Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• سه پسر جوان كه با ربودن دختر 19 ساله اي او را مورد تعرض قرار داده بودند در رديابي هاي مأموران مبارزه با جرايم جنايي استان همدان به دام افتادند.

بنا به اين گزارش، عصر روز سه شنبه ۱۹ ارديبهشت ماه دختر جواني با مراجعه به اداره آگاهي همدان در حالي كه وحشت زده بود گفت: امروز سه پسر جوان كه يكي از آنها قبلاً با من دوست بود به بهانه گردش و تفريح مرا سوار خودروشان كردند و پس از آن كه از شهر خارج شديم در روستاي كيشين مرا مورد اذيت و آزار قرار دادند.

با شكايت اين دختر به دستور سرگرد اسماعيل قلعه اي رئيس اداره مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي همدان اكيپي از مأموران تجسس هاي خود را آغاز كردند.

مأموران در نخستين اقدام با راهنمايي هاي دختر جوان مخفيگاه يكي از آدم ربايان را در حوالي تپه حاج عنايت رديابي و صبح روز گذشته وي را دستگير كردند.

متهم پس از بازداشت به ربودن دختر جوان و تعرض به وي اعتراف كرد. با اعتراف متهم مأموران دو همدست ديگر وي را بازداشت كردند.

به گزارش خبرنگار ما، با دستگيري سه پسر متجاوز به دستور بازپرس شعبه اول دادسراي همدان آنها با قرار بازداشت جهت ادامه تحقيقات در اختيار مأموران قرار گرفتند

Comment

• سه تن از مردان آهنين ايران با سازماندهي شبكه سرقت به شناسايي خانه هاي فساد مي پرداختند و از زنان خياباني پول و جواهرات مي دزديدند.

اين سه مرد قوي هيكل كه بارها جلوي دوربين فيلمبرداري به رقابت در مسابقه مردان آهنين پرداخته اند با توجه به شخصيت ضد اجتماعي طعمه هاي خود تصور نمي كردند آنان نزد پليس به طرح شكايت دست بزنند.

بنا به اين گزارش، روز ۲۳ تيرماه سال ۸۴ زني با مراجعه به دادسراي امور جنايي تهران ادعا كرد چند مرد قوي هيكل به خانه اش حمله كرده و با اذيت و آزار وي پول و جواهراتش را دزديده اند.

وقتي با دستور داديار جنايي تيمي از مأموران اداره پنجم پليس آگاهي تهران براي رديابي مردان قوي هيكل وارد عمل شدند و هنوز رد پايي به دست نياورده بودند كه با زورگيري هاي مشابه ديگري مواجه شدند.

وقتي مشخص شد اين شبكه به چند خانه فساد ديگر نيز حمله كرده اند، تجسس ها مشخص كرد آنان ابتدا با شناسايي زنان خياباني با آنان رابطه دوستي برقرار مي كنند سپس در نقشه ماهرانه اي به بهانه برقراري رابطه شيطاني وارد خانه هاي فساد شده و دست به زورگيري مي زنند.

اين تحقيقات نشان داد، زورگيران هيچ نقابي به صورت نمي زدند و در اجراي نقشه سرقت ابتدا دستان، پاها و دهان طعمه هايشان را مي بستند و اقدام به سرقت و اذيت و آزار آنان مي كردند.

پيراهن مردان آهنين

در حالي كه تيم تحقيق با ۱۱ زورگيري مشابه از سوي مردان قوي هيكل مواجه شده بودند و ردپايي از سارقان در دست نداشتند، يكي از زنان در خياباني واقع در مركز تهران با ديدن پسري تنومند وي را شناسايي كرد.

اين زن وقتي پليس را ديد هراسان نزد مأموران رفت و خواست پسر جوان را كه ساك ورزشي در دست داشت بازداشت كنند، زماني كه پليس به سمت پسر تنومند حركت كرد وي با جا گذاشتن ساك ورزشي اش پا به فرار گذاشت و نخستين سرنخ به دست كارآگاهان افتاد.

