بر وسعت اين حاشيه‌سازي ها دامن مي‌زنند.

زمان به سرعت سپري مي‌شود، اما هنوز انتقادها دامن تيم ملي فوتبال ايرا را رها نكرده‌است ! و وجود اين نقاط تاريك ما را از هدف اصلي يعني سربلندي ايران دور ساخته است.

وقتي پاي صحبت سكان دار فوتبال ايران مي‌نشينيم، سينه‌اي پر درد از فوتبال دارد، اما هنوز با تمام وجود ايستاده و سربلندي ايران را فرياد مي‌كشد.

رييس فدراسيون فوتبال مصمم به راهي است كه در پيش گرفته و سرافرازي ايران را سرلوحه كار خود قرار داده تا ملت غيور ايران كه همواره شاهد ظهور توانايي‌هاي جوانان اين مرز و بوم در عرصه‌هاي مختلف بوده‌اند، بار ديگر طعم شيرين درخشش نام ايران را در عرصه‌اي جهاني احساس كنند.

در آستانه حضور ايران در رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان، پاي صحبت‌هاي "دكتر محمد دادكان" نشستيم و او به سووالات ما پاسخ داد.

س: در فاصله باقي مانده تا شروع جام جهاني چه توقعي از مسوولان داريد؟
          ج: انتظار من اين است كه حقيقتا از تيم ملي كشورشان حمايت كنند.

خيلي‌ها متاسفانه پرواز فوتبال را دوست ندارند و شايد از رفتن تيم ملي به جام جهاني ناراحت هم مي‌شوند اما من اعتقاد دارم كه پرواز فوتبال باعث بروز شادي و شعف در وجود اجتماع خواهد شد.

اعتقاد دارم تيم ملي ما در هر زماني با يك مديريت خوب اين پتانسيل را دارد كه به جام جهاني صعود كند.

س: شرايط فعلي تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
          ج: تيم ملي شرايط خوبي دارد و از بازيكنان خوبي هم بهره مي‌برد.

تمام بازيكنان دعوت شده از بهترين‌هاي كشور هستند و از توانايي لازم براي حضوري قدرتمند بهره مي‌برند.

همه بازيكنان در رقابت‌هاي جام جهاني براي كشور غرور آفرين هستند و تلاش مي‌كنند تا موفقيت بهتري براي ايران رقم زنند.

س: ارزيابي شما از تيم‌هاي هم گروه ايران و مصاف تيم ملي با آنان چيست؟
          ج: درست است كه از نظر فني از تيم‌هايي مثل پرتغال و مكزيك عقب هستيم و در شرايطي هم سطح آنگولا قرار داريم اما من اعتقاد دارم تيم ما در برابر آنها دست و پا بسته نخواهد بود و مي‌تواند در جام جهاني موفق عمل كند و مطمئن باشيد همانطور كه بارها هم گفته‌ام، تيم ملي ايران در جام جهاني با افتخار و غرور بازي مي‌كند و سربلندي ايران را رقم خواهد زد. سربلندي نه به اين معني كه به دور بعد صعود مي‌كنيم يا نمي‌كنيم، بلكه بازي‌هايي در خور شان ايران و باطراوت ارائه خواهد كرد.

س: تلاش شما براي ايجاد آرامش تيم ملي و دور بودن از حاشيه‌ها چه بوده است؟
          ج: همانطور كه مي‌دانيد رسانه‌هاي خارجي تلاش زيادي براي تضعيف روحيه تيم ما انجام داده‌اند تا نماد بدي از تيم ملي و بازيكنان ما در اين رقابت‌ها جلوه دهند. ما و همكارانمان بايد اين موضوع را بپذيريم كه هرچه موفقيت بيشتري كسب كنيم حلقه براي ما تنگ‌تر خواهد شد و درواقع درست بصورت معكوس عمل مي‌شود. اين حلقه‌ها براي درست كردن جوهايي از اين دست آماده است.

در سفري كه به آلمان داشته‌ام، همه گونه قول همكاري از سوي مسوولان امنيتي به ما داده شده تا شرايط خوبي براي تيم فراهم شود اما بايد تمام جوانب را مد نظر داشته‌باشيم تا تيم ملي ما با يك شرايط خوب روحي رواني بتواند در مسابقات حاضر شود.

س: چه چيزي بيشتر از همه شما را رنج داده است؟
          ج: در طول اين چند ماه حقيقتا برخي افراد تلاش كردند كه اين تيم تضعيف شود و همواره در جهت تضعيف كادر فني، فدراسيون و بازيكنان برآمدند. بايد اين نقطه كور را بيابيم.

س: حرف آخر شما با مردم و رسانه‌ها چيست؟
          ج: در فاصله باقي مانده تا جام جهاني اين فرصت را بدهند كه تيم ملي با فراغ بال به مسابقات اعزام شود و بازيكنان، كادرفني و فدراسيون با مسايل حاشيه‌اي درگير نشوند.

