Announcement

Collapse
No announcement yet.

Events/Havades

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• با اعلام نظريه پزشكي قانوني درباره مرگ خاموش خبرنگار ورزشي، رسيدگي به اين پرونده قضايي به پايان رسيد.

در تعطيلات نوروزي خبر مرگ مشكوك يك زن خبرنگار ورزشي كه در منزل مسكوني اش جان سپرده بود به اطلاع بازپرس حسين اصغرزاده رسيد.

پليس جنايي و بازپرس قتل پايتخت وقتي به صحنه مرگ مشكوك اين زن خبرنگار رسيدند با خانه اي به هم ريخته مواجه شدند.

بدين ترتيب همسر زن جوان و برادر شوهرش به عنوان اولين مظنونين در ارتكاب قتل احتمالي اين زن جوان بازداشت شدند، ولي بعد از مدتي برادر شوهر وي آزاد شده و تحقيقات از همسر متوفي ادامه يافت.

تحقيقات از مرد جوان در خصوص قتل بي نتيجه بود. او از چگونگي مرگ همسرش هيچ اطلاعي نداشت و مرگ او را يك خودكشي مي دانست.

در حاليكه مرگ اين زن در هاله اي از ابهام قرار گرفته بود، ادامه تحقيقات به اعلام نتيجه آزمايشات پزشكي قانوني در مورد علت تامه مرگ وي موكول شد.

روز گذشته بازپرس اصغرزاده ضمن اعلام اينكه نظريه پزشكي قانوني نشانگر خودكشي زن جوان بوده است، گفت: همسر اين زن كه از روز مرگ وي بازداشت بود، بعد از اعلام نظريه پزشكي قانوني آزاد شد.

Comment

• مردي که در پي يک درگيري خياباني ، پسر جواني را با گزن کفاشي به قتل رسانده بود ، روز گذشته در شعبه 80 دادگاه کيفري استان گفت قاتل است و در مواجهه با شاهدان ، اظهارات آنها را نپذيرفت.

شامگاه 14 آبان سال 82 با فريادهاي کمک خواهي پسر جواني در محله مولوي تهران ، عابران با مرد زخمي اي روبه رو شدند که در گوشه اي از خيابان افتاده بود و متوجه مرد ديگري شدند که بسرعت خود را به يک سرنشين موتورسيکلت رسانده و با تهديد از او مي خواهد تا وي را با خود ببرد.

بلافاصله يکي از همسايه ها به تعقيب فرد ضارب پرداخت و مرد زخمي براي درمان به بيمارستان منتقل شد اما وي علي رغم تلاش بي وقفه پزشکان ، روي تخت بيمارستان جان باخت.

با دستور بازپرس جنايي ، جسد محسن د براي شناسايي علت مرگ به پزشکي قانوني و فرد ضارب که از سوي همسايگان دستگير شده بود ، براي تحقيقات به اداره 10 آگاهي تهران منتقل شد.

علي م (متهم به قتل) در بازجويي هاي مقدماتي بصراحت به قتل محسن اعتراف کرد. متهم در شعبه 80 دادگاه کيفري استان تهران حاضر و با توجه به تقاضاي قصاص از سوي اولياي دم ، به مرگ محکوم شد و پرونده براي تاييد حکم به ديوان عالي کشور فرستاده شد اما قضات اين شعبه پرونده را نقض و براي رسيدگي مجدد به دادگاه صادر کننده راي ارسال کردند.

روز گذشته متهم به قتل در شعبه 80 دادگاه کيفري استان تهران حاضر شد. در ابتداي جلسه دادگاه ، داديار قريشي زاده به شرح کيفرخواست پرداخت و براي متهم تقاضاي مجازات قانوني کرد و اولياي دم هم براي قاتل فرزندشان تقاضاي قصاص کردند سپس 3 شاهد صحنه درگيري در جايگاه مخصوص قرار گرفتند و گفتند قاتل ، علي است و با زدن 3 ضربه به مقتول ، وي را کشته است. قاضي صولتي پس از شنيدن اظهارات شاهدان ، از متهم به قتل خواست از خود دفاع کند.

متهم در دادگاه ، اظهارات شاهدان را نپذيرفت

متهم به قتل در آخرين دفاع خود گفت : من قبول دارم که محسن را به قتل رسانده ام اما اظهارات شاهدان را قبول ندارم آنها واقعيت را نمي گويند.

من از اولياي دم مي خواهم به من رحم کنند و از خطاي نابخشوده من بگذرند. متهم ادامه داد: تازه به خانه جديدي نقل مکان کرده بوديم.

شب حادثه پس از ترک محل کارم ، براي ديدن دوستم به محله قديمي مان رفتم که مقتول به آنجا آمد. او را از طريق دوستانم مي شناختم.

محسن وقتي از ترک موتور يکي از شاهدان به نام مصطفي پياده شد ، ناخواسته به من حمله کرد و مرا مورد ضرب و شتم قرار داد و شروع به فحاشي کرد. هر چه علتش را مي پرسيدم ، پاسخ مناسبي نمي داد.

وي افزود: کمي با هم درگير شديم که بعد از دقايقي دعوا خاتمه يافت. براي اين که او را بترسانم و از خود دفاع کنم ، به مغازه يکي از دوستانم که مغازه کفاشي داشت رفتم و گزني از او گرفتم و به سمت مرد جوان حمله کردم و ضربه اي به او زدم که داد و فرياد راه انداخت و خودش را به انتهاي کوچه رساند. به دنبالش رفتم و دو ضربه ديگر به او زدم.

