RedWine jokes (18+)

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

لره رو ميفرستن جبهه، بعد شيش هفت ماه برميگرده، در ميزنه، داداش كوچيكش با يك تپه ان ريش درو وا ميكنه! لره هول

ميكنه، ميگه: چي شده!؟ ننه مرده.. بوا مرده؟! داداشش هيچي نميگه، فقط يك نگاهِ معني داري بهش ميندازه و ميره تو. لره جفت

ميكنه، ميره تو ميبينه داداش بزرگش هم تا زير گردن ريش گذاشته! بدبخت پاك شلوارشو خيس ميكنه، ميگه: اصغرجون، تورو

خدا بگو چي شده؟! كي مرده؟! داش اصغر هم يك نگاه به لره ميكنه و از اتاق ميره بيرون. لره بدبخت سراسيمه ميره تو اتاق

باباش، ميبينه ريش باباش رسيده تا دم نافش! لره دو دستي ميزنه تو سرش، ميگه: بوا... بگو آخه چه بلايي سرمون اومده؟ ننه

مرده؟! باباش ميگه: اي كاش ننت مرده بي... كاش بوات مرده بي... پسر آخه اين ريش تراشو چرا بردي؟!!!

تركه تو اتوبوس ايستاده بود يه دفه بي اختيار يه دونه ول ميده. ملت ميزنن زير خنده. تركه مي گه اگه ميدونستم اينقدر خوشتون

مي آد مي ريدم.

ميدونين فرق بين ماشين و آدم چيه ؟؟؟
    فرقش اينه كه ماشين چپ ميكنه اما آدم راست ميكنه.

از يه قزويني مي پرسن تحصيل كردي ميگه تحصيل نكرديم ولي محصل كرديم

قزوينيها به ناف ميگن سوراخ بي مصرف

يه روز يه قزويني ميره پرورشگاه بعد ازش مي پرسن ميكني يا ميبري؟

به يه قزويني ميگن از چه بازيكني خوشت مياد ميگه "اوليوركان"

قسمت ورودي قزوين نوشته بودن خوش آمديد
    قسمت خروجي نوشته بودن خوشتون اومد

يه قزويني كه راننده كاميون بوده سر راه يه پسر رو سوار ميكنه.
    تو راه راننده سيب تعارف ميكنه...پسره ميگه نمي خورم.
    بعد راننده سيگار تعارف ميكنه.....پسره ميگه نميكشم.
    راننده شاكي ميشه ميگه ببين از الآن نمي خورم و نمي كشم و نميدم نداريما!!!!!!

يه روز يه قزويني سوار اتوبوس ميشه بعد از چند لحظه يكدفعه يه خانومه ميزنه تو گوش قزوينيه .... چند لحظه بعد دوباره

همون خانوم ميزنه تو گوش همون قزويني.
    بعد كه خانومه پياده ميشه از قزويني ميپرسن چرا اون خانوم زد تو گوشت.
    ميگه ديدم مانتوش لاي چاك كونش گير كرده بود كشيدمش بيرون كه يه چك زد تو گوشم.
    ديدم از اين كار ناراحت شد دوباره مانتوشو گذاشتم لاي كونش كه دوباره زد تو گوشم.

يه روز تو يه كلاس درس تو قزوين خانم معلم از شاگردها ميپرسه:
    بچه ها چرا چشماي گاو هميشه خماره؟
    يكي از بچه ها ميگه معلومه خانم..اگه پستوناي شما رو هم صبح تا شب ميماليدن ولي نميكردنتون چشماتون هميشه خمار بود.

تهرونيه ميره خونه رفيقش، بعد يك نيم ساعت ميخواسته پاشه بره، رفيقش بهش ميگه: كجا آقا رضا؟! بابا حالا كه ظهره، بشين

يك ناهار بزن، بعد ناهار برو. خلاصه نهار رو با هم ميخورن، بعد آقا رضا پا ميشه بره، رفيقش ميگه: بابا رضا جون، با معدة

پر كجا ميري؟! يك چرت بزن، بعد برو. آقا رضا هم كه يوخده پلكاش سنگين بوده، دراز ميشه و يك چرت خوبي ميزنه، بعد پا

ميشه بره كه رفيقش ميگه: رضا جون بشين يك دست تخته بزنيم، بعد برو. يك دست تخته ميزنن، و از قضا آقا رضاي جُكِ

ما(!) ميبازه و خلاصه كار به كل ميكشه و يك دست ديگه بازي ميكنند و بعد يك دست ديگه تا هوا تاريك ميشه. آقا رضا ديگه

بلند ميشه كه بره، كه رفيقش ميگه: جون رضا راه نداره شب شام نخورده از خونة من بري. خلاصه بساط شام رو پهن ميكنند و

همراه شام دو تا گيلاس عرق هم ميزنند و بعد-به طبيعت عرق- دو سه تا گيلاس ديگه. بعد آقا رضا پا ميشه كه ديـگـه بره خونه،

كه رفيقش ميگه: بابا رضا جون، نصفه شبي با كلة گرم كجا ميري؟ شب رو بمون، فردا صبح برو. خلاصه ميخوابن، آقا رضا

صبح پا ميشه شال و كلاه ميكنه كه بره، رفيقش ميگه: رضا جون، صبر كن يك صبحونه بزنيم با هم... آقا رضا ميگه: نه ديگه

قربون تو.. خانوم بچه*ها تو ماشين منتظرن

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

يارو داشته واسه رفيقاش خالي ميبسته كه
      آره اون روز رفته بودم شكار، يهو يك خرس وحشي ديدم،
      زدم با يك تير كارشو ساختم.
      وقتي خواستم ببرمش ديدم خيلي سنگينه،
      يه رونش را كندم انداختم رو شونه*ام،
      بقيه*اش رو گذاشتم براي لاشخورها.
      ديگه داشتم برمي*گشتم كه يه خرس گنده ديگه بهم حمله كرد،
      اونم شكار كردم و يه رونش رو كندم و انداختم روي اون يكي شونم.
      يهو تلفن زنگ ميزنه، يارو ميره تلفن رو جواب ميده،
      وقتي برميگرده يادش رفته بوده داشته چي ميگفته.
      به رفيقش ميگه: خوب كجا بودم؟
      رفيقش ميگه: اونجا كه دوتا رون رو شونت بود.
      يارو ميگه: آره داداش داشتم مي گفتم,
      دوتا روناشو گذاشتم رو شونم و آقا آاااي كردم!!!

قزوينيها به ناف ميگن سوراخ بي مصرف

يه روز يه قزويني ميره پرورشگاه بعد ازش مي پرسن ميكني يا ميبري؟

به يه قزويني ميگن از چه بازيكني خوشت مياد ميگه "اوليوركان"

قسمت ورودي قزوين نوشته بودن خوش آمديد
      قسمت خروجي نوشته بودن خوشتون اومد

يك گزارشگر از مردم در خيابان گزارش تهيه ميكرد....
      پدر سلامتي كيه؟
      يكي گفت: ورزش
      يكي ديگه گفت: غذاي خوب
      به قزويني كه رسيدن گفت سيگار
      آقا جان سيگار كه بده......كمي فكر كرد و گفت خوب سيگاره كه مادر سلامتي رو .....ه!!!

تركها به قزوينيها ميگن پيكان جوانان (پي كان جوانان)

يه قزويني كه راننده كاميون بوده سر راه يه پسر رو سوار ميكنه.
      تو راه راننده سيب تعارف ميكنه...پسره ميگه نمي خورم.
      بعد راننده سيگار تعارف ميكنه.....پسره ميگه نميكشم.
      راننده شاكي ميشه ميگه ببين از الآن نمي خورم و نمي كشم و نميدم نداريما!!!!!!

يه روز يه قزويني سوار اتوبوس ميشه بعد از چند لحظه يكدفعه يه خانومه ميزنه تو گوش قزوينيه .... چند لحظه بعد دوباره

همون خانوم ميزنه تو گوش همون قزويني.
      بعد كه خانومه پياده ميشه از قزويني ميپرسن چرا اون خانوم زد تو گوشت.
      ميگه ديدم مانتوش لاي چاك كونش گير كرده بود كشيدمش بيرون كه يه چك زد تو گوشم.
      ديدم از اين كار ناراحت شد دوباره مانتوشو گذاشتم لاي كونش كه دوباره زد تو گوشم.

