Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• انتقال رونالدو از رئال مادريد به ميلان ايتاليا غير ممكن به نظر مي‌رسد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه‌ي اسپانيايي Marca درباره‌ي اين نقل و انتقال نوشت:« آدريانو گالياني، نايب رييس باشگاه ميلان در گفت‌وگو با رامون كالدرون رييس باشگاه رئال مادريد براي به خدمت گرفتن مهاجم برزيلي بيست و دو ميليون يورو پيشنهاد داد.

اين در حالي است كه كهكشاني‌ها درخواست سي ميليون و البته به خدمت گرفتن كاكا بازي‌ساز برزيلي براي سال آينده را مطرح مي‌كنند. سران ميلان با اين درخواست مخالف هستند.»

گالياني درباره‌ي كاكا گفت:« كاكا فروشي نيست.»

به نظر مي‌رسد با اين شرايط گفت‌وگوهاي سران دو باشگاه به جايي نرسد. كالدرون گفت كه سران رئال قصد دارند ابتدا در مورد رونالدو و آينده‌اش با خود او گفت‌وگو كنند.

رونالدو پيش از اين بارها از علاقه‌مندي‌اش براي بازگشت به ايتاليا گفته بود.

Comment

• شنبه شب، رقابت‌هاي فصل جديد فوتبال اسپانيا (لاليگا) شروع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نخستين ديدار فصل جديد تيم‌هاي والنسيا و رئال بتيس به ديدار هم خواهند رفت.

يكشنبه, در ادامه اين رقابت‌ها رئال مادريد ميزبان ويارئال خواهد بود.

بارسلونا قهرمان فصل گذشته اين رقابت‌ها, دوشنبه ميهمان سلتاويگو خواهد بود.

برنامه‌ي ديدارهاي هفته نخست لاليگا؛

شنبه 26 آگوست: والنسيا ـ رئال بتيس

يكشنبه 27 آگوست:

دپورتيو لاكرونيا ـ رئال ساراگوسا

دكراتيوو ـ مايوركا

رئال مادريد ـ ويارئال

ريسينگ سانتاندر ـ آتلتيكو مادريد

اوساسونا ـ ختافه

اسپانيول ـ خيمناستيك تاراگونا

آتلتيك بيلبائو ـ رئال سوسيه‌داد

دوشنبه 28 آگوست:

سلتاويگو ـ بارسلونا

سه‌شنبه 29 آگوست:

سويا ـ لوانته

رقابت‌هاي ليگ برتر انگلستان هم عصر شنبه با ديدار ليورپول ـ وستهام يونايتد وارد هفته‌ي سوم خود مي‌شود.

منچستر يونايتد عصر يكشنبه ميهمان واتفورد است، چلسي هم در همين روز ميهمان بلكبرن خواهد بود.

برنامه هفته سوم ليگ برتر انگلستان:

شنبه 26 آگوست؛

ليورپول ـ وستهام يونايتد

چارلتون آتلتيك ـ بولتون

فولام ـ شفيلد يونايتد

تاتنهام ـ اورتون

واتفورد ـ منچستر يونايتد

ويگان ـ ريدينگ

منچستر سيتي ـ آرسنال

يكشنبه 27 آگوست:

آستون ويلا ـ نيوكاسل

بلبكبرن ـ چلسي

دوشنبه 28 آگوست:

ميدلزبورو ـ پورتسموث

در جدول رقابت‌هاي فوتبال ليگ برتر منچستر يونايتد با 6 امتياز صدرنشين است.

Comment

• اومبرتو گانديني، يكي از سران ميلان باور دارد نماينده‌ي ايتاليا براي رسيدن به جمع شانزده تيم پاياني اين رقابت‌ها كار دشواري پيش رو ندارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پنجشنبه گذشته قرعه‌كشي مرحله گروهي رقابت‌ها برگزار شد و ميلان با ليل، آئك و اندرلشت همگروه شد.

گانديني درباره‌ي شرايط يكي از متهمان اصلي پرونده‌ي رسوايي در اين باره گفت:« انتظار قرعه دشواري را داشتم. البته نمي‌توان اكنون اظهار نظر كرد. ليل و آئك از مرحله مقدماتي بالا آمده‌اند. اندرلشت هم نماينده‌ي فوتبال بلژيك است كه در سطح بالاي فوتبال اروپا قرار ندارند. ميلان بايد با انگيزه و شدت بيشتري بازي كند. اما، مطمئن هستم كه مي‌توانيم تمام اين راه را تا پايان برويم.»

