Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tanze Nabavi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

این شکست خورده هابازی بازی لجبازی بهبود شرایط امنیتی
    فکر کنید اگر خدای ناکرده رفتاری را که ما با دیگران می کنیم، دیگران هم با ما بکنند، چه فاجعه ای به سرمان خواهد آمد؟ مثلا یک ماه دیگر یک عده بریزند توی سفارت ایران در عربستان و همه کارمندان ایرانی را گروگان بگیرند، یا مثلا کارمند سفارت ایران را به دلیل اینکه دخترش روسری دارد، زندانی کنند و بعد از یک ماه آزادش کنند. یا مثلا تعدادی آدم را به عنوان کارشناس دعوت کنند به کشور و بعد آنها را به عنوان جاسوس بگیرند. فاجعه است؟ نه؟ در هر حال فکر می کنم داستان این طرح تحریم بدجوری بیخ پیدا کند. این آمریکایی های مستقر در عراق هم نه گذاشتند و نه برداشتند، چهار ایرانی را که به دعوت طالبانی رئیس جمهور عراق، برای بهبود شرایط امنیتی به این کشور رفته بودند، دستگیر کردند. حدس می زنم تا یکی دو روز دیگر ول شان کنند، اما اوضاع قمردرعقرب عظمائی می شود. گفته شده است که رئیس جمهور عراق از این موضوع ناراضی است. البته این رئیس جمهوری که من می شناسم بعید می دانم خیلی هم ناراضی باشد، بالاخره یک مدتی آب و نان و نمک ایران را خورده است و خودش این کاره است.

سازمان مدیریت بحرانگوانتانامو و ابوغریب و اویناین شکست خورده هاابوریحان، رازی، ابن سیناخدا را شکر که بهتر شده
    به دنبال اظهار نظر آیت الله مصباح یزدی مبنی بر اینکه باید جلوی آلودگی جوانان از سوی دنیای غرب گرفته شود، یک مقام نیروهای انتظامی اعلام کرد که در اثر پیروزی های جهانی و داخلی دولت، میزان زنان خیابانی دستگیر شده در پنج ماهه اول سال 85 نسبت به سال 84، به میزان 18 درصد افزایش داشته است. در همین راستا قرار شد رئیس جمهور و دولت کلاه شان را کمی بالاتر بگذارند.

کرکری خواندن ادامه دارد

Comment

لیلا فروهر، نوش آفرین و سایر شیعیان وزیر ما قشنگه، ایشا الله مبارکش بادتجاوز به حقوق ملتزنده باد تجمیع انتخابات
      جلالی، نماینده مجلس که گاهی اوقات حرف های منطقی هم می زند، اعلام کرد که طرح تجمیع انتخابات ریاست جمهوری و مجلس در کمیسیون رد شد. وی توضیح داد که چون با طرح تجمیع، انتخاب نمایندگان مجلس همزمان با انتخابات ریاست جمهوری انجام خواهد گرفت و این به معنی افزایش مدت نمایندگی از چهار سال به پنج سال برای مجلس هفتم است، و این کار برخلاف حقوق ملت است، به همین دلیل طرح تجمیع رد شد. من فکر می کنم که مجلس این دفعه به جای اینکه اینوری غش کند، آن طرفی غش کند. یعنی طرح تجمیع حتما اجرا شود، ولی به جای اینکه دو انتخابات همزمان با ریاست جمهوری انجام شود، هر دو انتخابات همزمان با انتخاب مجلس انجام شود. و احمدی نژاد هم سه سال رئیس جمهور باشد. البته گمان می کنم بطور طبیعی این اتفاق بیفتد، چون با این وضعی که سیاست مملکت در یک سال آینده پیش می رود، احتمالا همین مجلس تا یک سال دیگر طرح عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را تصویب می کند و انتخابات زودتر از موعد انجام می شود. به نظر من مجلس باید جدی تر به این موضوع فکر کند.

لیلا فروهر، نوش آفرین، حسنی بده بد بدآنها آدم فروش نبودند
      آقا! ما یک زمانی خیر سرمان سه ماه رفتیم جبهه، حداقل پنجاه تا از رفقای ما هم در دانشگاه و بیرون از دانشگاه یا شهید شدند، یا معلول شدند یا سالها بخاطر دفاع از میهن شان اسیر بودند. حالا هم هر غلطی بکنیم و با هر کسی بد باشیم، ته ذهنمان نمی توانیم به آن بچه های خوب کشور که برای دفاع از میهن شان جان شان را فدا کردند، نامربوط بگوئیم. خیلی از این بچه ها بسیجی بودند، و خودشان هم نمی دانستند که بسیجی هستند، اصلا لازم نبود بدانند، می خواستند بروند کشورشان را از دست دشمنی که به کشورشان تجاوز کرده بودند، نجات بدهند. وقتی هم که برگشتند، البته اگر برمی گشتند و زنده می ماندند، چیزی نمی خواستند بگیرند. اصلا برای گرفتن نرفته بودند. رفته بودند که با دشمن کشورشان بجنگند. این آدمها حرمت دارند. زنده و مرده شان حرمت دارد. در تمام دنیا این جور آدمها حرمت دارند. همین امروز بعد از شصت سال که از جنگ دوم جهانی می گذرد، جانبازان جنگی احترام مخصوص دارند و در هر کشور روزی مخصوص آنهاست و همه دولت ها مثل دسته گل از کهنه سربازهای کشورشان و معلولین شان نگهداری می کنند و آنها را روی چشم شان می گذارند. ولی من نمی فهمم چرا ما داریم نام و حیثیت این آدم های خوب را به لجن می کشیم؟ بسیج شده است، نیرویی که با آن تقلب انتخاباتی می کنند. جانبازان می شوند کسانی که به اسم آنها تجارت خارجی می کنند و بسیج دانشجویی تبدیل می شود به آدمهای سرکوبگری که آدم می فروشند و دیگران را لو می دهند. اصلا معنی ندارد کسی که اسمش یعنی فداکار، به هیچ قیمتی آدم بفروشد. دیروز سایت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را دیدم، رسما عکس و مشخصات دانشجویانی که به احمدی نژاد در دانشگاه اعتراض کرده بودند، منتشر کرده بود و به انجام عملی که در ایران به زبان فارسی به آن آدم فروشی می گویند مشغول بود. زشت است، حداقل اسم بسیج روی خودتان نگذارید و آبروی آن بزرگان را نبرید. آنها آدم فروش نبودند.

