Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ريموند دومنك ادعا كرد كه نبايد خودش را براي مربيان باشگاهي بويژه ژرارد هوليه، سرمربي ليون توجيه كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي فرانسه و هوليه رابطه*ي خوبي نداشتند. سرمربي ليون از اين كه دومنك براي دعوت از بازيكنان تيم ملي براي دو ديدار مقدماتي يورو 2008 با او تماس نگرفت، گلايه كرد، هشت بازيكن ليون براي اين دو بازي انتخاب شده*اند.

دومنك در نشست خبري گفت:« نبايد رابطه*ام با هوليه را شرح دهم. من مسوول نيستم و نبايد خودم را توجيه كنم. نمي*توانم هر هفته به تمام مربيان زنگ بزنم تا بپرسم كه همه شرايط رو به راه است يا خير. بعضي وقت*ها، تماشاي يك بازي مي*تواند براي تصميم*گيري كافي باشد. اين شيوه*ي كار من است. نمي*خواهم جنجال به راه بياندازم. مي*كوشم كارم را به بهترين شيوه* انجام بدهم تا به فرانسه كمك كنم كارآمد باشد.»

Comment

• داريو سيلوا، بازيكن اروگوئه*اي كه پاي راستش را به سبب سانحه رانندگي از دست داد از حاميانش قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شخصيت*هاي بسياري با او تماس گرفتند كه يكي از آنها ديگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتين بود. سيلوا در گفت*وگوي راديويي به اين نكته اشاره كرد:« حالم خوب است و خوشحال هستم. تا پايان زندگي*ام قدردان*شان خواهم بود. فكر مي*كنم نشانه*اي مهمي در قلب بسياري از مردم به جا گذاشتم. مارادونا يكي از كساني بود كه بيشترين تاثير را داشت. او با خانواد*ه*ام حرف زد چرا كه آن زمان بيهوش بودم.»

سيلوا چهل و نه بار براي اروگوئه از جمله جام جهاني 2002 به ميدان رفت و چهارده گل به ثمر رساند.

هنگامي كه شخص گفت*وگو كننده گفت كه به زودي سيلوا را در بيمارستان ملاقات مي*كند، او به شوخي پاسخ داد:« زياد طولش ندهيد چرا كه به زودي مرخص مي*شوم.»

Comment

• يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان براي بازي دوستانه برابر گرجستان هيچ بازيكن جديدي را براي جانشيني مارسل يانسن، مدافع آسيب ديده اين تيم معرفي نكرده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم*هاي ملي آلمان و گرجستان عصر شنبه در روشتوك برابر هم قرار خواهند گرفت. لو در اين باره گفت:« مي*خواهيم در طول هفته صبر كنيم. در خط دفاعي جانشين*هاي مناسبي داريم.»

يانسن كه از سوي لو براي دو بازي آلمان برابر گرجستان و اسلواكي به اردو فرا خوانده شده بود، به دليل آسيب ديدگي جراحي شد و بايد هفته*ها دور از ميدان باشد.

لو به اين ترتيب تنها دو مدافع از مجموع هفت مدافع جام جهاني 2006 را در اختيار دارد.

لو ادامه داد:« براي جانشيني يانسن ما تنها مالك فتحي را نداريم و مي*توانيم از لام هم استفاده كنيم، ضمن آن توماس هيتسل اشپرگر هم گزينه*ي خوبي است.»

Comment

• فرناندو تورس، مهاجم اسپانيا پيش از ديدار انتخابي جام ملت*هاي اروپاي 2008 از هم تيمي*هايش خواست تا رائول را فراموش كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوئيس آراگونس، سرمربي اسپانيا رائول را براي ديدار برابر سوئد به تيم ملي دعوت نكرد.

تورس بازيكن اتلتيكو مادريد دراين باره گفت:« نياوردن رائول تصميم مربي بود. ما شگفت زده شديم اما، آنهايي كه اين جا هستند بايد به كاري كه دارند بپردازند. پس از بازي مشخص مي*شود كه جايش خالي بود يا خير. مي*دانيم كه سال*ها بازيكن ثابت بود. اما، مربي تصميمش را گرفته و نبايد نگران اين موضوع باشيم.»

Comment

• مدال طلاي دسته*ي 77 كيلوگرم رقابت*هاي وزنه*برداري قهرماني جهان به تركيه رسيد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از دومينيكن، در ادامه*ي رقابت*هاي وزنه*برداري قهرماني جهان در شهر سانتادومينگو كشور دومينيكن، تانر صغير، قهرمان المپيك آتن بار ديگر بر سكوي نخست دسته 77 كيلوگرم ايستاد. اين وزنه*بردار ترك در حركت يك ضرب وزنه 166 كيلويي و در دو ضرب وزنه 195 كيلويي را بالاي سر برد تا با مجموع 361 كيلو قهرمان جهان شود.

