Announcement

Collapse
No announcement yet.

Armani's Jokes

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Armani's Jokes

*** به يه دونه شلوار لي مي گن: "ليوان ", به دو تا شلوار لي مي گن: "لي لي", به سه تا شلوار لي مي گن: "تريلي", به 4 تا مي گن: "چارلي", به 5 تا مي گن: "لي لي تو تريلي", به 6 تا مي گن:
    "لي لي با چارلي",به 7 تا شلوار لي ميگن: "خيلي"!

*** غضنفر لوله تفنگ رو گذاشته بود روي شقيقه يارو ميگه تكون نخور والا با لگد ميزنمت.

*** فالگير: فردا شوهرتون ميميره! زن: اينو كه خودم ميدونم. بهم بگو گير پليس ميفتم يا نه!

*** وقتي يه زن ميبينه كه شوهرش داره زيكزاك تو حياط ميدوه بايد چيكار كنه؟
    - هيچي , بايد بهتر هدف بگيره و به شليك كردن ادامه بده!

*** یکی تلوزيون سياه سفيد مي خره براي اينكه رنگي بشه ميره بالاپشت بام انتن خونه را رنگ ميزنه

*** يه روز دو تا در با هم ازدواج مي كنن بچه شون مي شه در به در

*** گرگه زنگ خونه شنگول و منگولو مي زنه يكي آيفونو بر ميداره ميگه زنگ طبقه دوم رو بزن

*** يارو ميره ديوونه خونه ميبينه همه تو صف واستادن دارن يكي‌يكي تو يه سوراخه نگاه ميكنن بعد دوباره ميرن ته صف واميسن. يارو كنجكاو مي‌شه ببينه تو سوراخه چه خبره، خودش هم ميره تو صف واميسه و تو سوراخه رو نگاه ميكنه هيچي نميبينه، يه بار ديگه تو صف واميسه بازم هيچي نميبينه،‌ از يكي ميپرسه: شما چي رو نگاه ميكنين؟ من كه هر چي نگاه ميكنم هيچي نميبينم. يارو بهش ميگه: برو بابا دلت خوشه! ما دو ساله داريم اين تو رو نگاه ميكنيم هنوز هيچي نميبينيم، تو ميخواي با دو بار نگاه كردن چيزي ببيني؟!

*** به غضنفر ميگن : با لوستر جمله بساز د ‌ميگه : من 3 تا دختر دارم يكي از يكي لوستر

haha, very nice mersi arman.

