Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• برزيل با برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي لبنان در خاك اين كشور موافقت كرد.

به گزارش ايسنا، برزيل قهرمان پنج گانه‌ي جام جهاني با برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي لبنان در بيروت موافقت كرد.

پس از حملات وحشيانه‌ي رژيم صهيونيستي به لبنان، لويس ايناسيون لاداسيلوا، رييس‌جمهور برزيل به فدراسيون فوتبال اين كشور پيشنهاد بازي دوستانه باتيم ملي لبنان را داد.

لاداسيلوا، گفت: «گفتند كه تيم ملي به كويت برود. چرا براي گسترش صلح به لبنان نرويم وآنجا بازي نكنيم. لبنان به كمك تيم ملي برزيل نياز دارد. چه كسي مي‌گويد كه تيم ملي نمي‌تواند براي صلح بازي كند.»

پس از اظهارنظر رييس‌جمهور برزيل، سفير اين كشور با فدراسيون لبنان تماس گرفت تا موافقت رسمي فدراسيون فوتبال برزيل را براي برگزاري اين ديدار در خاك لبنان اعلام كند.

در صورت برگزاري اين بازي، اين دومين بازي برزيل در تور غرب آسيا خواهد بود، اين تيم پانزدهم مهر ماه به مصاف باشگاه الكويت خواهد رفت.

Comment

• ركورد پرش از ارتفاع ثابت دنيا توسط چترباز نيروي زميني ارتش با فرود از فراز برج ميلاد شكسته شد.

به گزارش ايسنا، سرهنگ دوم بهزاد پاينده، چترباز ممتاز تيپ 65 نيروهاي ويژه هوابرد نيروي زميني ارتش صبح روز پنجشنبه در اقدامي بي‌سابقه از ارتفاع 270 متري برج ميلاد با موفقيت فرود آمد.

اين پرش در زمره پرش‌هاي ثابت (BASE JUMP) طبقه‌بندي مي شود كه از جمله سخت‌ترين نوع پرش‌ها در دنيا محسوب مي‌شود.

سرهنگ پاينده كه پيش از اين نيز با پرش از ارتفاع‌هاي مختلف، ركوردهاي بسياري را به نام خود ثبت كرده، روز پنج شنبه در آستانه هفته دفاع مقدس به مناسبت گراميداشت ياد وخاطره حماسه‌آفريني‌هاي رزمندگان ارتش جمهوري اسلامي ايران در 8 سال دفاع مقدس از ارتفاع 270 متري برج ميلاد با چتر سرعتي به پايين پريد.

گفتني است چندي پيش چتر باز معروف آلماني همراه 80 نفر ديگر از فراز برج 300 متري كوالالامپور به پايين پريده بود اما، به دليل آنكه سرهنگ پاينده با چتر سرعتي كه سطح مقطع به مراتب كمتري از چترهاي ويژه اين نوع پرشها دارد به پايين پريد، مي‌توان پرش او را يك ركورد در اين زمينه دانست.

به پاس اين اقدام، نماد برج ميلاد از سوي شركت يادمان سازه به اين چتربازتقديم شد.

Comment

• رييس سازمان تربيت بدني كه در جشن قهرماني ايران در رقابتهاي واليبال جوانان آسيا شركت كرده بود، گفت: ملي‌پوشان جوان كشورمان پر قدرت قهرمان آسيا شدند كه اميدوارم در مسابقات جهاني هم به همين گونه قدرتمندانه ظاهر شوند.

مهندس علي‌آبادي با تبريك قهرماني ايران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، همچنين در خصوص ارزيابي خود از عملكرد فدراسيون واليبال در چند ماه گذشته، اظهار كرد: فعلا زود است كه بخواهيم در مورد عملكرد داورزني در فدراسيون واليبال ارزيابي دقيقي داشته باشيم. سازمان تربيت بدني، از رييس آينده فدراسيون واليبال انتظار دارد تا قافله واليبال را كه تاكنون با زحمات يزداني‌خرم به اين مرحله رسيده، به جلو ببرد و از اين پس شاهد موفقيت‌هاي تيم‌هاي ملي واليبال در ميادين جهاني باشيم.

وي افزود: قدرت واليبال ما در رده‌هاي پايه است كه در صورت هدايت درست مي‌تواند ايران را در ميادين جهاني نيز صاحب موفقيت كند.

رييس سازمان تربيت بدني در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود در خصوص شايعات مطرح شده پيرامون حمايت سازمان تربيت بدني از سرپرست فعلي فدراسيون كشتي به ايسنا گفت: ما در هيچ يك از فدراسيون‌ها، از شخص خاصي حمايت نمي‌كنيم. من هر چند يزداني‌خرم را مديري سالم و توانا مي‌دانم و معتقدم كه او براي ورزش ما يك غنيمت است، اما اين بدان معني نيست كه ما در انتخابات فدراسيون كشتي از فرد خاصي حمايت كنيم. نه خودمان از فرد خاصي حمايت مي‌كنيم و نه اجازه مي‌دهيم كه كسي فضاي انتخابات را به نفع شخص خاصي انتقال دهد.

