Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• بازيكن ملي‌پوش تيم استقلال تهران خواستار حمايت بيشتر از تيم ملي فوتبال شد.

حسين كاظمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پس از بازي با سوريه ناگهان حجم بالايي از انتقادات شروع شد. البته نتيجه‌ي بازي دلخواه ما نبود و قصد داشتيم حريف را شكست دهيم. فرصت‌هاي بسياري نيز داشتيم كه با بدشانسي از دست رفت اما، تصور مي‌كنم با توجه به اين كه مردم پس از نتايج تيم ملي در جام جهاني به دنبال يك پيروزي سريع بودند كمي بيش از اندازه اين تيم مورد انتقاد قرار گرفت.

وي افزود: پس از جام جهاني تركيب تيم ايران دچار تغيير شد و بازيكنان جديدي در كنار يكديگر كار را شروع كردند. فرصت كوتاهي براي بازي با سوريه داشتيم و تنها يك ديدار تداركاتي برابر امارات انجام داديم كه آن هم در اين فرصت چندان تاثيرگذار نبود. تصور مي‌كنم در ديدارهاي آينده با هماهنگي بيشتر ميان بازيكنان شرايط تيم ملي بهتر مي‌شود.

كاظمي خاطر نشان كرد: بازي با سوريه در تهران به پايان رسيده است و ما يك امتياز به دست آورده‌ايم، پس بهتر است اين بازي را فراموش كنيم. ما در روزهاي باقي‌مانده مي‌توانيم حسرت اين بازي را بخوريم و يا براي بازي با كره آماده شويم. بي‌ترديد كار دوم بهتر است و ما بايد هر چه سريع‌تر شرايط روحي و جسمي بهتري را پيدا كنيم.

بازيكن تيم استقلال تهران يادآور شد: حمايت رسانه‌ها و مردم از تيم ملي مي‌تواند بسيار مفيد باشد. همچنين بايد اتحاد در تيم ملي نيز بيش از پيش شود. تصور مي‌كنم اگر بتوانيم در روزهاي باقي‌مانده تا بازي با كره ديدار تداركاتي انجام دهيم و بازيكنان لژيونر نيز زودتر به تمرينات اضافه شوند در بازي با كره موفق خواهيم شد.

كاظمي ادامه داد: درست است كه ما در تهران نتوانستيم سوريه را شكست دهيم اما، در بازي كه در خانه‌ي حريف داريم شرايط فرق مي‌كند. سوريه در تهران بسيار دفاعي بازي كرد اما، بعيد مي‌دانم آنها در خانه‌ي خود نيز چنين بازي كنند. در بازي تهران كاملا مشخص بود كه ما بر سوريه برتري داريم و بي‌ترديد مي‌توانيم اين تيم را در كشورش شكست دهيم.

وي افزود: من نيز معتقدم مردم ما از نتايج جام جهاني راضي نيستند و تا حدودي با فوتبال قهر شده‌ است اما، اميدوارم در چند بازي آينده با نتايج خوب و راهيابي به دور نهايي جام ملت‌هاي آسيا مردم ايران را شاد كنيم.

Comment

• ملي‌پوشان آزادكار كشورمان در رقابت‌هاي بين‌المللي زيلكوفسكي لهستان توانستند با كسب 4 مدال طلا و يك برنز به مقام نايب قهرماني اين رقابت‌ها دست پيدا كنند.

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي رقابت‌هاي امروز و در وزن 55 كيلوگرم تقي داداشي با غلبه بر ناميك عبداله اف آذربايجاني توانست مدال طلا اين رقابت‌ها را از آن خود كند.

در وزن120 كيلوگرم فردين معصومي با غلبه بر رجب كارا ترك نيز مدال طلا را از آن خود كرد.

عليرضا رضايي، ديگر نماينده كشورمان در اين وزن با شكست مقابل حريف روس خود از دستيابي به مدال اين رقابت‌ها بازماند.

گفتني است به دليل مصدوم بودن كشتي‌گير كره‌اي فينال وزن 60 كيلوگرم برگزار نشد و كشتي‌گير اكرايني صاحب مدال طلاي اين وزن شد.

در روز نخست (شنبه) اين رقابت‌ها نيز در وزن 74 كيلوگرم، مهدي حاجي‌زاده مدال برنز گرفت و در اوزان 84 و 96 كيلوگرم، رضا يزداني و عليرضا حيدري به گردن آويز طلا نائل شده بودند.

در پايان اين مسابقات تيم تركيه در جايگاه اول قرار گرفت و تيم ايران و كره‌ي جنوبي به ترتيب به مقام دوم و سوم دست يافتند.

ملي‌پوشان اعزامي كشورمان به اين رقابت‌ها ساعت 1:30 بامداد روز سه‌شنبه (31 مرداد) از طريق فرودگاه مهرآباد به ميهن بازخواهند گشت.

Comment

• اگر كمى به حافظه تان فشار بياوريد حتماً در دوران تحصيلى خود براى يك بار هم كه شده موضوع انشاى تاريخى «علم بهتر است يا ثروت» در دستور كارتان قرار گرفته تا در مورد آن قلم فرسايى كنيد. مورد يا موضوعى كه همه مجبور بوديم باجملات دهن پركن و خوش آب و رنگ در آن توضيح دهيم كه علم بهتر است چون اگر خداى ناكرده عقيده اى برعكس داشتيم، متهم به تنبلى، بى فرهنگى و علم گريزى مى شديم و احتمالاً به انشايمان هم نمره تك مى دادند و بنابراين همه نوشتيم «علم بهتر است». در حالى كه در اين دوره و زمانه اگر ثروت نداشته باشى جاده كسب علم تبديل به گردنه اى صعب العبور مى شود و تازه وقتى علم را كسب كردى بايد در اختيار ثروت و صاحبان آن قرار دهى تا به پاس تأمين مخارج زندگى ات به كمك آن بر ثروت خويش بيافزايد. از موضوع اصلى دور نيفتيم. اين روزها بحث خوب بودن يا نبودن حضور پر تعداد ايرانى ها در ليگ امارات كاملاً داغ است. عده اى اعتقاد دارند كه ليگ امارات خوب است و لژيونرهاى ايرانى شاغل در آنجا موظفند در نقش شاگرد مدرسه هاى سابق اين موضوع انشا را بپرورانند «آنجا همه چيز خوب است. فوتباليست ها از نظر مالى كاملاً تأمين مى شوند. تمام امكانات مورد نياز وجود دارد، برنامه هاى تمرينى درست و به موقع اجرا مى شود. بازيكنان خارجى سرشناس و مربيان مطرح جهانى در آنجا مشغول به كار هستند و خلاصه همه چيز حرفه اى است.» اگر بدون عينك ريزبين و نقادانه به اين قضيه نگاه كنيم، حرف هاى آنها كاملاً درست است. ظاهراً همه چيز سر جاى خودش قرار دارد ولى در نقطه مقابل بسيارى ديگر معتقدند كه به رغم تمام امكانات مناسب موجود در ليگ كشورهاى عربى و به خصوص امارات، آنجا محل پيشرفت نيست و فوتباليست هاى ايرانى به جز افزايش قابل توجه صفرهاى حساب هاى بانكى شان از لحاظ فنى بدون كوچك ترين ترقى و رشدى فقط عمر سپرى مى كنند. سردمدار اين گروه امير قلعه نويى است كه از حدود ۴ هفته پيش سكان هدايت تيم ملى را در دست گرفته است. امير در دوران بازيگرى چند سالى در ليگ قطر بازى كرده كه البته شرايط آن دوران يعنى اواسط دهه ۶۰ به طور كلى از هر نظر با الان متفاوت است. او در حال حاضر به دليل سرمربيگرى تيم ملى مجبور است با مجموعه اى از بازيكنان كه گروهى از آنها هم در ليگ امارات شاغل هستند كار كنند.
        ليگ امارات جاى پيشرفت نيست. فقط پول آنجا خوب است. بازيكنان ايرانى آنجا خراب مى شوند و وقتى به تيم ملى مى آيند اصلاً از شرايط بدنى خوبى برخوردار نيستند.
        وقتى فرصتى دست مى دهد كه نگاهى به بازيهاى ليگ امارات داشته باشيم، دليل اين مسأله را متوجه مى شويم. كندى بازى به نحو آزاردهنده اى روى اعصاب هر فوتبالدوستى پياده روى مى كند و با وجود حضور مربيان سرشناس، فقر تاكتيكى و تكنيكى را به وضوح مى توان ديد. به همين دليل است كه همواره سراغ تكنيكى ها و گلزنان ساير كشورها مى آيند تا خلأهاى ليگ خود را به كمك پول برطرف كنند. ستاره هاى ما هم وقتى مى بينند بدون فشار آنچنانى و به لطف فقط چند دريبل و گل مى توانند خود را در دل شيوخ جا كرده و فرياد «احسنت، احسنت» برايشان به آسمان مى رود، طبيعى است كه نيازى به تمرين و فشار بيشتر نمى بينند و در واقع در فوتبال تنبل آنجا ذوب مى شوند.

