Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• رييس سازمان تربيت بدني با حضور هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس، برنامه‌هاي آينده‌ي اين باشگاه را مورد بحث و بررسي قرار داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس در ادامه‌ي جلسات هفتگي خود اين‌بار در حضور علي‌آبادي تشكيل جلسه داد و با بحث و بررسي در مورد برنامه‌هاي آينده؛ خواستار توجه بيشتر سازمان تربيت بدني به برنامه‌هاي اجرايي اين باشگاه شد.

در ابتداي اين نشست محمدحسن انصاري‌فرد با ارايه‌ي گزارشي از عملكرد باشگاه در فصل نقل و انتقالات و برنامه‌هاي مالي؛ در خصوص دلايل بركناري آري هان و جذب دنيزلي نيز توضيحاتي را به رييس مجمع باشگاه پرسپوليس ارايه كرد.

رييس سازمان تربيت بدني نيز با پرسش از روند فعاليت‌هاي فني باشگاه پرسپوليس و با حمايت از حضور دنيزلي در اين تيم خواستار دقت نظر مديران در اجراي برنامه‌هاي آينده‌ي باشگاه شد.

انصاري‌فرد، هم‌چنين گزارشي از بدهي‌ها و شكايت‌هاي مطرح شده عليه باشگاه پرسپوليس را به علي آبادي ارايه كرد و مقرر شد با جمع‌بندي نهايي، بدهي‌هاي باشگاه به مربيان و بازيكنان خارجي تامين اعتبار و پرداخت گردد.

علي‌رغم عدم معرفي عضو پنجم هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس از سوي سازمان تربيت بدني، در اين نشست نيز هيچ بحثي در خصوص انتخاب عضو پنجم مطرح نشد و علي‌آبادي نيز بر تداوم همكاري اعضاي كنوني تاكيد كرد و به شايعات مطرح شده در خصوص احتمال كناره‌گيري «سعيدلو» از عضويت در هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس پايان داد.

انصاري‌فرد، هم‌چنين دستاوردهاي اردوي تداركاتي اتريش و برنامه‌هاي باشگاه براي جام حذفي را تشريح كرد و در پايان بر دستيابي باشگاه پرسپوليس به قهرماني در جام حذفي تاكيد شد.

گفتني است؛ محمدحسن نژادفلاح، عضو هيات مديره‌ي باشگاه پيروزي به دليل سفر رييس جمهور به شهرستان طالقان در نشست مذكور حضور نداشت.

Comment

• پس از توقف ايران در ديدار برابر سوريه بخشي از انتقادات متوجه دروازه‌بان جوان تيم ملي فوتبال شد، وي در بازي تداركاتي مقابل نيروي زميني نيز شانس حضور در ميدان را نيافت اما، طالب‌لو همچنان مانند گذشته پراميد و با روحيه است.

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: بي‌ترديد غرور بيش از اندازه و دلسردي به يك اندازه موقعيت يك بازيكن را به خطر مي‌اندازد، من در ابتداي راه قرار دارم و مربياني كه زير نظر آنها تا اين مرحله رسيده‌ام همواره اين نكته را تذكر مي‌دادند كه هر بازيكني روزهاي بدي دارد كه تنها با اتكا به پروردگار و اعتماد به نفس مي‌تواند از آن عبور كند.

وي افزود: مي‌پذيرم كه مانند هر بازيكن ديگري اشتباه دارم و به همين دليل انتقادات همراه با رهنمود را مي‌پذيرم و سعي مي‌كنم با استفاده از آنها شرايط خود را بهبود ببخشم.

طالب‌لو در مورد ميزان آمادگي خود نيز خاطر نشان كرد: پس از ديدار مقابل سوريه و از زمان آغاز تمرينات، در تمامي تمرين‌ها شركت كردم و آمادگي لازم را دارم، خوشبختانه رودباريان نيز آماده است و ميرزاپور نيز در حال رسيدن به فرم ايده‌آل است و نگراني از بابت دروازه‌بان وجود ندارد.

