Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• نشست خبري مصطفي دنيزلي، سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران به منظور عقد قرارداد رسمي با اين باشگاه بعدازظهر پنجشنبه در محل باشگاه پرسپوليس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در اين نشست كه با حضور محمدحسن انصاري‌فرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي برگزار شد، با ابراز رضايت از عقد قرارداد با اين باشگاه گفت: كار تازه‌اي را شروع كرده‌ام؛ مي‌دانم كه پرسپوليس در فوتبال ايران جايگاه خاصي دارد. اميدوارم از اين همكاري مشترك، موفقيت حاصل شود. مدت قراردادم با پرسپوليس نيز يك ساله است.

دنيزلي در مورد آشنايي با مشكلات باشگاه پرسپوليس گفت: باغ گل بدون خار وجود ندارد؛ به همين دليل مي‌دانم كه در اين باشگاه نيز مشكلاتي وجود خواهد داشت؛ اما, بي‌ترديد مرحله به مرحله از عهده‌ي آن برخواهيم آمد و مشكلي ايجاد نمي‌شود، من در تمامي موارد با مديرعامل باشگاه به توافق رسيده‌ام.

وي در مورد برنامه‌هايش براي پرسپوليس و احتمال قهرماني اين تيم در جام حذفي گفت: تيم‌هاي بزرگ در بعضي مواقع با بحران مواجه مي‌شوند؛ اما، اين بحران‌ها به بزرگ بودن باشگاه‌ها لطمه نمي‌زند. هر كاري كه از دستم برآيد براي موفقيت پرسپوليس انجام مي‌دهم. من نيامدم تا پرسپوليس را در ليگ نگاه دارم, بلكه به منظور پاسخ دادن به انتظارات و كسب قهرماني به اين تيم آمدم.

دنيزلي افزود: ايراني‌ها و تهران را دوست دارم؛ كار كردن با بازيكنان ايراني براي من كار تازه‌اي است. تلاش مي‌كنم تا تيمي خوب بسازم و از عهده‌ي اين كار برآيم.

وي در مورد تيمي كه با نظر آري‌هان، سرمربي سابق پرسپوليس بسته شده است نيز اظهار كرد: پس از شناخت كامل تيم مي‌توانم در اين مورد اظهار نظر كنم. بازيكناني را كه از پرسپوليس جدا شده‌اند و برخي از نفرات تازه وارد را مي‌شناسم. تصور مي‌كنم پرسپوليس مي‌تواند كاستي‌ها را از داخل جبران كند و در صورت نياز, يك يا دو بازيكن خارجي را جذب مي‌كنيم. البته احتمال دارد كه بازيكنان ديگري از تيم بروند؛ اما, پيش از رسيدن به شناخت كامل, تصميمي در اين مورد نمي‌گيرم.

دنيزلي با ابراز اميدواري در مورد همكاري دوستانه با باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتي كه مشكلي رخ دهد, مشكلات را با كمك يكديگر حل مي‌كنيم.

وي افزود: نخستين گام ما شروع ليگ و قهرماني در جام حذفي است كه مي‌تواند جواز حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا باشد و پس از آن برنامه‌هاي بلند مدتي را براي اين فصل در پرسپوليس تنظيم خواهيم كرد.

دنيزلي در مورد گروه فني خود نيز گفت: علي نورالدين دستيار من بوده و سال‌ها است كه در فوتبال تركيه در كنارم حضور داشته و شناخت خوبي از يكديگر داريم. با استيلي نيز آشنا هستم. هر دوي آنها از مربيان خوبي هستند كه با يكديگر فعاليت مي‌كنيم.

دنيزلي كه به منظم بودن شهرت دارد، فصل گذشته به علت برخي بي‌نظمي‌ها در حساس‌ترين مقطع زماني از حضور در ديدار سرنوشت‌ساز پاس و ذوب‌آهن در اصفهان سرباز زد. در آن زمان علت اين امر تاخير در پرداخت حقوق اين مربي عنوان شد. اكنون دنيزلي سرمربي باشگاهي است كه همواره در پرداخت حقوق مربيان و بازيكنانش دچار مشكلاتي بوده است؛ اما، دنيزلي باور دارد كه اين همكاري ادامه خواهد يافت.

دنيزلي در اين مورد به ايسنا گفت: فصل گذشته علت سفر نكردن من همراه پاس به اصفهان مشكل مالي خودم نبود؛ بلكه مشكل مالي بازيكنان و پرداخت نشدن حقوق آنها بود. البته تصور نمي‌كنم در پرسپوليس به چنين موضوعي برخورد كنم. من براي مشكل داشتن به اينجا نيامده‌ام؛ اما، در صورتي كه مشكلي باشد آن را در فضايي دوستانه حل خواهيم كرد.

سرمربي جديد پرسپوليس كه در دوران حضور در باشگاه پاس تهران برنامه‌هاي دراز مدتي را براي موفقيت در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا تدارك ديده بود، در مورد برنامه‌هايش در پرسپوليس نيز گفت: همان اهداف را در پرسپوليس ادامه مي‌دهم، البته اميدوارم بدشانسي‌هاي پاس را در اينجا نياورم.

نشست مطبوعاتي دنيزلي در باشگاه پرسپوليس با حاشيه‌هايي نيز همراه بود:

** با وجود اعلام قبلي مسوولان باشگاه پرسپوليس مبني بر برگزاري اين نشست در ساعت 16، در نهايت كنفرانس مطبوعاتي دنيزلي با يك ساعت تاخير و در ساعت 17 برگزار شد.

** پس از پايان نشست خبري در شرايطي كه خبرنگاران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي قصد گفت‌وگو با دنيزلي را داشتند, طبق درخواست مسوولان باشگاه، آنها در مقابل درب ورودي باشگاه حاضر شدند تا بتوانند با اين مربي مصاحبه كنند؛ اما, پس از 30 دقيقه انتظار دنيزلي كه قصد داشت به ورزشگاه كارگران برود, به همراه انصاري‌فرد از باشگاه خارج شد و خطاب به خبرنگاران گفت: »زمان زيادي براي صحبت كردن وجود دارد، اكنون عجله دارم و بايد بروم» و بدين ترتيب انتظار نمايندگان رسانه‌هاي گروهي بي‌نتيجه ماند.

Comment

• مهاجم تيم ملي فوتبال ايران باور دارد كه تساوي برابر سوريه آخرين نتيجه‌ي ضعيف اين تيم در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود.

