Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sport News

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• خداداد عزيزي با تاكيد بر اين كه از بازيگري خداحافظي کرده‌ است،‌گفت: قرار است از سوي مسوولان باشگاه ابومسلم يک ديدار خداحافظي برايم ترتيب داده شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه خراسان، رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم در کنفرانس مطبوعاتي اين باشگاه اظهار داشت: متاسفانه پس از حضورم در باشگاه ابومسلم برخي رسانه‌ها بحث قرار گرفتن من در تيم را طور ديگري جلوه دادند و باعث به وجود آمدن شايعاتي در خصوص وجود اختلاف در باشگاه شدند.

وي افزود: اکبر ميثاقيان، مربي بسيار بزرگ و قدرتمندي است که نياز به کمک من ندارد، هيچ کس به توانايي‌هاي اکبر ميثاقيان شک ندارد و اگر امروز در باشگاه حضور دارم براي اين است که با مشورت با ميثاقيان بتوان نيروهاي مورد نياز را به ابومسلم اضافه کرده و ترکيب قدرتمندي را براي فصل آتي مهيا کنيم.

عزيزي تصريح کرد: بيشترين مطلبي که بر آن تاکيد داريم بحث استفاده از بازيکنان بومي است، براي اين کار با ميثاقيان مشورت خواهم کرد و از افرادي که بتوانند به ياري تيم بيايند استفاده خواهيم كرد.

وي در خصوص استفاده از بازيکنان خارجي گفت: در حال حاضر استفاده از بازيکنان خارجي تنها به سود دلال‌هاست، در ابومسلم اگر بنا بر استفاده از بازيکن خارجي باشد، سعي خواهيم کرد آن بازيکن به کمک تيم بيايد، نبايد هزينه اضافي صرف خريد بازيکناني شود که به درد تيم نمي‌خورند.

وي افزود: به عنوان مثال براي جايگزيني حسين بادامکي بايد بتوانيم يک بازيکن قدرتمند را جذب کنيم و در صورتي که بازيکني هم سطح بادامکي در ايران نباشد با بازيکنان خارجي موردنظر مذاکره خواهيم کرد.

خداداد عزيزي در پاسخ به سوالي در خصوص احتمال حضور يک مربي آلماني در ابومسلم که از جانب وي به باشگاه معرفي شده است تصريح کرد: با اين مربي کار کرده‌ام، اين مربي يک آسيب شناس قوي، مربي بدنساز باتجربه و تمرين‌دهنده مجربي است که با توجه به اطلاعاتي که دارم با مبلغ نه چندان زيادي مي‌توانيم او را جذب کنيم و حضورش به طور قطع به نفع باشگاه خواهد بود.

رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان در پاسخ به سوالي در خصوص شائبه وجود اختلاف در باشگاه ابومسلم اظهار داشت: اگر قصد سوال کردن داريد شفاف سخن بگوييد، همه مي‌دانند من بسيار رک و بي‌پرده سخن مي گويم، اگر اختلافي ديده باشم به طور قطع بيان خواهم کرد.

Comment

• زين الدين زيدان در نخستين واكنش خود به اتفاقات رخ داده در ديدار نهايي جام جهاني از تمام مردم جهان عذرخواهي كرد اما، گفت كه از عمل خود پشيمان نيست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زين الدين زيدان چهارشنبه شب در گفت وگو با شبكه يك تلويزيون ملي فرانسه گفت: اتفاق بسيار جدي در آن بازي رخ داد. آن كلماتي كه ماتراتزي بر زبان آورد، بسيار شخصي بود و او به مادر و خواهرم توهين كرد.

كاپيتان تيم ملي فرانسه با رد اين شايعه كه ماتراتزي كه به او لقب تروريسم داده، گفت: اما او كلمات بسيار سختي را بيان كرد، اگر شما يكبار آن‌ها را بشنويد، احساس بدي به شما دست مي‌دهد، ولي اگر براي بار دوم يا سوم اين كلمات تكرار شوند شما واكنش نشان مي‌دهيد. من يك مرد هستم و بايد بگويم نمي‌توانم از آن صحبت‌ها به راحتي بگذرم. من آن‌ها را شنيدم و به همين دليل نسبت به آن واكنش نشان دادم.

به گفته‌ي زيدان، درگيري اين دو زماني آغاز شد كه ماتراتزي پيراهن كاپيتان تيم ملي فرانسه را كشيد.

