Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• علي پروين در رابطه با پيوستن پسرش (محمد) و ناصر ابراهيمي به تيم استقلال مي گويد: محمد نمى ره استقلال. او خودش مى دونه. اگه بخواد بره قرارداد ببنده من جلوش سنگ نمى اندازم. اما ببين چيكار كردن كه اين بچه مى خواد بره استقلال. تعصب ديگه تو فوتبال مرده. او درباره رفتن ناصرابراهيمي به تيم استقلال مي گويد: اگه ناصر بخواد بره استقلال چه اشكالى داره. يه زمان پرسپوليس بود حالا مى خواد بره استقلال مربيگرى كنه. هر كارى براى پرسپوليس كرد ، براى استقلال هم مى كنه.

Comment

• مدير روابط عمومي باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران از ارسال دعوت - نامه باشگاه الخليج عربستان سعودي براي به خدمت گرفتن "علي انصاريان" خبر داد.

"سيدامير مهدي علوي" روز چهارشنبه درباره انتقال "علي انصاريان" بازيكن تازه به خدمت گرفته شده باشگاه استقلال تهران گفت:
      دعوت‌نامه‌اي براي به‌خدمت گرفتن انصاريان از سوي باشگاه الخليج عربستان سعودي به باشگاه ارسال شده‌است و در خصوص مذاكرات اين انتقال قرار است هفته آينده يكي از مديران باشگاه به اين كشور سفر كند و مراحل اين انتقال را پيگيري نمايد.

وي درباره جزييات اين انتقال افزود: جزييات انتقال انصاريان بزودي پس از سفر يكي از مديران باشگاه به عربستان و مذاكره با سران باشگاه الخليج اعلام خواهد شد.

"علي انصاريان" با قراردادي دوساله چند روز پيش به باشگاه استقلال تهران پيوست و هنوز در هيچ بازي رسمي براي اين تيم به ميدان نرفته است.

Comment

• قرارداد سه بازيكن جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان در هيات فوتبال اين استان به ثبت رسيد.

به‌گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي هيات فوتبال خوزستان، اين سه بازيكن كه " ابوذر رحيمي " ، " اسفنديار محسني " و "هادي پاك نظر"نام دارند عصر چهارشنبه با حضور در كميته نقل و انتقالات هيات فوتبال خوزستان قراردادشان را براي دو فصل به ثبت رساندند.

به هنگام ثبت قراردادهاي اين سه بازيكن برخي از مسوولان تيم فوتبال فولاد خوزستان نيز شركت داشتند.

ابوذررحيمي و اسفنديار محسني از تيم شموشك نوشهر و هادي پاك نظر از تيم ملوان بندرانزلي به تيم فولاد خوزستان پيوستند.

تيم فوتبال فولاد خوزستان اين بازيكنان را كه چپ پا هستند با هدف تقويت جناح چپ خود به خدمت گرفته است .

Comment

• محمد نصرتي‌ پس‌ از پايان‌ بازي‌هاي‌ جام‌جهاني‌ ديگر حرف‌ نزد اما سرانجام‌ او سکوت‌ را شکست‌ و حرف‌هاي‌ جالبي‌ درخصوص‌ جام‌جهاني‌ برزبان‌ آورد که‌ در ذيل‌ مي‌خوانيد.

نصرتي‌ درخصوص‌ بازي‌هاي‌ جام‌جهاني‌ گفت: تيم‌ ايران‌ در گروه‌ سختي‌ قرار داشت‌ اما با اين‌ حال‌ مي‌توانستيم‌ از گروه‌ خود صعود کنيم.

در بازي‌ با مکزيک‌ خيلي‌ راحت‌ مي‌توانستيم‌ دست‌کم‌ يک‌ مساوي‌ بگيريم‌ زيرا مکزيک‌ در طول‌ بازي‌ هيچ‌ برتري‌ نسبت‌ به‌ ما نداشت.

در بازي‌ با پرتغال‌ هم‌ 70 دقيقه‌ عالي‌ بوديم‌ و پرتغال‌ فقط‌ با هنرنمايي‌ بازيکن‌ خود توانست‌ به‌ گل‌ برسد. دکو طوري‌ توپ‌ را پشت‌ هجده‌ قدم‌ زد که‌ کمتر بازيکني‌ مي‌تواند اين‌گونه‌ به‌ توپ‌ ضربه‌ بزند.

وي‌ افزود: دفاع‌ ايران‌ با توجه‌ به‌ اينکه‌ همه‌ از آن‌ انتقاد مي‌کردند بسيار خوب‌ کار کرد و در سازمان‌ دفاعي‌ عالي‌ بود ولي‌ اشتباهات‌ فردي‌ کار دفاع‌ را خراب‌ کرد.

همه‌ مي‌گفتند که‌ دکو يا فيگو همه‌ دفاع‌ ايران‌ را دريبل‌ مي‌زنند و آبروي‌ ما مي‌رود اما اين‌طور نشد! آنها خوب‌ بازي‌ کردند اما مقابل‌ ما کار خارق‌العاده‌اي‌ نکردند.

نصرتي‌ درخصوص‌ آينده‌اش‌ گفت: من‌ هنوز 24 سال‌ سن‌ دارم‌ و مي‌خواهم‌ براي‌ تيم‌ملي‌ بازي‌ کنم. من‌ نمي‌دانم‌ اين‌ حرف‌ها را چه‌ کسي‌ درمي‌آورد که‌ من‌ از تيم‌ملي‌ کنار گذاشته‌ شده‌ام.

جرم‌ من‌ چيست؟ بازي‌ براي‌ تيم‌ملي، واقعاً‌ اين‌ جرم‌ من‌ است؟ وقتي‌ به‌ من‌ گفته‌ مي‌شود بازي‌ کن، من‌ نبايد بازي‌ کنم؟

Comment

• عليرضا واحدي نيکبخت هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت : از اين که در خدمت تيم پرسپوليس هستم و با استقبال خوب هواداران اين تيم مواجه شده ام خوشحالم و اميدوارم که بتوانم روزهاي موفقي را در پرسپوليس سپري کنم.

عليرضا واحدي نيکبخت با بيان اين مطلب افزود : طي روزهاي گذشته تمرينات اختصاصي خوبي داشتم و اميدوارم با حضور در تمرينات و اردوهاي آماده سازي تيم پرسپوليس به آمادگي آرماني دست يابم و درفصل جديد انتظارات را برآورده سازم . من براي اينکه يک بازيکن تاثيرگذار در پرسپوليس باشم باجديت هرچه بيشتر درتمرينات شرکت مي کنم ومي خواهم بدون حرف و حديث به تيم ملي برگردم.

بازيکن جديد پرسپوليس درباره پيوستن علي انصاريان به تيم استقلال گفت: نظرخاصي دراين باره ندارم . تنها حرفي که ميتوانم بگويم اين است که مبارکش باشد.

