Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• رييس فدراسيون وزنه*برداري ايران درباره*ي تصميم فدراسيون جهاني در مورد دوپينگ اعضاي تيم ملي كشورمان گفت: با توجه به هجوم برخي كشورها براي افزايش محروميت ايران و از طرفي ابعاد وسيع اين اتفاق، از تصميم گرفته شده از سوي فدراسيون جهاني راضي*ام.

علي مرادي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به هر حال بر طبق قوانين موجود، فدراسيون جهاني مجازات*هاي لازم را براي ما در نظر گرفته* اما، از طرفي من از اين راي خوشحال و از طرفي ناراحتم. خوشحال از اين كه وزنه*برداري ايران براي كسب افتخار مي*تواند در مسابقات بين*المللي شركت كند اما، از سويي ديگر بسيار ناراحتم به خاطر اين كه وزنه*برداران بي*گناه كشورمان با مظلوميت با محروميت مواجه شده*اند.

مرادي ادامه داد: در روزهاي نخست حضور در شهر سانتادومينگو فشارهاي زيادي را تحمل كرديم كه فكر مي*كنم در برابر آن فشارها و احتمال تعليق و محروميت كه براي ايران بود، اكنون نتيجه*ي خوبي را كسب كرده*ايم.

وي درباره*ي عملكرد ايوانف به ايسنا، گفت: به رغم تمام مشكلاتي كه وجود داشت به من فشارهاي زيادي مي*آمد تا دوباره ايوانف را به ايران بازگردانم. به هر ترتيب كه شد او به ايران برگشت. در اين مدت نيز دندان بر جگر گذاشته و با تمام سختي*ها و بداخلاقي*هاي او كنار آمديم اما، سهل* انگاري*اش در زمينه*ي دوپينگ غير قابل بخشش است، من به هيچ وجه حاضر نيستم حتي براي يك ساعت هم با ايوانف كار كنم. اكنون اعتقاد قلبي دارم كه تنها بايد از مربيان ايراني استفاده كرد. ايوانف مقصر اول و آخرين ماجرا است و حتي نزديك*ترين افراد به ايوانف هم از فعاليت*هاي او بي*اطلاع بودند. او نه تنها بايد پاسخگو باشد بلكه از مسوولان كميته*ي ملي المپيك مي*خواهم كه با او به صورت جدي و با قوانين ملي برخورد شود. او با آبروي ورزش ايران بازي كرده است و نبايد به راحتي از كنار اين مساله گذشت.

مرادي درباره*ي وضعيت آتي تيم ايران به ويژه در بازي*هاي آسيايي به خبرنگار ايسنا، گفت: در وهله*ي اول بايد كادر فني را تقويت كنيم. در همين راستا قصد داريم به صورت مجدد از مدد نصيري*نيا، سرمربي سابق تيم ملي وزنه*برداري در كادر فني استفاده كنيم. البته علي پاكيزه جم نيز همچنان در تيم ملي باقي خواهد ماند. اما، براي بازي*هاي آسيايي ما تنها هدف كسب مدال داريم و با توجه به اين كه سرمايه*ي اصلي ما از بين رفته است بايد از ورزشكاراني كه در دوحه شانس مدال دارند استفاده كنيم. اكنون رضازاده و ابراهيمي تنها شانس*هاي تيم ايران براي بازي*هاي آسيايي دوحه هستند. در ادامه*ي روند بازسازي مجدد تيم نيز برنامه*هاي خاص و ويژه*اي را در نظر داريم.

گفتني است، بنابر تصميم هيات اجرايي فدراسيون جهاني وزنه*برداري، فدراسيون وزنه*برداري ايران به پرداخت چهارصد هزار دلار جريمه به خاطر مثبت شدن آزمايش كنترل دوپينگ 9 ورزشكارش محكوم شد. در صورت عدم پرداخت اين جريمه نقدي، ايران با محروميت دو ساله روبرو مي*شود.

Comment

• پس از جام جهاني سكان هدايت تيم ملي ايران از «ويچ*هاي» كروات گرفته شده و به گروه ايراني سپرده شد، در يك روز نيمكت تيم ايران مملو از مرداني شد كه قرار است، شايستگي مربيان بومي را اثبات كنند. ماركار آقاجانيان نيز به عنوان آناليزور در كنار اين كادر فني قرار گرفت، هر چند كه آناليزور پيشين تيم ملي نيز يك ايراني بود.اكنون در آستانه*ي ديدار مقابل تيم چين تايپه،آقاجانيان با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دستاوردهاي سه ماه فعاليتش و برخي نكات فني در مورد حرفه*اش را بيان كرد كه شرح آن در ادامه مي*آيد:

** آناليزور كيست؟

ماركار آقاجانيان مي*گويد: بحث حضور مربيان آناليزور در كنار تيم*ها موضوع تازه*اي نيست؛ به خاطر دارم كه در سال*هاي 72 و 73 زماني كه فيروز كريمي سرمربي تيم ما بود, همواره فيلم بازي*ها را پس از برگزاري مورد بررسي و آناليز قرار مي*داد؛اما, اكنون اين بحث تخصصي شده و هر تيم در كنار فيزيوتراپ و دكتر تغذيه، در مورد مسايلي فني نيز به آناليزور نياز دارد.