خواستم او را به بيمارستان برسانم ولي آنقدر ترسيده بودم که نمي دانستم چه بايد بکنم. در اين چند سال ، چهره مقتول از مقابل ديدگانم دور نمي شود و هر روز که مي گذرد ، عذاب بيشتري مي کشم.

قاضي صولتي ، رئيس شعبه 80 دادگاه کيفري استان تهران پس از شنيدن آخرين دفاعيه متهم ، به همراه چهار قاضي مستشارش وارد شور شد تا حکم قضايي مربوط در روزهاي آينده صادر شود.

Comment

• اعضاي 6 نفره باندي که پس از ربودن طعمه هاي پسر در شهرستان خمين اصفهان با عکسبرداري و فيلمبرداري در صحنه هاي مختلف اقدام به اخاذي از آنها مي کردند در جريان تحقيقات پليسي ماموران آگاهي خمين شناسايي و دستگير شدند.

در پي مراجعه جوان 20 ساله اي به اداره آگاهي شهرستان خمين استان مرکزي و اعلام شکايتي مبني بر نيات پليد اعضاي يک باند عليه وي ، کارآگاهان پليس در جريان پرونده قرار گرفتند.

بر اين اساس پسر جوان در اظهارات اوليه خود به پليس اعلام کرد: در پي معاشرت با مردي 25 ساله به هويت «نصير» نسبت به نيات پليد وي براي فيلمبرداري و عکاسي از زني با هويت معلوم پي برده و بدون آنکه «نصير» متوجه شود ، زن جوان را از قصد و نيات وي مطلع کردم.

وي به ماموران گفت : پس از آن که زن جوان را که قرار بود طعمه شود، در جريان موضوع قرار دادم ، مورد ظن «نصير» قرار گرفتم تا اين که پس از مدتي وي درصدد انتقامجويي از من برآمد.

جوان 20 ساله افزود: بدين ترتيب «نصير» با نقشه از پيش طراحي شده و همدستي 5تن ديگر به همراه يک زن پس از تعيين يک وقت ملاقات ، در فرصت به وجود آمده با تهديد مرا به بيابانهاي اطراف خمين برده و به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.

اين پسر در ادامه اظهاراتش به پليس گفت : پس از ضرب و شتم شديد از سوي متهمان با تهديد سلاح ، متوجه شدم که در حالتهاي مختلف از من فيلم و عکس تهيه شده و پس از رهايي در تمامي اين مدت نيز نسبت به انتشار عکس ها و فيلمبرداري انجام شده در ميان همسايه ها و آشنايان ، مورد تهديد قرار گرفته ام ، از اين رو از آنجا که هر لحظه امکان خدشه دار شدن آبرويم وجود دارد ، براي استمداد به پليس مراجعه کردم.

با شکايت اين جوان 6 متهم در اين ارتباط دستگير و مقاديري عکس مربوط به پسران از آنها کشف شد. با تکميل پرونده اين مجرمان و صدور قرار بازداشت موقت ، تمامي متهمان روانه زندان شدند.

Comment

• شوهر صيغه اي پس از تهيه کليد يدک از خانه زن تنها ، با همدستي همسر و دخترش اموال وي را سرقت کردند.

زني با مراجعه به دادسراي شميران با ارائه شکايتي عنوان کرد وقتي براي ديدار با يکي از بستگانش محل سکونت خود را ترک کرده ، پس از بازگشت به خانه متوجه شده است در غياب وي سارقان اموال او را سرقت کرده اند.

با مطرح شدن اين شکايت ، دستور قضايي لازم صادر شد و با ارجاع پرونده به اداره اول پليس آگاهي ، ماموران با عزيمت به محل متوجه شدند سرقت از سوي فردي آشنا صورت گرفته است.

ردپاي متهمان

با بررسي اين موضوع و تحقيق از زن شاکي ، سرانجام وي عنوان کرد سالها پيش از همسرش جدا شده و به تنهايي زندگي کرده است تا اين که به صورت اتفاقي با فردي به نام نورالدين آشنا شده و با پرداخت مبلغي به نورالدين ، از وي خواسته او را به صيغه خود درآورد. با به دست آمدن اين سرنخ ، ماموران نورالدين را دستگير و تحقيق از وي را آغاز کردند.

فرد دستگير شده ابتدا منکر سرقت شد اما در ادامه تحقيقات اعتراف کرد پس از آن که با زن شاکي آشنا شده و به خانه او رفت و آمد مي کرده ، در فرصتي مناسب کليد خانه او را سرقت کرده و سپس با همدستي همسر و دخترش پس از اطلاع از اين که زن صاحبخانه در محل سکونت خود حضور ندارد ، وارد محل شده و اموال او را به ارزش 10 ميليون تومان سرقت کرده اند.

کشف اموال

سرهنگ سلطاني ، معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي با تاييد اين خبر گفت : پس از اعتراف نورالدين ، دستور قضايي از سوي بازپرس دادسراي شميران صادر شد و ماموران همسر و دختر او را دستگير و در بازرسي از محل سکونت وي ، اموال دزديده شده را کشف و ضبط کردند.