وي افزود: در خصوص مسائل حاشيه‌اي نيز بسيار حساس هستيم و اجازه نمي‌دهيم كه كسي فضاي انتخابات را دچار خدشه كند.

مهندس علي‌آبادي به خبرنگار ايسنا، گفت: ما اعتقاد داريم كساني كه مورد اعتماد جامعه ورزش هستند مي‌توانند رسما به عنوان كانديدا معرفي شوند و هر كسي نيز كه انتخاب مي‌شود بايد با نظام مالي شفاف و داشتن برنامه منظم به صورت وسيع كار كند.

رييس سازمان تربيت بدني خبر رد صلاحيت عليرضا دبير، كانديداي رياست فدراسيون كشتي را تكذيب كرد و گفت: ما به شايعات مطرح شده در برخي روزنامه‌ها توجه نمي‌كنيم. هنوز روند بررسي صلاحيت كانديداها آغاز نشده كه كسي رد صلاحيت شده باشد.

Comment

• تيم فوتبال سپاهان اصفهان قهرمان جام حذفي فوتبال ايران شد.

به گزارش ايسنا، امروز در ديدار برگشت فينال جام حذفي، تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم رفتند كه در پايان سپاهان در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد و جام قهرماني را بالاي سر برد.

Comment

• تيم فوتبال سپاهان اصفهان با پيروزي مقابل پرسپوليس قهرمان جام حذفي ايران شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار برگشت فينال جام حذفي ميان تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان پس از 120 دقيقه تلاش با نتيجه 1 بر 1 پايان يافت كه در ضربات پنالتي تيم سپاهان با نتيجه 4 بر 2 و در مجموع اين مسابقه 5 بر 3 حريف نامدار خود را شكست داد تا براي دومين بار عنوان قهرماني جام حذفي ايران را بدست آورد.

براي پرسپوليس در اين ديدار ابراهيم اسدي در دقيقه 55 و براي سپاهان حميد شفيعي در دقيقه 63 گلزني كردند.

در ضربات پنالتي نيز هادي عقيلي ، محرم نويدكيا، عبدالوهاب ابولهيل و عمادرضا براي سپاهان گلزني كردند و نخستين پنالتي اين تيم توسط جلال اكبري با واكنش دروازه‌بان پرسپوليس به هدر رفت.

براي پرسپوليس نيز كريم باقري و ابوالفضل حاجي ‌زاده موفق به گلزني شدند اما، پنالتي‌هاي شيث رضائي و عليرضا نيكبخت واحدي به گل تبديل نشد.

در اين ديدار كه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان و با حضور 40 هزار تماشاگر برگزار شد، دو تيم در نيمه اول به تساوي بدون گل دست يافتند.

نخستين موقعيت اين ديدار در دقيقه‌ي 15 نيمه‌ي اول و با ضربه‌ي نيكبخت واحدي، بازيكن پرسپوليس به دست آمد كه ضربه‌ي محكم اين بازيكن با اصابت به تور كنار دروازه به بيرون رفت. در حالي‌كه به نظر مي‌رسيد حساسيت فراوان اين مسابقه بر عملكرد بازيكنان دو تيم تاثير گذاشته، در اكثر دقايق اين نيمه توپ در ميانه‌ي ميدان ميان بازيكنان دو تيم رد و بدل مي‌شد.

در دقيقه‌ي 30 بازي نيز مهرزاد معدنچي روي پاس دقيق صلاح حسن حمله‌ي ديگري را روي دروازه‌ي سپاهان تدارك ديد اما، پيش از آنكه معدنچي با دروازه‌بان سپاهان تك به تك شد، داور آفسايد اعلام كرد.

خطرناك‌ترين موقعيت پرسپوليس در دقيقه 36 اين نيمه بر روي ارسال ابراهيم اسدي از جناح راست و ضربه‌ي سر خطرناك‌ صلاح حسن به دست آمد كه اين موقعيت نيز تبديل به گل نشد.

در دقيقه‌ي 37 نيز شوت از راه دور ابراهيم اسدي توسط آرمناك پطروسيان دروازه‌بان سپاهان دفع شد.

به گزارش ايسنا، در نيمه دوم در حالي كه بازيكنان سپاهان بازي را هجومي آغاز كرده بودند و چندين موقعيت را نيز بدست آوردند، در دقيقه 54 اين بازي معدنچي در موقعيت تك به تك با آرمناك پطروسيان توپ را به بيرون زمين فرستاد.

يك دقيقه پس از اين حمله و دردقيقه 55 ابراهيم اسدي درمحوطه 18 قدم روي پاس شيث رضائي نخستين گل ديدار را به ثمر رساند.