طالب‌لو تاكيد كرد: دروازه‌بان تيم ملي در بازي برابر كره‌ وظيفه‌ي دشواري را دارد چراكه بي‌ترديد تيم كره‌ي جنوبي با تمام قوا در اين ديدار به ميدان مي‌آيد و تمركز و هوشياري صد در صد دروازه‌بان مانع اصلي گلزني حريف خواهد بود.

وحيد طالب‌لو در مورد حمايت ميرزاپور از وي پس از ديدار مقابل سوريه نيز به ايسنا گفت: ابراهيم ميرزاپور دوست صميمي من است و همين رابطه بين ما و رودباريان وجود دارد، خوشبختانه اين دوستي و همدلي در افزايش انگيزه و بهبود كيفيت كار ما تاثير داشته است، بي‌ترديد هر كدام از ما سه نفر كه به ميدان برود از حضور دروازه‌بان روي نيمكت ذخيره‌ها دلگرم مي‌شود.

Comment

• مطبوعات امارات درشماره‌هاي امروز (دوشنبه) خود با چاپ عکس‌هايي از مسعود شجاعي بازيکن ايراني تيم الشارجه به تعريف و تمجيد از وي پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دوبي، فصل جديد ليگ امارات با حضور 10 بازيکن ايراني آغاز خواهد شد. اين در حالي ‌است که بازيکنان ايراني در بين بازيکنان خارجي در باشگاه‌هاي امارات حرف اول را مي زنند.

روزنامه‌ي البيان چاپ دبي، مسعود شجاعي را زيدان ايران لقب داد و در اين زمينه نوشت: «شگفتي‌هاي استثنايي ليگ جديد امارات توسط زيدان ايران رقم خواهد خورد.»

اين روزنامه اماراتي در ادامه آورده است: «شجاعي متولد خوزستان است، سرزميني که در پرورش بهترين بازيکنان در ايران حرف اول مي‌زند.»

روزنامه ورزشي الخليج نيز با بيان زندگينامه‌ي شجاعي نوشت: «مسعود شجاعي را مي‌توان به عنوان کريمي دوم ناميد. او بهترين جايگزين کريمي خواهد بود.»

گفتني است، تيم الشارجه نماينده‌ي امارات در رقابت‌هاي باشگاه‌هاي فوتبال کشورهاي حوزه‌ي خليج فارس است که درخشش مسعود شجاعي در اولين بازي و دو پاس زيباي او باعث شد، اين تيم اماراتي به گل برسد.

Comment

• رحمان رضايي مستقيما از ايتاليا به كره‌ي جنوبي سفر مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه تيم ملي فوتبال ايران شنبه‌ي هفته‌ي آينده ديداري مهم را در سئول برابر تيم ملي كره‌ي جنوبي برگزار خواهد كرد، بازيكنان لژيونر تيم هم از يكشنبه شب به صورت جداگانه خود را به كمپ تيم ملي خواهند رساند.

وحيد هاشميان و علي كريمي كه تيم‌هاي باشگاهي‌شان شنبه در چارچوب رقابت‌هاي بوندسليگا بازي داشتند، شب گذشته به تهران وارد شدند.

مهدي مهدوي‌كيا, كاپيتان جديد تيم ملي هم پس از حضور نود دقيقه‌اي‌اش در ديدار هامبورگ برابر هرتابرلين كه به تساوي يك بر يك رسيد، قرار بود كه امروز به تهران بازگردد. جواد نكونام هم پس از آن كه در نخستين بازي اوساسونا در لاليگا حضور نود دقيقه‌اي روي نيمكت اين تيم اسپانيايي داشت، قرار است كه امروز به تهران بيايد.

رحمان رضايي هم پس از گفت‌وگو با امير قلعه‌نويي، تا چهارشنبه‌ي هفته‌ي جاري مستقيما از ايتاليا به كره‌ي جنوبي سفر خواهد كرد تا خود را آماده‌ي رويارويي با تيم ملي كره‌ي جنوبي كند.