اما، مدال طلاي حركت يك ضرب اين دسته به هونگ لي از چين رسيد كه موفق شد با مهار وزنه*ي 167 كيلويي، يك كيلو بيشتر از قهرمان ترك وزنه بزند. لي سال قبل در دوحه قهرمان مجموع وزن 77 كيلوگرم شده بود. در دو ضرب نيز اولگ پرپچنوف روس با 198 كيلوگرم صاحب مدال طلا شد اما، چون اين وزنه*بردار در حركت يك ضرب نتوانست وزنه*اي را مهار كند، در مجموع روي سكو نرفت.

پس از صغير كه به مجموع 361 كيلوگرم دست يافت، هونگ لي از چين با مجموع 359 و خاچاطوريان از ارمنستان با مجموع 357 كيلو دوم و سوم شدند.

رده*بندي انفرادي دسته 77 كيلوگرم مسابقات وزنه*برداري جهان به ترتيب زير است:

دسته 77 كيلوگرم:

1ـ تانر صغير (تركيه): يك ضرب 166 كيلو، دو ضرب 195 كيلو، مجموع 361 كيلو

2ـ هونگ لي (چين): يك ضرب 167 كيلو، دو ضرب، 192 كيلو، مجموع 359 كيلو

3ـ آرا خاچاطوريان (ارمنستان): يك ضرب 165 كيلو، دو ضرب 192 كيلو، مجموع 357 كيلو

4ـ ولاديسلاو لوكانين (روسيه): يك ضرب 153 كيلو، دو ضرب 197 كيلو، مجموع 350 كيلو

5ـ ميكالاي چارنياك (بلاروس): يك ضرب 158 كيلو، دو ضرب 190 كيلو، مجموع 348 كيلو

Comment

• تمرينات تيم*هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس تعطيل شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از پيروزي 2 بر صفر برابر پيكان تهران، يك جلسه تمرين ريكاوري انجام داده بود، از امروز تمريناتش را تا روز شنبه، پانزدهم مهرماه تعطيل كرد.

هم*چنين، مصطفي دنيزلي ساعت 3:30 بامداد چهارشنبه راهي تركيه شد و صبح روز شنبه مجددا به تهران بازخواهد گشت.

تيم فوتبال استقلال تهران نيز پس از توقف در هفته*ي ششم ليگ برتر برابر صباباتري، به گفته*ي معاون اجرايي باشگاه استقلال عصر روز پنج*شنبه (فردا) با كاروان 30 نفره عازم كيش خواهد شد، تا اردوي10 روزه*اي را در اين جزيره برپا كند.

تيم استقلال در اين اردو با تيم ملي اميد ايران، پاس و تيم منتخب كيش ديدار دوستانه*اي را برگزار خواهدكرد.

Comment

• رامون كالدرون رييس رئال مادريد گفت كه ديويد بكام پس از بستن قرارداد جديد با اين باشگاه در سال 2008 از فوتبال خداحافظي خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بكام نتوانسته در اين فصل در تركيب ثابت رئال به ميدان برود. كالدرون در اين رابطه گفت:« تا آن جا كه من مي*دانم او دو سال ديگر بازنشست مي*شود. براي ما عالي خواهد بود كه در اين دو سال كنار ما باشد. ما به او نياز داريم و مربي به بكام اعتماد دارد. اميدواريم پانزده تا بيست روز ديگر همه شرايط براي بستن قرارداد جديد، آماده شود.»

Comment

• حذف برزيل در مرحله*ي يك چهارم نهايي جام جهاني 2006 برابر فرانسه به معناي پايان فعاليت كارلوس آلبرتو پريرا سرمربي پيشين برزيلي*ها بود، چرا كه سران فدراسيون فوتبال اين كشور در پايان جام جهاني عذر اين مربي بزرگ را خواستند و كارلوس دونگا را جانشين او كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران* (ايسنا)، اين مربي جوان در گفت*وگو با Sport Bild درباره*ي انتظاراتش از رونالدو و علاقه*مندي*اش به ديه*گو بازيكن وردربرمن حرف زد. متن اين گفت*وگو در زير مي*آيد:

* آقاي كارلوس دونگا، شما پس از جام*جهاني سكان هدايت تيم ملي برزيل را پذيرفتيد. اين تيم در آلمان چه چيزي كم داشت؟

- نگرش و قدرت برتري. فكر اين كه پيروز هستيم، آن هم پيش از بازي*ها, بزرگ*ترين معضل ما بود. به عنوان بازيكن بايد دانست كه تنها زماني مي*توان پيروز شد كه براي آن به خوبي جنگيد و مبارزه كرد.

* و براي همين است كه شما ديگر ستاره*هايي چون رونالدو را به تيم ملي فرا نمي*خوانيد؟

- دعوت از بازيكنان به عهده*ي خود بازيكنان است و البته بر عكس. آنها مي*توانند خود را خط بزنند. از رونالدو بيش از اين*ها انتظار دارم.

