Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ميروسلاو كلوزه، مهاجم گلزن وردربرمن و تيم ملي آلمان، چند هفته*اي است كه شادابي هميشه را ندارد. اكنون آزمايش خون اين بازيكن نشان داده است كه او با «عفونت باكتريايي» روبروست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كلوزه اگرچه در بازي برابر مونشن گلادباخ در زمين بازي حاضر بود، اما هرگز آن درخشش هميشگي*اش را نداشت. او جمعه*ي گذشته ناچار شد تن به آزمايش خون بدهد. اين مهاجم اكنون اميدوار است كه با روشن شدن نتيجه*ي آزمايش خونش به زودي قدرت گذشته*اش را بازيابد.

كلوزه در اين باره به كيكر گفت:« جواب آزمايش خون نشان داد كه من با عفونت روبرو هستم. اكنون با تجويز قرص*هاي آنتي باكتريال به مداواي اين بيماري خواهم پرداخت. اميدوارم كه در بازي هفته*ي آنيده برابر بوخوم بار ديگر سرحال و آماده شوم. خوب است كه ما با مرخصي چند روزه*اي روبرو هستيم.»

برمن اين هفته نه در جام حذفي آلمان و نه در رقابت*هاي جام يوفا بازي نخواهد داشت.

Comment

• مهاجم تيم فوتبال ذوب*آهن اصفهان گفت: با شكست سپاهان غيبت كربكندي را جبران كرده و دل او را شاد مي*كنيم.

مهدي رجب*زاده در آستانه داربي اصفهان به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: رويارويي سپاهان و ذوب*آهن همواره حساسيت*هاي خاص خود را داشته و جدال اين دو همشهري معمولا بازي*هاي جذاب و زيبايي هم خواهد شد. اميدوارم كه اين بار نيز چنين بوده و تماشاگران شاهد يك ديدار جذب و ديدني از سوي دو تيم باشند.

وي ادامه داد: بازيكنان ما از نظر روحي در شرايط مطلوبي قرار داشته و براي اين ديدار كاملا آماده هستند. درست است كه ذوب*آهن در اين فصل نتايج چندان درخشاني را كسب نكرده و جايگاه مناسبي را در جدول به دست نياورده*ايم اما، بايد توجه داشت كه داربي هميشه شرايط خاص خود را داشته و نتايج گذشته تيم*ها تاثيري در نتيجه اين ديدار ندارد. بدون شك هر دو تيم با شرايط متفاوتي نسبت به ديدارهاي گذشته قدم به ميدان مي*گذارند و نمي*توان بر روي كاغذ همه چيز را پيش بيني كرد.

رجب*زاده دربار*ه*ي غيبت رسول كربكندي در اين ديدار به ايسنا گفت: جاي كربكندي واقعا دراين مسابقه خالي است. اي كاش كربكندي در اين بازي حساس حضور داشت تا بازيكنان ما با اعتماد به نفس و انگيزه بيشتري مقابل حريف صف آرايي كنند. هر چند ساير اعضاي كادر فني بر روي نيمكت حضور داشته و تيم را هدايت خواهند كرد اما، بي*ترديد حضور كربكندي تاثير بسيار زيادي بر روند بازي و عملكرد بازيكنان داشت. شايد به بهانه*ي غيبت او نيز كه شده سپاهان را شكست داده و دل كربكندي را شاد كنيم. اين وظيفه*ي هم ماست كه با كسب يك پيروزي ارزشمند پاسخگوي زحمات چندين ساله كربكندي باشيم.

مهاجم ذوب*آهن با اشاره به شكست دور رفت تيمش برابر سپاهان اظهار كرد: هر بازي شرايط خاص خود را دارد. در بازي رفت ما بازي خوبي را انجام نداده و بسيار پرانتفاد بازي كرديم. در آن ديدار شايسته پيروزي نبوديم كه چنين هم شد اما، اكنون زمان جبران فرا رسيده و بايد 3 امتياز بازي را به دست آوريم. ما قصد داريم تا علاوه بر ارايه يك بازي خوب و هماهنگ نتيجه مناسب را نيز كسب كرده و به وضعيت تيم در جدول سر و سامان دهيم.

رجب*زاده درباره احتمال گلزني*اش در داربي اصفهان تصريح كرد: هيچ گاه در فوتبال خود دنبال پيگيري اهداف شخصي نبوده و نيستم. همواره در خدمت اهداف تيم بوده*ام و اكنون نيز با همين هدف به ميدان خواهم رفت. گل زني براي من ابزار و وسيله*اي است كه از طريق آن زمينه*ساز موفقيت و پيروزي تيم خودم شوم. بنابراين صرف گل زدن هدف اصلي من نيست و بيش از هر چيزي به پيروزي موفقيت ذوب*آهن اهميت مي*دهم. گل زدن وظيفه يك مهاجم است و من نيز تنها وظيفه خود را انجام مي*دهم. اميدوارم كه اين گلزني*ها با پيروزي و موفقيت ذوب*آهن همراه باشد تا شيريني آن دوچندان شود.

Comment

• مديرعامل باشگاه استقلال تهران يك روز پس از محروميت قطعي اين تيم از ليگ قهرمانان آسيا از اتفاقاتي سخن گفت كه در طي چهار ماه اخير به تعبير خودش باعث شده بود تا او تنها به عنوان يك ماشين تحرير امضا عمل كند.

دكتر مقداد نجف*نژاد در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران*(ايسنا)، اظهاركرد: اتفاقات و شرايطي كه در حوزه*ي مديريت باشگاه استقلال تهران در طي چهار ماه اخير رخ داد، هيچ كدام بر اساس خواسته و اراده*ي من نبود. متاسفانه شرايطي ايجاد شده بود كه بنده به عنوان يك نماد مديريتي، تنها مجري اجباري خواسته*ها و اراده*هاي افراد ديگر باشم.

