Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• مهرزاد معدنچي ، بازيكن ملي پوش پرسپوليس گفت: تمايل دارم تا در پرسپوليس بمانم.

مهرزاد معدنچي اظهار كرد: در طول جام‌جهاني بحث‌ ترانسفر شدن من مطرح شد و پس از بازگشت به ايران نيز پيشنهاداتي وجود داشت، البته تمايل من ماندن در پرسپوليس است، بي ترديد پرسپوليس تنها انتخاب داخلي من بوده و در ايران براي اين تيم بازي خواهم كرد.

وي افزود: در مورد پيشنهادات خارجي بايد باشگاه تصميم بگيرد، البته بحث تيم فرانسوي نيز چندان جدي نبود اما، در هر صورت تا چند روز آينده وضعيتم مشخص مي‌شود.

مهرزاد معدنچي خاطر نشان كرد: پرسپوليس در اين فصل داراي ثبات خوبي است و بي ترديد جزء مدعيان خواهد بود، البته ما يك كار مهم در پيش رو داريم و آن نيز قهرماني در جام حذفي است. وي افزود: اميدواريم در پرسپوليس بمانم و با اين تيم قهرمان جام حذفي شوم.

معدنچي در مورد عملكرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات نيز تاكيد كرد: در هر صورت باشگاه با اهداف آينده اين كار را انجام مي‌دهد، من از آمدن نيكبخت به پرسپوليس خوشحال شدم و ساير نفرات نيز بازيكنان سطح بالايي هستند و اميدوارم تيم‌ ما در ليگ ششم قدرتمند ظاهر شود تا بتوانيم بر خلاف فصل گذشته انتظارات هواداران را بر آورده سازيم.

معدنچي در مورد تيم ملي كشورمان نيز به ايسنا گفت: در هر صورت نتوانستيم بازي‌هاي خوبي انجام دهيم و انتظارات برآورده نشد اما، تصور مي‌كنم بازيكنان تلاش خود را انجام دادند.

وي افزود: نمي‌توان بهانه آورد اما، اين يك واقعيت بود كه بهترين بازيكنان ما در آستانه‌ي جام جهاني با بدشانسي روبرو شده و مصدوم شدند، مهدوي كيا و كريمي تا آخرين روز‌ها مصدوم بودند و برخي نفرات اصلي ديگر نيز همين وضعيت را داشتند.

معدنچي تاكيد كرد: نمي‌توانم بگويم بازيكني كم كاري كرد اما، فشار بازي‌ها و تماشاگران سبب مي‌شد تا حدودي از نظر بدني و روحي افت كنيم.

معدنچي در مورد انتقادات به كادر فني نيز خاطر نشان كرد: نبايد تنها برانكو را مقصر بدانيم، وي نيز براي تيم ملي تلاش كرد. در هر صورت نظر كارشناسان مي‌تواند سازنده باشد.

معدنچي تصريح كرد: در هر صورت تجربه‌ي حضور در بازيهاي جام جهاني براي من بسيار مفيد بود و اميدوارم بتوانم در آينده از اين تجربه به بهترين نحو استفاده كنيم.

Comment

• دبيركل فيفا در پايان بازي آلمان و ايتاليا درباره بازي گفت: “اگر دو تيم همانند آنچه در وقت‌هاي اضافه بازي كردند‏، در وقت قانوني بازي هم در ميدان بازي مي‌كردند، ما بي گمان نيمه نهايي فوق العاده‌اي را شاهد بوديم. در وقت قانوني بازي هر دو تيم بسيار عادي بازي كردند و طناب خوشبختي آلمان پاره شد. من مي‌توانم سرخوردگي هواداران آلمان را درك كنم. بايد به آنها براي تلاش ‌شان تبريك گفت. از روحيه آنها شگفت زده شدم و البته از شرايطي كه اين هواداران در ورزشگاه به وجود آورده بودند.»

Comment

• پله، اسطوره فوتبال برزيل از جمله تماشاگران ديدار نيمه نهايي جام جهاني ميان تيم‌هاي آلمان و ايتاليا بود.