Comment

زبل خان این جا، اون جا، همه جشکست خوردگان جهان، متفرق شویدجیک جیک هسته ای و زمستان بی بودجهمنوچ، کبوتر نامه بر
        در پی تاثیر وسیع نامه های قبلی احمدی نژاد به بوش و مرکل که باعث شد کاخ های ستم را به لرزه آورده و اعتراض جهانی را علیه عمه مرکل و بوش برانگیزد، منوچهر متکی( معروف به کبوتر نامه بر) نامه احمدی نژاد را به پاپ بندیکت شانزدهم تحویل داد. پاپ پس از دریافت نامه مذکور گفت:
        - سلام مرا به آقای احمدی نژاد، رهبر شیعیان جهان برسانید.
        متکی گفت: عالیجناب! ایشان رهبر شیعیان جهان نیستند.
        پاپ گفت: پس سلام مرا به آقای احمدی نژاد رهبر شیعیان ایران برسانید.
        متکی گفت: عالیجناب! ایشان رهبر شیعیان ایران هم نیستند.
        پاپ گفت: پس سلام مرا به آقای احمدی نژاد رهبر ایران برسانید.
        متکی گفت: عالیجناب! ایشان رهبر ایران نیستند، رئیس جمهور ایران هستند.
        پاپ فکری کرد و گفت: آهان! اون یارو! ببینم توی ایران هیچ آدمی بزرگتر از این نداشتین که برام نامه بنویسه؟

تغییر ساعت بانک حق مسلم ماستشمس الواعظین مجددا وارد می شودبداخلاقی، غیر اخلاقی و زبان کلانتریزبل خان اینجا، زبل خان اون جا، زبل خان همه جا
        زریبافان، مردی که 30 هزار رای از دو میلیون رای را در انتخابات آورد، و در حال حاضر 20 ثانیه است که بیکار است و این مشکل بزرگ باید بزودی حل شود وگرنه تعادل خاورمیانه به هم می خورد، به عنوان عضو هیات مدیره باشگاه استقلال منصوب شد. وی که قبلا عضو شورای شهر بود و بعدا دبیر هیات دولت شد، احتمالا بعد از عضویت در هیات مدیره باشگاه استقلال مشاغل زیر را برعهده خواهد گرفت:
        - مسوول بسیج هسته ای در سازمان آب و فاضلاب تهران
        - نماینده کشاورزان خراسان جنوبی در کمیته مین یابی کل کشور
        - عضو کمیسیون بازبینی سی دی های غیراخلاقی و مسوول جهانی کپی کردن از سی دی
        - نماینده ایران در کمیته وزنه برداری سازمان کشورهای اسلامی

Comment

خوشگلا باید برقصن؟
          سال 2007 میلادی آغاز شد و طبیعتا ما این سال جدید را به کلیه مسیحیان جهان، همه کسانی که تقویم شان را به سال میلادی است، به همه ایرانیانی که در فرنگ زندگی می کنند و عمونوروزشان تبدیل به بابانوئل شده است، تبریک می گوئیم. اگرچه سالی که نکوست از بهارش پیداست، ولی چون سال مسیحیان با بهار آغاز نمی شود، احتمالا اعدام صدام در پایان سال قبل و آغاز سال جدید، نمی تواند نشانگر همه سال آینده باشد، شاید هم باشد، مهم این است که ما نمی توانیم چنین پیش بینی هایی انجام دهیم.
          درباره اعدام صدام
          در دل هر تراژدی معمولا تعدادی کمدی وجود دارد که حال آدم را می گیرد و باعث می شود آدم در حالی که خنده اش گرفته، اشکش هم سرازیر شود. تراژدی اعدام صدام هم یکی از آنها بود. نکات عبرت آموز اعدام صدام و وقایع پس از آن به این شرح جهت ثبت در تاریخ و عبرت حضار ارائه می شود:
          اول: در این مدتی که صدام دست آمریکایی های وحشی قاتل جنایتکار بود، آنها با صدام مثل آدم رفتار کردند، نه شکنجه اش دادند، نه جلوی حرف زدنش را گرفتند. بعد از صدور حکم صدام به مدت نیم ساعت به هموطنانش تحویل داده شد. عراقی ها هم صدام را به وحشیانه ترین شکلی که می شد تصور کرد، اعدام کردند. موقع اعدام با او جروبحث کردند، به کسی که قرار بود کشته شود توهین کردند، قبل از اینکه شهادتین اش را جاری کند اعدامش کردند و... واقعا چرا ماها اینقدر وحشی هستیم؟ ممکن است گفته شود که صدام هم به همین شکل وحشی بود. می پذیرم، کسانی که صدام را اعدام کردند مثل خودش بودند.
          دوم: چرا صدام محاکمه نشد؟ چون احتمالا اگر عراقی ها می خواستند او را محاکمه و بازجویی کنند زیر شکنجه قیمه قورمه شده بود و آمریکایی ها هم همین هستند که می بینید. طبیعتا کلی اطلاعات نابود شد، چون کینه و درنده خویی با عدالت کنار نمی آید. با عقل هم همینطور.

چهارم: دختر صدام حسین پدرش را شهید خواند. دختر صدام حسین غلط کرد. به قبر پدرش خندید. این مردک مرحوم این همه جنایت کرده بود، دخترش هم فعلا مشغول الواطی در بلاد اسلام است، به قبر پدرش خندید که او را شهید خواند.
          پنجم: گروهی از ایرانیان هموطن که خواستار اعدام کسانی هستند که تا یک هفته قبل با هم در یک تشکیلات کار می کردند، در رثای صدام حسین کلی مقاله نوشتند. البته من هم وظیفه شناسی آنها را تحسین می کنم، من هم اگر بیست سال از صدام حسین پول گرفته بودم، لااقل یک مقاله پس از مرگش می نوشتم.
          ششم: تاجیکستان از اعدام صدام اظهار نگرانی کرد. حماس این اعدام را ترور سیاسی نامید. قذافی عزای عمومی اعلام کرد. ایران می خواست سه روز جشن بگیرد. چاوز، آخرین کسی که قبل از سقوط صدام از عراق دیدن کرد، هنوز حرفی نزده است. نکته جالب اینکه دوستان ایران، مانند حماس و قذافی مواضع کاملا متضادی با ایران داشتند. من مطمئنم اگر جنگ ایران و عراق هنوز برقرار بود حماس و قذافی و چاوز کنار عراق علیه ایران می جنگیدند. البته وزارت خارجه عراق، اقدام لیبی را برای سه روز عزای عمومی برای صدام محکوم کرد و آن را دخالت در مسائل داخلی عراق دانستند. اما وزارت خارجه عراق مواضع حماس را که بسیار تندتر از قذافی بود محکوم نکرد.

