Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• در صورت اعلام رسمي اتحاديه فوتبال انگلستان براي ميزباني جام جهاني 2018، تيري آنري و ديويد بكام به عنوان سفيران اين كشور در كميته پيشنهاد دهنده مشغول خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه (امروز) گاردين دراين باره نوشت:« در اين طرح كه از سوي دولت پشتيباني مي*شود، فهرست سفيران فوتبال در حال تنظيم است كه در صدر آن آنري و بكام قرار دارند. پس از آنها سباستين كو رييس كميته برگزار كننده رقابت*هاي المپيك 2012 و عضو كميته*ي اخلاق فيفا قرار دارد.

مطالعات اخير نشان مي*دهد انگلستان به سبب زير ساخت*هاي عالي و حمايت مردم بهترين جا براي ميزباني جام جهاني است. اكنون شش ورزشگاه از معيارهاي فيفا برخوردار هستند، پنج ورزشگاه ديگر هم اين امكان را دارند كه به ميزبان*هاي جام جهاني تبديل شوند.

Comment

• ماسيمو موراتي، مالك اينتر، هنوز رم را تهديد بزرگي براي قهرماني تيمش در رقابت*هاي اين فصل مي*داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حال حاضر اينتر در بالاي جدول سري A با رم يازده امتياز فاصله دارد.

اين هفته اينتر در ورزشگاه خالي بنته گودي برابر كيه*وو پيروز شد تا پانزدهمين برد پياپي*اش را جشن بگيرد.

موراتي به شبكه SKY ايتاليا گفت:« ما عملكرد بسيار خوبي داريم و از اين بابت خوشحالم. اگرچه راه طولاني تا پايان فصل مانده. رم سرعتش را حفظ كرده و پيروزي*هايش ادامه دارد، پس مي*توان گفت كه شرايط تغييري نكرده است. هميشه بايد هوشيار باشيم و بيشترين تلاش را داشته باشيم تا بهترين نتايج را در هر بازي به دست آوريم.»

يكشنبه رقابت*هاي سري A پس از يك هفته تعليق به دنبال كشته شدن يك افسر پليس در درگيري خونين سيسيلي دنبال شد، بسياري از ورزشگاه با توجه به قانون جديد دولت درباره*ي معيارهاي امنيتي مجبور شدند، پشت درهاي بسته بازي كنند.

به باور روبرتو مانچيني، سرمربي اينتر بهتر بود فوتبال ايتاليا بيشتر انتظار مي*كشيد تا بدون تماشاگر رقابت*ها را دنبال مي*كند.

موراتي در اين باره گفت:« اين تهديد شخصي است كه عاشق ورزش و كارشناس است. او فوتبال را از چشم*هاي يك قهرمان مي*بيند و مي*داند مهم*ترين نكته براي فوتبال حفظ سرگرمي*اش براي ديگران است. خوشحالم كه مانچيني اين چنين فكر مي*كند چرا كه او مرد صادقي است. البته فكر مي*كنم دولت هم كاري كه بايد را انجام داد، آنها به آرامي مي*كوشند شرايط را به حالت طبيعي بازگردانند.

Comment

• سيد احمد رسولي*نژاد گفت: طبق مصوبه*ي هيأت مديره باشگاه استقلال اختيارات كامل اجرايي باشگاه به نجف*نژاد، مديرعامل و اختيار تام امور فني هم به امير قلعه نويي و سرمربي تيم داده شد.

عضو هيات مديره باشگاه استقلال در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: بنا هم بر اين شد كه در امور اجرايي از اين به بعد فقط شخص مديرعامل و در امور فني و مسائل مربوط به تيم هم رييس سازمان تيم*هاي فوتبال و سرمربي مصاحبه كنند، لذا اعضاي هيأت مديره از اين به بعد ديگر حق هيچ*گونه مصاحبه*اي ندارند.

رسولي*نژاد گفت: اين مسأله پيشنهاد بنده بود و به اتفاق آراء در هيأت مديره تصويب شد و قرار شد نجف*نژاد با قدرت و با حمايت كامل هيأت مديره به كار خود ادامه دهد، وي در امور اجرايي موارد را مطرح مي*كند و حتي مسائل و مواردي هم كه در هيأت مديره مصوب مي*شود توسط سخنگو، يعني نجف*نژاد اعلام خواهد شد.