* آيا او باز هم فرصت خواهد يافت كه در تيم ملي فعاليت كند؟ يا آن كه دوران او در اين تيم به سر رسيده است؟

- اگر او گلزني كند، در آمادگي كامل باشد، به تيم ملي بازخواهد گشت. در غير اين صورت خير. تنها مي*توانم بازيكناني را به تيم دعوت كنم كه «بهترين» باشند و از نظر بدني هم «آماده» باشند. ديگر، بازيكن ستاره و بازيكن ثابت وجود ندارد. تنها زماني اجازه*ي پوشيدن پيراهن برزيل را خواهيد يافت كه شايسته آن باشيد حتي رونالدو!

* با اين همه شما به دليل دعوت نكردن از رونالدو با انتقادهايي روبه*رو هستيد و البته به اين دليل كه تا كنون هدايت تيمي را بر عهده نداشته*ايد.

- من همه*ي اين مبارزه طلبي*ها را پذيرفته*ام. از آنجا كه خود من هم زماني براي «سلكائوها» بازي كرده*ام، معتقدم كه مي*توانم از عهده*ي اين كار بربيايم. از من پرسيده*اند كه آيا مي*توانم براي يك مدت و فاز انتقالي عهده*دار اين سمت باشم يا خير. چون قرار است فليپه اسكولاري سرمربي كنوني پرتغال عهه*دار اين سمت باشد، يا ... . دوست دارم وظيفه*ام را تا پايان انجام بدهم. چرا كه ايمان دارم، مي*توانم از عهده*ي اين كار بربيايم.

* چه چيزي شما را در اين باره تا اين اندازه مطمئن مي*كند؟

- من و جرجينيو (دستيارم) بازيكن تيم ملي بوده*ايم. بالطبع پيشنهادهاي ديگر اعضا تيم را هم مي*پذيرم، چرا كه آنها هم از تجربه*هايي برخوردارند. به عنوان مثال پزشك تيم كه به ما گفته بود تا چه اندازه مي*توانيم روي بازيكنان فشار وارد كنيم.

* از روش فوتبال خودتان تعريف كنيد.

- ديگر تيمي ثابت و هميشگي وجود نخواهد داشت. پيشتر ستاره*ها ترجيح داده مي*شدند؛اما, در نظر من همه*ي 22 بازيكن حاضر در فهرست از اهميتي يكسان برخوردار هستند. به علاوه براي تك تك بازيكنان «استراتژي جديدي» داريم. اين شيوه را در اروپا و آن زمان كه در آلمان بودم، ديدم و دوست دارم, اين را در برزيل هم به اجرا بگذارم. اين شيوه زماني جواب خواهد داد كه ما بازيكناني را كه به شيوه بازي ما نمي*خورند و به اندازه كافي خوب نيستند, به تيم دعوت نكنيم.

* آيا از زماني كه در اشتوتگارت در بوندسليگا بازي مي*كرديد (95 - 1993) و از اندوخته*هاي آن زمانتان هنوز چيزي را با خود داريد؟

- نظم تاكتيكي را كه در اروپا و به ويژه در آلمان وجود دارد، دوست دارم. مي*خواهم آن را در تيم ملي برزيل هم به اجرا بگذارم. برزيل استعدادهاي خوبي دارد؛ اما, اين ديگر كافي نيست. بايد بتوان هدفمندانه بازي كرد. بازيكنان بايد به ويژه موقعيت خودشان را حفظ كنند. بازيكنان برزيل عادت نكرد*ه*اند كه با نظم تاكتيكي هماهنگ شوند.

* بازيكنان برزيلي حاضر در بوندسليگا چه نقشي در تيم ملي به رهبري شما دارند؟

- از آنها بسيار راضي هستم. بازيكناني چون «لوسيو» و «خوان» نگاهي فوق*العاده به بازي دارند و در زمين بسيار برجسته هستند؛ اما, آنها چيزي نمي*گويند! ما مي*كوشيم اين را تغيير دهيم. مي*خواهيم از آنها بيشتر كار بكشيم و آنها را در زمين وادار به صحبت كنيم. آنها از اين راه مي*توانند تجربه*شان را به ديگران منتقل كنند و ياريگر آنها باشند. لوسيو به عنوان كاپيتان جديد ما بايد در ميدان بيشتر دستور بدهد!

* آيا ديگر برزيلي*هاي بوندسليگا هم شانس دارند در تيم ملي برزيل بازي كنند. مثلا ديگو، بازيكن برمن يا رافينيا از شالكه؟

- هيچ چيز غير ممكن نيست. ما به همه توجه داريم. هر هفته بازي*هاي آنها را در بوندسليگا نگاه مي*كنيم. همان طور كه گفتم همه شانس دارند، ديگو و رافينا هم. آنها خودشان، خودشان را دعوت مي*كنند.