پس از اين گل بازيكنان سپاهان حملات گسترده‌اي را روي دروازه حريف خود تدارك ديدند كه در نهايت در دقيقه 63 حميد شفيعي گل تساوي سپاهان را به ثمررساند.

بازيكنان سپاهان پس از اين گل نيز در دقايق 67 و 68 موقعيتهاي ديگري را بدست آوردند كه با هوشياري فرشيد كريمي و مدافعان پرسپوليس اين موقعيت‌ها به گل تبديل نشد.

در دقيقه 77 نيز شوت از راه دور حميد شفيعي توسط مدافعان پرسپوليس برگشت داده شد تا سپاهاني‌ها از رسيدن به گل دوم باز بمانند.

در دقيقه 84 بازي نيز حسين بادامكي كه بجاي ابراهيم اسدي به ميدان آمده بود صاحب موقعيت گلزني شد كه شوت از راه دور اين بازيكن با واكنش دروازه‌بان سپاهان به كرنر فرستاده شد.

اما، در حساسترين موقعيت اين ديدار و در دقيقه 85 توپ مهاجمان سپاهان از روي خط دروازه در دو مرحله توسط فرشيد كريمي به بيرون فرستاده شد تا عمادرضاي عراقي از به ثمر رساندن گل پيروزي بخش سپاهان ناكام بماند.

در 30 وقت‌هاي اضافه بازي نيز دو تيم فرصت جدي بر روي دروازه‌ يكديگر ايجاد نكردند تا ضربات پنالتي تعيين كننده قهرمان باشد. به اين ترتيب تيم سپاهان در ورزشگاه نقش جهان با نتيجه 5 بر 3 پرسپوليس را شكست داد تا نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.

تيم سپاهان در سال 83 نيز عنوان قهرماني جام حذفي را بدست آورده بود.

Comment

• بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال سپاهان اصفهان پس از قهرماني در جام حذفي فوتبال كشور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان نماز شكر به جا آوردند.

به گزارش خبرنگاري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از قهرماني تيم فوتبال سپاهان اصفهان در جام حذفي فوتبال كشور، جشن قهرماني اين تيم در ورزشگاه نقش جهان برپا شد.

بازيكنان تيم سپاهان اصفهان در حالي كه پرچم ايران و همچنين باشگاه فولاد مباركه سپاهان را در دست داشتند در ورزشگاه دور افتخار زدند.

مراسم نورافشاني و آتشبازي از ديگر برنامه‌هاي مراسم قهرماني سپاهان بود، سپس تمامي بازيكنان و اعضاي باشگاه سپاهان اصفهان در زمين چمن ورزشگاه نقش جهان اصفهان نماز شكر برپاي كردند.

بازيكنان پرسپوليس نيز پس از پايان بازي بلافاصله زمين را ترك كردند.

جام قهرماني نيز از سوي مهندس علي‌آبادي، رييس سازمان تربيت بدني به تيم سپاهان اهدا شد.

Comment

• نوزدهمين جام قهرماني جام حذفي فوتبال كشور به تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان اصفهان اهدا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جام قهرماني از سوي مهندس علي‌آبادي، معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني به بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان اصفهان اهدا شد.

در مراسم اهداي جام، كيومرث هاشمي، رييس مركز توسعه ورزش قهرماني، استاندار اصفهان و رييس هيات فوتبال استان اصفهان نيز حضور داشتند.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان گفت: از فردا برنامه ما براي حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا آغاز خواهد شد.

لوكا بوناچيچ در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا افزود: پرسپوليس در بازي برگشت به مراتب بهتر از بازي قبل ظاهر شد و رقيبي شايسته براي سپاهان محسوب مي‌شد و اگر حتي قهرمان نيز مي‌شد شايستگي قهرماني بود.

وي افزود: خوشبختانه در اين بازي خطوط تيم ما به مراتب بهتر و هماهنگ‌تر از تيم پرسپوليس ظاهر شدند، ولي ما خوشبختانه توانستيم گلي كه از پرسپوليس دريافت كرده بوديم را خيلي سريع پاسخ دهيم و در ضربات پنالتي با مهارت دروازه‌بان خود و شانس بهتر نسبت به پرسپوليس قهرماني جام حذفي را از آن خود كرديم.

بوناچيچ افزود: برنامه ما براي حضور قدرتمند در مسابقات آسيايي از فردا آغاز خواهد شد و علاوه بر برنامه‌ريزي جامع براي تكميل خطوط سه گانه خود بازيكنان جديدي را به خدمت خواهيم گرفت.

Comment

• مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر تيم فولاد مباركه سپاهان گفت: قهرماني پرسپوليس در جام حذفي تقدير نبود.

محمدحسن انصاري‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: بازي بسيار خوب و تماشاگر پسندي را ديديم اما، تقدير بر اين نبود كه پرسپوليس قهرمان جام حذفي شود، ضمن آن كه به سپاهان هم به دليل قهرماني در اين مسابقات تبريك مي‌گويم.