Comment

راننده ای که با پوپک گلدره تصادف کرد دیشب اعتراف کرد
      که از اقای شوکت پول گرفته
      --------------------------------------------------------------------
      فرق باطری با زن؟ باطری فقط یک قطب منفی داره ولی تعداد موارد منفی زن قابل شمارش نیست. فرق باطری با مرد؟ باطری اقلا یک قطب مثبت داره ولی مرد هیچ قطب مثبتی نداره
      -------------------------------------------------------------------
      دایی در کدام جام جهانی می تونه گلزنی کنه؟ الف.2010 ب.2050 ج.3000 د. هر موقع مالدیو هم به جام جهانی راه پیدا کنه
      لقمان را گفتند ادب را از که اموختی؟ گفت به تو چه ؟ اشغال عوضی
      ------------------------------------------------------------------
      پسر: بابا فرق حادثه با بدبختی چیه؟ پدر فکر کن ما می ریم شمال یه موج گنده می یاد مامانت رو می بره این حادثه است .ولی اگه یکی بیاد مامانتو نجات بده به این می گن بد بختی
      --------------------------------------------------------------------
      تو شیراز مادر و از دختر نمی شه تشخیص داد تو اصفهان گدا رو از پولدار تو تهرانم دخترواز پسر
      -------------------------------------------------------------------
      خرگوش می ره تو جنگل روباه رو می بینه داره تریاک می کشه می گه اقا روباه این چه کاریه پاشو بدوییم شاد باشیم می رن تا می رسن به گرگه می بینن داره حشیش می کشه خرگوش می گه اقا گرگه این چه کاریه پاشو شاد باشیم بدوییم گرگم پا می شه می رن 3تایی می رسن به شیره می بینن داره تزریق می کنه خرگوش می گه اقا شیره این چه کاریه پاشو بدوییم ورزش کنیم شاد باشیم شیره می پره می خورش گرک و روباه می گن چرا خوردیش این که حرف بدی نزد؟ شیره می گه نه بابا این پدر سگ هرروز اکس می زنه می یاد مارو می دونه
      -----------------------------------------------------------------
      یه روز گلابیه گن می بنده می گه ایول عجب موزی شدم
      ----------------------------------------------------------------
      رشتیه به دوستش می گه یه جا بلدم مشروب می دن شام میدن تریاک می دن اخرشم 30000تومن می دن دوستش می
      گه : کجاست؟ میگه: خودم نرفتم زنم رفته
      ---------------------------------------------------------------
      میدونی فایده این شلوار کوتاه ها که دخترا می پوشن چیه؟ اقایون یه خورده سربه زیر می شن
      قزوینیه می ره پیش روانپزشک می پرسه ببخشید این کودک درونی که می گن کجاست؟
      عناوین برنامه های تلویزیون ایران . شبکه 1 کودکان مظلوم فلسطینی در یک نگاه. شبکه 2 فلسطین و مشکلات ان در خاور میانه. شبکه 3 برنامه اسراییل خره گاو منه. شبکه 4 فلسفه به وجود امدن اسراییل خر ترین رزیم دنیا. شبکه 5 چگونگی تشکیل جنبش حماس. شبکه 6 خبرهای فلسطین و لبنان. شبکه 7 فیلم مسند از زندانهای اسراییل. شبکه 8
      امریکا+اسراییل=یه مشت ادم
      تفاوت شهرداری با صدا و سیما اولی اشغال جمع می کنه دومی اشغال پخش می کنه
      بسیجیه عاشق می شه می ره سی دی خام گوش می کنه
      یه بار به یه 206 صندوق دار می گن چه احساسی داری؟می گه حس می کنم جنیفرلوپزم

Comment

تلويزيون زاگرس اعلام كرد كه: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور كامل هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره، من اين توپ رو نداشتم...!؟
        نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

صادق هدايت؛ بوف کور

Comment

Originally posted by donsaeid View Post
          تلويزيون زاگرس اعلام كرد كه: پايگاه اتمي بوشهر و اصفهان امشب ساعت 24 به طور كامل هوا ميره، نميدوني تا كجا ميره، من اين توپ رو نداشتم...!؟
          LOOOOOOOL
          toam mordi baraye in chiza

Comment

eyval bahal boood

MAHSA

[/CENTER]

Comment

- هویجه با بچش تو خیابون می رفتن یهو بچه هویج می زنه زیر گریه مامانش می گه چیه؟ بچه می گه مامان مامان آب هویج دارم.
              --------------------------------------------------------------------------
              - سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، كه تركش موجب بي مدركي است و به كلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي كه آغاز ميشود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سالي دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ، از جيب و جان كه بر آيد ، كز عهده خرجش به در آيد

- به ترکه مي گن برو يه کيهان (روزنامه) بخر و بيا.ده دقيقه بعد با يه خر برمي گرده! مي گن اين چيه رفتي گرفتي؟! مي گه کيهان نداشت همشهري گرفتم
              -------------------------------------------------------------------------

- به تركه ميگن با بقيه جمله بساز ميگه ما ديشب پيتزا خورديم... بهش ميگن پس كو بقيش؟ ميگه تو يخچاله!!

- سه تا ترک ميخواستن حکم بازي کنن يه نفر کم داشتن .. يکيشون ميره دم پنجره ميبينه غضنفر پايين واستاده و دستش هم تو جيبشه . ميگه: آهاي غضنفر بازي ميکني؟ ميگه نه دارم ميخارونمش

- سوال کنکور افغانستان: کفتر از کجا می آید؟
              ۱)از پایین مي آيد . ۲)از بالا مي آيد ۳)از بالا با زاویه ۹۰ درجه مي آيد ۴) اصلا نمی آید .
              اطلاعات : شتاب 1m/s

زود باش اگه بلد نیستی بگو تا از یه افغانیه دیگه بپرسم؟

- سوال کنکور ایران : .........بی تو سردمه.
              ۱)پتو ۲) آرش ۳)بخاری ۴)لحاف

