Tanze Nabavi

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • abadani69
    Senior Member
    • Aug 2005
    • 21339

    #1

    Tanze Nabavi

    من نرخ تورم تعیین می کنم
    در راستای سیاست کارآمدی و کارشناسی و کاردانی و وظیفه شناسی دولت محبوب هفتصد میلیونی، امروز رئیس جمهور پرده از یک راز بزرگ برداشت و گفت: « نرخ تورم در تیر ماه امسال 10 درصد بود که این میزان طی چهل سال اخیر بی سابقه است.» وی که برای بیان واقعیات اقتصادی چشمانش را بسته و دهانش را باز کرده بود، اعلام کرد: « دولت طی 11 ماه گذشته نرخ تورم را از 14.5 درصد به 10 درصد رسانده است.» وی در پاسخ به خبرنگارانی که معتقد بودند نرخ تورم باید پائین تر از این هم بشود، گفت: « اگر بخواهید دستور می دهم نرخ تورم از امروز 2 درصد باشد، کاری ندارد یک تلفن به شیبانی، به سه صوت .» وی اعلام کرد میزان بیکاری نیز فعلا از 18 درصد در طول چهارده روز گذشته، به 3.5 درصد رسیده است و دولت در نظر دارد تا سه شنبه آینده میزان بیکاری را منفی کرده و صدها هزار نیروی کار از لبنان و جاهای دیگر وارد کند. در همین راستا با یکی از کارشناسان دفتر ریاست جمهوری که می خواست نامش فاش شود و نامش فاش شد، مصاحبه ای انجام دادیم که بخش هایی از آن را می خوانید:
    خبرنگار ما: با توجه به اینکه رئیس جمهور محترم یک ماه پیش فرمودند که قیمت اجاره مسکن در سال گذشته 20 درصد اضافه شده است، لطفا بفرمائید که نرخ تورم امسال چقدر است؟
    آقای محمود کارشناس: به حول و قوه الهی ما موفق شدیم که با سفرهای مختلف رئیس جمهور به استانهای مختلف و بازدید های ایشان از کشورهای مختلف، میزان تورم امسال را به 10 درصد برسانیم که این میزان در چهل سال گذشته بی سابقه است.
    خبرنگار ما: یعنی چهل و دو سال قبل تورم از حالا کمتر بود؟
    آقای محمود کارشناس: نه، الآن که فکر می کنم می بینم چهل سال کم است. در حقیقت باید بگویم که میزان تورم در پنجاه سال گذشته یا به عبارتی در هفتاد سال گذشته هرگز تا این حد پائین نیامده بود.
    خبرنگار ما: کارشناسان اقتصادی گفته اند که قیمت ها در سال گذشته هفتاد درصد افزایش یافته است، آیا ممکن است که با این افزایش قیمت ها تورم کاهش یافته باشد؟
    آقای محمود کارشناس: ببینید! اگر خداوند اراده کند می شود، همانطور که در لبنان هم حزب الله توانست با کمک های الهی اسرائیل را شکست دهد، بنا براین خداوند در مورد اقتصاد هم قوه قاهره است، به همین دلیل ممکن است قیمت ها افزایش بیابند، اما تورم کاهش یابد، که امسال به حول و قوه الهی اینطور شد.
    خبرنگار ما: آیا نرخ تورم در مورد اجاره مسکن هم محاسبه شده است؟
    آقای محمود کارشناس: ما فکر کردیم نباید به مردم فشار بیاوریم و قیمت هایی را که افزایش یافته است، جزو سبد کالاهای مورد محاسبه تورم حساب کنیم، از طرف دیگر بعضی قیمت ها مثل قیمت مسکن و مواد غذایی و زمین و چیزهای دیگر بدون دلیل افزایش یافته است که ما اصلا افزایش قیمت این کالاها را قبول نداریم ، بنا براین اینها را محاسبه نمی کنیم. ولی نرخ تورم امسال ده درصد بوده که اگر مسوولان کشور و ملت عزیز بخواهند، ما می توانیم اعلام کنیم که نرخ تورم 3 درصد است.
    خبرنگار ما: با توجه به اینکه در ماههای گذشته بنا به گفته ایلنا 1000 کارگر قزوینی و 4 تا 5 هزار کارگر در لرستان اخراج شده اند، و در استانهای مختلف نیز با اخراج کارگران مواجه بودیم، لطفا بفرمائید که میزان بیکاری در کشور چقدر است؟
    آقای محمود کارشناس: سه هفته قبل ریاست محترم جمهوری در ملاقاتی که با مقامات داشتند، مطلع شدند که میزان بیکاری افزایش یافته است، به همین دلیل دستور دادند که از میزان بیکاران بشدت کاسته شود، که در همین راستا مرکز آمار ایران اعلام کرد که نرخ بیکاری کاهش یافته است. در حال حاضر نرخ بیکاری در خانواده رئیس محترم جمهور و حاج آقا زریبافان تقریبا به صفر رسیده است. در خانواده آقای زریبافان نرخ بیکاری سه هزار درصد کاهش یافته است.
    خبرنگار ما: نماینده محترم ایلام فرموده اند که بیکاری در ایلام به 35 درصد رسیده است، آیا این نظر ایشان را تائید می فرمائید؟
    آقای محمود کارشناس: البته ایشان قبل از هماهنگی این اظهار نظر را کردند، دیروز دفتر ریاست جمهوری با ایشان هماهنگی کردند و از همین دیشب میزان بیکاری در استان ایلام به 8 درصد رسید که این میزان در 75 سال گذشته بی سابقه است.
    خبرنگار ما: آیا برنامه ای برای کاهش بیکاری در کشور دارید؟
    آقای محمود کارشناس: صحبت هایی کردیم که استانداران در سه ماه آینده یا میزان اشتغال را در جمعیت استان بالا ببرند یا جمعیت استان را کم کنند. با این برنامه احتمالا بیکاری کاملا از بین می رود.
    خبرنگار ما: گفته می شود که دولت در چهار ماه اول امسال 7.4 میلیارد دلار از حساب ذخیره ارزی برداشت کرده است و این میزان بی سابقه بوده است. نظرتان در این مورد چیست؟
    آقای محمود کارشناس: البته این آمار مربوط به امسال است و دولت در برنامه های خودش تصمیم دارد کاری کند که در سال آینده میزان برداشت از حساب ذخیره ارزی افزایش یابد، بنابراین می توانیم بگوئیم که استفاده از ذخیره ارزی هم در امسال نسبت به سالهای آینده بسیار کم است.
    [سردبير: خبرنگار ما در اين لحظه از شدت عصبانیت در حالی که کفش های خود را می جوید از حال رفت و مصاحبه ناتمام ماند.]
  • Hamidjan
    Member
    • Feb 2006
    • 646

