Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• بازيكنان خارجي، اعتماد به نفس ايراني‌ها را از بين برده‌اند

"فردريك اونيكا" در ادامه گفت‌وگو با ايسنا به تاثير بازيكنان خارجي روي بسكتبال ايران اشاره كرد و اظهار داشت: فكر مي‌كنم چون هدف از آمدن بازيكنان خارجي به ايران معلوم نبوده است، شما باز هم ضرر كرده‌ايد. در اين جا لازم است كه من قبل از توضيحات بيشتر در زمينه‌ي بازيكنان خارجي، علت اصلي آمدنم به ايران را براي شما بيان كنم: وقتي كه من مربي تيم ملي سوريه بودم، در جريان يكي از بازي‌ها با تيم ملي ايران، متوجه شدم كه جنگندگي، سرعت و روحيه‌ي تهاجم در بين بازيكنان بسكتبال شما بسيار زياد است و اين همان اصولي است كه يك بازيكن واقعي بسكتبال بايد آن را داشته باشد.

وي افزود: آن زمان بازيكنان شما عليرغم سن كم، فيزيك بسيار مناسبي داشتند، من در آن زمان عاشق بازي‌هاي محسن صادق‌زاده، (سرمربي فعلي تيم ذوب‌آهن)شدم. همواره به دنبال فرصتي بودم كه مشكلات كوچك بازيكنان شما را يادآوري كنم. چرا كه اگر اين مشكلات در آن زمان برطرف مي‌شد، تيم ملي ايران مي‌توانست جزو3 تيم برتر آسيا باشد.

هم اكنون ايران نسبت به گذشته پيشرفت بسياري داشته؛ اما، به دليل حضور بازيكنان خارجي تا حدود زيادي روحيه‌ي جنگندگي در بين بازيكنان و حتي ملي‌پوشان بسيار كمتر شده است. من هم با شما هم عقيده هستم كه حضور بازيكنان خارجي مي‌تواند سطح سوپر ليگ را بالا ببرد اما، اين مهم در صورتي ايجاد مي‌شود كه توجه مربيان فقط به بازيكنان خارجي معطوف نشود. اگر بازيكنان ايراني ضعف يا مشكلي هم دارند، شما نبايد نسبت به آن بي‌توجه باشيد و به جاي برطرف كردن آن به دنبال بازيكنان خارجي باشيد.

سرمربي تيم ملي بسكتبال بزرگسالان در ادامه تصريح كرد: به شخصه معتقدم كه برخي از بازيكنان اگر بيشتر تمرين كنند و نقاط ضعف خود را از بين ببرند، قطعا مي‌توانند در ليگ‌هاي خارج از كشور نيز بازي كنند. نبايد اعتماد به نفس خود را از دست دهيد. من از اين ناراحتم كه اگر از يك بازيكن خوب ايراني بپرسيد كه هدف شما از بسكتبال بازي كردن چيست؟ به طور واضح و روشن نمي‌تواند جواب دهد. آنها هدف دراز مدت ندارند و فقط هر سال مي‌خواهند كه با يك مبلغ بيشتر با يك باشگاه خوب قرارداد امضا كنند. اين كه يك بازيكن ايراني در طول سال از عملكرد خود آمار دقيقي داشته باشد، شايد براي او يك موضوع خنده‌دار به نظر برسد؛ اما، چون آمار دقيقي از خود ندارد نمي‌تواند براي آينده‌اش برنامه‌ريزي كند. به نظر من اين مشكلات اگر برطرف شود، بازيكنان ايران مي‌توانند حتي در ليگ‌هاي خارج از كشور نيز بازي كنند.

حضورم در تيم ملي جوانان و بزرگسالان مشكلي ايجاد نمي‌كند

در حال حاضر اونيكا هم در تيم ملي جوانان حضور دارد و هم اين كه هدايت تيم ملي بزرگسالان را بر عهده دارد. اين موضوع به نظر مي‌رسد تا حدودي مانع از تمركز وي بر روي يكي از اين دو تيم شود. وي در اين رابطه به ايسنا گفت: من هم معتقدم كه در بهترين حالت، هر تيم بايد داراي يك سرمربي باشد، اما زماني كه امكانات محدود است و برنامه‌ي اين دو تيم به نوعي است كه مشكلي براي ديگري ايجاد نمي‌كند، مي‌توان هر دو تيم را با هم اداره كرد. تا كنون براي انجام اين كار با مشكل خاصي مواجه نشده‌ايم چرا كه دستياران ايراني من در اين خصوص نقش بسيار خوبي را ايفا كرده‌اند، آنها در هر دو تيم برنامه‌هايي را كه من به آنها مي‌دهم، اجرا مي‌كنند و اين باعث مي‌شود تا بازيكنان اين دو تيم همواره در بهترين وضعيت قرار داشته باشند.

درچين انتقام اردن را مي‌گيرم

پس از حضور تيم ملي بسكتبال جوانان در مسابقات غرب آسيا در اردن، مشكلات پيش آمده براي ملي‌پوشان و حتي خود "اونيكا"، او را بر آن داشته تا از هم اكنون به فكر جبران در مسابقات قهرماني آسيا در چين باشد.

وي در اين خصوص، اظهار داشت: واقعيت اين است برخي از خانواده بسكتبال معتقديد تيم فعلي به خوبي آن تيمي كه در هندوستان عنوان قهرماني آسيا را كسب كرد، نيست. نبايد فراموش كرد كه در تيم قبلي "جابر روزبهاني" حضور داشت اما، او هم اينك در تيم بزرگسالان است. اين بازيكن براي تيم ملي جوانان يك نعمت بود كه خودش به تنهايي 25 امتياز كسب مي‌كرد. اما، تيم فعلي اين بازيكن تاثيرگذار را ندارد. معتقدم كه ما در نبود يكسري از بازيكنان بايد نگاه خود را تغيير دهيم. بايد بازيكنان فعلي را براي اين كه به نهايت توانايي برسند، فشار روحي و رواني نتيجه گرفتن را از روي آنها برداريم تا در زمين مسابقه راحت‌تر بازي كنند.

وي افزود: در جريان مسابقات اردن اتفاقاتي رخ داد كه تيم ما نتوانست به نتيجه‌ي دلخواه برسد. البته من به اينجا نيامده‌ام تا براي شما بهانه تراشي كنم، اما فكر مي‌كنم نبايد بدون ديدن و يا شنيدن واقعيات در خصوص علمكرد اين تيم قضاوت كرد. تيم ما مي‌توانست در اردن اول يا و دوم شود. اما فشارهاي رواني ايجاد شده بر روي بازيكنان از طرف مسوولان برگزاري مسابقات اين فرصت را از ما گرفت. بازيكنان در اين رده‌ي سني نمي‌توانند اين گونه فشارها را تحمل كنند. به طور مثال گرفتن ويزا در فرودگاه باعث شد تا با افت شديد روحي و رواني وارد مسابقات شويم.

