RedWine jokes (18+)

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

هواپيما داشت سقوط مي كرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز حيف نان! ازش مي پرسن چرا تو ساكتي ؟ ميگه : ماله بابام كه نيست بذار سقوط كنه.

يك اصفهاني چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره مي گه به قند بالاي يخچال نگاه كنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميرد تو بهر قنده اصفهانيه ميزنه پشت كله پسره مي گه: من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين.

به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل.

تركه به زنش مي گه 3 تا حيوان نام ببر كه با خ شروع بشه. زنش مي گه: خودت، خواهرت، خدابيامرز مادرت.

به تركه مي گن اذون بگو: مي گه همه چيز با يك نگاه شروع شد.

احمدي نژاد نام مفسدان اقتصادي را فاش كرد : اسدي – كلاني – فرج !

مي خواستي با آن دختر ازدواج كني چي شد؟
    جواب رد داد. چون گفتم ليسانس بيكاري دارم.
    خوب ، آدم عاقل! مي گفتي عمويم ميلياردر است!
    اتفاقا گفتم! رفت با عموم ازدواج كرد.

جشنواره فيلم هاي اصفهان:
    ۱- دو نفر با يه تخم مرغ
    ۲- تا حالا موز خوردي؟
    ۳- ده نفر زير يك چتر
    ۴- من ترانه ۱۵ تومن دارم
    ۵- ديشب پيتزا خوردم آيدا.

اصفهانيه خونش آتش مي گيره اس ام اس ميزنه به آتش نشاني ميگه يه خونه آتيش گرفته زنگ بزنيد تا آدرسشو بگم.

بيشتر مردها 2 آرزوي بزرگ دارند، اول داشتن خونه، دوم داشتن ماشين براي فرار از خونه.

بچه اصفهانيه مياد ميگه بابا امتحانمو بيست شدم. باباش مي زنه تو گوشش مي گه تو كه با 10 هم مي تونستي قبول شي حتما بايد اين همه خودكار حروم مي كردي.

به تركه ميگن تور را تعريف كن؟
    ميگه: تور مجموعه سوراخهايي هستند كه با طناف به هم وصل شده*اند.

تركه ميره دكتر ميگه: آقاي دكتر من چه كارايي بكنم كه ۱۰۰ سال عمر كنم؟ دكتره ميگه: ببينم سيگار مي كشي؟ ميگه نه. مشروب مي خوري؟ نه.
    پس ميخواي ۱۰۰ سال عمر كني چه غلطي بكني .

از تركه مي پرسن اين علامت جمجمه و استخوان كه دزداي دريايي دارن يعني چي؟ حيف نان يه كم فكر مي كنه ميگه يعني خوردن كله پاچه در كشتي ممنوع .

مرده مي زنه يه پليس و مي كشه زنگ مي زنه ۱۱۰ مي گه حالا شدين ۱۰۹ تا.

تركه صد هزارتا صلوات نذر مي كنه ميره ورزشگاه آزادي ميگه جميعاْ صلوات.

تركه بعد از دو سال يه پازل رو تموم مي كنه بهش ميگن: چرا انقدر طول دادي؟ ميگه نه بابا اتفاقا خوب تموم كردم روش نوشته سه تا پنج سال.

تركه ميره در يخچال رو باز مي*كنه مي*بينه ژله توي يخچال داره مي*لرزه. ميگه نترس اومدم آب بخورم.

تركه با خدا قهر مي كنه اول دفترش مي نويسه به نام بعضي ها.

تركه رستوران ميزنه، رو درش مي*نويسه: وقت نهار و نماز تعطيل است

تركه باباش مي ميره هفتش خيلي شلوغ مي شه واسه چهلم بليط مي فروشه

از تركه مي پرسن معيار شما واسه انتخاب همسر؟ مي گه صداقت فاطمه. عفاف زهرا. صبر زينب. فداكاري سميه. اندام جنيفر لوپز.

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

با عرض سلامي به بلندي بيل، به محكمي كلنگ، به گردي اسامبلي، به سرعت فرغون، به تيزي شاقول، به انعطاف پذيري طناب، به لبريزي دوغآب، به سفيدي سيمان، به صافي ماله، به وسعت بشكه، به معرفت عمله، به قدرت كارگر، به ظرافت گچ كار، به لطافت معمار، به شجاعت صاحب كار، به رشادت مهندس، به صلابت جوشكار، به محبت صافكار، به رفاقت همكار، به سر كار گذاشتن توي بيكار

--------------------------------------------------------------------------------

بدون زشتي، زيبايي معني نداره
      بدون نفهمي، فرزانگي معني نداره
      ميبيني؟ دنيا به تو احتياج داره!

--------------------------------------------------------------------------------

اگه يكي به اسم حسن بهت اس ام اس داد سراغ منو گرفت بگو نمي شناسمش اخه گيتارش دسته منه

قدرت ديد خانوم ها: يك تار مو را روي كت شوهرشان مي بينند اما يك تير چراغ برق را هنگام رانندگي نمي بينند

تو گلي مثل گلاي قشنگه قالي . تو به ظرافت تار و پود فرشاي زيباي ايراني ......اصلا تو خود فرش پاتريسي .........همون كه يه تختش كمه

اگه خواستي يه كسي، عاشق هم نفسي، عمرشو حيرونت كنه جونشو قربونت كنه جون مادرت رو ما يكي حساب نكن

قلب فقط قلب فاتي، عشق فقط عشقه لاتي، رنگ فقط شكلاتي، 6 ماه تو حبس بي ملاقاتي؛ فكر نكني گنده لاتيم، ما فقط خاطر خاتيم!

من آزاد دادم. يعني چاره اي نداشتم. مجبور بودم... آخه بهش نياز داشتم! كاشكي تو هم ميومدي تا باهم ميداديم. ولي اشكالي نداره... خودت رو آماده كن براي سال ديگه... براي يك دانشگاه دولتي!

در اين دنيا دو عنصر به وفور يافت ميشود، يكي هيدروژن و ديگري حماقت!!!

ميدوني "اسكل" به كي ميگن؟
      برو پايين
      .
      .
      .
      .
      ميدوني اسكل به كي ميگن؟
      .
      .
      .
      برو بلا

اگه يكي بهت گفت اسكل ناراحت نشو. اسكل اسم يه پرنده زيباست كه تابستونا دونه جمع مي كنه.....قايم ميكنه.....زمستونا نمي تونه پيداش كنه !!!!

امروز روزجهاني مزخرف*ترين دوست دنياست، تو هم مثل من اين اس*ام*اس رو به مزخرف*ترين دوستت بفرست

تو خري ، گاوي ، گوسفندي ، سگي،ميموني ، بوزينه اي ، شامپانزه اي ، گوساله اي ........ براي فروش نداري ؟

اين SMS تنها براي بيدار كردن شما ارسال شده و هيچ ارزش ديگري ندارد حالا مي توني بري بخوابي شب بخير......

اگه گقتي فرق موز با خيار چيه ؟؟؟؟؟؟؟
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      نمي دوني ؟
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      هميشه كه جواب اين پايين نيست !!!!!! خودت فكر كن

ميتونم يه چيزي رو بهت بگم؟مطمئن باش از ته قلبم ميگم.هميشه از خدا ميخواستم كه تو زندگي يه همراه خوب بهم بده.همراهي كه هميشه كنارم باشه و من بتونم به راحتي باهاش ارتباط بر قرار كنم.خدا يكي رو بهم داد.همراه من نوكياست مال تو چيه؟

روزي سه تا ديوونه مي رن عروسي، دو تا شون مي رن وسط و مي رقصن، اون يكي مي شينه كنار و مي گه: قرمز سبز زرد، قرمز سبز زرد،مي پرسن؟ تو چرا نمي رقصي؟ مي گه: من رقص نورم!!!

از غضنفر مي پرسن: مي دوني پل رو براي چي مي سازند؟ مي گه: براي اينكه كشتيها از زيرش رد بشن

شده خواب ببيني كه وقتي خوابيدي تو خواب داري خواب ميبيني كه خوابي و داري مي خوابي و خواب خوابو ميبيني كه در اون حالي كه تو خواب داري خواب خواب رو ميبيني تو خواب همونطور كه خوابي يكي ديگه هم مثل خودت خوابه و تو خوابش خوابه خوابو ميبينه و همين طور كه خوابيده تو خواب به تويي كه خوابي بگه: انرژي هسته اي حق مسلم ماست

يه كوسه يه آباداني رو مي خوره ميره پيش باقي كوسه ها مي گه مو نهنگم.

شده تا حالا كابوس ببيني..از خواب بپري و كلي خوشحال بشي كه كابوس بوده؟ شده بزرگترين آرزوهاتو تو خواب ببيني..از خواب بپري و حالت گرفته بشه!؟ خب اين به اون در

يه روز تو رو تو كوچه ديدم و عاشقت شدم....فرداش تو خيابون ديدمت و ديوونت شدم... امروز تو اتوبان ديدمت خدا آخر و عاقبتم و به خير كنه... عجب 206ي هستي!

وقتي به چهره*ي تو فكر مي كنم، به شوخ طبعي خدا پي*مي برم!

اي كساني كه با چراغ*هاي خاموش چت مي كنيد، بهراسيد كه خداوند شما را رسوا خواهد كرد (آيه 13 سوره ياهو)

از جورج بوش پرسيدن چرا از ايران بدت مياد گفت: آخه تو ايران هركي ميچسه ميگه بوش آمد.

آخرين فيلم در حال ساخت سينماي ايران: زندگي پيامبران با حضور افتخاري علي دايي در نقش حضرت نوح.

علي دايي اعلام كرد: من با لباس سفيد اومدم با كفن هم ميرم.

حيوانات 12 دقيقه زودتر زلزله رو تشخيص مي دن اگر خبري شد هواي ما رو هم داشته باش ما رو بي خبر نذار.

آخ پگ پكچ سپيخو كمچچ ووئچج پضصث... تبريك مي گم شما تونستيد به زبان ميمون آنگولايي صحبت كنيد.

خيلي پستي.............................................. ...................... و بلندي در زندگي هست كه بايد از آنها درس بگيريم !!!!

آخه چرا؟ ؟ ؟
      .................
      بگو چرا؟ ؟ ؟ ؟
      ............................
      تو كه اين قدر باهوشي
      تو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      آخه چرا تو كه ميدوني سر كاري باز ميايي پايين؟

كاشكي زنها هم مثل پول بودند. يه 40 ساله ميدادي، 2تا 20 ساله ميگرفتي!

عشق يعني زندگي را باختن . چند سالي بي دليل با هر الاغي ساختن!

گلي گم كرده ام در باغ هستي... خودت رو لوس نكن، اون گل تو نيستي!

چشمهاي تو مثل درياست... اجازه ميدي جورابامو توش بشورم؟

به دليل بالارفتن سكه فردا روز جهانيه به اجرا گذاشتن مهريه است .به اين فكر كنيد كه ديه ارزانتر از مهريه است

نسل ميمون ها هم ديگه داره منقرض ميشه. عزيزم مواظب خودت باش!

چرا ناراحتي؟ چرا گوشه خونه كز كردي؟ چرا اينقدر خودت رو اذيت ميكني؟ اخه اندي كه منظوري ندشت!

مخصوص ساعت 3 بعد از نصفه شب: ببخشيد مي دونم الان بد موقع هستش كه مزاحمت شدم فقط خواستم بپرسم ايران كه نفت صادر مي كنه، بشكه ها شو پس مي گيره يا نه؟

خيلي وقت بود نديده بودمش، وقتي بعد از مدتها ديدمش خيلي جا خوردم، بازم هول شدم، دست و پامو گم كردم برق چشماش تنمو مي لرزوند، وقتي مي بينمش بي اختيار مي لرزم، هول مي شم مي خوام داد بزنم نميدونم فقط منم كه طاقت نگاشو ندارم يا همه اينطورين؟ مدتي خيره به هم نگاه كرديم، هر كدوم منتظر حركتي از ديگري بوديم ، اون موقع مثل يك قرن بود، برام ثانيه ها از حركت ايستاده بودن، موتور مغزم با سرعت تمام كار مي كرد اون موقع بي اختيار فرياد كشيدم.. سوسسسسك

12564 . . . . يكي به عدد بالا اضافه كن واسه نفر بعد بفرست.(مركز آمار اسگل شدگان)

فرا رسيدن ماه مبارك را بر شما فجرآفرينان در بهار 57 جاي شهدا بزودي اعلام مي شود.(ستاد بحران تداخل محرم و دهه فجر)

اگه كسي دستهات رو گرفت و قلبت لرزيد، عجله نكن... شايد بابا برقي باشه!

iran

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

خوش ندارم شمع باشم دختران فوتم كنند دوست دارم سيگار باشم لوتيان دودم كنند.

حيف كه فقط تو يكي رو دارم............اگه از تو يه عالمه داشتم............الان يه گاوداري زده بودم!

هرجا هستي لطفا از اين ساعت به بعد از خونه بيرون نرو چون الان وقت جمع آوري زباله است!

اخه بز، خر ، گوسفند ، الاغ ، ميمون ، گورخر ، گاو ، بوزينه ، كنه،......... اين همه حيوون . چرا شير شد سلطان جنگل؟

بد ترين درد اين نيست كه عشقت بميره بد ترين درد اين نيست كه به اوني كه دوستش داري نرسي بد ترين درد اين نيست كه عشقت ندونه دوسش داري بد ترين درد اينه كه دستشويي داشته باشي اما دستشويي اونورا نباشه

امروز درست 1سال و 10 ماه و 2 روز و 5 ساعت و 20دقيقه و 55ثانيه و 7 صدم ثانيه هست كه ميخوام بگم انرژي هسته اي حق مسلم ماست

اگرمي خواهيد ديگران را حرص بدهيد .... 1.قبل از شروع امتحان از اطرافيانتان چند تا سوال پيچيده كه در پاورقي بوده بپرسيد... بعد وقتي همه رو به جون هم انداختيد با خيال راحت براي امتحان تمركز كنيد... 2-وقتي زنگ آيفون را ميزنيد و در را برايتان باز مي كنند دوباره زنگ بزنيد و بگوييد: ممنون! باز شد! -3.وقتي ميخواهيد تلويزون رو خاموش كني صداشو تا آخرين شماره ببريد بالا تا نفر بعدي كه مياد روشن كنه برق از سه فازش بپره!

براي عشق تو در قلبم سه كوه ساختم اولي كوه وفا دومي كوه صداقت سومي....... كوهي كه هر وقت بهم گفتي دوست ندارم از اون بندازمت پايي

ديشب خواب ديدم اونم چه خوابي... حالا گوش كن تا تعريف كنم خواب ديدم مرديم و داريم ميريم بهشت... توي راه تو خسته شدي و من كولت كردم... سر پل صراط كه رسيديم من خسته شدم و تو منو كول كردي... دم در بهشت كه رسيديم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بيا داخل؟

: ميدوني رمز موفقيت تو زندگي چيه؟
        بهت ميگم ولي قول بده كه به كسي نگي!!!
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        235487646431000210215445054

سريال نرگس خيلي هم نكات آموزنده اي داشت: 1- معني استراحت مطلق زن باردار را فهميديم!! 2- طريقه گوش دادن به صداي قلب جنين را فهميديم!! 3- اقتدار پليس را درك كرديم (فردا صبح كه از مرز رد شد، عكسشو به تمام "پليسهاي تهران" ميديم!!) 4- معني بچه هشت ماهه به دنيا آمده را فهميديم تازه اونم با النگو!!