يه روز تو يه كلاس درس تو قزوين خانم معلم از شاگردها ميپرسه:
      بچه ها چرا چشماي گاو هميشه خماره؟
      يكي از بچه ها ميگه معلومه خانم..اگه پستوناي شما رو هم صبح تا شب ميماليدن ولي نميكردنتون چشماتون هميشه خمار بود.

يه روز يه امريكايي به يه تركه ميرسه ازش ميپرسه وات تايم ايزيت؟
      تركه بهش ميگه والا من كه نفهميدم چي گفتي ولي جهت اطمينان كس ننت!!!

يه روز به رشتيه ميگن بيا بريم خونتون, زنت با كسيه
      ميرن واسش قلاب ميگيرن از بالاي ديوار نگاه ميكنه , مياد پايين غش غش ميخنده
      ميگن: ديونه ما ميگيم زنت با كسيه , اون وقت تو ميخندي؟
      ميگن: حتما ديوونه شده , دوباره ميگيرنش بالا
      مياد غش غش ميخنده ميگن: مرد حسابي يعني چي؟
      ميگه: آخه تا حالا اكبر اقا را كون لخت نديده بودم

تركه با دوست*دخترش رفته بوده پارك. همينطور كه دست همو گرفته بودن و راه ميرفتن، دختره حالي به حالي ميشه، يك چشمك

به تركه ميزنه، ميگه: قاسم جون، بريم اون پشت مشتها ازون كار بدا بكنيم؟! تركه ميگه: آي گفتي عزيزم... اتفاقاً منم بدجور

شاش دارم!!

يه تركه خيلي غيرتي بوده ميگه وقتي زنم بچه دار شد اسمش را ميذارم مين
      ميپرسند چرا ؟
      ميگه واسه اينكه كسي نخوابه روش

يه تركه خيلي غيرتي بوده ميگه وقتي زنم بچه دار شد اسمش را چند تا چيز نميذارم
      ميپرسند چي ؟
      ميگه طلا و مينا و سيما
      ميگن : چرا؟
      ميگه : چون هر روز تو تلويزيون ميگن طلا كشيد پايين , طلا كشيد بالا
      مينا : چون هر روز تو تلويزيون ميگن پاسدارها از رو مينا گذشتند
      سيما : چون هر روز تو تلويزيون ميگن پاسدارها سيما را پاره كردند و از رو مينا گذشتند

به تركه ميگن 3 تا حيوون بگو با خ شروع بشه ؟
      ميگه : خر , خودم , خواهرم

iran

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

آيا ميدانيد ميزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتيا 60 درصد بيشتر از انواع پژو ميباشد؟(روابط عمومي شركت سايپا)

---------------------------

خدايا به هر كس دوست مي داري بياموز كه اس-ام-اس 20 تومان بيشتر نيست و ارزش يك دوست بيش از 20 تومان است.

اميدوارم هميشه سبز و با نمك باشي مثه آب بيني!

------------------

دنيا اين جوريه ديگه: اگه گريه كني ميگن كم آوردي ، اگه بخندي ميگن ديوونست ، اگه دل ببندي تنهات ميزارن ، اگه عاشق بشي دلتو ميشكنن ، با اين حال بايد لحظه اي را گريست ، دمي را خنديد ، ساعتي را دل بست و عمري عاشقانه زيست

----------------------
        پاشو برو عكستو بردار بيار ، دارم ورق بازي ميكنم ، تك دلم گم شده

------------------

به علت پرونده*ي هسته*اي ايران، ياهو قراره ID هاي ايرانيو پاك كنه، يا اين آف رو سند تو آل ميكني، يا 15 مرتبه بلند(از رو پشت بوم) ميگي "انرژي هسته*اي حق مسلم ماست" !!! وگرنه ID پاك مي شه!

اين اس ام اس رو به 4 دليل برات مي فرستم:
        1- دوستت دارم

2- خيلي باحالي

3- به يادتم

4- ارزش زنگ زدن رو نداري!

-------------------

من از عمرم چه فهميدم، نفهميدم چه فهميدم، همان اندازه فهميدم، كه فهميدم نفهميدم... (قسمتي از دفتر خاطرات يك همشهري!)

---------------------

يادته يه روز تو رو از بابانوئل خواسته بودم؟
        امروز اومد گفت من تو كار جنس بنجل نيستم!

---------------------
        ...من تازه فهميدم كه تو تنها كسي هستي كه تو جاده ها ي پر پيچ و خم زندگيم تنهام نميزاري و ميشه بهت اعتماد كرد ازت ممنونم لاستيك دنا !

--------------------------

ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلكه به زبان قلبم....
        گوش كن: تالاپ..تولوپ...

-----------------------

بد ترين درد اين نيست كه عشقت بميره بد ترين درد اين نيست كه به اوني كه دوستش داري نرسي بد ترين درد اين نيست كه عشقت ندونه دوسش داري بد ترين درد اينه كه دستشويي داشته باشي اما دستشويي اون طرفا نباشه

------------------

دل به تو دادم كه ناز كني نگفتم كه جيگركي باز كني

-------------------

سره سفره عقد عروس بله نمي گفته. داماد يكم فكر ميكنه و با صداي بلند مي گه: عمو زنجير باف

----------------------

مي گن مردهاي مجرد كمتر از مردهاي متاهل عمر مي كنند. اما مردهاي متاهل بسيار بيشتر از مردهاي مجرد آرزوي مرگ ميكنن!

------------------------

زن از شوهرش مي پرسه: عزيزم! تو زن خوشگل دوست داري يا زن با شعور؟
        شوهرش مي گه: هيچ كدوم عزيزم! من تو رو دوست دارم

----------------------

يه روز يه كور وارد آشپز خانه مي شه دستش مي خوره به رنده ميگه اين چرت و پرتا چيه اينجا نوشتند

---------------------

سه مدل مي كنمت :

.

.

نمي دوني چطوري؟

.

.

1. دركت مي كنم

2. عاشقت مي كنم

3. يه فكري به حال اون ذهن خرابت مي كنم!!

-------------------
        حاج اقا ميگه چراغ رو خاموش مي كنه؟ ميگه برادرها لخت شيد سينه بزنيد.
        يه ربع بعد آخونده ميگه چراغها رو روشن كنيد. يارو داد ميزنه ميگه نه ، نه ، روشن نكنيد من هنوز شورتمو پام نكردم

----------------------

سوراخ جورابتيم كوك بزني فنا شديم، چروك لباستيم اتو بزني هلاك شديم

----------------------

از فرش فروشي مزاحمتون ميشم
        اجازه ميدين دلمو فرش زير پاتون كنم
        تا هيچ جا جز دل من پا نذارين؟

-------------------------

Love 2007 رسيد !
        بلوتوث قلبت رو روشن كن
        مي خوام تمام وجودمو براتsend كنم
        .
        .
        .
        .
        ها ها ها
        ويروس داشت
        الان مي ميري ....!

يه بنده خدايي :آقا اين همسايه مون ساعت 2 نصفه شب هي با مشت ميكوبيد به ديوار خونمون! دوستش:عجب آدم هاي مردم آزاري پيدا ميشن.حتماً نذاشتن بخوابي؟ همون بنده خدا ميگه:نه,خوشبختانه خواب نبودم,داشتم شيپور تمرين مي كردم

-----------------------------------

متولد شدم به وقت غروب..و خزان بود فصل آمدنم..من ولي بي بهار روييدم..قسمت من كوير و طوفان بود

خوشبختي به كساني روي مي آورد كه براي خوشبخت كردن ديگران مي كوشند

-----------------------------

يه دختر بچه گم ميشه پليس ازش ميپرسه آدرست چيه؟ميگه:sara@yahoo.com

------------------------

به غضنفر ميگن روزي چند ساعت كار ميكني ؟ ميگه 25 ساعت . ميگن مگه ميشه ؟ ميگه صبح ها يك ساعت زودتر بلندمي شم.