اگر دست به چیز بزنی غوغا خواهم کرد
          آقاجان! بگذارید مودبانه حرف بزنم. دوستان! عزیزان! به قول ما ایرانیان مودب انسان که بدون پوشیدن لباس زیر و در حالتی که بخش زیرین وجودش دچار برهنگی است، آتش بازی نمی نماید؟ می نماید؟ خب، معلوم است که نمی نماید؟ تهدید بیخودی هم عامل آبروریزی می شود.
          ایران: اگر آژانس انرژی اتمی ما را محکوم کند، از ان پی تی خارج می شویم.
          آژانس انرژی اتمی با اکثریت اعضا ایران را محکوم کرد.
          ایران: اگر ما را به شورای امنیت ببرند، از ان پی تی خارج می شویم.
          پرونده ایران به شورای امنیت فرستاده شد.
          ایران: اگر شورای امنیت ما را محکوم کند، از ان پی تی خارج می شویم.
          شورای امنیت ایران را محکوم کرد.
          ایران: اگر قطعنامه تحریم را تصویب کنند، ما از ان پی تی خارج می شویم.
          قطعنامه تحریم ایران توسط شورای امنیت تصویب شد.
          ایران: ما قصد نداریم از ان پی تی خارج شویم.
          نتیجه گیری اخلاقی: آدمی که زیادی سخنرانی می کند و فریاد می زند گاز هم می گیرد، اما از ان پی تی بیرون نمی رود.
          اول اونی که زائیدی بزرگ کن، بعدش برو کشاورزی

خوشگلا باید برقصن، خوشگلا باید برقصن
          .

Comment

دکتر گاف و رحیم خردادیانرحیم! یه بویی می آد، نکنه داره می رقصه؟
            متن نوار گفتگو میان رحیم مشائی و محمد( یکی از دوستانش) در حال تماشای رقص
            زمان و مکان واقعه: ترکیه، 15 ماه قبل
            .... صدای کف زدن حضار می آید. بتدریج صدای موسیقی بالا می گیرد...
            رحیم مشائی: ممد؟ یه صدایی می آد.
            محمد: فکر کنم ترانه است.
            رحیم: ترانه اش اسلامیه؟
            محمد: فکر کنم، اگر اسلامی نبود می ریم بیرون.
            رحیم: تو می گی این آقاهه چی کار می کنه؟
            محمد: این که آقا نیست، خانومه، موهاش رو نمی بینی.
            رحیم: پس چرا من چشمم خوب نمی بینه، فکر کردم آقاست. داره چی کار می کنه اون وسط؟
            محمد: نمی دونم، فکر کنم داره می آد برامون قهوه ترک بیاره.
            رحیم: فکر نکنم قهوه بیاره، چون توی دستهاش هیچی نیست.
            محمد: شاید اومده برامون یک پیامی چیزی بیاره.
            رحیم: نه، فکر نکنم، نگاش کن، چرا دست هاش رو بالا برده؟
            محمد: ممکنه ژیمناستیک باشه، من شنیدم زنها هم ژیمناستیک می کنن.
            رحیم: ولی فکر نکنم ژیمناستیک باشه، چون لباس ژیمناستیک نازکه.
            محمد: من می گم نکنه اسکی روی یخ باشه.
            رحیم: اسکی روی یخ نیست، وگرنه سردمون می شد.
            محمد: من می گم ممکنه پرتاب دیسک باشه، چون دست هاش رو داره می چرخونه.
            رحیم: آخه ممد، این چه حرفی یه می زنی! اگه پرتاب دیسک بود یه بشقاب دستش بود.
            محمد: چرا اینقدر لباس تحریک کننده پوشیده؟ این که اسلامی نیست.
            رحیم: ممد! نگاش کن، داره پاهاش رو می بره بالا، این چیه؟ نکنه...
            محمد: من می گم شاید داره رژه می ره...
            رحیم: رژه که این جوری نیست، ببین داره خودش رو چه جوری تکون می ده.
            محمد: رحیم! دیگه نگاهش نکن، مسوولیت داره، شاید تئاتر باشه، اگه تئاتر باشه خیلی ناجور می شه.
            رحیم: نه، تئاتر نیست، چون اگر تئاتر بود لااقل زنیکه دو کلمه حرف می زد.
            محمد: ببین داره همه جاش رو تکون می ده، نکنه داره قر می ده.
            رحیم: نه، قر نمی ده، من خودم قر دیدم، این جوری نیست.
            محمد: رحیم! بیا بریم بیرون، سه می شه، بیرون مون می کنن.
            رحیم: نه ممد، زشته، اینجا کنفرانس اسلامیه، کسی جرات نمی کنه چیزی بگه.
            محمد: ولی من فکر کنم این زنه داره موسیقی می زنه....
            رحیم: موسیقی می زنه؟ با چی؟ نه ممد، موسیقی اینجوری نیست.
            محمد: حاجی! تو هم واردی ها، اگه موسیقی نیست، پس چرا من یه جوری شدم؟
            رحیم: ممد! ببین خانومه داره دامن شو می زنه با پاش بالا، نکنه؟
            محمد: نکنه چی حاجی؟ جون من بگو چی شده؟
            رحیم: می گم شاید این زنه، بار یا کاباره باشه، تو چی می گی؟
            محمد: نه بابا، کاباره که چراغاش خاموشه، تازه، توی نمایشگاه که کاباره نمی آرن.
            رحیم: ممد! تو می گی واسه چی این زنه ده دقیقه است که داره همینجوری تکون می خوره؟
            محمد: حاجی! یه چیزی بگم ناراحت نمی شی؟
            رحیم: نه، بگو...
            محمد: جون حاجی قسم بخور...
            رحیم: به ولای علی ناراحت نمی شم.
            محمد: من می گم ممکنه رقص باشه، چون همه جاش تکون می خوره.
            رحیم: راست می گی. بزن بریم.
            و بدین سان بود که آنان پس از 12 دقیقه فهمیدند که دارند به رقص نگاه می کنند. و بلافاصله پس از پایان رقص کف زدند و بعد از اینکه همه از سالن بیرون آمدند، بلافاصله از سالن خارج شدند.

