Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• دو باشگاه استراليايي سال آينده در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا شركت خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي پيشنهاد كميته مسابقات AFC، كميته اجرايي در جلسه‌ي روز گذشته خود تصويب كرد كه دو باشگاه استراليايي از سال آينده جايگزين دو نماينده‌ي تايلند و ويتنام شوند، بنابراين اين دو كشور در رقابت‌هاي سال 2007 تنها يك تيم خواهند داشت.

اين تصميم پس از آن گرفته شد كه نماينده‌هاي تايلند و ويتنام در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان كارنامه فني موفقي نداشته و نتايج ضعيفي گرفتند.

همچنين كميته اجرايي كنفدراسيون فوتبال آسيا تصميم گرفت كه بيست و هشت تيم حاضر در هفت گروه چهار تيمي تقسيم شده و تيم‌هاي اول به مرحله‌ي يك چهارم نهايي راه پيدا كنند و قهرمان فصل پيش نيز به آنها اضافه شود.

Comment

• پس از آن كه امير قلعه نويي به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال منصوب شد، بهرام عاطف گفت: بهتر بود سرمربي تيم ملي از بين كساني انتخاب مي‌شد كه مسووليتي در باشگاهي نداشته باشند.

اين مربي فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: قلعه‌نويي مربي جوان، باهوش و خوش فكري است و قطعا مي‌تواند براي تيم ملي مثمرثمر باشد ولي نبايد همزمان در تيم ديگري كار كند.

عاطف ضمن تاييد سياست‌هاي فدراسيون در قبال مربي داخلي خاطر نشان كرد: بهترين گزينه تا انتخاب يك مربي سرشناس خارجي، انتخاب مربي ايراني بود ولي بهتر است در كادر فني تيم ملي، مشاوراني نيز به تيم ملي كمك كنند.

عاطف در پايان گفت: به جاي صحبت در خصوص مفيد بودن يا نبودن قلعه‌نويي، بهتر است شرايطي را فراهم آوريم كه اين مربي جوان بتواند با آرامش و به دور از هر گونه حاشيه‌اي كارش را در تيم ملي انجام دهد. در اين برهه زماني تيم ملي بيش از هر چيز به همفكري و آرامش نياز دارد.

Comment

• نايب رييس كميته‌ي تربيت بدني مجلس، تصريح كرد: امير قلعه‌نوعي از هر جهت يكي از مناسب‌ترين گزينه‌ها براي سر مربي‌گري فعلي تيم ملي فوتبال است.

حجت‌الاسلام سيدجلال يحيي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در ارزيابي از انتخابات قلعه‌نوعي به عنوان سرمربي تيم ملي، گفت: معتقدم تا زماني كه سياست‌ها و برنامه‌هاي ورزشي ما نه تنها در دستگاه ورزشي و سازمان تربيت بدني بلكه در تمام مجموعه‌هاي مربوطه حتي در سطح 20 نشريه ورزشي و در صدا و سيما به صورت كامل ساماندهي و مدون و به نحوي منسجم و جهت‌دار و هدفمند نشود، خيلي با آمدن و رفتن افراد چه به اسم رييس فدراسيون و چه به اسم سر مربي تفاوت ايجاد نخواهد شد.

به گفته‌ي نماينده‌ي تفت و ميبد، يكي از مناسب‌ترين گزينه‌ها در شرايط فعلي در بين مربيان داخلي براي سر مربي‌گري تيم ملي فوتبال به ويژه در كوتاه‌مدت، قلعه‌نوعي است. اگر آقاي دادكان رييس فدراسيون فوتبال بود ديگر نمي‌توانست بهانه‌ي عدم موفقيت كارنامه‌ي ايشان را در باشگاه‌ها علم كند.

وي خاطرنشان كرد: به هر حال قلعه‌نوعي تيم استقلال را طي يك برنامه‌ي سه ساله طبق وعده‌اي كه داده بود به قهرماني رساند؛ و انصافا هم در اين قهرماني نقش بي‌بديلي داشت. البته قلعه‌نوعي مناسب‌ترين گزينه بود، ولي اين تنها يك بخش كار است.

به اعتقاد يحيي‌زاده، غير از انتخاب قلعه‌نوعي بايد يك سياست‌گذاري‌ و سامانه‌بخشي، جهت‌گيري و هدفمند شدن‌ها هم صورت گيرد تا مجموعه‌ي عواملي كه در موفقيت ورزش و فوتبال موثر است، فراهم شود و تيم ملي ما در بازي‌هاي آسيايي بتواند تاثير و موفقيت خود را نيز نشان دهد.

Comment

• يوونتوس، فيورنتينا و لاتزيو براي ماندن در سري A جنگ سختي را شروع كرده‌اند و ميلان هم اقدامات حقوقي را بر عليه تحريم‌ها انجام خواهد داد.

به گزارش ايسنا، حفظ بهترين بازيكنان اين تيم‌ها از جمله سيزده بازيكن تيم قهرمان جام جهاني، از جمله مهمترين دغدغه‌هاي اين چهار تيم ايتاليايي به شمار مي‌رود. اين در حالي است كه انگليسي‌ها به شدت در پي خريد اين بازيكنان برآمده‌اند.

پس از اعلام حكم پرونده تباني در فوتبال ايتاليا چانه‌زني باشگاهها براي به خدمت گرفتن اين فوق ستاره‌ها شروع شده است.

