Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سه*شنبه (امشب) در ديدار ليگ قهرمانان اروپا پائولو مالديني به ركورد ديگري در دوران پرافتخار حرفه*اش مي*رسد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مالديني نخستين بازيكن ايتاليايي و تنها پنجمين بازيكن جهان است كه صد بار در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان رفته است.

سه*شنبه، ميلان با سلتيك در مرحله*ي يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان بازي مي*كند.

انتظار مي*رود مدافع سي و هشت ساله*ي ميلان در سلتيك پارك بازي كند. پيشتر تنها رائول (106 بازي)، روبرتو كارلوس (105 بازي) و ديويد بكام (102 بازي) از رئال و اليور كان (100 بازي) از بايرن مونيخ به اين ركورد جالب دست يافته*اند.

مالديني از 1985 يكي از بازيكنان كليدي سرخ و سياه*پوشان بوده. ميلان به لطف او هفت بار قهرمان سري A و چهار بار قهرمان اروپا (1989، 1990، 1994 و 2003) شده است.

پائولو مالديني دو ركورد ديگر را هم در ليگ قهرمانان دارد. در ديدار پاياني جام 2005 برابر ليورپول او در ثانيه*ي پنجاه و يك سريع*ترين گل اين رقابت*ها را در فينال به ثمر رساند. او همچنين مسن*ترين بازيكني است كه در يك ديدار پاياني جام باشگاه*ها به گل رسيده است.

مردي كه يكصد و بيست و شش بار پيراهن تيم ملي ايتاليا را پوشيده به خبرنگاران گفت:« بي*ترديد اين افتخار بزرگي براي من است؛ اما، من در اين رقابت*ها هنگامي كه آن را به نام ليگ قهرمانان نمي*شناختند، بازي كردم و احساس مي*كنم كه بيش از صد بار در اين بازي*ها به ميدان رفته*ام.»

Comment

• دوشنبه رئال مادريد خبر استعفاي فابيو كاپلو يك روز پيش از ديدار سرنوشت*ساز ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شبكه*ي راديويي Cope گزارش داده بود كه كاپلو استعفا كرده و تنها براي بازي بايرن در سانتياگو برنابئو روي نيمكت مي*نشيند و پس از آن چمدان*هايش را مي*بندد.

ميگل آنخل آرويو، سخنگوي رئال در نشست خبري در برنابئو گفت:« هيات مديره از هر گونه استعفاي فابيو كاپلو بي*اطلاع است. ما از گزارش*هايي كه در رسانه*ها به چشم آمده بسيار شگفت*زده شده*ايم. به وجود آوردن جو مناسب آن هم در آستانه*ي چنين بازي مهمي دشوار است. اين گونه خبرها تنها براي متزلزل كردن باشگاه منتشر مي*شود. ما مي*خواهيم شگفتي و نگراني*مان را از اين خبرها ابراز كنيم. در اين دنيا مي*توان درباره*ي چيزهاي كمي اطمينان*خاطر داد؛اما، من مي*توانم تضمين بدهم كه باشگاه هيچ*گونه استعفايي را از فابيو كاپلو چه شفاهي چه كتبي دريافت نكرده است.»

Comment

• ژوزه مورينيو، در ديدار چهارشنبه ليگ قهرمانان اروپا نمي*تواند واكنش هواداران پورتو را هنگام بازگشت به پرتغال پيش*بيني كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران*(ايسنا)، پورتو با شكوه*ترين نظر تاريخ*اش با مورينيو تجربه كرد. آنها به لطف مترجم پيشين سربابي رابسون 2004 قهرمان ليگ قهرمانان شدند.

بي*درنگ پس از اين قهرماني، رومن آبراموويچ مالك چلسي، مورينيو را به لندن آورد. پس از آن جدايي چلسي و پورتو دو بار با هم روبرو شدند. آبي*هاي لندن سپتامبر 2004 در مرحله گروهي اين رقابت*ها سه بر يك و سه ماه پس از آن در ديدار برگشت دو بر يك پيروز داشتند.

اكنون سرمربي جاه طلب چلسي انتظار استقبال سردي را از طرفداران ميزبان دارد:« مي*دانم به دو صورت از من در پورتو استقبال خواهد شد. يكي مردمي كه درك مي*كنند من پس از قهرماني در جام يوفا و ليگ قهرمانان شرايط و چالش جديدي را در بهترين ليگ جهان مي*خواستم آنها به گرمي به من خوش*آمد مي*گويند. يك دسته هم مردمي كه درك نمي*كنند, چرا يك حرفه*اي مي*خواهد وارد واقعيت جديد شود. واقعيتي كه براي من آهنگ خوشي داشت! از كاري كه با آن باشگاه كردم, آگاه هستم؛ تاريخي كه با آنها رقم زديم را هم مي*شناسم؛ با هو كردن و سوت كشيدن نمي*توانند آن تاريخ را پاك كنند.»

چلسي بدون خالد بولاهروز كه در پيروزي چهار بر صفر جام حذفي برابر نوريچ آسيب ديد به پرتغال مي*رود.

جوكول و اشلي كول ديگر بازيكنان آسيب*ديده گروه قهرمان انگلستان هستند.

مورينيو ادامه داد:« فكر مي*كنم پيامي كه مي*خواهم به بازيكنانم بدهم اين است كه پورتو بيشتر از ما نگران است.»

Comment

• چهارشنبه (فردا) شب, در شب دوم از دور رفت رقابت*هاي مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهار ديدار انجام خواهد شد، در يكي از اين ديدارها قهرمانان دو فصل پيش اين رقابت*ها رو در روي هم قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مردان رايكارد فردا شب در ورزشگاه خانگي خود نوكامپ ميزبان سرخ*پوشان آنفيلد خواهند بود.

خارجي*ها:

فرانك ريكارد و رافا بنيتس دو سرمربي كنوني فردا شب در حالي روي نيمكت خواهند نشست كه يك بار اين دو تيم را به مقام قهرماني در اروپا رسانده*اند.

ريكارد هلندي در سال گذشته بارسلونا را براي دومين بار در تاريخ يكصد و شش ساله*اش قهرمانان ليگ قهرمانان كرد.

