Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• براي رسيدن به شرايط ايده آل تيمي* و رسيدن بازيكنان به بالاترين درصد آمادگي، تطعيلي ليگ مي*تواند كمك بزرگي به ما بكند.

كريم ملاحي - مدير عامل باشگاه تراكتور سازي تبريز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، با اعلام اين مطلب افزود: تراكتور سازي پس از تعطيلي چهار روزه تمرينات خود را از روز شنبه هشتم مهر ماه زير نظر كادر فني به صورت فشرده آغاز كرده است.

وي گفت: در مدت تعطيلي ليگ، برنامه*ريزي براي انجام چند ديدار تداركاتي خواهيم داشت كه تراكتور سازي نوين يكي از آن*هاست.

وي با رد شايعات اخير مبني بر تغيير سرمربي تيم گفت: از فرشاد پيوس حمايت مي*كنم و ايشان مطمئنا در آغاز بازي*هاي ليگ پس از ماه مبارك رمضان بر روي نيمكت تيم تراكتور سازي حضور خواهد داشت.

ملاحي درباره*ي انجام سه بازي ابتدايي ليگ و كسب چهار امتياز اظهار داشت: مسابقات ليگ يك حالت فشرده*اي دارد و به همين دلايل بايد از دور رفت امتيازات لازم را كسب كنيم تا در پايان براي صعود دچار كمبود امتياز نشويم.

مدير عامل باشگاه تراكتور سازي تبريز درباره*ي وضعيت بازيكنان گفت: هيچ بازيكني كنار گذاشته نشده است و تنها مهدي شعباني كه به دليل مسايل انضباطي تا اطلاع ثانوي از حضور در تمرينات منع شده است.

Comment

• كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال بازيكن تيم استقلال تهران را به دليل توهين به داور يك جلسه محروم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال روز يكشنبه با حضور تمام اعضا و «آگوستين گيلائوري» تشكيل جلسه داد و به اتهام اين بازيكن مبني بر توهين به داور ديدار استقلال تهران - فجر سپاسي شيراز رسيدگي كرد.

گيلائوري كه با پرتاب آب دهان به داور متهم است، در كميته*ي انضباطي به دفاع از خود پرداخت كه كميته*ي انضباطي دفاعيات او را وارد ندانست و بازيكن استقلال را به يك جلسه محروميت محكوم كرد.

عبدالرحمن شاه حسيني دراين باره به ايسنا گفت: گيلائوري طبق قانون به دليل دريافت كارت قرمز، ديدار برابر صباباتري را محروم است. كميته*ي انضباطي نيز به دليل اتهامات وارده به اين بازيكن؛ وي را يك جلسه محروم كرد.

وي افزود: بر اساس حكم صادر شده گيلائوري بازي هفته*ي ششم در برابر ملوان را محروم خواهد بود.

رييس كميته*ي انضباطي فدراسيون فوتبال خاطر نشان كرد: باشگاه استقلال نيز به دليل شعارهاي توهين آميز هواداران اين تيم به داور مسابقه به پرداخت مبلغ ده ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شده است.

شاه حسيني تاكيد كرد: چون توهين تماشاگران استقلال به داور براي اولين بار در ليگ جاري انجام شده است، حداقل محكوميت را در نظر گرفتيم ولي اگر اين حركت براي دومين بار تكرار شود احكام سنگين*تري از جمله انجام بازي بدون تماشاگر و بازي در يك شهر سوم را به عنوان جريمه در نظر خواهيم گرفت.

وي خاطر نشان كرد: قوانين كميته*ي انضباطي براي تمام تيم*ها يكسان است. اگر در مورد فحاشي تماشاگران به داوران مسابقه در هر بازي و در هر شهرستاني گزارشي به اين كميته* ارسال شود، شديدترين برخورد را خواهيم كرد.

Comment

• در بايرن آسمان گاهي ابري و گاهي آفتابي است، اين تيم پرافتخار آلماني در ليگ قهرمانان، اينتر را در خانه*اش متوقف كرد اما، سه روز بعد برابر ولفسبورگ نه چندان مدعي در بوندسليگا متوقف *شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وقايع چند روز گذشته اين باشگاه مونيخي دست به دست هم داده*اند تا فليكس ماگات در گفت*وگويي با اشپيگل درباره*ي آخرين وضعيت بازيكنانش صحبت *كند.