وي افزود: اميدوارم پرسپوليس روند رو به رشد خود را ادامه دهد و بتوانيم بار ديگر اين تيم را در روزهاي اوجش ببينيم. در فصل گذشته پرسپوليس موفق به كسب نتايج خوب نشد اما، با حمايت همه‌ جانبه توانست به فينال جام حذفي راه يابد. در ديدار امروز بازيكنان عملكرد خوبي داشتند و موقعيت‌هاي فراواني را روي دروازه حريف ايجاد كردند اما، به دليل بدشانسي موفق به استفاده از اين فرصت‌ها نشدند، به هرحال رسم فوتبال اين چنين است، ضمن آن كه در ضربات پنالتي شانس با ما همراه نبود اما، بهرحال از زحمات كادر فني و بازيكنان تشكر مي‌كنم.

انصاري فرد افزود: بازيكنان امروز غيرتمندانه بازي كردند و اشك بازيكنان هنگام رفتن به رختكن ارزش بسياري داشت. از هواداران نيز تشكر مي‌كنم، آنها در اين دو مسابقه براي پرسپوليس سنگ تمام گذاشتند.

وي در پايان ابراز اميدواري كرد كه سپاهان نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال پس از قهرماني سپاهان اصفهان گفت: زمان بازي و گرماي هوا تاثير منفي بر روند كيفي بازي گذاشته بود و هر دو تيم اسير حساسيت هاي بازي شده بودند.

امير قلعه نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا افزود: در اين ديدار پرسپوليس به سرمربي‌گري دنيزلي بسياري از مشكلات و ناهماهنگي‌هاي بين خطوط خود را رفع كرده بود و به نظر مي‌رسد در صورت حل مشكلات تيم پرسپوليس، امسال در ليگ‌ برتر از مدعيان قهرماني باشد.

وي افزود: سپاهان نيز با تكيه بر برنامه‌ريزيهاي بلندمدت و ثبات مديريتي خود نتيجه مطلوب را گرفت.

قلعه نويي تصريح كرد: در اين بازي چند نفر از بازيكنان دو تيم كه استحقاق حضور در تمرينات تيم ملي داشتند را زير نظر گرفتم و با ارزيابي‌هاي كه در چند روز آينده انجام مي‌شود احتمال وجود بازيكنان جديدي از تيم سپاهان و پرسپوليس در تمرينات تيم ملي وجود دارد.

سرمربي تيم ملي فوتبال افزود: خوشبختانه محرم نويدكيا روز به روز به وضعيت مطلوب خود نزديك مي‌شود و اميدوارم با تمرينات منسجمي كه انجام مي‌دهد به يكي از اركان اصلي تيم ملي تبديل شود.

وي در پايان تماشاگران و هواداران تيم سپاهان را سرمايه‌هاي اصلي اين تيم دانست و ابراز اميدواري كرد تيم فوتبال سپاهان در كنار تيم استقلال نمايندگان شايسته‌اي براي ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشد.

Comment

• تيم ملي فوتبال ايران بدون تشكيل اردويي براي حضور در تورنمنت اردن عازم اين كشور خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم ملي فوتبال ايران دهم مهر در تورنمنتي چهارجانبه به مصاف حريفان خود خواهد رفت.

مهدي مناجاتي در اين باره به خبرنگار ايسنا گفت: هفتم مهر مستقيما از تهران به امان سفر خواهيم كرد تا در اين تورنمنت شركت كنيم. به احتمال زياد پس از مسجل شدن حضور تيم‌هاي ايران، اردن و عراق، تيم امارات چهارمين تيم حاضر در اين مسابقات خواهد بود.

وي زمان اعلام اسامي تيم ملي را پنجم مهر عنوان كرد و افزود: به دليل اين كه بازيكنان در اختيار باشگاه‌ها هستند و ليگ برتر هفته‌هاي نخستين خود را پشت سر مي‌گذارد، به احتمال فراوان بدون تشكيل اردويي تيم به امان اعزام خواهد شد، هر چند كه ممكن است يك جلسه‌ي كوتاه تمريني نيز پيش از سفر داشته باشيم.

مناجاتي افزود: ليگ روزهاي ابتدايي خود را پشت سر مي‌گذارد بنابراين تمام تلاش ما اين است كه بدون تعطيلي ليگ برتر تيم ملي را عازم اردن كنيم.

