سخنگوى باشگاه استقلال حساسيت هيات مديره اين باشگاه نسبت به نتايج آبى پوشان در مسابقات ليگ برتر را بجا خواند و تاكيد كرد كه كادر فنى و بازيكنان بيش از مديران باشگاه نگران شرايط موجود هستند. «هاشم ساعدى» اظهار داشت: از حقوق اوليه هيات مديره هر باشگاهى است كه نسبت به شرايط تيم خود حساسيت داشته و آن را پيگيرى كند. وى با اشاره به اين نكته كه هيات مديره باشگاه استقلال براى كادر فنى اين تيم زمان تعيين نكرده، افزود: اينكه مديران باشگاه نسبت به شرايط جارى تيم نگران هستند و امورات آن را مجدانه دنبال مى كنند، مايه دلگرمى مربيان و بازيكنان استقلال است. البته بايد به اين نكته توجه داشت كه مجموعه كادر فنى و بازيكنان استقلال نسبت به شرايط تيم حساس تر از مديران باشگاه هستند. سخنگوى باشگاه استقلال با ابراز اميدوارى از آينده تيم فوتبال استقلال ياد كرد و افزود: در بازى هاى آينده نه تنها مديران باشگاه استقلال حامى تيم خواهند بود بلكه سعى مى كنند با صرف امكانات بيشتر به روند روبه رشد تيم ثبات بخشند.
F.C Esteghlal
Collapse
X
-
عضو هيأت مديره استقلال تهران گفت: كسب ۷ امتياز از ۵ مسابقه، نتيجه قابل قبولى نيست اما بحث در مورد بد بازى كردن و نتيجه نگرفتن زود است. «منصور پورحيدرى» اظهار داشت: روز جمعه، بازى پاس و صباباترى را ديدم و به همين دليل نتوانستم بازى استقلال و سايپا را تماشا كنم اما در هر صورت شكست استقلال قابل قبول نيست چرا كه از اين تيم انتظار قهرمانى مى رود. هر چند هنوز اوايل فصل است و بازى ها جا نيفتاده اما نتايج هفته هاى نخست هم مهم است. پورحيدرى در خصوص شعار دادن هواداران عليه ناصر حجازى گفت: تماشاگران به اين تيم علاقمند هستند و دوست دارند استقلال پيروز شود اما به دليل آنكه اكثر آنها جوان هستند، احساسى برخورد مى كنند. پورحيدرى در خصوص تصميم هيأت مديره در مورد كادر فنى گفت: هيأت مديره باشگاه بزرگى مثل استقلال، احساسى عمل نمى كند. باشگاه مديرعامل دارد و آقاى فتح الله زاده مسايل را پيش مى برند. وى افزود: ايشان بايد پاسخگو باشند. مديران باشگاه روى مسائل كلان بحث مى كنند و وارد مسائل جزيى نمى شوند. اينكه چه كسى سرمربى باشد يا چه شخصى سرمربى نباشد، ارتباطى به هيأت مديره ندارد.

Comment
-
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شرايط تيم ما به لحاظ روحى مناسب نيست اما بازيكنان به لحاظ جسمانى در حد مطلوبى هستند. «اصغر حاجيلو» اظهار داشت: اميدوارم روحيه بازيكنان هم بهتر شود چرا كه آنها تجربه چنين شرايطى را دارند و مى توانند اين اوضاع را درك كنند. سرپرست استقلال با حمايت از كادر فنى و عملكرد بازيكنان، عنوان كرد: در اين چند وقت فشار زيادى روى تيم بود و ما هم اعتراضى به انتقادات نداريم. اين قانون فوتبال است كه به تيم برنده كارى نداشته باشند. حاجيلو در مورد اينكه گفته مى شود حجازى از شمارى از بازيكنان استقلال مثل پولادى، نوازى، طالب لو و ... راضى نيست، اظهار داشت: او به تمامى بازيكنان اطمينان دارد چون چنين اعتقادى دارد و مى داند كه حد توانايى آنها بيشتر از آن چيزى است كه نشان مى دهند اما طبيعى است كه با ارائه بازى ضعيف، از آنها ناراحت شود. وى افزود: اين بازيكنان بايد خوشحال هم باشند كه مربى تيمشان چنين اعتقادى در مورد آنها دارد. آنها بايد هوشيار باشند و بابت اين انتقادها ناراحت نشوند.

Comment
-
مربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال هميشه مقابل برق نتايج خوبى كسب كرده اما حريف نسبت به گذشته متحول شده است.«صادق ورمزيار» افزود: نبايد برق را به دليل اينكه در چند سال گذشته مقابل استقلال باشكست مواجه شده دست كم بگيريم زيرا آنها با سرمربى جديد خود متحول شده اند.وى گفت: باخت مقابل سايپا را فراموش كرده ايم.براى خروج از بحران بايد برق را شكست بدهيم اميدوارم برق به بازى بسته و دفاعى روى نياورد، البته با شناختى كه از آنها دارم مطمئنا مقابل ما هجومى بازى مى كنند.

