Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• گنارو گاتوزو پيروزي اين هفته ميلان برابر امپولي را سرنوشت*ساز مي*داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گاتوزو كه كاپيتان ميلان بود، در اين باره گفت:« بازي دشواري بود، مي*دانستيم كه بايد كسي براي اين بازي قرباني مي*شد و اين بار نوبت من بود.»

پيروزي سه بر يك ميلان را به جايگاه پنجم جدول رساند، آنها در فاصله يك امتيازي پالرمو هستند. اگرچه نماينده سيسيلي يك بازي بيشتر دارد.

گاتوزو ادامه داد:« ما به خوبي مي*دانيم تا چه اندازه براي باشگاه و ما راهيابي به رقابت*هاي فصل آينده ليگ قهرمانان مهم است. اين موضوع براي آوردن ستاره*هاي بزرگ به باشگاه و نگاه داشتن قديمي*ها ضروري است.»

رونالدينيو، ستاره برزيلي بارسلونا، هدف اصلي ميلان در بازار نقل و انتقالات پيش رو است. كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان به بسياري از مهره*هاي كليدي*اش در ديدار برابر امپولي استراحت داد تا براي بازي بزرگ مرحله يك چهارم پاياني ليگ قهرمانان برابر بايرن مونيخ آماده باشند.

بازيكن خشن فوتبال ايتاليا گفت:« ما سه بازي در يك هفته داشتيم اما، مهم*ترين نكته اين است كه پيروز شديم. جايگاه چهارم سري A براي ما همه چيز است!»

با نبودن پائولو مالديني بازوبند به گنارو گاتوزو رسيد. او درباره اين تجربه*اش توضيح داد:« بازوند را حتي احساس نكردم چرا كه اين تنها راهي است كه براي بازي كردن مي*دانم. قدرت اصلي من اراده است. هميشه از تمام توانمان استفاده مي*كنم.»

Comment

• شصت* و دو سال قبل در محله*ي فقيرنشين "صابون پزخانه*ي" تهران پسري به دنيا آمد كه با كسب افتخارات متعدد در عرصه*ي ورزش، به ورزشكاري بدل شد كه هنوز هم در طول تاريخ ورزش هيچ كدام از مردان ايراني به ركورد افتخارات و مدال*هاي كسب شده توسط او دست نيافته*اند. در تاييد عملكرد او همين بس كه حسين رضازاده قوي*ترين مرد جهان و قهرمان دو دوره*ي المپيك از او به عنوان اسطوره*ي وزنه*برداري ايران و جهان ياد مي*كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازگشت دوباره*ي محمد نصيري قهرمان پر آوازه و افسانه*اي به ايران فرصتي مغتنم به ما داد تا به سراغ او رفته و مروري مجدد كنيم بر آنچه او براي خود و ورزش ايران رقم زده است.

"محمد نصيري سرشت" روز نهم مرداد ماه سال *١٣٢٤ در تهران به دنيا آمد و در سن هفده سالگي قدم به تيم ملي وزنه*برداري گذاشت. او در طي هفده سال حضور در تيم ملي وزنه*برداري سه مدال طلا، نقره و برنز المپيك، چهار مدال طلاي جهان، يك مدا نقره و سه مدال برنز جهان، سه مدال طلاي بازي*هاي آسيايي و چندين عنوان قهرماني مسابقات قهرماني آسيا را كسب كرد. اين در حالي است كه تاكنون هيچ ورزشكار ايراني نتوانسته چنين مجموعه*اي از مدال* را در كارنامه*ي خود جاي دهد.

از جمله ديگر افتخارات نصيري شكستن هشت بار ركوردهاي در دسته*ي خروس وزن بوده است.

از اين گذشته قهرمان افسانه*اي وزنه*برداري ايران از جمله معدود وزنه*برداراني است كه همچون هليل موتلو و نعيم سلمان اوغلو در يك مسابقه*ي رسمي وزنه*هايي حدود سه برابر وزن بدن خود را بالاي سر برده است.

گفت*وگوي اختصاصي محمد نصيري با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در زير مي*آيد:

* آقاي نصيري از خودتان بگوييد. از اين كه چگونه به ورزش، آن هم وزنه*برداري روي آورديد و چگونه به تيم ملي وزنه*برداري راه يافتيد؟

من در يكي از فقيرترين مناطق تهران يعني در صابون*پزخانه به دنيا آمدم. در سال*هاي نوجواني ژيمناستيك كار مي*كردم. اما علاقه*ي خاصي به ورزش*هاي قدرتي و پهلواني داشتم. اين طور شد كه آمدم وزنه*برداري. كار خودم را از باشگاه كيان در محله*ي منيريه آغاز كردم. در آن موقع خيلي*ها براي من زحمت كشيدند. مربيان خوبي هم داشتم. در هفده سالگي كه به تيم ملي آمدم، مربياني همچون صفا سنبلي، حسين خاني، ميرزايي، رزاقي و ميرفصيحي زحمات زيادي براي من مي*كشيدند. اين را به اين دليل مي*گويم كه پس از مسابقات انتخابي كه وارد تيم ملي مي*شدم، هر كدام از اين افراد به قدري به من كمك مي*كردند كه پس از هر قهرماني مديون آنها بودم و اكنون نيز از آنها تشكر مي*كنم.

