Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• در شرايطي كه محمد پنجعلي پس از مذاكره با دبير موقت فدراسيون فوتبال قصد دارد به عنوان دستيار «سيموئز» از روز شنبه در تمرينات تيم ملي اميد حاضر ‌شود، كه مسوول جذب مربيان كميته‌ي ملي المپيك و مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال از چنين انتصابي اظهار بي‌اطلاعي مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد پنجعلي كه خبر انتصابش را از تلويزيون شنيده است به خبرنگار ايسنا گفت: چند روز پيش با دبير موقت فدراسيون فوتبال نشستي داشتم و در اين جلسه با سيموئز نيز صحبت كرديم و به توافق رسيديم تا به عنوان دستيار وي فعاليت كنم. به همين دليل از روز شنبه در تمرينات اين تيم حاضر مي‌شوم.

وي افزود: بسيار خوشحالم كه مي‌توانم در اين رده‌ي سني كه استعدادهاي خوب فوتبال كشورمان حضور دارند فعاليت كنم.

در همين حال مسوول روابط عمومي فدراسيون فوتبال عنوان كرد: تا كنون هيچ گونه حكمي در مورد انتصاب پنجعلي به عنوان همكار سيموئز به فدراسيون فوتبال نرسيده است. انتخاب كادر فني تيم ملي اميد بر عهده‌ي كميته‌ي ملي المپيك است و آنها بايد اين تصميم را بگيرند كه تاكنون حكمي به ما ابلاغ نشده است.

رحيمي، مسوول جذب مربيان كميته‌ي ملي المپيك نيز به طور كامل از اين موضوع اظهار بي‌اطلاعي كرد.

رحيمي به خبرنگار ايسنا گفت: پيش از اين قرار بود افشين پيرواني به كادر فني تيم ملي اميد اضافه شود كه وي به عنوان مربي تيم ملي بزرگسالان انتخاب شد. پس از آن نيز هيچ صحبتي در مورد فرد جديدي نشده است و تاكنون تصميمي در كميته‌ي ملي المپيك براي همكاري با پنجعلي گرفته نشده است.

Comment

• علی خماند: آندرانیك تیموریان یكی از بهترین بازیكنان ایران در جام جهانی بود. این را در بازی های ایران مقابل مكزیك و پرتغال دیدیم و دیدیم كه او در این دیدارها چقدر خوب بازی كرد، چقدر دوید و چقدر جنگید و چقدر در پروسه دفاعی ایران موثر بود. برای همین، پس از پایان بازی های جام جهانی خیلی ها می گفتند آندو یكی از لژیونرهای جدید فوتبال ایران خواهد بود، می گفتند حق او این است كه در فوتبال اروپا بازی كند و توانایی هایش را به رخ بكشد. او حالا این مجال را یافته كه در یكی از بهترین لیگ های دنیا اگر نگوییم بهترین لیگ جهان بازی كند، تجربه كسب كند و روز به روز پیشرفت كند. البته هنوز قرارداد نهایی او با بولتون ثبت نشده، اما مسئولان باشگاه انگلیسی سخت دنبال كارش هستند كه بتوانند ویزای كار او را بگیرند و كارش را برای پیوستن به بولتون راست و ریس كنند. تیموریان البته در شرایطی به لیگ برتر انگلستان پیوسته كه پیش از او تنها یك بازیكن ایرانی چنین موفقیتی را به دست آورده است و گرچه كریم باقری نتوانست در یك سال حضورش در چارلتون جای ثابتی را در این تیم بیابد، اما آندو امیدوار است با تمرینات سختی كه انجام می دهد، بتواند رقبایش را كنار بزند و به تركیب ثابت تیم برسد و این جوری بازی كردن در لیگ جذاب انگلستان را از سر بگذراند. با او در این رابطه حرف زدیم و درباره اینكه چقدر برای حضور در تركیب بولتون شانس دارد.
      وقتی كه به انگلیس رفتی برخوردها با تو چطور بود
      وقتی به انگلیس رسیدم دو تن از مدیران سطح بالای بولتون در فرودگاه منچستر دنبالم آمدند. برخوردشان كاملا خوب بود و توجه زیادی به من می كردند. از فرودگاه هم به دفتر باشگاه رفتم و با مربیان تیم صحبت كردم. پس از چند هفته تمرین بالاخره قرارداد دوساله ای با بولتون امضا كردم و این طوری در دو فصل ۲۰۰۷ ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ ۲۰۰۷ بازیكن بولتون هستم.
      در این چند هفته بولتون چند بازی تداركاتی هم داشته. در این دیدارها حضور داشتی
      نه، من بازی نكردم. من ویزای كار ندارم. یك مربی در اختیار من بود و در كنار مصدومان تیم تمرین می كردم اما وقتی برگردم فكر می كنم با تیم اصلی تمرین كنم.
      كی قراردادت را ثبت می كنی
      الان هم قرارداد من با بولتون قانونی است و من دو سال بازیكن این تیم هستم. اما وقتی به انگلیس برگشتم با مدیران دوباره كارها را مرور می كنیم. تا با توافق باشگاه ابومسلم قراردادم را ثبت كنم.
      در این مدت با سرمربی تیم هم حرف زدی
      خیلی زیاد... دو سه بار با آقای سام آلاردایس صحبت كردم. ایشان می گفتند كه ما تو را در جام جهانی آنالیز كردیم و خیلی از كار تو خوشمان آمده است. او حتی به من گفت كه خودت را آماده كن. شاید در بازی با تاتنهام بازی كنم.
      راستی چرا در این مدت با تیم اصلی تمرین نكردی
      تیم در اردوی اسپانیا بود و من باید تمرینات بدنسازی را با مربی پشت سر می گذاشتم و چون ویزای كار نداشتم نمی توانستم با تیم تمرین كنم. در صورتی می توانم در تمرین بولتون حاضر شوم كه ویزای كارم درست شود.
      كی این ویزا آماده می شود شنیده ایم برایت وكیل گرفته اند.
      وكیل كه نه... كارهای قانونی انجام شده است و صد درصد كارم درست خواهد شد. من از بابت ویزای كار خیالم راحت است و كاملا روی تمریناتم متمركز شده ام.
      مگر برای گرفتن ویزای كار نباید در ۷۰ درصد بازی های ملی بازی می كردی
      بعد از جام جهانی تبصره ای اضافه شده كه من هم شامل همان تبصره می شوم. همه این كارها در اختیار باشگاه است و آنها امیدوارند كه ویزای من بعد از برگشت به انگلیس آماده شود.
      بولتون چند بازیكن خارجی دارد
      بپرسید تیم چند بازیكن انگلیسی دارد چون سه چهار بازیكن انگلیسی بیشتر در تیم نیست. همه خارجی هستند.
      در این مدت با كسی هم ارتباط برقرار كرده ای
      تقریبا با سه بازیكن ارتباط برقرار كرده ام و آنها هم خیلی راحت من را پذیرفته اند. البته زبانم خیلی خوب نیست و ضمنا باید كلاس بروم. این را هم باید بگویم كه رابطه ام با كوین لولان كاپیتان تیم خیلی خوب است. ضمن اینكه به حاجی دیوف هم نزدیك شده ام. كلا از این نظر مشكلی ندارم.
      هنوز امكانات رفاهی ای برایت در نظر نگرفته اند خانه، ماشین و?
      نه خانه و ماشین را باید خودم بگیرم.
      اما همه جا ماشین و خانه را باشگاه می دهد.
      نه، در انگلیس این طور نیست. اجاره خانه و خرید اتومبیل در اختیار خودم است.
      چقدر امیدواری بتوانی در بولتون به یك بازیكن ثابت بدل شوی
      فیكس شدن در بولتون سخت است اما من برای بازی كردن سختی تمرینات و سفر به انگلیس را كشیدم و تمام كوششم بر این است كه بتوانم در بولتون بازی كنم.
      البته بازی های لیگ انگلیس زیاد است و احتمالا این شانس را پیدا می كنی كه در تركیب بولتون قرار بگیری.
      من می خواهم در بولتون به طور ثابت بازی كنم. برایم مهم نیست كه بازی ها زیاد باشد یا كم.
      فكر می كنی فصل آینده در چند بازی بولتون حضور پیدا كنی
      نمی دانم ... اما مطمئن باشید بازی می كنم.
      تفاوت لیگ برتر انگلیس با سایر لیگ های اروپا چیست
      لیگ برتر بی تردید بهترین لیگ اروپا است. این را همه می گویند. من خیلی راحت می توانستم به بوندس لیگا یا لوشامپیونا بروم اما لیگ انگلیس چیز دیگری است.
      بازی كردن در این لیگ قدرت بدنی بالایی می خواهد و هر كسی نمی تواند در لیگ برتر بازی كند. فكر می كنی شرایطش را داشته باشی
      در تست های قبل از لیگ كه حضور پیدا كردم مربیان می گفتند آماده هستم. خودم هم مطمئن هستم كه از نظر بدنی مشكلی به وجود نخواهد آمد، چون خود من بازیكن فیزیكی هستم.
      پیش از تو كریم باقری با هزار آرزو به لیگ برتر انگلیس رفته بود و نتوانسته بود بازی كند. نمی ترسی از اینكه به وضعیت كریم دچار شوی
      مطمئن باشید كه نمی شوم. هر بازیكن شرایط خاصی دارد. البته آقای باقری بازیكن بزرگی است و باید دید در چه مقطعی و چه شرایطی به لیگ برتر رفته است. من تمام سعی ام این است كه در لیگ برتر موفق شوم و هیچ چیزی غیر از بازی كردن در لیگ برتر نمی خواهم. این فرصت كوچكی نیست كه به من رسیده است. نباید این فرصت را از دست بدهم.
      چه تمریناتی در انگلیس انجام دادی
      تمرینات خیلی خوبی را پشت سر گذاشتم. بیشتر تمرینات هوازی بود.
      تمرینات آنجا چقدر با تمریناتی كه در ایران انجام دادی فرق می كند
      فاصله خیلی زیاد است. قابل قیاس نیست. باید بروید ببینید تا تفاوت را احساس كنید. من در آنجا دستگاهی دیدم كه تا به حال ندیده بودم. تمریناتی را به من دادند كه اصلا بلد نبودم آنها را انجام دهم. تازه این اول كار است و مطمئن هستم در روزهای آینده چیزهای جدیدتری خواهم دید.
      چه شد پیراهن شماره ۱۶ را انتخاب كردی
      پشت پیراهن شماره ۱۶ بولتون این فصل نوشته می شود آندرانیك. شماره ۱۶ ، ۱۹ ، ۲۲ و ۲۷ را به من پیشنهاد كردند كه من ۱۶ را انتخاب كردم.
      اهداف بولتون در این فصل چیست
      اولین فصل است كه بولتون نتوانسته به جام یوفا برود. تیم بسیار خوبی داریم. ستاره های خود را حفظ كرده ایم و یك بازیكن خیلی خوب هم از پاری سن ژرمن گرفته ایم. باشگاه خیلی امیدوار است اما نمی دانم به چه هدفی فكر می كنند.
      بیشتر از همه برای كدام یك از بازی های لیگ برتر انگیزه داری
      همه بازی ها جذاب است چون لیگ انگلیس را دوست دارم. اما برایم بازی كردن مقابل چلسی، لیورپول و منچستر جذاب تر است.
      در این مدت خبرنگاری در انگلستان با تو مصاحبه كرده است
      مصاحبه، نه. هیچ خبرنگاری سمت من نیامد چون آنها نمی دانستند كه من با بولتون قرارداد بستم.
      اما خبرهای تو روی سایت های انگلیسی می آمد.
      احتمالا باشگاه اخبار من را به خبرنگاران می داد.
      برایت مترجم گرفته اند
      نه، اما یك نفر از طرف باشگاه با من است تا كارهایم را انجام دهد اما موقع تمرین اجازه نمی دهند او هم با من بیاید.
      برای حضور در تركیب اصلی باید با چه كسانی رقابت كنی
      همه آنها دوستانم هستند. فكر می كنم ایوان كمپو بازیكن سابق رئال مادرید اصلی ترین رقیبم است. اگر اشتباه نكنم فورچون هم به تیم ما آمده است و با او هم باید رقابت كنم.
      می توانی آنها را كنار بزنی
      همه سعی و تلاشم را می كنم. هر كس بهتر باشد در تركیب قرار می گیرد. بولتون هم بی دلیل مرا نخریده است.
      در انگلیس با ایرانی ها برخوردی داشتی
      زیاد ایرانی ندیدم چون بیشتر ایرانی ها در منچستر و لندن هستند و در بولتون ایرانی كم است. اما دوستان خانوادگی ام هستند.
      حالا چرا برای بازی تیم ملی به ایران برگشتی فكر نمی كنی حضور در تمرینات بولتون و جا افتادن در این تیم مهمتر از بازی با سوریه بود
      مدیران تیم به من می گفتند بروم چون برای ویزای كارم این بازی مفید است. خودم هم دوست داشتم بیایم ولی زود برمی گردم.
      كی
      چهارشنبه به لندن پرواز دارم.
      ویزای تو الان چگونه است
      ویزای من ۶ماهه است و در حال گرفتن ویزای كار هستم.
      در مدتی كه با بولتون تمرین می كردی می گفتند از الاهلی هم پیشنهاد داری و می خواهی به این تیم بروی.
      وقتی به تهران آمدم متوجه شدم الاهلی من را می خواهد. آنها با سرژیك برادرم صحبت كردند اما سرژیك به آنها پاسخ منفی داده چون من با بولتون قرارداد بستم.
      سوریه را می برید
      بازی حساسی است. سوریه حریف فوتبال ما نمی شود اما می تواند ما را اذیت كند.