تيم تحقيق با بررسي ساك ورزشي، پيراهني كه آرم مردان آهنين داخل آن بود را به دست آوردند و با جست وجو در اطراف محل فرار پسر تنومند به باشگاهي رسيدند و در بازجويي از صاحب باشگاه كه شنيده مي شد جوان فراري برادرش است پي بردند وي بارها در مسابقات مردان آهنين شركت كرده است. بدين ترتيب، متهم از سوي پليس شناسايي شد و كارآگاهان موفق شدند وي را بازداشت كنند و پرده از جزئيات يك شبكه زيرزميني بردارند.

اين جوان كه در فهرست مردان آهنين است در تحقيقات به كارآگاهان گفت: من به همراه دو تن ديگر از مردان آهنين از تابستان سال گذشته دور هم جمع شديم و تصميم گرفتيم به زورگيري از خانه هاي فساد دست بزنيم.

وي افزود: «قصد ما سرقت پول و جواهرات بود و چون تصور مي كرديم زنان خياباني از ترس افشاي كارهايشان شكايت نخواهند كرد و پليس نيز دنبال چنين پرونده هايي نخواهد رفت با خيال راحت وارد خانه هايشان مي شديم و دست به سرقت مي زديم.»

با اعترافات اين مرد آهنين وقتي پليس فيلم ويدئويي مسابقات مردان آهنين كه در ايام عيد ۸۵ پخش شده است را به چند مالباخته نشان داد آنان در بين شركت كنندگان در مسابقه يكي از آنان را شناسايي كردند.

عمليات غافلگيرانه

كارآگاهان اداره پنجم پليس آگاهي تهران با توجه به اينكه تجسس ها نشان مي داد اين متهم نوچه هايي دارد و عمليات غافلگيرانه را در برنامه خود قرار دادند و با هماهنگي گشت هاي ويژه پليس و يگان هاي عملياتي از ساعت ۱۶ عصر سه شنبه ۱۹ ارديبهشت ماه سال جاري تا ۱۹ غروب به مدت سه ساعت در جنت آباد به اقدامات عملياتي و اطلاعاتي دست زدند و توانستند اين مرد آهنين را كه يكي از نامداران مسابقات است، به دام اندازند.

صبح ديروز - چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ماه - دو مرد آهنين در شعبه دوم دادياري تحت بازجويي قرار گرفتند و اقرار كردند كه همراه يكي ديگر از دوستانشان دست به زورگيري زده اند.

بنا به گزارش خبرنگار جنايي ما، پليس در حال حاضر رديابي مرد آهنين فراري اين شبكه را كه هيچ ارتباطي با انجمن قويترين مردان ايران ندارند و به طور مخفيانه و خودسرانه به چنين زورگيري هايي دست مي زدند، در برنامه ويژه خود قرار داده است

Comment

• يك مرد، براي سلطه به زن آشنايي، او را با خوراندن آبميوه بي هوش كننده به خانه اي كشاند و به فيلمبرداري مبتذل از وي پرداخت.

اين زن كه تكنسين بيمارستان است وقتي ديد مرد آشنا با اخاذي ميليوني از وي مي پردازد. نزد پليس رفت و خواستار دستگيري او شد.

بنابه اين گزارش زن جوان وقتي در برابر بازپرس قيصري از شعبه ششم دادسراي امور جنايي تهران قرار گرفت، گفت: آذرماه، مردي در مراجعه به بيمارستان با من آشنا شد و با شماره تلفني كه بين ما رد و بدل شد طرح دوستي ريختيم، او ادعا كرد ليسانس حقوق دارد و در يكي از ارگان ها كار مي كند. بخاطر اينكه به رفتارهايش شك داشتم تحقيق كردم و پي بردم او زنش را طلاق داده و از او دو بچه دارد.

وي افزود: «وقتي خودش تأييد كرد به من دروغ گفته است خواستم من را فراموش كند اما دست از سرم بر نداشت، او تعقيبم مي كرد تا اينكه قرار گذاشتيم همديگر را ببينيم و آخرين قول و قرارهايمان را بگذاريم، وقتي سوار خودرويش شدم و براي من آبميوه خريد نمي دانستم چه نيت شومي دارد، خيلي زود بي هوش شدم و زماني به هوش آمدم كه او نقشه اش را عملي كرده بود و از من فيلم مبتذل تهيه كرده بود.