جوواني كوبولي، رييس جديد باشگاه يوونتوس در اين باره گفت: «هيچ حراجي در كار نخواهد بود. هر تيمي بازيكنان ما را مي‌خواهد بايد بهايش را نيز بپردازد.»

جان لوكا زامبروتا، بازيكن يوونتوس در اين باره گفت: «هر يك از ما بايد ببينيم، آينده كاري‌مان چگونه خواهد بود؟»

جان لويئجي بوفون، دروازه‌بان تيم ملي ايتاليا هم در ادامه حرف‌هاي همبازي‌اش گفت: «به طور حتم در پايان، خودخواهي سرنوشت نهايي را تعيين خواهد كرد!»

مبلغ اين بازيكن در حدود بيست و پنج ميليون يورو تخمين زده مي‌شود. فابيو كاناوارو و جان لوكا زامبروتا به احتمال فراوان همان راهي را مي‌روند كه فابيو كاپلو، سرمربي فصل پيش آنها رفته است، «يعني رئال مادريد».

كاناوارو، سرگروه لاجوردي پوشان ايتاليا در بازيهاي جام جهاني با آبراموويچ، مالك ثروتمند باشگاه چلسي ديدار خواهد كرد. منچستر يونايتد و آرسنال هم در پي خريد بوفون برآمده اند. هر چند كه آرسنال ينس لمان و منچستر هم فان درسار را در تركيب خود مي‌بيند.

ضمن‌ آن كه منچستر به آندره پيرلو و گنارو گاتوزو (بازيكنان ميلان) نيز چشم دوخته‌ است.

پاتريك ويرا، مائورو كامورانزي، امرسون، پاول ندود و زلاتان ابراهيموويچ از جمله بازيكنان ديگر يوونتوس هستند كه ديگر باشگاه‌هاي اروپايي براي به دست آوردن آنها دندان تيز كرده‌اند.

ديديه دشام، سرمربي جديد يوونتوس هم در نخستين اقدام‌هاي خود، مي‌كوشد تا برخي از اين ستاره‌ها را به ماندن ترغيب كند.

از طرف ديگر همه اين چهار باشگاه، قصد دارند از فرصت فرجام خواهي خود نهايت استفاده را ببرند و مي‌خواهند از اين حكم به شوراي عالي انضباطي ايتاليا شكايت كنند.

البته بسيار بعيد به نظر مي‌رسد كه راي سقوط يووه، لاتزيو و فيونتينا به سري B باز گردد و به نظر مي‌آيد اقدام اين باشگاهها تنها معطوف به باطل كردن كسر امتيازهايشان شود.

كارشناسان مالي، زيانهاي مالي فراواني را براي هر چهار تيم محكوم شده برآورد مي‌كنند. در اين ميان ميلان تنها اين شانس را دارد كه با حضور در جام يوفا بخشي از ضرر و زيانهاي مالي خود را جبران كند چرا كه آمپولي جواز حضور در اين رقابتها را به دست نياورده است.

پالرمو، تيم هشتم جدول فصل گذشته سري A در ميان شگفتي همگان اين فرصت را يافته است، تا در رقابتهاي فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا شركت كند. ماسيمو زامپاريني، رييس باشگاه پالرمو در اين باره گفت: «طبيعي است كه ما راضي هستيم. البته ترجيح مي‌داديم كه از راه ورزش به اين پيروزيها برسيم.»

از اينتر هم به عنوان قهرمانان فصل گذشته سري A در محافل ورزشي ايتاليا ياد مي‌شود. اين نخستين بار است كه در كنار ميز سبز فدراسيون به جاي مستطيل سبز ورزشگاهها قهرمان فوتبال ايتاليا مشخص مي‌شود!

Comment

• كاركنان سفارت و رايزن فرهنگي ايران در بلغارستان با حضور در تمرينات تيم فوتبال استقلال اهواز با آنها ديدار و گفت‌وگو كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال استقلال اهواز كه از روز گذشته اردوي خود را در بلغارستان آغاز كرده با استقبال كاركنان سفارت و رايزن فرهنگي ايران در بلغارستان روبرو شد.

رايزن فرهنگي ايران سفارت ايران در بلغارستان پس از حضور استقلال اهواز در كمپ ساسكو سلو با حضور در جمع بازيكنان و اعضاي كادر فني اين تيم بر حمايت همه جانبه خود از استقلال اهواز و فراهم كردن شرايط لازم تاكيد كردند. مسوولان باشگاه استقلال اهواز نيز از مسوولان سفارت ايران به دليل حمايت همه جانبه‌شان و فراهم آوردن شرايط مناسب براي اين تيم تقدير و تشكر كردند.

* دومين تمرين آبي‌هاي اهواز در كمپ ساسكو سلو؛

دومين تمرين تيم فوتبال استقلال اهواز صبح امروز در كمپ ساسكو سلو در صوفيه بلغارستان برگزار شد. در اين تمرين كه از ساعت 9 و 30 دقيقه صبح امروز (به وقت محلي) برگزار شد تمامي بازيكنان اين تيم زير نظر كادر فني به مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند. كار با توپ، انجام حركات كششي و بازي به صورت دو تيم مجزا از برنامه‌هاي تمريني امروز استقلال اهواز بود. شرايط آب و هوايي كمپ و امكانات موجود در صوفيه بلغارستان موجب شده تا تمرينات آبي‌پوشان با شور و نشاط خاصي برگزار شود.

