Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• يك گروه ‪ ۳۴‬نفره داوران فدراسيون فوتبال كويت از امروز (دوشنبه) يك اردوي ‪ ۱۴‬در تبريز برپا كردند.

حسين غضنفري سرپرست اين گروه به خبرنگار ايرنا گفت: با توجه به بررسي‌هاي به عمل آمده، قرار شد تا ايران به عنوان محل اردوي داوران كويتي انتخاب شود.

غضنفري افزود: با مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال ايران مذاكراتي صورت گرفت و پس از تاييد وي، مقرر شد تا اردوي دو هفته‌اي داوران كويتي در تبريز برپا شود.

وي اظهار داشت: شهر تبريز در اين فصل آب و هواي خوبي دارد ضمن اين كه شرايط ميزباني مناسب نيز، در انتخاب اين شهر مهمترين عامل بوده است.

غضنفري تاكيد كرد: در جريان اين اردو دو جلسه بدنسازي روزانه و يك كلاس داوري تئوري برپا خواهد شد.

وي در مورد مكان اردوهاي قبلي كميته داوران فدراسيون فوتبال كويت گفت:
    در سال‌هاي گذشته براي برپايي اردو به كشور ازبكستان مي‌رفتيم كه شرايط آن از حيث مسائل اقامتي ، بعد مسافت و بليط هواپيما مشكلاتي را باعث مي‌شد.

مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا كه ايراني تبار است دارد در مورد ادامه همكاري با فدراسيون فوتبال ايران افزود: قرار شده تا اردوهايي ميان كميته‌هاي داوري ايران و كويت برگزار و همچنين داوران دو كشور تبادل شوند.

وي تاكيد كرد: حضور داورهاي ايراني در ليگ باشگاه‌هاي كويت و اعزام داوران كويتي براي قضاوت در ليگ برتر ايران مي‌تواند موجب همكاري بيشتر و نوعي ايجاد شرايط آموزشي شود.

گفتني است در جمع ‪ ۳۴‬داور كويتي حاضر در اين اردو، سه داور بين‌المللي حضور دارند كه "سعد كميل" داور مسابقه دوستانه ايران آلمان سرشناس‌ترين آنهاست.

Comment

• بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رد شايعات اخير مبني بر اختلاف با مسوولان اين باشگاه و ترك تمرينات گفت: هيچ مشكلي با پرسپوليس نداشتم و عده‌اي به دنبال جوسازي هستند.

عليرضا واحدي نيكبخت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من و پرسپوليس هيچ مشكلي با هم نداريم؛ تنها براي مدتي مسافرت بودم و بعضي‌ها از اين مسافرت برداشت ايجاد اختلاف با مسوولان پرسپوليس كرده‌اند. هيچ كدام از چك‌هاي باشگاه برگشت نخورده است و مشكلي در مورد قرارداد و يا پرداخت‌هاي مالي با پرسپوليس ندارم. تمام موارد مطرح شده شايعه است.

وي افزود: مصدوميتي ندارم و در تمرينات پرسپوليس و تيم ملي حاضر خواهم شد.

نيكبخت واحدي در خصوص حضور دنيزلي در راس كادر فني تيم پرسپوليس نيز گفت: دنيزلي كارنامه‌ي موفقي داشته است. عملكرد او در تيم پاس نشان‌دهنده عملكرد اوست. امروز نيز شروع خوبي را با دنيزلي داشتيم.

بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره‌ي حضور گسترده‌ي بازيكنان ايراني در ليگ‌هاي امارات به ايسنا گفت: اين نيز فرصتي است كه بازيكنان ايراني مي‌توانند با حضور در ليگ امارات شرايط متفاوتي را نسبت به ليگ ايران تجربه كنند. از نظر من اين حضور هيچ اشكالي نداشته و پيوستن بازيكنان به اين تيم‌ها نيز ناشي از توانمندي و حرفه‌يي‌گري آنهاست.