زيدان افزود: من به او گفتم ادامه نده و بعد گفتم اگر پيراهنم را مي‌خواهي مي‌توانيم پيراهنمان را با يكديگر عوض كنيم اما، او كلماتي را به زبان آورد كه پذيرفتن آن‌ها براي من بسيار مشكل بود و او چندين بار اين كار را ادامه داد.

هنگامي‌كه شبكه‌ تلويزيوني فرانسه صحنه ضربه‌ سر زيدان به سينه ماتراتزي را نشان مي‌داد، زيزو گفت: همه چيز به سرعت اتفاق افتاد اما، من به كاري كه مي‌خواستم انجام بدهم فكر كرده بودم.

زيدان با عذرخواهي خود از تمام مردم جهان گفت: حركت من غير قابل بخشش است، من به اين دليل اين حركت را غير قابل بخشش مي‌دانم كه دو يا سه ميليارد مردم جهان و ميليون‌ها نفر كودك آن بازي را به صورت مستقيم تماشا مي‌كردند. من از آن‌ها و معلم‌هايشان كه به مردم رفتار خوب را مي‌آموزند، عذرخواهي مي‌كنم. من خودم بچه دارم و اين را به خوبي مي‌دانم. من هميشه به آن‌ها راه صحيح را مي‌آموزم تا آنها اين گونه در چنين شرايطي رفتار نكنند.

زماني كه از زيدان پرسيده شد كه آيا به دليل ضربه‌اي كه بر سينه ماتراتزي وارد كرده ايد پشيمان هستيد يا خير؟ گفت: نمي‌توانم پشيمان باشم، چرا كه تنها راهي بود كه مي‌توانستم پاسخ او را بدهم.

زيدان پس از آن كه سپ بلاتر اعلام كرد كه احتمال بازپس‌گيري عنوان برترين بازيكن جام هجدهم وجود دارد، گفت: اين هميشه واكنشي بوده كه مردم درباره‌ي آن سخن گفته‌اند. البته اين درست است كه رفتار بد بايد مورد مجازات قرار گيرد اما، اگر توهيني نمي‌شد، واكنشي هم ايجاد نمي‌شد. اگر من رفتار بدي داشتم تنها به خاطر اين بود كه توهيني انجام گرفته شده بود. آيا شما فكر مي‌كنيد كه در 10 دقيقه پاياني عمر بازيگري‌ام مي‌توانستم همه چيز را زير پايم بگذارم؟ هرگز! حركت من غير قابل بخشش بود اما، مي‌گويم شخصي كه عمل توهين را مرتكب شده بايد مجازات شود.

زيدان ادامه داد: هميشه بين بازيكنان تنش وجود دارد و اين تنش در بازي‌هاي جام جهاني بسيار بيشتر است اما، در طول شش سالي كه در ايتاليا بازي مي‌كردم، هيچگاه درگيري بين من و ماتراتزي وجود نداشت.

پس از درگيري زيدان با ماتراتزي، ژاك شيراك - رييس جمهور فرانسه - با استفاده از كلماتي مهربانانه كاپيتان تيم ملي كشورش را ستايش كرد.

روزنامه‌ي اكيپ فرانسه، معتبرترين روزنامه‌ ورزشي فرانسه نيز در نظر سنجي خود اعلام كرد، 61 درصد از مردم فرانسه زيدان را به دليل آن حركت بخشيده‌اند.

زيدان گفت: هر جا كه مي‌روم مردم را مي‌بينم كه از من حمايت مي‌كنند، بسياري از آن‌ها مي‌خواهند من را به حضور در تيم ملي متقاعد كنند اما، اين تصميمي ‌است كه گرفته‌ام و از آن برنخواهم گشت. اين نهايت فوتبال من است.

Comment

• پس از كناره‌گيري مارچلو ليپي، روبرتو دونادوني سكان هدايت ايتاليا، قهرمان جام جهاني 2006 آلمان را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دونادوني چهل و سه ساله، بازيكن سال‌هاي پيش تيم ملي ايتاليا و باشگاه ميلان به عنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايتاليا معرفي شد.

اين پنجمين تيمي است كه دونادوني پس از پايان دوران بازيگري‌اش هدايت آن را بر عهده گرفته است.

وي در يورو 2008 كه در اتريش و سوييس برگزار مي‌شود، هدايت ايتاليا را برعهده خواهد داشت.