او پس از يوهان كرايف بزرگ كه در سال 1992 آبي - اناري*پوشان را صاحب اين عنوان كرد. دومين هلندي بود كه اين تيم اسپانيايي را به افتخاري بزرگ در قاره اروپا رساند.

در سوي ديگر، هم رافا بنيتس در فصلي رويايي براي ليورپول اين تيم را به تكرار عنوان قهرماني راهنمايي كرد. آنفيلدي*ها كه پرافتخارترين باشگاه ليگ برتري در رقابت*هاي اروپايي هستند، با اين مرد اسپانيايي توانستند خاطره*هاي بزرگان گذشته خود در دهه*ي هشتاد را تجديد كنند.

اروپا برابر آمريكاي جنوبي

ديدار شهر بارسلونا، در خود بسياري از تقابل*ها را جاي خواهد داد؛اما، نبرد ميانه*ي ميدان چيز ديگري است. جايي كه رونالدينيوي خلاق با فوتبال پر از توانمندي*هاي فردي ناب آمريكاي جنوبي برابر استيون جراردي قرار خواهد گرفت كه نماينده*ي شايسته*ي فوتبال تاكتيكي قاره سبز خواهد است.

در كنار اين دو بازيكن، بازيكنان ديگري هم هستند كه به اين نبرد ديرينه دامن مي*زنند. همچنان كه رونالدينيو در كنار خود دكوي در اصل برزيلي و رافا ماركس مكزيكي را مي*بيند، در آن سو نيز جرارد با بورن يان آرنه ريسه نروژي يا گارسياي اسپانيايي حضور دارند.

شباهت*ها:

دو تيم در هفته*ي گذشته با جنجال*هايي روبه*رو بوده*اند. اگر جنگ لفظي فرانك ريكارد و رونالدينيو با ساموئل اتوئو در فوتبال اسپانيا و اروپا خبرساز بود، بي*انضباطي سرخ*پوشان در اردوي آمادگي خود در پرتغال هم سر و صداي رافابنيتس را درآورد تا در نهايت دو تيم با شباهت*هاي فراواني پاي به اين ديدار بگذارند.

غايبان و حاضران:

اتوئو بزرگ*ترين غايب بارسلونا در بازي*هاي مرحله گروهي بازگشت خود را چند هفته قبل به علاقه*مندان در اين تيم اعلام كرد؛ هر چند كه اين بازگشت با بازي*هاي كوتاه مدت در دقايق پاياني بازي*هاي بارسا همراه بود و اين همان چيزي است كه جنجال كاتالان را به راه انداخت. مهاجم كامروني قصد ندارد بازيكني ذخيره باشد.

مسي هم در شكست دو بر يك مردان ريكارد برابر والنسيا در بازي*هاي اين هفته*ي لاليگا حضوري كوتاه مدت؛ اما، درخشان داشت. او همچنان بازيكن گره*گشاي ريكارد به شمار مي*رود.

كراچ و باز هم جرارد همه كاره اردوي سرخ*ها هستند. به راستي بنيتس بدون جرارد چه مي*كرد؟

** ديگر ديدارها

هم*زمان با ديگر غول*ها در نوكمپ سه ديدار ديگر برگزار مي*شود.

رم با كاپيتان توتي در المپيك رم ميزبان المپيك ليون با ژرارد هوليه سرمربي موفق خود است.

پورتو هم در پرتغال چشم به راه تيمي است كه مربي*اش براي هواداران هرگز غريبه نيست. مورينيو و چلسي ميهمانان فردا شب لاتيني*ها هستند. مورينيو فردا شب به ورزشگاهي بازمي*گردد كه از همان جا خود را به دنياي فوتبال معرفي كرد. او با همين پورتو در سال 2004 قهرماني اروپا را جشن گرفت و پس از آن دنباله ماجراجويي*هايش را در فوتبال جزيره و آبي*هاي لندن پي گرفت. هر چند اين نخستين باري نيست كه مورينيو به زادگاهش بازمي*گردد. او سال 2004 هم برابر تيم سابقش قرار گرفته بود و سرانجام در ايتالياي بحران*زده، اينتر در خانه*اش ميزبان والنسياي سرمست از پيروزي ابتداي هفته برابر بارسلونا قرار مي*گيرد.

اين چهارمين ديدار دو تيم در شش سال گذشته به شمار مي*رود و دو تيم هيچ راز سر به مهري برابر هم ندارند. اينتر در سري A مدت*ها است كه رقيبي در صدر جدول براي خود نمي*بيند.

ديدارهاي برگشت اين رقابت*ها ششم مارچ آينده (سه*شنبه پانزده اسفند) برگزار مي*شود.

Comment

• عضو كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال با اشاره به كنار گذاشته شدن استقلال از حضور در رقابت*هاي ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين يك اشتباه غير قابل بخشش است. به نظر مي*رسد، استقلال راه دشواري داشته باشد تا بتواند مسئولان AFC را براي بازگشت مجدد به اين مسابقات راضي كند.

دكتر محمد خبيري درگفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: AFC و فيفا مقررات و آيين نامه*ها را دقيق برنامه*ريزي و اجرا مي*كنند. تمام ريزه*كاري*ها در آن پيش بيني مي*شود، بحث مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نيز از موضوعاتي است كه AFC برنامه*ريزي منظمي بر روي آن انجام مي*دهد، چرا كه براي برگزاري مسابقات با شركت*هاي تجاري بسيار بزرگ قراردادهايي منعقد مي*شود و كوچك*ترين سهل*انگاري يا بي*نظمي در مسابقات، ضررهاي زيادي براي كنفدراسيون فوتبال آسيا به همراه دارد.

وي افزود: AFC براي اجراي مقررات بسيار حساس است. آنها در موضوع برگزاري منظم ليگ قهرمانان آسيا تمام مسايل را در يك مجموعه مي*بينند، باشگاه بزرگ يا كوچك و كشور صاحب قدرت يا ضعيف تاثيري در برنامه* ريزي آنها ندارد.

عضو سابق كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: AFC مجبور است براي برگزاري منظم رقابت*ها مقررات سخت و سنگيني را در نظر گيرد تا تيم*ها به برگزاري مسابقات با بالاترين نحو ممكن تمكين كنند.