اين مهاجم افسانه‌اي كه در زمان بازيگري‌اش توانست سه بار جام قهرماني را بالاي سر ببرد در پايان بازي گفت: “من به عنوان بازيكن چهار جام جهاني را تجربه كرده‌ام. امروز من بازي شگفت انگيزي را ديدم. ايتاليا چيزي فراتر از گذشته نشان داد. به نظر من اين بهترين بازي جام هجدهم بود. ايتاليا را تيم بهتر ميدان ديدم. آلمان در ظرف پنج روز دو بازي بالاي 90 دقيقه را انجام داده بودند. نبايد اين مطلب را از نظر دور داشت. براي آلمان آرزوي موفقيت مي‌كنم. چرا كه بازيهاي خوبي را به نمايش گذاشت و البته براي ايتاليا كه سنت كهن خود را ادامه داد.»

Comment

• سرمربي لاجوردي‌پوشان كه تيمش توانست در دو دقيقه پاياني وقت‌هاي اضافي آلمان ميزبان را در حضور هزاران هوادارش كه در ورزشگاه حاضر بودند شكست دهد، در پايان بازي گفت: “مسابقه‌اي رويايي بود. ما يك بازي سحركننده و جادويي را شاهد بوديم، بسيار خوشحال هستم. ما شايسته پيروزي بوديم. چرا كه ما برتر از حريف بوديم. بازيكنان من فوق‌العاده بودند چرا كه در حضور پنجاه هزار تماشاگر آلماني بازي مي‌كردند. ما نمي‌خواستيم بازي به ضربه‌هاي پنالتي كشيده شود چرا كه در اين ضربه‌ها شانس و اقبال همواره دخيل است. من انتظار مشكلات بيشتري را داشتم. با اين وجود ما بازي را در كنترل خودمان داشتيم.”

Comment

• فرانتس بكن باوئر، قيصر فوتبال آلمان خيلي دوست داشت كه تيم ملي كشورش بتواند جام را در خانه نگه‌دارد اما، اين چنين نشد. چرا كه آلمان با شكست برابر ايتاليا در آخرين دقيقه‌هاي وقت‌هاي اضافه بازي نتوانست به ديدار پاياني جام جهاني راه پيدا كند.

قيصر كه در تالار افتخاراتش، قهرماني در جام را به عنوان ميزبان خالي مي‌ديد دستش از اين مهم كوتاه ماند.

او در پايان بازي گفت: « اين بهترين مسابقه‌اي بود كه من در اين اواخر ديده‌ام. نمي‌توان گفت كه ايتاليايي‌ها به دليل دو گل زده‌شان تيم بهتر ميدان بودند. ما هم شايستگي رسيدن به ديدار پاياني را داشتيم. اما، در نهايت اين ايتاليا بود كه كمي خوش شانس‌تر و باهوش‌تر بود. اميدوارم كه تيم ما خود را براي بازي رده‌بندي پيدا كند تا بتواند اثري جاودانه‌تر از خود برجاي بگذارد. بسيار اميدوارم كه يورگن در مقام خود بماند. حيف است اگر او بخواهد به فعاليت خود در تيم ملي آلمان پايان دهد. او اين تيم را سر و شكل داده است. بازيكنان ما به او اعتقاد دارند. حال و اوضاع تيم به يقين در ادامه رقابت‌ها خوب خواهد ماند، حتي هنگامي كه آنها ديگر آن انگيزه‌هاي لازم را ندارند. آنها همچون بازي پاياني به ديدار رده‌بندي پاي مي‌گذارند.»

Comment

• چزاره زاكونه وكيل يونتوس سقوط به سري B را بهترين جريمه براي اين باشگاه به سبب پرونده فساد و تباني در فوتبال مي‌داند.

زاكونه در اين باره گفت: سقوط به سري B با چند امتياز جريمه شدن مجازات مناسبي است.

استفانو پلاتزي بازپرس اين پرونده درخواست كرده بود كه يونتوس به C1 سقوط كند.