Comment

• بازی ملی در پایان ۲۹سالگی، همین اعداد نشان می دهد كه مهدی مهدوی كیا چه بازیكن باتجربه و باسابقه ای در تیم ملی ایران محسوب می شود و امروز در نود و سومین بازی ملی اش به عنوان كاپیتان جدید تیم ملی ایران جلوتر از سایر هم بازی هایش وارد زمین چمن ورزشگاه آزادی می شود، البته اخلاق مهدوی و نجابت همیشگی اش به او اجازه نمی دهد كه با صراحت در مورد بستن بازوبند كاپیتانی در بازی امروز صحبت كند اما چه كسی است كه نداند او با سابقه یازده سال بازی برای تیم ملی ایران شایسته ترین فرد برای بستن این بازوبند پر افتخار است.موفقیت در بازی های پیش رو و صعود ایران به جام ملت های آسیا باعث خواهد شد كه مهدوی كیا در سال آینده چهارمین جام ملت های خود را تجربه كند و به یك ركورد كم نظیر در فوتبال قاره دست پیدا كند. اتفاقا مهدی اولین بازی ملی خود را در جام ملت های آسیای ۹۶ انجام داد و در آذرماه ۱۳۷۵ در شرایطی كه ۱۹ سال بیشتر نداشت برابر عراق به میدان رفت. ایران آن بازی را باخت تا مهدوی كیا خاطره خوبی از اولین بازی ملی اش نداشته باشد، اما او در بازی ها و سال های بعد آنقدر برای ایران خوب كار كرد كه خیلی زود خاطره آن بازی پاك شد. كاپیتان مهدوی كیا همچنان فرصت دارد تا به روزهای خوبش در تیم ملی ادامه دهد و به یك نام جاودانه تر در تاریخ فوتبال ایران تبدیل شود.