Comment

• مدافع تيم فوتبال صباباتري، گفت: مشكل اصلي تيم ما، ضعف در كارهاي تهاجمي است و با برطرف كردن اين نقيصه مي*توانيم نتايج بهتري را در آينده كسب كنيم.

سهراب بختياري*زاده در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره*ي ديدار صباباتري برابر استقلال تهران اظهار كرد: بازي خوبي بود و دو تيم نمايش خوبي را ارايه كردند. فكر مي*كنم يكي از دلايل بازي*هاي خوبي كه در اين دو هفته در ديدارهاي ليگ ديده*ايم، برگزاري مسابقات در ساعت*هاي پس از غروب است. مسلما اين چنين شرايطي باعث مي*شود كه تيم*ها با انرژي بيشتري بازي كنند.

وي افزود: در نيمه*ي اول، بازي چندان زيبا نبود و دو تيم بيشتر در حال محك زدن حريف مقابل بودند اما، با شروع نيمه*ي دوم، ما با در اختيار گرفتن نبض بازي، تيم برتر ميدان بوديم تا سرانجام موفق به زدن گل شديم. پس از اين گل، فرصت*هاي متعدد گلزني به دست آورديم اما، بي*دقتي*هايمان در زدن ضربات آخر سبب شد كه نتوانيم گل*هاي بيشتري را به استقلال بزنيم.

بختياري*زاده ادامه داد: در بازي*هاي گذشته هم ما اين مشكل را داشتيم. در بازي برابر پاس هم عليرغم داشتن موقعيت*هاي فراوان گلزني، در اين راه ناموفق بوديم.

وي درباره*ي درگيري*اش با چند بازيكن استقلال در پايان نيمه*ي اول، به ايسنا گفت: فوتبال همين است و اين نوع درگيري*ها در زمين*هاي فوتبال چيز غير طبيعي نيست اما، در آن صحنه صحبتي بين بازيكنان رد و بدل شد كه در شان هيچ يك از دو تيم نبود. هر چند كه با توجه به فشاري كه روي بازيكنان دو تيم بود، نبايد خيلي از آنها خرده گرفت. اين بازيكنان در شرايط عادي هيچ گاه چنين حرف*هايي نمي*زنند.

بختياري*زاده با اشاره به شعارهاي تماشاگران عليه بازيكنان صبا به ويژه خودش، گفت: من هميشه مديون تماشاگران استقلال هستم و به آنها علاقه*ي بسياري دارم اما، از آنها انتظار داشتم به من به عنوان بازيكني كه چند سال براي تيم*شان زحمت كشيده*ام، احترام قائل مي*شدند. در اين بازي تعداد زيادي تماشاگر به ورزشگاه آمده بود اما، متاسفانه برخي از اين تماشاگران بيشترين انرژي خود را در راه منفي و صرف تخريب تيم ما كردند، در حالي كه مي*توانستند تيم*شان را تشويق كنند تا استقلال با پيروزي برابر ما به صدر جدول مي*رسيد.

وي دليل افت صباباتري نسبت به سال قبل را ناهماهنگي بازيكنان جديد با بازيكنان قديمي عنوان كرد و به ايسنا گفت: با توجه به حضور چند بازيكن جديد، هماهنگ شدن تيم زمان مي*رود اما، با وقفه*ي دو هفته*اي ليگ فرصت مناسبي است كه تيم بتواند به هماهنگي بيشتري برسد. باور دارم كه با اين كادر فني و بازيكنان مي*توانيم يكي از مدعيان قهرماني لقب بگيريم.

Comment

• لوئيس آراگونس در گفت*وگو با راديوي ملي اسپانيا گفت كه درهاي تيم ملي بر روي رائول بسته نشده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوئيس آراگونس در فهرست تازه خود براي رقابت*هاي مقدماتي يورو 2008 بار ديگر از حضور رائول، كاپيتان رئال مادريد چشم پوشيد. مهاجم رئال پس از پايان بازي*هاي جام جهاني هيچ گاه فرصت حضور در تيم ملي اسپانيا را نيافته است.

دعوت نشدن رائول واكنش*هايي را در مطبوعات اين كشور در پي داشته است. آراگونس سرمربي اسپانيا در آخرين گفت*وگوي خود اعلام كرد براي هميشه روي نام اين مهاجم خط نكشيده است.

آراگونس گفت:« رائول بازيكن بزرگي است و چه با لوئيس و يا بدون او به تيم بازمي*گردد. چرا كه او انساني است كه همواره در پي پيروزي و موفقيت است.»

او افزود:« حرف*هاي رائول پس از اعلام اسامي از روي احساسات بود. بايد بگويم كه مربيان با انتخاب بازيكنان دست به قمار مي*زنند.»

Comment

• رييس كميته*ي تربيت*بدني و جوانان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مثبت بودن دوپينگ 9 وزنه*بردار تيم ملي و ضرورت پرداخت جريمه*ي 400 هزار دلاري براي جلوگيري از محرويت*ها گفت: ايوانف بايد بخشي از 400 هزار دلار را بپردازد .