نيکبخت تصريح کرد : من به پرسپوليس نيامده ام که درجا بزنم بلکه مي خواهم علاوه برتکرارموفقيت هاي قبلي خيلي چيزها را ثابت کنم . حرف وحديث هايي هم که درباره عدم آمادگي و مصدوميت من مطرح مي شود شايعه اي بيش نيست و همه چيز با شروع فصل جديد مشخص خواهد شد.

هافبک جديد پرسپوليس گفت : درهرپستي که مربيان هلندي پرسپوليس بخواهند بازي مي کنم اما شخصا تمايل دارم نزديک به دروازه باشم و براي پرسپوليس گل بزنم . البته من خوشحالم که آري هان شناخت کاملي از ويژگي هاي فني بنده دارد و قطعا همين امرسبب خواهد شد تا بازدهي و تاثيرگذاري من در پرسپوليس بيشتر شود.

وي درپايان گفت : شايعاتي مطرح مي شود مبني بر اينکه من مورد آزار و اذيت طرفداران استقلال قرارگرفته ام که چنين حرفي به هيچ وجه صحت ندارد. هواداران استقلال خود بهترمي دانند که مشکل ازکجا بوده و مقصرچه کساني هستند. به همين خاطرمن با مشکلات خاصي از سوي آنها مواجه نبوده ام .

Comment

• "زين‌الدين زندان" كاپيتان و بازي‌ساز افسانه‌اي تيم ملي فرانسه اين خبر را كه ماتراتزي به وي لقب "پسر زن بدكاره تروريست" را داده، تاييد كرد و گفت از مردم جهان و كودكاني كه اين حركت را ديده‌اند عذر مي‌خواهد اما پشيمان نيست.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، زين‌الدين زندان با عذرخواهي از ضربه‌اي كه يك‌شنبه گذشته در فينال جام جهاني در آلمان با سر بر سينه "ماركو ماتراتزي" مدافع گستاخ و هتاك تيم ملي ايتاليا زد، عذرخواهي كرد اما گفت از اين اقدام پشيمان نيست زيرا ماتراتزي كلماتي بسيار زشت بر زبان آورد و به خواهر و مادر او ناسزا گفت.

زيدان در گفتگو با شبكه فرانسوي "كانال پلاس" گفت: «من از ميلياردها مردم و ميليون‌ها كودكي كه اين صحنه را ديدند و نيز مربياني كه به اين كودكان خوب و بد را مي‌آموزند عذر مي‌خواهم، اين كار نابخشودني است و نبايد چنين مي‌شد.»

او در پاسخ به سوالي درباره صحت اخبار روزنامه‌هاي انگليسي كه به نقل از كارشناسان لب‌خواني اعلام كرده بودند ماتراتزي به وي گفته او "پسر زن بدكاره تروريست" است، گفت: «آري اين مساله صحت دارد. »

وي در پاسخ به سوالي درباره آنچه ماتراتزي بر زبان رانده گفت: «سخنان ماتراتزي درباره مسائل شخصي و خواهر و مادر بود. او كلماتي سخت و زشت بر زبان راند و بارها و بارها آن را تكرار كرد. اين سخنان زشت را شايد يك بار بشنوي و از آن بگذري كه البته من اين كار را كردم اما اگر چنين سخناني را دو يا سه يا بارها و بارها بشنوي چه خواهي كرد؟ »

اين بازيكن مسلمان و محبوب الجزايري تبعه فرانسه در پايان گفت: «من از اين كار پشيمان نيستم زيرا اگر اين كار را نمي‌كردم به اين معنا بود كه ماتراتزي حق داد. سخنان او به قدري زشت است كه هرگز و هرگز و هرگز نمي‌توانم آن را بر زبان بياورم. او هيچ دليلي براي اين سخنان نداشت. »

زيدان همچنين گفت آماده است در برابر كميته انضباطي نيز از خود دفاع كند.

او در واكنش به سخنان "پيتر ولاپان" رئيس فيفا كه گفته بود ممكن است جايزه بهترين بازيكن جام جهاني از او گرفته شود، گفت: «از سخنان او چنين استنباط مي‌شود كه آنان همواره به دنبال واكنش هستند و عامل تحريك و خود كنش را ناديده مي‌گيرند. هيچ دليلي وجود نداشت در بازي فينال آن هم 10 دقيقه مانده به پايان بازي و به ترك فوتبال چنين حركتي كنم پس حركت من دليل و عامل تحريك داشته است. »

Comment

• زين الدين زيدان در نخستين واكنش خود به اتفاقات رخ داده در ديدار نهايي جام جهاني از تمام مردم جهان عذرخواهي كرد، اما گفت كه از آن واكنش پشيمان نشده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) زين الدين زيدان شب گذشته در گفت وگو با شبكه يك تلويزيون ملي فرانسه گفت: اتفاق بسيار جدي در آن بازي رخ داد. آن كلماتي كه ماتراتزي بر زبان آورد، بسيار شخصي بود و او به مادر و خواهرم توهين كرد.

كاپيتان تيم ملي فرانسه با رد اين شايعه كه ماتراتزي كه به او لقب تروريسم داده، گفت: اما او كلمات بسيار سختي را بيان كرد، اگر شما يكبار آن‌ها را بشنويد، احساس بدي به شما دست مي‌دهد، ولي اگر براي بار دوم يا سوم اين كلمات تكرار شوند شما واكنش نشان مي‌دهيد. من يك مرد هستم و بايد بگويم نمي‌توانم از آن صحبت‌ها به راحتي بگذرم. من آن‌ها را شنيدم و به همين دليل نسبت به آن واكنش نشان دادم.

به گفته‌ي زيدان، درگيري اين دو زماني آغاز شد كه ماتراتزي پيراهن كاپيتان تيم ملي فرانسه را كشيد.

زيدان افزود: من به او گفتم ادامه نده و بعد گفتم اگر پيراهنم را مي‌خواهي مي‌توانيم پيراهنمان را با يكديگر عوض كنيم اما او كلماتي را به زبان آورد كه پذيرفتن آن‌ها براي من بسيار مشكل بود و او چندين بار اين كار ادامه داد.

هنگامي‌كه شبكه‌ تلويزيوني فرانسه صحنه ضربه‌ سر زيدان به سينه ماتراتزي را نشان مي‌داد، زيزو گفت: همه چيز به سرعت اتفاق افتاد، اما من به كاري كه مي‌خواستم انجام بدهم فكر كرده بودم.

زيدان با تكرار عذرخواهي خود از تمام مردم جهان گفت: حركت من غير قابل بخشش است، من به اين دليل اين حركت را غير قابل بخشش مي‌دانم كه دو يا سه ميليارد مردم جهان و ميليون‌ها نفر كودك آن بازي را به صورت مستقيم تماشا مي‌كردند. من از آن‌ها و معلم‌هايشان كه به مردم رفتار خوب را مي‌آموزند، عذرخواهي مي‌كنم. من خودم بچه دارم و اين را به خوبي مي‌دانم. من هميشه به آن‌ها راه صحيح را مي‌آموزم تا آنها اين گونه در چنين شرايطي رفتار نكنند.