Comment

• يكشنبه، ديدارهاي هفته‌ي نخست اين فصل لاليگا با تساوي رئال مادريد پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رئال با چهره‌ي متفاوت نسبت به فصل گذشته و با فابيو كاپلو سرمربي جديدش نتوانست كارش را در سانتياگو برنابئو با پيروزي شروع كند.

اوساسونا كه اين فصل جواد نكونام را خريده است، شكست خانگي سنگيني را در السادار تجربه كرد. بازيكن ايراني در اين ديدار به ميدان نرفت. اسپانيول برابر تيم تازه وارد خيمناستيك در خانه تن به شكست داد.

در ديدار پر گل اين هفته، دپورتيوولاكرونيا در رياسور، ساراگوسا را سه بر دو شكست داد.

اتلتيكو مادريد، در ديدار خارج از خانه برابر راسينگ سانتاندر يك بر صفر پيروز شد.

نتيجه‌ي ديدارهاي يكشنبه لاليگا:

رئال مادريد صفر

ويارئال صفر

دپورتيوولاكرونيا 3

(رودريگس 17، سرگيو 38 - پنالتي، آريس مندي 75)

ساراگوسا 2

(ميليتو 9، اورتون 81)

اسپانيول صفر

خيمناستيك دتاراگونا 1

(كامپانو 51)

اوساسونا صفر

ختافه 2

(كلستيني 53، ناچو 75)

راسينگ سانتاندر صفر

اتلتيكو مادريد يك

(تورس 12)

ركراتيوو اوئلوا يك

(كاسورلا 90)

مايوركا يك

(آرانخو 86)

اتلتيك بيلبائو يك

(آدوريتس 38 - پنالتي)

رئال سوسيه‌داد يك

(آرانبورو 87)

Comment

• يكشنبه، ديدارهاي اين هفته‌ي ليگ برتر انگلستان با پيروزي چلسي قهرمان انگلستان در خانه‌ي بلكبرن و شكست نيوكاسل پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، چلسي كه يك دو جين بازيكن عالي دارد در ادوودپارك، بلكبرن را با گل‌هاي لمپارد و دروگبا شكست داد. آبي‌هاي لندن كه در اين ديدار مشكي پوشيده بودند، توانستند بارها نظم خط دفاع ميزبان را بر هم زنند.

مردان ژوزه مورينيو به ويژه در خط دفاعي و مياني از حريفشان برتر بودند. با آمدن شوان رايت فيليپس و دروگبا توان هجومي باشگاه لندني بيشتر شد.

روز گذشته، نيوكاسل شكست تلخي را در وياپارك برابر آستون ويلا تجربه كرد.

نتيجه‌ي ديدارهاي يكشنبه ليگ برتر:

بلكبرن صفر

چلسي 2

(لمپارد 50 - پنالتي، دروگبا 81)

آستون ويلا 2

(مور 3، آنجل 3

نيوكاسل صفر

Comment

• ماركوس مرك, داور معروف آلماني از سران فيفا به شدت انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين داور 44 ساله‌ي آلماني پس از قضاوت در سه بازي مرحله‌ي گروهي جام‌جهاني بايد تا پايان رقابت‌ها با تيمش در اردوي تيم‌هاي داوري مي‌ماند. اين در حالي بود كه شانس قضاوت اين تيم داوري در بازي‌هاي آينده به دليل بازي‌هاي خوب تيم ملي آلمان بسيار ناچيز بود.

مرك در اين باره گفت:« ما هفته‌ها در قالب يك تيم هر روز تمرين‌هاي آمادگي را انجام مي‌داديم. احساس مي‌كنيم به ما اهانت شده است.»

او كه در سال‌هاي 2004 و 2005 بهترين داور جهان شناخته شده اعتقاد داشت كه داوران اروپايي از همان آغاز رقابت‌ها جايگاه بدي در نزد سران فيفا داشته‌اند.