- اي كساني كه با چراغهاي خاموش چت ميكنيد هوشيار باشيد كه خداوند شما را رسوا خواهد كرد ! آيه ي 25 سوره ي ياهو

- ترکه مي گه عجيبه ! مي گن چي ؟ مي گه 100 هزار نفر تماشا چي ، 22 تا بازيکن ، 3 تا داور ، مي گن خوب اين کجاش عجيبه ؟ مي گه بين اين همه آدم گنجشکه چرا رو سر من بايد برينه ؟

- جوايز بانك بسيجيان : 1000 فروند تانک ذوالفقار ،بليط سفره پياده به مرقد آقا به 5000نفر ،99 تسبيح 99 دانه به 100نفر ،100 عدد جانماز به 99 نفر. 200 متر چفيه به 400نفر و هزاران جايزه ديگر، هر 5 ميلي متر ريش در هر روز يک امتياز

- يه تركه سوار سمند ميشه مي بينه يه زنه بهش ميگه: لطفا در خودرو را ببنديد. تركه ميگه: خوب بستم حالا بيا بيرون جيگر

- بنیامین جدید : شركت ... خلوت ... منشی ... خوشگل ... باحال ... نمیای ... نمیای .... نمیخوای

- روي برگ نوشتم که... دوستت دارم ... ولی تو مثل بز خورديش!!

- یارو اسم بچش رو ميزاره sms ميگن چرا اين اسم رو گذاشتی؟ ميگه از پيام که با کلاس تره !!

- قزوینیه كيسه برنج مي خره بازش مي كنه ميگه پس حميدش كو؟؟؟؟

- بچه هه به دنیا میاد یه دستش مشت بوده مشتشو باز می کنن می بینن توش قرص ضد حاملگیه

- رفیق غضنفر بابا ش مرده بوده هی بی تابی میکرده .دوستاش بهش میگن برو دلداریش بده.میره پیشش میگه: ناپلون رو که میشناسی؟ اینهمه جنگ و فتوحات کرد اخر مرد.انیشتنم که میشناسی؟اینهمه کشف و اختراع کرد اخرش مرد.بابای تو که هیچ گهی نبود تو اینقدر براش بی تابی میکنی