خبيري خاطر نشان كرد: اين كه باشگاه استقلال تهران ليست اسامي بازيكنانش را چگونه و در چه زماني فرستاده است، موضوعي كاملا حاشيه*اي است. چرا كه براي AFC مهم ارسال مدارك و رسيد آنها تا آخرين روز مهلت تعيين شده است.

وي خاطر نشان كرد: بهانه*هاي مطرح شده از سوي مسوولان باشگاه استقلال قانع كننده نيست. آنها بايد تحت هر شرايطي به مقررات مسابقات ليگ قهرمانان آسيا احترام مي*گذاشتند. بعيد به نظر مي*رسد تلاش*هاي مسوولان باشگاه استقلال با توجه به پيشينه*ي كاري AFC نتيجه*اي داشته باشد اما، در هر حال مجموعه*ي فدراسيون فوتبال و اعضاي كميته*ي انتقالي تمام تلاش خود را به كار گرفتند تا اين مشكل حل شود.

خبيري اظهاركرد: استقلال اين كار را خيلي راحت مي توانست انجام دهد ولي با سخت كردن شرايط بر خود راه بسيار دشواري را انتخاب كرده است.

عضو كميته*ي انتقالي فدراسيون فوتبال هم*چنين با اشاره به فعاليت*هاي اين كميته براي اصلاح اساس*نامه*ي فدراسيون فوتبال خاطر نشان كرد: كليات اساس*نامه در جلسات كميته*ي انتقالي به تصويب رسيده است. جمعا در ظرف دو هفته*ي ديگر اساس*نامه كاملا اصلاح و تصويب خواهد شد.

وي افزود: كميته درصدد است، روزشمار برگزاري انتخابات فدراسيون فوتبال را نيز تنظيم و به فيفا ارايه كند. اميدواريم كه بتوانيم در مهلت مقرر كليه*ي فعاليت*ها را هدفمند و بدون حاشيه پيش ببريم.

خبيري تاكيد كرد: در اساس*نامه*ي جديد براي افزايش تاثيرگذاري مديران باشگاه*ها سهم ويژه*اي در نظر گرفته شده است تا رييس فدراسيون جديد با تاثير آراي آنان برگزيده شود.

Comment

• رييس كميته*ي انتقالي فوتبال ايران از مساعدت اوليه*ي «بن همام» براي حل و فصل مشكل باشگاه استقلال خبر داد.

مهندس محسن صفايي فراهاني درگفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: از روز گذشته تاكنون سه بار در تماس*هاي مختلف با رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا، مذاكرات مفصلي را انجام داده*ام. در نهايت بن همام موافقت كرد تا موضوع كنار گذاشتن استقلال از ليگ قهرمانان آسيا با نگاهي خوشبينانه مجددا بررسي شود.

وي اظهاركرد: با توجه به توضيحاتي كه براي رييس كنفدراسيون آسيا ارايه كرديم، قرار است نشست كميته*ي برگزاري مسابقات كنفدراسيون فوتبال آسيا، روز دوشنبه*ي هفته*ي آينده در محل AFC برگزار شود تا تصميم نهايي در مورد حضور استقلال در ليگ قهرمانان اتخاذ شود.

صفايي فراهاني تاكيد كرد: بن همام ابراز اميدواري كرده است كه اعضاي اين كميته با نگاهي خوشبينانه و با توجه به مدارك و توضيحات ارايه شده، موضوع كنار گذاشتن استقلال از ليگ قهرمانان آسيا را مورد توجه قرار دهد.

بر اساس اين گزارش، تكليف نهايي حضور يا عدم حضور استقلال تهران در رقابت*هاي ليگ قهرمانان آسيا پس از جلسه*ي روز دوشنبه هفتم اسفند ماه مشخص خواهد شد. اين در حالي است كه كميته*ي سه نفره*ي باشگاه استقلال تهران متشكل از نجف*نژاد، دكتر غفاري و مانوسي فرد براي رايزني*هاي مستقيم نيز در مالزي حضور دارند.

Comment

• مديرعامل باشگاه استقلال تهران به همراه «مانوسي فر» كه به عنوان كارشناس بين*الملل فوتبال براي حل و فصل مشكل استقلال با AFC، به مالزي سفركرده است پس از برگزاري سه نشست جداگانه با مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا امشب راهي تهران مي*شوند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مقداد نجف*نژاد و مانوسي*فر كه با رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا ديدار كرده*اند، ظاهرا به نتايج قابل توجهي دست يافته*اند. بن همام نيز قول داده است كه با تشكيل كميته*ي اجرايي AFC اين موضوع را مجددا مورد بررسي قرار دهد.

بن همام در اين نشست با اشاره به جايگاه و نقش باشگاه استقلال تهران درآسيا اظهار كرد: شخصا دوست دارم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشد اما، اين موضوع تنها با تصميم*گيري من ممكن نيست. بايد با اعضاي كميته*ي اجرايي AFC موضوع مورد بررسي قرار گيرد.

وي افزود: از حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا استقبال مي*كنم. مستندات ارايه شده نيز بسيار قابل قبول و قابل توجه است.

هم*چنين نجف*نژاد و مانوسي*فر در ديدار با «پل موني» نيز موضوع حل مشكل استقلال را مورد بررسي قرار دادند كه پل موني نيز قول داده است طي مكاتبه با اعضاي كميته*ي اجرايي AFC موضوع حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا، بار ديگر به شورگذاشته شود تا با نظرات كليه*ي اعضا كميته*ي اجرايي احتمالا راه*حل جديدي پيدا شود.

كارلو، رييس كميته*ي مسابقات AFC نيز در جلسه با نجف*نژاد و مانوسي*فر با بررسي مدارك باشگاه استقلال تهران تاكيد كرده است كه AFC اين موضوع را بررسي خواهد كرد.

بر اساس اين گزارش، كميته*ي دو نفره*ي باشگاه استقلال تهران كه بامداد روز سه*شنبه عازم مالزي شده بود، امشب راهي تهران خواهد شد تا با توجه به توافقات صورت گرفته و پس از بررسي AFC، جواب نهايي بررسي*ها در روز جمعه و يا حداكثر تا روز دوشنبه*ي هفته*ي آينده به اين باشگاه اعلام شود.