دونادوني كه در سال 2000 از دنياي بازيگري خداحافظي كرد، در امارات متحده عربي، آمريكا و ايتاليا به مربيگري مشغول بوده است.

«ليورنو» معروف‌ترين تيمي است كه دونادوني در آن مشغول به كار بوده است.

«روبرتو دونادوني» كه فوتبال خود را از آتلانتا برگامو شروع كرد توانست پنج بار با ميلان قهرماني در ايتاليا و سه بار قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را جشن بگيرد.

دونادوني شصت و سه بار پيراهن تيم ايتاليا را به تن كرده است و پنج بار نيز موفق به گلزني شده است.

مارچلو ليپي، سرمربي پيشين تيم ملي ايتاليا تنها سه روز پس از قهرماني در جام جهاني آلمان از اين تيم كناره‌گيري كرد.

Comment

• دولت جديد ايتاليا اميدوار است كه پيروزي اين كشور در رقابت‌هاي جام جهاني فوتبال و كسب مقام اول در اين رقابت‌ها موجب رونق اقتصاد خاموش اين كشور شود.

به گزارش ايسنا، توماسو پادواشيوپا ـ وزير اقتصاد ايتاليا ـ در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت:‌ معتقدم كه تاثيرات پيروزي در جام جهاني بر اقتصاد ايتاليا محسوس و مثبت خواهد بود.

وي گفت: اين امر مي‌تواند منجر به بهبود تصوير بين‌المللي ايتاليا شود و تاثير خوبي بر صادرات اين كشور داشته باشد.

اين در حالي است كه مطالعه اخير كه اطز سوي بانك ABA Amro انجام گرفت نشان مي‌داد كه در صورت پيروزي ايتاليا در رقابت‌هاي جام جهاني توليد ناخالص داخلي GDP اين كشور ‌٧/٠ درصد بيشتر رشد خواهد كرد.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص ميزان دقيق اين تاثير گفت: پيش‌بيني دقيق اين تاثير غيرممكن است.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، پيروزي سال ‌١٩٨٢ ايتاليا در رقابت‌هاي جام جهاني منجر به افزايش ‌١٥ درصدي صادرات اين كشور شده بود.

وزير اقتصاد ايتاليا در ادامه اظهارات خود تصريح كرد: كسري بودجه ايتاليا طي سه سال گذشته از سه درصد تعيين شده از سوي اتحاديه اروپا فراتر رفت و در حال گذر از مرز ‌٦/٤ درصد توليد ناخالص داخلي است مگر اين كه دولت ايتاليا در اين خصوص اقدامات مقتضي انجام دهد.

Comment

• يك وكيل دعاوي فرانسوي مي‌خواهد از طريق حقوقي بازي پاياني جام جهاني بين تيم‌هاي ملي فرانسه و ايتاليا را تكرار كند!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين وكيل بر آن است تا جزييات صحنه‌ي اخراج زيدان را از نظر حقوقي بررسي كند. مبناي ادعاي او بر اين پايه شكل گرفته است كه داور چهارم با استفاده از تصاوير پخش شده‌ي صحنه‌ي ضربه‌ي سر زيدان، تصميم به اخراج او گرفته است.

از قرار معلوم اين وكيل كه اهل شهر رن - از شهرهاي شمالي فرانسه است از جانب چندين باشگاه و اتحاديه‌ي فوتبال فرانسه مامور تنظيم شكايت و تسليم آن به يكي از دادگاه‌هاي عالي فرانسه شده است.

«موهو» توضيح داد كه نام اين شاكيان در دادگاه فاش خواهد شد.

اخراج زين‌الدين زيدان در بازي پاياني جام جهاني 2006 آلمان اختلاف نظرهاي فراواني را در پي داشته است.

به گفته‌ي فيفا، اوراسيو اليسوندو، داور آرژانتيني بازي اين تصميم را در پي اشاره و تذكر لوئيس مدينا كانتالخو، داور چهارم بازي گرفته است.

فيفا اعلام كرد كه كانتالخو اين صحنه را به چشم خود ديده است. فرانسوي‌ها بر خلاف اين اظهارات مدعي هستند كه كانتالخو اين صحنه را نه با چشم خود، كه از تصاوير ويديوئي ديده است كه بر پرده‌ي عريض ورزشگاه به نمايش درآمده است.

اين ترديد در اعلام نظر فيفا از آنرو مطرح است كه اليسوندو چند ثانيه پس از اقدام زيدان، اين تصميم را گرفته است.

