Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• يك زن جوان به خاطر آنكه همسرش حاضر به پذيرفتن فرزند دومشان نبود به دادگاه خانواده تهران مراجعه كرد.اين زن يك سال بعد از انجام عمل وازكتومي شوهرش باردار شده بود.

زن جواني در دادگاه خانواده (۱) تهران تقاضاي اثبات نسب ميان شوهرش و نوزاد دختر ۶ ماهه اش را كرد. اين زن وقتي در برابر قاضي دادگاه قرار گرفت گفت: ۱۰ سال پيش به صورت سنتي و با توصيه خانواده ام به عقد پسر جواني در آمدم.

زندگي نسبتاً آرامي داشتيم اما گاه بدبيني هاي همسرم باعث رنجش و آزار من مي شد و به خاطر اين موضوع عذاب مي كشيدم اما هيچ راهي به نظرم نمي رسيد و با گذشت سعي در ادامه زندگي داشتم.

تا اينكه همسرم تصميم به انجام عمل وازكتومي گرفت چون او به داشتن تنها يك فرزند راضي بود و علاقه اي به داشتن چند فرزند و تشكيل خانواده پر جمعيت نداشت. من هم حرفي نزدم اما يكسال بعد از عمل جراحي همسرم متوجه شدم باردار شده ام.

در كمال تعجب موضوع را به همسرم گفتم ولي او با حرفهاي زننده مرا ازخانه بيرون كرد و حاضر به ادامه زندگي با من و يا پذيرفتن نوزادمان نشد. حالا ۶ ماه از تولد دخترم مي گذرد و من براي اثبات پاكي و بي گناهي ام دست به دامان قانون شده ام.

قاضي دادگاه خانواده تهران با تعيين وقت دادرسي شوهر اين زن را به دادگاه احضار كرد اما مرد جوان حتي حاضر نشد در دادگاه حاضر شود. با دستور قضايي اين پدر و دختر جهت انجام آزمايشات DNA به سازمان پزشكي قانوني تهران معرفي شدند.

پزشكان با بررسي چند منطقه از مولكول DNA اعلام كردند رابطه ابوت بين اين پدر و دختر برقراربوده و آنها پدر و فرزند هستند.

پس از اعلام اين نظريه كارشناسي زن جوان موفق به اثبات نسب بين همسر و فرزندش شد اما مرد جوان با معرفي وكيل به دادگاه خانواده تقاضاي بررسي مجدد پرونده در دادگاه تجديد نظر استان تهران را كرد و گفت: من وجود يك فرزند را در زندگي كافي مي دانستم و با انجام عمل جراحي و عقيم شدن خودم مانع از تولد فرزندان ديگر شدم اما حتي تصور اين موضوع هم برايم زجر آور است كه چطور يك سال بعد از انجام عمل وازكتومي همسرم باردار شده و من به هيچ شكلي نمي توانم اين موضوع را هضم كرده و آن را بپذيرم.

به گزارش خبرنگار ما قضات دادگاه تجديد نظر استان تهران با معرفي اين مرد به پزشكي قانوني از پزشكان اين سازمان خواستند تا با انجام آزمايشات علمي ميزان موفقيت اين عمل جراحي و احتمال بارداري پس از عمل جراحي را تعيين كنند

Comment

• جلسه محاكمه جواني كه متهم به بريدن گوش دوست خود در كرج است، صبح ديروز در شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه نماينده دادستان با قرائت كيفر خواست گفت: در اين پرونده احمد ۲۳ ساله متهم به بريدن گوش جوان ۱۸ ساله اي در كرج است كه پزشكي قانوني نيز بريده شدن گوش را تأييد كرده است.

اتهام عليرضا ايراد ضرب و جرح عمدي است و با توجه با ماده ،۴۸۱ ۴۸ ، ۲۶۹ ، ۳۸۸ و ۶۱۴ قانون مجازات اسلامي براي او تقاضاي مجازات دارم.

در ادامه داود، شاكي پرونده با حضور در جايگاه گفت: ۱۷ بهمن ماه سال ۸۳ متهم مرا به باغي در كرج كشاند و آنجا با چاقو تهديد كرد كه هرچه پول دارم به او بدهم.