Comment

• تيم الامارات بعد از هفته*ها ناكامي به لطف درخشش كاپيتان خود تيم الشباب را در خانه با شكست مواجه كرد تا به بازي*هاي آينده اميدوار باشد. عنايتي در اين ديدار مانند تمام بازي*هاي گذشته اين تيم همه كاره تيم بود. او با هفت گل زده در رده*ي سوم گلزنان امارات قرار دارد و شايد بزرگترين حسرت استقلال از دست دادن او در اين فصل باشد. با او بعد از بازي الامارات هم صحبت شديم تا از تيم ملي, استقلال و تيم باشگاهي*اش جويا شويم. او هم با حوصله به سوالات ما پاسخ گفت.

* حسين كعبي بعد از برهاني مجيدي وخطيبي چهارمين ايراني بود اين فصل از تيم خود جدا شد، نظرت در اين مورد چيست ؟

- حسين از ابتدا با مربى تيم مشكل داشت و سرانجام نيز همين مشكلات باعث شد او ترجيح دهد از تيم برود اما، جايش خيلى خالى است و از اين مسأله ناراحت هستم.

* ولي كعبي مي*گويد كه سرمربي با تو هم مشكل دارد؟

- همان جلسات اول بود كه با او مشكل پيدا كردم و حتى بحثى هم بين ما پيش آمد اما، من اصولاً بازيكنى هستم كه با شرايط خودم را وفق مى دهم و در حال حاضر هم صددرصد از بودنم در الاامارات راضى هستم.

* آيا فصل بعد هم در اين تيم مي ماني؟

- به احتمال فراوان از الامارات جدا مى شوم، چرا كه تيم كوچكى است. الان هم تمام هم و غم من موفقيت اين تيم و سقوط نكردن تيم به دسته پايين تر است.

* آيا به فوتبال ايران بر مي*گردي يا در امارات فوتبال خودت را ادامه ميدهي؟

- از الان نمى توان به طور صددرصد درباره آن صحبت كرد. همه چيز به شرايط زمان خود بستگى دارد. البته از الاهلى پيشنهاد داشتم. العين هم از من خواسته بود تا در ليگ قهرمانان برايشان بازى كنم اما، باشگاه با آنها مخالف كرد.

* رسول خطيبى هم كه به الامارات آمد فكر نميكني او هم با اين مربي و تيم به مشكل بر بخورد ؟

- گمان نكنم، رسول با مربي به مشكلي بخورد، چون اين مربي خودش خواسته كه رسول بيايد. من از آمدن رسول خطيبى خيلى خوشحال شدم، چون ما در تيم ملى هم تجربه بازى كنار هم را داشتيم. الان هم مى توانيم در الامارات به هماهنگى زيادى برسيم كه هم به درد تيم باشگاهي ميخوردو هم به تيم ملى كمك مى كند.

* در بازى با الشباب يك پنالتى گرفتى و رسول آن را تبديل به گل كرد؟

- تيم ما خط هافبك و دفاع ضعيفى دارد. به همين خاطر بيشتر ما در بين خود تجمع مى كنيم و دل به ضدحملات مى بنديم. اين بار هم در ضدحمله رسول يك پاس خوب به من داد و در محوطه جريمه روى من خطا كردند و پنالتى شد كه خدا را شكر رسول آن را به گل تبديل كرد. با اين شرايط كمي به ماندن در ليگ اميدوارتر شديم چون تيم ما بخاطر عدم نتيجه گيري و باخت هاي پي در پي ما را اذيت مي*كرد و دچار يك بحران شده بوديم كه اين برد تا حدودي روحيه از دست رفته به تيم بازگشت.

* نظرت در مورد حريف و مبعلي چيست ؟

- تيم الشباب در اين ديدار با بازي*سازي ايمان خيلي به تيم ما فشار آورد و در يكي دو صحنه ضربه كاشته هاي ايمان خيلي خطرناك بود وآنها خيلي خوب بازي كردند .در مورد ايمان هم او همه كاره تيمش در ميانه ميدان است و يكي از بهترين*هاي ليگ امارات است.

* عدم حضوردر بازي تيم ملي و بلاروس حرف و حديث*هاي زيادي بود كه شما به ميل خودتان نرفتيد، چرا؟

- ببينيد اين صحبت*ها شايعاتي بيش نيست، باشگاه الامارات بخاطر آمدن مربي جديد و شرايط بد در جدول مانع رفتن ما شدند و من در آن شرايط با فدراسيون و مربي تيم ملي هم شرايط و موضوع را گفتم و مطمئن باشيدكه من تشنه بازي براي تيم ملي كشورم هست.

* ... و تيم استقلال نظرت در مورد اين تيم چيست؟

- من با موفقيت*هاي اين تيم خوشحال مي*شوم وهميشه براي اين تيم آرزوي پيروزي و سربلندي را دارم واميدوارم شرايط اين تيم هرچه زودتر بهتر شود.

* اما، اين تيم روي اشتباهي غير قابل بخشش از باشگاه*هاي آسيا حذف شد. چه صحبتي در اين باره داري؟

- اين خنده دارترين اتفاقي است كه مي*تواند براي تيم بزرگي مثل استقلال بيفتد و من فقط اين خبر را شنيده*ام و در جريان كامل آن نيستم و مي*توانم بگويم كه واقعا متاسفم.

* حرف آخر؟

- اميدوارم در اين فصل هم در تيم باشگاهي و هم تيم ملي مهره اي مفيد باشم.

Comment

• مديرعامل باشگاه استقلال تهران ابراز اميدواري كرد كه با مذاكرات انجام شده با

«بن*همام» و «پل موني» به زودي مشكل استقلال حل شود.

دكتر مقداد نجف*نژاد كه در حال حاضر در مالزي به سر مي*برد در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، *اظهاركرد: جلسه*ي بسيار مثبتي با رييس كنفدراسيون فوتبال آسيا داشتيم. بيش از يك ساعت بحث و بررسي در اين خصوص انجام شد و شرايط باشگاه و افتخارات گذشته*ي آن را مطرح كرديم. به حل مشكل اميدواريم.

