هواپيما داشت سقوط مي كرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز حيف نان! ازش مي پرسن چرا تو ساكتي ؟ ميگه : ماله بابام كه نيست بذار سقوط كنه.
يك اصفهاني چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره مي گه به قند بالاي يخچال نگاه كنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميرد تو بهر قنده اصفهانيه ميزنه پشت كله پسره مي گه: من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين.
به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل.
تركه به زنش مي گه 3 تا حيوان نام ببر كه با خ شروع بشه. زنش مي گه: خودت، خواهرت، خدابيامرز مادرت.
به تركه مي گن اذون بگو: مي گه همه چيز با يك نگاه شروع شد.
احمدي نژاد نام مفسدان اقتصادي را فاش كرد : اسدي – كلاني – فرج !
مي خواستي با آن دختر ازدواج كني چي شد؟
جواب رد داد. چون گفتم ليسانس بيكاري دارم.
خوب ، آدم عاقل! مي گفتي عمويم ميلياردر است!
اتفاقا گفتم! رفت با عموم ازدواج كرد.
جشنواره فيلم هاي اصفهان:
۱- دو نفر با يه تخم مرغ
۲- تا حالا موز خوردي؟
۳- ده نفر زير يك چتر
۴- من ترانه ۱۵ تومن دارم
۵- ديشب پيتزا خوردم آيدا.
اصفهانيه خونش آتش مي گيره اس ام اس ميزنه به آتش نشاني ميگه يه خونه آتيش گرفته زنگ بزنيد تا آدرسشو بگم.
بيشتر مردها 2 آرزوي بزرگ دارند، اول داشتن خونه، دوم داشتن ماشين براي فرار از خونه.
بچه اصفهانيه مياد ميگه بابا امتحانمو بيست شدم. باباش مي زنه تو گوشش مي گه تو كه با 10 هم مي تونستي قبول شي حتما بايد اين همه خودكار حروم مي كردي.
به تركه ميگن تور را تعريف كن؟
ميگه: تور مجموعه سوراخهايي هستند كه با طناف به هم وصل شده*اند.
تركه ميره دكتر ميگه: آقاي دكتر من چه كارايي بكنم كه ۱۰۰ سال عمر كنم؟ دكتره ميگه: ببينم سيگار مي كشي؟ ميگه نه. مشروب مي خوري؟ نه.
پس ميخواي ۱۰۰ سال عمر كني چه غلطي بكني .
از تركه مي پرسن اين علامت جمجمه و استخوان كه دزداي دريايي دارن يعني چي؟ حيف نان يه كم فكر مي كنه ميگه يعني خوردن كله پاچه در كشتي ممنوع .
مرده مي زنه يه پليس و مي كشه زنگ مي زنه ۱۱۰ مي گه حالا شدين ۱۰۹ تا.
تركه صد هزارتا صلوات نذر مي كنه ميره ورزشگاه آزادي ميگه جميعاْ صلوات.
تركه بعد از دو سال يه پازل رو تموم مي كنه بهش ميگن: چرا انقدر طول دادي؟ ميگه نه بابا اتفاقا خوب تموم كردم روش نوشته سه تا پنج سال.
تركه ميره در يخچال رو باز مي*كنه مي*بينه ژله توي يخچال داره مي*لرزه. ميگه نترس اومدم آب بخورم.
تركه با خدا قهر مي كنه اول دفترش مي نويسه به نام بعضي ها.
تركه رستوران ميزنه، رو درش مي*نويسه: وقت نهار و نماز تعطيل است
تركه باباش مي ميره هفتش خيلي شلوغ مي شه واسه چهلم بليط مي فروشه
از تركه مي پرسن معيار شما واسه انتخاب همسر؟ مي گه صداقت فاطمه. عفاف زهرا. صبر زينب. فداكاري سميه. اندام جنيفر لوپز.