Comment

• فيفا تازه*ترين رده*بندي برترين تيم*هاي جهان را اعلام كرد و بر اين اساس تيم ملي ايران با قرار گرفتن در مكان 32 بهترين تيم آسيا است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (يسنا)، كميته*ي فني فدراسيون بين*المللي فوتبال (فيفا) رده*بندي برترين تيم*هاي ملي جهان در ماه فوريه 2007 را اعلام كرد و تيم ايران با كسب 720 امتياز و پنج پله صعود نسبت به ماه گذشته ميلادي در مكان 32 قرار گرفته است. ايران همچون سه ماه گذشته برترين تيم قاره*ي گذشته است.

نكته*ي مهم در رده*بندي فيفا پايان سلطه*ي پنجاه و پنج ماهه*ي برزيل در صدر برترين* تيم*هاي جهان است و اين تيم به دليل شكست هفته*ي گذشته برابر پرتغال يك پله نزول داشته و تيم ايتاليا جايگزين اين تيم در صدر جدول رده*بندي قرار گرفته است.

در ميان اعضاي كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از ايران (32)،*استراليا (39)، ژاپن (41) و كره*ي جنوبي (44) به ترتيب در مكان*هاي دوم تا چهارم برترين* تيم*هاي آسيا قرار گرفتند.

اسامي ده تيم برتر جهان در ماه فوريه؛

1ـ ايتاليا 1562 امتياز

2ـ برزيل 1540 امتياز

3ـ آرژانتين 1535 امتياز

4ـ فرانسه 1496 امتياز

5ـ آلمان 1359 امتياز

6ـ انگليس 1330 امتياز

7ـ هلند 1312 امتياز

8ـ پرتغال 1262 امتياز

9ـ چك 1193 امتياز

10ـ اسپانيا 1161 امتياز

Comment

• تيم فوتبال صنعت نفت آبادان كه طي يكي، دو سال گذشته به يكي از پرخبرترين باشگاه*هاي كشور تبديل شده است، اين بار در رقابت*هاي جام حذفي حادثه*آفرين شد. باخت يك بر صفر اين تيم برابر صباباتري در ورزشگاه اميديه اتفاقاتي به همراه داشت كه مي*تواند براي اين باشگاه آرا انضباطي را به همراه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عبدالرحمن شاه حسيني، رييس كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال كه به عنوان ناظر ويژه به آبادان رفته بود تا اين ديدار را از نزديك نظاره كند، گزارش كامل و مفصلي از آنچه كه در ورزشگاه اميديه اتفاق افتاده است را به تهران* آورده است تا در فرصت مناسب به آن رسيدگي كند.

متن كامل گزارش شاه حسيني به شرح زير است:

1- با همكاري مسوولان محلي اعم از هيات فوتبال، تربيت بدني، نيروي انتظامي و خصوصا طرفداران خونگرم استان خوزستان مسابقه در ورزشگاه مملو از تماشاگر تا دقيقه*ي 81 با رعايت مقررات و نظم مورد قبول ادامه يافت.

2- در دقايق پاياني فقط 4 نفر از تماشاگران مبادرت به پرتاب اشيا به درون زمين كردند كه عمل آنان مورد اعتراض اكثريت تماشاگران قرار گرفت.

3- پس از پايان مسابقه شخص نامعلوم، سنگي را به سمت بازيكنان صباباتري پرتاب كرد كه اينجانب عينا آن را مشاهده و ضبط كردم.

4ـ يكي از بازيكنان ذخيره تيم صنعت نفت نسبت به تيم داوري فحاشي ركيك كرد كه متاسفانه توسط يكي از مديران تيم نفت نيز حمايت مي*شد.

5ـ با خاتمه مسابقه حدود 15 نفر از تماشاگران تيم صنعت نفت با عبور از نرده*هاي ورزشگاه (حائل بين تماشاگران و چمن) وارد زمين شدند. ولي هيچ گونه برخوردي با هيچ شخصي نداشتند. فقط تخلف اين عده ورود به زمين بود.