Comment

• محمد دادكان، رييس پيشين فدراسيون فوتبال ايران به بسياري از پرسش‌ها درباره‌ي تعليق فوتبال ايران از سوي فيفا، انتقادهاي مطرح شده از برانكو، دايي و كريمي و … پاسخ گفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد دادكان درباره‌ي نامه‌ي فيفا و اولتيماتوم فدراسيون جهاني فوتبال به ايران، گفت: هيچ كس دوست ندارد كه فوتبال كشورش تعليق شود يا از چرخه‌ي فوتبال دنيا عقب بيفتد. هر مساله‌اي كه براي فوتبال پيش بيايد، من متاسف تر از مسوولان سازمان و فدراسيون خواهم بود چرا كه خودم براي فوتبال زحمت زيادي كشيدم. اميدوارم كساني كه فوتبال و ورزش را مي‌چرخانند دلشان بيش از آنچه كه براي خودشان بسوزد براي ورزش بسوزد و تلاش كنند كه فوتبال ايران به جايگاه واقعي در مجامع بين‌المللي برسد.

وي درباره‌ي شايعات مطرح شده در خصوص اين كه پيگيري‌هاي دادكان باعث اولتيماتوم فيفا شده است، گفت: من هيچ پيگيري انجام ندادم و خودم هم اصراري براي بازگشت به فوتبال ندارم. من قبل از جام جهاني اعلام كردم كه ديگر علاقه‌اي به ماندن در فوتبال ندارم و مصر بودم كه بعداز جام جهاني فدراسيون را ترك كنم و در اختيار افراد جديدي كه عشق به اين كار را دارند، بگذارم اما، مسايلي پيش آمد كه كار به فيفا رسيد.

دادكان ادامه داد: من درطول اين سه ماه نه با AFC و نه با فيفا جلسه‌اي داشته‌ام ولي متاسفانه مطالب زيادي مانند هميشه گفته مي‌شود و شنيده مي‌شود. اين افراد آدم‌هاي فرصت طلبي هستندكه در بخش رسانه‌اي مطالب را مي‌نويسند. من هنوز نه به مقر AFC رفته‌ام و نه فيفا اما، به هر حال فيفا قوانين و اساس‌نامه‌ي مخصوص به خود را دارد و بر پايه‌ي آن اساس‌نامه نسبت به فدراسيون‌هايي كه تحت نظرش هستند، رفتار مي‌كند. اميدوارم كه فيفا نسبت به فوتبال ما با نظر مثبت عمل كند و محدوديتي را ايجاد نكند.

دادكان درباره‌ي راه حل اين مشكل، تصريح كرد: به نظر من مشكلي نبوده است. اين گره‌اي بود كه مي‌توانستيم آن را با دست باز كنيم اما، مسوولان سازمان تربيت بدني خواستند كه اين گره را با دندان باز كنند، معتقدم كه هيچ مشكلي نيست و همه چيز به خوبي حل مي‌شود.

وي ادامه داد: كمك من به فوتبال كشورم است، كار چهار ساله‌اي كه با عشق و از خودگذشتگي انجام شده بود. مسوولان سازمان بيايند به فوتبال به عنوان مقوله‌اي كه در بطن اجتماع براي خود جايگاهي دارد، اجازه‌ي تصميم‌گيري بدهند.

دادكان افزود: نه من و نه همكارانم اجازه‌ي دخالت هيچ نهاد دولتي و غير دولتي را در طول چهار سال‌ در امور فدراسيون ندادند. همه‌ي مشكلات ما اين بوده كه وظايف هر كسي را در حيطه‌ي كاري خودش مشخص نكرديم و قانون مشخص كرده است. هر كدام كه اگر مي‌خواستند از جايگاه خودشان عدول كند، اختلاف سليقه پيش مي‌آمد. پيش از جام جهاني من اعلام كرده بودم كه پس از جام جهاني مي‌روم. دوست دارم مسوولاني كه صداي من را مي‌شنوند، بر روي عملكرد سازمان تربيت بدني كار كارشناسي كنند تا مشخص شود كه در طول يك سال گذشته سازمان تربيت بدني با چه برنامه و هدفي جلو رفته ‌است. در سال‌هاي آتي نياييم بگوييم كه اين سه سال هم سپري شد و بياييم از نو شروع كنيم.

وي ادامه داد: از امروز بايد آينده را ببينيم. اميدوارم مسوولان سازمان همانطور كه نقاط ضعف ما را اشاره كردند، بيايند نقاط ضعف خودشان را هم ببينند. مي‌گويند كه چهارده نفر از همكارانم در فدراسيون استعفا داده‌اند، در صورتي كه هيچ كس استعفا نداد و برخوردهاي نامناسب باعث شد كه كار را رها كنند.

دادكان كه جمعه شب با حضور در استوديو شبكه‌ي گفت‌وگو و برنامه‌ي گفت‌وگوي ورزشي سخن مي‌گفت، درباره‌ي لجبازي‌ها و خودرايي‌هاي خود گفت: من يك سوالي را مي‌پرسم. اگر در راس فدراسيون يك آدمي بود كه لجبازي نمي‌كرد، آيا تيم ما مكزيك را مي‌برد. اين‌ها همه ترفند و توطئه بود. همه‌ي كارشناسان و كساني كه فوتبال را از عمق دلشان مي‌سازند مي‌دانند كه تيم ما تحت هيچ شرايطي نه مكزيك را مي‌برد و نه پرتغال را. مسوولان سازمان قبل از شروع جام جهاني نتايج را اين چنين اعلام كردند: پيروزي بر مكزيك و آنگولا و تساوي برابر پرتغال. من كه رييس فدراسيون فوتبالم نمي‌توانم اين گونه نتايج را پيش بيني كنم. اين پيش بيني نشات گرفته از جلساتي بود كه مسوولان سازمان با هم داشتند. آنها قصد داشتند كه مردم را با اين ذهنيت آشنا كنند كه تيم ملي ايران، مكزيك و پرتغال را مي‌برد و اگر اين چنين نشود به دليل ضعف مديريت دادكان و برانكو است.

