F.C Esteghlal

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

در خلال برگزارى ديدار هفته هفتم استقلال تهران و صباباترى، جشن شصت و سومين سالگرد تأسيس اين باشگاه قديمى كشور در ورزشگاه آزادى برپاخواهد شد.دست اندركاران باشگاه استقلال تهران در نظر دارند در بين ۲ نيمه ديدار اين هفته در ورزشگاه آزادى جشنى را برپا كنند تا اين روز بزرگ را گرامى داشته باشند.

Comment

• abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دوره امتحان كردن بازيكنان جوان در استقلال به پايان رسيده و تركيب تيم را شناخته ايم. «اصغر حاجيلو» اظهار داشت: خوشبختانه شرايط تيم عادى شده و بازيكنان روحيه بهترى پيدا كرده اند. به خصوص كه ITC فرهاد مجيدى هم رسيده و مى توانيم از همين بازى با صبا باترى از او استفاده كنيم. وى در خصوص تغييراتى كه حجازى در بازى مقابل برق شيراز اعمال كرده بود، بيان كرد: كادر فنى اين طور تشخيص داد كه بازيكنان جوان را به زمين بفرستد اما متاسفانه آنها نتوانستند بازى دلخواه ما را انجام دهند. نادعلى هم در حالى كه در تمرينات، كاملا آماده نشان داده بود و پيش بينى مى شد بازى خوبى انجام دهد، نتوانست انتظارات را برآورده كند. حاجيلو تصريح كرد: ديگر زمان آزمون و خطا در استقلال تمام شده است. حجازى تركيب تيم را شناخته و خيال كادر فنى بابت انتخاب بازيكنان راحت شده است. سرپرست استقلال در پايان خاطر نشان كرد: اميدوار هستيم تيم از اين هفته مقابل صباباترى متفاوت از هفته هاى گذشته به ميدان برود و هواداران هم راضى ورزشگاه را ترك كنند.

Comment

• abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

«فرهاد مجيدى» بازيكن استقلال با ابراز خوشحالى از رسيدن ITC خود به فدراسيون فوتبال گفت: انتظارى كه دراين مدت براى رسيدن ITC كشيدم جزو تلخ ترين روزهاى فوتبالم بود. خيلى عجيب است كه صدور يك ITC ساده تا اين حد به درازا انجاميد. احتمالاً بعضى ها قصد غرض ورزى با من را داشتند، هرچند دليلش را نمى دانم.وى در ادامه تصريح كرد: از لحاظ بدنى در آمادگى كامل به سر مى برم و مشكلى از لحاظ هماهنگى با ساير نفرات هم ندارم.بنابراين اگر كادر فنى صلاح بداند مى توانم مقابل صباباترى به ميدان بروم.مجيدى افزود: وقتى كادر فنى و مدير عامل چند مهاجم براى تيم خريد ، خيلى ها انتقاد كردند كه استقلال اين همه مهاجم را براى چه مى خرد. حالا و با مصدوميت بياتى نيا و مشكلاتى كه ممكن است در آينده رخ دهد مى بينيم كه اين كار كاملاً درست و اصولى بوده است.مجيدى همچنين در مورد ديدار اين هفته تيمش مقابل صباباترى گفت: ما براى خارج شدن از وضعيت فعلى و بحرانى كه تيم را احاطه كرده است نيازمند پيروزى در اين بازى خانگىهستيم و قطعاً هم هر ۳ امتياز بازى را كسب خواهيم كرد.

Comment

• abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

"محسن بياتي نيا" مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت : به دليل پارگي رباط صليبي پايم ، حدود شش ماه از مسابقات فوتبال دور خواهم بود. رباط صليبي زانوي من پاره شده و بايد پايم را به تيغ جراحان بسپارم.

وي گفت: روز گذشته اخرين ازمايشها در مورد زانوي مصدوم من انجام شد و پس از تشكيل كميسيون پزشكي به اين نتيجه رسيديم كه رباط صليبي زانوي من پاره شده و بايد عمل كنم.