اميررضا خادم در گفت*وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد پرداخت جريمه*ي 400 هزار دلاري در نظر گرفته شده توسط فدراسيون جهاني وزنه*برداري براي فدراسيون وزنه*برداري ايران گفت: بي*ترديد انتخاب ايوانف بر اساس نحوه*ي عملكرد ايوانف و پيشينه*ي او صورت گرفته است. به همين دليل انداختن تمام قضايا به گردن يك نفر در بحث دوپينگ وزنه*برداران تيم ملي، مشكلي را برطرف نمي*كند.

وي در ادامه گفت: ايوانف كسي است كه ما دو مدال طلاي المپيك خود را در سال 2000 از كار ارزنده و خوب او به دست آورديم و بعد از آن كه وي از وزنه*برداري ايران رفت، با توجه به افتي كه در وزنه*برداري پيدا كرديم, به خواست عمومي دوباره وي را به خدمت گرفتيم؛ در حالي كه وي مورد حمايت كميته*ي المپيك، فدراسيون وزنه*برداري و سازمان تربيت*بدني بود.

رييس فراكسيون ورزش مجلس ادامه داد: بي*ترديد امروز نمي*توانيم اين مسائل را ناديده بگيريم و اين اتفاق را بر گردن يك نفر بياندازيم؛ از سوي ديگر وقتي اتفاقي رخ داده بايد جريمه*ي آن را هم بپردازيم. هر چند اين مسئله براي مردم و ورزش ما با توجه به اعتبارات كم ورزش، دردآور است؛ولي, به هر شكل بايد اين جريمه پرداخت شود و گريزي از آن نيست.

خادم پرداخت اين جريمه را بهتر از محروميت اين رشته*ي مدال*آور كشور در دنيا دانست و گفت: بايد با خاطيان و كساني كه در اين روند مقصر بودند, برخورد كاملا مشخص و روشني صورت گيرد تا براي آينده نوع رفتار و عملكردها شفاف*تر, بابرنامه*تر و اصولي*تر باشد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين جريمه بايد توسط ايوانف پرداخت شود گفت: ايوانف هم نسبت به كاري كه انجام داده و اتفاقي كه رخ داده, مسوول است و بايد جريمه شود؛ قسمتي از آن را بايد به عنوان جريمه از وي دريافت كنيم؛ اما, اين كه بخواهيم همه*ي آن را به گردن وي بياندازيم با هيچ منطقي جور در نمي*آيد.

خادم هم*چنين در خصوص انتشار اخباري در مورد مثبت بودن دوپينگ پنج ورزشكار پرورش اندام نيز گفت: به نظر مي*رسد بايد برنامه*ريزي مشخص و رفتار تعريف شده*اي را در ارتباط با نوع برخورد با اين موضوع در سطح ورزش كشور به صورت درون*سازماني و برون*سازماني تدوين كنيم و بر همان اساس عمل كنيم.

وي ادامه داد: قطعا اگر چنين رفتاري داشته باشيم و چنين چارچوبي را قائل شويم، نوع برخورد و ساماندهي اين موضوع هم تعريف شده خواهد بود و از بسياري تبعات جلوگيري خواهد شد.

رييس كميته*ي تربيت*بدني مجلس با ضروري دانستن سخت*گيري در قراردادهاي مربيان داخلي و خارجي براي جلوگيري از مشكلات اين چنيني گفت: قطعا در برنامه*ريزي و ساماندهي كه انجام مي*دهيم در نوع رفتار با مديران داخلي و خارجي كه تيم*هاي ما را رهبري مي*كنند، سخت*گيري*هايي وجود داشته باشد تا با چنين مشكلاتي مواجه نشويم.

Comment

• ملي*پوش پيشين تيم ملي وزنه*برداري ايران، معتقد است اختيارات بي*اندازه و نبود نظارت در كار سرمربي تيم وزنه*برداري عامل اصلي حوادث ناخوشايندي بود كه در ورزش كشور رخ داد.

كوروش باقري پس از مثبت بودن آزمايش دوپينگ 9 نفر از اعضاي تيم ملي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: محروميت وزنه*برداران، بركناري ايوانف، جريمه*ي 400 هزار دلاري و حتي تغييرات احتمالي در فدراسيون وزنه*برداري تنها معلول*هايي هستند كه براي ريشه*يابي مشكلات وزنه*برداري بايد به دنبال علت آنها باشيم.

وي افزود: مشكل دوپينگ تنها مختص به وزنه*برداري نيست و تمامي رشته*هاي ورزشي ما با اين معضل درگير هستند،* در هر صورت به نظر مي*رسد جنبش جديدي از سوي كميته*ي بين*المللي المپيك و آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ آغاز شده است و نه تنها كشور ما بلكه ورزشكاران بسياري از كشورها با محروميت*هايي روبرو شده*اند و تنها راه پيش روي ما نيز اين است كه هر چه سريع*تر خود را با شرايط روز دنياي ورزش تطبيق دهيم تا ديگر مشكلاتي چون حادثه*ي دوپينگ در وزنه*برداري براي ما رخ ندهد.