البته مدافعان ليگ امارات همچنان بر مفيد بودن ليگ اين كشور پافشارى مى كنند و معتقدند اين ليگ آنقدر خوب است كه طى همين ۲ سال اخير نفراتى چون على كريمى و جواد نكونام از آنجا به اروپا ترانسفر شده اند و ضمناً از غير ايرانى هم بوبكر سانوگو را مثال مى زنند كه به هامبورگ پيوسته است. نمى دانيم اين ادعا را باور كنيم يا نه چون معتقديم رفتن كريمى به بايرن و نكونام به اوساسونا بيشتر از مربوط بودن به ليگ امارات، به بازيهاى آنها در تيم ملى ايران ارتباط دارد ولى در نقض ادعاى اين گروه فقط يك سؤال را مطرح مى كنيم؛ اگر ليگ امارات واقعاً خوب و جاى پيشرفت است چرا حتى يك بازيكن اماراتى حتى به دسته دوم اتريش، آلمان و انگليس هم ترانسفر نشده است؟ نه آقايان لطفاً سنگ آنجا را به سينه نزنيد، در ليگ امارات فقط خوب پول مى دهند و ديگر هيچ!

Comment

• نمایشی كه برابر سوریه داشتیم و نتیجه ای كه گرفتیم می تواند اتفاق خوبی برای فوتبال ایران باشد. می شود از این مسابقه خیلی چیزها را متوجه شد و برای رفع و رجوع مشكلات فیلم این بازی را ده ها بار تماشا كرد. اگر می بردیم شاید كمتر كسی به صرافت این می افتاد كه برگردد و به این بازی نگاه موشكافانه ای بیندازد، ولی حالا با این بازی دلسردكننده كه دقیقا خلاف آرزوهای مسئولین فعلی سازمان تربیت بدنی بوده، كف انتظارات این است كه كارشناسان وطنی البته اگر در حد اسم كارشناس باشند، چاره ای كنند و امیر قلعه نویی كه امروز متوجه شده برخلاف تصور پیشین اش، كار در تیم ملی بسیار دشوارتر از مربیگری در باشگاه است تدبیری بیندیشد تا روز به روز دردسرها كمتر شود. از جمله این تدبیرها می تواند این باشد كه سرمربی جوان تیم ملی ایران فكر آزمایش مجدد از بازیكنانی كه بارها امتحان شده اند و نتیجه ای نداده اند را از سر بیرون بكند. بازیكن هایی كه اگر قرار بود در عرصه بین المللی خودی نشان بدهند تا به الان موفق شده بودند كه متاسفانه هنوز نشده اند و ظاهرا هرگز نیز آبی از آنها گرم نخواهد شد. ایمان مبعلی، جواد كاظمیان، رسول خطیبی و البته تا حدودی رضا عنایتی از همین دست بازیكنان هستند كه انصافا سزاوار پوشیدن پیراهن ملی نیستند و یا این كه ظاهرا شخصیت و روحیه لازم را برای چنین سطحی ندارند. بارها گفته شده كه ستاره های باشگاهی آن هم در لیگی با كیفیت فوتبال ایران لزوما بازیكنان موفقی در رقابت های ملی نیستند و در اغلب كشورهای دیگر كه صاحب فوتبال هستند این نكته به هنگام دعوت از بازیكنان و یا به میدان فرستادن آنها رعایت می شود. ایمان مبعلی، جواد كاظمیان و رسول خطیبی همیشه در مدتی كه از سوی برانكو نادیده گرفته می شدند و این بی اعتمادی ایوانكوویچ به آنها تا جایی پیش رفت كه دشمنی خیلی از طرفداران این سه نفر را موجب شد. این سه بازیكن اما هرازگاهی كه به میدان آمدند اصلا در حد توقع بازی نكردند تا این كه با روی كار آمدن قلعه نویی دوباره شانس به آنها لبخند زد. دو بازی ملی با قلعه نویی اما گویای این بود كه این بازیكنان از نظر كیفی زیر خط استاندارد بین المللی هستند. برای اثبات این ادعا می توان دوباره به مسابقه سوریه و نیز امارات رجوع كرد. مبعلی با جثه ریز و طول گام هایی كه كوتاه هستند قادر به نفس كشیدن مقابل هافبك های تنومند تیم های ملی مقابل نبوده و نیست و چه بهتر كه به این دلایل، از نقاط قوت این بازیكن كه همان شوت های محكم، پاس های نسبتا دقیق و روحیه تیمی او است صرف نظر كرد. در كنار مبعلی، جواد كاظمیان با وجود سرعت و برندگی مناسبی كه از او در بازی های داخلی سراغ داریم هرگز در میادین آسانی مثل میدان سوریه عصای دست تیم نبوده و از این روی چشم پوشی بر قابلیت هایش فكر اشتباهی نمی تواند باشد و سرانجام رسول خطیبی كه می گفت عدم موفقیت گذشته اش در تیم ملی فقط به خاطر حضور برانكو بوده و ادعا می كرد كه اگر در جام جهانی امیر قلعه نویی به جای ایوانكوویچ روی نیمكت نشسته بود، موفق به گشودن دروازه پرتغال می شد در برابر سوریه یك ناكام صرف بود كه ساده ترین توپ های به دست آمده برابر دروازه حریف را مثل گذشته به هدر داد. جدا از این سه نفر بحث رضا عنایتی تا حدودی تفاوت دارد.
          بازیكنی كه در ابومسلم و استقلال شم بالای گلزنی خود را عیان ساخت و همیشه منتقدین علی دایی بازی كردن دایی به جای عنایتی را دستمایه ای برای انتقادات بیشتر از دایی كرده بودند، در برابر سوریه چنگی به دل نزد و حتی نتوانست یك بار در موقعیت گل قرار بگیرد.
          این در حالی بود كه او پیشتر با همان ادبیات خودش گفته بود كه اگر «مرده»اش هم در جام جهانی در زمین بود می توانست گل بزند ادبیاتی كه می تواند به خودی خود یك بازیكن را از چشم سایرین بیندازد. این توهم «خودبزرگ بینی» عنایتی به گونه ای است كه در حین مسابقه و اشتباه همبازیانش به شكل زننده ای نمود پیدا می كند. كافی است توپی كه برایش فرستاده می شود از كیفیت لازم برخوردار نباشد تا او ژست عجیب و توهین آمیزی به خود بگیرد و هم تیمی اش را شماتت كند. بی توجه به اینكه اگر سالیان پیش چنین قیافه هایی می گرفت و كسی او را مواخذه نمی كرد، فقط به خاطر این بوده كه لباس باشگاهی بر تن داشته و نه ملی و رفتار و كردارش در شبكه های تلویزیونی مختلف بازتاب نداشته است. به غیر از این ظاهر نامقبول، صحبت های جنجالی و گوشه و كنایه های مختلفی كه از زبانش شنیده می شود، به هیچ وجه در اندازه بازیكنی در حد تیم ملی نیست. این نكته را حتی فخرالدین بگوویچ مربی دروازه بان های تیم ملی در زمان برانكو به هنگام مصاحبه ای با یكی از روزنامه های ورزشی تایید كرده و اعتراف كرده بود كه اگر اختیار در دستان او بود فورا حكم به اخراج این بازیكن دردسرساز می داد. اما حالا كه خبری از دایی نیست، عنایتی از طرف سرمربی نفر اول خط حمله نام گرفته ولی حقیقت این است كه دایی روزگاری گل سرسبد فوتبال ما بود و حتی بودنش برای ما مایه دلگرمی و افتخار بود. بگذریم از سال های اخیر كه خودش تیشه به احترام خود زد ولی رضا عنایتی با این اوضاع و احوال حتی نیمی از علی دایی هم نشده و ضمنا با این رفتارهای داخل زمین و درون اردو بیشتر مایه سرافكندگی است. امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی و حداقل به خاطر القاب پرطمطراقی كه به او می دهند موظف است جلو این مسائل را بگیرد و نیز از خیر آنهایی كه فایده ای نداشته اند بگذرد. تساوی ناامیدكننده برابر سوریه حداقل این درس را برای او و دستیارانش داشت.