Comment

• جمعه، سويا در ديدار سوپر جام اروپا در موناكو، ناباورانه بارسلونا قهرمان فصل گذشته‌ي ليگ قهرمانان اروپا را سه بر صفر شكست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سويا، قهرمان يوفا در ديدار سنتي قاره توانست با نمايش هجومي و عالي بارسلونا را به زانو درآورد.

رناتو (7)، فردريك كانوت (45)، انزو مارسكا (90 - پنالتي) گل‌هاي سويا را در نبرد تمام اسپانيايي به ثمر رساندند.

خوآنده راموس، سرمربي سويا در پايان بازي گفت:« نمي‌توانستيم بيشتر از اين خوشحال شويم. اين پيروزي براي اعتماد به نفس ما عالي بود و نشانه‌ي خوبي براي آينده است. ما گروهي باانگيزه‌ي بسيار داريم. بازيكنان از تمام توانشان استفاده كردند.

فصل گذشته، سويا، ميدلزبورو را در ديدار پاياني جام يوفا چهار بر صفر شكست داد تا پس از پنجاه و هشت سال به نخستين افتخار تاريخش برسد.

دانيل آلوس، مدافع سويا كه از بهترين‌هاي تيمش بود گفت:« تيم ناباورانه تلاش كرد. مي‌دانستيم كه تيمي با كيفيت بالا داريم. نشان داديم كه چگونه مي‌توان يك بازي را كنترل كرد و پيروز شد و جام ديگري را براي باشگاه به دست آورد.

رونالدينيو و يارانش تماشاگران را با حركاتشان به وجد آوردند؛ اما, بارسلونا برابر دروازه‌ي حريف بي‌دقت و آشفته بود.

با اين حساب نوار پيروزي‌هاي بارسلونا در شروع رقابت‌هاي اين فصل (پيروزي برابر اسپانيول در ديدار سوپر جام اسپانيا و پيروزي چهار بر صفر برابر بايرن مونيخ در جام گامپر) ادامه پيدا نكرد.

فرانك رايكارد، سرمربي بارسلونا در پايان اين شكست تلخ به خبرنگاران گفت:« بسيار نااميد شدم كه نتوانستيم سويا كه تيمي با سازماندهي بسيار خوب است, شكست دهيم. آنها توانستند بازي خودشان را به نمايش بگذارند و ما نتوانستيم خودمان باشيم. دليلش آن نبود كه نمي‌خواستيم، بلكه دفاع محكم برابر ما قرار داشت. از دست دادن چنين بازي‌هايي خوب نيست. بايد درباره‌ي اتفاق‌هايي كه امشب رخ داد با دقت فكر كنيم و به كارمان بازگرديم.» 18 هزار و 500 تماشاگر اسپانيايي جو بي‌نظيري را در ورزشگاه فرانسوي به وجود آوردند كه البته هواداران بارسلونا با سرخوردگي به اسپانيا بازگشتند.»

Comment

• كميته فني فدراسيون كشتي اسامي ملي‌پوشان كشتي آزاد ايران را براي شركت در رقابت‌هاي جهاني چين اعلام كرد.

اعضاي اين كميته عصر روز شنبه در محل فدراسيون كشتي تشكيل دادند و در پايان نفرات زير را براي شركت در رقابت‌هاي جهاني چين برگزيدند.

وزن ‪ ۵۵‬كيلوگرم : تقي داداشي
            وزن ‪ ۶۰‬كيلوگرم : مراد محمدي
            وزن ‪ ۶۶‬كيلوگرم : مسعود مصطفي جوكار
            وزن ‪ ۷۴‬كيلوگرم : مهدي حاجي‌زاده ، علي اصغر بذري
            وزن ‪ ۸۴‬كيلوگرم : رضا يزداني
            وزن ‪ ۹۶‬كيلوگرم : عليرضا حيدري
            وزن ‪ ۱۲۰‬كيلوگرم : فردين معصومي ، عليرضا رضايي
            اعضاي كميته فني در خصوص اوزان ‪ ۷۴‬و ‪ ۱۲۰‬كيلوگرم تصميم گرفتند تا كشتي‌گيران اعزامي به مسابقات جهاني چين را پس از بررسي نهايي و سنجش آمادگي مشخص كنند.

همچنين منصور برزگر به عنوان مدير تيم‌هاي ملي ، امير توكليان ، غلامرضا محمدي ، تقي اكبرنژاد و عزيز واگذاري به عنوان مربي ، دكتر علي اكبرنژاد مربي بدنساز ، دكتر امير ساسان پزشك تيم و محمود اسماعيل‌پور به عنوان مربي سازنده تيم ملي كشتي آزاد ايران را در مسابقات جهاني چين همراهي خواهند كرد.