* دروازه‌بان تيم ملي ارمنستان در تمرينات استقلال اهواز؛

دروازه‌بان با سابقه تيم ملي ارمنستان با حضور در اردوي استقلال اهواز به دنبال جلب نظر مربيان براي حضور درتركيب اين تيم است. پس از حضور هافبك تيم لوكوموتيو مسكو در تمرينات استقلال اهواز امروز «آم بارسونيان» دروازه‌بان ملي‌پوش ارمنستان هم به جمع آبي‌پوشان پيوست.

به گفته‌ي مسوولان باشگاه استقلال اهواز، سونيان و بوريس بازيكنان خارجي حاضر در اردوي اين تيم در صورتي به تركيب تيم اضافه خواهند شد كه موفق به جلب نظر كادر فني شوند.

* برنامه كامل تورنمنت بلغارستان اعلام شد

تورنمنت چهارجانبه بلغارستان از فردا (سه‌شنبه) رسما با حضور چهار تيم باشگاهي از كشورهاي بلغارستان، ايران و اسلوني آغاز خواهد شد.

بر اساس برنامه فردا و از ساعت 18 به وقت محلي نماينده كشورمان به مصاف تيم زدكا بلغارستان خواهد رفت. همزمان دو تيم لوكوموتيو و قهرمان اسلواني نيز با يكديگر ديدار خواهند كرد. بدين ترتيب پس از يك روز استراحت و در روز پنجشنبه ديدارهاي نيمه نهايي و فينال اين مسابقات هم برگزار خواهد شد.

Comment

• در فاصله چهار هفته تا شروع فصل جديد رقابت‌هاي بوندس‌ليگا، بايرن مونيخ تمرين‌هاي آماده‌سازي خود را دنبال مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فليكس ماگات، سرمربي بايرن مونيخ بر سر تمديد پيش از موعد قراردادش با اين باشگاه به توافق رسيد.

در حالي كه قرارداد اين مربي پنجاه و دو ساله تا پايان ژوئن 2007 اعتبار داشت، يك سال ديگر يعني تا ژوئن 2008 تمديد شد.

كارل هاينس رومنيگه، رييس باشگاه بايرن پس از تمديد قرارداد ماگات گفت:« ما در همه‌ي جزييات با هم متحد و هماهنگ هستيم.»

ماگات از سال 2004 هدايت بايرن را بر عهده دارد. او در اين مدت دو بار توانسته بايرن را به طور همزمان قهرمان بوندس‌ليگا و جام حذفي آلمان كند. ضمن آن كه او در سال 2005 جام حذفي آلمان را براي بايرني‌ها به ارمغان آورد.

Comment

• درايت سرمربي جوان باشگاه استقلال، امير قلعه نويي سبب شد كه مسئولين فدراسيون فوتبال پس از هم انديشي، وي را به سمت سرمربيگري تيم ملي فوتبال كشورمان منصوب كنند.

به گزارش ايسنا، قلعه نوعي پس از اين انتخاب با تشكر از مسئولين گفت: سرمايه گذاري بر روي نيروهاي جوان را به فال نيك مي گيرم، فوتبال ما پتانسيل قوي دارد، استعدادهاي خوبي در اين فوتبال هستند كه بايد شناسايي شده و به فعليت درآيند. ما مي توانيم از اين استعدادها استفاده كرده و با درايت فوتبالمان را از وضعيت فعلي خارج كنيم.

سرمربي جديد تيم ملي در ادامه گفت: ما در كشورمان و در زمينه فوتبال مديران لايق و قوي همچون مصطفوي، هاشمي و علي آبادي داريم كه مطمئناً با استفاده بهينه از اين نفرات مي توانيم فوتبال كشورمان را به جايگاه شايسته اش برسانيم.

امير قلعه نوعي در ادامه با بيان اين كه طي دو، سه روز آينده نفرات كادر فني تيم ملي را انتخاب خواهد كرد، گفت: زمان بسيار محدود است و من سعي مي كنم ظرف دو، سه روز آينده همكاران كادر فني را انتخاب كنم.

وي افزود: تيم ملي كشورمان هفته آينده تمرينات خود را براي آماده سازي به منظور حضور مقتدر در جام ملتهاي آسيا آغاز خواهد كرد.

قلعه نويي در مورد اعتقادش به نيروها و بازيكنان جوان گفت: من به جوانها اعتقاد دارم اما، اين به معني دگرگون كردن تيم ملي نيست. بهتر است كه جوانگرايي با حوصله انجام گيرد.

وي در پايان گفت: دوست دارم كه دو كميته براي تيم ملي تشكيل دهم، يكي كميته مطبوعات كه حقي به گردن فوتبال دارند و ديگر كميته فكر و نظر پيشكسوتان فوتبال. اين دو كميته بالهاي قوي براي تيم ملي خواهند بود! اميدوارم كه مردم، مطبوعات و پيشكسوتان با دعاي خير خود بنده و تيم ملي كشورمان را همراهي كنند.