اينا هم اس ام اس هاي سريال نرگس بودن:

- خدايا: لبنان را بر اسرائيل، اسلام را بر كفر، حق را بر باطل و «نرگس» را بر «شوكت» پيروز گردان، الهي آمين!
        - آرزومند قطع برق منزل شما در حين سريال نرگس..... با تشكر محمود شوكت
        - مي دوني اسم بچه بهروز و نسرين چي مي شه؟ بهرين!
        - مي دوني اسگل ترين آدم دنيا كيه؟ احسان. چون وسط سريال نرگسشو عوض كردن ولي نفهميد!
        - راننده اي كه با شادروان پوپك گلدره تصادف كرده بود ديشب اعتراف كرده كه از شوكت پول گرفته بوده.

هر چي زنگ مي زنم آنتن نميده جات بده به مامانت بگو جاتو عوض كنه.

.
        ..
        ...
        ....
        .....
        چيه دنبال چيزي مي گردي؟
        funny sm
        انوشه انصاري به زمين بازگشت. در همين راستا سازمان ناسا اعلام كرد: از اون بالا كفتر مي*آيد، يك دانه دختر مي*آيد!
        اماه مبارك رمضـان بر همه ي مـسلمين جهـان مـبارك باد حتي شما دوست عزيزي كه كله گنجشكي مي گيري

s:

(اين مسيج مخصوص ساعت 3 بامداد است) ببخشيد عزيزم كه اين موقع شب مزاحم خوابت شدم چون يه سوال مهم برام پيش اومده، مي خواستم بدونم «هواپيما بوق داره؟
        persian sms

ميدوني «نبات» كيلويي چنده؟ نمي*دوني؟ «نقل» چي؟ اونم نمي*دوني؟ اشكال نداره، از قديم گفتن: خر چه داند قيمت نقل و نبات!

زندگي 3 ايستگاه داره 1. تولد 2.عشق 3.مرگ... آقا ايستگاه دوم نگه دار

اصفهانيه خونش آتش ميگيره اس ام اس ميزنه به آتشنشاني ميگه يه خونه آتيش گرفته زنگ بزنيد تا آدرسشو بگم
        new sms
        الهي ميدون بشي، وانت بشم دورت بگردم

:

ايران بالاخره پس از كارشناسي هاي دقيق پاسخ 5+1 را داد: مي شه 6

خانه*اي با تماميِ امكانات: سونا خشك، سونا بخار، استخر، جكوزي، سالن كنفرانس، سالن بدن*سازي، لابيِ بزرگ، 5 خوابه، 450 متر زيربنا، دوبلكس ( يعني كلا 900 متر )، در بهترين نقطة بالايِ شهر، پنت*هاوسِ يه برجِ 40 طبقه، با ديدِ عالي متعلق به اينجانب ميباشد! دل همتون بسوزه

روزتان را با باد صدادارتان آغاز كنيد (كنسرو لوبياي تبرك

خيلي دوست دارم زود به زود ببينمت اما حيف بليط باغ وحش گرونه

س ام اس خنده دار:

عيد فطر مبارك (رصد خانه ي .... ) (توضيح مترجم: جرات نكردم اسم شهرشو بنويسم خودتون حدس بزنيد!)

آيه 16 ا سوره ياهو: اي كساني كه شبها چت ميكنيد، بدانيد كه قبض تلفن شما را رسوا خواهد كرد
        sms

تو يك آدم: مهربون.با كلاس. با پرستيژ. مرتب. فهميده. با شعور. جذاب. خوش تيپ. خوشكل. خوش زبون. خوش قيافه. با مرام و با فرهنگي مثل من ديده بودي؟؟؟

ميگي گل رو دوست داري ولي ميچينيش... ميگي بارون رو دوست داري ولي با چتر ميري زيرش... ميگي پرنده رو دوست داري ولي تو قفس ميندازيش... چه جوري ميتونم نترسم وقتي ميگي دوستم داري؟؟؟
        ا
        من بيمارستانم نگران نشو. من تصادف كردم. تا فردا مرخص ميشم. دكتر ميگه شونت شكسته. ديگه خوب نمي شه بايد برم يه برس ديگه بخرم

س ام اس:

سقراط مي گه يونانيا دروغ گو اند خود سقراط يونانيه پس سقراط دروغ مي گه كه يونانيا دروغ گو اند بنابراين يونانيا راست گو اند پس سقراط راست مي گه كه يونانيا دروغ مي گن حالا شما بگين يونانيا راست گويند يا دروغ گو؟هان؟

هر وقت دلت گرفت........ هر وقت بهترين دوستات در حساس ترين لحظات تنهات گذاشتن.........هر وقت خواستي گريه كني....... فقط به اين فكر كن كه انرزي هسته اي حق مسلم ماست

از يه دختر مي*پرسن: چرا شما به پسرا ميگين BF؟ ميگه: آخه مخفف كلمات: بدبخت فلك زده است

اميدوارم امشب در عميق ترين لحظه ي خوابت احساس كني كه: جيش داري!

عربه بچش تو اتوبوس به دنيا مياد اسمشو ميذاره عبد الواحد

دخترها هر چقدر هم كه با هم فرق داشته باشن تو يه چيزي مشتركن....اونم اينه كه همشون ميگن كه با بقيه فرق دارن

تركه خيلي شاكي ميره تو آزمايشگاه داد ميزنه:پس چرا جواب خون شهدا رو نمي ديد؟؟؟

دوست دارم بخورمت .نه بخاطر اينكه شيريني به خاطر اينكه عسلي نه بخاطر اينكه خوشمزه اي بخاطر انكه تو زندگي يك گويي خورده باشم

وقتي صدام مي كني آرزو مي كنم كاش كر بودم(تو كه لال نمي شي)

مي خوامت نه بخاطر رفاقتت، نه بخاطر صداقتت، شرافتت، ظرافتت، رشادتت، حمايتت، نجابتت، فقط بخاطر خود كثافتت

اين جمله چند غلط املايي دارد؟ «شوراي عمنيط براي جلوگيري اذ جنگ طشكيل شدح عسط» علف)ثه، ب)چحار، ج)حفت، د)ياضدح

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

يارو زنگ ميزنه آژانس انرژي اتمي: ميگه..ميخوام با دكتور البرادعي ...صحبت كنم......
          البرادعي: بفرماييد
          يارو ميگه: آقاي البرادعي شما دكترين ؟
          البرادعي ميگه: بله من دكترم
          يارو ميگه: پس آخه باسه چي تو آژانس كار ميكني

2. به يارو ميگن ترمز ABS چيه؟
          ميگه: ايلده تو پيچ ها كاره يا ابولفضل رو ميكنن !!!!

3.يه اصفهاني خونش آتيش ميگيره ....به آتش نشاني sms ميزنه!!!

4. ميدونيد تفاوت سگ نگه داشتن و شوهر كردن چيه ؟
          اولي به فرشت ميشاشه دومي به زندگيت !!!!

5.مدتي مي شد كه در آن شب تاريك پشت ديوار خانه شان قدم مي زد و بيخبر بود
          از اينكه پسر خلاف همسايه مدتي است كه او را زير نظر دارد.
          جوووون ، جيگرتو بخورم عجب رون و سينه اي .
          پسر خلاف همسايه اينها را گفت و در يك چشم بر هم زدن پريد و او را سخت در
          آغوشش گرفت تا ببرد در جاي خلوتي و به كام دل برسد.
          و فردا پسرك همسايه، تمام روز در به در دنبال چاقترين مرغش مي گشت

6. پيرزنه از مكه برميگشت توي ساكش شيشه هاي مشروب پيدا ميكنن !! ميپرسند اينا چيه ؟
          پيرزنه ميگه : ننه جون من كه نميتونستم دور خونه خدا بگردم يك گيلاس از
          اينا ميخوردم خونه خدا دور سرم ميچرخيد !!!!

7. به يارو ميگن اگه بخوان دنيا رو بهت بدن چيكار ميكني ؟
          ميگه : بهشون ميگم نميخوام ميخوام درسمو بخونم !!!

8. يارو شب ميخوابه ، خواب ميبينه داره كتك ميخوره !! فردا شبش با دوستاش ميخوابه !!!!

9. يارو سمند ميخره براي اولين بار كه سوارش ميشه زنه ميگه لطفا درو ببنديد !
          يارو خوشحال ميشه ميگه درو بستم حالا بيا بيرون جيگر !

10. دستام خسته شدند. پاهام طاول زدند. از كمر افتادم. اصلا جون ندارم. دارم ميميرم تو رو خدا
          يكي از اندي بپرسه خوشگلا تا كي بايد برقصند !

11. به يارو ميگن اسم يه پيامبر رو بگو ؟ ميگه : سوج !! ميگن اينو ديگه از كجا آوردي ؟
          ميگه خودم پشت يه اتوبوس ديدم نوشته (( يا سوج )) !!

12. آخرين فتوي جهت مسافريني كه قصد سفر به قزوين را دارند.
          احتياط واجب بر اين است كه نماز را در شهر قزوين شكسته نخوانيد بلكه نشسته بخوانيد !

13. عبود و جاسم ميرن توالت عمومي !!! عبود از اين دستشويي ميگوزه جاسم از اون دستشويي !!
          يك دفعه عبود داد مي زنه مي گه جاسم عزيزم اومدي دستشويي يا اومدي با من بحث كني !!

14. جاسم يه دختر خوشگل ميبينه بهش ميگه: ميبخشي خانم شمارو مادرتون زائيده ؟
          دختره تعجب ميكنه ميگه : آره مگه شمارو مادرتون نزائيده ؟
          جاسم ميگه : در مقابل مادر شما مادر من ريده !!!

15. نگاهم با نگاهت كرد برخورد ....... خدامرگت بده حالم به هم خورد

16. يه روز يه عنكبوت قرص اكس مي خوره پتو ميبافه

17. از يه آمريكايي ميپرسند چرا اومدين عراق ميگه چون امام حسين طلبيد !!
          ميگن كي ميريد؟ ميگه : هروقت امام رضا طلبيد !!!

18. شباهت هويج با ميني ژوپ : هر دو چشم ها رو تقويت ميكنه

19. به يارو ميگن اصول دين را نام ببر توحيد ؛ نبوت ؛ امامت ؛ رسالت ؛ ونك

20. عزيزم، خوشكلم، دلبرم، يه روز ميام مي برمت، مي برمت يه جاي دور، كه
          دست هيشكي بهت نرسه. قربونت ، عزراييل

21. عباس قادري ثابت كرد خوانندگي تيپ نمي خواد ، هايده ثابت كرد خوانندگي هيكلم نمي خواد،
          شماعي زاده ثابت كرد اتفاقن خوانندگي صدا هم نمي خواد

22. يارو ميگه عجيبه! ميگن چي؟ ميگه 100،000 نفر ،22 بازيكن، 3 داور،
          عجيبه! ميگن چيش عجيبه؟ ميگه كفتره همه رو ول كرد ريد به من!

23. يارو صبح ميره مغازه و كركره رو بالا ميكشه و ميگه بسم الله رحمان الرحيم وارد
          ميشه بعدش ميبينه همه مغازه رو خالي كردن !!! كركره رو ميكشه پايين و
          ميگه صدق الله علي العظيم.

24. يارو از كنار ديوار رد ميشده، يه كاغذ ميافته رو سرش مي ميره، ملت جمع ميشن
          ببينن چي شده، مي بينن رو كاغذه نوشته آجر!

25. غضنفر به اتاق رئيسش رفت و گفت: آقاي رئيس من براي ازدواج دو روز مرخصي
          مي خوام. رئيس گفت : شما كه يه هفته تعطيلي داشتين چرا ازدواج نكردين؟
          غضنفر گفت : آخه نمي خواستم تعطيلاتم رو خراب كنم !!!

26. مامانه به بچه هه ميگه ميدونم شيطون گولت زد موهاي خواهرتو كشيدي! بچه هه ميگه
          آره ولي لگدي كه زدم تو شيكمش ابتكار خودم بود .

27. دنيا رو بدون خانوما تصور كنين: بازارا خلوت ، پولا اضافه ، خيابونا خلوت ، شيطون بيكار
          مخابرات ورشكسته ، همه ميرن بهشت!

28. يارو داشته نماز مي خونده ميگه : قل هو الله احد ، الله صمد ، نمي دونم يلم به يولد بود
          يا يولم به يلد!

29. يه لره ميره بالاي درخت چنار ! ميگن داري چيكار ميكني ؟؟ ميگه : دارم توت ميخورم !!
          ميگن : الاغ آخه اوون درخت چناره !! ميگه : برو گيتو بخور ! توت تو جيبمه !!

30. يارو داشته پولكي ميخورده ميگه : نگين اينقدر يارو ها خرن ولي چرا اين چيپس ها شيرينند.

31. يارو شب كه ميشه ميخوابه ، خواب حنا بندون عروسيشو ميبينه !! صبح كه از
          خواب بلند ميشه ميبينه تو خودش ريده !!!

32. به لره ميگن سفر حج چطور بود ؟ ميگه خيلي سنگ به سر و صورتم خورد ولي بالاخره بوسيدمش !!!!!

33. آبادانيه ميره تهرون سوار اتوبوس ميشه ، به راننده بليط ميده ، راننده ميگه آقا اين بليط
          ماله آبادانه !! آبادانيه ميگه : كوكا چيشتو خو ب باز كن ! روش نوشته آبادان و حومه !!!!

34. يه چيز جالب ! حتما اين كارو انجام بديد ! اول برنامه Word رو باز كنيد و شماره هواپيمايي
          رو كه روز 11 سپتامبر به برجهاي دو قلوي نيويورك خورد رو وارد كنيد ( Q33YN ) حالا
          فونت اونو تغيير بديد به " "Wingdings حالا چي ميبينيد ؟

35. يارو از دختري سئوال ميكرد : اسمت چيه ؟ دختره گفت : نيلوفر ولي بچه ها بهم ميگن نيلي !
          ولي اسم خودت چيه ؟ طرف ميگه : چراغعلي ولي بچه ها بهم ميگن لامپ !!!

36. يارو يه بار ميره مشهد ، دو بار هم ميره قم . دوستاش بهش ميگن مش قمقمه!

37. يه فيلسوف ترك ميگه : دايره زندگي يه مسطتيليه كه سه ضلع داره ، محبت و عشق !!!!
          38. به يارو ميگن وقتي حضرت يونس رفت تو دهن نهنگ چي شد ؟ يارو ميگه : يه سازماني
          تشكيل شد به نام يونس كو

iran

Comment

• Rasputin
            Senior Member
            • Jan 2005
            • 63906

خسيسه صد هزارتا صلوات نذر ميكنه. وقتي نذرش برآورده ميشه ميره ورزشگاه آزادي داد ميزنه : محمدياش صلوات!!

