Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• بازيكنى كه تا پنج، شش ماه پيش هيچ اميدى حتى براى ادامه حضورش در پرسپوليس نبود با تيم ملى به جام جهانى رفت و در هر ۳ ديدار ايران مقابل نامداران فوتبال جهان بازى كرد. «مهرزاد معدنچى» كه به لطف صبورى بيش از اندازه خودش و درايت و تيزهوشى آرى هان در اسفند ۸۴ تولدى دوباره پيدا كرد، با بازيهاى قابل قبول در جام جهانى به عنوان يكى از جوانان موفق اين جام شناخته شد. معدنچى وقتى به همراه كاروان تيم ملى به ايران برگشت تنها يك روز استراحت كرد و از يكشنبه تمرينات اختصاصى را از سر گرفت تا نشان بدهدكه اصلاً خستگى نمى شناسد.

طى چند روز گذشته علت هاى مختلفى در مورد ناكامى ايران در جام جهانى توسط ملى پوشان و كارشناسان بيان شد. از ديدگاه تو علل نمايش دور از انتظار ايران در آلمان چه بود؟
    < مطمئناً پاسخ من به اين سؤال هم مثل بقيه خواهد بود. عواملى مثل مصدوميت چند نفر از بازيكنان كليدى در فاصله چند ماه مانده به جام جهانى، بدشانسى و اشتباهات فردى دست به دست هم دادند تا تيم ما نتواند نتايج مطلوبى كسب كند. شما ببينيد مهدى مهدوى كيا، على كريمى، وحيد هاشميان و فريدون زندى جزو ياران تأثير گذار تيم ما هستند كه سطح توقعات عمومى از آنها بالا است اما همگى آنان حدود چهار، پنج ماه مانده به جام جهانى دچار مصدوميت شدند تا كارايى خود را در رقابت هاى آلمان از دست بدهند.
    درست است ولى تيم ما بازيكن با تجربه و جوانان توانا كم نداشت.
    < اينها كه مى گوييد قبول ولى اين ۴ نفر جزو بازيكنانى هستند كه با يك حركت خلاقانه نتيجه بازى را عوض مى كنند. حالا شما بگوييد كداميك از آنها توانستند چنين كارى انجام بدهند؟ باقيمانده آثار مصدوميت اصلاً اين اجازه را به آنها نداد. آيا اين بدشانسى نيست؟
    در بازى مقابل مكزيك آن همه اشتباهات فردى از بازيكنان تيم ملى ديديم، مگر تيم تحت فشار روحى بود؟
    < به هر حال فشار روحى در چنين تورنمنت هايى وجود دارد اما در مجموع اشتباه جزيى از فوتبال است. ما در ۶۰ دقيقه اول، بازى را به خوبى اداره كرديم اما همان طور كه گفتم ناآماده بودن بازيكنان كليدى باعث افت بدنى مجموعه تيم شد و در حالى كه بازى دست ما بود ۳ گل از مكزيك دريافت كرديم.
    و بازى مقابل پرتغال؟
    < بعد از شكست سنگين ما از مكزيك، روحيه تيم به طرز وحشتناكى افت كرد. خبرهايى كه از ايران راجع به نارضايتى و اعتراض مردم مى شنيديم مزيد بر علت شد تا وضعيت روحى تيم واقعاً خراب شود. همين مسأله به علاوه بزرگى و قدرت پرتغال باعث شد نتوانيم در مقابل اين تيم هم نتيجه مطلوبى كسب كنيم.
    شرايط درونى اردو چطور بود، مشكلى بين بچه ها وجود نداشت؟
    < اگر منظورتان دعوا و باند بازى و اختلاف است بايد بگويم برخلاف گفته ها و نوشته هاى مردم و مطبوعات واقعاً اين گونه نبود. البته اختلاف نظر و حتى بگو مگو هميشه در يك جمع خانوادگى وجود دارد و طبيعى هم است. به هر حال مسائلى نظير خستگى و بى روحيه گى بعضى وقت ها سبب پرخاشگرى مى شود اما دليلى ندارد كه اين اتفاقات را دعوا و باندبازى بناميم. به عنوان مثال قبل از بازى با پرتغال على كريمى روى پاى من تكل بسيار بدى زد كه حتى باعث مصدوميت من شد اما بعد از آن از من عذرخواهى كرد و همه چيز تمام شد. پس بايد اسم اين اتفاق را دعوا گذاشت؟
    مردم فوتبالدوست ايران برانكو را مقصر اصلى ناكامى ايران در جام جهانى مى دانند به نظر تو برانكو تا چه حد قابل سرزنش است؟
    < من و امثال من كه توسط آقاى برانكو به تيم ملى دعوت شديم و در جام جهانى هم بازى كرديم الان هرچه بگوييم طور ديگرى برداشت مى شود. اما اگر منطقى و عقلانى به موضوع نگاه كنيم در مى يابيم كه در اين ناكامى همه ما از صدر تا ذيل مقصريم. من به هيچ وجه منكر اشتباهات برانكو نمى شوم. ايشان به عنوان سرمربى تيم اشتباهاتى مرتكب شد اما مگر من بازيكن بدون اشتباه بودم؟ آنچه كه كاملاً مشهود بود اين است كه هيچكدام از ما بازيكنان در حد و اندازه خودمان نبوديم و اصلاً در اندازه هاى يك تيم جام جهانى ظاهر نشديم. به هرحال برانكو زحمات زيادى براى تيم ملى كشيد و تيم ما را به جام جهانى برد. درست نيست تمام تقصيرات را به گردن سرمربى تيم ملى يا شخص خاصى انداخت بلكه بايد همه حتى من مهرزاد معدنچى را هم مؤاخذه كرد!

