Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• زندگي براي آندري شوچنكو در لندن يعني كنار گذاشتن ماشين‌هاي مسابقه‌اي، بهتر شدن بازي گلف‌اش و فرا گرفتن زبان انگليسي.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دوشنبه شوچنكو، مهاجم تازه وارد چلسي روي رودخانه تايمز در قايق باشكوه چلسي در ضيافت ناهار حاميان مالي باشگاه شركت كرد. او در اين باره به زبان ايتاليايي، تنها زباني كه براي پاسخ دادن به خبرنگاران مي‌داند، گفت:« از بابت زبان انگليسي‌ام متاسف هستم. به شما قول مي‌دهم تا چند ماه ديگر بسيار بهتر خواهم شد.»

مه گذشته مهاجم اوكراين با سي ميليون پوند از ميلان به چلسي پيوست و زندگي شخصي‌اش در اين مدت دستخوش تغييرات فراواني شده است. شوچنكو همسر آمريكايي دارد كه پدرش لهستاني - فرانسوي و مادر اسپانيايي - ايتاليايي است.

2004 آنها در باشگاه گلف در واشينگتن ازدواج كردند. نوامبر هم صاحب يك پسر شدند. شوچنكو درباره‌ي اين جنبه‌ي زندگي‌اش گفت:« در كنار پسرم، خانواده‌ام و دوستانم راحت هستم و گلف بازي مي‌كنم. پدر و مادرم به من ارزش‌هاي خوب را آموخته‌اند تا سخت تلاش كنم، به مردم احترام بگذارم، صادق باشم، دينم به مردم را ادا كنم و به آنها كمك كنم.»

شوچنكو شخصيت نظم طلبي دارد. همان چيزي كه از پدرش به ارث برده است. در بيست سال گذشته او راه طولاني را از آن حادثه وحشتناك انفجار نيروگاه هسته‌اي چرنوبيل اوكراين تا زندگي اشرافي‌اش در اروپا پشت سر گذاشته است. او در اين باره گفت:« خوش شانس بوده‌ام، كمك بسياري از پدر و مادر و خانواده‌ام داشته‌ام. خوش شانس بودم كه موفق شدم و اين سرانجام سخت كوشي و بعضي از خود گذشتگي‌هاست.»

پس از هفت سال زندگي در ميلان اكنون عادت كردن به شرايط پايتخت انگلستان كمي دشوار است. شوچنكو بايد عادت‌اش به اتومبيل‌هاي سرعتي از جمله فراري را كنار بگذارد. او گفت:« تنها يك ماشين خانوادگي در لندن خواهم داشت.»

آندري شوچنكو كه ابتدا يك ورزشكار هاكي روي يخ، بوكس، كشتي و بسكتبال بوده، فوتبال را نهايت آرزوهايش مي‌داند:« فوتبال قلبم را ربود، من فوتبال را انتخاب كردم و فوتبال هم من را».

1986 روستاي شوچنكو در 130 كيلومتري نيروگاه مرگ‌بار چرنوبيل بود. او آن روزها را اين چنين به ياد مي‌آورد:« به اندازه كافي بزرگ نشده بودم تا بفهمم چرا اتفاقي رخ داده، اما، بعدها بيشتر متوجه شدم. اين تنها يك فاجعه براي چرنوبيل يا اوكراين نبود بلكه براي تمام جهان بود.»

مهاجمي كه در دويست و هفت بازي براي باشگاه ايتاليايي يكصد و بيست و هفت گل به ثمر رسانده اكنون با تجربه گرانبهايي براي چلسي، قهرمان انگلستان بازي مي‌كند:« آموخته‌ام فاصله ميان پيروزي و شكست بسيار كم است. بعضي وقت‌ها تنها شانس عامل تعيين كننده است. پس براي چلسي چيزي پيش بيني نمي‌كنم. تنها مي‌خواهم سخت تلاش كنم، انگليسي بياموزم و به موفقيت اميدوار باشم.»

Comment

• سرمربي تيم ملي شطرنج ايران ادعاهاي شادي پريدر را رد کرد.