در حال حاضر یازدهمین سال حضورت در تیم ملی را تجربه می كنی. این در حالی است كه همین چند روز پیش ۲۹ سالت تمام شد، تا حالا به این فكر كردی كه تا كی به بازی ات در تیم ملی ادامه دهی
        الان خیلی زود است كه بخواهم به این مسئله فكر كنم. شاید دو سه سال دیگر درباره اش فكر كنم.
        تا ۲۰۱۰ كه در تیم ملی هستی
        ببینید در فوتبال نمی توان آینده را پیش بینی كرد. در حال حاضر من از حضورم در بازی با سوریه به طور صددرصد مطمئن نیستم چه برسد به اینكه بخواهم در مورد چهار سال بعد تصمیم بگیرم. یك دفعه یك مصدومیت تمامی برنامه های یك بازیكن را به هم می زند و یا مشكلات دیگری به وجود می آید. به هر حال امیدوارم كه بتوانم چند سال دیگر در خدمت تیم ملی باشم.
        پس می توان مطمئن بود كه تا جام جهانی آینده مهدوی كیا كاپیتان ایران است
        امیدوارم.
        یك افتخار دیگر هم در انتظار تو است، ۹۲ بازی ملی داری و به زودی وارد كلوپ صدتایی ها می شوی...
        بالاخره برای هر بازیكنی انجام صد بازی ملی برای كشورش یك افتخار بزرگ است. البته من می توانستم خیلی زودتر از اینها به عدد ۱۰۰ برسم اما ترجیح دادم در بعضی از بازی های دوستانه كم اهمیت شركت نكنم تا جا برای جوان ها باز شود و آنها هم فرصت بازی پیدا كنند.
        اگر در این ده ساله بازی های دوستانه را از دست نمی دادی الان چیزی در حدود ۱۴۰ بازی ملی داشتی...
        درست است اما من هیچ وقت به دنبال ركورد و این جور چیزها نبودم.
        فكر می كنی صدمین بازی ملی ات را چه سالی جشن بگیری ۸۵ یا ۸۶
        نمی توانم از حالا پیش بینی كنم. به این بستگی دارد كه در ماه های آینده چند بار بازی كنیم و به اینكه كدام یك از آنها در تقویم فیفا وجود دارد و من می توانم در آنها شركت كنم.
        در مورد همین دو بازی آینده مقابل سوریه و كره جنوبی با باشگاه هامبورگ هماهنگ شده كه تو بتوانی تیم ملی را همراهی كنی
        این دو بازی در تقویم فیفا قرار دارد و مشكلی برای حضور در تیم ملی ندارم.
        چند سالی است كه مهدوی كیا جزء باسابقه های تیم ملی محسوب می شود. در جام جهانی كه پس از علی دایی و یحیی گل محمدی نفر سوم بودی و هم اكنون هم كه كاپیتان و نفر اول تیم محسوب می شوی. آیا این مسئله وظیفه ات را سنگین تر نمی كند
        من سعی كرده ام همیشه وظیفه سنگینی در تیم ملی به دوش بگیرم. الان هم كه جوان های تیم ملی بیشتر شده اند وظیفه باتجربه ها كمی بیشتر شده، البته در تیم ما بسیاری از بازیكنان جوان باتجربه كه در سابقه آنها ۴۰ بازی ملی دیده می شود حضور دارند كه بازی در كنار آنها كاملا لذت بخش است.
        گفتی در گذشته در بعضی از بازی های دوستانه كم اهمیت تیم ملی شركت نكردی چون می خواستی جایت را به جوانترها بدهی. فكر نمی كنی الان كه كاپیتان تیم ملی هستی باید بیشتر در كنار تیم ملی باشی و حتی در بازی های دوستانه هم شركت كنی
        اگر هماهنگی های لازم صورت بگیرد و بازی های تیم ملی در تقویم فیفا قرار داشته باشد من با كمال میل حاضرم كه بیشتر از گذشته در خدمت تیم ملی باشم.
        در این سال ها اكثرا بازی های بسیار خوبی برای تیم ملی انجام داده ای. اما انگار آسیب دیدگی ای كه قبل از جام جهانی داشتی نگذاشت در آلمان آن طور كه می خواهی بازی كنی...
        متاسفانه آسیب دیدگی در بدترین موقع سراغم آمد و من ده روز كامل را از دست دادم. در روزهایی كه همه داشتند خودشان را برای جام جهانی آماده می كردند من مصدوم بودم. البته من خیلی سعی كردم كه بدنم را آماده نگه دارم اما ده روز دوری از تمرینات تاثیر می گذارد. خیلی سخت بود و من خیلی تلاش كردم تا خودم را به بازی ها برسانم و فكر می كنم در جام جهانی بد نبودم و تمام سعی و تلاش خودم را كردم. بهتر است آن بازی ها را فراموش و به آینده فكر كنیم.
        باید قبول كرد ایران در جام جهانی دور از انتظار نمایش داد و دلایل متعددی باعث شد خوب نتیجه نگیریم. یكی از دلایل عدم وجود همدلی و رفاقت مطلوب بین بازیكنان بود. در این مورد شایعات زیادی هم شنیده شد. آیا در تیم ما بچه ها به اندازه كافی دوست بودند
        در تیم ملی همه دوست داشتند كه تیم نتیجه بگیرد و كسی نمی خواست ببازیم. البته این بدین معنی نیست كه بگویم هیچ بازیكنی ناراحت نبود.
        طبیعی است كه در فوتبال همه دوست دارند بازی كنند و كسی كه نیمكت نشین می شود ناراحت می شود، اگر احساس ناراحتی نكند غیرطبیعی است. فوتبال یك امر سلیقه ای است و بازی كردن و نكردن یك بازیكن به سلیقه مربی و كادر فنی ارتباط دارد و باید به آن احترام گذاشت. این مسئله برای خود من هم اتفاق افتاده در دوره هایی كه نیمكت نشین شدم، من هم از این بابت ناراحت شدم، ولی سعی كردم كه به تصمیم مربی احترام بگذارم. در كل باید بپذیریم كه در جام جهانی ما قرعه سختی داشتیم و حریفان ما واقعا قوی بودند. پرتغال كه تا یك چهارم بالا آمد، مكزیك هم مقابل آرژانتین بازی خوبی انجام داد. در فوتبال روز خوب و بد وجود دارد و ما در جام جهانی ۲۰۰۶ مثل ۹۸ كار كردیم. آنجا مقابل یوگسلاوی خوب بودیم و باختیم و اینجا برابر مكزیك. بازی با پرتغال هم شبیه بازی با آلمان بود. در این میان بازی با آمریكا شرایط ویژه ای داشت كه ما خیلی خوب كار كردیم و بردیم و اگر در این جام هم بازی با آنگولا به جای بازی آخر مسابقه اول یا دوم بود و ما جلوی آنها انگیزه داشتیم می توانستیم بازی را ببریم.
        با این همه نمی توانستیم در جام جهانی بهتر نتیجه بگیریم
        حریفان قدرتمندی داشتیم با این حال در فوتبال بعضی اوقات اتفاقاتی می افتد كه می توان مقابل تیم های قدر هم نتیجه گرفت. ما می توانستیم جلوی مكزیك نتیجه بگیریم كه این طور نشد. حالا هم باید از این جام جهانی درس های زیادی بگیریم.
        به نظر می رسد یكی از درس هایی كه باید بگیریم این است كه در تیم مان باید اتحاد بیشتری وجود داشته باشد. به نظر تو اگر بچه ها متحدتر بودند تیم بهتر نتیجه نمی گرفت
        به نظر من مشكل اصلی ما نداشتن بازی تداركاتی مناسب بود. ما باید قبل از حضور در آلمان چند بازی در سطح بازی با پرتغال و مكزیك انجام می دادیم تا بتوانیم مقابل این تیم ها راحت تر بازی كنیم. اما یك سری مشكلات باعث شد كه ما بدون بازی های تداركاتی خوب راهی جام جهانی شویم. حالا هم بهتر است زیاد در مورد جام جهانی حرف نزنیم.
        و گویا دوست داری جام جهانی را فراموش كنی
        اتفاقا نباید فراموشش كرد و باید با بررسی نقاط ضعف مان در جام جهانی از آنها درس بگیریم و كاری كنیم كه در جام ملت ها نتیجه بگیریم.
        نظرت در مورد تیم ملی جدید و تغییر و تحولات به وجود آمده چیست
        این تغییرات طبیعی است و پیشتر هم چندین مرتبه من شاهد چنین تغییراتی بوده ام. مهم سربلندی تیم ملی است و امیدوارم بتوانیم امروز یك نتیجه خوب بگیریم.
        تمرینات در این یكی، دو روز چطور بود
        مربیان در این یكی، دو جلسه فشار زیادی به بچه ها وارد نكردند و تمرینات تقریبا سبك بود. البته من فكر كنم در روزهای گذشته تمرینات سنگین بوده و مربیان تشخیص دادند كه قبل از بازی از فشار تمرین كم كنند.
        نفرات تیم جدید را چطور ارزیابی كردند

در مورد اینكه تیم می خواهد با چه روشی بازی كند و از تو در چه پستی استفاده خواهد شد صحبت نكردی
        نه، هنوز صحبتی نشده.
        خودت در كدام پست راحتی
        فرق نمی كند هر چه تصمیم مربی باشد. در این چندساله در هامبورگ و تیم ملی بازی در پست های مختلف را تجربه كرده ام.
        در تیم ملی چه پستی را ترجیح می دهی
        در این چندساله اكثرا هافبك بازی كرده ام و آنجا راحت ترم.
        در مورد تغییر سیستم بازی چه نظری داری
        به نظر من الان دیگر سیستم ها آنچنان تعیین كننده نیست بلكه دوندگی و جنگندگی بازیكنان عامل اصلی نتیجه گیری یك تیم است.
        خودت به چه میزان آماده هستی
        خدا را شكر شرایط خوبی دارم. دوران بدنسازی خوبی در هامبورگ پشت سر گذاشتم و در تست های گرفته شده جزء خوب های تیم بودم. در اكثر بازی ها نیز ۹۰ دقیقه بازی كردم و در كل از وضعیت خوبی برخوردارم.
        پیش بینی ات از بازی امروز چیست
        من در چند سال اخیر برابر این تیم بازی نكردم اما در گذشته همیشه تیم خوبی داشتند و ما را اذیت كردند. با توجه به شرایط بازی و اینكه ما میزبان هستیم، باید ۳ امتیاز بازی را بگیریم. در این مسابقه رسمی باید به دنبال نتیجه باشیم.
        در این ۱۰ساله كه عضو تیم ملی بودی همیشه در كنار علی دایی بازی كردی. امروز این بازیكن را در كنارت نمی بینی، بازی بدون دایی چطور است
        دایی هم خیلی برای تیم ملی زحمت كشیده و در خیلی از باخت ها و بردهای تیم سهیم بوده. این مسائل جزء طبیعت فوتبال است.
        بحث تیم ملی را تمام كنیم و كمی به هامبورگ بپردازیم. در شروع بوندس لیگا و در بازی با اوساسونا نتایج خوبی نگرفتید. دلیلش چیست
        همان طور كه از قبل گفتم امسال ما كار بسیار سخت تری نسبت به گذشته داریم و حریفان با انگیزه برابر ما ظاهر می شوند و در این دو بازی با بیله فلد و اوساسونا در گلزنی مشكلات زیادی داشتیم. ما در ابتدا باید مشكل گلزنی مان را حل كنیم.
        چرا هامبورگ نسبت به سال گذشته ضعیف تر شده
        البته قبول ندارم ضعیف شده ایم، به نظرم مقابل اوساسونا بدشانسی آوردیم. اگر دو یا سه برد پشت سر هم بیاوریم تیم دوباره به شرایط خوبش برمی گردد.
        با نتیجه ای كه برابر اوساسونا به دست آوردید، چقدر به صعود به لیگ قهرمانان اروپا امیدواری
        با این تساوی كارمان خیلی سخت شده، البته هامبورگ در خارج از خانه بهتر نتیجه می گیرد و اگر ما بتوانیم یك گل بزنیم كارمان برای صعود راحت می شود.
        یك مسئله دیگر كه به شما كمك می كند این است كه در حال حاضر بوندس لیگا شروع شده و هامبورگ در شرایط مسابقه قرار دارد اما اوساسونا چنین وضعیتی ندارد...
        سال گذشته نیز والنسیا مقابل ما به چنین مشكلی برخورد و این مسئله می تواند به ما كمك كند هر چند كه آنها هم بازی های تداركاتی خوبی برگزار كردند.
        با همه این شرایط فكر می كنی امسال چگونه نتیجه بگیرید
        هدف اصلی مان كه صعود به لیگ قهرمانان اروپا است و همچنین می خواهیم مثل فصل قبل در جایگاه خوبی در بوندس لیگا قرار بگیریم. البته تیم های دیگر هم سرمایه گذاری كردند و مدعی هستند. در كنار برمن و بایرن، شالكه و دورتموند هم تیم های خوبی هستند و در كل كار سختی داریم.
        كدام تیم قهرمان می شود
        من برمن را انتخاب می كنم. تیم خیلی خوبی دارند.