Comment

• اگر ايرانيان از مدعيان پر و پا قرص فوتبال جهان نباشند درحد آسيا حرفی برای گفتن دارند. کشوری که بيش از ۳۰ ميليون جوان دارد، ورزشگاه يک صد هزار نفری دارد، پل ميان شرق و غرب است و سنت ورزش و پهلوانی ريشه های عميقی در تار و پود ماهيت ملی خود دارد ديگر با غنا که می تواند رقابت کند. امکانات نيست، زمين ورزشی و باشگاه نداريم، مدارس و تربيت بدنی خوب بهمان نمی رسند و غيره و غيره همه بهانه هايی هستند که می آورند و می آوريم. در عين حال نفت را به دو و نيم برابر قيمت پيش بينی شده می فروشيم، چندين ستاره ی فوتبال باشگاه های رديف يک اروپا و دنيا داريم و کوچه ای در هيچ گوشه از مملکتمان نيست که در آن هياهوی گل کوچک نباشد. هر طور که به مساله نگاه کنيم امکانات ما از غنا بيشتر است. در هر زمينه از غنا بيشتر امکانات داريم به غير از يک مورد مهم. يازده بازيکن غنايی همانند يک پيکر واحد وارد زمين می شوند و بدون اين که فردی يا نامی جای توپ را بگيرد همه يک هدف واحد را دنبال می کنند.

اين توانايی است که ما ايرانيان دوران اخير از انقلاب مشروطه گرفته تا انقلاب جمهوری اسلامی از آن عاجز بوده ايم. لااقل در دنبال کردن توپ فوتبال با هم اتحاد عمل داشته باشيم. آبروی جهانی ايرانيان، سرمايه های بيشمار ملی مان، از نيروی انسانی گرفته تا منابع طبيعی و آينده فرزندان سرزمين رستم و سهراب و کيکاوس و آرش و بابک و ميرزا کوچک خان و غيره و غيره همه بماند پيشکش چند تاجری که مسجد را حجره ی دکان خود کرده اند. ای کاش من هم غنا بودم.

Comment

• جام جهاني 2006 آلمان با گرماي خاصي دنبال مي‌شود. با نزديك شدن به روزهاي پاياني اين رقابتها گرماي آن نيز بيشتر مي‌شود.

&#171;پتر نويرورر&#187; سرمربي هانوفر جايي كه وحيد هاشميان مهاجم تيم ملي ايران در آنجا توپ مي‌زند در گفت‌وگويي كوتاه با SPORT.ARD راجع به جام جهاني و مسائل مربوط به آن به اظهار نظر پرداخت.

نويرورر كه همه بازيكنان آلماني‌اش به جز &#171;پرمرته ساكر&#187; همگي در دور مقدماتي تمرينات آماده سازي از اردوي تيم ملي خط خوردند نگاهي كوتاه و گذرا به بازيكنان بوندسليگايي حاضر در جام جهاني داشته است.

اين مربي 51 ساله در پاسخ به اين پرسش كه مسابقات را چگونه پيگيري مي‌كند؟ گفت:&#171; من اين مسابقات را با دقت تمام تعقيب مي‌كنم. براي هر بازي دو بليت در اختيار من قرار داده شده است تا بتوانم بازي‌ها را تا حد ممكن زنده و از نزديك تماشا كنم. من با بازيكنان باشگاهمان در تيم ملي در روزهاي اخير به طور مرتب تماس تلفني داشتم.&#187;

اين مربي در پاسخ به پرسش ديگر اين خبرنگار درباره ميزان نااميدي‌اش بابت حذف نام &#171;استفن چروندولو&#187;، &#171;وحيد هاشميان&#187; و حتي &#171;يري اشتاينر&#187;، پاسخ داد: نه خيلي هم نااميد نشده‌ام، هر سه اين بازيكنان بدشانسي داشتند كه با تيمشان نتوانستند آنچنان كه بايد به رقابت بپردازند. تنهايي نمي‌توان از حذف تيم از گردونه رقابت‌ها جلوگيري كرد. هاشميان در تيم ملي ايران به طور مرتب فعاليت مي‌كرد، تنها او بايد با پاس هم تيمي‌هايش روبرو مي‌شد كه نشد.