* پيش از شما وضعيت وزنه*برداري در ايران چگونه بود. چه قهرماناني پيش از شما در وزنه*برداري مدال بين*المللي كسب كرده بودند و پس از ورودتان به عرصه*ي قهرماني و حرفه*اي در وزنه*برداري، چه وضعيتي بوجود آمد؟

وزنه*برداري پيش از من نيز شناخته شده بود. وزنه*برداراني همچون سلماسي، نامجو، رهنمودي، پژهان، عامي تهراني، علم*خواه، رييسي و ميرزايي از جمله وزنه*برداراني بودند كه پيش از من در عرصه*هاي بين*المللي عملكرد خوبي را داشته*اند. شايد آن زمان موقعي كه من وارد تيم ملي شدم، در كنار وزنه*برداران بزرگي بودم. به قول معروف چراغ وزنه*برداري قبل از من هم روشن بود. اما، من سعي كردم اين چراغ را روشن*تر كنم.

* از مسابقات بين*المللي و نخستين مسابقه*ي مهمي كه رفتيد بگوييد؟ چند سال داشتيد و كجا بود؟

اولين بار در سن نوزده سالگي در سال *١٩٦٤ به المپيك توكيو رفتم. از طرفي ديگر چون اين رقابت*ها در يك كشور آسيايي برگزار مي*شد، مسابقات قهرماني آسيا هم محسوب مي*شد. آن موقع وزن من *٥٢ كيلوگرم بود. در مسابقات آسيايي چنين وزني وجود داشت ولي در مسابقات جهاني نه. بنابراين مجبور شدم از مگس وزن به خروس وزن بروم و در حالي كه ركورد ايران را زدم در اين دسته پانزدهم شدم. آن زمان اگر در دسته*ي خودم رقابت مي*كردم به طور حتم قهرمان جهان بودم.

* ركورد شكني*هايت از چه زماني آغاز شد؟

فكر مي*كنم اولين ركوردشكني*ام نيز در ورزشگاهي بود كه اكنون نامش شهيد حيدرنيا است. البته پس از مسابقات جهاني سال *١٩٦٨ و عملكرد درخشان من، اين ورزشگاه را به نام من كرده بودند. اما مهم*ترين رقابت من كه منجر به ثبت يك ركورد تاريخي شد در بازي*هاي المپيك مكزيكوسيتي بود. رقيب هميشگي*ام «ايمره فولدي» از مجارستان ( كه براي او احترام زيادي قايل هستم ) با بالاي سر بردن وزنه*ي *١٤٠ كيلوگرم در حركت سوم دو ضرب، مدال طلا را بر سينه*ي خود احساس مي*كرد اما، در همين لحظه بود كه در اقدامي جالب از مربيانم خواستم ده كيلو بالاتر، يعني وزنه ي *١٥٠ كيلوگرمي را انتخاب كنم تا بتوانم در نهايت با وزن بدن كمتر حريفم را شكست دهم. اين وزنه را در سومين حركت دو ضرب مهار كردم و با ركورد مجموع *٥/٣٦٧ كيلوگرم و سيصد گرم وزن بدن كمتر قهرمان شدم. در اين رقابت ركورد دو ضرب و مجموع جهان را شكستم و تا هجده سال ركورد دار جهان بودم. در همين مسابقه پس از قهرماني*ام پشت ميله*ي وزنه يك پشتك و وارو زدم كه اين حركت تا سال*ها آرم برنامه*هاي ورزشي جهان بود .اين اتفاق به سرعت در جهان پيچيد و معتبرترين رسانه*هاي دنيا اين خبر را با عكس*هاي اختصاصي كار كردند. در يكي ديگر از مسابقه*هايم نيز وزنه*ي *٥/١٥٢ كيلوگرم را بالاي سر بردم كه موفق به مهار آن نشدم. از آن پس نيز در چند مسابقه*ي مختلف داخلي و خارجي ركورد خودم را بهبود بخشيدم.

* چه خاطرات مهم ديگري از مسابقات داري؟

از جمله خاطرات ديگر من در سال *١٩٧٥، مسابقات قهرماني آسيا در بغداد بود كه مرگ را به چشم خودم ديدم. آن هم از خاطرات خوب ولي سخت من است. يك روز به مسابقه مانده بود و براي رسيدن به وزن *٥٢ كيلوگرم، *٥/٤ كيلوگرم وزن زياد داشتم. هشت ساعت در حمام و سونا بودم. همه ي موهاي بدنم را زدم. حتي در حمام بخار، پتو روي من كشيده بودند! براي وزن كم كردن دارو هم استفاده كردم. با اين شرايط بود كه سر وزن رسيدم. ديگر من را با برانكارد اين طرف به آن طرف مي*بردند و يكي از مربيانم بالاي سر من فاتحه مي*خواند! اين از يك طرف و از طرفي ديگر پس از قعطنامه*ي *١٩٧٥ سازمان ملل، ما به بغداد رفته بوديم و ميزبان مشكلات زيادي براي ما بوجود مي*آورد. در اين حال قهرمان آسيا شدم. حتي به دليل ضعف بدني نزديك بود در يك ضرب اوت كنم، ولي خوشحالم كه در آن مسابقه قهرمان شدم. پس از آن در مراسم پاياني كه حتي حسن الكبر و صدام حسين هم آمده بودند، كاپ قهرماني را به ما ندادند و شب اين كاپ را جلوي درب اتاق ما انداخته بودند. اين يكي از سخت*ترين خاطرات من در دوران قهرماني بود.