Comment

• شمارش معكوس براي حضوردر جام جهاني با شروع تمرينات تيم ملي آغاز شد</SPAN>
            شمارش معكوس براي شركت در مرحله نهايي رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان با شروع تمرينات تيم ملي فوتبال ايران آغاز شد. تمرينات آماده‌سازي تيم ملي فوتبال كشورمان از صبح امروز شنبه در محل كمپ تيم‌هاي ملي زير نظر كادر فني آغاز شد. از ‪ ۲۵‬بازيكن دعوت شده به اردوي آماده‌سازي تيم ملي فوتبال كشورمان ، ‪ ۱۸‬بازيكن در تمرين صبح امروز حضور داشتند. علي‌دايي، يحيي گل‌محمدي، سهراب بختياري‌زاده، جواد نكونام، مهرزاد مهدنچي، جواد كاظميان و محرم نويدكيا غايبان اولين جلسه تمريني بودند.

ملي پوشان كشورمان تمرينات صبح امروز خود را كه از ساعت ‪ ۱۱‬آغاز شد، با گرم كردن و انجام حركات كششي زير نظر حسين فركي آغاز كردند.

در بخش ديگري از تمرينات، ملي‌پوشان كشورمان زير نظر "ايوانكوويچ" در دايره مياني زمين به انجام كار با توپ پرداختند.

سپس اين تمرينات با انجام كارهاي سرعتي در حاشيه زمين ادامه يافت.

چهار دروازه‌بان دعوت شده به اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال ايران هم در قسمت ديگري از زمين به طور اختصاصي زير نظر ابراهيم داود بگوويچ و احمد سجادي، به تمرينات آماده‌سازي خود پرداختند.

در ادامه تمرينات، شوت از پشت محوطه جريمه در سه مرحله و از فواصل مختلف به سمت چارچوب دروازه در دستور كار بازيكنان قرار گرفت كه اين تمرين زير نظر " ايوانكوويچ " و با حضور دروازه‌بانان انجام شد.

در اين تمرين، برانكو مدام نحوه شليك به سمت دروازه را به بازيكنان گوشزد مي‌كرد.

سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در ادامه، بازيكنان را به دو گروه سبز و قرمز تقسيم كرد تا در يك نيمه زمين ضمن مرور كارهاي تاكتيكي زير نظر وي يك بازي تحت فشار را به نمايش بگذارند.

نيكبخت، نصرتي، عنايتي، شكوري، جباري، رجب‌زاده، خطيبي، طالب‌لو و واعظي بازيكنان تيم قرمز و ميرزاپور، كعبي، شجاعي، تيموريان،زارع، صادقي، رودباريان، برهاني و منيعي بازيكنان تيم سبز را تشكيل مي‌دادند.

پاس‌هاي تكضرب و آفسايدگيري از جمله برنامه‌هايي بود كه در اين تمرين تاكتيكي مد نظر برانكو ايوانكوويچ قرار داشت.

در پايان تمرين امروز، ملي پوشان پس از سرد كردن بدن‌ها خود، براي استراحت به هتل المپيك رفتند.

تمرين صبح امروز را اندكي از خبرنگاران پوشش دادند .

يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني نروژ براي تهيه گزارش از تيم ايران يكي از ‪ ۳۲‬تيم شركت‌كننده به مرحله نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان در محل كمپ تيم‌هاي ملي حضور داشت.