استفن هم بازي بسيار خوبي برابر ايتاليا انجام داد. اشتاينر هم بعد از ورودش به بازي نمايش خوبي داشت.&#187;

Comment

• رييس فدراسيون دوچرخه سواري از ارايه پيشنهاد برگزاري مسابقات جام باشگاههاي آسيا به كنفدراسيون آسيا خبر داد.

اميررضا واعظي آشتياني اظهار كرد: در اين طرح تيم‌هاي قهرمان هر كشور حضور خواهند داشت كه اين پيشنهاد را طي چند روز آينده به كنفدراسيون آسيا ارائه خواهيم كرد.

وي با اشاره به برگزاري مطلوب تور دوچرخه سواري مازندران افزود: اين مسابقات با توجه به حضور 8 تيم خارجي و تيم‌هاي برتر كشور در سطح خوبي برگزار شد كه همه‌ي ميهمانان و ناظر فدراسيون جهاني هم از آن رضايت داشتند.

&#171;جمال الدين محمود&#187; از مباحث فني و داوري،‏ امنيت جاده‌ها‏، شرايط برگزاري و امدادرساني در جاده‌ها ابراز رضايت كرد كه اين مسئله نشان دهنده نظارت عاليه فدراسيون بر برگزاري هر چه بهتر تورهاست.

رييس فدراسيون دوچرخه سواري با تاكيد بر اين كه سال آينده تور مازندران در شرايط بهتري نسبت به امسال برگزار مي‌شود، خاطر نشان كرد: تورهاي داخلي محل خوبي براي محك جدي جوانان ايران است. آنها با حضور در اين رقابتها شرايط ركاب زدن در مسابقات بين‌المللي را تجربه مي‌كنند كه اين به كشف استعدادهاي بالقوه و موفقيت در ميادين بين المللي كمك بسياري مي‌كند.

وي در مورد سرمربي پيست تيم ملي گفت: ابتدا قرار بود يكي از مربياني را كه فدراسيون‌ جهاني معرفي مي‌كند، به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم اما، هفته‌ي گذشته كميته‌ي فني فدراسيون پيشنهاد استفاده از مربي داخلي را ارايه كرد. اين پيشنهاد خوبي است، در كشور خودمان مربياني داريم كه دوره‌هاي مختلف پيست را گذارنده باشند و مي‌خواهيم از آنها استفاده بهينه كنيم. در جلسه‌ي هفته‌ي آينده كميته فني در مورد حضور اين مربي تصميم گيري مي‌كنيم.

واعظ آشتياني تصريح كرد: به منظور برگزاري تور كشورهاي اسلامي كه از شهر اصفهان پايتخت فرهنگي جهاني اسلام آغاز و در روم پايان مي‌يابد رايزينهاي لازم انجام شده است و سازمانهاي دخيل در حال معرفي نمايندگان خود به شوراي مركزي تور هستند. چنانچه مشكل خاصي پيش نيايد مهرماه شاهد برگزاري اين تور خواهيم بود.

Comment

• دروازه‌بان ذخيره‌ي تيم ملي گفت: با نتيجه نگرفتن در جام جهاني شرمنده مردم ايران شديم.

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما نتوانستيم در جام جهاني بازي‌هاي خوبي انجام دهيم. من به عنوان يك بازيكن نمي‌توانم در مورد دلايل فني و اين كه علت نتيجه نگرفتن تيم چه بود اظهار نظر كنم. اما، در هر صورت ما بازي‌هاي خوبي انجام نداديم.

وي افزود: من در تمرينات بسيار خوب و آماده بودم و تمام تلاشم را انجام دادم. دوست داشتم با حضور در دروازه تيم ملي براي ايران كاري انجام دهم. اما، در هر صورت اين فرصت را پيدا نكردم.

طالب‌لو تصريح كرد: بازي نكردن در جام جهاني چندان مهم نيست بلكه اين موضوع اهميت دارد كه ما خوب بازي نكرديم و شرمنده مردم ايران شديم.