* پس از اين قهرماني*ها مردم در داخل و خارج از كشور نسبت به تو چقدر شناخت داشتند؟

خدا پدر بيل گيتس را بيامرزد. از آن زمان كه اينترنت اختراع شده و استفاده از رايانه افزايش پيدا كرده، همه*ي مردم از اتفاقات و اخبار تمام دنيا باخبرند. در زماني كه ما ورزش مي*كرديم چنين نبود. اما، با اين حال در ايران همه من را مي*شناختند و در دنيا نيز شناخت قابل توجهي از من بوجود آمده بود. همين شناخت*ها بود كه شركت مرسدس بنز آلمان آخرين مدل آن زمان بنزش را به من هديه كرد و در پوسترهاي تبليغاتي*اش از عكس من كه يك بنز را بلند كرده*ام استفاده مي*كرد (به شوخي مي*گويد: ببين چه كار كرده بودم كه همه من را مي*شناختند) وقتي هم كه به كشور بازمي*گشتيم فرودگاه پر مي*شد از مردم هوادار ما.

* مردم آن موقع براي تو چه كار مي*كردند؟‎

مردم هميشه پشتيبان قهرمانان بوده*اند. به نظر من همه*ي قهرمانان مديون مردم هستند. خدا مي*داند كه ما بدهكار مردميم. من كه به شخصه خيلي بدهكارم.

* مگر چه كار خاصي انجام مي*دادند؟

چه كار مي*خواستيم كه نكردند. در مسابقات مشوق اصلي ما بودند. وقتي از مسابقه*اي بازمي*گشتيم در سرما و گرما با تعداد بسيار زياد به فرودگاه مي*آمدند. آن زمان هم هميشه فرودگاه براي ما شلوغ مي*شد. در اصل ما زماني كه به كشور بازمي*گشتيم تازه با ديدن مردم خوشحالي قهرماني را درك مي*كرديم. در فرودگاه* تازه شادي ما صد برابر مي*شد. مردم با جان و دل از ما استقبال مي*كردند.

* با اين وجود هيچ موقع دچار غرور نشديد؟

من به افتخارات زيادي در ورزش قهرماني رسيدم. اما هيچ موقع مغرور نشدم. از همان ابتدا نيز همين طور بودم. همين گونه كه اكنون اين جا نشسته*ام.

* وضعيت حاميان مالي (اسپانسرشيپ) در آن زمان چگونه بود؟

اگر آن موقع مانند هم اكنون اسپانسرشيپ رواج داشت، ما ميلياردر بوديم. قهرمان المپيك شدم به من صد دلار دادند. اكنون وضعيت خيلي خوب شده است، ورزشكاران در باشگاه*ها فعاليت دارند و منبع درآمد خوبي دارند. اين مسايل يك روزي آرزوي ما بود. خدا را شكر مي*كنم كه اين وضعيت براي ورزش بوجود آمده است. نكاتي ديگر كه آن زمان بود، اين بود كه ما حتي حق تبليغ هم نداشتيم. آن زمان يادم هست كه پس از اين كه قهرمان خروس وزن جهان شدم، آدامس خروس نشان، عكس من را تبليغ كرد. تنها تبليغ من آدامس خرو*س*نشان بود.

* ديگر چه تغييراتي در وزنه*برداري دهه*هاي شصت و هفتاد ميلادي و زمان حاضر بوجود آمده است؟

به طبع با پيشرفت علم شاهد هستيم كه همه چيز و حتي رشته*هاي ورزشي هم تغيير كرده است. همين علم بوده كه ركوردها در سطح دنيا ترقي كرده است. آن موقع عاج ميله دستان ما را پاره مي*كرد. وضعيت تغذيه، مكمل*ها، اردو تمرينات همانند امروز نبود. در آن موقع ما با سختي زياد وزن كم مي*كرديم. اما اكنون همه چيز تغيير كرده است. همين مسايل باعث پيشرفت ورزش شده است.

* در پايان مي*خواهم بپرسم كه آيا آمده*اي كه ايران بماني يا خير؟

من هيچ توقعي در ايران ندارم. از مسوولان فدراسيون وزنه*برداري تشكر مي*كنم كه شرايط بازگشت من به ايران را فراهم كردند. همچنين از مسوولان صندوق حمايت از قهرمانان تشكر مي*كنم كه كار بسيار ارزشمندي را انجام مي*دهند. اما، فكر مي*كنم براي مدتي به كانادا برگردم و پس از آن براي هميشه به ايران بازگردم. اكنون *٢٤ تا *٢٥ سال است كه ايران نبوده*ام و بايد شرايط زندگي*ام را فراهم كنم تا بتوانم در ايران بمانم.

Comment

• هواداران خشمگين چيني ماشين مربي حريفشان را نابود كردند و كوشيدند تا به رختكن تيم ميهمان يورش ببرند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در جريان ديدار ژيانگ لوچنگ و تيانجينگ، هواداران ميزبان به سوي بازيكن ذخيره تيانجينگ آشغال پرتاب مي*كردند و اين بازيكن هم در واكنش علامت زشتي را به آنها نشان داد اين واكنش تماشاگران را به دنبال داشت.

يكشنبه روزنامه Beijing Times نوشت كه در پايان بازي هزاران هوادار ژيانگ لوچنگ بيرون رختكن حريف جمع شدند و فرياد مي*كشيدند «شماره 14 بيرون بيا و عذرخواهي كن!» آنها مي*خواستند وارد رختكن شوند اما، با دخالت پليس و نيروهاي امنيتي متوقف شدند. تلاش براي خروج بي*سر و صداي تيم ميهمان بي*سرانجام بود و ماشين سرمربي تيانجينگ مورد حمله قرار گرفت.

بازيكن تيانجينك ادعا كرد كه او رفتار ناشايستي نداشت. او گفت:« هواداران شروع به ناسزا گفتن به من كردند و علامت*هاي زشت نشان مي*دادند و بطري و چيزهاي ديگر پرتاب مي*كردند. من تنها دستم را تكان دادم تا از آنها بخواهم اين كار را ادامه ندهند.»

