Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zendanian-e Syasi dar Iran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

زندانيان سياسی گوهردشت کرج، پس از آگاهی از حمله ناجوانمردانه ی چند روز گذشته به زندانيان بند 350 اوين در تماسی با مرکز خبر سلام دمکرات همبستگی خود را با اين زندانيان و ديگر زندانيان سياسی حکومت مطلقه اعلام نموده و نامه زير را برای انتشار عمومی در اختيار ما گذاشتند. (سلام دمکرات)

نامه همبستگی زندانيان سياسی گوهر دشت (رجايی شهر) با زندانيان بند 350 اوين
    دوستان، درود!

امروز خبر تأسف بار حمله دسته ای از اوباش را به سرکردگی سيد جليل قريب دريافت داشتيم. نام اين مزدور و ماهيت ارتجاعی او برای ما زندانيان سياسی گوهردشت، کاملاً آشنا است. اين فرد از وابستگان حکومت منفور و ارتجاعی مذهبی بوده که برای جلب رضايت اربابان خود دست به جنايت ها زده است. او برای مدتی وکيل بند 6 زندان گوهردشت بود و با ترتيب دادن حملات وحشيانه عليه ديگر زندانيان، بويژه زندانيان سياسي، خوش خدمتی های بسياری به کارگزاران اين حکومت پوسيده کرده است.

با در نظر گرفتن حملاتی که در ماه های اخير، در زندان های مختلف، از جمله همين زندان گوهردشت، متوجه زندانيان سياسی بوده، ما را به اين نتيجه رسانده که حکومت مرتجع مذهبي، رويکرد جديدی را نسبت به زندانيان سياسی به آزمايش گذاشته است. قتل اکبر محمدی و ولی الله فيض مهدوی هشداری است به تمامی مبارزين راه آزادی!

اما، اگر ايشان فکر ميکنند با ايجاد رعب و وحشت و کشاندن سياست تروريستی به درون بند زندانيان سياسی می توانند در اراده ی ما و شما و ديگر دوستان مبارز در بند ،برای رسيدن به آزادي، عدالت و برابري، خللی وارد آورند، تنها کوته فکری تاريخی خود را نشان داده و مطمئناً اين رويکرد نيز چون گذشته محکوم به شکست است.

زنده باد مبارزه حق طلبانه ملت ايران!

بهروز جاويد تهرانی

جعفر اقدامی

مهرداد لهراسبی

عليرضا کرمی خيرآبادی

فرع 5، بند 2

زندان گوهردشت (رجايی شهر)

چهارشنبه 24 آبان 1385

انتشار از سلام دمکرات

Comment

يكى از وكلاى مدافع پرونده متهمان بمب*گذاري*هاى اهواز از عدم ابلاغ حكم صادرشده براى پرونده مذكور به وى به عنوان وكيل پرونده انتقاد كرد و گفت: اجراى حكم قبل از ابلاغ حكم به وكيل فاقد وجاهت قانونى است.

عليزاده طباطبايى در گفت*وگو با خبرنگار حقوقى خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه چندى پيش خبرى در رابطه با صدور حكم برخى متهمان پرونده*هاى بمب*گذاري*هاى اهواز منتشر و پس از آن اعلام شد كه رأى به اجرا درخواهد آمد، افزود: اين در حالى است كه تاكنون اين رأى به من به عنوان وكيل پرونده ابلاغ نشده است.

وى ادامه داد: عدم ابلاغ رأى پرونده در اهواز از سوى دادگاه انقلاب يكى از مشكلات پرونده بمب*گذاري*هاى اهواز براى وكالت است در حالى كه پس از ابلاغ رأى از سوى شعبه رسيدگي*كننده اجازه درخواست تجديدنظر تا يك ماه از شعب دادگاه تجديدنظر را خواهيم داشت و اين زمان دقيقا از روز ابلاغ رأى به وكيل است.

وى اجراى حكم پيش از ابلاغ به وكيل را فاقد وجاهت قانونى دانست و اعلام كرد: براى رسيدگى بيشتر به اين موضوع به ريس قوه قضاييه مراجعه كرديم و منتظر رسيدگى بيشتر در اين رابطه هستيم.

Comment

منصور اصانلو، رييس سنديكاى شركت واحد اتوبوسرانى تهران و حومه صبح امروز بازداشت شد.