Comment

• فصل جديد مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاه‌هاي اسپانيا با پيروزي تيم والنسيا مقابل تيم رئال بتيس آغاز شد.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، در اين ديدار كه شنبه‌شب در زمين تيم والنسيا برگزار شد ، اين تيم با نتيجه ‪ ۲‬بر يك حريف خود را شكست داد.

مورينتس در دقيقه ‪ ۳۲‬و آلبيول ‪ ۶۱‬دو بار دروازه تيم بتيس را باز كردند و ژيسكو يكي از گل‌هاي خورده تيم بتيس را جبران كرد.

از اين ديدار بيش از ‪ ۵۰‬هزار تماشاگر ديدن كردند.

ديگر ديدارهاي هفته اول مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاه‌هاي اسپانيا در روزهاي يكشنبه و دوشنبه برگزار مي‌شود.

Comment

• وحيد شمسايي و محسن زارع دو بازيكن باسابقه‌ي تيم ملي فوتسال ايران از بازي‌هاي ملي كناره‌گيري كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر شنبه نخستين روز از مرحله‌ي جديد تمرين‌هاي تيم ملي فوتسال براي كسب آمادگي به منظور حضور در رقابت‌هاي قهرماني آسيا برگزار شد و در پايان اين تمرين، وحيد شمسايي بهترين گلزن فوتسال آسيا و محسن زارع بازيكن قديمي تيم ملي داخل سالن ايران به دليل آن‌چه آن را شرايط نامساعد روحي خواندند، به طور موقت از بازي‌هاي ملي كناره‌گيري كردند.

وحيد شمسايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با تاييد اين خبر گفت: «شرايط مساعد روحي را براي همراهي تيم ملي نداشتم. به همين دليل در پايان تمرين با حسين شمس، سرمربي تيم ملي فوتسال گفت و گو كردم و براي او شرايطم را توضيح دادم. من يكي از حاميان بزرگ تيم ملي هستم و براي اين تيم در تمامي مسابقات آرزوي موفقيت مي‌كنم.»

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي هميشه از بازي‌هاي ملي خداحافظي كرده‌است؟ گفت:«خير، اين‌گونه نيست و هر زمان كه شرايط روحي‌ام به وضعيت مناسب برسد، با دعوت كادر فني به تيم ملي بازخواهم گشت.»

گفتني است، حدود 15 روز پيش درگيري لفظي بين وحيد شمسايي و حسين شمس در مطبوعات ايجاد شده بود.

Comment

• تيم ملي فوتبال ايران پس از هفت قهرماني و يك نايب قهرماني در آسيا، از شنبه براي نهمين دوره‌ي رقابت‌هاي فوتسال آسيا تمريناتش را شروع كرد. تيم ملي فوتسال با سي و پنج بازيكن تمرينات خود را آغاز كرد اما، در پايان نخستين جلسه‌ي تمرين، اين تعداد به سي و سه نفر كاهش پيدا كرد و اين به دليل كناره‌گيري وحيد شمسايي و محسن زارع از تيم ملي بود. دوره‌ي عجيبي است، روزي تيم ملي، بازيكنان را انتخاب مي‌كرد اما، اين روزها بازيكنان تيم ملي را. ديگر بازيكنان شب قبل از اعلام فهرست، كابوس دعوت نشدنشان به تيم ملي را نمي‌بينند.

وحيد شمسايي پس از آن كه با تيم ملي به قهرماني‌هاي زيادي در آسيا رسيد و به عنوان بهترين گلزن قاره تبديل شد، هم اكنون نيز با پنج گل كمتر نسبت به نفر اول، دومين گلزن برتر جهان است، او شنبه پس از پايان تمرين به طور ناگهاني اعلام كرد كه به طور موقت از تيم ملي كنار رفته است.

شمسايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به پرسش‌هايي كه پس از اعلام كناره‌گيري موقتش مطرح شده بود، پاسخ داد:

* واقعا از تيم ملي خداحافظي كردي؟

- خداحافظي كه نه. تنها به شمس گفتم كه به دليل نامساعد بودن شرايط روحي‌ام، قصد دور بودن از تيم ملي را دارم. من وضعيت روحي مناسبي ندارم و به استراحت نياز دارم.

* محسن زارع هم وضعيت تو را داشت؟

- او هم از تيم ملي به طور موقت كنار رفت. دليلش را نمي‌دانم. از خودش بپرسيد.

