Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مدير عامل باشگاه استقلال از تاسيس بانك استقلال خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مقداد نجف نژاد در اولين اظهارنظر پس از مراجعت از سفر حج به سوالاتي در مورد برنامه*هاي اقتصادي و فني آينده*ي باشگاه توضيح داد.

* قبل از سفر به مکه درباره طرح خودکفايي استقلال سخن گفته بوديد. اين طرح به كجا رسيد؟

- بله. البته علاقمنديم برنامه*ها را تا انتها پيش ببريم و بعد آنها را بازگو کنيم اما، با توجه به فرار رسيدن روز بزرگ عيد غدير مايلم يک خبر بسيار مهم را به هواداران عزيزمان بدهم و آن اين که سير مراحل تاسيس بانک استقلال به خوبي پيش مي*رود و انشاالله با انجام کارهاي نهايي اين اتفاق بزرگ و ميمون رخ مي دهد.

* اين مساله بار مشکلات مالي را از دوش باشگاه بر مي دارد؟

- دقيقا، ما حتي پا را فراتر هم گذاشتيم و اطمينان داريم در اين مسير استقلال مي تواند نقايص و مشکلات مالي اش را براي هميشه مرتفع کند. به هر حال آنچه اهميت دارد اين که استقلال در آينده به يک منبع مالي دائم و هميشگي متصل شود و بتواند تبديل به يک مجموعه واقعي ورزشي و فرهنگي شود. اين را هم بگويم که تمام اين موارد تحت نظر سازمان تربيت بدني به عنوان مجمع و رکن باشگاه خواهد بود.

* از مباحث کميته*ي اقتصادي چه خبر؟

- خوشبختانه اين کميته هم با حضور کارشناسان و صاحبنظران با جديت در تلاش است تا راهکارهاي مهم و تاثير گذار را جهت رفع مشکلات به وجود آورند. در زمينه بحث صادرات و واردات کالا هم مذاکرات بسيار خوبي داشته ايم و اين مساله هم مزيد بر علت مي شود تا به آينده اميدوار و خوشبين باشيم.

* وضعيت تيم را چطور ارزيابي مي کنيد؟

- خوشبختانه استقلال در آخرين ديدار نيم فصل مقابل پاس که از تيم*هاي بزرگ و ريشه دار کشور است به پيروزي با ارزشي دست يافت و اميدواريم هواداران عزيزمان اين برد را به عنوان عيدي باشگاه از کادر فني و بازيکنان و در کل مجموعه باشگاه پذيرا باشند.

* برنامه*ي آتي تيم چيست ؟

- بعد از استراحت کوتاه مدتي که تيم دارد، انشاالله در اواخر هفته به کيش مي رود تا در محيطي به دور از تنش و حاشيه تمرينات منظم خود را ادامه دهد. ما با جديت در پي حضوري مقتدرانه د ر آسيا هستيم و در اين راه تمام تلاشمان را در جهت تقويت تيم و استفاده از نظر کارشناسان مي کنيم. استقلال تيم بزرگي است و با تمام توان در جهت تکرار افتخارات*مان در آسيا تلاش مي کنيم. ما اطمينان داريم نام استقلال تمام قاره بزرگ آسيا را تحت الشعاع قرار مي دهد و رقبا از استقلال مي هراسند.

Comment

• سام آلاردايس از عملكرد آندرانيك تيموريان كه در ديدار جام حذفي دو گل به ثمر رساند, ستايش كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا‏)‏*، بولتون با هنرنمايي آندو، دون*كستر را چهار بر صفر شكست داد.

آلاردايس در پايان بازي گفت:« ابتدا در جام*جهاني متوجه تيموريان شدم. كار گروهي و توانايي بسيار خوبي داشت. بعضي وقت*ها براي بازيكنان خارجي جا افتادن در ليگ برتر دشوار است و فكر مي*كنم آمدن از ايران هم شرايط را براي او دشوارتر كرده است. چرا كه فرهنگ متفاوتي داشت. زبان هم مشكل ديگر آندرانيك بود؛ اما, ما كسي را پيدا كرديم كه به او كمك كند. او دوست من است. ارزشش را داشت كه درباره*ي او قمار كنيم. چرا كه قيمت چنداني نداشت. مي*توانم بگويم كه فصل آينده او به طور كامل آماده خواهد شد. چرا كه اكنون دوران يادگيري*اش را پشت سر مي*گذارد.»

آلاردايس درباره*ي پيروزي در جام حذفي گفت:« ما توانايي*هايمان را به رخ دون*كستر كشيديم و نشان داديم كه چرا در ليگ برتر بازي مي*كنيم.»

ترديدي وجود نداشت كه اگر بولتون در يك ديدار ليگ برتري به ميدان مي*رفت، چهره*ي متفاوتي داشت؛ اما، با وجود تغييرات بسيار آنها در همين تيم هم هشت بازيكن ملي*پوش داشتند.