۲. يارو ميره حموم، آب جوش بوده با نعلبكي دوش ميگيره! .....ميره ماه عسل، يادش ميره زنش رو ببره!....ميره مغازه ميگه: آقا يه بيسكويت خوب بدين. بقاله ميگه: ساقه طلايي خوبه؟ ميگه نه. ميگه: ويفر خوبه؟ ميگه نه . ميگه گرجي خوبه؟ ميگه نه. ميگه: مادر خوبه؟ ميگه: قربان شما، دست بوسن!...ميره سيگار فروشي ميگه: آقا سيگار برگ دارين؟ خير.ميگه: پس يك بسته كوبيده بدين!...ازش ميپرسن شما تهراني هستين؟ ميگه: نه چشماتون قشنگ ميبينه!

۳. يك گروه از محققين انسان شناسي داشتن روي تفاوت مغز نژادهاي مختلف انسان تحقيق مي*كردند، اول مغز يك آمريكاييه رو باز مي*كنند، مي*بينند اي بابا اينا اينقدر با الكترونيك و كامپيوتر ور رفتن كه تو مغزشون پر شده از IC و مدارهاي الكترونيكي. خلاصه مي*ترسن دست به يك چيزي بزنند خراب شه، زود مغز يارو رو مي*بندند. بعد مغز يك ژاپنيه رو باز مي*كنند، مي*بينند اي بابا اين وضعش از آمريكاييه هم خراب تره و مغزش شده پر از مداراي نوري و چيزاي عجيب غريب، خلاصه مغز اين رو هم جرات نمي*كنند دست بزنند. بعد جمجمه يك احمق رو باز مي*كنند، مي*بينند تو ش فقط يه دونه سيم ازين ور جمجه رفته اونور. باخودشون مي*گن: خوب ما اينو قطع مي*كنيم، اگه ديديم خيلي ضايع شد، فوقش دوباره وصلش مي*كنيم! خلاصه سيمه رو قطع مي*كنند، يهو گوشاي يارو ميافته!

۴. زن: اگه امشب نيايي بريم خونه مامانم ديگه منو نمي*بيني! مرد: براي چي؟ زن: واسه اينكه چشماتو درمي*آرم!

۵. يك روز آقايي رو پليس ميگيره ميگه : كارت ماشين ٬ بيمه ٬ گواهي .نامه يارو ميگه چيكار كنم جمله بسازم .

۶. پيره زنه دندون نداشته ميخواسته بره نازي آباد به تاكسيها ميگفته ناي ني ناناي ني ناي ناي (( يعني نازي آباد نگه دار ))

۷. اگه يه روز يه مگس رو سرت نشست سعي نكن بپرونيش ميدوني چرا؟ چون تو مهم شدي چون تو ( يه گوهي شدي)

۸.خــداونـــــد زميــن و اسمــان را افـريـد و گفت : چـه زيبـاست..... مــرد را آفـريـد و گفت : چـه زيبـاست...... و زن را افريـد و گفـت :........ اشكال نداره آرايش ميكنه.

۹.ابتدا خدا زمين را افريد...سپس استراحت كرد. بعد مرد را افريد...سپس استراحت كرد و بعد زن را افريد. انگاه ........نه خدا استراحت كرد نه زمين و نه مرد .

۱۰. مرد: قسم مي*خوري كه منو به خاطر پولهايم دوست نداري؟ زن: هزارتومن بده تا قسم بخورم!

۱۱. يارو كنار يه چاهي وايساده بوده، هي ميگفته:* سيزده،..سيزده،..سيزده.. يكي از اونجا رد ميشده، مي*پرسه: ببخشيد قربان، مي*تونم بپرسم داريد چيكار مي*كنيد؟ يارو يقشو ميگيره، پرتش مي*كنه تو چاه، ميگه: چهارده،...چهارده،...چهارده!

۱۲. يه مگس دست ميندازه دور گردن دوست دخترش ميگه:ميدوني عزيزم از گو بيشتر ميخوامت!!!

۱۳. يكي جونش به لبش مي رسه،تف مي كنه ميميره..........

۱۴. يه يارو شراب ميخوره شنگول ميشه گرگه ميخورتش .

۱۵. احمقه داروخونه داشته، يك روز جلو در مغازه بزرگ مينويسه: سوسك كش جديد رسيد! خلاصه بعد يك مدت يك بابايي مياد تو ميگه: ببخشيد، جريان اين سوسك*كش جديد چيه؟ اين خونة ما رو سوسك سر گرفته. احمقه ميگه: اين دارو خيلي جديده و بازدهيش هم تضمينيه. شما اين دارو رو ميريزيد تو يك قطره چكون، بعد كشيك ميكشيد تا سوسكها رو بگيريد. هر سوسك رو كه گرفتيد، در روز سه نوبت (صبح و ظهر و شب) تو هر چشمش دو قطره ازين دارو ميچكونيد، بعد از يك مدت سوسكها كور ميشن و خودشون از گشنگي ميميرن!! يارو كف ميكنه، ميگه: خوب آخه اگه سوسكها رو بگيريم كه همونجا درجا مي*كشيمشون! احمقه ميره تو فكر، بعد يك مدت ميگه: آره خوب، ازون راهم مِشِه!!

۱۶. از يارو ميپرسن: به نظر شما اگه آمريكا افغانستان و عربستان رو بگيره، به كره و چين هم حمله كنه تكليف ايران چي ميشه؟ يارو ميگه: ايلده چي ميشه نداره كه، ايران ميره جام جهاني!!!

۱۷. يارو رفت دكتر گفت آقاي دكتر چند وقتيه كه دچار بي تفاوتي شده ام دكتر گفت يعني چي ، بيشتر توضيح بده يارو گفت يعني اينكه الان من شما رو .........حساب نميكنم!!!

۱۸. يارو ميره حرم امام رضا، دخيل ميبنده و گريه زاري ميكنه و از امام رضا ميخواد كه تو قرعه كشي بانك ملي پرايد برنده شه! بيچاره هر چي دعا مي كنه اثر نمي كنه! يه ماه بعد بانك تجارت تبليغ ميكنه كه ميخواد يه بنز الگانس جايزه بده! باز يارو ميره حرم و دخيل ميبنده و شروع ميكنه به گريه زاري! كه يهو امام رضا مياد بخوابش و بهش ميگه: احمق اول برو يه حساب تو بانك باز كن بعد بيا دعا كن!

۱۹. يارو داشت اظهار نظر مي*كرد: اين جلال آل احمد كه هي ازش تعريف مي*كنن، فقط يه كتاب خوب نوشته كه اسمش بوف كوره. يكي گفت: بوف كور كه مال صادق هدايته! يارو گفت: ديگه بدتر، يه كتاب خوب داره، اونم صادق هدايت براش نوشته!؟

۲۰. يه عشق*لاتي با رفيقش ميرن جاده چالوس. بعد از مدتي رفيق يارو مي*خوابه. يارو عشق لاتيه، همينجور كه رانندگي مي*كرده يهو مي*زنه روي ترمز و مي*بينه: اي دل غافل، ترمز بي ترمز...! خلاصه هر كاري كه مي*كنه مي*بينه نميتونه ماشينو نگه داره. سرشو كه بلند مي*كنه مي*بينه يه تريلي هم از روبرو پيچيد و داره مياد... ميزنه رو پاي رفيقش و ميگه: «اصغر... پاشو تصادفو حال كن...!»

۲۱. ماشين يه يارو رو تو روز روشن، جلو چشماش ميدزدن، رفيقاش ميدون دنبال ماشينه و داد ميزنن: آاااي دزد! بگـــيـــرينش! يهو يارو داد ميزنه: هيچ خودشو ناراحت نكنيد.. هيچ غلطي نميتونه بكنه! رفيقاش واميستن، ميپرسن: چرا؟ يارو ميگه: ايلده من شمارشو برداشتم!!!

۲۲. از يه يارو ميرسن: اسمت چيه؟ ميگه: حمزه، ولي توخونه شيش كوچولو صدام ميكنن!!

۲۳. تو يه شهري حكومت نظامي بوده، يارو سروانه به سربازش ميگه كه تو اينجا كشيك بده، از هفت شب به بعد هركيو تو خيابون ديدي در جا بزنش. حرفش كه تموم ميشه، تا مياد بره سوار ماشينش شه، ميبينه صداي گلوله اومد. برميگرده ميبينه سربازه زده يك بدبختي رو كشته! داد ميزنه: احمق! الان كه تازه ساعت پنج بعد از ظهره! سربازه ميگه: قربان اين يك آدرسي پرسيد كه عمراٌ تا ساعت نه شب هم پيداش نميكرد!!!

۲۴. يه روز خوب بهار نداري آروم قرار... يه روز خوب بهار من شاغلم تو بيكار... يه روز خوب بهار پياده اي من سوار... يه روز خوب بهار نه شام داريد نه ناهار... يه روز خوب بهار كوفت بخور و زهرمار... يه روز خوب بهار ميكني از من فرار... يه روز خوب بهار دارم باهات هزار كار... يه روز خوب بهار باقالي دارم،خر بيار... يه روز خوب بهار مي كشمت من به دار... يه روز خوب بهار ...((باقيشو خودت حدس بزن!!!)))

۲۵. يه بار يه ماره روسري سرش مي كنه ميگه من كبرام ...

۲۶.آقا يه يارو ميره حج. بعد ميره رمي جمرات شروع ميكنه به سنگ انداختن كه سنگش تموم ميشه . بعد بقيشو فحش ميده.

۲۷. يه روز به يه نفر ميگن تا حالا بهت آقا گفتن؟ميگه آره.يدفه كه رفته بودم جمكرون، وقتي خيلي تو دستشويي موندم يه نفر هي لقد مي زد به در و مي گفت: هي گند آقا زود بيا بيرون تركيدم.

۲۸. سه نفر كه از اهالي همون شهري بودند كه معروفند به خسيسي با هم ميرند استخر و قرار مي گذارند هر كي زودتر سرش رو از آب درآورد بقيه رو ساندويج بده............بعد از گذشت چند دقيقه هر سه در آب خفه شدند.

iran

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

۲۹. يارو سوار اتوبوس ميشه، ميره يك گوشه واميسته. راننده بهش ميگه: آقا اين همه صندلي خالي، چرا نميشيني؟ يارو ميگه: حالا صبر كن، دو دقيقه ديگه همين يك ذره جا هم پيدا نميشه!

۳۰. يك زنِ آپانديسش رو عمل كرده بوده، بعد از عمل شوهرش مياد ملاقاتش. منتها زنه هنوز خوب بهوش نيومده بوده و داشته زير لب هزيون مي*گفته: احمق…بي*شعور…عوضي! يك دكتري داشته از اتاق رد ميشده، ميگه: خوب به سلامتي مثل اينكه خانمتون به هوش اومده و داره باهاتون حرف ميزنه!!!

۳۱. باباي يارو ميميره، مجلس ختمش رفيقاي تركه همه ميان بهش تسليت ميگن. يارو خيلي احساساتي ميشه، ميگه: به خدا خيلي زحمت كشيدين تشريف آوردين، *شرمنده كردين… ايشالله ختم پدرتون جبران مي*كنم!!! بوده!!

۳۲. بعد از عمري داريوش مياد ايرن، اجرا زنده ميگذاره تو استاديوم آزادي. خلاصه ديگه ملت داشتن خودشون رو خفه ميكردن، داريوش هم مياد خياي حال بده، از ملت ميپرسه: چي ميخواين براتون بخونم؟ يك تركه ازون پشت داد ميزنه: اِبـــي بـخـــون.. اِبـــي بـخـون!!!

۳۳. يارو بچش بعد از عيد فطر به دنيا مياد، اسمشو ميگذاره: پسفطرت

۳۴. عمليه شب جمعه* نشسته بوده تو حياط واسه خودش بساط ميزوني جور كرده بوده و تو حال بوده، كه يهو يك توپ از آسمون مياد ميزنه بساط منقل و وافورش رو به گند ميكشه. خلاصه بدبخت صاب وافور همينجوري هاج و واج نشسته بوده داشته به شانس گند خودش لعن و نفرين ميفرستاده، كه يهو صداي زنگ در بلند ميشه و حالا زنگ نزن كي زنگ بزن! جناب عملي با هزار بدبختي، خودشو ميرسونه دم در، ميبينه پشت در يك بچه ده-يازده ساله واستاده، هي داد ميزنه: توپم...توپم! يارو خيلي شاكي ميشه، ميگه: اي بي ظرفيت!! بابا خوب منم توپم... ديگه نميام كاسه كوزه مردم رو بهم بزنم كه!!!

۳۵. تمساحه ميره گدايي،* ميگه:*به من بدبختِ مارمولك كمك كنيد!!!

۳۶. يارو سوار هواپيما ميشه، ميشينه كنار دست يك پيرمرده. خلاصه سر صحبت باز ميشه و اين دوتا نسبتاٌ با هم رفيق ميشن. وسطاي راه، يك مهمون دار مياد از پيرمرده ميپرسه، پدر شما شكلات ميل داريد؟ پيرمرده ميگه: نه خيلي ممنون، من بواسير دارم. مهمون داره از يارو ميپرسه: شما چي؟ يارو مياد تريپ رفاقت بگذاره، ميگه: نه مرسي. اين رفيقمون بواسير داره، باهم ميخوريم!!!

۳۷. يارو صبح از در خونه مياد بيرون، ميبينه سر كوچه يك پوست موز افتاده، با خودش ميگه: اي داد بيداد، باز امروز قراره يك زميني بخوريم!!!

۳۸. يارو با كُت وزير شلواري تو خونشون نشسته بوده. ازش مي*پرسند: واسه چي تو خونه كت پوشيدي؟ ميگه: آخه شايد مهمون بياد! ميپرسن: پس چرا ديگه زير شلواري پوشيدي؟! ميگه: خوب شايد هم نياد!!!

۳۹. يارو ميره نماز جمعه هي شعار برعليه امريكا ميدن جو ميگيرتش ميره ميكروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش مادر بهشون بديم!

۴۱. يارو داشته خاطره تعريف ميكرده، ميگه: ما سال چهل و نه با دو نفر دعوامون شد، *البته سال چهل و نه دو نفر خيلي بود!!!

۴۲.يه بابايي ميميره باباش رضايت نميده.

۴۳. يارو يه سكه توي دستش مي*گيره و دستش عرق مي كنه ... به سكه ميگه : هر چقدر هم گريه كني خرجت نمي*كنم.