ابراهيم مددي، نايب رييس سنديكاى مزبور در گفت*‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اعلام اين مطلب، گفت: اصانلو صبح امروز زمانى كه قصد خريد براى منزل خود را داشت در خيابان بازداشت و به مكان نامعلومى منتقل شد.
        وى با بيان اينكه در زمان بازداشت اصانلو همراه وى بوده است، افزود: در ابتدا چند لباس شخصى به اصانلو نزديك و با وى به گفت*‏وگو پرداختند. در اين زمان بنده خواستار ارايه برگه احضاريه و كارت شناسايى شدم اما در همين زمان مأموران اصانلو را به داخل خودرو هدايت كردند.
        مددى تصريح كرد: اصانلو روز پنج*‏شنبه هفته گذشته از ناحيه چشم مورد عمل جراحى قرار گرفته بود و در حين بازداشت نيز بانداژى بر روى چشم وى قرار داشت.
        نايس رييس سنديكاى شركت واحد با بيان اينكه طبق احضاريه*‏اى كه روز شنبه براى اصانلو ارسال شده، وى قرار بود صبح روز دوشنبه در شعبه چهارم بازپرسى دادسراى كاركنان دولت حاضر و پاسخگوى اتهامات خود باشد، گفت: از وضعيت اصانلو بي*‏اطلاعيم و هم*‏اكنون نيز وكلاى وى اقدامات حقوقى و قانونى مربوط به بازداشت وى را پيگيرى مي*‏كنند.
        همسر منصور اصانلو نيز در گفت*‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با بيان اينكه همسرش صبح امروز بازداشت شد، از وضعيت همسرش اظهار بي*‏اطلاعى كرد.
        منصور اصانلو به همراه 16 نفر از اعضاى سنديكاى شركت واحد پرونده*‏اى در شعبه 14 دادگاه انقلاب تهران دارند كه در حال بررسى است.
        رييس سنديكاى شركت واحد پيش از اين در دى ماه سال گذشته بازداشت و پس از تحمل نزديك به هشت ماه حبس با وثيقه 150 ميليون تومانى آزاد شد.

Comment

بنا به گزارش ها منصور اسانلو، رئيس هيات مديره سنديکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، که سه ماه پيش با قرار وثيقه از زندان آزاد شده بود، روز يکشنبه توسط افراد لباس شخصی دستگير شده و ظاهرا به زندان اوين منتقل شده است.
          آقای اسانلو اول ديماه سال گذشته (ژانويه 2006) همراه با شمار ديگری از اعضای سنديکا و راننده های شرکت واحد در پی اعتراض های صنفی که با برخورد نيروهای امنيتی ايران همراه بود، بازداشت شد و بيش از هفت ماه (تا مرداد ماه سال 85) در زندان بسر می برد.

ابراهيم مددی، نايب رئيس سنديکای شرکت واحد، به بخش فارسی بی بی سی گفت که حدود ساعت 9 صبح روز يکشنبه 28 آبان ماه (19 نوامبر) در حالی که آقای اسانلو برای خريد روزنامه از اتومبيل پياده شده بوده، ماموران امنيتی با لباس شخصی وی را احاطه می کنند و با زور او را سوار اتومبيل کرده و از محل دور می شوند.

آقای مددی که در اين زمان همراه آقای اسانلو بوده می گويد ماموران در مواجهه با پرسش وی در مورد هويت آنها آقای مددی را نيز مورد ضرب و شتم قرار می دهند و يکی از ماموران با سلاح کمری خود يک تير هوايی شليک می کند و همزمان آقای اسانلو را به درون يک خودرو هل می دهند.

از هويت ماموران و اينکه آقای اسانلو به چه محلی منتقل شده، خبر رسمی انتشار نيافته اما آقای مددی می گويد که مسئولان دادسرای انقلاب در تهران به همسر آقای اسانلو گفته اند که وی به زندان اوين منتقل شده است.

منصور اسانلو سه ماه پيشتر با قرار وثيقه 150 ميليون تومانی از زندان آزاد شده بود و دستگيری وی توسط ماموران لباس شخصی در حالی صورت گرفته که پرونده وی و برخی ديگر از بازداشت شدگان سنديکای شرکت واحد در مراجع قضايی ايران همچنان در حال بررسی است.

اعتراض های کارگری و اعتصاب کارکنان شرکت واحد اتوبوسرانی در سال گذشته خورشيدی با برخورد مامورهای امنيتی ايران روبرو شد و مقام های جمهوری اسلامی اعلام کردند به خواسته های معيشتی کارگران رسيدگی می کنند، اما " آميخته شدن مطالبات صنفی با انگيزه های سياسی " را برنمی تابند.

اين در حالی است که در پی دستگيری آقای اسانلو، يکی ديگر از فعالان سنديکای اتوبوسرانی تهران گفته بود تنها جرم آقای اسانلو 'آموزش قانون اساسی جمهوری اسلامی' و آگاه کردن کارگران از حقوقی بوده که در قانون برايشان در نظر گرفته شده است.