يك اصفهاني چايي مياره براي مهموناش ولي قند نمي ياره مي گه به قند بالاي يخچال نگاه كنيد و چاي بخوريد يه بچه اي ميرد تو بهر قنده اصفهانيه ميزنه پشت كله پسره مي گه: من گفتم چاي با قند بخور نه چاي شيرين.
به تركه مي گن بچه كجائي ؟ ميگه : بچه تهرون . . . مي گن : كجاي تهرون . . . مي گه : كيلومتر 700 ، جاده تهران - اردبيل.
تركه به زنش مي گه 3 تا حيوان نام ببر كه با خ شروع بشه. زنش مي گه: خودت، خواهرت، خدابيامرز مادرت.
به تركه مي گن اذون بگو: مي گه همه چيز با يك نگاه شروع شد.
احمدي نژاد نام مفسدان اقتصادي را فاش كرد : اسدي – كلاني – فرج !
مي خواستي با آن دختر ازدواج كني چي شد؟
جواب رد داد. چون گفتم ليسانس بيكاري دارم.
خوب ، آدم عاقل! مي گفتي عمويم ميلياردر است!
اتفاقا گفتم! رفت با عموم ازدواج كرد.
جشنواره فيلم هاي اصفهان:
۱- دو نفر با يه تخم مرغ
۲- تا حالا موز خوردي؟
۳- ده نفر زير يك چتر
۴- من ترانه ۱۵ تومن دارم
۵- ديشب پيتزا خوردم آيدا.
اصفهانيه خونش آتش مي گيره اس ام اس ميزنه به آتش نشاني ميگه يه خونه آتيش گرفته زنگ بزنيد تا آدرسشو بگم.
بيشتر مردها 2 آرزوي بزرگ دارند، اول داشتن خونه، دوم داشتن ماشين براي فرار از خونه.
بچه اصفهانيه مياد ميگه بابا امتحانمو بيست شدم. باباش مي زنه تو گوشش مي گه تو كه با 10 هم مي تونستي قبول شي حتما بايد اين همه خودكار حروم مي كردي.
به تركه ميگن تور را تعريف كن؟
ميگه: تور مجموعه سوراخهايي هستند كه با طناف به هم وصل شده*اند.
تركه ميره دكتر ميگه: آقاي دكتر من چه كارايي بكنم كه ۱۰۰ سال عمر كنم؟ دكتره ميگه: ببينم سيگار مي كشي؟ ميگه نه. مشروب مي خوري؟ نه.
پس ميخواي ۱۰۰ سال عمر كني چه غلطي بكني .
از تركه مي پرسن اين علامت جمجمه و استخوان كه دزداي دريايي دارن يعني چي؟ حيف نان يه كم فكر مي كنه ميگه يعني خوردن كله پاچه در كشتي ممنوع .
مرده مي زنه يه پليس و مي كشه زنگ مي زنه ۱۱۰ مي گه حالا شدين ۱۰۹ تا.
تركه صد هزارتا صلوات نذر مي كنه ميره ورزشگاه آزادي ميگه جميعاْ صلوات.
تركه بعد از دو سال يه پازل رو تموم مي كنه بهش ميگن: چرا انقدر طول دادي؟ ميگه نه بابا اتفاقا خوب تموم كردم روش نوشته سه تا پنج سال.
تركه ميره در يخچال رو باز مي*كنه مي*بينه ژله توي يخچال داره مي*لرزه. ميگه نترس اومدم آب بخورم.
تركه با خدا قهر مي كنه اول دفترش مي نويسه به نام بعضي ها.
تركه رستوران ميزنه، رو درش مي*نويسه: وقت نهار و نماز تعطيل است
تركه باباش مي ميره هفتش خيلي شلوغ مي شه واسه چهلم بليط مي فروشه
از تركه مي پرسن معيار شما واسه انتخاب همسر؟ مي گه صداقت فاطمه. عفاف زهرا. صبر زينب. فداكاري سميه. اندام جنيفر لوپز.
Comment