آلاردايس توضيح داد:« ما بازيكناني را كه در مدت ده روز چهار بار به ميدان رفتند را كنار گذاشتيم؛ اما, با اين وجود بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم. فكر نمي*كنم كه بازيكن آسيب ديده*اي هم روي دستمان مانده باشد. در ضمن آندرانيك جوان هم براي نخستين بار نشان داد كه چه توانايي دارد. مهارهاي يان واكر (دروازه*بان بولتون) هم تعيين كننده بود. از ابتدا تا پايان بازي راحت بوديم. بازيكنان انگيزه*ي بسيار خوبي داشتند و به راحتي پيروز شدند.»

Comment

• شايد بايرن مونيخ با انتقال "اوون هارگريوز" به منچستريونايتد در پايان رقابت*هاي اين فصل موافقت كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولي هوينس، مدير ورزشي بايرن كه سد بزرگ انتقال هارگريوز به يونايتد در بازار نقل و انتقالات ژانويه بود به روزنامه Welt am Sonntag گفت:« بي*ترديد اين انتقال در زمستان صورت نمي*گيرد. بايد منتظر بمانيم و چيزهاي ديگر را در نظر بگيريم. تلاش مي*كنيم تا تيم جديدي را براي فصل آينده بسازيم يكي از ترديدهاي ما درباره*ي بي*جانشين بودن اوون است.»

پيشتر هوينس ادعا كرده بود كه بايرن مونيخ بانك نيست كه تنها به پول در بازار نقل و انتقالات فكر كند.

مدير بايرن باور دارد قدرت خريد قهرمان آلمان با بارسلونا، چلسي يا منچستريونايتد برابري نمي*كند؛ اما، مونيخي*ها مي*كوشند تا در بازار نقل و انتقالات نقش پررنگ*تري داشته باشند:« اگر به انتقالاتمان در سه ماه آينده توجه كنيد، متوجه سياست*مان خواهيد شد. اگر متقاعد شويم كه سه بازيكن چهل ميليون پوند ارزش دارند، اين پول را هزينه خواهيم كرد. بنابراين، مي*توانيد احساس كنيد كه چيزي تغيير كرده است. اگر احساس كنيم كه نياز است به هدف*هاي بزرگ*تري فكر خواهيم كرد.»

Comment

• امير قلعه*نويي گفت كه علي كريمي بهتر است بايرن مونيخ را ترك كند.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در گفت*وگو با پايگاه اينترنتي 1 sport آلمان، نيمكت نشيني*هاي كريمي در بايرن را براي او مأيوس*كننده خواند و گفت: اين كه كريمي تنها روي نيمكت مي*نشيند، او را افسرده ساخته است؛ سطح بازي كريمي پايين*تر آمده و براي او بهتر است اگر مي*تواند، بايرن را ترك كند.

به نوشته sport 1 بازيكن تيم ملي فوتبال ايران در دومين فصل حضورش در بايرن مونيخ تنها شش بار به ميدان رفته است.

قرارداد كريمي در خرداد آينده (ژوئن) به پايان مي*رسد؛ همه شواهد حكايت از ترك بايرن از سوي كريمي دارد.

Comment

• مدير باشگاه بايرن مونيخ اعلام كرد: علي كريمي، بازيكن ايراني خط مياني بايرن مونيخ، تا پايان مدت قراردادش يعني خرداد سال آينده،* در اين تيم خواهند ماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوينس كه به همراه بايرن*مونيخ براي برپايي اردويي آماده*سازي در امارات بسر مي*برد، درباره كريمي گفت:« ما در روزهاي گذشته با فليكس ماگات، سرمربي تيممان، درباره*ي كريمي صحبت كرديم؛ در اين باره بحث كرديم كه كريمي در تيم بماند يا راهي تيم ديگري شود و تصميم گرفتيم كه او را تا پايان فصل در تيم نگه دارم؛ پس ما كريمي را همچنان در بايرن خواهيم ديد.»

هوينس،* اين مطالب را در گفت*وگو با پايگاه اينترنتي باشگاه بايرن مونيخ عنوان مي*كرد.

به تازه*گي در رسانه*هاي شايعه*هايي به گوش مي*رسيد كه اين بازيكن ايراني،* در تعطيلات زمستانه*ي بوندس ليگا، اين تيم را ترك خواهد كرد تا بتواند در تيمي ديگر فوتبالش را ادامه دهد. به اين ترتيب كريمي كه در فصل جاري تا كنون در شش بازي به ميدان رفته است، همچنان در بايرن ماندني خواهد شد.»

