Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• جوليو سزار، دروازه*بان اينتر نگران شايعه روزنامه*ها درباره*ي آمدن جان لوئيجي بوفون به سن سيرو نيست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماسيمو موراتي مالك اينتر خبر خريد بوفون را بي*پايه و اساس خواند. با اين وجود هنوز روزنامه*هاي ايتاليايي از پيوستن دروازه*بان ايتاليا به گروه آبي و سياه*پوشان مي*نويسند.

سزار در اين باره به روزنامه*ي La Stampa گفت:« من بسيار آرام هستم و نگراني ندارم. اگر به همين شيوه ادامه بدهم، دليلي ندارد كه اينتر به دنبال مورد ديگري براي ايستادن درون دروازه باشد. هنگامي كه عنوان روزنامه*ها را درباره*ي آينده*ام مي*خوانم، هم تيمي*هايم من را دست مي*اندازند، داستان همين جا به پايان مي*رسد و همه با هم مي*خنديم.»

با اين وجود سزار يكي از ستايشگرهاي بوفون است. دروازه*بان برزيلي ادامه داد:«*شخصيت*اش را دوست دارم. اگر جايش بودم من هم در سري B و در يوونتوس مي*ماندم. سواي دروازه*بانان كشورم آنجلو پروتزوي را هم مي*پسندم.»

تورينو، حريف آينده اينتر در سري A است، در حال حاضر آبي و سياه*پوشان در بالاي جدول قرار دارند. سزار در اين باره گفت:« بعضي*ها مي*گويند كه در اين دوره قهرماني آسان است

, چرا كه ميلان و فيورنتينا جريمه شده*اند و يووه سقوط كرده. براي من مهم نيست كه مردم چه مي*گويند. ما بسيار خوب بازي مي*كنيم و از شرايط كنوني به بهترين شيوه بهره مي*بريم.»

Comment

• ورنر لورانت، سرمربي آلماني باشگاه كايزري اسپور تركيه در آستانه اخراج قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مربي پيشين سايپاي تهران كه پس از چند ماه، اين تيم را به طور ناگهاني ترك كرد و به تركيه رفت در اين تيم هم تنها سه ماه دوام آورد. كايزري با هدايت او در هفده بازي دور رفت تنها يازده امتياز به دست آورد و در مكان پاياني جدول رقابت*هاي فوتبال تركيه جاي دارد. در نتيجه اين ناكامي*ها سران كايزري قصد دارند به همكاري با مربي سپيد موي آلماني پايان دهند. گفته مي*شوند «بولنت كوركماز» بازيكن پيشين كايزري جانشين لورانت 58 ساله خواهد شد. لورانت در اكتبر گذشته ايران را به مقصد تركيه ترك كرد و با امضاي قراردادي تا سال ژوئن 2008 هدايت كايزري اسپور را بر عهده گرفت.

اين سومين تيم تركيه*اي بود كه لورانت روي نيمكت هدايت آن مي*نشست.

او پيش از اين هدايت فنرباغچه (2002) و سيواس اسپور (2006 - 2005) را عهده*دار بود.

Comment

• اولي هوينس, مدير باشگاه بايرن روزهاي پركاري را پشت سر مي*گذارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوينس در آخرين نظر خود درباره*ي علي كريمي بازيكن ايراني بايرن مونيخ گفت:*« كريمي در هر صورت بايرن را در پايان فصل ترك خواهد كرد.» بايرن مونيخ اين روزها در امارات اردوي آمادگي برپا كرده است. پيوستن كريمي به ليگ امارات در تعطيلات نيم فصل فوتبال آلمان به گفته*ي هوينس منتفي است.

هوينس ادامه داد:« كريمي پيشنهادهايي از امارات براي يك نقل و انتقال فوري دارد. با اين حال گفت*وگوها در اين باره تا كنون سرانجامي نداشته است.

به نوشته*ي رسانه*هاي امارات كريمي قرار است به الاهلي باشگاه پيشين خود در امارات بازگردد.