Comment

• بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران گفت: پس از موفقيت در آزمايش پزشكي بولتون، قراردادم را با اين تيم منعقد خواهم كرد.

آندرانيك تيموريان اظهار كرد: چند پيشنهاد از تيم‌هاي آسيايي و اروپايي داشتم؛ اما, با بررسي دقيق شرايط, بولتون را بهتر از ساير تيم‌ها ديدم و شنبه يا يكشنبه‌ي آينده براي انجام آزمايش پزشكي به انگلستان سفر خواهم كرد.

وي افزود: سام آلارديس بازي‌هاي من را در جام‌جهاني ديده و شناخت خوبي از من دارد؛ بنابراين، تنها براي انجام آزمايش‌هاي پزشكي به انگليس خواهم رفت و در صورت موفقيت در اين تست، تا يك هفته‌ي بعد قراردادم را با اين تيم نهايي خواهم كرد؛ اما, هنوز مدت قراردادم با بولتون مشخص نيست.

تيموريان در پاسخ به اين سوال كه چه قدر فكر مي‌كنيم كه بتواني در ليگ برتر موفق شوي، گفت: سبك بازي در انگلستان، فيزيكي است و از اين لحاظ فكر نمي‌كنم مشكلي داشته باشم, چرا كه شيوه‌ي بازي من هم فيزيكي و بر اساس قدرت بدني است. اميدوارم كه بتوانم در سال نخست حضوري خوب در ليگ برتر داشته باشم.

وي به خداحافظي ناكاتا از فوتبال حرفه‌اي و جدا شدن اين بازيكن از بولتون اشاره كرد و افزود: مديران بولتون خاطره‌ي خوشي از بازيكنان آسيايي در تيم‌شان دارند, چرا كه ناكاتا هم در اين تيم بازيكني تاثيرگذار بود. باور دارم كه مي‌توانم جانشين خوبي براي ناكاتا باشم. او اگر كاپيتان تيم ملي ژاپن است، من هم يكي از يازده مرد تيم ايران در جام جهاني 2006 هستم.

آندو ادامه داد: در اوايل حضور در انگليس بايد اعتماد مربي را به طور كامل جلب كرده و با خلق و خوي فوتبال اين كشور آشنا شوم. در آن صورت مي‌توانم نمايش خوبي ارايه كنم.

وي درباره‌ي بولتون، گفت: درباره‌ي اين تيم به خوبي بررسي كرده‌ام. آنها تيم هشتم انگليس در فصل پيش بوده‌اند و تيمي نيستند كه براي بقا در ليگ برتر بجنگند و با توجه به سرمايه‌گذاري اين تيم، اميدوارم فصل آينده جايگاه بهتري هم در ليگ برتر به دست آورد.

تيموريان در پايان با تشكر از مردم مشهد، مسوولان و مربيان ابومسلم گفت: در فوتبال هر چه دارم از ابومسلم، مسوولان اين تيم و مردم مشهد است و در چند سال حضورم در ابومسلم همواره تلاش كردم، بهترين نمايش را داشته باشم و هم اكنون هنگام جدايي از اين تيم بسيار ناراحتم؛ اما, هر جا كه باشم، طرفدار ابومسلم خواهم بود واز رسانه‌ها نتايج را پيگيري مي‌كنم.

Comment

• فرانتس بكن باوئر، قيصر فوتبال آلمان خيلي دوست داشت كه تيم ملي كشورش بتواند جام را در خانه نگه‌دارد اما، اين چنين نشد. چرا كه آلمان با شكست برابر ايتاليا در آخرين دقيقه‌هاي وقت‌هاي اضافه بازي نتوانست به ديدار پاياني جام جهاني راه پيدا كند.

قيصر كه در تالار افتخاراتش، قهرماني در جام را به عنوان ميزبان خالي مي‌ديد دستش از اين مهم كوتاه ماند.