هم*زمان با اين اظهار نظر، روزنامه*ي آلماني sueddeutsche ، در مطلبي درباره*ي كريمي نوشت:« علي كريمي و مهمت شول، در پايان فصل جاري بايرن را ترك خواهند كرد.»

گفته مي*شود كريمي شايد در ژانويه*ي 2007 ( ماه جاري)، اين تيم را ترك كند.

Sport 1 هم در خبري مشابه نوشت:« بازي*هاي تمريني براي علي كريمي، بازيكن خط مياني بايرن مونيخ، واژه*اي بيگانه است؛ اين بازيكن ايراني تماما در تمام بازي*هاي دور رفت بوندس ليگا، روي نيمكت نشست و اكنون مي*تواند اين تيم را در صورت تمايل ترك كند.»

اين پايگاه اينترنتي در نقل قولي از هوينس، در اردوي تمريني بايرن در دوبي نوشت:« ما در اين مورد در حال انديشه هستيم كه آيا كريمي مي*تواند در ژانويه بايرن مونيخ را ترك كند يا خير.»

به اين ترتيب با اظهار نظر قطعي هوينس، كريمي تا پايان فصل جاري بوندس ليگا، در بايرن مونيخ، ثروتمندترين باشگاه آلمان، خواهد ماند.

به نظر مي*رسد با اين اظهار نظر، به تمامي حرف و حديث*ها درباره*ي كريمي خاتمه داده شود.

Comment

• حشمت مهاجراني گفت: تركيب جديد تيم ايران در تورنمنت امارات، موجب مي*شود تا فاصله بين تيم بزرگسالان و اميد، از بين برود.

حشمت مهاجراني كه ديدار تيم*هاي ايران و هامبورگ را از نزديك تماشا مي*كرد، در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: قلعه نوعي با انتخاب اين بازيكنان جوان، خلائي كه بين تيم بزرگسالان و تيم اميد ايران بود را پر كرد و با ميدان دادن به نفرات شايسته*ي ليگ ايران، مي*تواند تيم ملي را براي بازيهاي جام ملتهاي آسيا آماده كند.

وي ادامه داد: نبايد با اين شكست به قلعه*نويي خرده گرفت؛ چرا كه تيم ايران بخصوص در نيمه دوم فوتبال خوب و رواني را به نمايش گذاشت و در كل توانست در ديدار برابر تيمي مانند هامبورگ، بازي خوبي انجام دهد.

Comment

• مدافع تيم فوتبال پرسپوليس معتقد است كه مصدوميت*هاي بي*موقع و از دست دادن موقعيت*ها باعث شد كه اين تيم نتواند در نيم فصل اول موفق ظاهر شود.

كريم باقري در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: پرسپوليس تا اينجا متوسط عمل كرده است، ولي معتقدم كه مي*توانستيم بهتر ازاين عمل كنيم.

وي تصريح كرد: شايد پرسپوليس در پايان نيم فصل اول در جايگاه سوم قرار داشته باشد اما، اگر شرايط ايده*ال بود مي*توانستيم بهتر از اين باشيم.

وي تاكيدكرد: مصدوميت*هاي نابهنگام و جابجايي بازيكنان در تركيب اصلي شرايط و كيفيت مسابقات را پايين آورد، اين موارد اتفاقات ناخواسته*اي بوده است كه عليرغم آن پرسپوليس به خوبي توانسته است با آنها كنار آيد.

باقري تاكيدكرد: اگر پرسپوليس امروز جايگاه مناسبي ندارد و نتوانسته است از شرايط بازي* نيم فصل اول به خوبي استفاده كند، تنها به دليل مصدوميت بازيكنان است. هر چند معتقدم پرسپوليس نيز مانند تمام تيم*ها مشكلات خاص خودش را دارد.

مدافع و كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در مورد تاثير حضور دنيزلي در تيم پرسپوليس گفت: دنيزلي نيز مانند تمام مربيان از زماني كه وارد تيم شده است، تمام تلاش خود را به كار گرفته است تا خوب و موفق باشد.

وي گفت: همه*ي تيم*ها دوست دارند كه در پايان ليگ جز بهترين*ها باشند، قهرماني نيز راه دشواري دارد كه تنها به تيم موفق تعلق خواهد گرفت. پرسپوليس نيز مي*تواند با عملكرد متفاوت در نيم فصل دوم به آنچه كه شايسته*اش است دست يابد.

باقري هم*چنين در مورد شرايط خود نيز تاكيد كرد: مصدوميتم بهتر شده است و حدود يك هفته است كه تمريناتم را پيگيري مي*كنم. در حال حاضر نيز انفرادي تمرين مي*كنم و پس از تعطيلات نيم*فصل با تيم تمرين خواهم كرد.

وي افزود: در اولين بازي نيم فصل دوم آماده به پرسپوليس مي*آييم.