Comment

• مثل روزهای برزخی استقلال، قلعه نویی باز هم خودش را شماتت می كند. امیرخان مواقع باخت جمله معروفی دارد كه می گوید «از بچه ها متشكرم. آنها زحمت خودشان را كشیدند و من مسئولیت شكست را به گردن می گیرم.» در كنفرانس خبری ایران سوریه هم قلعه نویی موضع مشابهی داشت، اگرچه به هر حال موقعیت متفاوت تیم ملی باعث می شد، توپ در زمین آدم های دیگری هم بیفتد. یادش بخیر، زمانی كه قلعه نویی با اعتمادبه نفس می گفت مربیگری در تیمی مثل استقلال به مراتب سخت تر از تیم ملی است.اما اتمسفر موجود قطعا سرمربی جوان تیم ملی را به صرافت انداخته. به اینكه كمی بیشتر حواسش به دور و بر باشد، برای انگ استقلالی نخوردن، تركیب را دستكاری نكند، از پستی كه مدیران آبی برایش در نظر گرفته اند، حذر كند و... نكته دقیقا همین جا است. نمی توان مثل خود قلعه نویی اگرچه در ظاهر بود و از حواشی پیرامونی ایراد نگرفت، ولی فقط خود قلعه نویی است كه می تواند ورق را برگرداند و جو را تغییر دهد. مصاحبه فوتبال ایران با قلعه نویی سرشار از این نكته ها است. جایی كه می توان احساس كرد او برخلاف همیشه به اشتباهات ریز و درشت معترف است.
            كاش احساس مان، درست باشد

كمتر كسی فكر می كرد كه مقابل سوریه متوقف شویم، به نظر شما چه مسائلی باعث شد تا نتیجه دلخواه را نگیریم
            از لحاظ تاكتیكی و كیفیت فنی از بازیكنان راضی بودم و معتقدم كه در ساختار دفاعی و هجومی هماهنگ عمل كردیم. مشكل ما بی دقتی در زدن ضربات آخر بود و اگر از موقعیت ها استفاده می كردیم، با نتیجه ای پرگل سوریه را شكست می دادیم.
            ولی این نتیجه نگران كننده است
            قبول دارم، ولی باید این را هم در نظر گرفت كه در فوتبال اتفاقات زیادی می افتد. اگر ما بازی را می بردیم، مطالب مطبوعات برعكس می شد ولی بعضی ها كم لطفی می كنند و می نویسند كه تیم تاكتیك ندارد. ما در بازی با سوریه نزدیك به ۱۲ بار كرنر زدیم، ۶ ضربه ایستگاهی به دست آوردیم و بارها روی دروازه حریف ایجاد خطر كردیم. مگر می شود تیم بدون تاكتیك باشد و این چنین بازی كند كسانی كه این مسائل را مطرح می كنند، بهتر است یك بار دیگر فیلم بازی را تماشا كنند.
            سوریه را چطور دیدید
            آنها دو سال در كنار یكدیگر بازی كرده اند و آقای فجر ابراهیم هم برخلاف گفته هایش با این تیم به طور كامل آشنا است. سوریه قبل از این دیدار سه بازی تداركاتی را انجام داده بود و در شرایط ایده آل قرار داشت ولی ما پس از جام جهانی باید روی شرایط بدنی، روحی و تاكتیكی بازیكنان كار می كردیم و من نفرات تیم را فقط سه روز در اختیار داشتم.
            شما از این وضعیت نگران نیستید
            طبیعی است كه تساوی مقابل سوریه نگران كننده باشد ولی ما چرا آن زمان نگران نشدیم كه بازی با كره جنوبی به تعویق افتاد
            اگر این بازی قبل از جام جهانی برگزار می شد، شرایط كاملا فرق می كرد.
            پس در حال حاضر رویارویی با كره جنوبی شما را بیشتر نگران كرده است
            خیر، ما می توانیم با آگاهی كامل از شیوه بازی كره جنوبی مقابل این تیم قرار بگیریم. برخلاف سوریه از كره جنوبی شناخت كافی داریم.
            فكر نمی كنید كه كار ایران برای صعود به جام ملت ها سخت شده است
            من مطمئن هستم كه ایران صعود می كند منتهی باید تلاشمان را بیشتر كنیم.
            از نظر برخی كارشناسان تغییرات زیاد عامل ناهماهنگی بازیكنان تیم بود.
            در خط دفاع رحمان رضایی به دلیل شرایطی كه در ایتالیا داشت، به ایران نیامد. گل محمدی خداحافظی كرده بود و نصرتی هم مصدوم بود. كریمی و هاشمیان هم غایب بودند و فرهاد مجیدی هم در تركیب ثابت تیم ملی قرار داشت كه در آخرین لحظات اجازه بازی پیدا نكرد. حسین كعبی هم به دلیل مصدومیت حدود ده روز با ما تمرین نكرد. با این شرایط من باید چه تصمیمی می گرفتم تمامی این تغییرات به طور ناخواسته ایجاد شد.
            مهاجمان ما هم كه در گل زنی ناكام بودند.
            آنها از لحاظ ایجاد موقعیت و تحرك، بسیار خوب كار كردند ولی در زدن ضربات آخر كم دقت بودند. اگر خطیبی آن موقعیت مناسبی كه نصیبش شده بود را تبدیل به گل می كرد، الان همه چیز عوض شده بود.
            بعضی ها معتقدند كه در حال حاضر هیچ مهاجمی در تیم ملی نمی تواند جای دایی را پر كند.
            دایی فوتبالیست بزرگی است و ما به دلیل احترام خاصی كه برای او قائل هستیم، پیراهن شماره ۱۰ را به هیچ بازیكنی ندادیم. دایی باید در بازی های ملی به فكر خداحافظی باشد و ما هم باید برای او جایگزین های مناسبی انتخاب كنیم. اگر از ابتدا درون دروازه و خط حمله بازیكنان دیگری مورد آزمایش قرار می گرفتند، الان وضعیت بهتری داشتیم.
            چه عاملی باعث شد تا مهدوی كیا را تعویض كنید
            مهدوی كیا فوتبالیست بزرگی است ولی در فوتبال این امكان وجود دارد كه بازیكنان بزرگ هم دچار مشكل شوند. او در حد توان خودش برای ایران بازی كرد ولی ما به دلیل تغییر سیستم از ۲۴۴ به ۳۴۳ این تعویض را انجام دادیم و حتی معدنچی را كه بهترین بازیكن ما بود از زمین بیرون كشیدیم.