وي افزود: مستندات قانوني باشگاه به AFC ارايه شد و «بن همام» نسبت به اين موارد توجه ويژه*اي داشت. در نشست جداگانه*اي نيز با «پل موني» شرايط باشگاه استقلال را مورد بررسي قرار داديم. مجموع جمع*بندي*هاي صورت گرفته، اميدواري*هايي را براي حل مشكل ايجاد كرده است.

نجف*نژاد با اشاره به تاثيرگذاري و تلاش*هاي مهندس صفايي فراهاني در حل اين*موضوع گفت: شخصا به عنوان مديرعامل باشگاه از تلاش*ها و كمك*هاي ارزنده*ي رييس كميته*ي انتقالي فوتبال متشكرم. ايشان تاثير فوق*العاده*اي در روند اين موضوع داشته*اند.

مديرعامل باشگاه استقلال با تاكيد بر اين كه در سفر مالزي تنها با «مانوسي*فر» همراه هستم اظهار كرد: بر اساس موارد قابل پيش بيني به احتمال فراوان AFC تا روز دوشنبه نظر نهايي خود را در خصوص مشكل استقلال اعلام خواهد كرد.

نجف*نژاد هم*چنين با اشاره به عدم حضور معاون بين*الملل باشگاه استقلال در اين سفر گفت: شخصا به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تهران بليت «ترابيان» معاون سابق بين*الملل باشگاه را براي حضور در مالزي كنسل كردم. قرار نبود ايشان به مالزي بيايند.

وي تاكيدكرد: اگر رييس هيات مديره باشگاه استقلال تاكيد دارد كه ترابيان همچنان معاون بين*الملل باشگاه است، بنده به عنوان مديرعامل اين باشگاه در باره*ي اين موضوع نظر ديگري دارم، چرا كه ايشان ديگر معاون استقلال نيستند.

Comment

• سه*شنبه شب، ديدارهاي رفت مرحله*ي يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در چهار شهر قاره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سانتياگو برنابئو مادريد، رئال سه بر دو بايرن مونيخ را در ديداري جذاب شكست داد.

گروه مادريدي تمام گل*هايش را در نيمه*ي نخست به ثمر رساند. خط دفاع بايرن به ويژه اليوركان در اين بازي نمايش خوبي نداشتند.

در فرانسه منچستريونايتد در ديداري كه هواداران ليل در آن دردسرساز شدند، با تنها گل رايان گيگز توانست در اين بازي خارج از خانه پيروز شود.

سلتيك و ميلان در ورزشگاه سلتيك پارك به تساوي بدون گل رسيدند. شانس ميلان براي راهيابي به مرحله*ي يك چهارم پاياني با اين نتيجه بيشتر شد. در هلند آرسنال از آيندهون شكست يك بر صفر را پذيرفت.

نتايج ديدارهاي سه*شنبه ليگ قهرمانان اروپا

رئال مادريد 3

(رائول 10 و 28، فان نيستلروي 34)

بايرن مونيخ 2

(فريرا داسيلوا 23، فان بومل 8

ليل صفر

منچستريونايتد يك

(رايان گيگز 83)

سلتيك صفر

ميلان صفر

آيندهون يك

(مندز 61)

آرسنال صفر

Comment

• مارك فان بومل، بازيكن خط مياني بايرن مونيخ از نشان دادن علامت ناشايست به هواداران رئال مادريد در ديدار سه*شنبه شب ليگ قهرمانان اروپا عذرخواهي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، شب گذشته بايرن مونيخ در ديدار رفت مرحله*ي يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان شكست سه بر دو را از رئال پذيرفت. فان بومل گل دوم بايرن را در دقايق پاياني به ثمر رساند و پس از اين گل با رفتار ناشايست هواداران ميزبان را آزار داد. بازيكن هلندي ادعا كرد كه اين علامت به سبب برخورد به بازيكنان رئال مادريد بود.

فان بومل در پايان بازي به خبرنگاران گفت:« مي*خواهم از هواداران رئال عذرخواهي كنم. با آنها مشكلي نداشتم. تنها چند بازيكن رئال دردسر ساز شدند.»

فصل گذشته، بازيكن بيست*ونه ساله از بارسلونا به بايرن پيوست. او به همراه بارسا، قهرمان لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا شده است. رائول و رودفان نيستلروي مهاجمان رئال گفتند كه فان بومل از آنها عذرخواهي كرده؛ اما، آيكركاسياس دروازه*بان نماينده اسپانيا باور دارد بازيكن حريف بايد رفتارش را در ميدان كنترل كند:« شما مي*تواند هر كاري كه مي*خواهي در رختكن انجام بدهي ؛اما، بايد بداني كه در ميدان چگونه رفتار كني.»

Comment

• سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد از ليل براي اين كه بازيكنانش تصميم گرفتند در ديدار سه*شنبه*ي ليگ قهرمانان اروپا پس از گل ديرهنگام رايان گيگز ميدان را ترك كنند، انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يونايتد با گل گيگز پيروزي ارزشمندي را در ديدار رفت مرحله*ي يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان به دست آورد. نماينده*ي انگلستان با ضربه*ي جنجالي گيگز در ورزشگاه فليكس بولارت پيروز شد.

بازيكن ولزي سرخ*ها، هنگامي كه تيم فرانسوي در حال سازماندهي خط دفاعي*اش بود، ضربه را نواخت. اين موضوع خشم بازيكنان و هواداران را به دنبال داشت.

فرگوسن در پايان بازي گفت:« اتفاقي كه پس از گل* ما رخ داد، زشت بود. اين ارعاب آشكار بود و واكنش بد هواداران را به دنبال داشت. به سرگري نويل، شي برخورد كرد. هرگز نبايد شاهد چنين صحنه*هايي در فوتبال باشيم. جوي كه تماشاگران درست كردند، آزار دهنده بود. فكر مي*كنم رفتار بدي را در فوتبال شاهد بود. بازي هيجان انگيزي بود؛ اما، اين رفتار بد را هرگز نديده بودم.»