معاون پليس آگاهي تصريح کرد همسر و دختر متهم نيز پس از دستگيري به سرقت اعتراف کردند و متهمان با صدور قرار قانوني روانه زندان شدند

Comment

• Comment

• جواني كه با قيد ضمانت از زندان آزاد شده و در انتظار رأي دادگاه در خصوص اتهام سرقت خودرو بود،به اتهام سرقتي ديگر در حالي روانه زندان شد كه فرد ديگري كه خودرو مسروقه را از وي سرقت كرده بود، نيز دستگير شد.

سرهنگ رودكي، رييس كلانتري 126 «تهرانپارس»، در خصوص اين حادثه به خبرنگارگفت: با توجه به وقوع چندين فقره سرقت خودرو در حوزه استحفاظي، ماموران پليس در حال گشت زني به رفتار مرد جواني كه اطراف يك خودرو پرسه مي‌زد، مشكوك شده و در حالي وي را مورد بازرسي قرار دادند كه تعدادي پيچ گوشتي و ابزار آلات خودرو از وي به دست آمد.

بدين ترتيب وي به اتهام سرقت لوازم خودرو دستگير و براي انجام تحقيقات به كلانتري انتقال داده شد.

اين در حالي بود كه متهم در جريان بازجويي‌ها به ارتكاب چندين فقره سرقت خودرو در شهرك فرهنگيان اعتراف كرد.

اين جوان 23 ساله به هويت «رضا» كه دي ماه سال گذشته نيز به اتهام سرقت خودرو دستگير شده و در انتظار رأي دادگاه بود، در حالي كه سوم خرداد ماه از اولين جلسه دادگاه در اين رابطه خارج شده بود، مرتكب هشتمين سرقت خود طي 6 ماه اخير شد.

«رضا» در بازجويي‌هاي پليسي اعتراف كرد كه فقط خودروهاي پرايد را سرقت مي‌كرده و با توجه به اين كه مي‌دانسته خودرو‌هاي مسروقه چند روز بعد از سرقت با قرار گرفتن در فايل سرقت آگاهي تحت تعقيب قرار مي‌گيرند، به مدت چند روز با خودرو سرقتي مسافركشي و سپس آنها را رها مي‌كرده است.

در اين حال يكي از خودروهاي سرقتي نيز توسط سارق ديگري به سرقت رفته بود كه «رضا» همراه با ماموران پليس در خيابان استخر، متهم را شناسايي كرد.

بدين ترتيب در حالي كه متهم شناسايي شده با خودرو مسروقه قصد فرار از دست ماموران را داشت، پس از برخورد با يك خودرو پيكان به صورت پياده پا به فرار گذاشت اما با شليك يك تير هوايي توسط ماموران دستگير شد.

متهم به هويت «وحيد» 19 ساله پس از دستگيري به ارتكاب سرقت اعتراف كرد و به همراه «رضا» كه با شگرد توپي زني قفل خودرو مرتكب سرقت شده بود، جهت تحقيقات و بازجويي‌هاي بيشتر به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شد

Comment

• پسر جواني كه با همدستي دوستش در پوشش مسافركش‌نما اقدام به ربودن زني در شهرستان رشت کرده بودند، با فرار طعمه موفق به عملي کردن نقشه شومشان نشدند.

پيگيري‌هاي ماموران پليس براي شناسايي متهمان زماني آغاز شد كه زني در حالي که به شدت مجروح شده بود، با مراجعه به ماموران آگاهي رشت اظهار كرد: با سوار شدن به داخل يک دستگاه خودرو پيکان متوجه شدم كه سرنشينان خودرو قصد ربودنم را دارند، از اين رو با زيركي طي اقدامي موفق شدم، خود را از داخل خودرو به بيرون پرت كنم و بلافاصله متواري شوم.

زن جوان در ادامه اظهاراتش با تشريح ماجرا به پليس گفت: ساعاتي پيش به قصد رفتن به دانشکده فني شهرستان رشت در ميدان «فرهنگ» سوار يک دستگاه خودرو پيکان حامل دو سرنشين شدم. هنگام رسيدن به دانشگاه از راننده خواستم که مرا پياده کند اما او بدون توجه به در خواست من از مسير اصلي منحرف و از راه جاده خاکي به طرف پارک جنگلي «سراوان» تغيير مسير داد.

شاكي در ادامه به ماموران پليس اعلام كرد: زماني كه دريافتم سرنشينان خودرو قصد تعدي دارند،با توجه به کم شدن سرعت خودرو براي توقف، خود را از داخل خودرو به بيرون پرت کردم و به همين دليل از ناحيه دست و قفسه سينه مجروح شدم.

در پي اعلام شکايت اين زن، تحقيقات کارآگاهان پليس براي شناسايي سرنشينان خودرو آغاز شد.

در اين حال با راهنمايي شاکيه و تحقيقات کارشناسي، خودرو و مالک آن شناسايي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران با دستگيري مالک خودرو، وي در جريان تحقيقات پليسي اظهار كرد که خودرواش را يک روز قبل از حادثه به فردي 46 ساله در شهرستان سنگر فروخته است.

بدين ترتيب با اظهارات نامبرده، خريدار خودرو شناسايي و براي تحقيقات بيشتر به اداره آگاهي رشت منتقل شد.