۴۴. يارو ميره ديوونه خونه ميبينه همه تو صف واستادن دارن يكي*يكي تو يه سوراخه نگاه ميكنن بعد دوباره ميرن ته صف واميسن. يارو كنجكاو مي*شه ببينه تو سوراخه چه خبره، خودش هم ميره تو صف واميسه و تو سوراخه رو نگاه ميكنه هيچي نميبينه، يه بار ديگه تو صف واميسه بازم هيچي نميبينه،* از يكي ميپرسه: شما چي رو نگاه ميكنين؟ من كه هر چي نگاه ميكنم هيچي نميبينم. يارو بهش ميگه: برو بابا دلت خوشه! ما دو ساله داريم اين تو رو نگاه ميكنيم هنوز هيچي نميبينيم، تو ميخواي با دو بار نگاه كردن چيزي ببيني؟!!

۴۵. يارو ميره كله پاچه فروشي، طرف بهش ميگه: قربون چشم بگذارم؟ ميگه: نه آقا! حداقل صبر كن من برم قايم شم!!

۴۶. يارو تو يه دهي دكتر بوده ، ميخواسته به يه زنه آمپول بزنه. زنه ازين شليته*هاي لايه لايه پاش بوده، هرچي دكتره دامناش رو بالا ميزده، تموم نميشده. آخر شاكي*ميشه به زنه ميگه: ببخشيد خانم، باسن شما صفحه چنده؟!!

۴۷. يارو رفته بوده استخر، مسؤول اونجا مي خواسته واسه ادرار كردن تو آب جريمش كنه. يارو داد و بيداد مي كنه كه:* خوب بابا همه تو آب ادرار ميكنن! طرف ميگه: *آره، ولي نه از رو دايو!!!

۴۸. شيره*ايه مي*ميره، مي*برنش بهشت. دو سه روز مي*گذره، *يك روز ميان ازش مي*پرسند كه همه چي ميزون هست يا نه، ميگه: والله همه چيز عاليه، فقط يوخده شـوژ مياد! مي*برنش دم مرز جهنم كه يخورده گرماي جهنم بخوره بهش، بلكن گرم شه. دوباره بعد از چند روز ميان مي*پرسند: خوب اوضاع چطوره؟ ميگه: والله همه*چي خوبه، ولي هنوز يوخده شـوژ مياد! ميگن بابا تو اصلاً لياقت بهشت رو نداري، ميندازنش تو جهنم! بعد از چند روز ميان، مي*پرسند: خوب بالاخره گرم شدي؟ ميگه: والله اينجا بهتره، ولي هنوز هم يوخده شـوژ مياد! شاكي مي*شند ميندازنش طبقه هفتم جهنم، تو مركز آتيش. چند روز مي*گذره، *ميان بهش سر بزنن ببينيند اوضاع احوالش چطوره. تا درو باز مي*كنند، يارو داد ميزنه: *داداش اون درو ببند،* شــوژ مياد!!

۴۹. يارو زنگ ميزنه خونه دوست دخترش، ميگه: عزيزم من لهجه دارم؟ دختره ميگه: آره. ميگه: پس من قطع ميكنم دوباره ميگيرم!!!

۵۰. يارو داشته پياده تو خيابون مي رفته به سرعت گير كه ميرسه،سرعتش رو كم مي كنه.

۵۱. دو نفر در طول مهماني كنار هم نشسته بودند و در طول دو ساعت يك كلمه هم با هم حرف زدند. پس از دو ساعت يكي از آنها به ديگري گفت: پيشنهاد مي‏كنم حالا در مورد موضوع ديگري سكوت كنيم!

۵۲. وقتي زنت خونه نيست چه كار مي*كني؟ استراحت. وقتي هست چي؟ استقامت!

۵۳. بچه*اي از پدرس پرسيد: فرق تفنگ و مسلسل چيست؟ پدرش جواب داد: پسرم وقتي من و مادرت حرف مي*زنيم بيا گوش كن. آن وقت مي*فهمي فرقش چيه!

۵۴. اولي به دومي: آن دو نفر را مي*بيني؟ ده سال است كه ازدواج كرده*اند و به قدري يكديگر را دوست دارند كه آدم فكر مي*كند اصلا ازدواجي بين*شان صورت نگرفته است!

۵۵. زن: من بر خلاف تو هميشه موقع شنا سرم از آب بيرونه. شوهر: آخه عزيزم، چيز سبك هميشه روي آب مي*مونه!

۵۶. يه يارو مجري مسابقه بيست سوالي ميشه، يارو ازش ميپرسه، جانداره؟ ميگه: نه. ميپرسه: تو جيب جا ميشه؟ يارو كلي فكر ميكنه، بعد ميگه:* تو جيب جا ميشه اما اگه تو جيبت بريزي، جيبت ماستي ميشه!

۵۷. يارو تو كليسا نشسته بوده، يهو مي*بينه يه دختر خيلي ميزون مياد تو. ميدوه ميره پشتِ يه مجسمه قايم ميشه. دختره مياد ميشينه جلوي محراب و ميگه: اي خدا! تو به من همه چي دادي، پول دادي، قيافه دادي، خانواده خوب دادي...فقط ازت يه چيز ديگه ميخوام..اونم يه شوهر خوبه ...يا حضرت مسيح*! خودت كمكم كن! يارو از پشت مجسمه مياد بيرون ميگه: عيسي هل نده!* خودم ميرم!

۵۸. تلويزيون داشته گل خداداد عزيزي رو به استراليا نشون ميداده، يه يارو تماشا مي*كرده. دو سه بار كه صحنه آهسته گل رو نشون ميدن،يارو شاكي ميشه، ميگه: *حالا اونقدر نشون بده تا اون دروازه بان بگيردش!

۵۹. يه روز يارو ٬ يه پليس مي*كشه ٬ زنگ ميزنه ۱۱۰ ٬ ميگه : يكيتون رو كشتم شديد ۱۰۹تا !!!!

۶۰. يارو تو مسابقه بيست سوالي شركت ميكنه، قبل از مسابقه بهش ميگن: ببين جواب ژاندارمريه ولي همون اول نگي كه ضايع بشه، يه چند تا سوال اولش بكن بعد جوابو بگو. مسابقه شروع ميشه، يارو ميپرسه: جانداره؟

۶۱. يارو زنگ ميزنه به صدا سيما، ميگه: بابا اين چه وضعيه؟! اين چه تصاويره مستهجني بود كه تو اون سريال امام علي نشون داديد؟! طرف بهش ميگه: قربان ما كه فقط پاها رو نشون داديم. يارو ميگه: بابا تلوزيون من پرش داشت، همه جاشو ديديم!

۶۲. دو نفر ميرن يك رستوران كلاس بالا، *دو تا كوكا سفارش ميدند*، بعد هم يكي يك ساندويچ از كيفشون درميارند، *شروع مي*كنند به خوردن. گارسونه مياد ميگه: *ببخشيد،*شما نمي*تونيد اينجا ساندويچ خودتونو بخوريد. يك نگاهي به هم مي*كنند، *ساندويچاشونو باهم عوض مي*كنند!

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

. يارو 10 تومن ميندازه تو صندوق صداقات، هنوز دوقدم رد نشده بوده،* يك ماشين ميزنه بهش، درب و داغونش ميكنه. همون وقت يك باباي ديگه*اي داشته يك پولي مينداخته تو همون صندوق، يارو با حال زار پاميشه، *ميگه: آقا پولتو اونتو ننداز، اون صندوقش خرابه!

۶۴. يارو زنگ ميزنه خونه دوست دخترش،* باباي طرف گوشي رو برميداره، هول ميشه ميگه: *ساعت شانزده و پنجاه و چهار دقيقه!

۶۵. يارو كفترشو گم ميكنه، تو روزنامه آگهي ميده: بيه بيه!

۶۶. احمقه داشته پشت بوم خونش رو آسفالت ميكرده،* آسفالت زياد مياره،* سرعت گير ميذاره!

۶۷. احمق كسي است كه به همه چيز اطمينان كامل داشته باشد. مطمئني؟ صددرصد!

۶۸.از يارو ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه:* كاشكي شهر ما پايتخت بود! ميگن: چرا؟! ميگه: آخه اون وقت به ما ميگفتن بچه تهرون!

۶۹. يك بابايي يه ماهي تو پاكت دستش بوده، رفيقش ميبيندش، ازش مي*پرسه: جريان *اين ماهيه چيه؟ ميگه: *دارم براي شام مي*برمش خونه. ماهيه ميگه: مرسي من شام خوردم،منو ببر سينما

۷۰. يارو زنگ ميزنه 118، ميگه: ببخشيد شماره تلفن غضنفر رو دارين؟! طرف ميگه: نه. يارو ميگه: پس من ميخونم يادداشت كنين!

۷۱. يارو مرده شور بوده، بعد از يه مدتي ميگيرنش دهنش رو سرويس ميكنن. رفيقاش ميپرسن بابا مگه اين بيچاره چي كار كرده بود؟ ميگن: اين پدرسوخته سوالاي شب اول قبر رو تكثير كرده بود بين مرده*ها تقسيم مي*كرد!

۷۲. يارو فيلم جيمز باند ميبينه خيلي خوشش مياد. يكي ازش ميپرسه اسمت چيه ميگه: فَر...گضن فر!

۷۳. يارو و تهرونيه دعواشون ميشه، ميبرنشون كلانتري. افسرنگهبان از تهرونيه ميپرسه: اسمت چيه؟ يارو با بيخيالي ميگه: فِري... افسره حسابي چپ و راستش ميكنه، ميگه: بي پدر فكر كردي اينجا خونه خالست خودموني شدي؟ گفتم اسمت چيه؟ تهرونيه كه حساب دستش اومده بوده ميگه: فريدون قربان! افسره برمي*گرده به يارو ميگه اسم توچيه؟! يارو اسمش قلي بوده، يكم فكر ميكنه بعد با ترس جواب ميده: قوليدون!

۷۴. تو جزيره آدم*خورا يك بابايي ميره ساندويچ فروشي، يك ساندويچ مغز سفارش ميده. ساندويچيه ميگه: ميشه 2 تومن. مرده عصباني ميشه ميگه: يعني چي؟ مگه سَرِ گردنست؟! هفته پيش يك تومن بود! ساندويچيه ميگه: آخه اين مغز تهرونيه، بابا *بالاخره يك كلاس خاص خودشو داره. مردك هم ساندويچش رو ميخوره و چيزي نمي*گه. هفته ديگه مياد دوباره يك ساندويچ مغز سفارش ميده، اين دفعه ساندويچيه ميگه:*شد 10 تومن! يارو خيلي شاكي ميشه، ميگه*: بابا چه خبرته؟! ساندويچيه ميگه: آخه عزيز من،*اين دفعه مغز رشتيه، كلي فسفر داره به جان تو! باز طرف چيزي نمي*گه و پول و ميده و ساندويچش رو مي*خوره. هفته بعد دوباره مياد و يك ساندويچ مغز سفارش ميده، اين دفعه ساندويچيه ميگه: ميشه 100 تومن! يارو ديگه پاك شاكي ميشه و ساندويچ رو مي*كوبه رو ميز داد ميزنه: اين چه مسخره بازيه دراوردي؟! ساندوچيه ميگه:*آخه عزيز من،*اين يكي مغز تركه،* بايد 100 تا كله بشكنيم تا ازش يك ساندويچ دربياد!!

۷۵. يارو و زنش دعواشون شده بوده، *با هم حرف نمي*زدند. زن يارو وقتي شب ميره بخوابه، يك يادداشت براي تركه مي*گذاره كه: منو فردا ساعت 6 بيدار كن. صبح زنه ساعت 10 از خواب پا ميشه، *مي*بينه يارو براش يك يادداشت گذاشته كه: پاشو زنيكه خر! ساعت شيشه!

۷۶. يارو تو مسابقه بيست سوالي شركت ميكنه، قبلش بهش ميگن جواب بيسكويته، ولي تو همون اول نگو، اولش يه چند تا سوال كن كه ضايع نشه. يارو ميگه باشه و ميره تو مسابقه، ميپرسه: آقا، يك كويته؟! يارو ميگه: نه. ميگه: دوكويته؟ همينجوري ميگه تا ميرسه به نوزده كويت! يارو ميگه: من يه راهنمايي بهتون ميكنم، با چايي هم ميخورنش. يارو ميگه: هان پس بگو، *قنده؟!

۷۷. يارو تو جبهه پشت ضد هوايي بوده ميزنه يه هواپيما رو ميندازه. خلبانه با چتر نجات ميپره بيرون، يارو ميگه: بچه*ها در رين صاحابش اومد!

۷۸. يك سال، يك ماه از محرم گذشته بوده ولي هنوز تو شهر صداي سينه*زني ميومده. مردم ميرن پي ماجرا، ميبينن دسته احمقها تو كوچه بن بست گير كرده!!!

۷۹. تركه با چند تا رشتيه نشسته بودن داشتن جوك مي گفتن، رشتيا براي تركا جك ميگن، نوبت تركه كه ميشه،* تا مياد بگه: يه روز رشتيه... همه بهش ميگن بشين بابا نميخواد بگي! دوباره يه دور ميزنه ميرسه به تركه، باز تا مياد بگه: يه روز يه رشتيه... ميپرن وسط حرفش، نميذارن بگه. بار بعد كه نوبت ميرسه به تركه، ميگه: يه روز يه تركه داشته ميرفته با سر ميخوره زمين! همه رشتيا ميخندن بعد تركه ميگه: وقتي بلندش ميكنند مي بينند رشتي.

۸۰. يه روز يه بابايي يه دستش قطع شد, خيلي از زندگي نااميد شدهبود. راه افتاد تو خيابون يه جا ديد يه يارو كنار خيابونقر ميده و بالا پايين ميپره . رفت جلو ديد يارو دوتا دست هم نداره .تعجب كرد به يارو گفت بابا دمت گرم عجب روحيه اي داري با اين وضعقر ميدي . يارو گفت برو بابا روحيه چيه باسنم ميخاره نميدونم چيكار كنم ...

۸۱. يارو گوشش درد ميكرده، ميره گوششو ميكشه! رفيقش بهش ميگه: بابا ديوونه، چرا دادي گوشتو كشيدن؟! يارو ميگه: آخه خيلي درد ميكرد! رفيقش ميگه: خب.... خل ميدادي مثل من پرش ميكردن.

۸۲. عبود و جاسم مغازه تخم مرغ فروشي باز ميكنن، رو تابلوش مينويسن: عبود ، جاسم، تخم مرغ... محصولي از كون مرغ.

۸۳. يارو دو تا بلوك سيماني رو گذاشته بوده رو دوشش،* داشته مي*برده بالاي ساختمون. صاحب*كارش بهش ميگه: تو كه فرقون داري،* چرا اينا رو ميگذاري رو كولت؟! يارو ميگه: *اون دفعه با فرقون بردم، اون چرخش پشتم رو اذيت مي*كرد!

۸۴. به يارو ميگن: با ابريشم جمله بساز، ميگه: هوا ابريشم خوبه

۸۵. يه روز حضرت آدم در خونشونو ميزنه حوا ميگه كيه؟ آدم ميگه بي مزه مگه غيره من كسه ديگه اي هم هست؟ (خيلي يخ بود آره)

۸۶. ده نفر آدم كه خيلي بد بودند رو ميندازن تو جهنم بعد از دو روز ميبينن كه اونا نيستن ميرن ته جهنم ميبينن چند تا كرد دارن قاچاقي ردشون ميكنن .