- غضنفر داشت دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم

- يك بسيجي خونه خالي پيدا مي كنه دوست دخترش رو میبره 3 ركعت نماز جماعت مي خونن

Comment

زندگی چیه ؟ زندگی عشقه، عشق چیه ؟ عشق بوسیدنه، بوسیدن چیه ؟ بیا اینجا بهت بگم!!!
                ............ ......... ......... ......... ......... ......... .
                مصارف مهم اس ام اس در ايران : 1-پيغام هاي اورژانسي ( سر رات که داري مياي 2تا بربري بخر) 2- اطلاعات رساني( سر جلسه امتحان)" جيم درسته الاغ!" 3-پيغام هاي عاشقانه: "عزيزم ،قبل از خواب به ياد من مسواک بزن !" 4-جلوگيري از خشونت :"بدهکار محترم !اگه اين جا بودي خرخرتو مي جوييدم "! 5-فرستادن جوک :"يه روز يه يارو مي ره سربازي ،دور کلاش قرمزی
                به يه ترکه ميگن تو چرا ريش نداري ميگه اخه من به مامانم رفتم
                يه معتاد 2 تا سيگار تو دهنش گرفته بود داشت ميكشيد ازش ميپرسن چرا 2 تا سيگار ميكشي ميگه يكي واسه خودم يكي هم از طرف دوستم كه زندونه بعد از يه مدتي ميبينن همون معتاد يه دونه سيگار ميكشه بهش ميگن حتمادوستت از زندان ازاد شده ميگه نه خودم ترك كردم
                يه ترکه ميره خواستگاري باباي عروس بهش ميگه اون گلی که زدي به يقت خارش اذيتت نميکنه ترکه ميگه خارش که نه ولي گلدونش که تو لباسمه بیچارم کرده
                حوا وقتی زن آدم شد5 تا شانس نسبت به بقیه زنهای الان داشت 1.مادر شوهر نداشت 2.خواهر شوهر نداشت 3.هوونداشت 4.جاری نداشت 5.شوهرش آدم بود
                نتيجه جالبي به دست آمد از اين قرار سوال : نظر خودتون رو راجع به راه حل كمبود غذا در ساير كشورها صادقانه بيان كنيد؟ و كسي جوابي نداد... چون در آفريقا كسي نمي دانست غذا يعني چه؟ در آسيا كسي نمي دانست نظر يعني چه؟ در اروپاي شرقي كسي نمي دانست صادقانه يعني چه؟ در اروپاي غربي كسي نمي دانست كمبود يعني چه؟ در آمريكا كسي نمي دانست ساير كشورها يعني چه؟؟؟؟
                شباهت مردا با خط تالیا: خیلی ارزونن... زیاد اعتبار ندارن... دل خوش کنونن... کلاستو اساسی میارن پایین... مال بد بیخ ریش صاحبشه... ( با پوزش از خدمت آقایون !!!! )
                کشتي درحال غرق شدن بود . ناخدا فرمان خروج از کشتي را صادر کرد . مردها براي خروج هجوم آورده بودند. ناخدا مانع خروج مردها شد و گفت: خجالت بکشيد حق تقدم با زنان است . زنان بسيار خوشحال شدند و ضمن تشکر از ناخدا به خاطر رعايت حق خانم ها يکي يکي از کشتي خارج شدند... پنج دقيقه بعد ناخدا گفت : آقايان بفرمائيد پياده شويد کوسه ها به اندازه کافي سير شدند
                تركه از تاكسي پياده ميشه درو محكم مي بنده مي گه Pedar Sag خودتي. راننده مي گه من كه چيزي نگفتم. تركه مي گه بعدا كه مي گي
                دو تا باجناق سوار خر بودند ، يکي از اونها بر عکس نشسته بود ، پرسيدند ، تو چرا بر عکس نشسته اي ؟ گفت : پشت خر (ک) را ديدن بهتر از پشت گردن باجناق را ديدن است
                خرج كن ولي اصراف نكن. عاشق شو ولي ديوانگي نكن. اسوده باش ولي بيخيالي نكن . حرف بزن ولي وراجي نكن. دوستت دارم........... ولي پورو نشو
                روش کوزه اي : همان روش قرن هاي قديم که دختر کوزه به دوش به سمت رودخانه مي رفت پسر به کوزه مي خوره کوزه بشکست و بعد چنين گفته اند که : اگر با من نبودش هيچ ميلي ... چرا ظرف مرا بشکست ليلي نتيجه گيري : بحران ازدواج حال حاضر بخاطر لوله کشي شدن آبه . ?ـ روش عرفاني : چهل شبانه روز جلوي خونه رو آب و جارو ميکني و ده تا شمع روشن مي کني شکلات بين مردم تقسيم مي کني تا مرد آرزوهات بياد. نتيجه گيري : در صورت کمبود شمع مي تونين فانوس هم روشن کنين .
                ترکه داشته نوار خالي گوش ميكرده گريه ميكرده ميگن چرا گريه ميكني؟ميگه دلم واسه خوانندش ميسوزه لال بوده
                به اندازه همه وجودم مي خوامت
                .
                .
                .
                .
                جانباز 99%

Comment

يه تركه راديولوژيست مي شه يه مریض مياد جواب عكسشو بگيره بهش مي گه يه دنده سمت راست قفسه سينتون شكسته كه من تو فتو شاپ واستون درستش كردم

تركه با گوسفنداش دعواش ميشه ، واسه چرا مي بردشون چمن مصنوعي

تركه ميره پارتي
                  مي خونه : مي خوام با بوسه گل لبهاتو پرپر كنم
                  يكهو بسييجيا مي ريزن تو پارتي
                  تركه ادامه مي ده: گلهاي پرپر شده رو هديه به رهبر كنم

ترکه فيلم جنگي ميبينه. آخر فيلم که تموم ميشه جو ميگردش سينه خيز ميره تلويزيون را خاموش ميکنه.