سنديکای اتوبوسرانی در سال 1347 خورشيدی (۱۹۶۸ ميلادی) در ايران تاسيس شد ولی فعاليت های آن بعد از انقلاب اسلامی تعطيل بود تا اين که در سال 1384 (۲۰۰۵ خورشيدی) بازگشايی شد.

Comment

نامه زير که نسخه ای از آن برای روشنگری ارسال شده است, چنانچه از عنوان آن برمی آيد در آستانه شروع ماه رمضان نوشته شده است و پرده از روی فشارهای روانی گسترده و ارعاب و تهديد دستگاه سرکوبگ امنيتی رژيم برمی دارد. اين نامه تاکيدی بر اين واقعيت است که رژيم سرکوب سازمانيافته فعالان کارگری را پيگيرانه تعقيب می کند و جان همه آنها در خطر است. و از اين روز تلاش و اعتراض و مبارزه با خروج فعالين زندانی از زندان نمی تواند پايان يافته تلقی شود, بلکه پيگيری وضعيت فعالين پس از خرورج از زندان و حفظ فشار بر رژيم برای پايان دادن به پيگبرد و ارعاب از اهميت فزاينده ای برخوردار است وگرنه چنان چه شکايت نامه زير نشان می دهد, دستگاه سرکوب رژيم زندگی در خارج از زندان را نيز برای زندانی به يک جهنم تحمل ناپذير تبديل خواهد کرد.