به گزارش ايسنا، شادي پريدر، استاد بزرگ شطرنج كشورمان پس از انصراف از رقابت انتخابي تيم ملي براي بازي‌هاي آسيايي دوحه،‌ نسبت به آنچه كه آن را دخالت‌هاي بيروني در انتخاب ملي‌پوشان و حاكم شدن رابطه به جاي ضابطه در فدراسيون شطرنج مي‌خواند، از تيم ملي كناره‌گيري كرد.

خسرو هرندي درگفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در دبي تمام ادعاهاي شادي پريدر را رد کرد وگفت: واقعا متاسفم از اين همه ناشکري و قدرناشناسي. براي پريدر گران تمام خواهد شد چون ادعاهاي دروغ و بي مورد بيان کرده است.

وي ادامه داد: براي ملي‌پوشاني امثال پريدر زحمت زيادي کشيده شده است كه اكنون پس از يك شکست ادعاهاي بي مورد و جنجالي را مطرح مي‌کنند.

سرمربي تيم ملي شطرنج گفت: من تمام صحبت‌هاي کريمي، دبير فدراسيون را در مورد پريدر تاييد مي کنم و بايد پريدر ادعاهاي خود را ثابت کند، اگر او مي‌دانست که مادر پورکاشيان در فدراسيون نفوذ داره چرا مسابقه داد؟ چرا قبل از باخت خود اين ادعاي دروغين را نگفت؟

وي همچنين در مورد نحوه‌ي انتخاب اعضاي اعزامي به مسابقات به ايسنا گفت: انتخاب ملي‌پوشان برعهده سرمربي و مربي است و فدراسيون هم هيچ دخالتي در آن نداشته است.

هرندي در مورد وضعيت تيم ايران در مسابقات ابوظبي گفت: شطرنج‌بازان ايران از روحيه بالايي برخوردار هستند و به کسب مقام هم اميدواريم، سطح مسابقات و داوري در اين دوره بسيار خوب و بالاست و رقابت براي اول و دومي بسيار سخت خواهد بود.

Comment

• اوون هارگريوز از دعوت نشدن ديويد بكام به تيم ملي انگلستان شگفت زده شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، استيو مك لارن، سرمربي جديد انگلستان براي ديدار دوستانه چهارشنبه برابر يونان، بكام را به تيم ملي دعوت نكرد. هارگريوز در اين باره گفت:« اين اتفاق براي من عجيب است چرا كه از سال 2001 كه در تيم ملي درگير شده‌ام بكام هميشه بوده، او هميشه كاپيتان و محور تيم بود. شگفت زده شدم. من مربي نيستم و تيم را انتخاب نمي‌كنم. اما، از دوران بكام، دوران بسيار خوبي داشتم.»

هارگريوز درباره‌ي شايعه‌ي جدايي‌اش از بايرن و پيوستنش به منچستر يونايتد گفت:« در فوتبال هر اتفاقي ممكن است رخ بدهد، در گذشته اين موضوع را در آخرين ساعات نقل و انتقالات ديده‌ايم. نمي‌دانم تا آن زمان چه مي‌شود. آشكار است با توجه به شرايطي كه جام جهاني پيش رفت تيم‌هاي انگليسي بيشتري ديدند كه چه كار مي‌توانم انجام بدهم.»

Comment

• كارلوس دونگا، سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل، اصول اخلاقي شديدي را در اين تيم حكمفرما خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جانشين كارلوس آلبرتو پريرا درباره‌ي اين اصول گفت:« هر كس به طور صد در صد از خود گذشتگي نشان ندهد، جايي در تيم من نخواهد داشت.»

دونگا اين سخنان را پيش از بازي برابر نروژ بيان كرد.

اين نخستين بار است كه ستارگان جاي ثابتي در تيم ملي برزيل ندارند.

دونگا كه پيشينه بازي در تيم اشتوتگارت را نيز در كارنامه دارد مي‌خواهد در روي نيمكت نقش يك مربي خشك و بداخلاق را بازي كند! رفتاري مشابه آنچه در جام جهاني 1994 در دوران بازيگري‌اش از خود بروز مي‌داد.

اين سرمربي چهل و دو ساله زماني را به ياد مي‌آورد كه برزيل نتوانسته بود برابر نروژ به پيروزي برسد، وي اظهار داشت: «اگر بتوانيم اين «تابو» را از بين ببريم اعتماد به نفس زيادي در من و بازيكنان پديد خواهد آمد. اراده پيروزي، ‌عشق و علاقه روحيه مبارزه طلبي و جسارت بايد در نزد بازيكناني كه پيراهن تيم ملي برزيل را به تن مي‌كنند بالا باشد.»