6 - قبل، حين و بعد از برگزاري مسابقه مردم ورزش دوست و خونگرم خوزستان همواره با اينجانب به عنوان ناظر ويژه برخورد صميمانه*اي داشتند و حتي آرا ماه*هاي اخير كميته*ي انضباطي را نيز تاييد مي*كردند.

عبدالرحمن شاه حسيني در خصوص حوادث اين بازي به خبرنگار ايسنا گفت: در خصوص تخلفاتي كه در اين بازي بوقوع پيوسته است همانند ساير پرونده*ها جلسه*ي رسيدگي با حضور مديرعامل صنعت نفت تشكيل و راي قانوني صادر خواهد شد.

رييس كميته*ي انضباطي هم چنين با رد درگيري برخي تماشاگران صنعت نفت با خودش تاكيد كرد: متاسفانه برخي رسانه*ها با جعل و انتشار اخبار كذب قصد تشويق اذهان عمومي را دارند كه قطعا اين موضوع قابل بررسي است و پيگيري آن را براي خود محفوظ مي*دانم.

وي در پايان از حمايت*هاي مردم آبادان در دفاع از آرا كميته*ي انضباطي تقدير كرد.

Comment

• كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) اعلام كرد كه ده ليگ اين قاره با تجديد نظر در ساختارشان بسيار پوياتر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليگ*هاي ايران، استراليا، چين،ژاپن، سنگاپور، قطر، كره*ي جنوبي، هند، عربستان و امارات اين ويژگي را دارند تا هواداران بيشتري داشته باشند.

محمد همام، رييس AFC به روزنامه سنگاپوري Straits Times گفت:« باور داريم كه آينده از آن آسياست، نسبت به اروپا اينجا باشگاه*هاي بزرگي دارد. ما بايد مطمئن شويم كه آنها ساختار مناسبي داشته باشند تا از سرمايه*گذاري داخل و خارج آسيا بهره ببرند.»

يك كميته با نظارت سابورو كاوابوچي، رييس اتحاديه فوتبال ژاپن مسوول بررسي اين موضوع است.

برنامه تجديد نظر در ساختارها، بخشي از كوشش AFC براي جبران ناكامي نمايندگان آسيا در رقابت*هاي جام جهاني 2006 است. در قاره پهناور، تنها استراليا عضو تازه وارد كنفدراسيون توانست از مرحله گروهي بالا برود.

AFC عقيده دارد اين نمايش نااميد كننده در ساختار ضعيف رقابت*هاي باشگاهي ريشه دارد.

جان كوه، رييس اتحاديه فوتبال سنگاپور گفت:« كارهاي بسياري براي انجام دادن وجود دارد. درگير شدن AFC سبب مي*شود پيشرفت ليگ*هايمان سرعت بيشتري پيدا مي*كند. اين موضوع سطح*امان را بالا مي*برد و ديدمان را در ميان ليگ*هاي برجسته در آسيا گسترش مي*دهد.»

Comment

• سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: نبودن دايي براي اين تيم در بازي روز جمعه يك امتياز است.

محمد احمدزاده در گفت*وگو باخبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ما بازي بسيار سختي را پيش رو داريم، چرا كه روحيه پيروزي كاملا در تيم سايپا وجود دارد و ما خيلي دوست داريم كه بتوانيم از اين بازي امتياز بگيريم و شرايط خودمان را در جدول بهتر كنيم.

احمدزاده اين بازي را يك بازي كاملا حياتي و مهم براي تيم ملوان دانست و اظهار كرد: از آنجا كه ما در بازي*هاي خارج از خانه خودمان اكثرا بهتر كار مي*كنيم، اميدوار هستيم كه بتوانيم با دست پر از اين بازي خارج شويم.

وي در خصوص وضعيت بازيكنان اين تيم گفت: رضا نيك نظر را به دليل محروميت در اختيار نخواهيم داشت، هم چنين قباخلو، ضيايي و بيگي به دليل مصدوميت به اين بازي نخواهند رسيد.

وي در پايان وضعيت كلي تيم را خوب ارزيابي كرد و گفت: ما تمام تلاش خودمان را خواهيم كرد.