متن اين گفت*وگو در زير مي*آيد:

* آقاي ماگات، شما در ميلان پيروز مي*شويد و سه روز بعد در ولفسبورگ بازنده از بازي بيرون مي*آيد. چگونه چنين چيزي ممكن است؟

- نبايد گول بازي اينتر را بخوريم. اين نشان مي*دهد كه ما دشواري*هايي در برابر تيم*هاي دفاعي داريم. در شكست* برابر بيله*فلد و البته پيروزي برابر آلمانيا آخن اين موضوع به خوبي مشهود بود.

* مشكل در كجا بود؟

- در نيمه نخست ما اشتباه كرديم و اجازه داديم آنها به ما گل بزنند. از اين رو از آنها عقب افتاديم. ولفسبورگ از اين برتري بهره گرفت. در نيمه نخست هم به شدت در پي گلزني بوديم اما، هرگز به آن نزديك هم نشديم.

* اما شما پس از آن اشتباه و دريافت گل هنوز يك نيمه فرصت جبران داشتيد.

- در نيمه دوم متوجه نشديم كه چطور بايد مدافعان حريف را به طور جدي به خطر بيندازيم. بازي را خيلي كم به عرض برديم و همواره به عمق دفاع آنها مي*زديم كه البته اين روش كار دفاع را براي حريف آسان مي*كرد.

* آيا از تيم عصباني هستيد؟

- نه، ما تلاشمان را به خرج داديم. بازي را كنترل كرديم و ولفسبورگي*ها را در تمام مدت در نيمه خود محدود كرديم. البته كمي از هماهنگي لازم به دور بوديم و وسيله لازم را برابر چنين تيم*هايي نداشتيم. اين را بايد هر چه سريع*تر فرا بگيريم.

* آيا از ناآرامي*هاي پس از اين شكست در تيم مي*ترسيد؟

- خير. ناآرامي در بايرن امري معمول و هميشگي است.

Comment

• بنابر تصميم هيات اجرايي فدراسيون جهاني وزنه*برداري، فدراسيون وزنه*برداري ايران به پرداخت چهارصد هزار دلار جريمه به خاطر مثبت شدن آزمايش كنترل دوپينگ 9 ورزشكارش از محروميت دو ساله رهايي پيدا مي*كند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دومينيكن، اعضاي هيات اجرايي فدراسيون جهاني وزنه*برداري طي روزهاي گذشته با برگزاري جلساتي در مورد مثبت شدن آزمايش دوپينگ وزنه*برداران كشورهاي ايران، آرژانتين، قزاقستان، روسيه، آلباني و چين تايپه, جريمه*ها و ميزان محروميت*هاي كشورهاي مختلف را بر اساس تعداد نمونه*هاي مثبت و داروهاي مصرف شده مشخص كرد.

بر اساس اين راي هيات اجرايي، تيم ايران با داشتن بيشترين نمونه مثبت (9 وزنه*بردار) مبلغ چهارصد هزار دلار جريمه*ي نقدي شد كه در صورت عدم پرداخت اين جريمه طي روزهاي آينده با محروميت دو ساله مواجه مي*شود.

در اين ميان تيم*هاي روسيه و قزاقستان نيز هر كدام با در اختيار داشتن 5 ورزشكار دوپينگي طي چند ماه اخير هر كدام مبلغ دويست و پنجاه هزار دلار جريمه شده*اند.

آلباني، آرژانتين و تايوان هر كدام جريمه*هاي خاصي را بايد پرداخت كنند. در صورت پرداخت جريمه*ي تيم ايران طي روزهاي آتي، اين تيم مي*تواند در بازي*هاي آسيايي دوحه و ساير رقابت*هاي بين*المللي شركت كند.

در پي اعلام اين جريمه به مسوولان و نمايندگان فدراسيون ايران در سانتادومينگو، مقرر شده كه هر چه سريع*تر اين جريمه براي جلوگيري از محروميت به فدراسيون جهاني پرداخت شود؛اما، در اين ميان با توجه به اين كه فدراسيون بين*المللي وزنه*برداري در بررسي*هاي اوليه خود درباره*ي پرونده*ي ايران مجرم اصلي را يوردان گئورگي ايوانف سرمربي تيم مي*داند، طبق قوانين IWF اين مربي از ادامه*ي فعاليت ورزشي محروم مي*شود.