    #2
    ajab amare daghi bood. dastet dard nakone Abadani ke ma ra ba mohasanate baradar Ahmadi-nejad ashna kardi dar Iran raveshe tolide amar kamelan ba jahaye dige fargh dare CIA gofte ma az Iran etela'ate nadorost ziyad darim. age mabnaye oon hamin amar bashe, hatman rast goftand

    Comment

    • abadani69
      Senior Member
      • Aug 2005
      • 21339

      #3
      Tanz-e Nabavi

      خبر خوش، خبر بد

      همزمان با کشف داروی سرطان و ایدز و واکسن ضد اعتیاد که در طول یک هفته توسط وزارت بهداشت کشف شد، و همزمان با ساخت هواپیمای جنگی ایرانی و ساخت هواپیمای مسافربری ایرانی توسط ارتش جمهوری اسلامی، در مشهد 30 هزار بسته آب رایگان توزیع شد. علت توزیع آب رایگان این بود که شهر مشهد با بحران بی آبی روبروست. سازمان آب مشهد اعلام کرد که دانشمندان ما مشغول ساخت چندین موشک فضاپیما و کشف چندین ماده جدید در آب هستند و به همین دلیل آب مشهد قطع می شود. قرار است مشکل آب مشهد بعد از اینکه همه چیز اختراع و کشف شد، حل شود.


      گروگانگیری نه ساعته

      یک گروگانگیر همدانی بعد از نه ساعت گروگانگیری با دخالت نیروی انتظامی گروگانهایش را آزاد کرد. وی زن، مادر زن و چند نفر از اقوام خودش را گروگان گرفته بود. یکی از ماموران نیروی انتظامی که نخواست نامش فاش شود، ولی نامش کامران احمدی نسب است، توضیح داد که ظاهرا شخص گروگانگیر تحت تاثیر ماهواره های آمریکایی اقدام به گروگانگیری کرد، ولی چون فیلم به زبان اصلی بود متوجه نشده بود که گروگانگیرها معمولا زن دیگران را گروگان می گیرند تا از شوهر مربوطه چیزی بخواهند. همین مامور توضیح داد که بعد از اینکه ما به گروگانگیر توضیح دادیم که نباید زن و خانواده خودش را گروگان بگیرد، وی آنان را آزاد کرد و قول داد که از این به بعد خانواده دیگران را گروگان بگیرد. در همین راستا یک گروگانگیر قزوینی که شبانه وارد خانه ای شده بود هشت میلیون تومان از پولی را که در گاوصندوق خانه بود به سرقت برد و یک روز بعد به پدر خانواده زنگ زد و گفت: اگر پولت را می خواهی پسرت را بیاور و تحویل بده تا پولت را برگردانم.


      آینده از آن آفریقاست

      دکتر اینقدی نژاد با وزیر امور خارجه گامبیا که اخیرا کشف شده است که مرکز آفریقا و جهان است، ملاقات کرد و گفت: « آینده از آن آفریقاست.» وی مدتی پیش در کنفرانس سران کشورهای اسلامی گفته بود آینده از آن مسلمین است. همچنین وی در دیدار با چاوز که دو هفته دیگر صورت می گیرد خواهد گفت: آینده جهان از آن آمریکای لاتین است. وی همچنین معتقد است آینده جهان از آن جمهوری اسلامی ایران است.


      ناتاشا و جوان نیشابوری

      ناتاشا کمپوش دختر 18 ساله اتریشی که به مدت هشت سال توسط یک مرد 44 ساله ربوده شده و در خانه زندانی شده بود، بالاخره موفق به فرار از این خانه شد و چهارشنبه گذشته برای نخستین بار روبروی دوربین های تلویزیونی اروپا قرار گرفت و تمام تلویزیونهای اروپایی از صبح تا شب او را نشان دادند. در عوض یک پسر 21 ساله نیشابوری با چاقو پدرش را کشت. وی گفت: « چون پدرم با مادرم اختلاف داشت من او را کشتم.» ظاهرا هیچ راه بهتری برای حل این اختلاف به ذهن پسر 21 ساله که پدر 61 ساله اش را کشته است، نرسیده بود. بعد از اینکه یکی از کارشناسان برای این جوان توضیح داد که پدر و مادرت می توانستند از هم طلاق بگیرند و جدا شوند، گفت: نه، من نمی خواستم کانون گرم خانواده از بین برود، این جوری کمتر آبروی مان می رود.


      دنیا دیگه مثل تو نداره

      بنیامین، نوحه خوانی که در عرض سه ماه تبدیل به خواننده پاپ شده است، ولی هیچ فیلمی از تریاک کشیدن وی منتشر نشده است، در پی دعوت به یک کنسرت موسیقی پاپ در سوئد، به دلیل اینکه همزمان با وی یک خواننده اسرائیلی قرار بود در همان فستیوال روی صحنه برود، از شرکت در این برنامه خودداری کرد. و باعث شد مردم سوئد به جای اینکه با موسیقی ایران و اسرائیل آشنا شوند، فقط با موسیقی اسرائیل آشنا شوند. وی به این دلیل از شرکت در کنار یک اسرائیلی خودداری کرد که اسرائیل به لبنان حمله کرده است. اما « مارسل خلیفه» خواننده بزرگ لبنانی اعلام کرد که در این فستیوال شرکت می کند. وی از اینکه در کنار خواننده اسرائیلی روی صحنه می رود ابراز ناخشنودی کرد، ولی چون عقلش خوب کار می کرد، فقط ابراز ناخشنودی کرد و صحنه را کاملا به دست خواننده اسرائیلی نداد. جهت اطلاع به عرض می رسد که مارسل خلیفه خواننده بزرگ و ارزشمند لبنانی مدتی پیش توسط مسلمانان به عنوان ملحد تهدید به مرگ شد.

      سرعت زیاد خیلی مهم است

      در حالی که ورود به وب سایت های مختلف در داخل کشور با مشکل مواجه است، پژوهشگران ایرانی موفق شدند یک پردازشگر پر سرعت را طراحی و برنامه ریزی کنند. آگاهان امیدوارند که این پردازشگر سریع به سرعت به تولید انبوه نزدیک شود. یکی از محققان در مورد مرحله بعدی کار گفت: احتمالا وقتی این پردازشگر تولید انبود و توزیع انبوه شد، احتمالا بصورت انبوه فیلتر می شود.