Comment

• در ديدارهاي پايان هفته آرژانتين هواداران ريورپلاته و اينديپندنته دانيل پاسارلا و خورخه بوروچاگا، سرمربي تيمشان را هو كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، پاسارلا كه 1978 كاپيتان تيم ملي آرژانتين بود به سبب كنار رفتن هفته گذشته ريورپلاته از جام ليبرتادورس برابر نماينده ونزوئلا در ديدار خانگي با واكنش تند هواداران روبرو شد.

پاسارلا در بازي برابر بلگرانو نه تغيير در تيمش به وجود آورد. آنها به سختي به تساوي يك بر يك رسيدند. اين تك امتياز ريور را در جايگاه پنجم رقابت*هاي قهرماني Clausura قرار دارد. آنها از هشت بازي شانزده امتياز گرفته*اند كه براي هواداران پذيرفتني نيست.

هواداران اينديپندنته، بوروچاگا، گلزن آرژانتيني در ديدار پاياني جام جهاني 1986 برابر آلمان غربي را براي شكست چهار بر يك برابر خيمناسيا لاپلاتا آزار دادند.

روزنامه Clarin نوشت كه همسر بوروچاگا كه از سكوها بازي را تماشا مي*كرد پس از بحث با هواداراني كه سرمربي اينديپندنته را هو مي*كرد، مورد ضرب و شتم قرار گرفت. در حال حاضر اينديپندنته كه پيش از شروع رقابت*ها به عنوان مدعي قهرماني از آن ياد مي*كردند با هشت امتياز در جايگاه پانزدهم است. آنها از نه بازي تنها دو امتياز گرفته*اند.

در ديدارهاي پايان هفته، بوكاجونيورز با پيروزي سه بر يك برابر ولس سارسفيلد به بالاي جدول راه پيدا كرد. اين بازي نبردي ميان دو مربي بود كه پايان سال گذشته جايشان را با هم عوض كردند.

ريكاردو آنتونيو لاولپه، سرمربي پيشين مكزيك و ميگل آنخل روسو ميان بوكا و ولس جابجا شدند.»

Comment

• نهمين دوره*ي رقابت*هاي قهرماني فوتسال آسيا قرعه*كشي شد و تيم ايران در كنار تيم*هاي چين، مالزي و لبنان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيين قرعه*كشي رقابت*هاي قهرماني فوتسال آسيا صبح امروز به وقت مالزي برگزار شد و تيم ايران كه هفت عنوان قهرماني را در اين رقابت*ها در اختيار دارد به عنوان سرگروه در گروه چهارم قرار گرفت و تيم*هاي چين، مالزي و لبنان به هم عنوان هم*گروه*هاي ايران مشخص شدند.

تيم ايران در بازي*هاي اول و دوم خود كه برابر لبنان و مالزي انجام خواهد شد در شهر يوگو به مصاف حريفان خواهد رفت و در بازي سوم برابر چين تيم ايران در اوزاكا رودرروي حريف شرق آسيايي خود قرار خواهد گرفت.

گروه*بندي كامل رقابت*هاي قهرماني فوتسال آسيا:

گروه اول: ژاپن، تاجيكستان، هنگ كنگ، فيليپين

گروه دوم: ازبكستان، تايلند، كويت، عراق

گروه سوم: قرقيزستان، استراليا، تركمنستان، كره*ي جنوبي

گروه چهارم: ايران، چين، مالزي، لبنان

Comment

• تيم بسكتبال صباباتري به عنوان قهرماني دومين دوره*ي ليگ بسكتبال باشگاه*هاي غرب آسيا (واصل) دست يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در بازي فينال اين رقابت*ها كه شب گذشته بين دو تيم صباباتري از ايران و الاجلا سوريه برگزار شد، نماينده*ي كشورمان توانست در يك بازي نزديك و نفس*گير تيم الجلا را در برابر انبوه تماشاگران سوري با نتيجه*ي 82 بر 79 شكست دهد و به مقام قهرماني اين دوره از مسابقات دست يابد.

تيم بسكتبال پتروشيمي بندر ماهشهر، ديگر نماينده*ي كشورمان در ليگ (واصل) كه قبل از ديدار فينال براي كسب عنوان سومي به مصاف بلواستار لبنان رفته بود، در پايان با نتيجه*ي 87 بر 62 از حريف خود شكست خورد تا به جايگاه چهارمي اين دوره از مسابقات قناعت كند.

بدين ترتيب تيم بسكتبال صباباتري به عنوان تيم قهرمان باشگاه*هاي غرب آسيا به جام باشگاه*هاي آسيا كه اواخر ارديبهشت ماه در تهران برگزار خواهد شد، راه پيدا كرد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: مهمترين چالش ما در شش بازي آينده، بي*انگيزگي بازيکنان خودمان بوده است.

خداداد عزيزي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، افزود: تمامي شش ديدار آينده ما در ليگ برتر فوتبال کشور مشکل است اما، مهمترين مشکل کنوني تيم ابومسلم بي*انگيزگي بازيکنان آن است.

وي علت بي*انگيزگي بازيکنانش را مشخص بودن وضعيت ابومسلم در جدول رده*بندي دانست و گفت: ابومسلم از رده دهم جدول پايين*تر نخواهد رفت و شانسي هم براي کسب مقام*هاي اول تا سوم ندارد لذا همين موضوع سبب شده تا بازيکنان در طول بازي آن طور که بايد کار نکنند.

عزيزي خاطرنشان کرد: در اين شرايط ايجاد انگيزه در بازيکنان بسيار سخت است اما، راهکارهايي را براي اين کار انديشيده*ايم که پاداش*هاي مالي از آن جمله است.