Comment

• وكيل مدافع نيروي انتظامي در پرونده‌ي ورزشگاه آزادي گفت: نخستين جلسه دادگاه تجديدنظر اين پرونده ششم آذر ماه در شعبه بيستم دادگاه تجديدنظر برگزار مي‌شود.

عبدالصمد خرمشاهي در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) اظهار داشت: با توجه به اينكه دادگاه شعبه تجديدنظر طرفين پرونده و وكلاي آنها و اخذ توضيح از آنان را در ارتباط با حادثه‌ي ورزشگاه آزادي ضروري دانسته، تشخيص داد كه اين جلسه با حضور اين افراد در تاريخ اعلام شده برگزار شود.

وي ابراز اميدواري كرد كه با تشكيل اين جلسه و اخذ توضيحات طرفين، پرونده هرچه سريع‌تر به نتيجه نهايي برسد.

در پي فوت تعدادي از تماشاچيان بازي فوتبال تيم‌هاي ايران و ژاپن در پنج فروردين ماه سال گذشته پرونده‌اي تشكيل شد كه بر اساس آن متهمان پرونده از جنبه‌ي عمومي جرم به سه سال حبس تعليقي و منع اشتغال از مشاغل مديريتي در مدت تعليق محكوم شدند.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان اولين جلسه‌ي تمرين با اين تيم تاكيد كرد: اگر باشگاه پرسپوليس حرفه‌يي عمل كند و مشكلاتي براي اجراي برنامه‌ها وجود نداشته باشد, هيچ مشكلي با اين تيم نخواهم داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: هدف ما كاملا روشن و مشخص است. اگر پرسپوليس در اين مسير شرايط نگران كننده‌ي را فراهم نسازد, هيچ مشكلي با يكديگر نخواهيم داشت.

وي افزود: نبايد وضعيتي فراهم شود كه رفتارهايي مانند بازي پاس و ذوب‌آهن فراهم شود. قطعا اگر مي‌خواهيم چنين مشكلاتي ايجاد نشود, پرسپوليس بايد مانع هر حركتي براي شكل‌گيري اين مشكلات شود.

دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه اولين جلسه‌ي تمريني پرسپوليس را چگونه ديديد؟ گفت: قبلا آشنايي نسبت به اين تيم داشته‌ام. روش تمريني من نيز همانند اين جلسه يكسان و جدي خواهد بود.

وي خاطرنشان كرد: زمان كمي تا شروع رقابت‌هاي ليگ و فينال جام حذفي داريم. در اين مدت كوتاه بايد دو هدف شناسايي بازيكنان و شناسايي يك سيستم ايده‌ال را آغاز كنيم. اميدوارم بتوانيم تا پيش از شروع رقابت‌هاي ليگ اين دو كار را انجام دهيم.

سرمربي سابق تيم ملي تركيه در پاسخ به اين سوال كه تا چه حدي از بازيكنان كنوني پرسپوليس راضي هستيد؟ گفت: اين بازيكنان را تا حدودي مي‌شناسم؛ اما, اگر شرايط براي برگشت جواد كاظميان فراهم نشود, قطعا يك بازيكن در پست كاظميان و يك مدافع ديگر را جذب خواهيم كرد.

دنيزلي احتمال خروج بعضي از بازيكنان از تركيب كنوني را رد نكرد و افزود: احتمال دارد بازيكناني از تركيب كنوني حذف شوند؛ ولي, بايد منتظر ماند.

سرمربي فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد: از بازيكنان خارجي پرسپوليس هم چندان راضي نيستم. هر چند هنوز تمرينات اين بازيكنان را نديده‌ام؛ اما, بايد براي احتمال هر گونه تغييري منتظر ماند.

دنيزلي همچنين گفت: هدف من از آمدن به پرسپوليس مشخص است؛ من و باشگاه مي‌دانيم كه براي چه همكاري مي‌كنيم.