۸۷. يه روز يه مرده در مغازش مي نويسه امام با پنير....ميان سراغش ميگن اين چيه نوشتي...ميگه...بهتر ازون كه شما مي نويسين خدا با ماست.

۸۸. يه روز يارو بچه اش نمي خوابيده بهش ژل مي زنه

۸۹. به يارو ميگن: اگه يك كاميون طلا بهت بدن چيكار ميكني؟ ميگه: ايلده يكلام 2500 ميگيريم* خالي ميكنيم.

۹۰. زنه هنرپيشه بوده، به شوهرش ميگه: ديدي وقتي تو فيلم خودم رو زدم به مردن،* چطوري همه داشتن گريه ميكردن؟!* يارو ميگه: آره، آخه ميدونستن كه واقعا نمردي!!

iran

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

يه روز يه يارو مي*خواسته يه زير دريايي رو غرق كنه ٬ مي*ره زير دريا ٬ در ِ زيردريايي رو مي*زنه ٬ بعدش فرار مي*كنه .

۹۲. يكي ميره پيتزا فروشي، ميگه: ببخشيد پيتزا بزرگ چنده؟ يارو ميگه: 2000 تومن. يكم بالا پايين ميكنه، ميگه: پيتزا متوسط چنده؟ يارو ميگه: 1000 تومن. باز يوخده با پولاي جيبش ور ميره، ميگه: پيتزا كوچيك چنده؟ يارو ميگه: 700 تومن. اونم دست ميكنه تو جيبش يك صد تومني درمياره، ميگه: قربون دستت داداش، يك جعبه اضافه به ما بده!!

۹۳. يارو ميره ساندويچي، ميگه: ببخشيد بندري داريد؟ طرف ميگه: بعله. يارو ميگه: پس قربون دستت، *بگذار يك حالي بكنيم!!

۹۴. يارو هر روز زنگ يك كليسا رو مي*زده و در مي*رفته. آخر پدر روحاني شاكي ميشه،* يك روز پشت در كمين مي*كنه، تا يارو زنگ مي*زنه، *خرشو مي*گيره. يارو حول ميشه،* با تتپته ميگه: ببخشيد، *عيسي هست؟!!

۹۵. يارو زنگ ميزنه به صدا سيما، ميگه: بابا اين چه وضعيه؟! اين سريال امام علي كه همش بدآموزي داره! يارو ميگه:*چرا آقا؟* براي چي؟ يارو ميگه:* بابا الان دو هفته*ست هروقت ميام پسرمو تنبيه كنم،* ميدوه ميره تو كوچه لخت ميشه!

۹۶. از يه يارو پرسيدند: "اسم كوچيك فردوسي چيه ؟"گفت: " ميدان "!!!!!

۹۷. يارو تا ده سال براي مادرش عزاداري ميكرد و همش گريه ميكرد . بهش گفتند : آخه چقدر گريه ميكني ، ده سال گذشته گفت: "آخه هر وقت يادم ميافته كه موقع خاكسپاريش چه دست و پايي ميزد جيگرم آتيش ميگيره "!!!

۹۸. يارو ادعاي ميغمبري ميكرده،رفيقاش بهش ميگن: بابا همينجوري كه نميشه! بايد بري چهل روز بشيني تو غار، تا از خدا برات وحي بياد. خلاصه يارو ميره، دو روز بعد با دست و پاي شكسته و خوني مالي برميگرده! رفيقاش ميپرسن: چي شده؟! ميگه: ما رفتيم تو غار، يهو جبرئيل با قطار اومد!

۹۹. يه روز دو نفر سوار يه تاكسي مي*شن. به راننده مي*گن كه يه نوار بذار برامون. راننده هم ميگه كه نوارها تو داشبورده. هر كدوم رو كه مي*خواهين خودتون بذارين. يكيشون شروع مي*كنه به گشتن و خلاصه يه نوار ويديويي در مياره و فشار مي*ده كه بذارتش تو ضبط! رفيقش هم تا مي*بينه مي**زنه زير گوشش و مي*گه: احمق! اين مال ضبط تريليه! تو مي*خواي بذاريش تو ضبط پيكان!

۱۰۰. يارو از طبقه صدم يه ساختمون مي*پره پايين، به طبقه پنجاهم كه ميرسه ميگه: خب الحمدالله تا اينجاش كه بخير گذشت!!!

۱۰۱. يارو ميره لباس فروشي،* ميگه:* ببخشيد شلوار نخي داريد؟ طرف ميگه:*بعله. يارو ميگه: بي*زحمت دونخ بدين!!!

۱۰۲. به يارو ميگن: چند تا حيوون نام ببر كه پرواز كنه. ميگه:* كبوتر، كلاغ، خر! بهش ميگن: بابا خر كه پرواز نميكنه! ميگه: بابا خره ديگه، يهو ديدي پرواز كرد!!!

۱۰۳. يارو سوار هواپيما ميشه، ميشينه كنار دست يك پيرمرده. خلاصه سر صحبت باز ميشه و اين دوتا نسبتاٌ با هم رفيق ميشن. وسطاي راه، يك مهمون دار مياد از پيرمرده ميپرسه، پدر شما شكلات ميل داريد؟ پيرمرده ميگه: نه خيلي ممنون، من بواسير دارم. مهمون داره از تركه ميپرسه: شما چي؟ يارو مياد تريپ رفاقت بگذاره، ميگه: نه مرسي. اين رفيقمون بواسير داره، باهم ميخوريم!

۱۰۴. يارو داشته پسرشو در مورد ازدواج نصيحت ميكرده، ميگه: پسرم خواستي زن بگيري، برو از فاميل زن بگير.. ببين تو همين دور وبر خودمون، داييت رفته زن داييت رو گرفته... عموت رفته زن عموت رو گرفته... حتي خود من، اومدم مادرت رو گرفتم!

۱۰۵. يارو عينك آفتابي مي*زنه. بچه*اش مياد توي اتاق. به بچه*اش مي*گه: كجا بودي تا اين وقت شب...؟!

۱۰۶. يارو خورد به جدول، حلش كرد.

۱۰۷. يه روز يه يارو داشته رد مي*شده،* يه نمره بهش ميدن قبول بشه!

۱۰۸. يك روز عروس رفت گل بچينه، شهرداري گرفتش!

۱۰۹. يك روز يه يارو از حال رفت، از آشپزخانه اومد تو!

۱۱۰. يارو ميخواسته تو يك ادارة دولتي استخدام شه، ميبرنش گزينش. اونجا يارو ازش ميپرسه: شما وقتي ميخواين وارد مستراح شيد، با پاي راست وارد ميشيد يا با پاي چپ؟! يارو هول ميشه، ميگه: ايلده شما منو استخدام كنيد، من با سر وارد ميشم!

۱۱۱. دكتر نظام وظيفه پسر لاغري را معاينه كرد و در برگه نوشت: معاف، به دليل ضعف جسماني. پسر لاغر با خوشحالي گفت: آخ جون! فوري مي‏رم زن مي‏گيرم. دكتر نوشت: و همچنين ضعف عقلاني...

۱۱۲. يارو واستاده بوده دم مسجد، داشته خرما خيرات ميكرده. خلاصه هركي رد ميشده، يك خرما برميداشته و يك صلوات ميفرستاده. بعد يك مدت، يك بابايي دست ميكنه يك مشت خرما برميداره، يارو دستشو ميگيره ميگه: هوووي! چه خبره؟! يك نفر آدم مرده، اتوبوس كه چپ نكرده!

۱۱۳. يه جايي جشن بوده، يارو همينجوري ميره تو و شروع ميكنه به رقصيدن و بخور بخور. يكي ازش ميپرسه: ببخشيد! شما رو كي دعوت كرده؟ يارو ميگه: من از خونواده عروسم. طرف ميگه: ببخشيد، ولي اينجا جشن تولده!

۱۱۴. يارو ميره كارواش ميگن ماشينت كو ميگه ديدم نزديكه پياده اومدم.

۱۱۵. يه دفعه ملا مي ره بالا ي منبرروضه بخونه يادش مي ره شروع مي كنه حرفهاي نامفهوم زدن مي گه اده بدو اده بدو بهش ميگن ملا اين چه روضه اي ديگه ؟ مي گه روضه ي علي اصغر

۱۱۶. يه روز يه پرگار مست مي كنه مستطيل مي كشه......

۱۱۷. يه نفر ميره بقالي،* مي*بينه رو ديوار بزرگ نوشتن: علي با ماست! حسن با ماست! حسين با ماست! ميگه: ببخشيد اقا، شما ماست خالي نداريد؟!!

۱۱۸. يه روز يارو بچش ميره زير ماشين . دمپائي مزنه درش مياره .

۱۱۹. به يارو ميگن شنيدي احمد آقا ماتيز گرفته؟ ميگه : نه بابا از ايدز بدتره؟

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

تركه ميره خياطي ميگه: با اين پارچه برام يه كت و شلوار بدوز، فردا نيام بگي سوزنم شكست، برق نبود، چرخم خراب شد، اصلا پدرسگ نميخواد بدوزي، پارچه رو بده

مادره به بچش ميگه : مي دونم موهاي خواهرت رو كشيدي شيطونه گولت زد بچه ميگه: آره ولي لگدي كه تو دلش زدم ابتكار خودم بود

ميدونيد بسيج مخفف چيه؟ " بنياد سازمان دهي يك مشت جوجه

يك روز يك تركه بزش ميبره بفروش يكي مياد ميگه اين خر چنده تركه ميگه اين بز خر نيست يارو ميگه ازتو نپرسيدم از اين بز پرسيدم

يارو مسجد ميسازه،ميبينه هر كاري ميكنه كسي نمياد

اونجا نماز بخونه ، يه تابلو ميزنه رو سر در مسجد

و مينويسه:

نماز صبح 1 ركعت ، بدون وضو...

يه حاجي ميره حج ازش ميپرسن چطور بود؟ ميگه خيلي سنگ خورد تو سرم ولي بالاخره بوسيدمش.

جوونك تخسي رو با پژوي پدرش ميگيرن، برادر بسيجي ميره جلو و ميپرسه: اين خانوم كه باهاته، صيغه*ست يا عقدي؟ پسره ميگه: فاحشه است ، نقدي!

رشتيه ميره كلاس غيرت مياد خونه ميبينه زنش داره ميره بيرو ن

ميگه كجا ميري زنش ميگه با اصغر آقا ميرم بيرون

مرده ميگه با اصغر آقا ميري با اصغر آقا مياي

به ميرزاپور ميگن چرا هميشه سر سرود ملي ميخندي

ميگه آخه علي دايي هميشه ميگه شرزد از افق

رشتيه ميره سربازي بعد از دو سال برميگرده باباش بهش ميگه تواين 2سال ما برات زن گرفتيم بيا اينم بچهات

يه تركه پليس مخفي ميشه تا 3 ماه دنبالش ميگشتن

گر بميرد پسري دختري ترشيده شود گر بميرند پسران كل جهان ليته شود

تركه ميره طوطي بخره به جاش يه جغد بهش ميندازن

چند روز بعد ازش ميپرسن اين طوطيه حرف هم ميزنه؟

ميگه نه ولي خيلي توجه ميكنه !!!

يه روز يه تركه ميره تهران - از يه فارسه ميپرسه : من اينجا غريبم تو تهران كجا آمپول ميزنن؟

فارسه پشتشو نشون ميده ميگه اينجا!

تركه داشته راديو پيام گوش ميداده،* گزارشگره ميگفته: راه بهارستان به امام حسين بسته*است، راه انقلاب هم به امام حسين بسته*است... *تركه ميگه:* باشه بابا بستس كه بستس، ديگه چرا هي قسم ميخوري

يه روز يه تركه ميره حرم داد ميزنه: بابا انقدر شلوغ نكنيد حاجتا با هم قاطي ميشه .من اون دفعه اومدم حامله شدم

معتادي كه در حال كشيدن سيگار بود ميگه: يه ژمين لرژه هم نمي ياد كه خاكستر شيگارم بيافته يه اصفهاني صد هزار صلوات نذر ميكنه . مي بينه نمي تونه, ميره ورزشگاه آزادي ميگه: محمد ياش صلوات

پرتاب اولين زن ايراني به فضا را به فال نيك ميگيريم . اميدواريم روزي نيز شاهد پرتاب آخرين زن ايراني به فضا باشيم.

//انجمن دوستاران زن در ايران

دختره رشتي دير مياد خونه....پدرش با نگراني ميپرسه: تا حالا كجا بودي؟

- بهم تجاوز كردند.

پدرش با دلخوري ميگه: تجاوز يك ربع........ دو ساعت بعدش رو كجا بودي؟

يه روز يه تركه ميره گلفروشي ميگه اقا گل داريد يارو ميگه نه..يه دفعه تركه تخم گلفروشرو ميگيره...يارو دادش ميره بالا ميگه ديونه چيكار ميكني؟؟؟ تركه ميگه زنم گفته اگه گل نداشت تخمشو بگير بيار.. اصغرآقا اواخر عمرش به زنش گفت : خانم جان بعد از رفتن من به من خيانت نكني كه استخوانهام تو گور بلرزه ! زنش هم گفت چشم. مدتي بعد مرد به خواب زنش آمد و گفت : تو اون دنيا به من مي گن اصغر ويبره!

غضنفر ماه رمضان زولوبيا گرفته بود و گذاشت رو طاقچه و بعد مشغول نماز شد. يه دفعه متوجه شد پسرش سراغ زولوبياها رفته. موقع قنوت گفت : ربنا آتنا في الدنيا الحسنه ... كسي به زولوبيا دست نزنه

اولي: با عمويت كجا مي روي؟

دومي: او را مي برم فروشگاه محله مان؛ چون آن جا نوشته «خريد براي عموم آزاد است

تركه به تاكسي ميگه آقا چند ميگيري منو برسوني به راه آهن؟ راننده ميگه 1000 تومن . تركه ميپرسه واسه چمدونام چند ميگيري؟راننده ميگه هيچي. تركه ميگه پس چمدونام رو ببر من هم اومدم

يه روز يه عربه كه اسمش جاسم بوده تصادف ميكنه گروه نجات مياد كه نجاتش بدن بهش ميگن سالمي ميگه نه من جاسمم

يه موز و يه پسته با هم دعواشون مي شه، موز به پسته ميگه: كه چي بشه؟ هميشه نيشت بازه؟ پسته ميگه: از تو كه بهترم، بخاطر 200 تومن جلوي همه شلوارت رو مي كشي پايين!

يه بنده خدايي ميگه: من دو بار ازدواج كردم هر دو بار هم بد شانسي آوردم همسر اولم تركم كرد دومي تركم نمي كنه!

غضنفر واستاده بوده دم مسجد، داشته خرما خيرات مي كرده. خلاصه هركي رد مي شده، يك خرما برمي داشته و يك صلوات مي فرستاده. بعد يك مدت، يك بابايي دست مي كنه يك مشت خرما برمي داره، غضنفر دستشو مي گيره ميگه: هوووي! چه خبره؟! يك نفر آدم مرده، اتوبوس كه چپ نكرده!