بار به غضنفر ميگن جي.اف مخفف چيه؟ميگه : گوجه فرنگي

از گابريل گارسيا ماركز مي پرسند اگه بخواي يه كتاب صد صفحه اي در مورد اميد بنويسي، چي مي نويسي؟ مي گه 99 صفحه رو خالي مي ذارم. صفحه ي آخر سطر آخر مي نويسم اميد آخرين چيزي است كه مي ميرد

------------------------

يه خبرنگار ازيارو مي پرسه نظر شما درباره اينكه اين كوچه اسفالت نيست چيه؟؟يارو ميگه:به نام خدا و با عرض سلام خدمت دست اندركاران صدا وسيما و با عرض سلام ويژه خدمت مقام معظم رهبري و خانواده معظم شهدا وجانبازان و ايثارگران, من بچه اين محل نيستم

من سرطان دارم ، سرطان عشق.دواي درد من معشوقم هست ، و تاريخ مرگم برابر جدايي او از من مي باشد.دواي دردم رسيدن به معشوقم هست ، و تاريخ شفايم گرفتن دستان او و رسيدن به او مي باشد. پس خداوندا دواي درد مرا به قلبم برسان تا اين كابوس وحشتناك سرطان و مرگ به خاطر جدايي از عشق را از وجودم محو شود الهي به اميد

----------------------

آهاي عاشقان عشق را براي قلبش بخواهيد نه براي هوس و خوش گذارني و گذراندن لحظه هاي زندگي با هدف عاشق شويد و با عشق نيز از اين دنيا برويد.وصيت من به همه عاشقان و آدميان همين چند جمله بود

آرزوي پرواز را دارم ، پرواز از اين سرزمين بي محبت ميخواهم سفر كنم ، سفر به سوي سرزمين خوشبختي ها و كاش همسفري بود و آن همسفر من تو بودي آروزي شنيدن صداي نفسهايت را دارم

و عشقم قفسي ست از پرنده خالي ,افسرده و ملول, در مسير توفان تلاشم كه ,بر درخت خشك بهت من آويخته مانده است و با تكان سرسامي خاطره خيزش سرداب مرموز قلبم را از زوزه هاي مبهم

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

هنگامي كه خدا پنجره ي بهشت را باز كرد ، ازم پرسيد :امروز چه آرزويي داري ؟ گفتم :خدايا هميشه مواظب اونيكه الان داره اين نوشته را ميخونه باش . چون خيلي برام عزيزه.

----------------------
          در اردو گاه پهناور دنيا ، در اردوي زندگي ، چون گوسفندي مباش كه بي اراده رانده ميشود.قهرماني باش در تكاپو

-----------------------

ازدواج تنها جبهه اي است كه با دشمنت در يك سنگر مي خوابي.

------------------------

اگه گفتي اون چيه كه اولش منم بعدش تويي ،آخرشم يه زبونه...؟؟؟ يكم فكر كن... يكم ديگه.............. "گل گاو زبون

اگر تمام مردم دنيا بزرگترين غمشون را در دست بگيرند و در صفي بايستند تا يك قاضي حكم كند غم چه كسي از همه بزرگتره هر كسي با نيم نگاهي به بغل دستي خود غمش را در جيب مي گذارد و به خونه بر ميگردد

--------------------------------

عجب ؟؟؟... ديگه از انقلاب دور شديم از امام حسين فاصله گرفتيم ، شهدا را پشت سر گذاشتيم داريم ميرسيم به سه راه ملك شهر نمي خواي پياده بشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------

يه مورچه روي دستته ، فرض كن مورچه جوراب پاشه و جورابش يه سوراخ داره ، دلم برات قد سوراخ جوراب مورچه تنگ شده

------------------------

مي دوني فرق تو با فرغون چيه ؟ فرغون بار ميبره ولي تو دل مي بري.

---------------------

از بم كه خرابتر نداريم ، بمتم

-----------------------

يه نفر... يه جايي ... يه وقتي... تمام آرزوش لبخند تو بود . پس يه جايي... يه وقتي ... با يك لبخند يادش كن

اگه تونستي زير آب يه نفس عميق بكشي يا اگه تونستي يه بوسه به آتيش بزني يا اگه تونستي همه ي ستاره هاي آسمون رو بشماري اون وقت من مي تونم تو رو فراموش كنم ....

----------------------

مرا هر جور خواهي دربدر كن ، جفايت را از اين هم بيشتر كن، بزن با عشق خود اتش به جانم ولي اتش نشاني را خبر كن

ما كه اخرش نفهميدم، ماست حق مسلم انرزي هسته ايه ، حق مسلم انرژي هسته اي ماسته، حق داريم از ماست انرژي هسته اي بگيريم ، حق مونه از انرژي هسته اي ماست بگيريم ، انرژيمون ماست شد يا ماستمون انرژي داره ، هستمون ماست داره، ماستمون هسته داره، انرژيمون حق داره هسته دار باشه ، هستمون حق داره انرژي داشته باشه، ماستمون حق داره، حقمون ماست داره،

خيلي بي فرهنگ و بي شعوري
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .

در جامعه امروز بيداد مي كنه

---------------------

اگر پسر نبود دعوا نبود ... خشونت نبود عشق نبود اگر دختر نبود هوس نبود ... لطافت نبود ... دعواي پسرا نبود.. عشق نبود. به نظر شما بهتر نبود هيچ كدوم نبوديم؟؟؟

روزي كـه دلـم پيش دلت بود گرو <> دستان مـرا سخت فشردي كـه نرو روزي كه دلت به ديگري مايل شد <> كـفـشـان مـرا جفت نمودي كه برو

--------------------

بس كه ديوار دلم كوتاه است ، هركه از كوچه ي تنهايي من مي گذرد / به هواي هوسي هم كه شده سركي مي كشد و مي گذرد

از چارلي چاپلين مي پرسند : خوشبختي چيه ؟ ميگه خوشبختي فاصله اين بدبختي تا بدبختي بعديه

---------------------

يه بنده خدايي ميره صدا و سيما بعد از يك هفته بيرونش ميكنند - آخه وسط اذان آگهي بازرگاني پخش ميكنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------

نگاهم در نگاهت كرد برخورد

خدامرگت دهد حالم به هم خورد

راه رفتنت آخرشه

خونت چقدر قشنگه

ناقلا شنا كردنم كه بلدي!

رفتارت منو كشته

چقدر با متانت و صبوري

خيلي بلايي لاك پشت

--------------------------------

شايد كسي را كه با تو خنديده فراموش كني اما كسي را كه با تو اشك ريخته هرگز

سايه ام عاشق سايه ات شده مي خواستم ببينم مي تونيم همسايه شويم ؟

----------------------------

تو صحراي قلبم تو تنها شتري

-----------------------

ليلي از عشقت خوردم به تريلي مجنون از عشقت خوردم به كماجون من عاشق تو هستم قاشق به دستم منتظر تو هستم تو قابلمه نشستم از بس كه از لبانت بوسه هفت رنگ گرفتم از شهد لبانت مرض قند گرفتم

----------------------

هر گاه خواستي از جاده شب بگذري در اين انديشه مباش كه خورشيد بر تو بيگاه طلوع كند!

---------------------

قوري ز قلم قلم ز قوري تو عشق مني گو گور مگوري

------------------

صدام به خاطر تير باران مردم اعدام شد، چه آينده اي در انتظار توست كه قلب مرا بمبارن كردي؟؟؟؟؟

جلوي من قدم بر ندار،

شايد نتونم دنبالت بيام.

پشت سرم راه نرو،

شايد نتونم رهرو خوبي باشم.

كنارم راه بيا و دوستم باش

ني ني كه ازخواب پا ميشه جيش داره...........زنبور كه روگل ميشينه نيش داره............ ...حاجي كه از مكه مياد ريش داره........شطرنج كه بازي ميكني كيش داره ….........اين ريسيور رو پشت بوم ديش داره.....چوپون كه تو بيابونه ميش داره........اين تلفن كه مي چتي اخره ماه فيش داره………………پس يه كم فكره بابات باش كمتر بچت

پسر:خيلي دوست دارم تو چي؟دختر:اگه دوستت نداشتم بهت زنگ نميزدم كه بگم از اين ساعت به بعد بيرون نري اخه نميخوام از دستت بدم الان ساعت جمع اوري **زباله هاست

گفته بودم باش تا معني معجزه را ببيني؟ بودنت معجزه*اي بالاتر از طاقت من است

----------------------

خوشرفتار كسي است كه بتواند با ادمهاي بد رفتار سازش كند -فرانسو-

---------------------

هيچكس از قلب شما به شما نزديك تر و راستگو تر نيست، بنابر اين از كساني كه قلب پاك شما، ايشان را به خود نمي پذيرد اجتناب كنيد !! سقراط

------------------------

يك شمع مي تواند هزاران شمع را روشن كند، بدون آن كه چيزي :از دست بدهد، مانند شادي كه هيچگاه با تقسيم كردن كم نمي شود . بودا