وي ادامه داد: وظيفه*ي آناليزور تجزيه و تحليل تيم*هاي حريف شامل ويژگي*هاي فردي، خطوط تيمي، نوع و روش بازي، تاكتيك*هاي تيم حريف و ساير مسايل همچون بازيكنان شاخص و مهره*هاي كليدي است كه پس از بررسي، آنها را در اختيار كادر فني قرار مي*دهد. در تيم ملي ايران نيز من به اتفاق رحماني همكارم در امور رايانه، چكيده*ي اطلاعات هر بازي را جمع*آوري و در اختيار مربيان و بازيكنان قرار مي*دهيم.

** من آناليزور هستم

ماركار آقاجانيان در مورد برخي انتقادات و شبهات در مورد توانايي*هايش به عنوان يك آناليزور نيز به ايسنا گفت: من با حرفه*ي خود آشنا هستم و وظايفم را نيز انجام مي*دهم، نمي*دانم كه به غير از تجزيه و تحليل بازي و درآوردن نكات فني چه انتظاري ديگري از آناليزور وجود دارد.

وي ادامه داد: پيش از ديدار رفت مقابل كره*ي جنوبي تمامي مسايل تحليل شده و آمار خود را در شش صفحه به كادر فني دادم كه در آنها مسايل فني، قدرت كره جنوبي در ضربات ايستگاهي، نكاتي در مورد بازيكنان كره كه در جام*جهاني حاضر بودند و بازيكنان كليدي اين تيم در آن اشاره شده بود. تمامي اين اطلاعات صبح روز بازي نيز در يكي از روزنامه*هاي كشور منتشر شد كه مي*توان اين آمار را با واقعيت*هاي آن بازي مقايسه كرد.

وي ادامه داد: همان طور كه اشاره داشتم كره*ي جنوبي روي يك ضربه*ي ايستگاهي به گل دست يافت. ما مي*دانستيم كه هجده بازيكن اين تيم از نفرات جام جهاني آلمان هستند كه دوازده نفر آنها به ميدان رفته بودند؛اما، شماره*هاي اين بازيكنان تغيير كرده بود و با توجه به شباهت ظاهري و اسمي اين بازيكنان، تطبيق آنها با موقعيت فعلي كار دشواري بود؛ولي, به هر نحو پس از ديدار كره*ي جنوبي مقابل چين تايپه اين كار را انجام دادم، تيم ايران مي*دانست كه بازيكن شماره*ي چهارده كره*ي جنوبي نقطه*ي قوت تيمش است و ايل، كاپيتان تيم كره*ي جنوبي وظيفه*ي تقسيم توپ در زمين را بر عهده دارد.

آقاجانيان تصريح كرد: مي*دانستيم كه نقطه*ي قوت كره*ي جنوبي در جناح راست است، تمامي خصوصيات فردي، زوجي و كارهاي تركيبي اين تيم را شناسايي كرده بوديم و مي*دانستيم كه كره*اي*ها در ارسال از كناره*ها ضعف دارند.

آناليزور تيم ملي ايران افزود: در آمارهايم كه روز بازي منتشر شد، به ضعف خط دفاع كره*ي جنوبي در بازي تحت فشار اشاره كرده بودم، آنها در نيمه*ي نخست در همين شرايط اشتباهاتي داشتند و در نهايت نيز گل ايران توسط هاشميان در چنين شرايطي به دست آمد.

آقاجانيان خاطر نشان كرد: ساليان سال به عنوان بازيكن و مربي فعاليت كرده و تجربه و شناخت لازم را دارم، بعيد مي*دانم كه كسي بتواند مدعي باشد كه يك فرد پس از اين دوران توانايي درك واقعيت*ها و نكات فني فوتبال را ندارد.

كره جنوبي را شكست مي*دهيم

بي*ترديد ديدار رفت مقابل كره*ي جنوبي يكي از روزهاي دشوار كادر فني تيم ملي و ماركار آقاجانيان بود، وي در مورد اين ديدار نيز تصريح كرد: زماني كه به مصاف كره*ي جنوبي رفتيم، اين تيم در بهترين شرايط بود. آنها بهترين تيم آسيايي جام جهاني بودند و دو ديدار گذشته*شان در خارج از خانه را نيز با پيروزي پشت سر گذارده بودند. *از سوي ديگر، ايران تحت فشار رواني نتيجه ي ديدار مقابل سوريه و به دنبال كسب امتياز از اين ديدار بود، طي يك سال گذشته تيم بزرگسالان ما مقابل كره*ي جنوبي شكست خورده بود و به همين دليل ايران در ديدار رفت كار دشواري پيش رو داشت.

وي افزود: بازي با كره*ي جنوبي يكي از بهترين ديدارهاي تيم ملي ايران بود. در سازمان دفاعي عملكرد خوبي داشتيم و از نظر پوششي و تهاجمي نيز به خصوص در نيمه*ي دوم موفق نشان داديم، در نيمه*ي نخست هاشميان به دليل فاصله*ي بازيكنان مياني و مهاجمان، تنها بود؛اما, در نيمه*ي دوم با افزايش مهاجمان شرايط تغيير كرد و بازي مساوي شد.