مرك ادامه داد:« در نخستين كارگاه آموزشي كه در سال 2005 برگزار شد اين اختلاف نظرها ميان داوران اروپايي و سران فيفا بروز كرد.»

مرك همچنين در بخش ديگري از انتقادهايش از فيفا به تفسيرهاي شخصي داوران از قوانين اشاره كرد و گفت:« من نمي‌توانم ناراحتي و رنجش خاطر ناشي از تفاسير شخصي قوانين را در مرحله گروهي جام جهاني درك كنم. خود من هم در ميدان احساس ناخوشايندي داشتم.»

مرك در جريان جام جهاني با اين انتقاد روبه‌رو بود كه در ديدار تيم‌هاي آمريكا و غنا براي آفريقايي‌ها پنالتي بحث‌برانگيزي داده است.

مرك در پايان درباره‌ي آينده‌ي كاري‌اش هم گفت:« همچنان به كارم ادامه مي‌دهم. پس از مرخصي كوتاه در سپتامبر دوباره در بوندس‌ليگا و همچنين بازي‌هاي بين‌المللي در سطح قاره اروپا سوت خواهم زد.»

او به دليل رسيدن به سن 45 سالگي ديگر مورد توجه سران فيفا نيست.

مرگ گفت:« من بيش از هر زمان ديگري از فوتبال به شوق مي‌آيم. برايم قضاوت در بازي‌هاي اروپايي بسيار رويايي است. من همكار تيمي شناخته شده و عالي از داوران آلماني هستم.»

Comment

• روز چهارشنبه، نشست شوراي معاونان باشگاه استقلال تشكيل مي‌شود و تدارك لازم براي شروع رقابت‌هاي ليگ انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شوراي معاونان باشگاه استقلال تهران پس از دو هفته تاخير؛ اين بار و پس از اردوي تداركاتي تركيه با حضور مسوولان اين باشگاه برگزار خواهد شد تا راهكارهاي لازم براي شروع رقابت‌هاي ليگ اتخاذ گردد.

در اين نشست صمد مرفاوي؛ گزارشي از اردوي تركيه ارايه خواهد كرد و در خصوص اتفاقات اين اردو و دستاوردهاي آن بحث و بررسي خواهد شد.

چگونگي برگزاري جشن قهرماني استقلال نيز كه تاكنون سه بار به تعويق افتاده است در اين جلسه مورد بررسي قرار مي‌گيرد، تا احتمالا در صورت مساعد بودن شرايط و پيش از شروع رقابت‌هاي ليگ اين جشن برگزار شود.

بر اساس آخرين برنامه‌ريزي انجام شده قرار است، اين جشن روز 17 شهريور و در محل هتل المپيك برگزار شود.

Comment

• بايرن مونيخ در بازي شنبه برابر نورنبرگ به تساوي بدون گل خانگي رضايت داد. بدون ترديد حادثه دقيقه چهل و هشتم بازي مهم‌ترين رخداد اين بازي بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين حادثه تا مدت‌ها در خاطره هواداران فوتبال خواهد ماند. روي ماكاي مهاجم هلندي بايرن در اين دقيقه از بازي مهارت خود را در «گل نزدن» به همگان نشان داد و توپ را در مقابل دروازه‌ بدون دروازه‌بان به بيرون فرستاد!

بيست سال پيش هم فرانك ميل, توپ را از كنار تيرك دروازه به اوت زده بود! توماس هلمر هم دوازده سال پيش اين هنر را به خرج داده بود.

ماكاي گفت: برايم تعريف كرده‌اند كه هلمر هم سال‌ها پيش همين كار را كرده بود.»

ماكاي اكنون ركورددار گل نزدن از نزديك‌ترين فاصله برابر دروازه‌ي بدون دروازه‌بان است!

اولي هوينس درباره‌ي اين صحنه گفت:« اگر ده سال بعد از روي درباره‌ي اين صحنه بپرسيد نمي‌تواند بگويد كه چرا با پاي چپ توپ را شوت نكرد.»