Comment
-
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : در بازي برابر تيم برق شيراز دو نيمه متفاوت داشتيم.
ناصر حجازي پس پايان بازي در جمع خبرنگاران افزود: نيمه اول اين ديدار در اختيار تيم ميزبان بود و نيمه دوم نيز تيم ما حاكم مطلق ميدان بود و مي*توانسنيم برنده اين بازي باشيم.
بازي تيم*هاي برق شيراز و استقلال تهران پنجشنبه شب در ورزشگاه حافظيه شيراز انجام شد و با نتيجه مساوي يك - يك به پايان رسيد.
وي گفت: از دست دادن يك ضربه پنالتي باعث شد بازيكنان ما در نيمه اول روحيه خود را از دست بدهند و اين امر به تيم حريف كمك مضاعف كرد.
حجازي در مورد استفاده از سه بازيكن جديد نادعلي، خذيراوي و حسين كوشكي در تركيب اين تيم افزود : دوست دارم به جوانان فرصت بدهم اگر هم نتيجه نگرفتيم حداقل يك بازيكن خوب بنام خذيراوي از جمع اين سه نفر پيدا كردم.
وي گفت: در اين بازي از دو بازيكن استفاده شد كه براي نخستين بار است در ليگ برتر بازي مي*كنند.
سرمربي تيم استقلال تهران ادامه داد: با تعويض*هايي كه در نيمه دوم انجام داديم توانستيم بر بازي مسلط شويم و چندين فرصت خوب گلزني هم داشتيم كه بخوبي استفاده نكرديم و گرنه بايد برنده اين ديدار مي*شديم.
حجازي در خصوص استفاده نكردن از محمد نوازي افزود: تشخيص دادم از اين بازيكن استفاده نكنم.
Comment
-
«هاشم ساعدى» سخنگوى باشگاه استقلال گفت: استقلال واقعى از هفته هفتم به بعد محك مى خورد و من مطمئنم در مسابقه با صباباترى، سپاهان و پرسپوليس نتايج بسيار خوبى كسب مى كنيم. وى افزود: اگر مقايسه اى ميان حريفان استقلال و پرسپوليس در اين ۶ هفته داشته باشيد، مى بينيد حريفان استقلال قويتر و قدرتمند تر از حريفان پرسپوليس بوده اند. تيم هايى كه ما با آنها بازى كرده ايم، در قياس با تيم هايى كه مقابل پرسپوليس قرار گرفته اند، از جايگاه بهترى در جدول برخوردارند و نتايج مطلوب ترى كسب كرده اند. بازى هاى بعدى پرسپوليس به مراتب سخت تر است و بايد عملكرد آنها در مسابقات بعدى را مورد توجه قرار داد. ساعدى اظهار داشت: اگر قرار به تقويت كادرفنى باشد، اين كار با درخواست حجازى انجام مى شود. استقلال يكى از شانس هاى اصلى قهرمانى است واين اطمينان را به هواداران مى دهيم كه در هفته هاى آتى، بازى هاى به مراتب بهترى را از تيم مورد علاقه شان شاهد خواهند بود.

Comment
-
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هر چه كه در زمين مسابقه تلاش مى كنيم نمى توانيم نتايج لازم را كسب كنيم و اميدوارم در ديدارهاى آينده اين مشكل را برطرف كنيم.على عليزاده افزود: استقلال امسال به نسبت سال گذشته پرقدرت تر است، اما متاسفانه هنوز نتوانسته ايم نتايج مطلوبى را كه نياز تيم است كسب كنيم.وى ادامه داد: از هم اكنون بايد به فكر نتيجه باشيم تا در آينده با مشكل مواجه نشويم؛ البته همچنان زمان كافى را در اختيار داريم تا نتايج لازمى را كه نياز است به دست آوريم.بازيكن تيم فوتبالاستقلال تهران تاكيد كرد: دليل نتيجه گيرى ضعيف ما اين است كه حريفانى كه در مقابل استقلال و پرسپوليس به ميدان مى آيند، خيلى با قدرت و با انرژى ظاهر مى شوند.