الاهلي خواستار حضور بازيكن بيست و هشت ساله تيم ملي ايران در زمستان 2007 است؛ اما، هوينس تاكيد كرد كه كريمي را تنها در تابستان آينده واگذار خواهد كرد.

مربيگري الاهلي به عهده وينفرد شفر مربي آلماني است. شفر در Home Page خود ابراز اميدواري كرده بود كريمي را ژانويه (ماه جاري) در پيراهن الاهلي ببيند.

Comment

• ديويد بكام درباره*ي انتقالش از رئال مادريد به گلكسي به خبرنگاران توضيح داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بكام پيشنهاد يكصد و بيست و هشت ميليون باشگاهي آمريكايي را پذيرفت. فصل آينده بازيكن سي و يك ساله انگليسي در گلكسي به ميدان مي*رود.

بكام در اين باره گفت:« نمي*خواستم در سن سي و چهار سالگي آنجا بروم و به مردم بگويم تنها براي پول اين كار را انجام داده*ام. مي*خواهم سطح فوتبال را در آمريكا بالا ببرم. فكر مي*كنم فوتبال در آمريكا مي*تواند فراتر از باور هر كسي پيشرفت كند. بچه*هاي بسياري در اين كشور فوتبال آمريكايي و بسكتبال بازي مي*كنند. فوتبال در سراسر جهان به جز آمريكا محبوب است و من مي*خواهم با اين بچه*ها سبب تفاوت شوم.»

بكام در رئال دوران خوبي را پشت سر نگذاشته با اين وجود نمي*خواهد به شكست در گروه مادريدي اعتراف كند:« از انتقالم متاسف نيستم. سراسر زندگي و حرفه*ام افسوس نخورده*ام و نخواهم خورد. بايد از فلورنتينو پرس (رييس پيشين رئال) براي به دست آوردن شانس بازي كردن در اين تيم بزرگ قدرداني كنم. پوشيدن پيراهن سفيد به مدت چهار سال افتخاري بود. بازي كردن كنار زين*الدين زيدان بزرگ*ترين افتخاري بود كه در حرفه*ام داشتم؛ همچنين بازي كردن كنار بازيكناني نظير رونالدو، روبرتو كارلوس و ... . دليلي براي افسوس خوردن وجود ندارد.»

رسانه*هاي آمريكا انتقال بكام را بزرگ*ترين رويداد تاريخ فوتبال اين كشور مي*دانند.

دان گاربر يكي از سران ليگ فوتبال آمريكا گفت:« آمدن ديويد بكام به MLS يكي از مهم*ترين لحظات در فوتبال اين كشور و شايد ورزش حرفه*اي آمريكا باشد. او يكي از شناخته* شده*ترين ورزشكاران جهان است. مردم از اين كه او حرفه*اش را در آمريكا ادامه مي*دهد، احساس بسيار خوبي دارد.»

فرانك يالوپ، سرمربي گلكسي هم در اين باره گفت:« براي ما خبر بسيار خوبي بود، از پيوستن ديويد بسيار خوشحاليم. مربي او بودن آرزويي بود كه به حقيقت تبديل شد.»

Comment

• مناسبت پنجاهمين سالگرد عضويت دوباره*ي ايالت سارلند در جمهوري فدرال آلمان بازي دوستانه*اي ميان بايرن مونيخ و ساربروكن تيم نخست اين ايالت برگزار خواهد شد.

به گزاشر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين بازي تشريفاتي چهارشنبه هفدهم ژانويه برگزار خواهد شد.

پتر مولر، نخست وزير ايالت سارلند در اين باره گفت:« اين بازي براي ما سارلندي*ها افتخار بزرگي است. خوشحاليم كه بايرن آمادگي خود را براي بازي با ما اعلام كرده است و حاضر است براي اين خشم ما به ساربروكن بيايد.

پيش از اين قرار بود بايرن مونيخ در اين روز به ديدار فنرباغچه تركيه برود؛اما، اين بازي به دلايل مديريتي لغو شد.