من در برابر خواسته او مقاومت كردم كه احمد با چاقويي كه همراه داشت گوش مرا بريد و داخل دسته كليدش قرار داد. وي افزود: احمد با اين كار آبروي مرا برده است و من تقاضاي دريافت ديه دارم.

در ادامه متهم با حضور در جايگاه با رد اتهام خود گفت: به خاطر اينكه من سابقه دار هستم، شاكي مي خواهد اين ماجرا را به گردن من بيندازد تا از اين طريق ديه دريافت كند. با دفاعيات متهم قاضي نورا لله عزيز مهدي رئيس شعبه ۷۱ دادگاه كيفري استان تهران و چهار قاضي مستشار براي صدور حكم وارد شور شدند

Comment

• فعاليت باند كلاهبردار و جاعل اسناد كه با جعل سربرگ تعدادي از نمايندگان مجلس اقدام به نامه نگاري جعلي و اخذ وام از بانكها و پس از ارائه وام به متقاضيان از آنها نيز اخاذي مي كردند، با دستگيري 3 سركرده و 7 تن از اعضاي آن متوقف شد.

سرهنگ خوئيني، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ در تشريح نحوه فعاليت و متلاشي شدن اين باند گفت: براساس شواهد موجود اين افراد با جعل سربرگ نمايندگان مجلس و استفاده از نام آنها از بانك هاي فوق وام دريافت كرده و با ايجاد ۳ آژانس در جنت آباد، صادقيه و رسالت اقدام به اعطاي وام به متقاضيان كرده و در قبال آن، اين افراد را مورد اخاذي قرار مي دادند.

پس از انجام اقدامات پليسي اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ و دريافت اطلاعات و جمع آوري سوابق ۲ تن به نامهاي «علي» و «جعفر» كه در ابعاد گسترده اقدام به جعل كرده بودند، شناسايي و دستگير شدند.

در اين حال اين افراد در جريان بازجو يي هاي پليسي به فردي به نام «مهران» به عنوان عامل اصلي جعل اشاره كردند كه با تحقيقات پليسي، وي با هويت واقعي «مجيد» در ستارخان دستگير شد و به تهيه و توزيع نامه هاي جعلي اعتراف كرد.

به اين ترتيب سه تن از اعضاي اصلي اين باند دستگير شدند.به دنبال اعترافات اين سه متهم، ۷ تن ديگر از اعضاي باند كه به عنوان رابط اقدام به اعطاي وام به متقاضيان مي كردند، نيز دستگير شدند.

سرهنگ خوئيني با بيان اين كه تا كنون ۳۰۰ شاكي در اين پرونده شناسايي شده اند، گفت: مبلغ وام هايي كه به اين وسيله از بانك ها دريافت شده ۳۰۰ ميليون تومان است كه از اين مقدار ۱۰۰ ميليون تومان آن را اعضاي باند به عنوان رابط ارائه وام از متقاضيان اخذ كرده اند

Comment

• Comment

• يك مرد كه با اعتقاد به مهدورالدمي همسرش در خيانت به وي، دست به قتل زده است، در برابر قضات دادگاه كيفري استان تهران از خود دفاع كرد.

اين مرد ۴۲ساله، از روز نهم فروردين ماه سال ۸۴ وقتي زني ۳۸ ساله از پشت بام ساختمان در خيابان بهاران سقوط كرد و از پاي درآمد، پذيرفت همسرش را به خاطر يك خيانت به قتل رسانده است.

بنا به اين گزارش، تحقيقات پليسي و قضايي نشان داده است كه عامل جنايت بارها به ارتباط پنهاني همسرش با پسر همسايه كه روزگاري به دختر آنان علاقه مند بود، اعتراض كرده است و همه بستگان نزديك قرباني سه دختر وي و چند ارگان پليسي و قضايي از مدت ها پيش در جريان ارتباط زن جوان با پسر همسايه بوده اند.

عامل جنايت وقتي از سوي بازپرس ويژه قتل و كارآگاه جنايي تحت بازجويي قرار گرفت با تأكيد بر خيانت قرباني در زندگي با وي، يك نوار كاست از آخرين مكالمه تلفني همسرش با پسر مورد علاقه اش در اختيار تيم تحقيق قرار داد كه ادعاهايش را تأييد مي كرد.

ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه صبح ديروز - سه شنبه ۵ ارديبهشت ماه - قاضي عزيز محمدي و چهار قاضي مستشار - شريفي، رحيمي، معتمدي و شهرابي فراهاني - از شعبه ۲۱ دادگاه كيفري استان تهران به جزئيات اين جنايت رسيدگي كردند.

در ابتداي جلسه بعد از درخواست پدر و مادر قرباني براي قصاص نفس - اعدام - دامادشان، عامل قتل پشت تريبون دفاع ايستاد و گفت: من همسرم را خيلي دوست داشتم به خاطر همين با وجود اعتقادم بر مهدورالدم بودن او كه با ديدن و شنيدن خودم برايم ثابت شده بود سعي داشتم توبه كند و به زندگي ام بازگردد حتي تا آخرين لحظه به همسرم و پسري كه زندگي ۲۰ ساله ام را از هم پاشيده است التماس كردم اما گوش بدهكاري نبود.

در پشت بام وقتي همسرم مي خواست خودكشي كند مانع كارش شدم اما ديدم او توبه نمي كند و با اعتقاد به مهدورالدمي اش او را از پشت بام به پايين پرتاب كردم.

بنا به گزارش خبرنگار جنايي ما؛ پرسش و پاسخ هاي بسياري در جلسه دادگاه مطرح شد كه بسيار تكاندهنده بود، قرار است هيأت قضايي وارد شور شود و رأي براي مجازات اين مرد را صادر كند.

در جلسه غيرعلني ديروز نيز، پسري كه گفته مي شود با قرباني رابطه پنهاني داشته است و خود نيز با اعتراف به آن در دادگاه ديگري محكوم شده است، روبري ۵ قاضي قرار گرفت و پرده از جزئيات تلخي برداشت

Comment

• هفتاد زن و كودك تهراني پس از چهار ساعت گرفتار شدن در ارتفاع ۵۰ متري چرخ و فلك پارك شادي آزادگان، با كمك مأمورين آتش نشاني نجات يافتند.

اين حادثه ساعت ۱۱ و ۲۰ دقيقه صبح سه شنبه ۵ ارديبهشت ماه سال جاري در پارك شادي آزادگان واقع در ميدان بهمن زماني رخ داد كه مربيان يك مهد كودك به همراه تعدادي از كودكان براي استفاده از چرخ و فلك به اين پارك رفته بودند.

دقايقي از سوار شدن آنان به كابين هاي چرخ و فلك نگذشته بود كه دستگاه غول پيكر به دليل نقص فني از حركت ايستاد، تعدادي از حاضران در پارك شادي با مشاهده اين صحنه، مأموران آتش نشاني را در جريان قرار دادند.

بلافاصله، تيمي از آتش نشانان امداد و نجات ايستگاههاي يك و ۶ آتش نشاني به پارك شادي اعزام شدند. گرفتار شدگان در ارتفاع بين ۳ تا ۵۰ متري از سطح زمين توانايي حركت و نجات خود را نداشتند.

از سوي ديگر، به دليل وجود سيمهاي متعدد برق فشار قوي كار امداد و نجات به سختي پيش مي رفت و سرانجام پس از ۴ ساعت تلاش بي وقفه مأموران آتش نشان توانستند هفتاد زن و كودك را سالم به پايين بياورند.

به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني، اين حادثه هيچ آسيب جاني به دنبال نداشته است و تحقيقات براي علت يابي و چگونگي ايراد و نقص فني چرخ و فلك از سوي كارشناسان در حال بررسي است

Comment

• يک زن آلماني که براي اجتناب از پرداخت هزينه هاي نعش کش جسد مادرش را با خودرو از اين سوي آلمان به سوي ديگر حمل کرده بود پس از دستگيري توسط پليس به اتهام مختل کردن آرامش ميت محکوم به پرداخت جريمه شد!