سرمربي منچستر ادامه داد:« گل ما از اشتباه دروازه*بانشان به ثمر رسيد. او زمان زيادي را براي سازماندهي هم تيمي*هايش سپري كرد. گل درست بود. اين فصل از اين دست صحنه*ها در انگلستان به وجود آمده، هنگامي كه داور اجازه*ي زدن ضربه*ي آزاد را مي*دهد، *گل درست است.»

Comment

• فابيو كاپلو باور دارد مشكل ذهني به بازيكنان رئال مادريد اجازه نداد، بازي روان نيمه نخست برابر بايرن مونيخ را تكرار كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه شب, در سانتياگو برنابئو، رئال سه بر دو بايرن را شكست داد، در حالي كه نيمه*ي نخست سه بر يك از نماينده*ي آلمان در ديدار رفت مرحله*ي يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا پيش بود.

كاپلو در پايان بازي گفت:« حريفان در برنابئو به ما گل*هاي بسياري مي*زنند. در نيمه*ي دوم درگير ترس روحي مي*شويم. مانند يك ورزشكار تنيس كه بازويش قفل مي*شود. بايرن نيمه دوم بسيار به ما فشار وارد كرد و سه بازيكن تازه نفس را به ميدان فرستاد. البته مشكل ما بيشتر از هر چيز ديگري ترس روحي بود. نيمه نخست تيم بهتري بوديم؛ اما، نيمه دوم به ما فشار آوردند.»

سووالي كه خبرنگاران با كنجكاوي در پايان بازي آن را پرسيدند درباره*ي آينده سرمربي ايتاليايي رئال بود.

كاپلو پاسخ داد:« نمي*خواهم به اين پرسش پاسخ دهم. تنها مي*خواهم درباره*ي بازي حرف بزنم.»

Comment

• مربي تيم ملي فوتبال ايران با انتقاد از كساني كه قصد حاشيه*سازي براي بازيكنان و اعضاي كادر فني اين تيم را دارند،گفت: در يك مجموعه*ي كاري كه با هدف رشد و پويايي تيم ملي فعاليت مي*كند، همه بايد همدل و يك*صدا براي تحقق اهداف تيم ملي تلاش كنند. وارد حاشيه كردن مربيان تيم ملي لطمات مستقيم و غير قابل جبراني به عملكرد تيم ملي و نتيجه*گيري*هاي آينده*ي آن خواهد داشت.

ناصر ابراهيمي با حضور در دفتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد مسايل و اتفاقات تيم ملي در ماه*هاي گذشته، احتمال تغيير دركادر فني، اتفاقات اردوي امارات و مبالغ قراردادها*يش با باشگاه پرسپوليس حرف*هاي شنيدني را مطرح كرد. ابراهيمي در ابتدا با اشاره به انتقاداتي كه از اعضاي كادر فني تيم ملي مي*شود، خاطر نشان كرد: انتقاد از تيم ملي شرايط دشواري را براي فوتبال ملي ايران رقم مي*زند. نبايد با تاسي از نگاه*ها و غرض ورزي*هاي شخصي مسايلي را مطرح كرد كه تنها ضرر و زيان آن براي فوتبال ملي است. اگر كسي از عملكرد فرد يا افرادي در تيم ملي انتقاد دارد مي*تواند با طرح اين مسايل در يك محيط صميمي، شرايط را براي رشد فوتبال فراهم كند. به حاشيه كشاندن و چانه زني بر سر مسايل حاشيه*اي تنها به ضرر فوتبال ملي تمام خواهد شد.

وي با اشاره به مسايل مطرح شده در مورد حضور برخي افراد غير مرتبط در كنار تيم ملي در امارات، اظهار كرد: شخصا در تمام مسافرت*هاي تيم ملي هماهنگ كننده اتاق*هاي كاروان تيم ملي براي سكونت هستم. در اردوي امارات نيز 36 نفر همراه تيم ملي به دوبي آمده بودند كه بيست و چهار بازيكن، ده نفر كادر مربي*گري و پزشكان به همراه يك خبرنگار و يك نفر از حراست سازمان تربيت بدني تمام افراد حاضر در اردوي تيم ملي را تشكيل مي*دادند. هيچ فرد خاصي خارج از اين مجموعه از طريق فدراسيون فوتبال يا اعضاي كادر فني به امارات برده نشد. اين كه مطرح مي*شود عده*اي از رفقاي خود را به دوبي برده*اند، تنها يك حاشيه است و به دور از اطلاعات واقعي اردوي امارات نقل قول شده است.

ابراهيمي به ايسنا گفت: در اردوهاي تيم ملي در تهران نيز كليه*ي امور جاري بازيكنان نيز با بنده است. دليلي ندارد كه در خصوص اردوي امارات و مسايل پيرامون آن بحثي پوشيده بماند. مسايلي كه عنوان مي*كنم به طور شفاف و خالي از هر گونه نگاه حمايتي از فرد يا افرادي است.

ابراهيمي هم*چنين درمورد تعداد اعضاي كادر فني تيم ملي كه مورد انتفاد برخي از كارشناسان قرار دارد، گفت: تعدد افراد در انجام يك كار فني نه تنها ضرري ندارد بلكه به نفع تصميم*گيرندگان و سرنوشت تصميم اتخاذ شده است. تيمي مانند هامبورگ در تمام اردوهاي داخلي و خارجي خود پنجاه نفر عضو دارد. از اين تعداد بيست نفر گزارشگر، ده نفر آناليزور و بيست نفر اعضاي تيم فوتبال و كادر فني هستند. نمي*دانم چرا القائ اين موضوع براي فوتبال ايران دشوار است كه بپذيريم براي انجام يك كار حرفه*اي تنها تفكرات جمعي پاسخگوي اين موضوع خواهد بود.