جنگ جنگ تا پیروزیهمه دارند به جان هم می افتند، یکی این وسط حواسش باشد. از یک طرف فلسطینی ها در سوگ صدام به خیابان آمدند و در حالی که عکس صدام و عرفات را در دست داشتند، به دادن شعار علیه دولت عراق و آمریکا پرداختند. احمدی نژاد هم قرار است به خالد مشعل زنگ بزند و به او بگوید اگر یک بار دیگر به نفع صدام شعار دادید، باید پول ما را پس بدهید. از طرف دیگر لشگر جهنگوی پاکستان اعلام کرد که قصد حمله به رهبران و علمای شیعه و اماکن مقدس شیعیان را در پاکستان دارد. طالبان هم وعده داد که امسال حملات انتحاری و چریکی اش را به نیروهای خارجی افزایش می دهد. وسط این بازار شلوغ قذافی دیوانه هم از دهانش در رفت و گفت که یهودی ها و مسیحیان هم حق دارند به مکه بروند و طواف کنند. شورای عالی امور اسلامی مصر هم به حول و قوه الهی قذافی را تا اطلاع ثانوی تکفیر کرد. فعلا دارند دعوای شیعه و سنی و عرب و فارس را زنده می کنند، احمدی نژاد و حوزه علمیه قم هم شوخی شوخی دارند بنزین می ریزند روی آتش. فعلا روزی پنجاه مسلمان در جنگ با استکبار جهانی توسط همدیگر به قتل می رسند.

محمود به خوزستان می روددکتر گاف بازهم ارائه دادبادامچیان احتمالا زنده استیک گام تا ابرقدرت شدن باقی است
            در راستای اینکه سردار رحیم صفوی هفته گذشته اعلام کرد که ایران بزودی ابرقدرت منطقه می شود، آگاهان گزارش کردند که از دیروز ایران یک گام به سوی ابرقدرت شدن برداشت و در همین راستا جریان گاز در 11 استان کشور قطع شد. لازم به یادآوری است که ایران مهم ترین منبع گاز جهان را در اختیار دارد.

Comment

اژدها وارد می شودچه کسی صدام را اعدام کرد؟حالا که رهبرت عراقی شده پول ما رو پس بدهطالبان یا طالبانی؟
              احمدی نژاد اعلام کرد که در گفتگوی تلفنی با طالبانی، وی گفته است که چون ما می ترسیدیم که آمریکایی ها صدام را فراری دهند، او را بسرعت اعدام کردیم، یک روز بعد طالبانی اعلام کرد که من در جریان اعدام صدام نبودم. در پی این امر، آگاهان موارد زیر را در مورد احمدی نژاد اعلام کردند:
              1) احمدی نژاد اصلا با طالبانی تلفنی حرف نزده بود، منتهی چون مدتی بود با هیچ خارجی حرف نزده بود برای دیگران خالی بست و این نقل قول را کرد.
              2) احتمالا احمدی نژاد بدون مترجم با طالبانی تماس گرفته و متوجه گفته های او نشده و همین جوری یک چیزی توی هوا پرانده است.
              3) طالبانی به احمدی نژاد یک جمله گفته و از او خواسته این جمله را به کسی نگوید، اما همانطور که احمدی نژاد جمله محرمانه کاسترو را الکی الکی نقل کرد و باعث سکته طرف شد، نقل قول محرمانه طالبانی هم لو رفت.
              4) احتمالا کسی که احمدی نژاد با او حرف زده نماینده طالبان بوده، اما احمدی نژاد اشتباها فکر کرده طالبانی است.

آی ام اسلامیک، اوکی؟
              نوزده نماینده مجلس در مورد حضور آقای مشائی در یک مجلس رقص به احمدی نژاد تذکر دادند. مشائی در پاسخ به این موضوع توضیحات مفصلی داد و گفت: من پس از رقص اعتراض کردم و گفتم نو اسلامیک. وی توضیح داد که در جوانی هم برخلاف بعضی ها متدین بوده است، اما چون زیادی متدین بوده به کلاس زبان نرفته و فقط نواسلامیک را یاد گرفته است. وی مشت محکمی به دهان دشمنان خود زد و گفت من مثل احمدی نژاد فکر می کنم و بهترین حمایت احمدی نژاد از من این است که من همچنان مشغول کارم هستم. وی به خبرنگاران خارجی گفت: آی ام سرونت آف پرزیدنت آف نیواسلامیک.

الهی قربونش برم مندارا و سارا و محمود و شمسیگاو های قبلی و بی سوادهای فعلی

Comment

رایحه خوش ناپلئونبابا نوئل درگذشت
                خدا رحمتش کند. خیلی پیرمرد خوبی بود، همیشه به بچه ها هدیه می داد و بخصوص بچه های مسیحی را در سراسر دنیا خوشحال می کرد. وقتی اول سال مسیحی می شد، هدیه های قشنگش را بسته بندی می کرد و توی جوراب بچه های می گذاشت و آنها را خوشحال می کرد. هفته قبل، درست نیم ساعت قبل از تحویل سال مسیحی، بابانوئل درگذشت. ظاهرا بابانوئل می خواست هدیه احمدی نژاد را توی جورابش بگذارد که دچار خفگی شد و درگذشت.

مبصر بخاری و بچه های لرستانهنر آشپزی باهنر بالاخره بریم بیرون یا نریم؟قهرمان دنیای عرب

Comment

رایحه خوش ناپلئون بناپارتنباید افتخار کردزری زری، دراومد از دربه دری
                  آقا! این زریبافان ول کن معامله نیست. البته منظورم این است که ول کن احمدی نژاد نیست. بالاخره باید طرف دستش را به یک جایی بند کند. آخرین تحولات نظام اجرایی کشور( منظور سفرهای دور و دراز حامی و کامی به شهرستانهاست) انجام شد و قرار شد صادق محصولی رئیس انجمن پابرهنگان میلیاردر دبیر هیات دولت شود. الهام هم قرار شد به عنوان کوچولوترین وزیر دادگستری تاریخ ایران انتخاب شود. زریبافان هم قرار است بشود مسوول دفتر رئیس جمهور.

محمود چاخان به شهر برمی گردد13 برابر شدند
                  اصولا آمار همینطوری است. مثلا دیروز یک مقام ارشد نیروی انتظامی اعلام کرد که زنان مجرم نسبت به قبل از انقلاب سیزده برابر شدند. آدمی که عقل نداشته باشد و این خبر را بشنود، واقعا فکر می کند مملکت این همه پیشرفت کرده، در حالی که موضوع این نیست، موضوع این است که زنان ایرانی قبل از انقلاب همان کارهایی را می کردند که امروز می کنند، مثلا آرایش می کردند، به مهمانی می رفتند، لباس های خوشگل می پوشیدند، با دوست پسرشان قدم می زدند، دیسکو می رفتند، در دانشگاه حرف می زدند، سیگار می کشیدند، سینما می رفتند و گاهی هم در فیلمهای سینمایی لخت می شدند و بازی می کردند، حالا هم بعضی از همان کارها را می کنند، ولی جرم است و برای جرم شناختن و دستگيری زن ها هزاران نفر استخدام شده اند. سیزده برابر که چیزی نیست. این دلیل نمی شود که وقتی شما در اتوبان دارید برعکس همه ماشین ها رانندگی می کنید، همه آنها چون سیزده برابر شما هستند، مجرم باشند. شاید شما دارید اشتباه می کنید. وقتی یک آدم با قيافه را که رييس پلیس بود برمی داريد و به جایش یک کسی را می گذارید که همین طوری آدم ازش وحشت دارد و تازه باجناق اینقدی نژاد هم هست. بزودی سیزده برابر به سیصد برابر می رسد. مقصودم از آن با قیافه اصلا و ابدا سردار طلائی نبود. خودتان حدس بزنید کی را می گویم.