به گزارش خبرگزاري رويترز ، يک سخنگوي پليس شهر کوبلانس که در آنجا اين زن به لطف اطلاعات يک موسسه کفن و دفن دستگير شده است ، گفت: شما اجازه نداريد يک ميت را با خودروي شخصي حمل کنيد.

او افزود: جسد در صندلي عقب بدون آنکه کمر بند ايمني بسته شده باشد ، قرار داشت که البته اين مساله چندان اهميت ندارد! اما متهم جسد مادرش را زير انبوهي از لباس پنهان کرده بود که اين به مفهوم مختل کردن آرامش ميت است!

اين زن آلماني با جسد مادرش مسافت 450 کيلومتر از شهر برمرهاون در شمال آلمان تا کوبلانس را پيموده بود تا سرانجام براي خست در پرداخت هزينه هاي يک نعش کش به دام پليس افتاد!

Comment

• جوان 28 ساله وقتي پس از چند مرحله خواستگاري از دختر مورد علاقه اش پاسخ منفي شنيد ، در اقدامي جنون آميز خانواده دختر مورد علاقه خود را به گلوله بست که در اين حادثه 3 نفر کشته شدند.

با شنيده شدن صداي شليکهاي پياپي در روستاي سرنجه دوآب از توابع الشتر در خرم آباد ، ساکنان روستا سراسيمه خانه خود را ترک و مشاهده کردند 6 عضو يک خانواده هدف اصابت گلوله قرار گرفته اند که در اين حادثه مادر دختر به نام رقيه با اصابت 7 گلوله در دم جان باخت و در ادامه مهاجم مسلح عسکر فولادوند 27 ساله و هادي 16 ساله را در خواب با شليک گلوله به قتل رسانده است.

همچنين مشخص شد در ادامه اين حمله مسلحانه مهدي 18 ساله ، عيسي 35 ساله و قمرتاج نيز بشدت زخمي شده و مهاجم مسلح پس از ارتکاب جنايت از محل متواري شده است.

تحقيق از شاهدان

با گزارش موضوع به ماموران انتظامي ، ماموران و بازپرس ويژه قتل در محل حاضر شدند و پس از انتقال مجروحان حادثه به بيمارستان ، مشخص شد اين جنايت ها از سوي جوان 28 ساله اي به نام علي صورت گرفته که از چندي پيش خواستگار دختري به نام ليلا بوده است که پس از شنيدن پاسخ منفي با استفاده از سلاح کلاشينکف شبانه وارد محل سکونت خانواده دختر مورد علاقه خود شده و آنها را به گلوله بسته است.

با مشخص شدن موضوع ، تحقيق از مجروحان - که در بيمارستان بستري شده بودند - آغاز شد و يکي از آنها در تحقيقات گفت : قاتل فراري پس از مخالفت هاي خانواده دختر ، نواري را به خانه آنها ارسال کرده و در اين نوار عنوان کرده بود در چند روز آينده از آنها انتقام خواهد گرفت اما آنها اين تهديدها را جدي تلقي نکرده بودند.

بررسي هاي بعدي نشان داد علاوه بر موضوع خواستگاري از چندي پيش ، خانواده قاتل و مقتول در ارتباط با زمينهاي کشاورزي نيز با هم اختلاف و درگيري داشته اند.

محاصره منطقه

بنابراين گزارش ، هنگامي که تحقيقات پليس در اين ارتباط ادامه داشت ، ماموران با محاصره منطقه ، جستجوي گام به گام را براي دستگيري قاتل فراري آغاز کردند و هنگامي که ماموران احتمال مي دادند متهم در منزل يکي از بستگان خود مخفي شده ، حلقه محاصره را تنگ کردند و در اين هنگام با شنيدن صداي شليک يک گلوله بلافاصله وارد خانه شدند و با جسد غرق خون قاتل فراري روبه رو شدند که با مشاهده پليس اقدام به خودکشي کرده بود.

با گزارش موضوع به بازپرس ويژه قتل الشتر و عزيمت وي به محل ، از متهم يک قبضه سلاح کلاشينکف به همراه 113 فشنگ جنگي کشف و جسد براي تعيين علت مرگ به پزشکي قانوني منتقل شد.