دنيزلي در خصوص كادر فني تيم و احتمال تغيير در اعضاي كنوني اين كادر گفت: فعلا برنامه‌ي خاصي براي اين موضوع ندارم. كليه‌ي صحبت‌هايي هم كه در اين خصوص مطرح شده است, از قول من نبوده؛ اگر هم قرار باشد تغييري حاصل شود, قطعا اعلام خواهم كرد. نبايد زياد به حاشيه‌ها گوش داد.

Comment

• مدافع تيم ملي فوتبال گفت: تاكنون فدراسيون فوتبال دعوت‌نامه‌اي براي بازي با كره‌ي جنوبي به باشگاه الامارات ارسال نكرده و شايد اين مساله براي من و رضا عنايتي مشكل ساز شود.

حسين كعبي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: فدراسيون فوتبال هنوز به باشگاه نمابري ارسال نكرده و اگر آنها هر چه زودتر اين كار را نكنند، اين مساله براي ما مشكل‌ساز خواهد شد.

وي درباره‌ي غيبتش در بازي با سوريه، گفت: پس از رفع مصدوميتم يك هفته پيش از بازي تمرينات خودم را آغاز كرده بودم اما، سرمربي تيم ملي تصميم گرفت كه در اين بازي حضور نداشته باشم كه اين مساله با توجه به اين كه نتوانسته بودم در دوران بدنسازي حضور داشته باشم، تصميم درستي بود.

كعبي كه به همراه تيم الامارات در هانوفر آلمان به سر مي‌برد، درباره‌ي شرايط خود، گفت: فعلا من و عنايتي در دوران بدنسازي هستيم و امروز و پنجشنبه دو ديدار دوستانه با دورتموند داريم.

كعبي درباره‌ي ديدار تيم ملي برابر سوريه، به ايسنا گفت: ما در اين بازي ناهماهنگ بوديم اما، مشكل اصلي‌مان در بازي‌هاي آسيايي اين است كه تيم‌هاي مقابل‌مان را هميشه دست كم مي‌گيريم. قبل از بازي با سوريه هم تمام بازيكنان در مصاحبه‌هايشان مي‌گفتند كه با اختلاف سه، چهار گل اين تيم را مي‌بريم. اين مساله دليل اصلي توقف‌مان برابر سوريه بود.

وي درباره‌ي بازي با كره‌ي جنوبي، گفت: كره‌ي جنوبي هميشه جزو مدعيان اصلي در قاره‌ي آسيا بوده و ما بازي سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت. اگر اين امكان وجود داشت كه بازيكنان تيم ملي در بازي‌هاي جام جهاني به اين بازي مي‌رسيدند، به دليل هماهنگي مي‌توانستيم اميدوارتر باشيم اما، با اين حال معتقدم كه تيم ملي با بازيكنان فعلي مي‌تواند نتيجه‌ي خوبي را برابر كره به دست آورد.

Comment

• استيو استاونتن، سرمربي تيم ملي ايرلند فهرست بازيكنان مورد نظرش برابر بازي حساس دوم سپتامبر برابر آلمان را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين روز آلمان و هلند از مرحله‌ي مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا در اشتوتگارت به ديدار هم مي‌روند.

ايرلند در اين ديدار مي‌تواند از بازيكنان آسيب ديده‌اش نيز بهره‌مند باشد.

رابي كين، كاپيتان تيم ملي ايرلند از جمله‌ي اين بازيكنان است. اين بازيكن به دليل آسيب ديدگي در بازي دوستانه برابر هلند حاضر نبود.

شي گيون، ريچارد دان، دمين داف و استفن ايرلند از جمله بازيكناني هستند كه نامشان در فهرست استاونتن براي اين ديدار ديده مي‌شود.

يان هارت غايب بزرگ ايرلندي‌ها برابر آلمان خواهد بود.