وقتی فرق شان توی چشم آدم می رود

Comment

38 میلیارد دلار سوت شد2830 عراقی، 3600 ایرانی
                    رسانه ها اعلام کردند که در نیمه دوم سال 2006 میلادی 17 هزار عراقی در این کشور کشته شده اند. به عبارت دیگر در هر ماه از سال جاری حدود 2830 نفر از مردم عراق به دلیل جنگ کشته شده اند. همزمان با همین موضوع رئیس ستاد هوای پاک تهران شهرداری تهران اعلام کرد که تنها در ماه آبان سال جاری 3600 نفر از مردم تهران بر اثر آلودگی هوا کشته شده اند. آگاهان پیش بینی می کنند که احتمالا اگر جنگ ایران و آمریکا آغاز شود، ماهانه حداقل 770 نفر از مردم کشور کمتر کشته خواهند شد.

چرا استعفا نمی دهند؟38 میلیارد دلار سوت شد
                    باز خدا را شکر که دست غارتگران بیت المال از قله های ثروت کوتاه شد
                    و باز ده بار خدا را شکر که در مملکت دیگر ریخت و پاش و اسراف وجود ندارد.
                    و صد بار شکر که در مملکت دیگر سرمایه داران مرفه بی درد در دولت نیستند...
                    و هزار بار شکر که رئیس جمهور وقتی به دفترش آمد فرش های نفیس را از آنجا جمع کرد.
                    و ده هزار بار شکر که رئیس جمهور فقط به اندازه یک کارمند معمولی حقوق می گیرد...
                    در همین راستا، اعلام شد که علیرغم افزایش پایه نفتی، به جای 48 میلیارد دلاری که یک سال قبل در حساب ذخیره ارزی بود، موجودی حساب ذخیره در حال حاضر فقط 10 میلیارد و 400 میلیون دلار است.

اسرائیل، فتح و حماس را آشتی بدهد
                    یک منبع خبری که از مدتها قبل سوراخ شده بود، اعلام کرد که اسرائیل قصد حمله به ایران را دارد. ایران در واکنش به این مساله اعلام کرد شدیدا تلافی می کنیم. اما اسرائیل بلافاصله اعلام کرد که قصد حمله به ایران را ندارد. با این وجود ایران اعلام کرد اسرائیل حتی اگر به ایران حمله هم نکند باز هم ما تلافی می کنیم. در پی این امر گروهی از بهائیان ایرانی در اسرائیل با اولمرت ملاقات کردند. اولمرت برای چندمین بار اعلام کرد: ما قصد حمله به ایران را نداریم. اما برخی منابع شدیدا حزب الله اعلام کردند که اسرائیل باید بخاطر بهائیان هم که شده است به ایران حمله کند تا ما شدیدا تلافی کنیم. در این راستا که نه، ولی در یک راستای دیگر درگیری میان فتح و حماس شدیدا بالا گرفت و نیروهای فتح به مغازه های طرفداران حماس حمله کردند. و طبیعتا در همین یکی دو روز گذشته تعدادی از طرفداران فتح و حماس همدیگر را زخمی کردند و کشتند. به نظر می رسد که تنها راه حلی که برای صلح میان فلسطینی ها مانده است این است که اسرائیل یک هیات صلح را برای آشتی میان فتح و حماس تعیین کند.

ای چشم تو زیبا و لب لعل تو خوشدر خوزستان از هر نه نفر، ده نفر بیکارندانتخابات آمریکا باطل شدسینه خیز وسط چکمه هاکاراکاس به دنبال تهران
                    تره به تخمش می ره حسنی به باباش. بالاخره این دو تا برادر باید یک شباهتی به هم داشته باشند. در پی افزایش حجم روابط ایران و ونزوئلا، بطور طبیعی اخلاق هوگو چاوز، برادر احمدی نژاد دچار مشکلات عدیده شد. چاوز شبکه تلویزیونی RCTV را که موضعی انتقادی نسبت به دولت داشت تعطیل کرد. وزیر خارجه ونزوئلا این اقدام را گامی در جهت حفظ آزادی مطبوعات دانست.

Comment

یک کشور به فروش می رسد

خیلی لازم نیست گوش تان را به زمین بچسبانید تا صدای طبل جنگ را بشنوید. منظورم قطعا این نیست که آمریکایی ها قصد دارند فردا یا پس فردا یا یک ماه دیگر ارتش شان را بفرستند به مرز ایران و وارد کشور شوند یا شهرهای مختلف ایران را بمباران کنند. نه، آمریکا این کار را نمی کند، چون اگر آمریکا به ایران حمله زمینی کند تلفات زیادی می دهد و آمریکا از دادن تلفات خوشش نمی آید. اما من فکر می کنم که از همین امروز به بعد، هر شش ساعت یک خبر تلخ در مورد ایران خواهیم شنید. و مطمئنم تمام کسانی که می گفتند که آمریکا را چنین و چنان می کنیم، در آن روزها خفقان مرگ می گیرند. آمریکا در حال قطع هرگونه رابطه ایران با کشورهای قدرتمند از یک سو، محاصره ایران توسط کشورهای اسلامی و دنیای عرب از سوی دیگر و ایجاد فضای تنش در مرزهای ایران است. همان یک ماه قبل که ایران اولین کمک مالی خودش را علنا به حماس اهدا کرد، کلید منزوی کردن ایران، تحریم و محاصره جدی ایران زده شد. من نمی دانم آقای هاشمی رفسنجانی برای زیارت جمکران به قم رفته است، یا اینکه می خواهد وضع بسیار خطرناکی که ایران در آن است برای روحانیون قم تشریح کند، در هر حال یکی از راههای گریز از این جنگ محتوم این است که جناح میانه رو بسرعت بازی را در دست بگیرد. این یکی از مهم ترین راههای نجات کشور است. البته یک راه نزدیک تر هم وجود دارد، این که مجلس با طرح سووال از رئیس جمهور زمینه پیش بردن طرح عدم کفایت سیاسی وی را فراهم کند. اگر چنین نشود، فردایی که دو سال دیگر نیست و یک سال دیگر هم نیست، بلکه حداکثر یکی دو ماه دیگر است، ایران تا گردن غرق در مصیبتی خواهد شد که شک دارم بسادگی بتواند از آن خارج شود. اصلا دست و دلم به طنز نوشتن نمی رود. حتی می ترسم از فردا وارد اینترنت بشوم و خبرها را بخوانم. احساس می کنم ضامن نارنجک را دارند می کشند و فقط به اندازه شش ثانیه فرصت داریم تا....