رياست محترم هيأت و بازرسی حفظ حقوق شهروندی

با سلام و اهدا ء تحيات به مناسبت فرارسيدن ماه مبارک رمضان وآرزوی توفيق در رسيدگی به امور مردم!
            احتراماً به استحضار می رسانم که اينجانب منصور اسالو پرسنل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و رئيس هيأت مديره سنديکای کارگران شرکت واحد در تاريخ 1 /10/ 84 صبح ساعت 6 در جلوی منزلم واقع در خيابان گلبرگ غربی ( جانبازان غربی – اول کوچه شهيد علی اکبر اميری پ 48 طبقه اول ) از سوی مأمورين لباس شخصی که خود را مأمورين اطلاعات معرفی می کردند و يکی از آنها آقای اثنی عشری نام داشت طبق کارت شناسائی که ارائه کرد، دستگير شدم و مدت بيش از هفت ماه در بند 209 اطلاعات زندان اوين بازداشت موقت بودم. طی اين مدت با توجه به حقوق شهروندی و حقوق زندانيان موارد خلاف حقوق شهروندی به شرح ذيل در حق من به عمل آمد که تقاضای رسيدگی و احقاق حق در
            جهت اصلاح امور نظام و جامعه خودم دارم. بيش از سه ماه بيست و سه روز در سلول انفرادی نگه داری شدم که بعضی از اوقات آن با يکنفر يا دو نفر همراه بودم که به لحاظ اتهام موارد اتهامی آنها نظير من نبود. يکی از آنها القاعده ای بود که اعتقاد داشت با کشتن 7 نفر شيعه به بهشت می توان رفت و هم سلولی با اين افراد فشار روحی روانی برای متهم می آورد. در راه روهای بند اجباراً بايد چشم بند می زديم .يکبار
            برای بردن به دادسرا در معيت دو مأمور محترم به داد سرای انقلاب دستبند زدند. بازجويی ها در سلول های بازجويی و اغلب با نوعی ارعاب و وحشت و تهديد مبنی بر آنکه که تا زمانی که ما بخواهيم تو زندان خواهی ماند و قاضی %90 به حرف ما توجه دارد و دفاعيات شما بی فايده است . قطع ملاقات _ هوا خوری _ تلفن بيش از يکماه بی دليل. هيچ حرکت خلاف از من در زندان سر نزد. (خلاف يعنی خلاف قانون و مقررات جاري، رسمی و ثبت شده در کتب قانون) ايجاد فشار روانی و تغيير تيم های بازجويی و فشار روحی برای جواب دادن به سوالهايی که ربطی به موارد اتهامی گفته شده توسط بازپرس
            نداشت. اتهام مرا ايجاد يا غصب عنوان تشکل سنديکايی و تبانی برای اخلال در امنيت کشور اعلام کرده بودند ولی با اجبار وادار کرده در مورد تمام زندگی خصوصی و شغلی و اداری در روابط خصوصی بنده و دوستانم و همکارانم و يا سفرهايم سوالاتی می کردند و جوی به وجود آورده بودند تا من احساس گناه و ترس از مرگ خودم و خانواده ام را داشته باشم. تمام زندان اوين مورد بازديد نمايندگان مجلس واقع شد ولی بند 209 را نگذاشتند بازديد شود. و بازجوی محترم از من خواست که از گفتگو با بازرسين بپرهيزم و مسائل داخل 209 که بر من گذشته است به کسی نبايد بگويم و مرا تحت فشار روانی قرار دادند به صورتی که يا بايد همکاری با بازجويان را بپذيرم يا پانزده سال در زندان بمانم و اگر آزاد شوم به هر کجای دنيا بروم آنها اين قدرت را دارند مرا و خانواده ام را نابود کنند و بعد از زندان هم همين فشارها و خواسته ها از سوی دو بازجويم ادامه داشته و بارها تلفنی مرا به بيرون دعوت کردند که من نرفتم و سپس در دادگاه
            انقلاب در يک اطاق خالی در طبقه سوم همين گفتگوها و فشارها ادامه داشته که بايد هفته ای يکبار با آنها تماس بگيرم و وضعيت خودم را به آنها گزارش بدهم.
            در مرحله بعد که من اين کارها را نکردم واز ترس جان خودم و خانواده ام به دفتر سازمان ملل مراجعه کرده و وضعيت ناامنی جاني، شغلی خودم و خانواده ام را به مسئول دفاع از حقوق بشر آنجااعلام نمودم. که مرا دوباره به دادسرای امنيت انقلاب خواستند و تهديد به زندانی شدن دوباره کردند و به اجبار و برای زندان نرفتن از من و همسرم خواستند که تعهد بدهيم که همکارانم را نبايد ببينيم. که بيش از بيست سال است
            همکاريم و رفت و آمد خانوادگی داريم و رسم ميهمان نوازی ما ايرانيان نيست که مهمان را از خانه خود برانيم. همچنين با تلفن به محل کار همسرم و تلفن همراه پسرم زنگ می زنند و خواهان تماس گرفتن من با خودشان می شوند که محيط روانی نا امن و تلخی را برای من و خانواده ام به وجودآورده اند. به طوری که اعضای خانواده ام از ترس حتی به من اجازه نمی دهند تا سرکوچه و محل به تنهايی بروم و هميشه همراه من می آيند و ايجاد اين ترس و نا امنی نظم زندگی ما را مختل کرده است . همچنان اين تلفن زدن ها ادامه
            دارد و موجب فشار روحی و روانی ماست و از من خواستند اجباراً به سفر بروم و بعد که به سفر رفته ام مرتب به پسرم و همسرم تلفن می زنند که بگوئيد با ما تماس بگيرد و من هم هفته قبل به شماره آنها تماس گرفتم که باز با لحن طلبکار به من می گويند چرا به ما تلفن نمی زني؟ مگر در کدام يک از قوانين جاری مملکت آمده است که شخصی که بعد از نزديک به هشت ماه از بازداشت موقت با قرار وثيقه يکصد و پنجاه ميليونی آزاد شد. هنوز دادگاهش تشکيل نشده و حکمی برای او صادر نشده بايد اجباراً با آقايان
            تماس بگيرد و اعلام وضعيت کند. من کشورم و انقلاب و نظام را دوست دارم، اما می خواهم اشکالات و موارد خلاف قانون و خلاف نقص انقلاب مثل استقلال آزادی در جمهوری اسلامی اصلاح شود و مردم مستضعف در کشور خودشان احساس راحتی و خوشبختی و سربلندی نمايند. لذاخواهشمندم به موارد فوق رسيدگی فرمائيد. در جهت اصلاح امور و جلب رضايت مردم و رسيدن به قانونيت در جامعه اين شکايت را نموده ام.

با احترام
            منصور اسالو

Comment

نامه CGT به احمدی نژاد در اعتراض به دستگيری اسالو

F�d�ration Nationale des Syndicats de Transports CGT

به: محمود احمدی نژاد رياست جمهوری ايران- تهران- خيابان فلسطين
              پاريس 21نوامبر2006

آقای رئيس جمهور!
              فدراسيون ملی سنديکاهای حمل ونقل ث.ژ.ت اعتراض شديد خود را به دستگيری منصور اسالو دبير کل سنديکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه اعلام ميدارد.
              بار ديگر اين دستگيری نمايانگر نقض آشکار حقوق بنيادين و در ادامه يک سياست سرکوب نسبت به فعالين کارگری که برای آزادی های سنديکايی در ايران مبارزه می کنند،می باشد.
              ما ياد آوری می کنيم کشور شما عضو سازمان جهانی کار می باشد و دولت جمهوری اسلامی ايران بايستی با دقت زياد به کنوانسيون های اين سازمان در رابطه با آزادی های سنديکايی و برسميت شناختن حق تشکل کارگران احترام بگذارد.
              بنا به دلايل بالا ما از شما آقای رئيس جمهور می خواهيم که در جهت آزادی بی قيد وشرط آقای منصور اسالو اقدام نمائيد و ما را در جريان اقدامات خود جهت برسميت شناختن حق سنديکايی در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و باز گردندان کارگران اخراجی به کار قرار دهيد.