Comment
-
«محسن بياتى نيا» در پاسخ به سؤالى مبنى بر آخرين وضعيت مصدوميتش گفت: قرار است امروز آخرين M.R.I را از پايم بگيرم تا وضعيتم مشخص شود. كمى احساس درد دارم اما فكر نمى كنم به عمل جراحى احتياج داشته باشم.وى افزود: آنهايى كه از من انتقاد مى كردند و مى گفتند به درد خط حمله استقلال نمى خورم، ديدند كه مشكل من نيستم. متأسفانه بعضى ها مغرضانه از من انتقاد مى كنند و انتظارات بيجايى دارند.بياتى نيا اظهار داشت: استقلال تيم جوان و باانگيزه اى است كه حرفهاى بسيارى براى گفتن در ليگ برتر خواهد داشت. ما روز به روز هماهنگ تر مى شويم و به زودى به جمع بالا نشينان جدول مى پيونديم.

Comment
-
«محمد نوازى» هافبك استقلال در خصوص غيبت خود در ديدار مقابل برق شيراز گفت: براى اولين بار توسط حجازى به استقلال آمدم و او بود كه به من ميدان داد تا رشد كنم و آرام و آرام در تركيب تيم بزرگى چون استقلال جا بيفتم بنابراين اعتراضى نسبت به تصميماتش ندارم.وى افزود: براى مسابقه با برق نه مصدوم بودم و نه محروم. همراه با تيم به شيراز رفتم و كاملاً آماده بودم تا به زمين بروم اما حجازى از من استفاده نكرد. حتماً او براى اين كارش دليل داشته و من به آن احترام مى گذارم. نوازى اظهار داشت: استقلال شانس اول قهرمانى است و بدون شك جايگاه ما در جدول رده بندى بالاتر خواهد رفت. تا پايان نيم فصل، جزو تيم هاى صدرنشين خواهيم بود زيرا هدفمان كسب عنوان قهرمانى است.

Comment
-
«صادق ورمزيار» مربى استقلال در خصوص آخرين وضعيت تيمش گفت: اتفاق خاصى براى استقلال نيفتاده و ما فقط ۶ امتياز از صدر جدول عقب هستيم.وى افزود: راه براى جبران بسيار است و در هفته هاى باقى مانده، نتايج بهترى مى گيريم تا جايگاهمان در جدول بهبود يابد. مطمئن باشيد استقلال در هفته هاى آينده بسيار بهتر عمل مى كند زيرا هدف ما كسب عنوان قهرمانى است. شانس بسيارى براى كسب مقام اول داريم و تمام تلاشمان را براى رسيدن به اين عنوان به كار خواهيم بست.ورمزيار اظهار داشت: مقاومت سپاسى در دربى شد مغلوب برق شد اما مقابل پرسپوليس خيلى خوب كار كرد و حتى مى توانست برنده باشد . همين موضوع نشان دهنده قدرت برق است. در بازى هفته پيش نيز بدكار نكرديم و اگر شانس داشتيم، مى توانستيم بازى را ببريم.

Comment
-
ناصر حجازى به دليل اعتقادى كه به جوانان دارد در بازى با برق شيراز ريسك كرد و هرچند استقلال تهران از اين بابت دچار مشكل شد با اين همه ديديد كه بازيكنان جوان بازى هاى خوبى از خود به نمايش گذاشتند. صمد مرفاوى با بيان اين مطلب گفت: به هرحال سرمربى استقلال را به دليل شجاعت در توجه به جوانان بايد ستود. چون او آينده استقلال را با اين حركت تضمينمى كند.وى افزود: در نيمه دوم بازى، آبى پوشان نمايش قابل تحسينى داشتند و توانستند حريف را در خانه اش تحت فشار خرد كننده اى قرار دهند. با اين همه بخت با ما يار نبود تا پيروز از ميدان خارج شويم. به هرحال روى نوار ناكامى حركت مى كنيم و اميدوارم در بازى اين هفته مقابل صباباترى با حمايت هواداران بى شمار استقلال بتوانيم جبران مافات كنيم.

Comment
-
سخنگوي باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران ، حضور سرمربي خارجي در تيم فوتبال اين باشگاه را رد كرد. به گزارش سايت اين باشگاه، هاشم ساعدي افزود: در شرايط فعلي تمام تلاش مديريت باشگاه معطوف به موفقيت تيم شده است و بايد از اين نوع نگاه تشكر كرد. وي افزود: مديران باشگاه استقلال با حساسيت به جاي خود نه تنها براي تيم مشكل ساز نشده*اند،بلكه مايه دلگرمي مربيان وبازيكنان استقلال را نيز فراهم آورده*اند. وي تصريح كرد : نتيجه اين گونه حمايت*ها و اطمينان كه موجب حفظ آرامش تيم شده، در هفته*هاي آينده با موفقيت و پيروزي*هاي استقلال خود را نشان خواهد داد.