بعد از بازی آقای مصطفوی از تاكتیك تیم ملی ایراد گرفتند و شما هم جواب او را دادید. فكر نمی كنید این مسائل حاشیه ها را بیشتر كند
            من برای آقای مصطفوی به عنوان یك پیشكسوت احترام خاصی قائلم ولی نمی دانم چرا چنین موضوعی مطرح شد البته شاید سر ایشان هم در این روز ها خیلی شلوغ است. به هر ترتیب بهتر است آقایان تاكتیك را برای ما معنی كنند تا خیلی از مسائل روشن شود. در مورد تاكتیك تیم، كادر فنی نظر می دهند و این مسائل به كادر ستادی و اجرایی ارتباطی ندارد. در استقلال شرایطی سخت تر از این داشتیم ولی مسئولان باشگاه هیچ وقت از حمایت دست برنداشتند. این درست نیست كه با یك تساوی افكار عمومی را منحرف كنیم.
            تماشاگران حاضر در استادیوم هم فقط به مسائل باشگاهی توجه داشتند و بارها دیدیم كه نیكبخت مورد فحاشی قرار گرفت. قبول دارید كه این شرایط نگران كننده است
            قبل از اینكه سرمربی تیم ملی شوم، چند بازیكن استقلال و پرسپولیس به تیم رقیب رفتند و این هم از شانس بد من است. متاسفانه این حركات به سود تیم ملی نیست و تماشاگران باید نسبت به این موضوع دید حرفه ای داشته باشند.
            با استقلال به اردوی تركیه نمی روید
            خیر، باید به بازی مقابل كره جنوبی فكر كنم.
            به فعالیت خود در این باشگاه ادامه می دهید
            بله، كماكان مدیر فنی هستم.

Comment

• بعد از پنج سال تكراری در قفس توری، همه در انتظار ظهور یك شماره یك جدید هستند. نه اینكه بتوان از خیر روزهای خوب ابراهیم میرزاپور گذشت، نه، اما بالاخره نتیجه اعتماد و آن همه موقعیت ها و فرصت های سوخته می توانست شماره یك دوست داشتنی تری باشد، چیزی دندان گیرتر كه روی خط دروازه باعث دلگرمی و قوت قلب ما شود. منظور احمد عابدزاده نیز نیست كه شاید دیگر امیدی برای تولد دوباره اش باقی نمانده. ولی به هر حال میرزاپور هم هیچ وقت بالاتر و بالاتر نرفت. همان جا ماند تا به اندازه های ستاره شدن و بزرگی نرسد و مهمتر اینكه محبوب نباشد... و حالا نوبت وحید طالب لو است. اگر میرزاپور درست پنج سال قبل به واسطه حاشیه های تمام نشدنی پرویز برومند به شماره یك رسید، وحید موقعیت جدید را مدیون یكی دو فصل نسبتا خوبی است كه پشت سر گذاشته. بی حاشیه تر از همه و مطمئن تر از بقیه. با این همه نود دقیقه متوسط جلوی سوریه همه را به شك انداخته. آیا وحید انتخاب خوبی است و آیا می توان به او اعتماد كرد و جواب، فراز و نشیب همه این سال ها است. «به او فرصت بدهید. درست مثل خود میرزاپور.»