* آيا تنها شرايط نامناسب روحي، دليل اصلي كنار رفتن تو از تيم ملي است. مشكل با حسين شمس در اين مساله دخيل نبود؟

- خير اصلا چنين چيزي نيست. شمس مربي با سابقه و موفقي است. او پيشينه‌ي موفقي داشته و اطمينان دارم كه او با تيم ملي موفق مي‌شود. تيم ايران براي قهرماني در آسيا بسته شده است.

* با حسين شمس مشكل نداري؟

- من و او هيچ مشكلي با هم نداريم. من در نخستين دوره‌ي حضورم در تيم ملي با حسين شمس و عباس ترابيان قهرمان آسيا شدم. حتي او ديروز به من گفت كه با كناره‌گيري‌ات موافق نيستم و تو بايد به تيم ملي برگردي چرا كه تو سرباز تيم ملي هستي اما، من نه به دليل تغيير و تحولات در كميته‌ي فوتسال و كادر فني، بلكه به دليل شرايط نامناسب روحي، اين تصميم را گرفتم.

* جدا شدن دايي و شمسايي از تيم ملي فوتبال و فوتسال، پس از تغيير و تحولات در فدراسيون. آيا ميان اين دو رابطه‌اي وجود دارد؟

- دايي بزرگ فوتبال ايران است. او اسطوره بوده و خواهد بود. من نمي‌خواهم كه خودم را با او مقايسه كنم. اما، همانطور كه گفتم، دليل كناره‌گيري موقت‌ من، تغيير و تحولات در فدراسيون نبود. من با كميته‌ي فوتسال و اعضاي آن رفاقت دارم. شايد تا چند روز پيش كدورتي بين من و حسين شمس وجود داشت اما، با درايت ترابيان اين ذهنيت پاك شد و هر دو طرف متقاعد شديم كه تعدادي آدم‌هاي سودجو قصد خراب كردن رابطه‌ي ما را داشتند.

* فكر مي‌كني كه تصميم درستي گرفتي؟

- تصميمم را به دليل پايبندي‌ام به يك سري عقايد گرفتم. اميدوارم كه تصميم درستي باشد.

* اينطور كه معلوم است، ديگر تو را با پيراهن تيم ملي نمي‌بينيم؟

- چرا، مي‌آيم و دوباره مثل يك سرباز در خدمت تيم ملي خواهم بود.

Comment

• در آخرين روز از هشتمين دوره‌ي مسابقات كاراته‌ي جوانان و اميد قهرماني آسيا در سنگاپور، كاراته‌كاهاي اميد كشورمان به 2 مدال طلا و يك نقره در كوميته‌ي انفرادي دست يافتند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه اين مسابقات و در قسمت كوميته‌ي انفرادي، حبيب حاتمي نماينده‌ي وزن 55 ـ كيلوگرم كشورمان با پيروزي برابر حريفي از اندونزي مدال طلاي اين وزن را بر گردن آويخت.

در وزن 80 ـ كيلوگرم نيز حامد اميري نسب در ديدار فينال به مصاف كاراته‌كايي از ژاپن رفت كه در نهايت با پيروزي بر اين حريف قدرتمند به مدال طلاي اين وزن دست يافت.

علي جعفر قلي‌زاده، ملي‌پوش وزن 80+ كيلوگرم كشورمان نيز با قبول شكست برابر حريفي از قزاقستان به مدال نقره دست يافت.

بر اين اساس تيم ملي كاراته اميد كشورمان با كسب 2 مدال طلا، يك نقره و 2 برنز مسابقات كوميته انفرادي را به پايان رساند.

در قسمت كوميته‌ي تيمي نيز ايران پس از پيروزي سه بر يك مقابل ژاپن و پشت سر گذاشتن تيم سنگاپور دقايقي پيش به مصاف كويت رفت كه اين ديدار به دليل اعتراض كويتي‌ها به تركيب تيم ملي ايران واستفاده غير مجاز از كاراته‌كاها در كوميته تيمي پس از لحظاتي لغو شد و در نهايت بر اساس راي داوران و ناظران داوري، تيم ايران بازنده اعلام و از دور مسابقات حذف شد.

اعتراض كويتي‌ها به اين دليل بود كه تيم ملي ايران در كوميته تيمي از كاراته‌كاهايي استفاده كرده بود كه در كوميته انفرادي در اين مسابقات شركت نكرده بودند و اين بر خلاف قوانين مصوب فدراسيون جهاني است.

Comment

• كارشناس فوتبال و مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا باور دارد كه تيم ايران براي موفقيت در برابر كره‌ي جنوبي نياز به اتخاذ تدابير جديدي در خط حمله و دفاع است.