Comment

• Comment

• آیا به دنبال مقصر اصلی شكست مقابل مكزیك می گردید؟ آیا مثل همیشه تمام كاسه و كوزه ها را باید بر سر یك نفر كوفت؟ بیایید این بار تحلیلی ریشه ای از فوتبال داشته باشیم. از فوتبال و تمدن... چون همایش بزرگی مثل جام جهانی فوتبال عرصه مناسبی برای دید زدن فرهنگ و تمدن و خصوصیات ملتهاست!

اگر به رفتار، استیل بازی و طرز فكر بازیكنان تیمهای مختلف دقت كرده باشید، حتما متوجه تفاوت های زشت و زیبای رفتار و بازی آنها در زمین خواهید شد. هر تیم با توجه به عوامل خاص خودش، منحصر به فرد بازی می كند. از برزیل و ایتالیا گرفته تا مالدیو و لائوس!

به عنوان مثال در فوتبال اكثر تیمهای اروپایی یك نظم به خصوص در كنار فكر و حركات سرعتی را می توان دید. همینطور آنها خیلی هدفمند بازی می كنند. فوتبال انگلستان بسیار مغرورانه است كه الحق هم تمام مردمش طرز تفكری اینگونه دارند! ایتالیایی های قدرتمند همیشه برای دوم شدن بازی می كنند. چون آدمهای احساساتی ای هستند. ژاپنی ها فوتبال را خیلی روی حساب كتاب و همانند یك شبكه كامپیوتری بازی می كنند. در عین حال بسیار خیالپردازانه! كه دقیقا نشان دهنده خلق و خوی ملت ژاپن است. اما باید قبول كرد كه بازیكنان قابل و با استعدادی ندارند!

آفریقایی ها نیز با توجه به اینكه نژاد برتر از لحاظ قدرت بدنی هستند، بازی را با قدرت منحصر به فردشان انجام می دهند. مثل تیم ساحل عاج كه بازی شان را در مقابل آرژانتین بزرگ دیدید. اندام های نتراشیده ای كه می توانند تكنیكی هم بازی كنند. اما متاسفانه یا خوشبختانه به جز یكی دو بازیكن، همگی كمتر از فكرشان استفاده می كردند! چیزی كه باعث محو شدن عنصر خلاقیت از این گونه تیمها می شود. فوتبال آلمانی مغرورانه و مستقیم بازی می شود. شوت و سانتر! شاید آنها دوست دارند تیمشان شبیه به یك تانك جنگی بازی كند و همه حریفان را تار و مار كند! سرخپوست های مكزیك هم با كمی تغییر همانند پیشینیان خود رفتار می كنند. سرد و بد اخلاق! شاید بتوان تیم ملی مكزیك را به گله گرگ ها تشبیه كرد! ابتدا محاصره حریف و در فرصتی مناسب حمله ای كاری! در واقع نمی توان منكر این شد كه نوع بازی فوتبال تیمهای جهان رابطه تنگاتنگی با فرهنگ آن مملكت دارد.
            اما نگاهی به فرهنگ و تمدن خودمان بیندازیم! گذشته های دور گذشته اند و با مروز زمان نیز در حال فراموشی اند! اما به حال كه نگاه می كنیم، عوامل بازدارنده ای همچون بی برنامگی، سطحی نگری، غرور كاذب، فراموشكاری، تنبلی، خودباختگی و فرا احساساتی بودن را به وفور می توانیم در خود و فوتبالمان ببینیم! باید قبول كرد كه نه تنها فوتبال كشورمان، بلكه تمام زندگیمان به صورت علی اصغری اداره میشود! بچه های كوچك از كوچه و پس كوچه ها با دروازه هایی كه با 4 تا آجر و یا چند قطعه میلگرد ساخته می شود، و با توپ پلاستیكی فوتبال را شروع می كنند و یاد می گیرند. سرمایه داران مملكت هم اكثرا" در زندگی به فرزندانشان اجازه نمیدهند كه برای زندگی، راه فوتبال را انتخاب كنند. خب دكتر و مهندس كه خیلی بهتر است! در انتها این می شود كه سن شروع فوتبال حرفه ای به 15 و 16 و بالاتر خواهد رسید. یعنی اصول فوتبال كشك! از آن موقع هست كه باید یاد گرفت و تجربه كسب كرد. چون بازی با توپ فوتبال بزرگ و سنگین، در پوست و خون و روح آنها به درستی رسوخ نكرده! تازه... باید جایی هم برای تحصیل باز كرد! از همه اینها كه بگذریم، با درگیری های روزمره زندگی و در به دری به دنبال یك لقمه نان چه كنیم؟! طوری می شود كه عملا تا سن 20 سالگی نمی توان آینده ای روشن را برای استعدادهای این كشور ترسیم كرد.
            وقتی تمام زیرسازی های فوتبالمان به صورت نصفه و نیمه انجام شده باشد، اینگونه می شود كه حتی بهترین بازیكنان ایران زمین، هنوز با استپ كردن حرفه ای توپ مشكل دارند! كمتر بازی كنی را می توانیم بیابیم كه به معنی واقعی كلام، چهارچوب شناس باشد. از شوت های برق آسای فوتبال روز جهان خبری نیست و باید حسرت این را بخوریم كه چرا كسی در فوتبال ما اهل چیپ زدن نیست؟ چرا حتی بهترین بازیكنان ما عادت كرده اند تا از توپهای حاضر و آماده استفاده كنند؟ و چرا بازی تكضرب رویای چندین و چند ساله ماست؟ قبول داریم كه با همه این كاستی ها خیلی بهتر از سایر رقیبان آسیایی بازی می كنیم و حتی قابلیت این را داریم كه برای غیر آسیایی ها هم دردسر ایجاد كنیم. اما ممكن است كه به تیم كوچكی همانند بحرین ببازیم، كه دلیلی جز احساساتی بودن بازیكنان و غرور كاذب و سطحی نگریشان نمیتوان در آن یافت! اینگونه می شود كه در مقابل ایرلند می رویم و 100% دفاع می كنیم و زیر توپ می زنیم و در نهایت بازی را واگذار می كنیم. اما بعد از این كه به خود می آییم دیگر دیر شده است و به تمام موقعیت های گل "نه" می گوییم! تا برد 1-0 در مقابل ایرلند هم نتواند حسرت فقدان تیم عزیزمان را در جام جهانی 2002 جبران كند. این می شود كه گرفتن یك تساوی مقابل دانمارك ما را ذوق زده می كند و از كنارش شاهد ظهور القابی مثل شیر كپنهاك هستیم! و هزاران بار خدا رو شاكریم كه در بازی هایی كه فقط برای زیر توپ زدن وارد زمین می شویم، به ما لطف بی كرانش را ارزانی می دارد تا موفق شویم حماسه ملبورن را بوجود آوریم! آیا هیچ فكر كرده ایم كه چرا كریمی ها و مهدوی كیا ها در تیمهای خودشان خوش می درخشند و زمانی كه نوبت به تیم ملی می رسد با نگرشی سطحی می گوییم كه مربی تیم ملی توان بازی گرفتن از ستارگان پارسی ما را ندارد!؟

آیا در ذهن بازیكنان ما فایلی به نام برنامه و تاكتیك روز دنیا وجود دارد؟ آیا هیچ وقت فكر كرده ایم كه كریمی و كیا در چه فوتبالی و در كنار چه بازیكنانی بازی می كنند؟
            همگی بازی تیم ملی كشورمان را در مقابل مكزیك دیدیم و خودمان را در آینه تمام رخ فرهنگ خود در فوتبال كشورمان مشاهده كردیم! بله... ما در مقابل تیمی بس بهتر از ایرلند و دانمارك و استرالیا بازی كردیم و در نیمه اول نه تنها چیزی از آزتک ها كمتر نداشتیم، بلكه اگر كمی بیشتر حواسمان را جمع می كردیم، بازی را در همان نیمه اون با یك نتیجه عالی تمام می كردیم. حتی بهتر از 1-1... چیزی كه مشاهده شد، نتیجه تلاش چندین ساله برانكو ایوانكویچ - وارث بلاژویچ - در فوتبال ملی ایران بود! ما به دفاع صرف و كوركورانه نپرداختیم و این بار فوتبال عاقلانه تیم ملی را دیدیم. بیایید كمی هم حال و هوای خودمان را در بین دو نیمه به یاد بیاوریم. تیم ما چقدر عالی بازی می كرد!!!
            ...و در نیمه دوم بود كه "فقط زور می زدیم" تا با برنامه و عاقلانه بازی كنیم. اما نمی شد! به گذشته ها بازگشتیم و خواستیم دفاع 11 نفره معروف ایرانی را با زیر توپ زدن های منحصر به فردش به رخ جهانیان بكشیم! كاری نداریم كه برای چه اینگونه شد. ولی به هر حال شد! در نیمه دوم بود كه احساساتی شدیم و فراموش كردیم كه تیم مقابل ما تیم چهارم رنكینگ فیفاست! در نیمه دوم این بازی بود كه باز هم غرور به سرها و ساق های ملی پوشان ما رسوخ كرد. همگی دیدیم كه چگونه هافبك با تجربه تیممان وقتی نتوانست از اوت شدن توپ جلوگیری كند چگونه به توپ ضربه زد و اخطار گرفت. آن هم فقط به خاطر كشتن چند ثانیه از وقت بازی! و چگونه هافبك تازه واردمان می خواست با اعصاب رافائل ماركز بزرگ بازی كند! آیا واقعا كاپیتان با تجربه و بارسلونایی مكزیك دم به این تله می داد؟! ما فراموش كردیم كه با گله گرگ ها طرفیم. بازی را تمام شده دانستیم و حتی فراموش كرده بودیم كه گلر تیم ملی ما سابقه درخشانی در بازی با پا دارد! و بارها با پاس های رو به عقب بی جا، دل ملت را لرزاندیم! و اشتباه پشت سر اشتباه سر زد تا كاری كنیم كه در نهایت فقط آه و افسوس بر جا بماند! فقط و فقط افسوس...