آخرين بازي دو تيم به سال 2002 و جام جهاني كره و ژاپن بازمي‌گردد.

در آن بازي كه با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيده بود، ميروسلاو كلوزه (19) براي آلمان و رابي كين در ثانيه‌هاي پاياني بازي براي ايرلند گلزني كردند.

Comment

• اولي هوينس، مدير بايرن بار ديگر علاقمندي‌اش را نسبت به خريد ميروسلاو كلوزه مهاجم وردربرمني تيم ملي آلمان اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوينس در اين باره گفت:« نمي‌خواهيم خودمان را خسته كنيم. اگر او سال آينده به بايرن بيايد هم خوب است. ما نمي‌خواهيم در اين زمينه هيچ مانوري داشته باشيم. نمي‌توان برمني‌ها را ناآرام كرد.»

در واكنش به اين علاقه‌مندي سران وردربرمن اعلام كردند كه به هيچ عنوان مهاجمشان را به حريف خود واگذار نمي‌كنند. كلاوس آلوفس مدير ورزشي برمن در اين باره گفت:« ميرو براي همه‌ي تيم‌هايي كه علاقه‌مند خريد او هستند، يك گزينه است؛ اما, اجازه نمي‌دهم كه به تيمي برود كه حريف مستقيم ماست و باعث تقويت آن شود.»

Comment

• اگرچه بايرن مونيخ فصل جديد بوندسليگا را با پيروزي‌هاي ورزشي آغاز كرده است، با اين وجود نمايش بر سر اوون هارگريوز، هافبك انگليسي بايرن آرامش را از سران اين باشگاه آلماني ربوده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازيكن تيم ملي انگليس خواهان پيوستن به منچستر يونايتد شده است.

پس از پيروزي نه چندان درخشان دو بر يك برابر بوخوم، اولي هوينس مدير بايرن مونيخ از هارگريوز به شدت عصباني بود، چرا كه روز پيش از اين ديدار هارگريوز در گفت‌وگو با هوينس بار ديگر به او گفته بود كه مي‌خواهد راهي انگلستان شود.

واكنش هوينس اين گونه بود:« با اوون به خوبي صحبت شده است تا آرام باشد و از اين خواسته‌اش دست بردارد. در غير اين صورت من از كوره درخواهم رفت و اين موضوع هرگز خوب نيست. او به هيچ صورت آزاد نخواهد شد.»

هوينس كه هيچ گاه سعي در پنهان كردن خشم خود نداشت، ادامه داد:« او بايد ياد بگيرد و تصميم‌ها و قوانين را بپذيرد؛ در آن صورت او بازيكن بهتري خواهد شد.»

هارگريوز در بازي بايرن مونيخ برابر بوخوم تمام مدت بازي را روي نيمكت نشست. او دچار سرماخوردگي شده بود. ماگات درباره‌ي جريمه شدن و تبعيد هارگريوز حرفي نزد.

ماگات تاكيد كرد كه او در موقعيت خوبي است؛ او در پستي بازي مي‌كند كه جايگزين‌هاي خوبي دارد:« اوون از درد گلو و سرماخوردگي شكايت داشت. براي همين هم او را روي نيمكت ذخيره‌ها نشاندم تا خطر نكرده باشم.»

Comment

• امير قلعه‌نويي هفته‌ي گذشته در نخستين ديدار رسمي در رداي پيراهن ملي، هدايت اين تيم را بر عهده داشت. ديداري كه البته با نتيجه‌ي چندان خوبي براي تيم ملي ايران همراه نبود. او و يارانش يازده روز ديگر بايد در آزموني سخت در سئول مقابل كره‌ي جنوبي قرار بگيرند، ديداري سرنوشت ساز براي تيم ملي.