خداداد با بيان اين که نمي*توانم تمام اصول فوتبال را در مدت کوتاهي در تيم خود پياده کنم، در خصوص مشکلات خط دفاع تيمش اظهار داشت: ابومسلم فوتبال هجومي را خوب بازي مي*کند و به طور طبيعي تيمي که زياد حمله مي*کند گل هم دريافت خواهد کرد.

وي گفت: خطوط سه گانه تيم ما نسبت به گذشته فشرده*تر و نزديک*تر بازي مي*کنند و همين مساله در اجراي کارهاي هجومي به ما کمک مي*کند، البته خط دفاعي در برخي موارد تيم را عقب نگه مي*دارد و فضاي لازم براي استفاده از ضد حمله*ها در اختيار حريف قرار مي*دهد.

عزيزي تصريح کرد: بايد اين مساله را به بازيکنان خود گوشزد کنم اما، جا افتادن اين موضوع کمي زمان مي*برد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان رضوي با بيان اين که برخي به دنبال تضعيف ابومسلم هستند، افزود: متاسفانه برخي افراد که مرتبط به تيم*هاي رقيب ما بوده و با تعدادي از روزنامه*ها روابط خوبي دارند به طور دائم به دنبال ايجاد حاشيه و تخريب تيم ما هستند، اما به *آن*ها اطمينان مي*دهم عزيزي مغلوب اين جريان سازي*ها نخواهد شد.

وي مطرح شدن شايعه پيشنهاد 250 ميليوني به عرفان اولروم مهاجم نيجريه*اي تيمش را در همين راستا خواند و تصريح کرد: اين مسايل تنها براي ضربه زدن به ابومسلم مطرح مي*شود اما، لازم است تاکيد کنم که اولروم با اين قيمت*ها فروشي نيست و ارزش بسيار بالاتري دارد، ضمن اين که قرارداد او با ابومسلم سه ساله است لذا ساير تيم*ها به دنبال وي نبا*شند.

خداداد در ادامه ديدار مقابل تيم فوتبال مس کرمان را دشوار خواند و گفت: مس فوتبال را خوب بازي مي*کند، از بازيکنان خوبي سود مي*برد و جايگاه کنوني مس شايسته اين تيم نيست؛ درست است که آن*ها شکست سنگيني مقابل پرسپوليس متحمل شدند اما گول اين مساله را نخواهيم خورد و با تمام قوا مقابل آن*ها حاضر خواهيم شد.

عزيزي خاطرنشان کرد: به جز مصدوميت مجيد نورمحمدي مشکل ديگري براي حضور در مقابل تيم فوتبال مس کرمان نداريم و اميدوارم بتوانيم با ارائه يک بازي خوب نتيجه لازم را از اين ديدار بگيريم.

Comment

• وضعيت تيم اميد زياد جالب نيست و امتيازهاي زيادي را از دست داده*ايم.

مهرداد اولادي، مهاجم تيم فوتبال اميد در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا در رابطه با وضعيت تيم اميد گفت: از موقعيت ميزباني*مان در دو بازي مقابل استراليا و اردن استفاده نكرديم اما، با اين حال تمريناتي كه زير نظر كادر فني انجام داديم به نظرم مناسب بوده است و اميدوارم كه بتوانيم در بازي برگشت مقابل اردن هر سه امتياز بازي را بگيريم.

ملي*پوش تيم اميد بازي برابر اردن را سخت ارزيابي كرد و گفت: آنها ميزبان هستند و مطمئنا از اين امتياز استفاده خواهند كرد. ولي ما به هر سه امتياز بازي برابر اردن احتياج داريم و انشاا... بتوانيم يك بازي خوب، هجومي و همراه با سه امتياز را انجام بدهيم و امتيازي هم از دست ندهيم.

اولادي در رابطه با مصدوميتش به خبرنگار ايسنا گفت: مصدوميتم به آن اندازه نيست كه نتوانم بازي كنم اما، از طرفي مصدوميت ساده*اي هم نيست و اميدوارم پس از چند روزي استراحت به شرايط بازي برابر اردن برسم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا تنها بازي كردن در خط حمله اذيتت نمي*كند گفت: مسووليتي است كه بر دوش من و بقيه*ي بازيكنان است و بايد سعي كنيم در آن موفق باشيم.

اولادي در پايان با اشاره به اين كه نمي*شود گفت كه تيم ايران از راهيابي به المپيك پكن محروم شده است اظهار كرد: همه چيز بستگي به خودمان دارد و همانطور هم كه گفتم امتيازهاي زيادي را از دست داديم. ولي با اين حال فوتبال غير قابل پيش بيني است و هنوز هم اين شانس را داريم كه صعود كنيم.

Comment

• اصغر حاجيلو گفت: بهتر است به جاي امثال بنده که صرفا از سابقه ورزشي برخوردار هستيم از افراد سياسي - ورزشي در استقلال کمک گرفته شود.

اصغر حاجيلو در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر با بيان اين مطلب اظهار كرد: افرادي بايد به هيات مديره باشگاه استقلال وارد شوند که بتوانند بودجه کافي را جذب اين باشگاه پرطرفدار و مردمي کنند و بهتر است به جاي امثال بنده که صرفا از سابقه ورزشي در اين مملکت برخوردار هستيم از افراد سياسي - ورزشي در استقلال کمک گرفته شود که دلشان به حال تيم و طرفدارانش بسوزد و بتوانند براي تيم از لحاظ مالي سودآوري داشته باشد، در کنار آن از اهالي ورزش نيز باشد تا بتواند راه درست را به آقايان نشان دهند.