آناليزور تيم ملي از هم اكنون به فكر ديدار بازگشت است: بازي در سئول و تهران بسيار متفاوت است، اكنون ما زمان و اطلاعات بيشتري در اختيار داريم و با نقاط ضعف حريف آشنا هستيم، بي*ترديد در ديدار تهران ، كره*ي جنوبي تيم بازنده خواهد بود.

** قطبي، موجب افتخار است

ماجراي ناآشنايي سرمربي تيم ايران با آناليزور ايراني تيم كره*ي جنوبي نيز موضوع بحث*برانگيز ديگر پس از بازي با كره*ي جنوبي بود.

آقاجانيان به ايسنا گفت: من نيز شناخت زيادي از قطبي ندارم، در هر صورت اين موجب افتخار است كه يك مربي ايراني در كشور ديگري فعاليت كرده و موفق شده است؛ اما, باور دارم كه فوتبال ايران در آسيا از جايگاه و پتانسيل بالايي برخوردار است و تنها نكته*ي برتري كشورهايي چون كره*ي جنوبي ابزار و امكاناتي است كه به كمك مربيان و بازيكنان آنها مي*آيد، در واقع كره*اي*ها تنها از نظر امكانات از ما جلوتر هستند.

** بهترين*هاي ايران به تيم ملي دعوت مي*شوند

فهرست اسامي بازيكنان تيم ملي ايران براي شركت در تورنمنت اردن اعلام شد و اين تيم با اضافه شدن بازيكنان لژيونر به مصاف چين تايپه مي*رود.

آقاجانيان اظهار نظر در مورد نحوه*ي دعوت بازيكنان را مساله*اي فني و خارج از حيطه*ي وظيفه*ي خود دانست و افزود: در سه ديدار پيشين، كادر فني با مشكل محدوديت زماني روبه*رو بود و بي*ترديد نمي*توانستيم در تيمي كه از جام جهاني بازگشته بود، تغييرات چنداني به وجود بياوريم؛اما, اكنون فرصت بيشتري در اختيار كادر فني بوده است، با تفكر قلعه*نويي آشنا هستم و اطمينان دارم كه وي به دنبال آن است تا بهترين *هاي ليگ برتر را به تيم ملي دعوت كند، به هر حال اين انتخاب پس از گذشت چند هفته از ليگ برتر صورت گرفت و بي*ترديد بهترين*ها دعوت شده*اند.

وي افزود: توجه به بازيكنان جوان در اولويت كار تيم ملي قرار دارد چرا كه حضور اين بازيكنان و كسب تجربه*ي آنها، پشتوانه*ي خوبي را براي تيم ملي ايران ايجاد مي*كند.

آقاجانيان در ادامه*ي گفت*وگو با ايسنا به تجزيه و تحليل وضعيت تيم ملي ايران، در دفاع، ميانه*ي ميدان و خط حمله پرداخت.

** دفاع تيم ملي انعطاف پذير است

تيم ايران در سه ديدار پيشين خود، در جريان بازي* بارها از دفاع سه نفره به چهار نفره تغيير وضعيت داد، اين در حالي است كه برخي كارشناسان روش دفاع چهار نفره را براي تيم ملي توصيه مي*كنند.

آقاجانيان در اين مورد مي*گويد: اين انعطاف و تغيير در وضعيت خط دفاعي تمرين شده است، پيش از ديدار برابر كره*ي جنوبي بود كه ما تمريناتي انجام داديم كه اين تغيير وضعيت در آن پيش*بيني شده بود و با توجه به نوع بازي حريف، تغيير صورت مي*گرفت. در ديدار برابر كره*ي جنوبي نيز زماني كه كعبي به ميدان آمد، دفاع ايران به روش چهار دفاعه تغيير وضعيت داد.

وي ادامه داد: تغيير روش دفاعي تيم ملي از سه دفاع به چهار دفاع، كار چندان آساني نيست و با توجه به عناصر و نفراتي كه در اختيار داريم، بايد اين روش را به مرور زمان در تيم جا بياندازيم.

** موج دوم سرنوشت*ساز

آقاجانيان وضعيت خط مياني را چنين تشريح مي*كند: در ديدار رفت مقابل سوريه مشكلاتي در اين خط وجود داشت، البته مشكل خط مياني به تغيير روش تيم و ناهماهنگي بازيكنان بازمي*گشت. در ديدار برابر كره*ي جنوبي نيز در نيمه*ي نخست اين مشكل وجود داشت، به خصوص در حمله، جايي كه بايد موج دوم از ميانه*ي ميدان به خط حمله اضافه مي*شد، دچار مشكل بوديم. البته در 30 دقيقه پاياني شرايط تغيير كرد و چهار موقعيت مناسب گلزني نيز به دست آورديم.

وي افزود: در ديدار برگشت، مقابل سوريه خط مياني تيم ملي ابتكار عمل را در دست گرفت و خوشبختانه توانستيم نتيجه*ي لازم را به دست آوريم. در هر صورت همچنان نقاط ضعف*هايي در خط مياني وجود دارد كه با تمرينات بيشتر برطرف مي*شود، به خصوص بايد روي ايجاد موج دوم و فضاسازي موقعيت*ها كار بيشتري انجام دهيم.