Comment

• بازيكن ايراني تيم فوتبال بولتون گفت: از شرايطم در فوتبال انگليس بسيار راضي هستم و قصد دارم تا پايان مدت قرارداد در بولتون بمانم.

آدرانيك تيموريان كه شنبه شب موفق شد در جام حذفي انگلستان دو گل از چهار گل بولتون را در ديدار برابر "دون*كستر" به ثمر برساند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: حس مي*كنم 2007 سال خوبي براي من باشد، چرا كه در نخستين روز سال جديد موفق شدم پس از هفته*ها در ديدار برابر ليورپول براي دقايقي براي بولتون بازي كنم، هر چند كه تيمم در آن بازي شكست خورد اما، بازي كردن من در همان 10 دقيقه ثابت كرد كه "سام آلاردايس" همچنان به من اعتماد دارد.

وي درباره*ي گلزني*اش در ديدار با دون كستر گفت: در دقايق اوليه بازي پس از آن كه تيم ما صاحب يك ضربه ايستگاهي شد، همبازيم توپ خوبي را براي من فرستاد و من توانستم از فاصله*ي حدود 25 متري را گل نخست را وارد دروازه حريف كنم، در اين بازي من به عنوان بال راست براي بولتون بازي كردم و بنابر گفته*هاي آلاردايس توانستم كه نمايش دلپذيري را ارايه دهم. خوشبختانه كادر فني از عملكردم رضايت كامل داشت.

تيموريان ادامه داد: در بين دو نيمه آلاردايس از من خواست كه بيشتر نفوذ كنم و سانترهاي بيشتري را بر روي دروازه حريف ارسال كنم، من هم تا حد توانم خواسته*هاي وي را اجرا كردم، در دقيقه*ي 50 بار ديگر فرصت مناسبي را از فاصله 30 متري براي شوت زني پيدا كردم،* كه اين بار هم خوشبختانه توپ من به سه كنج دروازه دون*كستر چسبيد، فكر مي*كنم گل زيبايي بود چرا كه پس از به ثمر رساندن اين گل مدير عامل بولتون و آلاردايس از روي صندلي خود بلند شدند و من را تشويق كردند. هم تيمي*ام به من گفت كه تو بايد در اين بازي هت تريك كني، من هم چند دقيقه بعد ضربه محكم ديگري را به سمت دروازه دون كستر شليك كردم اما، ضربه*ام به آسمان رفت و نتوانستم سه گله شوم.

وي به خبرنگار ايسنا گفت: پس از بازي آلاردايس از عملكردم رضايت داشت، او به من گفت:* " از اين جا به بعد همه چيز به خودمان بستگي دارد." او تاكيد كرد كه بايد وضعيت زبانم را بهتر كنم، قرار است كه باشگاه برايم يك معلم زبان استخدام كند، من هم براي بهتر شدن شرايطم تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت.

تيموريان تصريح كرد: يكي از مشكلاتي كه اين جا وجود دارد اين است كه تيم*ها براي هر بازي تنها مي*توانند نام 16 بازيكن را اعلام كنند، در حالي كه در ليگ*هاي اروپايي تيم*ها مي*توانند براي هر بازي نام 18 بازيكن را به فدراسيون اعلام كنند، اين مساله كار مرا مشكل كرده است اما، تلاش مي*كنم كه به تركيب اصلي تيم اضافه شوم.

من قصد دارم كه تا پايان قراردادم در بولتون بمانم، فكر مي*كنم در ادامه شرايط بسيار بهتر خواهد شد، و بنا بر گفته آلاردايس مي*توانم سال آينده جزو تركيب 11 نفره تيم باشم. ضمن آن كه بازگشت ايوان كمپو به تيم سابقش مي*تواند فرصت بيشتري را براي من ايجاد كند.

Comment

• در مراسمي كه دوشنبه شب در شهر زالسبورگ اتريش برگزار شد، بهترين*هاي فوتبال سال 2006 از سوي فدراسيون تاريخ و آمار فوتبال معرفي شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم كه در «خانه ولفگانگ آمادئوس موتسارت» موسيقيدان بزرگ اتريشي برگزار شد، مارچلو ليپي سرمربي تيم ملي ايتاليا به عنوان بهترين مربي ملي شناخته شد.

عنوان بهترين مربي باشگاهي هم از آن فرانك ريكارد سرمربي هلندي بارسلونا شد. او در اين انتخاب توانست از مورينيو سرمربي, پرتغالي چلسي پيشي بگيرد. زين*الدين زيدان هم بهترين بازيساز سال شناخته شد. بهترين گلزن سال گذشته هم هومبرتو سوآزو از تيم كلوكلوي شيلي با هفده گل زده بود. جان لوئيجي بوفون سنگربان ايتاليا هم بهترين دروازه جهان لقب گرفت. سويا بهترين تيم باشگاهي و سري A هم بهترين ليگ فوتبال دنيا شدند.