دادكان تصريح كرد: تيم ايران در جام جهاني عملكرد موفقيت‌آميزي داشت و ما خودراي عمل نكرديم. ما آن چيزي كه متعلق به فوتبال بود را اجرا كرديم.

به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شايعه‌ي دخالت‌ دايي و دادكان در تركيب تيم ملي صحت دارد يا خير، گفت: سوال بسيار خوبي است. دادكان و دايي از تيم ملي رفتند پس چرا هنوز تركيب همان ارنج قبلي است. هم اكنون همه همان بازيكنان پيشين هستند به جز چلنگر كه روي نيمكت نيست. هم اكنون همان بازيكنان برانكو بدون هيچ تغييري درون زمين مي‌روند و آنها متوجه شدندكه راز موفقيت استفاده از تيم برانكو است. بهترين بازيكنان ايران، همان‌هايي بودند كه برانكو، درون زمين مي‌گذاشت. بنابراين دادكان و دايي، تيم ملي را ارنج نمي‌كردند.

دادكان درباره‌ي حمايت‌هايش از علي دايي، گفت: من از دايي به شخصه حمايت نكردم، بلكه از همه حمايت كردم. ديديد كه علي كريمي براي كادر فني مشكلي به وجود آورد ولي من از او حمايت كردم. من از افتخاراتي كه اين بازيكنان براي ايران به وجود آوردند دفاع كردم و نه از شخص دايي و گل محمدي.

وي ادامه داد: دايي براي فوتبال اين كشور زحمات زيادي كشيد و شما چرا دليل اختلاف مطبوعات با برانكو را نمي‌پرسيد؟ به اين دليل بود كه برانكو پولي را كه از فوتبال ما گرفت، خرج خودش و خانواده‌اش كرد. اگر بخشي از آن پول خرج رسانه‌هاي ايران مي‌شد، مطمئن باشيد كه سال‌هاي سال برانكو مربي تيم ملي مي‌ماند، علي دايي هم وضعيت مشابهي داشت. او پول را خرج خود و خانواده‌اش كرد. شما ببينيد برخوردها با ما چگونه بود. مي‌نويسند دادكان پنج ميليون پاداش گرفت، خودتان مي‌گوييد پاداش و مي‌خواستيد كه مثل گذشته من پاداشم را به شما بدهم. سازمان بعد از پيروزي برابر اردن و قطر به بازيكنان، كادر فني و من پاداش داد. اگر اين فرصت ايجاد شود كه بار ديگر به فوتبال برگردم كه اميدوارم اين اتفاق رخ ندهد، با همان تفكر برمي‌گردم.

دادكان اظهار كرد: دلم مي‌خواست كه ضعيف‌ترين فدراسيون را در اختيارم قرار مي‌دادند و پس از يك سال مي‌آمدند و آن فدراسيون را از من و همكارانم مي‌گرفتند و مي‌ديدند كه چه تغييراتي را ايجاد كرده‌ايم اما، چرخه‌ طور ديگري مي‌چرخد.

دادكان در ادامه‌ي گفت‌وگويش با برنامه‌ي گفت‌وگوي ورزشي درباره‌ي نارضايتي مردم از تورهاي ورزشي اعزامي به جام جهاني، گفت: اين حق را به مردم مي‌دهم و اين حق طبيعي آنها است؛ اما، تورهاي ورزشي انتخاب صرف فدراسيون نبود و من اين مدرك را در اختيار دارم. سازمان تربيت بدني و حراست اين سازمان، گروه تورهاي ورزشي را تاييد كرد و گفتند كه با اين گروه قرارداد منعقد كنيد و اضافه بر اين، سازمان طي نامه‌اي گرفتن يك ميليون تومان از گروه تورهاي ورزشي را تاييد كرد و ما بر اساس هم انديشي با سازمان گروه تورهاي ورزشي را انتخاب كرديم.