روزنامه ها را دیدی
              نه، چطور مگه
              میرزاپور گفته كه با وحید نباید مثل من برخورد كنید.
              خب، من تلاش خودم را كردم. درباره حرف های بقیه هم حرفی ندارم.
              از بازی راضی هستی
              بازی خوبی بود. بچه ها فوتبال خوبی ارائه كردند، اما متاسفانه نتیجه اصلا قابل توجه نبود. همه تا دقیقه ۸۸ كه گل را نخورده بودیم، به به و چه چه می كردند، اما با یك گل همه چیز عوض می شود.
              خب، ترس حذف شدن وجود دارد.
              من كه این طوری فكر نمی كنم.
              یعنی برای بازی با كره استرس نداری
              واقعا نه. حتی بیشتر از قبل انگیزه دارم. تازه ما به غیر از كره یك بار دیگر با سوریه مسابقه می دهیم.
              و اگر حذف شدیم
              می دانید مشكل ما چیست الان یك مربی ایرانی روی نیمكت تیم ملی نشسته و به همین دلیل همه انتظار دارند یك هفته ای تیم نتیجه بگیرد. اگر مربی ایرانی هم مثل خارجی ها قرارداد ببندد و تا آخر قراردادش فرصت كار كردن داشته باشد و حتی بتواند قرارداد را فسخ كند، این اتفاقات نمی افتد.
              بابت امیر قلعه نویی ناراحتی
              به نظر من با توجه به تغییراتی كه در كادر مدیریتی فدراسیون افتاده و نیز عوض شدن چهره تیم ملی و البته غیبت چند لژیونر، باید واقع بینانه به ماجرا نگاه كرد.
              درباره خودت چی
              برای خودم ناراحت نیستم. من كه از زیر تمرین در نرفتم و زیر باد كولر نخوابیدم كه خودم را شماتت كنم.
              به هر حال روی گل اشتباه داشتی.
              بله، اما از این اتفاقات می افتد. آدم كه هر روز تصادف نمی كند، هر ده سال شاید یك بار تصادف كند. ولی واقعا می گویم پیش وجدان خودم ناراحت نیستم. این اشتباه اول من نیست و آخری اش هم نخواهد بود.
              قبول، اما موقع بدی بود. بعد از چند سال پشت خط ماندن بالاخره انتظارها بیشتر بود.
              خب، مگر من چند بازی ملی دارم نهایتا دو سه تا. اگر قرار است من دروازه بان تیم ملی باشم، پس باید روی من سرمایه گذاری شود. گذشته از این مگر چندتا اشتباه كردم غیر از گل مورد دیگری هم بود
              جوزده شده بودی
              نه، من در استقلال همه بازی های بزرگ را بازی كرده ام و با تماشاچی هم بیگانه نیستم. روی گل هم فقط در محاسبه اشتباه كردم.
              یعنی می گویی استرس نداشتی به هر حال طبیعی است كه به تو هم مثل میرزاپور فرصت داده شود.
              نه، به هیچ وجه. درست است كه موقعیت تیم ملی و استقلال متفاوت است، اما من كاملا عادی بودم.
              حالا چطور
              نه، روحیه ام را از دست نمی دهم. اما به دو دلیل اعصابم خرد است. اول به خاطر آقای قلعه نویی كه بنده خدا زیر فشار است و دومی هم مردم.
              فكر می كنی برای بازی با كره شانس داری
              كارشناسان می گفتند من می توانستم در جام جهانی هم بازی كنم. حالا بازی با كره چقدر اهمیت دارد من تلاش خودم را می كنم. در تمرینات این روزها رقابت خوبی وجود دارد.
              با قلعه نویی صحبت نكردی
              نه، اما اخلاق امیرخان طوری است كه اگر كسی تلاش كند، حقش را می دهد.
              فكر نمی كنی با توجه به انتقادات وارده كمی پا پس بكشد
              ایشان خیلی تاوان جوان ها را داده. در خود استقلال چقدر من و جوان های تیم اشتباه كردیم اما نتیجه چی شد بعد از سه سال قهرمان شدیم. مطمئن باشید اگر آقای قلعه نویی ترسو بود به تیم ملی نمی رفت. آن هم در این موقعیت.
              اما حالا شانس تو كمی كمتر شده.
              الان در تیم ملی رقابت داغی وجود دارد. هر سه نفر داریم سخت كار می كنیم. قطعا میرزاپور هم شانس دارد. به هر حال با ۶۴ بازی ملی نمی توان به راحتی از خیرش گذشت. اما به عقیده من قبلا فقط ما در صورتی می توانستیم بازی كنیم كه میرزاپور یا مصدوم شود و یا اخراج ولی حالا شانس ها مساوی تقسیم شده.
              یعنی قبلا رقابت واقعی نبوده
              به هر حال سلیقه مربی این بود كه از یك نفر استفاده شود.
              این عقیده فخرالدین بود یا خود برانكو
              نمی دانم. این مسائل به من مربوط نمی شود. اما بگوویچ انصافا تمرینات خوبی می داد. ولی زیاد به نقاط ضعف و قوت گلرها توجه نمی كرد.
              همین نكته كوچكی نیست
              بله، اما آقای بابازاده در استقلال بعد از هر بازی روی اشتباهات ما كار می كردند.
              فكر می كنی چقدر زمان می خواهد تا به شرایط استقلال برسی
              نگاه كنید، می خواهم یك نكته بگویم كه شاید حتی به ضررم تمام شود. من كلا در لیگ ۶۰ تا بازی هم نداشتم. ولی در این سه چهار ساله روند رو به جلویی داشتم. اما ما سعی می كنیم همیشه از آخر شروع كنیم. خب این درست نیست. این جوری نمی توان برداشت خوبی داشت.
              جواب سئوال را ندادی.
              بازی با سوریه همه چیز را مشخص می كند. من پشت دفاع را جمع كردم. در جریان بازی بودم و با صادقی و حاج محمود و البته نیكبخت هماهنگی خوبی داشتم. تا لحظه گل هم روی همه توپ ها عكس العمل مناسبی داشتم. شاید اگر آن توپ هم گل نمی شد، روی ضربه ایستگاهی یا تك به تك گل می خوردم.
              به تركیه نمی روی
              نه، در تهران هستیم. صبح هم آقای قلعه نویی زنگ زد، گفت برویم سر تمرین تیم امید.
              بوستانی :وحید سوپرمن نیست
              مربی دروازه بانان تیم ملی معتقد است در صورتی كه كادر فنی پیشین این تیم فرصت بازی در اختیار سایر دروازه بانان به غیر از میرزاپور قرار می داد اكنون تیم ملی ایران صاحب چندین دروازه بان قدرتمند می بود.
              به گفته كریم بوستانی تیم ملی ایران برای این بازی به تازگی تشكیل شده بود و ما پس از دوازده روز بدنسازی كارهای تاكتیكی را شروع كردیم. بی تردید در این زمان نمی توان یك تیم را صددرصد برای مسابقه آماده كرد. با این وجود از نظر تاكتیكی عملكرد بدی نداشتیم و در صورتی كه موقعیت هایمان به گل تبدیل می شد شاید سه یا چهار گل به حریف می زدیم.
              وی افزود: گلی كه تیم ایران دریافت كرد تنها به دلیل اشتباه دروازه بان نبود بلكه اشتباهات از میانه میدان آغاز شد. یك بازیكن توپ را از دست داد و سپس در پشت محوطه جریمه مجبور به خطا شد. دروازه بان توپ را به كرنر فرستاد اما بر روی ضربه كرنر در شرایطی كه در منطقه جریمه یارگیری شدیدی باید وجود داشته باشد و در حالی كه دو مدافع با مهاجم سوریه ای حركت می كردند بازیكن تیم سوریه موفق تر بود و توانست ضربه سر را بزند.
              بوستانی یادآور شد: خروج طالب لو از دروازه اشتباه بود چرا كه این توپ برای او نبود اما این موضوع كه تیم ایران بر روی توپ هایی كه به تیر دوم ارسال می شود ضعف دارد را قبول ندارم چرا كه ما بر روی این موضوع كاملا كار كرده بودیم و پیش از این ضربه نیز چند فرصت كرنر و خطای مشابه نصیب سوریه شد كه مدافعان و دروازه بان ما اجازه استفاده از آن را ندادند، در واقع گلی كه ایران دریافت كرد جزء اتفاقات فوتبال بود.
              مربی دروازه بانان تیم ملی خاطرنشان كرد: فرصت كم آماده سازی، دیر آمدن لژیونرها و از دست دادن موقعیت های گلزنی عواملی بود كه دست به دست هم داد تا این بازی را با پیروزی پشت سر نگذاریم. در صورتی كه رسول خطیبی فرصت های خود را گل می كرد می توانستیم سوریه را شكست دهیم.
              بوستانی در مورد بازی با كره جنوبی نیز خاطرنشان كرد: نگرانی چندانی وجود ندارد. طبق سوابق فوتبال ایران تیم ملی ما همواره در برابر تیم های بزرگ بهتر كار كرده است و تصور می كنم با دست پر از كره و سوریه بازمی گردیم. در بازی تهران، سوریه دفاع می كرد و توانست با یك بازی فیزیكی نتیجه مورد نظر خود را بگیرد اما در كره این تیم به ما حمله می كند و می توانیم بهتر فوتبال بازی كنیم.

بوستانی همچنین گفت: طالب لو یك دروازه بان جوان است و در یكی از نخستین بازی های ملی اش همانطور كه برای بسیاری از دروازه بانان اتفاق می افتد اشتباهی داشت. بی تردید نباید انتظار داشته باشیم كه طالب لو یك روزه به سوپرمن تبدیل شود. این بازیكن نیاز به تجربه دارد. ابراهیم میرزاپور نیز پس از چهار سال حضور مداوم در تیم ملی صاحب تجربه بالایی شده است و بی تردید نباید با یك بازی این دروازه بان جوان را مورد انتقاد قرار داد.
              وی افزود: در واقع انتقاد به كادر فنی گذشته تیم ملی وارد است كه از این بازیكنان استفاده نكردند. كادر فنی گذشته حتی در بازی های دوستانه و تداركاتی معمولی نیز میرزاپور را در درون دروازه قرار می داد. زمانی كه ما در بعضی از بازی ها حریفان را با بیش از هفده گل شكست می دادیم نیز میرزاپور درون دروازه بود و این ترس كادر فنی گذشته سبب شد تا دروازه بانان ما اكنون صاحب تجربه نباشند.
              وی افزود: گزینه من برای بازی با سوریه طالب لو و رودباریان بودند اما نظر اول من طالب لو بود و اكنون نیز از این نظر دفاع می كنم.
              بوستانی در مورد استفاده از ابراهیم میرزاپور نیز خاطر نشان كرد: در صورتی كه میرزاپور تا زمان بازی با كره جنوبی به شرایط ایده آل برسد از وی استفاده می كنیم، در هر صورت بهترین و آماده ترین گزینه در روز بازی با كره درون دروازه ایران می ایستد.

Comment

• نامه فعالان جنبش زنان به فیفا :حق ورود به استادیوم‌ها را می‌خواهیم
                جمعي از فعالان جنبش زنان با فرستادن نامه‌ای برای فدراسیون جهانی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا از این دو سازمان بین‌المللی خواسته‌اند فدراسیون فوتبال ایران را وادار کنند تا موانع ورود زنان به ورزشگاه‌ها را برای تماشای فوتبال از میان بردارد.