Comment

• عنايتى:من را اولين جدا شده استقلال بدانيد

رضا عنايتى با گلزنى هاى متوالى خود يكى از عوامل مؤثر در قهرمانى استقلال بود. مهاجم آبى پوشان در اين فصل آنقدر آماده نشان داد كه برانكو نتوانست به سادگى از كنار اسم او بگذرد.
              آقاى ليگ برتر در حال حاضر مهم ترين تورنمنت دوران ورزشى خود را پيش رو دارد، او مطمئن است كه يكى از نفرات ايران در جام جهانى خواهد بود. عنايتى با چند پيشنهاد از تيم هاى اروپايى و همچنين تيم هاى باشگاهى در حوزه خليج فارس مواجه شده است.
              او در اين مورد مى گويد: در حال حاضر مدير برنامه هايم پيشنهادها را بررسى مى كند و به زودى تكليفم مشخص خواهد شد.
              پس از مدت ها به اردوى تيم ملى دعوت شدى. در خصوص شرايط اردو و همچنين آخرين وضعيت خودت صحبت كن.
              < در غياب چند بازيكن تمرينات خود را با جديت دنبال مى كنيم و اميدوارم اردوى سوييس هم به ما كمك كند تا با آمادگى كامل راهى جام جهانى شويم. خودم هم از لحاظ روحى و آمادگى بدنى در شرايط بسيار خوبى قرار دارم.
              خيلى ها معتقدند كه برانكو اين بار توجه بيشترى به ليگ برتر داشت، نظر تو چيست؟
              < به هر حال ليگ برتر مى تواند براى تيم ملى بازدهى مثبتى داشته باشد و برانكو اين بار اكثر بازيكنان آماده در ليگ برتر را به اردو دعوت كرد. البته جاى چند بازيكن در اردو خالى است ولى در مجموع بايد بگويم كه شايسته ها به تيم ملى دعوت شده اند.
              جاى چه كسانى در اردو خالى است؟
              < بهتر است كه اسم نبرم، چون اين كار در حيطه وظايف من نيست.
              چند وقت از تيم ملى دور بودى، قبل از اعلام اسامى تيم ملى فكر مى كردى دعوت شوى؟
              < من در ليگ امسال خيلى زحمت كشيدم و احتمال مى دادم كه اين بار دعوت شوم. اگر دعوت نمى شدم واقعاً تعجب آور بود.
              اگر برانكو تو را دعوت نمى كرد، چه عكس العملى نشان مى دادى؟
              < پوشيدن پيراهن تيم ملى افتخار است ولى اين افتخار را نمى توان با زور به دست آورد. اگر دعوت نمى شدم اتفاق خاصى نمى افتاد، حالا كه به اين مهم رسيده ام نهايت سعى و تلاش خود را خواهم كرد تا براى تيم ملى مهره مؤثرى باشم.
              چقدر احتمال مى دهى كه جزو يكى از نفرات ايران در جام جهانى باشى؟
              < من مطمئن هستم كه همراه تيم ملى به آلمان خواهم رفت.
              چرا اين قدر با اطمينان حرف مى زنى؟
              < من سه دوره آقاى گل ليگ برتر شده ام و همه ركوردها را شكسته ام، در حال حاضر يكى از آماده ترين بازيكنان ايران هستم و دليلى ندارد كه به جام جهانى بروم.
              به احتمال زياد دايى و هاشميان دو مهاجم ايران در جام جهانى خواهند بود و شانس بازى كردن عنايتى كم است اين موضوع تو را بى انگيزه نمى كند؟
              < اصلاً اينطور نيست، هر چند خيلى ها معتقدند كه من بايد در تيم ملى فيكس بازى كنم ولى خودم اين انتظار را ندارم. البته منتظر يك فرصت هستم تا شايستگى هايم را اثبات كنم، اميدوارم اين فرصت در جام جهانى به من داده شود.
              فكر نمى كنى عدم انجام بازيهاى تداركاتى با تيم هاى مطرح و قوى دنيا براى ايران مشكل ساز شود؟
              < به هر حال بايد با شرايط موجود كنار آمد، ما با تيم هايى چون بوسنى و كروواسى بازى خواهيم كرد و اميدوارم با انجام اين بازى به هماهنگى كامل برسيم.
              پرتغال، مكزيك و آنگولا حريفان ايران هستند، بازى با كداميك از اين تيم ها سخت تر است؟
              < تيم هاى حاضر در جام جهانى چكيده اى از بهترين هاى دنيا هستند و ما بازى ساده اى پيش رو نداريم. خيلى ها مى گويند كه ايران مقابل آنگولا برنده مى شود ولى من چنين نظرى ندارم، تيم ملى ۳ بازى بسيار سخت را پيش رو دارد.
              ايران از گروه خود صعود مى كند؟
              < با يك برنامه ريزى خوب مى توان به صعود اميدوار بود. ايران هميشه مقابل تيم هاى بزرگ دنيا چهره درخشانى را از خود به نمايش گذاشته و سال گذشته همه ديدند كه تيم ملى مقابل آلمان بسيار بهتر از حريف خود بازى كرد.
              پس از سال ها پنج بازيكن از استقلال به اردوى تيم ملى دعوت شدند، نظرت در اين مورد چيست؟
              < استقلال قهرمان ليگ برتر شد و اين طبيعى بود كه برانكو نگاه بيشترى به اين تيم داشته باشد البته يكى، دو بازيكن ديگر هم مى توانستند جزو نفرات دعوت شده باشند.
              اين روزها بحث پيوستنت به تيم الشعب امارات مطرح شده، اين موضوع قطعى است؟
              < علاوه بر تيم هاى عربى از چند تيم اروپايى هم پيشنهاد دارم و با دقت در حال بررسى هستم. در سال هاى پايانى فوتبالم مسائل مالى بسيار حائز اهميت است و با توجه به اين شرايط جدايى ام از استقلال قطعى است.
              يعنى فصل بعد در اين تيم نيستى؟
              < خير.
              تيم جديدت را چه زمانى انتخاب مى كنى؟
              < مدير برنامه هايم در حال رايزنى با تيم هاى مورد نظر است و هر موقع شرايط مهيا شد تيم جديدم را انتخاب مى كنم.
              قلعه نويى هم چند وقت پيش صحبت از جدايى كرد.
              < اين مربى۳- ۲ سال پشت سر هم تا مرز سكته كردن پيش رفت و باشگاه بايد قدر زحمات قلعه نويى را بداند.
              جدايى تو بى ربط با رفتن قلعه نويى نيست؟
              < خير، اگر او هم بماند از استقلال جدا مى شوم.
              Last edited by horiyeh; 05-05-2006, 06:26 PM.