وي افزود: مشكل اصلي در باشگاه استقلال از زمان بحث تشكيل سازمان فوتبال شروع شد. از همان ابتدا و بدليل تضاد در فعاليت حوزه*ي مديريت باشگاه و سازمان فوتبال استقلال با دلايلي كاملا منطقي و استدلال*هاي علمي از هيات مديره خواستم تا از تشكيل چنين سازماني در باشگاه خودداري كنند اما، متاسفانه به دليل توافقاتي كه از پيش انجام شده بود بدون توجه به نيازها و خواسته*هاي من، سازماني در باشگاه تاسيس شد كه سرمنشا تمام اختلافات شد.

نجف*نژاد افزود: معتقد بودم، اين جايگاه در شان قلعه*نويي به عنوان يك مربي موفق در استقلال و سرمربي تيم ملي كه بالاترين جايگاه فني در فوتبال ايران است، نخواهد بود. قلعه*نويي يا بايد لخت مي*شد و به طور كامل در اختيار استقلال قرار مي*گرفت و يا اين كه براي حفظ شان و جايگاه خود از دخالت*هاي اين چنيني در استقلال خودداري مي*كرد. متاسفانه با فشار و اصرار برخي از اعضاي هيات مديره، سازماني در استقلال بنا نهاده شد كه آمده بود تا تنها با تصميمات مديريتي باشگاه مخالفت كند و يا يك سيستم مديريتي جديد را در باشگاه اداره كند.

وي افزود: استقلال با سازمان فوتبال و قلعه*نويي نمي*توانست موفق باشد و واقعا هم موفق نشد. اين مهم*ترين موضوعي بود كه متاسفانه برخي از اعضاي هيات مديره به دليل تفكرات شخصي خود اصرار به اجراي آن داشتند. بارها نسبت به تبعات احتمالي اين سازمان هشدار داده بودم اما، از آنجايي كه اصل بر مخالفت با تصميمات مديرعامل گذاشته شده بود، هيچ گاه به اين موضوعات توجهي نشد.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران به ايسنا گفت: با قلعه*نويي رفيقم. پيش از ايجاد اختلافات، از آنجايي كه همين هيات مديره مرا انتخاب كرده بود با آنها نيز مشكلي نداشتم اما، از زماني كه برنامه*هاي اجرايي به مديرعامل ديكته شد مشكلات شروع شد. نخواستم اين مسايل را رسانه*اي كنم چرا كه معتقد بودم به استقلال ضربه مي*زند اما، متاسفانه تفكرات غير حرفه*اي و متصور بودن قدرت براي برخي از افراد در هيات مديره، استقلال را به سراشيبي سقوط هدايت كرد.

وي گفت: به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال اين مشكلات را به افرادي كه بايد منتقل مي*كردم، منتقل كردم و تنها چاره*اي كه داشتم، سكوت در برابر اتفاقات بود. نمي*خواستم به عنوان مديرعامل منتخب هيات مديره در كمتر از چند ماه وارد شرايطي شوم كه تصميم هيات مديره ناكارآمد جلوه كند. ولي در حال حاضر با صراحت تمام اعلام مي*كنم كه اگر نجف*نژاد نتوانست برنامه*هايش را اجرا كند، مقصر اصلي آن برخي از اعضاي هيات مديره بودند.

نجف*نژاد با تقدير از حمايت*هاي زريبافان و رسولي*نژاد به عنوان دو عضو هيات مديره باشگاه استقلال كه او از آنان به عنوان حامي اصلي خود در هيات مديره ياد مي*كند گفت: مهندس علي آبادي به عنوان رييس مجمع باشگاه استقلال تفكرات سازنده*اي در مورد اداره*ي باشگاه استقلال داشت. به دليل دشواري*هايي كه در مديريت باشگاه استقلال ايجاد شده بود و به دليل ترس از اتفاقات آينده كه قطعا مقصر تمام آنها مديرعامل شناخته مي*شد در هفتم اسفند ماه طي نامه*اي به رييس سازمان تربيت بدني كليه*ي گزارشات لازم در مورد اتفاقات، حاشيه*سازي*ها و انحصارطلبي*هاي موجود در هيات مديره اين باشگاه را به ايشان گزارش كردم و تاكيد كردم كه اگر ايشان خواهان ادامه*ي حضور من به عنوان مديرعامل هستند بايد اين شرايط را فراهم كنند كه علي آبادي با پذيرفتن اين مسايل تاكيد داشت، موضوع حل خواهد شد.

وي در پاسخ به اين سوال كه چگونه هيات مديره*اي كه شما را به عنوان مديرعامل معرفي كرد، حاضر نبود با مديرعامل باشگاه همكاري كند؟ گفت: در زمان حضور «يوسف*پور» در راس وزارت رفاه، چهار گزينه براي مديريت باشگاه استقلال مطرح بودند. فتح*الله زاده، هاشمي، اوليايي و بنده از گزينه*هاي نهايي بوديم كه هيات مديره و وزارت رفاه اصرار داشتند از اين چهار نفر، يكي به عنوان مديرعامل انتخاب شود. با رايزني*هايي كه صورت گرفت، ظاهرا توافق كليه*ي اعضاي هيات مديره بر روي انتخاب بنده بود و در نهايت نيز با تصميم هيات مديره و حكم سرپرست وزارت رفاه مديرعامل باشگاه شدم. فكر نمي*كردم كه برخي از اعضاي هيات مديره بخواهند با انتخابي كه كرده*اند، به جنگ برخيزند و براي اجرايي كردن برنامه*هاي خود به دنبال تضعيف مديريت باشگاه باشند.

نجف*نژاد تاكيد كرد: نمي*دانم چرا برخي از افراد كه اين همه دغدغه* در باشگاه استقلال داشتند، مرا به عنوان مديرعامل انتخاب كردند. اگر از روز اول خودشان مديرعامل مي*شدند، شايد اين اتفاقات پيش نمي*آمد. تنها حرفم اين است كه اگر نجف*نژاد را مديرعامل كرده*ايد، چرا با او مخالفت مي*كنيد؟ چرا نمي*خواهيد اين مسايل را به طور رو راست با او حل و فصل كنيد؟ شايد با حاشيه*سازي قصد خراب كردن مديرعامل را داريد؟

مديرعامل باشگاه استقلال تهران همچنين گفت: در جلسه*ي هيات مديره به من پيشنهاد كردند كه استعفا بدهم ولي من اين كار را نكردم. اگر برخي از اعضاي هيات مديره نيز پذيرش استعفاي من را مطرح كرده*اند تنها تاييد طرح پيشنهاد استعفاي من بوده است.