در این بازی یك نفر و یا دو نفر و یا مربی تیم مقصر نبودند! همه ما به یك میزان در این شكست سهم داریم. حتی مایی كه با طرفداری های بیجا از تیم ملی، باعث می شویم كه كجی های دیوار فوتبالمان، كج تر و كج تر شوند! و حتی مایی مقصریم كه با مخالفتها و انتقادات بیجا می خواهیم با لگد زدن به این دیوار كج، آنرا را به كلی خراب كنیم!
            فرهنگ سازی را شروع كرده ایم... اما باید بیشتر دقت كنیم و نیز بیشتر صبور باشیم!
            با امید به بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی 2006 آلمان!

Comment

• مصطفي دينزلي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي با پذيرش مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان دهمين مربي خارجي تاريخ باشگاه پرسپوليس فعاليت خود را آغاز كرد.

تيم پرسپوليس كه پيش از اين از 9 مربي خارجي استفاده كرده بود از اين پس زير نظر مصطفي دنيزلي به ميدان مي رود.

آلن راجرز، ايوان كونوف، لاويسلاو بگوويچ، يورگن گده، استانكو پوكله‌پوويچ ، ايوان مت‌كوويچ، وينگو بگويچ، راينر زوبل و آري هان 9 مربي خارجي پرسپوليس در سالهاي گذشته بودند.

محمدحسن انصاري فرد درگفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت:درمذاکرات با دنيزلي دقايقي پيش با حصول توافق نهايي به پايان رسيد و دنيزلي رسماً ‌به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شدند.

انصاري فرد گفت: قرارداد باشگاه پرسپوليس با دنيزلي يکساله است و او بعد از کنفرانس مطبوعاتي عصرامروز به رسيدگي براي امورات شخصي سفري چند روزه به ترکيه خواهد داشت و تمرينات پرسپوليس زيرنظر نور الدين و حميد استيلي برگزار خواهد شد.

مصطفي دنيزلي با كسب سه عنوان قهرماني ليگ و جام حدفي تركيه با فنرباغچه و گالاتاسراي، ده بازي ملي، رساندن تيم ملي تركيه براي اولين بار در تاريخ فوتبال اين كشور به يك چهارم نهايي جام ملتهاي اروپا و هدايت تيم گالاتاسراي تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا و يك چهارم نهايي جام يوفا، مربي موفق و با سابقه اي است كه ازعصرامروز سكان هدايت تيم فوتبال پرسپوليس را بر عهده مي‌گيرد.

مصطفي دنيزلي دهمين مربي خارجي اين باشگاه پرطرفدار ايراني خواهد بود.

دنيزلي در يك نگاه:

تولد: 10 نوامبر 1949 در شهر ازمير تركيه

سوابق بازيگري: دنيزلي از سال 1966 و در 17 سالگي به عضويت تيم فوتبال ازمير تركيه درآمد و به مدت 17 سال عضو اين تيم بود. او در سال 1980 با به ثمر رساندن 12 گل موفق به كسب عنوان آقاي گلي ليگ تركيه شد و در سال 1983 به گالاتاسراي پيوست. دنيزلي كه در پست مهاجم سمت چپ بازي مي كرد بعد از يك سال عضويت در تيم گالاتاسراي و در سن 35 سالگي از فوتبال خداحافظي كرد. او در تيم ملي تركيه هم 10 بازي رسمي انجام داد.

سوابق مربيگري:

* 1984: دنيزلي بعد از خداحافظي از فوتبال بلافاصله به عنوان دستيار، مربيگري را در تيم گالاتاسراي آغاز كرد و به مدت 3 سال در اين تيم دستيار يوپ دروال آلماني بود.

* 1987: دنيزلي در اولين تجربه سرمربيگري موفق شد تيم گالاتاسراي را به مقام قهرماني ليگ تركيه برساند. بدنبال اين موفقيت او براي مدت كوتاهي سرمربي تيم ملي تركيه شد. جالب اينكه دنيزلي به طور همزمان سر مربي تيم گالاتاسراي و تيم ملي تركيه بود.

* 1988: تيم گالاتاسراي با مربيگري مصطفي دنيزلي به نيمه نهايي جام باشگاههاي اروپا راه يافت. اين موفقيت اتفاق مهمي در فوتبال تركيه بود چرا كه پيش از اين هيچ باشگاه تركيه اي موفق به راهيابي به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا نشده بود.

*1989: دنيزلي سرمربيگري تيم دسته دومي آلمانيا آخن را برعهده گرفت و به مدت يك فصل سرمربي اين تيم آلماني بود.

* 1990: دنيزلي به گالاتاسراي برگشت و با اين تيم موفق به كسب عنوان قهرماني رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي تركيه شد. در همين سال گالاتاسراي به مرحله يك چهارم نهايي جام يوفا راه يافت تا باز هم موفقيتي حاصل شود كه پيش از اين تيم‌هاي تركيه اي آن را تجربه نكرده بودند.

* 1992: دنيزلي به تيم كوكالي اسپور تركيه نقل مكان كرد و تا سال 1995 عهده دار هدايت اين تيم بود.

* 1995: دنيزلي براي دومين بار به عنوان سرمري تيم ملي تركيه انتخاب شد و به مدت 5 سال هدايت تيم ملي كشورش را برعهده داشت. او در جام ملتهاي اروپا (يورو 2000) موفق شد تيم ملي تركيه را براي اولين بار در تاريخ فوتبال اين كشور به مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي اروپا برساند. تركيه در اين مرحله با قبول شكست مقابل پرتغال از راهيابي به مرحله نيمه نهايي بازماند.

* 2000: دنيزلي بعد از جدايي از تيم ملي به عنوان سرمربي تيم فنرباغچه انتخاب شد و در همان سال قهرماني در ليگ تركيه را با اين تيم جشن گرفت. فنرباغچه بعد از 5 سال قهرمان ليگ تركيه شد.نكته جالب اينكه اين تيم پرطرفدار تركيه اي براي اولين بار با يك مربي داخلي چنين عنواني را كسب مي كرد.

*2002 : دنيزلي به مدت دو سال عهده دار هدايت تيم وستل مانيسا اسپور تركيه بود.

* 2003: دنيزلي از دي ماه سال 83 و به مدت 17 ماه مربيگري تيم فوتبال پاس را برعهده داشت. تيم پاس با مربيگري دنيزلي نائب قهرمان ليگ برتر شد و براي اولين بار به مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا راه يافت.دنيزلي در ليگ برتر، جام حذفي و رقابتهاي آسيايي مجموعاً در 58 بازي هدايت تيم پاس را برعهده داشت كه ماحصل آن 31 برد، 19 مساوي و 8 باخت بود.تيم پاس در رقابتهاي ليگ برتر 45 بار تحت هدايت دنيزلي به ميدان رفت كه 23 برد ، 15 مساوي و 7 باخت در كارنامه او درج شد.عملكرد دنيزلي در جام حذفي هم كسب 3 پيروزي ، يك باخت و يك مساوي بود. دنيزلي در 8 ديدار پاس را در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا به ميدان فرستاد كه نتيجه آن 5 برد و 3 مساوي بود.

Comment

• شوراي صدور راي كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال ، صبح امروز (پنجشنبه) با حضور اعضا، در محل اين فدراسيون تشكيل جلسه داد و حكم برائت سه ملي‌پوش فوتبال كشورمان را صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رحمان رضايي ، علي كريمي و جواد نكونام، سه ملي‌پوش فوتبال كشورمان، پيش از اعزام اين تيم به رقابت‌هاي جام جهاني در نمونه‌گيري دوپينگ شركت نكرده بودند. اما در پايان شوراي صدور راي كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال، حكم برائت را براي اين سه ورزشكار صادر كرد.

در اين جلسه كه داريوش مصطفوي دبيركل فدراسيون فوتبال، شاه‌حسيني رييس كميته انضباطي اين فدراسيون و دكتر محمدرضا شريف رييس كميته مبارزه با دوپينگ حضور داشتند، با توجه به محتويات پرونده و توضيحات كتبي بازيكنان مذكور، عدم حضور آنان در نمونه‌گيري كنترل دوپينگ را ناشي از قصور بازيكنان ندانسته و حكم برائت را براي اين سه فوتباليست صادركردند.

اين در حالي است كه در صورت مقصر شناخته شدن ورزشكار، هر كدام از بازيكنان بايد ضمن پرداخت جريمه‌ي نقدي، در مدت معيني از حضور در ميادين ورزشي محروم مي‌شدند. در اين رابطه يكي از مسئولان فدراسيون فوتبال گفت: بازيكنان خاطي به اندازه‌ي جرمشان تنبيه شده‌اند ونيازي به صدور راي ديگري نبود.

Comment

• شبكه‌ي خبري كارائيب از پيشنهاد فدراسيون فوتبال جامائيكا به رنه سيموئز و رد اين پيشنهاد از سوي سرمربي تيم ملي اميد ايران خبر داد.

به گزارش ايسنا، شبكه‌ي خبري كارائيب نوشت: بر اساس گزارش رسانه‌ها مبني بر پيشنهاد فدراسيون فوتبال جامائيكا به رنه سيموئز، مرد برزيلي با رد اين ادعا گفت كه او تنها يكي از گزينه‌ها بوده است.