بنابراين تصميم, ايوانف چند روز قبل به ايران بازگشته تا مسوولان كميته*ي ملي المپيك به عنوان طرف قرارداد با ايوانف وضعيت ادامه*ي فعاليت او را در ايران مشخص كنند.

همچنين از ديگر تصميم*هاي گرفته شده در هيات اجرايي فدراسيون جهاني محروميت 9 ورزشكار ايراني است.

به اين ترتيب و بر طبق قوانين IWF و WADA هر كدام از وزنه*برداران ايراني از جمله شاهين نصيري*نيا، محمدحسين برخواه، سعيد علي*حسيني، اميد نائيج*، سجاد بهروزي، رسول تقيان، علي دهقانيان و رضا تيموري هر كدام دو سال از حضور در ميادين ورزشي محروم مي*شوند. البته مسوولان فدراسيون وزنه*برداري ايران با توجه به غير عمد بودن استفاده*ي ورزشكاران از مواد ممنوعه در پي كاهش مدت اين محروميت هستند؛ اما، در اين ميان محسن داوودي با توجه به اين كه به تازگي مدت محروميت دو ساله*ي خود را به پايان رسانده بود، اين بار براي بار دوم به صورت دائم از حضور در ميادين ورزشي محروم مي*شود.

البته اين تصميم*گيري*ها در اهميت اجرايي فدراسيون وزنه*بردراي تصويب شد كه تعدادي از كشورهاي شركت كننده نسبت به حكم ايران اعتراض داشته و درخواست تجديد اين حكم و محروميت فدراسيون ايران را داشتند. همچنين با توجه به مشكلات اخير در وزنه*برداري جهان، IWF تصميم گرفته تا هر ورزشكاري كه پس از المپيك آتن، دوپينگش مثبت اعلام شده باشد، اجازه*ي حضورش را در المپيك پكن ندهد.

از سوي ديگر فدراسيون بين*المللي در نظر دارد نمونه*گيري*هاي خود را از وزنه*برداران جهان افزايش دهد. در اين ميان كشورهايي كه سابقه*ي مثبت شدن آزمايش كنترل دوپينگ دارند، بيشتر مورد توجه هستند.

Comment

• هفته پنجم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال با پيروزي تيم*هاي پرسپوليس،* سايپا و ملوان بندرانزلي آغاز شد.

به گزارش ايسنا، با شروع هفته پنجم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال، تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي تهران با نتيجه 2 بر صفر از سد پيكان گذشت، گل*هاي تيم پرسپوليس را مهدي خرسندي و عليرضا نيك*بخت واحدي به ثمر رساندند.

در ديگر ديدار امروز تيم پاس تهران در خانه خود با نتيجه 2 بر يك مغلوب ملوان بندرانزلي شد.

سايپا 9 نفره نيز با حساب 3 بر يك راه*آهن تهران را شكست داد.

در ديگر ديدار امروز نيز سپاهان اصفهان درخانه خود با نتيجه يك بر يك برابر برق شيراز متوقف شد.

هفته ي پنجم ليگ برتر فردا با برگزاري تيم*هاي استقلال تهران و صبا*باتري در ورزشگاه آزادي ادامه مي*يابد.

Comment

• سرپرست فدراسيون كشتي گفت: در اين چند ماهه براي تيم*هاي ملي كشتي چيزي كم نگذاشتيم.

محمدرضا يزداني خرم در خصوص عملكرد تيم*هاي ملي كشتي آزاد و فرنگي در مسابقات جهاني چين در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تركيب تيم ملي فرنگي از قبل مشخص بود و برنامه*اي تا بازي*هاي آسيايي دوحه داشتند كه كار ما پشتيباني كامل و مهيا كردن مسابقات تداركاتي بود كه هيچ كم و كسري نگذاشتيم. البته با توجه به مشكلي كه در گواتمالا براي سر وزن نرسيدن يكي از كشتي*گيران بوجود آمد، براي مسابقات جهاني در يك وزن تغيير بوجود آمد. در مجموع تيم*هاي اروپايي و آمريكايي در كشتي فرنگي بيشتر از ما كار كرده*اند و جلوتر هستند اما، اين دو مدال و مقام پنجمي با ارزش بود. البته مي*توانستيم يكي دو مدال ديگر بگيريم. اين ميدان نشان داد كه جوانان كشتي فرنگي آينده درخشاني خواهند داشت.