دونگا براي اين بازي دوستانه رونالدو، رونالدينيو، كاكا و آدريانو و به عبارتي ستارگان برزيل در جام جهاني را به اردو فرا نخواند.

دونگا تنها هشت بازيكن برزيل را كه در فهرست بيست و سه نفره اين تيم در جام جهاني حاضر بودند، در نظر دارد. هشت بازيكن دعوت شده هرگز براي برزيل بازي نكرده‌اند.

البته اين فهرست دونگا در برزيل با انتقادهاي فراواني همراه بوده است. از جمله اين منتقدان امرسون ليائو، مربي برزيل در سال 2001 است. او درباره‌ي دونگا و انتخابش گفت:« تنها يك چيز مي‌گويم. من مات و مبهوت شده‌ام.»

نظرسنجي روزنامه Folha de Sao Paulo هم نشان مي‌دهد كه 60 درصد حاضران در اين نظرسنجي با فهرست اعلام شده دونگا مخالف هستند.

پيشينه فوتبال برزيل همواره نشان مي‌دهد كه مردم اين كشور بسيار ناشكيبا هستند و حتي قهرمانان خود را نيز با اولين شكست كنار مي‌گذارند. فالكائو كه در سال 1990 جانشين لازاروني شده بود تنها با سه شكست از كار بركنار شد.

او در سال 1990 همراه با كاره‌كا و ديگر بازيكنان آن روزگار برزيل برابر آرژانتين و مارادونا شكست و حذف از جام جهاني را تجربه كرد اما، در مسابقه‌هاي 1994 آمريكا به عنوان كاپيتان قهرماني جام جهاني را تجربه كرد.

او در 1998 فرانسه نيز نايب قهرمان جهان شد.

او طي سال‌هاي 1987 تا 1998 در 116 بازي ملي براي برزيل به ميدان رفت و در اين بازي‌ها 11 گل براي زردپوشان به ثمر رساند.

دوران بازيگري او در فوتبال از سال 1981 شروع شد. پورتو آلگره كورينتيانس، سانتوس، واسكو دوگاما، پيزا، فيورنتينا، پسكارا، اشتوتگارت و جوبيلو ايواتاي ژاپن باشگاه‌هاي دونگا در زمان بازيگري بودند.

Comment

• ماسيمو موراتي مالك اينتر ادعا كرد كه زمان فروش بازيكنان اين تيم پس از هزينه‌ي سنگين تابستاني شروع شده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تابستان اينتر پاتريك ويرا، زلاتان ابراهيموويچ و فابيو گروسو را خريده است.

موراتي به روزنامه Corriere dello Sport گفت:« اينتر باشگاهي است كه به آينده مي‌نگرد، اما ما بودجه‌امان هم زير نظر داريم. هنوز وارد فاز فروش نشده‌ايم اما، مي‌دانيم كه دير يا زود بايد اين كار را انجام بدهيم. تنها نمي‌توانيم بازيكن بخريم. اينتر همه‌ي پيشنهادها و بازار را با دقت بسياري بررسي خواهد كرد.»

روزنامه‌ها آدريانو، مارتينز و ركوبا را گزينه‌هاي جدي فروش مي‌دانند

Comment

• به احتمال فراوان رونالدينيو قرارداد جديدي با بارسلونا تا 2014 امضا خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين هفته روبرتو دآسيس برادر و نماينده‌ي رونالدينيو، تكسيكي بگيريستين را ملاقات خواهد كرد تا جزييات اين قرارداد را نهايي كند.

هفته گذشته روزنامه‌هاي ايتاليايي نوشته بودند، ميلان سخت مي‌كوشد تا رونالدينيو را بخرد. اما، با اين حساب حتي دست و دل بازي پنجاه و هفت ميليون پوندي ميلان هم براي جدا كردن بهترين بازيكن جهان از كاتالان كافي نيست.