با احترام
              پل فورير دبير کل سنديکای حمل و نقل ث .ژ. ت

رونوشت به : سفير جمهوری اسلامی ايران �فرانسه

ترجمه و باز تکثير:اتحاد بين المللی در حمايت از کارگران در ايران

alliance@workers-iran.org

Comment

کمپين جهانی برای آزادی اسانلو

روشنگری: برای مشارکت در اعتراض جهانی عليه دستگيری مجدد منصور اسلنلو به لينک زير کليک کنيد:

Comment

وبلاگ سلام دموکرات
                  امروز، شنبه 5/9/85 ، زندانيان سياسی زندان گوهردشت(رجايی شهر) طی تماسی تلفنی با مرکز خبر سلام دمکرات اعلام داشتند که اعتصاب غذای خود را آغاز کرده اند.

اين زندانيان، در اثر حمله ی عده ای اوباش به سرکردگی فردی به نام برات راه چمنی دچار آسيب های نسبتاً شديدی گشتند، اما، مسئولين اين زندان از رسيدگی پزشکی به اين زندانيان خودداری کرده اند. آقای بهروز جاويد تهرانی که از ناحيه ی دهان و دندان صدمه ديده است نياز به جراحی داشته که مديريت زندان از ارسال ايشان برای درمان به جراحان متخصص طفره می رود. همچنين آقايان جعفر اقدامی و افشين بايمانی نيز در اين درگيری صدماتی ديده بودند و ايشان نيز از رسيدگی درمانی محروم مانده اند.

همچنين ، ايشان اطلاع دادند که مديريت زندان گوهردشت و شورای اين زندان در عوض تنبيهِ مهاجمين، آقايان بهروز جاويد تهرانی و افشين بايمانی را به بهانه ی اين درگيری از يک ماه ملاقات و تماس تلفنی با خارج از زندان محروم ساخته است. به همين دلايل، ايشان هفته ی گذشته ضرب العجلی را برای رسيدگی به خواسته های خود مشخص نموده و طی بيانيه اي، روز شنبه 5/9/85 را برای اقدام به اعتصاب جمعی اعلام نمودند.

خواسته های ايشان رسيدگی پزشکی و درمانی و انتقالِ فوريِ اوباش مهاجم ، بويژه سرکرده ی ايشان، برات راه چمنی از اين بند 2 می باشد.

در اين تماس ايشان خبر دادند که امروز صبح، مقنيان، رييس بند 2 ، به ديدار ايشان رفته و زندانيان اعتصابی را به انتقال به سلول های انفرادی تهديد کرده است. اما اين تهديد خللی در عزم ايشان برای مبارزه جهت رسيدن به خواسته هايشان وارد نياورده و از صبح امروز، زندانيان سياسی گوهردشت(رجايی شهر) اعتصاب جمعی خود را آغاز نمودند.

نام زندانيان اعتصابی از قرار زير است:

بهروز جاويد تهرانی
                  جعفر اقدامی
                  مهرداد لهراسبی
                  عليرضا کرمی خيرآبادی

Comment

فعالان حقوق بشر: در همبستگی با زندانيان سياسی زندان گوهردشت کرج ( رجايی شهر ) و حمايت از خواسته های بر حقشان ما زندانيان سياسی تبعيدی در اعتراض به فشارها و ايزا و آزار های که توسط وزارت اطلاعات بر ما و خانواده هايمان اعمال می شود. و همچنين با توجه به شرايط بسيار بد و نامساعدی که در آن قرار داشته، بطوری که حتی از ابتدايی ترين حقوق خود مانند تلفن ، روزنامه ، کتاب ، ملاقات با وکيل بهداشت و درمان ، حداقل فضا برای خواب و استراحت و تفکيک زندانيان خطرناک و ناکنترل محروم می باشيم.
                    لذا اينجانبان ياسر مجيدي، حيدر نوری زندانيان سياسی در زندان های مخوف بيرجند و سمنان خواستار انتقال به بند زندانيان سياسی زندان اوين ( بند 350 ) بوده و به همين منظور از روز يک شنبه مورخه 5/9/85 به مدت يک هفته اقدام به اعتصاب غذا خواهيم نمود .
                    پايدار وطن هميشه
                    ياسر مجيدی (زندان مرکزی بيرجند )
                    حيدر نوری ( زندان مرکزی سمنان )
                    مورخ 5/9/85