** برطرف كردن مشكل جناح چپ زمان مي*برد

آناليزور تيم ملي ايران در مورد جناح چپ اين تيم كه سال*ها است به عنوان نقطه*ي ضعف تيم ملي به حساب مي*آيد نيز اظهار كرد: قبول دارم كه ناهماهنگي در جناح چپ بيشتر است؛ بي*ترديد در مدت كوتاه نيز اين مشكل برطرف نمي*شود؛ اما, بي*ترديد تركيب ايده*آل تيم ملي در جناح چپ نيز به دست مي*آيد. اكنون ليگ برتر آغاز شده و شانس اين را داريم تا نفرات خوب ليگ را در اين سمت آزمايش كنيم.

وي افزود: البته با تغييراتي كه صورت گرفت، جناح چپ ايران در ديدار برگشت، برابر سوريه عملكرد مناسب*تري داشت؛ اما، همچنان بايد بر روي مسايلي چون زوج سازي و مثلث*سازي كار شود.

بهترين مهاجمان را در اختيار داريم

آقاجانيان از وضعيت خط حمله*ي تيم ملي ابراز رضايت كرده و گفت: در خط حمله مهاجمان خوبي در اختيار داريم. عنايتي با قدرت سرزني و هاشميان با همين ويژگي، به علاوه فضاسازي، همچنين مهاجمان سرعتي و تكنيكي همچون اكبرپور، خطيبي و مجيدي كه هر كدام از آنها مي*توانند زوج*هاي ما در خط حمله باشند.

وي افزود: اين بدان معنا نيست كه مهاجمان ديگر مورد استفاده قرار نمي*گيرند، اكنون مهاجمان جوان ديگري نيز به تيم ملي دعوت شده*اند كه مورد استفاده قرار مي*گيرند.

** به بوكاجونيورز مي*روم

آقاجانيان در مورد دوران كوتاه تعطيلات خود نيز گفت: بيشتر فيلم ديدارهاي اروپايي را مي*بينم، چرا كه اين فيلم*ها نكات آموزشي بسيار خوبي دارد و در مورد توانايي تيم*ها اطلاعات جديدي به دست مي*آورم، فرمول*هاي موفقيت تيمهاي ضعيف در مقابل تيم*هاي قدرتمند، ساختار دفاعي و هجومي تيم*ها و آشنايي با تفكر مربيان بزرگ از جمله*ي اين نكات است.

وي افزود: تلاش مي*كنم تا در فرصتي مناسب در دوره*هايي آموزشي در آلمان و آرژانتين شركت كنم و قصد دارم تا بر سر تمرينات تيم بوكاجونيورز نيز حاضر شده و تمرينات اين تيم را از نزديك مشاهده كنم.

تيم ملي بهتر مي*شود

آناليزور تيم ملي معتقد است تيم ملي ايران روزهاي خوبي پيش رو دارد، وي باور دارد كه با گذر زمان و تمرينات بيشتر نقاط ضعف تيم ملي كاسته شده و هماهنگي بازيكنان افزايش مي*يابد.

با اين حال آقاجانيان معتقد است تيم ايران پس از پشت سر گذاشتن مرحله*ي مقدماتي جام ملت*هاي آسيا نيازمند برگزاري ديدارهاي تداركاتي با تيم*هاي بزرگ دنيا است.

صعودمان در تايپه قطعي مي*شود

آناليزور تيم ملي معتقد است، تيم ايران براي تمامي حريفان احترام قائل است.

آقاجانيان در مورد ديدار مقابل تايپه گفت: من ديدار اين تيم مقابل كره*ي جنوبي را از نزديك ديدم، از نظر فوتبالي تواني اندكي دارند؛اما, با همان توان اندك، اصول فوتبال را رعايت مي*كنند.

وي افزود: بي*ترديد بدون شناخت و برنامه*ريزي به مصاف اين حريف نمي*رويم. ما آنها را با تمامي خصوصيات*شان بررسي كرده*ايم؛ اما, با توجه به شناخت از تيم ايران و تايپه، صد در صد اطمينان دارم كه در ديدار با اين تيم صعودمان را قطعي مي*كنيم.

Comment

• حسين رضازاده به عنوان تنها وزنه*بردار ايراني حاضر در هفتاد و پنجمين دوره*ي مسابقات جهاني وزنه*برداري هر روز به شرايط ايده*ال براي كسب چهارمين عنوان قهرماني خود نزديك مي*شود.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دومينيكن، با توجه به مشكلات به وجود آمده در روزهاي آخر اعزام تيم وزنه*برداري ايران به مسابقات جهاني و قطع تمرينات وزنه*برداران، رضازاده در بدو ورود به دومينيكن شرايط ايده*آلي نداشت، به طوري كه پس از چند روز تمرين نكردن نسبت به ركوردهاي اصلي خود فاصله گرفته بود. او در ابتداي حضورش در سانتادومينگو در شرايطي تمريناتش را زير نظر علي پاكيزه*جم مربي تيم ملي انجام مي*داد كه به دليل افت ركوردها، قصد حضور در مسابقات را نداشت؛اما، در روزهاي اخير با افزايش انگيزه و انجام تمرينات سنگين به شرايط ايده*آل نزديك مي*شود.