Comment

• هامبورگ در بازي*هاي چهار جانبه*ي امارات به مقام قهرماني رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم هفدهم جدول رقابت*هاي بوندسليگاي آلمان در دومين ديدار خود در رقابت*هاي چهار جانبه*ي امارات با پيروزي يك بر صفر برابر تيم ملي امارات به مقام قهرماني رسيد. هامبورگ كه در اين ديدار مهدوي*كيا را در تركيب خود مي*ديد، توانست جام قهرماني را از آن خود كند. روزنامه*ي آلماني هامبورگر آبندبلات در توصيف بازي مهدوي*كيا در بازي برابر امارات نوشت:*« با دقت، مطمئن، خوب.»

Comment

• زانتدين تادجيفZajnitdin Tadjiyev ، مهاجم باشگاه پاختاكور و تيم ملي ازبكستان به تيم فوتبال صباباتري پيوست.

به*گزارش*خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تادجيف متولد 1977 است و در رقابت*هاي فصل جاري20 گل براي تيم فوتبال پاختاكور به ثمر رسانده است.

قرارداد رسمي اين بازيكن با باشگاه صباباتري عصر امروز چهارشنبه 20 دي*ماه در فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران به ثبت رسيد.

Comment

• سپ بلاتر، رييس فيفا از لنارت يوهانسن براي ماندن در سمت رياست يوفا انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پنجشنبه بلاتر به روزنامه*ي سوييسي Le Matin گفت:« يوهانسن بايد تكليف*اش را روشن مي*كرد؛ اين موضوع احترام گذاشتن به سايرين است؛ اين، آن چيزي است كه آقاي يوهانسن بايد انجام مي*داد.

بلاتر باور دارد، يوهانسن* بايد زودتر از اين از علاقه*اش براي رهبري دوباره*ي اتحاديه*ي فوتبال اروپا خبر مي*داد؛ اما، خودش نه سال پيش در انتخابات فيفا اين اشتباه را مرتكب شد.

1998 با كنار رفتن ژائو هاوه*لانژ، يوهانسن براي جانشيني*اش هفدهم ژانويه نامزد شد، انتخابات هشت ژوئن بود. در حالي كه بلاتر تا سي مارس دست به كار شده بود؛ اما، اين بلاتر بود كه نامش از صندوق انتخابات در نشست پاريس بيرون آمد.

يوهانسن كه گفته بود كه سال گذشته بازنشست مي*شود تصميم گرفت كه به كارش ادامه دهد.

ميشل پلاتيني، اسطوره*ي فوتبال فرانسه جدي*ترين رقيب يوهانسن در انتخابات پيش روي يوفا است. سپ بلاتر در پاسخ به اين پرسش كه از نامزدي كدام يك پشتيباني مي*كند گفت:« اين وظيفه من نيست. اجازه بدهيد بگويم بيشتر احساس مي*كنم كه يك بازيكن هستم تا يك مقام اجرايي. انتخابات يوفا بيست و شش ژانويه در نشست دوسلدورف برگزار مي*شود.

Comment

• آينده*ي ژوزه مورينيو در چلسي روشن نيست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مورينيو ادعا كرد كه آينده*اش براي چلسي مهم نيست. چهارشنبه سرمربي جنجالي آبي*هاي لندن پس از تساوي نااميد كننده در ديدار رفت جام اتحاديه برابر حريف گمنام در جام اتحاديه به مشكلش با سران باشگاه اشاره كرد. سراني كه حاضر نيستند در بازار نقل و انتقالات ژانويه ولخرجي كنند.

اين تساوي در جام اتحاديه به دنبال سه تساوي در ليگ برتر به دست آمد، در حال حاضر چلسي با منچستريونايتد در بالاي جدول ليگ برتر شش امتياز فاصله دارد.

مورينيو به شبكه SKY Sports گفت:« فكر مي*كنم چلسي در جايگاه خوبي قرار دارد و بدانيد كه من مهم نيست, بلكه باشگاه مهم است. تمام دوران حرفه*ام به اين شيوه كار كرده*ام؛ آينده*ي من مهم نيست.»