وي ادامه داد: يك بار قبل از رقابت*هاي المپيك آتن و يك بار پس از مسابقات از ما آزمايش دوپينگ به عمل آمد، در حالي كه تست جنجالي وزنه*برداران پيش از رقابت*هاي دومينيكن چهارمين تست پيش از مسابقات بود كه نشان دهنده*ي همين رويكرد جديد است.

باقري در پاسخ به اين سوال كه آيا بي*اطلاعي وزنه*برداري ايران از اين تحولات جديد، موجب بروز اين حوادث شد نيز پاسخ داد: اتفاقا وزنه*برداري ايران از اين تحولات فراتر بود، اما اين ويژگي تنها منحصر به سرمربي تيم بود و در واقع ناآگاهي مسوولان وزنه*برداري عامل بروز اين اتفاق بود و نه ايوانف، در واقع تنها موضوعي كه ايوانف تصور آن را نيز نمي*كرد، گير افتادن در چنين باتلاقي بود.

باقري ادامه داد: ايوانف پس از بازگشت مجدد به ايران به اتاق تمامي ملي*پوشان آمد و حتي مصرف يك ويتامين بدون اجازه به معني اخراج از اردو بود، حتي ايوانف كه مخالف صد در صد استفاده از داروهاي نيروزا بود اين موضوع را در آن زمان به رسانه*ها كشاند. اما، تصور مي*كنم پس از مدتي ايوانف راه رسيدن به مقاصدش را از اين طريق ديد و شايد خود را بزرگ*تر از آن مي*دانست كه دچار اين مشكلات شود، البته بايد پذيرفت كه اين ايوانف بود كه وزنه*برداري ايران را متحول كرد اما، كارش با اين بدشانسي پايان يافت.

قهرمان پيشين وزنه*برداري جهان خاطر نشان كرد: يكي از خصوصيات اخلاقي ايوانف اين بود كه تصور مي*كرد بايد تمام كارهايش را بدون اطلاع ديگران انجام دهد، زماني كه در اردوي تيم ملي بودم از اين رفتار ايوانف و برخي مسايل احساس خطر كردم و آن را با رييس فدراسيون وزنه*برداري در ميان گذاشتم كه مرادي نيز آن را پذيرفت و معتقد بود كه بايد در ميزان اختيارات اين مربي بازنگري شود.

وي افزود: ايوانف از اختيارات بيش از اندازه*ي برخوردار بود و بدون توجه به فدراسيون كار خود را انجام مي*داد و حتي در مسايلي چون حقوق ورزشكاران نيز دخالت مي*كرد كه همين مساله موجب اختلاف من با اين مربي شد.

كوروش باقري در مورد اطلاع فدراسيون وزنه*برداري از اقدامات ايوانف در استفاده از مكمل*هاي نيروزا نيز به ايسنا گفت: مسوولان فدراسيون وزنه*برداري از اقدامات ايوانف آگاه بودند و با توجه به اختياراتي كه براي سرمربي تيم در نظر گرفته بودند، دو موقعيت را براي خود متصور بودند، اول آن كه وزنه*برداران در دومينيكن موفق شده و فدراسيون عملكرد خوبي را به دست مي*آورد و حالت دوم آن كه وضعيت فعلي رخ مي*دهد و در آن صورت نيز ايوانف نيز مقصر خواهد بود، كه دقيقا همين اتفاق نيز رخ داد.

كوروش باقري نيز اعتقاد دارد كه بخشي از جريمه*ي در نظر گرفته شده از سوي فدراسيون بين*المللي وزنه*برداري بايد از حقوق مسببان اين حادثه پرداخت شود، وي گفت: ايوانف حقوقي نزديك به 280 ميليون تومان را دريافت مي*كرد، ضمن آن كه هزينه*ي مسكن و دستياراني كه با خود مي*آورد نيز جاي خود را دارد و در آن زمان اين سوال مطرح بود كه آيا در ايران هيچ مربي خوبي حضور ندارد كه بتواند دستيار ايوانف شود؟

وي افزود: مسولان ورزش نبايد چشم*شان را بر روي مسايل پيش آمده ببندند، صد در صد بايد ايوانف در پرداخت اين جريمه سهيم باشد و درصدي از اين مبلغ از حقوق وي كسر شود.

باقري تاكيد كرد: منكر خلاقيت*ها و توانايي*هاي ايوانف نيستم، اما پايان كار اين مربي در ايران، به دليل غرور بيش از اندازه و جايگاهي كه فدراسيون وزنه*برداري در اختيارش قرار داده بود، پايان خوشايندي نبود.