رضا عنايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نتيجه‌ي بازي برابر سوريه به هيچ وجه رضايت بخش نبود، تساوي در تهران نمي‌تواند براي ما عملكرد خوبي به حساب بيايد؛ اما، اكنون براي قضاوت در مورد تيم ملي زود است, چرا كه بازيكنان هنوز به هماهنگي كامل نرسيده‌اند. اميدوارم اين هماهنگي تيمي هر چه سريع‌تر حاصل شود.

وي افزود: سوريه تيم خوبي بود؛ اما، در صورتي كه از فرصت‌هاي گلزني استفاده مي‌كرديم, شكست دادن سوريه دور از دسترس نبود؛ متاسفانه از فرصت‌هاي خوب گلزني استفاده نكرديم و گل ديرهنگام سوريه سبب شد تا تك گل نكونام نيز بي‌نتيجه مانده و بازي به تساوي كشيده شود.

عنايتي در مورد حضور نيافتن برخي بازيكنان لژيونر در ديدار مقابل سوريه نيز خاطر نشان كرد: ‌غيبت علي كريمي به طور كامل محسوس و تاثيرگذار بود، در مجموع با گذر زمان, تيم نظم و همسويي بيشتري پيدا مي‌كند. بي‌ترديد با حضور لژيونرها در ديدارهاي آينده شرايط بهتر مي‌شود.

رضا عنايتي ابراز اطمينان كرد كه ديدار برابر سوريه آخرين بازي ضعيف تيم ملي ايران بوده است و در ديدارهاي آينده ايران با شرايط بهتر و نتايج قابل قبول‌تر ظاهر مي‌شود.

وي نقش ديدارهاي تداركاتي در هماهنگي بازيكنان تيم ملي را بسيار با اهميت دانست و يادآور شد: سوريه پيش از ديدار برابر ايران چهار ديدار تداركاتي انجام داد و لازم است كه ما نيز به منظور هماهنگي بيشتر براي ديدارهاي آينده چند بازي تداركاتي انجام دهيم.

رضا عنايتي پس از جام جهاني عنوان كرد كه اگر حتي فرصت اندكي براي بازي پيدا مي‌كرد مي‌توانست براي ايران گلزني كند، اكنون وي فرد اول خط حمله‌ي ايران است. خط حمله‌اي كه در ديدار برابر تيم‌هاي نه چندان قدرتمند امارات و سوريه عملكرد ضعيفي داشت.

عنايتي در اين مورد نيز به ايسنا گفت: شايد انتقاداتي به خط حمله وارد باشد؛ اما, مهم‌ترين نياز مهاجمان حمايت و تغذيه‌ي آنها از خط مياني است، در صورتي كه بازيكنان مياني توپ را به خوبي به خط حمله نرسانند مهاجمان از جريان بازي خارج مي‌شوند و به همين دليل من در ديدار برابر سوريه چندان فرصت گلزني نيافتم، البته موقعيت‌هاي خوبي بود كه ديگر مهاجمان از دست دادند.

وي ادامه داد: در مجموع دو پاس اشتباه دادم و تلاشم براي ايجاد موقعيت نيز بي‌نتيجه ماند، در هر صورت تيم ايران در جام جهاني از بازيكناني تشكيل مي‌شد كه 5 سال در كنار يكديگر بازي كرده بودند؛ اما، تيم فعلي بسيار جوان است و نياز به انگيزه و تجربه‌ي بيشتري دارد، بعضي بازيكنان نخستين ديدار ملي خود را انجام مي‌دادند و نبايد اين تيم را با تيم ملي در جام‌جهاني مقايسه كرد.

عنايتي در مورد وضعيت باشگاهي خود نيز گفت: ظرف چند روز آينده به امارات رفته و از آنجا به اردوي الامارت در آلمان ملحق مي‌شوم. اين اردو بلند مدت است؛ به همين دليل براي ديدار با كره‌ي جنوبي از آلمان عازم كره مي‌شوم.

Comment

• بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ناهماهنگي ميان ملي‌پوشان موجب توقف ايران مقابل سوريه شد.

بهزاد داداش‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران‌(ايسنا)، اظهار كرد: كاملا مشخص بود كه ملي‌پوشان در اين مسابقه با يكديگر هماهنگ نبوده و تيم ملي از انسجام لازم برخوردار نبود. دليل اصلي اين نتيجه نه چندان جالب نيز فقدان هماهنگي ميان بازيكنان بود, چرا كه بسياري از آنها تا كنون در كنار يكديگر بازي نكرده و آشنايي كاملي از خصوصيات يكديگر نداشتند.

وي ادامه داد: به هر صورت اين طبيعي است كه پس از تغييرات و دگرگوني‌هاي فراوان در ساختار و تركيب تيم ملي، اين تيم براي كسب نتايج بهتر نياز به زمان دارد. اگر اين بازيكنان مدت زمان بيشتري را در كنار يكديگر به تمرين پرداخته و حداقل دو يا سه بازي تداركاتي را پشت سر مي‌گذاشتند, پيروزي بر سوريه قطعا اتفاق مي‌افتاد.

داداش‌زاده درباره‌ي تركيب تيم ملي بازي مقابل سوريه اظهار كرد: تركيب تيم به سليقه‌ي سرمربي و كادر فني تيم بازمي‌گردد. واضح است كه هر مربي و يا كارشناس در اين مورد نظري متفاوت خواهد داشت. به هر صورت قلعه‌نويي بيش از هر فرد ديگري به تيم نزديك بوده و شناخت كاملي از وضعيت آمادگي و فني بازيكنان دارد. تركيب تيم ملي در اين بازي مشكل چنداني نداشت و مي‌توان اميدوار بود كه با اضافه شدن لژيونرها به تركيب تيم نتايج بهتري را در بازي‌هاي آينده كسب كنيم.

بازيكن اسبق تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس تصريح كرد: يكي از مشكلات تيم ملي كه در اين بازي نمايان شد, عدم دقت در زدن ضربات آخر بود. به نظر مي‌رسيد كه مهاجمان ما از آرامش لازم برخوردار نبوده و با استرس بازي مي‌كردند. به هدر رفتن موقعيت‌هاي به دست آمده در اين بازي نشان دهنده‌ي همين موضوع بود؛ اما, از سوي ديگر بازيكنان ما در پرس بازيكنان حريف بسيار عالي عمل كرده و با دوندگي‌هاي بي‌امان خود برنامه‌هاي تاكتيكي حريف را مختل كردند.