گاردين در اين باره نوشت:« اين شيوه*ي خاضعانه حرف زدن از مربي پرتغالي عجيب است؛ چرا كه پيشتر او خودش را «*مربي ويژه*اي» لقب داده بود.»

مورينيو درباره*ي شايعه جدايي چند بازيكن چلسي گفت:« نمي*بينم كه تازه واردي به باشگاه بيايد؛ براي همين كسي هم باشگاه را ترك نمي*كند. نمي*توانم اجازه بدهم كه بازيكني اين جا را ترك كند؛ حتي اگر او را نخواهم. چرا كه انتخاب و بازيكنان كمي داريم و باشگاه بايد در اين باره تصميم بگيرد من تنها مربي هستم.»

Comment

• رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان از سوي مديرعامل اين باشگاه به عنوان سرمربي جديد اين تيم برگزيده شد.

ناصر شفق، مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در گفت و گو با خبرنگار ايسنا تاكيد كرد كه خداداد عزيزي در نيم*فصل دوم ليگ برتر به عنوان سرمربي ابومسلم فعاليت خواهد كرد.

وي افزود: با خداداد به توافق رسيده*ايم و او كارش را به عنوان سرمربي آغاز خواهد كرد.

شفق همچنين در مورد مدرك مربيگري عزيزي گفت: به دليل حضور خداداد در مسابقات جام جهاني مدرك معادل A به وي اعطا مي*شود و از اين لحاظ مشكلي براي حضور خداداد عزيزي روي نيمكت ابومسلم وجود ندارد.

مدير عامل باشگاه ابومسلم پاسخ به اين پرسش كه آيا عزيزي همچنان به عنوان رئيس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم فعاليت خواهد كرد را منوط به نشست خبري عصر امروز خود كرد.

Comment

• پنج شمشيرباز آمريكايي كه به همراه مربي اكرايني*الاصل خود در رقابت*هاي جام جهاني B شمشيربازي در جزيره*ي كيش حضور دارند، نگاه متفاوت از دولتمردان خود نسبت به ايران دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، 5 شمشيرباز آمريكايي به همراه مربي خود در رقابت*هاي جام*جهاني شمشيربازي حضور دارند، با آنكه هدف اصلي اين تيم كسب تجربه در اين رقابت*هاست اما، آنها به كسب مدال نيز اميدوارند.

"سرگئي ايساينكو" مربي اكرايني*الاصل تيم آمريكا در مورد وضعيت تيم خود گفت: "با 5 ورزشكار در اين رقابت*ها شركت* كرده*ايم و من به دو نفر از آنها يعني "آيوون لي"‏ دارنده*ي مدال نقره*ي جام*جهاني جوانان و همچنين "راجر" اميدوارم، ضمن آنكه "هاوس" نفر سوم المپيك آتن نيز در تيم ما حضور دارد، ما در اين مسابقات رقيبان خوبي مانند روسيه‏، فرانسه، ايتاليا و روماني داريم كه اميدوارم بتوانيم در برابر آنها نتيجه بگيريم."

وي در مورد سطح مسابقات نيز گفت: "بازيكنان بزرگ جهان به ايران آمدند، داوري*ها فارغ از اشتباهات رايج در سطح قابل قبولي است و امكانات و تجهيزات مسابقات نيز بسيار خوب است."

ايساينكو در مورد كشورمان نيز گفت: "كيش بسيار شبيه دوبي است، حضور در ايران برايم بسيار جالب بود، چرا كه براي نخستين بار با فرهنگ خاص ايراني*ها آشنا شدم، البته من اكرايني هستم و تنها چهار سال است كه در آمريكا حضور دارم، به همين دليل ديدگاه متفاوتي نسبت به آمريكايي*ها دارم، در مدت حضورم در ايران تنها رفتار دوستانه* ديده*ام و اميدوارم روزي رابطه*ي ايران و آمريكا به دوستي و تفاهم تبديل شود."