زماني كه از زيدان پرسيده شد كه آيا به دليل ضربه‌اي كه بر سينه ماتراتزي وارد كرده ايد پشيمان هستيد يا خير؟ گفت: نمي‌توانم پشيمان باشم، چرا كه تنها راهي بود كه مي‌توانم پاسخ او را بدهم.

زيدان پس از آن كه سپ بلاتر اعلام كرد كه احتمال بازپس‌گيري عنوان برترين بازيكن جام هجدهم وجود دارد، گفت: اين هميشه واكنشي بوده كه مردم درباره‌ي آن سخن گفته‌اند. البته اين درست است كه رفتار بد بايد مورد مجازات قرار گيرد، اما اگر توهيني نمي‌شد، واكنشي هم ايجاد نمي‌شد. اگر من رفتار بدي داشتم تنها به خاطر اين بود كه توهيني انجام گرفته شده بود. آيا شما فكر مي‌كنيد كه در 10 دقيقه پاياني عمر بازيگري‌ام مي‌توانستم همه چيز را زير پايم بگذارم؟ هرگز! حركت من غير قابل بخشش بود، اما مي‌گويم شخصي كه عمل توهين را مرتكب شده بايد مجازات شود.

زيدان ادامه داد: هميشه بين بازيكنان تنش وجود دارد و اين تنش در بازي‌هاي جام جهاني بسيار بيشتر است، اما در طول شش سالي كه در ايتاليا بازي مي‌كردم، هيچگاه درگيري بين من و ماتراتزي وجود نداشت.

پس از درگيري زيدان با ماتراتزي، ژاك شيراك - رييس جمهور فرانسه - با استفاده از كلماتي مهربانه كاپيتان تيم ملي كشورش را ستايش كرد.

روزنامه‌ي اكيپ فرانسه، معتبرترين روزنامه‌ ورزشي فرانسه نيز در نظر سنجي خود اعلام كرد، 61 درصد از مردم فرانسه زيدان را به دليل آن حركت بخشيده‌اند.

زيدان گفت: هر جا كه مي‌روم مردم را مي‌بينم كه از من حمايت مي‌كنند بسياري از آن‌ها مي‌خواهند، من را به حضور در تيم ملي متقاعد كنند، اما اين تصميمي ‌است كه گرفته‌ام و از آن برنخواهم گرفت اين نهايت فوتبال من است.

Comment

• تيم ملي واليبال ايران در سومين بازي تداركاتي خود توانست تيم تونس را سه بر صفر شكست دهد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، پس از شكست تيم ملي واليبال ايران مقابل تيم لهستان و پيروزي برابر تيم ايتاليا، ملي پوشان كشورمان در سومين بازي تداركاتي خود به مصاف تيم تونس رفتند كه در پايان سه بر صفر و با نتايج 25 -21، 25-20 و 25-21 اين حريف آفريقايي خود را مغلوب كردند.

بر اساس اين گزارش، تيم ملي واليبال كشورمان امروز براي مشخص شدن تيم برتر اين تورنمنت بار ديگر به مصاف تيم لهستان خواهد رفت.

گفتني است، كه پس از پايان تورنمنت چهار جانبه‌ي ايتاليا، تيم ملي واليبال ايران بامداد روز شنبه از طريق فرودگاه مهرآباد وارد تهران خواهد شد.

Comment

• انتخاب سنگربان سال آينده تيم فوتبال ابومسلم خراسان از موضوعاتي است که اين روزها حواشي زيادي را پيرامون اين باشگاه بوجود آورده است.

مهدي ثابتي، دروازه‌بان فصل قبل تيم فوتبال ابومسلم خراسان در خصوص احتمال ادامه حضورش در اين باشگاه به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، گفت: تا اين لحظه قراردادم را با باشگاه ابومسلم تمديد نکرده‌ام، مسوولان ابومسلم در تمديد قراردادم تعلل مي‌کنند و من هم بيش از اين نمي‌توانم منتظر تصميم آن‌ها بمانم و با تيم‌هاي ديگر که خواهان من هستند مذاکره نکنم.

وي افزود: دوست دارم در ابومسلم به فوتبالم ادامه دهم، ولي اگر از اين باشگاه جدا شوم تنها دليلش سهل‌انگاري مسوولان باشگاه ابومسلم براي مذاکره در تمديد قراردادم است.

ثابتي ادامه داد: دو تيم شهرستاني و راه آهن تهران خواستار جذب من هستند، با راه‌آهن صحبت‌هاي خود را انجام داده‌ام و حتي قرارداد داخلي نيز امضا کرده‌ام، تنها منتظر تسويه حساب مالي با باشگاه ابومسلم هستم تا در صورت توافق نهايي به تيم راه آهن ملحق شوم.

ثابتي در ادامه خاطرنشان ساخت: با وضعيتي که در حال حاضر وجود دارد احتمال ماندنم در ابومسلم بسيار ضعيف است، حتي اگر ابومسلمي‌ها پيشنهاد مالي کمتري نسبت به راه‌آهن بدهند حاضرم براي اين تيم بازي کنم، در صورتي که پيشنهاد معقولانه مالي از سوي مسوولان ابومسلم خراسان به من ارايه شود به باقي ماندن در ابومسلم فکر خواهم کرد.

اما، ارشاد يوسفي، دروازه بان خراساني تيم فوتبال سايپا تهران که فوتبال خود را از مشهد و ابومسلم آغاز کرد از گزينه‌هاي سنگرباني فصل آينده تيم ابومسلم است.

يوسفي با تاييد مذاکرات با ابومسلم به ايسنا، گفت: صحبت‌هايي از سوي مسوولان باشگاه ابومسلم با من شده است ولي هنوز هيچ توافق قطعي صورت نگرفته است.

وي افزود: به عنوان يک فوتباليست خراساني علاقه‌مندم در ابومسلم فوتبالم را ادامه دهم و در صورتي که از جانب مسوولان تيم سايپا مشکلي وجود نداشته باشد براي پيوستن به اين تيم مشکلي ندارم.

يوسفي در پايان خاطرنشان ساخت: هنوز يک سال ديگر با سايپا قرارداد دارم و اگر مسوولان ابومسلم خواستار جذب من هستند ابتدا بايد براي گرفتن رضايتنامه‌ام با تيم سايپا مذاکره کنند.