وي افزود: به هرحال فوتبال حرفه*اي همين است و براي هر بازيكني احتمال اسيب ديدگي وجود دارد.

بياتي نيااظهارداشت:دوره درمان من شش ماه است و از اسفند ماه مي*توانم براي استقلال بازي كنم.از اين اتفاق خيلي ناراحتم اما سعي مي*كنم باان كنار بيايم.اميدوارم هر چه زودتر ميان بازيكنان برگردم.

مهاجم استقلال گفت : براي گلزني و كسب افتخار به استقلال امده*ام ، اما مصدوميتم اين اجازه را به من نداد . شرايط به گونه*اي است كه تا چند ماه توانايي همراهي استقلال را ندارم اما اميدوارم پس از بازگشت بتوانم به اهدافي كه دارم دست يابم.

بياتي نيا با اشاره به اين گفته ناصر حجازي كه جواني او كار دستش داد و بلافاصله پس از مصدوميتش بايد زمين را ترك مي*كرد، گفت : شايد حق با حجازي باشد و اگر زودتر بيرون مي*امدم بهتر بود. اگر در زمين ماندم به خاطر علاقه به استقلال وگلزني بود نه چيز ديگر.

Comment

• abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

«حميد شفيعى» مهاجم استقلال در مورد آخرين وضعيت خود گفت: پشت پايم درد مى كند. مدتى است كه از اين ناحيه احساس درد مى كنم در حالى كه معمولاً اين طور مصدوميت ها اگر جدى نباشند بايد ظرف ۲۴ ساعت رفع شوند. در حال حاضر فيزيوتراپى مى كنم واميدوارم مشكلم حل شود. وى افزود: با شرايطى كه دارم ممكن است به بازى با صبا باترى نرسم. در طول هفته هم زياد با تيم تمرين نكرده ام و به اين ترتيب بعيد است كه بازى كنم.شفيعى ادامه داد: برخلاف مسائلى كه مطرح مى شود به نظر من بازيكنان مشكل بدنى ندارند وهمه در اوج آمادگى هستند. بايد بگويم زمان امتياز از دست دادن براى ما گذشته است. از اين به بعد هم بايد زيبا بازى كنيم وهم گل بزنيم تا نتيجه بگيريم.شفيعى در پايان تصريح كرد: صبا باترى تيم با برنامه و خوبى است كه فوتبال را روى زمين بازى مى كند. قطعاً مقابل اين تيم مشكل خواهيم داشت اما بحث اينجا است كه كسب هر ۳ امتياز بازى براى ما حياتى است.

Comment

• abadani69
              Senior Member
              • Aug 2005
              • 21339

«آرش برهانى» مهاجم استقلال در مورد احتمال پارگى رباط پاى « محسن بياتى نيا» و دورى طولانى مدت او از ميادين فوتبال گفت: با تمام وجود آرزو مى كنم كه اين اتفاق براى محسن نيفتد چونمى تواند فوتبالش را نابود كند. من بابياتى نيا در پاس همبازى بودم، دلم هم به اين خوش بود كه باز هم در استقلال كنار هم خواهيم بود.وى ادامه داد: « خوشبختانه با حضور مجيدى خط حمله استقلال توان خود را حفظ خواهد كرد. مجيدى بازيكن با تجربه اى است كه اجازه نمى دهد خط حمله تضعيف شود. بيش از يك ماه است كه كنار هم تمرين مى كنيم وبه هماهنگى قابل قبولى دست يافته ايم. برهانى ادامه داد: برخلاف اظهارات برخى كارشناسان بايد بگويم تيم ما مشكل روحى ، روانى ندارد. ما صرفاً اسير اتفاقات فوتبال شده ايم. به زودى هم سيرصعودى خواهيم داشت. در حال حاضر در استقلال رنج مى كشيم به اين دليل كه نتوانسته ايم انتظارات هواداران را برآورده كنيم.برهانى در پايان تصريح كرد: صبا باترى حريف سرسختى براى ما محسوب مى شود. اين تيم نشان داده كه اتفاقى رده هاى بالاى جدول را اشغال نكرده است. صبا باترى جزو تيم هايى است كه فوتبال را اصولى بازى مى كند واهل ضد فوتبال نيست.