دادكان در پاسخ به اين سوال كه آيا براي حل مشكل تعليق احتمالي فدراسيون فوتبال ايران، استعفا نخواهيد داد، گفت: آنهايي كه اين مشكل را ايجاد كردند، خودشان بايد به فكر حل آن باشند. استعفاي من هيچ مشكلي را حل نخواهد كرد چرا كه من پيش از جام جهاني گفته بودم كه مي‌روم و بالطبع بايد شرايط به گونه‌اي ايجاد مي‌شد كه من همانطور كه آمده بودم، مي‌رفتم. اين را از صميم قلب مي‌گويم كه فوتبال ايران را در خارج از كشور كوچك كردند.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن تهران پس از شكست يك بر صفر تيمش برابر استقلال اهواز گفت: اين شكست از پيش تنظيم شده بود!

عباس رضوي در مورد شكست تيمش در هفته سوم ليگ برتر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ما بايد در اين ديدار مي‌باختيم، چرا كه همه چيز از پيش تنظيم شده بود. به هر حال از اين شكست ناراحت نيستم چرا كه بازيكنان ما بسيارجوانمردانه بازي كرده و از تمام توان خود در اين ديدار بهره گرفتند اما، متاسفانه شرايط نابرابر و يك طرفه بازي شكست راه‌آهن را رقم زد.

وي ادامه داد: نمي‌دانم دليل تغيير ساعت اين بازي و برگزاري آن در اوج گرماي هوا يعني در ساعت 15 و 30 دقيقه چه بوده است. در حالي كه هفته گذشته بازي دو تيم سايپا و فولاد خوزستان در همين ورزشگاه و در ساعت 16:30 برگزار شده بود. چرا بايد بازي ما يك ساعت زودتر برگزار مي‌شد و بازيكنان ما در گرماي طاقت‌فرساي اهواز به ديدار حريف خود مي‌رفتند؟

رضوي افزود: بازي در گرماي 40 درجه كار آساني نيست و طبيعي بود كه در چنين شرايطي بازيكنان ما دچار مشكل خواهد شد. اگر ورزشگاه نفت اهواز فاقد نور كافي در شب است پس چرا بايد ميزبان مهم‌ترين رقابت داخلي فوتبال ايران يعني ليگ برتر باشد. بازيكنان ما نبايد در چنين شرايط دشواري به مصاف حريفان خود بروند.

سرمربي راه‌آهن درباره‌ي روند اين مسابقه به ايسنا گفت: از نظر فني بازي دو تيم تقريبا برابر بود و حتي در نيمه دوم ما بسيار بهتر بازي كرديم. ما تنها بر روي يك پنالتي مشكوك گل خورديم و در حالي كه مي‌توانستيم حداقل با يك امتياز از اهواز بازگرديم، با شكست به كار خود پايان داديم. به هر حال داور خانگي اين مسابقه نيز در شكل گيري اين نتيجه بي‌تاثير نبود.

Comment

• مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان پس از قهرماني در جام حذفي گفت: اكنون بايد ظهور يك قطب جديد در فوتبال را باور كرده و پذيرفت كه سپاهان يكي از اين قطب‌هاست.

محمدرضا ساكت در مورد پيروزي تيمش مقابل پرسپوليس در فينال جام حذفي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: اكنون همگان بايد ظهور يك قطب جديد در فوتبال ايران را باور كرده و در انتظار ظهور قطب‌هاي جديد ديگري نيز باشند. اين روند و خارج شدن فوتبال ايران از حالت دو قطبي نشان از رشد و بالندگي فوتبال ما داشته و اميدواريم كه اين روند صعودي در آينده نيز با قدرت ادامه پيدا كند.

وي ادامه داد: حضور 40 هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه نقش جهان اصفهان و حمايت آنها از تيم محبوب‌شان نويد آينده‌اي روشن را براي اين باشگاه و همچنين فوتبال ايران مي‌دهد. حضور اين تعداد تماشاگر نشان داد كه تماشاگران شهرستاني ديگر در خانه خود به تشويق ساير تيم‌ها نخواهند پرداخت و از اين پس بايد شاهد رويه‌اي جديد در فوتبال ايران باشيم. اميدوارم كه اين سنت شكني در آينده نيز همچنان تداوم داشته باشد.

ساكت در مورد جريان اين بازي اظهار كرد: بازي سنگين و نفس‌گيري بود، به خصوص اين كه بازيكنان پرسپوليس بازي را بسيار هجومي و رو به جلو شروع كردند. آنها بسيار با انگيزه و پرتلاش بودند و براي رسيدن به گل بي‌تابي مي‌كردند. به نظر مي رسيد كه حساسيت بالاي اين بازي تا حدودي بر عملكرد بازيكنان ما تاثير گذاشته و موجب استرس فراوان آنها شده بود.

وي افزود: خوشبختانه با صحبت‌هاي كادر فني و انجام چند تغيير تاكتيكي نيمه دوم شرايط به نفع سپاهان تغيير كرد و از اين پس بازيكنان ما با آرامش ذهني بيشتري بازي مي‌كردند. ما نمي‌خواستيم كه بازي به ضربات پنالتي كشيده شود و تعويض‌هاي كادر فني نيز همگي در جهت پيروزي در طول 90 دقيقه بود. اما، به هر حال شرايط بازي و همچنين بازي خوب پرسپوليس در فينال جام حذفي دست به دست هم داد تا ضيافت پنالتي‌ها تكليف قهرمان را مشخص كند.