فرانتس بكن باوئر، قيصر فوتبال آلمان هم از جمله افرادي بود كه در اين مراسم مورد تقدير ويژه قرار گرفت.

Comment

• مباحث پيش آمده بر سر مبلغ قرارداد شركت برگزار كننده*ي رقابت*هاي چهارجانبه*ي امارات با فدراسيون فوتبال كشورمان سبب شده است تا دبير كل موقت فدراسيون واكنش جدي در قبال اخبار منتشر شده گرفته و در حالي كه اين گزارش*ها را ساختگي مي*داند، اعلام كرده كه مسايل سياسي در عنوان كردن چنين شايعاتي نقش داشته است.

داريوش مصطفوي در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره*ي اين مسايل اظهار كرد: بحث مطرح شده بسيار كوچك است و اگر قرار باشد به حرف*هاي اين افراد مغرض و فرصت*طلب كه هدفي جز مخدوش كردن من ندارند، گوش كنم از كار اصلي*ام در فدراسيون فوتبال دور مي*شوم.

وي ادامه داد: اصل ماجرا اين است كه «موسسه*ي مسابقه*ي فوتبال» در دبي از سوي ترابيان براي برگزاري اين تورنمنت به فدراسيون فوتبال معرفي شد. آنها ابتدا مطرح كردند كه تمام هزينه*هاي ايران در اين تورنمنت را مي*دهند؛ اما, پس از آن با توجه به تمريني بودن تورنمنت و اين موضوع كه قرار شد «بليت*فروشي» صورت نگيرد, طرف اماراتي اعلام كرد كه پولي به ايران پرداخت نمي*شود. به همين دليل ما نيز با شركت تيم ملي در اين مسابقات مخالفت كرديم و خواستار پرداخت مبلغي براي حضور ايران شديم. با اين حال قلعه*نويي با توجه به شركت تيم*هاي خوبي چون هامبورگ و اشتوتگارت در اين تورنمنت اصرار بسياري داشت تا عازم مسابقات امارات شود. پس از صحبت*هاي تلفني و حضوري نماينده*ي شركت برگزار كننده*ي مسابقات در فدراسيون فوتبال مباحثي چون بيمه*ي بازيكنان تيم ايران، حق پخش تلويزيوني رايگان مسابقات به اضافه*ي پنجاه هزار دلار مورد توافق دو طرف قرار گرفت و به همين دليل فدراسيون فوتبال با حضور در اين تورنمنت، موافقت كرد و مقرر شد اين پنجاه هزار دلار در همان تورنمنت ميان بازيكنان تقسيم شود.

مصطفوي خاطرنشان كرد: البته در ابتدا قصد داشتيم تا براي شركت در اين مسابقات صد هزار دلار دريافت كنيم؛ اما, از آنجا كه قلعه*نويي بر حضور در اين تورنمنت اصرار داشت و با توجه به اين كه ما نيز بازي با تيم*هايي چون اشتوتگارت و هامبورگ را براي تيم ملي مفيد مي*دانستيم, با قبول همان سه بند ذكر شده با حضور تيم ايران در اين رقابت*ها موافقت كرديم.

مصطفوي ادامه داد: متاسفانه اين روزها گروهي مشغول تهيه*ي گزارش*هايي عليه فدراسيون فوتبال شدند. بي*ترديد من از خبرگزاري كه اين گزارش را منتشر كرده شكايت مي*كنم. يا آنها بايد ثابت كنند كه مبلغ عنوان شده از سوي فدراسيون حقيقي نيست, يا من در دادگاه با مداركي كه در اختيار دارم, حق خود را مي*گيرم.

دبير موقت فدراسيون افزود: عده*اي نمي*خواهند حركت سريع فوتبال ايران كه در سال 97 آغاز شده بود و در آن زمان ايران به همراه كرواسي و بوسني به عنوان فدراسيون*هايي كه پيشرفت سريعي داشته*اند, انتخاب شده بودند, به جريان بيفتد. آنها نمي*خواهند كه دوباره اين روند با حضور مصطفوي شكل بگيرد و با انتشار اطلاعيه*هاي مجعول بر ضد من و فدراسيون به دنبال رسيدن به اهداف خود هستند.

وي افزود: در پشت صحنه*ي ورزش برخي از سياسيون و غيرسياسيون هستند كه چنين كارهايي مي*كنند و من در كنفرانسي مطبوعاتي آنها را افشا مي*كنم. بي*ترديد تمامي اين مسايل نشات گرفته از «خط دهي*هاي سياسي» است. با اين حال صبر ما زياد است؛ اما, بي*شك تمامي اين جريانات وابسته به يك تشكيلات سياسي است كه اگر آنها به اين كار ادامه دهند، عواملشان را معرفي مي*كنيم.