ماكاي هم در تجزيه اين صحنه گفت:« اگر به جاي پاي چپ در آن لحظه با پاي راست توپ را شوت كرده بودم توپ گل شده بود. بايد يك بار ديگر اين صحنه را ببينم تا باورم شود چه كار كرده‌ام!»

Comment

• خوزه آنتونيوريس ديگر نمي‌خواهد در انگلستان حرفه‌اش را دنبال كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين روزها شايعه‌هايي درباره‌ي جدايي ريس از آرسنال و پيوستنش به رئال مادريد و اتلتيكو مادريد شنيده مي‌شود؛ اما، باشگاه انگليسي پيشنهاد هر دو باشگاه اسپانيايي را رد كرده است.

ريس درباره‌ي شرايطش به روزنامه‌ي Marca گفت:« شايعه‌هاي بسياري شنيده‌ام؛ اما، يك چيز روشن است و آن اين كه مي‌خواهم لندن را ترك كنم. مي‌خواهم به اسپانيا بازگردم. ديگر در انگلستان بازي نخواهم كرد. حرف‌هايي درباره‌ي انتقالم به اتلتيكو شنيده‌ام. آنها تيم نيرومندي را مي‌سازند. تنها مي‌خواهم كه بازگردم. به پيشنهاد اتلتيكو، رئال مادريد و سويا بله خواهم گفت.»

Comment

• روي كين، بازيكن پيشين تيم ملي هلند و باشگاه منچستر يونايتد در ميان شگفتي همگان هدايت يك باشگاه انگلسيي را عهده‌دار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كين در آغاز هفته كارش را به عنوان سرمربي تيم دسته دومي ساندرلند آغاز مي‌كند. اين تيم پس از سقوط به دسته‌ي پايين‌تر فوتبال باشگاهي در انگلستان در دسته‌ي پايين‌تر, هم تيمي فانوس به دست به شمار مي‌رود.

ساندرلند با هدايت نيال كوئين بازيكن سابق ايرلند در چهار بازي گذشته شكست خورده است و بدون هيچ امتيازي در مكان بيست و چهارم جدول قرار گرفته است.

پس از بازي روز دوشنبه‌ي ساندرلند در خانه براب روست برومويچ, كين روي نيمكت اين تيم خواهد نشست. او هيچ تجربه‌اي در مربيگري ندارد! به گفته سران ساندرلند، گوئين رييس باشگاه خواهد شد.

كين از سال 1993 تا 2005 در منچستر يونايتد بازي كرد و در اين مدت به هفت عنوان قهرماني در ليگ برتر دست يافت. او در سال 1999 همراه با شياطين سرخ با شكست بايرن مونيخ در ديدار پاياني قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد.

روي پس از خداحافظي عجيب و غريبش از اولدترافورد به سلتيك گلاسكوي اسكاتلند پيوست؛ اما، آسيب‌ديدگي شديد باعث خداحافظي او از دنياي بازيگري شد.

او چهار سال قبل به دليل درگيري با ميك مك كارتي سرمربي پيشين تيم ملي ايرلند از اين تيم خط خورد. كين شصت و شش بار پيراهن تيم ملي هلند را به تن كرد.

همكاري كين با كويين با توجه به سابقه درگيري‌هايشان بسيار جالب توجه است.

Comment

• حضور تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني منفعت‌هاي بسياري را براي فوتبال كشورمان به همراه داشت كه يكي از نمونه‌هاي مشخص آن ظهور پديده‌اي به نام آندرانيك تيموريان بود و سه بازي كافي بود تا يكي از تيم‌هاي حاضر در ليگ برتر به سراغ هافبك دفاعي تيم ملي ايران برود؛ اما، قوانين خاص در فوتبال انگلستان، سبب شده كه تاكنون بولتون نتواند قراردادي رسمي را با شماره 24 تيم ايران ثبت كند. اين در حالي است كه تنها دو روز تا پايان فصل نقل و انتقالات در اروپا باقي ماند وكمي اين مساله ما را براي تماشاي بازي‌هاي «آندو» در ليگ برتر نااميد كرده است.