مربي تيم ملي اظهاركرد: زماني كه ابراهيمي شصت و چهار ساله با تجربيات آسيايي و مربيگري تيم ملي در كنار افرادي چون ابراهيم*زاده كه مدرس و برنامه*ريز است، افشين پيرواني كه يك تمرين دهنده*ي جوان و با سليقه است، كريم بوستاني، پرويز كماسي كه استاد تمرين دهنده و بدنسازي هستند، قرار مي*گيرد، در قالب يك مجموعه تاثيرات مثبت و موثرتري را براي تيم ملي به همراه خواهد داشت. ماركار آقاجانيان، پرويز مظلومي، پرويز ابوطالب و منصور پورحيدري نيز به عنوان حمايت* كننده*هاي فكري و اجرايي تيم ملي تاثيرات مثبتي در عملكرد تيم داشته*اند. مهدي مناجاتي به عنوان سرپرست تيم كه داراي سابقه*ي بازي*گري و مربيگري تيم ملي است، دكتر نوروزي، دكتر نصيري و دكتر ساعدي فرد در كنار ساير همكاران شرايط ايده*آل و كاملي را براي بازيكنان تيم ملي ايجاد كرده*اند و باعث شده است كه تيم هيچ نيازي به خارج از چارچوب كاري*اش پيدا نكند و تمام مشكلات در درون اين مجموعه حل و فصل شود.

ابراهيمي خاطر نشان كرد: تيم ملي ايران چهارده نفر در كادر فني خود به عنوان مشاور، مربي و پزشكان تيم به همراه دارد كه معمولا اين افراد به صورت تخصصي و مجزا برنامه*هاي كاري خود را پيش مي*برند و در نهايت نظرات و گزارشات خود را براي تصميم*گيري نهايي به سرمربي ارايه مي*كنند. اين يك سيستم هدفمند و برنامه*ريزي شده است كه ثمره*اي جز نفع براي فوتبال ايران نداشته است.

ابراهيمي به ايسنا گفت: شايد باور نكنيد اما، از اين چهارده نفر كادر فني تنها سه الي چهار نفر آنان به طور رسمي قرارداد دارند. ساير افراد تنها به عنوان مشاور به فوتبال ملي ايران خدمت مي*كنند. هيچ اختلافي در ميان اين افراد وجود ندارد و همه چيز به خوبي و با تفاهم كامل پيش مي*رود.

سرمربي سابق تيم ملي و تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه چگونه حاضر شده*ايد به عنوان دستيار در كنار بازيكن سابق خود در تيم ملي فعاليت كنيد، گفت: ابراهيمي يك فلسفه و روش خاصي براي ارايه خدمات خود در فوتبال دارد. شخصا معتقدم كه اگر يك مربي داراي تجربياتي است، بايد از اين تجربيات در همه*ي موارد استفاده كند. در حال حاضر اگر هر فرد ديگري حتي غير قابل تصورترين مربي فوتبال ايران به عنوان سرمربي فوتبال ايران انتخاب مي*شد و از من درخواست كمك مي*كرد، تجربياتم را در اختيار او مي*گذاشتم، چرا كه مي*خواهم از اين تجربيات استفاده كنم. نمي*خواهم تجربياتم را با خود به گور ببرم.

ابراهيمي با تاكيد بر اين كه نقطه قوت برنامه*ريزي*هاي فوتبال در اين بوده است كه هيچ گاه مسابقات ليگ برتر را تعطيل نكرده است، گفت: تيم ملي هميشه تلاش كرده است با يك برنامه*ريزي صحيح، مانع هرگونه خللي در رقابت*هاي ليگ برتر شود، تاكنون نيز با انجام وظايف به نحو احسن اين مسايل را مد نظر داشته*ايم. چرا كه معتقديم بازيكنان در باشگاه*ها ساخته و آماده مي*شوند و اگر خللي در برنامه*ريزي باشگاه*ها ايجاد شود تيم ملي نيز آسيب خواهد ديد.

وي هم*چنين در مورد چگونگي اظهار نظر كادر فني 14 نفره*ي تيم ملي براي ارايه*ي ليست بازيكنان دعوت شده به اردو گفت: ليست اعلامي با نظر نهايي قلعه*نويي و با مشورت مناجاتي، ابراهيمي، پيرواني، ابراهيم*زاده، بوستاني، ماركا و مظلومي تهيه و اعلام مي*شود. تاكنون هيچ گاه در خصوص اين موارد اختلاف نظري وجود نداشته است. در حال حاضر افرادي از كادر فني تيم ملي هستند كه شب*ها تا صبح مسابقات ليگ امارات را پيگيري مي*كنند و گزارشات نهايي خود را به سرمربي تيم ملي ارايه مي*كنند. همه چيز مطابق برنامه پيش مي*رود و هيچ خللي در كار ايجاد نشده است.

ابراهيمي با تاكيد بر اين كه تمام بازيكنان مطرح و نام آور فوتبال را مد نظر داريم به ايسنا گفت: سهراب بختياري را در اولين اردوي تيم ملي دعوت كرديم اما، او رسما اعلام كرد كه خسته است و ديگر نمي*خواهد در تيم ملي بازي كند. ما نيز پذيرفتيم. بازيكنان ديگري نيز كه به دليل عدم دعوت به تيم ملي مطالبي را بيان مي*كنند نيز هميشه در ليست تيم ملي بوده*اند و تنها خودشان نخواستند كه در اردوي تيم ملي حاضر شوند. علي سامره يكي از بازيكناني است كه شخصا او را از رفسنجان به تيم شهرداري كرمان بردم و از آنجا نيز به تيم فجرسپاسي و منصور پورحيدري معرفي كردم. علاقه*اي ويژه به سامره دارم اما، عدم حضورش در تمرينات تيم ملي دليلي بر اختلاف كادر فني تيم ملي با او نيست. ما او را دعوت كرده*ايم ولي خودش حاضر به حضور در تركيب تيم ملي نشد.

ناصر ابراهيمي، هم*چنين در مورد اين كه چقدر احتمال دارد با تصميم كميته*ي انتقالي تغييراتي در راس كادر فني تيم ملي ايجاد شود، گفت: تمام افرادي كه در حال حاضر در فوتبال حضور دارند، به طور موقت مسووليت*ها را پذيرفته*اند.كميته*ي انتقالي و دبير فدراسيون فوتبال به طور موقت فعاليت مي*كنند. ما نيز پذيرفته*ايم كه به صورت موقت در تيم ملي هستيم و اگر در هر زماني كه مسوولان تصميم به تغيير گرفتند آن را خواهيم پذيرفت. قلعه*نويي بارها اعلام كرده است كه تا زماني كه به عنوان مربي در تيم ملي هستيم، بايد صادقانه كار كنيم و ما نيز به اين موضوع معتقديم.