----------------------------

دانشجو سوالي مطرح كرد: استاد، جهان سوم كجاست ؟؟ استاد به آن دانشجو گفت: جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد

------------------------

كوچيك تر كه بودم فكر مي كردم بارون اشك خداست ولي مگه خدا هم گريه مي كنه چرا بايد دل خدا بگيره!!!! دوست داشتم زير بارون قدم بزنم تا بوي خدا رو حس كنم اشك خدا را تو يه كاسه جمع كنم تا هر وقت دلم گرفت كمي بنوشم تا پاك و آسماني شوم! آسمان كه خاكستري مي شد دل منم ابري مي شد حس ميكرم كه آدما دل خدا رو شكستند و يا از ياد خدا غافل شدند همه مي گفتند باران رحمت خداست ولي حس كودكانه من مي گفت خدا دلش از دست آدما گرفته

بچه كه بودم خيال مي كردم همه چيز مال من است، دنيا را آفريده اند كه من سرگرم باشم، آسمان، زمين، پدر، مادر،درخت ها، اسب ها، كالسكه ها و حتي آن گنجشك ها براي سرگرمي من به وجود آمده اند. بعدها يكي يكي همه چيز را ازم گرفتند. مايعي در رگ هام جاري بود كه مي گفت اين مال شما نيست، راحت باشيد. پسري كه عاشق كبوترها و خرگوش ها بود خود را به درختي دار زد. چرا؟ مادر گفت بماند براي بعد. كاش تولد من هم مي ماند براي بعد، به كجاي دنيا بر مي خورد؟بر گرفته از كتاب سال

-----------------------

بتعريف مادر زن: مادر زن اسلحه اي است انفرادي كه با عيال حمل ميشود وبا مهمات دروغ همسايگان مسلح شده وبا زخمي كردن داماد بيچاره خنك ميشود . اين اسلحه بدون عقب نشيني بوده وشرايط جوي به هيچ وجه در او اثر ندارد مادر زن گاهي تك تير وگاهي رگبار شليك مي كند طول مادر زن بدون سر نيزه 2 متر ميباشد. تعداد تير در هر ثانيه يك ميليون فحش وناسزا بوده وبرد موثر ان انتقال داماد به بيمارستان وبرد نهايي ان انتقال داماد به گورستان ميباشد

iran

Comment

• Rasputin
            Senior Member
            • Jan 2005
            • 63906

يارو زنگ ميزنه آژانس انرژي اتمي: ميگه..ميخوام با دكتور البرادعي ...صحبت كنم......
            البرادعي: بفرماييد
            يارو ميگه: آقاي البرادعي شما دكترين ؟
            البرادعي ميگه: بله من دكترم
            يارو ميگه: پس آخه باسه چي تو آژانس كار ميكني؟؟؟
            --------------------------------------------------------------------------------

به يارو ميگن ترمز ABS چيه؟
            ميگه: ايلده تو پيچ ها كاره يا ابولفضل رو ميكنن !!!!

--------------------------------------------------------------------------------

پيرزنه از مكه برميگشت توي ساكش شيشه هاي مشروب پيدا ميكنن !! ميپرسند اينا چيه ؟
            پيرزنه ميگه : ننه جون من كه نميتونستم دور خونه خدا بگردم يك گيلاس از
            اينا ميخوردم خونه خدا دور سرم ميچرخيد !!!!

عبود و جاسم ميرن توالت عمومي !!! عبود از اين دستشويي ميگوزه جاسم از اون دستشويي !!
            يك دفعه عبود داد مي زنه مي گه جاسم عزيزم اومدي دستشويي يا اومدي با من بحث كني !! يارو از كنار ديوار رد ميشده، يه كاغذ ميافته رو سرش مي ميره، ملت جمع ميشن

ببينن چي شده، مي بينن رو كاغذه نوشته آجر! يكي جونش به لبش مي رسه،تف مي كنه ميميره !!! تركه داشته پشتبوم خونشو آسفالت مي كرده آسفالت زياد مياره سرعت گير ميزاره !!! يارو دو تا بلوك سيماني رو گذاشته بوده رو دوشش،* داشته مي*برده بالاي ساختمون. صاحب*كارش بهش ميگه: تو كه فرقون داري،* چرا اينا رو ميگذاري رو كولت؟! يارو ميگه: *اون دفعه با فرقون بردم، اون چرخش پشتم رو اذيت مي*كرد!!! يارو ميره كارواش ميگن ماشينت كو ميگه ديدم نزديكه پياده اومدم!!!اصفهانيه 25 توماني تو دستش عرق مي كنه، مي گه هرچي گريه كني خرجت نمي كنم

آقاهه مي ره خارج، ازش مي پرسن اسمت چيه؟ مي گه:
            sun god between two water gold shit dear wife
            شمس اله مياندوآبي زرگنده زنجانيآبادانيه چشمش به برج آزادي افتاد، يهو گفت: اي بابا، اين كه الان اينجا نبود!!!ازدواج مي كنن فيله مي ميره مورچه هه ميگه: بدبخت شدم حالا بايد تا آخر عمر براش قبر بكنمخوشگلم، من گناه مي كنم؟ كشيشه ميگه: نه دخترم شما گناه نمي كني، اشتباه مي كنيانگليسيه گفت: «سلام عليكم» و منم بهش گفتم: «عليكم سلام»

دكتر از ديوانه پرسيد: تو رو براي چي به تيمارستان آوردند؟ ديوانه گفت: بدون هيچ دليلي، فقط به خاطر اينكه من معتقدم جوراب نخي خيلي بهتر از جوراب نايلون هست. دكتر گفت: اين كه دليل نشد، منم معتقدم جوراب نخي بهتر از جوراب نايلون هست. ديوانه گفت: چه جالب! راستي شما جوراب نخي رو با سس سفيد مي‏خوريد يا با سس گوجه فرنگي؟

از يكي مي پرسند آيا ماه مسكونيه؟
            ميگه: آره. مگه نمي بيني كه شب ها چراغ هايش روشنه!

ماشين يه بابايي رو تو روز روشن مي دزدند, رفيقاش ميدوند دنبال ماشين و داد مي زنند : آي دزد!! بگيرينش!! يهو يارو داد مي زنه: هيچ خودتونو ناراحت نكنيد ... هيچ غلطي نمي تونه بكنه! من شمارشو برداشتم!!
            يه روز يه مردي پشت موتور گازي نشسته بود و هي از يه بنز جلو مي زده... راننده بنز عصباني مي شه و ميزنه كنار و به موتوري مي گه: آقا تو چطور از من جلو ميزدي؟ مرده مي گه: ببخشيد....كش شلوارم به آينه بغل شما گير كرده بود!
            معلم: با كيبورد جمله بساز.
            دانش آموز: بازي پرسپوليس و استقلال را كي برد؟
            اولي: بالاي درخت چيكار مي كني؟
            دومي: دارم توت مي خورم.
            اولي: اينكه بالاش رفتي درخت چناره نه توت.
            دومي: توت تو جيبمه!!!!!!!!!
            هيچ مي دوني شباهت ژيان با پيژاما در چيه؟
            2- در اينكه با هيچكدومشون نمي توني از توي كوچه بري بيرون!
            حضرت آدم توي زندگيش يه روز ترك شد اونم روزي كه سيب رو خورد و گفت : عجب گيلاسيه

iran

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

فرق شوهر كردن و سگ نگه داشتن چيه؟
              سگ گند به فرشت ميزنه ، مرد به زندگيت

به مردي كه نود و نه درصد مغزش از بين رفته چي ميگند؟
              خواجه
              فالگير : فردا شوهرتون ميميره
              زن : اينو كه خودم ميدونم . بهم بگو گير پليس مي افتم يا نه؟

وقتي يه زن ميبينه كه شوهرش داره زيكزاك تو حياط ميدوه بايد چيكار كنه؟
              هيچي ، بايد بهتر هدف بگيره و به شليك كردن ادامه بده

چرا روان درماني مردها كمتر از زنها طول ميكشه؟
              معمولا" بايد در روان درماني به دوران كودكي بازگشت و مردها هميشه در همون دوران به سر مي برند

وقتي خدا حوا رو آفريد چي گفت؟
              كار نيكو كردن از پر كردن است

به زني كه هميشه ميدونه شوهرش كجاست چي ميگن؟
              بيوه

به مردي كه نود درصد قوه عقلايش رو از دست داده چي ميگن؟
              بيوه

چرا مغز مردها گرونتر از مغز زنهاست؟
              آخه زنها از مغزشون تا به حال استفاده كرده اند