Comment
-
«اميرحسين صادقى» مدافع استقلال كه چند بازى تيمش را به دليل محروميت از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال از دست داده است در مورد ناكامى هاى اخير تيمش گفت: نمى دانم چرا تيم چنين نتايجى مى گيرد. البته مى توان دلايل زيادى براى اين مسأله عنوان كرد كه بعضاً درست هم هست. بحث اصلى اينجا است كه بازيكنان ما هنوز به هماهنگى كامل نرسيده اند.وى در ادامه با اشاره به عملكرد خط دفاعى استقلال افزود: خط دفاع استقلال براى بهتر و هماهنگ تر شدن نياز به زمان دارد. با اضافه شدن كوشكى و ميدان ديدن لطفى عملكرد خط دفاع بهتر خواهد شد به شرط آن كه فرصت كافى به نفرات اين خط داده شود.صادقى در پايان تصريح كرد: بازى مقابل صباباترى مى تواند نقطه فرار استقلال از بحران باشد. بازيكنان ما بعد از ۲ بازى ناكامى حالا انگيزه مضاعفى دارند تا هواداران را راضى به خانه بفرستند.

Comment
-
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به نتايجى كه در شروع مسابقات ليگ هفتم كسب كرده ايم ديگر چيزى براى از دست دادن نداريم و بايد صباباترى را شكست دهيم. «اميدرضا روانخواه» افزود: متاسفانه تاكنون نتوانسته ايم مطابق انتظار نتيجه بگيريم كه عوامل زيادى در آن نقش داشته است. با اين شرايط ديگر چيزى براى از دست دادن نداريم و بايد هرطور شده صباباترى را شكست دهيم.وى درپاسخ به اين پرسش كه چرا دربازى مقابل برق شيراز بازى نكرده است، گفت: نمى دانم، خواست مربيان اين بود كه بازى نكنم. مشكلى هم نداشتم و مى توانستم به ميدان بروم اما به عنوان يك بازيكن بايد به نظر مربى احترام بگذارم. هافبك تيم فوتبال استقلال در خصوص بازى اين تيم مقابل برق شيراز گفت: در نيمه اول چندان خوب بازى نكرديم اما در ۴۵ دقيقه دوم بهتر شديم و موقعيت هاى زيادى به دست آورديم. روانخواه در خصوص اينكه چرا استقلال نتوانست در نيمه نخست ديدار مقابل برق بازى خوبى را به نمايش بگذارد، گفت: نمى دانم، در اين مورد بهتر است مربيان اظهارنظر كنند. به نظر من شايد با گل زود هنگام برق تا اندازه اى غافلگير شديم.

Comment
-
«مجتبى جبارى» هافبك استقلال با اشاره به ديدار تيمش مقابل برق شيراز كه درنهايت منجر به تساوى يك بر يك، ۲تيم شد گفت: مى توانستيم برنده اين بازى باشيم اما نتوانستيم از فرصت هاى به دست آمده استفاده كنيم. خوشحالم كه توانستم گل تساوى را به ثمر برسانم اما اگر پنالتى را از دست نمى دادم چه بسا حالا هر ۳ امتياز را كسب كرده بوديم.وى در مورد پنالتى از دست رفته اش توضيح بيشترى داد وافزود : هيچ مشكلى براى زدن پنالتى نداشتم. از هر لحاظ آماده بودم وبايد بگويم حتى پنالتى را هم خوب واصولى زدم اما متأسفانه دروازه بان برق دستم را خواند وتوپ را مهار كرد . اينمسأله جزو اتفاقات فوتبال است و من خودم را در اين زمينه مقصر نمى دانم. جبارى ادامه داد: استقلال كمبودى ندارد. شايد بتوان گفت ما دچار نوعى بدبيارى شده ايم كه با يكى، دو برد متوالى از بين خواهد رفت. حالا بايد بتوانيم كيفيت بازيمان را درحد نيمه دوم مقابل برق ونيمه اول مقابل سايپا حفظ كنيم. هافبك استقلال در بخش ديگرى از صحبت هايش تصريح كرد: با يك نگاه به صدر جدول متوجه مى شويم كه استقلال هنوز هم شانس قهرمانى دارد. ما با تيم صدرنشين فقط ۶ امتياز فاصله داريم و اين مقدار امتياز چيزى نيست كه قابل جبران نباشد. تا پايان ليگ بارها شاهد دگرگونى جدول خواهيم بود كه البته امرى طبيعى است . شك هم نكنيد كه استقلال روزى صدر جدول راتصاحب خواهد كرد. جبارى در پايان با اشاره به ديدار بعدى استقلال مقابل صبا باترى خاطر نشان كرد:صبا باترى تيم قدرتمندى است كه امسال در حد و اندازه مدعيان عنوان قهرمانى ظاهر شده است . بازى ما با صبا باترى هميشه زيبا وديدنى بوده واين بار هم قطعاً شاهد يك فوتبال تماشايى خواهيد بود. اميدوارم هواداران همچنان تيم را حمايت كنند تا استقلال روزهاى بدش را پشت سر بگذارد.

Comment
Comment