مهانا موهو، پنج شنبه گذشته درباره‌ي اين پرونده گفت: «ما خواهان آن شده‌ايم كه حرف همه‌ي افراد حاضر در صحنه شنيده شود و فرآيند تصميم‌گيري داور بازي دوباره تحليل شود. چنانچه مشخص شود كه اخراج زيدان بر اساس تصاوير ويديويي بوده است و نه با چشم خود داور، فيفا بايد بازي پاياني را به دليل خدشه‌ در قوانين و نقض صريح آن از سوي داوران دوباره برگزار كند.»

Comment

• هووارد ويكينسون، سرمربي سابق تيم ملي انگليس بيشترين شانس را براي هدايت تيم ملي فوتبال چين دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران فدراسيون فوتبال چين در حال مذاكره با هووارد ويكينسون، سرمربي سابق تيم ملي انگليس هستند تا در صورت رسيدن به توافق، اين مربي صاحب نام سرمربيگري چين را در رقابت‌هاي المپيك 2008 و جام جهاني 2010 برعهده بگيرد.

وونگ نيگ‌كوان، يكي از سران فدراسيون فوتبال چين درباره‌ي مذاكره‌ با مربي سابق تيم شانگهاي شن هوا، گفت:« دو هفته پيش با ويكينسون براي قبول مربيگري تيم ملي به توافقاتي رسيديم و هم اكنون بر روي سرمربي نظر داريم و تصميم‌مان را دو يا سه هفته‌ي بعد يا شايد كمي زودتر اعلام خواهيم كرد.»

رسانه‌هاي چين از «فيليپ تروسيه»ي فرانسوي و «وين فان هانگام» به عنوان دو نامزد ديگر مربيگري تيم ملي كشورشان نام مي‌برند.

مقامات فدراسيون فوتبال چين در خلال برگزاري جام جهاني با چند مربي مطرح جهان باب گفت‌وگو را بازكرده‌اند.

آري هان، سرمربي سابق چين پس از كسب نتايج ضعيف با اين تيم در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2006 از اين سمت بركنار شد.

Comment

• سقوط تيم‌هاي يوونتوس، لاتزيو، ميلان و فيورنتينا، خسارت‌هاي مالي فراواني را به حاميان اين تيم‌ها وارد خواهد آورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه طي امروز و فردا راي دادگاه قضايي ايتاليا درباره‌ي پرونده‌ي رسوايي تيم‌هاي ميلان، يوونتوس، لاتزيو و فيورنتينا اعلام خواهد شد، نيمي از بازيكنان تيم قهرمان ايتاليا در جام جهاني 2006 آينده‌ي مبهمي را پيش روي خود مي‌بينند.

از سويي ديگر حاميان مالي تيم‌هاي بزرگ ايتاليا نمي‌خواهند كه با حكم سقوط اين تيم‌ها به سري B و C، خود را شكست خورده‌ي اصلي اين رسوايي مشاهده كنند.

سقوط چهار تيم بزرگ فوتبال ايتاليا به دسته‌هاي پايين‌تر، صدها ميليون يورو ضرر مالي را متوجه اسپانسرهاي مالي و طرف قراردادهاي پخس تلويزيوني سري A خواهد كرد.

كلوديو مورنسچيو، يكي از مسوولان آژانس Banco Emiliano Romagnolo كه در زمينه‌ي نقل و انتقالات در ايتاليا فعاليت مي‌كند، گفت:« اين تصميم ضرر فراواني را درباره‌ي حق پخش تلويزيوني و اسپانسر به فوتبال ايتاليا وارد مي‌كند.»

Mediaset بزرگ‌ترين شبكه‌ي تلويزيوني ايتاليا كه حق پخش مسابقات سري A را در اختيار دارد اعلام كرد كه سقوط اين چهار تيم، هتفاد و نه ميليون يورو ضرر مالي براي اين شبكه به همراه خواهد داشت.

Mediaset همچنين قرارداد مستقيمي را با باشگاه‌هاي ايتاليا دارد و قرارداد دويست ميليون دلاري اين شبكه با يوونتوس، يكي از بزرگ‌ترين قراردادهاست.