در ادامه تحقيقات همچنين اين مرد نيز با اظهار بي‌اطلاعي از حادثه، مدعي شد که اين زن را سوار بر خودرواش نکرده و در حين بازجويي‌ها به استفاده پسر 23 ساله‌اش به هويت «رضا» از خودروي وي اشاره كرد.

«رضا» پس از دستگيري و مواجهه حضوري با شاکيه اعتراف کرد: به همراه يکي از دوستانم به هويت «ابراهيم» 21 ساله به قصد تجاوز و سرقت، زن جوان را سوار خودرو کرده و پس از اقدام به فرار او، ساک دستي‌اش که حاوي تعداي لوح فشرده آموزشي و لوازم آرايشي بوده را به سرقت برده است.

در پي اعترافات متهم، همدست ديگر او نيز دستگير و پس از اعتراف به جرم ارتكابي به مراجع قضايي معرفي شدند.

در پي وقوع اين حادثه، پليس در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا هشدار داد: زنان بايد سعي كنند، براي پيشگيري از بروز حوادث مشابه که منجر به آسيب‌هاي روحي و رواني شديد به آنها مي‌شود، از سوار شدن به وسايط نقليه شخصي مسافرکش خودداري کنند

Comment

• طي هفته اخير دو غده با مجموع وزن 14 كيلو و 300 گرم از شكم دو دختر جوان در مشهد بيرون آورده شد.

دكتر مهدي آقاسي زاده، جراح عمومي بيمارستان امام زمان (عج) مشهد با بيان اين مطلب افزود: طي هفته جاري دو عمل جراحي در ناحيه شكم دو بيمار انجام شد كه از شكم يك دختر جوان غده اي به بزرگي ۳ كيلو و ۴۰۰ گرم و از شكم دختر ۲۰ ساله ديگري، غده اي به وزن ۱۰ كيلو و ۷۰۰ گرم خارج شد.

وي افزود: هر دو دختر از تورم ناحيه شكم رنج برده و به جهت ترس از پدر و مادر به پزشك مراجعه نكرده بودند كه در اثر اين بي توجهي تومورها به شدت بزرگ شده ايجاد عارضه نموده بود.

وي گفت: غده خارج شده از شكم دختر دوم كه ۱۰ كيلو و ۷۰۰ گرم وزن داشت، به جهت بزرگي همه حجم شكم از ناحيه لگن تا زير ديافراگم را گرفته بود كه در بيمارستان امام زمان(عج)، بدون آسيب ديدگي به لگن و رحم، تومورها خارج شد.

دكتر آقاسي زاده نظريه قطعي درباره علت ايجاد تومور را به جواب آسيب شناسي موكول نمود و از دختران جوان خواست هر نوع تغييرات جسمي و روحي خود را با پزشك معالجشان در ميان گذارند.

جراح عمومي بيمارستان امام زمان(عج) مشهد تاكيد كرد: تورم ناحيه شكمي دختران و بزرگ شدن آن باعث ايجاد توهم در بين خانواده ها نشود.

وي افزود: امروزه وجود توده ناحيه تخمدان در دختران جوان افزايش يافته و اين امر موجب ناراحتي براي فرد و گاه اذيت وي توسط بستگانش مي شود

Comment

• پس از گذشت چند روز از وقوع حادثه اسيدپاشي در شهرک پرديس بومهن ، پليس تلاش براي شناسايي شاهدان اين حادثه را آغاز کرده است.

چند روز پيش جواني به نام غلامرضا عليزاده ثابت ، وقتي که از يک خودروي مسافربر پياده شد تا از پل عابر پياده در منطقه بومهن عبور کند و خود را به شهرک پرديس برساند، در ساعات پاياني شب از سوي مرد مهاجمي که يک سطل اسيد در اختيار داشت ، مورد حمله قرار گرفت و مرد مهاجم پس از مجروح کردن او از ناحيه سر ، صورت ، دست و چشمها به سرعت متواري شد.

با فريادهاي کمک خواهي اين جوان و انتقال وي به بيمارستان سوانح و سوختگي ، به دليل شرايط خاص در اين محل بستري و با شکايت خانواده اين جوان در بومهن ، تحقيق در اين زمينه آغاز شد.

در جستجوي 2 شاهد

روز گذشته يکي از بستگان اين جوان درباره آخرين وضعيت او به خبرنگار ما گفت : وي پس از حادثه اسيدپاشي از سوي مهاجم ناشناس در وضعيت بد جسمي قرار دارد به طوري که بيشترين صدمه از ناحيه چشمها بخصوص چشم چپ وارد شده است.

وي افزود: پس از شکايت ، بررسي هاي اوليه پليس نشان مي دهد ، هنگام وقوع حادثه 2 عابر که شاهد اين حادثه بوده اند از نزديک مرد مهاجم را مشاهده کرده اند و اطلاعات آنها مي تواند پليس را در دستگيري مهاجم اسيدپاش کمک کند.

وي افزود: برادر من با هيچ فردي خصومت نداشت و هنوز دليل اين حادثه دلخراش مشخص نيست و ما نمي دانيم ، اين فرد از سوي چه کسي اجير شده بود تا دست به چنين اقدام جنايتکارانه اي بزند.