غضنفر داشته دنده عقب با ماشين از كوه مي رفته بالا بهش مي گن چرا دنده عقب ميري مي گه اخه مي ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتي مي خواسته پايين بياد باز مي بينن داره دنده عقب مي ياد مي گن الان چرا دنده عقب مي ياي مي گه آخه بالاي كوه جا بود تونستم دور بزنم

غضنفر كولر خونشون خراب ميشه به زنش ميگه چند دفعه گفتم 5 نفري جلوي اين نشينيد

يه دكتري رفته بوده يكي از دهات و بهشون اصول بهداشت و نظافت رو ياد مي داده. اتفاقأ همون موقع يه گربه اي داشته...ونشو مي ليسيده و خودشو تميز مي كرده. جناب دكتروسط سخنراني ميگه: مثلأ نگاه كنيد، حتي اين گربه كه حيوونه و عقلش نمي رسه هم داره خودشو تميز مي كنه. يهو يكي از دهاتيها از وسط جمع بلند مي شه ميگه: آقاي دكتر، نه فكركني عقلمان نمي رسد ها، زبانمان نمي رسد.

يه روز مدير مهد كودك به يكي از بچه ها ميگه: تو مامان داري؟ ميگه نه! ميگه بابا داري؟ ميگه نه! مرده ميگه پس چي داري؟ ميگه جيش دارم؟

به يكي ميگن: يك جمله بگو كه توش سه تا دروغ باشه. ميگه: دانشگاه آزاد اسلامي

اولي به دومي: آن دو نفر را مي*بيني؟ ده سال است كه ازدواج كرده*اند و به قدري يكديگر را دوست دارند كه آدم فكر مي*كند اصلا ازدواجي بين*شان صورت نگرفته است

غضنفر چربي داشته ميره دكتر، دكتر بهش ميگه روزي ۴ كيلومتر بايد بدوي... بعد از چند روز غضنفر زنگ ميزنه به دكتر ميگه: رسيدم لب مرز، چيكار كنم؟

به لره مي گن عروسي پسرت كي هست؟ ميگه: اين دوشنبه نه، چهارشنبه بعدي

به غضنفر مي گن تو نمي خواي آدم شي؟ مي گه من از اين قرتي بازيها خوشم نمياد.

اين هم از معايب شهرت بيش از حد:

علي دايي ميره اردبيل نون بگيره، چادر سرش مي*كنه اونو نشناسن تو صف خودشو مي*چسبونه به يه خانم تپل خانومه ميگه علي ول كن منم رضازاده

هواپيما داشت سقوط مي كرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز غضنفر! ازش مي پرسن چرا تو ساكتي ؟ ميگه : ماله بابام كه نيست بذار سقوط كنه

يك اصفهاني چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره مي گه به قند بالاي يخچال نگاه كنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميرد تو بهر قنده اصفهانيه ميزنه پشت كله پسره مي گه: من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين

به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل

غضنفر به زنش مي گه 3 تا حيوان نام ببر كه با خ شروع بشه. زنش مي گه: خودت، خواهرت، خدابيامرز مادرت!

به غضنفر مي گن اذون بگو: مي گه همه چيز با يك نگاه شروع شد.

يكي ميميره جندروز بعد از خاكسپاري برميگرده خونه همه باتعجب ميپرسند چي شد برگشتي ميگه سرپل صراط يك دوربرگردون بود برگشتم ...

تولد دومين گوسفند شبيه سازي شده , ديگه نميتونم بهت بگم : "دنيا ديگه مثه تو نداره !!!! نداره نميتونه بياره !!!

پينوكيو ميره سر قبر پدر ژپتو ميگه عروسكي بودم برات كه تو بهم نفس دادي....

به تركه ميگن...ميس كال چيه؟ميگه يه نوع مقياس وزن هست..نشنيديد؟ مثلا" ميگن يه ميس كال زعفران!

زنها كلا به پنج گروه اصلي تقسيم ميشن *گروه اول زنهائي هستند كه مردها رو بدبخت ميكنن! گروه دوم زنهائي هستند كه اشك مردها رو در ميارن! گروه سوم زنهائي هستند كه جون مردها رو به لبشون ميرسونن! گروه چهارم زنهائي هستند كه كاري ميكنن مردها روزي 18 بار*آرزوي مرگ كنن گروه 5 زنائي هستند كه به اشتباه فكر ميكنن جزو هيچكدوم از گروههاي بالا نيستن

يه روز يه تركه ميره مشهد آويزان به حرم امام رضا ازش ميپرسه:

يا ضامن آهو ضامن خرم ميشي؟

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

امام جمعه تبريز فتوا داده قبل از اينكه آب بخوريد، 3 بار بايد بسم الله بگيد، چون

توي آب 3 تا جن داره، دو تا اكسيجن و يه دونه هيدروجن

پسر لري با دختر تهراني ازدواج مي كنه فاميلاي عروس تو جشن عروسي مي خونن سبد

سبد گل ياس عروس ما چه زيباست فاميلاي دوماد مي خونن گوني گوني پشگل عباسعلي خوشگل !

قزوينيه ميره پيشه روانشناس ميگه اين كودك درون كه ميگن كجاست؟

تركه سوار تاكسي بوده ... بعد از مدتي يكي پياده ميشه و درو محكم ميبنده ...

راننده ميگه : الاغ بي شعور ... يه كمي جلوتر يه نفر ديگه پياده ميشه و باز در و محكم

ميبنده و بازم راننده ميگه : الاغ بي شعور ... خلاصه نوبت به تركه ميرسه و تركه هم

با دقت در و آهسته ميبنده ميبينه راننده داره نگاش ميكنه به راننده ميگه :

چيه ... الاغ باشعور نديدي

يارو يه جيرجيرك پيدا ميكنه تا صبح روغنكاريش ميكنه

وقتي زن نداري فقط زن نداري . ولي وقتي زن داري فقط زن داري

تركه يه شماره تلفن پيدا ميكنه زنگ ميزنه ميگه: ببخشيد آقا من شمارتونو پيدا كردم آدرس بديد براتون بيارم

مي گن فرق كچل با هواپيما مي دوني چيه؟ميگه بابا ما تركيم خر كه نيستيم كچل كه اصلا فرق نداره هواپيما هم نكته انحرافي بود

رشتيه كتاب مينويسه تموم كه ميشه صفحه اولش مي نويسه:تقديم به پدرم كه بهترين دوست بابام بود

تركه يه جسد رو ميبره پزشك قانوني جواز دفن بگيره ميگن چي شد مرد ميگه سم خورده ميگن چرا صورتش زخميه ميگه آخه نمي خورد

دوست داري بگم مي خوام هر روز صبح با صداي تو بيدار بشم........بعد بفهمي با ساعتم بودم!!!!!!دوست داري بگم چرا رفتي؟؟؟؟ بعد بفهمي با برق بودم!!!!دوست داري بگم هرجا باشي پيدات مي كنم..... بعد بفهمي با دسته كليدم بودم!!!!! دوست داري بگم دوستت دارم بعد فكر كني با........نه! ايندفعه با خودت بودم

تست كنكور در افغانستان:

كفتر از كدام طرف ميايد؟؟

1. از اون بالا 2. از اون پايين 3. از چپ 4. از راست 5. از همه طرف

تركه رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي " امام با سالاد " ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره كه مينويسين " خدا با ماست

سر كلاس پزشكي استاد از شاگرداش ميپرسه: كدوم يك از اعضاء بدن ميتونه تا 9 برابر حالت عادي بزرگ بشه؟

يه دختر ميگه: استاد من ميدونم ولي روم نميشه بگم... استاد ميگه عيب نداره نگو!يه پسره ميگه منم ميدونم ... اون مردمك چشمه.....استاد ميگه آفرين درسته... بعدش به دختره ميگه شما هم اينقده توقع زيادي نداشته باش!!!!!

يه خروسه با 6 تا مرغ بودن خروسه هي لاغر مي شده يه خروسه ديگه ميارن كمكش باز لاغر مي شه!! ميگن چته؟ ميگه: 6 تا جنده كم بود يه ...وني هم آوريدن؟

يارو آخر عمري بچه هاش رو جمع ميكنه به هر كدوم يه تيكه چوب ميده ميگه بشكونين.

مي شكونن به هركي 5 تا دسته بيل ميده ميگه بشكونين.

مي شكونن. به هر كي 10 تا دسته بيل ميده ميگه بشكونين ميشكونن.

به هر كي يه بسته دسته بيل ميده ميگه بشكونين مي شكونن. ميگه حيف كه خرين؛ وگرنه نصيحتتون ميكردم

به يك فوضول مي گن اگه ديگه فضولي نكني نصف دنيارو ميديم به تو فوضول:پس نصف ديگش مال كي ميشه

يكي داشته از تو خيابون رد ميشده پاش پيچ ميخوره ميوفته رو يه خانومه .

هي خانومه سعي ميكرده از زيرش بياد بيرون نميشد .آخر داد ميزنه ميگه :آقا پاشو ببينم!!!!!!

طرف ميگه : نه !بايد افسر بياد كروكي بكشه!!!!

يه روزيه يكي داشته سرشو ازروي كلاه مي خوارونده يه نفر بهش ميگه چرا داري سرتو از

رو كلاه مي خواروني بهش ميگه مگه تو باسنت مي خاره شلوارتو مي كشي بايين مي خوارووني

يك بيوه از يكي مي پرسه:فرق بسيجي با چريك چيه؟

ميگه بسيجي از جلو حمله مي كنه اما چريك از عقب حمله

مي كنه، بيوه آهي ميكشه ميگه يادش بخير خدا بيامرزدش هم بسيجي بود هم چريك

يكي فيلم جنگي ميديده، تموم كه ميشه سينه خيز ميره تلويزيونو خواموش كنه

يكي سوار تاكسي ميشه درو نميبنده. راننده ميگه:

درو ببند. تركه ميگه: زرنگي؟ ميخواي دربست حساب كني؟

فرمانده به رشتيه ميگه: اين چيه دستته؟ ميگه: ناموسمه قربان.

فرمانده ميگه: نه احمق! اين تفنگته. به كسي نديش ها!

قزوينيه زنگ ميزنه برنامه مهتاب ميگه: عكس پشت

موضوع مسابقه رو هم نشون بدين تا ما هم بتونيم برنده شيم.

قزويني ها اعتراض ميكنن اين چه الفبائيه كه به ن ميگن نون اما به ك ميگن كاف؟

پدر مادر و خواهر علي دايي رسما اعلام كردن

بازي ايران آنگولا به ما هيچ ربطي نداره .

علي خودش زن داره

پسر :عزيزم يه بوس از اون لبات بده كه با گرماش سيگارم رو روشن كنم .

دختر:نميدم تا كونت بسوزه بعد با حرارتش ميتوني سيگارت رو روشن كني

يك دختر عروسي ميكنه همون شب اول فرار مي كنه .

باباش مي پرسه چيه چرا فرار كردي؟ ميگه بابا عروسي فيلم و نقشه بود .

ميخواست با من كارهاي غيربهداشتي بكنه

قزوينيه توي صف آخر نماز جمعه بوده، تو سجده آخر، يه كم زودتر از بقيه بلند ميشه،

يه دفعه با هيجان ميگه: خدايا، به خاطر اين دو ركعت نماز، من مستحق اينه همه نعمت نيستم

آقايي ميره پيش دكتر.دكتر: خوب بگو ببينم عزيزم . چته؟ آقا : شما دكتري از من مي پرسي؟

يه روز يه توريستي به ايراني مي گه

can you help me to find this address ?

ايراني مي گه : من كه نفهميدم چي گفتي ولي محض احتياط .....ننت

تركه از يه نفر ميپرسه ساعت چنده طرف ميگه ۵ . تركه ميگه اي بابا از صبح هر كسي يه چيزي ميگه

تو كلاس درس معلم گفت :

بچه ها امروز ميخوام بهتون بگم

اولين دو آدم دنيا چطور بوجود آمدند.

يكي ازبچه ها گفت : خانم اونو ميدونيم .

بگين سومين آدم دنيا چطور بوجود آمد

يه روز يه دختره از آخونده مي پرسه اگه با يه پسري دوست بشم چي ميشه؟آخونده ميگه

اين چه حرفي ميزني؟معلوم كه حرومه.بعد دختره ميگه با يه آخوند دوست بشم چي؟آخونده ميگه

اي شيطون نكنه ميخاي بري تو بهشت

جهت امنيت بيشتر سرنشينان جلو بستن كمربند ايمني براي سرنشينان عقب الزامي ست (اداره راهنمايي رانندگي قزوين)

ميدونيد به فرمانده قزوين*هاچي ميگن ارباب حلقه*ها

تو قزوين زلزله مياد همينجوري كه زمين داشته ميلزيده ، يه بچه از طبقه بالا پرت ميشه تو بغل قزوينه!! بعد قزومينه بچه رو ميگره بالا ميگه خدايا شكرت هنوز زلزله تموم نشده همينجوري داره كمكهاي مردمي مي رسه!!!

امام جمعه قزوين: من ورزش نميكنم ولي ورزشكارا رو چرا!!!

يارو تو قزوين كارت پايان خدمتش از دستش ميفته دوباره ميره سربازي

ميدوني چرا قزوينيا هيچوقت بد شانسي نميارن؟.... ... چون شانس ميترسه بهشون پشت كنه!!!

از يك قزويني ميپرسن كه جايزه بانك در قزوين چيه؟ گفت كليد يك باب مهد كودك ...

تو قزوين پشت شلوار بچه ها نوشته:با نگاهي به آينده درست مصرف كنيد

اصفهانيه موز ميخوره پوستشو ميذاره لاي دفتر خاطراتش!

يه پشه ميفته تو غذاي اصفهاني .از پر پشه ميگيره ميگه:تف هرر چي خورد

دختر اصفهانيه به دوست پسرش مي گه شب بيا خونمون اگه موقعيت خوب بودمن يه سكه ميندازم پايين...

شب ميشه دختره يه سكه ميندازه پايين ولي هر چقدر واي ميسته ميبينه پسره نمياد بالا سرش رو از پنجره بيرو مي بره ميگه چرا نمياي؟

پسره مي گه دارم دنبال سكه مي گردم!

دختره مي گه بيا بالا بهش كش بسته بودم الان تو دستمه...!

اصفهانيه داشته ميمرده و بچه هاش همه دورش جمح شده بودن

اصفهانيه با ناله مي گه پسرم عباس اينجايي

پسرش مي گه بله بابا اينجام

باز مي گه دخترم تو هم اينجايي و دخترش هم مي گه بله بابا جون منم اينجام

باز مي گه خانم تو هم هستي؟و زنش هم مي گه بله منم هستم

يهو اصفهانيه از ته دل نعره ميكشه:شما همه اينجاييد اونوقت كولر اون اطاق همينجوري روشنه

به تركه ميگن زنتو چقدر مهر كردي؟

ميگه:مهر كه نامزد بوديم ولي آبان اووف!