او در پايان بازي گفت: « اين بهترين مسابقه‌اي بود كه من در اين اواخر ديده‌ام. نمي‌توان گفت كه ايتاليايي‌ها به دليل دو گل زده‌شان تيم بهتر ميدان بودند. ما هم شايستگي رسيدن به ديدار پاياني را داشتيم. اما، در نهايت اين ايتاليا بود كه كمي خوش شانس‌تر و باهوش‌تر بود. اميدوارم كه تيم ما خود را براي بازي رده‌بندي پيدا كند تا بتواند اثري جاودانه‌تر از خود برجاي بگذارد. بسيار اميدوارم كه يورگن در مقام خود بماند. حيف است اگر او بخواهد به فعاليت خود در تيم ملي آلمان پايان دهد. او اين تيم را سر و شكل داده است. بازيكنان ما به او اعتقاد دارند. حال و اوضاع تيم به يقين در ادامه رقابت‌ها خوب خواهد ماند، حتي هنگامي كه آنها ديگر آن انگيزه‌هاي لازم را ندارند. آنها همچون بازي پاياني به ديدار رده‌بندي پاي مي‌گذارند.»

Comment

• يورگن كلينزمن، سرمربي تيم ملي آلمان پس از شكست ناباورانه تيمش در آستانه شنيدن سوت پايان بازي از سوي داور در نشست خبري پايان بازي حضور يافت.

اين سرمربي كه دقايقي پيش از حضور در اين نشست با ورود به زمين سعي در آرام كردم بازيكنان غمگين خود داشت، در نشست خبري چنين گفت: «هنگامي كه در يك چنين مسابقه‌اي شكست مي‌خوري خوب طبيعي است كه نااميدي زيادي در تو پديد مي‌آيد. با اين همه بايد از اين تيم به دليل حضور قدرتمندش در جام و بازيهاي در خور توجه‌اش تقدير و سپاس فراواني به عمل آورد.»

وي ادامه داد: « اين تيم از چنان شخصيتي برخوردار است كه بتواند همه كشورش را مفتخر سازد. تنها مي‌توانم از بازيكنانم تعريف و تمجيد كنم. اين مسابقه‌ها براي تيم ما پيروزي بزرگي بود و البته براي تمام مردم آلمان. ما به تمام دنيا چهره‌اي ديگر از آلمان را نشان داديم.»

Comment

• محمد مايلي‌کهن در خصوص احتمال کانديداشدن خود براي انتخابات رياست فدراسيون فوتبال گفت: هنوز در اين خصوص هيچ تصميمي نگرفته‌ام و همه چيز به اتفاقات آينده بستگي دارد.

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ضمن بيان اين مطلب با اشاره به عملکرد نامطلوب تيم ملي در جام جهاني آلمان كه باعث فوتبال‌زدگي و ناراحتي مردم شده است اظهار داشت: با توجه به اين مطلب كه بازيکناني در تيم ملي حضور دارند که بايد از تيم ملي خداحافظي کنند، ممکن است در تيم ملي با مشكل مواجه شويم و اين کار را براي سرمربي آينده تيم ملي سخت خواهد کرد، به طور قطع سرمربي آينده تيم ملي ايران کار دشواري را در هدايت تيم ملي و آماده‌سازي مجدد اين تيم خواهد داشت.

مايلي‌کهن در خصوص استفاده از مربيان خارجي در تيم ملي فوتبال ادامه داد: ابتدا بايد درباره شاخصه‌هاي يک مربي به صورت کارشناسي بحث و تبادل نظر صورت گيرد، اين که يک مربي براي هدايت تيم ملي ايران به چه فاكتورهايي نياز دارد را بررسي كنيم و سپس در خصوص داخلي يا خارجي بودن آن تصميم‌گيري نماييم.

وي همچنين در ارتباط با راهکارهايي که بايد براي آشتي مجدد مردم با فوتبال و جذب مجدد آنها به ورزشگاهها در نظر گرفته شود، اظهار داشت: بايد بيش از پيش به باشگاهها بها و اهميت داده شود و تيم‌ها نيز با ارايه فوتبال خوب و جذاب انگيزه هاي تماشاگران را براي جذب حضور مجدد در ورزشگاهها زنده کنند.