دروازه‌بان تيم ملي درباره‌ي انتقادات از كادر فني تصريح كرد: نبايد فقط كادر فني را مقصر بدانيم. در هر صورت كارشناسان مي‌توانند در اين مورد نظر بهتري بدهند.

وي در مورد شايعه اختلاف ميان بازيكنان تيم ملي نيز خاطر نشان كرد: اختلاف جدي ميان بازيكنان نبود. تصور مي‌كنم دليل باخت ما مسايل فني بود كه نمي‌توانم آنها را بيان كنم.

طالب‌لو درباره وضعيت باشگاهي خود نيز به ايسنا گفت: بازيكن استقلال هستم و در حال مذاكره با اين تيم براي فصل جديد هستم.

Comment

• جو اطراف تيم ملی قبل از سفر به آلمان طوری بود که بسياری از اهالی فوتبال برای ديدن اشتباه از ابراهيم ميرزاپور لحظه شماری می‌کردند. او بيشترين حجم انتقادات را به جان خريد و با حداقل روحيه پای به مسابقات جام جهانی گذاشت. اگر چه در بازی اول مقابل مکزيک پای او لغزيد و ما گل اول را خورديم اما اصرار برانکو به استفاده از ميرزاپور در دو مسابقهء بعد او را نجات داد. ابراهيم مقابل پرتغال و آنگولا بارها و بارها با عکس‌العمل‌های خوب خود دروازهء ايران را نجات داد تا اشتباه بازی اول کمتر به چشم بيايد. او اين روزها به خرم‌آباد برگشته تا دور از هياهو و جنجال به بازسازی روحيهء خراب خود بپردازد و شکست‌های تلخ جام‌جهانی را فراموش کند. درددل دروازه‌بان تيم ملی را بخوانيد:

آقای ميرزاپور! واقعيت اين است که ديدگاه مثبتی در مورد حضورتان در درون دروازهء تيم ملی وجود نداشت.
              همين طور است. چون تصويری که از توانايی‌های من ساخته شده بود غلط بود بعضی از خبرنگارها به خاطر منافع خودشان دوست داشتند کس ديگری درون دروازه بايستد به همين خاطر فکر مردم را تحت تاثير قرار دادند.

اما به هر حال اشتباه هم رخ داد.
              بله، اما من فقط يک اشتباه کردم که در همان صحنه مدافعان می‌توانستند با دقت بيشتری توپ را دور کنند.

تيم ملی در آلمان آن تيمی نبود که ما می‌شناختيم. به نظر می‌رسيد که مشکلاتی در آن وجود دارد و برخی بازيکنان با ديگران هماهنگ نبودند ريشهء مشکل از کجا بود.
              مشکل اصلی مربوط است به قبل از شروع جام جهانی، زمانی که اعلام کردند که قطعا بعد از جام مربيان از تيم جدا خواهند شد. بنابر اين کسانی که با کادر فنی مشکل داشتند جو را به هم زدند.

چه کسانی؟
              دو بازيکن اين‌کار را کردند که من اسم نمی‌برم آن‌ها حتی جواب سلام برانکو را هم نمی‌دادند.

مشکل بدنی چطور؟ تيم ملی معمولا در دقايق ۶۰ به بعد بازی از نظر بدنی افت می‌کرد.
              ما مشکل بدنی نداشتيم. هشت نفر از بازيکنان تيم با ما تمرين نکرده بودند اما آن گروهی که به سوييس رفت به هيچ‌وجه مشکل بدنی نداشت. ما در کار دفاعی هم نسبتا خوب بوديم همه بر می‌گشتند اما وقتی گل می‌خورديم فقط خط دفاع و دروازه‌بان مقصر می‌شدند. در صورتی که وقتی تيم گل می‌خورد همه روی آن مقصر هستند.

اما اين روزها خيلی‌ها مصاحبه می‌کنند که تيم آماده نبوده و تمرينات همان تمرينات چند سال اخير بوده است.

بازيکن اگر نخواهد بازی کند، نمی‌شود مجبورش کرد قبول دارم که تمرينات ما از چهار سال پيش تا حالا يکنواخت شده بود اما اگر هزار بار تمرين‌های مختلف بگذارند و بازيکن باز هم نخواهد بازی کند چه؟ وقتی بازيکن دريبل نمی‌زند، تکل نمی‌زند، شوت نمی‌زند چه ربطی به مربی دارد؟

گويا اختلافات فقط با مربی نبوده و بازيکنان با همديگر هم مشکل داشته‌اند.
              بله بچه‌ها هم با هم مشکل داشتند همه کارمان ايراد داشت اما مقصر اين ماجرا فقط برانکو نيست که تمام کاسه کوزه‌ها را سر او بشکنيم. اگر او به علی کريمی بازی نمی‌داد همه انتقاد می‌کردند که چرا کريمی بازی نکرد اما علی واقعا مصدوم بود همين‌طور مهدوی‌کيا و هاشميان اما اگر آن‌ها را بيرون می‌گذاشت کسی اين موضوع را قبول نمی‌کرد. اين‌ها واقعيات تيم ما در جام جهانی بود و آن وقت روزنامه‌ها بعد از بازی اول می‌نويسند دايی به تهران برگشت و ميرزاپور نيمکت نشين شد.