امير قلعه نويي پيش از آغاز دور جديد تمرينات تيم ملي براي بازي با تيم هاي ملي كره‌ي جنوبي و سوريه (ديدار برگشت) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خصوص شرايط تيم ملي سخن گفت:

* آقاي قلعه‌نويي، پس از بازي با سوريه، اعلام كرديد كه براي شناخت نقاط ضعف و قوت تيم ملي در اين ديدار به زمان نياز داريد، فكر مي‌كنم كه شش روز زمان كافي بوده باشد؟

- قطعا. تا به حال به همراه گروه آناليز چندين بار فيلم اين بازي را ديده‌ام. ما در اين بازي سه، چهار نكته‌ي مثبت در تيم ملي مشاهده كرديم. بر خلاف آنچه كه در اين چند روز دوستان كارشناس عنوان كرده‌اند، ما بسيار خوب بازي مستقيم را انجام داديم و نزديك به ده بار از دفاع به حمله رفتيم. در اين بازي، در حفظ توپ هم خوب كار كرديم و پاس‌هاي كوتاه‌مان در برخي اوقات به بيست و حتي بيست و پنج پاس رسيد، هر چندكه بايد زمان اين پاس‌ها كوتاه شود. در طول نود دقيقه 31 ارسال، يازده كرنر و شش موقعيت بالاي هشتاد درصد داشتيم.

* نقاط ضعف تيم ملي دراين ديدار چه بود؟

- به رغم اين كه آمارها نشان از برتري ايران مي‌دهد اما، ما هم مثل تمام تيم‌هاي ديگر، چند ايراد فني داشتيم. در بعضي مواقع در پاس‌هاي ارسالي اشتباهاتي داشتيم و اين مساله سبب مي‌شد كه از فاز حمله به فاز دفاع برگشت بخوريم. ما در اين بازي پرس خوبي هم نداشتيم و در بعضي دقايق كه برتري عددي داشتيم اما، موفق نبوديم.

* و در گلي كه در دقيقه‌ي 89 از سوريه خورديم؟

- بله در آن صحنه ما هشت، نه نفر در محوطه‌ي هجده قدم خودمان داشتيم اما، سوريه‌اي‌ها به رغم اين كه تنها سه نفر بودند، توانستند به ما گل بزنند. اين ايرادهايي است كه بوده اما، به طور كلي تيم ملي در اين بازي خوب بازي كرد و من از عملكرد بازيكنان رضايت دارم.

* زمان كمي براي رفع نقاط ضعف تيم ملي تا بازي با كره‌ي جنوبي داريم؟

- تمام تلاش‌مان را طي اين مدت خواهيم كرد.

* دستاورد سفر آناليزور تيم ملي به چين تايپه و تماشاي بازي كره‌ي جنوبي برابر تايوان براي كادر فني تيم ملي چه بود؟

- شناخت نسبي از كره‌ي جنوبي پيدا كرديم ولي با توجه به اين كه بازي كره‌ي جنوبي و چين تايپه، بازي يك طرفه‌اي بود، خيلي نقاط ضعف كره مشخص نشد. بنابراين كادر فني هم اكنون از اين تيم تنها ذهنيت كلي دارد و ما براي اين كه از اين تيم شناخت بيشتري پيدا كنيم، سه بازي اين تيم در جام جهاني را هم تماشا خواهيم كرد.

* پيش‌تر شما گفته بوديد كه هيچ بازيكني را از تيم ملي خط نمي‌زنيد اما، در ليست جديد، نام شش نفر بازيكني كه در دور قبلي تيم ملي حضور داشتند، مشاهده نمي‌شود.

- ما هيچ بازيكني را خط نزديم و همانطور كه قبلا گفته بودم براي هر بازي از تعدادي بازيكن استفاده مي‌كنيم.

* اما، شما شش بازيكن را خط زديد؟

- آنها خط نخورده‌اند و براي بازي‌هاي بعد از آنها استفاده خواهد شد. همانطور كه در اين مرحله محمد نصرتي را به تيم ملي دعوت كردم.