"اونيكا" خاطر نشان كرد: در اين 22 سال مربيگري‌ام تا كنون شاهد چنين وضعيتي نبودم. در جريان 2 كوارتر از يكي از بازي‌ها، داوران 38 پرتاب آزاد به سود تيم‌ حريف ما دادند به طوري كه اگر در اين بازي بازيكنانمان نابينا هم بودند تا اين حد بر روي تيم حريف خطا نمي‌كردند! البته ما نيز در تيم خود اشتباهاتي داشتيم ولي به حدي نبود كه عامل اصلي شكست‌هاي ما باشد. خود من با آنها مشكلي نداشتم و در جريان اين باز‌ي‌ها متوجه شدم كه مشكل اصلي آنها تيم‌هاي ملي ايران است نه چيز ديگري.

سرمربي تيم ملي بسكتبال جوانان در ادامه تاكيد كرد: به هر حال تيم ما به عنوان قهرمان دوره‌ي گذشته‌ راهي مرحله‌ي پاياني مسابقات قهرماني جوانان آسيا شده است و خوشحالم كه اين رقابت‌ها در كشور چين انجام مي‌شود. من به هيچ عنوان اهل انتقام گرفتن نيستم اما با تيم من در اردن كاري كردند كه به هر قيمت آن را در مسابقات قهرماني آسيا، جبران خواهم كرد. بايد به اين عربها ياد بدهيم كه در خارج از كشور خود هيچ حرفي براي گفتن ندارند و اگر در خانه‌ي خود تيم‌هاي ايراني را با ناداوري خرد مي‌كنند در بيرون از كشور خود نمي‌توانند كاري كنند.

به كماليان اعتقاد دارم

اونيكا پس از انتخاب كادر فني تيم ملي بسكتبال بزرگسالان، روزهاي نسبتا سختي را پشت سر گذاشت، چرا كه برخي با انتقاد از حضور"صفا كماليان" در تيم ملي بزرگسالان، به نوعي وي را در انتخاب دستيارانش دخيل نمي‌دانستند. وي در اين خصوص اظهار داشت: يا دستيارانم را خودم مستقيما انتخاب مي‌كنم و يا اين كه اگر شناخت زيادي نسبت به مربيان ايراني نداشته باشم، فدراسيون گزينه‌هاي مختلفي را به من پيشنهاد مي‌كند اما، تصميم نهايي را خودم مي‌گيرم. مسوولان فدراسيون با مربيان مختلفي وارد مذاكره شده بودند. بسياري از آنها به خاطر حضور در باشگاه‌ها نمي‌توانستند در تيم ملي نيز حضور داشته باشند و برخي نيز خواسته‌هايي داشتند كه مورد قبول فدراسيون نبود. از ميان گزينه‌ها من روي "صفا كماليان" تاكيد داشتم، او از جمله مربيان جواني است كه اعتقاد زيادي به او دارم، اين انتخاب زماني انجام شد كه "كماليان" در ايران حضور نداشت و حتي خود او هم نمي‌دانست كه ما در مورد او چه تصميمي گرفته‌ايم.

"اونيكا" خاطرنشان كرد: خوشحالم كه محمود مشحون، فردي منطقي است كه به نظرات من اهميت زيادي مي‌دهد. او هيچ گاه نظرات خود را بر ما تحميل نكرده است و تمامي موارد از طريق گفت‌وگو و مذاكره انجام شده است. كمك مربي براي تيم ملي برنامه‌ريزي نمي‌كند. بلكه تنها كمك سرمربي است تا خواسته‌هاي وي را در تيم ملي پياده كند. من كسي را مي‌خواستم كه با تيم تمرين كند نه اين كه با تيم بجنگد و اين يكي از خصوصيات بارز كماليان است.

هر كسي در حد معيارهاي من نباشد؛ جايي در تيم ملي ندارد

تيم ملي بسكتبال بزرگسالان، در چند سال اخير زير نظر مربيان صربستاني، تمرين كرده است، اما، بازيكنان تمرينات اونيكا را بسيار متفاوت‌تر از تمرينات «نناد» و يا «بوسنياك» مي‌دانند.

سرمربي تيم ملي بسكتبال بزرگسالان، در خصوص وضعيت اين تيم به خبرنگار ايسنا گفت: تيم ملي بزرگسالان، جاي بهترين‌ها است و هر كس در حد معيارهاي من نباشد جايي در اين تيم نخواهد داشت. ما از ابتدا صحبت كرده بوديم كه دو تيم ملي داشته باشيم يكي A و ديگري B. اين كار باعث مي‌شد تا همواره بازيكنان آماده‌اي را در اخيتار داشته باشيم.هيچ بازيكني در تيم A، احساس آرامش نمي‌كند چرا كه مي‌داند در صورت بد بازي كردن جاي خود را به يك بازيكن با انگيزه در تيم ملي B خواهد داد.

وي افزود: در تيم ملي بزرگسالان كار سختي داشتم. ملي‌پوشان تا حدودي انگيزه‌ي خود را از دست داده بودند و در كنار تمرينات سرعتي و قدرتي بايد مسايل روحي بازيكنان را نيز بازسازي مي‌كردم. در كنار تمامي اين مسايل، مصدوميت جابر نيز همچنان وجود دارد. حدادي نيز هنوز نتوانسته به شرايط ايده‌آل برسد، پس با اين حساب مشكلات ما زياد بود.

به هر حال فشار تمرينات تيم ملي در حد تمرينات باشگاه‌ها نيست و به همين علت آنها تا حدودي خسته مي‌شوند اما چاره‌اي جز اين نيست؛ چرا كه بازيكنان در باشگاه‌ها پول مي‌گيرند و هر طور كه بخواهند تمرين مي‌كنند؛ اما، در تيم ملي از اين خبرها نيست و آنها به خاطر كشورشان بايد تا تا پاي جان تمرين كنند.

«فردريك اونيكا» تصريح كرد: براي بردن بايد دفاع كرد و نمي‌توان بدون دفاع برنده شد. و اين دفاع كردن دقيقا همان مشكلي است كه بازيكنان ايراني كمتر بلد هستند. آنها بيشتر مي‌خواهند حمله كنند، دقيقا مشكل ما در تيم ملي بسكتبال همان چيزي است كه در فوتبال شما نيز وجود دارد.

براي دفاع كردن، يك بازيكن بايد بدني قوي داشته باشد تا بتواند راه بازيكنان قدرتمند حريف را سد كند. تورنمنت تايلند خودباوي ما را افزايش داد ضمن اين كه متوجه نقاط ضعف خود نيز شديم. فكر مي‌كنم براي مسابقات آتي بايد بيشتر از اين‌ها قوي باشيم.

براي دوحه بايد 150 درصد تمرين كنيم!