رسانه‌هاي مختلف ورزشي‌ طي چند روز گذشته گزارش كرده بودند كه سيموئز يكي از مشهورترين گزينه‌ها براي به دست گرفتن هدايت جامائيكا و جايگزيني رگائه بويز، است، اما اين مربي برزيلي كه براي نخستين بار موفق شد تيم ملي جامائيكا را به رقابت‌هاي جام جهاني در سال 1998 هدايت كند، اين پيشنهاد را رد كرد.

سيموئز در پاسخ به يكي از روزنامه‌هاي جامائيكا گفت: مي‌خواهم خيلي روشن اعلام كنم كه من نمي‌توانم اين پيشنهاد را بپذيريم، هر چند كه باكسهيل ( رييس فدراسيون فوتبال جامائيكا ) از من خواست كه براي مذاكره به پيش او بروم. من به او گفتم از اين پيشنهاد بسيار خوشحالم و دوست دارم كه به اين پيشنهاد پاسخ مثبت بدهم اما پس از ژانويه‌ي 2007 . من تا دسامبر سال 2006 با فدراسيون فوتبال ايران و كميته‌ي ملي المپيك قرارداد دارم.

اين سايت خبري در ادامه مي‌نويسد: چندي پيش فدراسيون فوتبال ترينيداد و توباگو هم به سيموئز پيشنهاد داد اما او به دليل اين كه نمي‌خواست موقعيت كاري اش سير نزولي طي كند، اين پيشنهاد را نپذيرفت و اعلام كرد كه مي‌خواهد به سير صعودي كار خود ادامه دهد.

سيموئز درباره‌ي دليل پاسخ منفي‌اش به فدراسيون فوتبال جامائيكا گفت: من به آن‌ها نگفتم كه حضور در تيم ملي جامائيكا را به دليل موقعيت نه چندان خوبش نمي‌پذيرم بلكه برخلاف اين مساله، پس از رگانه بويز، نام‌هايي به عنوان نامزدها، سرمربيگري جامائيكا مطرح شدند كه من از اين كه سرمربي سابق اين تيم بودم، به خودم افتخار كردم.

در همين حال باكسهيل رييس فدراسيون فوتبال جامائيكا گفت كه تا به حال چندين بار يكي از دوستان نزديك سيموئز با او تماس گرفته تا درباره‌ي وضعيت مربيگري تيم جامائيكا سوالاتي را از وي بپرسد.

باكسهيل گفت كه براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي جامائيكا فهرستي را تهيه كرده بود كه در آن نامي‌ از سيموئز مشاهده نمي‌شده اما براي اين كه خارج از ادب نباشد پيشنهاد داد كه حرف‌هاي سيموئز را بشنود.

رييس فدراسيون فوتبال جامائيكاگفت: در طول دو هفته نويل بل يكي از دوستان خوب سيموئز حدود پنج بار با من تماس گرفت و اعلام كرد كه سيموئز مايل است با من صحبت كند، در حقيقت رنه از او خواسته بود كه شرايط فوتبال جامائيكا، جو عمومي‌و نظر فدراسيون فوتبال را به وي اطلاع دهد. به دليل اين كه در فهرست من نام سيموئز نبود پيشنهاد او را نپذيرفتم اما نويل من را متقاعد كرد كه حرف‌هاي سيموئز را بشنوم.

سرانجام با سيموئز صحبت كردم و او به من گفت كه علاقه‌مند است به تيم ملي بيايد اما او آماده نبود و قصد داشت كه در روزهاي بعد به برزيل برود. بنابراين گفت كه اگر ما هم به همكاري با وي علاقه مند هستيم بايد در آنجا " برزيل " با او تماس بگيريم.

باكسهيل افزود: اين آخرين باري بود كه من با سيموئز صحبت كردم. از آن زمان به بعد من نه در برزيل و نه در هيچ جاي ديگر با او صحبت نكردم. اين كه رنه گفته از سوي فدراسيون فوتبال جامائيكا با او تماس گرفته‌اند را متوجه نمي‌شوم.

در همين زمان نام‌هايي همچون جان بارنز، گلن‌هادل و خوسه پكرمان براي در اختيار گرفتن هدايت تيم ملي جامائيكا شنيده مي‌شود.

Comment

• رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا با پيروزي تيم‌هاي مدعي كره‌ي جنوبي، عربستان، ژاپن و استراليا و توقف تيم ايران پيگيري ‌شد.

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا، شب گذشته ده بازي انجام شد كه در مهم ترين ديدارها، تيم‌هاي كره جنوبي، عربستان، ژاپن و استراليا به ترتيب تيم‌هاي تايوان، هند،‌ يمن و كويت را شكست دادند و تيم ايران در تهران برابر سوريه متوقف شد.

تيم استراليا با پيروزي برابر كويت شش امتيازي شد و نخستين تيمي‌لقب گرفت كه موفق شد به رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در سال 2007 صعود كند.

امشب هم در آخرين بازي اين مرحله‌، عراق و فلسطين در اردن به مصاف هم مي‌روند.

نتايج گروه‌هاي شش گانه رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا:

گروه A:

هند صفر - عربستان سه

ژاپن دو - يمن صفر

گروه B:

ايران يك - سوريه يك

تايوان صفر - كره‌ي جنوبي سه

گروه C:

پاكستان يك - عمان چهار

اردن يك - امارات دو

گروه D:

استراليا دو - كويت صفر

گروه E:

چين يك - سنگاپور صفر

عراق - فلسطين ( امشب برگزار مي‌شود )

گروه F:

بنگلادش يك - قطر 4

ازبكستان دو - هنگ كنگ دو

Comment

• صادق ورمزيار، به عنوان سرمربي تيم فوتسال ارم كيش قم منصوب شد.

به گزارش ايسنا، پس از كسب چهار نتيجه ضعيف از تيم ارم كيش قم و استعفاي سيد حسن حسيني سرمربي اين تيم، هيات مديره‌ي اين باشگاه صادق ورمزيار بازيكن سابق تيم ملي فوتسال ايران را به عنوان سرمربي جديد اين تيم منصوب كرد.

ورمزيار كه هفته‌ي گذشته به عنوان مدير فني اين تيم انتخاب شده بود از امروز كار خود با ارم كيش قم اغاز خواهد كرد.

Comment

• در فستيوال شطرنج ابوظبي شطرنجبازان كشورمان در دور پنجم سه پيروزي، سه تساوي و دو باخت به دست آوردند.

به گزارش ايسنا از روابط عمومي فدراسيون شطرنج، جشنواره بين‌المللي ابوظبي از روز 21 مردادماه در امارات در حال پيگيري است كه شطرنجبازان ايراني نيز به مربيگري خسرو هرندي و سرپرستي سميه نوري به اين رقابت‌ها اعزام شده‌اند.

در دور پنجم اين بازيها كه عصر ديروز برگزار شد.در جدول استاد بزرگان احسان قائم‌مقامي شطرنجبازي از كشور ميزبان را شكست داد، آتوسا پوركاشيان (نماينده شطرنج بانوان ايران به بازي‌هاي آسيايي حومه) حريف، اردني را مغلوب كرد، مرتضي دربان در رويارويي با استاد بزرگ اكرايني به تساوي دست يافت.

شايسته قادرپور در مقابل بازيكن اماراتي نتيجه را واگذار كرد و صادق محمودي به استاد بزرگ بوسني باخت.

در همين دور در جدول آزاد منا سلمان ماهيني و شيرين نوابي در رقابت با شطرنجبازان اماراتي به يك پيروزي و يك تساوي دست يافتند.

گفتني است دور ششم اين مسابقات روز 27 مرداد ماه برگزار مي‌شود و امروز يك دوره مسابقه سريع برگزار خواهد شد.

Comment

• سرپرست تيم كاراته منتخب استان كرمان گفت: كاراته كاهاي ايراني با هزينه شخصي براي شركت در دومين دوره مسابقات "سوپر جام كاراته دوبي" به امارات عربي متحده آمده‌اند.

"حسين اسدالهي" پنجشنبه شب در گفت وگو با ايرنا، افزود: ‪ ۷۵‬كاراته‌كاي ايراني در قالب دو تيم استان كرمان و تهران و در رده‌هاي سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در اين مسابقات شركت كرده‌اند.

وي گفت: افراد اعزامي پس از انجام مسابقات انتخابي در استانهاي كشور، به عضويت تيم‌هاي اعزامي درآمده‌اند.

اسدالهي افزود: كاراته‌كاهاي اعزامي به مسابقات "سوپر جام كاراته دوبي" از شهرهاي كرمان، تهران، يزد، اصفهان و گيلان انتخاب شده‌اند.

وي افزود: تيم ايران در اولين دوره مسابقات "سوپر جام كاراته دوبي" در بين ‪ ۱۰‬كشور، قهرمان اين مسابقات شد.

دومين دوره مسابقات "سوپر جام كاراته دوبي" بعدازظهر پنجشنبه با حضور هشت تيم از شش كشور در يكي از ورزشگاه‌هاي حومه شهر دوبي آغاز شد. در اين مسابقات كه به مدت دو روز برگزار خواهد شد، امارات عربي متحده با سه تيم، ايران با دو تيم و كشورهاي كويت، روسيه، قطر و بحرين نيز هر كدام با يك تيم در اين مسابقات شركت كرده‌اند.

اين مسابقات در رده‌هاي سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و در دو سبك "كان زن" و "شيتو ريو كن شي كان" و در دو بخش كاتاي (نمايشي) تيمي و انفرادي و كميته (مبارزه) برگزار مي‌شود.

Comment

• بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: تيم ملي به دليل اشتباهات كادر فني نتوانست برابر سوريه پيروز شود.