يادآور مي شود جوان مصدوم دانشجوي دانشکده تربيت دبير شهيد رجايي است که با مجروحيت ، مجبور به حضور نيافتن در کلاس درس و فصل امتحانات شده است

Comment

• دو مرد تهراني که در پي اختلافات خانوادگي همسران خود را به قتل رسانده بودند ، ظهر روز پنجشنبه گذشته دستگير و براي تحقيقات به اداره 10 پليس آگاهي تهران منتقل شدند.

ساعت 9:45 چهارم خرداد يکي از ساکنان مجتمعي در محله تهرانسر با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و پليس را در جريان سر و صداهاي مشکوک که از خانه يکي از همسايه ها به گوش مي رسيد، قرار داد.

به دنبال اين تماس تلفني ، ماموران کلانتري 150 تهرانسر با عزيمت به محل حادثه متوجه شدند در واحد دوازدهم مجتمع نيمه باز است.

آنها چندين بار صاحبخانه را صدا زدند اما هيچ خبري از او نشد. ماموران که به اين وضعيت مشکوک شده بودند ، وارد آپارتمان شدند و با جسد زن ميانسالي که در گوشه اي از اتاق افتاده بود ، روبه رو شدند و بلافاصله موضوع را به بازپرس کشيک جنايي تهران اطلاع دادند.

با حضور بازپرس هنرمند در محل حادثه مشخص شد مقتول نسرين ع 44 ساله بر اثر وارد آمدن ضربات چاقو به قتل رسيده است.

با دستور بازپرس کشيک جنايي ، جسد مقتول براي تعيين علت مرگ به پزشکي قانوني منتقل شد و با ناپديد شدن شوهر وي به نام احمد ع 45 ساله ، اين فرضيه براي کارآگاهان جنايي قوت گرفت که ممکن است وي در مرگ همسرش نقش داشته باشد.

به اين ترتيب کارآگاهان جنايي که احتمال مي دادند قاتل فراري هنوز از محل جنايت دور نشده است ، خيابان ها و کوچه هاي اطراف محل حادثه را زير نظر گرفتند و او را چند خيابان پايين تر از محل زندگي اش شناسايي و دستگير کردند.

قتل به خاطر سوءظن

احمد متهم به قتل در بازجويي هاي مقدماتي به پليس گفت : از چند وقت پيش به رفت و آمدهاي همسرم مشکوک شده بودم.

وقتي در اين باره با وي صحبت مي کردم ، مدام طفره مي رفت و وانمود مي کرد که من اشتباه مي کنم. هر روز که مي گذشت سوءظنم نسبت به نسرين بيشتر و بيشتر مي شد. ديگر از دست رفتارهايش خسته شده بودم.

متهم به قتل افزود: روز حادثه بازهم با هم دعوا کرديم و مشاجره لفظي مان بالا گرفت. تصميم گرفتم خودم را از اين وضعيت خلاص کنم بنابراين وقتي همسرم گريه کنان به گوشه اي از اتاق رفت ، با چاقو به او حمله کردم و او را کشتم.

وي ادامه داد: از ترس پا به فرار گذاشتم ، پس از قتل دچار عذاب وجدان شدم و خواستم خود را تسليم پليس کنم که دستگير شدم.

تماس قاتل با پليس

در حادثه ديگري که روز پنجشنبه گذشته اتفاق افتاد ، مرد 72 ساله اي به نام کريم س با کلانتري 142 کن تماس گرفت و گفت ، زنش را در خانه مسکوني شان در واحد پانزدهم مجتمعي در شهر زيبا به قتل رسانده است.

ماموران کلانتري با عزيمت به محل با جسد زن 60 ساله اي به نام فرشته روبه رو شدند که با اصابت جسم سختي به سرش به قتل رسيده است.

جسد مقتول به پزشکي قانوني انتقال يافت و شوهر وي به اتهام قتل بازداشت و براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل شد. کريم متهم به قتل در اظهاراتش به پليس گفت : من و زنم مدتي بود باهم اختلاف پيدا کرده بوديم.

او مدام مي گفت از من خسته شده است و مي خواهد براي هميشه مرا ترک کند. هر روز کشمکش و درگيري مان بالا مي گرفت تا اين که روز حادثه ساعت 8:30 با شنيدن حرف هايش از کوره در رفتم و با جسم سنگيني محکم به سرش زدم که غرق در خون نقش زمين شد.

Comment

• سارق هزار چهره که با دختران جوان طرح دوستي مي ريخت و آنها را در داخل مغازه هاي جواهرفروشي تهران گرو مي گذاشت و به طرز ماهرانه جواهرات را به سرقت مي برد ، همراه همدستانش دستگير شد.

اواخر اسفند سال گذشته صاحب يک مغازه طلافروشي در تهرانپارس به مرکز پليس مراجعه کرد و از به سرقت رفتن مقاديري طلا و جواهر از سوي يک مرد ناشناس خبر داد.

اين مرد در تشريح ماجرا به پليس گفت : نيم ساعت پيش زن و مردي به عنوان مشتري براي خريد طلا به مغازه ام آمدند و چند مدال از طلاهاي پشت ويترين را انتخاب کردند و از من خواستند آنها را برايشان بياورم.

آنها پس از انتخاب طلا باز نوع ديگري را طلب کردند و من چند لحظه بعد با در دست داشتن طلاهاي جديد به نزد آنها برگشتم اما خبري از مرد مشتري نبود و زن جوان هم گريه مي کرد.