خوان لاپورتا، رييس بارسلونا كه اين روزها درگير مبارزه‌ي انتخاباتي است به El Mundo Deportivo گفت:« ميلان رونالدينيو را درخواست كرده است و با وجود اين كه فروشي نيست، بايد با او رفتار درستي داشت و تناسبي ميان خواسته‌هايش و خواسته‌هاي باشگاه برقرار كرد.»

Comment

• بازيكن مياني تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: بايد با پيروزي بر سوريه و فراموشي ناكامي در جام جهاني چشم‌انداز روشني براي آينده فوتبال ايران رقم بزنيم.

حسين كعبي درباره‌ي ديدار ايران مقابل سوريه به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: تركيب تيم ملي بسيار جوان است، از همين رو تمامي بازيكنان حاضر در اردو انگيزه زيادي براي درخشش در اين مسابقه دارند. در حال حاضر نيز رقابت فشرده و نزديكي ميان ملي‌پوشان براي حضور در تركيب اصلي بوجود آمده است.

وي ادامه داد: اين فضاي آرام و در عين حال سرشار از رقابت موجب افزايش آمادگي و بالا رفتن انگيزه بازيكنان شده به همين دليل به پيروزي مقابل سوريه خوشبين هستم. ما چاره‌اي جز پيروزي بر سوريه نداريم چرا كه در اين ديدار ميزبان بوده و بايد امتيازات لازم را جمع آوري كنيم.

كعبي درباره‌ي وضعيت آمادگي جسماني خود تصريح كرد: من پس از جام جهاني در حدود 35 روز استراحت كرده و از تمرينات به دور بودم. اما، در چند روز گذشته با از سرگيري تمرينات پيشرفت خوبي داشتم و روز به روز به شرايط ايده‌آل نزديك‌تر خواهم شد.

بازيكن مياني تيم ملي افزود: متاسفانه عده‌اي از افراد سودجو به دنبال از بين بردن حيثيت من بوده و به همين دليل از طريق رسانه‌ها خواستار خداحافظي‌ام از تيم ملي شده بودند. اين مسايل در شرايطي مطرح مي‌شود كه من بازيكن جواني هستم و مي‌توانم سال‌ها در خدمت تيم ملي كشورم باشم. به هر صورت جواب تمامي اين انتقادها را در زمين مسابقه با بازي خوب خود خواهم داد.

كعبي درادامه تاكيد كرد: قصد دارم تا آنقدر براي تيم ملي بازي كنم تا بازوبند كاپيتاني را به دست آورم. البته مي‌دانم كه بحث كاپيتاني با وجود بازيكنان با تجربه‌اي چون نكونام، رضايي و مهدوي‌كيا بسيار زود است اما، من تنها به آينده مي‌انديشم.

Comment

• هورست كهلر، رييس جمهور آلمان در ضيافتي كه به مناسبت موفقيت‌هاي تيم ملي فوتبال آلمان در جام جهاني ترتيب يافته بود از بازيكنان آلمان تقدير كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار يك ساعته كه در برلين انجام شد كهلر در سخنانش از تيم ملي آلمان با صفت‌هاي «رويايي» و «عالي» ياد كرد. اوگفت:« شما تابستاني فراموش ناشدني را براي ما رقم زديد. براي همين هم از شما متشكريم.»

كهلر حضور تماشاگران زياد در جام جهاني به ويژه زنان را از جمله اقدامات اين تيم برشمرد.

كهلر در اين ميهماني از يورگن كلينزمن تقدير ويژه‌اي به عمل آورد. او با تقدير از «شيوه تهاجمي بازي كلينزمن» گفت:« يورگن دست به كار بزرگي زده است.»

كلينزمن در اين مراسم حضور نداشت وتنها از طريق ويدئو كنفرانس اين مراسم را تماشا مي‌كرد. كلينزمن در خانه خود در آمريكا سكونت دارد.

اوليور كان و ميشائيل بالاك نيز در اين ضيافت حاضر نبودند. اما، كهلر آنها را نيز از تقدير زباني خود بي‌نصيب نگذاشت و از رفتار بزرگ منشانه كان پيش از ضربه‌هاي پنالتي در بازي برابر آرژانتين ياد كرد.

سباستين كهل و روبرت هوث آسيب ديده هم از جمله غايبان اين ميهماني بودند.

كهلر در اين مراسم بالاترين نشان ورزشي آلمان را تقديم بازيكنان آلمان كرد.