      Comment

      • abadani69
        Senior Member
        • Aug 2005
        • 21339

        #4
        کاریکاتور جمهوری و جمهوری کاریکاتور (ابراهیم نبوی)

        پیش بینی من مثل اینکه دارد درست از کار درمی آید. آمریکایی ها همه چیز را برای کنار آمدن با ایران آماده کرده اند. کوندالیزا رایس که بعد از جوان قزوینی مدتی هم گیر داده بود به جوان کانادایی، اعلام کرده است که برای دیدار با منوچهر متکی آمادگی کامل دارد. البته فقط یک شرط دارد و آن اینکه ایران آماده تعلیق برنامه های هسته ای باشد. جرج بوش هم که هشت ساعت قبل از احمدی نژاد سخنرانی کرد و همه پیش بینی می کردند سخنرانی تندی علیه ایران بکند، اتفاقا سخنرانی بسیار عاقلانه و منطقی کرده و گفته است که« آمریکا بدنبال راه حل صلح آمیز برای حل مساله هسته ای ایران است... آمریکا با برنامه صلح آمیز هسته ای ایران مخالفتی ندارد.» جرج بوش که تا چند سال قبل نمی دانست پایتخت پاکستان کجاست و فرق زبان عبری و عربی چیست و قرار بود که در تعطیلات امسال رکورد بزند و سیصد صفحه پشت سر هم کتاب بخواند( بدون اینکه وسطش دوچرخه سواری کند» گفت: « آمریکا به مردم، فرهنگ و تاریخ ایرانی ها احترام می گذارد.» بوش همچنین مردم ایران را به دوستی دعوت کرد و به ملت ایران گفت: « بزرگترین مانع در مسیر آینده شما حکرانانتان هستند.» البته بوش چند ساعتی قبل از این اظهارات گفته بود که: « ایران یا سریع گفتگو را آغاز کند یا تحریم می کنیم.» فعلا آمریکایی ها یک چراغ سبز چشمک زن برای عبور به احمدی نژاد نشان داده اند. تا چند ساعت دیگر هم این تحفه خان سخنرانی می کند، باید دید که آیا بازهم هاله نور می بیند یا این دفعه چشمش به پروژکتور عادت کرده است.

        کاریکاتور جمهوری
        محسن آرمین مردی که محتوایش شبیه آلن دلون و شکلش شبیه بن لادن است، و کارهایش شبیه چه گواراست، گفت: « با تصویب لایحه جامع انتخابات تنها کاریکاتوری از جمهوری می ماند.» آگاهان توضیح دادند که همین که هست خودش کاریکاتور است، فقط امیدواریم این یکی کاریکاتور باعث تعطیلی هیچ روزنامه ای نشود.

        طولانی ترین نامه
        بزرگترین نامه اداری جوانان در ابعاد 50 در 70 سانتی متر به احمدی نژاد برای رفع مشکل بیکاری صادر شد. ظاهرا طول این نامه 3.5 متر است. آگاهان گزارش دادند که علت اصلی نوشتن این نامه این است که جوانان نویسنده بیکار بودند و چون یکی دو ماه است که نامه نوشتن در کشورمان بهترین راه رفع بیکاری است، این نامه طولانی و پهن نوشته شده است. قرار است احمدی نژاد این نامه را بگذارد زیرش و روی آن .....سفره بچیند و نان و پنیر بخورد

        سقوط پنج فروند هواپیما در آینده نزدیک
        در آینده نزدیک باید منتظر سقوط پنج هواپیمای مسافربری باشیم. این یک اخطار است. نه، این را از یک پیشگو نشنیده ام، ربطی هم به نوستراداموس ندارد. من اطلاع موثق دارم. این اطلاع را هم از منابع داخل کشور شنیده ام. اعلام شد که روسیه قصد دارد پنج هواپیمای مسافربری به ایران بفروشد. آخر این هم شد انصاف!؟ واقعا موجودات بیرحمی هستند این روس ها. من نمی فهمم چند تا هواپیمای روسی باید سقوط کنند که ما بفهمیم نباید هواپیمای کهنه روس ها را خرید؟ در همین هیری ویری، رحمتی وزیر راه و سقوط هواپیما اعلام کرد: « هواپیمای فرسوده نداریم.» از طرف دیگر اعلام شده است که علت سقوط هواپیماهای ایرانی نقص فنی هم نیست، از طرف سوم معلوم شده که خلبانان ایرانی هم بهترین خلبانان دنیا هستند( مثل سایر چیزها که بهترین هستیم.) و از طرف آخر هم معلوم شده است که هیچ سانحه ای به دلیل اقدامات مسافرین مانند هواپیماربایی یا انفجار و از این چیزها نبوده است. فقط یک راه باقی می ماند، احتمالا مثل قضیه انفجار توالت های آستاراست، احتمال دارد که به دلیل ازدحام مسافر و کمبود توالت در هواپیما، این هواپیماها به دلیل انفجار ناشی از گازهای انسانی دچار سانحه می شوند، بعید نیست. شاید!

        شهریار فراتر از یک ملت
        من نمی فهمم چطور یک دفعه همه مسوولان مملکت عزم شان را جزم می کنند که یک هنرمند مادرمرده بی زبان را که مرحوم شده و دستش از دار دنیا کوتاه است، بعد از مرگ بی آبرو کنند. هفته ای شش روز دارند زور می زنند که گل آقای بیچاره را که در سه سال آخر کارش از دست آقایان دق کرد، تبدیل کنند به موجودی که.... حالا هم دست از سر این شهریار برنمی دارند. این هنرمندان مملکت یا باید بشوند مثل مرحوم شاملو که تا آخر عمر در خانه خودش تبعید باشد، یا بشود مثل پزشکزاد که بهترین سالهای عمرش را بیرون از زبان ملی اش بگذراند، یا بشود مثل مرحوم منوچهر آتشی که اولین بار که اسمش در تلویزیون ایران اعلام می شود، خبر مرگش را اعلام کنند، یا بشود مثل شهریار که چهارتا شعر برای زنده ماندن سروده و حالا چنان از او حرف می زنند انگار شاعر دربار بوده. بابا، مرگ مادرتان دست از جسد آدمها بردارید و بگذارید ملت با شاعرشان حال کنند.