مصطفوي در مورد وضعيت تيم اميد ايران نيز اظهار كرد: تيم اميد از شنبه تمرينات خود را آغاز مي*كند و سرمربي اين تيم نيز از روز شنبه بر سر تمرينات حاضر مي*شود. سرمربي جديد تيم اميد ايراني نيست و ما به دنبال يك گزينه*ي خارجي هستيم كه تا يكي دو روز آينده حضور وي قطعي شده و شنبه مشغول به كار مي*شود.

وي همچنين در مورد حضور احمدرضا عابدزاده در كادر فني تيم اميد نيز گفت: اميدواريم عابدزاده با پيدا كردن شرايط روحي و جسمي مناسب كار خود را در كادر فني تيم ملي آغاز كند. البته سلامتي وي براي ما مهم*تر است؛ اما, در صورتي كه راغب باشد, ما مشكلي براي حضور وي در تيم ملي اميد نداريم.

مصطفوي در مورد اعزام نشدن عابدزاده به مسابقات دوحه نيز خاطرنشان كرد: در زماني كه بايد عابدزاده گذرنامه*اش را در اختيار كميته*ي ملي المپيك قرار مي*داد, وي همراه با فرزندش در سفر لندن بود. شانزده روز نيز منتظر مانديم؛ولي, با توجه به حضور وي در لندن, نتوانستيم شرايط حضور عابدزاده در قطر را فراهم كنيم.

وي ادامه داد: دايي، خداداد عزيزي، عابدزاده و خاكپور سرمايه*هاي فوتبال ما هستند و بايد از چنين نخبگاني در فوتبال*مان استفاده كنيم.

Comment

• وينگو بگوويچ بيشترين شانس را براي كسب سرمربيگري تيم ملي اميد دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در شرايطي كه رايزني*ها براي انتخاب سرمربي تيم ملي اميد همچنان ادامه دارد و مسوولان فدراسيون فوتبال در مورد انتخاب سرمربي خارجي به تصميم نهايي رسيده*اند، آخرين خبرها از شانس وينگو بگوويچ براي تصدي پست سرمربيگري تيم اميد حكايت دارد.

به نظر مي*رسد، مذاكرات اوليه با اين مربي همراه با توافق بوده است و بحث حضور وي در ايران در نشست امروز بعد از ظهر مسوولان كميته*ي ملي المپيك و فدراسيون فوتبال مورد بررسي قرار مي*گيرد تا در صورت توافق مذاكرات نهايي با اين مربي كروات آغاز شود.

Comment

• مهدي مهدوي*كيا بعد از تمرينات تيم هامبورگ در روز سه*شنبه و در ورزشگاه النصر امارات در گفت*و گويي با

خبرنگار ايسنا در دوبي از شرايط خود و اردوي هامبورگ در امارات گفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهدوي*كيا تاكيد دارد كه تيم ملي ايران در شرايط خوبي قرار دارد و مي*توان با تكيه بر جوانان به روزهاي خوبي رسيد. متن كامل گفت*و گوي ايسنا با مهدي مهدوي كيا در ذيل مي*آيد:

* آقاي مهدوي*كيا ضمن عرض خسته* نباشيد، ارزيابي شما از اردوي تيم هامبورگ در دبي چيست؟

- ما تمرينات بسيار منظمي را پشت سر گذاشته*ايم كه بعضا تمرينات بسيار سنگيني بود. روزي سه جلسه تمرين كرده*ايم و از نظر بدني كمي خسته*ايم. ولي اين طبيعي است و ما از نظر بدني در روزهاي آينده سبك*تر خواهيم شد. در كل اردوي خيلي خوبي بوده و با توجه به دو بازي تداركاتي با تيم ملي ايران و امارات شرايط تيم بهتر خواهد شد و ما هماهنگ*تر خواهيم شد.

* وضعيت بدني*ات چطور است؟

- خدا را شكر مشكل خاصي ندارم. تمام تمريناتم و با تيم انجام داده*ام و تنها يك كم از نظر بدني خسته*ام كه انشاالله طي يكي دو هفته آينده به شرايط ايده*آل خواهم رسيد.

* نظرت درباره*ي بازي هامبورگ و تيم ملي ايران چيه؟

- بچه*هاي تيم ملي بازي خوبي را ارايه كردند به خصوص در نيمه*ي دوم، البته يك مقدار ناهماهنگي*ها بود چون خيلي از نفرات براي اولين بار در تيم ملي بازي مي*كردند، ولي حركت خيلي خوبيه كه جوانان و شايسته*هاي ليگ را به تيم ملي آورد*ه*اند. فكر مي*كنم كه اگر ما اين كار را ادامه يابد و بازي*هاي تداركاتي بيشتري داشته باشيم مي*تونيم آينده*ي خيلي خوبي را پيش روي تيم ملي ببينيم.