رضازاده در آخرين تمرين خود يكشنبه در سالن تمرين محل مسابقات در جمع تعدادي از وزنه*برداران شركت كننده و جمعي از ايرانيان حاضر در دومينيكن سنگين*ترين تمرين خود را انجام داد.

قوي*ترين مرد جهان در تمرين روز گذشته در حركت يك ضرب چندين بار وزنه*ي 195 كيلوگرم را بالاي سر برد، در دو ضرب ركورد 250 كيلوگرم را ثبت كرد و در تمرين اسكات از پشت، چندين بار وزنه*ي 305 كيلوگرمي را بالا و پايين برد.

رضازاده در ادامه*ي تمرينات آماده*سازي خود امروز (دوشنبه) تمرين ندارد و تمرينات او از فردا آغاز مي*شود.

وي ضمن ناراحتي از محروميت هم تيمي*هايش به پرداخت جريمه*ي نقدي ايران به خبرنگار اعزامي ايسنا، گفت:« من روز به روز سعي مي*كنم به شرايط ايده*آل نزديك شوم. در درجه*ي اول، مشكل من نبود روحيه و انگيزه براي تمرين و مسابقه بود. بالاخره من و هم تيمي*هايم ماه*ها تمرين كرده بوديم تا به اين مسابقات برسيم؛ولي، به دليل سهل*انگاري حضور آنها در مسابقات جهاني به خطر افتاد. به هر حال با شرايطي كه داشتم در چند روز اخير سعي كردم به شرايط ايده*آل نزديك شوم. تا چند روز آينده تا مسابقه سعي مي*كنم به ركوردهاي بهتري برسم.»

وي درباره*ي كسب مدال خود در مسابقات جهاني هم گفت:« نكته*ي قوت من در حركت دو ضرب است و فكر مي*كنم ركوردهاي دو ضرب من تعيين كننده باشد. اميدوارم در نهايت شرايط به گونه*اي رقم بخورد كه براي چهارمين بار قهرمان جهان شوم و تا حدودي نبود هم تيمي*هايم را جبران كنم.»

رضازاده درباره*ي ديدارش با رييس فدراسيون جهاني وزنه*برداري اظهار كرد:« آيان در حالي كه ورزشكاران ايراني محروم شده*اند به من گفت كه تو سمبل وزنه*برداري جهان هستي. از حضورت در دومينيكن بسيار خوشحالم.»

روزنامه*هاي دومينيكن نيز در شماره*هاي روزهاي اخير خود ضمن اشاره به ورود رضازاده به شهر سانتا دومينگو از وي به عنوان يكي از بزرگ*ترين قهرمانان حاضر در مسابقات ياد كرده*اند.

Comment

• مرد شش مداله*ي كشتي ايران در بازگشت از مسابقات جهاني چين گفت: مدال از دستم در رفت؛اما, شايد تقدير اين را مي*خواست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا حيدري كاپيتان تيم ملي كشتي آزاد ايران در مسابقات جهاني چين در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران اظهار كرد: من مي*توانستم كشتي آخر را برنده شوم. حتي مي*توانستم امتياز بيشتر بگيرم؛اما, خواستم همان نتيجه را حفظ كنم. چون چشمم كبود شده بود يك لحظه زير پايم را نديدم تا در 10 ثانيه پاياني امتياز از دست دهم. در مجموع قسمت نبود كه مدال بگيرم.

وي در رابطه با ادامه دادنش به كشتي قهرماني گفت: مردم سال*ها براي من انگيزه*ي حضور در مسابقات بودند. كشتي را كنار گذاشته بودم؛اما, به عشق آنها دوباره به ميدان آمدم. خيلي از دوستانم به برد و باختم نگاه نكردند و در فرودگاه از من استقبال كردند. خسته شده*ام؛ولي, اگر به من نياز باشد و مردم بخواهند، شايد در صحنه باشم. مي*خواهم يار كشتي باشم نه بار آن.

حيدري در پايان گفت: مردم بدانند كه تمام وجودم را گذاشتم. در اين چند ماهه در تمرينات با تمام توان تلاش كردم و از زندگي شخصي*ام زدم؛اما, تقدير من اين گونه رقم خورد.

Comment

• مرد شش مداله*ي كشتي ايران در بازگشت از مسابقات جهاني چين گفت: مدال از دستم در رفت؛اما, شايد تقدير اين را مي*خواست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عليرضا حيدري كاپيتان تيم ملي كشتي آزاد ايران در مسابقات جهاني چين در فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران اظهار كرد: من مي*توانستم كشتي آخر را برنده شوم. حتي مي*توانستم امتياز بيشتر بگيرم؛اما, خواستم همان نتيجه را حفظ كنم. چون چشمم كبود شده بود يك لحظه زير پايم را نديدم تا در 10 ثانيه پاياني امتياز از دست دهم. در مجموع قسمت نبود كه مدال بگيرم.