خبرنگار از تركه مي پرسه نظر شما درباره اينكه اين كوچه اسفالت نيست چيه؟؟
                  تركه ميگه:به نام خدا و با عرض سلام خدمت دست اندركاران صدا وسيما و با عرض
                  سلام ويژه خدمت مقام معظم رهبري و خانواده معظم شهدا وجانبازان و ايثارگران ,
                  من بچه اين محل نيستم

به تركه مي گن سفره حج چطور بود مي گه عالي ،خيابوناش تميز ، برجاش بلند ، ماشينا همه اخرين مدل يه جاي ديدني هم داشت كه خيلي شلوغ بود من نرفتم

از يارو ميپرسن : " ربنا آتنا في الدنيا حسن و في الاخره حسن و قنا عذاب النار " يني چي ؟! ميگه يعني " اين دنيا خوبه حسن ولي آخرت خيلي خطرناکه حسن

به تركه ميگن در و ببند هواي بيرون سرده..ميگه: مثلا اگه من در و ببندم هواي بيرون گرم ميشه؟؟

ترکه داشته با يه خره تخته نرد بازي ميکرده
                  بهش ميگن چرا داري با خر بازي ميکني
                  ترکه ميگه : همچينم خر نيست , دو هيچ جلو ههِ . . .!

به ترکه ميگن علامت ! يعني چي؟
                  ميگه:شاشيدن ممنوع،حتي يک قطره

ترکه ميره مشهد ميرسه نقاره خونه داد ميزنه ميگه آقا چند چندن؟؟

ماره ميره تو حموم زنونه همه زنا جيغ ميزنن
                  ماره ميگه نترسيد، منم کبري

تركه ميره خارج بهش ميگن اسمت چيه ؟
                  ميگه : sun god between two waters gold shit dear wife
                  ميگن : به فارسي بگو
                  ميگه :شمس الله ميان دو آبي زرگنده زنجاني

ترکه تو جاده داشته رانندگي ميکرده ، يهو ميبينه يه کاميون داره از روبروش مياد ، ميزنه رو ترمز ميبينه ترمزش نميگيره ، رفيقشو صدا ميکنه ميگه : اصغر اصغر پاشو تصادفو ببين

Comment

تركه به يه دختره ميگه با من ازدواج ميكني
                    دختره ميگه من لزبينم
                    تركه ميگه يعني چي؟؟
                    دختره ميگه يعني دوست دارم با دختر سكس داشته باشم
                    تركه ميگه
                    اا منم كه لزبينم

ترکه به دوست دخترش ميگه مياي خونمون؟؟ دختره ميگه ميترسم!! ترکه ميگه: ترس نداره، مياي نيم ساعت حرف ميزنيم بعد لباستو ميپوشي ميري

اصفهانيه خونش آتيش ميگيره ، اس ام اس ميده آتش نشاني ميگه به اين شماره اي که افتاده زنگ بزنين تا آدرسمو بدم

يه روز به يه رشتيه ميگن بدو تو باغت دارن به زنت تجاوز ميکنن
                    رشتيه ميگه : آاوووووووووووووووووو... ۴ تا درختو اسمشو گذاشتي باغ؟؟

از ترکه مي پرسن نظرت درباره بند گردنيه موبايل چيه ؟ ميگه خيلي خوبه . فقط موقع شارژ چند ساعتي آدمو علاف ميکنه

تو تبريز حكومت نظامي بوده، سروانه به سربازش ميگه تو اينجا نگهباني بده، از هفت شب به بعد هركيو تو خيابون ديدي در جا بزنش. حرفش تموم ميشه، تا مياد سوار ماشين بشه، صداي گلوله مياد . برميگرده ميبينه سربازه زده يك بدبختي رو كشته! داد ميزنه: احمق! الان كه تازه ساعت پنجه! سربازه ميگه: گربان آخه اين يك آدرسي پرسيد كه تا نه شب هم پيداش نميكرد

پسره به دختره ميگه : چقدر امشب خوش بگذره ، سه تا بليط سينما گرفتم !
                    دختره ميگه : چرا سه تا ؟ من و تو که 2 نفر بيشتر نيستيم ؟
                    پسره ميگه : نه ، سه تا بليط گرفتم واسه بابا و مامان و داداشت

به تركه مي گن چرا نماز نمي خوني؟ مي گه حفظم براي چي بخونم

ترکه مي ره مسابقه رو خواني قرآن .. سوره "بني اسراييل" بهش مي خوره انصراف مي ده.