نجف*نژاد افزود: از روز اولي كه به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال مشغول به كار شدم مخالفت*ها به طور آشكار و پنهان شروع شد، يك نفر از مديران و كاركنان اجرايي باشگاه استقلال را من به اين باشگاه نياوردم. چرا كه حق اين كار را نداشتم. اگر ترابيان و ديگران در اين باشگاه مشغول به كار شدند همه با تصميم* اميدوار رضايي بود. اگر من مديرعامل بودم چرا ديگران تصميم اجرايي مي*گرفتند و تنها مرا تحت فشار قرار مي*دادند تا اين تصميمات را بپذيرم و زير احكام آنها را امضا كنم؟

نجف*نژاد خاطرنشان كرد: هدفم خدمت بود اما، عده*اي نمي*خواستند و طي مدتي كوتاه مرا مجبور به كناره*گيري كنند تا خودشان با مهره*هايي كه مد نظر داشتند، تسلط كاملي بر باشگاه استقلال داشته باشند.

نجف*نژاد كه حاضر نشد در مورد كنارگذاشتن برخي افراد از چارت اجرايي باشگاه و ارتباط آن با مخالفت*هاي رييس هيات مديره با خود سخني بگويد تاكيد كرد: هر چه اتفاق افتاد حاصل اين تفكر بود كه برخي از اعضاي هيات مديره نمي*خواستند، مديرعامل موفق باشد و من هم در اين مدت سعي كردم با حفظ شرايط نگذارم، استقلال آسيبي ببيند.

وي افزود: زماني كه باشگاه را به من تحويل دادند، يك ريال در حساب باشگاه پول نبود و شش ميليارد تومان بدهي روي دست مديرعامل بود. نگران بدهي*هاي نبودم، چرا كه مي*دانستم چگونه بايد درآمدزايي كنم. متاسفانه باز هم عدم همكاري و سنگ اندازي برخي از اعضاي هيات مديره باعث شد تا برنامه*هاي مالي*ام اجرا نشود.

مديرعامل باشگاه استقلال افزود: بيست و هفت سال اين باشگاه در دست مدعياني بوده است كه امروز سنگ استقلال را به سينه مي*زنند. واقعا اگر آنها دلسوز استقلال بودند در طول اين بيست و هفت سال بايد براي اين باشگاه يك شرايط ثابت و پايداري فراهم مي*كردند. آقايان در بيست و هفت سال نتوانستند شرايط را دگرگون كنند، چگونه از من توقع دارند در كمتر از چهار ماه با تمام مخالفت*ها و حاشيه*سازي*ها و مخالفت*هاي آشكار برخي از اعضاي هيات مديره موفق به اجراي برنامه*هايم شوم.

نجف*نژاد همچنين با اشاره به جذب تئودور يونگ به ايسنا گفت: يكي ديگر از مشكلات در بحث تصميمات اجرايي در مورد تيم فوتبال استقلال بود. قريب،* اميدوار رضايي، قلعه*نويي و حتي ايرواني در جلسات شبانه نشسته*اند و در مورد شرايط فني تيم تصميم*گيري كرده*اند و حتي مبلغ قرارداد يونگ را نيز مشخص كرده*اند. آن وقت در يك سريال از پيش طراحي شده يونگ را براي توافق نهايي به باشگاه مي*فرستند كه بر سر مبلغ قرارداد با او به توافق برسم. جالب اينجاست كه يونگ نيز در آن جلسه با صراحت اعلام كرد كه قرار نيست بر سر مسايل مالي موضوعي مطرح شود. از من خواست كه قرارداد را امضا كنم و هيچ سوالي در مورد مبلغ و چگونگي قرارداد نپرسم. اين اوج بي*توجهي به روابط مديريتي در يك باشگاه است.

نجف*نژاد در پايان و با تاكيد بر اين كه با مباحث مطرح شده مقصران اصلي در حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا كاملا هويدا شده*اند از هواداران خواست تا با هوشياري كامل مسايل اين باشگاه را دنبال كنند و اجازه ندهند با احساسات آنان بازي شود.

Comment

• مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: سرمربي برزيلي تيم فولاد تاثير مثبتي بر تيم داشته است.

مسعود رضاييان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان با بيان اين كه با حضور سه بازيكن خارجي تيم هدفمند شده و اميدواري ما براي حضور در ليگ برتر بيشتر شده است، اظهار كرد: حضور پررنگ هواداران ما مي*تواند كمك زيادي به ماندن تيم فولاد در ليگ برتر كند و ما به ماندن در ليگ برتر اميدواريم.

وي در خصوص خبر منتشره در بعضي از سايت*هاي ورزشي مبني بر اعتراض هشت باشگاه ليگ برتري از جمله تيم فولاد خوزستان نسبت به 18 تيمي شدن ليگ برتر توضيح داد: اين خبر به اشتباه منعكس شده؛ در واقع هشت باشگاه كه يكي از آنها تيم ما بوده نسبت به 18 تيمي شدن ليگ برتر اعتراض نكرده*اند, بلكه نسبت به چگونگي اضافه شدن دو تيم معترض*اند.

رضاييان ادامه داد: از طرف هيات شش نفره كميته انتقالي فدراسيون اعلام شده بود كه تيم صنعت نفت آبادان به ليگ برتر صعود كرده و سه تيم ديگر براي 18 تيمي شدن، از ليگ دسته يك كشور صعود كنند، يعني با افزاش سهميه هر چهار سهميه به ليگ دسته يك داده شود و هر دو تيم ليگ برتر سقوط مي*كنند.

وي تاكيد كرد: صحبت ما اين است كه اگر ليگ برتر 16 تيمي است دو تيم ته جدول سقوط خواهند كرد و حرفي نيست اما، اگر قرار بر اين است كه 18 تيمي شود و دو سهميه اضافه شود، همان اندازه كه اين سهميه مي*تواند شامل ليگ دسته يك شود شامل دو تيم قعر جدول ليگ برتر نيز بشود.