اين زن ادامه داد: سي دي اين فيلم را به من داد و خواست هركاري مي خواهد انجام دهم، تهديدم كرد كه سي دي را پخش خواهد كرد، يكبار از من يك ميليون تومان پول گرفت، بارها به شيشه پنجره، اتاقم سنگ پراني كرد، خيلي كوتاه آمدم، مجبورم براي خارج شدن از خانه همراهي داشته باشم، او سايه به سايه در تعقيب من است و چون ديدم تهديداتش جدي تر مي شود تصميم گرفتم در دادسراي امور جنايي تهران شكايت كنم

Comment

• عامل يك جنايت خانوادگي كه در آن مردي همسرش را با ضربات چكش از پاي درآورده بود، دستگير شد.

اين مرد 45 ساله به دنبال بروز اختلافاتي با زنش او را به قتل رسانده و متواري شده بود. ماجراي اين جنايت هنگامي فاش شد كه دختر خانواده با گذشت يك سال وقتي از انگلستان به ايران بازگشت، هيچ كس را در خانه شان نديد و آنجا را به يكي از بستگانش اجرا داد.

بنابه اين گزارش، مستأجر جوان پس از اجاره خانه در حوالي ميدان جمهوري تهران با ديدن برآمدگي قسمتي از ديوار اتاق خواب تصميم به ترميم آنجا گرفت.

هنگامي كه كارگران سرگرم تخريب ديوار براي بازسازي آن قسمت بودند ناگهان با اسكلت زني در ميان گچ و آجر ديوار روبرو شدند.

آنان كه از اين اتفاق وحشت زده شده بودند، صاحبكار خود را در جريان ماجرا قرار دادند. اين مرد بلافاصله مأموران را در جريان پيدا شدن اسكلت زن ناشناس در ميان ديوار قرار داد.

مأموران پس از حضور در محل حادثه به بررسي ماجرا پرداختند در جريان اين تحقيقات دختر جواني كه خانه را به اين مرد اجاره داده بود مورد تحقيق قرار گرفت.

وي در اين باره گفت: مادرم كه «صغرا» نام داشت چند سال پس از تولد من، به دنبال بروز اختلافاتي با پدرم از او طلاق گرفت و به عقد پسر جواني درآمد كه 15 سال از خودش جوانتر بود.

من نيز پس از گذشت مدتي براي ادامه تحصيل به كشور انگلستان رفتم. ما با هم به صورت تلفني ارتباط داشتيم و از احوال هم جويا مي شديم تا اينكه از اوايل سال 1380 ديگر كسي به تماس هاي من جواب نداد.

من كه نگران شده بودم سعي كردم از طريق بستگان و آشنايانم در ايران در اين باره اطلاعاتي بدست آورم ولي هيچ كس اطلاعي از سرنوشت مادرم و شوهرش نداشت تا اينكه پس از گذشت يكسال تصميم گرفتم خود به ايران بيايم. وقتي به ايران آمدم كسي در خانه را به رويم باز نكرد.

پس از آوردن قفل ساز و باز كردن در مشاهده كردم تمام خانه را خاك گرفته و كسي در آنجا ساكن نيست. وضعيت ظاهري خانه مان طوري بود كه انگار از مدت ها قبل كسي به آنجا سرنزده بود.

از همسايه ها شنيدم كه يك سال قبل پدرم تمام وسايل خانه را بار كاميون زده و به مكان نامعلومي رفته است. ولي هيچ يك از آنها از مادرم اطلاعي نداشت.

من كه نگران سرنوشت آنها بودم ابتدا تصميم گرفتم خودم به جست وجوي آنان بپردازم ولي وقتي پس از تلاش هاي بسيار از اين كار ناموفق ماندم، براي رديابي آنها از پليس كمك خواستم براي اين منظور با مراجعه به پليس آگاهي آنان را در جريان سرنوشت ابهام آميز خانواده ام قرار دادم.

ازسوي ديگر چون خانه خالي بود، آنجا را به يكي از بستگانم كه تازه ازدواج كرده بودند اجاره دادم كه اين حادثه اتفاق افتاد. از آنجايي كه پليس احتمال مي داد اسكلت پيدا شده متعلق به مادر اين دختر باشد، تجسس براي رديابي پدر خانواده را آغاز كردند.