تركه از تاكسي پياده ميشه درو محكم مي بنده مي گه پدر سگ خودتي.

راننده مي گه من كه چيزي نگفتم.

تركه مي گه بعدا كه مي گي!

تر كه با نامزدش ميره كافي شاپ.گارسون مياد ميگه:چي ميل داريد براتون بيارم؟

دختره ميگه:دو تا كافه گلاسه لطفا.

تركه با عجله ميگه:دو تا هم واسه من بيارين!

به تر كه ميگن شماره مبايلت چنده؟

ميگه:۲۰۶ ۴۰۵زانتيا۰۹۱۲

تركه زنش رو طلاق ميده...

بهش ميگن:باباطلا خانم كه زن خوبي بود چرا طلاقش دادي؟

تركه ا عصبانيت ميگه:غلط كرده تازه فهميدم كه چقدر عوضي بوده!ديروز بازار بودم همه ميگفتن طلا كشيده پايين!

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

مريض ميره مطب دكتركه از بد روزگار دكتر ترك بوده...

دكتر ميگه چه مرگته؟

مريض ميگه كم دارم!

دكتر مبگه روش دفع انگل اينه:به مدت ۳۰ روزهر روز چاي وبيسكوئيت بخوريد روز ۳۱ ام فقط چاي بخوريد..!

كرمه خودش مياد بيرون ميگه پس بيسكوئيتش كو...

اونوقت با دمپايي بزن تو سرش!

فارسه ميره مكه ميگه:خدايا توبه!ديگه واسه تركا جوك نميگم...

همون لحضه تركه ميادميگه:آقا قبله كدوم طرفه؟

فارسه چشماش شيشتا ميشه ميگه:خدا ببين كرم از خودشه ها...!

به يه تركه ميگن چرا تو هر وقت ميري دستشويي در رو نمي بندي؟

ميگه نه بابا.مي خواي من در رو ببندم كه تو بياي از سوراخ كليد نگام كني!

به تركه ميگن علامت@در ايميل يعني چه؟

ميگه يعني:اي دورت بگردم!

يه روز تر كه مياد خونه ميبينه داداش بغل زنش خوابيده.

ميگه پاشو پدر سگ !اداي منو در نيار!

تركه ميره امام رضا مي بينه خيلي شلوغه دادمي زنه ميگه:چه خبره پارسال هم ما آمديم سرو صدا بودحاجتها گاتي پاتي شد ما باردار شديم!

تركه گو شش درد ميكرده .ميره گوششو ميكشه!

رفيقش بهش ميگه:بابا ديوونه جرا دادي گوشتو كشيدن؟

تركه ميگه آخه خيلي درد ميكرد!

رفيقش ميگه:خب شاسگول ميدادي مثل من پرش ميكردن!

خونه تر كه رو دزد ميزنه تركه هم ميره مسجدو ميزنه به خدا

ميگه تا نگي كيه منم اينا رو پس نميدم!

دعاي هنگام طلاق:

يا رب اين دلبر شيرين كه كه سپردي به منش بس كه گوه بود سپردم به ننه اش

به يه دختره ميگن چرا شما به دوست پسرها ميگين بي اف؟ (BF) ميگه يعني بدبخت فلك زده

دختربازى بچه بسيجى:خواهرافتخار ميدين دو٢ركعت نمازشب درخدمتتون باشيم

دو تا ترك سر اينكه كدوم وسط بخوابن دعواشون ميشه

ازغضنفر مي پرسن تو چرا جورابت اينجوريه؟يه لنگش آبيه يه لنگش قرمز ؟ ميگه نميدونم والله ، يه جفت ديگه هم همينطوري تو خونه دارم

معلم از شاگردش مي پرسه:دو تا حيوان دو زيست نام ببر؟ شاگرد مي گه: قورباغه و برادرش.

يه روز يه بابائي سوار تاكسي ميشه ، به راننده ميگه آقا لطفا من را دو نفر حساب كنين ، راننده برميگرده ميگه من تو رو ...... حساب نميكنم

يه روز صبح يه پيرزنه ميره كلانتري ميگه ديشب دزد اومده خونه ام و به من تجاوز كرده

افسر مربوطه ازش مي پرسه مگه شما بيدار بودي

پيرزنه ميگه : نه

افسره ميگه : پس از كجا فهميدي بهت تجاوز شده

پيرزنه ميگه : صبح كه بيدار شدم ديدم جيگرم خنك شده

ببين خانوم, تو روزنامه نوشته كه مردها به طور متوسط در روز از پونزده هزار كلمه براي صحبت كردن استفاده ميكنند, ولي زنها از سي هزار كلمه. ديدي ثابت شد شما زنها بيشتر حرف ميزنين تا ما مردها؟

- هيچ هم همچين چيزي نيست. فوقش ثابت شده كه ما هر حرف رو بايد دو بار بزنيم تا توي مخ شماها فرو بره!

- ... ببخشيد چي گفتي

وقتي خدا آدم رو آفريد داشت تمرين ميكرد

وقتي خدا حوا رو آفريد چي گفت؟

- كار نيكو كردن از پر كردن است

تركه به رحمت خدا يك دونه موهم تو كلش نبوده. يك روز ميره سلموني، ملت همه پوزخند ميزنن، ميگه: چيه؟ اومدم آب بخورم!!!

ياروسوار اتوبوس ميشه، ميره يك گوشه واميسته. راننده بهش ميگه: آقا اين همه صندلي خالي، چرا نميشيني؟

ياروميگه: حالا صبر كن، دو دقيقه ديگه همين يك ذره جا هم پيدا نميشه

يه قزوينيه توي صف آخر نماز جمعه بوده، تو سجده آخر، يه كم زودتر از بقيه بلند ميشه، يه دفعه ازخوشهالي سكته ميكنه

به قزوينيه ميگن يه جمله عاشقانه بگو.... ميگه: برگرد

يه روز يه همشهريه دست و پا ميزنه و ميگه :بربري بدين ... بربري بدين... . ميارن بهش ميدن ميخوره ميگه : آخيش! اب تو گلوم گير كرده بود!!!!

يه روز سه تا خانوم مرغه به هم ميرسن اولي ميگه چه روزگاري شده ، ديشب تو كيف دخترم يه عكس جوجه خروس پيدا كردم ..... دومي ميگه اين كه چيزي نيست يه روز ديدم دخترم تو خيابون داره با يه خروسه ميگه و ميخنده .... سومي ميگه اينها كه چيزي نيست من ديشب تو كيف دخترم يه تخم مرغ پيدا كردم

دكتر نظام وظيفه پسر لاغري را معاينه كرد و در برگه نوشت : معاف، به دليل ضعف جسماني

پسره با خوشحالي گفت : آخ جون فوري ميرم زن ميگيرم

دكتره نوشت : و همچنين ضعف عقلاني

يه روز ميبينن عزرائيل ماكسيما خريده ، ميگن عزرائيل وضعت خوب شده ، ميگه حقوق اضافه كاري هاي زلزله بم را جمع كردم

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

به تركه ميگن خود ارضايي يعني چي:تركه ميگه:يعني تلفيقي از صنايع دستي و هنرهاي تجسمي

تركه ميره «استريپ شو» ، بعد از چند ساعت به رفيقش ميگه: پاشو بريم، از اول معلوم بود اين دختره زورش نمي*رسه ميله رو كج كنه

به تركه ميگن: 2به توان20به اضافه ي30منهاي 40ضربدر50...تركه ميميره

به تركه ميگن اين بندهاي موبايل امده اويزان ميكنن به گردن خوبه؟تركه ميگه خيلي خوبه واقعا كارو راحت كرده فقط يه 2ساعت موقع شارژ كردن اذيت ميشه.

خبرنگار از حيف نون مي پرسه نظر شما درباره آسفالت اين كوچه چيه؟
                          حيف نون ميگه: به نام خدا و با عرض سلام خدمت دست اندركاران صدا وسيما و با عرض سلام ويژه خدمت مقام معظم رهبري و خانواده معظم شهدا و جانبازان و ايثارگران، من بچه اين محل نيستم!

به يكي مي گن با مترو يك جمله بساز. مي گه: سر اين مترو بگير!

حيف نون ساندويچ سفارش ميده طرف ميگه بپيچم تو كاغذ؟
                          ميگه نه قربونت خيلي گشنمه، بپيچ تو كارتون!

معلم از دانش جويان رشته زيست شناسي پرسيد: اگر خون (گودرز) را با خون (نازيلا) كه هر دو از دو گروه خوني هستند، مخلوط كنيم چه خوني به دست مي آيد؟ يكي از دانش آموزان گفت: گودزيلا!!!

از وقتي اعلام كردن دخترها رو براي بد حجابي جريمه ميكنن، پسرها بايد قبل از خواستگاري خلافي بگيرن!

چوب كبريته سرش رو مي خارونه آتيش مي گيره!

به حيف نون ميگن دودو تا؟ ميگه چهار تا....چهارتا گردو بهش ميدن.
                          ميگن سه سه تا؟ ميگه يه گوني!

يه روز حيف نون ميره سيرك. يه نفر مياد دهن تمساح را باز مي كنه، سرش را دا خل دهان تمساح مي گذاره. بعد از يك ربع سرشو در مياره مي پرسه: كي مي تونه اين كار را انجام بده؟ حيف نون ميگه من مي تونم، ولي دهانم اين قدر باز نمي شه!

نامزد حيف نون بهش ميگه: اگه توجه كني مي بيني كه نگاهم باهات حرف ميزنه
                          حيف نون ميگه: اينقدر پلك نزن، صدات قطع و وصل ميشه

روانشناسان اخيرا ثابت كردند كه مهمترين عامل طلاق ازدواج است!

حيف نون خواب مي بينه تو بازي كامپيوتري زنشو كشته...از خواب كه پا مي شه مي بينه زنش كنارشه.ميگه : اه ! باز خر شدم سيو نكردم

حيف نون مي ره امتحان رانندگي بده، تابلو خطر بهش نشون ميدن مي گن اين چيه؟ مي گه به قطره چكان نزديك مي شويد!

يه اصفهاني با برق خونه همسايشون خودكشي مي كنه!

اولي: آقا اين همسايه مون ساعت 2 نصفه شب هي با مشت مي كوبيد به ديوار خونمون!
                          دومي: عجب آدم هاي مردم آزاري پيدا مي شن. حتماً نذاشت بخوابي؟
                          اولي: نه، خوشبختانه خواب نبودم، داشتم شيپور تمرين مي كردم!

iran

Comment

• Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

دو تا كرم آباداني تو روده يك بدبختي زندگي مي كردن، يك روز يكيشون بيدار ميشه، ميبينه دومي با كت شلوار و كروات و

عينك آفتابي و كيف سامسونت داره آخر روده قدم ميرنه. .ازش ميپرسه: تيپ زدي، با كسي قرار داري؟! دومي ميگه: نه ولك, با

گوز بعدي پرواز دارم!!!

تركه و رشتيه تو جهنم هم ديگه رو ميبينن. رشتيه به تركه ميگه: تو چه جوري مردي؟ تركه ميگه: والله من از سرما مردم، تو

چه جوري مردي؟ رشتيه ميگه: *من از تعجب* مردم! تركه ميگه:* يعني چي؟ چطوري از تعجب مردي؟! رشتيه ميگه: والله من

رفتم خونه، ديدم خانم لخت خوابيده رو تخت، زير تخت رونگاه كردم هيچكي نبود، تو كمد رو نگاه كردم،*كسي نبود، تو حموم،

تو انباري، *تو دستشويي، خلاصه همه جا رو نگاه كردم ولي هيچكي نبود. منم از تعجب سكته كردم مردم! تركه ميگه: خاك بر

سرت! تو فريزر رو هم نگاه ميكردي، نه تواز تعجب ميمردي، نه من از سرما!!!

راستي ميدونين فرق بين ماشين و آدم چيه ؟؟؟
                            فرقش اينه كه ماشين چپ ميكنه اما آدم راست ميكنه.

فيله ميره گدايي، ميگه به من كير تو دهن كمك كنيد!!!

تركه از خونه مياد بيرون، ميبينه هوا خفن صاف و آفتابيه.. زنگ ميزنه از هواشناسي تشكر ميكنه!!

تركه و رفيقش نشسته بوده تو يك كافه، يك سري بچه مزلف كيوني (اين با برادران متعهد هم*جنس*باز توفير داره!) هي گه بازي

در مياوردن، كه: تركِ خر برگرد اردبيل... تركِ خر فلان... تركِ خر بيسار. تركه هم هي زير لب استغفار ميكنه و ميگه:

استغفرالله.. برين دهن منو باز نكنيد. خلاصه يك مدت هي اين اهالي كرم ميريختن و هي تركه استغفار ميكرده، آخري خيلي

شاكي ميشه، خون جلو چشاشو ميگيره، بلند ميشه ميگه: اي كه نافم تو چشاتون! و با رفيقش ميره از كافه بيرون. بعد يك مدت،

رفيقش ميگه: اصغر، بابا تو كه خواستي فحش بدي، لااقل يك فحش درست حسابي ميدادي، اين چرت*وپرتا چي بود گفتي؟! تركه

ميگه: دِ خوب نميفهمي ديگه! ايلده وقتي نافم تو چششون باشه، كيرم تو دهنشونه ديگه!!!

بچه تخسه رو تو پژو ابوي ميگيرن، برادر مخلص بسيجي(!) ميپرسه: اين خانوم كه باهاته، صيغه*ست يا عقدي؟ پسره ميگه:

جنده*ست، نقدي!!

سه تا خر نشسته بودن با هم گپ ميزدن، اولي ميگه: من خرِ كدخدام، هر جا عروسيه منو ميبرن كه عروس سوارم شه و بعدش

هم كلي بهم كاه و جوي تازه ميدن. خداييش من خوشبخت*ترين خرِ اين دهم! دومي ميگه: تند نرو رفيق! من خر جناب

سرهنگم... هرجا ميرم ملت كلي بهم احترام ميگذارن، جاي كاه و جو هم هميشه ميوه تعارفم ميكنند. خر خوشبخت اين ده منم و

"لاغير"! خر سومي ميگه: جفتتون ماليدين. من خر مش*حسنِ آسيابونم... از كلة سحر منو ميبندند به سنگ آسياب، تا بوق سگ

جون ميكنم، آخر شب هم يك كفِ دست كاه ميگذارن جلوم، ميگن كوفت كن! ولي خدا شاهده كه تو اين ده خر به خوشبختي من

نيست! اون دو تا كف ميكنن، ميگن: بابا تو كه دهنت گاييدس، كجاي اين زندگي خوشبختيه؟! خره ميگه: آخه شما نميدونيد.. تو

اين ده رسمه، هرجا دو نفر دعواششون ميشه جاي فحش به هم ميگن: اي كه كـيـر خرِ مش*حسن تو كس عمت!!!