ببين خانوم ، تو روزنامه نوشته كه مردها به طور متوسط در روز از پانزده هزار كلمه براي صحبت كردن استفاده ميكنند ولي زنها از سي هزار كلمه . ديديت ثابت شد شما زنها بيشتر حرف ميزنين تا ما مردها؟ خانم : هيچ هم همچنين چيزي نيست . فوقش ثابت شده كه ما هر حرف رو بايد دو بار بزنيم تا توي مخ شماها فرو بره ...! ببخشيد چي گفتي؟؟

بهترين انتقام از زني كه شوهرتون را از چنگتون در آورده چيه؟
              بذارين شوهرتون مال اون بمونه

مامان ، من شنيده ام تو بعضي از كشورها زن و شوهر قبل از ازدواج همديگه رو نميشناسن ! راسته ؟ دخترم تو همه جاي دنيا وضع همينه !؟

بهترين مدرك دروغ بودن قصه ها چيه؟
              مجرده ! شاهزاده افسانه اي هميشه خوش تيپ و باهوش و پولدار و مجرده

آگهي نيازمندي : به پنج مرد زرنگ و كاري يا يك
              زن نيازمنديم

به پنجاه تا مرد در ته اقيانوس چي ميگن؟
              يك شروع خوب

وقتي خدا مرد رو آفريد ، داشت تمرين ميكرد

مرد : عزيزم ، من ميخوام از تو خوشبخت ترين زن دنيا رو بسازم
              زن : خير پيش

فرق يك مرد با يك گربه چيه؟
              يكيشون يه موجود دله است كه بي چشم و روئه و براش مهم نيست كه كي بهش غذا ميده ، اون يكي يه حيوان ملوس خانگيه

فرق بين يك مرد باهوش و هيولاي لاك نس چيه؟
              هيولاي لاك نس تا به حال چند بار ديده شده

چرا مردها از زنهاي خوشگل بيشتر از زنهاي باهوش خوششون مياد؟
              چون قدرت چشمهاشون بيشتر از قدرت مغزشونه

iran

Comment

• Rasputin
                Senior Member
                • Jan 2005
                • 63906

سفر از هر نقطه ايران فقط با 100 ليتر بنزين...

- از كي تا حالا...؟!؟

= از وقتي احمدي نژاد اومده

**

پليس به تركه: اينجا ماهي*گيري قدغنه!!!

تركه: ولي اينجا تابلو نزدين!!!

پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين

**

تركه رو ميبرن جهنم

داد مي زنه: كمك ...كمك... جهنم آتيش گرفته

**

اگر خواستار مهاجرت به كانادا هستيد

تا 30 سپتامبر با ما تماس بگيريد.....

دسته ي غاز هاي وحشي مهاجر

**

وقتي از همه چي خسته شدي

وقتي حس مي كني همه درها به روت بسته شده

وقتي دلت پر از غم و غصه است

تا جايي كه مي توني دستات رو به طرف آسمون بلند كن

و با تمام توانت بزن تو سرت

**

گفتم غم تو دارم

گفتا چشت درآيد!

گفتم كه ماه من شو

گفتا دلم نخواهد!

گفتم خوشا هوايي كزبادصبح خيزد

گفتا هواي گرميست? اَه اَه? عرق درآمد!

گفتم دل رحيمت كي عزم صلح دارد

گفتا برو به سويي ? تا گلّ ني درآيد!

گفتم زمان عشرت ديدي كه چون سرآمد

گفتا كه اي واي ديرشد، داد مامان درآمد

**

صدام مي كني

آرزو مي كنم كاش كر بودم

تو كه لال نمي شي ...

**

دلم بدجور هواي دستها ت رو كرده.

لحظه شماري مي كنم

براي اون لحظه كه حقت رو كف دستت بذارم

عشق تو توي قلبم

مثل يه افغاني مي مونه كه از ايران بيرون نمي ره

مثل نذير شنبه كه از خونه شكوه بيرون نمي ره

**

خواهرزاده احمدي*نژاد به دنبال

استعفاي اجباري وزير صنايع و معادن، سرپرست اين وزار*خانه شد.

به دليل شباهت ويژه بچه حلال*زاده به دايي*جان،

احتمالا وزارت صنايع ظرف مدتي كوتاه به سازمان فاضلاب تغيير كاربري خواهد داد

**

طبق آخرين آمار :

آن 17 ميليون نفري كه به احمدي نژاد راي داده اند دوگانه سوز شده اند

هم دلشون سوخته هم ك**شون...

**

تركا يه نفرو محكوم به اعدام در اتاق گاز مي كنن .

وقتي مي برنش مي بينه اتاق سقف نداره .

ميگه : اين چه اتاق گازيه كه سقف نداره ؟

تركا مي گن : كپسول گاز كه خورد تو سرت مي فهمي

**

به تركه ميگن احمدي نژاد رو در يك جمله توصيف كن

ميگه: يبوست در انديشه و اسهال در كلام

iran

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

از حيف نون مي پرسن چرا حموم نمي ري؟ ميگه: به جاش قرص چرك خشك كن مي خورم

سه نفر پليس مخفي ميشن. الان نيروي انتظامي 4 ساله دنبالشون مي گرده بهشون حقوق بده!

از سياه پوسته مي پرسن بدنت رو با چي مي شوري؟ مي گه با مشكين تاژ!

حيف نون زنش مي ميره، مي ره با خواهر زنش ازدواج مي كنه. ازش مي پرسن چرا اين كار رو كردي؟ مي گه براي صرفه جويي در مادرزن!

حيف نون ميره خونش مي بينه بوي گاز مياد. به زن و بچه اش ميگه كسي لامپ رو روشن نكنه من فندك دارم!

به اصفهانيه ميگن: براي چي موقع حرف زدنت اينقدر اس اس مي كني؟
                  ميگه: اينا همش شايعس! كي گفتس؟ غلط كردس. اينا همش حرف مفتس!

زنه از شوهرش مي پرسه از چيه من بيشتر خوشت مي آد؟ از صورت زيبا و يا هيكل متناسبم؟ مرده يه نگاهي به سر تا پاي زنش مي ندازه و ميگه از اعتماد به نفست!!!

پدر به پسرش گفت: «راستي صبح چه مي خواستي به من بگويي؟»
                  پسر با شرمندگي: «نمي خواهم شما را بترسانم، ولي ديروز معلم رياضي مان گفت كه از اين به بد هر كسي مسأله رياضي را غلط حل كند، تنبيه مي شود»

حيف نون ميره پيش دكتر و مي گه: آقاي دكتر به دادم برس! از صبح تا حالا كمرم راست نمي شه! دكتر با تعجب به سر تا پاي حيف نون نگاه مي كنه و مي گه: علتش معلوم است! دكمه يقه پيراهنت را به دكمه شلوارت وصل كردي!

معلم: وقتي مي گوييم «دانش آموزان كلاس تكليف هاي خود را با ميل انجام مي دهند.» «ميل» در اين جمله چه نوع كلمه اي است؟ دانش آموز:« اجازه! حرف اضافه.»

يكي بود يكي نبود.يه روز زمين عاشق خورشيد شده بود. بهش گفت دورت بگردم. تا ابد تو رودر باسي موند

اگه گفتيد شباهت "زن" با "گردباد" چيه؟
                  جفتشون اول كه ميان با هيجان وارد زندگيت ميشن..
                  و جفتشون موقع رفتن خونه، ماشين، و همه زندگيتو با خودشون مي برن!

اگر زني رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند، و كلاه عجيب و غريبي سرش بگذارد، شوهرش با اكراه او را با خودش به كوچه و خيابان مي برد. ولي اگر كلاه كوچكي بر سرش بگذارد و كت و دامن خياط دوز تن كند شوهرش با كمال ميل او را بيرون مي برد و تمام مدت به زني كه لباس رنگ شاد پوشيده و كلاه عجيب و غريب سرش گذاشته و رژ لب زده است خيره مي شود.
                  "بالتيمور بيكن"

تهرانيه تو حج، پرده كعبه رو گرفته بود مي گفت: خدايا توبه... ديگه براي حيف نون جوك نمي سازم! يه دفعه حيف نون زد رو شونش گفت: داداش قبله از كدوم طرفه؟ تهرانيه داد ميزنه: خدايا! خاطره كه مي تونم تعريف كنم؟

يه زنه در آشپز خانه مارمولك ميبينه، سريع حشره كش ور ميداره مي زنه بهش. مارمولك ميگه خاله! خاله! زير بغلم هم بزن!