سرپرست فعلي تيم هما در خصوص حضور خود به عنوان سرپرست در تيم استقلال افزود: مدير عامل پيشين باشگاه استقلال پس از استعفا اعضاي هيات مديره حکم سرپرستي تيم فوتبال بزرگسالان را به بنده داد که از لحاظ قانوني مورد قبول نخواهد بود، چرا که مجمعي که اعضا آن از سمت خود استعفا داده اند نمي توانند براي شخصي در مجموعه باشگاه حکمي را ابلاغ کنند.

وي يادآور شد: در انتظار مشخص شدن اعضاي جديد هيات مديره باشگاه هستم تا پس از تعيين مدير عامل جديد اگر تمايلي به همکاري با بنده داشتند با تمام وجود در خدمت آنها خواهم بود و در غير اين صورت اميدوارم شخصي در اين مجموعه وارد شود که با دلسوزي در استقلال انجام وظيفه كند و کمک کند تا چالش به وجود آمده اخير در باشگاه به نحو شايسته اي جبران شود.

حاجيلو با بيان اين كه در ماجراي حذف استقلال از رقابتهاي جام باشگاه هاي آسيا، مسئولان تيم کوتاهي كردند، گفت: مشخص بود که اعتراض باشگاه استقلال براي بازگشت به باشگاههاي آسيا به جايي نمي رسد چرا که نظير چنين شرايطي سال گذشته در مورد نماينده تايلند نيز به وقوع پيوسته بود و چنانچه AFC استقلال را به اين رقابتها باز مي گرداند با ضرر فراواني مواجه مي شد و در واقع مسئولان تيم بايد خودشان به موقع ليست بازيکنان را تهيه کرده و به کنفدراسيون فوتبال آسيا ايميل مي زدند تا شاهد اين موضوع نباشيم.

Comment

• روبينيو باور دارد رئال مادريد مي*تواند سد بزرگ بارسلونا براي به دست آوردن سومين قهرماني پياپي در لاليگا باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رئال اين هفته در لاليگا با پيروزي برابر اوساسونا به فاصله دو امتيازي بارسلونا در بالاي جدول رسيد. گروه مادريدي با يك امتياز اختلاف نسبت به سويا در جايگاه سوم است. آنها كم شدن فاصله در بالاي جدول را مديون ساراگوسا هستند كه شنبه بارسلونا را شكست داد.

دوشنبه روبينيو در اين باره گفت:« ما به جمع دو تيم بالاي جدول نزديك* و نزديك*تر مي*شويم. پس از هر بازي به قهرماني ايمان بيشتري پيدا مي*كنيم، ما مي*توانيم قهرمان شويم. اگر با همين اشتياق و كيفيت بازي كنيم بي*ترديد قهرمان مي*شويم.»

مهاجم برزيلي كه اين فصل كمتر از سوي فابيو كاپلو درتركيب اصلي استفاده شده در سه بازي گذشته سه گل به ثمر رسانده است.

او در اين باره گفت:« برابر خيمناستيك و سلتا به عنوان بازيكن ذخيره به ميدان آمدم، اما، براي من اتفاق خوبي نبود. يكشنبه (برابر اوساسونا) نشان دادم كه مي*توانم اگر از ابتدا به ميدان بروم خوب بازي كنم و گل به ثمر برسانم.»

رئال مادريد از 2003جامي به دست نياورده است.

Comment

• مربي تيم فوتبال اميد ايران از دست دادن امتيازات بازي*هاي خانگي را دليل وضعيت نگران كننده*ي تيم اميد دانست.

محمد پنجعلي در گفت*وگو با خبرنگار ايسنا گفت: مصمم هستيم كه هر سه امتياز بازي با اردن را بگيريم و دوباره اميد را به اردوي اميد برگردانيم.

وي با بيان اين كه بازي*هاي داخل خانه و خارج از خانه هر دو سخت هستند، اظهار كرد: مشكلات زيادي بر سر راه تيم اميد ايران بوده است كه علاقه*اي به اظهارنظر درباره*ي آنها ندارم. چرا كه اين موضوع ديگر براي ما تكراري شده است. فقط مي*توانم بگويم كه فوتبال ايران با پتانسيل بالايي كه دارد مي*تواند در اردن پيروز باشد و شما مطمئن باشيد كه اگر بتوانيم همان بازي مرحله*ي رفت در مقابل اردن را در خانه آنها انجام دهيم هر سه امتياز بازي را خواهيم گرفت.

پنجعلي افزود: بايد يك شرايطي را فراهم كنيم كه از نظر روحي و رواني به تيم اميد كمك شود. ما از يك سري بازيكن جهت گرفتن تست در مقابل اكباتان بازي گرفتيم كه متاسفانه مطبوعات آن را ناديده گرفتند و بر عليه تيم اميد مطالبي را عنوان كردند. حتي اگر تيمي كه در مقابل اكباتان بازي كرد و باخت، تيم اصلي ما بود نبايد با تيم اميد چنين برخوردهايي شود. زيرا ما فقط براي شناسايي بازيكنان از آنها دعوت كرده بوديم.

پنجعلي با اعتقاد به اين كه بازي*هاي تداركاتي براي شركت در مسابقات مقدماتي المپيك پكن براي تيم اميد كم بوده است گفت: در مجموع بايد زودتر شروع مي*كرديم و خيلي از زماني كه در اختيار داشتيم از بين رفت. اما اميدوارم به خاطر دل مردم هم كه شده بتوانيم از گروهمان صعود كنيم.

وي افزود: اگر هم صعود كرديم نبايد خودمان را فريب دهيم. چرا كه ما بايد برنامه*هاي بهتري داشته باشيم. بايد اساسي*تر كار كنيم و از پايه برنامه*ريزي كنيم.