اغفال دختر جوان

با اظهارات اين مرد ، زن جوان براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل شد. وي خود را سپيده معرفي کرد و در اظهاراتش به پليس گفت: چند هفته پيش با محمدرضا به صورت اتفاقي در خيابان آشنا شدم.

او خود را فرد پولداري معرفي و به من ابراز علاقه کرد. کم کم اعتمادم به او جلب شد تا اين که روز حادثه با خودروي پيکان يکي از دوستانش به اين طلافروشي آمديم تا برايم جواهر خريداري کند.

وي ادامه داد: پس از اين که جواهرفروش براي آوردن طلاي ديگري رفت ، محمدرضا جواهرات را به طرز ماهرانه اي در اختيار گرفت و از من خواست در مغازه بمانم تا او طلاها را به دوستش نشان دهد و نظر او را جويا شود. در همين موقع ، او بلافاصله سوار خودروي دوستش شد و هر دو فرار کردند و من گرفتار شدم.

به اين ترتيب ماموران با اطلاعاتي که به دست آوردند ، به چهره نگاري رايانه اي مرد سارق و همدستش پرداختند. تحقيقات پليسي همچنان ادامه داشت تا اين که شکايت هاي مشابهي از سوي چند جواهرفروش ديگر به مرکز پليس ارجاع شد.

ماموران با اطلاعاتي که از شاکيان جديد به دست آوردند ، به بررسي تصاوير رايانه اي از مرد سارق و همدستش پرداختند و پي بردند اين تصاوير مطابقتي با هم ندارند؛ ولي شيوه سرقت يکي بوده است.

با کشف اين سرنخ ، ماموران پي بردند محمدرضا - مرد سارق - با تغيير چهره در مسير راه دختران جوان قرار مي گرفته و بعد از انتخاب سوژه هاي خود ، براي اين که نقشه سرقت خود را عملي کند ، به بهانه خريد هديه آنها را به جواهرفروشي هاي مختلف مي کشانده و در فرصت مناسب دختران جوان را داخل مغازه تنها مي گذاشته و با به سرقت بردن جواهرات از محل دور مي شده است.

شناسايي مخفيگاه

بنابر اين گزارش ، تحقيقات پليسي براي شناسايي مخفيگاه وي و همدستش ادامه داشت تا اين که ظهر دوم خرداد ماموران حين گشتزني حوالي خيابان پيروزي ، دو متهم تحت تعقيب را شناسايي و دستگير کردند.

محمدرضا 30 ساله در بازجويي هاي مقدماتي منکر جرايم خود شد اما در مواجهه حضوري با شاکيان پرونده لب به اعتراف باز کرد.

مرد سارق در اظهاراتش به پليس گفت : سال 81 به اتهام سرقت از جواهرفروشي و بعد از آن به جرم سرقت خودرو و لوازم داخل آن روانه زندان شدم.

چند ماه پيش پس از دوره محکوميتم با مردي به نام جلال آشنا شدم و از او خواستم به عنوان راننده در کنارم باشد تا بتوانيم با همدستي هم سرقت کنيم.

مرد سارق افزود: با ريختن طرح دوستي با دختران جوان ، آنها را به بهانه ازدواج اغفال مي کردم و سپس براي خريد طلا و جواهرات با آنها به طلافروشي هاي ميدان نبوت ، افسريه ، خراسان ، بازار تهران ، شهرري و تهرانسر مي رفتيم و به طرز ماهرانه اي جواهرات را به سرقت مي بردم و با باقي گذاشتن دختران جوان داخل مغازه ها فرار مي کردم.

وي ادامه داد: در هر سرقت براي اين که ردي از خود بر جاي نگذارم ، با تغيير چهره وارد مغازه مي شدم و طلاهاي مسروقه را به دختري به نام مليحه که از قبل با او آشنايي داشتم مي دادم و او به جواهرفروشي محله هاي ديگر مي رفت و آنها را به فروش مي رساند.

دستگيري همدستان

با اعترافات صريح مرد سارق و همدستش ، خانه مليحه نيز شناسايي و وي دستگير و به همدستي با سارقان اغفالگر اعتراف کرد

Comment

• وزير امور خارجه كشورمان در بازگشت از عراق با اشاره به گفت‌وگوهاي انجام شده با مقامات عراقي در خصوص زندانيان ايراني در زندان‌هاي عراق، گفت:قرار شد با هماهنگي قوه قضائيه تعداد قابل توجهي از اين زندانيان آزاد شوند.

به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، منوچهر متكي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران بامداد امروز يكشنبه در بازگشت از عراق نتايج سفرش به اين كشور را مثبت ارزيابي كرد.

متكي در فرودگاه كرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، تبريك روند دولت سازي در عراق و اعلام آمادگي تهران براي تداوم همكاري‌ها در زمينه‌هاي مختلف را از جمله اهداف اصلي سفر خود به عراق عنوان كرد.

وي به تشكيل كميسيون مشترك ايران و عراق اشاره و خاطرنشان كرد: در اين سفر تفاهم‌نامه‌هاي كلي كه در سال‌هاي گذشته به امضا رسيده بود به سمت اجرايي شدن ، پيش رفت.