سزار زاكونه، وكيل باشگاه يوونتوس هفته‌ي پيش اعلام كرد كه سقوط اين تيم به دسته‌ي دوم، «مجازاتي قابل قبول» براي اين تيم خواهد بود. در حالي كه ميلان، لاتزيو، و فيورنتينا اين تخلف را نپذيرفته‌اند. به احتمال فراوان در صورت سقوط يوونتوس به سري C قرارداد دوازده ساله‌ي اين باشگاه با «نايك» كه يكصد و هشتاد و هفت ميليون يورو است، لغو خواهد شد.

فابيو كاپلو، سرمربي يوونتوس كه چهارم جولاي پس از استعفا از اين تيم به رئال مادريد رفت گفت كه تلاش خواهد كرد تعدادي از بازيكنان تيم سابقش را به اسپانيا بياورد. رئال مادريد، ثروتمندترين باشگاه جهان سه روز پيش علاقه‌مندي خود را براي جذب فابيو كاناوارو، كاپيتان تيم ملي ايتاليا اعلام كرد.

گنارو گاتوزو، بازيكن مياني تيم ملي ايتاليا كه در تيم ميلان بازي مي‌كند پس از قهرماني ايتاليا در جام جهاني گفت:« بدون رسوايي نمي‌توانستيم قهرمان جهان شويم. اين مساله موجب اتحاد در تيم ما شد.»

Comment

• محمد حسن انصاري‌فرد، مدير عامل باشگاه پيروزي (پرسپوليس) فردا براي حل موضوع شكايت امامي‌فر از اين باشگاه به فدراسيون فوتبال مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پس از آن كه هيات منصفه‌ي سازمان ليگ بر اساس شكايت عليرضا امامي‌فر و به دليل استنكاف باشگاه پيروزي از اجراي راي اوليه اعلام كرد كه ديدارهاي رسمي تيم پرسپوليس به حالت تعليق درآمده است، فردا مديرعامل باشگاه پيروزي با حضور در جلسه‌ي هيات منصفه‌ توضيحاتي را در خصوص شكايت امامي‌فر ارايه خواهد كرد.

شاه حسيني، رييس هيات منصفه‌ي سازمان ليگ به ايسنا گفت: بايد دلايل باشگاه پيروزي را شنيد. پس از نشست با انصاري‌فرد مي‌توان دقيق‌تر در اين باره حرف زد.

وي تاكيد كرد: تعليق صورت گرفته تنها براي ديدارهاي رسمي تيم فوتبال پيروزي است و كليه‌ي فعاليت‌هاي اين باشگاه را شامل نمي‌شود.

Comment

• به نوشته‌ي يك روزنامه‌ي ورزشي اسپانيايي, رود فان نيستلروي، مهاجم هلندي منچستر يونايتد در آستانه‌ي پيوستن به رئال مادريد قرار دارد. اين مهاجم مغضوب هلندي در ديدار با رامون كالدرون, رييس جديد رئال مادريد درباره‌ي يك قرارداد دو ساله به ارزش پنج ميليون يورو به توافق رسيده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين توافق در حالي صورت گرفته است كه منچستر يونايتد و رئال مادريد هم بايد درباره‌ي اين نقل و انتقال با يكديگر به توافق برسند و كهكشاني‌ها بايد به نوعي دل مديران الدترافورد را به دست بياورند.

به نوشته‌ي «ماركا»، كالدرون حاضر است, پانزده ميليون يورو براي اين مهاجم و راضي كردن سران يونايتد بپردازد.

پيش از اين بايرن مونيخ هم نسبت به خريد نيستلروي ابراز علاقه كرده بود.

از ديگر برنامه‌هاي رييس تازه‌ي رئالي‌ها, تمديد قرارداد بكام است. اين در حالي است كه هنوز دو سال به پايان زمان قرارداد پيشين اين بازيكن انگليسي با رئال مادريد مانده است.

به نوشته‌ي «آس», بكام هم از اين كار آقاي رييس چندان هم ناراضي نيست.

كالدرون كه در هنگام انتخابات رياست باشگاه قول داده بود، فابرگاس، آرين روبن و كاكا را به رئال بياورد، اكنون با عمل نكردن به اين وعده‌ي انتخاباتي‌اش, با فشار فزاينده هواداران اين تيم روبه‌رو است.

Comment

• باشگاه منچستر يونايتد اعلام كرد، كريستيانو رونالدو فروشي نيست و بايد تا پايان مدت قراردادش در اين تيم بماند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «شياطين سرخ» همچنين اعلام كردند كه اين بازيكن بيست و يك ساله حق ندارد با باشگاه‌هاي ديگر وارد گفت‌وگو شود.