مرتضي محصص در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تحليل ديدار تيم‌هاي ايران و كره‌ي جنوبي اظهار كرد: بي‌ترديد با توجه به نتيجه‌ي ديدار برابر سوريه، چاره‌اي به جز كسب موفقيت در ديدار با كره‌ي جنوبي نداريم، به همين دليل بايد روشي را انتخاب كنيم كه براي رسيدن به برتري در اين ديدار به ما كمك كند.

وي افزود: ابتدا بايد مشخص شود كه براي رسيدن به اين هدف چه نفراتي را در اختيار داريم، آيا به تمامي لژيونرها فرصت بازي مي‌دهيم يا تكيه‌ي تيم بر روي نفرات جديد است؟

محصص خاطر نشان كرد: در صورتي كه تمامي لژيونرها حاضر باشند، شرايط مناسب است البته عدم هماهنگي آنها با ساير بازيكنان كمي مشكل ساز مي‌شود چرا كه پيش از اين لژيونرها به تيمي اضافه مي‌شدند كه 4 سال در كنار بازيكنان اين تيم بازي كرده و با روش آنها آشنايي داشتند اما، اكنون تيم ايران بازيكناني دارد كه به تازگي وارد تيم ملي شده‌اند و قرار است در قالب يك تيم كنار يكديگر كار كنند.

محصص يادآور شد: تصور مي‌كنم در صورتي كه تيم ايران 80 تا 85 درصد استخوان بندي جام جهاني را داشت، مي‌توانست موفق‌تر باشد اما، با توجه به تغييرات صورت گرفته تيم ايران اكنون به ايده‌هاي تازه نياز دارد.

وي افزود: دو مهاجم ما در ديدار برابر سوريه نشان دادند كه صاحب هماهنگي و همفكري نيستند، در خط حمله يكي از مهاجمان وظيفه‌ي حركت و فضاسازي را بر عهده دارد اما، عنايتي و خطيبي اين هماهنگي را نداشتند.

محصص تصريح كرد: براي بازي با كره تيم ايران هاشميان و مجيدي را نيز در اختيار دارد اما، نكته‌ي مهم آن است كه تيم ايران در اين بازي مهم نياز دارد تا بهترين‌ها و نامدارترين‌ها را به ميدان بفرستد.

وي افزود: طي چند سال اخير 3 سفر به كره‌ي جنوبي داشتم و تا حدود زيادي از اين تيم شناخت دارم، آنها تيم ضعيفي نيستند اما، يكي از ويژگي‌هاي مهم كره جنوبي اين است كه از بازيكنان آماده استفاده مي‌كند نه بازيكنان صاحب نام. تيم ايران نيز بايد همين گونه عمل كند و بهترين‌هايش را در روز بازي با كره روانه‌ي ميدان كند.

محصص ادامه داد: تيم ايران در بازي با امارات و سوريه از روش شناور 2-5-3 و 2-4-4 بازي كرد اما، مشكل زماني بود كه تيم ما در ميان اين دو روش گرفتار مي‌شد و نكته‌ي ديگر اين است كه آيا تيم ايران مي‌تواند در ديدار برابر تيم پرسرعت كره‌ي جنوبي انعطاف لازم را در اين روش ايجاد كند.

مدرس كنفدراسيون فوتبال آسيا اعتقاد دارد تيم ايران در سمت راست نياز به بازنگري دارد و در اين مورد به ايسنا گفت: مهدوي‌كيا مي‌تواند در پست دفاع راست، همان پستي كه در هامبورگ بازي مي‌كند، قرار بگيرد و با سرعت بالا در دفاع و حمله شركت كند، بي‌ترديد در جلوي اين بازيكن رجب‌زاده نمي‌تواند گزينه‌ي مناسبي باشد چرا كه وي ميل تهاجم به عمق را دارد و كناره‌ها را خالي مي‌گذارد، شايد كعبي در جلوي مهدوي‌كيا گزينه‌ي مناسبي باشد.

وي افزود: در سمت چپ مشكل سنتي تيم ايران همچنان پابرجا است، در جايي كه كره جنوبي از بازيكناني چون لي چون سون و پارك جي سونگ سود مي‌برد، تيم ايران بايد علاوه بر تقويت سمت راست، فكري براي جناح چپ داشته باشد.

محصص تصريح كرد: استفاده از نصرتي در سمت چپ ريسك بزرگي است و اكنون كه بازيكناني چون زندي و زارع نيز حذف شده‌اند نمي‌توان گزينه‌اي مطمئني را انتخاب كرد.

وي در پايان به ايسنا گفت: در صورتي كه تيم ايران در ديدار برابر كره‌ي جنوبي بدون ترس و با استفاده از آماده‌ترين بازيكنان به ميدان رود شانس موفقيت وجود دارد اما، اگر شرايط نسبت به بازي امارات و سوريه تغيير نكند، شانسي برابر كره‌ي جنوبي نخواهيم داشت.