وي در رابطه با ادامه دادنش به كشتي قهرماني گفت: مردم سال*ها براي من انگيزه*ي حضور در مسابقات بودند. كشتي را كنار گذاشته بودم؛اما, به عشق آنها دوباره به ميدان آمدم. خيلي از دوستانم به برد و باختم نگاه نكردند و در فرودگاه از من استقبال كردند. خسته شده*ام؛ولي, اگر به من نياز باشد و مردم بخواهند، شايد در صحنه باشم. مي*خواهم يار كشتي باشم نه بار آن.

حيدري در پايان گفت: مردم بدانند كه تمام وجودم را گذاشتم. در اين چند ماهه در تمرينات با تمام توان تلاش كردم و از زندگي شخصي*ام زدم؛اما, تقدير من اين گونه رقم خورد.

Comment

• پس از بازگشت هادي ساعي از سمينار آموزشي سه روزه در شهر آتن دورن آلمان, شايعاتي مبني بر پيشنهاد تيم*هاي اروپايي براي مربيگري ساعي در اين تيم*ها بر سر زبان*ها افتاد كه وي همه*ي اين مسايل را رد كرد.

برترين تكواندوكاي جهان در سال 2005 و قهرمان المپيك و جهان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اين كلاس 530 مربي اروپا از كشورهاي ايتاليا، فرانسه، اسپانيا، كرواسي و آلمان شركت داشتند كه من كار تدريس در تست عملي و مبارزه را بر عهده داشتم. در اين كلاس هيچ پيشنهادي درباره*ي سرمربيگري تيم*هاي اروپايي مطرح نشد. هر چند كه خود من نيز فعلا علاقه*اي به مربيگري ندارم.

وي افزود: تنها پيشنهادي كه در اين سمينار به من ارايه شده، پيشنهاد برگزاري سميناري مشابه در كشور سوئد بود كه زمان آن را به بعد موكول كردم. اين سمينار و زمان آن بر اساس زمان خالي من برگزار خواهد شد كه هنوز مشخص نيست.

ساعي با تاكيد بر اين كه مصدوميت زانوي پايش بهبود يافته و از هفته*ي آينده در تمرينات تيم ملي براي اعزام به دوحه شركت مي*كند خاطرنشان كرد: دور جديد تمرينات از شنبه هفته*ي آينده با حضور شش تكواندوكاي اعزامي به دوحه و نفرات ذخيره آغاز مي*شود كه من نيز با تمام توان در آن شركت مي*كنم.

وي در مورد پيش*بيني كسب مدال در بازي*هاي آسيايي دوحه تصريح كرد: پيش*بيني چنين رقابت*هايي كه المپيك آسيايي محسوب مي*شود بسيار سخت و حساسيت زيادي بر آن حاكم است؛ اما, هر ملي*پوشي كه عازم اين رقابت*ها مي*شود مي*خواهد بهترين نتيجه را كسب كند. اميدواريم كه تكواندو نيز بهترين نتيجه را كسب كند.

Comment

• يك*شنبه، اوساسونا در ديدار اين هفته*ي لاليگا در خانه اسپانيول يك امتياز گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جواد نكونام در تركيب اصلي سرخ*ها به ميدان رفت. بازيكن ايراني كه دو بار با ضربه*هاي راه دور مي*توانست به گل برسد، دقيقه*ي نود كارت زرد گرفت.

داربي مادريد هم با تساوي يك بر يك در سانتياگو برنابئو به پايان رسيد. رائول كه اين روزها به شرايط آرماني بازگشته گل رئال را به ثمر رساند. والنسيا با هنرنمايي مورينتس و ويا زوج مرگبار خط حمله*اش خيمناستيك را به زانو درآورد.

** نتيجه ديدارهاي يكشنبه لاليگا:

اسپانيول صفر

اوساسونا صفر

رئال مادريد يك؛ (رائول 37)

اتلتيكو مادريد يك؛ (ميستا 6)

دپورتيوولاكرونيا 2؛ (باراگان 83، ريكي 8

سوسيه*داد صفر

سويا يك؛ (فابيانو 33)

ختافه صفر

مايورگا يك؛ (يانكوويچ 5

ويارئال 2؛ (فورلان 21 و 25)

راسينگ سانتاندر يك؛ (زيگيچ 25)

سلتاويگو يك؛ (ايريني 56)

ساراگوسا 2؛ (سلادس 60، ميليتو 80)

لوانته 2؛ (كاماچو 22، كاپو 44)

ركراتيو و ائولوا 2؛ (سينما پونگوله 84، گره*رو 8

بتيس صفر

والنسيا 4؛ (مورينتس 14، ويا 54 و 79، آنگولو 84)

خيمناستيك دتاراگونا - صفر

Comment

• يك*شنبه، ديدارهاي اين هفته سري A با پيروزي ليورنو برابر مسينا، تساوي دو نماينده*ي شهر ميلان دنبال شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رحمان رضايي در حضور نوزده هزار تماشاگر ورزشگاه سالن فيليپو پيروزي برابر مسينا، باشگاه فصل پيش خود را تجربه كرد. او به طور كامل براي ليورنو بازي كرد. ميلان و اينتر برابر سيه*نا و كالياري امتيازها را تقسيم كردند.