سرهنگ پاسدار آقايي ، جانشين فرمانده انتظامي لرستان روز گذشته در ارتباط با اين جنايت تکان دهنده به خبرنگار ما گفت : از آنجا که احتمال مي داديم قاتل فراري مجروحان حادثه را بار ديگر مورد حمله قرار دهد ، تعدادي از ماموران را اطراف روستا و بيمارستان شهداي عشاير مستقر کرديم و به دليل جنايتي که صورت گرفته بود ، روستا به محاصره کامل درآمد و چند قبضه تيربار نيز در منطقه مستقر کرده بوديم تا در صورت درگيري مسلحانه ، متهم را هدف قرار دهيم و او را دستگير کنيم.

تحقيقات ادامه دارد

خبرهاي رسيده از محل حادثه حاکي است پرونده اين حادثه به پليس آگاهي ارجاع شده و يک تيم ويژه از ماموران ، تحقيقات خود را در ارتباط با ابعاد اين حادثه آغاز کرده اند

Comment

• عامل جنايت در غرب تهران صبح ديروز وقتي براي به دست آوردن مدارک به محل جنايت بازگشته بود ، از سوي ماموران دستگير شد.

ساعت 11 صبح روز جمعه اول ارديبهشت ، ساکنان مجتمع مسکوني سپيدار با مشاهده شعله هاي آتش که از آپارتمان طبقه پنجم مشاهده مي شد ، موضوع را به ماموران انتظامي گزارش کردند.

با عزيمت ماموران و کمک همسايه ها و نگهبان مجتمع ، پس از خاموش شدن آتش ، ماموران با جسد مرد 72 ساله اي به نام بابامختاري روبه رو شدند و به فاصله کمي از او ، پيکر نيمه جان مرد ديگري را يافتند که در يک قدمي مرگ قرار داشت.

با گزارش موضوع به بازپرس ويژه قتل دادسراي جنايي و انتقال مرد مجروح به بيمارستان ، مشخص شد اين حادثه از سوي پسر مقتول به نام منصور ايجاد شده و نامبرده پس از اختلاف مالي با پدر و برادرش ، با پتک به آنها حمله ور شده و پس از قتل پدر و زخمي کردن برادرش ، با به آتش کشيدن خانه ، قصد گمراه کردن پليس را داشته است.

آغاز تحقيقات

با مشخص شدن اين موضوع ، جسد براي تعيين علت مرگ به پزشکي قانوني منتقل شد و بازپرس حسيني دستور دستگيري متهم فراري را صادر کرد.

با تحقيق در خصوص اين جنايت در کلانتري 140 کن ، مشخص شد منصور پس از جدايي از همسرش به دليل اعتياد به مواد مخدر ، نزد پدر و برادرش زندگي مي کرده است و بر اساس اظهارات همسايه ها ، وي در چندين مرحله با پدر و برادرش درگيري داشته است.

دستگيري

بنابر اين گزارش ، هنگامي که تحقيق در اين زمينه براي دستگيري قاتل فراري ادامه داشت ، روز گذشته فردي در تماس با ماموران عنوان کرد قاتل را در حوالي محل جنايت مشاهده کرده است.

به دنبال اين تماس ، بلافاصله ماموران کلانتري 140 با عزيمت به محل ، به کمين قاتل نشستند و هنگامي که وي قصد ورود به مجتمع مسکوني را داشت ، دستگير شد.

با انتقال متهم به کلانتري ، وي با اعتراف صريح به قتل پدرش گفت : از چندي پيش با پدر و برادرم اختلاف داشتم تا اين که در روز حادثه پس از مشاجره ، با آنها درگير شدم و پس از آن که هر دو را با ضربات پتک نقش زمين کردم ، به تصور اين که هر دو جان باخته اند ، اقدام به آتش زدن خانه کردم.

متهم افزود: پس از فرار از محل جنايت ، به تصور اين که مي توانم پس از مراجعه به خانه ، مدارک شناسايي خود را بردارم و بار ديگر محل را ترک کنم ، به محاصره پليس درآمدم و دستگير شدم.