Comment

• قلعه نويى: من بمانم صالحى بايد برود!

جلسه هفته گذشته قريب مديرعامل با كاظمى وزير رفاه رييس مجمع باشگاه استقلال نكات برجسته و حايز اهميتى را دربر داشت. قريب براى اينكه مواضع خود و همكارانش را بدون رابط به وزير بگويد، مدت ها به دنبال اين ملاقات بود، ملاقاتى مستقيم و بدون رودربايستى، چرا كه در شرايط فعلى هرگونه ملاحظه و سياسى كارى استقلال را متضرر خواهد كرد.
                طبق شنيده هاى ما، مديرعامل در اين جلسه نقطه نظرات خود، سرمربى و معاونان را به شخص وزير گفته و از او خواسته كه درباره نوع همكارى آينده به طور واضح نظر بدهد.

در اين جلسه قريب نارضايتى سرمربى و معاونان خود را از شخص صالحى و يكى از اعضاى هيأت مديره جديد (شايق) اعلام كرده است و از وزير خواسته تا به رشته فوتبال در باشگاه اختيارات ويژه داده تا اين گروه فعلى بتوانند به طور مستقل به انجام امور فوتبال استقلال بپردازند.
                يكى از نزديكان قلعه نويى با تأييد اين جلسه مى گويد: اميرخان به عنوان سرمربى بايد پاسخگوى هواداران باشد و لذا براى رسيدن به نتايجى درخور نام و شأن استقلال بايد محيط كارى او يكدست و آرام باشد، به طورى كه تنش ها، ناهماهنگى و دوگانگى باعث خواهد شد تا تيم و كادر فنى از آرامش دور شده و ناخواسته گرفتار جو تشنج شود.
                يكى از خواسته هاى قلعه نويى اين است كه فوتبال و مسائل آن به طور مستقيم زيرنظر وزير بوده و افراد ديگر مثل صالحى دخالتى در امور تيم فوتبال نداشته باشند.
                يكى ديگر از دست اندركاران باشگاه، انتقاد خود را متوجه هيأت مديره و به ويژه شخص شايق كرده و مى گويد: خانم شايق در اين چند روز دو برابر ايروانى و آقامحمدى كه بيش از ۱۰ سال در استقلال مديريت كرده اند، مصاحبه كرده و هر بار كه ايشان حرف زده، جو دلسرد كننده و نگرانى ها دوچندان شده. لذا بهتر است افراد هيأت مديره به طور جدى تر پيگير راه اندازى ساير رشته ها بوده و به دنبال اين باشند كه وعده و شعارهاى وزير را هرچه سريع تر عملى كنند.
                طبق شنيده هاى ما و با توجه به حساسيت نتايج استقلال در ليگ و آسيا مديرعامل و سرمربى استقلال به قول ضمنى و شفاهى وزير بسنده نكردند و از وزير خواسته اند كه نظر خود را در صورت مثبت بودن به صورت كتبى به نماينده خود (صالحى) ابلاغ كند.
                هنوز از اعلام نظر وزير و اعضاى هيأت مديره در اين رابطه خبرى به دستمان نرسيده و بايد منتظر جلسه هيأت مديره در روز دوشنبه در دفتر اميدوار رضايى بود. بايد ديد كه آيا شخص وزير به استقلال تيم استقلال رأى مثبت خواهد داد يا اينكه او همچنان به دنبال نقطه نظرات نماينده تام الاختيار خود (صالحى) خواهد بود. اگر اينچنين شود، پس از جشن استقلالى ها، قريب، قلعه نويى و معاونان باشگاه به طور رسمى از باشگاه جدا خواهند شد.

پس از يك هفته پر تنش

جلسه هيأت مديره استقلال در دفتر رضايى برگزار مى شود

حدود ۷ روز از شرايط نابسامان استقلال گذشت، ۷ روزى كه همراه با چالش و درگيرى هاى لفظى بود، مصاحبه هاى معاونان باشگاه استقلال مبنى بر جهت دادن افكار عمومى به سمت مشكلات استقلال از قبيل پرداخت مطالبات معوقه، تمديد قرارداد بازيكنان آزاد، جذب نفرات جديد، تأمين بودجه و ... بود و از سوى ديگر گروه مقابل (وزارت رفاه) و منوچهر صالحى كه مأمور بود حرف هاى رييس مجمع و بعضاً هيأت مديره را به طرف مقابل برساند، مثل اشاره او به كوچك بودن موضوع استعفاى قلعه نويى و خلاصه اينكه در طول چند روز گذشته عشرت شايق از جمع مديران تنها نفرى بود كه وارد اين جنگ رسانه اى شد. او به انتقاد از مديرعامل و معاونان بدون حكمش پرداخته و در قالب مصاحبه تندترين انتقادها را متوجه كادر فعلى استقلال كرد. همه اين اتفاقات منفى در حول و حوش استقلال فضاى آينده اين تيم را نگران كننده كرد و اين اميد وجود دارد كه در جلسه دوشنبه عصر هيأت مديره كه در دفتر اميدوار رضايى برگزار خواهد شد، طرفين به يك تفاهم و هم انديشى مثبت برسند. جلسه پس فردا از آن نظر مى تواند حايز اهميت باشد كه دو طرف در طول يك هفته گذشته با انديشه يكديگر تا حدودى آشنا شده و حالا راحت تر مى توانند رودررو حرف بزنند.