Comment

• آندرانيك تيموريان، بازيكن مياني تيم ملي فوتبال ايران براي انجام آزمايش‌هاي پزشكي در تيم بولتون انگليس، صبح فردا عازم سوييس خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيموريان كه يكي از معدود بازيكنان خوب ايران در رقابت‌هاي جام جهاني 2006 بود براي انجام آزمايش پزشكي، صبح فردا به همراه مدير برنامه‌هاي خود عازم سوييس خواهد شد تا در اردوي اين تيم در زوريخ شركت كرده و پنج‌شنبه و جمعه مذاكرات نهايي با مسوولان اين باشگاه انگليسي را انجام دهد.

تيموريان بعدازظهر امروز نيز با داريوش مصطفوي، دبير فدراسيون فوتبال ملاقات كرد.

Comment

• « اين روزها بحث انتقاد داغ است و چندي پيش بحث حمايت همه جانبه. قبل از حضور تيم ملي در جام‌جهاني هيچ‌كس حق انتقاد نداشت و اگر منتقدي هم پيدا مي‌شد به عدم داشتن تعصب ملي محكوم مي‌شد، اين در حالي است كه اگر امروز همان منتقد حرفي بزند, انتقاد وي تماما سازنده به شمار خواهد رفت.

در هر دوره‌ي زماني كه باشد, هيچ اشكالي بر وجود نقد و منتقد وارد نيست؛ اما, آن چه مهم است اين كه بايد در انتقادات رويكردي را برگزيد كه به جاي محكوم كردن اشخاص، راهكاري براي حل مشكلات حال حاضر فوتبال كشور ارايه دهد.

نگاهي تاريخي به مديريت ورزش كشور بيانگر اين حقيقت است كه همواره رويكرد نتيجه محوري رويكرد غالب مديريت كلان ورزش بوده است و برنامه محوري بسيار كمتر در ورزش جايگاه داشته است. انتقاداتي كه امروز به عملكرد فدراسيون فوتبال و تيم ملي فوتبال وارد مي‌شود نيز دقيقا همين رويكرد را دارد.

حال اگر همين تيم ملي با همين كادر مربيگري با همين وضعيت جسماني بازيكنان و با همين مديريت فدراسيون فوتبال مقابل تيم‌هاي بزرگي چون مكزيك و پرتغال نتيجه مطلوبي كسب مي‌كرد, مربيان و مسوولان فدراسيون در عرش قرار مي‌گرفتند و منتقدين كنوني چيزي جز تعريف و تمجيد براي گفتن نداشتند. راستي به واقع چرا اين گونه است؟

چرا يك رئيس فدراسيون در دوره‌اي از دست بالاترين مقام اجرايي كشور نشان لياقت مي‌گيرد و در دوره ديگر در زمان عدم حضور در ايران و نداشتن حق دفاع و به گونه‌اي غيرمنطقي و با ناپختگي (البته همراه با عوام فريبي) بركنار شده و انگ بي‌لياقتي به وي تعلق مي‌گيرد؟ مگر هيچ‌گونه معياري براي ارزيابي وجود ندارد؟

در صورت وجود داشتن معيار ارزيابي, آيا معيارها تنها نتيجه و تابلوي امتيازات را در نظر مي‌گيرد، معيارهاي ورودي و فرآيندي در ارزيابي از چه ميزان اهميتي برخوردارند؟

بايد تا اندازه‌اي واقع‌گرايانه با قضيه برخورد كرد؛ تفاوت فوتبال ما با فوتبال مكزيك و پرتغال چقدر است؟ مگر فوتبال تنها در نتيجه بازي خلاصه شده است، حقيقت اين است كه ورزش كشور ما هيچ چشم‌انداز معيني ندارد. نمي‌دانم در آينده به كجا مي‌خواهد برسد و نقطه‌ي مطلوبش در افق زماني معين چيست؟

اين در حالي است كه حتي دانشگاه‌هاي كشور پرتغال نيز براي توسعه‌ي ورزش قهرماني خود برنامه‌ي استراتژي تدوين مي‌كنند.

در جايي كه تنها سند راهبردي ورزش كشور (كه به تصويب هيات وزيران دولت قبلي رسيده است) صرفا در كتابخانه‌ها نگهداري مي‌شود, چگونه مي‌توان انتظار داشت كه فوتبال (به عنوان جزئي از ورزش كشور) توسعه‌اي همه جانبه داشته باشد و ثمره‌ي آن را نيز در آوردگاهي بزرگ چون جام جهاني به نمايش جهانيان بگذارد. بايد تفكر جزيي نگري را كنار گذاشت و به فكر توسعه‌ايي پايدار در ورزش بود.

حال بياييد وضعيتي را متصور شويد كه تيم‌ ملي فوتبال كشورمان با نتايجي درخشان و حتي با نتيجه‌ي برد مقابل مكزيك و يا پرتغال به كشور بازگشته است، در صورت واقع شدن چنين وضعيتي آيا واقعا نتايج مذكور توان واقعي فوتبال ما را نشان مي‌دهد يا اين كه مي‌توان درصد زيادي از نتايج فرضي مذكور را به بخش شانس و اقبال در فوتبال نسبت داد؟

كسب نتايج مذكور چه تغييراتي مي‌توانست در وضعيت كنوني كشور ايجاد كند و سؤال ديگر اين كه با كسب نتايج خرسند كننده در جام جهاني كدام يك از نقاط ضعف مشهود در فوتبال كشور برطرف مي‌شد؟

اجازه دهيد مروري فهرست‌وار داشته باشيم به بعضي از نقاط ضعف فوتبال كشورمان كه همگي بدون قضاوت شخصي و برگرفته از پژوهش‌هاي علمي و دانشگاهي است:

• وضعيت بسيار ضعيف امكانات و فضاهاي مورد نياز فوتبال (جالب است بدانيد كه استاديوم‌هاي فوتبال كشورما تنها 28 درصد از حداقل معيارهاي استانداردهاي اروپايي (نه وضعيت موجود آنها) را دارا هستند).

• نوع مالكيت دولتي باشگاه‌هاي حرفه‌يي فوتبال كشور علاوه بر غيرمعقول بودن در توسعه‌ي بلند مدت فوتبال كشور تاثيرات منفي عميقي دارد.

• وضعيت بسيار ضعيف رشد و توسعه‌ي فوتبال در سطوح پايه.

• عدم بهره‌برداري مناسب از منابع مالي موجود در فوتبال كشور (نظير حاميان مالي) و نيز به رسميت شناخته نشدن حق مشروع و قانوني فوتبال كشور از منابع درآمدي مانند فروش حق پخش تلويزيوني.

• ساختار نامناسب فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ حرفه‌اي و نيز باشگاه حرفه‌اي فوتبال كشور.

• ناديده‌ گرفتن اصل دموكراسي در فدراسيون‌هاي ورزشي (بالاخص فوتبال) و ضعيف بودن نقش مجمع عمومي در امور اساسي فدراسيون‌ها.

• مديريت مالي نامناسب باشگاه‌هاي ليگ حرفه‌اي و غير شفاف بودن وضعيت مالي آنها.