دانشمندان اخيرا چيزي را كشف كردند كه قادر است كار پنچ زن را انجام دهد: يك مرد!

اگه يه مرغ با يه دلفين ازدواج كنه بچشون مرفين ميشه
                  اگه يه جغد با يه فوك ازدواج كنه بچشون جوك ميشه
                  اگه يه قو بايه قناري ازدواج كنه بچشون قوري ميشه
                  وبالاخره... اگه يه پروانه با يه شبتاب عروسي كنه بچشون پرتاب ميشه .

از حيف نون مي پرسند: چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز مي كنن؟ ميگه: آخه پياده خيلي راهه!

به حيف نون ميگن با اداره جمله بساز. ميگه: ا.....داره بارون مياد!

از حيف نون مي پرسن سفرحج چطوربود؟ ميگه خيلي سنگ به سر و صورتم خورد ولي بالاخره بوسيدمش.

از حيف نون مي پرسن مي دوني سزارين يعني چي؟ مي گه يعني بچه به شرط چاقو!

به آقاي خوش غيرت مي گن: چند روزه مي بينيم زنت با يه پيكان مي ره بيرون شهر. مي گه: من نمي دونم مردم اين همه بنزيِن رو از كجا ميارن؟!

جوك هاي اصفهاني

يه روز يه اصفهانيه داشته روي خودش آب يخ مي ريخته. يكي مي بيندش و ازش مي پرسه چرا همچين كاري مي كني؟ ميگه مي خوام سرما بخورم. يارو ميگه چرا؟ ميگه آخه يه پني سيلين تو خونه دارم داره تاريخ مصرفش مي گذره!

يه روز يه اصفهاني بليت هواپيما مي*گيره، ميره ايستگاه قطار، سوار اتوبوس مي*شه، با دوچرخه ميره مسافرت

اصفهانيه موبايل مي خره صفرشو مي بنده

ميگن توي اصفهان همه كانديداها براي اينكه صرفه جويي كنن پوستر تبليغاتي چاپ نكرده بودن هر روز از يه درختي آويزون مي شدن!

يه اصفهانيه توي يكي از پادگانهاي تهران خدمت مي كرده. بچه تهروني ها براي اينكه اذيتش كنن، توي غذاش توف مي كردند و اون هيچ چي نمي گفته. بعد از چند روز تهرانيها تصميم مي گيرند كه باهاش دوست بشن و ديگه اذيتش نكنن. بعد از اينكه به خاطر كارشون ازش عذرخواهي مي كنند، اصفهانيه ميگه من هم از فردا نمي شاشم توي سماور!

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

۱- زندگي دو چيز به من آموخت ...... كه هر چي فكر ميكنم يادم نمياد.

۲- مي خواستم مثل شمع برات بسوزم اما اديسون نامرد برق رو اختراع كرد.

۳- بزرگترين مشغله فكري كودكان ايران اينه كه چرا داداش كايكو دستمال قدرتشو تو جيب خودش نميذاشت.

۴- به علت نبودن چرت و پرت براي ارسال پيشاپيش نوروز ۱۳۸۷ را تبريك عرض مي كنيم. (انجمن صنفي بيكاران ياهو)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بدون گوشي \ بدون هندزفري \ بدون سيم كارت \ با صدايي شفاف/ الياس سل

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

دوستي بين زن*ها يه زن يه شب به خونه نمياد. روز بعد به شوهرش ميگه كه من ديشب خونه ء يكي از دوستام خوابيدم. شوهر به 10 تا از بهترين دوستاي زن تلفن مي*كنه. هيچ كدوم از اون*ها اينو تأييد نمي*كنند. هيچوقت رو دوستي يه زن حساب نكن

دوستي بين مردها يه مرد يه شب به خونه نمياد. روز بعد به زنش ميگه كه من ديشب خونه ء يكي از دوستام خوابيدم. زن به 10 تا از بهترين دوستاي شوهرش تلفن مي*كنه. هشت*تا از اون*ها تأييد مي*كنند كه شوهر شب گذشته را در خونه ء اونا گذرونده و دو تا از اونا ادعا مي*كنند كه اون هنوز اونجاست! هيچوقت به حرف مردها اعتـماد نكن

تركه از ژاپن برميگرده. بهش ميگن اونجا مشكل زبان نداشتي؟ ميگه: من نه، ولي ژاپني ها چرا

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پروردگار محترم ؛ نظر به اينكه طي بررسي هاي به عمل آمده توسط اينجانب ، عليرغم تمام نعمات و الطاف حضرتعالي در مراحل مختلف زندگي به اين حقير ، به هيچ جايي نرسيده و موجبات شرمساريِ نسل بشريت را فراهم آورده ام ، خواهشمند است پيرو تبصره سوم بند اول قرارداد آفرينش، مورخ1/1/1 ، منعقده فيمابين ابر جد اينجانب مشهور به «آدم» و حضرتعالي استعفاي اين حقير را از مقام «انسانيت» بپذيريد بديهي است مِن بعد اينجانب هيچ گونه مسووليتي در قبال انساني بودن رفتار و گفتار خود نمي پذيرم

ميدوني... من دوست دارم ....من عاشقتم ....ميميرم برات .....ميبوسمت ......چند تا ميم داره؟

آلبرت انيشتين : در سقوط افراد در چاه عشق، قانون جاذبه تقصيري ندارد.

--------------------------------------------------------------------------

- آيا ميدانيد :

اولين مردماني كه نخ به سكه مي بستند و در داخل تلفنهاي عمومي مي انداختند ايرانيان بودند.

اولين مردماني كه توانستند كه از كارتهاي اعتباري تلفنهاي عمومي استفاده كنند بدون آنكه اعتبار آن كم شود ايرانيان بودند.

اولين مردماني كه نوشابه هاي تقلبي ساختند ايرانيان بودند.

اولين مردماني كه در اولين صادرات به كشورهاي شمالي ايران به جاي حنا خاك رنگي فروختند ايرانيان بودند.

منتظر خبرهاي جديد ما از كارت هوشمند سوخت باشيد.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

۲- يه روز يه معتاد ۲ تا سيگار تو دهنش گرفته بود و داشت مي كشيد ازش ميپرسن چرا ۲ تا سيگار ميكشي ميگه يكي واسه خودم يكي هم از طرف دوستم كه زندونيه بعد از يه مدتي ميبينن همون معتاد يه دونه سيگار ميكشه بهش ميگن حتما دوستت از زندان آزاد شده ميگه نه خودم ترك كردم.

۳- دغدعه هاي يه پسر جوان :

كار ندارم - پول ندارم - سربازي نرفتم - ماشين و خونه ندارم - و .....

دغدغه هاي يه دختر جوان :

لاك ناخنم پاك شده - مهري سرويس طلا خريده - دختر خاله ام ماشين داره - مامان غذاي خوب نمي پزه - عروسكم رو هنوز نخواباندم - و ....

عجب دنياي باحالي.

۴- عشق چيست ؟

استاد هندسه : نقطه اي كه حول نقطه ي قلب جوان ميگردد.

استاد تاريخ : سقوط سلسله قلب جوان .

استاد زبان : همپاي لاو است.

استاد ادبيات : محبت الهيات است.

استاد علوم : عشق تنها عنصري است كه بدون اكسيژن مي*سوزد.

استاد رياضي : عشق تنها عددي است كه پايان ندارد

---------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام بچه ها يه خبر فوري: بالاخره من هم زن گرفتم ... .... يه هم زن برقي

ضرب المثل بنزيني:

1بنزين ديدي نديدي

2-بنزين زرد برادر گريسه

3-با بنزين بنزين گفتن ماشين روشن نميشه

4-به اندازه بنزينت گاز بده

5-بنزين همسايه اورانيومه

6-بنزينش از باك ميريزه

7-از اين حرفا بوي بنزين مياد

8-خاموشي ماشين از بي بنزينيه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

۱- هميشه سعي كن تو زندگيش اميدوار باشي

هيچ وقت غم و حسرت چيزي رو كه نداري مثل عقل ،انسانيت ،درك ،شعور ،فهم و چيزايي از اين قبيل رو نخوري !

۲- برو پايين منو ميبيني!

.

.

.

.

.

تنبل ،دير اومدي ، رفتم !