وي در ادامه گفت: "شمشيربازي ايران مي*تواند با پشتكار و تمرينات بيشتر در جهان موفق*تر شود."

"الكساندر كرول" شمشيرباز آمريكايي نيز در مورد رقابت*هاي كيش گفت: "در مقايسه با مسابقات جام جهاني در دوره*هاي گذشته سطح اين رقابت*ها بسيار بالاست."

وي ادامه داد: "من به تازگي از رده*ي سني جوانان به رده*ي سني بزرگسالان آمدم و به همين دليل اضطراب زيادي دارم، هدفم در اين مسابقات قرار گرفتن در مكان شانزدهم است، البته اميدوارم روزي در شمشيربازي جهان صاحب عنوان شوم."

وي در مورد حضورش در ايران نيز گفت: "روزهاي بسيار خوبي در ايران داشتم، مردم در اينجا با مهرباني رفتار مي*كنند و از اينكه در ايران هستم خوشحالم، بي*ترديد در هر فرصت ديگري نيز آرزو مي*كنم تا بار ديگر به ايران بيايم."

كرول در ادامه به ايسنا گفت: "من سياست*هاي آمريكا و رئيس جمهور بوش را در مورد ايران نمي*پسندم و معتقدم هيچ مشكلي بين دو كشور وجود ندارد."

"ويليامز" نيز كه به دليل داشتن بستگان ايراني تا اندازه*اي با زبان فارسي آشناست در مورد رقابت*هاي جام*جهاني كيش گفت: "مسابقات بسيار عالي بود، با آنكه ايده*آل من كسب عنوان است اما، تصور مي*كنم اگر از رده*ي 32 بالاتر بروم برايم بسيار خوب خواهد بود."

وي ادامه داد: "از حضور در ايران بسيار خوشحال هستم، چرا كه ايران كشوري زيبا با فرهنگي جالب است، تعريف غذاهاي ايراني را بسيار شنيده*ام و از اين كه بين دو دولت آمريكا و ايران كدورت وجود دارد بسيار متاسفم."

"هاوس" و "راجرز" نيز با هم*تيمي*هايشان موافق هستند، هاوس به خبرنگار ايسنا گفت: "مسابقات جام*جهاني در كيش در بهترين سطح ممكن و با حضور بهترين*ها برگزار مي*شود، اميدوارم كه بتوانم موفق شوم، البته فرانسوي*ها و اكرايني*ها حريفان جدي*اي هستند."

وي ادامه داد: "من پيش از اين ايران را تنها در تلويزيون ديده بودم و از اين كه در اين منطقه*ي زيبا هستم بسيار خوشحالم، اميدوارم روزي مردم هر دو كشور بتوانند در شرايطي دوستانه با يكديگر ديدار كنند."

راجرز نيز گفت: "نمي*دانم كه با حضور اين رقيبان قدرتمند چه مقامي را به دست مي*آورم اما، مسابقه دادن با برترين* شمشيربازان جهان حداقل دستاورد ما از اين رقابت*هاست."

راجرز افزود: "جزيره*ي كيش بسيارفوق*العاده بود و اميدوارم بار ديگر در شرايطي كه روابط ايران و آمريكا دوستانه است به كشور شما بيايم."

Comment

• ديويد بكام به سفارش تام كروز، ستاره سرشناس هاليوود ليگ آمريكا را براي ادامه حرفه*اش انتخاب كرد.

به گزارش ايسنا، بكام پيشنهاد قرارداد پنج*ساله لوس آنجلس گلكسي را پذيرفت. بازيكن انگليسي با اين قرارداد تجملي هفته*اي يك ميليون دلار دستمزد خواهد داشت. بكام يكي از دوستان كروز است و به همراه همسرش در مراسم پرسر و صداي ازدواج ستاره سينمايي در رم شركت كرد.