Comment

• abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به استقلال آمدم تا ثابت كنم كه مهاجم گلزني هستم.

به*گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، "فرهاد مجيدي"افزود:در آغازفصل، بخت با من يار نبود و اگر مشكل مجوزبازي نداشتم، از روز اول بازي مي*كردم.

وي اظهارداشت: اگر مانند پرسپوليس با تيم*هاي ته جدولي بازي مي*كرديم، ما نيز احتمالا در رده*هاي بالاي جدول بوديم.

وي*تصريح كرد: براي رسيدن به بالاي جدول هنوز دير نشده و هم*اكنون هر ‪۱۸‬ تيم ليگ برتر بخت قهرماني دارند.

مجيدي خاطرنشان كرد: استقلال تيم من است و به آن علاقه دارم.

"مجيدي در ديدار دوستانه برابر استقلال جنوب موفق شد براي آبي*پوشان گلزني كند.

اين دو تيم در ورزشگاه شماره دو شيرودي ديدار دوستانه*اي برگزار كردند كه در پايان، تيم استقلال تهران با نتيجه ‪ ۴‬بر يك تيم استقلال جنوب را شكست داد.

فرهاد مجيدي (دقيقه ‪ ،(۷‬حميد شفيعي (دقيقه ‪ ،(۴۵‬حسين قنبري (دقيقه‪(۶۰‬ و عليرضا منصوريان (دقيقه ‪ (۷۵‬گل*هاي استقلال تهران را به ثمر رساندند.

تنها گل استقلال جنوب به وسيله مصطفي بيات به ثمر رسيد."

Comment

• abadani69
                  Senior Member
                  • Aug 2005
                  • 21339

«آرش برهانى» مهاجم استقلال طى اظهار نظرى در مورد اضافه شدن «فرهاد مجيدى » به تركيب اين تيم گفت: از حضور مجيدى استقبال مى كنم. قطعاً او جاى مرا تنگ نخواهد كرد بلكه باعث افزايش انگيزه هايم خواهد شد. مجيدى بازيكن با تجربه اى است كه مى تواند كمك زيادى به تيم ما بكند.وى افزود: من حتى توان بازى كردن در نقش هافبك را هم دارم ومى توانم پشت مهاجمان بازى كنم. اگر اين مسأله به تيم كمك كند حاضرم در نقش هافبك هم بازى كنم. برهانى ادامه داد: ما در روزهاى گذشته تمرينات خوبى را پشت سرگذاشته ايم وبايد بتوانيم با شكست دادن صبا باترى مزد زحماتمان را بگيريم.مهاجم استقلال در پايان تصريح كرد: صبا باترى تيم خوبى است كه از همين ابتداى كار نشان داده مدعى كسب عنوان قهرمانى است. بازى مقابل اين تيم قطعاً سخت خواهد بود.

Comment

• abadani69
                    Senior Member
                    • Aug 2005
                    • 21339

«فرهاد مجيدى» پس از حضور در تركيب استقلال تهران مقابل استقلال جنوب، اظهار داشت: به استقلال آمده ام تا ثابت كنم مهاجم گلزنى هستم. مجيدى افزود: استقلال تيم من است و به آن علاقه دارم. در آغاز فصل بخت با من يار نبود و اگر مشكل مجوز بازى نداشتم، از روز اول بازى مى كردم.وى تصريح كرد: اگر مانند پرسپوليس با تيم هاى ته جدولى بازى مى كرديم، ما نيز احتمالا در رده هاى بالاى جدول بوديم اما براى رسيدن به بالاى جدول هنوز دير نشده است. در حال حاضر هر ۱۸ تيم ليگ هفتم بخت قهرمانى دارند.