آندرانيك تيموريان درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به پرسش‌هايي درباره‌ي وضعيتش در بولتون، پيگيري مسوولان باشگاه انگليسي براي اخذ مجوز كار، تيم ملي و ... سخن گفته است:

* وقتي انگليس مي‌روي، هيچ خبري از تو مشاهده نمي‌شود. دليلش چيست؟

- از روزي كه به انگليس رفتم، تمرينات خودم را آغاز كردم. در روزهاي اول كه بولتون به اسپانيا رفته بود، به صورت انفرادي در انگليس تمرين مي‌كردم و پس از بازگشت با تيم تمرين كردم. شايد سرگرم بودن به تمرينات باعث شده كه كمتر خبري از من ديده شود.

* با تيم اصلي تمرين مي‌كني يا تيم ذخيره؟

- من دراين مدت به غير از روزهايي كه با سه، چهار نفر از بازيكنان جا مانده از سفر به اسپانيا به صورت انفرادي تمرين مي‌كردم، هميشه با تيم اصلي بودم. حتي در بازي اول در ليگ برتر كه دو بر صفر برديم، در ورزشگاه بودم. جو فوق‌العاده‌اي بود.

* تمرين با بولتون چطور است؟

- فكر مي‌كنم تمرين در انگليس، با هيچ جاي ديگر قابل مقايسه نيست. تمرينات سخت با نظم و انضباط خاص. آنها از عملكردم رضايت دارند. فكر مي‌كنم كه شرايط خوبي داشته باشم. در گفت‌وگوهايي كه با مسوولان باشگاه داشتم، تا به حال چندين و چند بار آنها اعلام كرده‌اند كه من را تحت هر شرايطي مي‌خواهند.

* براي اين كه تو را جذب كنند، چه كاري كرده‌اند؟

- آنها از طريق وكيل به دنبال درست شدن كارم هستند و قول داده‌اند كه تحت هر شرايطي مجوز كارم را دريافت كنند. پس از آن كه در آزمايش‌هاي فني قبول شدم، آنها گفتند كه تا آخرين مرحله با من خواهند بود.

* دو روز ديگر فصل نقل وانتقالات اروپا به پايان مي‌رسد، فكر نمي‌كني كه براي ثبت قرارداد كمي دير شده باشد؟

- من قراردادي داخلي با بولتون ثبت كرده‌ام و با توجه به اين قرارداد و بر اساس قوانين فوتبال اروپا، مي‌توانم پس از پايان فصل نقل و انتقالات، قراردادم را با آنها ثبت كنم. گفتم، آنها به دنبال كارم هستند و اميدوارم كه بتوانم فصل بعد نماينده‌ي ايران در ليگ برتر انگليس باشم.

* چند روزي است كه با تيم ملي تمرين مي‌كني، شرايط را چگونه مي‌بيني؟

- جو كه همان جو گذشته است. همه‌ي بازيكنان در تلاش هستند كه بيشترين آمادگي را براي حضور در تركيب اصلي تيم ملي به دست بياورند.

* سابقه‌ي بازي با كره‌ي جنوبي در سئول را داري؟

- بله. (با خنده) سابقه‌ي پنج دقيقه بازي در سئول مقابل كره‌ي جنوبي را دارم.

* پس مقابل تماشاگران كره‌اي بازي كرده‌اي؟

- تماشاگران عجيب و ويژه‌اي هستند و بازي برابر آنها كار سختي است.

* ايران و كره، دو مدعي هميشه‌ي فوتبال آسيا.

- بله، واقعا بازي سختي خواهد بود. ديدارهاي ايران و كره‌ي جنوبي هميشه، بازي‌هاي زيبايي مي‌شود و مطمئن هستم كه اين بار هم شرايط اين گونه خواهد بود. ايران و كره، از مدعيان قهرماني در جام ملت‌ها هستند.