وزير امور خارجه تصويب پروژه‌هاي عمراني، نفتي و تشكيل كميته‌هاي مرزي و امنيتي بين دو كشور ايران و عراق را از ديگر دستاوردهاي اين سفر اعلام كرد. متكي تصريح كرد: در اين سفر درباره راه‌هاي عملياتي براي رفت و آمد زائران دو كشور بحث و تبادل نظر شد.

وي به حوزه‌هاي گسترده افزايش همكاري‌ها و ضرورت تاسيس كنسولگري‌هاي دو طرف اشاره كرد و اظهار داشت: عراق بر نياز خود به احداث سركنسولگري در مشهد ، خرمشهر و ايلام تاكيد كرد و كنسولگري‌هاي ايران نيز در بصره ، سليمانيه و كركوك دائر خواهد شد.

وزير امور خارجه در خصوص مذاكرات صورت گرفته درباره آزادي زندانيان ايراني در عراق هم گفت: در اين زمينه با وزير خارجه، نخست وزير و رييس جمهوري عراق مذاكراتي مفيد صورت گرفت و قرار شد با هماهنگي قوه قضاييه، تعداد قابل توجهي از اين زندانيان آزاد شوند.

متكي خواستار رعايت مسائل امنيتي و چارچوب‌هاي قانوني توسط زائران ايراني شد و افزود : زائران گرانقدر عتبات عاليات، عشق خود را محفوظ نگهدارند تا مقدمات قانوني سفر به عتبات فراهم شود.

وي با بيان اين كه نشست وزيران خارجه كشورهاي همسايه عراق در آينده نزديك در تهران برگزار خواهد شد، گفت: در طي اين سفر بر نقش ايران در همدلي و همراهي بيشتر گروه‌هاي عراقي با هم تاكيد شد.

وزير امور خارجه كشورمان در خصوص برگزاري اجلاس وزيران خارجه كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در مالزي هم تصريح كرد: اين اجلاس اهميت زيادي دارد و در حقيقت زمينه‌ساز مباحث سران كشورهاي غير متعهد است كه در هاوانا برگزار خواهد شد.

متكي با تاكيد بر اين كه جنبش عدم تعهد بايد در تحولات جهاني نقش مهمتري ايفا كند، خاطرنشان كرد: پيشنهادهاي ايران براي نقش آفريني بيشتر اين جنبش در تحولات بين المللي در نشست مالزي ارائه خواهد شد.

Comment

• صاحب خودروي پژو وقتي قصد داشت خودرواش را كه به راه افتاده بود متوقف كند، در زير چرخ هاي خودرو جان باخت.

اين حادثه دردناك ساعت ۳۰/۹ صبح ديروز در شهرك محلاتي به وقوع پيوست و صاحب يك خودرو پژو به نام جعفر (۴۷ ساله) زماني كه قصد رفتن به محل كارش را داشت خودرواش را از پاركينگ خانه اش خارج كرد و خود از آن پياده شد.

اما ناگهان متوجه شد كه دنده خلاص شده و خودرو به حركت درآمده است. جعفر (قرباني) كه قصد داشت خودرو پژواش را متوقف كند شروع به دويدن كرد و به جلوي خودرواش رسيد تا به هر ترتيب آن را متوقف كند اما شتاب خودرو او را به ديوار كوبيد و وي به شدت مجروح شد كه پس از انتقال به بيمارستان جان باخت.

Comment

• با دستور بازپرس شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران كميسيون سم شناسي پزشكي قانوني بررسي بر روي يك پرونده مشكوك مسموميت 100 شهروند تهراني را آغاز كرد.

روز گذشته زن ميانسالي به شعبه هفتم دادسراي امور جنايي تهران مراجعه كرد و از بازپرس ولي الله حسيني خواست به پرونده مرگ مشكوك پسر جوانش رسيدگي كند.

اين زن در خصوص شكايت خود مدعي شد: اواسط بهمن ماه گذشته پسرم براي حضور در يك جشن به همراه برادرش از خانه خارج شد، ولي چند ساعت بعد از خروج آنان پسر كوچكترم با منزل تماس گرفت و خبر از بستري شدن پسر بزرگترم به نام ابراهيم در بيمارستان لقمان الدوله داد.

وقتي به بيمارستان رسيدم وضعيت جسمي ابراهيم بسيار وخيم بود و در نهايت پسرم بر روي تخت بيمارستان جان سپرد.

اين زن در ادامه ادعاهايش افزود: پزشكان پزشكي قانوني علت مرگ پسرم را با توجه به بررسي سم شناسي عارضه قلبي بيان داشتند، ولي اين در حالي است كه آن روز در محلي كه ابراهيم و برادرش حضور يافته بود آب ميوه اي پخش شده بود كه ۱۰۰ نفر از حاضران در آن جشن بعد از نوشيدن آب ميوه مذكور مسموم شدند كه پسرم نيز جزو آنان بود.

زن در مورد اين كه آيا فرد ديگري هم جان باخته است گفت: در مورد سرگذشت مسمومين ديگر خبري ندارم ولي مطمئن هستم پسرم قرباني يك توطئه شده است!