جذاب مثل نيكى!!

واحدى نيكبخت همواره نشان داده كه مى تواند يك سوژه جذاب براى تمام مطبوعات باشد. بازيكنى كه در روزهاى آخر حضورش در ابومسلم حاضر بود براى يك قرارداد آبى - قرمز با هر رقمى يك ميهمانى بدهد امروز تبديل به سوپراستار مطبوعات ما خصوصاً خانواده زردها شده است. زردهايى كه يك روز خبر از ازدواج او و زمانى ديگر خبر از جعلى بودن خبر تأهل و جردن گردى او مى دهند. در ميان مطبوعات ورزشى مثلاً ژورناليستى نيز او سوژه جذابى است. اخبار مصدوميت، عدم روحيه، خالكوبى و استارت زدنش براى جدى بودن هنوز قابليت تيتر يك شدن را دارد. به طورى كه خبر مصدوميت او در اين روزها و نرسيدنش به جام جهانى به عنوان بمب خبرى نقل قول محافل ورزشى ما شده. واحدى نيكبخت هميشه اين طور بوده و كمتر شاهكارى از او در فوتبال ديده ايم. در همين ليگ جارى او در بازى اول درخشيد و يك فصل افول كرد تا بازيهاى آخر كه آن هم به خاطر در خطر افتادن جايگاهش در تيم ملى بود. او بيشتر از آنكه به فوتبال فكر كند به فكر فيگورهاى فتوژنيك خود بوده تا روى بيلبوردها و تراكت هاى تبليغاتى بدرخشد. در همين تيم ملى هم هميشه در مواقع حساس و تورنمنت هاى مهم غايب بوده، جز اينكه در هر زمانى بيشتر به فكر حفظ جايگاه خود در تيم ملى و بودن نامش در ليست هاى منتشره بوده... نيكبخت شايد محبوبيت و شهرت على دايى و احمدرضا عابدزاده را در مستطيل سبز نداشته اما مشهور دره شاپرك ها بوده و كوشيده تا آن شهرت و محبوبيت را حفظ كند. شايد اگر روزگارى به دنبال فيلم و صنعت سينما مى رفت از اين روزهايش موفق و مشهورتر بود اما عجيب كه اين سرنوشت براى او در فوتبال رقم خورد. شايد باعث تعجب و بهت شديد شود كه فوتباليستى به حرفه خود عشقى ندارد و در آرزوهايش به چيزى غير از چمن و تير دروازه فكر مى كند و حاضر نيست حاشيه ها را به هر قيمتى از دست بدهد حتى به بهاى نيمكت نشينى در تيم ملى آن هم در بازيهاى مهمى چون جام جهانى.

معاونت پشتيبانى باشگاه استقلال:

ما چسبيده نيستيم!