به دستور قاضي دادگاه جنايي تهران اسكلت پيدا شده براي انجام آزمايش هاي تخصصي به پزشكي قانوني تهران انتقال داده شد. آنان پس از بررسي هاي علمي و تخصصي خود اعلام كردند قرباني حادثه براثر اصابت ضربات جسم سخت به سرش از پاي درآمده و از مرگ او بيش از يك سال مي گذرد.

با بدست آمدن اين اطلاعات فرضيه قتل «صغرا» قوت بيشتري گرفت و پليس در تجسسهاي خود توانست رد مرد فراري را در يكي از محله هاي شهر كرج بدست آورد.

مأموران وقتي خانه مورد نظر را به محاصره خود درآوردند، در تحقيقات نامحسوس خود متوجه شدند كه اين مرد كه «موسي» نام دارد مدتي قبل آنجا را ترك كرده و به مكان ديگري اسباب كشي كرده است.

درحالي كه تحقيقات پليسي درباره رديابي محل پنهان شدن اين مرد ادامه داشت مأموران گشت آگاهي تهران نيمه شب 19 ارديبهشت ماه سال 85 در منطقه آزادي تهران به يك خودروي سواري مظنون شده و دستور توقف آن را دادند.

وقتي راننده ميانسال خودرو براي تحقيقات به آگاهي تهران انتقال داده شد، پرده از ماجراي قتل همسرش كه 5 سال قبل اتفاق افتاده بود برداشت.

وي در اعترافات خود به مأموران آگاهي گفت: نيمه شب يكي از روزهاي خردادماه سال 80 بود كه بر سر مسائلي با همسرم اختلاف پيدا كرده و با هم به جروبحث پرداختيم.

در جريان اين مشاجره ناگهان عصباني شده و با چكشي كه در خانه بود ضرباتي به سرو صورت او وارد كردم. وقتي ديدم او بي حال روي زمين افتاد، تصميم گرفتم براي فاش نشدن راز جنايتي كه مرتكب شده بودم جسد را در داخل خانه دفن كنم.

به همين دليل آن را در ميان شكاف دو لايه ديوار اتاق خواب قرار دادم و روي ديوار را كاملاً با گچ و آجر و سيمان پوشاندم.

وي ادامه داد: پس از رفتن به كرج، به عنوان سرويس يك دبستان ابتدايي شروع به كار كردم تا اينكه دستگير شدم. با توجه به روحيه خشن اين متهم پليس احتمال مي دهد او در جنايت هاي ديگري نيز دست داشته باشد

Comment

• چهار دختر دانش آموز كه با خوردن قرص هاي مرموزي دچار مسموميت مرگبار شده و جان باخته اند، پرونده پيچيده اي را پيش روي بازپرس و پليس جنايي قرار دادند.

مأموران براي افشاي راز مرگ اين دختران دانش آموز، رد پايي از يك زن ناشناس را كه با آنان طرح دوستي ريخته بود، به دست آورده اند.

بنا به اين گزارش، صبح روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه سال جاري دختر دانش آموزي كه در كلاس سوم دبيرستان مدرسه دخترانه اي در خيابان شهيد رجايي درس مي خواند، وقتي همراه مادرش به مدرسه رفت، جلوي دبيرستان حالش بهم خورد.

اين دختر با كنترل كردن خودش سر صف ايستاد و به داخل كلاس رفت، اما هنوز دقايقي روي صندلي ننشسته بود كه از معلم اجازه مي گيرد تا بيرون برود. اين بار وقتي دختر نوجوان حالش بهم مي خورد، نيمه جان به بيمارستان لقمان الدوله انتقال داده مي شود و به خاطر مسموميت شديد از يك نوع قرص ضدآفت مخصوص برنج از پاي درمي آيد.

سومين مسموميت

وقتي ماجراي مرگ مرموز اين دختر دانش آموز به بازپرس حسيني از شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران و مأموران كلانتري 130 نازي آباد گزارش شد، تيم تحقيق در بررسي هاي خود پي برد او سومين قرباني اين قرص هاي كشنده است و در فروردين ماه سال جاري دو دختر دانش آموز ديگر به نام هاي «بيتا» و «سمانه» نيز به شكل مشابهي از پاي درآمده اند.