• عدم حاكميت نظام حقوقي و مالي مناسب بر قراردادهاي ليگ حرفه‌اي.

• اقدامات ضعيف فدراسيون‌هاي ورزشي با پژوهشگران ورزشي و نيز عدم ايجاد واحد پژوهش در فدراسيون‌ها.

• عدم ثبات مديريتي در فدراسيون‌هاي ورزشي كشور و در نتيجه عدم انجام برنامه‌ريزي‌ها بلند مدت.

طرح يك پرسش:

با كسب نتايج درخشان فوتبال در مسابقات جام‌جهاني كدام يك از نقاط ضعف فوق برطرف مي‌شد؟

اين روزها شاهد انتقادات زيادي از سوي رسانه‌هاي مختلف بر عملكرد تيم ملي فوتبال و يا فدراسيون‌ فوتبال هستيم. در اين ميان بايد مراقب بود كه آفت جزيي‌نگري دامن‌گير انتقادات ما نشود.

نگريستن به موضوع با رويكرد و تفكري سيستمي مي‌تواند به سازماندهي انتقادات سازنده كمك شاياني داشته باشد.

تفكر سيستمي, الگويي كلي است كه بر مبناي برتري كل بر جزء پايه‌گذاري شده است.

تفكر خطي و مكانيزمي براي برخورد با مسائل به وجود آمده ناكارآمد خواهد بود؛ چرا كه بيشتر مسائل و معقولات مرتبط با فوتبال آنچنان به هم پيوسته‌اند و در يكديگر آميخته‌اند كه جزيي‌نگري بر روابط علت و معلولي و محكوم كردن افراد به هيچ‌وجه پاسخگو نخواهد بود.

در واقع مشكل اصلي فوتبال كشور گم كردن حلقه‌ي عليت و فقط ديدن قسمتي از آن است.

اميد است تمامي منتقدين با تفكر سيستمي و جامعه به موضوع نقد فوتبال كشور بپردازند و از پرداختن به مسائل جزيي بپرهيزند.»

Comment

• « زيدان و پاپ »

ماجراي رفتار زشت ماركو ماتراتزي ايتاليايي، اين تربيت يافته مهد تمدن مسيحيت و گهواره تشعشع بعد روحاني فرهنگ بي بديل دنياي غرب، با زين الدين زيدان و پاسخ شايسته و الگوساز اين مسلمان زحمتكش، در اين آغاز قرن بيست و يكم تاريخ غرب، براي همه انسانهاي اين عصر، ماجرايي شگفت انگيز و در ابعاد مختلف قابل تامل و تحليل است.

دم خروس اين فرهنگ و تمدن منحط و نابودكننده بشر، در اين ماجرا ، يك بار ديگر آشكار شد! غربيان دهها سال است كه به جاي مراسم دست جمعي مذهبي كه موجب آرامش و تمدد قواي روحي فردي و جمعي افراد بشر مي گردد، برخي از انواع ورزشها را جايگزين كرده اند تا ضمن تشفي كاذب نيازهاي «معنوي» خود، فاصله خويش را از كليسا و فضاهاي مذهبي بيشتر و بيشتر نمايند. دقيقا همانگونه كه در ساير زواياي زندگي جايگزين هاي ديگري را تعبيه كرده اند تا تجليات زندگي ديني را ، به كل، از جريان زندگي بشر خارج و مظاهر جديد يعني علم و فناوري و تفريحات و ورزشها و ... را به جاي عبادت و زيارت و عرفان و رياضت و ... مستقر سازند. وقتي شما دلايل اين تلاشهاي پرهزينه ، در طول دهها سال، را از آنان و متفكران آنان و سياستمداران آنان مي پرسيد، در مقابل رطب و يابس بافتن هاي فراوان، يكي از بارزترين اين توجيهات اين است كه اين گونه فعاليتهاي دست جمعي دور از تعصبات ديني و اعمال بي منطق مذهبي و سنتي است! اين فعاليتها داراي اصول و ضوابط علمي و منطبق بر استانداردهاي اجتماعي و روانشناختي و تربيتي و ويژگيهاي متعادل فردي و جمعي انسانها است و شما مي دانيد و مي بينيد كه براي اين جعليات خود چه د‏َم و دستگاه عظيم و عجيبي از تشريفات اداري و «فني» و «تخصصي» و «فوق تخصصي» و «كارشناسي» و… راه انداخته اند و علي الدوام آنرا بسط داده و جهاني كرده اند.

حتي در كشورهاي مظلوم اسلامي و از جمله در كشور بي پناه خودمان. و هر روزه و هر ماهه و هر ساله چه هزينه هاي طاقت فرسايي را بردوش اين ملت گرفتار هزار مشكل ناشي از تمدن فاسد غرب از ماشين گرفته تا ترافيك تا امراض مدرن تا بلاياي سيل و خشكسالي تا مرگ و ميرهاي فلته تا جنگ و تجاوز و غارت همواره مي كنند. و مگر شما جرأت داري بپرسي آقاي سپ بلاتر تو در اين دنياي سراسر ظلم و فساد و تبعيض و جنايت همكيشان خود چه غلطي مي كني؟ و چه غلطي مي تواني بكني؟

چرا كه به محض پرسيدن اين سؤال منطقي ، همين بوميان افسون زده المپيك و فيفا و مراكز صدور «سر» و «لرد» و ... سر از تنت جدا مي كنند.

ظهور شيطان، اكنون در سرتاسر جهان به مثابه يك دهكده با كدخدايي شيطان بزرگ، فرصت انديشيدن را براي عامه، باقي نگذاشته است!!

از دهن همين تمدن فاسد، علي الدوام، تبليغ مي كنند كه ميادين ورزشي محل دوستي ملتها و محل بروز صلح و سازش و ارزشهاي انساني و سجاياي اخلاقي و… است. و شما ديده ايد و مي بينيد كه در آغاز و انجام و در تمامي مراحل هر «رويداد ورزشي» چه بزكهاي تهوع آور از مراسم «مذهب» ورزش به جا مي آورند و چه طبل و نقاره هاي هائلي در كوي و برزنهاي محلات راديو و تلويزيون و اينترنت و مطبوعات و فرهنگسراها و باشگاهها و ميادين و ورزشگاهها و ... مي كوبند!

پشـت اين مراسم و تشريفـات چه آدمهاي وازده و از بند تعهد و اخلاق گريخته و بي خبر از رنجهاي بشري و بي خيال نسبت به تاراج معنويات و پشت كرده به حقيقت و خدا، پاي مي كوبند و سرمستي مي كنند و دسترنج‌هاي مردمان را مبادله مي كنند و در عوض نفس ديو و شهوت را در كريستال چك مي خرند!