باقري در پايان به ايسنا گفت: نبايد وزنه*برداران بيگناه را فراموش كنيم، شايد بتوان با برخي رايزني*ها محروميت اين ورزشكاران را تقليل داد و حتي شايد با پرداخت هزينه*اي بيش از جريمه*ي فعلي، بتوان محروميت آنها را تا چند ماه كاهش داد.

Comment

• قويترين مرد جهان ساعت*٣٠/٢١ روز شنبه (فردا) براي کسب چهارمين مدال طلاي جهاني خود به مصاف *١٢ وزنه بردار حاضر در گروه A اين دسته خواهد رفت.

به گزارش خبرنگار ايسنا از رقابتهاي وزنه برداري قهرماني بزرگسالان جهان در دومنيکن؛ مسابقات دسته*ي *١٠٥+ کيلوگرم قهرماني جهان ساعت *٣٠/٢١ روز شنبه در سالن اصلي پروفسور پاوليون شهر سانتادومينگوي کشور دومينيکن برگزار خواهد شد که *٤٥ وزنه بردار در گروه*هاي A ،B و C اين دسته حضور دارند.

حسين رضازاده، قويترين مرد جهان و دارنده شش مدال طلاي جهاني و المپيک، شاخص ترين چهره حاضر در پيکارها به شمار مي رود که همانند تمامي ديدارهاي گذشته آخرين فردي خواهد بود که به روي تخته مي رود و آخرين وزنه را براي اعلام قهرماني و اختتاميه رقابتها بالاي سر مي برد.

حريفان رضازاده که در گروه A اين دسته به رقابت با يکديگر خواهند پرداخت به شرح زير هستند:

جابر سعيد سالم از قطر با رکورد ورودي *٤٥٠ کيلوگرم

احسان محمد از مصر با رکورد ورودي *٤٤٥ کيلوگرم

ويکتور شرباتيس از لتوني با رکورد ورودي *٤٤٠ کيلوگرم

آرتم اوداچين از اکراين با رکورد ورودي *٤٣٥ کيلوگرم

وليچکو چولاکوف از بلغارستان با رکورد ورودي *٤٣٠ کيلوگرم

فنگ دونگ از چين با رکورد ورودي *٤٢٢ کيلوگرم

کرزگرزکلسژ از مجارستان با رکورد ورودي *٤٢٢ کيلوگرم

ديميتريس پاپاگريديس از آلمان با رکورد ورودي *٤١٠ کيلوگرم

آرکاديوس بيالک از مجارستان با رکورد ورودي *٤٠٥ کيلوگرم

يانگ هونگ سونگ از کره با رکورد ورودي *٤٠٠ کيلوگرم

خدر خدر از عراق با رکورد ورودي *٤٠٠ کيلو گرم

آلمير ولاجيک از آلمان با رکورد ورودي *٤٠٠ کيلوگرم

حسين رضازاده نز با اعلام رکورد ورودي *٤٥٠ کيلوگرم در اين مسابقات شركت كرده است.

گفتني است؛ با وجودي که فقط يك روز تا برگزاري اين ديدار باقي مانده اما، هنوز خبري از جابر سالم قطري نيست.

Comment

• مشاور فني تيم ملي فوتبال كشورمان، حضور تيم ملي را در تورنمنت سه جانبه اردن غير ضروري عنوان كرد.

منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا افزود: اگر شرايط حضور تيم ملي اميد در اين مسابقات فراهم مي شد، ديدارهاي تداركاتي بسيار مناسبي براي اين تيم جهت حضور قدرتمند در بازي هاي دوحه قطر مي*بود، ولي در عين حال بايد به نظر كادر فني تيم ملي، احترام گذاشت.

پورحيدري افزود: ليگ برتر در فصل جاري بسيار دير آغاز شد و با توجه به مشكلات خاص فوتبال ايران ، تعطيلي دو هفته اي ليگ به نفع فوتبال ايران نيست.

سرمربي تيم صنايع اراك، بزرگترين مشكل حال حاضر فوتبال كشور را ، عدم داشتن برنامه و تقويم منظم عنوان كرد و ادامه داد : ليگ برتر در ايران فقط نام حرفه اي را با خود يدك مي كشد و مشكلاتي از جمله برگزار نشدن برخي ديدارها به دليل نداشتن نور در ورزشگاه ها ، براي يك ليگ حرفه اي عيب بزرگي است.

پورحيدري افزود : سوالي كه در اين مورد مطرح مي شود اين است كه چرا بعد از يك سال ، هنوز مشكل ورزشگاه استان هاي فوتبال خيزي مانند خوزستان ، برطرف نشده است.

وي تصريح كرد : در اكثر استان ها ي كشور ، استاديوم مناسبي وجود ندارد ، به همين دليل نمي توانيم از ليگ برتر انتظار پيشرفت و حرفه اي شدن را داشته باشيم ، چرا كه ليگ با امكانات حرفه اي مي شود.