سرمربي اسبق تيم ملي اميد کشورمان همچنين در ارتباط با پيشنهاد مربيگري در ليگ‌برتر سال آينده نيز گفت: فقط از تيم سپاهان اصفهان پيشنهاد داشتم که متاسفانه با مسوولان اين تيم به توافق نرسيدم.

Comment

• سهراب انتظاري ، مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس براي مشخص شدن وضعيت خود در دفتر باشگاه پرسپوليس حاضر شد.

سهراب انتظاري كه به گفته نزديكان باشگاه پرسپوليس جايي در اين تيم براي فصل آينده نخواهد داشت در دفتر باشگاه حاضر شد تا وضعيت خود را مشخص كند.

انتظاري كه همچنان مترصد دريافت مطالبات خود از باشگاه است، در غياب محمدحسن انصاري فرد با معاون ورزشي وي به گفت گو پرداخت. وادي خيل نيز همانند هميشه قول مساعد داد تا هفته آينده با اين بازيكن تسويه حساب شود.

منابع آگاه اعلام كرده اند كه آري هان براي فصل آينده به انتظاري نياز ندارد و اين بازيكن مي تواند به تيم ديگري ملحق شود.

Comment

• مریم منظوری (رادیو فردا): پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران و حذف آن از جام جهانی سه تن از از اعضا و دست اندرکاران تیم بیش ازهمه مورد انتقاد قرار گرفتند. برانکو ایوانکوویچ سرمربی، علی دایی کاپیتان و ابراهیم میرزاپور دروازه بان تیم. از این سه تن تنها ابراهیم میرزاپور همراه با دیگر بازیکنان تیم به ایران بازگشت. در این میان محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال مورد انتقاد شدید قرار گرفت و از سمت خود برکنار شد. مطبوعات نوشتند که علی دایی که دارای گرین کارت آمریکاست همراه با همسرش برای تعطیلات روانه آمریکا شده و برانکو ایوانکوویچ برای تماشای ادامه بازیها در آلمان ماند. برانکو اکنون در کشورش کرواسی است و در یک گفتگوی تلفنی به سوالاتم پاسخ می دهد. برانکو درباره اینکه بسیاری از مردم ایران او را یکی از عوامل اصلی شکست تیم می دانند گفت:
                          برانکو ایوانکوویچ: می دانید این در ایران چیز تازه ای نیست. انتقادها از من بعد از بازی با بحرین و قطعی شدن حضور ما در جام جهانی آغاز شد. سه روز بعد از بازی با بحرین انتقادهایی باورنکردنی از من و تیم ملی و همه چیز آغاز شد. و البته این انتقادها باعث از بین رفتن فضای کاری شد و اشتیاق برای ادامه راه را تخریب کرد. انتقادهای هرروزه و خواندن مطالب در روزنامه ها درباره اینکه مدیریت خوب نیست، مربی خوب نیست، بازیکنان خوب نیستند، خوشایند نیست. اما ما در 4 سال گذشته نتایج بسیار خوبی داشتیم . 75 درصد برد. حالا بعد از جام جهانی البته منتقدان منتظر چنین فرصتی بودند که بدون هیچ دلیلی شروع به انتقادهای بیشتری کنند.

م.م: برانکو با اشاره به همگروه های سرسخت ایران در جام جهانی می گوید همه دیدیم که پرتغال و مکزیک چقدر قوی بودند. بازی قوی مکزیک در مقابل آرژانتین را دیدیم و دیدیم که پرتغال به نیمه نهایی رسید. برانکو معتقد است ایران در برابر این تیم ها بخوبی ظاهر شد اما...

برانکو ایوانکوویچ: اما اینها در ایران عادی است. هرچند من این روزها نمی دانم که موضوع انتقادها چیست. چون روزنامه ها را نمی خوانم و غیر از مترجمم ارتباط زیادی هم با ایران ندارم. با اینکه عادی بنظرم می رسد اما متاسفم که مردم قدر زحمت بازیکنان را برای تیم ملی ندانستند. برزیل محبوب ترین تیم جهان در نیمه نهایی حذف شد. این ورزش است و این جام جهانی است که اول 32 تیم در آن بودند.