اونيكا در خصوص ارزيابي‌ از نتايج احتمالي تيم ملي بسكتبال بزرگسالان در بازي‌هاي آسيايي دوحه‌ي قطر به خبرنگار ايسنا گفت: بهترين بازيكنان چند سال اخير ايران در تيم ملي بزرگسالان جمع شده‌اند. اما، به اين معني نيست كه چون بهترين‌ها در تيم ملي هستند پس بايد اين تيم قهرمان شود و يا يكي از سكوهاي بازي‌هاي آسيايي قطر را از آن خود كند. اگر شما به دنبال موفقيت هستيد، مطمئن باشيد كه ديگران نيز نخوابيده‌اند و شبانه‌روز تمرين مي‌كنند تا موفق شوند. اگر ما قبلا 100 درصد تمرين مي‌كرديم، امروز بايد 150 درصد تمرين كنيم، چرا كه معتقدم در مسابقات مهم، تيمي برنده است كه بيشتر از ديگران زحمت كشيده است.

در دوحه‌ي قطر، تيم‌هاي بسياري حضور دارند، از چين گرفته تا لبنان و قطر. آنها علاوه بر خوب بودن داراي يك مزيت بسيار بزرگ نيز هستند كه تيم ملي ما از آن محروم است و آن حضور در مسابقات جهاني بسكتبال است. اين تيم‌ها به دليل حضور در اين مسابقات مطمئنا با آمادگي بالايي راهي مسابقات قطر مي‌شوند و ما بايد به گونه‌اي تمرين كنيم كه اين خلا بزرگ را پوشش دهيم

در پايان گفت‌وگوهاي خودم، علاقه‌مند هستم تا از شما و ساير رسانه‌هاي گروهي و مطبوعات يك خواسته را داشته باشم و آن اين است كه به خاطر ايران از تيم ملي بسكتبال حمايت كنيد. اين تيم متعلق به من، كماليان و يا مشحون نيست بلكه متعلق به تمامي مردم كشور شماست و از همين جا اعلام مي‌كنم كه هر آنچه را در توان دارم به كار خواهم گرفت تا اين تيم در اين مسابقات به نتيجه‌ي خوبي برسد، به شرط آن كه شما نيز در اين راه من را ياري كنيد.

Comment

• تيم فوتبال پرسپوليس تهران ساعت 10 صبح امروز براي برپايي يك اردوي 14 روزه تهران را به مقصد اتريش ترك كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرانجام پس از چند روز تاخير، پرسپوليس صبح امروز براي برپايي اردويي دو هفته‌اي و انجام چند ديدار تداركاتي با پروازي مستقيم عازم وين شد.

عليرضا واحدي نيكبخت، جواد كاظميان، مهرزاد معدنچي، كريم باقري و حسين بادامكي پنج ملي‌پوش پرسپوليس نيز همراه ساير بازيكنان اين تيم عازم اتريش شدند تا تمرينات آماده‌سازي خود را در اين كشور دنبال كنند.

اين در حالي است كه شيث رضايي، عليرضا حقيقي و احسان خرسندي به دليل حضور در اردوهاي تيم ملي اميد از غايبان پرسپوليس در اين اردو خواهند بود.

آري هان، سرمربي هلندي پرسپوليس نيز هم اكنون در اتريش در انتظار ملحق شدن به بازيكنان و كادر فني تيمش است.

گفتني است؛ محمد حسن انصاري‌فرد، مديرعامل اين باشگاه نيز طي دو يا سه روز آينده به اتريش سفر خواهد كرد تا نحوه آماده‌سازي تيمش را از نزديك زير نظر بگيرد.

Comment

• آناليزور تيم ملي فوتبال گفت: براي كسب آخرين اطلاعات از تيم فوتبال سوريه بازي‌هاي تداركاتي و چند جلسه تمرين اين تيم را از نزديك زير نظر خواهم گرفت.

ماركار آقاجانيان در مورد حريفان ايران در مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: قلعه‌نويي اهميت زيادي به كسب اطلاعات از بازيكنان،‌ مربيان و نحوه بازي حريفان دارد و به همين دليل برنامه‌هاي بسيار زيادي را براي كسب اطلاعات و آناليز رقيبان و حريفان خود داريم.

وي ادامه داد: در قدم اول با توجه به اين كه سوريه اولين حريف ما در اين مسابقات خواهد بود به دنبال كسب آخرين اطلاعات فني از اين تيم هستيم. هم اكنون به دنبال جمع‌آوري فيلم آخرين بازي‌هاي اين حريف هستيم و اگر اين تيم قصد برگزاري بازي تداركاتي را داشته باشد براي اطلاع از آخرين وضعيت سوريه عازم اين كشور خواهم شد.

آقاجانيان افزود: اگر سوري‌ها قصد انجام بازي تداركاتي را نداشته باشند بدون شك در تمرينات اين تيم حضور يافته و از نزديك بازيكنان اين تيم را زير نظر خواهيم گرفت. در فوتبال امروز دنيا اطلاعات حرف اول را مي‌زند و به همين دليل قصد جمع‌آوري آخرين اخبار و اطلاعات از حريفان خود در اين مرحله از رقابت‌ها را داريم.

وي با اشاره به تحولات صورت گرفته در فوتبال سوريه به ايسنا گفت: فوتبال اين كشور در چند سال گذشته پيشرفت بسيار زيادي داشته ولي آنچه مسلم است فوتبال ما سطحي بسيار بالاتر از سوريه دارد. بازيكنان ما با استعدادتر و تواناتر از بازيكنان سوري هستند اما، اين واقعيت نبايد موجب غرور ما شود. در فوتبال امروز كه فاصله ميان تيم‌ها كاهش يافته، تيمي پيروز خواهد بود كه براي تمامي دقايق بازي برنامه و هدف داشته باشد.

آناليزور تيم ملي تصريح كرد: به همين جهت ما نيز قصد داريم تا در اولين بازي ايران فوتبالي زيبا، با برنامه و مدرن را به نمايش بگذاريم.

آقاجانيان در خصوص وضعيت تيم ملي كره‌ي جنوبي نيز گفت: براي اطلاع از آخرين وضعيت اين تيم قدرتمند بازي آينده‌اش مقابل چين تايپه را از نزديك تماشا خواهم كرد. آناليز بازي‌هاي تداركاتي احتمالي كره نيز در دستور كار ما قرار دارد و اين فرصت ارزشمند را به آساني از دست نخواهم داد.

وي تاكيد كرد: بي‌ترديد كره‌ي جنوبي دشوارترين حريف تيم ملي است و ما هم حساب ويژه‌اي بر روي اين تيم باز كرده‌ايم. فوتبال كره روز به روز در حال پيشرفت است و همانطور كه شاهد بوديم اين تيم قدرتمندترين نماينده آسيا در جام جهاني بود. با وجود اين موضوع مجموعه كنوني تيم ملي توانايي رويارويي با اين تيم قدرتمند را دارند و در آينده اين موضوع را به اثبات خواهند رساند.