&#171;تا اين لحظه كه با شما صحبت مى كنم، حرفى از استعفاى دسته جمعى معاونان باشگاه استقلال در بين نبوده و البته تمام آرزوى ما حفظ يكپارچگى در درون مجموعه باشگاه است.&#187;
                بهرام اميرى معاون باشگاه استقلال تهران در گفت وگويى ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: اگر بخواهم نظرسنجى ام را بگويم بايد تأكيد كنم هيچ اصرارى به ماندن در استقلال ندارم. در واقع هيچ گاه سعى نكرده ام خود را به باشگاه تحميل كنم و استقلال را همواره حمايت كرده ام و حالا عقيده دارم مجموعه فعلى نبايد از هم بپاشد.
                اميرى ادامه داد: دوستان ما در هيأت مديره به تعهدات مالى خود عمل نكرده اند، از آخرين ماه سال ۸۴ تاكنون هيچ كمك مالى به تيم نداشته اند اما استقلال در چنين شرايطى با تكيه بر مديريت قريب، تجربه معاونان و همت كادرفنى كه در رأس آن امير قلعه نويى قرار دارد توانست قهرمانى را از تيم هايى چون پاس و سايپا بگيرد.
                آيا دوستان به اين مسأله و چگونگى قهرمان شدن استقلال در چنين وضعيت سختى فكر كرده اند؟
                اميرى تصريح كرد: آنچه كه استقلال را به قهرمانى رسانيد اعتماد حاكم در بين اعضاى مجموعه باشگاه بود وگر نه كه عنايتى چطور با ۵۰ ميليون تومان براى اين تيم بازى مى كرد يا طالب لو با ۳۰ ميليون در درون دروازه بدان شكل مى درخشيد. متأسفانه انگار قرار نيست قدر اعتماد و اتحاد مجموعه خودمان را بدانيم.
                معاون باشگاه استقلال با بيان اين مطلب كه ما چسبيده هاى باشگاه نيستيم، تأكيد كرد: در باشگاه استقلال منزوى فعاليت مى كند، كسى كه ۱۵ سال خاك استقلال را خورده است، نظرى جويبارى براى باشگاه زحمات بسيار زيادى كشيده و البته خود من وقتى در مرغوبكار بازيكن تربيت مى كردم دوستان كجا بودند كه حالا حرف از حكم مى زنند.
                معاونان استقلال هرگز به دنبال حكم و بازيهاى اينچنينى نبوده اند. ما به دنبال قهرمانى استقلال بوديم كه به هدفمان رسيديم.
                حالا اگر دوستان علاقه خاصى به دنبال كردن بحث هاى حاشيه اى اينچنينى دارند، حرفى نيست.
                اميرى تصريح كرد: ما از سر راه نيامده ايم كه اينچنين مورد لطف دوستان خود در هيأت مديره قرار مى گيريم. سؤال من اين است؛ آنها طى ۵ ماهى كه آمده اند براى استقلال چه كرده اند؟
                وى ضمن اشاره به سياست هميشگى باشگاه استقلال مبنى بر محرمانه بودن اقدامات در دست اجرا اذعان داشت: شگرد ما طى ۳ سال اخير در باشگاه استقلال اين بوده است كه هيچ برنامه اى را تا قبل از اجرا فاش نكنيم اما بعضى ها به نحو خاصى از علل سفر ما به امارات مى پرسند، من مى توانم گزارشى ۲۰ صفحه اى از علل مؤثر سفرمان به امارات را رديف كنم اما سياست ما چيز ديگرى است و تا به حال نيز از انجام اين شگرد به نتيجه رسيده ايم.
                معاون باشگاه استقلال در پايان با اشاره به اين مطلب كه هر كسى كه مى تواند استقلال را جمع كند، جلو بيايد، تصريح كرد: برخى از اعضاى هيأت مديره مى گويند ما از استقلال پول گرفته ايم. همين جا اعلام مى كنم هر كس هر مدركى دارد ارايه دهد، چون ما تاكنون طى اين چند سال حتى يك ريال هم از باشگاه نگرفته ايم. اعتماد به قريب و اتحادى كه بين ما معاونان وجود دارد ما را تا اينجاى كار دلگرم كرده است.
                Last edited by horiyeh; 05-05-2006, 06:20 PM.

Comment

• Comment

• Comment

• تمرينات تيم ملي فوتبال كشورمان پس از يك روز استراحت از صبح امروز با حضور شانزده بازيكن در محل كمپ تيم‌هاي ملي فوتبال برگزار مي‌شود و اين در حالي است كه با تجربه‌هاي تيم ملي در اردوي فعلي بازيكناني همچون رضا عنايتي، حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور هستند.

حسين فركي اظهار كرد: بازيكنان حاضر در اردوي تيم ملي با انگيزه‌ي بالايي تمرين مي‌كنند تا در ليست نهايي اعزامي به جام جهاني قرار بگيرند و اين مساله را مي‌توان در چگونگي تمرين كردن آنها مشاهده كرد. ما نسبت به پتانسيل بازيكنان تيم ملي ايمان داريم و آنها بارها ثابت كرده‌اند در شرايط سخت كارهاي بزرگي انجام داده‌اند.

وي درباره‌ي غمگيني برانكو از چگونگي وضعيت تمرينات تيم ملي ، گفت: غمگيني برانكو به خاطر تيم ملي كشورمان و موقعيتي است كه تيم ملي در پيش خواهد داشت. كادر فني تيم ملي پيشتر برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم ملي را ارايه كرده و هم اكنون كه قصد اجراي اين برنامه را داريم متاسفانه مي‌بينم كه بازيكنان‌مان همچنان درگير ليگ قهرمانان و جام حذفي هستند.

فركي ادامه داد: البته جاي خوشحالي دارد كه بر طبق تصميمات فيفا، ليگ برتر كشورمان سر موقع به پايان رسيد اما، بايد بپذيريم كه بخشي از اين مشكلات تيم ملي، مربوط به كنفدراسيون فوتبال است كه با برنامه‌ريزي بسيار غلط خود، تيم‌هاي ملي آسيا را دچار معضلات بسياري كرده است.