وي تاكيد كرد: ما يك بار در گذشته دنيزلي را در ضربات پنالتي شكست داده بوديم و به همين دليل به پيروزي دوباره خود بسيار خوشبين بوديم. حدود چهار ماه پيش در جريان همين مسابقات بود كه پاس را در ضربات پنالتي از پيش رو برداشته بوديم و خوشبختانه براي دومين بار نيز دست به اين مهم زده و اين بار قهرماني جام حذفي را به دست آورديم.

مديرعامل باشگاه سپاهان يادآور شد: بسيار خوشحالم كه سپاهان در 4 سال گذشته موفق به كسب 3 عنوان قهرماني در جام حذفي و ليگ برتر ايران شده است. اين نشان از روند صعودي و رو به رشد اين تيم دارد و اميدوارم كه همچنان با قدرت به كار خود ادامه دهيم. ما اكنون رسالت بسيار سنگيني را بر عهده داريم، چرا كه بايد با درخشش در ليگ قهرمانان آسيا نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ايران باشيم. سپاهان در دو دوره گذشته نيز حضوري شايسته در آسيا داشته و بازي‌هاي خوب و قابل قبولي را به نمايش گذاشته است.

ساكت درادامه افزود: ما اكنون با تجربه ارزشمندي كه از 2 دوره حضور خود در ليگ قهرمانان آسيا كسب كرده‌ايم قدم به اين مسابقات خواهيم گذاشت. اما، اين بار نگاهمان به فينال اين مسابقات و حضور در ميان سه تيم برتر آسياست.

وي در مورد پاداش بازيكنان سپاهان به ايسنا گفت: بي‌ترديد پس از تصويب اعضاي هيات مديره پاداش مادي را در حد متعارف به بازيكنان تقديم خواهيم كرد. به هر حال بهترين پاداش براي بازيكنان حضور آنها در ليگ قهرمانان آسياست تا آنها با ارايه توانايي‌هاي و ظرفيت‌هاي خود در سطح اول فوتبال آسيا شانس خود را براي حضور در تيم‌هاي معتبر اروپايي امتحان كنند.

مديرعامل باشگاه سپاهان تاكيد كرد: مشكل اصلي ما براي حضور در آسيا وضعيت نابسامان ورزشگاه نقش جهان اصفهان است. متاسفانه پس از گذشت 3 سال هنوز شاهد پيشرفت اين پروژه نبوده و از اين موضوع متاسف هستيم. اگر به دنبال دفاع از اعتبار و آبروي ورزش ايران به هنگام ميزباني ليگ قهرمانان آسيا هستيم بايد هر چه زودتر براي تكميل اين ورزشگاه و جاده‌هاي منتهي به آن، سيستم نور ورزشگاه و تاسيس جايگاه VIP اقدام كنيم.

ساكت افزود: خوشبختانه مهندس علي آبادي با حضور در اين ورزشگاه از نزديك با شرايط آشنا شده و براي رفع اين مشكلات قول مساعد دادند. اميدوارم كه با وعده مسوولان سازمان تربيت بدني و برطرف شدن مشكلات اين ورزشگاه ميزبان شايسته‌اي براي حريفان آسيايي خود باشيم.

ساكت در پايان خاطر نشان كرد: قهرماني سپاهان در جام حذفي را به تمام هواداران اين تيم، مردم خونگرم اصفهان، اعضاي هيات مديره، بازيكنان و كادر فني كاركنان كارخانه فولاد مباركه سپاهان و همچنين 23 هزار شهيد استان اصفهان تقديم مي‌كنيم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از بازي بازيكنان تيمش برابر سپاهان اصفهان تقدير كرد و باخت در ضربات پنالتي را نيز شانسي خواند.

مصطفي دنيزلي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان ما برابر سپاهان خوب بازي كردند و براي كسب پيروزي تلاش كردند. باختن در ضربات پنالتي را نبايد به برتري تيم‌ها نسبت داد.

وي تصريح كرد: ما موقعيت‌هاي خوبي روي دروازه‌ي سپاهان داشتيم و نتوانستيم به خوبي از اين موقعيت‌ها استفاده كنيم.

دنيزلي تاكيد كرد: فوتبال برد و باخت دارد و باختن در ضربات پنالتي يك بدشانسي بود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اظهار كرد: بازيكنانم بهترين بازي خود را انجام دادند و از هر نظر برتر از سپاهان بودند.

وي با بيان اين كه تا پايان فصل با پرسپوليس قرارداد دارد، گفت: سعي مي‌كنيم در بازي‌هاي ليگ خوب ظاهر شويم و به آنچه كه مي‌خواهيم دست يابيم. پرسپوليس مي‌تواند قهرمان باشد.

Comment

Working...
                                X