Comment

• برانکو شش روز ديگر در تهران: اريکسون را برای تيم ملی ايران بياوريد، ايسنا
                  - بازيکنان جوانی هستند که جانشين دايی شوند

خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
                  سرويس: ورزشی - فوتبال

برانکو ايوانکوويچ گفت: برای مذاکرات با سران فدراسيون فوتبال ايران شش روز ديگر به تهران سفر خواهم کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا گفت‌وگويی را با سرمربی تيم ملی ايران ترتيب داده است که متن اين گفت‌وگو به اين شرح است:

* پس از بازگشت به کرواسی واکنش مردم يا رسانه‌های کرواسی به بازی‌ها و نتايج ايران چه بود؟

- واکنش مردم و دوستانم خوب بود. آنها که بازی‌های ايران را ديده بودند و از کار ما خبر داشتند به عنوان مربی تيم ملی ايران به من تبريک می‌گفتند.

* هم اکنون خودتان چگونه فکر می‌کنيد؟بيش از دو هفته از آخرين بازی ايران در جام جهانی گذشته و شما در آرامش بيشتری بوديد، آيا به جمع‌بندی تازه‌ای از تيم ايران رسيده‌ايد؟

- ما گروه سختی داشتيم. در بازی نخست برابر مکزيک می‌توانستيم پيروز باشيم اما، بدشانسی آورديم. مکزيک تيم ضعيفی نبود. شما بازی آنها را مقابل آرژانتين مشاهده کرديد. پرتغال هم تيم قدرتمندی بود و تا بازی رده‌بندی بالا آمد.

* شما اين‌ها را پيش از اين گفته بوديد. آيا در اين مدت دليل تازه‌تری برای نتايج ضعيف ايران پيدا کرده‌ايد؟

- مشکل اصلی من مصدوميت بازيکنانم بود. علی کريمی از سه ماه پيش مصدوم شده بود. هاشميان از دو ماه قبل، زندی چهار ماه جلوتر و مهدوی‌کيا دقيقا قبل از شروع جام، پانزده روز نتوانست با تيم تمرين کند و روز بازی رسيد. ستار زارع را هم که يک روز قبل از بازی با مکزيک از دست داديم.

* شما منتظر چه واکنشی از سوی مردم يا مقامات مسوول در ايران بوديد؟

- قبل از جام جهانی توقع داشتم من را تحت فشار نگذارند و اجازه بدهند کارم را دنبال کنم. برخورد زيادی بين مسوولان بود. نمی‌دانم دليلش چه بود. ولی اين اتفاقات شش ماه ادامه داشت. فهميده بودم که بعد از جام جهانی شانس ديگری برای همکاری نخواهم داشت و مطمئن بودم که به نتايج جام جهانی هم توجهی نخواهند کرد. هيچ کس درباره‌ی آينده با من حرفی نزد. يا حتی آنها شرطی نگذاشتند که اگر در جام جهانی به نقطه‌ی دلخواهی برسيم يا نرسيم چه اتفاقی می‌افتد، در آلمان هم با بدشانسی روبرو شديم. بنابراين اتفاقات بعدی برايم روشن شده بود.

* به هر حال مردم نه تنها از نتايج بلکه از عملکرد تيم ناراضی هستند. آنها از دست شما که مربی تيم ملی‌شان بوديد و تصميمات‌تان عصبی شده بودند.

- نمی‌دانم چرا مردم از دست من عصبانی هستند. البته نقش رسانه‌ها را نمی‌توانم ناديده بگيرم. مشکلات ما از يک سال پيش شروع شد. مساله‌ی ناراحتی مردم و رسانه‌ها بازی کردن دايی نبود. از يک سال پيش مرتب به دلايل گوناگون به من فشار می‌آوردند. آنها غير از دايی بازيکنان ديگری را هم نشانه می‌گرفتند. بازيکنانی که دعوت می‌شدند يا دعوت نمی‌شدند.

* نظر شما درباره‌ی دايی چيست؟ فکر می‌کنم در اين شرايط بتوانيد با بی‌طرفی درباره‌ی کاپيتان ايران در جام جهانی قضاوت کنيد.

- من از دايی استفاده می‌کردم چون به شيوه‌ی بازی او احتياج داشتم. علی در نيمه‌ی اول بازی با مکزيک و نود دقيقه‌ی بازی با آنگولا موثر بود و خوب بازی کرد. البته در لحظاتی از جام او هم مثل بعضی از بازيکنان ديگر ضعيف بود.

* هم اکنون به نظر شما شخص دايی يا مديران تيم ملی چه تصميمی درباره‌ی آينده می‌توانند بگيرند. آيا از لحاظ فنی زمان خداحافظی کاپيتان ايران فرا نرسيده است.

- اين تصميم را دايی بايد بگيرد يا هر کس که مربی او می‌شود. اما اگر دايی و گل محمدی از تيم ملی جدا شوند بازيکنان جوان‌تری هستند که استعداد خوبی دارند و در آينده می‌توانند جای آنها را پر کنند.

* ممکن است که شما باز هم در ايران بمانيد؟

- بعد از جام جهانی کسی با من تماس نداشته و ارتباط من با فدراسيون از طريق مترجمم برقرار می‌شود. من شش روز ديگر به ايران برمی‌گردم، قرارداد ما اول اکتبر به پايان می‌رسد و اگر بخواهند می‌توانيم تا آن موقع همکاری کنيم.