Comment

• نخستين تمرين تيم ملي فوتبال با كادر فني جديد صبح امروز در كمپ تيم ملي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي ايسنا،‏‏ در ابتداي تمرينات امروز بازيكنان تيم ملي ابتدا با دويدن آرام به دور زمين و انجام حركات نرمشي به گرم كردن خود پرداختند، در ادامه ملي پوشان به دو گروه جداگانه تقسيم شدند و زير نظر افشين پيرواني و پرويز كماسي به انجام حركات نرمشي و دوهاي سرعت پرداختند.

تمرينات صبح امروز كه بيشتر به تمرينات بدن‌سازي اختصاص داشت زير نظر ابراهيمي، پيرواني و كماسي انجام مي‌شد و امير قلعه‌نويي، سرمربي تيم ملي نيز حركات بازيكنان را به دقت زير نظر داشت.

ملي پوشان در ادامه به انجام حركات بدنسازي زير نظر كماسي پرداخته و با پريدن از روي موانع و انجام دوهاي سرعتي، سعي در افزايش توان بدني خود داشتند.

اين در حالي بود كه كماسي از وضعيت جسمي بازيكنان چندان رضايت نداشت و در اكثر دقايق آنها را به تلاش بيشتر هدايت مي‌كرد.

از نكات جالب توجه تمرين صبح امروز ملي‌پوشان، عدم كار با توپ بود.

در پايان بازيكنان با انجام حركات كششي به تمرينات پايان داده تا بعد‌از ظهر امروز با آمادگي بيشتر به انجام حركات تاكتيكي و كار با توپ بپردازند.

مهدي مناجاتي، سرپرست،‏ مظلومي مشاور و ماركار آقاجانيان آناليزور تيم ملي نيز در تمرين صبح امروز حضور داشته و دقايقي با امير قلعه‌نويي صحبت كردند.

با وجود حضور كريم بوستاني، مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ملي در تمرينات، چهار دروازه‌بان ملي پوش كشورمان همراه با ساير بازيكنان تنها تمرينات گروهي را انجام دادند و خبري از تمرينات اختصاصي نبود.

پنج ملي پوش پرسپوليس به دليل حضور در اردوي اتريش، سه بازيكن سپاهان به دليل حضور در اردوي تركيه و هاشميان، كريمي، مهدوي‌كيا، رضايي، عنايتي، كعبي و مجيدي از غايبان تمرين امروز تيم ملي بودند. اين در حالي بود كه ايمان مبعلي با حضور در كمپ تيم ملي همراه ساير ملي‌پوشان به انجام تمرين پرداخت.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: درب كمپ تيم ملي به روي تمام پيشكسوتان فوتبال كشورمان باز خواهد بود و ما پذيراي تمام آنها خواهيم بود.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار داشت: قصد داريم تا با بهره‌گيري از نظرات كارشناسي تمامي اهالي فوتبال و پيشكسوتان اين رشته تيمي قدرتمند و آبرومند را براي مسابقات جام ملت‌هاي آسيا آماده كنيم. از امروز درب تيم ملي علاوه بر بازيكنان جوان و با استعداد به روي تمامي پيشكسوتان و بزرگان فوتبال باز خواهد بود.

وي ادامه داد: در حال حاضر دغدغه‌ي اصلي ما عدم آمادگي جسماني بازيكنان است. پس از پايان جام جهاني كه اوج مسابقات فوتبال در دنيا بوده اكنون فوتبال دوران ركود را پشت سر مي‌گذارد و به همين دليل ما و تمامي اعضاي تيم كار بسيار دشواري را پيش رو داريم و تا حدود بيست و پنج روز ديگر بايد هماهنگي تاكتيكي مناسبي را در تيم بوجود آوريم.

قلعه‌نويي در مورد عدم حضور ملي‌پوشان پرسپوليس در اردوي تيم ملي اظهار داشت: به هر صورت پرسپوليسي‌ها از مدت‌ها قبل براي اردوي اتريش برنامه‌ريزي كرده بودند و از آنجا كه چند بازيكن اين تيم نيز در تيم ملي اميد عضويت دارند ما پنج ملي‌پوش پرسپوليس را در اختيار مربيان اين تيم قرار داديم.

وي افزود: به هر صورت تيم‌ها هنوز شكل واقعي خود را پيدا نكرده‌اند و اگر اين ملي‌پوشان را از آنها مي‌گرفتيم اردوي اتريش براي اين تيم پرطرفدار سودي در پي نداشت. به هر صورت با انصاري‌فرد صحبت كرديم و اميدواريم كه بازيكنان ملي‌پوش اين تيم هر چه زودتر به جمع ملي‌پوشان حاضر در اردو ملحق شوند.

سرمربي تيم ملي تصريح كرد: ما مشكلات تيم‌هاي باشگاهي را به خوبي درك مي‌كنيم، چرا كه من خود يك مربي ليگي بوده‌ام اما، به هر صورت ما فرصت چنداني براي ديدار مقابل سوريه نداريم و بايد با در اختيار داشتن تمامي بازيكنان براي اين ديدار آماده شويم.

قلعه‌نويي در مورد دعوت نشدن علي دايي به تيم ملي به ايسنا گفت: دايي بازيكن بزرگي است كه تا كنون زحمات بسياري براي فوتبال ايران كشيده است. او بايد به صورتي بسيار زيبا آنچنان كه شايسته‌ي اوست از فوتبال ملي خداحافظي كند. به هر صورت هر بازيكني شروع و پاياني دارد و دايي نيز بايد اين مساله را درك كند. اكنون وظيفه‌ي تمامي مسوولان فدراسيون فوتبال است تا با دعوت از تيم‌هاي بزرگي مانند برزيل و يا آلمان بازي خداحافظي باشكوهي را براي دايي تدارك ببينند.

وي يادآور شد: سيستم بازي ما به صورتي خواهد بود كه احتياج به دو مهاجم سرعتي و دونده داريم كه كار پرس و دفاع را از همان منطقه آغاز كنند. به همين دليل سعي كرديم از مهاجمان جوان‌تر و سريع‌تر دعوت كنيم.

سرمربي تيم ملي در مورد بازي‌هاي تداركاتي اين تيم به ايسنا گفت: 13 مرداد بازي آساني را با يكي از تيم‌هاي داخلي برگزار خواهيم كرد. 19 مرداد ماه نيز با يكي از تيم‌هاي اردن، كويت و يا امارات ديدار خواهيم كرد. در حال حاضر مسوولان فدراسيون فوتبال براي برگزاري اين ديدار تلاش مي‌كنند.