به دنبال اين اعترافات ، متهم با صدور قرار بازداشت موقت براي ادامه تحقيقات در اختيار ماموران شعبه 10 پليس آگاهي قرار گرفت

Comment

• با گذشت چند روز از حادثه دلخراش اردوي دانش آموزان دختر يک دبيرستان در منطقه تفريحي شادگان ، تحقيقات ويژه در ارتباط با مرگ 5 دانش آموز آغاز شد.

ساعت 14 پنجشنبه 31 فروردين ، مسوولان دبيرستان شبانه روزي زينبيه بخشداري «چرام» از توابع کهگيلويه ، تعدادي از دانش آموزان دختر را براي يک اردوي تفريحي به منطقه آبشار شادگان منتقل کردند.

پس از چند ساعت ، هنگام آماده شدن دانش آموزان براي بازگشت از اردو ، مسوولان با صداي فريادهاي 8 دانش آموز که گرفتار امواج خروشان رودخانه شده بودند به کمک آنها شتافتند و در اين هنگام چند رهگذر نيز که شاهد اين ماجرا بودند ، به ياري مربيان مدرسه شتافتند تا دختران دبيرستاني را نجات دهند و سرانجام پس از دقايقي تلاش ، آنها موفق شدند 3 نفر از دانش آموزان را که در ميان امواج خروشان رودخانه غوطه مي خوردند نجات دهند ، اما تلاش براي نجات 5 دانش آموز ديگر بي نتيجه ماند و متاسفانه آنها جان خود را از دست دادند.

حضور نيروهاي امدادي

به دنبال اين حادثه ، موضوع به نيروهاي امدادي گزارش شد و پس از چند ساعت تلاش ، جسد 5 دختر دانش آموز از رودخانه خارج و به دستور بازپرس ويژه براي تعيين علت مرگ به پزشکي قانوني منتقل شد.

بنا بر اين گزارش با تحقيق از مربيان و دانش آموزان دبيرستان زينبيه که شاهد اين حادثه بودند ، برخي از آنها عنوان کردند ، هنگامي که با جمع آوري وسايل قصد بازگشت داشتيم ، 8 نفر از دانش آموزان تصميم گرفتند از مناظر زيباي منطقه عکس يادگاري بگيرند اما به يکباره با فرورفتن ماسه هاي حاشيه رودخانه آنها درون رودخانه افتادند و گرفتار امواج خروشان آب شدند.

پيگيري ويژه

براساس اين گزارش و پس از سپري شدن چند روز از حادثه مرگ 5 دختر دانش آموز در اردوي تفريحي ، در حال حاضر يک تيم ويژه از ماموران ، تحقيقات گسترده اي را در ارتباط با اين حادثه آغاز کرده اند تا مقصران احتمالي حادثه شناسايي و با آنها برخورد قانوني شود.

آخرين خبرها حاکي است ، پس از وقوع اين حادثه روابط عمومي فرمانداري کهگيلويه با صدور اطلاعيه اي اعلام کرد مصدومان حادثه در بيمارستان بستري هستند و 5 قرباني اين حادثه ، دانش آموزان اول تا سوم دبيرستان به نامهاي صغري رمضانپور 16 ساله ، کبري افطاري 17 ساله ، رعنا پورزند 15 ساله ، سرور حرمت اصل 16 ساله و راضيه واصلي 17 ساله بودند.

وزير ، گروه تحقيق فرستاد

در حالي که تحقيق درخصوص مرگ 5دختر دانش آموز در آبشار شادگان ادامه دارد ، روز گذشته يک گروه تحقيق متشکل از 20 نفر عازم اين منطقه شدند تا دلايل مرگ دانش آموزان را در اردوي تفريحي بررسي کنند.

به دنبال اين حادثه ، وزير آموزش و پرورش از اين گروه خواست با ابراز همدردي با خانواده قربانيان ، در ارتباط با حادثه و مقصران احتمالي آن ، گزارشي را تهيه و ارائه کنند. اين گروه بعدازظهر ديروز وارد ياسوج شدند و در اولين مرحله با خانواده قربانيان ديدار کردند

Comment

• دختر جوان وقتي متوجه شد ، مرد روياهايش ديگر حاضر به ازدواج با او نيست با همدستي يک پسر جوان اقدام به آتش زدن 4 خودرو کرد.