Comment

• abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

مدير عامل باشگاه استقلال با اعلام حمايت مجدد از ناصر حجازى گفت: حداقل فرصتى كه بايد به يك مربى داد، يك فصل است و فكر مى كنم بايد اين فرصت را به حجازى هم داد. «على فتح الله زاده» با بيان اينكه هماهنگى بيشترى در استقلال در حال شكل گيرى است گفت: بازيكنان استقلال به لحاظ بدنى در حال رسيدن به فرم ايده آل هستند و انشاء الله در بازى هاى بعدى نمايش قابل توجه ترى از خود به نشان خواهند گذاشت. وى در خصوص سرمربيگرى حجازى گفت: بايد به حجازى يك فصل فرصت داده شود. مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا در صورت ناكامى هاى پى در پى استقلال، حجازى عوض نمى شود گفت: شرايط خاص، شرايط خاص خود را دارد اما من فكر مى كنم استقلال با حجازى به روزهاى اوج خود بازخواهد گشت. فتح الله زاده حضور سرمربى خارجى در استقلال را تكذيب كرد و گفت: ما هيچ گزينه خارجى براى سرمربيگرى استقلال در ذهنمان نيست.وى افزود: حضور مربى خارجى در كسوت كمك مربى نيز در استقلال صحت ندارد مگراينكه ناصر خان خواهان حضور مربى خارجى در تيم باشد كه آنگاه ما اين موضوع را بررسى مى كنيم.

Comment

• abadani69
                        Senior Member
                        • Aug 2005
                        • 21339

مهاجم استقلال تهران كه در بازى با شيرين فراز دچار مصدوميت شديدى شد، صبح ديروز تحت عمل جراحى قرار گرفت.گفته مى شود بياتى نيا با پشت سر گذاشتن مراحل درمانى حداقل تا ۶ ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.محسن بياتى نيا ساعت ۱۰ صبح ديروز در بيمارستان مبين تهران از ناحيه رباط صليبى خلفى (PCL) توسط ابراهيميان، مورد عمل جراحى قرار گرفت.پزشك استقلال در اين خصوص اظهار داشت: بياتى نيا از ۳ روز ديگر فيزيوتراپى روى زانوى مصدومش را آغاز خواهد كرد. ضمن آنكه بهبودى كامل بياتى نيا به ۶ ماه زمان احتياج خواهد داشت.

Comment

• abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

سرمربى تيم فوتبال استقلال جنوب گفت: استقلال تهران ۳ بازى آينده خود را واگذار مى كند. جواد زرينچه روز گذشته قبل از آغاز ديدار تداركاتى مقابل استقلال، به سمت ناصر حجازى نرفت. اين حركت سبب شد تا وى با اينسئوال كه چرا حاضر به رويارويى با حجازى نشد، روبرو شود. وى در اين باره اظهار داشت: حجازى مربى بزرگى است و زمانى هم مربى من بوده است اما دليلى نداشت تا به سمت او بروم و روبرو شوم. وى درباره شرايط فعلى آبى پوشان عنوان كرد: استقلال شادابى ندارد. آنها تيم خسته اى هستند و اين خستگى باعث مصدوميت آنها مى شود. تيم قديم استقلال به مراتب بهتر از اين تيم بود. حجازى راه سختى دارد. زرينچه تأكيد كرد: حجازى اگر مى خواهد با اين تيم نتيجه بگيرد، بايد روش كار خود را عوض كند. استقلال با اين رويه در ۳ بازى آينده هم شكست مى خورد، چون خيلى خسته به نظر مى رسد.

Comment

• abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

عبدالصمد مرفاوي مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت : كادر فني اين تيم توجهي به حاشيه ها ندارد و كار خود را انجام مي*دهد. طي روزهاي اخير صحبتهاي زيادي در مورد تغيير كادر فني مطرح شده اما ما توجهي به اين شايعات نداريم و تمام تمركز خود را به تيم و بازيهاي ليگ معطوف مي*كنيم.