قلعه‌نويي در مورد كناره‌گيري كريم باقري از تركيب تيم ملي گفت: پيش از آن كه باقري را به تيم ملي دعوت كنم ساعت‌ها با او صحبت كردم و او هم براي حضور در تيم ملي اعلام آمادگي كرده بود. به هر صورت اين نظر شخصي اوست و تصميم نهايي بر عهده‌ي خودش خواهد بود. ما در اين پست محمود فكري و سهراب بختياري‌زاده را نيز در اختيار داريم.

وي در مورد برنامه‌هاي تمريني تيم م

لي اظهار داشت: اردوي اين هفته براي بازيكنان شهرستاني به صورت شبانه‌روزي خواهد بود. از هفته‌ي آينده نيز كه تعدادي از بازيكنان از تركيب تيم ملي خط مي‌خورند اردو به صورت شبانه‌روزي برگزار مي‌شود. قصد داريم تا با ادامه‌ي تمرينات به صورت منظم تا زمان شروع ديدار مقابل سوريه بازيكنان را از لحاظ جسماني و هماهنگي با يكديگر به مرز ايده‌آل نزديك كنيم.

Comment

• جلسه‌ي معارفه‌ي كادر فني جديد تيم ملي فوتبال كشورمان ساعت 10 صبح امروز با حضور بازيكنان، اعضاي كادر فني و سرپرست فدراسيون فوتبال در كمپ تيم ملي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كيومرث هاشمي، سرپرست فدراسيون فوتبال در اين جلسه اظهار داشت: پس از پايان رقابت‌هاي جام جهاني و نتايج نه چندان خوب تيم در اين بازي‌ها نياز به تغييرات در تركيب و ساختار تيم ملي به شدت احساس مي‌شد، به همين دليل تصميم به ايجاد تحول در ساختار فدراسيون فوتبال و تيم ملي گرفتيم.

وي افزود: سعي كرديم تا فرصت را در اختيار بازيكنان جوان و مربيان باتجربه‌ي كشورمان گذاشته تا فوتبال ما را پس از اين دوره‌ي ركود بار ديگر به موفقيت برسانند.

وي با اشاره به انتخاب امير قلعه‌نويي به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: قلعه‌نويي سرمربي تيم ملي است و اين روند در دراز مدت ادامه خواهد داشت. او هيچ گاه سرمربي موقت نخواهد بود و ما بارها اين را اعلام كرده‌ايم. همانطور كه سال‌ها به مربي خارجي فرصت داديم اكنون قصد داريم فرصت را به مربيان خوب ايراني سپرده تا آنها شايستگي‌هاي خود را به اثبات برسانند.

وي تصريح كرد: كادر فني جديد تيم ملي مجموعه‌اي از مربيان جوان و با تجربه است، ما در اين كادر شاهد حضور سه سرمربي سابق تيم ملي هستيم. پورحيدري، ابراهيمي و مناجاتي هر كدام داراي تجربه‌هاي گرانبها و ارزشمند هستند. اين كادر قوي و هماهنگ از لحاظ اخلاقي و رفتاري نيز بي‌نظير و نمونه است.

هاشمي با اشاره به فاكتورهاي مورد نظر فدراسيون براي انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار داشت: فاكتورهاي بسياري مورد نظر ما بوده كه معتقديم قلعه‌نويي از تمامي فاكتورها بهره‌مند است. او مربي‌اي بسيار باهوش، توانا و جوان است كه در شرايط بحراني مديريت بحران را به بهترين شكل پياده مي‌كند. علاوه بر اين قلعه‌نويي تخصص، دانش فني و تعهد به ارزش‌ها را نيز به عنوان شاخص‌هاي مثبت در اختيار دارد و اين براي ما بسيار ارزشمند است.

وي افزود: قلعه‌نويي مربي‌اي است كه از دل ليگ بيرون آمده و با استقلال قهرمان ايران شده است. به همين دليل او مقبوليت بسياري نزد كارشناسان، فوتبال‌دوستان و مردم دارد. از همه مهم‌تر در شرايط كنوني كه تيم ملي نياز به مشورت دارد او با تشكيل كادري قوي و مجرب تصميم‌گيري جمعي را در اولويت كاري خود قرار داده است.

هاشمي در پايان خاطر نشان كرد: در شرايط حساس كنوني كه كمتر از يك ماه به مسابقه‌ي تيم ملي با سوريه فرصت باقي است بيش از هر زمان ديگري نياز به حمايت مردم و رسانه‌ها داريم. دست ياري خود را به سوي رسانه‌ها دراز مي‌كنيم تا با حمايت از تيم ملي زمينه‌ساز موفقيت آينده‌ي اين تيم شوند. در عين حال از انتقادات سازنده‌ي صاحبان رسانه‌ها نيز هيچ گاه غافل نخواهيم شد.

Comment

• درگيري لفظي سرالكس فرگوسن با سران چلسي پيش از شروع رقابت‌هاي ليگ برتر سنتي در فوتبال انگلستان تبديل شده است!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بار فرگوسن چلسي را براي «فوتبال ويرانگرش» به باد انتقاد گرفت. Mirror در اين باره نوشت:« شب گذشته سرالكس فرگوسن در مركز جنجال (فوتبال انگلستان) قرار گرفت. او ادعا كرد كه چلسي با اين بودجه نامحدود در بازار نقل و انتقالات براي ويران كردن فوتبال مصمم است.

سرمربي يونايتد چلسي را متهم كرد راهش به سوي كاميابي را تنها با ميليون پوندهاي رومن آبراموويچ مي‌پيمايد. فرگوسن در تور آفريقايي جنوبي به چلسي تاخت. او ديويد بكام ستاره پيشين الدترافورد را هم «بازيكن صنعتي» لقب داد.

فرگوسن در يك نشست پرسش و پاسخ ادعا كرد چلسي با سياستش در بازار نقل و انتقالات فوتبال را نابود خواهد كرد. او آنها را متهم كرد كه با سي بازيكن آفريقايي قرارداد بسته‌اند. بازيكناني كه هيچ شانسي براي بازي كردن ندارند.»

سرمربي يونايتد گفت:« چلسي حق دارد هر كاري كه مي‌خواهد انجام بدهد. هرگز نگفته‌ام آنچه آنها انجام مي‌دهند براي فوتبال بد است. اما، پرسشي كه مطرح مي‌كنم اين است كه اگر چلسي با سي پسر بچه آفريقايي قرارداد بسته چگونه به همه آنها بازي مي‌دهد؟»

رودني هارتمن، مفسر ورزشي آفريقاي جنوبي هم در اين باره گفت:« از سرالكس پرسيده شد درباره‌ي چلسي چه فكر مي‌كند و در ميان پاسخش گفت؛ آنها مصمم هستند كه فوتبال را ويران كنند. گفت كه هيچ راهي براي باشگاهش نمانده تا با پول‌اشان رقابت كند.»