بهمن سال گذشته به دنبال تماس مردي در ارتباط با آتش سوزي 4 خودروي متوقف شده در حاشيه خياباني در شرق تهران ، ماموران با عزيمت به محل ، متوجه شدند يک دستگاه خودروي سمند ، 2 دستگاه پرايد و يک دستگاه خودروي بنز دچار آتش سوزي شده است.

با تحقيق از شاهدان عيني آنها عنوان کردند ، دختر و پسر جواني که سوار موتورسيکلت بوده اند ، پس از ريختن بنزين روي خودروي سمند آن را به آتش کشيده و سپس متواري شدند که در ادامه اين آتش سوزي علاوه بر خودروي سمند ، 3 دستگاه خودروي ديگر که نزديک خودروي سمند قرار داشتند دچار آتش سوزي شدند.

پرونده در آگاهي

پس از تشکيل پرونده و ارجاع آن به شعبه 5 پليس آگاهي تهران و به دنبال تحقيق ماموران از صاحب خودروي سمند ، معلوم شد وي چندي پيش با دختر جواني در ارتباط بوده که پس از چندي با وي قطع ارتباط کرده است.

با به دست آمدن اين سرنخ ، ماموران در مرحله بعدي اين دختر را شناسايي و روز گذشته پس از 3 ماه بررسي و تحقيق او را دستگير کردند.

اين دختر 20 ساله در تحقيقات ابتدا منکر دخالت در آتش سوزي عمدي خودروها شد اما در ادامه زبان به اعتراف گشود و عنوان کرد به قصد انتقام از نامزد سابق خود خودروها را به آتش کشيده است.

در آتش انتقام

متهم در اظهارات خود گفت : اوايل سال گذشته به صورت اتفاقي با جواني در خيابان آشنا شدم و در ادامه او عنوان کرد قصد ازدواج با من را دارد.

اما او يک روز مرا به منزل دوستش برد و در آنجا هر دو نفر در حالت غيرعادي و پس از استفاده از مشروبات الکلي مرا مورد آزار و اذيت قرار دادند و پس از اين اتفاق ، وي عنوان کرد که من نمي توانم شريک زندگي او باشم و از من جدا شد.

وي افزود: وقتي متوجه شدم زندگي ام تباه شده است ، با جواني که پيش از اين به من علاقه مند بود ، ارتباط برقرار کردم و از او خواستم در گرفتن انتقام به من کمک کند.

متهم افزود: پس از قبول اين درخواست ، شبانه با تهيه بنزين به محل سکونت نامزد سابق خود رفتم و با ريختن بنزين روي خودروي سمند متواري شديم و يک روز بعد متوجه شدم در اين حادثه 3 خودروي ديگر نيز آتش گرفته است.

دستگيري همدست متهم

به دنبال اين اعترافات ، ماموران در مرحله بعدي ، پسر جواني را که با همکاري دختر جوان اقدام به آتش زدن عمدي خودرو کرده بود ، دستگير کردند.با انتقال متهمان به دادسراي ناحيه 10 ، دستور بازداشت و ادامه تحقيقات از هر دو متهم صادر شد.

سرهنگ حسين خوئيني ، معاون پليس آگاهي با اشاره به اين پرونده به خبرنگار ما گفت : متاسفانه برخي دختران جوان پس از آشنايي پنهاني که دوستي هاي خياباني لقب گرفته است ، بدون شناخت از طرف مقابل براحتي اغفال مي شوند و زماني به خود مي آيند که متوجه مي شوند خود و خانواده هايشان را دچار مشکلات بسيار جدي کرده اند.

وي افزود: اظهارات اين دختر هنوز در مرحله تحقيقات قرار دارد و ماموران ، تمامي ابعاد حادثه را به صورت جدي بررسي مي کنند تا مشخص شود چرا اين حادثه شکل گرفته است

Comment

• جوان مسلحي که در شمال تهران داخل يک خيابان به کمين نشسته بود از سوي ماموران انتظامي دستگير شد.