داداش‌زاده درمورد عملكرد كادر فني تيم ملي گفت: هنوز زود است كه در مورد عملكرد كادر فني اظهار نظر كنيم. يك بازي نمي‌تواند ملاك مناسبي براي بررسي عملكرد مربيان باشد. با اين وجود آينده‌ي تيم ملي كاملا روشن است و ما مي‌توانيم در بازي‌هاي آينده نتايج بهتري را كسب كنيم.

وي در پايان خاطرنشان كرد: طي مدتي كه تا بازي مقابل كره‌ي جنوبي فرصت باقي است, بايد نسبت به برطرف كردن نقاط ضعف خود اقدام كنيم. مهم‌ترين نياز تيم ملي در شرايط كنوني ترميم نقاط ضعف خط دفاع و تشكيل يك ساختار دفاعي منسجم است. گلي كه از سوريه دريافت كرديم, نشان داد كه مدافعان ما در يارگيري و پر كردن فضاهاي خالي تا حدودي دچار ضعف هستند كه اين ضعف‌ها ممكن است در بازي با كره‌ي جنوبي به ما ضربه بزند.

Comment

• فرانك لمپارد، بازيكن خط مياني چلسي مي‌خواهد در رقابت‌هاي فصل جديد ليگ برتر كه از اين هفته شروع مي‌شود گل‌هاي بيشتري به ثمر برساند تا ناكامي جام جهاني را فراموش كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لمپارد كه چهارشنبه در بازي دوستانه برابر يونان به ميدان رفت و گل دوم تيمش را در پيروزي چهار بر صفر به ثمر رساند، در پايان بازي گفت:« يك بازي شما را موفق يا نابود نمي‌كند. اما، بازي جالبي بود. از آن راضي بودم. اين (گلي كه به ثمر رساندم) هدفي در جام جهاني بود كه براي آن مي‌مردم.»

بهترين گلزن چلسي نتوانست راه دروازه حريفان انگلستان در جام جهاني را پيدا كند: «احمق هستي اگر فكر كني كه در حرفه‌ات فراز و نشيب نداري و شرايط عليه تو نيست. مي‌توانستم در جام جهاني پنهان شوم و تلاش و حمله نكنم تا گل به ثمر برسانم، اما،اين كار را نكردم. و اين روحيه‌اي است كه اكنون دارم.»

لمپارد درباره‌ي رقابت‌هاي فصل جديد گفت:« بايد به دنبال شروع بسيار خوب باشيم و هنگامي كه ليگ قهرمانان شروع شود بايد به فكر صعود به مرحله‌ي بالاتر باشيم، در هر جايي هستم تا آنجا كه ممكن است بايد پيش بروم. براي رقابت‌هاي اين فصل مصمم و حريص هستم.»

Comment

• تيم ملي فوتبال آلمان در نخستين بازي با هدايت سرمربي جديدش به پيروزي رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آلمان در ديداري دوستانه كه چهارشنبه گذشته در شهر شالكه برابر سوئد برگزار شد با سه گل سوئد را شكست داد.

يوآخيم لو، سرمربي جديد آلمان گفت:« اين پيروزي را به خوبي احساس كردم. مي‌خواستيم شور و هيجان جام جهاني را به اين بازي هم انتقال بدهيم. همه‌ي ما خوشحاليم كه اين بازي اين گونه مثبت و خوب پيش رفت. فكر مي‌كنم همگان دريافتند كه تيم ما در جريان جام جهاني منظم‌تر و پخته‌تر شده است. در ابتداي بازي فشار زيادي روي حريف آورديم و براي سوئد دردسر زيادي درست كرديم. پس از دو گل زود هنگام آرامش بيشتري به نيمكت ما بازگشت. پس از گل سوم بازي كند شد. اين بازي شروع تازه و خوبي بود، حتي هنگامي كه سوئد ما را زياد هم زير فشار نگذاشت.»

لارس لاگربك، سرمربي سوئد هم در پايان بازي گفت: «اين بازي به نوعي تكرار بازي‌هاي جام جهاني بود. ما در شروع بازي دو گل دريافت كرديم كه بالطبع بازي را براي ما دشوارتر ساخت. آلماني‌ها بهتر از ما بودند. به علاوه آن كه ما گل‌هاي احمقانه‌اي خورديم با اين همه اين بازي خوبي براي ما بود. ما در برابر يكي از بهترين تيم‌هاي دنيا بازي كرديم. اگر آلمان در بازي‌هاي آينده‌اش نيز اين گونه بازي كند، بي‌ترديد قهرمان جام ملت‌هاي اروپا خواهد شد.»

Comment

• مايكل اوون، مهاجم مصدوم تيم ملي انگلستان و باشگاه نيوكاسل يك سال از ميادين دور خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اوون كه در جريان بازي‌هاي جام جهاني دچار آسيب ديدگي شديد شده بود، به گفته‌ي ابتدايي پزشكان بايد تا 6 ماه از رقابت‌ها دور مي‌ماند. اكنون پزشكان زمان بسيار طولاني‌تري را براي درمان اين بازيكن عنوان مي‌كنند.

گلن روئدر، مربي نيوكاسل به BBC گفت:« نمي‌دانم آيا او در اين فصل از رقابت‌ها مي‌تواند بازي كند يا خير؟»

اوون در بازي‌هاي گروهي جام جهاني ميان تيم‌هاي انگلستان و سوئد از ناحيه‌ي پا به شدت آسيب ديد. به اين ترتيب بر خلاف حدس‌هاي اوليه اين بازيكن بيست و شش سه ساله يك سال تمام دور از ميدان خواهد بود.

روئدر ادامه داد:« مايكل براي برطرف شدن آسيب ديدگي‌اش به زمان نياز دارد. اگر ما بخواهيم براي او زماني تعيين كنيم و به عنوان مثال بگوييم كه او در ماه مارس به فوتبال بازخواهد گشت و اين امر رخ ندهد، مشكلات بيشتري به وجود خواهد آمد.»

Comment

• كارلوس دونگا، سرمربي جديد تيم ملي برزيل پس از تساوي يك بر يك تيمش در بازي دوستانه چهارشنبه برابر نروژ، از تصميم گذشته‌اش در مورد كنار گذاشتن ستارگان اين تيم منصرف شد. اين سرمربي بار ديگر رونالدينيو و كاكا را براي بازي دوستانه برابر آرژانتين و ولز به اردو فرا خواند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي برزيل در روزهاي سوم و پنجم سپتامبر (دوازده و چهاردهم شهريور ) دو ديدار دوستانه برابر آرژانتين و ولز برگزار خواهد كرد. اين ديدارها هر دو در لندن برگزار مي‌شود.

