♫ News (Music) ♫

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

جوايز موسيقی آمريکا

نخستين جايزه اين مراسم به ماريا کری رسيد. او با وجود اينکه در چهار بخش نامزد بود اما فقط در بخش بهترين خواننده زن موسيقی سول - آر اند بی برنده شد

گوئن استفانی جايزه بهترين خواننده پاپ را بدست آورد

ويل اسميت بازيگر و خواننده آمريکايی به عنوان محبوب ترين هنرمند بخش موسيقی پاپ - راک برگزيده شد.

هيلاری داف، ستاره موسيقی پاپ، پس از اجرای آهنگی در اين مراسم

گروه دستنيز چايلد (Destiny's Child) به دو جايزه دست يافت. اما از اين گروه سه نفره فقط کلی رولند در مراسم حضور داشت

ليندسی لوهان در مراسم چهارشنبه شب دو آهنگ اجرا کرد

از اجرای گروه يوريتميکس (Eurythmics) متشکل از آنی لنوکس (راست) و ديو استيوارت که از گروه های پرطرفدار دهه هشتاد بود، استقبال خوبی شد

شريل کرو از خوانندگان مشهور موسيقی پاپ - راک در دهه 90 ميلادی نيز آهنگی اجرا کرد

سيندی لاپر (چپ) و سارا مک لاکلن، يکی از آهنگهای مشهور لاپر در دهه هشتاد را اجرا کردند

'سدريک سرگرم کننده' کمدين آمريکايی اجرای مراسم سه ساعته چهارشنبه شب را که از شبکه تلويزيونی ABC در سراسر آمريکا پخش شد

iran

Comment

• Cop
      Senior Member
      • Jul 2003
      • 6619

stevani, deserved it

Comment

• soccerboy_mahdi
        Member
        • Aug 2005
        • 562

mariah carey didnt deserve it

KHOOB BIDD ?

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

امين حيايي زمستان امسال براي نخستين بار رسماً به عنوان خواننده موسيقي پاپ در تهران گنسرت مي‌دهد.

امين حيايي بازيگر سينما گه در حال حاضر فيلم‌هاي "عروس فراري" و "آگواريوم" با بازي او روي پرده سينماهاست، تصميم دارد در روزهاي آخر دي در تهران گنسرت بدهد.

حيايي گه پيش از اين در انيميشن "جمشيد و خورشيد" به همراه ترانه عليدوستي به اجراي قطعاتي پرداخته بود، حالا رسماً اعلام گرده است گه گنسرت موسيقي پاپ برگزار مي‌گند. اين بازيگر سرشناس، آن طور گه خودش مي‌گويد، سال‌هاست به موسيقي علاقه دارد و در گنار فعاليت بازيگري‌اش به خوانندگي و همچنين نوازندگي گيتار نيز پرداخته است.

با انتشار آلبوم موسيقي پاپ بازيگراني چون ابوالفضل پورعرب، فتحعلي اويسي و مهران مديري و بازيگرشدن موسيقيداناني چون محمدرضا گلزار،ناصر چشم‌آذر و پيتر سليمان‌پور، به نظر مي‌رسد فضا براي فعاليت متقابل سينماگران و موسيقيدانان فراهم است

iran

Comment

• Cop
            Senior Member
            • Jul 2003
            • 6619

baba kheili maskharast dige bechaspiid be bazigariitoon chera miayd khanandegi mikonid dige ah! maskhare kardan khodeshono
            btw, esme oono bebin Peter Solieman pour bad migan to iran azadi adyan nis

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

نیما و آلبوم جدیدش

چند ماه پیش تبلیغ آلبوم جدید نیما تو تلویزیونهای ماهواره ای پخش شد و تا حالا دو تا ویدیو از این آلبوم نشون داده شده. نیما تو این سه سالی که ازش خبری نبود یک سفر ایران رفت ، ازدواج کرد و از شوی تلویزیونیش جدا شد

از آلبوم جدیدت چه خبر؟

تهیه این آلبوم تقریبا سه سال طول کشید. چند ماهی است که آلبوم تموم شده، ولی کارهای جانبی مثل درست کردن ویدیوی آهنگها باقی مونده بود