متکی سخنگوی وزارت خارجه امارات شدمحمود اومد، آب خورد، رفتاکثریت سرگردان، اقلیت آویزانیک کشور به فروش می رسدپاپ به احمدی نژاد جواب دادایران ابرقدرت می شود
                      هر روز دلایل جدیدی برای تبدیل ایران به یک ابرقدرت کشف می شود. دولت اعلام کرد که از سال 1386 بنزین سهمیه بندی می شود. اگر اوضاع با همین وضع پیش برود، احتمالا سال آینده حماس به ایران کمک مالی خواهد کرد. البته باز جای شکرش باقی است که اگرچه از نظر اقتصادی مردم با مشکل مواجه هستند، حداقل از نظر امنیتی مشکل نداریم. نیروی انتظامی اعلام کرد که در نه ماه اول سال جاری، 19200 قبضه سلاح در کشور کشف شد. شما فکر می کنید در کشوری که در هر شش ماه آن یک ترور هم الحمدالله نمی شود، 19200 قبضه اسلحه کشف شده( کشف نشده اش را ول کنید) چکار می کند؟ در همین راستا و برای حفظ امنیت کشور و کاهش مشکلات اقتصادی و جلوگیری از جنگ و همزمان با اعلام این نکته توسط الهام که رئیس جمهور بزودی یک معاون علمی خواهد داشت، متین مشکین، دانشجوی دوره دکترای دانشگاه امیرکبیر از دانشگاه اخراج شد.

Comment

ای ایران ای مرز پرگهرحماس دولت شنود تشکیل می دهد

Comment

عروسی که بلد نبود برقصد
                          بودجه بساز و بفروشی
                          یک آقای محترمی به نام کردبچه با یک لباس تمیز و سروروی مرتب و موهای شانه کرده در تصاویر خبری ظاهر شد و اعلام کرد که بودجه امسال آماده است. این در حالی است که در ماه گذشته دولت فقط یک جلسه از اوقات شریف را برای بررسی بودجه گذاشته است. آقای کردبچه توضیح داد که آقای محصولی( رئیس انجمن پابرهنگان میلیاردر که تخصص در بساز و بفروشی است) و سردار ممبینی به عنوان مشاور در تنظیم بودجه حضور داشتند. به عبارت دیگر دولت اصلا در جریان بودجه نیست و احمدی نژاد بودجه امسال را داده است دست یک بساز و بنداز که بودجه را حسابی عملیاتی کند. از طرف دیگر، آقای کردبچه تلویحا توضیح داد که مسوولیت بودجه امسال با سازمان برنامه و بودجه نیست. شما فکر می کنید چرا برای دیدار از ونزوئلا، رئیس جمهور باید در طول چهار ماه ده روز و در دو سفر وقت بگذارد، اما برای تصویب بودجه سال آینده با دو جلسه سروته بودجه هم می آید. من پیش بینی می کنم که احتمالا رئیس جمهور مجلس را موظف کند که جلسات بررسی بودجه را در شهرستانهای مختلف و در کاراکاس و لاپاز تشکیل دهد. من نمی فهمم واقعا مجلس هیچ مشکلی برای اینکه بودجه امسال هنوز ارائه نشده است، ندارد؟ البته چه فرقی می کند. امروز اعلام شد که دولت در سال گذشته 3.7 برابر بیش از حد تجویز شده از درآمد نفت استفاده کرده است. یعنی به جای 14 میلیارد دلار، مبلغ 52 میلیارد دلار از پول نفت در ده ماه گذشته نابود شده است.

عروسی که بلد نبود برقصدان پی تی هسته ای حق مسلم ماستبخور و سماور حق مسلم ماست

Comment

یخ زده در کاراکاسنهضت ادامه دارد...نمی دانم هاشمی رفسنجانی چون سرماخورده بود به جلسه مصلحت نظام نرفت، یا چون مصلحت نظام اقتضا نمی کرد، سرما خورده بود. در هر حال جلسه شورای تشخیص مصلحت بدون حضور این هاشمی و با ریاست آن یکی هاشمی تشکیل داد. من فکر می کنم در همین سه چهار روزی که احمدی نژاد در کاراکاس قرار است در ختنه سوران چاوز و جشن دامادی دانیل اورتگا شرکت کند، احتمالا سر و ته داستان انرژی اتمی به شکلی به هم بیاید. فعلا پیش بینی می شود تا چند روزی از میزان آلودگی هوای تهران کاسته شده و بعید نیست که در آمریکای لاتین زلزله ای، طوفانی، وبایی، طاعونی، چیزی نازل شود. البته نزول مجدد چپ ها در آمریکای لاتین در نهایت به اندازه همان طوفان و وبا زیان آور خواهد بود و خدا دو بلا را با هم نازل نمی کند...

رایس در اسرائیل، هیلاری در بغدادنه، تو رو خدا نه!هم شرقی، هم غربی، هم جمهوری اسلامی سوسیالیستی
                            محمود قدم خیر که دیشب تهران را به مقصد آمریکای لاتین ترک کرده بود، اول وارد فرودگاه بانجول در گامبیا شد و بعد از گرفتن عکس با مسوولان حکومتی گامبیا آنجا را بلافاصله ترک کرده و وارد کاراکاس شد. در فرودگاه کاراکاس، چاوز که برای دادن گزارش به مجلس رفته بود، برای استقبال احمدی نژاد حاضر نشد و معاونش از رئیس جمهور خوش تیپ مملکت مان که تقدیم بودجه مملکت به مجلس را یک هفته عقب انداخت تا برای دیدن چاوز به ونزوئلا برود، استقبال کرد. براساس اطلاعات به دست آمده چاوز و دوستانش برخورد سردی با احمدی نژاد کردند و وی بدون اینکه هیچ کاری انجام دهد از کاراکاس عازم نیکاراگوئه شد. ضمنا به دلیل بی برنامه بودن سفر احمدی نژاد ظاهرا برنامه سفر به اکوادور هم چیزی در حد لغو است.
                            یک نکته از این معنی: نکته بامزه این که تعدادی از چپ های نخ نما شده سابق که در حال انجماد بسر می برند، همزمان با سفر احمدی نژاد اقدام به تمجید از سیاست های چاوز کردند. یکی از برادران خوش خیال نیز از کلیه چپ ها خواست که هرچه زودتر به سفارتخانه های ونزوئلا و نیکاراگوئه بروند و با نوشتن نامه به اورتگا و چاوز، از آنها بخواهند از احمدی نژاد و پورمحمدی بخواهد که محل دفن کشته های سال 67 را بگوید تا مشکل این برادران چپ حل شود.
                            یک پیشنهاد چپ روانه: آقا! من می خواهم یک پیشنهاد به چپ هایی که بیرون از ایران هنوز موفق شده اند چپ بمانند، بکنم و آن اینکه این فرصت تاریخی را از دست ندهند و سریعا به ایران احمدی نژاد بروند، چون واقعا آن چیزی که چپ های ایرانی سالها دوست داشتند در ایران بکنند، همین حالا احمدی نژاد دارد می کند. حداقل به ایران هم نمی روند، از اروپای کثافت سرمایه داری خارج شوند و بروند بولیوی زندگی کنند که لذت سوسیالیزم را تا عمق [...]شان احساس کنند.