Comment

• بازيكن مياني تيم ملي فوتبال گفت: براي كسب سه امتياز به كره‌ي جنوبي مي‌رويم.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، اظهار كرد: براي انجام يك بازي سخت عازم كره‌ي جنوبي مي‌شويم اما، با وجود تمامي دشواري‌ها به سه امتياز اين ديدار نياز داريم و براي پيروزي به كره مي‌رويم.

وي افزود: كره جنوبي تركيب جام جهاني‌اش را تا اندازه زيادي حفظ كرده و بي‌ترديد در خانه‌ي خود آماده كسب پيروزي است اما، تصور مي‌كنم اين بار نيز ايران كه در وضعيت حساسي قرار دارد معادلات را بر هم بزند و حريف را در زمينش متوقف كند.

نيكبخت واحدي دو سال پيش زماني كه ايران در ديدار حساس با اردن نياز به پيروزي داشت با گلزني خود زمينه‌ساز پيروزي ايران در ديدار امان شد اما، وي باور دارد كه اكنون شرايط متفاوت است‌: «شايد اوضاع از نظر ظاهري مانند دو سال پيش باشد اما، كره را نمي‌توان با اردن مقايسه كرد، بي‌ترديد كره‌ي جنوبي با قدرت و با اتكا به تماشاگرانش روز سختي را براي ما رقم مي‌زند اما، تصور مي‌كنم در اين بازي تك فرصت‌ها سرنوشت بازي را تعيين كند و به خصوص اگر بتوانيم گل نخست را به ثمر برسانيم تا اندازه‌ي زيادي شرايط را به نفع خود تغيير مي‌دهيم.»

نيكبخت واحدي در مورد ديدار تداركاتي برابر نيروي زميني نيز گفت: در هر صورت هر ديدار تداركاتي مي‌تواند به هماهنگي بيشتر تيم كمك كند و با توجه به فرصت كوتاه ميان ديدارهايمان، بازي با نيروي زميني براي افزايش هماهنگي و شناخت بيشتر نفرات مفيد بود.

نيكبخت واحدي همچنين با رد هر گونه درگيري با ايمان مبعلي در جريان اين ديدار گفت: هر روز شايعه‌اي مطرح مي‌شود، يك روز با سرمربي و روز ديگر با مبعلي اختلاف دارم اما، اين‌ها واقعيت ندارد و من اسير حاشيه‌ها نمي‌شوم.

Comment

• فردا (دوشنبه) دو بازيكن از تيم ملي فوتسال خط خواهند خورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران‌ (ايسنا)، شنبه نخستين روز از مرحله‌ي جديد تمرينات تيم ملي فوتسال با حضور سي و پنج بازيكن آغاز شد و اين مرحله فردا (دوشنبه) با كنار گذاشته شدن دو بازيكن از سوي كادر فني و كاهش بازيكنان حاضر در اردو به بيست و پنج بازيكن به پايان خواهد رسيد.

مرحله‌ي جديد تمرينات تيم ملي هم از يازدهم شهريور به مدت شانزده روز برگزار خواهد شد و در پايان اين دور، بيست بازيكن از ميان بازيكنان حاضر در اردو غربال خواهند شد.

ششم آبان تا چهارم دي، مرحله‌ي پيش از سفر تيم ملي به اسپانيا با دعوت از بيست بازيكن برگزار مي‌شود و پس از آن تيم ملي با چهارده بازيكن براي انجام ديدار دوستانه برابر اسپانيا راهي اين كشور مي‌شود.

پس از پايان ليگ برتر، تمامي فعاليت‌ها در فوتسال كشورمان تعطيل مي‌شود و بازيكنان به استراحت هجده روزه اجباري مي‌روند. سپس بيست و هشتم بهمن تا بيست و سوم اسفند، تمرينات تيم ملي پيگيري مي‌شود و در اين مدت تيم ملي ديدارهاي دوستانه‌اي را برگزار مي‌كند.

مسوولان فوتسال فدراسيون در حال رايزني با تيم‌هاي بزرگ جهان از جمله برزيل،‌ايتاليا، پرتغال و ... هستند.

تيم ملي فوتسال ايران براي حضور در نهمين دوره‌ي مسابقات قهرماني فوتسال آسيا، بيست و هفتم ارديبهشت سال آينده تهران را به مقصد توكيو ترك خواهد كرد.