دونگا در نخستين بازي برزيل با هدايت خودش از ستارگان برزيل در جام جهاني چشم پوشي كرده بود. او مرخصي طولاني را علت اين امر خواند.

اكنون با تساوي نااميد كننده برزيل برابر نروژ و افزايش همزمان انتقادها از او، اين سرمربي با عقب نشيني آشكار از موضع قبلي‌اش، رونالدينيو از بارسلونا و كاكا از ميلان را به اردوي برزيل فرا خواند هر چند كه او هنوز هم اعتقاد چنداني به رونالدو و آدريانو ندارد.

در مقابل دونگا، رافائل سوبيس، مهاجم بيست و يك ساله‌ي پورتو آلگره قهرمان ليبرتادورس را به اردو دعوت كرد.

لوسيو، خوان و گيلبرتو بازيكنان برزيلي شاغل در بوندسليگا نيز در فهرست اصلي دونگا قرار دارند.

Comment

• با آنكه تنها دو هفته از شروع رقابت‌هاي فوتبال در آلمان مي‌گذرد و در حالي كه بسياري از كشورهاي اروپايي بازي‌هاي باشگاهي‌شان در فصل جديد را شروع نكرده‌اند، هامبورگ و طرفدارانش در اوج التهاب و هيجان به سر مي‌برند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هامبورگ كه در دو بازي گذشته خود تنها به دو تساوي بسنده كرده است، (صفر بر صفر برابر اوساسونا و يك بر يك برابر بيله‌فلد) بايد در اواسط هفته برابر تيم چهارم فصل گذشته لاليگاي اسپانيا به ميدان برود. ديداري كه براي هامبورگ جنبه‌ي حياتي دارد و سران اين باشگاه نه چندان ثروتمند آلماني روي مسايل مالي آن حساب ويژه‌اي باز كرده‌اند.

راهيابي تيم‌ها تنها به مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا براي آنها هشت ميليون يورو درآمد در پي خواهد داشت.

توماس دال و مردانش پيش از اين بازي حساس و سرنوشت‌ساز، در ابتداي هفته نيز بايد در خانه‌ي انرگي كوتبوس به ديدار اين تيم تازه راه يافته به بوندسليگاي يك آلمان بروند. هر چند براي هامبورگ و هوادارانش راهيابي به ليگ قهرمانان بسيار حياتي است، با اين حال مردان اين شهر بندري نبايد بوندسليگا و امتيازهاي بازي‌هاي اين رقابت‌ها را از نظر دور بدارند.

توماس دال، سرمربي چهل ساله هامبورگ در اين باره به كيكرگفت:« ما در آستانه‌ي هفته‌اي بسيار بسيار مهم قرار داريم كه نبايد آن را فراموش كنيم.»

سرمربي هامبورگ با گفتن اين مطلب كه او از تساوي تيمش در بازي نخست بوندسليگا برابر آرمينيا بيله‌فلد نااميد شده است، ادامه داد:« بله، صادقانه اعتراف مي‌كنم كه شگفت زده شده‌ام. ما بازي را بسيار بي‌دقت پي‌گيري كرديم.»

او در ادامه گفت‌وگو به نقش حساس نايجل ده‌يونگ در بازي برابر كوتبوس اشاره داشت و گفت:« نايجل در جلوي مدافعان بازي خواهد كرد. اما، نه به اين خاطر كه ما از او چنين چيزي را خواسته باشيم، بلكه براي آن كه او دوست دارد تمام بازي را در برابر خود داشته باشد.»

ده‌يونگ هلندي در تعطيلات نيم فصل گذشته بوندسليگا از آژاكس هلند به هامبورگ پيوست.

Comment

• بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال ايران گفت: تمامي تلاش خود را براي شکست دادن سوريه انجام داديم ولي متاسفانه نتوانستيم از فرصت‌هاي خود به خوبي استفاده کنيم و اکثر آن‌ها را به هدر داديم.

آندرانيک تيموريان پس از کسب تساوي تيم ملي ايران در مقابل تيم ملي سوريه در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: به عقيده من بازيکنان تيم ملي بازي نسبتا خوبي را از خود به نمايش گذاشتند.

وي افزود: حتي پس از گل اول هم فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم ولي با بي دقتي آن‌ها را از دست داديم و در نهايت به طور اتفاقي و بر روي اشتباه بازيکنانمان گلي را دريافت کرديم.

وي ادامه داد: به هر حال در حال حاضر و با توجه به تعطيلي ليگ و اين مسئله که بازيکنان هنوز در فشار دوران بدنسازي به سر مي‌برند، نمي‌توان انتظار يک بازي بي نقص را داشت.

تيموريان در خصوص ميزان رضايت از عملکرد خودش در اين بازي گفت: من نبايد راضي باشم، اين مربي است که بايد در خصوص عملکردم نظر دهد ولي به طور قطع اگر عملکرد مطلوبي نداشتم به طور کامل در زمين باقي نمي‌ماندم.

وي با دشوار خواندن ديدار بعدي تيم ملي در برابر کره جنوبي گفت: بازي بعدي بسيار سخت‌تر از اين بازي است، ما ميهمان کره جنوبي هستيم و بايد تمامي تلاش خود را براي کسب امتياز از آن بازي دشوار انجام دهيم.

بازيکن سابق تيم فوتبال ابومسلم خراسان كه روز پنجشنبه براي حضور در تمرينات تيم بولتون عازم انگلستان شد گفت: در تمرينات تيم بولتون شرکت خواهم کرد، اميدوارم با عملکرد خوبي که از خود در تمرينات تيم به نمايش خواهم گذاشت در ترکيب ثابت تيم در ليگ برتر حضور داشته باشم و راه خود را براي پيشرفت بيشتر در فوتبال دنيا هموارتر سازم.

وي با تكذيب صحبت‌هايي كه به نقل وي در مطبوعات و بر عليه مسوولان ابومسلم آمده است، افزود: هيچگاه نقش مسوولان ابومسلم به ويژه اکبر ميثاقيان را در رشد فوتبالم فراموش نخواهم کرد.

وي افزود: اگر امروز به اينجا رسيده‌ام نبايد زحماتي را که تاکنون برايم کشيده شده است ناديده بگيرم، ميثاقيان تاثيرگذارترين مربي من در راه رسيدن به درجه بالاي فوتبال بوده است.

تيموريان خاطرنشان كرد: برخي افراد مي خواهند با دامن زدن به شايعات بي اساس، رابطه بسيار خوبي من با ميثاقيان و ابومسلم را خراب کنند و نمي‌دانم چه هدفي را از اين رفتار خود دنبال مي‌کنند.