شاهرخ بياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ديدار با سوريه نخستين بازي رسمي تيم ملي پس از جام جهاني بود و طبيعي بود كه هماهنگي لازم وجود نداشته باشد. اما، كادر فني مي‌توانست بهتر عمل كند و از بازيكناني كه آمادگي لازم را داشتند و با يكديگر هماهنگ‌تر بودند، استفاده مي‌كرد. در سمت چپ نيكبخت واحدي و معدنچي با يكديگر هماهنگ بودند اما، جالب بود كه در سمت راست كادر فني از حسين كعبي استفاده نكرد.

وي افزود: اين در حالي بود كه كعبي در جام جهاني در كنار مهدوي‌كيا بازي كرده بود و با وي به طور كامل هماهنگ بود. اين بازيكن براي اين ديدار هيچ مشكلي نداشت و مي‌توانست به ميدان بيايد. اما، ما از هادي شكوري استفاده كرديم و اكنون بايد از مربيان تيم ملي پرسيد كه اين بازيكن چه تاثير مثبتي در عملكرد تيم ملي داشته است؟

بياني خاطر نشان كرد: در خط حمله نيز در ميان مهاجمان تيم استرس ديده مي‌شد و آنها نمي‌توانستند از فرصت‌هايي كه پيش مي‌آمد استفاده كنند و بهتر بود بازيكني مانند آرش برهاني كه تجربه‌ي حضور بيشتري در تيم ملي را داشته است به ميدان مي‌آمد.

وي افزود: شايد بهترين عملكرد اين بود كه كادر فني همان تركيب ثابت تيم ملي را در جام جهاني به ميدان مي‌فرستاد و سپس تغييرات مورد نظر خود را در ميان بازي در تركيب ايجاد مي‌كرد. در بازي با سوريه خط مياني ما همان بازيكنان حاضر در جام جهاني بودند. تنها در خط دفاع و خط حمله تغييراتي ايجاد شده بود كه آن هم هيچ نتيجه‌ي خاصي نداشت.

بياني خاطر نشان كرد: اين‌ها نقد تيم ملي است و كسي نبايد از شنيدن آن ناراحت شود. تا زماني كه برانكو در ايران بود از وي انتقاد مي‌شد كه تيم ملي نياز به تغيير دارد اما، اكنون شاهد بوديم كه اين تغييرات هيچ فايده‌اي براي تيم ملي نداشت. ايوانكوويچ مربي بدي نبود. ما انتظار داشتيم كه تيم‌هايي چون پرتغال و مكزيك را شكست دهيم و اكنون با شرايط فعلي متوجه مي‌شويم كه انتظار زيادي بود، تيمي كه از پس سوريه برنمي‌آيد چگونه مي‌تواند تيمي كه برزيل و آرژانتين را شكست داده است از پيش رو بردارد.

وي افزود: سوريه حريف چندان جدي نبود، حتي يك تيم باشگاهي ما نيز مي‌توانست سوريه را با چند گل شكست دهد. اما، كادر فني با دست خود كاري كرد تا تيم ايران نتواند بازي را ببرد.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان خاطر نشان كرد: سوريه براي گرفتن يك تساوي به ايران آمده بود و در حالي كه تيم ايران بايد براي پيروزي تلاش مي‌كرد ما از قدرت خط حمله‌ي خود كاستيم و با چهار مدافع به دفاع پرداختيم در حالي كه سوريه تنها يك مهاجم داشت. تيم ايران بايد در اين بازي با روش 3-4-3 بازي مي‌كرد اما، اين كار را انجام نداد.

شاهرخ بياني تصريح كرد: هيچ علتي نمي‌توان براي تعويض مهدوي‌كيا كه ستاره‌ي زمين بود، پيدا كرد. شايد عده‌اي مي‌خواستند نشان دهند كه مي‌توانند حتي مهدوي‌كيا را نيز تعويض كنند اما، اين ديدار جاي چنين كاري نبود، چرا كه بحث تيم ملي ايران مطرح است. در دقايق پاياني بازي‌هاي حساس و زماني كه تيم به حفظ نتيجه احتياج دارد حضور بازيكنان با تجربه عصاي دست تيم خواهد بود. در حالي كه در چنين شرايطي كادر فني مهدوي‌كيا را از زمين بازي خارج كرد و لحظاتي بعد نيز تيم ايران گل تساوي را دريافت كرد.

وي در پايان به ايسنا گفت: موضوع ناهماهنگي بازيكنان نيز نبايد به يك بهانه تبديل شود، در دوران برانكو نيز بازيكنان لژيونر تنها چند روز مانده به مسابقه به ايران مي‌آمدند و نفرات داخلي نيز در مدتي كه در اردو بودند با يكديگر هماهنگ مي‌شدند، بنابراين اميدواريم در ديدارهاي آينده نيز چنين فضايي بر تيم ملي حاكم شود. تيم ايران يك شانس ديگر دارد و اگر نتواند در برابر كره‌ي جنوبي نتيجه بگيرد و شكست بخورد فاجعه‌اي ديگر براي فوتبال ايران رقم مي‌خورد.

Comment

• Comment

• كارشناس فوتبال كشورمان گفت: رنسانس فوتبال ايران براي بروز تاثيرات مثبت خود به فرصت و زمان بيشتري نياز دارد.

محمود ياوري درباره‌ي ديدار تيم‌هاي ايران و سوريه به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با تغييراتي كه در ساختار و تركيب تيم ملي بوجود آمده است نمي‌توان انتظار داشت كه تمام مشكلات درعرض چند روز برطرف شود. به هر صورت اين تيم براي موفقيت در مسابقات آينده به زمان بيشتري نياز دارد تا بازيكنان و مربيان با خصوصيات يكديگر بيشتر آشنا شده و تيم ملي به اوج هماهنگي تيمي برسد.

وي ادامه داد: هنوز زود است كه درباره‌ي عملكرد كادر فني و بازيكنان اظهار نظر كرده چرا كه 20 يا 25 روز فرصت زيادي براي آماده‌سازي يك تيم نيست. هر مربي مجري سيستم و تاكتيك مورد نظر خود است كه جا افتادن اين سيستم تنها در بلند مدت امكان پذير است. طبيعي است كه بازيكنان با پشت سر گذاشتن يك يا دو بازي با قالب تيم هماهنگ و سازگار نخواهند شد.

ياوري در مورد نقاط ضعف تيم ملي در ديدار مقابل سوريه به ايسنا گفت: عدم آمادگي بدني بازيكنان در اين بازي مشهود بود. به نظر مي‌رسد كه ملي‌پوشان هنوز به آماگي جسماني كامل نرسيده‌اند و به همين دليل نياز به تمرينات بيشتري دارند. فقدان هماهنگي تاكتيكي نيز از ديگر عوامل تاثيرگذار در توقف ايران برابر سوريه بود.

اين كارشناس فوتبال افزود: متاسفانه بازيكنان ما خود را از پيش برنده مي‌دانستند و همين غرور كاذب مانع از پيروزي تيم ملي شد. ما نبايد سوريه را حريفي آسان پنداشته و آنها را دست كم مي‌گرفتيم.

وي تاكيد كرد: قلعه‌نويي مربي جوان و با دانشي است و نبايد به دليل اين تساوي او را مورد هجوم انتقادهاي غير منطقي قرار داد. او هنوز كارش را با تيم ملي به طور كامل شروع نكرده و براي اثبات توانايي خود نياز به فرصت بيشتري دارد.

ياوري افزود: به هر صورت قلعه‌نويي تا كنون تجربه ملي و بين‌المللي نداشته و حضور يك مربي خارجي معتبر و با دانش در كنار او مي‌تواند كمك بزرگي به تيم ملي كند. به نظر مي‌رسد كه بهترين گزينه براي انجام چنين كاري انتصاب سيموئز به عنوان مدير فني تيم ملي و كمك او به قلعه‌نويي است. تجربه بين‌المللي سيموئز مي‌تواند براي تيم ملي بسيار مفيد و راهگشا بوده و در نهايت موفقيت تيم ملي در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا را موجب شود.

نيكبخت: كار تيم ملي سخت شد

بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران، گفت: تساوي در تهران برابر سوريه، كارمان را سخت كرد اما، در صعود تيم ملي به دور بعد شك نكنيد.

عليرضا واحدي نيكبخت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سوريه تيم خوبي بود. آنها بر خلاف ديگر تيم‌هاي عربي ضد فوتبال بازي نمي‌كردند، هر چند كه حدود هشتاد درصد بازي را به دفاع پرداختند اما، از اتلاف وقت پرهيز مي‌كردند. دفاع پرتعداد آنها باعث شد كه نتوانيم بيشتر از يك گل بزنيم.

وي ادامه داد: هر چند كه موقعيت‌هاي بسياري روي دروازه‌ي سوريه ايجاد شد اما، كم دقتي‌مان در زدن ضربات آخر، مانع از پيروزي‌ در اين ديدار شد.

نيكبخت افزود: بر خلاف پيش بيني‌ها، سوريه تيم قدرتمندي بود و فكر مي‌كنم آنها به لحاظ فيزيكي از بسياري از تيم‌هاي آسيايي شرايط بهتري داشته باشند. ضمن آن كه نبايد از ياد ببريم كه تيم ما به تازگي از مرحله‌ي بدنسازي عبور كرده و افت بدني بازيكنان در نيمه‌ي دوم كمي طبيعي بود.

واحدي درباره‌ي پست جديدش در خط دفاع، به ايسنا گفت: من بازيكن هستم و اين مربي است كه تصميم مي‌گيرد كه از كدام بازيكن در چه منطقه‌اي استفاده كند. به همين دليل در هر پستي كه مربيان تيم ملي از من بخواهند بازي مي‌كنم، هر چند كه حضور در پست تخصصي باعث بالا رفتن كيفيت بازي بازيكن مي‌شود.