Comment

• رييس کنفدراسيون قويترين مردان آسيا گفت: پنجم اسفند امسال مسابقات قويترين مردان جهان در يکي از دو جزيره کيش يا قشم برگزار خواهد شد.

اميد اميري در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا در كرمان گفت: پس از دو سال تلاش، سرانجام موفق شديم تا شرايط حضور برترين ورزشکاران جهان را براي اولين بار در ايران فراهم کنيم و بتوانيم از اين طريق جهانيان را با فرهنگ و شعاعر ايراني آشنا کنيم.

وي ادامه داد: مسابقه*ي قويترين مردان جهان امسال با عنوان جام خليج فارس و با شرکت 16 ورزشکار از کشورهاي آلمان، لهستان، نروژ، سوئد، فنلاند، آمريکا، روسيه، هلند، بلاروس، ايسلند، استوني و 4 ورزشکار از ايران برگزار مي شود که سعي کرده ايم با طراحي آيتم هاي جديد همراه با اشاعه فرهنگ اسلامي ايران نوع متفاوتي از مسابقات قويترين مردان را براي جهانيان به نمايش درآوريم.

اميري افزود: اين مسابقات از 52 شبکه جهاني پخش خواهد شد و به همين منظور در مراسم افتتاحيه لباس*هاي بومي و محلي ايراني برتن تمامي ورزشکاران پوشانده خواهد شد، ضمن اين که به صورت نماهنگ داستانهاي اصيل ايراني را نمايش خواهيم داد. مراسم اختتاميه اين مسابقات نيز تقريباً همانند مراسم افتتاحيه درنظر گرفته شده است.

رييس کنفدراسيون قويترين مردان آسيا تصريح کرد: جايزه 50 هزار دلاري نيز براي نفرات اول تا ششم تهيه شده است و سهم قهرمان 30 هزار دلار خواهد بود.

وي گفت: در اين مسابقات از هيچ اسپانسر مالي خارجي استفاده نمي کنيم و تمام سعي ما بر اين بوده است که شرکت ها و کارخانجات داخلي حمايت هاي مالي خود را از مسابقات انجام دهند.

اميري اظهار كرد: برترين داوران جهان نظير "ماريوس پودونسکي"، "يوکوآئولاي" از فنلاند، "اسون کارسون" از نروژ، "ديويد ردکين" و داوران زبده ايراني داوري اين مسابقات را برعهده خواهند داشت.

Comment

• به احتمال فراوان درهاي ورزشگاه ماسيمينو كاتانيا تا پايان فصل بروي هواداران باز نمي*شود.

به گزارش خبرگاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دولت ايتاليا پس از كشته شدن يك افسر پليس در بيرون همين ورزشگاه معيارهاي سخت*گيرانه*اي را براي همه باشگاه در نظر گرفته است. هواداران كاتانيا در دو داربي سيسيلي برابر مسينا و پالرمو دردسرساز شده*اند. جريمه*هاي سنگين*تري در انتظار اين باشگاه است.

شايد با دستور كميته*ي انضباطي هشت ديدار آينده كاتانيا پشت درهاي بسته برگزار شود.

ورزشگاه ماسيمينو در حال حاضر به دليل نداشتن معيارهاي امنيتي خواسته شده از سوي دولت بسته شده است.

روزنامه*هاي ايتالياهم دو گزينه را براي سران باشگاه محتمل مي*دانند؛ يكي بازي در زمين بي*طرف و ديگر بدون تماشاگر تا پايان فصل.

پيترو لو موناكو، مدير كاتانيا توضيح داد:« از كميته انضباطي انتظار دارم وجدان داشته باشد و عدالت را در نظر بگيرد. اين اتفاق بيرون ورزشگاه رخ داد، پس باشگاه نمي*توان مسوول آن باشد. البته كه محروميتي در كار خواهد بود. اما،* اميدوارم تا پايان فصل هواداران حقيقي بتوانند بار ديگر بازي تيمشان را تماشا كنند، دست كم براي چند بازي باقي مانده پاياني.»

Comment

• هم تيمي*هاي كريستيانو رونالدو از جدايي اين بازيكن از منچستريونايتد خبر دادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوگو ويانا، هم تيمي رونالدو در تيم ملي پرتغال ادعا كرد كه اين بازيكن مي*خواهد با بارسلونا يا رئال مادريد قرارداد ببندد.