        Comment

        • abadani69
          Senior Member
          • Aug 2005
          • 21339

          #5
          ماه رمضان هم آغاز شد

          از وقتی به قول حسین درخشان موو کردیم به این محله بیرون شهر بروکسل و از محله سن ژیل که مرکز ظهور اسلام ناب محمدی و مهاجرین آمریکای لاتین بود، بیرون آمدیم، اثری از اسلام دوروبرمان نیست. و به همین دلیل باید از طریق اینترنت فقط از آغاز ماه رمضان مطلع شویم. ماه رمضان هم آمد و احتمالا در این ماه سیاست در دنیای اسلام کمی سکوت می کند، علت هم این است که خواب مومنین هم عبادت است، و به همین دلیل وقتی می خوابند اوضاع کمی آرام تر می شود. به هر حال هرکسی با ماه رمضان حال می کند، حتما به کارش ادامه بدهد و منتظر دستور من نباشد. ضمنا دولت عربستان سعودی اعلام کرد که کسانی را که تظاهر به روزه خواری کنند، از کشور اخراج می کند. دولت ایران هم احتمالا اعلام خواهد کرد کسانی را که تظاهر به روزه داری کنند، استخدام می کند. راستی! یک جوک قدیمی در مورد یکی از هموطنان. طرف داشت نوار مداحی( احتمالا مربوط به رضا هلالی) را گوش می داد، نوار را گذاشت روی دور تند. دوستش پرسید چرا نوار را روی دور تند گذاشتی؟ گفت: می خوام ببینم آخرش نذری می دن یا نه؟

          انوشه، پیر، امید، لاله

          اسامی میلیاردرهای آمریکایی اعلام شد. در میان صد میلیاردر آمریکایی نام دو نفر ایرانی تبار به چشم می خورد، پیرامیدوار که با راه انداختن ای بی توانسته است در مدت کوتاهی جزو ثروتمندترین و موفق ترین تاجرهای آمریکایی شود و امید کردستانی که از مدیران ارشد گوگل است و او هم از طریق اینترنت میلیاردر شده است. البته این موضوع به ما ربط زیادی ندارد، چون لابد این دو تا اگر در تهران بودند الآن باید یا مثل شهرام جزایری زندان می رفتند یا مثل محمد سعیدی تمام اموال شان مصادره می شد. راستی چه خبر از برادران افراشته. هرکسی دیدشان سلام ما را به آنها برساند. در ضمن انوشه انصاری هم که به عنوان اولین زن فضاگرد فعلا در آسمان دارد می گردد، اعلام کرد که «زمین از اینجا زیبا، آرام و صلح آمیز بود.» آگاهان تذکر دادند همیشه از دور همینطور است، مشکل وقتی شروع می شود که نزدیک می شوید، از قدیم هم گفته اند دوری و دوستی. از سوی دیگر وب سایت های خبری نوشته اند که انوشه انصاری همراه خودش یک جلد قرآن هم به آسمان برده است. دلیل این کار خیلی روشن نیست، چون قرآن خودش از آسمان آمده است، برای چی دوباره آن را به آسمان برده؟ اما بشنوید از لاله صدیق قهرمان اتومبیلرانی کشورمان که دیروز اعلام شد که دیگر حق مسابقه دادن ندارد. پس نتیجه می گیریم که اگر لاله صدیق هم رفته بود آلمان و در مسابقات اتومبیلرانی آلمان قهرمان شده بود، الآن نه تنها روزی 725 بار عکس و تفصیلاتش را در ایران منتشر می کردند، بلکه از او دعوت می کردند به ایران بیاید و در مسابقات اتومبیلرانی کشور شرکت کند. آگاهان پیش بینی می کنند که اگر انوشه انصاری از ایران می خواست به فضا برود، مسایا زیر را باید رعایت می کرد:
          اول: نباید همراه با مرد نامحرم برود، بلکه باید در جریان سفر برادر یا شوهرش همراه او باشد.
          دوم: در طول سفر باید حجاب اسلامی را رعایت کند، حتی در شرایط بی وزنی.
          سوم: در صورتی که همراه با مرد غریبه باشد در سفینه را باز بگذارد که کسی شک نکند.
          چهارم: اصلا چه لزومی دارد که وقتی خانمی مثل فاطی رجبی در ایران هست، انوشه انصاری به سفر فضائی برود؟ ایشان می تواند پول سفر را بدهد و فاطی خانم نیابتا به سفر بروند.

          ایران و آمریکا

          داستان ایران و آمریکا همچنان موضوع جدی بحث و بررسی است. گفته شد که حضور احمدی نژاد در شورای روابط خارجی آمریکا باعث خشم دولت اسرائیل شده است. من فکر می کنم ما اگر با آمریکا رابطه برقرار کنیم، اسرائیل صدبرابر این خشمگین می شود، ما هم که قصدی جز خشمگین کردن اسرائیل نداریم، پس بهتر است با آمریکا رابطه برقرار کنیم تا اسرائیل را بیشتر خشمگین کنیم.

          اعتبارات استانی چگونه توزیع می شود؟

          ناصر نصیری نماینده شهرستان گرمی از استان اردبیل اعلام کرد که « اگر رئیس جمهور به یک استان سفر نکند، اعتبارات آن استان توزیع نمی شود.» وی گفت: « در جریان سفر رئیس جمهور ایشان به نمین که یک بخش کوچک است، یک میلیارد و 200 میلیون تومان بودجه داد، اما از بودجه گرمی که 2 میلیارد بود، فقط 26 میلیون تومان اختصاص داد.» در همین راستا قوانین جدید دریافت بودجه استانها به شرح زیر اعلام شد:
          اول: اگر رئیس جمهور به استانی برود و در آنجا استقبال خوبی بشود و مردم غش کنند و دو سه ساعت زیر آفتاب جز بزنند و عکاس ها هم عکس های خوبی بردارند، 80 درصد بودجه تصویب شده به این استان داده خواهد شد.
          دوم: اگر رئیس جمهور همسر و زریبافان( این دوتا حضورشان ضروری است) و بچه ها را هم با خود ببرد و در مراسم به او یک اسب توسط یک جانباز 99 درصد داده شود و چند پیرزن برایش گریه کنند و کفش رئیس جمهور هم پای او را نزند و در هنگام عبور ماشین از میان جمعیت مردم خودشان را به ماشین بمالند، تقریبا 90 درصد بودجه استانی به آن استان داده می شود.
          سوم: اگر رئیس جمهور به استانی سفر کند که همه نمایندگانش مخلص رئیس جمهور باشند و استاندار در جلسه دیدار روی دو دست خودش سه دقیقه راه برود و شب قبل از سفر احمدی نژاد با هوگو چاوز گفتگوی تلفنی کرده باشد و نصف جمعیت مردم کاپشن جواد( معروف به کاپشن احمدی نژادی) پوشیده باشند و همان روز مصاحبه رئیس جمهور با یک شبکه خارجی پخش شده باشد، احتمال دارد که بین 120 تا 200 درصد از بودجه مصوب را به آن استان بدهند.
          چهارم: اگر رئیس جمهور به استانی سفر کند که حداقل یک نفر از نمایندگان آن استان از جناح اقلیت باشند، چه در مجلس حرف زده باشد یا نزده باشد و در دوره انتخابات میزان آرای احمدی نژاد در آن استان کم بوده باشد، حد اکثر 20 درصد از بودجه مصوب به آن استان داده خواهد شد و اگر زیاد حرف بزنند این میزان تا ده درصد هم ممکن است کاهش پیدا کند.