معجزه پشت معجزه
                            بیخودی نبود که خواهر فاطمه اره عزیز( معروف به شمسی پهلوون) عنوان معجزه هزاره سوم را به احمدی نژاد داد. خبرهای اقتصادی هفته گذشته نشان داد که ممکن است دولت احمدی نژاد در حوزه سیاست خارجی و انرژی و فرهنگی و سیاسی و اجرایی نتوانسته است به اهدافش برسد، اما در حوزه اقتصاد نیز نتوانسته است به اهدافش برسد. این خبرها را مرور کنیم.
                            بودجه عمرانی افزایش می یابد: احمدی نژاد در سال گذشته ابتدا اعلام کرد که 70 درصد بودجه عمرانی است، یک روز بعد توضیح داد که 30 درصد بودجه عمرانی است و چند ساعت بعد معلوم شد که 14 درصد بودجه عمرانی است. وی قول داد که در سال بعد بودجه عمرانی 20 درصد می شود. امروز دولت اعلام کرد که بودجه عمرانی سال 1386 به اندازه سال گذشته خواهد بود.
                            جایگزینی یورو به جای دلار: دولت دو ماه قبل اعلام کرد که یورو را جایگزین دلار می کند تا بازار دلار را از بین ببرد و آمریکا را نابود کند، از هفته قبل قیمت دلار به نسبت یورو افزایش یافت.
                            افزایش قیمت نفت: دولت پیش بینی کرد که در صورت تصویب قطعنامه شورای امنیت علیه ایران، قیمت نفت تا صد دلار افزایش می یابد، یک روز بعد از تصویب قطعنامه قیمت نفت 9 دلار کاهش پیدا کرد.
                            پیش بینی: ناظران اقتصادی از دولت درخواست کردند که هرکاری می خواهد بکند، فقط پیش بینی نکند.

علت گرانی کالاها کشف شد

Comment

شورای نگهبان و ساعت کار بانکها
                              شورای نگهبان ساعت نه صبح دیروز اعلام کرد که مصوبه مجلس در مورد ساعت کار بانکها قانونی است و باید اجرا شود. اما ساعت ده صبح همین شورای نگهبان در جریان بررسی ساعت کار بانکها به این نتیجه رسید که مصوبه مجلس در مورد تعیین ساعت بانکها مغایر قانون است و تعیین ساعت بانکها در اختیار قوه مجریه است. اما با فرارسیدن بعد از ظهر دیروز همین شورای نگهبان به این نتیجه رسید که مصوبه مجلس هیچ مغایرتی با قانون ندارد و به بانکها 30 روز فرصت داد تا طبق مصوبه مجلس بازگشایی شوند. آگاهان پیشنهاد کردند که مجلس ابتدا لایحه ای در مورد ساعت کار شورای نگهبان و شیوه تصمیم گیری این شورا تصویب کند تا پس از آن شورای مربوطه در مورد مجلس و دولت تصمیم بگیرد.

حمله کنید مسلمونا، ثوابه!
                              در طول هفته گذشته دولت و مشاورین و وزرا و معاونین
                              دولت و اعضای خانواده ایشان اقدام به حملات مختلف به افراد مختلف کردند. شمسی پهلوون، همسر مورد الهام سخنگوی سابق دولت، در کمال خشم و خشونت به هاشمی رفسنجانی و هرنوع فائزه و فاطمه و مهدی و محسن و یاسر و غیره حمله کرده و در نامه خود خواستار قطع همه چیز و نابودی چیزهای دیگر شد. همچنین آقای جوانفکر، مشاور رئیس جمهور نیز به اس ام اس شدیدا حمله کرده و هر چیزی را که به موبایل مربوط شود، عامل گرانی دانست. یک مشاور دیگر احمدی نژاد نیز در اثر رویت پاچه باهنر که مدتی قبل در مورد افزایش گرانی انتقاد کرده بود، به وی حمله ور شده و پاچه مذکور را دچار پارگی و شکاف سیاسی کرد. پزشکان مخصوص ریاست جمهوری پیش بینی می کنند اگر حملات متوقف نشود، پارگی نیز تا هفته آینده تشدید خواهد شد.

لوران، ولیعهد بلژیکی
                              شما فکر می کنید اگر در دنیا مردم رانت خواری کنند چه بلایی سر آنها می آورند؟ در هفته گذشته، لوران، ولیعهد بلژیک متهم به اختلاس 170 هزار یورو شد و این موضوع تمام کشور بلژیک را به هم ریخت. آقای ولیعهد هم به دادگستری احضار شد و در دادگستری به مدت 20 دقیقه توسط پلیس مورد سووال قرار گرفت. دادگاه هم نه یک سال طول داد و نه آبروی او را برد و نه شوخی شوخی پرونده را درز گرفت. سریعا حکم داده شد که وی مقصر است و باید تا دو ماه دیگر 170 هزار یورو پول اختلاس شده را به حساب دولت برگرداند. آیا شما می دانید که چند سال است که شهرام جزایری همین جوری بلاتکلیف ول معطل است و هزار تا پرونده اقتصادی دیگر به شرح ایضا.