* آيا با توجه به اين شرايط مي*توان به تيم ملي در جام ملت*ها اميدوار بود؟

- خوب صد در صد تمام بضاعت ما همين بازيكناني است كه در ليگ ايران بازي مي*كنند و چند تا بازيكن كه ما خارج از كشور داريم و به اين تيم ملحق مي*شوند. فكر مي*كنم تيم بسيار خوبي داريم و مي*توانيم با بازي*هاي تداركاتي خوب كه براي ما خيلي اهميت دارد، در اين بازي*هاي آينده نتايج خوبي كسب كنيم.

* كار كدام يك از بازيكنان تيم ملي را در بازي با هامبورگ پسنديد؟

- فكر مي*كنم همه*ي بچه*ها زحمت خودشون رو كشيدند و در مقابل تيمي مثل هامبورگ خوب ظاهر شدند. به نظر من با آمدن ايمان مبعلي شرايط تيمي ما بهتر شد و بچه*ها توانستند، بيست دقيقه*اي را حريف را تحت فشار قرار بدهند و حتي در اين موقع به گل هم رسيديم. در نهايت همه*ي بچه*ها خوب بودند و زحمت خود را كشيدند.

* آقاي مهدوي*كيا، آيا هامبورگ در نيم فصل دوم مي*تواند، خودش را از تيم*هاي ته جدولي جدا كند يا نه؟

- هدف اصلي ما اين است كه در نيم فصل دوم هر چه زودتر از ته جدول فاصله بگيريم. و يك مقدار شرايط تيم رو بهتر كنيم و اين هم احتياج به اين دارد كه ما در بازي*هاي اول خوب نتيجه بگيريم كه البته كار ساده*اي نيست و موقعي كه تيم پايين جدول جاي بگيرد يك مقدار فوتبال بازي كردن سخت مي*شود و ما فعلا در اين شرايط هستيم، ولي اميدواريم كه با بازگشت بازيكنان مصدوم و كامل شدن تيم ما اون پتانسيل را داريم كه از اين شرايط بيرون بياييم.

* مهدي، نظرت در مورد حضور بازيكنان ايراني در ليگ امارات و افت بعضي از آنها چيست؟

- اين موضوع احتياج به زمان و نياز به بحث كارشناسي دارد. ولي وقتي كه بازيكن در فوتبال ايران به يك نقطه*اي مي*رسد كه در بهترين* تيم*ها بازي مي*كند و از نظر شرايط مالي در سطح پايين*تري نسبت به اينجا كه شرايط مالي و امكانات خوبي دارد قرار مي*گيرد و از اروپا هم پيشنهادي ندارند، طبيعي است كه به ليگ فوتبال امارات رو كند.

* حتي اگر به قيمت افت كردن آنها باشد؟

- اين درست است كه سطح كيفي ليگ امارات پايين*تر است، ولي فعلا چاره*اي نيست و فكر نمي*كنم آنچنان هم اين بازيكنان افت كرده باشند. چون با توجه به امكانات اينجا و شرايط تمريني و آمادگي خوب آن*ها افت آنچناني داشته باشند. ولي اميدواريم سطح ليگ كشورمان از همه لحاظ بهتر شود تا ما بازيكنانمان بيشتر بتوانند به ليگ*هاي اروپايي راه پيدا كنند.

* اگر روزي از تيم*هاي اماراتي پيشنهادي داشته باشي، حاضري جواب مثبت بدهي و در فوتبال امارات بازي كني؟

- اين مساله در مورد بازيكنان جوان ما شايد نگران كننده باشد، ولي در دنيا رسم است كه بازيكناني كه يك مقدار پا به سن مي*گذارند و به سال*هاي آخر فوتبالشان نزديك مي*شوند، يكي دو فصلي را در فوتبال كشورهاي عربي بازي كنند. همين طوري كه مي*بينيد الان لوئيس فيگو، مي*خواهد به فوتبال عربستان برود. ولي من چون قصد دارم كه چند سال ديگر فوتبالم را در اروپا دنبال كنم و ادامه بدهم، اصلا به اين مساله فكر نكرده*ام و نمي*كنم و در مورد آينده هم نمي*توانم، تصميم بگيرم.

* اميدواريم باز هم شما در شرايط ايده*آل باشيد و در فوتبال اروپا براي كشورمان افتخارآفريني كنيم.

- خيلي ممنون و متشكرم.