وي با بيان اين كه بهتر بود در اردوي سوييس تمامي بازيكنان را به همراه مي‌برديم، افزود: پس از پايان اردوي سوييس و براي آماده‌سازي تيم ملي دو ديدار دوستانه در خرداد داريم، ديدارهايي كه مدت‌هاست مردم كشورمان در انتظار آن بودند اما، متاسفانه در شرايط فعلي با اين مشكلات روبه‌رو هستيم و طبيعي است كه غمگيني برانكو امري عادي باشد. ما نيز به همان نسبت ذهنمان مشغول اين مساله است اما، از نظر اردويي، امكانات و تجهيزات. همه چيز فراهم است و بازيكنان حاضر در اردو بهترين شرايط را دارند

Comment

• سيزدهمين حضور در جام جهاني قرار است براي مكزيكي‌ها با خوشبختي و در نهايت پيروزي بزرگ همراه باشد. راهيابي به مرحله‌ي يك چهارم نهايي تنها افتخار اين كشور آمريكاي لاتين از حضورهاي پيشين در جام‌جهاني است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري رسمي آلمان &#171;dpa&#187; در گزارشي به بررسي سي‌ودو تيم حاضر در جام‌جهاني آلمان پرداخته است. در گزارش اين خبرگزاري از مكزيك ـ يكي از حريفان تيم ملي ايران در گروه چهارم اين رقابت‌ها آمده است:&#171;

آنها تنها تا مرحله‌ي يك چهارم نهايي بالا آمده‌اند. اين بهترين نتيجه‌ي آنها در دوازده حضور گذشته در جام جهاني است. آخرين بار در جام جهاني هشتاد و شش كه ميزباني آن را نيز به عهده داشتند, مكزيك در كشور خود در ضربات پنالتي برابر آلمان شكست خورد. آن‌ها قدر خود را در رقابت‌هاي سال گذشته‌ي جام كنفدراسيون‌ها نشان دادند، جايي كه برزيل را در اين رقابت‌ها شكست دادند.

سرمربي آرژانتيني مكزيك بيش از همه براي هواداران آلماني شناخته شده است.

ريكاردو لاولپه سرمربي عجيب و غريب مكزيك بازيكنانش را در تمرينات با سيگاري در دهان و فنجان قهوه‌اي در دست زير نظر مي‌گيرد. اين مربي آرژانتيني در مكزيك همواره با انتقادها روبه‌رو بوده است. با اين همه تيم زير رهبري او مسابقه‌هاي انتخابي راهيابي به جام جهاني را بدون دردسر پشت سر گذاشت.

لاولپه به تازگي با خشم هواداران تيم ملي مكزيك روبه‌رو شده است، چرا كه او &#171;كوآتموك بلانكو&#187; مهاجم محبوب اين كشور را به تيم ملي مكزيك فرا نخوانده است. او اميد خود را براي گلزني به خارد بورگتي و فرانسيسكو فونسه‌كا دوخته است.

بورگتي در جام كنفدراسيون‌ها توانست سه گل براي &#171;آزتك‌ها&#187; به ثمر برساند. رافائل ماركز بازيكن ارزشمند خط دفاعي بارسلونا تنها لژيونر اروپايي مكزيك به شمار مي‌آيد.

سالوادور كارمونا و آرون گاليندو, دو بازيكن مكزيك به دليل دوپينگ گرفتار مصدوميت شده‌اند و به همين دليل در جام جهاني حضور نخواهند داشت. اين دو بازيكن خط دفاعي در مسابقه‌هاي سال گذشته‌ي جام كنفدراسيون‌ها با اتهام دوپينگ و در ادامه با محروميت يك ساله روبه‌رو شدند. مكزيك تا كنون ده بار برابر تيم ملي آلمان به ميدان رفته است كه حاصل آن چهار پيروزي، پنج تساوي و يك شكست براي آلمان بوده است. بيست‌ونه گل زده و نه گل خورده هم آمار گل‌هاي اين ديدار بوده است

Comment

• كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به آمادگي بازيكنان اين تيم گفت: تحت هر شرايطي براي برد به ساري مي‌رويم.

كريم باقري اظهار كرد: همه چيز خوب است و براي كسب پيروزي برابر نوژن انگيزه‌ي زيادي داريم. ما فقط پيروزي در اين ديدار را مي‌خواهيم.

وي تصريح كرد: پرداخت بخشي از طلب‌ها از سوي باشگاه انگيزه‌ي فراواني را در بچه‌ها ايجاد كرد و روحيه‌ي مناسبي به تيم داده است. از باشگاه و شخص انصاري‌فرد متشكريم كه به تعهدات عمل كرده است.

باقري كه پس از بازي ملوان به دليل آسيب ديدگي مدتي را تحت مداوا بود در خصوص آمادگي براي بازي نوژن گفت: در آمادگي كامل هستم. مصدوميتم نيز مرتفع شده است و هيچ مشكلي براي بازي با نوژن ندارم و با تمام توان به ميدان خواهم رفت.

باقري كه معتقد است فكر بازي در فينال هنوز زود است، تاكيد كرد: هدف فينال است اما، تا نوژن را در زمين غير قابل پيش بيني ساري شكست ندهيم هيچ علاقه‌اي براي صحبت در مورد بازي فينال ندارم.