Comment

• Iran coach Branko Ivankovic said midfielder Ali Karimi, dubbed the "Asian Maradona" by fans, refused to play yesterday because the team failed to advance from the opening phase of soccer's World Cup for a third time.

"I asked him," Ivankovic said at a news conference in Leipzig after his team tied, 1-1, against Angola following two defeats. "He didn't want to play."

Karimi, Asian Footballer of the Year in 2004, kicked a kit bag against the Iran bench after Ivankovic substituted the Bayern Munich midfielder 65 minutes into a 2-0 defeat to Portugal on Saturday.

Ivankovic said he would resign as coach after Iran finished at the bottom of Group D.

Also, the head of Iran's soccer federation, Mohammed Dadkan, was fired by the country's Physical Education Organization, state-run television reported.

Comment

• حسين بادامكي، هافبك سابق تيم فوتبال ابومسلم خراسان پس از كش و قوس‌هاي فراوان بعدازظهر امروز با حضور در هيات فوتبال تهران با پرسپوليس تهران قرارداد بست.

اظهار كرد:‌ عمر فوتبال من در ابومسلم طي شش سال به پايان رسيده بود و به خاطر پيشرفت در فوتبال به پرسپوليس پيوستم.

بادامكي كه از سوي تيم فوتبال صبا باتري تهران نيز دعوت نامه داشت، گفت: &#171;علاقه&#187; تنها دليل پيوستن من به پرسپوليس تهران بود.

وي تصريح كرد: غير از پرسپوليس و صبا باتري، استقلال تهران نيز خواستار به خدمت گرفتن من بود اما، آرزوي هميشگي من حضور در تيم پرسپوليس بود كه بالاخره اين امر محقق شد.

بادامكي مدت قرارداد خود با تيم پرسپوليس را دو ساله اعلام كرد ولي از ذكر مبلغ آن خودداري نمود.

بازيكن سابق تيم فوتبال ابومسلم درپايان از تمام هواداران اين تيم تشكر كرد و آنان را عامل اصلي موفقيت خود دانست و گفت: دست تمام هواداران كه در گرما و سرما ياور من بودند را مي‌بوسم.

Comment

• عماد افروغ، در پاسخ به اين‌ سوال كه آيا كميسيون فرهنگي در خصوص خرج 3 ميليارد توماني فدراسيون فوتبال در آلمان بررسي انجام نداده است؟ گفت: ‌در مورد 1 ميليارد تومانش بحث كرديم و خود من هم در اين باره مصاحبه كردم؛ كه شما در مورد بزرگداشت سال مولانا مضايقه مي‌كنيد از اين‌كه يك همايش برگزار كنيد، اما يك ميليارد تومان آنجا (آلمان) خرج مي‌كنيد، با چه بازده و با چه رويكردي و با چه مديريتي؟ اصلا اين چه رويكرد احساسي و هيجاني بوده كه در مسابقات فوتبال داشتيم. من در اين مورد با يكي از خبرگزاري‌ها مصاحبه كردم، كه بد هم پخش كرد. همانجا گفتم چرا نبايد در زمان برگزاري فوتبال راجع به فوتبال حرف زد، همه چيز هيجان، همه چيز احساس، همه چيز شور و همه چيز عاطفه، كي عقلانيت؟ كي محاسبه؟ كي برنامه‌ريزي؟ هميشه گفته‌ام صد درصد توكل به خدا، صددرصد عقلانيت.

وي ادامه داد:‌ ما كه نمي‌توانيم براي توكل به خدا بگوييم 10 درصد حساب باز مي‌كنيم. چه معنا دارد؟ شما براي عقلت صد در صد حساب باز كن و براي توكلت هم صددرصد حساب باز كن. اين چه وضع فوتبال ما بود، ما قبل از آن بيانيه‌ صادر كرديم و همه اين حرف‌ها را زديم. در آستانه مسابقات فوتبال باز مي‌خواستيم بيانيه بدهيم؛ همه چيز مملكت شده روحيه، روحيه، روحيه، بدون هيچ پشتوانه عملياتي و عقلاني، اين كه نمي‌شود. اين زيبنده جمهوري اسلامي نيست.