يزداني خرم به كشتي آزاد اشاره كرد و گفت: در كشتي آزاد كادر جديدي بر سر كار آمده و مسابقه انتخابي در كرج برگزار شد. آن چيزي كه برزگر و همكارانش خواستند كاملا انجام شد و تيم با روحيه بسيار خوب به چين رفت. البته بهتر از اين هم مي*شد نتيجه بگيريم اما، بعضي حوادث غير قابل پيش بيني بوجود آمد؛ مانند عليرضا حيدري كه در يك حادثه كوچك مدال را از دست داد كه البته او زحمتش را كشيد و ارزش قهرماني*هاي او مشخص است.

وي ادامه داد: برزگر شبانه روز در كنار تيم بود و با دلگرمي به كشتي*گيران و همچنين تلاش زياد تيم را بسيار خوب اداره كرد. محمد بنا نيز سه ماه كنار ملي*پوشان در خانه كشتي بود و با هنر خود سوريان را كه چند ماه دور از كشتي بود، دوباره به مدال طلاي جهان رساند.

سرپرست فدراسيون كشتي به حضور يك گروه علمي در كنار تيم*هاي ملي اشاره كرد و به ايسنا گفت: براي اولين بار يك گروه علمي پنج نفره نظير پزشك عمومي و ارتوپد، متخصص تغذيه و بدنساز در كنار تيم ملي قرار گرفته بود. همچنين يك فرد روحاني در كنار تيم بود و با مراسمي نظير دعاي توسل كشتي*گيران را از لحاظ روحي در وضعيت خوبي قرار مي*داد.

وي نتيجه*ي به دست آمده توسط كشتي آزاد را قابل قبول دانست و گفت: اگر در يكي دو مسابقه ديگر به پيروزي مي*رسيديم، مي*توانستيم قهرمان شويم. البته براي نايب قهرماني نيز مبارزه نزديكي با آمريكا داشتيم. در پنج مسابقه با كشتي*گيران آمريكا چهار ديدار را برنده شديم تا براي نايب قهرماني آمريكا را شكست دهيم.

يزداني خرم در خصوص انتخابات رييس فدراسيون كشتي در آبان ماه و حضور كانديداهاي متعدد به ايسنا گفت: جز تعدادي از افراد كه با آنها از نزديك آشنايي دارم، شناخت زيادي روي سايرين ندارم اما، در هر صورت انتخابات ميدان باز و آزادي است تا هر كسي كه تصور مي*كند، مي*تواند كشتي را اداره كند، در آن شركت كند.

وي در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا بهتر نبود انتخابات بعد از بازي هاي آسيايي انجام شود؟ گفت: اين موضوع دست من نيست و سازمان تربيت بدني ابلاغ مي*كند كه انتخابات در چه زماني انجام شود.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پاس تهران گفت: پيش بيني 12 امتياز از شش بازي اوليه*ي را داشته*ايم كه حاصل نشد. اما، براي جبران فرصت*هاي از دست رفته، آمادگي كامل داريم.

مجيد جلالي درگفت*وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پاس در پنج بازي گذشته، موقعيت*هاي زيادي را از دست داده است. از بازي مس تا ديدار برابر ملوان اكثر بازي*هاي پاس شكل نسبتا خوبي داشته است اما، در محوطه*ي جريمه كاري را كه بايد انجام دهيم، انجام نمي*گيرد.

وي تصريح كرد: در فوتبال هر چقدر هم كه خوب باشيد، بايد حملات نهايي موثر باشد. تابلو نتايج كيفيت بازي*ها را نشان نمي*دهد، فقط گوياي عملكرد گل*ها است. اگر خوب ضربه زده شود، تصور بازي خوب مي*شود اما، اگر اين*گونه نباشد همه چيز بر عليه تيم خواهد بود.