۳- گرد و خاك تنهايي دلم را با جاذبه نگاهت زدودي ،

خانه قلبم را از غم پاك كردي،

حالا كه زحمت مي كشي ، يه دسمال هم روي ميز بكش !

۴- جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووو

ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه من نفسو حال كردي؟!

۵- ميدوني پشه چندتا دندون داره ؟

۴۳ تا

شك داري ؟ برو بشمار

۶- اين اس ام اس رو تا حالا براي كسي نفرستادم...

.

.

.

.

.

.

پس واسه تو هم نميفرستم.

۷- شب به ياد تو از خواب بيدار مي شم ، به در و ديوار مي خورم و با هزار دردسر به تو ميرسم

.

.

.

.

اي دستشويي ......

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5- خدا بنزينت بده ،يك ليتر در دنيا صد ليتر در آخرت

4-دست به هر چي ميزني بنزين بشه .

3التماس بنزين.

2-بنزين به قبرت بباره.

1-الهي بنزين بگيري.

iran

Comment

• Rasputin
                      Senior Member
                      • Jan 2005
                      • 63906

يكي ميره به سربازهاي توي جنگ خون اهدا كنه.
                      تو بيمارستان ازش ميپرسن چني سي سي ميخواهي خون بدي؟
                      ميگه من سي سي مي سي حاليم نيست شيلنگ بزن تا جبهه.

- غضنفر ميره سوارخ لايه ازن رو ببنده، خودش ميمونه اونور سوراخ.

- غضنفر به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش.
                      فردا رفقيش مي گه برديش؟
                      مي گه: آره . تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما.

وقتي كه بچه بودم هر شب نماز مي خواندم و دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد.
                      بعد فهميدم اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد.

برق خونه غضنفر ميره، قابلمه ميبره در خونه دوستش و ميگه: برق دارين؟
                      دوستش ميگه: الاغ، حداقل ظرف پلاستيكي مي*آوردي برق نگيردت.

يكي ميره جبهه ولي فرداش بر ميگرده !
                      ميگن چرا برگشتي؟
                      ميگه پدر سوخته ها به قصد كشت تفنگ بازي ميكردن!

يه روز پسره از باباش ميپرسه: بابا، ماه نزديك*تره يا اصفهان؟
                      بابا ميزنه پس گردنش و ميگه: آخه مونگول، معلومه ديگه! تو از اينجا ميتوني اصفهان رو ببيني؟؟؟

تو دنيايي شدي دين تو گم شد - بهاي نفت سنگين تو گم شد
                      شبي رفتي كنار پمپ بنزين - بميرم كارت بنزين تو گم شد

به پاي كسي نسوزيد
                      احمدي نژاد اعلام كرده از اين به بعد دختراني كه به پاي پسرا مي سوزند نمي توانند از سهميه بنزين استفاده كنند و بايد گاز سوز شوند!

سفر به هر نقطه ايران فقط با ۱۰۰ ليتر بنزين
                      - از كي تا حالا...؟!؟
                      - از وقتي كه احمدي نژاد اومده !

طبق آخرين آمار
                      آن ۱۷ ميليون نفري كه به احمدي نژاد راي داده اند دوگانه سوز شده اند: هم دلشون سوخته هم اونجاشون!

و سر آخر
                      به احمدي نژاد ميگن ۱۲ امام رو ميشناسي؟ ميگه آره. ميگن خوب نام ببر؟ ميگه اونجوري كه نه. اگه ببينمشون ميشناسم!

شناسنامه
                      معلم علوم ، پاي حيواني را به شاگرد نشان داد و گفت: از روي پاي اين حيوان بگو اسمش چيست؟ شاگرد نگاهي به پا كرد و گفت: نمي دانم.
                      معلم پاي حيوانات ديگري را نشان داد و شاگرد گفت: نمي دانم.
                      معلم چندسؤال ديگر كرد و شاگرد بلد نبود. معلم عصباني شد. گفت: بگو اسمت چيست، تا يك صفر گنده برايت بگذارم.
                      شاگردكفش و جورابش را درآورد و گفت: حالا شما از روي پاهاي من بگوييد اسمم چيست.

سوء تفاهم
                      پزشك به بيماري كه در حال رفتن به اتاق عمل بود گفت: شما همراه داريد؟
                      بيمار جواب داد: بله دارم، ولي خاموشش كرده ام.

خواب راحت
                      اولي: چرا با جوراب مي خوابي؟
                      دومي: اينجوري راحت ترم، ديشب با كفش خوابيدم، خوابم نبرد.

ترديد
                      اولي: چرا كت پوشيدي؟
                      دومي: چون ممكن است مهمان بيايد.
                      اولي: پس چرا پيژامه پوشيده اي؟
                      دومي: چون ممكن است نيايد.

سردرد
                      اولي: ببخشيد كه با حرفهام سر شما را درد آوردم!
                      دومي: نه بابا! اختيار داري، من حواسم جاي ديگري است.

افسر داشت از يكي امتحان رانندگي مي گرفت....

افسر: اگه يه عابر جلو ماشين پيدا شد چي كار ميكني؟ بوق مي زني يا چراغ ميدي؟
                      - هيچ كدوم!برف پاك كن رو روشن مي كنم!

افسر: اخه چرا برف پاك كن؟
                      - براي اينكه بهش بگم يا بيا اينور يا برو اونور!

يارو ساندويچ فروشي داشته. يكي مياد ميگه: آقا يه ساندويچ كوكتل بدين ولي توش گوجه نذارين.
                      يارو ميگه: امروز گوجه نداريم ميخواي خيارشور نذارم؟

به همون يارو ميگن: بهترين آبگوشتي كه خوردي كجا بود؟
                      ميگه: آب استخر زنونه.

يه روز داشته دعا ميكرده ميگفته: خدايا مرا نيامرز ... ازش مي پرسن چرا اينجوري دعا مي كني؟
                      ميگه: دارم شكسته نفسي مي كنم.

iran

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

يه خانومي وارد داروخانه ميشه و به دكتر داروساز ميگه كه به سيانور احتياج داره!
                        داروسازه ميگه واسه چي سيانور مي**خواي؟
                        خانومه توضيح ميده كه لازمه شوهرش را مسموم كنه!

چشم*هاي داروسازه چهارتا ميشه و ميگه: خدا رحم كنه، خانوم من نمي*تونم به شما سيانور بدم كه بريد و شوهرتان را بكُشيد! اين بر خلاف قواننيه! من مجوز كارم را از دست مي دم ... هردوي ما را زنداني خواهندكرد و ديگه بدتر از اين نميشه! نه خانوم، نـــه! شما حق نداريد سيانور داشته باشيد و حداقل من به شما سيانور نخواهم داد.

بعد از اين حرف خانومه دستش رو ميبره داخل كيفش و از اون يه عكس مياره بيرون؛ عكسي كه در اون شوهرش و زن داروسازه توي يه رستوران داشتند شام مي*خوردند.

داروسازه به عكس نگاه ميكنه و ميگه: خُب، حالا.... چرا به من نگفته بوديد كه نسخه داريد؟؟!!

احمدي نژاد داشته تو دانشگاه سخنراني ميكرده ميگفت : ما اسراييل رو مي گيريم ... امريكا رو مي گيريم .. انگليسو مي گيريم.
                        يه دانشجو بلند مي شه ميگه : اگه يه ذره ديش ماهواره رو بچرخونين به چپ عرب ست و پي ام سي رو هم مي شه گرفت!

احمدي نژاد مي ره بقالي سر كوچشون (هموني كه آمار تورم رو به احمدي نژاد مي ده) و دو هزار تومن ميزاره رو ميز و ميگه: ۲ كيلو پست با ۲ كيلو بادوم و ۲ كيلو تخمه !
                        فروشنده يه نيگا به پول ميكنه ميگه : زرشك ...
                        احمدي نژاد ميگه : نه ديگه زرشك نمي خوام همونا خوبن!

روزي مردي به سفر ميرود و به محض ورود به اتاق هتل ، متوجه ميشود كه هتل به كامپيوتر مجهز است.
                        تصميم ميگيرد به همسرش ايميل بزند. نامه را مينويسد اما در تايپ آدرس دچار اشتباه ميشود و بدون اينكه متوجه شود نامه را ميفرست .

در گوشه اي ديگر از اين كره خاكي ، زني كه تازه از مراسم خاكسپاري همسرش به خانه باز گشته بود با اين فكر كه شايد تسليتي از دوستان يا آشنايان داشته باشه به سراغ كامپيوتر ميرود تا ايميل هاي خود را چك كند.