** نتيجه ديدارهاي يكشنبه سري A

مسينا - صفر

ليورنو يك؛ (دانيلويكيوس 75)

ميلان صفر

سيه*نا صفر

كالياري يك؛ (كولوچي 16)

اينتر يك؛ (گروسو 3

فيورنتينا 3؛ (يورگنسن 53، توني 79، داينلي 83)

كاتانياكالچو صفر

رم يك؛ (مونتلا 23)

امپولي صفر

سامپدوريا 3؛ (فرانچسكيتي 23، دل وكيوو 53، بوناتزولي 64)

پارما 2؛ (دسه*نا 4، كونتيني 78 - پنالتي)

اودينزه صفر

آسكولي صفر

كيه*وو صفر

پالرمو يك؛ (كوريني 30)

Comment

• منچستر يونايتد با پيروزي برابر نيوكاسل در ديدار يك*شنبه*ي ليگ برتر در الدترافورد در بالاي جدول ليگ برتر ايستاد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اوله*گونار سولشائر هر دو گل يونايتد را به ثمر رساند، در ديگر ديدار يك*شنبه تاتنهام، پورتسموث را دو بر يك شكست داد.

** نتيجه*ي ديدارهاي يكشنبه ليگ برتر:

منچستر يونايتد 2؛ (سولشائر 41 و 49)

نيوكاسل صفر

وست*هام صفر

ردينگ يك؛ (كي*- هيون 2)

بلكبرن 2؛ (بنتلي 45، مك كارتي 81)

ويگان يك؛ (هسكي 2)

تاتنهام 2؛ (مورفي 2، دفوئه 35 - پنالتي)

پورتسموث يك؛ (كانو 40)

Comment

• تيم ملي فوتبال ژاپن با ايويكا اوسيم پوست انداخت!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي سخت*گير ژاپن با دعوت از چهره*هاي ناشناخته براي حضور در اردوي تيم ملي، تيم جديدي از ژاپن را براي حضور در مسابقات آتي آماده مي*كند.

اوسيم اتريشي تيمش را براي مسابقه*ي دوستانه*ي چهارشنبه برابر غنا آماده مي*كند.

ريوجي پاندو با به ثمر رسيدن پانزدهمين گلش براي تيم گامبا اوساكا، دعوتش به تيم ملي را جشن گرفت. نام كنگو ناكامورا، هيروكي ميزوموتو و ساتورو ياماگيشي هم براي اولين بار در فهرست تيم ملي ژاپن ديده مي*شود.

در فهرست بيست نفره*ي اوسيم براي حضور در اردوي اين تيم، نام هيچ يك از بازيكنان ژاپني كه حرفه*شان را در اروپا دنبال مي*كند، مشاهده نمي*شود.

در همين حال غنا كه به جمع شانزده تيم برتر جام جهاني اخير صعود كرد با دعوت از بازيكنان نامداري همچون مايكل اسين و استفان آپيا با تركيب قدرتمندي به مصاف تيم ملي ژاپن مي*رود.

فهرست بازيكنان دعوت شده به تيم ملي ژاپن:

دروازه*بان*ها: يوشيكا تسو كاوابوچي، نائوهيرو ياماگيشي، شونساكر نيشي كاوا

مدافعان: آلكسي، يوئيجي كومانو، هيروكي ميزوموتو

بازيكنان مياني: نائوتاكه هاينو، ياساهيتو آنرو، تاكاهيرو فوتاگاوا، كنگو ناكامورا، كيتا سوزوكي، يوكي آبه*، پوتو ساتو، ساتورو ياماگيشي، كاكو توهاسبه

مهاجمان: ريوجي باندو، ماكي، كازوكي گاناها، هيساتو ساتو

Comment

• يكي از بازيكنان فوتبال روسيه در پايان بازي باشگاهي، از هواداران به جاي امضا با مشت و لگد تقدير كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آلكساندر شيركو بازيكن بيست و نه ساله*ي باشگاه شينيك ياروسلاوي در پايان بازي اين تيم در باشگاه*هاي روسيه از روي سرخوردگي و نااميدي هواداران تيمش را به زير مشت و لگد گرفت. شيركو كه كاپيتان تيمش نيز هست پس از شعارهاي هواداران عليه او از سكوي تماشاگران بالا رفت و چند تن از هواداران تيم خودي را به طور مفصل تنبيه كرد. شيركو كه در تيم ملي روسيه هم پيشينه*ي بازي دارد پس از باخت 6 بر يك خانگي برابر «روستو» رقيب هميشگي باشگاهش اين گونه نسبت به اين نتيجه تلخ واكنش نشان داد. به گزارش «ايتارتاس» سران باشگاه روسي اعلام كرده*اند جريمه*اي سنگين براي بازيكن عصبي*شان در نظر خواهند گرفت.