Comment

• بازيكن مياني دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال گفت: با اثبات شايستگي‌ها خود به طور ثابت در تركيب اصلي تيم ملي قرار مي‌گيرم.

ميثم منيعي درباره‌ي حضورش در اردوي تيم ملي فوتبال به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با وجود شايستگي‌هايي كه داشتم در آستانه حضور در جام جهاني از تركيب تيم ملي خط خوردم تا فرصت حضور در اين رويداد بزرگ ورزشي را نداشته باشم. برانكو در عين شايستگي حق من را خورد و نام مرا از تركيب تيم ملي خط زد.

وي ادامه داد: اما، اكنون شرايط با گذشته تفاوت بسياري كرده و مربيان جديد تيم ملي گرايش زيادي به دعوت از بازيكنان جوان و آماده ليگ دارند. به همين دليل تمام تلاش خود را به كار خواهم گرفت تا با اثبات شايستگي‌هاي خود در تمرينات، يكي از 11 نفر اصلي تيم ملي در بازي مقابل سوريه باشيم.

منيعي تصريح كرد: قلعه‌نويي، بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي است. او از هر لحاظ شايسته چنين انتخابي بوده و در آينده شاهد عملكرد مثبت او خواهيم بود.

با انتخاب قلعه‌نويي انگيزه‌ي بازيكنان جوان و آماده ليگ براي راهيابي به اردوي تيم ملي افزايش يافته چرا كه آنها مي‌دانند كه مربيان كنوني فقط مسايل فني را معيار و ملاك ملي‌پوش شدن مي‌دانند.

بازيكن ملي‌پوش پاس درباره‌ي تعدد مربيان تيم ملي به ايسنا گفت: اين مساله نه تنها ايرادي ندارد بلكه مي‌تواند به عامل موفقيت ما تبديل شود. اگر وظايف هر يك از اين مربيان و مشاوران به طوركامل مشخص باشد ديگر مشكلي پيش نيامده و هر يك از آنها در جهت كمك به تيم ملي قدم‌هاي مفيدي را برخواهند داشت. اين شيوه هدايت تيمي بهترين شيوه امروز فوتبال است و به نظر مي‌رسد كه نسبت به گذشته مسايل تخصصي‌تر و علمي‌تر شده است.

منيعي با اشاره به ديدار آينده ايران و سوريه اظهار كرد: اگر تمرينات خود را به صورت منظم تا زمان شروع اين بازي انجام دهيم از نظر جسماني مشكلي براي ديدار با سوريه نخواهيم داشت. به احتمال فراوان قبل از اين ديدار ما دو بازي تداركاتي را نيز برگزار خواهيم كرد كه اين دو بازي مي‌تواند هماهنگي كاملي را ميان بازيكنان تيم بوجود آورد. مربيان ما برنامه بسيار منظمي را براي اين سه هفته در نظر گرفته‌اند و فكر نمي‌كنم كه با استعدادي كه بازيكنان ايراني دارند در مقابل سوريه به مشكل خاصي روبرو شويم.

Comment

• توماس دال، سرمربي هامبورگ قصد دارد در فصل پيش روي رقابت‌هاي باشگاهي آلمان، بازوبند كاپيتاني تيمش را بر بازوي رافائل فان در فارت، بازيكن هلندي خط مياني اين تيم ببندد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از رفتن دانيل فان بويتن، كاپيتان بلژيكي فصل گذشته هامبورگ به بايرن مونيخ، گزينه‌هاي زيادي از جمله مهدي مهدوي‌كيا براي سرگروهي اين تيم مطرح شده بود.

اما، در نهايت با نظر دال، فان در فارت رهبر اين تيم در ميدان شد.

دال درباره‌ي تصميم خود گفت:« احساس مي‌كنم رافائل به طور صد در صد با هامبورگ هماهنگ شده است. او يك بازيكن كامل است.»

خود فان در فارت هم درباره‌ي گفته‌هاي سرمربي تيمش چنين واكنش نشان داد:« اين موضوع براي من افتخار بزرگي به شمار مي‌آيد. به ويژه آن كه من يك بازيكن غير آلماني هستم و تنها يك سال است كه در هامبورگ توپ مي‌زنم.»

Comment

• دنيس بركمپ، بازيكن هلندي آرسنال در ورزشگاه تازه تاسيس اين تيم و در حضور شصت هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه براي هميشه با دنياي فوتبال خداحافظي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بركمپ در حضور بسياري از هم تيمي‌هاي خود كه در ورزشگاه حاضر بودند، جشن خداحافظي خود را برگزار كرد.

او يازده سال در آرسنال و هايبري بازي كرد و در اين مدت چهارصد و بيست و سه بار با پيراهن اين تيم به ميدان رفت. صد و بيست گل زده حاصل تلاش‌هاي اين مهاجم هلندي براي «توپچي‌»هاي لندني بود.

او به احتمال فراوان راهي آژاكس آمستردام خواهد شد و در آنجا به عنوان مربي مشغول به كار خواهد شد. بركمپ از همين باشگاه هلندي به دنياي فوتبال معرفي شد. او خداحافظي از دنياي فوتبال را كاري دشوار و تلخ خواند.

يان رايت، امانوئل پتي، پاتريك ويرا، مارك اورمارس، يوهان كرايف و ماركو فان باستن از جمله حاضران در جشن خداحافظي بركمپ بودند.

در اين ديدار بسياري از تماشاگران پيراهن نارنجي رنگ تيم ملي هلند را به تن داشتند و به تقدير از بازيكن بزرگ خود پرداختند.

Comment

• تيم ملي ملك شخصي من نيست. روزگاري دست علي آبادي و كهندل بود، سپس به پازاج و بابك رسيد و حالا هم اين جايگاه به دست من سپرده شده است. پس از مدتي من نيز كنار مي‌روم و مربيان ديگري بر سر كار خواهند آمد. آنهايي كه در انتقادها به سازنده بودن توجه ندارند و تنها غرض شخصي خود را بيان مي‌كنند، بدانند كه اين نوك قله خبري نيست. نوك هرم را نشانه رفتن راه دارد و راه آن فقط كار كردن است. هر كس طرح و برنامه‌اي دارد به فدراسيون و سازمان تربيت بدني اعلام كند و بگويد اين كادر خوب نيست و من اين برنامه‌ها را دارم؛ اما، به شرطي كه وقتي سر كار آمد نتيجه بهتري بگيرد.»

اين‌ها صحبت‌هاي محمد بنا در پاسخ به انتقاداتي است كه پس از نايب قهرماني در مسابقات قهرماني آسيا بر عليه او شده بود، انتقاداتي كه بنا معتقد است به خاطر غرض شخصي عنوان مي‌شوند نه براي سازندگي.