سران اين باشگاه در يك نشست خبري اعلام كردند:« منچستر حرف و حديث‌هاي مطرح درباره‌ي تغيير باشگاه اين بازيكن را پي‌گيري مي‌كند. اما، امكان ندارند كه او را بفروشد. كريستيانو رونالدو تا سال 2010 با منچستر قرارداد دارد و اين باشگاه هم انتظار دارد، او تا پايان قراردادش در كنار تيم بماند.»

كريستيانو رونالدو در جريان برگزاري رقابت‌هاي جام جهاني بارها اعلام كرده بود، قصد رفتن به رئال مادريد را دارد.

رونالدو پس از وقايع بازي مرحله چهارم نهايي ميان تيم‌هاي پرتغال و انگلستان در جام جهاني كه به حذف بريتانيايي‌ها انجاميد، مورد نفرت انگليسي‌ها واقع شده است.

هواداران انگلستان رونالدو را مسبب اصلي اخراج روني در آن بازي مي‌دانند.

رونالدو درباره‌ي آن صحنه گفت:« من در آن صحنه به داور بازي درباره‌ي آن خطا، شكايت كردم. اما، ‌از او نخواستم كه روني را اخراج كند.»

رونالدو سه سال پيش در ازاي هجده ميليون يورو از اسپورتينگ ليسبون راهي فوتبال جزيره شد.

Comment

• «يوآخيم لو» سرمربي جديد آلمان به هواداران اين تيم قول داد، جام قهرماني يورو 2008 از آن تيم ملي اين كشور باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از كناره‌گيري يورگن كلينزمن، سرمربي آلمان، «لو»، دستيار پيشين كلينزمن سكان هدايت ژرمن‌ها را در يورو 2008 بر عهده گرفت.

سي‌ام جولاي 2004 در پي خودداري هولگر اوسيك، دستيار فرانتس بكن باوئر، از پذيرش مربيگري آلمان، لو به عنوان دستيار كلينزمن معرفي شد. اين مربي چهل و شش ساله همانند كلينزمن تا پايان جام جهاني با فدراسيون فوتبال آلمان قرارداد داشت و اكنون قرارداد سرمربي جديد تا سال 2008 تمديد شده است.

«كلينزي» در جريان برگزاري جام جهاني از جانشيني احتمالي «لو» خبر داده بود.

دكتر تئو سوانسيگر، رييس مالي فدراسيون فوتبال آلمان درباره مربي جديد آلماني‌ها گفت:« هيات رييسه با حضور «لو» موافقت كرد تا روش گذشته ادامه يابد.»

اوليور بيرهوف، مدير تيم ملي آلمان هم در اين باره گفت:« لو راه گذشته را در پيش خواهد گرفت و فرد مناسبي براي ادامه‌ي اين وظيفه است.»

«لو» در نخستين اظهار نظر خود پس از پذيرفتن اين سمت، قهرماني در جام ملت‌هاي اروپاي سال 2008 را هدف خود برشمرد:« از وظيفه جديدم بسيار خوشحالم. اين يك انگيزه جديد براي من خواهد بود. ما نبايد اين جوانان موفق را پس از جام جهاني به حال خود رها كنيم و بايد كيفيت خوب خودمان را حفظ كنيم. ما مي‌خواهيم قهرمان اروپا شويم.»

لو هنوز از دستيار خود چيزي نگفته است:« اولين اقدام من يافتن يك دستيار خواهد بود.»

پيش از اين از «ديتر آيلتس» به عنوان دستيار «لو» نامبرده مي‌شد. اما، آيلتس كه سرمربي تيم زير بيست و يك ساله‌هاي آلمان است، ‌از پذيرش اين سمت خودداري كرده است و قصد دارد كار خود با اين تيم را همچنان دنبال كند.

لو همچنين قصد دارد تا تمام كادر كلينزمن را حفظ كند. يورگن كلينزمن هم درباره‌ي انتخاب «لو» گفت:« جاي خوشبختي است كه او اين وظيفه را به عهده مي‌گيرد و به احتمال 1000 درصد مي‌تواند دركارش موفق باشد.»