وي در پايان وضعيت تيم اميد ايران را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: فضاي خوبي بر تيم حاكم است و فقط بازيكنان به يك مقدار روحيه احتياج دارند تا انگيزه*ي مضاعفي ايجاد شود كه سه بازي باقيمانده را با پيروزي پشت سر بگذارند و اين مطمئنا در توان فوتبال ايران است.

Comment

• ليگ برتر به ريچارد كابورن وزير ورزش انگلستان براي اصلاح قوانين فوتبال هشدار داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اصلاح قوانين فوتبال، باشگاه*هاي بزرگ ضرر مي*كنند كه آشكارترين آن كاهش حق پخش تلويزيوني خواهد بود.

گاردين سه*شنبه (امروز) نوشت:«*انگيزه كابورن جلوگيري از فساد در فوتبال و مهار هزينه*هاي مالي رژيم رومن آبراموويچ در چلسي است؛ اما، ليگ برتر باور دارد يك پيامد اين روند فرصت دادن به سياست*مداران اروپايي براي ساقط كردن ليگ*ها محلي و تشكيل ابرليگ اروپا است.

امكان به وجود آمدن ابرليگ اروپا زير نظر يوفا وجود دارد. در نامه*اي كه به كابورن نوشته شد، به رويت گاردين رسيد و نسخه*اي هم به سران باشگاه فرستاده شد، ريچارد اسكودامور، رييس اجرايي ليگ برتر هشدار داد كه گروهي از سياست*مداران پارلمان اروپا مي*كوشند از اصلاح قوانين فوتبال به عنوان سرپوشي براي شكل گرفتن ابرليگ قاره استفاده كنند. اسكودامور پس از اين كه ايوبلت، عضو مجلس بلژيك ابرليگ اروپا را راه حل كامل خواند در اين موضوع دخالت كرد.

اسكودامور نوشته است:« مدت*هاست ما بحث فوتبال اروپا را دنبال مي*كنيم. به راستي بعضي*ها مي*خواهند به تفاوت مليت*ها در فوتبال پايان دهند و الگوي اروپايي را تحميل كنند. اين اظهارنظر ايوبلت نشان مي*دهد كه ما حق داريم نگران باشيم. شما (كابورن) يكي از طرفداران برنامه تقويت رقابت*هاي ملي بوده*ايد؛اما، باور دارم شما خواسته به وجود آمدن ابرليگ اروپا را برآورده نمي*كنيد.»

Comment

• در روزي كه هامبورگ چهار بار تسليم ميهمانان اشتوتگارتي خود شد، مهدوي*كيا نشاني از بازيكن پرفروغ هفته*ي گذشته نداشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران*(ايسنا)، مهدوي*كيا كه در ديدار برابر اشتوتگارت تنها يك نيمه در ميدان حاضر بود، نمايش خيره كننده هفته*ي گذشته*اش را بروز نداد و از روزنامه*ي مورگن پست نمره ضعيف 6 را دريافت كرد. كيا در آغاز نيمه*ي دوم بازي جاي خود را به پيوتر تروخووسكي داد.

روزنامه*ي هامبورگر آبندبلات در توصيف كوتاهي از عملكرد 45 دقيقه*اي اين بازيكن در ديدار عصر شنبه نوشت:« تقريبا يك ركورد كامل. چرا او اين همه نوسان دارد؟»

Comment

• هيئت رئيسه انتقالي فدراسيون فوتبال در مصوبه*اي نحوه صعود و سقوط تيم*هادر رقابت*هاي فوتبال دسته*هاي اول، دوم و سوم را اعلام كرد. به گزارش روز سه*شنبه فدراسيون فوتبال، نحوه صعود و سقوط تيم*هاي به شرح زير است:
                              الف: ليگ دسته اول
                              ‪/۱‬الف: طبق بند ‪ ۳-۱-۳‬آئين نامه مسابقات به شماره ‪ ۲۶۱/۷۰۹۲/۱۱‬تاريخ ‪ ،۸۵/۶/۷‬تيم*هاي اول و دوم گروههاي آ و ب ليگ دسته اول (‪ ۴‬تيم) به صورت ضرب*دري و رفت و برگشت ديدارهاي خود را برگزار و دوتيم برنده به طور مستقيم به ليگ برتر (‪ (۸۶ - ۸۷‬صعود مي*كنند.

‪ /۲‬الف: تيم صنعت نفت آبادان مستقيما به ليگ برتر (‪ (۸۶ - ۸۷‬صعود مي نمايد.

‪ /۳‬الف: دو تيم بازنده گروههاي آ و ب از مسابقه*هاي فوق (رديف ‪/۱‬الف) و همچنين تيمهاي رده پانزدهم و شانزدهم ليگ برتر، به قيد قرعه و به صورت رفت و برگشت ديدار مي*كنند.

دو تيم برنده به صورت رفت و برگشت با يكديگر مسابقه مي*دهند كه در نهايت تيم پيروز به عنوان تيم هيجدهم سهميه حضور در ليگ برتر (‪ (۸۶-۸۷‬را كسب مي*كند.

بدين ترتيب هفتمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه*هاي برتر با شركت ‪۱۸‬ تيم برگزار خواهد شد.

همچنين سه تيم باقيمانده ديگر در مسابقات دسته*اول شركت خواهند كرد.

‪/۴‬الف: دو تيم انتهاي جدول از گروههاي آ و ب ليگ دسته*اول (‪ ۴‬تيم)، به صورت ضربدري و رفت و برگشت ديدار مي*نمايد كه دو تيم برنده در ليگ دسته اول باقي مي*مانند و دو تيم بازنده به ليگ دسته دوم سقوط مي*كنند.