* آيا توقع داريد که با پيشنهاد ادامه‌ی همکاری روبرو شويد؟

- خير. احتمالا آنها مربی ديگری را در نظر می‌گيرند تا با کار در مقدماتی جام ملت‌های آسيا تيم ملی را آماده‌ی بازی‌های دور بعد جام جهانی کنند.

* شما بعد از جام جهانی پيشنهادی از تيمی داشته‌ايد؟

- از چند باشگاه پيشنهاد دارم اما، طبق قوانين به دليل اين که تا اول اکتبر با فدراسيون ايران قرارداد دارم نمی‌توانم با طرف ديگری مذاکره کنم. نخست بايد تکليف قرارداد فعلی‌ام مشخص شود.

* با شناختی که از فوتبال ايران پيدا کرديد چه کسی يا چه نوع مربی‌ای می‌تواند برای انتخاب بعدی بهتر باشد؟

- بايد ببينيم استراتژی و سياست فوتبال ايران چگونه است. بايد متوجه شويم مردم چه فوتبالی را می‌خواهند، اگر از من می‌پرسيد می‌گويم بهترين مربی دنيا را انتخاب کنيد. از بين افرادی که بعد از جام جهانی دنبال تيم جديدی هستند. سون گوران اريکسون را بياوريد چرا که نه؟

Comment

• 77 درصد از پاسخگويان نظرسنجي اينترنتي درباره‌ي پخش بازي‌هاي جام جهاني فوتبال 2006 آلمان اعلام كرده اند كه از پخش بازي‌هاي جام جهاني فوتبال آلمان از تلويزيون ايران تا حد «زياد و خيلي زياد» رضايت داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، نمونه مورد بررسي اين نظرسنجي كه در مركز مطالعات و سنجش‌ برنامه‌يي صدا وسيما صورت گرفته، يك هزار و 104 تن بوده است. 35 درصد از شركت‌كنندگان در اين نظرسنجي اينترنتي، ساكن تهران و 65 درصد در ساير شهرها و مناطق ايران سكونت دارند.

براساس جدول ميزان بيننده‌ي هر يك از بازي‌هاي جام جهاني، بازي «ايران - مكزيك» با 93 درصد بيشترين ميزان بيننده و بازي «توگو - كره جنوبي» با 57 درصد كمترين ميزان بيننده را در بين پاسخگويان داشته است.

از لحاظ ميزان بيننده، بازي‌هاي «كارستاريكا- آلمان» (82 درصد)، «كرواسي - برزيل» (78 درصد)، «ساحل عاج - آرژانتين» (76 درصد)، «پرتغال - انگولا» و «غنا و ايتاليا» هر كدام 71 درصد در رتبه‌هاي دوم تا پنجم قرار دارد و پس از آن‌ها، 9 بازي ديگر در رتبه‌هاي بعدي قرار گرفته است.

به گزارش ايسنا، 15درصد از پاسخگويان در حد «كم و خيلي كم» از پخش بازي‌هاي جام جهاني تلويزيون رضايت داشته‌اند و تنها 6 درصد «اصلا» از پخش بازي‌ها راضي نيستند.

همچنين نتايج اين نظرسنجي نشان مي‌دهد كه 74 درصد از پاسخگويان اخبار و اطلاعات مربوط به نتايج بازي‌هاي جام جهاني را از طريق تلويزيون پيگيري كرده‌اند و پس از آن اينترنت (5 درصد) ماهواره (3 درصد) مطبوعات (يك و نيم درصد) دوستان و آشناسان (1 درصد) و راديو ( نيم درصد) ديگر منابع مورد استفاده پاسخگويان بوده است.

بر اساس اين گزارش، 65 و نيم درصد از پاسخگويان اين نظرسنجي تا حد زياد و خيلي زياد و 22 درصد در حد كم و خيلي كم با دعوت از «كارشناسان كارشناس فوتبال» همزمان با پخش مسابقه ابراز علاقه كرده‌اند و 11 درصد هم با دعوت از كارشناس فوتبال همزمان با پخش «اصلا» موافق نيستند.

به گزارش ايسنا، در پايان اين آمار آمده است كه پاسخگويان در زمينه‌ي «دعوت از كارشناس داوري» نيز 57 درصد در حد زياد و خيلي زياد و 28 درصد در حد كم و خيلي كم علاقه داشته‌اند و 13 درصد «اصلا» با اين امر موافق نبوده‌اند.

Comment

• Javier Clemente will be the next selector of Serb. The technician becomes to put to the front of an equipment after being dismissed of the Athletic in the first week of July by disagreements with president Lamikiz. He will travel to Belgrade in the next days to sign the official agreement with the president of the Serbian federation Zoran Terzic. The one that already outside trainer of the Spanish selection assumes the direction of the Serbian bench with immediate goal to take to the equipment until the Eurocopa of 2008 in Austria and Switzerland. For that reason he will receive the number record for the Balkan country of 700,000 euros. Merciful he replaces Ilija Petkovic, that did not obtain that Serbian, that its last competition next to Montenegro lived, it will surpass first stage of the World-wide one in the group C, in which it faced the selections of Argentina, Holland and the Ivory Coast.

Comment

• بازيكن تيم فوتبال استقلال اهواز گفت كه براي راهيابي مجدد به تيم ملي بايد تحت هر شرايطي به دنبال تحميل خود به سرمربي تيم ملي باشد.