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران در پايان اظهار كرد : ديدار با تيم هاي نظير چين تايپه ، بازي هاي تداركاتي بسيار مناسبي براي هماهنگ شدن نفرات لژيونر با ساير نفرات است و حضور تمامي بازيكنان در اين ديدار ها ، به هماهنگ شدن تيم ملي كمك فراواني خواهد كرد.

تيم ملي فوتبال در نخستين ديدار خود در اين تورنمنت با نتيجه*ي 2 بر يك برابر عراق به پيروزي رسيد و امشب برابر اردن حاضر مي*شود.

Comment

• ناصر گودرزي گفت:« اگر فدراسيون فوتبال حكم دادگاه را اجرا نكند تبعات قانوني آن را بايد بپذيرد.»

مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه خوزستان – اظهار داشت:« جاي تعجب دارد،* حدود 10 روز از صدور راي دادگاه تجديدنظر ديوان عدالت اداري مي*گذرد ولي فدراسيون حتي يك تماس هم با ما نداشته كه جلسه*اي را براي حل اين مشكل و اجراي حكم داشته باشيم.»

گودرزي افزود:« داريوش مصطفوي، دبير موقت فدراسيون فوتبال در رسانه*هاي گروهي اظهار نظري كرده*اند ولي هنوز چيزي كتبا به ما اعلام نشده و در اين خصوص جلسه*اي با ما نداشته*اند.»

وي توضيح داد:« شايد توجيه فدراسيون اين باشد كه حكم رسما از سوي دادگاه ديوان عدالت اداري هنوز به آنان ابلاغ نشده است، ولي با توجه به اين كه حكمي صادر شده و همه آن را تاييد كرده*اند، پس مي*توانند بگويند چنين حكمي وجود دارد و بايد گفت اين گونه نيست كه ما اين حكم را از خودمان صادر كرده باشيم.»

مدير عامل باشگاه صنعت نفت آبادان افزود:« فدراسيون فوتبال بايد حداقل در جلسه*اي ما را دعوت و با يك جمع*بندي شرايط حضور تيم صنعت نفت را براي حضور در ليگ برتر كشور فراهم مي*كرد. ولي به جاي اين كار اظهار نظر مي*كنند كه شرايط حضور تيم ما در ليگ برتر وجود ندارد.»

گودرزي تاكيد كرد:« اين حكم لازم اجراست و ضمانت حقوقي دارد و اگر مسئول مربوطه اين حكم را اجراء نكند، طبق قانون حكم به انفصال وي صادر مي*شود.»

وي خاطرنشان كرد:« قانون تيم صنعت نفت آبادان را ليگ برتري مي*داند و تيم راه آهن بايد در ليگ دسته يك كشور بازي كند و اگر فدراسيون مي خواهد در حق راه آهن تهران لطفي بكند بايد جلسه*اي برگزار و اين مشكل را حل كند.»

گودرزي افزود:« ما كاري به بودن يا نبودن تيم راه آهن در ليگ برتر نداريم و فقط حقمان كه همان حضور تيم صنعت نفت آبادان در ليگ برتر كشور است را مي*خواهيم.»

مدير عامل باشگاه صنعت نفت آبادان توضيح داد:« شايد فدراسيون بخواهد ليگ برتر را 21 تيمي بكند، اين نبايد منتي بر تيم نفت آبادان باشد، قانون حكم به حضور تيم ما در ليگ برتر داده و حق ماست و هيچ منتي برما نيست، بلكه اين منت و لطفي است كه فدراسيون در حق تيم راه آهن خواهد كرد.»

گودرزي گفت:« مصطفوي عنوان كرده بود كه تيم صنعت نفت آبادان توان حضور در ليگ برتر كشور را ندارد كه بايد بگوييم اين موضوع به باشگاه صنعت نفت آبادان مربوط مي*شود و تيم ما آمادگي حضور در ليگ برتر را دارد و مي*تواند حضور خوبي داشته باشد و براي جبران بازيهاي عقب افتاده حاضريم هر چهار روز يك بازي برگزار كنيم.»

وي در خصوص مصاحبه اخير هاشمي، سرپرست فدراسيون، كه گفته بود ما به راي دادگاه احترام مي*گذاريم اظهار داشت:« انتظار داريم كه وي بصورت عملي نيز به راي دادگاه احترام بگذارند و هر چه سريعتر حكم را اجرا كنند. چرا كه هر چه اجراي حكم به تعويق افتد و بازيهاي ليگ برتر كشور برگزار شود، اجراي حكم براي فدراسيون فوتبال مشكل*تر خواهد شد.»

گودرزي در خصوص برخي اخبار منتشره درباره حضور تيم صنعت نفت آبادان در ليگ برتر فصل آينده اظهار داشت: « با هيچ يك از رسانه*ها در مورد حضور تيم صنعت نفت آبادان در ليگ برتر فصل آينده مصاحبه*اي نداشته*ايم و اين مطالب صحت ندارد.»

Comment

Working...
                                X