          Comment

          • abadani69
            Senior Member
            • Aug 2005
            • 21339

            #6
            در راستای انتشار کتاب بسیار مهم « احمدی نژاد، معجزه هزاره سوم» من نیز مانند بسیاری از کوردلان که صم بکم عمی فهم بودم و نمی توانستم نور معجزات احمدی نژاد را ببینم، بعد از مدتها مراقبه و مکاشفه و خالی کردن اندرون از طعام، موفق به کشف معجزات احمدی نژاد در هزاره سوم شده و برای نجات سایر گمراهان بخشی از این معجزات را به اطلاع سایر گمراهان می رسانم، به این امید که هدایت شوند و ایمان بیاورند. بعضی از معجزات « امامزاده محمود» به این شرح است:

            1) صوت داوودی: معجزه حضرت داوود صدایی بود که هر گمراهی را نجات می داد، معجزه احمدی نژاد هم این است که هر وقت صدایش درمی آید به فاصله یکی دو روز چند جا در دنیا شلوغ می شود و تعدادی آدم کشته می شوند.

            2) معجزه قوم لوط: معجزه پیامبر قوم لوط این بود که چون دید مردم گناه می کنند، آنان را نفرین کرد، پس طوفان بیامد و سیل راه افتاد و آتش سرزمین آنان را نابود کرد. معجزه احمدی نژاد هم این است که به هرجایی که سفر می کند برای مردم آنجا دعا می کند، پس یا طوفان می آید یا وبا می آید یا مثل اندونزی آتشفشان می شود و مردمان بی گناه کشته می شوند.

            3) معجزه ابابیل: وقتی احمدی نژاد آمد، خداوند برای کمک به او ابابیل را فرستاد و آنان پرندگانی کوچک بودند که سنگ های کوچکی بر منقار داشتند و این سنگ ها را پرت می کردند، منتهی این سنگ ها به جای اینکه به دشمنان بخورد، به هواپیماهای مسافربری می خورد و هر یکی دو ماهی یک هواپیما سقوط می کرد.

            4) معجزه حضرت یوسف: معجزه یوسف این بود که از بس زیبا بود، زنان مصری وقتی او را می دیدند با چاقو دست شان را بریدند. اما معجزه احمدی نژاد این بود که هر وقت وارد اجلاس سران می شد، از بس زیبا بود، همه با اعتراض جلسه را ترک می کردند.

            5) معجزه حضرت سلیمان: حضرت سلیمان به زبان همه موجودات و هر قومی حرف می زد، معجزه احمدی نژاد هم این است که به هر جایی سفر می کند به زبان آن قوم حرف می زند، وقتی میان ترک ها رفت به ترکی و وقتی به میان لرها می رفت به لری و هر وقت به آمریکای لاتین می رود به عربی حرف می زند...

            6) معجزه حضرت نوح: ... و چون خداوند خواست طوفانی به راه بیندازد، نوح کشتی ای بساخت و از جانوران از هر نوع جفتی فراهم کرد و چون طوفان شد، پسرش را با خود نبرد. معجزه احمدی نژاد هم این است که وقتی خواست به سفر برود، هواپیمای اختصاصی را برگزید و هرکس از زن و فرزند و باجناق و دوستان که می شناخت بر آن هواپیما نشاند و وقتی دید جانورانی از نوع خبرنگار در هواپیما هستند، همی گفت: این جانوران اینجا چه می کنند؟ گفتند: خودتان دستور دادید. پس گفت: من؟ گفتند: آری. پس دیگر هیچ نگفت.

            7) معجزه حضرت عیسی: پس آن حضرت هرگاه به چشم پیروانش بیامد، دور سرمبارکش هاله ای از نور دیدند، پس حواریون پرسیدند این نور چیست. صدا آمد که این هاله نور از ماست. معجزه احمدی نژاد هم این بود که حواریون و پیروانش دور سر او هاله نور می دیدند و استخدام می شدند. پس وی نزد عالمی بشد و گفت: دور سر من هاله نوری دیدند این حواریون. پس آن عالم در او نگریست و گفت: دروغ نگو بچه، آدم دروغ نمی گه، برو![ البته ظاهرا گفتند الحمدالله]

            معجزه صوفیان اهل حق: پس آنها به هر سنگی دست می زدند، طلا همی شد. و محمود چون خواست معجزه کند دست به سوی بازار بورس دراز همی کرد و به یک اشارت هر چه سهام و ثروت در دست مردمان بود، به سنگی تبدیل شد و یک معجزت وی این بود.

            9) معجزه غیب کردن: و صوفیان هر گاه خواستند شیئی را غیب کردند. و محمود که از اجله ایشان بود کاری کرد که وقتی در شهرداری بود 300 میلیارد تومان از سرمایه های کشور غیب همی شد.

            10) معجزه تبدیل یک شیئی به یک شیئی دیگر: یکی از معجزات بزرگ احمدی نژاد این بود که توانست شش میلیون رای را در عرض یک هفته به 16 میلیون رای تبدیل کند و 17 میلیون رای مخالفینش را به 10 میلیون رای تبدیل کند.

            11) معجزه قالیچه حضرت سلیمان: پس سلیمان را فرشی بود که بر آن می نشست و به هر کجا که می خواست سفر می کرد و معجزه محمود این بود که کابینه دولت را تبدیل به یک گروه توریستی برای گردش در سراسر ایران و جهان کرد و با اینکه هر ماه یکی دوبار بیشتر جلسه تشکیل نمی داد، اما با وجود این، خداوند کشور را به شکلی اداره می کرد که همه چیز هر روز بدتر از قبل می شد.