Comment

• سريال بدشانسي*هاي هامبورگ تمامي ندارد. پس از محروميت و آسيب*ديدگي چند تن از بازيكنان اين تيم اكنون باشتين راينهارت و پائو گوئره*رو دو بازيكن جوان اين تيم با آسيب*ديدگي روبه*رو شده*اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هامبورگ كه در هفته*هاي گذشته با محروميت گاي دمل، مهدوي*كيا و كالين بنيامين و البته با لشگري از بازيكنان آسيب ديده چون فان در فارت، روبه*رو شده بود، در بازي ابتداي هفته برابر اينتراخت فرانكفورت باشين راينهارت را نيز از دست داد. اين مدافع مياني در تساوي دو بر دو ابتداي هفته در فرانكفورت, در دقيقه سي و نهم بازي آسيب ديد و از بازي خارج شد. او به اين ترتيب در هفته*هاي آينده غايب خواهد بود.

پائولو گوئره*رو هم با جراحت*هايي روبه*رو شده است. مهدوي*كيا هم به دليل اخراج در بازي* با وردربرمن با محروميتي سه جلسه*اي روبه*رو ست.

Comment

• در تيم ملي آلمان همه چيز رو به خير و خوشي پيش مي*رود؛ چرا كه پس از ماه*ها كشمكش و انتقاد ميان اوليور بيرهوف مدير تيم ملي آلمان و ماتياس سامر مدير ورزشي اين تيم اين دو بازيكن پيشين تيم ملي آلمان در گفت*وگو با Bild am Sonntag از اتحاد دوباره و كنار گذاشتن اختلاف*ها خبر دادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سامر و بيرهوف اعلام كردند كه در آينده قصد دارند دست به دست هم داده و تيم ملي آلمان را به پيش ببرند. اين در حالي است كه پيش از اين اختلاف نظرهاي اساسي ميان اين دو وجود داشته است.

اوليور بيرهوف در اين باره گفت:« روي گذشته و اختلاف*هاي آن زمان خط بطان پررنگي كشيده*ام و مي*گويم: ما همه مي*خواهيم با يكديگر تيم ملي آلمان را به پيشرفت سوق دهيم.»

سامر، البته در اين گفت*وگو پذيرفت كه از يورگن كلينزمن سرمربي پيشين تيم ملي آلمان انتقادهايي شخصي داشته است. او گفت:« در بيان يورگن كلينزمن افراط*هايي وجود داشت.»

كلينزمن و بيرهوف با مخالفت در برابر خواسته*ي فدراسيون فوتبال آلمان، خواستار همكاري با برنهارد پترز سرمربي پيش تيم ملي هاكي آلمان براي پست مدير ورزشي شده بودند و در مورد همكاري با سامر كه نامزد پيشنهادي فدراسيون فوتبال آلمان بود ابراز نارضايتي كرده بودند.

در نهايت فدراسيون، سامر را به پترز ترجيح داد.

بيرهوف گفت:« براي ما شيوه انتخاب سامر بسيار مايوس كننده بود.»

او اعتراف كرد كه پس از ورود سامر با او دچار سو تفاهم*هايي شده بود كه البته اكنون تمامي آنها را به فراموشي سپرده است.

Comment

• پس از دعوت 25 بازيكن به اردوي تيم ملي اميد، سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت:« تيم المپيك ايران آماده*سازي جدي خود را شروع كرد.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، AFC مي*نويسد:« ايران مدافع عنوان قهرماني، آماده*سازي جدي خود را با حضور بيست و پنج بازيكن زير نظر رنه سيموئز از روز سه*شنبه شروع خواهد كرد.»

دو ديدار دوستانه برابر پرسپوليس و استقلال در طول كمپ در كيش، ديدار هشتم نوامبر مقابل چين و چهاردهم همين ماه برابر امارات برنامه*ي ايران تا قبل از آغاز بازي*هاي آسيايي دوحه خواهد بود.

سيموئز، جواد نكونام، جلال حسيني و مهدي رحمتي را به عنوان سه بازيكن بزرگسال تيم اميد ايران انتخاب كرد.

تيم ايران در گروه D بازي*هاي آسيايي با تيم*هاي هند، هنگ كنگ و مالديو هم گروه است. در حالي كه در ديدارهاي مقدماتي المپيك 2008 ايران در گروه چهارم با تيم*هاي عربستان، پيروز ديدار اردن و قزاقستان و برنده*ي ديدار استراليا و چين تايپه هم گروه خواهد بود.

تيم ايران در بازي*هاي آسيايي 1998 و 2002 با غلبه بر كويت و ژاپن به مقام قهرماني اين مسابقات رسيد.

Comment

• سين دينيف، سرمربي آذربايجان سه بازيكن متولد برزيل را به تيم ملي اين كشور دعوت كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آذربايجان در ديدار انتخابي يورو 2008 برابر پرتغال و بلژيك به ميدان مي*رود.

در فهرست دينيف، نام سه بازيكن برزيلي الاصل ديده مي*شود. براي ديدارهاي انتخابي جام ملت*هاي اروپا روبرتو دونادوني، سرمربي ايتاليا هم فهرست بازيكنان تيم ملي را منتشر كرد كه در آن اين بار نام آلبرتو جيلاردينو و كاسانو به چشم نمي*خورد.

Comment

Working...
                                X