يكي از همكلاسي هاي اين دختر كه مأموران به خاطر صميميت و دوستي او با قرباني به تحقيق از وي پرداخته بودند، ادعا كرد ديده است وقتي او از كلاس درس بيرون رفت، باز يك قرص ديگر خورد و به حالت كما رفت.

اين دانش آموز به كارآگاهان گفت: او به من گفته كه قرص ها را از عطاري خريده است. او وقتي حالش بد بود با اصرار معلم براي بيرون آوردن كفش هايش مواجه شد، اما امتناع كرد.

چرا كه قوطي قرص برنج را در كفش خود جاسازي كرده و دو قرص از اين قوطي را خورده بود. وقتي تيم بررسي اين پرونده شنيد كه همه تصور مي كردند قرص ها اكستازي هستند و كسي نمي دانست قرص برنج مرگبار است، با پيدا كردن قوطي قرص ها متوجه شدند كه از 10 قرص داخل آن، همان دو قرصي كه دوست اين دختر ادعا مي كرد، استفاده شده است.

رد پايي از يك زن

در حاليكه تحقيقات پليس براي انگيزه سه دختر دانش آموز در خوردن اين قرص ها به بن بست خورده بود و مشخص شده بود كه اين دختران جوان هيچ دليلي براي خودكشي نداشته اند، رد پايي از يك زن ناشناس به دست آمد.

اين زن با تردد در حوالي دبيرستان دخترانه سعي داشت با دختران رابطه دوستي برقرار كند و با دادن شماره تماس از آنان مي خواست با وي تلفني تماس بگيرند، اما هيچ كس اطلاعي از شخصيت زن ناشناس ندارد. بدين ترتيب با دستور بازپرس حسيني اين زن ناشناس تحت تعقيب قرار گرفت تا اگر رابطه اي بين او و مرگ دختران دانش آموز است، فاش شود.

چهارمين مرگ

شامگاه سه شنبه 19 ارديبهشت ماه، دختري به نام «غزل» دانش آموز هنرستان دخترانه كه به خاطر مصرف قرص هاي برنج با مسموميت شديد به بيمارستان لقمان الدوله انتقال يافته بود، جان باخت و يك مرگ تلخ ديگر به پرونده تيم تحقيق اضافه كرد.

دستور جنايي بازپرس

صبح ديروز، خانواده هاي چهار دختر دانش آموز در شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران روبروي بازپرس حسيني قرار گرفتند و خواستار روشن شدن سرنوشت مرموز دخترانشان شدند.

بازپرس جنايي تهران در حالي كه دستوراتي براي بررسي مشكلات روحي و رواني قربانيان، چگونگي تهيه و انگيزه خريد قرص هاي برنج از سوي دختران دانش آموز صادر كرده و خواستار تحقيق از مسؤولان دو مدرسه شده بود، اين مرگ هاي خاموش را زنگ خطر توصيف كرد.

بازپرس حسيني گفت: برخي ندانسته قرص هايي را با تصور اينكه قرص شادي آور يا اكستازي است مصرف مي كنند و خود را به لبه پرتگاه مرگ مي برند

Comment

• يك كودك 3 ساله امريكايي گواتمالايي دوشنبه شب 8 مه با سلاح كمري به سوي دايي‌اش شليك كرد و او را به قتل رساند.

پليس امريكا هم اكنون در جستجوي مالك اين سلاح كمري است كه از نظر قانون مقصر اصلي در اين فاجعه خانوادگي اوست.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس ، ستوان ديويد بوئرسمن پليس شهر آلامدا در كاليفرنيا گفت: يك شب آرام خانوادگي هنگامي كه كودك 3 ساله يك سلاح كمري را در يك اتاق آپارتمان يافت، به فاجعه تبديل شد.

مادر كودك مشغول شير دادن به خواهر يك ساله‌اش بود و خاله‌ها و مادربزرگ ورق بازي مي‌كردند. لوييس زپه دا سيلوا دايي كودك نيز در بيرون آپارتمان در حال مرتب كردن انبار بود.