محمد علوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: انتخاب قلعه‌نويي انتخابي شايسته است. حضور جوان‌ها براي ايجاد انگيزه‌ در تيم ملي بسيار موثر است اميدوارم كه بتوانم با تلاش‌هاي مستمر جايگاهم را در تيم ملي پيدا كنم.

وي خاطر نشان كرد: وضعيت چندان مناسبي ندارم. مدتي را به استراحت پرداخته بودم. براي اين كه بتوانم به اوج برگردم بايد تمرينات منظمي داشته باشم.

علوي درباره‌ي عملكرد برانكو هم گفت: نبايد از برانكو گلايه داشت. نگراني من درباره‌ي فوتبال ملي بيشتر به مسوولان بازمي‌گردد. اميدوارم در آينده‌ي فوتبال ملي، نگاه‌ها متفاوت با گذشته باشد.

وي تاكيد كرد: شايد حق من نشستن روي نيمكت تيم ملي هم نبود ولي مي‌توانستم از روي سكوهاي تماشاگران بازي‌هاي جام جهاني را ببينم. قطعا سربلندي فوتبال ملي مهم‌تر از هر چيز است و علوي نيز براي رسيدن به اين سربلندي تلاش مي‌كند.

بازيكن تيم استقلال اهواز با اشاره به حضور اين تيم در اردوي بلغارستان خاطر نشان كرد: تيم از نظر آمادگي جسماني در شرايط خوبي است ولي از نظر تاكتيكي تمرينات چنداني نداشته‌ايم. اميدوارم كه بتوانيم نماينده‌ي شايسته‌اي براي ايران باشيم.

Comment

• «المار ماگراموف» مربي «گري كاسپاروف»، قهرمان بزرگ شطرنج جهان به اعضاي تيم ملي شطرنج آقايان و بانوان ايران معرفي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، المار ماگراموف، مربي گري كاسپاروف قهرمان بزرگ شطرنج جهان كه براي اقامت دو هفته‌اي به ايران سفر كرده، عصر ديروز به اعضاي تيم ملي شطرنج زنان و مردان ايران معرفي شد.

با توجه به برنامه‌ريزي صورت گرفته از سوي فدراسيون سه مربي بزرگ دنيا كه در كشورهاي شوروي (سابق) حضور دارند براي آموزش و انجام كارهاي تخصصي ويژه اعضاي تيم ملي در نظر گرفته شد است.

جلسه المار ماگراموف، مربي بزرگ شطرنج دنيا عصر ديروز با حضور هادي كريمي دبير فدراسيون شطرنج، خسرو شيخ هرندي، سرمربي تيم ملي و ديگر اعضاي تيم ملي شطرنج برگزار شد.

تاگراموف در كارنامه خود عناويني همچون مربي قهرمان جهان، گري كاسپاروف و استاد بزرگ زنان نانا بوزسلياني (نايب قهرمان بانوان جهان) و سرمربي باشگاه شطرنج دبي در امارات متحده عربي، قهرمان مشترك شوروي سابق در سال 1991 و نايب قهرمان مسابقات استاد بزرگان جهان و چهار بار قهرماني آذربايجان را دارد.

Comment

• هواداران تيم فوتبال فيورنتينا در اعتراض به حكم دادگاه قضايي ايتاليا، با تظاهرات خود شهر فلورانس را از حالت عادي خارج كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اوايل هفته دادگاه قضايي ايتاليا، در حكمي اعلام كرد كه تيم‌هاي فيورنتينا، لاتزيو و يوونتوس بايد سال آينده در سري B بازي كنند. هواداران فيورنتينا در اعتراض به اين حكم، دوشنبه شب در تظاهراتي ضمن ايجاد هرج و مرج، سيستم ريلي شهر فلورانس را مختل كردند.

حدود چهارصد هوادار فيورنتينا با مسدود كردن شلوغ‌ترين ايستگاه فلورانس، رفت و آمد را تا ساعاتي مختل كردند.

عصر روز گذشته هم نزديك به چهارهزار هوادار فيورنتينا در مركز آموزش فدراسيون فوتبال ايتاليا تظاهرات كردند.

Comment

• سرمربي تيم ملي فوتبال اميد گفت: اميدوارم فدراسيون فوتبال با اجراي برنامه‌هاي من موافقت كند تا بتوانم در فوتبال ايران به فعاليتم ادامه دهم.

رنه سيموئز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پيش از جام جهاني برنامه‌هاي خود را ارايه دادم و قرار بود تا پس از اين رقابت‌ها بازيكنان مورد نظر در اختيار تيم ملي اميد باشند. اكنون سرمربي جديد تيم ملي بزرگسالان انتخاب شده است و بي‌ترديد برنامه‌هاي مخصوص به خود را دارد و در صورتي كه بازيكنان مورد نظر خود در تيم ملي اميد را در اختيار وي قرار دهم از طرح‌ها و برنامه‌هايم دور خواهم شد.

وي افزود: در پايان جلسه‌ي امروز ستاد دوحه قرار شد تا نشست ديگري با مصطفوي دبير فدراسيون فوتبال داشته باشيم تا در اين مورد گفت‌وگو كرده و به بحث و تبادل نظر در مورد چگونگي اجراي طرح من بپردازيم.

سيموئز خاطر نشان كرد: من براي فوتبال ايران ارزش بسياري قائل هستم اما، كارها بايد طبق برنامه‌ريزي به پيش برود و اميدوارم اين همكاري ادامه يابد.