Comment

• در حالي كه چند روزي از اظهار نظر اولي هوينس، مدير باشگاه بايرن مونيخ در خصوص ماندن علي كريمي تا پايان فصل جاري در بوندسليگا نمي*گذرد، رسانه*هاي عربي از بازگشت كريمي به فوتبال امارات در تابستان آينده خبر دادند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رسانه*هاي آلماني زبان هم*چون Sport1 و Spiegel به نقل از روزنامه انگليسي زبان خليج تايمز امارات نوشتند:« كريمي در تابستان آينده به الاهلي بازمي*گردد. اين روزنامه با اشاره به مطلب درج شده در Home Page سايت شخصي وينفرد شفر، مربي آلماني الاهلي اين مطلب را عنوان كرد*ه*اند».

كريمي قرار است با قراردادي دو ساله به الاهلي برود و جانشين مارتين كامبرو، بازيكن بلغارستاني اين تيم شود.

روزنامه Gulf News هم ديگر نشريه اماراتي است كه اين خبر را منتشر كرده است.

كريمي، بازيكن ايراني خط مياني بايرن مونيخ پيشتر در فاصله*ي سال*هاي 2005 - 2001 در الاهلي بازي مي*كرد و پس از آن به عنوان بازيكن آزاد راهي بايرن مونيخ شد. بازيكن تيم ملي ايران تا پايان فصل جاري رقابت*هاي بوندسليگا با بايرن قرارداد دارد.

قرارداد كريمي فصل پيش با حضور در 25 بازي خود به خود براي يك سال ديگر تمديد شده بود. هوينس دوشنبه گذشته جدايي كريمي از بايرن در تعطيلات نيم فصل را تكذيب كرده بود. او گفته بود كه در گفت*وگو با فليكس ماگات سرمربي بايرن به اين نتيجه رسيده*اند كه كريمي تا پايان فصل در بايرن بماند. هوينس اين كه در آينده چه خواهد شد را به رخدادهاي آينده مربوط كرد.

پايگاه اينترنتي يوفا هم در خبري به ماندگاري كريمي در بايرن اشاره كرده است و نوشت:« كريمي در دور رفت بوندسليگا تنها در 6 بازي به ميدان رفت و نتوانست در رقابت با ديگر هافبك*هاي بايرن توانايي*هايش را به رخ بكشد.»

Comment

• ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي شايعه*ي دو دستگي در تيمش و تلاش گروهي براي نيمكت نشيني ميشائيل بالاك را بي*پايه و اساس خواند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رسانه*هاي انگلستان از نارضايتي ديديه دروگبا و كلود ماكه*له*له از شرايط نااميد كننده*ي ميشائيل بالاك خبر مي*دهند. بازيكن آلماني تابستان گذشته با سر و صداي بسيار از بايرن مونيخ به چلسي پيوست.

اين شايعه بي*درنگ واكنش ژوزه مورينيو را به دنبال داشت.

سرمربي پرتغالي آبي*هاي لندن به شبكه تلويزيوني باشگاه گفت:« چند مقاله اين چنيني را خوانده*ام؛ اما، چيزي براي گفتن ندارم. گزارش*ها درباره*ي وجود مشكل در رختكن درست نيستند. آيا ما چيز بيشتري از بالاك مي*خواهيم؟ نه تنها از او بلكه از همه بازيكنان چنين خواسته*اي دارم. اگر هم منظور اين است كه گروهي به من فشار مي*آوردند، بايد بگويم؛ اين چنين نيست، چرا كه من تيم را انتخاب مي*كنم نه كس ديگري.»

مورينيو در گفت*وگوي جداگانه با يك شبكه آلماني گفته بود:« ميشائيل هنوز كار آنچناني نكرده است؛ اما، او بازيكن تيمي است و خودش را براي تيم فدا مي*كند. اين دليلي ديگري براي بازي كردنش است.»

Comment

• رئال مادريد مي*خواهد ديويد بكام هر چه زودتر درباره*ي آينده*اش تصميم بگيرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رئال براي آينده برنامه*ريزي مي*كند و براي اين برنامه*ريزي بايد ماندن يا نماندن بكام را در نظر بگيرد.

سه*شنبه، پدراك مياتوويچ، مدير ورزشي رئال به راديو Cadena Ser گفت:« بكام زمان خواسته تا درباره*ي اين موضوع فكر كند؛ اما، ما در شرايطي هستيم كه زمان نداريم. اكنون بايد تصميم بگيريم. هفته*ي آينده در اين باره مذاكره مي*كنيم.»

رئال به بازيكن سي و يك ساله انگليسي قراردادي دو ساله جديدي پيشنهاد داده است. قرارداد كنوني ژوئن به پايان مي*رسد.

هفته*ي گذشته سيمون اليويرا، سخنگوي بكام گفته بود كه كاپيتان پيشين انگلستان تا مارس در اين باره تصميم مي*گيرد.

از روز نخست ژانويه، بكام آزاد بوده تا با هر باشگاهي كه مي*خواهد وارد مذاكره شود. باشگاه*هايي از ايتاليا و آمريكا به ديويد بكام علاقه دارند.

Comment

Working...
                                X