Comment

• تيم ملي ايران در روزي به مصاف سوريه رفت كه ديگر از علي دايي در صف اول بازيكنان با آن شماره‌ي ده معروف‌اش خبري نبود، بلكه كاپيتان جديد بازيكني بود به نام مهدوي‌كيا در سن 29 سالگي در نود و سومين بازي ملي. او بازي خوبي در اين ديدار انجام داد اما، سرمربي تيم ملي تصميم گرفت در دقيقه‌ي شصت و نه، كاپيتان را از زمين بيرون بكشد. هر چند كه «كيا» دوست داشتني تعويض بازيكن را حق مربي مي‌داند.

مهدي مهدوي‌كيا پس از بازي ايران و سوريه، شبانه به آلمان بازگشت تا خود را آماده‌ي دومين ديدار هامبورگ در بوندسليگا برابر انرگي كوتبوس كند.

مهدي مهدوي‌كيا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي ديدار برابر سوريه، گفت: شروع چندان خوبي نبود. تساوي در خانه نمي‌تواند نتيجه‌ي خوبي باشد. هر چند كه زمان زيادي از بازي را در اختيار داشتيم اما، نتوانستيم به نتيجه‌اي بهتر از تساوي دست پيدا كنيم و اين نتيجه‌اي نبود كه دلخواه‌امان باشد.

وي مشكل اصلي تيم ملي را هماهنگي كم بازيكنان عنوان كرد و گفت: باور دارم كه تمرينات بيشتر مي‌تواند تيم را به هماهنگي بهتر برساند. ما در بازي با سوريه موقعيت‌هاي فراوان گلزني را به دست آورديم اما، به غير از يكي، باقي فرصت‌ها با بي‌دقتي از دست رفت.

مهدوي‌كيا درباره‌ي تعويض خود در دقيقه‌ي 69 گفت:‌ مشكل خاصي نبود، اين نظر سرمربي تيم ملي بود و من هم آن را به راحتي پذيرفتم. از اين كه بيرون آمدنم با گل همراه شد، خوشحال شدم.

مهدوي‌كيا ادامه داد: بيشتر زمان بازي در اختيار ما بود اما، در فوتبال به تيمي سه امتياز كامل را مي‌دهند كه توانسته باشد، در نتيجه پيروز باشد، با اين حال اطمينان دارم كه مي‌توانيم در بازي برگشت نتيجه را جبران كنيم. هر چند كه سوريه در اين چند ساله هميشه تيم ما را اذيت كرده، ولي در ديدارهاي باقي مانده راهي به جز پيروزي نداريم.

وي درباره‌ي كاپيتاني خود در تيم ملي به ايسنا گفت: كاپيتان تيم ملي شدن افتخار بسيار بزرگي است و من نيز از اين مساله بسيار خوشحالم.

مهدوي‌كيا درباره‌ي ديدار يازدهم شهريور برابر كره‌ي جنوبي و احتمال همراهي تيم ملي، گفت: اين بازي در روزهاي فيفاست و فكر نمي‌كنم مشكلي بابت حضور در اين ديدار داشته باشم و در صورت هماهنگ شدن به اين بازي مي‌رسم.

وي درباره‌ي تيم ملي كره‌ي جنوبي اظهار كرد: فكر نمي‌كنم كه كسي شكي درباره‌ي قدرت اين تيم داشته باشد. كره‌ي جنوبي هميشه از بهترين‌هاي آسيا بوده و بايد با آمادگي كامل به مصاف اين تيم برويم. ديدار برابر كره‌ي جنوبي ديدار مشكلي برايمان خواهد بود.

مهدوي‌كيا در ادامه‌ي گفت‌وگوي خود با ايسنا درباره‌ي وضعيت هامبورگ، گفت: شروع بدي داشتيم. تساوي در زمين خودي در نخستين هفته برابر آرمينيا بيله‌فلد نتيجه‌ي خوبي نبود. اما، امسال كار سختي را نسبت به سال گذشته داريم. با توجه به اين كه سال گذشته نتايج بسيار خوبي گرفتيم، تيم‌هاي ديگر با انگيزه‌ي فراواني روبروي ما صف‌آرايي مي‌كنند. اين هفته هم بايد در خانه انرگي كوتبوس به مصاف اين تيم برويم كه فكر مي‌كنم اين ديدار هم چندان آسان نباشد.

شماره‌ي هفت هامبورگ درباره‌ي تساوي اين تيم برابر اوساسونا در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا گفت: هدف اصلي ما صعود به ليگ قهرمانان اروپا است، بنابراين بايد حتما اوساسونا را شكست بدهيم. در بازي رفت به رغم اين كه موقعيت‌هاي فراواني داشتيم اما؛ متاسفانه نتيجه‌ي بدي گرفتيم. فكر مي‌كنم كه بتوانيم اين تيم را در خانه‌اش شكست بدهيم.

Comment

• سرمربي هلندي نيم فصل گذشته‌ي پرسپوليس تهران از كشور آفريقايي كامرون سردرآورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آري هان در تيم ملي كامرون جانشين آرتور جرج، سرمربي پرتغالي پيشين اين تيم شد.

فيليپه امبارگا امبوما، وزير ورزش كامرون خبر فوق را در راديو دولتي اين كشور اعلام كرد. تئودور يونگ و توماس نكونو، دستياران هان در تيم ملي كامرون خواهند بود.

هان كه پيشتر هدايت اشتوتگارت و نورنبرگ از تيم‌هاي بوندسليگاي آلمان را دارد، قرار است، كامرون را به جام جهاني 2010 ببرد.

كامرون نخستين تيم آفريقايي است كه در تاريخ جام‌هاي جهاني توانسته است به مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني 1990 ايتاليا صعود كند.

آرتور جرج پرتغالي يك ماه پس از حذف كامرون در بازي مرحله نيمه نهايي جام ملت‌هاي آفريقا از سمت خود كناره‌گيري كرده بود.

هان هم يك هفته پيش قراردادش را با پيروزي تهران را فسخ كرد. او در فوريه گذشته (اسفند 84) قراردادي هجده ماهه با اين باشگاه ايراني منعقد كرده بود.

Comment

• دكتر علي تاجرنيا نسبت به آنچه كه آن‌ را دخالت‌هاي بي‌ضابطه و خارج از قاعده‌ي سازمان تربيت‌بدني در امور فوتبال مي‌خواند، هشدار داد و تاكيد كرد كه مجموعه‌ي فوتبال بايد نسبت به اين دخالت‌ها هوشيار باشد.