در اين ميانه، از ميان اين هياهوهاي كور و كر كننده غربيان و در انبوه مظاهر خيره كننده اما، هرزه آنان، ناگهان ذات پليد و خبيث اين ديو پوشيده در هزار پوشش رنگارنگ خدعه و تلبيس و نيرنگ ، جلوه گر مي شود. حيوان چالاك، به صورت انسان ، ايتاليايي كه شب و روز در مهد تمدن و فرهنگ جهان راقيه غرب، آداب تربيت نوين جهان غرب را آموزش مي بيند و مدام باز آموزي مي شود و «آپ تو ديت» مي گردد و كارگاه مي بيند و در سمينار علمي شركت مي كند و آخرين مقررات و ضوابط سپ بلاتر را در امر «بي طرفي ورزش» مرور مي‌كند، در اوج تلاش دست جمعي دو گروه جوان همبازي، به منظور حذف حريف و نيل به «جام»، دست به شريرانه ترين عمل غيراخلاقي و غير انساني كه فـقط در چارچوب دنياي غـرب و در فرهنگ و تمـدن اروپايي قابل توجيه است، مي‌زند.

او يعني جانور ايتاليايي به همبازي خود در اوج يك رقابت و تلاش و هيجان و در چارچوب قواعد مورد توافق در متن فرهنگ غربي، آنهم فيمابين دو كشور «متمدن» مسيحي كه يكي قدمگاه پاپهاي تاريخ است و آن ديگري قدمگاه مربيان روح جديد بشري از روسو گرفته تا ژان پياژه تا نوابع اخيرالظهور و قلم طلايي به سينه تا ... ، مي‌گويد تروريست!

مي خواهيد من چشمانتان را بمالم ! خوب ، چشمان را باز كنيد. اين است فرهنگ و تمدني كه براي نيل به اميال و اهداف پست حيواني، هيچ عمل زشت و بي‌شرمانه اي را ناپسند نمي شمارد!

اتفاقي نيست! ابدا اتفاقي نيست! اين عين منش و كنش و روش و بينش در بزرگسالان غربي است! وقتي بوش و رامسفلد و بولتون به دختر بچه فلسطيني كه وحشت زده از برابر گرازان جهود كه خانـه و كاشانه‌اش را شخم زده‌اند و پدر و مادر و افراد ديگر خانواده‌اش را كشته‌اند، در بيابان هاي فلسطين فرار مي كند، خطاب مي كنند، «تروريست!» در واقع در هماهنگي كامل با ماركو ماتراتزي ايتاليايي عمل مي كنند!

البته بوش و بولتون و رامسفلد براي مطامع شركتهاي آمريكايي، كودكان عراقي را مي كشند و ماركو براي دزديدن جام جهاني، زين الدين زيدان را تروريست خطاب مي كند!

اما، زيدان حاضر نيست كه از منطق بوش و ماركو تبعيت كند و به خاطر جام و منافع شركتهاي آمريكايي آبرو و شرف انساني خود را در بازار مكاره داو جونز به فروش برساند!

اين كه گاردين كار زيدان را احمقانه دانسته است، آن فقط در چارچوب فرهنگ تاجرمآبانه انگليسي كه صد البته با آخرين استانده هاي فرهنگ و تمدن غربي كه تنها تمدن و فرهنگ «برحق و مترقي» بشري است ، قابل توجيه است ! والا اگر كمترين پسمانده اي از جوهر عقل و اخلاق و حيا و مدنيت در دنياي غرب و در انگليس بود، گاردين و اينديپندنت مي بايست به نمايندگي از رسانه هاي غرب اطلاعيه به آخر خط رسيدن و فاتحه فرهنگ و تمدن فاسد غرب را چاپ مي كردند!

شما به جمله اينديپندنت نظر بيندازيد:

«ايتاليا با حفظ خونسردي در پنالتي حريف را شكست داد و قهرمان شد اما ، زيدان كنترلش را از دست داد و اخراج شد.»

تنظيم اين جمله و مفاهيم بكار رفته را مرور كنيد! خباثت اين رسولان فرهنگي و رسانه اي را تماشا كنيد. اين فاسدان تربيت يافته در فرهنگ و تمدن منحط و فتنه انگيز غرب را !

ايتاليا، خونسردي، حريف، شكست، قهرمان، زيدان، كنترل و اخراج !

آري؛

زيدان برخلاف مسيحياني مثل شما نيازي نمي بيند كه با ظاهر دكلته و بريانتين زده و با قلاده «سر» و لرد و شواليه و ... با لبخند بي‌شرمانه‌، جگر مردمان آفريقا و آسيا را بدرد و به جام طلا برسد. زيدان مثل هر مسلمان ديگر به دليل حقانيت مكتبي، تهاجم حيوان وحشي را به دفاع مي‌ايستد خواه جام بيفتد، خواه بماند. هيچ‌گاه در تاريخ بشري يك حيوان درنده حتي اگر چند صباحي امپراتوري كند، قهرمان نمي شود. با بزك هم نمي توان حيوان وحشي را انسان متمدن جا زد. اگر اينطور بود، برلوسكوني و بلر و دوستان آمريكائيشان ، از بوش گرفته تا بولتون در مجامع بشري آفتابي مي شدند و خود را عرضه مي كردند!

روزنامه ميرر، هرزه گوي ديگري از دنياي غرب ، خواسته كالاي ديگري از فريب فرهنگ غرب را به خورد مخاطبان خود مي‌دهد و نوشته:

«زيدان مي‌تواند با سربلندي براي هميشه زمين بازي را ترك كند اما، ماتراتزي هرگز. اين مدافع هرگز نمي تواند در چشمانمان نگاه كند.»

چرا؟ چونكه در فرهنگ غرب ، تربيت يافتگان اين فرهنگ، طبق يك قرارداد اجتماعي، با هم توافق كرده‌اند كه كينه و خشم و دشمني و شقاوت و منويات پلشت و ... خود را پنهان نگهدارند و همواره اشغال را به عنوان هديه تمدن غربي، تجاوز را به عنوان هديه آزادي، استثمار ملتهاي ديگر را به عنوان دموكراسي، جلوگيري از بالندگي خودجوش ملتها را به عنوان پيشگيري شرارت ، جا بزنند و در بوق و كرناي رسانه‌هاي جورواجور و دهنهاي آلوده تربيت يافتگان خود باخته خود پركنند. «ماركو» خودش را لو داده و با لو رفتن ماركو هر چند «ايتاليا» قهرمان شده اما، زين الدين زيدان، قهرمان حقيقي ميدان، اين قهرماني مسروقه را در ذائقه مسيحيان اروپا تبديل به كوفت كرده است!

همين روزنامه ميرر عمل زيدان را شرم‌آور خوانده اما، عمل ماركو را خلاف «توافق» برشمرده است و گفته چون ماركو رعايت مصالح غربيها را نكرده است نبايد در چشمان غربيان نگاه كند!

شما خباثت اين‌ها را تماشا كنيد ! ببينيد تا كجا حساب شده و برطبق «موازين علمي!» مفاهيم و استعارات را چينش مي كنند تا «جام» را بدست آورند.