گاردين نوشت:« ويانا، بازيكن پيشين نيوكاسل گفت كه رونالدو بزودي الدترافورد را ترك مي*كند و به باشگاهي مهم*تر از يونايتد مي*پيوندد.»

ويانا در اين باره گفت:« رونالدو ديگر در يونايتد نخواهد ماند. اكنون نگاه داشتن اين بازيكن براي آنها دشوار است. رونالدو سخت تمرين مي*كند و در مدت كوتاهي با تيمي بسيار مهم*تر از يونايتد خواهد بود. همه مي*دانند اگر تيم*هايي نظير بارسلونا و رئال مادريد بازيكني بخواهند همه راه*ها را به بستن قرارداد با رونالدو مي*رسد.»

رونالدو و ويانا يكديگر را در ديدار دوستانه پرتغال برابر برزيل ملاقات كردند.

تكسيكي بگيرستين، مدير ورزشي بارسلونا هم يكي از تماشاگران اين بازي بود. او خورخه مندس نماينده رونالدو را هم ملاقات كرد. البته پس از آن گفت كه درباره انتقال احتمالي بازيكن حرفي به ميان نيامده است.

Comment

• كلوديو رانيري، مي*خواهد پارما را از بحران سقوط نجات دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روز گذشته رانيري به عنوان سرمربي جديد پارما برگزيده شد. پس از شكست سه بر صفر پارما برابر رم رانيري جانشين استفانو پيولي شد.

پارما در جدول بيست تيمي سري A در جايگاه نوزدهم قرار دارد. آنها از بيست و دو بازي تنها پانزده امتياز به دست آورده*اند.

پنجشنبه، سرمربي پيشين چلسي در ديدار جام يوفا برابر براگا در پرتغال روي نيمكت مي*نشيند.

او به روزنامه*ي Gazzetta dello Sport گفت:« مطمئن هستم كه مي*توانيم از سقوط فرار كنيم. من اين كار را پذيرفتم چرا كه به برنامه باشگاه ايمان دارم. اخيرا چند بازي پارما را تماشا كرده بودم. آنها عالي بازي مي*كنند. اما، من مي*خواهم كمتر زيبا بازي كنند و بيشتر نتيجه بگيرند.»

*١٩٨٨ تا *١٩٩١ رانيري در كالياري نامي براي خودش دست و پا كرد. او اين تيم را از سري C1 به سري A رساند.

پس از ناپولي و فيورنتينا *١٩٩٧ به والنسيا در لاليگا پيوست و با آنها جام حذفي *١٩٩٩ را بالاي سر برد.

پس از مدت كوتاهي در اتلتيكو مادريد، رانيري فصل *٢٠٠١ / *٢٠٠٠ به چلسي آمد.

با رانيري آبي*هاي لندن به جمع مدعيان ليگ برتر افزوده شد، اما هرگز نتوانست جام قهرماني را به غرب پايتخت بياورد. اوكه به سبب استفاده بيش از اندازه از شيوه چرخشي لقب Tinker man گرفته بود، مه *٢٠٠٤ اخراج شد.

Comment

• ماه آينده ديويد بكام براي نخستين بار پس از جدايي*اش از منچستريونايتد در سال 2003 برابر اين تيم به ميدان مي*رود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الدترافورد به مناسبت پنجاهمين سالگرد تاسيس بازار مشترك و همچنين پنجاهمين سال حضور يونايتد در رقابت*هاي اروپايي ميزبان تيم منتخب اروپاست. بكام يكي از بازيكنان ستارگان قاره است.

بكام در اين باره گفت:« خوشحالم كه فهميدم بايد در ديدار سيزده مارس بازي كنم. بازگشت به الدترافورد براي من معناي ويژه*اي دارد و براستي مشتاقانه به دنبال اين هستم كه در آن بازي كنم.»

كاپيتان پيشين انگلستان كه اكنون سي و يك سال دارد تقريبا پيش از جدايي از يونايتد در چهارصد ديدار براي سرخ*ها بازي كرد. بكام پس از آن با پيراهن تيم ملي در الدترافورد بازي كرده اما، تاكنون تجربه رويارويي با تيمي كه نامش را بر سر زبان*ها انداخته نداشته است.