* آيا حذف بازيكناني همچون رحمتي، اميرآبادي و قرباني به دليل صحبت‌هايي بوده كه بين شما و اين بازيكنان قبل از بازي با سوريه رد و بدل شده است؟

- بايد نگاه رنگي‌مان را در تيم ملي كنار بگذاريم. اين جا تيم ملي است و بايد براي موفقيت اين تيم از همه‌ي موجودي‌مان استفاده كرده و بازيكني كه سزاوار است را در تركيب تيم بگذاريم. من به اين بازيكنان گفتم در شرايطي كه امير قلعه‌نويي سرمربي تيم ملي است، شما بازيكنان ملي‌پوش استقلال براي حضور در تركيب اصلي تيم ملي، بايد تلاش بيشتري كنيد و من به عنوان سرمربي اگر بازيكنان شرايط مساوي داشته باشند، حق را به بازيكنان بهتر مي‌دهم.

* آيا اين مساله موجب از بين رفتن حق بازيكنان شايسته‌ي استقلال نمي‌شود؟

- من به آنها گفتم كه اگر دوست دارند در تركيب تيم قرار بگيرند بايد تلاش بيشتري نسبت به ديگر بازيكنان داشته باشند و اين مساله باعث پايمال شدن حق آنها نمي‌شود.

* يكشنبه نشستي با رييس سازمان تربيت بدني داشتيد، چه مباحثي در اين جلسه مطرح شد؟

- من به دليل راهنمايي‌هاي مهندس علي آبادي از او تشكر مي‌كنم. وي در اين جلسه ضمن ارايه‌ي راهنمايي‌هاي لازم، كادر فني تيم ملي را به طور كامل حمايت كرد و اعلام كرد كه همين كه ما در بدترين شرايط هدايت تيم ملي را قبول كرده‌ايم، شجاعت مي‌خواهد. همچنين رييس سازمان تربيت بدني گفت كه ما با قدرت به كارمان ادامه بدهيم و چندان به دنبال برد و باخت نباشيم و سازمان تربيت بدني همانطور كه به مربيان ديگر زمان داده به كادر فني فعلي هم زمان و فرصت خواهد داد.

* در اين چند روز بسياري از كارشناسان بر حفظ آرامش در تيم ملي تاكيد داشته‌اند.

- (با خنده) اين دوستان، بسيار محبت دارند.

* منظورتان چيست؟

- واقعا اين دوستان چه پيش از بازي با سوريه و چه بعد از آن، تزريق آرامش به تيم ملي را به ما ياد دادند و ما از آنها چيزهاي زيادي آموختيم.

* لژيونرها چه زماني به تيم ملي ملحق مي‌شوند؟

- آنها مستقيما به سئول مي‌آيند و در آنجا به ما اضافه مي‌شوند. ضمن آن كه پس از بازي با كره‌ي جنوبي به تهران مي‌آييم و پس از هفده، هجده ساعت حضور درتهران به دمشق مي‌رويم.

* آيا دعوت نامه‌ي حسين كعبي و رضا عنايتي به باشگاه‌شان ارسال نشده است؟

- همان روز كه فهرست تيم ملي را اعلام كرديم دعوت نامه‌ي اين دو بازيكن را به باشگاه‌شان ارسال كرديم.

* اما، حسين كعبي گفته كه دعوت نامه‌اي براي باشگاه ارسال نشده است.

- امكان ندارد. فدراسيون دعوت‌نامه‌ي همه‌ي بازيكنان لژيونر را ارسال كرده است.