توی این سه سال چه تغییر و تحولاتی در زندگیت بوجود اومده؟

خیلی تغییرات بوجود اومده ولی خوشبختانه همه چیز خوب بوده. مهمترین مساله ای که باید در زندگی هر کسی اتفاق بیافته، ازدواج هست، که برای من هم اتفاق افتاد. برنامه تلوزیون را به دلیل اینکه می خواستم به موسیقی خیلی جدی بپردازم، مجبور شدم کنار بگزارم، (با وجود اینکه خیلی بهش وابسته شده بودم)) ولی خیلی دلم تنگ شده و یکسری تغییرات ظاهری هم اتفاق افتاده، که لازمه این کار هست ولی همیشه دوست داشتم که موهای سرم را با تیغ کوتاه کنم

خدا رحم کنه

به نظره من بغیر از یکسری کارهایی که خطر جانی داره، مثل استعمال مواد مخدر، آدم باید کارهایی را که دوست داره انجام بده

زمان پخش این گفتگو همزمانه با پخش آلبومت در بازار، از چیزی نگران هستی؟

ناراحتم از یک سری از دوستان که بی لطفی می کنن و خیلی از آلبومها را بصورت غیرقانونی برروی اینترنت قرار می دهند و یا نسخه های تقلبی اون را به بازار عرضه می کنند. این افراد فکر می کنند که مثل رابین هود هستن که از افراد پولدار دزدی می کرده به نفع فقرا! ولی همه ما به سختی یک آلبوم را تهیه می کنیم و اگر یک آلبوم خرج خودش را درنیاره ، امکان تهیه آلبوم بعدی وجود نداره.

حالا بریم سراغ آهنگهای آلبومت، یکسری آهنگهای قدیمی را دوباره اجرا کردی و به قول معروف زندشون کردی، مثل آهنگ "چه خوبه" که اصلش برمی گرده به سی و دو سال پیش؟

آره ، شعر از علی قزل گز و آهنگ از خواننده بزرگ داریوش اقبالی هست. تمامی آهنگهایی که من بازسازی کردم، با اجازه آهنگسازها بوده و اونهایی که دسترسی بهشون وجود نداشته ، از شرکتهای پخش اجازه گرفتم.

در آهنگ "عشق اینترنتی" در مورد عشق گفتی که "اینا همش کشک و دوغه"، بیان اسن حرف خیلی دل و جرات می خواهد، مخصوصا در فرهنگ ما؟

شعر متعلق به من نیست. متن این شعر را در یک مجله تحت اسم ناشناس پیدا کردم که مدت طولانی هم از چاپش می گذشت

نکات جالبی در این شعر هست، مثل اذیت شدن دخترها در خیابانها و ماشینها براشون بوق می زنن ...

آره، در واقع این یک انتقادی هست به چیزهای بدی که در جامعه اتفاق می افته ولی به هیچ وجه منظور این نیست که عشق کشک یا دوغه!

شاعر این آهنگ هنوز باهات تماس نگرفته؟

نه ولی خیلی خوشحال میشم که با من تماس بگیره و دوست دارم که باهاش آشنا بشم.

خودت اهل چت و اینترنت هستی؟

دوست دارم که باشم ولی وقت ندارم

جریان آهنگ "یک کلمه" را در یک کلمه توضیح بده!

در انتهای این آهنگ شاعر میگه: "دوست دارم ، فقط همین یک کلمه" ولی کلمه دوست دارم بیش از یک کلمه هست!

ویدیوی این آهنگ هم در آلمان ضبط شده؟

پارسال به کلن رفتم و ویدوی این آهنگ را در پارک زیبای فلورا در این شهر ضبط کردیم

حالا چرا آلمان از بین این همه جا؟

این آهنگ به یک محیط عاشقانه، رمانتیک، سرد و ابری احتیاج داشت و من با محیط آلمان آشنایی قبلی داشتم. من سالها در آلمان زندگی کردم، به مدرسه موسیقی رفتم، با یک گروه موسیقی به اسم "صداهای جدید" (New Voices) کار کردم که شش تا خانوم بودن و من که خواننده گروه بودم

آهنگ "میترسم" هم یکی از آهنگهاییه که بازسازی کردی؟

آره، از کارهای قدیمی پرویز مقصدی با تنظیم جدید از شهرام آذر، که اکثر تنظیمها با لطف و کمک شهرام انجام شده