بازيكن خط مياني رئال مادريد، فصل آينده براي گلكسي در آمريكا به ميدان مي*رود.

مارچلو ليپي، سرمربي پيشين ايتاليا، روي نيمكت منتخب اروپا مي*نشيند. به احتمال فراوان ليپي بسياري از بازيكنان ايتاليا كه با او قهرمان جام جهاني 2006 شدند را در فهرست ستارگان قاره قرار مي*دهد. استيون جرارد و جيمي كرگر دو بازيكن انگليسي هم برابر منچستريونايتد بازي مي*كنند.

Comment

• خايمه ليساوتسكي، وزير ورزش اسپانيا وعده داد كه با رفتارهاي نژادپرستانه در فوتبال به شدت برخورد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سخت*گيري برابر گروه*هاي افراطي يكي از راه*هاي پيش روي دولت است. ليساوتسكي در مراسم معرفي برنامه «دستت را جلو بياور» براي آگاهي دادن به هواداران براي مبارزه با اين مشكل گفت:« ما بايد شجاع باشيم تا با اين مشكل روبرو شويم و قاطعانه برخورد كنيم. در اين زمينه پيشرفت كرده*ايم. اما، هنوز كار بسياري پيش رو داريم و چشم*هايمان را بروي اين مشكل نبسته*ايم. فوتبال بايد در اين موضوع براي ساير جامعه الگو باشد. مي*خواهيم به ريشه*هاي مشكل برسيم. معمولا گروه*هاي افراطي هستند كه دردسرساز مي*شوند. آنها نمايانگر ديدگاه جامعه اسپانيا نيستند و بايد آنها را نابود كنيم.

فدراسيون فوتبال اسپانيا (RFEF)، ليگ فوتبال (LFP) يوفا، گروه*هاي ضد نژادپرستي اسپانيا از برنامه وزير ورزش پشتيباني كرده*اند.

Comment

• حسين كعبي جدايي*اش از تيم فوتبال الامارات را قطعي دانست.

به گزارش ايسنا، حسين كعبي كه دو سه سالي است بازي*هاي درخشان اين بازيكن در رده هاي مختلف ملي از ياد نرفته، بعد از جام جهاني و درخشش نسبي در اين دوره از بازي*ها به پيشنهاد الامارات يكي از تيم*هاي كشور امارات پاسخ مثبت داد تا به دور از مسايل و مشكلات موجود در فوتبال ايران، فوتبال خود را ادامه دهد و نيم نگاهي هم به ليگ*هاي معتبر دنيا داشته باشد. اما، بد ترين راه ممكن براي او انتخاب شده بود و او در تركيب تيمي قرار گرفت كه از او و ديگر هموطنش انتظار معجزه را دارند، تيمي كه به رغم بازي خوب تا هفته سوم به يكباره افت كرد تا جايي كه حالا در رده يكي مانده به ته جدول، روزهاي سختي را سپري مي*كند. اين*ها همه يكطرف و مربي جديدي كه تازه از كشور تونس در راس مربيگري اين تيم قرار گرفته طرف ديگر.

كعبي براي جدايي از اين تيم لحظه شماري مي*كند. براي او فرقي ندارد، استقلال و پرسپوليس يا هر تيم ديگر، فقط مي خواهد به ايران برگردد تا با درخشش خود به تيم ملي براي بازي*هاي جام ملتها راه يابد. او در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا در دبي از مسائل گوناگون سخن گفت.

- با خبر شديم كه مي خواهيد قيد فوتبال امارات را بزنيد؟

بله، اگر خدا بخواهد بزودي اين كار را انجام خواهم داد.

- يعني تصميمتان قطعي است؟

بله، يكسري صحبتها شده و منتظرم هرچه زودتر مدير برنامه هايم بيايد و صحبت*هاي نهايي را انجام دهد تا از اين تيم بروم.