عضو سابق هيات رييسه‌ي فدراسيون فوتبال در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: قضاوت در مورد عملكرد تيم ملي با يك بازي دوستانه و يك بازي رسمي چندان قابل قبول نخواهد بود؛ اما، از آنجا كه فوتبال سوريه جزء درجه سوم‌هاي فوتبال آسيا است به نظر مي‌آيد، بايد در خصوص بازي تيم ملي برابر اين تيم دقت بيشتري كرد و نسبت به تداوم اين روند در آينده نگران بود.

وي تصريح كرد: تحولات اخير فوتبال يك اصل را ثابت كرد. منتقدان ديروز بايد بدانند، نشستن در خارج ازگود آسان است. مديريت سالم و نتيجه‌گرا در تمام اين شرايط هدفي است كه بايد به آن دست يافت.

تاجرنيا با بيان اين كه بضاعت فوتبال نشان داده است كه پيش از اين از حداكثر ظرفيت‌ها استفاده شده است، خاطر نشان كرد: اميدوارم روند كنوني فوتبال ملي با اين رويه ادامه نداشته باشد.

وي افزود: نگرش نامطلوبي در مديريت ورزش حاكم است، متاسفانه رفتارهاي عوام فريبانه جاي خود را به توسعه و گسترش برنامه داده است. اين روند باعث نگراني است و قطعا نتيجه‌اي در بر نخواهد داشت، به مسوولان ورزش توصيه مي‌كنم كه براي اداره‌ي امور كار را به متخصص بسپارند.

عضو سابق هيات رييسه‌ي فدراسيون فوتبال با انتقاد از عزل و نصب‌هاي غير كارشناسي تاكيد كرد: نبايد ورزش را نيز همانند عرصه‌ي سياسي به سمتي برد كه با غرض ورزي، خدمات گذشتگان به فراموشي سپرده شود. در اين شرايط نسبت به بازگو كردن خيلي از مسايل احتياط مي‌كنم، چرا كه هنوز پرداختن به اين موضوع‌ها را زود مي‌دانم؛ نمي‌خواهم تصوركنند كه كنار گذاشته شدگان ديروز، آرزوي عدم موفقيت فوتبال امروز را دارند.

وي خاطرنشان كرد: موفقيت براي فوتبال ملي است. با توجه به گذشته‌ي اندك از مديريت سابق فوتبال و با نگاهي بر اتفاقات اخير فدراسيون و فوتبال ملي بايد پذيرفت كه انتقادات بي‌رحمانه از مديريت سابق مغرضانه بوده است، چرا كه عده‌اي متوجه بضاعت فوتبال شده‌اند.

تاجرنيا اظهار كرد: متاسفانه برخي از دوستان با توجه به شرايط رواني و فرصت طلبي به دنبال منكوب كردن جريانات بودند. كساني كه حرمت‌ها را نگه نداشتند و رفتارهاي نابخردانه‌اي انجام دادند، امروز خودشان متضرر شوندگان اصلي اين بازي هستند.

وي افزود: روند انتصابات و برنامه‌هاي اخير فدراسيون فوتبال به‌گونه‌اي بوده است كه استقلال فدراسيون مخدوش شده است. اگرچه سعي مي‌شود با اصلاح اساسنامه و متناسب كردن برنامه‌ها با آيين نامه‌ي فيفا اين جريان به حداقل ممكن كاهش يابد؛ اما، آنچه كه با سيطره‌ي سازمان تربيت‌بدني حاصل شده است، نمي‌تواند به اين سادگي راه در ايجاد فضاي آزاد و سالم باز كند.

تاجرنيا تاكيد كرد: دخالت‌هاي سازمان در فدراسيون فوتبال به گونه‌اي بوده است كه بي‌نظيرترين حالت ممكن را در طول تاريخ اين فدراسيون رقم زده است. متاسفانه فدراسيون فوتبال اختيار خود را از دست داده است و كساني كه در اين مجموعه وارد شده‌اند، تنها دكوري بيش نيستند تا زمينه‌اي را براي تصميمات و تغييرات آينده‌ي سازمان تربيت‌بدني فراهم كنند.

عضو سابق هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران در پايان با تمجيد از امير قلعه‌نويي تاكيد كرد: قلعه‌نويي براي فوتبال استقلال و ملي زحمت مي‌كشد. در مقطع كنوني توقع اين بود كه قلعه‌نويي در تيم استقلال بماند و حلقه‌ي افتخاراتش را با حضوري موفق در ليگ قهرمانان آسيا تكميل كند؛ اما، در شرايط كنوني نيز براي تيم ملي و كادر فني آرزوي موفقيت و سربلندي دارم.

Comment

• عضو سابق هيات مديره باشگاه پيروزي (پرسپوليس) گفت: «سازندگي» در باشگاه پرسپوليس فراموش شده است. اگر با دنيزلي قهرمان هم شويم، با توجه به ساختار كنوني باشگاه هيچ دردي از پرسپوليس دوا نخواهد شد.

جعفر كاشاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پرسپوليس بايد به فكر آينده‌ باشد. باشگاه بايد با يك برنامه‌ريزي درست، هدفمند عمل كند و ساختار فوتبال پايه‌ را در جهت بهبود شرايط آينده‌ تقويت كند. بايد به فكر 10 سال آينده بود.

وي تصريح كرد: اگر بتوانيم با دنيزلي مقام قهرماني را نيز كسب كنيم، تنها يك كاپ به ويترين افتخارات تيم اضافه خواهد شد؛ اما، واقعا جاي اين ويترين كجاست!؟ پرسپوليس تا زماني كه با مالك مشخص ابتدايي‌ترين امكانات را نداشته باشد، نمي‌تواند هيچ ادعايي داشته باشد.

كاشاني تاكيد كرد: امروز درخت گردو مي‌كاريم و فردا دنبال برداشت محصول هستيم. اين يكي از اشتباه‌ترين سياست‌هاي حرفه‌اي فوتبال ايران است.

عضو سابق هيات مديره‌ي پرسپوليس با بيان اين كه باشگاه پيروزي بايد داراي آكادمي فوتبال باشد گفت: پرسپوليس در حال حاضر تنها يك تيم است كه دادكان به اين تيم يك ساختمان داده است و اسم آن را باشگاه گذاشته‌اند. معتقدم بايد جايگاه باشگاه مشخص باشد تا بتوان باشگاهداري كرد.

وي تصريح كرد: افكار بزرگ، آدم‌هاي بزرگ مي‌خواهد. اگر روند امروز ورزش و به خصوص فوتبال تداوم داشته باشد، هيچ آينده‌اي نمي‌توان براي آن تصور كرد.