می نوازند، دور می زنند، تق و تق و تق
                              یک هفته ای است که نواهایی از جاهایی به گوش مان رسیده و می خوانیم که می نویسند. اگرچه دوست نوازنده ما در انتخاب اعلام کرده بود که دوست ندارد خوشرقصی کند و از این کنایه ها، ولی به هر حال نوشته هایش را می خوانیم و امیدواریم او هم مثل م.ف. که بازتابش گاهی توی چشم ما می خورد، موفق باشد. هزار نفر هم طنز بنویسند کم است. من که واقعا از شرح عکس های این م.ف. واقعا ریسه می روم و غش می کنم و برایش آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم طنز انتخاب هم که خوب است بهتر بشود و قطعا می شود. فقط از خوانندگان عزیزی که برای نوازنده عزیز نظر داده بودند و بعضی شان فکر کرده بودند این یکی آن یکی است، خواهش می کنم به این نکته توجه کنند که شباهت در کار ادبی کاملا طبیعی است، مصاحبه خیالی که من از آن بارها استفاده کرده ام و نویسنده بازتاب هم استفاده کرده، شیوه ای است که توسط همه طنزنویسان استفاده شده است. من هم از دیگران تقلید کرده ام و تلاش کرده ام یک فرم را که مثلا فلان طنزنویس روس نوشته در زبان فارسی به خدمت خودم بگیرم. طبیعتا کسی مانند مرحوم صابری هم به نوعی از دهخدا استفاده می کرد، دهخدا هم از هوپ هوپ( صابر) تقلید کرده بود. این اشکالی ندارد. بالاخره هر اتفاقی بیفتد، ما طنزنویس ها مرجع تقلید همدیگر هستیم. من اعتراف می کنم که تذکره المقامات را که شاهکار زروئی نصرآباد بود، از او تقلید کردم. برای م. ف. بازتابانده دوربرگردانده و برای نوازنده جدید ارکستر انتخاب آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در خنداندن و آگاه کردن مردم موفق باشند. ضمنا یک نوشته هم از دارکوب خواندم که به نقل از اعتماد در گویا گذاشته شده بود و احساس کردم که خوب می نویسد، ولی نفهمیدم روزانه است یا در کدام صفحه اعتماد چاپ شده است. اگر اطلاعی از طنزهای دارکوب پیدا کردم در روزهای بعد برایتان می نویسم. اسمش بود نامه شیرین به فرهاد.

Comment

آنفلوآنزای هسته ای
                                فعلا سیاست خارجی کشور در بحرانی از امیدهای مبهم و نومیدی های روشن دست و پا می زند. از یک طرف به نظر می رسد که احمدی نژاد از هرگونه اظهار نظر در قضایای هسته ای و غیره ممنوع شده، از طرف دیگر احتمال می رود که ایران قصد کوتاه آمدن در مقابل آمریکا و مذاکره را داشته باشد. سویه سوم این است که حجم انتقادات از دولت احمدی نژاد بسیار افزون شده و بعید است در بازگشت این ستاره یگانه تولید بحران برای کشور، حملات منتقدان دولت بسادگی مهار شود. اما، نکته این که به نظر می رسد آنفلوآنزای هاشمی در حال تبدیل به یک اپیدمی سیاسی دارد می شود، خاتمی و کروبی مدتی است که در سکوت بسر می برند. روزنامه کیهان که هر روز در حال غنی سازی احمدی نژاد بود، فعلا یک کلمه هم در مورد انرژی هسته ای حرف نمی زند.

سفر به دیگرسوارکستر عقب مانده های ذهنیمحمود و مورالس
                                اوو مورالس اعلام کرد که فردا با احمدی نژاد یک دیدار دوجانبه خواهد داشت. آگاهان پیش بینی می کنند که احمدی نژاد و مورالس چنین گفتگویی خواهند کرد:
                                محمود: چطوری آقا مورالس؟
                                مورالس: قربانت بشم، تو چقذه کوچیکی؟
                                محمود: تو ارادون همه همی طورن
                                مورالس: آق محمود! می شه یه زحمتی بکشی چنی از ای تراکتورای چاوزه برای مونم بدی؟
                                محمود: ها! هر چی بخوای بهت می دم، فقط می خواستم بدونم تو هنوز کمونیستی؟
                                مورالس: مو؟ ها. مو خیلی کمونیستم. تو مگر کمونیست نیستی؟
                                محمود: من نه، ولی تو هنوز می گی دین تریاک توده هاست؟
                                مورالس: ها، مو هنی می گم. چطور؟
                                محمود: یعنی تو با دین مخالفی؟
                                مورالس: نه، اتفاقا مو با تریاک و کوکائین هم مخالف نیستیم، از شما هم برای همین خوشم می آد.
                                محمود: ولی ما با تریاک و کوکائین مخالفیم.
                                مورالس: نگو رفیق، من و تو و چاوز یه بست کوکائین حسابی بزنیم تموم آمریکا رو می گیریم.

رایس و فتح، ایران و حماسایران و آمریکا صلح می کنند
                                منابع نزدیک به احمدی نژاد شرایط مذاکره با آمریکا را بشرح زیر اعلام کردند:
                                اول: برای حل مشکل ایران و آمریکا، این کشور باید دولت عراق را که خودش روی کار آورده برسمیت بشناسد و بعد از عراق بیرون برود.
                                دوم: دولت آمریکا باید حکومت نظامی در سومالی را متوقف کند.
                                سوم: دولت آمریکا باید به عربستان بگوید که دست از حمایت از سنی های عراق بردارد و از شیعه های عراق حمایت کند.
                                چهارم: دولت آمریکا باید دست ازحمایت از فتح بردارد و از حماس حمایت کند و دولت حماس را تشکیل دهد.
                                پنجم: دولت آمریکا باید با تغییر دولت سینیوره در لبنان موافقت کند و سید حسن نصرالله رئیس جمهور لبنان شود.
                                ششم: دولت آمریکا برای حل مشکل میان ایران و آمریکا باید به فرانسه اعلام کند برج ایفل را از محل خودش به حیاط سفارت ایران منتقل کند که اگر رئیس جمهور ایران به پاریس رفت بتواند در همان حیاط سفارت بالای برج ایفل برود.
                                احمدی نژاد اعلام کرد که در صورت پذیرش این موارد توسط آمریکا، شرایط بعدی را اعلام می کند.

علی موند و حوض زمزم
                                دیپلماسی یکی به راست یکی به چپ در حال پیشروی است. در حالی که احمدی نژاد دارد وسط رفقای سابق وول می خورد، لاریجانی به عربستان رفته است تا در آنجا دست به یک معامله بزرگ بزند. دیروز علی لاریجانی با پادشاه عربستان دیدار کرد... در این دیدار طرفین با هم دست دادند، همدیگر را ماچ کردند، با هم حرف زدند، با هم ناهار خوردند، بعد از ناهار با همدیگر نماز خواندند، سپس برای همدیگر دعا کردند. در این دیدار 34 فنجان چای مصرف شد و طرفین چهار بار سرفه کردند... اما هیچ جزئیاتی در مورد گفتگوهای آنان منتشر نشد.

آمریکا و ایران و کنسولگریدست ها رو سینه، لپ ها آلوچه، هپ!

Comment

Working...
                                X