آنها با ضمیمه کردن نامه‌ای که بیش از صد هزار نفر آن را امضا کرده‌اند خواسته‌اند این دو سازمان از اختیاراتشان برای تحت فشار قرار دادن مسئولان ورزش ایران استفاده کنند.
                مدافعان حق ورود زنان به ورزشگاه‌ها، جلوگیری از ورود زنان را به استادیوم‌های ورزشی مصداق تبعيض جنسيتي در فوتبال دانسته و خواستار احقاق حقوق شهروندي خود در این زمینه شده‌اند.
                آنها گفته‌اند تعدادي از اعضاء گروه‌شان به خاطر مطالبه این حق مدني‌ تاکنون چندین بار بازداشت شده و یا مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند.
                نسرین افضلی از مدافعان حق ورود زنان به استادیوم‌ و از امضاکنندگان این نامه به زمانه گفت: بهانه آنها برای جلوگیری از ورود ما به استادیوم‌ها مساله امنیت است. سوال ما این است که چرا امکان ایجاد امنیت برای زن‌های غیر ایرانی وجود دارد اما برای زن‌‌های ایرانی ممکن نیست؟
                او گفت:ما تا امروز چندین بار تلاش کرده‌ایم از راه‌های مدنی مسئولان را متوجه کنیم حضور ما در استادیوم باعث به هم خوردن نظم آنجا نمی‌شود اما آنها قصد ندارند تغییری در این شرایط ایجاد کنند.
                پیش از آغاز بازی‌های جام جهانی در آلمان محمود احمدی نژاد در نامه‌ای به محمد علی آبادی، رييس سازمان تربيت بدنی، دستور داد بخشی از مرغوب‌‌ترين مکان‌‌های تماشاگران در ورزشگاه‌‌هايی که مسابقات فوتبال ملی و مهم برگزار می ‌شود، به‌طور ويژه به بانوان و خانواده ‌ها اختصاص پیدا کند اما این نامه احمدی‌نژاد با واکنش برخی مراجع تقلید مواجه شد.
                آيت الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نیز به رئیس‌جمهور ایران دستور داد نظر مراجع تقليد در اين باره را محترم بشمرد و اين تصميم بازنگری شود.

پس از آن الهام، سخنگوی دولت الهام گفت در پی اين دستور، محمود احمدی نژاد، رئيس جمهوری، تاکيد کرده است که در اين زمينه طبق نظر رهبر عمل خواهد شد.

به این ترتیب فعالان زن ایرانی از هرگونه تغییری از درون برای رسیدن به خواسته‌هایشان ناامید شده‌اند راه‌های تازه‌ای را دنبال می‌کنند. نامه‌نگاری به سازمان‌های بین‌المللی و تلاش برای جلب حمایت آنها راه تازه‌ای است که آنها تجربه می‌کنند.

Comment

• مربي آناليزور تيم ملي فوتبال ايران پس از بازگشت از كره‌ي جنوبي گفت: تصور مي‌كنم در ديدار برابر كره تيم ايران عملكرد بهتري داشته باشد.

ماركار آقاجانيان كه به منظور بررسي ديدار تيم‌هاي چين تايپه و كره‌ي جنوبي به سئول سفر كرده بود پس از بازگشت به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اطلاعات بسياري از اين بازي يادداشت كردم كه جزييات را در اختيار قلعه‌نويي، سرمربي تيم ايران قرار داده‌ام. كره تيم بسيار خوبي است و بر خلاف برخي نظرات با تمام قوا در دور مقدماتي شركت كرده است. در ديدار برابر چين تايپه هشت بازيكن اصلي و چهار بازيكن ذخيره‌ي اين تيم از نفرات حاضر در جام جهاني آلمان بودند.

وي افزود: تصور مي‌كنم با توجه به اين كه ديدار برابر ايران براي كره حساس‌تر از بازي با چين تايپه است، در اين بازي با تعداد بازيكنان بيشتري از نفراتي كه در جام جهاني حاضر بودند به ميدان بيايد.

آقاجانيان خاطر نشان كرد: با آنكه چين تايپه حملات چنداني بر روي دروازه‌ي كره انجام نداد اما، نقاط ضعف اين تيم را مورد بررسي قرار دادم و تصور مي‌كنم در ديدار برابر اين تيم در كره بتوانيم از اين نقاط ضعف استفاده كنيم.

آناليزور تيم ملي خاطر نشان كرد: چندان در مورد مسايل فني اظهار نظر نمي‌كنم اما، اين يك واقعيت است كه بازيكنان ما با آمادگي نه چندان بالا به مصاف سوريه رفتند، بي‌ترديد ما تا زمان بازي با كره از نظر هماهنگي و نظم تيمي به شرايط بهتري دست پيدا مي‌كنيم و بازيكنان ما نيز فرصت بيشتري براي استراحت دارند.

آقاجانيان يادآور شد: از بازيكنان حرفه‌يي انتظار مي‌رود كه در دوران استراحت پس از پايان مسابقات ليگ استراحت مطلق نكنند و به تمرينات خود ادامه دهند اما، برخي بازيكنان ما نزديك به دو هفته در استراحت مطلق بودند و اين باعث شد تا دوران بدنسازي تيم مدتي طول بكشد.

وي افزود: بي‌ترديد تيم ايران در بازي آينده مقابل كره بسيار بهتر از ديدار با سوريه ظاهر مي‌شود و من اعتقاد بسياري دارم كه ما از كره دست خالي بازنمي‌گرديم. اميدوارم مشكلات بدني بازيكنان تا زمان اين بازي برطرف شود.