            12) نور ایمان در دل کفار: و پیامبران را معجزت این بود که نور ایمان را به دل کفار می تاباندند. محمود نیز کاری کرد که در عرض یک سال کمونیست های دنیا مسلمان شده و مسلمانان دنیا با کمونیست های جهان علیه اهل کتاب متحد شدند.

            13) معجزه آخرالزمان: و روزی که جهان زیر و رو شود، جنگی خواهد شد. معجزه محمود این بود که دنیایی که مثل آدم داشت کارش را می کرد به دنیایی تبدیل کرد که بین شیعه و سنی و یهودی و مسیحی و مسلمانش هر روز درگیری باشد.

            14) معجزه عرفای هندی: عارفان هند همان بودند که دنیا را رها کردند و با دانه ای خرما زندگی همی گذراندند. محمود نیز معجزه اش این بود که در عرض سه ماه از یک آدمی که سوار ماشین قدیمی می شد و خودش محافظ بود، تبدیل شد به کسی که سوار هواپیمای اختصاصی می شد و 65 محافظ داشت.

            ... و خدا بر هر معجزه ای آگاه است

            Comment

            • Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

              #7
              Hahahaha.. Kashki hameh bekhounan in tanz-e jaleb ro. mamnoun Arman khan :=)

              iran

              Comment

              • abadani69
                Senior Member
                • Aug 2005
                • 21339

                #8


                نه برفه، نه بورانه، فقط ماه رمضانه

                به قول معروف یا برفه یا بورانه یا ماه رمضانه.
                البته امسال نه برفه و نه بورانه، فقطماه رمضانه. همزمان با فرارسیدن ماه رمضان که امیدوارم روزه داران با آن حسانی حال کنند، و حال روزه خواران را نگیرند، قیمت کالاها افزایش یافت. بنا به گزارش طوبی اقتداری از خبرگزاری ایلنا،« در اولین روز ماه رمضان قیمت کالاهای اساسی از 200 تا 300 تومان افزایش یافت.» البته با توجه به اینکه دولت ما، دولت پابرهنگان است و دولت پابرهنگان با دولت سربرهنگان فرق دارد، افزایش قیمت ها قرار بود فقط برای ثروتمندان باشد، ولی ظاهرا برای همه است. یک منبع دولتی که صدجایش سوراخ بود، از افزایش قیمت ها بسیار ناراحت شد و اعلام کرد که قیمت همه کالاها بالا نرفته است. این منبع اعلام کرد که قیمت کالاهایی مانند لنت ترمز، سگ دست ماشین بنز، نعش کش، لیوان بلند پافیلی، تخمه بوداده تواضع، پرینتر اچ پی، بال هواپیمای اف 16 و شکلات مرسی زیاد افزایش نیافته و به همین دلیل مردم روزه دار زیاد نگران نباشند.

                سوراخ گل محمدی

                برای هفتمین روز متوالی در هفت روز گذشته و بیست و چهارمین بار متوالی در 24 ساعت گذشته، پاپ از مسلمانان عذرخواهی کرد. وی با سفرای کشورهای اسلامی در واتیکان دیدار کرد و در مورد اظهاراتش توضیحاتی داد. در این میان یوسف اسلام( کت استیونس سابق) خواننده پاپ مسلمان شده که هیچ ربطی به مسلمانان کله خر و تندرو ندارد و آدم حسابی است، نیز شدیدا به پاپ اعتراض کرد. البته طبیعتا کسی اعتنایی به صحبت های پاپ نکرد، مسلمانان در نیجریه به 11 کلیسا حمله کردند، اما یادشان رفت کسی را بکشند، در این میان تعدادی زخمی و تعداد زیادی فراری شدند. در ارمنستان هم دیروز ارامنه به یک مسجد قدیمی مسلمانان حمله کردند و آنجا را کاملا تبدیل به یک طویله کرده و برای اینکه امکان گفتگوی تمدنها فراهم شود تعدادی لاشه خوک را هم به این مسجد پرت کردند. فعلا یک سیبی از باغ یک ملکی خورده شده و غلامانش فعلا دارند درخت ها را از جا می کنند. اما در ایران فعلا موارد زیر توسط شورای فرهنگ خصوصی اعلام شده است که با توجه به اظهارات اهانت آمیز پاپ از این پس نام « پاپ کورن» به همان چس فیل قدیمی تغییر یافته است. همچنین اعلام شد که از این به بعد به واژه «موسیقی پاپ» باید گفته شود « موسیقی گل محمدی» و به واژه «سوپاپ» نیز باید گفته شود: «سوراخ گل محمدی». همچنین برای اعتراض به اظهارات واتیکان شهر اصفهان مورد تجاوز برخی از نیروهای حزب الله قرار گرفت. آنان اظهار داشتند که چون شهر اصفهان خواهر شهر واتیکان است، ما خواهرش را...

                وزیر رفاه برکنار شد

                در پی اعلام این نکته که وزرای کابینه هفتصد میلیونی احمدی نژاد بهترین وزرای تاریخ معاصر خاورمیانه بوده و خواهند بود، و به دنبال اینکه معلوم شد که وزیر رفاه در روز دوم خرداد سال 1376 به همسرش گفته است که عزیزم، هوای امروز ابرای نیست، می تونیم پنجره رو باز کنیم، وزیر رفاه برکنار شد. به دنبال برکناری وزیر رفاه، علی یوسف پور سردبیر سیاست روز که سیاست روز را از چند سال قبل بخوبی می شناخت، به عنوان سرپرست این وزارتخانه انتخاب شد و مصری( هیچ ربطی به ناصر و سادات و مبارک ندارد) که فعلا نماینده مجلس است، برای گرفتن رای اعتماد از سوی رئیس جمهور به مجلس معرفی شد. ظاهرا علت انتخاب مصری به عنوان وزیر رفاه این است که وی از یک سالگی تا به حال هرگز از رفاه برخوردار نبوده و قرار است از این پس از رفاه برخوردار شود.

                صداوسیما و شهرداری

                در پی اختلاف نظر بین شهرداری و صدا وسیما در مورد وظایف این دو سازمان، مدیرعامل صدا و سیما و شهردار تهران در شورای تشخیص مصلحت نظام جمع شدند، تا با نظر این شورا وظایف شان را کاملا تفکیک کنند. بر اساس مصوبه این شورا قرار است صدا و سیما و شهرداری از این به بعد به همان کارهای سابق خود ادامه دهند و در کار همدیگر دخالت نکنند، یعنی شهرداری موظف است آشغالها را جمع کند و صدا و سیما موظف است آشغالها را پخش کند.