چوپان دروغگو ميميره شب اول قبر بهش ميگن اسمت چيه؟ ميگه دهقان فداکار !!!

به ترکه ميگن ۱۲ امام رو ميشناسي؟ ميگه آره. ميگن خوب نام ببر؟ ميگه اونجوري که نه . اگه ببينمشون ميشناسم !

ترکه از دوستش ميپرسه عميق ترين ، طولاني ترين و محکم ترين لبي که گرفتي کي بود؟ ميگه يه دفعه لبم رفت تو لوله جارو برقي ....

يه ترکه نوار نوحه ميخره زود ميزنه آخرش ببينه شام ميدن يا نه ؟؟؟

آمريكائيه داشته تو دريا غرق ميشده هي داد ميزده هلپ هلپ. تركه سوار قايق از اونجا رد ميشده ميگه به جاي انگليزي برو شنا ياد بگير !!!
                    ترکه مي ره آزمايشگاه با پرستاره دعواش مي شه ميگه اصلا ادرارم رو بدين مي خوام برم

تركه مي ره دكتر ميگه آقاي دكتر به نظر شما من 100 سال عمر مي كنم؟دكتر ميگه:سيگار مي كشي؟ميگه:نه.عرق؟نه.ترياك؟نه.غذاي چرب؟نه.خانم بازي؟نه. دكتر ميگه:پس مي خواي 100 سال زنده بموني چه غلطي بكني؟
                    تركه تو مشهد بچش گم ميشه نذر ميكنه و ميگه : يا امام رضا دستم به دامنت، بچه ام پيدا بشه ، ديگه غلط كنم بيام مشهد

معلمه سر کلاس ميگه هرکس خنگه از جاش بلند بشه.يه شاگرده بلند ميشه ميگه :
                    آقا بخدا ما خنگ نيستيم فقط خواستيم شما تنها نباشيد

به تركه ميگن شما آشغالاتون رو تو چي ميريزيد ميگه لاي نون ميگن لاي نون؟ ميگه نميدونم لاي نون يا ناي لون

يه دکتر اصفهاني زنش ميميره روي سنگ قبرش مي نويسه :
                    آرمگاه زري همسر دکتر رحيمي مختصص زنان و زايمان، مطب: خيابان جلفا کوچه سوم پلاک 20 ساعات پذيرايي: 16 الي 21

مگسه دور سر ترکه وز وز مي کرده ، ترکه مي گه : برو جون مادرت ...الان برامون يه جوک درست مي کنن

ترکه توي يه مانور از هواپيما با چتر ميپره پايين چترش باز نميشه
                    ميگه خب خدا رو شکر که اين فقط يه مانوره

به يارو مي گن اگه وسط اقيانوس يه کوسه بيفته دنبالت چيکار مي کني
                    ميگه ميرم بالا درخت ميگن وسط اقيانوس درخت نيست که خرهِ
                    ميگه مجبورم مي فهمي مجبورم مجبورم