جلالي تاكيد كرد: پاس بازي*هاي خوبي انجام داده است. در مقابل صباباتري واقعا خوب كار كرديم، به گونه*اي كه در 10 دقيقه*ي اول بايد دو گل مي*زديم. در بازي ملوان انزلي نيز در طول نيمه*ي دوم موقعيت*هاي متعددي را روي دروازه*ي حريف خلق كرديم. در حال حاضر فشار زيادي روي بازيكنان پاس قرار دارد، چرا كه ما مدعي حضور در كورس قهرماني هستيم و اين استرس*زا است.

سرمربي تيم فوتبال پاس خاطر نشان كرد: بازيكنان خط حمله پاس به جز «رزاقي» همه جوان و كم تجربه هستند. براي حل اين مشكل نيز دو راهكار داريم. يا بايد مهاجم خارجي جذب كنيم و يا اين كه با تمرينات متفاوت، نيروهاي كنوني را به سطح دلخواه برسانيم.

وي افزود: بررسي*هاي فراواني روي اشكالات خط حمله انجام شده است. به اين نتيجه رسيده*ايم كه چاره*اي جز جذب يك مهاجم خارجي نداريم. در طول يك هفته*ي آينده اين موضوع را به صورت جدي دنبال خواهيم كرد تا يك مهاجم جديد در تركيب تيم داشته باشيم.

جلالي تصريح كرد: مي*دانيم كه انتظارات از تيم پاس بالا است. مي*دانم كه در نتيجه*گيري نتوانسته*ام توقعات را برآورده كنم. قطعا برخي از مشكلات در روند بازي*ها حل خواهد شد. خط دفاع پاس پس از پنالتي كه به مس كرمان داد تا بازي ملوان اجازه*ي گلزني به هيچ مهاجمي را نداده بود. متاسفانه از دست دادن موقعيت*ها باعث ايجاد استرس در بازيكنان مي*شود. بايد براي اين موضوع نيز چاره*انديشي شود.

سرمربي تيم پاس كه در سومين دوره*ي ليگ برتر با اين تيم قهرمان شده است، گفت: برنامه*ريزي*ها محقق نشد. با احتساب سه امتياز بازي ناتمام فجر و برتري احتمالي برابر راه*آهن دو امتياز تا رسيدن به پيش بيني اوليه فاصله داريم. نتوانسته*ايم به سطح مورد نظر برسيم اما، نااميد نيستيم. پاس بد شروع كرده است اما، آينده*ي خوبي در پايان رقابت*ها خواهد داشت.

وي افزود: فراز و نشيب*ها ممكن است، در شروع، وسط و پايان ليگ باشد. پاس براي ادامه*ي مسابقات، متفاوت از بازي*هاي كنوني خواهد بود.

جلالي تاكيد كرد: ليگ سال جاري سنگين و طولاني است. قطعا تيم*هاي برتر تا هفته*هاي آينده خودشان را بيشتر نشان خواهند داد. پاس هم حرف*هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.

وي در مورد بازي ناتمام فجر سپاسي و اين كه آيا پاس حاضر به بازي در اين ديدار است يا خير؟ اظهار كرد: پاس مشكلي براي بازي ناتمام برابر فجر ندارد. تحت هر شرايطي برابر فجر به ميدان خواهيم رفت. اما، بهتر است سازمان ليگ زمان اين مسابقه*ي ناتمام را به گونه*اي برنامه*ريزي كند كه هر چه زودتر انجام شود تا براي روزهاي پركار ليگ مشكلي ايجاد نكند.

سرمربي تيم فوتبال پاس در پايان در خصوص تاخيرهاي مسابقات ليگ برتر نيز تاكيد كرد: اين شروع مسابقات است. بخش عمده*اي از اين تغييرات نيز به دليل موقت بودن مديريت*هاي فدراسيون فوتبال است، اگر روند اجرايي فدراسيون تثبيت شود اين اشكالات نيز كمتر خواهد شد. به آينده*ي ليگ اميدوارم.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از برتري دو بر صفر تيمش در ديدار مقابل پيكان گفت: از اين پس انتظار بازي*هاي هجومي*تري را از پرسپوليس داشته باشيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تيم ما هر سه روز يك بار به ميدان رفته و بازي*هاي خوبي هم انجام داده است. پرسپوليس پيكان را برد اما، دفاع نداشتيم. انتظار من اين بود كه در نيمه*ي دوم نيز گلزني كنيم. بي*ترديد در ديدارهاي آينده تلاش ما اين خواهد بود كه پيروز شويم، گل سوم را در بازي*هاي آينده مي*زنيم.