‪/۵‬الف: ليگ دسته اول در فصل ‪ ۸۶-۸۷‬با تعداد ‪ ۲۴‬تيم شامل: پنج تيم بازنده از مجموع مسابقات مندرج در رديفهاي ‪/۱‬الف و ‪/۳‬الف، ‪ ۱۵‬تيم باقيمانده از گروههاي آ و ب دسته اول، چهارتيم صعودكننده از ليگ دسته دوم، در ‪ ۲‬گروه ‪ ۱۲‬تيمي برگزار مي*شود.

ب: ليگ دسته دوم
                              ‪/۱‬ب: طبق بند ‪ ۴-۱-۳‬آئين نامه مسابقات، تيم اول و دوم گروههاي آ و ب ليگ دسته دوم (‪ ۴‬تيم) به ليگ دسته اول (‪ ( ۸۶ - ۸۷‬صعود مي*نمايند.

‪ /۲‬ب: دو تيم انتهاي جدول از گروههاي آ و ب ليگ دسته دوم، به صورت ضربدري و رفت و برگشت ديدارهاي خود را برگزار و دوتيم برنده در ليگ دسته دوم ابقا مي*شوند.

دوتيم بازنده به ليگ دسته سوم (‪ ( ۸۶ - ۸۷‬سقوط مي*نمايند.

‪ /۳‬ب: ليگ دسته دوم در فصل ‪ ۸۶-۸۷‬با تعداد ‪ ۲۸‬تيم شامل: دوتيم سقوط كننده از ليگ دسته اول (مندرج در رديف ‪/۴‬الف)، دوتيم ابقاء شده از ليگ دسته دوم (مندرج در رديف ‪/۲‬ب)، ‪ ۲۰‬تيم باقيمانده از مسابقات دسته دوم، چهار تيم صعودكننده از ليگ دسته سوم
                              ج: ليگ دسته سوم
                              صعود و نزول طبق آئين نامه مربوطه بوده و ليگ دسته سوم در فصل (‪ (۸۶-۸۷‬با تعداد ‪ ۴۸‬تيم شامل: دوتيم سقوطكننده از ليگ دسته دوم (مندرج در رديف ‪/۲‬ب)، ‪ ۱۲‬تيم باقي مانده از مرحله دوم و سوم مسابقات دسته سوم، ‪ ۲۹‬قهرمان استانها ، قهرمان ، نايب قهرمان و توابع تهران، قهرمان كرج ، در ‪ ۸‬گروه ‪ ۶‬تيمي و براساس بعد جغرافيايي تقسيم و به صورت دوره*اي (رفت وبرگشت) برگزار مي*گردد.

Comment

• در آستانه ديدار تيم*هاي فوتبال استقلال تهران و برق شيراز،طي مراسمي از بازيكنان و كادر فني برق شيراز تقدير شد.

به گزارش روز سه*شنبه روابط عمومي برق منطقه*اي فارس، مدير عامل باشگاه برق شيراز در اين مراسم گفت: در اين مدت كوتاه و در شش بازي اخير شاهد بوديم كه تيم برق روند مطلوبي را طي كرده و نتايج مناسبي را هم كسب كرده*است.

غلامرضا آبهشت افزود: در سال گذشته با اينكه در مقابل سايپا و در تهران متوقف شديم،اما احراز مقام بهترين تيم،بهترين بازيكن و بهترين مربي هفته ازسوي نشريات و كارشناسان نتيجه همين تلاش و پشتكار همه عوامل داخل و خارج زمين است.

وي اظهارداشت: در آغاز سال جاري با تلاش بچه*ها توانستيم تيم متمول و پر مهره پاس تهران را شكست دهيم تا در ميانه جدول جايگاهي تثبيت شده كسب كنيم.

آبهشت اضافه كرد: اميدواريم با دعاي خير مردم شيراز و حمايتهاي بي*دريغ تمام عوامل تاثيرگذار، جايگاه بهتري كسب شود.

وي ادامه داد: موفقيتهايي كه در عرصه بين*المللي بدست*آمده را مي*توان به تيم برق تعميم داد.

وي اضافه كرد: تيمهاي رقيب با هزينه*هاي بالا و تدارك آنچناني به مصاف برق مي*آيند ولي اين تيم باحداقل وضعيت مالي و تنهابا استعانت از پروردگار به موفقيت مي*رسد و اين مهم براي ما ارزشي بيش از سه امتياز موجود در يك بازي دارد.

مدير عامل برق منطقه*اي فارس نيز گفت: گرفتن امتياز و رسيدن به پيروزي با آن هزينه ارزش و معنايي ندارد و نمي*توان آن را هنر تلقي نمود.

مهندس محمدرضا مشفقيان افزود: مهم اين است كه با اين بضاعت اندك و در سايه تلاش و ممارست به موفقيت نائل شويم.

وي اظهارداشت: رسيدن به اين نتايج كه تفاوت قابل توجهي با فصل گذشته داشته و اين تفاوت در گفتار مردم و پيامها بوضوح بيان مي*شود براي ما مهم است.

وي به بازي روز جمعه آينده مقابل استقلال اشاره كرد و گفت: طبيعي است كه حريف از اعتبار و عنوان خوبي در كشور برخوردار است، ولي اميدواريم كه با روحيه خود افتخار ديگري كسب و در پايان فصل هم با موفقيت محسوس خود جشن باشكوهي برپا كنيم تا فصل آينده هم با برنامه*ريزي دقيق و منسجم انتظارات به حق مردم و طرفداران را ادا كنيم.

Comment

Working...
                                X