                حرفهایی درباره حقوق بشر

                هاشمی شاهرودی که شش ماه است هیچ اعتراضی به وضع قوه قضائیه نکرده و احتمالا در یکی از روزهای آینده دوباره یک بخشنامه علیه خودش صادر می کند، طی یک اظهار نظر شگفت انگیز گفت: « درباره حقوق بشر، حرف های بسیاری برای گفتن داریم.» آگاهان برخی از این حرف ها را بدین شرح حدس زدند: چماق، بازجویی، زهرا کاظمی، شئیی سخت، لنگه کفش، رامین جهانبگلو، توقیف شد، روزنامه شرق، مرتضوی، وثیقه، رویا طلوعی، اکبر گنجی. همزمان با اظهارات هاشمی شاهرودی، نیروی انتظامی 30 نفر از کسانی را که برای اعتراض به اعدام کبری رحمانپور جلوی سازمان ملل اجتماع کرده بودند، دستگیر کرد و طبیعتا به زندان برد. برخی آگاهان می گویند که این افراد می خواستند جلوی قوه قضائیه جمع شوند و ببینند که رئیس قوه قضائیه چه حرف های بسیاری در مورد حقوق بشر برای گفتن دارد، منتهی اشتباها به جای اینکه جلوی دادگستری بروند، جلوی دفتر سازمان ملل رفتند و به همین دلیل هم تعداد دستگیر شده ها کمتر شد.

                Comment

                • Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

                  #9
                  LooL.. In mard kheili bahal mineviseh, Arman dastet tala :=)

                  iran

                  Comment

                  • donsaeid
                    Senior Member
                    • Nov 2005
                    • 28300

                    #10
                    arman in chi bod?

                    midoni nabavi yani chi?
                    نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                    «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                    صادق هدايت؛ بوف کور

                    Comment

                    • abadani69
                      Senior Member
                      • Aug 2005
                      • 21339

                      #11
                      ha midoonam,hala tu nemikhad ziad jedi begiri,ina joke e

                      Originally posted by donsaeid View Post
                      arman in chi bod?

                      midoni nabavi yani chi?

                      Comment

                      • donsaeid
                        Senior Member
                        • Nov 2005
                        • 28300

                        #12
                        akhe natonestam esme threado ba joka rabt bedam goftam shayad to hichi navefahmi
                        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران


                        «در زندگی زخم*هايی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می*خورد و می*تراشد.»
                        صادق هدايت؛ بوف کور

                        Comment

                        • abadani69
                          Senior Member
                          • Aug 2005
                          • 21339

                          #13
                          ha hala tu injoori fekr vakon
                          Originally posted by donsaeid View Post
                          akhe natonestam esme threado ba joka rabt bedam goftam shayad to hichi navefahmi

                          Comment

                          • abadani69
                            Senior Member
                            • Aug 2005
                            • 21339

                            #14

                            پارک اسلامی چیست؟

                            نامه آیت الله خمینی در مورد پایان جنگ منتشر شد. به دنبال انتشار این نامه برادرانی که سالها نان جنگ را می خوردند، به دست و پا افتادند که چرا چنین نامه ای منتشر شده است. مهدی کوچک زاده نماینده تهران و عضو کمیسیون اعصاب و روان مجلس که ظاهرا دکتر به او دستور داده بود دیگر در مجلس غذای زیادی نخورد و رژیم بگیرد، دوباره حمله ور شد و انتشار این نامه را بر اساس مصالح شخصی دانست. در پی این اظهار نظر دکتر معالج بیمار مذکور با وی تماس گرفت و به وی هشدار داد که حتما رژیمش را رعایت کند و هیچ چیز زیادی نخورد. کاظم انبارلوئی سردبیر رسالت نیز از انتشار این نامه انتقاد کرد و گفت: ما روزنامه نگاران باید حقیقت را به مردم بگوئیم، نه اینکه آنها را منتشر کنیم. محسن طلایی نیک، عضو کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی و مسائل مهم نیز اعلام کرد که نامه محسن رضایی بنا به درخواست هاشمی رفسنجانی نوشته شده است. ظاهرا کلیه این افراد از اینکه جنگ در سال 1368 تمام شده بود، ناراحت اند و معتقدند که اگر در آن سال جنگ تمام نشده بود، ما به جای اینکه حالا مجبور باشیم یک جنگ جدید راه بیندازیم، همان جنگ قبلی را ادامه می دادیم و تا به حال نیویورک را هم گرفته بودیم. در پی تمام این مخالفت ها، دیروز بالاخره شادوماد با کاندیداتوری برای مجلس خبرگان موافقت کرد. هاشمی رفسنجانی که معمولا هر کاری را تا شب قبل طول می داد، فعلا بله را گفته است. منتجب نیا هم اعلام کرد که رفسنجانی در فهرست حزب اعتماد ملی قرار دارد. خوشبختانه فعلا نیروهای تحریم کننده انتخابات یا در حال تبدیل احمدی نژاد به هوگو چاوز هستند، و یا هنوز یخ سال قبل شان آب نشده است.