* نتيجه را چطور پيش بيني مي‌كني؟

- اميدوارم كه نتيجه‌ي مطلوبي كسب كنيم. اين بازي شرايط خاص خودش را دارد. من هم تمام تلاشم را مي‌كنم كه با آمادگي بالا مقابل كره‌ي جنوبي بازي كنم و بتوانم براي تيم ملي كشورم مفيد باشم.

Comment

• ديويد بكام دو سال ديگر قراردادش را با رئال مادريد تمديد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، رامون كالدرون، رييس جديد رئال مادريد به Marca گفت؛ بكام كه اكنون سي و يك سال دارد تا ‌٢٠٠٩ به اين باشگاه وفادار خواهد ماند.

كالدرون ادامه داد:« تنها به دلايل ورزشي اين كار را انجام داديم. بازاريابي مهم است اما، در رئال مهم‌ترين نكته عامل ورزشي است و تيم فني به تمديد قرارداد بكام چراغ سبز نشان دادند.»

‌٢٠٠٣ بكام با ‌٥/٢٤ ميليون پوند از منچستر يونايتد به رئال پيوست.

Comment

• ژوزه مورينيو ادعا كرد ريموند دومنك، سرمربي فرانسه از كلود ماكه له‌ له مانند يك برده استفاده مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دومنك مي‌خواهد با وجود تصميم ماكه‌ له‌له براي خداحافظي او همچنان براي تيم ملي بازي كند. يكشنبه سرمربي چلسي پس از پيروزي دو بر صفر تيمش برابر بلكبرن به SKY Sports گفت:« ماكه له‌له بازيكن فوتبال نيست. او برده است. او در بزرگ‌ترين بازي ممكن يعني ديدار پاياني جام‌جهاني بازي كرده است و اكنون مي‌خواهد بازنشسته شود؛ اما، اين مربي به من گفت كه اگر ماكه له‌له نمي‌تواند براي تيم ملي بازي كند نبايد براي چلسي هم به ميدان برود. ما با قوانين آشنا هستيم. تو برده هستي و هيچ حقي هم نداري.»

با اين وجود، مورينيو مجبور است بازيكن فرانسوي را براي بازي‌هاي ملي رها كند. او ادامه داد:« ما انتخابي نداريم. قانوني وجود دارد. درك آن ساده است و ترديدي هم وجود ندارد. اگر براي تيم ملي در يك ديدار بازي نكني از دو ديدار چلسي محروم مي‌شوي، اگر دو بازي فرانسه را از دست بدهي چهار بازي چلسي را از دست مي‌دهي.»

Comment

• در پايان هفته‌ي سوم رقابت‌هاي فوتبال باشگاهي درآلمان، نمره‌ي بازيكنان حاضر در اين هفته از رقابت‌ها، از سوي نشريه‌ي ورزشي كيكر اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي مهدوي كيا، بازيكن ايراني‌ هامبورگ كه در بازي يكشنبه تيمش برابر هرتابرلين ‌٩٠ دقيقه در ميدان حاضر بود، با نمره‌ي ضعيف ‌٤ رو به رو شد. «ساشا كرش‌ اشتاين» دروازه بان ‌هامبورگ با دريافت نمره‌ي ‌٥/١ به عنوان بهترين بازيكن اين ديدار انتخاب شد. هامبورگ در اين ديدار خانگي با نتيجه‌ي يك بر يك برابر هرتابرلين متوقف شد.

وحيد ‌هاشميان مهاجم ايراني‌ هانوفر نيز، كه در بازي تيم‌هاي ‌هانوفر و آلمانيا آخن، ‌٩٠ دقيقه تمام در بازي حضور داشت، نمره‌ي ضعيف ‌٥/٥ را دريافت كرد.

«يان شلاو دراف»، بازيكن آخن بهترين بازيكن اين ديدار لقب گرفت.‌هانوفر اين بازي را با سه گل به مهمانش واگذار كرد.

Comment

Working...
                                X