Comment

• فيروز داودی زندانی سياسی سابق، در پی توطئه وارت اطلاعات رژيم و پليس امنيت ترکيه يک سال پيش دستگير و زندانی شد. پليس ترکيه در يک اقدام ناموفق وی را برای تحويل به رژيم روز ۹ اکتبر به مرز بازرگان منتقل کرد. پليس ترکيه به دنبال فشارهای گسترده در داخل و خارج ترکيه ناچار شد وی را به زندان استانبول بازگشت دهد.

پليس امنيت ترکيه هم چنان از آزاد کردن وی خودداری کرد. فعاليت برای آزادی اين زندانی سياسی سابق از زندان ترکيه ادامه يافت. فيروز داوودی علی رغم اينکه از چند بيماری رنج می برد، در اعتراض به زندانی بودن خود و وضعيت پناهندگی اش اعتصاب غذا کرد و از روز چهارده نوامبر از خوردن غذا امتناغ ورزيد. حال وی بعد از يک هفته رو به وخامت گذاشت. وزارت داخله ترکيه روز پنجشنبه ۲۳ نوامبر به وی اعلام کرد به زودی آزاد و به يکی از مناطق دورافتاده ترکيه تبعيد خواهد شد. با اينحال، وی به اعتصاب غذای خود تا روز جمعه ۲۴ نوامبر که همراه دو مامور پليس به شهر مورد نظر انتقال يافت، به اعتصاب غذا ادامه داد.

کميسياريای عالی پناهندگی سازمان ملل( يو ان) هم چنان از بازگشائی پرونده وی و خانواده اش خودداری می کند. فعاليت برای ايجاد فشار به يو ان برای بازگشائی پرونده اين خانواده ادامه خواهد يافت.

جلوگيری از اخراج اين پناهجوی سياسی به ايران و سپس آزادی وی از زندان ترکيه، که به دنبال فعاليت های بن المللی و به ويزه همکاری نيروهای چپ ايرانی مدافع زندانيان سياسی و پناهندگی انجام گرفت، بايد آن را دستاوردی عليه همکاريهای دوجانبه امنيتی رژيم های حاکم بر ايران و ترکيه که بارها به استرداد مخالفان دو طرف و مرگ آنان انجاميد، به حساب آورد.

کانون زندانيان سياسی ايران(در تبعيد)
                      ۲۷ نوامبر ۲۰۰۶ برابر با ۶ آذر ۱۳۸۵

Comment

• سرويس حقوق بشر:زندانيان سياسى زندان هاى اوين،اصفهان،بندرعباس،آذربايجان و اهواز با صدور اطلاعيه اى از زندانيان سياسى در زندان رجايى شهر اعلام حمايت كرده اند.

متن كامل اين اطلاعيه با عنوان "به حمايت از زندانيان سياسى به پا خيزيد" در زير آمده است:

"شنيده شده است كه زندانيان سياسى رجايى شهر به خاطر فشارهاى فزاينده و روز افزون مسيولين زندان دست به اعتصاب غذای يك هفته اى زده اند، البته اين فشارها و اين سركوب ها سه دهه در حال اجراست و به نام دادگاه هاى امنيتى به دور از چشم مردم و بدون نظارت نهادهاى حقوقى داخلى و بين المللى و مستقل از اراده حكومت بدون حضور وكيل و هيات منصفه، شهروندان آزادى خواه و حق طلب را به اتهام اقدام عليه امنيت ، محاربه ،جاسوسى و انواع اتهامات واهى به احكام سنگينى از جمله اعدام،ابد، حبس سنگين، تبعيد و محكوميت هاى اجتماعى محكوم مى كنند و از طرفي، آن ها بعضا در كنار مجرمين خطرناك نگهدارى و تحت فشارهاى روحى قرار مى دهند.
                        ما زندانيان امضا كننده اين بيانيه به حمايت از زندانيان سياسى رجايى شهر روز جمعه به صورت نمادين از گرفتن غذا امتناع كرده و ساعت 8 شامگاه همان روز ، به ياد زنده يادان اكبر محمدي، و ولى الله فيض مهدوى و تمام عزيزانمان از جمله احمد باطبي، كوروش زعيم، كيانوش سنجري، كيوان رفيعي، سعيد ماسورى و تمام زندانيان سياسى كه در {...} زندان هاى رژيم گرفتارند يك دقيقه سكوت و سرودن يار دبستانى اجرا مى كنيم.
                        از تمامى آزادى خواهان و مدافعان حقوق بشر مى خواهيم، با همراهى ما از اين عزيزان حمايت كنند."