وي افزود: در اين بازي مي*توانستيم گل*هاي بيشتري به ثمر برسانيم و دو، سه موقعيت گلزني را از دست داديم. بعضي از بازيكنان پرسپوليس بيش از اندازه با توپ بازي مي*كردند كه در تمرينات آينده*ي پرسپوليس در اين مورد به آنها تذكر مي*دهم. اما، همين كه توانستيم در خانه و در مقابل هواداران پرسپوليس پيروز شويم براي ما كافي و لذت*بخش است.

دنيزلي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در مورد وضعيت مهرداد اولادي و كريم باقري نيز خاطر نشان كرد: اولادي در حال هماهنگ شدن با تيم است و همانگونه كه ديديد در برابر پيكان به ميدان رفت. اما، كريم باقري اشتباهي را انجام داده است كه اكنون در حال پرداخت جريمه*ي آن است. باقري بايد بر سر تمرينات حاضر شود و در مقابل ساير بازيكنان تيم به اشتباهش اذعان كند، سپس مي*تواند به پرسپوليس بازگردد.

Comment

• سرمربي تيم فوتبال پيكان تهران گفت: پيكان در هفته*هاي آينده نتايج بهتري مي*گيرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ساموئل دارابينيان كه تيمش ديدار روز دوشنبه را با دو گل به پرسپوليس تهران واگذار كرده بود، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: برخي از بازيكنان ما براي نخستين بار بود كه در ورزشگاه آزادي و در مقابل اين همه تماشاگر به ميدان مي*آمدند. با اين حال ما چندان ضعيف*تر از پرسپوليس نبوديم. قبول دارم كه آنها در دقايقي از ما برتر بودند اما، تيم ما نيز تمام تلاش خود را انجام داد و تماشاگران بازي سريع و خوبي را از هر دو تيم شاهد بودند. به گونه*اي كه حتي تا دقايق پاياني نيز انتظار گل از هر دو طرف مي*رفت.

وي ادامه داد: اين پنجمين بازي پيكان در ليگ برتر بود. بازيكنان ما در تمامي ديدارها تا آخرين لحظه براي گلزني تلاش كردند و در اين بازي نيز تفاوتي وجود نداشت و پيكان تا زماني كه داور سوت پايان بازي را زد به دنبال گلزني بود.

دارابينيان خاطر نشان كرد: اين تمام قدرت تيم پيكان نبود. تيم ما رفته رفته بهتر مي*شود و در هفته*هاي آينده بازي*هاي بهتري از پيكان خواهيم ديد. ما كار زيادي براي انجام دادن داريم كه در تمرينات آينده به آن خواهيم پرداخت.

Comment

• كاپيتان تيم ملي كشتي فرنگي در مسابقات جهاني چين گفت: فكر نمي*كردم به حريف آمريكايي ببازم اما، اشتباه كردم.

علي اشكاني كه سال قبل نايب قهرمان جهان شده بود امسال در مسابقات جهاني چين در مكاني بهتر از هفتم قرار نگرفت.

ملي پوش وزن 60 كيلوگرم كشتي فرنگي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: روي اين كشتي گير آمريكايي حساب نمي*كردم و فكر مي*كردم راحت او را شكست خواهم داد، اما زماني كه روي تشك آمد و مسابقه شروع شد جا خوردم، پس از اين كه تايم اول را باختم، در تايم دوم يك بر صفر پيش بودم و پنج ثانيه با پيروزي فاصله داشتم اما، از پايش استفاده كرد و مرا بالا آورد كه داوران خطا نگرفتند، اگر در تايم دوم برنده مي*شدم، حتما او را شكست مي*دادم، با اشتباه خودم فيناليست نشدم.

اشكاني به شكست از حريف روسي خود اشاره كرد و گفت: حداقل بايد مدال برنز را مي*گرفتم اما، حق كشي داوران به حدي بود كه پنج نمره ام را ندادند، حريف روي دو بار يك خم مرا گرفت اما، داوران چيزي به او نگفتند.