* آيا شايعه‌ي اختلاف شما با مصطفوي صحت دارد؟

- خير، اين كه مصطفوي بازيكن تيم ملي بوده و اين كه ايشان به گردن من حق دارد شكي نيست و ترديد ندارم كه اگر حرفي زده (پس از بازي با سوريه) تنها به دليل دلسوزي بوده. من در كنفرانس مطبوعاتي علاوه بر تاييد صحبت‌هاي مصطفوي گفتم كه كادر فني بايد درباره‌ي مسايل فني تيم تصميم‌گيري كند و چيزي اضافه‌تر از اين نگفتم. من زماني كه در استقلال هم بودم از مصطفوي مشورت مي‌گرفتم اما، هم اكنون كه هر دوي ما در فوتبال اين كشور مسووليت داريم بايد صحبت‌هاي خود را در يك اتاق در بسته مطرح كنيم و قطعا هر صحبتي كه ايشان انجام دهد مورد قبول ماست. اما، برخي شيطنت‌ها باعث شد كه مسايلي پس از بازي با سوريه ايجاد شود.

Comment

• يوونتوس به كريستين ويري علاقه‌اي ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ويري ابراز علاقه كرده بود تا براي يووه در سري B بازي كند؛ اما، باشگاه بحران زده به نماينده‌ي اين بازيكن گفت كه در برنامه‌هايش جايي ندارد.

اين نظر ديديه دشام، سرمربي يوونتوس بود. ويري پس از لغو قراردادش با سامپدوريا بازيكن آزاد است. شايد او به قطر برود و حرفه‌اش را در خليج فارس به پايان ببرد

Comment

• مديرعامل باشگاه پرسپوليس صبح و عصر دوشنبه با 5 مربي و بازيكن سابق تيم پرسپوليس درباره پرداخت مطالبات مالي مذاكره كرد.

به گزارش ايسنا، محمدحسن انصاري فرد صبح و عصر ديروز با ناصر ابراهيمي ، پرويز كماسي، بهروز رهبري فرد ، داود فنايي و رضا نيك نظر درباره نحوه پرداخت مطالبات فصل گذشته مذاكره كرد.

اين نفرات كه براي دريافت طلب فصل گذشته به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت كرده بودند قرار است در صورت توافق، مطالبات خود را دريافت كنند. مذاكرات مديرعامل پرسپوليس با شاكيان تا حصول توافق نهايي ادامه دارد.

Comment

• تيم فوتبال استقلال تهران در ادامه‌ي اردوي تداركاتي‌اش در تركيه، به مصاف تيم آنكارادمير مي‌رود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال استقلال تهران، طبق برنامه‌ريزي انجام شده، عصر امروز (سه‌شنبه) در يك ديدار دوستانه به مصاف تيم آنكارادمير مي‌رود و پس از آن در روز جمعه و يكشنبه‌ي هفته‌ي آينده نيز دو ديدار ديگر را با تيم‌هاي تركيه‌اي برگزار خواهد كرد.

به گفته‌ي معاون اجرايي باشگاه استقلال، ديدار با تيم الاهلي عربستان هنوز در برنامه‌هاي اين تيم قرار دارد و منتفي نشده است.

هم‌چنين، تيم استقلال روز جمعه با دعوت رسمي باشگاه بشيكتاش از امكانات اين باشگاه بازديد خواهد كرد و ديدار دوستانه اين تيم با حريفش را در ورزشگاه اختصاصي بشيكتاش مشاهده خواهد كرد.

تيم فوتبال استقلال تهران 5 شهريورماه عازم تهران مي‌شود.

Comment

• بايرن مونيخ تحت هيچ شرايطي نمي‌خواهد اوون هارگريوز را از دست بدهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين در حالي است كه سران اولدترافورد نمي‌خواهد از فكر خريد اين بازيكن انگليسي بيرون بيايند.

در آخرين واكنش سران بايرن نسبت به پافشاري منچستري‌ها كارل هاينس رومنيگه رييس باشگاه بايرن اعلام كرد از سران يونايتد به فيفا شكايت خواهد كرد.