امروز در نشست ستاد بازي‌هاي آسيايي‌ دوحه براي بررسي برنامه‌هاي تيم ملي اميد، رنه سيموئز از تداخل برنامه‌هاي تيم ملي اميد و بزرگسالان در آستانه‌ي بازيهاي آسيايي دوحه انتقاد كرد و گفت كه بازيكنانش را در اختيار تيم بزرگسالان قرار نمي‌دهد.

Comment

• عضو پيشين كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: ما نمي‌توانيم با ساختار كهنه و قديمي 30 سال پيش خود فوتبال نوين امروز را به درستي اداره كنيم.

دكتر محمد خبيري، درباره‌ي ساختار و تشكيلات فدراسيون فوتبال به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: وضعيت و ساختار فدراسيون فوتبال ايران در مقايسه با استانداردهاي بين‌المللي حال حاضر جهان بسيار كهنه و قديمي است. به همين دليل بهره‌دهي اين فدراسيون نيز در مقايسه با ساير فدراسيون‌هاي موجود در كشورهاي جهان بسيار پايين و دور از انتظار است. اين موضوع حاكي از آن است كه ساختار فدراسيون فوتبال ما نيازمند تغييرات اساسي است.

وي ادامه داد: نخستين تغيير در ساختار فدراسيون با تغيير در اساس‌نامه آن حاصل خواهد شد. به نظر نمي‌رسد كه اساس‌نامه كنوني اشراف كاملي بر كل فوتبال ما داشته باشد و به همين دليل لزوم تغييرات در آن احساس مي‌شود.

خبيري تاكيد كرد: در حال حاضر و در اساس‌نامه فدراسيون كميته‌ها و بخش‌هايي كه بايد به صورت مستقل فعاليت كنند شرايط مطلوبي ندارند. همچنين كميته‌هاي فدراسيون نيز كه بايد با حضور صد عضو فعاليت داشته باشد نياز به بازسازي اساسي دارند. كميته‌ي اجرايي بايد هفت الي يازده عضو ثابت و فعال داشته و جلسات اين كميته با حضور متخصصان، افراد باتجربه و زبده بين‌المللي برگزار شود.

وي افزود: اولين قدم براي اصلاح ساختار فدراسيون مي‌تواند فعال كردن در حدود 14 الي 18 كميته تخصصي باشد. اعضاي اين كميته‌ها را متخصصان فني، پيشكسوتان و مديران با سابقه كه در كار خود سرآمد هستند و افراد برجسته فوتبال كشور تشكيل خواهند داد. وظيفه‌ي اصلي و اساسي اين كميته‌ها ساختن تصميمات اصلي فوتبال و كارشناسي مسايل و مشكلات گوناگون است.

دكتر خبيري با اشاره به نحوه انتخاب اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال تصريح كرد: در حال حاضر اعضاي هيات رييسه و يا كميته‌ي اجرايي كه تعداد آنها در حدود 9 الي 11 نفر است به صورت انتصابي برگزيده مي‌شوند. اين شيوه خلاف مقررات بين‌المللي است چرا كه اين اعضا بايد به صورت انتخابي برگزيده شوند. با توجه به اين كه اعضاي هيات رييسه و كميته‌ي اجرايي تصميم‌گيران اجرايي فوتبال هستند بايد شخصيت‌هاي برجسته و كليدي سياسي اقتصادي، فرهنگي و ورزشي باشند.

عضو هيات علمي دانشكده تربيت بدني دانشگاه تهران تاكيد كرد: تصميمات تخصصي فوتبال توسط كميته اجرايي فدراسيون بررسي، تصويب و سرانجام به دبير فدراسيون ابلاغ مي‌شود. پس از آن دبير فدراسيون كه خود بايد خبره فوتبال باشد تمامي تصميمات هيات رييسه را به فدراسيون انتقال مي‌دهد. اين ساختاري است كه اكنون از سوي كشورهاي صاحب فوتبال دنبال شده و امتحان خود را به خوبي پس داده است. اين شيوه اداره فوتبال برخواسته از تجاربي است كه مديران و مسوولان با تجربه فيفا در چندين سال گذشته كسب كرده‌اند.

خبيري به ايسنا گفت: ما نمي‌توانيم با ساختار قديمي 30 سال گذشته خود فوتبال نوين امروز را اداره كنيم. تنها راه پيشرفت ما همگام شدن با اصول نوين فوتبال است و چاره‌اي جز اين نخواهيم داشت. متاسفانه در حال حاضر بسياري از موارد در جاي خودش قرار ندارد و اكثر كارها از روال قانوني و درست خود خارج شده است. اكنون بهترين تصميم آن است كه كميته‌هاي مختلف فدراسيون تشكيل شده تا كارها به روال عادي خود بازگردد. بهترين راه براي اداره فدراسيون در شرايط دشوار و حساس كنوني اعمال مديريت بحران است. تشكيل كميته‌ها و اعضاي آن به صورت موقت مي‌تواند يكي از اين برنامه‌ها باشد.