وي ادامه داد: يك فضاي احساسي، هيجاني و خرافي درست مي‌كنند، دهان‌ها را هم مي‌بندند، همه هم بايد ساكت باشند، آن وقت حاصل چه مي‌شود؟ حاصل غلبه و نفاق و ريا و بستر سازي براي مظلوميت يك سري افراد.

افروغ هم‌چنين در خصوص بيانيه كميسيون فرهنگي درباره مسابقات تيم ملي فوتبال در آلمان گفت: متن مقدماتي اين بيانيه ديروز (سه شنبه) در كميسيون قرائت شده من آن را نديده‌ام. بايد متن را ببينم اصلاحات و ويرايشي صورت گيرد، آن وقت بيانيه را در اختيارتان قرار خواهد گرفت.

Comment

• درجلسه‌ي شب گذشته‌ي هيات مديره باشگاه سايپا؛ ورنر لورنت آلماني به عنوان سرمربي اين تيم در ليگ برتر ششم انتخاب شد.

احمدي، مسوول روابط عمومي و سخنگوي باشگاه سايپا گفت: لورنت 58 ساله، سابقه‌ي مربيگري در تيم‌هاي مونيخ 1860 آلمان، فنرباغچه تركيه و يك تيم كره‌اي را داشته است. در جلسه‌ي شب گذشته با اين مربي توافقات اوليه حاصل شد و لورنت امروز از تاسيسات و زمين تمرين باشگاه ديدن مي‌كند.

وي افزود: قرارداد اين مربي آلماني يك ساله است كه هنوز به امضا نرسيده و روز دوشنبه طي نشستي اين قرارداد نهايي مي‌شود.

احمدي خاطر نشان كرد: منصور رشيدي نيز به عنوان مربي دروازه‌بان‌هاي سايپا فعاليت مي‌كند و دستيار آلماني لورنت نيز دوشنبه به تهران مي‌آيد.

وي افزود: بازيكنان فصل جديد سايپا نيز با نظر مستقيم لورنت انتخاب مي‌شوند.

Comment

• دبير ورزشي روزنامه همشهري گفت: تا زماني كه مشكلات موجود در فوتبال ايران به صورت ريشه‌اي برطرف نشود نمي‌توان انتظار درخشش و معجزه را از تيم ملي داشت.

جهانگيز كوثري درباره عملكرد تيم ملي در جام جهاني 2006 آلمان و وضعيت فعلي فوتبال ايران گفت: ما در حساس‌ترين بازيهاي خود در اين مسابقات به مصاف تيم‌هايي رفتيم كه سال‌ها در اين عرصه قدمت داشته‌اند، پرتغال با صد سال سابقه و كسب عنوان نايب قهرماني اروپا و مقام سومي جهان به مصاف تيم ما مي‌آيد و ما انتظار پيروزي برآنها را داريم. اين اتفاق اگر هم رخ دهد تنها يك اتفاق محسوب شده و مشكلات فوتبال ما را بر طرف نخواهد كرد.

وي ادامه داد: مكزيك نيز شرايطي مشابه پرتغال دارد. آنها دوبار ميزبان جام جهاني بوده و سيزده سال سابقه حضور در اين مسابقات را دارند. ليگ حرفه‌اي مكزيك 46 سال سابقه دارد اما، ما فقط پنج دوره ليگ حرفه‌اي برگزار كرديم. تمامي اين شرايط براي تيم‌ها يك امتياز بزرگ محسوب مي‌شود و در شكل‌گيري نتايج مسابقات تاثير گذار خواهد بود.

كوثري افزود: اكنون كه اين نتيجه رقم خورده است نبايد با انتقادات غير منطقي و احساسي خود تيم ملي را نابود كنيم. برخورد سطحي در اين شرايط به ضرر فوتبال ما خواهد بود، اكنون فرصت آن است كه كارشناسان علل اين شكست را به صورت ريشه‌اي مشخص سازند. وقتي يك تيم شكست مي‌خورد تمامي اعضاي تيم در اين نتيجه مقصر هستند و نبايد يك نفر را قرباني كرد.

وي تصريح كرد: به هر صورت ما مشكلات فني و تاكتيكي بسياري داشتيم و در چنين شرايطي نمي‌توان انتظار پيروزي بر مكزيك و پرتغال داشت. ما در اين مسابقات شاهد اشتباهات فردي بازيكنان خود بوديم اما، اين نمي‌تواند دليل اصلي اين شكست‌ها باشد. ما بايد مطابق با امكانات و سرمايه گذاريهاي خود از تيم ملي انتظار كسب نتايج درخشان را داشته باشيم.