- آيا مسولين تيم با اين جدايي موافق هستند؟

ببينيد من با مسولان تيمم هيچگونه مشكلي ندارم و تمام مشكل من مربي تونسي جديد تيم است كه از همان روز اول با عنايتي و من مشكل داشت، من هم چون خود او گفته به حسين كعبي نياز ندارم ديگر نمي*توانم در اين تيم بمانم و اميدوارم مديران تيم با جدايي من موافقت كنند تا من از اين مشكلات رهايي پيدا كنم.

- تكليف رضا عنايتي چي، او هم كه با سرمربي مشكل دارد؟

عنايتي بعنوان كاپيتان تيم و همچنين بيشترين گلزن براي تيم احتمالا تا اتمام قراردادش در اين تيم خواهد ماند و احتمالا خطيبي هم به او اضافه مي*شود.

- اگر از تيمي ديگر در امارات پيشنهاد داشته باشي قبول مي*كني؟

من تمام فكرهايم را كرده ام و مي*خواهم اين دو سه ماه را در فوتبال ايران سپري كنم و با وجودي كه از قطر و امارات هم پيشنهاد دارم فعلا به آنها فكر نمي*كنم.

- اصلا در اول فصل روي چه حسابي تيم ضعيف الامارات را انتخاب كردي؟

من قبول دارم كه بعد از جام جهاني تصميم عجولانه اي گرفتم، من فوتبال باشگاههاي امارات را پيگيري مي*كردم؛ اما، نمي دانستم اين تيم اين قدر ضعيف باشد، من با شرايط تيم مشكل ندارم، سرمربي جديد تيم باعث همه مشكلات من شد.

- به نظر شما خطيبي كه باسرمربي قبلي خود مشكل داشت مي*تواند در اين تيم موفق باشد؟

من در اين مورد نمي توانم نظري بدهم، ولي با صحبتهايي كه با رسول داشتم از او خواستم كه اگر از اين تيم پيشنهاد دارد و نمي خواهد به ايران برود جواب مثبت بدهد، ولي او گفت كه من نمي خواهم بخاطر تو به اين تيم بيايم كه من گفتم اگر تو بيايي مسولان رضايت نامه من را مي*دهند و بهترين كمك را براي رفع مشكلات من خواهي كرد. دوست دارم رسول به اين تيم بيايد تا من هم به ايران برگردم.

- بالاخره كي اين موضوع مشخص مي*شود؟

احتمالا تا 48 ساعت آينده تكليف من با اين تيم مشخص خواهد شد كه ببينم بايد بروم يا بمانم.

- مقصد بعدي تو در ايران چه تيمي خواهد بود؟

براي من استقلال، پرسپوليس و يا تيم ديگر فرق نمي كند، فقط دوست دارم تا قبل از شروع جام ملتها در فوتبال ايران بازي كنم.

- پس موضوع پرسپوليس قطعي نيست؟

هر احتمالي وجود دارد؛ اما، بصورت قطعي نه، هنوز مشخص نيست. پنجاه درصد احتمال دارد در صورت جدايي به اين تيم بروم.

- فكر نمي*كني با وجود مشكلات مالي اين تيم به مشكل بر*خوري؟

در اين شرايط فعلا مسايل مالي آنچنان برايم مهم نيست، فقط حضور در فوتبال ايران اهميت دارد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: كناره*گيري استقلال اهواز از ليگ برتر رسما به كادر فني ابلاغ شده و از امروز تمرينات تيم ما تعطيل شد.

فيروز كريمي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: به دليل مشكلاتي كه بر سر ادامه*ي فعاليت استقلال اهواز در فصل جاري ليگ برتر به وجود آمد بر اساس تصميم مديريت باشگاه از ليگ برتر كنار كشيديم. اين سياست كلان باشگاه بود و من به عنوان سرمربي تيم نمي*توانستم مانع از اين كار شوم.

وي افزود: رييس هيات مديره مسوول سياست هاي كلان باشگاه است و او به ما اعلام كرد كه تمرينات خود را تعطيل كنيم و ما هم بر اساس نظر او مسابقات و تمرينات خود را تعطيل مي*كنيم. به همين دليل ما مقابل پرسپوليس به ميدان نخواهيم رفت.