م.م: برانکو معتقد است 4 بازیکن لژیونر تیم ملی ایران نتوانستند در فرصت دو سه ماهه پیش از بازیها در تمرین ها شرکت کنند. برانکو گفت فریدون زندی در شش ماه گذشته تنها در دو یا سه بازی ظاهر شد و از دو روز قبل از شروع جام تمرین نداشت. وحید هاشمیان هم همینطور. علی کریمی سه ماه مصدوم بود و مهدی مهدوی کیا 15 روز نتوانست تمرین کند و تنها پیش از بازی با مکزیک تمرین کرد. به گفته آقای برانکو ستار زارع سه روز پیش از بازی با مکزیک مصدوم شد و مجبور شد تحت عمل جراحی قرار گیرد.

برانکو ایوانکوویچ: ما شاید اشتباهاتی داشتیم اما خیلی مهم نبودند. بخصوص ما در مقابل مکزیک خیلی خوب بازی کردیم اما در همین بازی ما در سه ثانیه 4 اشتباه کردیم. اما باز هم می گویم این ورزش است و فکر می کنم باید راضی باشیم . ما تیمی مثل تیم صربستان مونته نگرو نیستیم. ما همه را تحت تاثیر قرار دادیم. همه از ما حمایت می کردند. البته منظورم غیرایرانی هاست.

م.م: برانکو برای انجام برخی کارهای شخصی با تیم به ایران بازنگشت. برانکو گفت هنوز دو ماه از قراردادش با ایران باقی مانده و برای همین بزودی شاید در دو هفته آتی به ایران باز گردد. برانکو گفت مطبوعات ایران حقیقت را نمی پذیرند و آنها حقیقتی را باور می کنند که خودشان به آن باور دارند نه حقیقت واقعی را.

برانکو ایوانکوویچ: من دلیل این را می دانم. اما اشکالی ندارد. شغل من این نیست که بگویم چرا طرز فکر غالب در مطبوعات ایران اینست. من به فوتبال فکر می کنم. آنها باید یک چیزی را بدانند و آن اینکه ایران برزیل و آرژانتین نیست. ایران ایران است. پیش از این فقط دوبار در جام جهانی بوده و زمان زیادی لازم دارد که همطراز تیمهای برتر جهان شود.

م.م: در اینجا از آقای برانکو می پرسم نظرش درباره انتقاد همیشگی به او مبنی بر اینکه تحت تاثیر افرادی چون محمد دادکان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال و علی دایی کاپیتان تیم قرارداشت چیست؟

برانکو ایوانکوویچ: هروقت دیگر حرفی برای گفتن نداشتند سراغ من می آمدند و می گفتند که مثلا یک نفر مرا کنترل می کند و بر من نفوذ دارد. حتی از طرف دیگر افراد دیگری از طرف دادکان به من می گفتند که چرا نفوذی بر من ندارد. چرا مردم فکر می کنند من تحت نفوذ دادکان یا دایی بودم. دربازی با پرتغال علی دایی روی نیمکت ذخیره بود. نمی دانم که چرا بعضی ها فکر میکنند که علی دایی مثلا رئیس کل بود یا دادکان رئیس من بوده. البته من به دادکان احترام می گذارم و ما برای 4 سال موفق ترین تیم فوتبال ایران را داشتیم. حقیقت اینست. آقای دادکان هرگز بمن نگفت مثلا این بازیکن یا این یکی یا این دیگری. روزنامه ها حقایق را نمی نویسند.

م.م: از برانکو درباره علی دایی پرسیدم و به او محض شنیدن این نام با کلافگی گفت:

برانکو ایوانکوویچ: علی دایی. علی دایی. علی دایی بازیکن مهمی در تیم ملی بود و من بخاطر همین ازش استفاده کردم. او کاپیتان بود. دایی و و هاشمیان بهترین حمله های ما بودند. علی دایی جوان نیست و بیش از سی سال سن دارد اما می خواهم بگویم من به خیلی از بازیکن های جوان شانس بازی دادم . مثلا تیموریان. برهانی، همینطور کعبی، نصرتی و مسعود شجاعی. ستار زارع می توانست بازی کند اما مصدوم بود.