مدير عامل باشگاه فولاد خوزستان تصريح كرد: در اين خصوص نيز جلسه*اي ترتيب داديم و صورت* جلسه*اي را نيز تسليم فدراسيون و كميته انتقالي كرديم كه البته كميته انتقالي مي*تواند اين تصميم را به عنوان يك راه حل ارائه دهد ولي تصميم گيرنده نهايي مجمع فدراسيون است و قرار است پس از اين كه اساس*نامه تغيير كرد و مجمع تشكيل شد در آن جلسه مطرح و تصميم نهايي گرفته شود.

رضائيان افزود: فيفا مهلتي را به فدراسيون فوتبال كشورمان داده كه اساس*نامه را تغيير دهد و فكر مي*كنم قبل از پايان فصل ليگ برتر اساس*نامه را تغيير دهند و مجمع پس از تغيير ماهيت تشكيل جلسه دهد و چون باشگاهها در مجمع آينده حق نظر خواهند داشت لذا خواسته باشگاهها نسبت به گذشته پر رنگ*تر خواهد بود.

Comment

• مديرعامل باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز نداشتن برنامه*ريزي صحيح براي اجراي دقيق مسابقات فوتبال را در سال 85 معضل فوتبال كشور دانست.

جعفر جعفري در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي از وضعيت ورزش كشور به ويژه فوتبال در سال 85 گفت: مسابقات چندين بار به بهانه*هاي مختلف تغيير پيدا كرد و عدم برنامه*ريزي صحيح باعث شد باشگاه ما از تيم ملي فوتبال اميد لطمه بخورد.

وي تغييرات فدراسيون فوتبال را منفي دانست و گفت: بايد مي*گذاشتيم محمد دادكان مدت باقي مانده*ي رياست خود را طي مي*كرد، چرا كه اين تغيير باعث شد فوتبال ما دچار تعليق شود.

وي با تاكيد بر يك شغله بودن سرمربي تيم ملي ادامه داد: سرمربي تيم ملي فوتبال بايد يك مسووليت داشته باشد، زيرا ممكن است تصميم*گيري*ها دچار مشكل شود.

مديرعامل باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز نقطه*ي مثبت فدراسيون فوتبال در سال 85 را كميته*ي انضباطي اين فدراسيون دانست و گفت: از اين كه شاه حسيني (رييس كميته انضباطي ) با تمامي تيم*ها به طور يكسان برخورد كرد، تشكر مي*كنم.

جعفري در ادامه در مورد ورزش در سال 85 گفت: انتخابات فدراسيون كشتي بايد به موقع برگزار مي*شد تا مسوولين اين فدراسيون* مي*توانستند با خيال راحت براي ورزش اول كشورمان تصميم*گيري كنند.

وي افزود: متاسفانه وزنه*برداري ما با دوپينگ ورزشكاران* لطمات زيادي خورد.

جعفري با بيان اين كه در ورزش*هاي رزمي خوب عمل كرديم گفت: ما بيشتر در رشته*هاي انفرادي نتيجه گرفتيم.

وي افزود: سازمان تربيت*بدني هزينه*هايي متحمل شد كه نتايج آن را هم گرفت؛ اما، ورزشكاران ما بايد حرفه*اي شوند و فقط به ورزش كردن فكر كنند.

مديرعامل باشگاه شهيد سپاسي شيراز با تاكيد بر ساخت و ساز اماكن ورزشي گفت: شيراز با وجود اين كه دو تيم در ليگ برتر دارد، فاقد يك ورزشگاه مجهز است.

وي در پايان با اشاره به اين كه روي هم رفته سازمان تربيت*بدني در سالي كه رو به پايان است، زحمات خودش را كشيده است گفت: اگر انتقادي هم است به خاطر بهبود وزش كشورمان است؛ اميدواريم كه در سال آينده ورزش ايران پيشرفت بيشتري داشته باشد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال راه*آهن تهران گفت: براي حفظ راه*آهن در ليگ برتر از هيچ تلاشي فرو گذار نكرده و تا آخرين لحظه براي رسيدن به اين هدف تلاش خواهم كرد.

اكبر ميثاقيان درباره*ي ديدار روز جمعه تيمش مقابل پاس تهران به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: هر چند پاس امسال نسبت به فصل*هاي گذشته از اقتدار و انسجام كمتري برخوردار است اما، به هر حال پاس يك تيم ريشه*دار و هميشه مدعي است و بي*ترديد ما روز جمعه كار دشواري را مقابل اين تيم پيش رو خواهيم داشت. پيروزي در اين ديدار كار آساني نيست اما، ما با اين تفكر به مصاف پاس مي*رويم كه هيچ تيمي شكست ناپذير نبوده و در صورت تلاش گسترده و همه جانبه مي*توانيم به هدف خود برسيم.

وي ادامه داد: از پاس شناخت كاملي دارم و بر اين اساس تمرينات ويژه*اي را در اين هفته براي بازيكنان خود در نظر گرفتم. با تمام احترامي كه براي پاس قائل بوده و علاقه*اي كه به اين تيم دارم به شكست حريف بسيار خوشبين بوده و براي اين هدف تلاش خواهم كرد. اميدوارم وظايفي كه در تمرينات به بازيكنان خود محول كرده*ام را به طور كامل اجرا كرده تا 3 امتياز ارزشمند را در مقطع حساس كنوني به دست آوريم.

سرمربي راه*آهن تاكيدكرد: راه*آهن در چند ديدار گذشته خود روند صعودي و مطلوبي را پشت سر گذاشته و با اين شرايط هنوز هم به ماندن در ليگ برتر اميدوارم. ما در ديدارهاي گذشته خود مقابل پيكان و سايپا بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم هر چند كه به دليل مشكلات گلزني موفق به كسب نتيجه دلخواه نشديم. در اين چند هفته اخير تمركز اصلي ما در تمرينات حل مشكل گلزني تيم بود كه در حال حاضر بزرگ*ترين دغدغه ما نيز محسوب مي*شود.