يارو جاهله با بابا-ننش ميره خواستگاري. مامان پسره ميپرسه: اسم عروس خانوم چيه؟ مادر عروس ميگه: مريم، كنيزتونه.

يك مدت ميگذره، باباي عروس ميپرسه: اسم آقا داماد چيه؟ باباي جاهاله ميگه: غلام، كيرتونه!!!

iran

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

تهرونيه و زنش بچه*دار ميشن. بعد از زايمان، دكترا بچه رو معاينه ميكنن، ميان به بهشون ميگن: متاسفانه بچة شما ديابت

داره.. بايد خيلي مواظبش باشيد و فلان جور كنيد و بهمان قرص و شربت رو بخريد و الباقي. خلاصه يك 2-3 سالي ميگذره و

اينهان با هزار مصيبت بچه رو بزرگ ميكنند، و تصميم ميگيرن يك بچه ديگه هم داشته باشن. از بخت بد، اين سري هم بعد

زايمان معلوم ميشه كه بچه ديابت داره و دوباره بدبختي از اول شروع ميشه. بعد از دو سال، زوج خوشبختِ جك ما(!) تصميم

ميگيرن دوباره بچه*دار شن، خلاصه بعد از زايمان دكتره بچه رو معاينه ميكنه، با قيافة گرفته مياد ميگه: متأسفانه اين بچه*تون

هم ديابت داره، بايد خيلي مواظبش باشيد. تهرونيه شاكي ميشه، معامله رو درمياره، رو به بالا ميگه: بارالهي اين كير بود به ما

دادي يا كله قند؟!!

از قزوينيه مي پرسن, تو از كدوم ترانه هايده بيشتر خوشت مي اد. قزوينيه ميگه اون ترانه كه ميگه : (( كبوتر بچه كرده ,

كاش بوديو مي ديدي .......))

يه نفر زنگ ميزنه ??? ميگه آقا کمک ،توروخدا کمک .
                              چي شده خانم ، چه اتفاقي واستون افتاده
                              آقا يه گربه اومده خونمون .
                              خوب گربه که ترس نداره خانوم
                              آخه من طوطيم

يه روز ترکه ميره ميدون وليعصر ميبينه يارو داره
                              ميگه سي دي ابي ، سي دي ابي
                              ترکه ميره جلو ميگه : اوي اد ، سي دي ابي که نه
                              اي بي سي دي

يه روز پدر و مادر يه جانباز رفتن براش خواستگاري . شروع به صحبت کردند .
                              باباي عروس گفت : ببخشيد پسر شما پا که داره . گفتن نه . گفت : يه دونه
                              هم نداره . گفتن نه . گفت دست که داره. گفتن نه . گفت يه دونه هم نداره .
                              گفتن نه . گفت : پس بفرمائيد کلمن ديگه ... (kolman)

يه روز يه ترکه سوار يه فولکس بود . پشت يه چراغ قرمز
                              زد تو کون يه زانتيا . راننده زانتيا اومد پائين . يه نگاه به سپر کرد
                              يه نگاه به يارو ، بعد رفت سوار ماشين شد . چهارراه بعدي زانتيا
                              ايستاده بود . دوباره يارو اومد زارت گذاشت تو کونش . يارو برگشت
                              پشت سرش و نگاه کرد .
                              ترکه سرش و آورد بيرون داد زد : برو آقا ، من بودم !!!!!!

يه روز آدم و حوا داشتند توي بهشت راه ميرفتند
                              يهو حوا ديد که يه چيزي جلوي آدم آويزونه !
                              بعد رفت پيش خدا گفت :
                              خدايا چرا بين من و آدم فرق گذاشتي ،اون يه چيزي
                              داره که من ندارم . خدا رو کرد به حوا و گفت :
                              غصه نخور ، اونم مال توئه ، فقط حماليش مال آدمه !

يه روز ميخاستن يه دستگاه دروغ سنج رو تست كنند .
                              يه تركه و يه اصفهانيه و يه رشتيه ميرن واسه تست
                              اصفهانيه اول نشست و گفت :
                              ما اصفهانيا آدماي مهمون نواز و دست و دل بازي هستيم
                              يه دفه دستگاه با گيوتين گردنش رو زد
                              نوبت رشتيه شد :
                              ما رشتيا آدمهايي هستيم با مرام ، غيور و با غيرت
                              يه دفه دستگاه گردنش رو زد
                              تركه نشست :
                              ما تركا آدمايي هستيم.
                              دستگاه گردنش رو زد ...

اصفهانيه داشته تو خيابون ميرفته كه يهو ميبينه اوضاع دل و روده خرابه و به شدت نياز به قضاي حاجت داره! خلاصه

يخورده اطراف چرخ ميزنه تا آخر يك توالت عمومي پيدا ميكنه. خوشحال و خندان ميره تو كه يهو دم در يك مردك لندهور

جلوشو ميگيره، ميگه: كجا عمو؟! اينجا توالتش ورودي داره، 200 تومن! اصفهانيه شاكي ميشه، ميگه: انصافتو شكر! يك ريدن

دويست تومن؟! نميخوام! خلاصه مياد بيرون، يكم ديگه چرخ ميزنه ميبينه نه اوضاع خيلي خرابه، برميگرده، ميگه: درك بيا اينم

دويست تومن. يارو ميگه: نـُچ! نرخا بالا رفته، ورودي جديد 500 تومنه! اصفهانيه تا فيهاخالدونش ميسوزه، ميگه: يعني چي؟!

مگه سر گردنست؟! آدم به خودش برينه به صرفه*تره! خلاصه باز شاكي مياد بيرون، يكم راه ميره، ميبينه الانه كه وسط آدم و

عالم برينه به خودش، زود بر ميگرده، باحال زار يك پونصدي ميده، ميگه: بيا بابا اينم 500 تومن. باز صاب توالت يك ابرو

ميندازه بالا، ميگه: تــُـچ! چون تو مضيقه*اي وروديت ميشه هزار تومن! اصفهانيه كه ديگه عرق از بناگوشش سرازير شده بوده،

ميگه: بابا سگ خور! بيا اينم هزار تومن، بزار برم برينم! خلاصه ميره تو. مردك توالت*چي(!) ميبينه يك ربع گذشت، نيم

ساعت گذشت، يك ساعت گذشت، آقا نيومد بيرون. ميره در توالت رو باز ميكنه، ميبينه اصفهانيه با كمربند خودشو دار زده، يك

يادداشت هم گذاشته كه: "كسي كه تو اين گروني فرق گوز و ان رو نميفهمه فقط واسه مردن خوبه"!

تركه تصادف ميكنه، ملت علاف ميريزن دورش و شروع ميكنن نظر كارشناسي دادن. بالاخره بعد يك مدت افسر راهنمايي

مياد، منتها اونقدر ملت هركدوم واسه خودشون چرت و پرت ميگفتن كه صداي افسره به جايي نميرسيده. تركه شاكي ميشه، داد

ميزنه: ساكت.. ساكت... ايلده ديگه اينجا كسي جز جناب سروان حق گه خوردن نداره!

تركه زنگ ميزنه فلسطين، ميبينه اشغاله!

از تركه ميپرسن: مساحت ايران چقدره؟ ميگه: 1648192 متر مكعب! ميگن: خنگ خدا، آخه چرا متر مكعب؟! تركه ميگه:

آخه بعد انقلاب به ارتفاع يك متر ريده شده توش!

تركه سوار آسانسور ميشه، ميبينه نوشته*: ظرفيت 12 نفر. باخودش ميگه: عجب بدبختيه*ها! حالا 11 نفر ديگه از كجا بيارم؟!

تركه كليدش رو تو ماشين جا ميگذاره، تا بره كليد ساز بياره زن و بچش دو ساعت تو ماشين گير ميكنن!

تركه مي*ره سيگار فروشي: آقا سيگار برگ دارين؟ خير. پس يك بسته كوبيده بدين!

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

آرنولد ميره آبادان، همون شب اول آبادانيه تو خيابون بهش گير ميده كه: ولك تورو جون بوات.. تو رو جون ننت، فردا ما رو

تو خيابون ديدي بهم سلام كن! خلاصه اونقدر التماس ميكنه، تا آخر آرنولد قبول ميكنه. فرداش آبادانيه داشته با دو سه تا از

رفيقاش تو خيابون *چرخ ميزده، يهو ارنولد مياد ميگه: سلام عبود! آبادانيه ميگه: اَاه*ه* ... باز اين سيريش اومد!

به غضنفر ميگن چرا زن نميگيري؟ ميگه: اي بابا، كي مياد زنش رو بده به ما؟!

غضنفر دو تا بلوك سيماني رو گذاشته بوده رو دوشش،* داشته مي*برده بالاي ساختمون. صاحب*كارش بهش ميگه: تو كه فرقون

داري،* چرا اينا رو ميگذاري رو كولت؟! غضنفر ميگه: *اون دفعه با فرقون بردم، اون چرخش پشتم رو اذيت مي*كرد!

يه مدت مردم به روحانيت پشت ميكنن،* قزوينيا همه ميرن روحاني ميشن!

دختره تو مهدكودك از خانوم مربيش ميپرسه: خانوم محمدي، دختر هيجده ساله بچه دار ميشه؟! مربيه ميگه: آره خوب. دختره

هم سرشو تكون ميده ميره پي بازيش. بعد از ده دقيقه دوباره مياد ميپرسه: دخترِ چهارده ساله چي؟! معلمه تعجب ميكنه ميگه:

آره شايد بشه، واسه چي ميپرسي؟ دختره ميگه: همينجوري، و ميره پي بازيش. يك ربع بعد دوباره برميگرده، ميپرسه: بچه پنج

ساله چي، بچه دار ميشه؟! معلمه كف ميكنه، ميگه: نه عزيزمن، تو اصلاٌ با اين حرفها چيكار داري؟! يهو يكي از پسرا از عقب

داد ميزنه: ديدي بچه ننه! نگفتم خطري نداره؟!!

براي "علي آقا" يك مرسدس بنز آخرين سيستم ميارن، خلاصه با رانندش ميرن كه يك دوري بزنن، بعد يك مدت علي آقا هوس

ميكنه خودش يكم بگازه، به رانندش ميگه تو بشين بغل خودم ميرونم. خلاصه ميشينه پشت فرمون و تيك آف و دنده 2 و 3 و 4

و 5 ... سه چهار تا چراغ رو هم رد ميكنه، يهو يك افسر (صد البته ترك!) ميندازه دنبالش، ميگه: بنز مشكي نمره سياسي بزن

كنار!! خلاصه علي آقا ميزنه كنار، تركه مياد جلو، ميگه:كارت ماشين - گواهي نامه. خلاصه اينهان رو چك ميكنه، تازه

دوزاريش ميافته كيو گرفته! فوري بيسيم ميزنه مركز، ميگه: جناب سرهنگ، يكي ازون گردن كلفتاشو گرفتم!! سرهنگه هم

ازون سرهنگاي زمان دايي بوده، ميگه: خيالي نيست، ورش دار بيار. تركه ميگه: جناب سرهنگ، اين آخه خيــــــــلي گردن

كلفته! سرهنگه شك ميكنه، ميگه: حالا كي هست؟ تركه ميگه: ايلده منم نميدونم، ولي هركي هست رانندش آقاي خامنه*ايه!!!

تركه ميره خواستگاري، باباي دختره ازش ميپرسه: شما شغلتون چيه؟ تركه ميگه: قازي! باباهه حال ميكنه، ميگه: كدوم شعبه؟

تركه ميگه: ايلده ايران قاز!!!

از عربه نوار مغزي ميگيرند، ميبينند بيست دقيقه اولش خاليه!!!

دو تا كرم آباداني تو روده يك بدبختي زندگي مي كردن، يك روز يكيشون بيدار ميشه، ميبينه دومي با كت شلوار و كروات و

عينك آفتابي و كيف سامسونت داره آخر روده قدم ميرنه. .ازش ميپرسه: تيپ زدي، با كسي قرار داري؟! دومي ميگه: نه ولك, با

گوز بعدي پرواز دارم!!!

دختره ميره كرست بخره، ميگه: آقا لطفاٌ يك كرست نمره چهار بدين. يارو براش مياره، دختره ميره اتاق پرو امتحانش ميكنه،

برميگرده ميگه: اين يكم بزرگه، اگه ميشه يك نمره سه *شو بدين. باز دوباره (بعد از پرُو) برميگرده ميگه: اينم يك كمي بزرگه،

اگه ميشه يك سايز كوچيك*ترشو بدين. خلاصه خيلي نميگذره كه به اين نتيجه ميرسه كه سايز دو هم يكم بزرگه و سايز يك رو

امتحان ميكنه. بعد يك مدت مياد، ميگه: ببخشيد، اين هم يخورده بزرگه، كوچيكترشو ندارين؟ فروشندهه ميگه: دخترم اون جوشه،

برو بتركونش!!

تركه و رشتيه تو جهنم هم ديگه رو ميبينن. رشتيه به تركه ميگه: تو چه جوري مردي؟ تركه ميگه: والله من از سرما مردم، تو

چه جوري مردي؟ رشتيه ميگه: *من از تعجب* مردم! تركه ميگه:* يعني چي؟ چطوري از تعجب مردي؟! رشتيه ميگه: والله من

رفتم خونه، ديدم خانم لخت خوابيده رو تخت، زير تخت رونگاه كردم هيچكي نبود، تو كمد رو نگاه كردم،*كسي نبود، تو حموم،

تو انباري، *تو دستشويي، خلاصه همه جا رو نگاه كردم ولي هيچكي نبود. منم از تعجب سكته كردم مردم! تركه ميگه: خاك بر

سرت! تو فريزر رو هم نگاه ميكردي، نه تواز تعجب ميمردي، نه من از سرما!!!

تركه رفته بوده تماشاي مسابقه دو و ميداني، وسط مسابقه از بغليش ميپرسه: ببخشيد، اينا واسه چي دارن ميدون؟! يارو ميگه:

براي اينكه به نفر اول جايزه ميدن. تركه يوخده فكر ميكنه، ميپرسه: پس بقيشون واسه چي دارن ميدون؟!!

تركه شاكي ميره ثبت*احوال، ميگه: آقا اين اسم من خيلي ضايست، بايد حتماٌ عوضش كنم. كارمنده ازش ميپرسه، مگه اسمتون

چيه؟ تركه ميگه: اصغرِ ان*چهره!! كارمنده ميگه: آره خوب حق داريد، بايد حتماً عوضش كنيد. حالا چه اسمي ميخوايد بگذاريد؟

تركه ميگه: اكبرِ ان*چهره!!!

تركه ميخواسته يك كبريت سوخته رو روشن كنه، (طبعاً) هرچي ميزده كبريت مادرمرده روشن نميشده. رفيقش بهش ميگه: بابا

خوب شايد كبريتش خرابه! تركه ميگه: نه بابا، ايلده همين پنج دقيقه پيش روشن شد!!!

رشتيه بچه دار نميشده، در خونشون يك تابلو ميزنه كه: هم اكنون به ياري سبزتان نيازمنديم!!!

iran

Comment

Working...