Comment

• پرونده جام جهاني 2006 آلمان با قهرماني ايتاليا بسته شد. همه تيم‌ها و بازيكنان به كشور خود بازگشتند، برخي شاد و برخي ديگر هم مغموم. تيم ملي ايران هم درحالي جام را ترك كرد كه نتايج چندان درخور و درخشاني به دست نياورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي مهدوي‌كيا، بازيكن ايراني هامبورگ كه اين روزها در تمرين‌هاي باشگاهي حضور دارد، مورد توجه مورگن پست قرار گرفته است.

مورگن پست درباره بازيكن تيم ملي كشورمان نوشت:« او دوباره اينجاست. جايي كه در آن احساس راحتي مي‌كند. مهدي مهدوي‌كيا كه از روند بازي‌هاي ايران در جام جهاني ناراضي بود به جاي استراحت در وطنش، بلافاصله راه هامبورگ را در پيش گرفت. اين بازيكن با تكنيك ايراني اكنون هشت فصل است كه در هامبورگ توپ مي‌زند و قديمي‌ترين بازيكن باشگاه به شمار مي‌رود. قرارداد او در پايان اين فصل به پايان مي‌رسد، با اين حال او ماموريت خود در هامبورگ را هنوز تمام شده نمي‌داند.اين بازيكن خط مياني به روشني گفت:« مي‌خواهم در هامبورگ بمانم.»

تمديد بعدي قرارداد، آخرين و بزرگ‌ترين قرارداد اين بازيكن بيست و هشت ساله خواهد بود،‌ تصميمي با پيامدهاي براي آينده‌اش.

كيا گفت:« هامبورگ ميهن دوم من است.» و اينگونه است كه دست خود را در هنگام بازي‌هاي هامبورگ بر سينه‌اش مي‌كوبد.

اين بازيكن ايراني در فصل آينده مي‌خواهد با تمام توان و علاقه‌اش در زمين بازي حاضر شود و در بيرون زمين هم نقش يك رهبر را ايفا كند:« فصل گذشته براي ما بسيار داغ و هيجاني سپري شد. ما اين فصل را هم بايد اين گونه سپري كنيم. من مي‌خواهم در اين فصل با ديگر بازيكنان دست به دست هم بدهيم و مي‌خواهم بيشتر حواسم متوجه بازيكنان جوان‌مان باشد.»

مهدوي‌كيا كه اكنون ديگر در موقعيت‌هاي سخت (چه از نظر زندگي شخصي و همچنين ورزشي) به خوبي آبديده شده در موقعيتي است كه بايد بتواند در بازي پايداري كند. او ديگر دنيا ديده شده است.

توماس دال، سرمربي هامبورگ درباره او مي‌گويد:« مهدوي‌كيا بازيكني نيست كه در ورزشگاه آواز بخواند و يا در رختكن بيش از حد شادماني كند. اما، براي يك بازيكن بزرگ‌تر هم چندان دير نيست كه بخواهد كمي بيش‌تر از لاك خود بيرون بيايد.» مهدوي‌كيا آماده است تا نقش مهم در غالب تيم هامبورگ بر عهده بگيرد. دست كم براي مدت يك فصل شايد تا پايان بازي‌گري او اين تنها فرصت براي او باشد.

Comment

• نشريه "دي ولت "به نقل از مهدي مهدوي كياملي پوش ايراني باشگاه هامبورگ نوشت: هامبورگ باشگاه محبوب من است.

اين روزنامه آلماني روز جمعه در گزارشي با عنوان "مهدوي كيا براي آينده خود در هامبورگ مبارزه مي‌كند"، افزود: مهدوي كيا بسيار تمايل دارد كه در اين باشگاه بماند ، اما قرارداد اين ملي پوش ايراني با هامبورگ پايان فصل آينده، خاتمه خواهد يافت.

دي ولت، مهدوي كيا را كه از سال ‪ ۱۹۹۹‬ميلادي عضو باشگاه هامبورگ است، قديمي‌ترين بازيكن اين باشگاه خواند و نوشت: مهدوي كيا ماههاي آتي براي آينده خود در باشگاه هامبورگ ، مبارزه مي‌كند.

اين روزنامه به نقل از مهدوي كياي ‪ ۲۹‬ساله افزود: من تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام مي‌دهم. در آينده مشخص خواهد شد كه چه اتفاقي رخ مي‌دهد.

دي ولت نوشت: مهدوي كيا سرخوردگي و ياس از حذف تيم ملي ايران در مرحله اول جام جهاني فوتبال آلمان را نيز پشت گذاشته است.