وي افزود: اگر مهاجمان ما در زدن ضربات آخر دقت كافي داشته باشند و با آرامش رواني اين كار را انجام دهند بي*ترديد مشكل گلزني ما هم حل خواهد شد. البته مشكل خط حمله راه*آهن تا حدودي نيز مربوط به كمبود بازيكن در اين پست است كه در اين مورد نمي*توانيم كاري انجام دهيم. هنگامي كه مهاجمان اصلي ما به دلايل مختلف از جمله مصدوميت يا سه اخطاره بودن يك بازي را از دست مي*دهند جانشين مطمئن و خوبي براي آنها نداريم.

ميثاقيان درباره*ي سقوط يك پله*اي تيمش به قعر جدول و شانس اين تيم براي بقا در ليگ برتر به ايسنا گفت: اين مساله نه تنها دغدغه من كه دغدغه و نگراني تمامي بازيكنان و اعضاي تيم و مسوولان باشگاه است. مي*دانم كه وظيفه سنگيني را بر عهده دارم اما تا آخرين لحظه*اي كه در خدمت راه*آهن باشم دست از تلاش برنداشته و به اين تيم كمك خواهم كرد. خوشبختانه بازيكنان نيز همكاري خوبي با من و يكديگر داشته و يكدل و مصمم هستند تا راه*آهن را در ليگ برتر حفظ كنند.

وي درباره*ي غايبان تيمش در ديدار مقابل پاس گفت: در اين ديدار مهابادي سرآباداني و علي محمد را در اختيار نداريم و بايد در غياب اين سه بازيكن براي كسب 3 امتياز تلاش كنيم.

Comment

• معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت*بدني با استعفاي اعضاي هيات مديره*ي باشگاه استقلال تهران موافقت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بعد از حذف تيم فوتبال استقلال از ليگ قهرمانان آسيا و اعلام رسمي AFC به ايران، هيات مديره اين باشگاه به احترام افكار عمومي و هواداران دسته جمعي استعفا كردند.

رييس سازمان تربيت*بدني نيز موافقت خود را با استعفاي هيات مديره اعلام كرد.

محمدرضا بهمني، بازرس استقلال با تاييد اين خبر گفت: بر اين اساس اعضاي جديد طي روزهاي آينده معرفي خواهند شد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك گفت: به هيچ عنوان با اعتصاب بازيكنان صنايع موافق نيستم؛ ولي، اين حق را بايد به بازيكني كه 8 ماه است پولي از باشگاه نگرفته داد كه نسبت به وضعيت موجود ناراضي باشد.

"منصور پورحيدي" در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مركزي افزود: از ابتداي فصل بازيكنان صنايع به دليل مشكلات مالي، از نظر روحي وضعيت خوبي نداشتند، 8 ماه از شروع ليگ دسته اول مي*گذرد و بازيكنان صنايع هنوز تكليف خود را نمي*دانند.

وي ادامه داد: به همين دليل در اين مدت بازيكنان با ذهني درگير تمرين كرده*اند و بازدهي لازم را در مسابقات ندارند، من هم با مشاهده اين اتفاقات نمي*توانم فشار لازم را به بازيكنانم بياورم.

پورحيدري تصريح كرد: با ادامه اين روند، آينده خوبي را براي باشگاه صنايع متصور نيستم و مسوولان بايد هر چه سريع*تر فكري به حال اين باشگاه كنند.

سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك در پاسخ به اين سوال كه با وضعيت كنوني باشگاه صنايع، شما تا چه زماني به فعاليت خود در اين تيم ادامه خواهيد داد گفت: با اتفاقات به وجود آمده و اعتصاب بازيكنان، كار كادر فني تيم صنايع بسيار سخت*تر از گذشته شده است و هواداران صنايع تنها انتظار كسب نتيجه از تيم*شان را دارند؛ من هم پس از بررسي شرايط موجود و صحبت با مسوولان باشگاه، در مورد ادامه فعاليت در تيم صنايع اراك تصميم*گيري خواهم كرد.

سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در پاسخ به اين سوال كه شما دليل اصلي حذف استقلال از جام باشگاه*هاي آسيا را چه مي*بينيد اظهاركرد: به عقيده من در حذف استقلال از جام باشگاه*هاي آسيا تمامي مسوولان اين باشگاه نقش داشته*اند، آنها هشدار AFC را جدي نگرفتند و باعث بوجود آمدن اين مشكلات شدند.

پورحيدري در مورد بازگشت خود به تيم استقلال اظهاركرد: به هيچ وجه به عنوان سرمربي يا سرپرست به باشگاه استقلال نخواهم رفت، چرا كه صمد مرفاوي تاكنون عملكرد بسيار خوبي در استقلال داشته و از طرفي نسبت به باشگاه صنايع تعهد دارم؛ ولي، به عنوان يك استقلالي در حد توانم هر كمكي كه لازم باشد به اين تيم خواهم كرد.

سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در پايان اظهار كرد: طي چند روز گذشته صحبت*هايي در مورد پست مشاور فني باشگاه استقلال با من انجام شده است، در گذشته هم به عنوان مشاور در خدمت استقلال بوده*ام و در اين برهه زماني هم براي بهتر شدن وضعيت استقلال، به اين تيم كمك خواهم كرد.

Comment

• كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فكر كردن بيش از حد به اتفاقات و نتيجه بازي با پيكان نمي*تواند مشكلات را حل كند و ما براي برآورده كردن انتظارات هواداران و جامعه*ي فوتبال بايد به فكر جبران آن در بازي*هاي بعد باشيم.

به گزارش ايسنا، كريم باقري افزود: متاسفانه ما در بازي با پيكان به اشتباهات خودمان باختيم و از موقعيت هاي متعددي كه برايمان ايجاد شد، استفاده نكرديم. در اين بازي همه اتفاقات به گونه اي رقم خورد كه ما چها گل از حريف عقب افتاديم و اگر كمي زودتر به خودمان مي آمديم، مي توانستيم اين نتيجه غافلگير كننده را هم جبران كنيم.