                            پارک اسلامی
                            منابع خبری اعلام کردند که پارک بعثت قرار است به پارک اسلامی تبدیل شود تا امت همیشه در خیابان، بتوانند به امت همیشه در پارک نیز تبدیل شده و دست دشمن از پارک های کشور نیز کوتاه شود و مردمی هم که نمی توانند شوونات اسلامی را در پارک رعایت کنند، از این پس علاوه بر اینکه محل برگزاری مهمانی، محل خوشگذرانی، محل بازی، محل دیدار، محل بگو و بخند و محل مشروب خوری و غیره را در خانه شخصی شان باید ایجاد کنند، از این پس باید به فکر یک پارک هم در خانه شان باشد. بنا به یک گزارش منتشر نشده، برخی آگاهان پیشنهاد کردند برای تبدیل پارک بعثت به پارک اسلامی تغییرات زیر در این پارک انجام بگیرد:
                            1) پارک اسلامی نباید فواره داشته باشد و اگر هم قرار است فواره داشته باشد، هیچ گاه این فواره نباید روشن شود و به جای آن از آبشارهای کوچک باید استفاده شود.
                            2) پارک اسلامی نیمکت نخواهد داشت و اگر هم داشت، نیمکت های پارک یک نفره خواهد بود.
                            3) با توجه به اینکه وجود نرده باعث توسعه قدرت دید و در نتیجه انحراف اخلاقی و در نهایت قتل و روابط نامشروع می گردد، لذا پارک اسلامی دارای دیوارهای مناسب و زیبایی خواهد بود که روی تمام دیوارها نقاشی های اسلامی از جمله در مورد توسعه انرژی هسته ای و تصاویر بزرگان اسلام مانند هوگو چاوز و فیدل کاسترو و حسن نصرالله اجرا خواهد شد.
                            4) با توجه به ضرورت حفظ شعائر اسلامی قسمت خواهران و برادران در پارک اسلامی جدا خواهد بود و در صورتی که زوجین بخواهند همراه با هم از این پارک استفاده کنند غلط می کنند. لذا، در پارک اسلامی فروش هرگونه مواد مخدر توسط برادران به خواهران و بالعکس ممنوع است و در هر قسمت توسط خواهران به خواهران و برادران به برادران سرویس داده خواهد شد.
                            5) برای رعایت شوونات های اسلامی( اگر چند بار جمع بسته شود بهتر حفظ می شود) مسوولان مربوطه با مهربانی به امر به معروف و با خشونت مناسب به نهی از منکر خواهند پرداخت. و با توجه به اینکه ممکن است ورود افراد ناباب باعث فساد در پارک اسلامی شود، حتی الامکان تلاش می شود که فقط ماموران امر به معروف و نهی از منکر از پارک استفاده کنند. لذا داشتن معرفی نامه از بسیج محل برای ورود به پارک الزامی است.
                            6) با توجه به اینکه پارک باید مظهر نظافت باشد، لذا کلیه افراد می بایست در هنگام ورود به پارک اسلامی کفش خودشان را دربیاورند و با پای برهنه وارد پارک شوند. داشتن نایلون برای حمل کفش الزامی است.
                            7) با توجه به اینکه افرادی که وارد پارک می شوند کفش های شان را درمی آورند، برای ایجاد بهداشت روی چمن های پارک فرش و گلیم پهن خواهد شد.
                            پارک اسلامی از ساعت 10 صبح تا 8 بعد از ظهر برای نماز و ناهار تعطیل است و در این فاصله فقط کسانی که می خواهند این دو فریضه را بجا بیاورند و یا مواد مخدر مورد نیاز را( به تفکیک خواهران و برادران) تهیه کنند، حق ورود به پارک اسلامی را دارند. همچنین برای حفظ امنیت کسانی که می خواهند از پارک استفاده کنند پارک ها از ساعت 8 شب تا 10 صبح تعطیل است.
                            9) با توجه به اینکه نمازگزاران محترم ممکن است به دلیل آمدن باران خیس شوند، لذا پارک اسلامی بصورت مسقف خوهد بود و برای ایجاد زیبایی پارک اسلامی یکی از زیباترین گنبدهای خاورمیانه قرار است برفراز این پارک ساخته شود.
                            10) با توجه به اینکه ایجاد سقف برای پارک اسلامی برای درختان ممکن است زیان داشته و باعث نابودی درختان شود، لذا کلیه درختان از پارک قطع شده و یا به بیرون پارک منتقل می شوند تا علاوه بر حفظ محیط زیست از هرگونه سوء استفاده از سایه درخت جلوگیری شود.
                            11) با توجه به اینکه ممکن است کسانی که به پارک بیایند بخواهند نمازهای یومیه خود را در پارک بخوانند، لذا زیباترین محراب پارک های خاورمیانه در این پارک ایجاد خواهد شد و هر روز نماز جماعت در پارک اسلامی برگزار می شود.
                            12) برای ورود به پارک اسلامی بعثت همراه داشتن مدارک زیر الزامی است:

                            الف- شناسنامه، گذرنامه و گواهینامه همراه با کپی از کلیه صفحات هر سه مدرک.
                            ب- برگه رضایت از ولی
                            پ- 12 قطعه عکس از روبرو در حال اخم
                            ت- برگه تائیدیه از بسیج محل یا یکی از سفارتخانه های ایران در خارج و یا سفارتخانه های ونزوئلا و کوبا در تهران.
                            ث- در صورتی که سابقه زندانی و اعتراف داشته باشد، یک کپی از فیلم اعتراف با زیر نویس.

                            ای میل های مستهجن
                            فکر می کنید در کدام کشور جز آمریکا ممکن بود چنین اتفاقی بیفتد؟ یک سناتور آمریکایی به دلیل زدن ای میل های مستهجن به اشخاص نابالغ استعفا داد و از مردم آمریکا عذرخواهی کرد. فرض کنید آقای رضا هلالی مداح چنین ای میلی به یک دختر 16 ساله زده بود و این ای میل لو رفته و فاش شده بود. فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد:
                            اول: رضا هلالی در نامه ای سرگشاده اعلام می کرد که این خانم همسر من بوده و این ای میل توسط دشمنان اسلام هک شده و در اینترنت گذاشته شد.
                            دوم: کلیه مداحان تهران ضمن پشتیبانی از رضا هلالی از اینکه افرادی وارد حریم خصوصی یکی از مومنان( حریم خصوصی فقط برای مداحان باید رعایت شود) شده اند اعلام انزجار می کردند.
                            سوم: رضا هلالی از آن پس محبوبیت دو چندان پیدا می کرد و بطور محسوسی بچه های زیر 18 سال در مراسم مداحی او شرکت می کردند.
                            چهارم: رضا هلالی برای اعتراض به افشای این ای میل، تکیه خود را تعطیل می کرد و سپس رئیس جمهور شخصا تماس می گرفت و از او می خواست تکیه خود را بازگشائی کند و از این پس پس ورد خودش را هر هفته دو بار عوض کند.

                            چمران و ریاکاران
                            مهندس پشم شیشه معروف به چمران گفت: « بسیاری با ریاکاری خودشان را طرفدار این دولت نشان می دهند، در حالی که با آن مخالفند.» آگاهان ضمن تائید این نکته اعلام کردند که این موضوع طبیعی است و اصولا آدم نمی تواند طرفدار این دولت باشد، مگر اینکه واقعا ریاکار باشد یا به نحوی از چاوز خوشش بیاید.

                            Comment

                            • mahyar42
                              Newbie
                              • Sep 2006
                              • 11

                              #15
                              ghalamet paydar nabavi.

                              Comment

                              Working...