ترسهای که الان در زندگیت داری چه چیزهایی هست، هم فلسفی و واقعی؟

یکی عدم سلامتی. من آدمی هستم که ورزش می کنم ولی در چند مدتی بود به خاطر یک مشکل قلبی که داشتم، ورزش را کنار گذاشته. در که ایران بودم به این مشکل قلبی پی بردم وهمین باعث بوجود اومدن ترس در زندگیم شد ولی خوشبختانه بعدا فهمیدم که مشکل جدی نیست و می تونم بدون هیچگونه ترسی ورزش بکنم ولی باز دروغ نگم هنوز در اعماق وجودم می ترسم

حالا بعد ازدرد دل تو، بریم سراغ درد دل مصطفی نصراللهی که در آلبوم جدیدت شاعر و آهنگساز آهنگ "برو دیگه" هست و این شعر داستان زندگی خودشه؟

مصطفی نصراللهی در ایران ازدواج می کنه ولی رابطش به جدایی میکشه و این شعر بیان احساس همین جدایی هست. در دبی که بودم این آهنگ را برای من خوند و خیلی به دلم نشست!

بزرگترین اتفاق زندگیت تا به حال چی بوده؟

به جرات می تونم بگم که بعد از ازدواجم وحتی شاید به اندازه همون ، برگشت من به ایران بعد از 12 سال یکی از بزرگترین اتفاقات زندگیم بوده و حتی بیان این خاطره هم منو احساسی میکنه

از آهنگ "جای تو خالی" بشنویم، از آهنگهای قدیمی که بازخوانی کردی؟

من عاشق صدای افشین مقدم هستم و از این که دراوج معروفیت و محبوبیتش تصادف میکنه و از بین میره. سعس کردم با اجرای متفاوت و جوان پسند این آهنگ ف یاده این خواننده را دوباره زنده کنم

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

Madonna ties with Elvis for singles chart record

As Madonna's "Hung Up" jumps seven places to No. 7 on the Billboard Hot 100 singles chart, the pop icon matches Elvis Presley's tally for top-10 hits -- 36, the most for any artist in the rock era.

Madonna racked up that tally in about 21 and a half years, starting with "Borderline." Presley scored his 36 top 10 hits in 16 and a half years, from 1956 with "Heartbreak Hotel" until 1972 with "Burning Love."

"Hung Up" is Madonna's highest-charting single in almost five years, since "Don't Tell Me" reached No. 4 in February 2001. It is her first top 10 hit since her James Bond theme song "Die Another Day" hit No. 8 in 2002. Madonna already held the record for the most top 40 hits by a solo female artist; she continues in first place as "Hung Up" becomes her 45th top 40 hit, out of 51 chart entries. Aretha Franklin is in second place with 43.

The parent album for "Hung Up" debuted at No. 1 on the Billboard 200. "Confessions on a Dance Floor" is Madonna's sixth album to achieve pole position. Her No. 1 albums to date are:

"Like a Virgin," three weeks (1985)

"True Blue," five weeks (1986)

"Like a Prayer," six weeks (1989)

"Music," one week (2000)

"American Life," one week (2003)

"Confessions on a Dance Floor," one week to date (2005)

iran

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

مدونا: دوست دارم کارگردان شوم

مدونا فاش کرده که ساخت تازه ترين مستند درباره وی، اين ستاره دنيای سرگرمی را علاقه مند کرده است که همانند شوهرش گای ريچی پشت دوربين کارگردانی قرار بگيرد.
                  وی گفته است: "دوست دارم کارگردانی کنم. از ساخت اين فيلم خيلی انگيزه گرفتم و چيزهای زيادی درباره فيلمسازی اموختم. دوست دارم دفعه بعد خودم فيلم بسازم."

قرار است تازه ترين مستند درباره مدونا با عنوان "می خواهم رازی را به تو بگويم" در اول دسامبر در بريتانيا از تلويزيون پخش شود.

در حال حاضر تازه ترين آلبوم موسيقی اين خواننده با عنوان "اعترافات در تالار رقص" در صدر پرفروشهای بريتانيا قرار دارد

در مستند تازه، مدونا با افتخار درباره دختر ۹ ساله اش لوردس و پسر ۵ ساله اش روکو صحبت می کند. وی می گويد که لوردس خيلی استعداد موسيقی دارد. "او خيلی قشنگ آواز می خواند و رقص باله اش باورنکردنی است."