جمعه كاپيتان پيشين انگلستان در اين باره گفت: شب گذشته حدود يك ساعت با كروز تلفني حرف زدم و يك ساعت هم شب پيش از آن. خب از او خواستم تا من را سفارش كند. كروز انسان بسيار عاقلي و دوست بسيار خوب من است. براي ما كمك بسيار بزرگي خواهد بود تا هنگام رفتن به لوس*آنجلس دوستاني داشته باشيم. نمي*خواهم اين جا يك ابرستاره باشم، مي*خواهم بخشي از تيم باشم و با سخت*كوشي قهرمان شوم."

قرارداد پنج ساله بكام بزرگ*ترين قرارداد ورزشي است.

بازيكن پيشين منچستر يونايتد كه ادعا كرد سطح فوتبال را در ينگه دنيا بالا مي*برد ادامه داد: "نمي*گويم كه به آمريكا مي*آيم تا فوتبال را به بزرگترين ورزش آمريكا تبديل كنم چرا كه رسيدن به اين هدف بسيار دشوار است."

خبر خريد بكام براي گلكسي پيامدهاي خوش آيندي داشت.

تنها چند ساعت پس از اين خريد آنها بيش از هزار بليت*اشان را فروختند.

بكام و ويكتوريا آدامز خواننده*ي پيشين spice Girl از خبرسازترين چهره*هاي جهان هستند.

جمعه بكام از تلويزيون ABC به آمريكايي*ها صبح به خير گفت. "نام برنامه شبكه تلويزيوني اين بود: «يك بسته پول زياد».

تيموتي ليوكه‏، رئيس شركت AEG مالك گلكسي به هوادارنش گفت كه نبايد فكر كنند خريد ديويد بكام تنها يك مانور تجاري بود. ديويد اين جا آمده تا بازيكن فوتبال باشد. هدف اصلي او اين است كه گلكسي را به تيم بهتري تبديل كند. براي اين با بكام قرارداد نبسته*ايم كه فيلم* بازي كند و با ويكتوريا (آدامز) به پادشاه و ملكه صنعت هاليوود تبديل شوند.

Comment

• آنخل تورس، رئيس ختافه وعده داد تا هواداران نژادپرستي كه "ميگل" مدافع پرتغالي والنسيا را در ديدار چهارشنبه جام حذفي آزار دادند مجازات كند.

به گزارش ايسنا، نيمه دوم داور بازي را متوقف كرد و به مسوولان برگزاري آن دستور داد تا از هواداران بخواهند شعارهاي نژادپرستانه*اشان را متوقف كنند.

ميگل به روزنامه پرتغالي ABola گفت: "نمي*خواستم شعارهاي نژادپرستانه را جدي بگيرم، اما آنها از دورن روي من تاثير گذار بودند. براي اين كه سياه*پوست هستم اين كار را كردند. اين اتفاقها هر زمان كه والنسيا در مادريد و پيرامون اين شهر بازي مي*كند‏، رخ مي*دهد."

فصل پيش ختافه از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا پس از رفتار نژادپرستانه هوادارانش و آزار دادن "ساموئل اتوئو" مهاجم بارسلونا سه هزار يورو جريمه شد.

جمعه تورس، رئيس باشگاه ختافه به روزنامه ASگفت: "پيدا كردن اين احمق*ها دشوار است. اگر آنها را پيدا كنيم در بيرون انداختنشان مشكلي نخواهيم داشت. البته اگر دارندگان بليت بازيهاي فصل باشند."

Comment

• سب بلاتر از نامزدي ميشائيل پلاتيني در انتخابات رياست يوفا پشتيباني كرد.

به گزارش ايسنا، رئيس فيفا اين روزها به منتقد بزرگ "لنارت يوهانسن"‏، رئيس كنوني يوفا و رقيب پلاتيني تبديل شده است.

يوهانسن هتفاد و هفت سال سن دارد، اما هنوز از حرفه*اش در مركز فرماندهي فوتبال اروپا خسته شده است.

انتخابات رياست يوفا در نشست پنجاه و دو عضو اتحاديه*ها در دوسلدورف برگزار مي*شود. بلاتر كه مارس آينده خودش هفتاد و يك ساله مي*شود يوهانسن را براي مديريت فوتبال بيش از اندازه پير مي*داند: " هنگامي كه فوتبال بازي مي*كني‏، به سني مي*رسي كه ديگر نمي*تواني ادامه دهي."