كودك سلاح كمري در دست وارد اتاق نشمين شد ، بزرگترها تلاش كردند او را خلع سلاح كنند. كودك مقاومت كرد و درست در لحظه‌اي كه دايي‌اش وارد اتاق نشيمن شد ، يك گلوله شليك كرد.

از بد حادثه گلوله به سينه دايي لوييس اصابت كرد كه به تازگي از گواتمالا به امريكا مهاجرت كرده بود و او را جادرجا كشت. ستوان بوئرسمن، افزود: پليس از كودك 3 ساله كه به زحمت انگليسي و اسپانيايي صحبت مي‌كند، پرس و جو كرد و متوجه فاجعه شد.

ستوان بوئرسمن گفت: بايد بگويم هرگز تصور نمي‌كردم يك كودك 3 ساله بتواند از سلاح كمري استفاده كند. ماموران در جستجوي دايي ديگر كودك هستند كه در همان آپارتمان سكونت دارد اما هنگام حادثه در خانه نبود.

براساس قانون كاليفرنيا هنگامي كه كودكان با استفاده از سلاح افراد را كشته يا مجروح كند ، مالك سلاح مقصر است. سلاحي كه كودك با آن دايي‌اش را كشت فاقد پروانه قانوني بود.

كودك اخيرا با يك هفت تير آبي بازي مي‌كرد و همين مساله موجب شد نحوه استفاده از سلاح‌هاي واقعي را ياد بگيرد. ساير اعضاي خانواده از وجود اين سلاح در داخل آپارتمان بي‌اطلاع بودند.

Comment

• تعرض خواستگار جوان به دختر مورد علاقه‌اش پس از شنيدن جواب ر

دختر جواني روز گذشته با مراجعه به دايره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ اعلام كرد، پسر جواني چندي قبل به خواستگاري من آمد. خانواده ام پس از تحقيقات محلي متوجه بداخلاقي پسر جوان به نام كامران شدند. به همين خاطر به او جواب رد دادند.
                كامران پس از شنيدن جواب رد براي من ايجاد مزاحمت كرد. روز پنج شنبه هفته گذشته او به زور مرا سوار خودروي خود كرد و بيهوشم كرد.
                او سپس به پاركينگ خانه اي در شرق تهران رفت و در آنجا مرا مورد تجاوز قرار داد.
                با طرح اين شكايت پرونده اي در شعبه دوم دادياري دادسراي جنايي تهران تشكيل شد و با دستور قاضي سليماني ماموران بررسي ها براي دستگيري كامران را آغاز كردند.
                پزشك متخصص قانوني نيز پس از معاينه شاكي ادعاي او را تاييد كرد

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• تله انتقام دختر 25 ساله زيرپاي مردان متاهل