بازپرس ولي الله حسيني روز گذشته بر پايه ادعاهاي اين زن دستور آزمايشهاي سم شناسي بر روي پرونده پسر فوت شده وي را براي كميسيون سم شناسي پزشكي قانوني صادر كرد تا با تحقيق و آزمايشهاي لازم صحت و سقم ادعاهاي اين زن روشن شود و در صورت واقعي بودن ادعاهاي وي بررسي قضايي صورت گيرد

Comment

• سارقان جوان پس از آزادي از زندان باند بزرگتري تشكيل دادند و با ربودن خودروهاي مسافركش، از مسافران با تهديد چاقو اخاذي كردند.

سردار زارعي فرمانده انتظامي استان تهران در تشريح شيوه دستگيري اعضاي اين باند گفت: از مدتي قبل شكايتهاي متعددي درباره سرقت خودروهاي مسافركش به ماموران پليس كرج گزارش مي شد.

به گفته مالباختگان، سارقان كه چند جوان كم سن و سال بودند، پس از آنكه به عنوان مسافر، سوار خودروهاي مسافركش مي شدند با رسيدن به محل خلوتي با تهديد چاقو و قمه و ضرب و جرح راننده وي را از خودرو به بيرون پرت كرده و خودروي وي را به سرقت مي بردند.

در حاليكه بررسي هاي پليسي در اين باره ادامه داشت شكايتهاي بسياري نيز درباره اخاذي از مسافران از سوي سرنشينان خودروهاي مسافركش مختلف به پليس گزارش شد.

با گزارش موضوع سرقتها تحقيقات پليسي براي دستگيري اعضاي باند سارقان خودروها و اخاذي از مسافران عبوري آغاز شد، در نخستين مرحله كارآگاهان به چهره نگاري از سارقان پرداختند.

هنگامي كه مشخص شد تصاوير چهره نگاري شده ربايندگان خودروها و سرنشينان خودروهاي مسافركش شباهت زيادي به يكديگر دارند، كارآگاهان اين فرضيه را مورد بررسي قرار دادند كه احتمالا سارقان پس از سرقت خودرو با آن اقدام به سوار كردن مسافران كرده و از آنها اخاذي مي كنند.

در حاليكه تلاش ها براي دستگيري سارقان خشن ادامه داشت، در آخرين روز ارديبهشت، ماموران كلانتري ۲۵ محمدشهر هنگام گشتزني به يك دستگاه خودروي سبز رنگ با سه سرنشين كه راننده آن با ديدن ماموران دستپاچه شده بود مشكوك شدند.

با توجه به آنكه مشخصات سرنشينان خودرو با تصاوير چهره نگاري شده سارقان شباهت زيادي داشت به آنها دستور ايست داده شد، اما راننده بر سرعت خود افزود و تلاش كرد تا از دست ماموران بگريزد. سرانجام در تعقيب و گريزي طولاني راننده مجبور به توقف شده و سه سرنشين آن دستگير شدند.

در بازرسي از داخل خودرو چندين قبضه چاقو و قمه و تعدادي از اموال و مدارك مالباختگان كشف و ضبط گرديد. با انتقال متهمان به آگاهي كرج، تحقيقات از آنان به سرپرستي سرهنگ عيوضي رئيس اداره يكم مبارزه با سرقت آغاز شد.

در بازجويي ها متهمان به نامهاي اسماعيل معروف به لجن و علي معروف به دست كج و مصطفي معروف به پاكوتاه مشخص شد همگي آنها از سارقان سابقه دار و خشن مي باشند كه مدتي قبل با قرار وثيقه از زندان آزاد شده اند، اما به محض آزادي اقدام به تشكيل باند سرقت بزرگتري به سردستگي اسماعيل كرده و دوباره فعاليت خود را شروع كرده اند.

با اعترافات متهمان، مخفيگاه اين باند در محمد شهر كرج شناسايي شده و در حالي كه مخفيگاه آنها داراي چندين در خروجي بود با محاصره اين مخفيگاه اعضاي باند، ۴ عضو ديگر باند دستگير شدند.

شاكيان بيايند

اسماعيل لجن سركرده باند در بازجويي هاي فني و پليسي با اعتراف به سرقت خودرو و زورگيري درباره شيوه سرقتها گفت: در ساعات پاياني شب به دو گروه سه نفره تقسيم مي شديم و به صورت جداگانه در مكانهاي مختلفي مانند ميدان آزادي، شهريار و كرج خودروها را به صورت دربستي به مقصد باغهاي شهريار و شهرك هاي حاشيه اي كرايه مي كرديم و پس از رسيدن به نقاط خلوت با تهديد چاقو، خودرو را به سرقت مي برديم و راننده را در حالي كه دست و پايش بسته بود در همانجا رها مي كرديم.

پس از سرقت خودرو اقدام به سوار كردن مسافران در مناطق مختلف از جمله محمد شهر، صبا شهر، زيبادشت و.... كرده و در ميان راه با تهديد چاقو اموال آنها را به سرقت مي برديم و پس از دو يا سه روز با سرقت لاستيكهاي خودرو و لوازم داخلي، آن را رها مي كرديم.

سردار زارعي فرمانده انتظامي استان تهران با بيان اينكه اعضاي باند تا كنون به ۱۴ فقره سرقت خودرو و ۲۷ فقره زورگيري از مسافران اعتراف كرده اند از شهروندان خواست چنانچه به اين طريق از آنها زورگيري و يا سرقت شده است به اداره يكم آگاهي كرج مراجعه كنند.

Comment

Working...
                                X