Comment

• عصر چهارشنبه، وقتی اين تيم روی زمين چمن استاديوم آزادی پا گذاشت کمتر کسی پيش بينی می کرد نتيجه بازی تدارکاتی مقابل امارات تکرار شود: برد خفيف يک بر صفر. همه توقع بازی و نتيجه بهتری را داشتند اما حتی اين هم تا دقيقه ۸۸ بود؛ وقتی توپ با ضربه سر زايد چابو، شماره ۲۰ سوری ها در دروازه وحيد طالب لو جا گرفت آه از نهاد تمام ايرانی های بهت زده برخواست.
                    اين نتيجه (يک-يک) می تواند فاجعه ای را در پی داشته باشد: حذف تيم ملی از مسابقات جام ملت های آسيا. ديگر رقيب تيم ما، کره جنوبی است که با استفاده از ضعف شديد رقيب غرب آسيايی خود، حالا با ۶ امتياز صدر جدول گروه را از آن خود کرده.
                    تيم ايران با اين نفرات بازی را آغاز کرد: طالب لو، شکوری، فکری، صادقی، معدنچی، مهدوی کيا، تيموريان، نکونام، واحدی نيکبخت، عنايتی و خطيبی. حسين کعبی که در تمام سال های اخير بازيکن ثابت و نسبتاً موفقی بوده، ۹۰ دقيقه بازی را از روی نيمکت ذخيره ها تماشا کرد. ضمن اينکه ايمان مبعلی پس از مدت ها برای تيم ملی به ميدان رفت. اين بازيکن جوان گرچه در بدو ورود، پاس تک گل بازی را به جواد نکونام داد ولی برخلاف جواد و مثل ديگر امارات رفته های ما، کند و سنگين نشان داد؛ زوج خط حمله يعنی رسول خطيبی و رضا عنايتی ناموفق بودند و گرچه هرکدام يک گل آفسايد زدند اما جز غرزدن به هم تيمی ها و اعتراض به تيم داوری کار ديگری از اين دو ديده نشد. خصوصاً عنايتی که با غروری عجيب در زمين قدم می زد و مدام با زلف افشانش ور می رفت!
                    از سرنوشت آرش برهانی هم که همه مطلعند: اين بازيکن در اقدامی کاملاً غير حرفه ای پيش از بازی های جام جهانی به تيمی اماراتی پيوسته بود وقبل از بازی مقابل سوريه اعلام شد از ليست تيم خط خورده است. به اين نفرات جواد کاظميان را هم اضافه کنيد که گرچه اخيراً به ليگ ضعيف امارات پيوسته ولی با ديدن افت شديد بقيه، متاسفانه بايد آينده نه چندان اميدوار کننده ای برای او متصور بود.
                    در اين بازی جواد به ضرب تشويق های شديد تماشاگران پرسپوليسی به ميدان رفت و جای مهدی مهدوی کيا را در جناح راست گرفت. در شرايطی که تيم ما به گل نياز داشت، معلوم نيست چرا مهدی که از بهترين نفرات تيم بود از زمين خارج شد. شايد اين پاسخی بود به اظهارات اخير او درباره کاپيتانی تيم ملی؛ مهدوی کيا عقيده داشت کاپيتان تيم بر اساس سابقه ملی تعيين می شود و به اين ترتيب به صورت غير مستقيم خود را کاپيتان اعلان کرد. اما او در اواسط نيمه دوم مجبور شد بازوبند کاپيتانی را بر بازوی فکری بسته و از زمين بيرون برود تا ياد بگيرد ديگر سرمربی خود را نرنجاند!
                    محمود فکری و مدافعان ديگر هم در مقابل معدود حمله های سوری ها روز آرامی را سپری کردند؛ آنها در همان تک حمله جدی حريف مغلوب شدند تا منتقدان اين خط دوباره لب به اعتراض باز کنند. هنوز بر سر دعوت فکری به تيم ملی و سپردن پست حساس دفاع پوششی به اين مدافع پا به سن گذاشته دعوا است. منتقدان می گويند او به دليل رفاقت آشکار با سرمربی به کار گرفته شده در حالی که در تيم باشگاهی اش بر سر نخواستنش دعواست! اين در حالی است که هنوز بازی های اصلی ايران در اين گروه (رفت و برگشت برابر کره جنوبی) باقی مانده و معلوم نيست اين مدافعان در برابر تيم های بزرگ تر چه کارنامه ای خواهند داشت.
                    شايد تنها نکته مثبت و اميدوارکننده بازی مقابل سوريه، آمادگی جواد نکونام بود که مثل روزهای اوجش می جنگيد و شوت می زد. تک گل ايران روی شوت محکم اين هافبک اوساسونای اسپانيا به ثمر رسيد تا ثابت شود ميان ليگ مضحک امارات تا ليگ های معتبر دنيا خيلی فاصله است. از ديگر نکات قابل توجه می توان از شماره های عجيب بازيکنان ياد کرد؛ مثلاً خطيبی ۴۴ و کاظمی ۴۷ پوشيده بود و در اتفاقی نادر، شماره ۱۰ در زمين ديده نشد. شماره ای که سال ها بود بر تن علی دايی می ديديم و گويا حالا بازيکنان بد جوری از پوشيدنش اکراه دارند!
                    در ديدی کلی بايد گفت: تيمی که امير قلعه نويی به دست گرفته پر است از بازيکنان جوان اما باتجربه و کارآمد. اگر او نمی تواند با اين نفرات نتيجه بگيرد، ايراد کار رابايد در جای ديگری جست. او می تواند تا ابد مشکلات تيم اش را بر سر برانکو ايوانکويچ آوار کند ولی گاهی خرج کمی انصاف هم ضرر ندارد؛ حدود دو ماه از پايان کار «آن مردک نامسلمان»(!) می گذرد و اگر قلعه نويی می خواهد باز هم پس از برد های تيم اش جمله کليشه ای «خدا را شاکريم» را به خبرنگاران بگويد، بايد يا فکری اساسی برای خود و تيم ملی کند و يا به همان استقلال محبوبش بازگردد.

Comment

• دنيزلي: آرى‌هان، «ترکيه- هلند» را ببيند تا من‌ را به‌ ياد آورد بايد با تمام‌ وجود عجله‌ کنم‌

آرى‌هان‌ از پرسپوليس‌ رفت‌ و مصطفى‌ دنيزلي، مربى‌ معروف‌ و محبوب‌ ترک‌ که‌ يک‌ سال‌ و نيم‌ هدايت‌ تيم‌ پاس‌ تهران‌ را بر عهده‌ داشت‌ سرمربى‌ سرخ‌پوشان‌ شد. شايعه‌ عدم‌ استفاده‌ از استيلي، اوضاع‌ و احوال‌ حاکم‌ بر پرسپوليس، حرف‌هاى‌ آرى‌هان‌ و... دنيزلى‌ را وادار به‌ پاسخگويى‌ کرده‌ است:
                      چه‌ زمان‌ به‌ ايران‌ برمى‌گرديد؟
                      ما فرصت‌ زيادى‌ نداريم‌ و بايد خيلى‌ زود به‌ پرسپوليس‌ برگرديم‌ و در تمرينات‌ اين‌ تيم‌ شرکت‌ کنيم‌ چون‌ کارهاى‌ زيادى‌ داريم. البته‌ برنامه‌ تمرين‌ را با استيلى‌ و نورالدين‌ هماهنگ‌ کرده‌ام‌ و تمرينات‌ اين‌ چند روز هم‌ زير نظر من‌ دنبال‌ شده‌ اما دوشنبه‌ شب‌ وارد ايران‌ مى‌شوم‌ و صبح‌ سه‌شنبه‌ در اولين‌ تمرين‌ پرسپوليس‌ حاضر مى‌شوم.
                      شايعه‌ شده‌ که‌ مى‌خواهيد استيلى‌ را جواب‌ کنيد.
                      اين‌ خبر براى‌ من‌ عجيب‌ است. من‌ بر استفاده‌ از مربى‌ ايرانى‌ در کادر تيم‌ تأکيد داشته‌ام‌ و در مورد استيلى‌ هم‌ بايد بگويم‌ که‌ او را به‌ خوبى‌ مى‌شناسم. حميد واقعاً‌ مرد خوبى‌ است‌ و خصوصاً‌ الان‌ خيلى‌ مى‌تواند به‌ من‌ کمک‌ کند، در حالى‌ که‌ هنوز بازيکنان‌ تيم‌ را به‌ خوبى‌ نمى‌شناسم‌ و استيلى‌ بايد به‌ من‌ کمک‌ کند. من‌ به‌ حميد استيلى‌ علاقه‌مند هستم‌ و حتى‌ جلسه‌ مشترکى‌ با يکديگر داشتيم‌ که‌ برنامه‌هاى‌ تمرينى‌ را هماهنگ‌ کرديم. او دستيار من‌ در پرسپوليس‌ خواهد بود. آنها که‌ از قول‌ من‌ در روزنامه‌هايشان‌ نوشتنند که‌ استيلى‌ را نمى‌خواهم‌ دروغگو هستند.
                      فکر مى‌کنيد زمان‌ کافى‌ براى‌ حضور در فينال‌ جام‌ حذفى‌ را در اختيار داريد؟
                      اگر تمرينات‌ پرسپوليس‌ شروع‌ نشده‌ بود شايد زمان‌ زيادى‌ نداشتيم‌ اما اين‌ تيم‌ زمان‌ زيادى‌ است‌ که‌ تمرينات‌ را آغاز کرده‌ و در شرايط‌ خوبى‌ قرار دارد، مى‌خواهم‌ زودتر در تمرينات‌ حاضر شوم‌ تا بتوانم‌ زودتر برنامه‌ ريزى‌ کنم‌ و البته‌ براى‌ حضور در بازى‌ فينال‌ جام‌ حذفى‌ بايد عجله‌ کنيم‌ چون‌ مدت‌ زيادى‌ تا اين‌ مسابقه‌ باقى‌ نمانده‌ است. ما برنامه‌هايى‌ براى‌ اين‌ مسابقه‌ خواهيم‌ داشت.
                      از سپاهان‌ تا چه‌ حد شناخت‌ داريد؟
                      سپاهان‌ را سال‌ گذشته‌ به‌ خوبى‌ مى‌شناختم‌ اما طبيعتاً‌ تغييرات‌ زيادى‌ در اين‌ تيم‌ به‌ وجود آمده‌ و از مسئولان‌ پرسپوليس‌ درخواست‌ کرده‌ام‌ تا از اين‌ تيم‌ برايم‌ اطلاعات‌ جمع‌ کنند.
                      از شرايط‌ فعلى‌ پرسپوليس‌ تا چه‌ حد اطلاع‌ داريد؟
                      تيم‌ وضعيت‌ خوبى‌ دارد و بازيکنان‌ خوبى‌ در اين‌ فصل‌ جذب‌ تيم‌ شده‌اند اما به‌ يک‌ مدافع‌ و يک‌ مهاجم‌ جديد نيازمندم، اگر امکان‌ بازگشت‌ کاظميان‌ وجود داشته‌ باشد ديگر نيازى‌ به‌ جذب‌ مهاجم‌ نداريم.
                      از قول‌ آرى‌هان‌ گفته‌اند که‌ او شما را نمى‌شناسد.
                      ترجيح‌ مى‌دهم‌ در اين‌ مورد چيزى‌ نگويم‌ اما اگر واقعاً‌ ايشان‌ چنين‌ حرفى‌ زده‌اند پيشنهاد مى‌کنم‌ به‌ بازى‌ ترکيه‌ و هلند نگاه‌ کنند!