در اين برنامه اوليور بيرهوف، مدير تيم‌هاي ملي آلمان هم از برنامه‌هاي آينده خود در تيم ملي آلمان گفت.

Comment

• مهاجم تيم ملي فوتبال ايران باور دارد كه تيم ملي با اتكا به نيروي جواني و انگيزه بالاي بازيكنان و مربيان خود سوريه را درتهران شركت خواهد داد.

آرش برهاني در مورد ديدار روز چهارشنبه ايران مقابل سوريه به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: تمامي بازيكنان براي رويارويي با سوريه كاملا يكدل و هماهنگ هستند و بدون شك با انگيزه و روحيه بالايي كه بازيكنان ما دارند پيروزي بر سوريه حتمي خواهد بود. من به كسب 3 امتياز اين بازي بسيار خوشبين و اميدوار هستم.

وي ادامه داد: تمرينات تيم ملي روز به روز شاداب‌تر و با نشاط‌تر مي‌شود و اين نشان از همدلي و روحيه بالاي تمامي اعضاي اين مجموعه دارد. انگيزه بازيكنان جوان براي درخشش در اين ديدار مي‌تواند به رمز پيروزي و موفقيت ما تبديل شود.

برهاني با اشاره به نخستين ديدار تيم ملي با كادر فني جديد تصريح كرد: به اين تغيير و تحولات بسيار خوشبين هستم و آن را به فال نيك مي‌گيرم. اميدوارم كه تيم ملي نخسين قدم خود را محكم و استوار برداشته و مسوولان فدراسيون نتيجه اعتماد خود به جوانان را بگيرند. در شرايط حساس كنوني براي فراموشي ناكامي ايران در جام جهاني موفقيت و درخشش در جام ملت‌هاي آسيا لازم و ضروري است و براي رسيدن به اين هدف از هيچ كمكي دريغ نخواهم كرد.

مهاجم ملي‌پوش كشورمان افزود: حضورم در تركيب اصلي تيم ملي مقابل سوريه بستگي به تصميم كادر فني دارد اما، اگر فرصت حضور در اين بازي را پيدا كنم تمام تلاشم را براي ارايه يك بازي زيبا و تماشاگر پسند به كار خواهم بست.

برهاني در مورد حضورش در ليگ امارات به ايسنا گفت: شرايط ليگ امارات براي بازيكنان ايراني بسيار خوب و مناسب است. به هر صورت از شرايط تيم جديد خود رضايت كامل دارم به خصوص اين كه همبازي فرهاد مجيدي نيز هستم و او در چند روز اخير كمك زيادي به من كرده است. سرمربي النصر نيز نظر خوبي نسبت به من دارد و اين مساله شرايط مناسبي را براي حضور من در ليگ امارات فراهم كرده است.

برهاني در پايان خاطر نشان كرد: قصد دارم تا با درخشش در ليگ امارات زمينه حضور خود در تيم‌هاي اروپايي را فراهم كنم و از اين تجربه گرانبها بهره‌مند شوم.

Comment

• يوفا، اسامي دوازده بازيكن نامزد دريافت جايزه‌ي بهترين بازيكن اروپا را معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين فهرست نام سه دروازه‌بان، سه مدافع، سه بازيكن خط مياني و سه مهاجم ديده مي‌شود.

فصل گذشته استيون جرارد، كاپيتان ليورپول توانست اين عنوان را از آن خود كند.

اين جايزه و عنوان را «با ارزش‌ترين بازيكن فصل» مي‌نامند.

روز شانزدهم آگوست در موناكو از بين 16 مربي حاضر در مرحله يك هشتم نهايي فصل گذشته‌ي ليگ قهرمانان انتخاب نهايي صورت خواهد گرفت.