رومينگه كه با روزنامه‌ي مونيخي «tz» گفت‌وگو مي‌كرد، اعلام كرد:« ما به منچستر يونايتد گفته‌ايم كه خريد اوون را فراموش كنند. در غير اين صورت از آنها به فيفا شكايت خواهيم كرد. يك باشگاه تنها در صورتي اجازه دارد با بازيكن مورد نظرش وارد گفت‌وگو شود كه باشگاه آن بازيكن هم با اين موضوع موافق باشد.»

رومنيگه اعلام كرد كه قهرمان آلمان نمي‌خواهد بازيكنش را كه تا سال 2010 با اين تيم قرارداد دارد، آزاد كند:« ما هامبورگ نيستيم كه خالد بولاهروز را با اولين پيشنهاد به فروش ‌رساندند. ما بايرن مونيخ هستيم. اين جا كارفرما و نه كارگر تصميم مي‌گيرد.»

Comment

• در ادامه‌ي مسابقات بين‌المللي تنيس فيوچرز تهران، سهيل محسني به جدول اصلي اين رقابت‌ها راه يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در دومين روز از مسابقات فيوچرز تهران و در جدول مقدماتي اين رقابت‌ها سهيل محسني تنيسور كشورمان با پيروزي مقابل اكبر طاهري به جدول اصلي اين مسابقات راه يافت.

در ساير پيكارهاي جدول مقدماتي نيز بوند از انگليس، هانل از آلمان، تاكارا از ژاپن، تاسارك از فرانسه، اريك از اسلواكي و گريكر و آكايون از تركيه با شكست حريفان خود هشت تنيسور راه يافته به جدول اصلي هستند.

رقابت‌هاي جدول اصلي نيز از امروز در مجموعه‌ي ورزشي انقلاب تهران آغاز شد كه در نخستين ديدار شهاب حسني با نتيجه ي دو بر صفر امير شيرازي را شكست داد.گفتني است مسابقات بين‌المللي تنيس فيوچرز تهران كه از روز دوشنبه در مجموعه تنيس انقلاب آغاز شده مورد استقبال تيم‌هاي خارجي شركت كننده قرار گرفته است.

Comment

• تيم هندبال جوانان ايران، مسابقات قهرماني آسيايي ژاپن را با پيروزي آغاز كرد.

به گزارش سرويس «ورزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسابقات قهرماني جوانان آسيا از امروز در شهر هيروشيماي ژاپن آغاز شد كه تيم هندبال جوانان ايران در نخستين ديدار خود با نتيجه‌ي 35 بر 30 تيم ملي قطر را از پيش رو برداشت.

دو تيم در نيمه‌ي اول با تساوي 16 بر 16 به رختكن رفتند.

تيم قطر در منطقه غرب آسيا قوي‌ترين حريف ايران به شمار مي‌رود.

نتايج ديگر ديدارهاي مسابقات آسيايي به شرح زير است:

كره جنوبي 45، چين 34

چين تايپه 39، هنگ كنگ 21

كويت 34، عربستان 25

ديدار ژاپن و ماكائو در حال برگزاري است.

گفتني است تيم ايران در گروه 2 اين رقابت‌ها با تيم‌هاي عربستان، كويت، قطر، هنگ كنگ و چين تايپه همگروه است.

از گروه 2 اين رقابت‌ها تيم عمان در مسابقه حاضر نشده است. به همين دليل رقابت‌هاي گروه 1 با پنج تيم دنبال مي‌شود.

برنامه مسابقات دومين روز به شرح زير است:

ساعت 12 كره – هنگ كنگ

ساعت 13:30 تايپه – كويت

ساعت 15 ژاپن – چين

ساعت 16:30 ايران – عربستان

ساعت 18 هنگ‌كنگ - قطر

گفتني است اين ساعت به زمان محلي است و ژاپن با ايران 5 ساعت و نيم اختلاف زمان دارد.

دو تيم برتر اين رقابت‌ها به مسابقات جهاني 2007 راه پيدا مي‌كنند.

Comment

Working...
                                X