دبير ورزشي روزنامه همشهري با بيان اين كه مشكل اصلي فوتبال ايران توجه نداشتن به تيم‌هاي پايه است گفت: كشورهاي اروپايي توجه بسيار زيادي به مسايل زير بنايي داشته و سرمايه گذاريهاي كلان‌تري را در تيم‌هاي پايه خود انجام مي‌دهند. ما سال‌هاست كه در فوتبال جوانان و نوجوانان موفق به كسب عنوان شايسته‌اي نشده‌ايم و در اين زمينه‌ها با مشكلات مواجه هستيم. به همين دليل تيم ملي بزرگسالان ما با پشتوانه بسيار ضعيفي عازم جام جهاني شد و در مصاف با تيم‌هاي نيرومند اروپايي ناكام ‌شد.

كوثري تاكيد كرد: جام جهاني ميعادگاه تيم‌هايي است كه برگزيده جهان بوده و تمامي ابزارها و حربه‌هاي لازم براي موفقيت را در اختيار دارند. سابقه، شخصيت حضور در جام جهاني، بازيكنان توانا و استفاده از مربيان سطح بالاي جهان از جمله عوامل موفقيت يك تيم است. از آنجا كه فوتبال ديگر از يك رشته ورزشي فراتر رفته براي موفقيت در عرصه جهاني بايد تمامي شرايط اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي به طور كامل مهيا باشد.

وي با اشاره به فضاي ايجاد شده توسط مطبوعات و رسانه‌ها پيش از حضور ايران در جام جهاني به ايسنا گفت: برخلاف تيم ملي كه چندان بزرگ و قدرتمند نبود حجم بسيار زيادي از اخبار رسانه‌ها به فوتبال اخصاص داده شده بود. رسانه‌ها و مطبوعات سطح انتظارات و توقعات مردم را به صورتي غير منطقي بالا برده و احساسات را جايگزين منطق و استدلال كردند. برخورد تعدادي از مطبوعات و رسانه‌هاي كشورمان با پديده گسترده فوتبال بسيار سطحي بود و به جرات مي‌توان گفت كه اين گونه برخوردها شايسته و درشان فوتبال ما نبود.

كوثري افزود: هنگامي كه تعداد مطبوعات به صورت غير منطقي افزايش مي‌يابد كيفيت آنها تا اندازه زيادي كاهش پيدا مي‌كند. در اين صورت القابي به دور از واقعيت به بازيكنان اختصاص داده مي‌شود و در اين زمان قهرمانان توخالي نمايان مي‌شوند. اين بازيكنان كه در عمل توانايي‌هاي لازم را ندارند تنها در صفحات روزنامه‌ها قهرمان و پديده فوتبال كشورشان لقب مي‌گيرند.

وي در پايان خاطر نشان كرد: بايد با واقع‌بيني دلايل شكست ايران در جام جهاني آلمان را تحليل كرده و آينده فوتبال ايران را ترسيم كنيم. نبايد از بازيكنان معمولي خود قهرمانان بزرگ بسازيم چرا كه همه چيز بايد منطبق بر واقعيت باشد.

Comment

• مهاجم جوان تيم ملي فوتبال گفت: تيم ملي مي‌توانست در جام جهاني نتايج بهتري را به دست آورد.

آرش برهاني اظهار كرد: تيم ملي در جام جهاني موفق نبود؛ اما، مي‌توانستيم نتايج بهتري را به دست آوريم.

وي افزود: من در بازي مقابل مكزيك تنها چند دقيقه به ميدان رفتم و تمام تلاش خودم را انجام دادم؛ اما، ديگر سه بر يك عقب افتاده بوديم و من نمي‌توانستم كاري انجام دهم؛ اما، در بازي با آنگولا از نظر شرايط جسماني آماده نبودم و نبايد به زمين مي‌رفتم كه نظر كادر فني در آن شرايط بازي كردن من بود.

برهاني تاكيد كرد: جام جهاني ميدان بزرگي است و تمامي تيم‌ها با تمام توان به اين مسابقات مي‌آيند. در هر صورت بايد نقاط ضعف و قوت تيم ملي مورد بررسي قرار گيرد و در آينده نتايج بهتري بگيريم.

وي افزود: اختلافي ميان بازيكنان وجود نداشت و ما در زمين تمام تلاشمان را براي موفقيت انجام داديم. مكزيك و پرتغال تيم‌هاي قدرتمندي بودند اما، مي‌توانستيم آنگولا را شكست دهيم.