ابراهيمي در ادامه گفت*و گويش با ايسنا تاكيدكرد: وحدت و اتحاد در ميان مربيان تيم ملي به گونه*اي است كه حتي در مورد ارنج نهايي تيم پيش از شروع بازي با نظر و مشورت كليه*ي مربيان و تصميم نهاي سرمربي ارنج انتخاب مي*شود. دوران تك*روي گذشته است. زماني بودكه ناصر ابراهيمي شب در خانه و به دور از نگاه تمام افراد ارنج نهايي تيمش را مشخص مي*كرد، حتي كمك مربي نيز از اين ارنج اطلاعي نداشت اما، در حال حاضر اين تفكرات كارايي ندارد و تمام نظرات با تفكرات جمعي مي*تواند، نتيجه*بخش باشد.

ابراهيمي كه دركادر فني تيم پرسپوليس نيز افتخارات خوبي را در كارنامه*اش ثبت كرده است، در خصوص شرايط و نوع همكاري كنوني خود با اين باشگاه نيزگفت: شخصا از سال 77 به عنوان مربي دركنار علي پروين فعاليتم را در تيم پرسپوليس شروع كردم و توانستيم در همان سال اول بدون شكست اين تيم را قهرمان كنيم. سال 78 و 79 نيز به ترتيب قهرمان ليگ و جام حذفي شديم. سال 81 نيز مجددا با پرسپوليس به مقام قهرماني ليگ برتر رسيديم. در طول پنج سال فعاليتم در اين باشگاه چهار جام قهرماني را كسب كرديم.

وي افزود: معتقدم كه افتخارات اين باشگاه در آن سال*ها حاصل تلاش بازيكنان، مربيان و شخص علي پروين است، چرا كه از آن زمان تاكنون اين باشگاه كمتر توانسته است، دستاورد خاصي در زمينه*ي قهرماني و كسب جام داشته باشد.

ابراهيمي به ايسنا گفت: مجموع مبالغ قراردادي كه در طول دوران حضورم در پرسپوليس دريافت كردم، كمتر از 100 ميليون تومان است. اولين قراردادم با تيم پرسپوليس و در زمان عابديني پنج ميليون تومان بود. سال*هاي بعد نيز قراردادي 8، 12، 11و 24 ميليوني را با پرسپوليس منعقد كردم كه قرارداد 24 ميليوني را به دليل نيمه كاره ماندن مسووليت*ها و حضور «اشميت» هيچ مبلغي پرداخت نشد. اخيرا نيز با پرسپوليس قرارداد 80 ميليوني داشتم كه در نهايت به 32 ميليون كاهش پيدا كرد اما، تاكنون تنها پنج ميليون تومان اين مبلغ را دريافت كرد*ه*ام!

وي خاطر نشان كرد: پرسپوليس در طول چند سال اخير با جذب مربيان خارجي ميلياردها تومان هزينه كرده است اما، واقعا بررسي كنيد كه آيا توانسته است يكي از افتخارات گذشته*ي خود را به دست آورد يا خير.

وي افزود: يك تيم براي دستيابي به موفقيت نياز به پنج اصل مديرعامل موفق، امور مالي مطمئن، گروه سرپرستي هماهنگ، گروه فني موفق و بازيكنان كارآمد دارد. اگر پرسپوليس در چند سال اخير نتوانسته است، نتايج موفقي كسب كند به دليل اين است كه اين پنج اصل با هم هماهنگ نبودند. سايپا و ساير قهرمانان سال*هاي اخير كليه*ي اين هماهنگي*ها را داشته*اند و قطعا موفق هم خواهند شد.

Comment

• غلام*حسين پيرواني گفت: هفت بازيكن اصلي در بازي اين هفته نداريم. اگر ما به ليگ دسته دو سقوط كنيم، آيا فدراسيون جوابگو است؟.

غلام*حسين پيرواني در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران

(ايسنا)، اظهاركرد: نمي*دانم فدراسيون چه كار مي*خواهد بكند و اگر اين افراد بازي نكردند و با به دسته دو سقوط كنيم آيا فدراسيون جوابگو خواهد بود.

وي ادامه داد: باشگاه براي حضور اين افراد در حال مكاتبه با فدراسيون است. چرا كه عدم حضور اين بازيكنان به تيم ما لطمه وارد مي*كند و براي بازي آينده مشكل ساز مي*شود.

پيرواني خاطر نشان كرد: صبري، موسوي، بيك*زاده، روانكاو و ... از بازيكنان اصلي تيم ما هستند و اگر اين هفت نفر تيم را همراهي نكنند، قدرت واقعي تيم از بين مي*رود ولي باز هم از بازي نمي*ترسم و از بازيكنان جوان و اميد استفاده مي*كنم.

وي به بازي هفته قبل اشاره كرد و گفت: در آن بازي، خوب ظاهر شديم و در دقيقه 97 گل خورديم و موقعيت*ها زيادي را از دست داديم اما، در كل از بازيكنان تيم راضي هستم و هميشه تيم*هايي كه خوب بازي مي*كنند برنده ميدان نيستند.

پيرواني وضعيت تيم ذوب*آهن را نيز خوب ارزيابي كرد و گفت: اين تيم كادر فني، مربي و بازيكنان خوبي دارد، ادامه داد: رجب*زاده بازيكن خطرناكي است كه بازيكن تيم فجر هم بوده و بيرون از خانه مقابل تيم ذوب*آهن بازي كردن، ساده نيست.

مربي فجر نقاط قوت تيم ذوب*آهن را بيشتر از نقاط ضعف آن دانست و گفت: نتيجه بازي برايم مهم است ولي نمي*توان آن را پيش بيني كرد.

وي افزود: بايد سعي كنيم سه امتياز بازي را به دست بياوريم اما، گفتن اين نكته كه ما حتما برنده*ايم مثل صحبت دنيزلي درباره بازي با استقلال اهواز مي*شود.

پيرواني در پايان گفت: نيستاني، صبري و خوان*زاده هر سه براي اين بازي حاضر نيستند. اگر دو نفر ديگر هم روز بازي نباشند چيزي از تيم ما نمي*ماند!.

Comment

Working...
                                X