Comment

• مهرداد اولادي در ديدار تداركاتي روز شنبه‌ي تيم ملي برابر نيروي زميني درخشيد و دو گل به ثمر رساند، اولادي در روزي كه منجر به پيروزي تيم ملي شد با عقد قرارداد با پرسپوليس خبرسازترين چهره‌ي روز پاياني نقل و انتقالات ليگ ششم شد.

مهرداد اولادي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد ديدار برابر نيروي زميني اظهار كرد: مدت‌ها بود كه از تمرينات تيم ملي به دور بودم و پس از دعوت شدن و چند روزي كه در تمرينات بودم، شوق و احساس خاصي را در من ايجاد كرد، به گونه‌اي كه سرشار از انگيزه بودم و خوشبختانه در ديدار برابر نيروي زميني توانستم به نتيجه‌ي زحماتم برسم.

وي افزود: در نيمه‌ي دوم بازي، قلعه‌نويي به نفرات تيم اميد فرصت بازي داد و تصور مي‌كنم تا حدود زيادي از اين آزمايش سربلند بيرون آمديم، در هر صورت گلزني من نيز حاصل همكاري ساير بازيكنان تيم بود.

اولادي اكنون مي‌تواند بر روي حضور در فهرست منتخبين سرمربي تيم ايران به منظور ديدار مقابل كره‌ي جنوبي حساب كند.

وي در اين مورد گفت: تابع نظر كادر فني هستم، البته مدت زيادي نيست كه در تمرينات شركت كرده‌ام در صورتي كه همراه تيم بروم با تمام قوا در خدمت ايران هستم و در غير اين صورت، براي موفقيت ايران دعا مي‌كنم.

اولادي در مورد ديدار ايران و كره‌ي جنوبي افزود: تا آنجا كه مي‌دانم كره‌ي جنوبي بيشتر بازيكنان حاضر در جام جهاني آلمان را در اختيار دارد و تيم قدرتمندي است، بي‌ترديد بازي كردن مقابل اين تيم در كره با توجه به تماشاگراني كه در اختيار دارد، كار چندان آساني نيست اما، در مدت كوتاهي كه در اردو بودم با انگيزه و تواني كه در ميان بازيكنان ديدم موفقيت ايران چندان دور از دسترس نيست.

وي افزود: بي‌ترديد با اضافه شدن لژيونرها شرايط تيم ملي بهتر مي‌شود چرا كه با حضور آنها قدرت تيم ما با كره جنوبي برابري مي‌كند و مي‌توانيم تيم پيروز ميدان باشيم.

اما، حضور چند روزه‌ي اولادي در تهران و به دنبال آن مطرح شدن بحث خدمت وظيفه‌ي اين بازيكن موجب شد تا بازيكن الشباب امارات با وجود قرارداد دو ساله با اين باشگاه به عضويت تيم پرسپوليس درآيد.

اولادي در اين مورد به خبرنگار ايسنا گفت: نمي‌دانم چه مشكلي وجود داشت كه من با وجود دانشجو بودن نتوانستم مجوز خروج از كشور را به دست آورم، در هر صورت از آنجا كه زمينه‌ي رفتن من به امارات فراهم نشد و از طرفي فصل نقل و انتقالات نيز شنبه پايان مي‌يافت، با قراردادي يك ساله به پرسپوليس پيوستم و اميدوارم بتوانم براي اين تيم مفيد باشم.

وي افزود: من بازيكن پرسپوليس بودم و طرفداران اين تيم را دوست دارم، ضمن آن كه حضور دنيزلي نيز بسيار مهم است و كار كردن با اين مربي بزرگ برايم مفيد خواهد بود.

اولادي خاطر نشان كرد: هنوز نمي‌دانم كه آيا با شروع كلاس‌هايم و اين موضوع كه به طور رسمي و به عنوان دانشجو بر سر كلاس حاضر شوم مي‌تواند مشكل خروج از كشورم را حل نمايد يا خير اما، قراردادم با پرسپوليس مشروط است و در صورتي كه امكان سفرم به امارات فراهم شود به الشباب مي‌روم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا مسوولان باشگاه الشباب به وي اجازه‌ي بازي در پرسپوليس را مي‌دهند يا خير، پاسخ داد: اين تنها راه پيش روي من بود اما، قرار است تا مسوولين پرسپوليس با الشباب مذاكره كنند و اميدوارم اماراتي‌ها به اين كار رضايت دهند، من در فصل گذشته تمامي تلاشم را براي الشباب انجام دادم و مسوولين اين تيم نيز از من رضايت داشتند و اميدوارم شرايط جديد نيز با تفاهم پايان يابد.