دختر 25 ساله اي که به قصد انتقام با مردان متاهل ارتباط برقرار مي کرد ، پس از فرار از خانه هنگام اخاذي از والدينش دستگير شد.
                  در يکي از روزهاي فروردين ، مردي با مراجعه به شعبه ششم دادياري دادسراي جنايي با ارائه دادخواستي عنوان کرد ، دختر 25 ساله او به نام فريده ، يک ماه پيش پس از 3 سال اقامت در يکي از کشورهاي اروپايي به تهران بازگشته ، اما وي با باقي گذاشتن نامه اي از خانه فرار کرده است.
                  به دنبال اين دادخواست ، داديار قريشي زاده دستور قضايي را در اين ارتباط در پليس آگاهي صادر کرد و تلاش براي دستگيري دختر فراري آغاز شد. يک هفته پس از پيگيري اين ماجرا ، بار ديگر پدر دختر فراري با مراجعه به دادسراي جنايي عنوان کرد ، از روز گذشته تماس هاي متعددي با خانه ام گرفته مي شود و فردي مرا تهديد مي کند که بايد مبلغ 5 ميليون تومان به او پرداخت کنم در غير اين صورت دخترم را رها نخواهد کرد. به دنبال اين اظهارات ، ماموران با بررسي و تحقيق متوجه شدند فريده 4 سال پيش پس از ارتباط با جواني به نام مجتبي از سوي وي اغفال و چون نتوانسته با اين فرد ازدواج کند به خارج از کشور مسافرت کرده است.
                  با به دست آمدن اين سرنخ ماموران در ادامه 3 نفر را که احتمال مي رفت از موضوع گم شدن اين دختر اطلاع داشته باشند ، دستگير کردند و مشخص شد فريده با آنها در ارتباط بوده است و در اين مدت از آنها پول گرفته و آنها را تهديد کرده است که موضوع رابطه خود با آنها را به خانواده هايشان اطلاع خواهد داد. در ادامه اين تحقيقات مشخص شد، چون دختر 25 ساله آنها را تهديد مي کرده است ، آنان نيز با پرداخت مقاديري پول با او قطع ارتباط کرده اند. بنابراين گزارش با جمع بندي اين اطلاعات ، ماموران متوجه شدند اين دختر با فردي به نام خليل در ارتباط است که وي صاحب يک کارخانه است.
                  با گزارش موضوع به داديار جنايي و صدور دستور قضايي ، ماموران در مرحله بعدي خليل را دستگير کردند. وي پس از دستگيري گفت : فريده در يک منزل که توسط وي اجاره شده نگهداري مي شود. با دستگيري دختر فراري تحقيق از وي آغاز شد. اين دختر در اظهارات خود گفت : 4 سال پيش وقتي متوجه شدم فريب خورده ام و مجتبي با داشتن همسر و فرزند به من دروغ گفته ، از شدت ناراحتي به خارج از کشور رفتم و پس از 4 سال وقتي بار ديگر به تهران آمدم ، تصميم گرفتم از مردان متاهل و پولدار انتقام بگيرم.
                  وي افزود: ابتدا با شناسايي مردان پولدار با آنها ارتباط برقرار مي کردم و پس از مدتي که از وضعيت زندگي آنها اطلاع پيدا مي کردم ، تهديدهايم شروع مي شد و براي آن که رابطه اين افراد با من فاش نشود ، از آنها اخاذي مي کردم. در چندين مرحله نيز با وادار کردن اين افراد به تماس تلفني با والدينم قصد اخاذي از آنها را داشتم.
                  به دنبال اين اظهارات ، داديار شعبه ششم دادسراي جنايي دستور ادامه تحقيق از دختر جوان و متهماني را که در اين رابطه دستگير شده اند ، صادر کرد

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• Last edited by mahsaak; 05-11-2006, 12:10 PM.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• فرمانده آتش افروز

نيوجرسي: فرمانده سابق يكي از ايستگاه هاي آتش نشاني نيويورك به اتهام ايجاد ۹ فقره آتش سوزي عمدي توسط پليس دستگير شد. او چند سال قبل از اين نيرو جدا شد اما كماكان به عنوان مامور افتخاري فعاليت مي كرد. با اين حال ديروز اعلام شد اين مرد ۴۷ ساله در سه ماه اخير عمدا ۹ فقره آتش سوزي به راه انداخته است.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• افتادن به دام وزير

كوالالامپور: از چندي پيش دولت مالزي اقدامات گسترده اي را براي مبارزه با توليد و تكثير دي وي دي هاي تقلبي آغاز كرده است. وزير امور مصرف كنندگان اين كشور مسئوليت هدايت اين پروژه را برعهده دارد. ظاهرا چند روز قبل هنگامي كه وزير در يك رستوران مشغول صرف غذا بوده ناگهان يك پسر جوان به وي مراجعه و چند نوع دي وي دي جعلي به او پيشنهاد مي كند. وزير هم كه نخواسته هويتش فاش شود براي خريد صدها دي وي دي جعلي با وي قرار مي گذارد و اينگونه پليس موفق مي شود يكي از فعالان در حوزه تكثير دي وي دي هاي تقلبي را دستگير كند.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• Last edited by mahsaak; 05-11-2006, 12:38 PM. Reason: ESHTEBAH SHODE BOOD DOBAR YE AKHBARO ZADAM