كريم باقري تصريح كرد: اگر آن پنالتي را هدر نمي دادم، احتمال زيادي داشت كه سرنوشت بازي تغيير كند. علاوه بر آن گل دوم را هم در نهايت غافلگيري دريافت كرديم و به نوعي اسير بدبياري*هاي متوالي شديم اما، به هرحال بايد به جاي اين حرف*ها به فكر بازي*هاي بعد باشيم تا بتوانيم انتظارات هواداران را برآورده كنيم.

باقري گفت: هواداران حق دارند از نتايج اخير تيم و اتفاقاتي كه در بازي با پيكان افتاد ناراحت باشند اما، آنها قطعاً مي دانند كه ما براي سربلندي پرسپوليس از هيچ تلاشي دريغ نمي كنيم و در اين ميان اميدواريم كه بتوانيم با كسب نتايج خوب در بازي مقابل سايپا، پاس و استقلال بار ديگر شرايطي خوبي در جدول رده بندي ليگ پيدا كرده و همه چيز را به نوعي جبران كنيم.

وي گفت: ما اگر نااميدانه به آينده نگاه كنيم قطعاً اوضاع بدتر از اين خواهد شد. بنابراين بايد با جديت هرچه بيشتر در بازيهاي بعدي به ميدان برويم و در اين راه به حمايت هواداران بيشتر از هرزمان ديگري نياز داريم.

باقري درباره عملكرد خودش در بازي با پيكان گفت: بعد از مدت*ها دوري از ميادين توانستم پرسپوليس را همراهي كنم و به تشخيص دنيزلي در خط مياني بازي كردم .به طور حتم اگر آن پنالتي تبديل به گل مي شد هم سرنوشت بازي تغيير مي كرد و هم بازي من جلوه ديگري پيدا مي كرد. به هر حال از اينكه نتوانستم آن پنالتي را گل كنم بيش از هركسي ناراحتم اما احساس مي كنم كه در شرايط خوبي از لحاظ فني قرار دارم و اگر در خط مياني بازي كنم مي توانم كارايي بيشتري بويژه در كارهاي هجومي داشته باشم.

كاپيتان پرسپوليس در پايان گفت: تيم پرسپوليس ثابت كرده كه پتانسيل كسب نتايج خوب در ليگ را دارد. در جام حذفي اما، شرايط خيلي فرق مي كند. ما مي توانيم با پيروزي مقابل برق تهران و سپاهان به فينال برسيم و از شانس بسيار خوبي براي قهرماني در جام حذفي برخورداريم. البته ما بايد در جام حذفي بدون حرف و حديث و با قاطعيت رقبا را شكست داده و از اين فرصت طلايي كه پرسپوليس در پيش روي دارد نهايت استفاده را ببريم.

Comment

• سرمربي تيم اميد ايران پس از توقف اين تيم برابر استراليا در مرحله*ي انتخابي رقابت*هاي المپيك 2008 گفت: ما شايسته پيروزي در اين ديدار بوديم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وينگو بگوويچ در نشست مطبوعاتي پس از بازي ايران و استراليا گفت: در ابتدا بايد به بازيكنانم به دليل نمايش خيلي خوبي كه ارايه دادند، تبريك بگويم. نبايد فراموش كنيم كه تيم فعلي تنها از سه - چهار بازيكن بهره مي*برد كه سابقه*ي بازي بين*المللي داشت و ساير بازيكنان اولين بازي رسمي *خود را انجام مي*دادند.

وي درباره*ي روند اين ديدار گفت: در نيمه*ي اول به طور صد در صد تيم برتر ميدان بوديم و سه موقعيت مسلم گلزني را از دست داديم؛ اما, در نيمه*ي دوم و به ويژه در خط حمله طراوات نيمه*ي اول را نداشتيم؛* اما, در مجموع اين تيم ما بود كه شايسته*ي پيروزي در اين ديدار بود.

وي درباره*ي عملكرد ضعيف مهرداد اولادي گفت:* اولادي توانايي زيادي در بازي زميني دارد؛ اما, به دليل بازي نكردن در ليگ در آمادگي صد در صد قرار نداشت.

بگوويچ در پاسخ به خبرنگاري كه از او درباره*ي بازي ضعيف حسين كعبي پرسيده بود توضيح داد: كعبي براي هر تيمي نعمت است؛ اما، او هم به دليل اين كه در بازي*هاي باشگاهي شركت نكرده بود، آمادگي كاملي نداشت؛* اما، به هر حال او جزو بازيكنان كليدي ما است.

سرمربي تيم اميد ايران ادامه داد: با توجه به زمان كمي*كه براي آمادگي در اين ديدار داشتيم و همچنين رويارويي مقابل قوي*ترين حاضر در اين مرحله از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم. بي*ترديد در انتظار بازي*هاي بعد خواهيم بود و اميدوارم با زمان بيشتر و حمايت تمام كساني كه به فوتبال ايران عشق مي*ورزند و با حضور تماشاگران در اين ورزشگاه مشكلات ما در آينده كمتر شود.

Comment

• سرمربي تيم ملي استراليا، پس از تساوي تيمش برابر ايران با ابراز رضايت از عملكرد مردانش گفت: كسب تساوي برابر چنين تيم خوبي ارزشمند است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، راب بان در جمع خبرنگاران گفت:* من از عملكرد مردانم در اين بازي راضي هستم؛ آن*ها توانستند برابر تيم ايران كه يكي از تيم*هاي قدرتمند منطقه به حساب مي*آيد به تساوي برسند.

وي با سخت توصيف كردن اين ديدار گفت:* ديدار مشكلي برابر ايران داشتيم، به ويژه در نيمه*ي اول كه ايران بهتر از ما كار كرد؛اما، به دليل ناهمواري زمين مداوم توپ*ها را از دست مي*داديم، هر چند كه در نيمه*ي دوم عملكرد بهتري داشتيم.

بان، يكي از عوامل نمايش ضعيف شاگردانش را تاخير در ورود به ايران اعلام كرد و گفت:* آن طور كه مد نظرمان بود، بازي نكرديم. فكر مي*كنم اين كه يك روز قبل از بازي وارد تهران شده بوديم، در اين مساله بي*تاثير نبود.