كريمي درباره*ي مشكلاتي كه بر سر ادامه*ي فعاليت استقلال اهواز در ليگ برتر بوجود آمد گفت: در راستاي اجراي سياست دولت درباره*ي اصل چهل و چهارم قانون اساسي باشگاه استقلال اهواز به عنوان نخستين باشگاه پيشگام اهداف عاليه*ي دولت بود. اما، ما در اين راستا تنها مانديم و با مشكلات عديده*اي روبرو شديم. پشت برخي از باشگاه*ها وزارتخانه*هايي فعاليت مي*كنند و آنها را مورد حمايت خود قرار مي*دهند، با اين حال آنها براي ادامه*ي فعاليت*هاي خود دچار مشكل مي*شوند. با توجه به اين مساله مشخص است كه باشگاه*هاي خصوصي همچون ما با چه مشكلاتي روبرو شده و خواهند شد.

وي افزود: به عنوان نمونه در باشگاه استقلال اهواز ساليانه سه تا چهار ميليارد تومان هزينه مي*شود اما، به غير از اين مساله ما به لحظات امكانات استاني در مضيقه هستيم. متاسفانه در ورزش در اجراي اصل چهل و چهارم قانون اساسي با مشكلات بسياري روبرو شده*ايم.

سرمربي تيم استقلال اهواز ادامه داد: وقتي فردي به عنوان خصوصي*سازي حركتي را در ورزش آغاز مي*كند و با چنين مشكلاتي روبرو مي*شود مطمئن باشيد كه اصل چهل و چهارم قانون اساسي در ورزش به پيش نمي*رود و اين اصل تحقق پيدا نخواهد كرد.

كريمي افزود: با توجه به نمايش خوبي كه استقلال اهواز در ليگ برتر و جام حذفي ارايه كرده و همچنين دعوت پنج بازيكن اين تيم به تيم ملي اميد مشخص است كه كناره گيري اين باشگاه از حضور در رقابت*هاي ليگ برتر، كل فوتبال ايران را با چالشي جدي روبرو خواهد كرد و در واقع اين بدنه*ي اصلي فوتبال ايران است كه از كنار رفتن باشگاه استقلال اهواز متضرر مي*شود.

وي ادامه داد: باشگاه استقلال اهواز قدمتي سي ساله دارد، اين باشگاه به همراه فولاد خوزستان بيشترين طرفدار را در استان مظلوم خوزستان دارد و بايد با چنين باشگاهي همراهي و همكاري بيشتري شود. معتقدم كه اگر ما به دنبال بحث خصوصي*سازي باشگاه*ها هستيم بايد از استقلال اهواز به عنوان پيشگام اين مساله حمايت بيشتري انجام گيرد. اطمينان داشته باشيد كه اگر استقلال اهواز در اين راه با شكست مواجه شود اين طرح در بحث فوتبال با موفقيت انجام نخواهد شد.

كريمي ادامه داد: حل اين مشكل تنها در دستان رييس سازمان تربيت بدني است. ما پيشتر درخواست يك زمين تمريني كرده بوديم و اين مساله را در نامه*اي از رياست جمهور پيگيري كرديم و ايشان با نظري مثبت پاسخ نامه*ي ما را دادند. اين نشان دهنده*ي روح بالاي دولت در بحث ورزش و جوانان است.

وي اظهار اميدواري كرد كه مشكلات موجود حل شده و باشگاه استقلال اهواز بتواند به فعاليت خود در ليگ برتر ادامه دهد.

كريمي ادامه داد: اگر مشكلات حل نشود كل فوتبال ايران ضرر خواهد كرد و بيشترين صدمه نيز متوجه تماشاگران فراوان استقلال اهواز خواهد شد.

وي افزود: نامه*اي كه شفيع*زاده براي فدراسيون ارسال كرده به معناي فرار وي از مسووليت نيست، تا امروز پنجاه درصد مبلغ قراردادهاي بازيكنان به آنها پرداخت شده است و اعلام كناره*گيري باشگاه به دليل مشكلات مديريتي نيست.

كريمي ادامه داد:* ما تمام تلاش خود را انجام مي*دهيم، اگر مجبور به كناره*گيري شديم از مردم خوب خوزستان خداحافظي مي*كنيم و امانتي كه به ما تحويل دادند را به آنها تحويل مي*دهيم.

Comment

Working...
                                X