كاشاني افزود: هيات مديره‌ي كنوني باشگاه پيروزي يك تيم قوي و علاقه‌مند به فوتبال هستند. انتظار از اين هيات مديره نيز بسيار بالا است. اميدوارم بتوانند پرسپوليس قوي را بسازند.

وي به انصاري‌فرد توصيه كرد كه به دنبال ساختن باشگاه باشد.

كاشاني به ايسنا گفت: نمي‌دانم آري هان بر اساس چه هدفي آمد و براي چه رفت؛ اما، معتقدم كه با مبلغ قرارداد دنيزلي مي‌توان برنامه‌هاي پايه‌اي زيادي را در اين تيم اجرا كرد. اگر پرسپوليس چند سال از اين هزينه‌هاي نه چندان موثر دست بكشد و به جاي آن در ساخت و سازها سرمايه‌گذاري كرده و آكادمي تاسيس كند در 20 سال‌ آينده موقعيت‌هاي بهتري خواهد داشت.

Comment

• تيري آنري كاپيتان فرانسوي باشگاه آرسنال در گفت‌وگو با كيكر از ايمانش به اين باشگاه لندني، رقابت با چلسي سخن گفت. آنري كه در آستانه‌ي فتح جام جهاني از رسيدن به اين افتخار مهم محروم شد، اكنون مي‌رود تا با سرخ‌پوشان لندني دوران جديدي را شروع كند، دوراني كه ديگر براي او با قهرماني و نه نايب قهرماني همراه باشد. چراكه در سه ماه گذشته سه عنوان نايب قهرماني را تجربه كرده است؛ نايب قهرماني ليگ برتر، نايب قهرماني ليگ قهرمانان اروپا و نايب قهرماني جام جهاني 2006 آلمان همراه با فرانسه‌ي ريموند دومنك.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آنري بيست و نه ساله سال‌هاست كه در لندن اقامت دارد. او پس از آن كه فوتبالش را در فرانسه شروع كرد، به يوونتوس تورين پيوست؛ اما، در ايتاليا هرگز موفق نبود و راهي فوتبال جزيره شد. تنها اين آرسن ونگر سرمربي فرانسوي بود كه اين نابغه‌ي فوتبال را به خوبي كشف كرد و توانست از او بازي‌هاي تماشايي بگيرد. كاري كه ديگران هرگز موفق به اين كار نشدند. چه امه ژاكه‌اي كه هانري و فرانسه با او قهرماني جهان را جشن گرفتند و يا رژه‌لمه‌اي كه جام ملت‌هاي اروپاي سال 2000 را براي خروس‌ها به ارمغان آورد. تنها اين ونگر است كه مي‌داند چگونه بايد از مهاجم شماره دوازده خود بازي بگيرد. در زير گفت‌وگوي خبرنگار كيكر با اين مهاجم گلزن مي‌آيد:

* آقاي آنري شما پس از آن كه آرسنال در ديدار پاياني فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه دو بر يك از بارسلونا شكست خورد، با اين تيم اسپانيايي وارد گفت‌وگو شديد. در پايان چرا قراردادتان را براي چهار سال ديگر با لندني‌ها تمديد كرديد؟

- از آن رو كه اين شهر وطن من شده است، مي‌خواهم براي هميشه در اين جا بمانم. بدون توجه به آن چه كه رخ خواهد داد. به خود مي‌بالم كه اين جا به عنوان يك «خارجي» خودم را به ديگران بقبولانم. به علاوه آن كه در آرسنال هنوز هم كارهايي دارم كه بايد انجامشان بدهم.

* و آن‌ها كدامند؟

- اكنون بيش از هر زمان ديگري مصمم هستم كه دوباره به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برسم و سپس قهرمان آن رقابت‌ها شوم.

* انتظارات بالا...

- هيچ گاه در يك رقابت براي رسيدن به مقام دوم و كسب عنوان نايب قهرماني به ميدان نمي‌روم.

* با اين حال آيا انتظارات شما واقع گرايانه هم هستند؟

- بله. من به اين امر كاملا معتقد هستم. در آرسنال و دوره‌ي جديدي را احساس مي‌كنم و اين البته به لطف ورزشگاه جديد و رويايي‌مان نيز هست. ما مي‌خواهيم اين ورزشگاه را هم همانند «هايبري» مشهور كنيم و صد البته جام‌هاي قهرماني را هم به اين جا بياوريم.

* آيا اين تيم جوان سواي آنچه در سال گذشته بود، استمرار و ثبات لازم را داراست.

- در اين مورد هيچ ترديدي ندارم. يك سال پيش زماني كه پاتريك ويرا آرسنال را ترك كرد، اين شوق و رغبت به شدت از ميان رفت. در اين ميان فابرگاس به خوبي مي‌تواند جاي او را پر كند. تنها پيروزي سه بر صفر در ليگ قهرمانان اروپا برابر ديناموزاگرب را در نظر بگيريد، در آن بازي او و ديگر جوانان آرسنال اين موضوع را به خوبي ثابت كردند؛ اما، در بين آنها فابرگاس چيز ديگري بود.

* چرا؟

- او به راستي شگفت انگيز است. فكر مي‌كردم كه او هنوز هم كم سن و سال باشد؛ اما، پيشرفت اين چنين سريع همانند او را هرگز شاهد نبوده‌ام. او اينك قلب آرسنال شده است و همه‌ي آرسنال به دور او مي‌چرخند! و البته خود او هم اين مسووليت را دوست دارد. او به عنوان يك بازيكن نوزده ساله بسيار با تجربه به نظر مي‌رسد. به علاوه آن كه تمام بازيكنان تيم فصل گذشته پيشرفت قابل توجهي داشتند.

* اين پيشرفت تا چه اندازه بوده است؟

- فكر مي‌كنم همه تيم‌ها به يك بازي كليدي نيازمند هستند تا بتوانند رشد كنند و اين بازي براي ما پيروزي يك بر صفرمان در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادريد بود. از آن پس ما تيم ديگري بوديم. ديديم كه مي‌توانيم برابر تيم‌هاي رويايي نمايشي رويايي داشته باشيم.

* آيا چلسي با خريد بالاك و شوچنكو در ليگ برتر دست نيافتني نشده است؟

- نه ما مي‌توانيم شانه به شانه با آنها رقابت كنيم. آنها بازيكنان برجسته‌اي را به جمع خود افزوده‌اند، با اين حال اين امر, قهرماني را تعيين نمي‌كند. در فوتبال همه چيز حول محور «تيم» و «كار تيمي» مي‌چرخد.