اين روزنامه به نقل از مهدوي كيا افزود: ديگر به گذشته نگاه نمي‌كنم و براي من فقط همراهي هامبورگ در فصل جديد فوتبال باشگاههاي آلمان اهميت دارد.

دي ولت همچنين نوشت: "توماس دال" مربي باشگاه هامبورگ اميدوار است كه مهدوي كيا نه تنها در ميدان بازي با بازدهي قوي خود بتواند باشگاه را متقاعد كند، بلكه خارج از ميدان نيز يك نقش رهبري و مديريتي را بر عهده گيرد.

اين روزنامه به نقل از دال افزود: مهدوي كيا كه فردي آرام و ساكت است، بازيكن بسيار با تجربه‌اي است كه مي‌تواند اين تجربه را به ديگر بازيكنان منتقل كند. به همين علت جايگاه مهدوي كيا در تيم بالا است.

هامبورگ ‪ ۲۱‬مرداد ماه در فصل جديد رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان (بوندسليگا) ميزبان آرمنيا بيله‌فلد خواهد بود.

ناظران معتقدند كه حقوق سالانه ‪ ۲/۳‬ميليون يورويي مهدوي كيادر هامبورگ، جوان‌گرايي اين باشگاه و حضور كمرنگ مهدوي كيا در جام جهاني فوتبال آلمان مي‌تواند از دلايل عدم تمديد قرارداد اين بازيكن با باشگاه هامبورگ باشد.

Comment

• روسای فوتبال آسيا روز جمعه از نمايش ضعيف تيم‌های اين منطقه در مسابقات جام جهانی ‪ ۲۰۰۶‬ابراز نارضايتی کردند و خواستار پيشرفت آن‌ها شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از کوالالامپور، بر همين اساس "محمد بن همام" رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا پس صعود استراليا به عنوان تنها تيم آسيايی به دور دوم جام جهانی، خواستار دگرگونی ليگ‌های خانگی شد.

وی گفت: اينکه ما هنوز زياد با سطح بين‌المللی فاصله داريم، غير قابل انکار است. بايد برای کم کردن اين فاصله سخت تلاش کنيم. بايد بگويم از نتايجی که در آلمان کسب کرديم ، بسيار ناراحت هستيم.

همام در ادامه افزود: تمامی فدراسيون‌ها و باشگاه‌ها بايد برای بهبود استانداردهای فوتبال آسيا تلاش کنند. بازسازی و بهبود وضعيت باشگاه‌ها و ليگ‌های آسيا تنها راه ما برای حرکت به سوی حرفه‌ای شدن است.

"ژانک جيلونگ" رييس کميته فنی کنفدراسيون آسيا نيز گفت: فوتبال آسيا به پيشرفت نياز دارد. اين تلاش از اکنون آغاز شده است. بايد فاصله تيم‌های آسيايی را با قدرت‌های فوتبال جهان کاهش دهيم. راه دراز و وظيفه سنگينی در پيش داريم. در چهار سال آينده بايد پيشرفت زيادی داشته باشيم.

در جريان مسابقات جام جهانی ‪ ،۲۰۰۶‬تيم ملی فوتبال ژاپن فقط پس از کسب يک امتياز با قرار گرفتن در قعر گروه خود در دور نخست حذف شد و کره جنوبی نيز که به نيمه نهايی جام جهانی ‪ ۲۰۰۲‬رسيده بود ،در گروه هفتم پيش از تيم توگو در مکان سوم قرار گرفت.

ايران و عربستان سعودی نيز هر کدام با کسب يک امتياز با قرار گرفتن در قعر گروه‌های خود، جام جهانی را ترک کردند.

استراليا که سال گذشته به کنفدراسيون آسيا پيوست . به عنوان تنها تيم آسيايی به دور دوم صعود کرد و در اين مرحله مغلوب ايتاليا شد.

Comment

• به گزارش گروه فوتبال خبرگزاری ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت AFC؛ در جلسه اعضای کميته برگزار کننده جام ملت های آسيا که با حضور محمد بن همام رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا در کوالالامپور، مقر AFC انجام شد، کميته مذکور تصويب کرد که قرعه کشی بازی های نهايی جام ملت های آسيا در سال ۲۰۰۷ روز ۱۹ دسامبر (۲۸ آذر) انجام شود.
                                گفتنی است: تيم ملی فوتبال کشورمان در مرحله مقدماتی با تيم های ملی کره جنوبی، سوريه و چين تايپه همگروه است.

Comment

Working...
                                X