وي در خصوص وزن كم كردن خود گفت: معمولا من دو كيلوگرم وزن كم مي*كنم اما، زماني كه روي باسكول رفتم دو كيلو و نيم اضافه داشتم*، من مجبور شدم نيم كيلويي آخر را هم با نرمش كم كنم اما، فكر نمي*كنم وزن كم كردن براي من مشكل ساز بود، من در چين آمادگي خوبي داشتم و كشتي گير چك كه حريف شناخته شده*اي بود و همه چنين «آريپوف» ازبكي كه قهرمان جهان بوده را شكست دادم، در كشتي با آريپوف به دليل ترافيك شهر دير به سالن رسيدم و در حالي كه هنوز گرم نكرده بودم به روي تشك رفتم و پيروز شدم. من هر دو فيناليست را سال قبل شكست دادم بودم، البته كشتي گير آمريكايي كه با گذشته اش تفاوت زيادي داشت، شش ماه به خاطر دوپينگ محروم بود و تازه محروميتش به پايان رسيده بود.

ملي پوش اردبيلي تيم ملي فرنگي در ادامه از مسوولان استان خود گله كرد و به ايسنا گفت: از سال گذشته كه نايب قهرمان جهان شدم، مسوولان به هيچ كدام از وعده*هاي خود عمل نكردند و اين باعث شده بود كه از لحاظ روحي شرايط خوبي نداشتم باشم. مدير كل تربيت بدني گفت كه پيگيري مي*كند اما، در اين شرايط كه به هيچ حرفي عمل نمي*شود، نبايد انتظار داشته باشند كه با روحيه*ي خوبي به روي تشك بروم.

اشكاني در پايان به حضور در بازي*هاي آسيايي اشاره كرد و گفت: جدي ترين حريف آسيايي «دلشاد آريپوف» ازبكي است كه او را شكست دادم، من بهتر از كشتي گيران 60 كيلويي آسيا هستم و تنها بايد تمريناتم را باري بازي*هاي آسيايي جدي تر دنبال كنم.

Comment

• سرانجام مهرداد اولادي در ليگ ششم با پيراهن پرسپوليس به ميدان رفت. وي اميد دارد تا حضورش در ديدارهاي آينده همراه با گلزني باشد.

مهرداد اولادي پس از ديدار مقابل پيكان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازيكنان پرسپوليس بازي را بسيار بهتر از حريف آغاز كردند و در همان نيمه*ي نخست، با دو گل كار را تمام كردند. البته در نيمه*ي دوم نيز فرصت*هايي داشتيم كه از دست رفت. زماني كه به ميدان رفتم انگيزه*ي لازم را براي گلزني داشتم اما، فرصت چنداني به دست نياوردم.

وي افزود: در آن دقايق تا حدودي بازي به تعادل كشيده شده بود، ضمن آن كه من هنوز به طور كامل با تيم هماهنگ نشده*ام، در هر صورت انتقالم به پرسپوليس مدتي زمان برد و من كمي دير در تمرينات حاضر شدم.

اولادي تصريح كرد: تمريناتم را انجام مي*دهم تا بتوانم در تركيب اصلي تيم جايگاه پيدا كنم و اميدوار هستم از ديدارهاي آينده حضورم در زمين همراه با گلزني باشد.

وي در مورد شايعه*ي عدم اعتقاد دنيزلي به بازي اين بازيكن نيز گفت: اين مسايل شايعه است، من آخرين بازيكن اين فصل پرسپوليس بودم و تا چندين هفته نيز وضعيت مشخصي نداشتم، در هر صورت بايد با ساير بازيكنان هماهنگ شوم و همانطور كه اشاره كردم اين موضوع زمان مي*برد، در هر صورت دنيزلي تمام بازيكنان را به يك چشم نگاه مي*كند و من تابع نظرات سرمربي تيم هستم.

اولادي ادامه داد: به موفقيت پرسپوليس در اين فصل بسيار اميدوار هستم و باور دارم اگر بازي*هايمان را با قدرت و صلابت فعلي ادامه دهيم در پايان فصل به انتظار پنج ساله*ي هواداران پرسپوليس در رسيدن به جام قهرماني ليگ برتر پايان مي*دهيم.