وي درباره‌ي ديدار آينده‌ي تيم ملي برابر كره‌ي جنوبي، گفت: حرف زدن درباره‌ي قدرت كره‌ي جنوبي، كار چندان صحيحي نيست چرا كه قدرت اين تيم براي همه مشخص است.آنها بي‌ترديد سريع‌ترين تيم آسيا هستند و هرتيمي كه روبروي اين تيم قرار مي‌گيرد كار سختي دارد. اما، با اين حال آنها هم از ما ترس دارند چرا كه مي‌خواهند با ايران بازي كنند. فكر مي‌كنم بازي ايران و كره‌، ديدار زيبايي باشد، چرا كه هر دو تيم مي‌خواهند بهترين بودن خود در آسيا را اثبات كنند.

عنايتي: خوب تغذيه نشدم

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران باور دارد كه تساوي برابر سوريه آخرين نتيجه‌ي ضعيف اين تيم در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود.

رضا عنايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نتيجه‌ي بازي برابر سوريه به هيچ وجه رضايت بخش نبود، تساوي در تهران نمي‌تواند براي ما عملكرد خوبي به حساب بيايد؛ اما، اكنون براي قضاوت در مورد تيم ملي زود است, چرا كه بازيكنان هنوز به هماهنگي كامل نرسيده‌اند. اميدوارم اين هماهنگي تيمي هر چه سريع‌تر حاصل شود.

وي افزود: سوريه تيم خوبي بود؛ اما، در صورتي كه از فرصت‌هاي گلزني استفاده مي‌كرديم, شكست دادن سوريه دور از دسترس نبود؛ متاسفانه از فرصت‌هاي خوب گلزني استفاده نكرديم و گل ديرهنگام سوريه سبب شد تا تك گل نكونام نيز بي‌نتيجه مانده و بازي به تساوي كشيده شود.

عنايتي در مورد حضور نيافتن برخي بازيكنان لژيونر در ديدار مقابل سوريه نيز خاطر نشان كرد: ‌غيبت علي كريمي به طور كامل محسوس و تاثيرگذار بود، در مجموع با گذر زمان, تيم نظم و همسويي بيشتري پيدا مي‌كند. بي‌ترديد با حضور لژيونرها در ديدارهاي آينده شرايط بهتر مي‌شود.

رضا عنايتي ابراز اطمينان كرد كه ديدار برابر سوريه آخرين بازي ضعيف تيم ملي ايران بوده است و در ديدارهاي آينده ايران با شرايط بهتر و نتايج قابل قبول‌تر ظاهر مي‌شود.

وي نقش ديدارهاي تداركاتي در هماهنگي بازيكنان تيم ملي را بسيار با اهميت دانست و يادآور شد: سوريه پيش از ديدار برابر ايران چهار ديدار تداركاتي انجام داد و لازم است كه ما نيز به منظور هماهنگي بيشتر براي ديدارهاي آينده چند بازي تداركاتي انجام دهيم.

رضا عنايتي پس از جام جهاني عنوان كرد كه اگر حتي فرصت اندكي براي بازي پيدا مي‌كرد مي‌توانست براي ايران گلزني كند، اكنون وي فرد اول خط حمله‌ي ايران است. خط حمله‌اي كه در ديدار برابر تيم‌هاي نه چندان قدرتمند امارات و سوريه عملكرد ضعيفي داشت.

عنايتي در اين مورد نيز به ايسنا گفت: شايد انتقاداتي به خط حمله وارد باشد؛ اما, مهم‌ترين نياز مهاجمان حمايت و تغذيه‌ي آنها از خط مياني است، در صورتي كه بازيكنان مياني توپ را به خوبي به خط حمله نرسانند مهاجمان از جريان بازي خارج مي‌شوند و به همين دليل من در ديدار برابر سوريه چندان فرصت گلزني نيافتم، البته موقعيت‌هاي خوبي بود كه ديگر مهاجمان از دست دادند.

وي ادامه داد: در مجموع دو پاس اشتباه دادم و تلاشم براي ايجاد موقعيت نيز بي‌نتيجه ماند، در هر صورت تيم ايران در جام جهاني از بازيكناني تشكيل مي‌شد كه 5 سال در كنار يكديگر بازي كرده بودند؛ اما، تيم فعلي بسيار جوان است و نياز به انگيزه و تجربه‌ي بيشتري دارد، بعضي بازيكنان نخستين ديدار ملي خود را انجام مي‌دادند و نبايد اين تيم را با تيم ملي در جام‌جهاني مقايسه كرد.

تيموريان: فرصت‌هاي تيم ملي با بي‌دقتي به هدر رفت

بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال ايران گفت: تمامي تلاش خود را براي شکست دادن سوريه انجام داديم ولي متاسفانه نتوانستيم از فرصت‌هاي خود به خوبي استفاده کنيم و اکثر آن‌ها را به هدر داديم.

آندرانيک تيموريان پس از کسب تساوي تيم ملي ايران در مقابل تيم ملي سوريه در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: به عقيده من بازيکنان تيم ملي بازي نسبتا خوبي را از خود به نمايش گذاشتند.

وي افزود: حتي پس از گل اول هم فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم ولي با بي دقتي آن‌ها را از دست داديم و در نهايت به طور اتفاقي و بر روي اشتباه بازيکنانمان گلي را دريافت کرديم.

وي ادامه داد: به هر حال در حال حاضر و با توجه به تعطيلي ليگ و اين مسئله که بازيکنان هنوز در فشار دوران بدنسازي به سر مي‌برند، نمي‌توان انتظار يک بازي بي نقص را داشت.

تيموريان در خصوص ميزان رضايت از عملکرد خودش در اين بازي گفت: من نبايد راضي باشم، اين مربي است که بايد در خصوص عملکردم نظر دهد ولي به طور قطع اگر عملکرد مطلوبي نداشتم به طور کامل در زمين باقي نمي‌ماندم.

وي با دشوار خواندن ديدار بعدي تيم ملي در برابر کره جنوبي گفت: بازي بعدي بسيار سخت‌تر از اين بازي است، ما ميهمان کره جنوبي هستيم و بايد تمامي تلاش خود را براي کسب امتياز از آن بازي دشوار انجام دهيم.

مصطفوي: به صعود اميدوارم

دبير موقت فدراسيون فوتبال گفت: با اين‌كه به صعود ايران به مرحله‌ي نهايي جام ملت‌هاي آسيا اميدوار هستم اما، هيچ چيز مشخص نيست.

داريوش مصطفوي ضمن بيان اين مطلب افزود: هواداران دوست دارند كه تيم ملي در همه‌ي بازي‌ها پيروز شود. ما نيز براي برد برابر سوريه فاصله‌ي چنداني نداشتيم اما، تنها يك اشتباه موجب شد كه به اين مهم دست پيدا نكنيم.

وي درباره‌ي گلي كه ايران دريافت كرد، گفت: بيشتر گل‌هايي كه تيم ملي در چند سال اخير دريافت كرده از تير دوم بوده و ما هيچ‌گاه به اين مساله توجه نكرده‌ايم. به نظر من بايد با مدافعان مركزي در اين‌باره كار بيشتري انجام شود.

وي در ارزيابي خود از عملكرد امير قلعه‌نويي گفت: با يك بازي نمي‌توان مربي را محك زد. بايد اين واقعيت را بپذيريم كه كادر فني فعلي براي نخستين بار است كه به صورت رسمي بر روي نيمكت ايران مي‌نشيند. بنابراين نمي‌توان خيلي از آنها توقع داشت. اما، اطمينان دارم كه مي‌توان با زماني كه تا ديدار برابر كره در اختيار داريم، مشكلات و معايب را حل كرد. اميدوارم كه در دمشق و سئول موفق باشيم. هرچند كه فوتبال در دنياي امروز بسيار به يكديگر نزديك شده است، بنابراين كسب هر نتيجه‌اي ممكن است.

وي افزود: به صعود ايران به مرحله‌ي نهايي جام ملت‌ها اميدوار هستم اما، هيچ چيز مشخص نيست.

مصطفوي درباره‌ي غيبت سه بازيكن لژيونر تيم ملي گفت: لژيونرها براي حضور در تيم ملي بايد علاقه‌مند باشند. علي كريمي به دليل مصدوميت به تهران نيامد و قطعا او به همراه هاشميان و رحمان رضايي براي بازي با كره به تيم اضافه خواهند شد.

مظلومي: به تيم ملي زمان بدهيد

مشاور فني تيم ملي فوتبال گفت: تيم ملي براي كسب نتايج بهتر به زمان و هماهنگي بيشتري نياز دارد.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تساوي مقابل سوريه در ورزشگاه آزادي نتيجه‌ي بسيار ضعيفي براي فوتبال ما محسوب مي‌شود, چرا كه سطح فوتبال ما از سوريه بسيار بالاتر است. ما بايد با بازبيني فيلم اين بازي نسبت به شناخت ضعف‌هاي خود و دلايل كسب اين نتيجه اقدام كنيم.

وي ادامه داد: بازيكنان ما در نيمه‌ي اول بازي چندان جالب و زيبايي را به نمايش نگذاشتند؛ اما, در نيمه‌ي دوم با تغييرات تاكتيكي كه قلعه‌نويي انجام داد, شرايط به سود ما تغيير يافت. بازيكنان ما در نيمه‌ي دوم بازي به مراتب بازي بهتري را به نمايش گذاشتند و اگر مهاجمان و هافبك‌ها از موقعيت‌هاي به دست آمده بهتر استفاده مي‌كردند, اكنون شرايط ديگري براي ما رقم مي‌خورد.

Comment

Working...
                                X