زندانيان سياسى زندان هاى اوين، اصفهان،بندرعباس،اهواز،آذربايجان

خالد حرداني،خليل شالچي،هاشم شاهين نيا،ماشالله عباس زاده، عباس عسگرى زاده،شاهين آريانژاد،محمد رضا خوانساري،عبدالله سعيدي،ابراهيم مومني،شهرام پورمنصوري،عبدالرضا رجبي،بابك دادبخش،قرهنگ پورمنصوري،محمد ابراهيمي،روح الله كبيري،محمد مهربان پور،ناصرخيراللهي،محمد نيكبخت،ازنان بيانات ،محسن باپيرى

Comment

• منبع و مسووليت انتشار خبر زير با "گزارشگران سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان" است:

سقز:دوشهروند به نامهاى عارف عبداله زاده و كامران كيخسروى به اتهام فعاليت سياسى هريك به 3 سال حبس تعزيرى محكوم شدند.
                          شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامى شهر سقز دو شهروند كرد را به حبس محكوم كرد. عارف عبداله زاده و كامران كيخسروى به اتهام فعاليت سياسى و ارتباط با احزاب كرد مخالف، هريك به 3 سال حبس تعزيرى محكوم شدند. نامبردگان پيشتر به همراه 3 شهروند ديگر دستگير شده و پس از مدتى بازداشت، با توديع وثيقه 30 ميليون تومانى آزاد گرديده بودند.

Comment

• رييس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور, گفت: به طور متوسط سالانه 600 هزار نفر به زندان*‏هاى كشور وارد مي*‏شوند.
                            به گزارش خبرنگار ايلنا, علي*‏اكبر يساقى, رييس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور , در گردهمايى يك روزه ستادهاى ديه در خصوص اعطاى وام قرض*‏الحسنه بانك ملت, سه زندانيان نيازمند بدهكار ديه در جرايم غيرعمد ، گفت: در 28 سال بعد از انقلاب از مجازات حبس به صورت غيرمنطقى و افراطى استفاده شده ، به نحوى كه اين امر موجب افزايش جمعيت كيفرى زندان*‏ها شده است.
                            وى ، افزود: در سال 58 جمعيت زندان*‏ها 8 هزار نفر و در سال 1360, 13 هزار نفر بوده است ، در حالى كه اين رقم در سال جارى به حدود 153 هزار نفر افزايش يافته است.

يساقى ، با تاكيد بر اين كه بايد نسبت به كاهش استفاده از مجازات حبس اقدام شود ، خاطرنشان كرد: ايران از نظر جمعيت زندانى جزء ده كشور اول دنيا است و متاسفانه بالاترين جمعيت زندانيان را در بر مي*‏گيرد.
                            رييس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور, خاطرنشان كرد: علت افزايش جمعيت زندانيان به حسن نيت افراد و همچنين كم كارى برخى نهادها و سازمان*‏ها مربوط مي*‏شود و از آنجا كه جامعه ما ارزشى و حساس است، براى هر نوع جرم حداقل 6 ماه مجازات حبس را در نظر گرفته است.
                            وى ، يادآورشد: كم كارى برخى نهادها موجب شده است كه در رسيدگى به وضعيت مجرمان به ساده*‏ترين راه*‏ها يعنى استفاده از مجازات حبس متوصل شويم و از تلاش و پيگيرى در امور مختلف خوددارى كنيم.
                            به گفته وى ، 80 درصدكسانى كه بابت جرايم مواد مخدر به زندان افتاده*‏اند عجز از پرداخت جزاى نقدى علت حضورشان در زندان*‏ است، زيرا نهادهاى مسوول توانايى پيدا كردن اموال اين افراد و مصادره آن را ندارند.
                            يساقى ، تصريح كرد: مجرمان مواد مخدر عمدتاً توانايى پرداخت جزاى نقدى رادارند ، اما به دليل عدم شناسايى اموالشان به زندان مي*‏افتند و روزانه بيش از 8 هزار تومان براى اين افراد در زندان*‏ها هزينه مي*‏شود.
                            رييس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور, با اشاره به جمعيت بالاى زندان*‏ها ، گفت: اگر هر واحد خانواده را 5 نفر در نظر بگيريم به طور مستقيم 3 ميليون نفر تحت تاثير نابهنجاري*‏هاى ناشى از حبس قرار مي*‏گيرند.
                            وى ، با تاكيد بر مشكلات بعد از حبس براى زندانيان, افزود: متاسفانه زندانى بعد از رهايى از زندان با مشكلاتى مانند اشتغال مواجه مي*‏شود و به همين دليل ناچار است به مافياى مواد مخدرو مجرمان پناه ببرند.
                            يساقي، كاهش استفاده ازمجازات حبس را مهم*‏ترين سياست سازمان زندان*‏ها عنوان كرد و گفت: ادامه استفاده از مجازات حبس به شدت جامعه را دچار مشكل مي*‏كند و بايد به شكل*‏هاى مختلف نسبت به كاهش جمعيت كيفرى زندان*‏ها اقدام كنيم.
                            رييس سازمان زندان*‏ها و اقدامات تامينى كشور, تصريح كرد: كاهش استفاده از مجازات حبس به معناى بي*‏تفاوتى نسبت به امنيت جامعه نيست، زيرا زندان جايگاه افرادى كه جرايم غيرعمد دارند و به دليل عدم توانايى مالى به زندان مي*‏افتند ، نيست.
                            يساقى ، افزود: زندان محل نگهدارى اراذل و اوباش و افرادى است كه امنيت داخلى, خارجى و امنيت عمومى را خدشه*‏دار مي*‏كنند، در حالى كه اين افراد تنها 10 تا 15 هزارنفر از كل زندانيان را تشكيل مي*‏دهند.