نكته بسيار مهم در مندرجات رسانه هاي غربي اين است كه نوشته اند:

«ايتاليا با حفظ خونسردي در پنالتي حريف را شكست داد و قهرمان شد ... »

اينديپندنت ، ماركو را همان ايتاليا دانسته است! يعني ماركو به نمايندگي از ايتاليا به زين الدين زيدان گفته تروريست! يعني ايتاليا مظهر هرزگي است و ايتاليا مسلمانان را تروريست مي‌داند! چون كه زيدان در هيچ عمليات جنگي شركت نداشته است! اين اتهام كشتن مسيحيان بدست زيدان از كجا آمده است؟!

جواب مي تواند اين باشد كه چون زيدان مسلمان است و مسلمانان مكتبا تروريست هستند، پس زيدان تروريست است!

در بينش و منش و روش «علمي» غربيان ، اينها هيچ كدام شرم‌آور نيست و اينها هيچ كدام احمقانه نيست! اما، عمل طبيعي و انساني زيدان در برابر تهاجم اين جانور فاقد تربيت انساني، عمل بي‌شرمانه تلقي مي‌شود! چرا؟ چون كه غربيان مي گويند! مگر ملاك بد و خوب، زشت و زيبا، بي شرمانه و اخلاقي و علمي و غيرعلمي، فرهنگ و تمدن غربي نيست؟! مگر در دنياي امروز كسي حق دارد جز اين بگويد؟! اگر گفت خودش مي داند و جان بولتون، اين غول بي‌شاخ و دم دنياي غرب!

مگر بوش وقتي كه مي گويد زندان ابوغريب يا گوانتانامو بهترين فضاهاي موجود براي عرضه ابعاد انسان ساز فرهنگ و تمدن غربي است، كسي جر‏‎ات دارد بگويد نخير اينطور نيست ؟ همين مطلب را بلر راجع به سربازان خبيث انگليس در عراق مي گويد و اولمرت راجع به سربازان يهود كه با اخلاق‌ترين سربازان كره زمين هستند در فلسطين مي گويد!

همه بايد بپذيرند! چطور هولوكاست را همه مي‌پذيرند، اين را هم همه بايد بپذيرند!

اين آن منطق بي‌بديلي است كه بعد از رنسانس، براساس جمع‌بندي غربيان از كل دانش بشري از آغاز تاكنون، به بشريت هديه كرده اند! و اگر كسي در جهان امروز بخواهد از اين منطق و اصول و موازين آن تخطي كند لابد مدرنيته و مدرنيزم و مدرنيزاسيون و پست مدرنيته و هر چه از اين ترازهاي «ترقي» است را نمي‌خواهد و لابد او پشت به ترقيات بشري كرده است و لابد او نمي‌خواهد از لايه سوراخ شده ازن بگذرد و به بهشت برين غربيان كه در حوالي جهنم درست شده، برسد!

اما، در دنياي غرب، جداي از متن عمومي زندگي غربيان ، در گوشه‌اي از جغرافياي غرب، اتفاقا در خود ايتاليا، بارقه اي از مسيحيت به حياتش ادامه مي‌دهد و پاپ رهبر اين انديشه، مي تواند مورد خطاب واقع شود!

جناب پاپ! آيا به نظر شما، بي شـرم زين الدين است يا ماركو؟! جناب پاپ شما فكر نمي كنيد كه عمل رسانه‌هاي دانماركي و هلندي و انگليسي و فرانسوي و ... كه چندي پيش به بهانه واهي آمريكا ساخته به نام «تروريسم» اسلام و مسلمانان را تروريست خواندند و به ساحت آخرين پيامبر خدا و مؤيد دين مسيحيت كه اگر نباشد مسيحيت كان لم يكن مي گردد ، ژاژخايي كردند

Comment

• ضربه سری که زين الدين زندان کاپيتان تيم فرانسه به سينه مدافع ايتاليايی زد در رسانه های رژيم به وسيله ای تبديل شد برای تبليغ نفرت. وقتی که زيدان روز چهارشنبه در مقابل دوربين تلويزيون ظاهر شد تا به مردم توضيح دهد، خبرگزاری فارس هنگام انعکاس خبر او را چنين توصيف کرد:,اين بازيكن مسلمان و محبوب الجزايرى تبعه فرانسه, و مارک ماتراتزی را چنين معرفی کرد:, مدافع گستاخ و هتاک ايتاليايی.,
                            بعد از واقعه پايان مسابقات، مقامات و رسانه های رژيم تلاش کردند تعلق مذهبی و تبار زيدان را بالاتر از هويت ورزشی و حتی هويت ملی او قرار دهند، درست همان کاری که ژان ماری لوپن رهبر نژاد پرست فرانسوی کرده بود. در مطبوعات رژيم زيدان، يک مسلمان و يک الجزايری تبار است، به همين جهت يک قهرمان محبوب است و به همين جهت هر کاری بکند حق دارد. در نظر لوپن هم او يک مسلمان الجزايری تبار است و 12 عضو ديگر تيم نيز بعضی سياه و بعضی مسلمانند و به همين جهت مايه شرم فرانسه هستند و نبايد در تيم به آن ها اين همه جا داد. منتظر باشيد تا روزی جلو بيايند و بگويند مادر مهاجر و الجزايری زيدان روزی که او را زاييد، ژن خشونت و بی ادبی را همراه او تحويل جامعه بشری داد! فعلا مادر زيدان بيمار و بستری است و بهتر است به او اشاره نشود، فقط همه جا يادآوری شود زيدان خودش گفت از حرمت مادرش دفاع کرده تا همه بدانند او ناموس پرست است.

نشانه های اين نوع نگاه، اکنون در برخی رسانه های فارسی زبان خارجی خود را به نمايش گذاشته است. در حقيقت بين بخش فارسی زبان بی بی سی و رسانه هايی مثل کيهان و فارس و مهر يک جنگ پنهان در اين زمينه آغاز شده است. تنها نقطه مشترک بين دوطرف تبار الجزايری زيدان است.در بقيه مسايل دو طرف در دو سو ايستاده اند و يکی مشغول تبرئه زيدان و ديگری مشغول تبرئه ماتراتزی است.شايد هم ورزشی نويسان بخش فارسی بی بی سی مثل گزارشگر انگليسی آن فيل مکنلتی از فرط علاقه به تيم فرانسه اين موضع را اتخاذ کرده اند، زيرا گزارش فيل مکنلتی که تحت عنوان ,از شکوه تا شرم, در بی بی سی فارسی چاپ شد، نشان ميدهد او علم غيب دارد و ميداند اگر زيدان اخراج نشده بود، تيم فرانسه برنده ميشد. بنابراين قهرمان واقعی مسابقات جام جهانی امسال فرانسه است و زيدان با کار خود جام جهانی را ربوده و تقديم تيمی نموده است که شکست حق مسلم آن بود!
                            در زير توضيحات زيدان در کانال + تلويزيون فرانسه را آنطور که رويترز گزارش داده است می خوانيد. لينک گزارش خبرگزاری های فارس و بی بی سی از اين مصاحبه و نيز گزارش فيل مکنلتی نيز در زير مقاله داده شده است.