سرمربي تيم‌هاي ملي كشتي فرنگي در رابطه با مسابقات جوانان آسيا به خبرنگار ايسنا گفت: همه كشتي‌گيران چه بازنده و چه برنده خوب بودند چرا كه جوان بد نداريم. دو سال پياپي با شش مدال طلا قهرمان شديم و حالا دوم شديم كه اين نتيجه باب ميل و رضايت كارشناسان نبوده است. اما، بايد گفت آن دو سالي كه قهرمان شديم براي ما چه كردند تا اكنون كه نشده‌ايم انجام ندهند.

بنا در رابطه با گفته‌هاي خود پيش از مسابقات مبني بر كسب هشت مدال طلا گفت: من اين حرف را به دو دليل زدم؛ اول اين كه آنقدر به كشتي گيرانم اعتقاد دارم كه چيزي جز مدال طلا را براي آنها نمي‌خواهم و دوم اين كه نمي‌توانم بگويم در فلان وزن قهرمان نمي‌شويم و با اين كار روحيه‌ي كشتي‌گير را تضعيف كنم.

وي ادامه داد: اگر دنبال نتيجه‌گرايي كامل بوديم، همان تيم جهاني را به مسابقات آسيايي مي‌برديم و قهرمان مي‌شديم. البته قصد توجيه ندارم و نمي‌گويم كه بي‌خوابي كشيديم يا براي اولين بار مسايل تغذيه‌اي جديد بر كشتي‌گيران حاكم شده بود. در اين رقابت‌ها فهميديم كه دنيا هم نخوابيده و تجربه خوبي بود تا در جوانان جهان لطمه نخوريم.

بنا درباره‌ي انتقادات مطرح شده به ايسنا گفت: ما يادمان رفته كه در ابتدا كجا بوديم و در حال حاضر توقعات بيش از حد شده است. اما، قضاوت اصلي با مردم است. رسانه‌ها نيز مطالبي را كه كار مي‌كنند بايد كارشناسي كنند و ببينند فردي كه انتقاد مي‌كند هدف سازندگي دارد يا اين كه محمد بنا را نشانه رفته است. آنها مي‌گويند بنا از شاگردان ديگران استفاده كرده، اما به من پاسخ دهند كه تيم ملي بايد از چه كشتي‌گيراني استفاده كند. جز آنهايي كه در كشور هستند، آيا نيروي ديگري هم وجود دارد؟آنهايي كه سه چهار سال از مربيگري تيم ملي كنار رفته‌اند،‌در اين مدت چه سازندگي انجام داده‌اند؟ آنهايي كه انتقاد مي‌كنند نگاهي هم به كارنامه خودشان بياندازند و آن را در كنار پرونده سه سال و نيمه ما قرار دهند. ببينند آنها چكار كرده‌اند كه ما نكرده‌ايم و آيا بايد جاي انتقاد را با توهين عوض كرد؟

بنا در پايان گفت: يزداني خرم مديري است كه مديريتش در بخش ديگر مشخصه فعاليت او است. او از كشتي نبوده اما، مي‌خواهد كار كند و به كشتي كمك كند. متاسفانه همواره برخي از اهالي كشتي، خودزني مي‌كنند.

Comment

• دومين جلسه‌ي تمرين تيم ملي فوتبال كشورمان بعدازظهر امروز در كمپ تيم هاي ملي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تمرينات امروز كه با حضور 23 بازيكن و 90 دقيقه به طول انجاميد، با توجه به شرايط جسماني و فيزيكي بازيكنان تمرينات سبك و مرور كارهاي تكنيكي در دستور كار قرار گرفت.

بازيكنان ابتدا زير نظر ناصر ابراهيمي به گرم كردن پرداختند و سپس زير نظر اين مربي و افشين پيرواني به تمرينات تكنيكي از جمله كنترل توپ ،‌حركت با توپ و تمرينات فردي پرداختند، سپس بازيكنان در قالب گروه‌هاي پنج يا شش نفري به تمرين بغل پا پرداختند.

كارهاي سرعتي برنامه بعدي تمرينات امروز ملي‌پوشان بود. همچنين بازيكنان در قالب دو گروه بازي تمريني انجام دادند.

در حاشيه؛

* كمتر از 40 نفر تماشاگر از تمرينات تيم ملي ديدن كردند.

* با توجه به تركيب كادر فني تيم ملي تماشاگران استقلالي و پرسپوليسي به ترتيب مربيان را تشويق مي‌كردند. اما، پس از مدتي بار ديگر اختلاف‌هاي رنگي سبب تفاوت ميان شعار‌هاي دو گروه شد و حتي تعداد اندكي از تماشاگران به تشويق برانكو سرمربي سابق تيم ملي پرداختند.

* تمرين امروز با استقبال خوب خبرنگاران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي روبرو شد.

Comment

• Originally posted by RedWine
                            دومين جلسه‌ي تمرين تيم ملي فوتبال كشورمان بعدازظهر امروز در كمپ تيم هاي ملي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تمرينات امروز كه با حضور 23 بازيكن و 90 دقيقه به طول انجاميد، با توجه به شرايط جسماني و فيزيكي بازيكنان تمرينات سبك و مرور كارهاي تكنيكي در دستور كار قرار گرفت.

بازيكنان ابتدا زير نظر ناصر ابراهيمي به گرم كردن پرداختند و سپس زير نظر اين مربي و افشين پيرواني به تمرينات تكنيكي از جمله كنترل توپ ،‌حركت با توپ و تمرينات فردي پرداختند، سپس بازيكنان در قالب گروه‌هاي پنج يا شش نفري به تمرين بغل پا پرداختند.

كارهاي سرعتي برنامه بعدي تمرينات امروز ملي‌پوشان بود. همچنين بازيكنان در قالب دو گروه بازي تمريني انجام دادند.

در حاشيه؛

* كمتر از 40 نفر تماشاگر از تمرينات تيم ملي ديدن كردند.

* با توجه به تركيب كادر فني تيم ملي تماشاگران استقلالي و پرسپوليسي به ترتيب مربيان را تشويق مي‌كردند. اما، پس از مدتي بار ديگر اختلاف‌هاي رنگي سبب تفاوت ميان شعار‌هاي دو گروه شد و حتي تعداد اندكي از تماشاگران به تشويق برانكو سرمربي سابق تيم ملي پرداختند.

* تمرين امروز با استقبال خوب خبرنگاران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي روبرو شد.

in akharesh ke mige mardom shoroo be tashvigh branko kardan
                            akhe vase chi in ghale noee bichare 2rooz bishtar nist tm coach shod va already inhame doshman peyda karde, la aghal nemizaran yeki do ta bazi bokone badesh ghezavat konan
                            pERSPOLIS

Comment

• وحيد هاشميان ملي پوش ايراني تيم فوتبال هانوفر آلمان در آخرين اظهار نظر خود در خصوص عدم موفقيت تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني، نبود اتحاد ميان بازيكنان را دليل ناكامي تيم ايران عنوان كرد.