مدونا اوايل ماه نوامبر همراه دخترش که وی را لولا نيز می نامد، در اکران آغازين تازه ترين فيلم هری پاتر شرکت کرد

وی در آنجا فاش ساخت که دخترش بعد از ديداری تصادفی با يکی از ستارگان اين فيلم، اما واتسون، بسيار شگفتزده شده بود

مدونا در مستند تازه حاضر نشده است درباره حاثه اخير سوارکاری خود حرفی بزند. در آن سانحه کتف و سه دنده اين خواننده به دليل افتادن از روی اسب شکست.

وی صرفا گفته است: "نمی خواهم به آن ماجرا فکر کنم، چون خاطره اش مانند فلاش بک تکرار می شود. کم کم حالم دارد بهتر می شود."

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

صدای چنگ خانم " تارا جاف" بين اهل هنر لندن طرفداران زيادی داره.
                    در جلسات شعر يا کنسرتهای کوچک هنری تارا و چنگش هم زيبائی تصويری به جمع می بخشه و هم زيبائی صوتی. مخصوصا اينکه تارا به سبکی چنگ می زنه که شايد صدها سال پيش در ايران نواخته می شده.

در اين روزها تارا در آستانه بيرون دادن آلبومی به اسم "دل ديوانه" است ( که قراره در ترکيه بيرون بياد) و هم اجرای کنسرتی در مرکز لندن. در اين آلبوم تارا از آهنگهای طايفه خودشون که به "هوره" معروفه استفاده کرده

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

clips from Fereydoun Farrokhzad TV show in Iran in the late 1970s.

Kheili az shomaha shayad baratoon ajib basheh vali tooyeh in video clip ye donya khatereh hast ! khatereh vaseh unaei keh hanooz barayeh iran ghalbeshoon mizaneh va salhast keh unjaro tark kardan !

Khoda rahmat koneh F.Farrokhzad ro ! ajab honarmandi bood ! hich kas beh joz F.Gharib Afshar natunest shabiheh Farrokhzad basheh ! vaghean honarmand bood !

Omid varam keh az in clip khoshetoon biad !
                      Last edited by Rasputin; 07-20-2006, 12:36 AM.

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

Atoosa Rubenstein, Cosmo Girl, Seventeen Magazine:

[img]http://www***anian.com/PhotoDay/2005/November/Images/atoosa.jpg[/img]

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

Pop Idol Finalist Darius Danesh Joins Cast of Chicago in London's West End:

[img]http://www***anian.com/PhotoDay/2005/November/Images/danesh.jpg[/img]

iran

Comment

• Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

نخستين شب برگزاري كنسرت محمدرضا شجريان و کيهان کلهر با بداهه نوازي تار حسين عليزاده شامگاه چهارشنبه شب در تالار بزرگ وزارت كشور برگزار شد.

برنامه‌ي شب اول با نيم ساعت تاخير و با تشويق پياپي تماشاگران آغاز شد. بخش نخست كنسرت با آواز دشتي (پيش درآمد پشتي، ساز و آواز، تصنيف قديمي، ساز و آواز، بزن آن زخمه) ادامه پيدا كرد.

در اين اجرا همخواني همايون شجريان با پدرش محمدرضا شجريان از نكات برجسته و قابل تامل بود.

بر اساس همين گزارش بخش دوم كنسرت بعد از آنتراك 45 دقيقه‌اي اجراء شد . در بخش دوم آواز بيات ترك و افشاري، مقدمه روح الارواح، سازو آواز، چهار مضراب، تصنيف قديمي، آواز اقشاري، ضربي افشاري (رقص‌زار) ساز و آواز و دستي افشان با شعري از سهراب سپهري پايان بخش شب نخست كنسرت شجريان بود.

براساس همين گزارش : در اين اجرا تمامي ظرفيت 3000 نفر سالن وزارت كشور مملو از جمعيت علاقه‌مند بود و تعدادي از هنرمندان همچون حسين پاكدل، بهروز غريب‌پور و ... حضور داشتند.