مدافع با تجربه‌ي تيم فوتبال پيروزي (پرسپوليس) در پايان با تقدير از هواداران پرسپوليس كه در تمام شرايط حامي اين تيم بوده‌اند از شرايط فني تيم و تلاش‌هاي اعضاي كادر فني به نيكي ياد كرد.

Comment

• رضا حسن‌زاده بازيكن تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز كه‌ در مسير عسلويه به بوشهر در اثر تصادف يك دستگاه پژو 405 با يك دستگاه كاميون دچار ضربه مغزي شده و به كما رفته بود، همچنان در كما بسر مي‌برد.

دكتر ابراهيم زارع‌زاده پزشك‌يار اورژانس بيمارستان فاطمه‌الزهرا بوشهر : اين بازيكن در اثر ضربه به سر دچار خونريزي مغزي شده و در حال حاضر در حالت كما به سر مي‌برد.

وي در ادامه توضيح داد:‌ 3 روز پيش اعضاي تيم تراكتورسازي براي بازي مقابل ايران جوان بوشهر به سمت عسلويه در حال حركت بودند كه در مسير عسلويه به بوشهر دچار سانحه شده و حسن‌زاده در اين سانحه دچار آسيب جدي شده ولي براي بقيه بازيكنان مشكل خاصي بوجود نيامده است.

زارع‌زاده گفت: احتمالا امروز يا فردا حسن‌زاده از بوشهر به تهران منتقل مي‌شود

Comment

• به دنبال راهيابي لاتزيو به رقابت‌هاي جام يوفاي فصل آينده، دليو روسي گفت كه مي‌خواهد در اين باشگاه آغازگر دوراني به شيوه‌ي سرالكس فرگوسن باشد.

سرمربي لاتزيو گفت:&#171; مي‌دانم كه لاتزيو توانايي تشكيل تيمي رقابت‌جو براي حضور در سه جام مختلف در فصل آينده را دارد. دوست دارم براي گروهم مانند فرگوسن در منچستر باشم كه هجده سال تمام روي نيمكت مربيگري‌ اين تيم نشسته است.&#187;

پيشرفت روسي در لاتزيو روشن و بديهي است, چرا كه اين گروه فصل گذشته در آستانه‌ي سقوط به سري B اتياليا بود؛ اما امسال موفق شد در جام يوفا جايي را به خود اختصاص دهد.

سرمربي پيشين لچه و آتالانتا افزود:&#171; به دست آوردن جواز حضور در جام يوفا بي‌ترديد يكي از درخشان‌ترين موفقيت‌هاي من در عرصه مربيگري است

Comment

• گرت ساوت گيت, كاپيتان ميدلزبورو خواستار حمايت مردم انگلستان از استيو مك كلارن سرمربي جديد تيم ملي اين كشور شد.

ساوت گيت باور دارد كه مك لارن بهترين گزينه براي هدايت انگلستان است؛ اما, زمان بد &#171;تاج‌گذاري&#187; او مي‌تواند تا اندازه‌اي روي كار ميدلزبورو پيش از برگزاري ديدار پاياني جام يوفا برابر سويا تاثير بگذارد.

ساوت گيت در حرف‌هايش تجديد نظر كلي كرده, چرا كه او پس از شكست ميدلزبورو برابر وستهام در نيمه نهايي جام حذفي انگلستان گفته بود فكر نمي‌كند مك لارن براي انگلستان گزينه‌اي مناسب باشد.

اين بازيكن سي و شش ساله باور دارد تنها با گذشت چند سال روشن مي‌شود كه مك لارن مي‌تواند در نقش مربيگري تيم ملي خود را با خواسته‌هاي متفاوت فوتبال انگلستان سازگار كند يا خير:&#171; تنها زمان، مي‌تواند خوب يا بد بودن او را ثابت كند. تنها بايد از او پشتيباني كنيم. پيش از انتخاب شدن او همه نظرهايي متفاوت داشتند؛ اما, اكنون بايد با هم يك صدا شده و به او شانس انجام وظيفه در فضايي بدون تنش را بدهيم. اين امري بسيار مهم است. به عنوان يك انگليسي افتخار مي‌كنم كه زير نظر او كار مي‌كنم، براي همين برايش آرزوي موفقيت دارم. همه چهار سال صبر كردند تا سرمربي جديد تيم ملي كشورشان را ببينند و اكنون او انتخاب شده است. اتحاديه فوتبال وظيفه داشت اين جايگاه را به بهترين فرد بدهد. انگلستان به كسي نياز داشت كه نسبت به رقيبانش برتري داشته باشد. به نظرم تجربه مك لارن در فوتبال ملي سبب شد او نامزدهاي ديگر را كنار بزند. او به شانس بزرگي دست يافته است. اميدوارم در كارش موفق باشد. وظيفه ما پشتيباني همه جانبه از اوست

Comment

Working...
                                X