به نقل از سايت گل،‌ وحيد هاشميان افزود: مهمترين مشكل ما در آلمان به عدم آمادگي بازيكنان تيم ملي مربوط مي شد چرا كه بازيكنان ايران تنها تا دقيقه 60 توان بازي در شرايط ايده آل را داشتند و در دقايق پاياني ناخودآگاه عقب مي كشيدند.

وي افزود: مراحل آماده سازي بازيكنان تيم ملي ايران براي بازي هاي داخلي و بازي هاي آسيايي كافي بود ولي اين آمادگي را به هيچ وجه نمي توان براي بازي هاي جهاني كافي دانست.

بازيكن سابق تيم فوتبال بايرن مونيخ تصريح كرد: دومين مشكل اساسي تيم ملي ايران به كمبود انجام بازي هاي دوستانه پيش از شروع مسابقات مربوط مي شد.

هاشميان اظهار داشت: به دليل مسائل گوناگون در آستانه جام جهاني خيلي از تيم ها برابر ما حاضر به بازي نشدند و ما نتوانستيم چند ديدار دوستانه خوب را برگزار كنيم. اگر ديداري هم برگزار شد در برابر تيم هاي ضعيف بود.

بازيكن تيم فوتبال هانوفر آلمان ادامه داد: در ضمن بايد اعتراف كرد كه رابطه بازيكنان تيم ملي در جريان بازي هاي جام جهاني 2006 به هيچ وجه دوستانه نبود و كل تيم از اين مقوله در رنج بود.

وي درباره عملكرد سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در آلمان تاكيد كرد: هرگز تمايلي براي دفاع از عملكرد برانكو ايوانكويچ ندارم. معتقدم عملكرد سرمربي كروات تيم ايران خالي از اشتباه نبود اما نبايد همه ناكامي ها را به نام وي نوشت.

هاشميمان درباره راهكار پيشرفت فوتبال در ايران عنوان كرد: براي رسيدن به سطح اول فوتبال دنيا، باشگاه هاي ما بايد به زمين هاي تمرين و ورزشگاه هاي اختصاصي تجهيز شوند؛ همچنين بايد مربيان و مربيان بدنساز را براي كسب دانش روز دنيا به كشورهاي اروپايي اعزام كرد. هر چند چنين پيشرفتي هرگز يك شبه اتفاق نمي افتد و ما به زمان بيشتري نياز داريم.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: بر اساس صحبت‌هايي كه با مسوولان كميته‌ي ملي المپيك و سرمربي تيم ملي اميد داشتيم فعلا اولويت اصلي با تيم ملي بزرگسالان خواهد بود.

به گزارش ايسنا، در پي اعتراض سيموئز به شرايط برگزاري اردوهاي تيم اميد و تداخل برنامه هاي آنها با تيم ملي، امروز (دوشنبه) سرمربيان تيم‌هاي ملي و اميد فوتبال کشورمان در حضور دكتر قراخانلو و علي کفاشيان، رييس و دبيرکميته ملي المپيک، به تبادل نظر در خصوص برنامه هاي آينده پرداختند.

امير قلعه‌نويي پس از پايان اين نشست به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران گفت: جلسه‌ي بسيار خوب و پرباري برگزار شد. سيموئز پس از تبريك به من براي هر گونه همكاري با تيم ملي بزرگسالان اعلام آمادگي كرد. او صحبت‌هايي كه مطبوعات به او نسبت داده بودند را رد كرد و از هر گونه همكاري و مشورت با كادر فني تيم ملي بزرگسالان استقبال كرد.

وي افزود: در اين جلسه قرار شد كه از اين پس با سيموئز هماهنگي بيشتري داشته و احتمالا در هفته‌هاي آينده جلساتي را نيز در اين خصوص برگزار خواهيم كرد. از اين پس من نيز تا حدودي بر عملكرد تيم ملي اميد نظارت خواهم داشت.

قلعه‌نويي ادامه داد: براي ما موفقيت تيم ملي اميد در بازي‌هاي آسيايي دوحه بسيار مهم است، اين تيم نياز به همكاري و حمايت بيشتري دارد چرا كه ما سال‌ها در حسرت صعود به مسابقات المپيك بوده‌ايم. من از هيچ تلاشي در اين خصوص دريغ نخواهم كرد و آماده‌ي هر گونه همكاري با سيموئز خواهم بود.

قلعه‌نويي در مورد تمرينات تيم ملي اظهار داشت: پس از تغيير و تحولات بوجود آمده در تركيب تيم ملي ما نياز به زمان بيشتري براي بازسازي اين تيم داريم. به هر حال باشگاه‌ها هم حق دارند كه بازيكنان خود را در اختيار داشته باشند و من مشكلات آنها را به خوبي درك مي‌كنم. اما، از اين نكته نبايد غافل شد كه ما زمان زيادي تا شروع بازي با سوريه نداريم و از تمامي مربيان باشگاه‌ها درخواست كمك و حمايت از تيم ملي را دارم.

قلعه‌نويي در مورد عضويت هفت بازيكن تيم ملي در تيم اميد گفت: ما صحبت‌هاي خوبي در اين مورد با سيموئز انجام داديم، با توجه به اين كه تنها بيست و سه روز تا مسابقه‌ مقابل سوريه فرصت داريم فعلا اولويت با تيم بزرگسالان خواهد بود. پس از آن هيچ مشكلي نداشته و اين بازيكنان مي‌توانند تيم اميد را همراهي كنند.

وي ادامه داد: پس از تشكيل كميته‌ي فني در خصوص اين موارد مذاكرات بيشتري را با سيموئز انجام خواهيم داد.

سرمربي تيم ملي با رد بازي تيم ملي مقابل استقلال اهواز گفت: ما برنامه‌هاي دقيقي را تا 25 مرداد تنظيم كرده‌ايم، بر اساس اين برنامه ما 13 مرداد ماه يك بازي تداركاتي سبك با يكي از تيم‌هاي داخلي خواهيم داشت، نام اين تيم هنوز مشخص نشده است. همچنين 19 مرداد ماه هم با يك تيم خارجي بازي مي‌كنيم. در حال حاضر مسوولان فدراسيون فوتبال در حال رايزني با مسوولان تيم‌هاي مورد نظر هستند.

قلعه‌نويي در پايان به خبرنگار ايسنا گفت: هدف ما فقط موفقيت فوتبال ايران در مسابقات بين‌المللي است. از اين پس سعي خواهيم كرد تا با همكاري مشترك با سيموئز و مسوولان تيم اميد به طور همزمان دو تيم قدرتمند را روانه‌ي مسابقات كنيم. بازي‌هاي آسيايي دوحه و جام ملت‌هاي آسيا دو هدف بزرگ ماست كه در صورت مشورت جمعي فوتبال ما در هر دو اين عرصه‌ها موفقيت چشم‌گيري را به دست خواهد آورد.

Comment

Working...
                                X