Comment

• جدايى‌ام‌ از مسينا حتمى‌ است‌ رحمان: هنوز کارم‌ با ليورنو تمام‌ نشده‌ است!

درحالى‌ که‌ اکثر سايت‌هاى‌ خبرى‌ از پيوستن‌ رحمان‌ رضايى‌ به‌ ليورنو خبر داده‌اند، اما هنوز رحمان‌ اين‌ خبر را تأييد نکرده‌ است. رضايى‌ درباره‌ وضعيت‌ خود گفت: با باشگاه‌ مسينا همچنان‌ درحال‌ مذاکره‌ هستم‌ و آنها فعلاً‌ رضايت‌نامه‌ام‌ را براى‌ ليورنو صادر نکرده‌اند ولى‌ من‌ با ليورنو به‌ توافق‌ رسيده‌ام. من‌ هنوز قراردادى‌ با ليورنو به‌ امضا نرسانده‌ام‌ و کارم‌ با اين‌ تيم‌ تمام‌ نشده‌ است. البته‌ ظرف‌ روزهاى‌ آينده‌ تيم‌ آينده‌ام‌ را به‌طور رسمى‌ اعلام‌ خواهم‌ کرد. مشکلاتى‌ برايم‌ به‌وجود آمده‌ که‌ نمى‌توانم‌ در مسينا بمانم‌ و جدايى‌ام‌ از اين‌ تيم‌ حتمى‌ است.

Comment

• سايت باشگاه هامبورگ با اشاره به كاپيتاني مهدي مهدوي كيا در ديدار دو تيم ايران و سوريه با مطلبي تحت عنوان "افتخار مهدي" نوشت: تيم ايران در يكي از مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا تنها توانست به يك تساوي يك بر يك مقابل تيم سوريه دست يابد. در اين ديدار بازيكن محبوب تيم هامبورگ با كسب افتخار كاپيتاني تيم ملي كشورش به هامبورگ بازگشت.

به گزارش ايسنا، سايت هامبورگ در ادامه مي‌نويسد: مهدوي كيا در نود و سومين بازي ملي ، بازوبند كاپيتاني را از مهاجم سابق هرتابرلين و بايرن مونيخ (علي دايي) گرفت.

مهدي گفت: «بستن بازوبند كاپيتاني تيم ملي افتخاري بزرگ و بسيار عالي است اما، متأسفانه نتيجه اي كه در اين بازي گرفتيم براي ما بسيار بد بود.»

Comment

• " كارلو آنجلوتي " سرمربي تيم فوتبال آث ميلان مي‌گويد تيمش در ديدار سه شنبه شب در برابر ستاره سرخ بلگراد در مرحله برگشت دور سوم مسابقات مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا باوجود پيش افتادن از اين تيم با نتيجه يك بر صفر در ديدار رفت ، عقب نشيني نخواهد كرد .

به گزارش خبرگزاري رويترز از بلگراد ، آنجلوتي روز دوشنبه در پايتخت صربستان به خبرنگاران گفت :" ما براي دفاع از برتري خود در مرحله رفت حمله خواهيم كرد و بازدن گل اول آنان را عقب خواهيم زد."
                            وي اظهار داشت :" شيوه بازي ما هميشه همين است و ما در برابرستاره‌سرخ استراتژي خود را تغيير نخواهيم داد ."
                            ميلان پس از قرار گرفتن در مكان دوم مسابقات سري آ ايتاليا به طور مستقيم به رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا راه يافت ولي بعدا به دليل دخالت در تباني در فوتبال ايتاليا به مكان سوم سقوط كرد و مجبور شد در مسابقات مقدماتي شركت كند .

در نتيجه اين قهرمان شش‌باره ليگ اروپا وارد سومين دور مسابقات شد و آنجلوتي عقيده دارد كه تيمش مي‌تواند بر جو خصمانه در بلگراد و تيم با انگيزه ميزبان غلبه كند .

وي گفت :" ما انتظار نداشتيم در مراحل راهيابي شركت كنيم و وقت كافي در تدارك اين مسابقات نداشتيم، ولي در كل ما آماده‌ايم ."

Comment

• رونالدينيو از تصميم يكشنبه شب " ساموئل اتوئو " هم تيمي خود در بارسلونا مبني بر عدم شركت در جشن قهرماني سوپرجام اسپانيا دفاع كرد .

به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، اين تصميم اتوئو در اعتراض به تعويض شدن وي با " ايدور گوديانسن " يار تازه وارد به بارسلونا صورت گرفت .

اين ملي پوش كامروني كه فصل گذشته با به ثمر رساندن ‪ ۲۶‬گل ، آقاي گل لاليگا شده است پيش از پيروزي نهايي سه بر صفر بارسلونادر برابر اسپانيول ، ورزشگاه "نو كمپ " را ترك كرد بي‌انكه مدال پيروزي خود را دريافت كند.

رونالدينيو روز دوشنبه به خبرنگاران گفت :" آنچه اتفاق افتاد قابل درك است چرا كه وي از آن نوع بازيكناني است كه دوست دارد هميشه در زمين باشد و در غير اين صورت ناراحت خواهد شد ."
                              وي گفت :" به هرحال ، اين نوع مسائل در رختكن به بهترين نحو حل وفصل مي‌شود ."
                              " فرانك ريكارد " سرمربي بارسا نيز در كنفرانس خبري خود پس از بازي يكشنبه شب اين حادثه را كم اهميت شمرد.

Comment

• تيم فوتبال ناتينگهام فارست قهرمان اسبق اروپا، دوشنبه شب با تحمل يك شكست غير منتظره يك برصفر از "آكرينگتون استانلي" حريف گمنام خود در همان دور اول مسابقات جام حذفي انگليس حذف شد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، "پل ميولين" تنها گل مسابقه را براي تيم دسته چهارمي آكرينگتون به ثمر رساند كه در اين فصل پس از ‪ ۴۴‬سال غيبت توانسته است به ليگ فوتبال راه يابد.

فارست كه در سالهاي ‪ ۱۹۷۹‬و ‪ ۱۹۸۰‬دو بار قهرمان اروپا و در فواصل سالهاي ‪ ۱۹۷۸‬تا ‪ ۱۹۹۰‬چهار بار قهرمان جام حذفي شده در دسته سوم قرار دارد و در اين فصل با كسب چهار پيروزي شروعي عالي داشته است .

Comment

Working...
                                X