گزارش رويترز از مصاحبه زيدان در تلويزيون فرانسه

زيدان در مصاحبه زنده گفت:
                            ,,او [ ماترتزی] چند بار پيرهن مراکشيد.من به او گفتم اگر دوست دارد ميتوانيم در پايان مسابقه پيراهن های خود را عوض کنيم. آنوقت او حرف های خيلی درشتی در مورد مادر و خواهر من گفت. من سعی کردم به او گوش ندهم ولی او به تکرار آن ها ادامه داد.

,,من ميدانستم اين آخرين بازی من است و ميدانستم تنها 10 دقيقه از بازی مانده است. ولی همه چيز خيلی سريع اتفاق افتاد.

,,قبل از هر چيز من يک آدم هستم.

رويترز در ادامه نوشته است زيدان تکذيب کرد که ماترتزی او را چنانکه يک گروه ضد نژاد پرستی مستقر در پاريس گزارش کرده تروريست اسلامی خطاب کرده است.

رويترز در ادامه گزارش به تهديد سپ بلاتر رئيس بخش فوتبال مبنی بر بازپس گرفتن جايزه بهترين بازيکن اشاره ميکند و به واکنش زيدان در مصاحبه در پاسخ به اين تهديد می پردازد:

بازيگر فرانسوی گفت آماده است در مقابل هر نوع [ کميته ] بازرسی انضباطی قرار بگيرد و تاکيد کرد که از نتيجه آن اطمينان دارد.

,,اگر کسی بتواند [از ماترتزی ] لبخوانی کند، نشان داده خواهد شد که من حقيقت را می گويم. آن کس که واقعا گناهکار است بايد مجازات شود.

,, من نمی خواهم به کسی حمله کنم ولی می خواهم از خود دفاع کنم. من کاری نادرست کردم و به خاطر آن مجازات شدم.

,, ولی من آنی بودم که به تحريک واکنش نشان دادم.هميشه اين طور است که کسی که واکنش نشان ميدهد مجازات ميشود، نه آنکه واکنش را بر می انگيزد. اين عادلانه نيست

,, من ميدانم اين کاری است که آدم نبايد بکند. من می خواهم اين را به صدای بلند و روشن بگويم زيرا آن را دو ميليارد انسان و ميليون ها کودک تماشا کردند.

,, من ميخواهم از آن ها پوزش بخواهم ولی نمی توانم از کاری که کردم اظهار پشيمانی کنم، زيرا اين بدان معنا خواهد بود که او[ماترازی ] حق داشت آنچه را که گفت بگويد.

,,من به کودکانم آموخته ام به مردم احترام بگذارند و به آن ها آموخته ام که آن ها شايسته آن هستند که مورد احترام قرار گيرند. من نمی توانستم اجازه بدهم آن چيزها بدون هرگونه واکنشی گفته شود.,,

Comment

• آندرانيك تيموريان با سام آلارديس سرمربي تيم فوتبال بولتون ديدار كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيموريان كه پنج شنبه براي انجام آزمايش پزشكي به انگلستان سفر كرده بود با سرمربي تيم بولتون ديدار كرد.

آلارديس در اين ديدار با ابراز خوشحالي از پيوستن احتمالي آندو به بولتون گفت: من ديدارهاي تيم ملي ايران، به ويژه تو را در جام جهاني ديده‌ام و قطعا آينده‌ي خوبي خواهي داشت.

پس از اين ملاقات، تيموريان از امكانات باشگاه بولتون بازديد كرد و سپس مانوسي‌فر، مدير برنامه‌هاي اين بازيكن در ديدار با سايموند مارلند، دبير كل باشگاه بولتون با وي مذاكره كرد.

چنانچه در رابطه با اخذ مجوز كار و ITC مشكل خاصي به وجود نيايد، آندو پس از گذراندن آزمايش‌هاي پزشكي به اين تيم ليگ برتري خواهد پيوست.

Comment

• روزنامه‌ي ورزشي گازتا دلا اسپورت ايتاليا حكم دادگاه قضايي درباره‌ي پرونده جنجالي تباني در فوتبال ايتاليا را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس اعلام اين روزنامه، يوونتوس تورين كه اصلي‌ترين متهم اين پرونده بزرگ قضايي به شمار مي‌رفت، بر خلاف انتظارها و اعلام نظرهاي پيشين به جاي سقوط به سري C به رقابت‌ها سري B سقوط كرد.

تيم ميلان در سري A ماندني شد و فيورنتينا و لاتزيو نيز به ناچار بايد راه سري B را در پيش بگيرند.

اما، اين تمام ماجرا نيست.

يوونتوس تورين كه جان لوئيجي بوفون، جان لوكازامبروتا، فابيو كاناوارو و مائورو كامورانزي را در تركيب خود دارد، به محروميت امتيازي نيز دچار شده است. بيست امتياز اين تيم در فصل آينده رقابت‌هاي سري B منظور نخواهد شد.

ميلان هم در حكمي مشابه با كسر ده امتيازي روبه‌رو است ضمن آن كه اين تيم در رقابت‌هاي فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا جايي نخواهد داشت.

فيورنتينا و لاتزيو هم فصل را با كسر 10 امتياز شروع خواهند كرد.

اين پرونده به زودي به سرانجام خواهد رسيد و حكم‌ها در زودترين زمان ممكن بررسي خواهد شد چرا كه اتحاديه فوتبال اروپا بيست و پنجم جولاي را فرصت نهايي براي اعلام اسامي تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي بين‌المللي اعلام خواهد كرد.

اينتر، رم، كيه‌وو، ورونا و پالرمو نمايندگان ايتاليا در رقابت‌هاي اروپايي فصل آينده خواهند بود.

لوچيانو موجي، رييس پيشين باشگاه يوونتوس تورين از جمله افرادي بود كه بيشترين اتهام را معطوف خود كرده بود.

حكم اين افراد هنوز اعلام نشده است.

امروز ساعت 7 بعدازظهر به وقت محلي (20:30 به وقت تهران) راي نهايي پرونده فساد ورزشي و تباني در فوتبال ايتاليا اعلام مي‌شود.

بررسي نهايي اين پرونده از 29 ژوئن شروع شد و هفت قاضي پشت درهاي بسته آن را بررسي كردند.

دادستان‌هايي از ناپل، رم، پارما و تورين مسوول تهيه مدارك و سندها بودند. راي نهايي امروز به صورت زنده از تلويزيون و راديو ايتاليا پخش نمي‌شود.

Comment

Working...
                                X