Comment

• وكيل كيوان انصاري، عضو اسبق انجمن اسلامى دانشگاه اميركبير از ادامه بازداشت موكلش انتقاد كرد و گفت: موكلم بدون صدور قرار در زندان به*‏سر مي*‏برد.

با بيان اينكه قرار مجرميت و كيفرخواست موكلش صادر شده است، گفت: با توجه به اينكه قرار مجرميت و كيفرخواست موكلم صادر شده، ديگر موجبى براى ادامه بازداشت وى باقى نمي*‏ماند.

وى با بيان اينكه انصارى بدون قرار در بازداشت به*‏سر مي*‏برد، گفت: موكلم در تاريخ ۲۷ شهريور ماه بازداشت و بيش از ۷۵ روز است كه در حبس به*‏سر مي*‏برد. ضمن اينكه اگر قرار مجرميت و كيفرخواست انصارى صادر نشده بود، بازپرس پرونده مي*‏بايست پس از گذشت دو ماه از بازداشت موقت موكلم، در مورد ادامه يا فك قرار بازداشت وى اظهار نظر مي*‏كرد، در حالى كه تاكنون تمديد اين قرار به بنده و انصارى ابلاغ نشده است كه اين با قانون مغايرت دارد.
                              احمدي، اتهامات موكلش را تبليغ عليه نظام، توهين به مقامات از طريق مطالب روى كامپيوتر، اجتماع و تبانى در جهت اخلال در امنيت كشور و آموزش در جهت تسخير راديو و تلويزيون و ايجاد ايميل محرمانه عنوان كرد و گفت: اتهامات وارده به موكلم فاقد پايه حقوقى است.

Comment

• روپرشت پولنس رئيس کميسيون روابط خارجی پارلمان آلمان در نامه ای به هاشمی شاهرودی رييس قوه قضاييه نسبت به بدرفتاری با کورش زعيم ابراز نگرانی کرد.
                                در اين نامه آمده است: "با نگرانی بسيار از دستگيری آقای کورش زعيم، که از تاريخ 15 اکتبر 2006 در زندان اوين به سر می برد مطلع شدم. در اين رابطه به ويژه اخبار مربوط به بدرفتاری با اين زندانی که متهم به اقدام عليه امنيت ملی است، اسباب اظطراب من است."

به گزارش "خبرگزاری جبهه ملی ايران" در ادامه اين نامه آمده است: "اجازه می خواهم که به شما اطمينان دهم که من مشروعيت قوه قضائيه را در پيگرد قانونی مجرمين بی قيد و شرط می پذيرم. در عين حال تاکيد می کنم که محترم شمردن حقوق بشر، آزادی مطبوعات و امکان فعاليت سياسی ارکان نظام دمومراتيک هستند. به همين دليل من اطمينان دارم که در مورد آقای زعيم شما آشکار خواهيد نمود، که چه شکايتی عليه آقای زعيم شده و اينکه آيا وکلای انتخابی امکان تماس با ايشان را داشته اند و باز اينکه آيا رفتار با ايشان در مدت زندانی بودنشان عاری از تهديد و ضايعات بدنی خواهد بود."

Comment

Working...
                                X