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• ناكامي در ركوردشكني

نيويورك: ديويد بلين ماجراجوي مشهور آمريكايي در ثبت يك ركورد جديد ناكام ماند. وي قصد داشت بيش از ۸ دقيقه و ۵۸ ثانيه بدون نفس كشيدن زير آب بماند كه موفق به انجام چنين كاري نشد. براي اينكه وي به اين ركورد دست يابد پاهاي خود را با زنجير به كف يك گوي مملو از آب بسته بود اما پس از گذشت ۷ دقيقه و ۸ ثانيه ناگهان بدنش سياه شد و به همين دليل دو غواص بلافاصله به داخل گوي شيرجه زدند و زنجيرهاي وي را آزاد كردند. او هم اكنون تحت مراقبت هاي پزشكي قرار دارد

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• تبرئه پستچي متخلف

منچستر: چندي پيش يك مامور اداره پست به جرم اينكه ۱۲ هزار نامه و بسته پستي را داخل سطل زباله مقابل منزلش انداخته بود در دادگاه محاكمه و به تحمل دو ماه حبس محكوم شد اما دادگاه تجديد نظر مجازات حبس وي را باطل كرد. اين پستچي مدعي شده بود به دليل كمر درد نمي توانست كيسه محتوي بسته هاي پستي را حمل كند به همين دليل اين بسته ها را داخل سطل زباله مي انداخت.

MAHSA

[/CENTER]

Comment

• يکي از قوي ترين مردان ايران به اتهام سرقت و آزار و اذيت چند دختر ، دستگير و تحقيق از وي آغاز شد.

سال گذشته 2 دختر جوان با مراجعه به دادسراي جنايي و ارائه شکايتي عنوان کردند ، شب هنگام در منزل مسکوني خود حوالي کوي نصر (گيشا) در حال استراحت بوده اند که سه جوان پس از ورود به خانه و آزار و اذيت آنها ، اموالشان را سرقت کرده و متواري شده اند.

آغاز تحقيقات

به دنبال اين شکايت ، پرونده به دستور بازپرس جنايي براي پيگيري و تحقيق به شعبه 5 پليس آگاهي ارجاع شد. با بررسي و تحقيق مقدماتي دراين باره مشخص شد ، 2 نفر از متهمان با 2 دختر شاکي در ارتباط بوده اند.

با به دست آمدن اين سرنخ ، مرحله بعدي تحقيقات نشان داد در اين سرقت ، يک ورزشکار رشته بدنسازي که از اعضاي قوي ترين مردان ايران است - مشارکت داشته است.

دستگيري 6 متهم

با جمع بندي اين اطلاعات ، ماموران در مرحله بعدي 2 متهم را دستگير و آنها اعتراف کردند به اتفاق 4 نفر ديگر که در ميان آنها يک ورزشکار بدنسازي نيز وجود دارد - پس از ارتباط و آشنايي با دختران جوان به خانه هاي آنها رفت و آمد مي کردند و در فرصتي که به دست مي آوردند ، به صورت 6 نفري آنها را مورد آزار و اذيت قرار مي دادند و اموالشان را سرقت مي کردند.

دستگيري متهمان

به دنبال اين اعترافات ، ماموران در مرحله بعدي ، 4 متهم از جمله ورزشکار معروف را شناسايي و آنها را دستگير کردند. با انتقال متهمان به شعبه 5 پليس آگاهي ، روز گذشته تحقيق در اين زمينه آغاز شد.

بنا به اين گزارش ، در مرحله اول تحقيقات ، متهمان به 11 فقره سرقت و آزار و اذيت زنان و دختران اعتراف کردند و با ثبت اعترافات ، دستور شناسايي مالباختگان از سوي بازپرس دادسراي جنايي صادر شد.

روز گذشته ، يک مقام آگاه در پليس آگاهي به خبرنگار ما گفت : ورزشکار دستگير شده به 2 فقره سرقت و آزار و اذيت دختران جوان اعتراف کرده است و تحقيق دراين باره ادامه دارد.

وي افزود: بررسي هاي پليس نشان مي دهد ، سرقت از دختراني صورت گرفته که آنها نيز در محل سکونت خود سابقه خوبي ندارند. اين مقام آگاه اضافه کرد: تاکنون تعدادي از مالباختگان با مراجعه به دادسرا عليه متهمان شکايت کرده اند و موضوع همچنان در حال بررسي است.

Comment

Working...
                                X