* آيا شما اين مورد را نقصان و كمبود چلسي مي‌دانيد؟

- بايد پذيرفت كه پيروزي‌هاي چلسي بسته به مسايل مادي يا ستاره‌هاي اين تيم نيست. آنها «مجموعه»‌اي واحد تشكيل مي‌دهند. براي همين هم به آنها احترام مي‌گذارم؛ اما, هنگامي كه همان تيم بازي با رئال مادريد باشيم، مي‌توانيم برابر آنها صف‌آرايي كنيم.

* اشلي كول مي‌خواهد آرسنال را به مقصد چلسي ترك كند. تا چه اندازه از او و تصميمش نااميد شده‌ايد؟

- اگر او از ميان ما برود، ‌ناراحت مي‌شوم. اشلي را شايد بتوان بهترين مدافع چپ جهان دانست. جايگزين يافتن براي او دشوار است؛ او پس از پاتريك ويرا دومين بازيكن كليدي است كه ما را ترك مي‌كند؛ اما, خود من اشلي را تنها به عنوان يك هم بازي از دست نمي‌دهم.

* چطور؟

- او دوست من هم هست. بسياري از مردم برداشت سراپا نادرستي از او دارند. به همه آنها مي‌گويم:« اشلي يك انسان جوان، صادق و البته دوست‌داشتني است. احترام بي‌حد و حصر من به او همواره ناگسستني خواهد بود.»

Comment

• آناليزور سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: هنوز براي قضاوت درباره‌ي عملكرد كادر فني تيم ملي زود است.

هومن افاضلي درباره‌ي تساوي تيم ملي ايران مقابل سوريه به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: از آنجا كه اين نخستين ديدار تيم ملي پس از ناكامي در جام جهاني آلمان و اعمال تغييرات درتركيب و ساختار تيم ملي بود, اكثر بازيكنان در ديدار برابر سوريه از نظر ذهني تمركز كافي و لازم را نداشته و بسيار با استرس بازي مي‌كردند.

وي ادامه داد: بازيكنان ما به جاي ارايه يك فوتبال منطقي و با حوصله به بازي احساسي روي آورده و در بعضي از موارد حتي دستورات تاكتيكي مربيان را نيز اجرا نمي‌كردند. همين عامل موجب شده بود تا بازيكنان بيشتر به بازي انفرادي روي آورده و از كارهاي تركيبي و تيمي بيش از پيش غافل شوند؛ اما, در مقابل سوري‌ها بسيار منطقي و حساب شده بازي كرده و از پرداختن به حركات انفرادي اضافي پرهيز مي‌كردند.

افاضلي تاكيد كرد: به نظر مي‌رسد كه تيم ملي در بعضي از موارد نياز به تقويت دارد كه تقسيم وظايف بازيكنان از آن جمله است. بازيكنان ما در اين خصوص بايد بيشتر توجيه بوده و بازي تيمي را جايگزين حركات انفرادي كنند. همچنين مربيان بايد نحوه استفاده از فضاهاي مناسب را بر مبناي نقاط ضعف حريفان مشخص كرده و نحوه استفاده از اين فضاهاي خالي را به بازيكنان آموزش دهند.

وي درباره‌ي انتقادهايي كه از نحوه و شيوه بازي تيم ملي شده است گفت: ‌هر مربي به دنبال پياده كردن شيوه مورد نظر خود بوده و بي‌ترديد در انتخاب تاكتيك بازي تيمش مختار است. اجراي يك سيستم منوط به در اختيار داشتن ابزار مناسب آن است و يك مربي بر اساس امكانات و ابزاري كه در دست دارد, درباره‌ي تاكتيك تيم خود تصميم‌گيري مي‌كند.

آناليزور سابق تيم ملي در مورد عملكرد كادر فني تيم ملي به ايسنا گفت: هر مربي براي جا انداختن ايده‌هاي خود در يك تيم به زمان احتياج دارد و نمي‌توان با يك بازي عملكرد كادر فني را مورد ارزيابي قرار داد. نبايد به دليل يك تساوي بي‌دليل مربيان تيم ملي را مورد انتقاد و سرزنش قرار داد, چراكه چنين كاري بسيار بي‌پايه و اساس خواهد بود.

وي افزود: كار در تيم ملي با هدايت يك تيم باشگاهي بسيار متفاوت است و طبيعي است كه تبعات آن نيز چند برابر است. مربي يك تيم باشگاهي نيز پاسخگوي مديرعامل باشگاه و يا تعدادي از هواداران خواهد بود؛ اما, مربيان تيم ملي بايد پاسخگوي انتظارات مردم يك كشور باشند. به همين دليل وظايف مربي تيم ملي بسيار دشوار و سنگين است و نبايد به راحتي از او انتقادكرد.

افاضلي با اشاره به در پيش بودن بازي مقابل كره‌ي جنوبي تاكيد كرد: با توجه به زماني كه تا ديدار مقابل كره‌ي جنوبي در اختيار داريم, به احتمال فراوان اولويت كادر فني تيم ملي انجام تمرينات تاكتيكي و تيمي خواهد بود. مي‌توان اميدوار بود كه با اجراي اين برنامه سازماندهي تيمي ما كيفيت بهتري پيدا كرده و با هماهنگي بيشتري به مصاف كره‌ي جنوبي برويم.

آناليزور سابق تيم ملي افزود: متاسفانه ما بدون كوچك‌ترين شناختي از سوريه به مصاف حريف خود رفتيم و اين در فوتبال امروز دنيا اشكال بزرگي است. در سطح بين‌المللي شناخت شيوه و تركيب تيم حريف بسيار مهم و حياتي است و ما بايد روي اين موضوع تاكيد ويژه‌اي داشته باشيم. اگر به دنبال گرفتن امتياز از كره‌ي جنوبي هستيم, بايد با آگاهي كامل از اين تيم قدم به ميدان گذاشته و پيش از اين مسابقه حساس وظايف فردي و گروهي تك تك بازيكنان را براي آنها تشريح كنيم.

افاضلي در پايان خاطرنشان كرد: هيچ تيمي در دنيا نيست كه بدون اشكال و ضعف باشد. به هر صورت تيم ملي ايران نيز از اين قاعده مستثني نيست؛ اما, در شرايط كنوني بايد از اين تيم حمايت كرد تا به شرايط ايده‌آل نزيك شود. بايد توجه داشت كه انتقادهاي غير سازنده ما منجر به سرخوردگي تيم ملي و در نهايت نابودي فوتبال خواهد شد.

Comment

Working...
                                X