اسامي كانديداي بهترين بازيكن اروپا:

دروازه‌بان‌ها:

جيان لوئيجي بوفون (يوونتوس)

گريگوري كوپه (المپيك ليون)

ينس لمان (آرسنال)

مدافعان:

فابيو كاناوارو (يوونتوس)

امانوئل ابوئه (آرسنال)

كارلوس پويول (بارسلونا)

بازيكنان خط مياني:

دكو (بارسلونا)

جونينيو (المپيك ليون)

خوان رامون ريكلمه (ويارئال)

مهاجمان:

ساموئل اتوئو (بارسلونا)

رونالدينيو (بارسلونا)

تيري آنري (آرسنال)

Comment

• كارلوس آلبرتو پريرا، سرمربي پيشين تيم ملي برزيل نخستين بار پس از شكست و حذف اين تيم در جام جهاني سكوت خود را شكست و دلايل حذف اين تيم را از جام جهاني 2006 آلمان بيان كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پريرا بيش از همه از كمبود انگيزه در بين بازيكنان خود گله كرد . او گفت:« وقتي به ميهماني مي‌روي، قرقاول يا خاويار مي‌تواند غذاي ضيافت باشد اما، چگونه مي‌خواهي آن را بخوري؟ هنگامي كه گرسنه نيستي. هنگامي كه گرسنه باشي، نان و كره را هم خواهي خورد.»

پريرا كه در گفت‌وگويي با روزنامه‌ي Oglobo شركت كرده بود اين سخنان را بيان كرد.

به گفته‌ي اين سرمربي 63 ساله، بازيكنان برزيل پس از قهرماني در جام جهاني 2002، كوپا آمريكاي 2004 و جام كنفدراسيون‌ها در سال 2005 و البته در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني ديگر هيچ فشاري را روي خود احساس نمي‌كردند.

پريرا كه اكنون با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي، ميزبان جام جهاني 2010 قرارداد بسته است، متوجه فقدان هماهنگي ميان بازيكنان شد. چنان كه آنها براي يك عكس دسته جمعي تيمي هم كنار هم جمع نشدند.

پريرا ادامه داد:« ما در غالب يك تيم مي‌بريم يا مي‌بازيم.»

به اعتقاد او اضافه وزن بازيكناني چون رونالدو و آدريانو نيز در حذف برزيل از جام جهاني نقش مهمي داشت:« هنگامي كه بازيكني با پنج تا ده كيلو اضافه وزن و به دور از آمادگي مطلوب به جام جهاني مي‌آيد، براي فيفا جالب نخواهد بود. من تنها به دليل آسيب ديدگي مي‌توانستم بازيكنانم را تعويض كنم.»

پريرا از نبود بازيكن تعويضي مناسب هم انتقادكرد.

برزيل در جام جهاني آلمان در مرحله‌ي يك چهارم نهايي با شكست يك بر صفر برابر فرانسه از گردونه‌ي رقابت‌ها كنار رفت.

Comment

• يازدهمين دوره‌ي مسابقات دووميداني جوانان جهان در پكن با شكسته شدن ركورد پرتاب ديسك جوانان جهان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسابقات مقدماتي رشته‌هاي مختلف دووميداني جوانان جهان از صبح امروز در شهر پكن آغاز شد و طي آن صميمي و ارزنده به فينال و بوعذار به مرحله‌ي نيمه نهايي رسيدند. اين در حالي است كه يكي ديگر از دوندگان كشورمان در دوي ‌٤٠٠ متر از دور رقابت‌ها حذف شد.

پرتاب ديسك؛

شايد مهم‌ترين اتفاق روز نخست ركوردشكني پرتابگر استوني در گروه اول پرتاب ديسك باشد. ماركوس هانت كه بهترين پرتابگر سال ‌٢٠٠٦ است در گروه اول مرحله‌ي مقدماتي پرتاب ديسك و در جايي كه محمد صميمي، قهرمان آسيا و نماينده‌ي كشورمان نيز حضور داشت در پرتاب نخست خود به ركورد ‌٣٥/٦٦ متر رسيد كه با همين پرتاب حد نصاب جهان را به ميزان ‌٤٧ سانتي‌متر بهبود بخشيد. در اين دسته پرتابگر روسيه با ركورد ‌٣٤/٦٠ متر دوم شد و محمد صميمي با يك پرتاب به ركورد ‌٩١/٥٨ اكتفا كرد تا انرژي‌اش را براي فينال كه عصر فردا برگزار مي‌شود نگه دارد.

فينال رقابت پرتاب ديسك فردا چهارشنبه با حضور ‌١٢ پرتابگر از كشورهاي ايران، استوني، ليتواني، آمريكا، روسيه، آلمان، كوبا، روماني، استراليا و كرواسي برگزار مي‌شود.