لازم بذكر است: به وسيله‌ي تلويزيونهاي مدار بسته كه در بخشهايي مختلف سالن قرار داشت اجراء همزمان پخش مي‌شد ودر بخش پاياني با تشويق بي‌شمار تماشاگران، برخي از علاقمندان به سمت سن هجوم بردند كه گروه شجريان صحنه را با همكاري مراقبين سالن ترك كردند.

به گزارش ايسنا، دكور صحنه كه گروه درآن به اجراء برنامه پرداختند ، مناسب با برگزاري چنين برنامه‌اي نبود.

همچنين ماکت «باغ هنر بم » و عكسهايي از اين پروژه در حال ساخت به معرض نمايش گذاشته شده بود و همچنين عرضه‌ي نوار و CDهاي گروه موسيقي شجريان از بخش‌هاي جنبي بود كه در سالن انتظار اين تالار عرضه شده بود

در اولين شب كنسرت شجريان در تالار وزارت كشور، حضور دلالان خريد و فروش بليط. به شدت مشهود بود و آنها به صورت دسته جمعي اقدام به خريد و فروش مي‌كردند. قيمت بليط شجريان تا دويست هزار تومان هم خريد و فروش مي‌شد. دلالان نيز هر لحظه كه به زمان برگزاري كنسرت نزديك مي‌شدند به جنب و جوش و فعاليتهاي خود مي‌افزودند.

در هنگام ورود مردم به سالن، وقتي كه آنها بليط خود را تحويل مي‌دادند چند نفر همرا با بازگرداندن نصف بليط بروشورهاي تبليغي محصولات يك شركت آرايشي بهداشتي خاص را به آنها مي دادند.

ديشب شنيده شد كه نيروي انتظامي با چند نفر كه به صورت گسترده اقدام به خريد و فروش غير قانوني بليط مي‌كرد برخورد نموده است.

شب گذشته افرادي نيز مدعي بودند كه بيش از 90 درصد مردم بليط‌ها از بازار سياه تهيه كرده‌اند.

كاغذهايي ميان برخي از مردم پخش مي‌شد كه در آن به صورت دستنويس نوشته شده بود، فروش بليط شجريان در كوچه آن طرف خيابان!

علي‌رغم آنكه مسوولان برگزاري كنسرت اعلام كرده بودند كه براي جلوگيري از بازار سياه، هر روز صدتا صد و پنجاه بليط در گيشه، فروش مي‌رود ولي هيچ بليطي در گيشه فروخته نشد و همين امر باعث اعتراض بسياري شد. چون آنها از ابتداي صبح سه‌شنبه، براي دريافت بليط به تالار وزارت كشور مراجعه و حتي ليستي را تهيه كرده بودند ولي تا آخرين لحظات از بليط فروش خبري نبود. اعلام خبر بليط فروشي در تالار وزارت كشور، از تلويزيون و روزنامه‌ها، باعث شده بود كه افراد زيادي براي دريافت بليط مراجعه كند و ناكام بمانند.

ترافيك شديدي در اطراف ميدان فاطمي در هنگام آغاز كنسرت به وجود آمده بود و نيروهاي انتظامي در خيابان تالار وزارت كشور مستقر شده بودند.

هنگام آغاز كنسرت يكي از مسوولان برگزاري كنسرت لحظاتي به ميان مردم بيرون از سالن آمد، چند نفر از او پرسيدند با توجه به اينكه گفته مي‌شود الان سالن خالي است چرا بليط فروشي نمي‌شود. او در پاسخ گفت كه سالن خالي نيست پر شده است. برخي اين شايعه را رواج دادند كه اگر سالن خالي باشد، جمعيت اضافي را به سالن راه مي‌دهند به همين خاطر وقتي يك نفر فرياد زد: “درها را باز كردند”، جمعيت به سمت در سالن هجوم آوردند و نيروي انتظامي براي جلوگيري از ورود جمعيت در سالن را كاملا بست.

كساني كه از ورود به سالن وزارت كشور ناكام مانده بودند پشت در ايستاده بودند ناگهان يكي از اين افراد كه توانسته بود با داخل ارتباط برقرار كند موبايل خود را بالاي سرش گفت و خطاب به جمعيت گفت بياييد: صداي كمانچه كلهر گوش كنيد! نفري هزار تومان!