برهاني در مورد وضعيت باشگاهي خود نيز گفت: براي فصل جديد به امارات مي‌روم تا در تمرينات النصر حاضر شوم. اميدوارم بتوانم از ليگ امارات راهي اروپا شوم.

Comment

• پس از حرف و حديث‌های فراوان؛ نيکبخت ۲۷۰ ميليون تومان گرفت و سرخ‌پوش شد، ايرانيوز
                            - قرارداد دو ساله بازيکن سابق استقلال با پرسپوليس در هيات فوتبال ثبت شد

عليرضا نيکبخت واحدی، بازيکن سابق استقلال تهران با عقد قراردادی دو ساله به مبلغ ۲۷۰ ميليون تومان رسما سرخ‌پوش شد.

به گزارش خبرگزاری ايرانيوز؛ پس از حرف و حديث‌های فراوانی که حول پيوستن نيکبخت به پرسپوليس طی هفته گذشته مطرح شد، دقايقی پيش اين بازيکن در هيات فوتبال تهران حاضر شد و قرارداد خود را به ثبت رساند.
                            اين بازيکن که پس از صحبت با فتح‌الله زاده عنوان کرده بود در استقلال می‌ماند، پس از مشکلاتی که بين او و امير قلعه‌نوعی، سرمربی "آبی"ها پيش آمد، تصميم ابتدايی خود را عملی کرد و به صورت رسمی به جمع "سرخ‌پوش"ها اضافه شد.
                            شايان ذکر است: بازيکن سابق استقلال گذرنامه خود را برای همراهی پرسپوليس در اردوی اتريش به مسوولان باشگاه داده است.

Comment

• از سوی سرمربی تيم فوتبال اميد ۲۵ بازيکن به اردوی آمادگی تيم اميد کشورمان دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاری " مهر"، اردوی تيم اميد کشورمان از فردا چهارشنبه در محل کمپ تيم های ملی دايرمی شود و نفرات دعوت شده زيرمی بايست صبح فردا خود را به مربيان مربوطه معرفی کنند:
                              مهدی اسلامی، عليرضا حقيقی، محسن ارزانی، شيث رضايی، مهدی چمن آرا، جلال حسينی، پژمان منتظری، جلال اکبری، سعيد چاه جويی، مازيار زارع، محمد نوری، مهرداد پولادی، خسرو حيدری، بهشاد ياورزاده، محسن يوسفی، احسان خرسندی، محمد غلامين، ميلاد نوری، ميلاد ميرترابی، اسماعيل قروی، عادل کلاه ‌کج، حنيف عمران زاده ، فرهاد آل خميس، حسين ماهينی و محسن فروزان.

Comment

• مجيد جلالي‌گفت كه گروه اعزامي مربيان و كارشناسان فوتبال به جام جهاني آلمان بهره‌ي كمي از حضور در اين رقابت‌ها برد.

سرمربي تيم فوتبال پاس اظهار كرد: حضور هر كسي در هر پست و سمتي در جام جهاني آلمان مي‌توانست به آموزش و پيشرفت او كمك كند. تماشاگران، مربيان، كارشناسان، داوران و مديران هر يك به نحوي بهره خاصي بردند. اما، نكته مهم اين است كه مربيان و كارشناسان اعزامي ما نتوانستند بهره‌ي زيادي از حضور در جام جهاني ببرند چرا كه برنامه ريزي براي اين سفر نداشتيم.

وي افزود: ما در 20 كيلومتري شهر فرانكفورت بوديم و تنها در زمان بازيهاي تيم ملي دقيقا مشابه ديگر تماشاگران به ورزشگاه مي‌رفتيم و طبيعتا نمي‌شد چيز زيادي غير از حضور در ورزشگاه را فرا گرفت. تلاش بسياري را انجام داديم تا بتوانيم ديگر بازيهاي جام جهاني را از نزديك ديده و با علم روز مربيان برتر جهان، سازماندهي بازيها‌، استاديوم‌ها و چگونگي برگزاري آشنا شويم كه متاسفانه نشد.
                                سرمربي تيم فوتبال پاس با اشاره به كمبودهاي فوتبال ايران گفت: ما در ايران استعدادهاي بالقوه بسياري داريم كه بايد قدرشان را بدانيم، آينده فوتبال ايران با اين وضعيت نگران كننده است، ما نياز به برنامه ريزي حداقل براي 4 ساله آينده داريم و اگر اين برنامه ريزي نباشد جايگاه خود را از دست مي‌دهيم.

وي ادامه داد: نياز زيادي به بازنگري برنامه ريزيهاي فوتبال كشور احساس مي‌شود كه اميدوارم هر چه سريعتر اين كارها انجام شود.

Comment

Working...
                                X