پرش طول؛

در پرش طول نيز محمد ارزنده بسيار خوب كار كرده است. وي در رقابت با حريفان خود با كسب حد نصاب ‌٥١/٧ متر به فينال مسابقات راه يافت. ارزنده در اين رقابت سه پرش داشت كه يكي از آنها خطا شد و پرش سوم او نيز ‌٣٨/٧ متر بود.

ارزنده بايد فردا در فينال با پرندگان كشورهاي چين، روسيه، زيمباوه، آمريكا، باهاما، فرانسه، آفريقاي جنوبي، اكوادور، روماني و استراليا رقابت كند.

اين براي نخستين بار است كه يك ورزشكار ايراني در رشته‌ي پرش طول به فينال مسابقات جهاني راه مي‌يابد.

‌٤٠٠ متر؛

در دوي ‌٤٠٠ متر صبح امروز ‌٢٤ دونده به مرحله‌ي نيمه نهايي راه يافتند كه يكي از آنها ايراني بود.

به گزارش ايسنا، رضا بوعذار در گروه دوم دو ‌٤٠٠ متر با زمان ‌٢٤/٤٧ ثانيه پس از دونده‌ي جاماييكايي از خط پايان گذشت تا به صورت مستقيم در مرحله‌ي نيمه نهايي حضور يابد. اما، محسن زرين افضل ديگر نماينده‌ي كشورمان عملكرد چندان مناسبي را نداشت و در گروه سوم با زمان ‌٣٨/٥٠ ثانيه ششم شد و راه به جايي نبرد.

بوعذار فردا در مرحله‌ي نيمه نهايي دو ‌٤٠٠ متر و در گروه سوم بايد با دوندگان روسيه، انگلستان، كانادا، جاماييكا، آمريكا، استراليا و كنيا رقابت كند. از ميان اين ‌٢٤ نفر هشت نفر به فينال دو ‌٤٠٠ متر مي‌رسند.

همچنين مسابقات روز نخست عصر امروز با رقابت امير حسين‌زاده در مرحله‌ي مقدمات پرش ارتفاع ادامه مي‌يابد.

Comment

• جلسه مشترك دكتر قراخانلو، رييس كميته‌ي ملي المپيك با مسوولان كميته‌هاي علمي فدراسيون‌هاي ورزشي در محل ستاد تداركاتي بازي‌هاي آسيايي دوحه قطر و المپيك پكن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جلسه دكتر قراخانلو از توجه به مسايل علمي به عنوان يك نياز در ورزش كشور نام برد و گفت: فعاليت‌هاي علمي در فدراسيون‌هاي كشورمان نسبت به گذشته بسيار بهتر شده و من به آينده اين فعاليت‌ها بسيار خوشبين هستم اما، بايد در اين زمينه باز هم بيشتر سرمايه‌گذاري كنيم.

وي افزود: من نگران كم كاري در ظرفيت‌هاي موجود كشور در بخش ورزش نيستم اما، نگران پركاري و تلاش همه جانبه رقبا هستم و به همين دليل بايد شتاب بيشتري در فعاليت‌هايمان ديده شود.

دكتر قراخانلو سپس با اشاره به اين كه هر فدراسيون حتما بايد يك متولي در بخش علمي داشته باشد گفت: همانگونه كه ما در بخش‌هاي فرهنگي و پزشكي نمايندگان فدراسيون‌هاي ورزشي را مي‌شناسيم بايد در بخش علمي هم اين گونه باشد و بدانيم با چه كسي طرف هستيم.

وي ادامه داد: مبناي حركت ما در بخش علمي گذشتن از تئوري‌ها و پرداختن به مسايلي عملي است و در اين رابطه آكادمي ملي المپيك مي‌تواند بسيار تاثيرگذار باشد كه برخي فدراسيون‌ها از امكانات اين آكادمي بهره مي‌برند و برخي با عدم استفاده از اين امكانات علمي، قطعا ضرر خواهند كرد.

Comment

• "پاتريك ويه‌را" كه به هنگام نبود "زين‌الدين زيدان" بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال فرانسه را به بازو مي‌بست، روز چهارشنبه به عنوان كاپيتان اول اين تيم به ميدان مي‌رود.