Comment

• مهاجم تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: با توجه به تساوي مقابل سوريه، كسب حداقل يك امتياز از كره مي‌تواند تنها راه نجات تيم ملي در اين شرايط حساس باشد.

مهدي رجب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تنها مشكل كنوني تيم ملي عدم حضور لژيونرها و كامل نبودن تيم در هنگام تمرينات است. به هر حال حضور نداشتن تعداد زيادي از بازيكنان در اردوي تيم ملي موجب ناهماهنگي در برنامه‌ريزي و همچنين در هنگام مسابقه خواهد شد.

وي ادامه داد: به هر صورت با پيوستن لژيونرها به تيم، تمرينات شكل جدي‌تري به خود گرفته و دست مربيان نيز براي مشخص كردن تركيب اصلي و نحوه رويارويي با حريف بازتر خواهد شد.

رجب‌زاده تصريح كرد: پس از تساوي با سوريه در تهران ملي‌پوشان انگيزه بسيار زيادي دارند تا با درخشش در ديدار برابر كره راه صعود به جام ملت‌هاي آسيا را هموار سازند. امتياز اين ديدار براي ما بسيار حياتي است و براي رسيدن به اين هدف خود نبايد از هيچ تلاشي فروگذار كنيم.

مهاجم ملي‌پوش ذوب‌آهن افزود: كره تيم قدرتمند و هماهنگي است و در جام جهاني نيز يكي از بهترين نمايندگان آسيا بود. با اين وجود كره تيم بدون اشكالي نيست و با شناختي كه مربيان از نقاط ضعف اين تيم به دست آورده‌اند به كسب امتياز بسيار خوشبين هستيم. ما بايد با دوندگي‌هاي فراوان خود و تحت فشار قرار دادن بازيكنان حريف مانع از بازيسازي و طراحي حملات سرعتي آنها شويم.

رجب‌زاده با اشاره به تغيير و تحولات بوجود آمده در تركيب تيم ملي به ايسنا گفت: تيم ملي بازي به بازي بهتر و هماهنگ‌تر مي‌شود و ما در بازي با كره اين موضوع را به اثبات خواهيم رساند. نبايد انتظار داشت كه با اين تحول اساسي در يك يا دو ماه تيمي منسجم و بي‌عيب و نقص تشكيل شود. به هر حال يك مربي براي جا انداختن سيستم مورد نظر خود احتياج به زمان دارد و منتقدان بايد اين فرصت را در اختيار كادر فني جديد تيم ملي بگذارند.

Comment

• كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال، رضايت‌نامه‌ي صادر شده از سوي باشگاه پرسپوليس براي محمد پروين را باطل كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آن كه محمد پروين از سوي آري هان، سرمربي پيشين پرسپوليس كنار گذاشته شد، وي در مذاكره با مسوولان اين باشگاه رضايتنامه‌اش را براي جدايي از اين تيم دريافت كرد؛ اما، جدايي آري هان از پرسپوليس شرايطي را ايجاد كرد تا پسر بازيكن و مربي اسبق پرسپوليس دوباره به اين تيم بازگردد.

محمد پروين كه طي دادخواستي به كميته‌ي انضباطي، خواستار ابطال رضايت نامه‌اش شده بود، روز شنبه (ديروز) با حضور در محل كميته‌ي انضباطي دلايل خود براي طرح اين درخواست را تشريح كرد و كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال نيز رضايت‌نامه‌ي وي را باطل اعلام كرد.

عبدالرحمن شاه حسيني، رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال دراين باره به ايسنا گفت: ظاهرا محمد پروين با مسوولان باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده است و خواهان حضور در اين باشگاه است.

وي افزود: كميته‌ي انضباطي بر اساس توافق انجام شده بين پرسپوليس و پروين، رضايتنامه‌ي اين بازيكن را باطل اعلام كرد تا احتمال همكاري دوباره طرفين فراهم شود.

مصطفي شهبازي، دبير هيات فوتبال استان تهران نيز در اين باره به ايسنا گفت: محمد پروين تاكنون مراجعه‌اي براي ثبت قرارداد جديد خود باتيم پرسپوليس نداشته است؛ اما، به دليل اين كه وي براي تيم جوانان پرسپوليس قرارداد خواهد بست، امكان ثبت اين قرارداد تا اواخر مهر ماه سال جاري وجود دارد.

وي تصريح كرد: محمد پروين با ثبت قرارداد در تيم جوانان پرسپوليس و با توجه به آيين نامه‌ي موجود، مي‌تواند در تيم بزرگسالان پرسپوليس بازي كند و هيچ مشكلي نيز دراين خصوص وجود نخواهد داشت.

Comment

Working...
                                X