وي افزود: اكنون ما شاهد آن هستيم كه تمامي فعاليت‌هاي فوتبال در كشور تعطيل شده و تمامي نگاه‌ها به وضعيت تيم ملي معطوف شده است. بدون شك فوتبال ملي بسيار مهم و ارزشمند است ولي برگزاري ليگ، وضعيت باشگاه‌ها و انتخاب داوران نيز اهميت خاص خود را دارد. مسوولان فدراسيون فوتبال مي‌توانند با تشكيل كميته‌هاي فدراسيون به صورت موقت اوضاع را سر و سامان دهند.

عضو سابق كنفدراسيون فوتبال آسيا با اشاره به ضرب‌الاجل فيفا براي فدراسيون فوتبال ايران اظهار داشت: در حدود يك سال است كه فيفا خواستار تغيير اساس‌نامه فدراسيون فوتبال ايران شده است و بايد هر چه سريع‌تر در اين خصوص تلاش كنيم. نبايد زمان را به آساني از دست دهيم چرا كه اين به ضرر ما خواهد بود. بايد برنامه‌ريزي اصولي و كاملي را براي تغيير اساس‌نامه فدراسيون تنظيم كنيم چرا كه در غير اين صورت در روزهاي پاياني تصميمي عجولانه خواهيم گرفت.

خبيري در ادامه به خبرنگار ايسنا گفت: مشكل فوتبال ما افراد نيستند. فوتبال ما از مشكلات ساختاري و زيربنايي رنج مي‌برد واكنون زمان آن فرا رسيده كه يك بازنگري اساسي در ساختار فدراسيون ايجاد كنيم. در هيچ كشور پيشرفته دنيا رييس فدراسيون حرف اول و آخر را نمي‌زند و اين مجمع عمومي است كه صاحب اصلي فوتبال محسوب مي‌شود. اين اعضاي مجمع عمومي هستند كه مطابق با اساس‌نامه تصميم گرفته و مسايل و مشكلات فوتبال را برطرف مي‌سازند.

معاون پژوهشكده تربيت بدني و علوم ورزشي افزود: تصميم‌گيري‌هاي فردي و سليقه‌اي در فوتبال ما ناشي از ساختار كهنه و قديمي فوتبال ماست. روشن است كه يك نفر نمي‌تواند به تنهايي تمامي برنامه‌ريزي‌هاي مربوط به فوتبال را انجام دهد.

وي با اشاره به لزوم تغييرات در مجمع و هيات‌هاي فوتبال در استان‌ها به ايسنا گفت: هيات‌هاي فوتبال ما بايد تقويت شده و بيش از پيش قوام يابد. باشگاه‌هاي تاثيرگذار و سازنده فوتبال ما بايد حق و حقوق‌شان بيشتر در مجمع ديده شود تا بدين ترتيب كساني كه در فوتبال اين كشور حرفي براي گفتن دارند به تصميم‌گيران اصلي تبديل شوند. اين اتفاقي است كه در كشورهايي مانند انگليس و آلمان رخ داده و آنها قدرت را ميان هيات‌ها باشگاهها وبخش‌هاي گوناگون به صورت اصولي تقسيم كرده‌اند. اگر موفق به ايجاد تعادل در تركيب مجمع شويم مي‌توان با اتكا به مشورت جمعي فوتبال را از اين وضعيت نابسامان نجات داد.

اين استاد دانشگاه خاطر نشان كرد: مشكل اساسي فوتبال ما زماني برطرف مي‌شود كه راهكارهاي منطقي و استراتژي مشخصي را براي خود تعريف كنيم. اگر غير از اين عمل كنيم مشكلات ما به صورت زيربنايي حل نخواهد شد و تصميمات ما جنبه‌ي مقطعي پيدا خواهد كرد. فوتبال ما بايد تمام برنامه‌هايش و اهدافش با يكديگر متناسب باشد.

عضو پيشين كنفدراسيون فوتبال آسيا با اشاره به تغييرات مديريتي فدراسيون فوتبال اظهار داشت: در حال حاضر كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز هم دادكان را به عنوان رييس فدراسيون فوتبال ايران مي‌شناسد. همچنين نوآموز و پهلوان نيز به ترتيب نايب رييس و دبير فدراسيون از سوي AFC هستند و اين موضوع به اين دليل است كه هنوز مجمع، مديران جديد را انتخاب نكرده و از اين رو مسوولان AFC آشنايي با مديران جديد ندارند. به همين دليل ممكن است ما در اين خصوص با مشكلاتي روبرو شويم و بايد هرچه سريعتر در اين خصوص تصميم گيري كنيم.

دكتر خبيري در مورد اخطار كنفدراسيون فوتبال آسيا به كشورمان در مورد دخالت دولت در كار فدراسيون به ايسنا گفت: دخالت دولت در كار فدراسيون فوتبال خلاف مقررات است، طبق اساسنامه فيفا دولت مي‌تواند بر عملكرد فدراسيون فوتبال نظارت داشته باشد اما، حق دخالت در كار آن را ندارد و فدراسيون يك واحد مستقل است.

خبيري در پايان خاطر نشان كرد: فيفا دخالت‌هاي كلان دولت در امر ورزش را تشويق مي‌كند اما، هرگز دخالت‌هاي فني دولت در امور جاري فوتبال را نمي‌پذيرد. اگر فدراسيون يك كشوردر اين زمينه به فيفا شكايت كند آنها برخورد جدي با اين مساله خواهند كرد. همانطور كه چندي پيش به دليلي مشابه فدراسيون فوتبال يونان با محروميت روبرو شد.

Comment

Working...
                                X