وي در پايان گفت:* ما در اين بازي، از بازيكنان اصلي خود استفاده كرديم و ساختار اصلي تيم*مان همان چيزي بود كه برابر ايران مشاهده كرديم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: به دليل عدم حضور مديران باشگاه استقلال اهواز مجبورم فعاليت هاي مديريتي باشگاه را نيز در كنار مسايل فني پي*گيري كنم و از اين جهت كمتر در تمرينات تيم فوتبال استقلال اهواز حضور خواهم داشت.

فيروز كريمي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به رغم مشكلاتي كه براي استقلال اهواز در طي ماه*هاي اخير وجود داشته است،* توانسته*ايم با تعصب بازيكنان و حمايت تماشاگران تيم را در جام حذفي و ليگ برتر به جايگاه مناسبي برسانيم. متاسفانه شرايط ناخواسته*اي كه در باشگاه ايجاد شده است، ادامه*ي روند را براي حضور پرقدرت در كادر فني سلب كرده است چرا كه مجبورم در نبود كادر مديريتي باشگاه، فعاليتهاي مديريتي را نيز پيگيري كنم.

وي افزود: به دليل عدم اشراف به بحث*هاي مديريتي، كار سخت و طاقت*فرسايي را پيش*رو دارم و مجبورم براي كارهايي كه شايد در مدت 5 دقيقه با حضور شفيع*زاده انجام مي*شود، بيست روز وقت بگذارم تا امور اجرايي و اداري باشگاه روند طبيعي خود را طي كند.

فيروز كريمي همچنين با گلايه از عدم تعامل مربيان تيم ملي اميد با تيم استقلال اهواز گفت: به دليل علاقه*يي كه به فوتبال ملي ايران دارم، از همان روز اول همه* جوره در خدمت تيم ملي بود*ه*ايم و بازيكنان تيم را نيز در اختيار آنها قرار داده*ايم؛ حتي پزشك تيم استقلال اهواز را نيز به تيم اميد فرستاديم اما، آنها كم*لطفي*هاي زيادي به تيم استقلال اهواز مي*كنند، چرا كه حتي در طول يك هفته يكبار هم بازيكنان*مان را نمي*بينيم.

وي افزود: نبود پزشك در تمرينات تيم به استقلال اهواز لطمه زده است؛ بر اين اساس از اين پس تصميم* گرفته*ايم اگر تعامل بين تيم ملي و استقلال اهواز برقرار نشود،* از رفتن بازيكنانمان به اردوي اين تيم جلوگيري كنيم.

كريمي همچنين با انتقاد از عملكرد فدراسيون فوتبال در همكاري با تيم استقلال اهواز گفت: فدراسيون فوتبال حاضر نشد برنامه*ي ما را به تاخير بيندازد؛ كار ساده*يي كه باران خدا مي*توانست انجام دهد، فدراسيون از استقلال اهواز دريغ كرد. چرا كه هميشه با كوچكترين باراني بازي*هاي جابجا مي*شود اما، فدراسيون با تمام خوبي*هايي كه به آنها كرده ايم، حاضر نشدند زمان بازي ما را تغيير دهند.

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز اظهار كرد: از آنجايي كه باشگاه استقلال اهواز، اولين باشگاه فوتبالي است كه اصل 44 قانون اساسي را عملا اجرا كرده است و رييس جمهور و استاندار خوزستان نيز نظر مساعدي بر حل مشكلات اين تيم داشتند، مجبورم در طول روز، به طور مداوم براي پيگيري امور اداري اين باشگاه از اين اداره به آن اداره بروم و نتوانم در تمرينات استقلال اهواز، حضوري مداوم داشته باشم. متاسفانه به علت عدم حضور كادر مديريتي باشگاه، دغدغه*هاي من نيز دوچندان شده است.

وي افزود: در حال حاضر مدير داخلي باشگاه استقلال اهواز هستم و تنها با هدف رفع مشكلات اين باشگاه و رفع نگراني ميليون*ها طرفدار استقلال اهواز براي ادامه حيات اين باشگاه، پي*گير تمام امور اجرايي و فني باشگاه باشم. بايد ابتدا مشكلات كلي باشگاه را حل كنيم و در فرصت مناسب به تيم*داري بپردازيم.

فيروز كريمي گفت: بيشترين وقتم را براي امور مديريتي باشگاه خرج مي*كنم و اين طبيعي است كه نتوانم حضور پررنگ*تري در تمرينات داشته باشم؛ قطعا عدم حضورم در تمرينات نيز تاثير چنداني در روند نتيجه*گيري*هاي اين تيم نيز نخواهد داشت، چرا كه تاكنون استقلال اهواز هر موفقيتي كه داشته است، حاصل تلاش همكاران فني*ام بوده است و به هوادارن نيز اين اطمينان را مي*دهم كه استقلال اهواز مشكلي در رقابت*هاي ليگ نخواهد داشت.

وي در پايان با عذرخواهي از هواداران استقلال اهواز به دليل عدم حضورش در برنامه*هاي تمريني اين تيم، گفت: هواداران مطمئن باشند كه پس از حل مشكلات مديريتي باشگاه و جمع شدن كليه اعضاي خانواده*ي استقلال اهواز، فيروز كريمي مجددا به كادر فني تيم اضافه خواهد شد.

Comment

• چهارشنبه شب ديدار تيم*هاي رئال بتيس و سويا از مرحله*ي يك چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا نيمه كار ماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از گل نخست تيم ميهمان «خوآنده راموس» سرمربي سوا مجروح شد. يكي از تماشاگران با پرتاب بطري پلاستيكي پراز آب به سوي اين مربي باعث آسيب ديدگي وي شد. اين مربي در نتيجه اين رخداد بي*هوش و راهي بيمارستان شد. داور بازي هم پس از اين سانحه بازي را قطع كرد. راموس چند دقيقه بعد دوباره به هوش آمد.

اين بازي ابتدا به دليل ترك زمين بازي از سوي بازيكنان سويا قطع شد و در ادامه هم اين حالت ادامه يافت.

ديدار رفت دو تيم با تساوي بدون گل پايان يافته بود.

هر دوي اين باشگاه سابقه*ي اين گونه رفتارهاي خشونت*آميز را داشته*اند. در اواسط ماه فوريه كه يكصدمين سال تاسيس باشگاه بتيس بود، درگيري*هاي ميان هواداران اين دو تيم بوجود آمده بود.