مربي تيم فوتبال استقلال اظهار داشت : سال گذشته هم استقلال در رده*هاي اول و دوم جدول بود اما هميشه انتقاد و حرفهاي حاشيه*اي مطرح بود و اين مسائل هميشه اطراف تيمهاي بزرگ وجود دارد.

وي تاكيد كرد : مهم اين است كه اجازه ندهيم تيم استقلال از روند خود و مسير اصلي خارج شود.

مرفاوي در خصوص ديدار آتي اين تيم با تيم صبا باتري گفت: صباباتري تيم خوبي است كه تا بحال نتايج قابل قبولي كسب كرده ، اما براي ما همه تيمها يكسان هستند.

هدف ما از مسابقه با تيم صبا باتري كسب ‪ ۳‬امتياز است و براي برد به زمين مي*رويم.

مربي تيم فوتبال استقلال اظهار داشت : استقلال توانايي شكست صباباتري را دارد و تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته و با آمادگي كامل مقابل حريف خود قرار مي*گيرد.

ديدار تيم*هاي استقلال تهران و صباباتري روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي*شود.

Comment

• abadani69
                              Senior Member
                              • Aug 2005
                              • 21339

«هاشم ساعدى» سخنگوى باشگاه استقلال درخصوص كمك سازمان تربيتبدنى به اين باشگاه گفت: سازمان تربيت بدنى بدون دليل به استقلال كمك نمى كند و اين كار فقط در قبال ارائه يك برنامه عملى و كارآمد انجام خواهد شد. وى افزود: چندى پيش اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال با رئيس سازمان تربيت بدنى ديدار داشتند كه در آن جلسه صحبت از ساخت ورزشگاه اختصاصى براى باشگاه به ميان آمد. على آبادى از اعضاى هيأت مديره خواست برنامه كامل و عملى خود براى ساخت ورزشگاه را ارائه كنند تا سازمان طبق آن برنامه به استقلال كمك كند.ساعدى با اشاره به ديدار اين هفته استقلال مقابل صباباترى اظهار داشت: بازى سختى پيش رو داريم. صباباترى ازتيم هاى قدرتمند ليگ به حساب مى آيد كه بازيكنان خوبى دارد و نتايج موفقيت آميزى نيز كسب كرده اما هدف ما به دست آوردن پيروزى است تا در جدول وضعيت بهترى پيدا كنيم.

Comment

• abadani69
                                Senior Member
                                • Aug 2005
                                • 21339

«كامران منزوى» يكى از معاونان باشگاه استقلال گفت: فشارهايى كه اين روزها به استقلال وارد مى شود و مشكلات تيم را بيش از حد بزرگ مى كند،خطى است واز طريق عده اى خاص مطرح مى شود. وى افزود: منكر مشكلات ونقاط ضعف استقلال نيستم اما تازه در ابتداى فصل قرار داريم و راه بسيارى تا پايان بازى ها باقى مانده وبنابراين نبايد عجله كرد. طى سال هاى گذشته، به اثبات رسيده كه از اول فصل نمى توان چيزى را پيش بينى كرد ودر طول مسابقات، تغييرات بسيارى در جدول روى مى دهد.منزوى گفت: فتح الله زاده وحجازى انسانى هاى ۷ سال پيش نيستند. ديگر نبايد در استقلال منتظر انفجار بمب و اين جور حرف ها باشيد. قرارداد اعضاى كادر فنى يك ساله است و مدير عامل و اعضاى هيأت مديره همگى از مربيان استقلال حمايت مى كنند. شايد استقلال نتايج قابل قبولى نگرفته باشد اما بحرانى در تيم وجود ندارد. استقلال دچار ناهماهنگى و نا آمادگى است كه به مرور زمان برطرف مى شود نه بحران. فقط ۶ هفته از مسابقات ليگ برتر گذشته و تا پايان بازى ها اتفاقات بسيار زيادى براى تيم ها مى افتد.

Comment

Working...