به‌گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از فرانسه، ويه‌را فردا در ديدار دوستانه فرانسه مقابل بوسني ، نهمين تجربه كاپيتاني خود را پشت سر خواهد گذاشت.

اين بازيكن گفت: من به عنوان كاپيتان، بازيكن بسيار قوي‌تري هستم.

اكنون نسبت به دو سال قبل، اعتماد به نفس بيشتري دارم.

دو سال قبل هنگامي كه "ريموند دومنك" مربيگري تيم ملي فوتبال فرانسه را با يك ديدار در خانه مقابل بوسني آغاز كرد، به دليل خداحافظي زيدان از فوتبال ملي، ويه‌را را به عنوان كاپيتان انتخاب كرد.

بر همين اساس ويه‌را در جريان مسابقات مقدماتي جام جهاني فرانسه، بازوبند كاپيتاني را در اختيار داشت تا اينكه زيدان در چهار مسابقه آخر به اين تيم بازگشت.

ويه‌را كه فردا نود و پنجمين مسابقه ملي خود را انجام خواهد داد با اشاره به ارتباط بازيكنان با زيدان گفت: آنچه من از زيدان ياد گرفتم اين بود كه بازيكنان به وي اطمينان داشتند و مي‌توانستند به راحتي با او صحبت كنند.

وي در مسابقات جام جهاني نيز هنگام محروميت زيدان در ديدار مقابل توگو، بازوبند كاپيتاني فرانسه را بر بازو بست ، يك گل به ثمر رساند و يك پاس گل نيز به "تيه‌ري هانري" داد.

اين بازيكن گل‌هاي بسياري به ثمر نرسانده است به طوريكه فقط شش گل ملي و ‪ ۳۶‬گل باشگاهي در ‪ ۳۶۱‬مسابقه براي آث ميلان، آرسنال و يوونتوس در كارنامه دارد.

دومنك اظهار داشت: كاپيتان سابق آرسنال توانايي‌هاي ذاتي براي رهبري دارد. او هميشه همكاري خوبي با بازيكنان ديگر داشته است. كاپيتان نبوده اما هميشه فعال بوده است.

اين مربي پيش از اين با حمايت از ويه‌را كه به دليل برخي عملكردهاي ضعيفش پيش از آغاز مسابقات جام جهاني به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود، خاطرنشان كرده بود: ويه‌را يكي از بهترين بازيكنان اين جام خواهد بود.

ويه‌را خود نيز در اين‌باره گفت: من بهتر و بهتر شدم. مي‌دانستم كه در جام جهاني خوب بازي خواهم كرد.

بنابر اين گزارش، دومنك اكنون اميدوار است، ويه‌را با همين آمادگي در مسابقات مقدماتي يورو ‪ ۲۰۰۸‬حضور داشته باشد.

Comment

• رقابت‌هاي بين‌المللي تنيس مردان در سينسيناتي آمريكا روز سه‌شنبه با حذف سه تنيس باز مطرح جهان آغاز شد.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز، "نيكولاي داويدنكو" بخت شماره پنج كسب عنوان قهرماني با نتيجه ‪ ۲‬بر يك مغلوب "خوان ايگناسيو چلا" از آرژانتين شد، "سباستين گروسه‌ژان" از فرانسه با همين نتيجه برابر "دميتري توسنوف" از روسيه تن به شكست داد و "كارلوس مويا" از اسپانيا در دو ست متوالي نتيجه را به هموطن خود "داويد فرر" واگذار كرد.

در ساير ديدارها، "ماركوس باگداتيس" از قبرس با نتيجه ‪ ۲‬بر صفر "توماس يوهانسون "سوئدي را شكست داد، "داويد نلبنديان" آرژانتيني با همين نتيجه "ريك وست" از آفريقاي جنوبي را پشت سر گذاشت و " هيونگ تايك لي" از كره جنوبي با حساب ‪ ۲‬بر صفر برابر " آرناد كلمنت" فرانسوي به پيروزي رسيد.

"يوناس بوركمن" سوئدي نيز به علت مصدوميت از ناحيه كمر از ادامه رقابت با "خوان كارلوس فررو" خودداري كرد.

در پايان اين دوره از پيكارها، به نفرات برتر دو ميليون و ‪ ۴۵۰‬هزار دلار جايزه اهدا مي‌شود.

Comment

Working...
                                X