رئال بتيس، قصد داشت در رقابت*هاي ليگ اسپانيا، همانند همه بازي*ها به تيم ميهمان خود هديه*اي دهد اما، دل نيدو رييس باشگاه از پذيرش اين هديه خودداري كرد و اين رخداد از طريق بلندگوهاي ورزشگاه به اطلاع همگان رسيد.

پيامد اين رفتار ناسزاهاي تماشاگران بود. بتيسي*ها قرار بود از حضور دل نيدو در ورزشگاهشان جلوگيري كنند. از ابتدا هم روشن بود كه هيجان و درگيري ميان سران دو باشگاه به سكوها و تماشاگران دو تيم نيز كشيده خواهد شد. رسانه*هاي اسپانيا نوشتند چهارشنبه شب و از همان آغاز، بازي با پرتاب اشيايي به زمين بازي همراه بود.

اين سومين داربي شهر در سه هفته*ي گذشته بود همين موضوع حساسيت*ها را بالاتر برده بود.

هنگامي كه كانوته دروازه*ي حريف را گشود، ركورد 231 دقيقه گل نزدن در داربي سويل پايان يافت اما، در ادامه صدمه ديدن سرمربي بازي را متوقف كرد.

رسانه*هاي اسپانيا گزارش دادند، فدراسيون فوتبال اسپانيا (RFEF) پنج*شنبه (امروز) درباره رخدادهاي اين بازي تصميم خواهند گرفت. بايد ديد كه اين فدراسيون نتيجه بازي را به سود سويا اعلام مي*كند يا اين كه باقيمانده زمان ديدار انجام خواهد شد.

ختافه، دپورتيولاكرونيا و بارسلونا سه تيمي بودند كه چهارشنبه جواز حضور در مرحله نيمه نهايي كوپا دل ري را به دست آورده بودند.

Comment

• سرمربي صنعت مس کرمان از آمادگي کامل تيمش براي ديدار با صباباتري خبرداد.

نادردست نشان در گفت*وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در مورد بازي تيمش مقابل صباباتري گفت: صباباتري از بازيکنان و سرمربي خوب و توانمندي بهره مي برد و با ارائه*ي بازي هجومي و روبه جلو بازي ضدفوتبال را به نمايش نمي*گذارد و اين امر مي تواند به تيم ما کمک بسياري كند.

وي گفت: صباباتري بدليل وضعيت خود در جدول براي کسب تساوي به کرمان نمي آيد و تيم ما نيز براي جبران شکست هفته گذشته خود به پيروزي در اين ديدار مي انديشد که اين دو مي تواند باعث شود بازي قشنگي را از هر دو تيم شاهد باشيم.

دست نشان افزود: صباباتري مقابل ما 4 بازيکن اصلي خود را در اختيار ندارد و اين در حالي است که در تيم ما نيز محمد پوراسدالله، علي قرباني، شاهين خيري و نيک با مصدوميت مواجه اند و علاعبدالزهرا و خلدون ابراهيم نيز بدليل حضور در تيم ملي اميد عراق نمي توانند ما را در اين ديدار همراهي کنند و اين نشان دهنده شرايط يکسان هر دو تيم مي باشد.

وي در مورد حذف استقلال از جام باشگاههاي آسيا گفت: حذف و قرباني شدن استقلال مي تواند تجربه بزرگي براي آينده فوتبال ايران باشد چراکه ما بايد ياد بگيريم به قانون احترام بگذاريم.

دست نشان گفت: اين امر مي تواند ناشي از عدم رعايت قانون در فوتبال ما، محروم کردن تيمها و پس از آن بخشيدن آنها توسط فدراسيون باشد چراکه مسئولان استقلال نيز با اين تفکر که AFC نيز ما را همچون فدراسيون کشورمان خواهد بخشيد با سهل انگاري برحذف تيمشان مهر تائيد زدند و اگر آسيا استقلال را مي بخشيد در آينده ضرر مي کرد که اين مي تواند درس بزرگي براي فوتبال ما باشد.

Comment

• سرانجام پس از هفده پيروزي پياپي نوار موفقيت اينتر پاره شد و اين تيم برابر اودينزه متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در هفته*ي بيست و ششم رقابت*هاي سري A ايتاليا چهارشنبه شب، اينتر در ورزشگاه خانگي خود پذيراي اودينزه بود كه در پايان با نتيجه*ي يك بر يك برابر اين تيم متوقف شد. اين نتيجه در حالي به دست آمد كه اينتر ابتدا با گل دقيقه*ي 47 كريستيان اوبودو از حريف عقب افتاده بود اما، در ادامه هرنان كرسپو مهاجم آرژانتيني اينتر بازي را به تساوي كشاند و شاگردان روبرتو مانچيني سرمربي اينتر را از يك شكست خانگي رهانيد.

رحمان رضايي بازيكن ايراني خط دفاعي ليورنو در تساوي بدون گل شب گذشته*ي تيمش برابر سيه*نا نود دقيقه تمام در ميدان حاضر بود.

نتيجه*ي ديدارهاي چهارشنبه سري A

* آسكولي صفر- پارما صفر

*كيه*وو ورونا 2؛(گوگداني 17، سميولي 33)- رم 2؛ (فرانچسكو توتي 34 و 4

* امپولي 3؛ (سائوداتي 14و 62 مارسوراتي 35)- مسينا يك؛ (آلوارس 89)

* لاتزيو 3؛ (پاندف 60، سيويگليا 88، روكي 90)- كاتانيا يك؛ (كولوچي 17)

* پالرمو صفر- ميلان صفر

* رجينا يك؛ (فوجيا 57)- فيورنتينا يك؛ (موتو 87 - پنالتي)

* سامپدوريا2؛ (باتزاني 71، ولپي 83 - پنالتي)- آتالانتا يك؛ (ونتولا

* سيه*نا صفر- ليورنو صفر

* تورينو يك؛ (بووو 23)- كالياري صفر

* اينتر يك؛ (كرسپو 66)- اودينزه يك؛ (اوبودو 47)

Comment

Working...
                                X