يك از علاقمندان شجريان كه از شهرستان آمده بود مي‌گفت: براي آمدن به تهران، 2000 كيلومتر را طي كرده است
                            Last edited by Rasputin; 06-22-2006, 12:40 PM.

iran

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

Vatican defends banning singer who supports condoms .

VATICAN CITY - The Vatican on Friday defended its decision to exclude Brazilian singer Daniela Mercury from its Christmas concert, saying she had threatened to promote the use of condoms to fight AIDS during the show.

"The Vatican decided to exclude Daniela Mercury from the cast not because of her convictions about contraceptives even if they are not in agreement those of the Catholic Church," said Father Giuseppe Bellucci, a priest who organized the show.

"She was excluded because she had announced that at the concert she would openly promote the use of condoms to fight the plague of AIDS," he told a news conference presenting the benefit concert, to be held on Saturday night.

Mercury, who is an ambassador for UNICEF and the U.N. anti-AIDS program, had been invited to sing several songs as part of an international cast that includes South African singer Miriam Makeba and Ireland's Dolores O'Riordan.

"The convictions of a person are one thing but making statements like these are another," Bellucci said.

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

قيصر

آلبوم جديد قيصر نسبت به آلبوم اولش سبک مشخص تری داره. شخصيت و سليقه خود قيصربيشتر در کلام شعرهاش ديده می شه. گاهی بدون ترس يک چيزی می گه که آدم يک کم نگران می شه ( آهنگ سوسولها ) و گاهی می ره تو فکر بوسه
                                تو اين يکسال من واقعا سرد و گرم اين کار رو چشيدم. فهميدم که لس آنجلس جو خوبی نداره و صنعت موسيقی اش بيشتر دل مشغول مسائل حاشيه ای و شخصيه و اونجا بيشتر دوست دارن گلاويز هم بشن تا با هم کار کنن!

اينکه با چه کسی راه می ری و با چه کسی کار داری، می تونه کلی کارت رو عقب يا جلو بندازه.

خدا رو شکر که اينجا تو اروپا ( نروژ) هستم، وگرنه اونجا ديوونه می شدم."

قيصر تو اين آلبوم تونسته با تنظيم کننده های بنامی کار کنه: ناصر چشم آذر و بورا ( از ترکيه ) و همينطور با پدرام کشتکار که بيشتر کار آلبوم گذشته و جديد رو انجام داده و اروين خاچيکيان از نسل جوانتر تنظيم کننده ها و البته نروژيه جوانی که حتی خود قيصر هم اسمشو يادش نبود!

قيصر: خودم تازه کشفش کردم. اسمش پيتره و فاميليش هم يه چيز ديگه اس! شايد نمی خواد که اسمش رو بگه تا لس آنجلسی ها ندزدنش!؟

بيست سالشه و خارجيه ولی کارش حرف نداره
                                ويديوی بوسه تا يک ماه ديگه بيرون می ياد. البته کسانی که ماهواره دارن ويديوی اتوبوس، التماس، "عاشق زری" رو ديدن که ويديوهای موفقی هم بوده و بين بيننده ها متقاضی زياد داشته

من گيتار بلدم بزنم و کی بورد هم بلدم ولی نه بصورت حرفه ای. خيلی وقته که می خونم از سن ده يازده سالگی می خونم
                                از۱۴ سالگی هم سر صف مدرسه قران می خوندم و ولم نمی کردن و گاهی هم فرار می کردم و می آمدن پيدام می کردن

اينجا تو اوسلو ( پايتخت ) هميشه زمستونه. ولی من اصولا نمی زارم که اين مسئله اذيتم کنه.

اصولا من کسی هستم که وقتی با شرايط ناجوری برخورد کنم با مثبت فکر کردن، نمی زارم که تاثير بدی روی روحيه ام بزاره.

بالاخره هر جای دنيا که بری يک چيزی باب ميلت نخواهد بود. اينجا سرماشه! ولی مردم بسيار خوب و آرومی داره که اصلا به کار آدم کار ندارن و من می تونم ما بينشون با آرامش زندگی کنم
                                Last edited by Rasputin; 06-22-2006, 12:41 PM.

iran

Comment

Working...