ساعت 1:30 بامداد روز گذشته ماموران گشت کلانتري 101 هنگام گشتزني در حوزه استحفاظي خود با ظنين شدن به 2 نفر که درون يک خودرو در تاريکي متوقف شده بودند ، هنگامي که قصد بررسي و تحقيق را داشتند ، هر دو سرنشين خودرو با مشاهده پليس به سرعت متواري شدند.

به دنبال اين ماجرا ماموران پس از دقايقي تعقيب و گريز يکي از متهمان را دستگير و در بازرسي از وي يک قبضه سلاح کمري را کشف کردند. با انتقال متهم به دادسراي جنايي وي اعتراف کرد ، از چندي پيش با تهيه سلاح در يکي از کشورهاي همسايه آن را نگهداري مي کردم و هدفم اين بود که مي خواستم در ميان دوستانم با استفاده از اين سلاح قدرت نمايي کنم.

دستور تحقيقات

به دنبال اين اظهارات بازپرس توکلي با صدور دستور قضايي مبني بر دستگيري ديگر متهم فراري ، جوان مسلح را براي ادامه تحقيقات در اختيار پليس آگاهي قرار داد تا در خصوص سوابق وي و دلايل او براي نگهداري سلاح تحقيقات لازم انجام شود

Comment

• عباس رجايي، نماينده اراك در مجلس‌‏هفتم كه ديروز به همراه 11 تن از نمايندگان ديگر در تذكري كتبي به رييس‌‏جمهوري خواستار رسيدگي به وضعيت باشگاههاي بيليارد توسط سازمان تربيت بدني و وزارت ارشاد شده بود، در گفت و گو با خبرنگار"ايلنا" گفت: متاسفانه در باشگاههاي بيليارد براساس گزارش‌‏هاي رسيده شرايط مسابقات به صورت خارج از عرف جامعه اسلامي دنبال مي‌‏شود و بعضا گزارشاتي در مورد قماربازي و شرايط نامساعد از نظر امنيت اجتماعي براي شركت كنندگان در اين مراكز دريافت كرده‌‏ايم.

وي افزود: متاسفانه گزارشاتي نيز مبني بر بروز مفاسدي در مورد خانم‌‏ها و ساير بزه‌‏هاي اجتماعي در اين باشگاهها داشته‌‏ايم.

نماينده اراك در مجلس‌‏هفتم، با تاكيد بر لزوم بازرس و نظارت جدي‌‏تر بر باشگاههاي بيليارد گفت: محيط ورزش بايد محيطي سالم براي جوانان باشد.

رجايي با اشاره به توقف تاسيس باشگاه بيليارد تا چند سال گذشته گفت: براي ما نيز جاي سوال است كه چطور با تاسيس آن با چنين شرايطي باز هم موافقت شده است ولي به هر حال اگر صرفا از جنبه ورزشي به اين ورزش نگاه كنيم، به هرحال بايد اين اماكن را محيطي امن براي ورزش كنيم.

وي افزود: قاعدتا بروز چنين مسايلي در مركز ورزشي ناشي از سهل انگاري و عدم قاطعيت در نظارت متوليان نظير سازمانهاي تربيت بدني و وزارت‌‏ارشاد است.

Comment

• Comment

• ماموران آتش‌نشاني جنازه زن 50 ساله‌اي را در رودخانه‌اي واقع در شرق تهران پيدا كردند.

با اطلاع سقوط زني به داخل يك رودخانه در شرق تهران، بلافاصله نيروهاي ايستگاه‌هاي 31 ، 60 و 14 و همچنين نيروهاي امداد و نجات 2، 11 و 13 آتش‌نشاني تهران در ساعت 15:47 ديروز در شش نقطه از مسير اين رودخانه‌ مستقر و به جست وجوي جنازه اين فرد پرداختند.

جريان شديد آب جسد اين زن را كه بنا به گفته اهالي محل در حوالي تهران نو، خيابان امامت به داخل مسيل منوچهري سقوط كرده بود، با خود برد.

سرانجام امدادگران آتش نشاني پس از 5/2 ساعت تجسس جنازه اين زن را چهار كيلومتر پايين‌تر پيدا كرده و از درون آب بيرون كشيدند

Comment

Working...
                                X