بلاتر كه به عنوان مهمان افتخاري در مراسم گشايش مركز جديد فدراسيون فوتبال فرانسه در پاريس بود، ادامه داد:" اگر از من بپرسي كه ميان بازيكن فوتبال و مدير يكي را انتخاب كني‏ از بازيكن طرفداري مي*كنم، من و ميشل پلاتيني شعار « فوتبال براي همه و همه براي فوتبال » را در 1998 ساختيم، از اين كه از او حمايت مي*كنم، خجالت نمي*كشم."

البته رئيس فيفا هوشيارتر از آن است كه سياست را در مهمترين انتخابات فوتبال اروپا فراموش كند. او بي*درنگ گفت: " وظيفه من نيست كه در رقابت يوهانسن و پلاتيني داوري كنم."

پلاتيني، كاپيتان پيشين فرانسه از 1998 تا 2002 مشاور شخصي بلاتر بود و پس از آن به عضويت كميته*هاي اجرايي يوفا و فيفا درآمد.

اسطوره فرانسه به ابراز محبت بلاتر اينچنين پاسخ داد:« آقاي بلاتر مرد باتجربه*اي است. او كوشيده تا بعضي چيزها را به مردم بفهماند، با اين وجود بايد بي*طرف باشد.»

با نزديك شدن به زمان انتخابات، ميشل پلاتيني محتاطتر مي*شود، او گفت: " بيست رئيس فدراسيون هستند كه هنوز روشن نكرده*اند انتخابشان چه كسي خواهد بود، براستي نمي*دانم چه اتفاقي رخ مي*دهد. نمي*توانم به شما بگويم كه پيروز خواهم بود يا بازنده."

Comment

• روز گذشته روزنامه*هاي آمريكا موضوع ديگري به جز جورج بوش و جنگ عراق داشتند؛ انتقال پر سر و صداي ديويد بكام به گلكسي!

به گزارش ايسنا، روزنامه*هاي آمريكا از بكام به عنوان منجي فوتبال شمال كشورشان ياد كردند. بازيكن انگليسي با قراردادي پنج*ساله كه هفته*اي يك ميليون دلار دستمزد خواهد داشت، به گلكسي پيوست.

اين عنوان اصلي شيكاگو تريبون بود: مانند بكام خرجش كن!

تورنتو استار، پرتيراژ*ترين روزنامه كانادا، عكس بكام و همسرش ويكتوريا آدامز، خواننده پيشين Spice Girl را در صفحه نخست منتشر كرد و نوشت: آيا بكام مي*تواند آمريكا را گرم كند؟

بكام همچنين صفحه*ي نخست روزنامه نيويورك تايمز را با جرج بوش، رئيس جمهور آمريكا سهيم بود.

Times هم در گزارش ويژه*اي نوشت: بكام بيشتر خارج از ميدان خبرساز خواهد شد تا داخل آن. او هرگز تنها يك ستاره حقيقي ورزش نبوده. او يك برچسب تبليغاتي است كه شهرت، مد و فوتبال در خود دارد.

لوس*آنجلس تايمز هم اين قرارداد را مهمترين پيشرفت تاريخ ليگ كشور مي*داند.

با تراوش يك قلم ، ليگ نه تنها بزرگ*ترين انتقال يازده ساله*اش را تجربه كرد، بلكه بهترين دست*آورد تاريخ ورزش آمريكا را رقم زد.

نيويورك پست بكام را منجي فوتبال لقب داد: بعضي وقتها يك ليگ نوپا و يك ستاره شناخته شده در زمان درستي به هم مي*رسند، مانند جوناهاث كه ليگ NFL-AFL را ساخت، يا پله كه ليگ فوتبال آمريكاي شمالي را شكل داد. روز گذشته براي MLS روز بزرگي بود. روزي كه بكام فوتبال آمريكا را به صحنه ورزش آورد و جهاني كرد.

Comment

Working...
                                X