م.م: درپایان از برانکو پرسیدم برای مردم ایران چه صحبتی دارد.

برانکو ایوانکوویچ: فقط می خواهم از مردم ایران سپاسگذاری کنم. من 5 سال تجربه عالی و بیادماندنی در ایران دارم و رفتار مردم ایران همیشه منحصر بفرد وعالی بود. فقط می توانم از همه مردم ایران تشکر کنم و بگویم این خاطره همیشه در قلب من می ماند.

Comment

• نشريه ورزشی کيکر چاپ آلمان نوشت: فدراسيون فوتبال ايران مذاکرات خود با "فيليپ تروسيه" مربی فرانسوی برای سپردن رهبری تيم ملی فوتبال اين کشور را به وی آغاز کرده است.

اين نشريه ورزشی روز پنجشنبه افزود: "فيليپ تروسيه"يکی از نامزدها برای جانشينی "برانکو ايوانکوويچ" مربی سابق تيم ملی فوتبال ايران است.

کيکر نوشت: پس از حذف تيم ايران از جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬آلمان، ايران قرارداد ايکوانکوويچ را تمديد نکرد.

"فيليپ تروسيه" که گفته می‌شود يک مربی مسلمان است، تاکنون مربی تيم‌های ملی ژاپن، ساحل عاج، بورکينافاسو، قطر، نيجريه ، آفريقای جنوبی و همچنين مربی تيم دسته اولی "المپيک مارسی" فرانسه بوده است.

گفته می‌شود تروسيه حدود يک دهه در فوتبال آفريقا فعاليت کرده و در آنجا لقب جادوگر سفيد را گرفته بود.

Comment

• تيم ملي فوتبال سوريه براي كسب آمادگي بيشتر براي رويارويي با تيم ملي فوتبال ايران، در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا، از روز دوشنبه‌ي آينده يك اردوي كوتاه مدت برپا خواهد كرد.

تيم ملي فوتبال سوريه قراراست ، ‪ ۲۵‬مرداد ماه (‪۱۶‬ماه اوت آتي) براي ديدار با تيم ملي ايران راهي تهران شود. و يك هفته بعد در ورزشگاه "العباسيين" دمشق، ميزبان ملي پوشان ايران باشد .

اتحاديه‌ي سراسري ورزش سوريه روز چهارشنبه خبر داد: دو بازي تداركاتي نيز براي تيم ملي سوريه ترتيب داده شده است.

تيم ملي سوريه، ‪ ۲۴‬تيرماه در دمشق به مصاف تيم ملي عراق خواهد رفت و در ‪ ۲۵‬مرداد ماه، در برابر تيم ملي ليبي قرار مي‌گيرد.
                              تيم‌هاي ملي ايران، سوريه، كره جنوبي و تايوان، هم گروه هستند.

سوريه در چارچوب رقابت‌هاي اين گروه، برابر كره جنوبي با نتيجه‌ي "صفر بر يك" شكست خورد ولي "چهار بر صفر" تايوان را شكست داد.

تيم ملي فوتبال ايران تنها يك بازي انجام داد و با موفقيت حريف تايواني خود را شكست داد.

Comment

• تلويزيون دوبي اسپورت از مربيگري آري‌ هان هلندي در تيم فوتبال الوحده امارات خبر داد.

اين تلويزيون در اولين دقايق بامداد امروز در خبري كوتاه از عقد قرارداد و گرفتن سكان هدايت تيم الوحده از سوي آري ‌هان هلندي خبر داد.

گوينده اين بخش خبري تلويزيون دو بي اسپورت با بيان تاريخچه‌اي از دوران مربيگري ‌هان در آلمان و چين، تصاويري از او هنگام هدايت تيم چين به نمايش گذاشت.

در اين خبر به سابقه مربيگري چند ماه مربي هلندي در ايران و هدايت تيم پرسپوليس ايران هيچ اشاره اي نشد.

Comment

Working...
                                X