Comment

• در پرونده*ي جنجالي فساد در فوتبال انگلستان حساب*هاي بانكي نمايندگان بازيكنان بررسي خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه*شنبه (امروز) گاردين در اين باره نوشت:*« روز گذشته لرد استيونس، كميسر پيشين پليس كه هدايت بازرسي و بازجويي*ها را بر عهده دارد گفت كه سي و نه قرارداد از مجموع سيصد و شصت و دو انتقال از ژانويه 2004 تا ژانويه امسال مشكوك است:« اگر بي*قانوني*هايي را ببينيم آن را به اتحاديه*ي فوتبال خواهيم فرستاد و اگر تخلفات قضايي صورت گرفته باشد به پليس گزارش خواهيم داد.»

به گروه بيست تيمي استيونس كه مدت شش ماه قراردادها را بررسي كرده*اند شصت و يك روز فرصت داده شد تا گزارش نهايي شان را در برابر فعاليت*هاي نقل و انتقالات در ليگ برتر كامل كنند. به آنها اجازه داده شده تا به حساب*هاي بانكي افراد دسترسي داشته باشند. اين اتفاق پس از آن رخ داد كه به تقاضاي استيونس براي همكاري داوطلبانه هيچ پاسخي داده نشد.

ژوئيه امسال نامه*ها و پرسش*هايي براي يكصد و پنجاه نماينده درباره*ي جزييات فعاليت*هايشان فرستاده شد. به گفته استيونس، تنها شصت و پنج نفر به طور كامل پاسخ دادند.

Comment

• مهاجم جوان و گلزن تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار مقابل پيكان، از اعتماد سرمربي تيمش قدرداني كرد.

احسان خرسندي كه گل نخست پرسپوليس در ديدار مقابل پيكان را به ثمر رساند در گفت*وگو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بايد از اعتماد دنيزلي قدرداني *كنم، سرمربي پرسپوليس طي ديدارهاي گذشته بارها به من فرصت داد و پس از آن نيز با وجود انتقادات به من روحيه داد.

وي افزود: زماني كه گل نخست را وارد دروازه*ي پيكان كردم، از شادي سر از پا نمي*شناختم و خوشحال بودم كه توانستم جواب اعتماد كادر فني و محبت هواداران را بدهم.

خرسندي خاطر نشان كرد: از ابتداي بازي براي پيروزي به ميدان رفته بوديم و انگيزه*ي بالايي براي گلزني داشتم كه خوشخبتانه هر دو اتفاق نيز رخ داد.

مهاجم پرسپوليس ادامه داد: با از دست دادن جام حذفي، اكنون انگيزه*هاي ما در ليگ برتر چندين برابر شده است و قصد داريم بازي*هايمان را پر قدرت ادامه دهيم.

Comment

• در ادامه*ي دوازدهمين دوره*ي مسابقات اسكيت قهرماني آسيا، تيم ايران صاحب يك مدال نقره و دو برنز شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در 200 متر جوانان (مردان) مهرداد ثابت*نيا مقام دوم را به دست آورد و عليرضا شيرازي*ها چهارم شد. در 200 متر جوانان (زنان) نيز نگين دادخواه به مقام سوم و نشان برنز دست يافت.

در 200 متر بزرگسالان (مردان)، محمد آرزومند سوم شد.

گفتني است، اين مسابقات عصر امروز در بخش 10000 متر پيگيري مي*شود

Comment

• روبرتو دونادوني، فهرست بازيكنان تيم ملي اين كشور را براي ديدارهاي انتخابي يورو 2008 برابر اوكراين و گرجستان اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دونادوني مي*خواهد به هواداران ايتاليا همان لذت قهرماني در جام جهاني را بچشاند. سرمربي ايتاليا به La Gazzetta dello Sport گفت:« تغييراتي بوجود آمده كه طبيعي است و به اين دليل انجام مي*شود كه شرايط كلي*امان بهتر شود و بازيكنان بيشتري براي انتخاب كردن داشته باشم.»

دونادوني درباره*ي عملكرد لوكاتوني و الساندرو دل پيرو مهاجمان تيمش كه بار ديگر به شرايط آرماني بازگشته*اند گفت:« مانند توني، دل پيرو هم يكي از بازيكناني بود كه از مرز آمادگي دور شده بود، اما، اكنون به مرز آمادگي بازگشته است.»

Comment

Working...
                                X