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

تركه داشته زنش رو به زور ميكرده تو يخچال، ازش ميپرسن داري چي كار ميكني؟ ميگه: ميخوام فاسد نشه!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يه پيره ميگه:پيري پنج تا عيب داره اولش فراموشيه بقيه اش را هم يادم نيست
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              - اگه اين روزا حس كردي توي قلبت بجاي صداي "تاپ تاپ "صداي اره و تيشه مياد نترس! مريض نشدي "من دارم توي دلت واسه خودم يك كلبه مي سازم"
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يه روز تركه اكس مي خوره مبحث رياضي حل مي كنه
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به يكي ميگن با بنزين جمله بسازميگه
                              خوش بحال شما كه سوار بنزين
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              الناز 7/7/2007 آموزگا ر : چهار حيوان پستاندا ر را نام ببر .
                              شاگرد : سه ميمون و يك پلنگ .
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              از تركه مي پرسن چه نوني دوست داري ؟مي گه لواش ..سنگك..تافتونو....
                              مپرسن پس بربري چي..؟
                              مي گه پس فكر مي كني ما اينارو با چي مي خوريم......؟
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يك روز ترك به پسرش ميگه تو صاحب يك برادر شدي پسره ميدوه بره باباش ازش ميپرسه كجاميري ميگه ميرم به مامانم بگم
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يه فارسه اين قدر به دوست دخترش نامه مي ده كه آخرش دختره با پستچي اجدواج مي كنه.
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              بدليل بالا رفتن قيمت سكه خانم ها به فكر اجرا گذاشتن مهريه هستند . آقايان عزيزآيا به اين فكركرده ايد كه ديه ارزانتر از مهريه است
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به تركه ميگن:درباره بنزين يه جمله بگو
                              ميگه:آهاي بي وفا ديكه دوستم نداري
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به يكي ميگن اذون(اذان) بگو. ............ ......... ......... ميگه از يه نگاه شرع شد!!!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              تركه ميخواد زير دريايي امريكايي هارا غرغ كنه ميره در ميزنه فرار ميكنه
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              تركه با کت و زير شلواري تو خونشون نشسته بوده. ازش مي*پرسند: واسه چي تو خونه كت پوشيدي؟ ميگه: آخه شايد مهمون بياد! ميپرسن: پس چرا ديگه زير شلواري پوشيدي؟! ميگه: خوب شايد هم نياد!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              تو اردبيل به مناسبت ميلاد امام علي به همه ي اونهايي كه اسمشون ميلاد بود جايزه دادن!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              ترکه تو خيابون به يه نفر ميگه: ببخشيد، من شما رو تو دوبي نديدم؟ يارو ميگه: نه، من تا حالا دوبي نرفتم. ترکه: خوب من هم نرفتم، حتما دو نفر ديگه بودن
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              1386 ليتر بنزين مهريه ات مي كنم اگر قبول كني .
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به تركه مي گن U.S.A مخفف چيه؟ مي گه: يوم الله سيزده آبان !!!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به غضنفر ميگن :ميدوني به نفت ميگن طلاي سياه؟ تركه فرداش يه 20 ليتري ميندازه گردنش!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              دوستت ندارم به اندازه اقيانوس چون يه روز تموم ميشه,دوستت ندارم به اندازه خورشيد چون يه روز غروب ميكنه,دوستت دارم به اندازه روت كه خيلي زياده.برو بالاي پشت بوم صورتت رو بگيرسمت باد واستا يه بوس فرستادم بگيرش
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يك عرب ميره جهنم دمپايشو پرت ميكنه توي بهشت به خدا ميگه برم دمپايمو بيارمتركه جورابه تنگ ميشه پاشنشوميخابونه...
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              دوست دحتر تركه بهش ميگه من ايدزيم تركه ميگه اه منم تبريزيم
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              (يه تركه سفره ي دلشو براي دوستش باز مي كنه توش پر از نون بربري بوده)
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يه روز از تركه مي پرسند : اون چيه كه زرده كجه موزه ؟؟ جواب مي ده : جوجه
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              به تركه ميگن بنز بهتره ياپژو
                              ميگه ياپژو
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              ميدوني بني*آدم اعضاي يكديگرند يعني چي؟ يعني مثلا تو جيگر مني...
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              از تركه مي پرسن خواص نوشابه چيه؟ مي گه آب و گاز داره ولي برق و تلفن نداره
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              تركه يه مگس ميگيره, بهش ميگه بپر..مگسه ميپره. مگس رو ميگره يه بالشو ميكنه, بش ميگه بپر..مگس به زور ميپره. باز مگس رو ميگيره اون يكي بالشم ميكنه, بش ميگه حالا بپر..مگسه نيمپره. بعد تركه ميگه حالا ما نتيجه ميگيريم كه وقتي بالهاي مگس رو بكنيم . مگس كر ميشه !!!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              مهريه جديد: 1386 ليتر بنزين سوپر!
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              1
                              2
                              3
                              4
                              5
                              6
                              7
                              8
                              9
                              10
                              11
                              12
                              13
                              14
                              15
                              16
                              17
                              18
                              19
                              20
                              واسه امروز بسه فردا باهات الفبا كار مي كنم
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              يه اصفهاني كارت اينترنتش تمام مي شه مي زارش توي اب جوش
                              -+-+-+-+-+-+ -
                              اگه بنزين كوپني شده زياد ناراحت نيستم چون از اين به بعد قدر تو را بيشتر ميدونم و حد اقل براي رفتن به مزرعه سوار تو ميشم الاغ جونم

Comment

Working...
                              X