اما پس از خواندن اولين نامه غش ميكند و بر زمين مي افتد. پسر او با هول و هراس به سمت اتاق مادرش ميرود و مادرش را نقش بر زمين ميبيند و در همان حال چشمش به صفحه مانيتور مي افتد:

گيرنده : همسر عزيزم
                        موضوع : من رسيدم

ميدونم كه از گرفتن اين نامه حسابي غافلگير شدي . راستش اينجا هم كامپيوتر دارند و هر كس به اينجا مي آيد ميتونه براي عزيزانش نامه بفرسته .
                        من همين الان رسيدم و همه چيز را چك كردم . همه چيز براي ورود تو رو به راهه . فردا ميبينمت . اميدوارم سفر تو هم مثل سفر من بي خطر باشه .
                        واي چه قدر اينجا گرمه!!

وزارت ارشاد جمهوري اسلامي براي ارشاد جوانان دستورات تازه اي براي كاربران كامپيوتر و پركاران رايانه صادر نموده است:

1- با نصب نرم*افزارهاي جديد كليه رايانه*ها در ساعات ملكوتي اذان براي اداي فريضه نماز به مدت ۳۰ دقيقه به طور خودكار shutdown مي*شوند و هرگونه تلاشي براي جلوگيري از خاموش شدن رايانه به انفجار آن و تخريب ساختمان*هاي اطراف منجر خواهد شد.

2- نصب پيامبر ( yahoo messenger سابق) روي رايانه*ها بايد با اجازه وزارت ارشاد باشد.

3- پيامبر شما علاوه بر send to all بايد از گزينه send to all muslims نيز برخوردار باشد.

4- در بيان سرعت انتقال خطوط بجاي بيت از &#171;بِيت&#187;، بجاي كيلوبيت از &#171;اهل بيت&#187; و بجاي مگابيت از &#171;اهل بيت عصمت و طهارت&#187; استفاده شود.

5- براي ارتباط*ات بين شبكه*اي بايد فقط از فيبر نوري استفاده شود چون نور واژه مقدسي است و بهيچ وجه نبايد از ارتباطات بي*سيم استفاده شود چون ناچار به استفاده از ماهواره مي*شويد.

6- صدور مجوز براي هر سايت* با برقرار بودن شرايط ذيل حاصل مي*گردد:
                        الف- در هنگام مشاهده سايت*، ابتدا بايد يك *flash نمايش داده شود كه مضمون فلش يادآور روزهاي جبهه و جنگ باشد.
                        ب- فونت لينك*ها حتماً بايد كوفي باشد.
                        ج - بجاي استفاده از فونتهاي &#171;نازنين&#187;، &#171;ميترا&#187; و &#171;سينا&#187; بايد از فونتهاي &#171;زينب&#187; و &#171;غلامحسين&#187; و &#171;كبري&#187; استفاده شود .

. زن بداخلاق و بدقيافه اي از شوهرش مي پرسه : نمار وحشتو چه موقع مي خونن ؟ شوهرش مي گه : هروقت جمال مبارك حضرت عالي ديده شود !

۲. مردي با دو فرزند از زن اولش با زني با دو فرزند از شوهر اولش ، ازدواج كرد و صاحب دو فرزند مشترك شدند.
                        يه روز زن به شوهرش زنگ زد و گفت : عزيزم زود خودتو به خونه برسون ، چون بچه هاي من با بچه هاي تو ، دارن بچه هاي ما رو مي زنن !

۳. تو يه مسابقه كشتي بين گربه ها يه گربه ي ضعيف مردني همه رو شكست مي ده مي ره مرحله فيينال و اونجا هم قهرمان مي شه.
                        خبرنگارا ازش مي پرسن : رمز قهرماني شما چه بود؟
                        گربه ي لاغر مي گه : بشوژه پدر اعتياد ، من ببر هستم!

۴. اولي : من خروس تنبلي دارم كه سالي يه مرتبه آواز مي خونه !
                        دومي : اين كه چيزي نيست خروس تو خيلي زرنگه ، من خروس تنبلي دارم كه وقتي خروس همسايه آواز مي خونه ، فقط سرشو به علامت تاييد بالا و پايين مياره !

۵. اولي : عموي من ديروز مرحوم شد. دومي : دكتري كه معالجش مي كرد كي بود؟ دومي : كسي معالجش نكرد ، خودش مرد!

۶. اولي : علت مرگ برادر معتادت چه بود ؟ دومي : نمي دونم؟ علت زندگي برادرم هم معلوم نبود تا چه برسه به علت مرگش !

۷. يه بار يه تيمسار مي ره بازديد از ارتش ، يه كفاش مي بينه مي گه : پسر اينجا چكاره اي ؟ كفاش هول مي شه مي گه تيمسارم كفاش!

۸. مردي در بستر بيماري افتاده بود و زنش بالاي سرش داشت نامه مي نوشت.
                        مرد گفت : زن داري چي مي نويسي؟ زن مي گه : دارم در مورد سلامتي تو به پدرم نامه مي نويسم. بعد از چندي زن از شوهرش مي پرسه : راستي كلمه ي قبر رو با "قاف" مي نويسن يا با "غين"؟!!!

۹. مردي با يه زن زيبا ازدواج كردو وقتي نام زن را پرسيد زن گفت : نام من حماره. مرد گفت : اين نام را عوض كن چون حمار يعني خر و اسم درستي نيست. زن نامشو عوض كرد و گذاشت قاطر ! مرد گفت : اين دفعه نام تو از اول بهتر شده ولي هنوز از طويله خارج نشدي !

۱۰. معروف است كه وقتي معلم لويي چهاردهم براي او شيمي تدريس مي كرد چنين مي گفت : اكسيژن و هيدروژن كمال افتخار را دارند كه در حضور اعليحضرت با يكديگر تركيب شده و توليد آب نمايند !

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

۱۱. يه بار ناصرالدين شاه رفت مازندارن . در نزديكي مقصد وقتي سر از پنجره بيرون آورد دريا را ديد. با تعجب از يكي از همراهان پرسيد آن چيست. آن شخص با چاپلوسي تعظيمي كرد و گفت : قربان ! بحر خزر شرفياب شده است !

۱۲. قانون جديد : سوخت گيري در بازي نيد فور اسپيد بدون ارائه ي كارت هوشمند سوخت ممنوع است!

گرگه بعد از كلي جستجو آي دي شنگول منگول رو گير مياره ، بعد از كلي چت كردن باهاشون قرار مي ذاره.
                          وقتي مي ره سر قرار مي بينه چوپان دروغ گو اومده.

كشتي در حال غرق شدن بود.
                          ناخدا فرمان فرار از كشتي را صادر كرد.
                          مردها براي خروج هجوم آورده بودند.
                          ناخدا مانع خروج مردها شد و گفت: خجالت بكشيد حق تقدم با زنان است!!
                          زنان بسيار خوشحال شدند و ضمن تشكر از ناخدا به خاطر رعايت حق خانم ها يكي يكي از كشتي خارج شدند...

پنج دقيقه بعد ناخدا گفت : آقايان بفرمائيد پياده شويد كوسه ها به اندازه كافي سير شده اند.

اگه يه لكه ابي روي ديوار ديدي بدون يه مورچه است كه شلوار لي پوشيده .
                          اگه يه لكه قرمز روي ديوار ديدي بدون يه مورچه است كه رژ لب زده.

اگه يه لكه سبز روي ديوار ديدي مطمين باش پليس 110مورچه هاست كه اومده دو تايي شونو بگيره!!

• گاو ما ما مي كرد،
                          • گوسفند بع بع مي كرد،
                          • سگ واق واق مي كرد،
                          • و همه با هم فرياد مي زدند حسنك كجايي؟

• شب شده بود اما حسنك به خانه نيامده بود.حسنك مدت هاي زيادي است كه به خانه نمي آيد.
                          • او به شهر رفته و در آنجا شلوار جين و تي شرت هاي تنگ به تن مي كند.او هر روز صبح به جاي غذا دادن به حيوانات جلوي آينه به موهاي خود ژل مي زند.
                          • موهاي حسنك ديگر مثل پشم گوسفند نيست چون او به موهاي خود گلت مي زند.
                          • ديروز كه حسنك با كبري چت مي كرد .كبري گفت تصميم بزرگي گرفته است.كبري تصميم داشت حسنك را رها كند و ديگر با او چت نكند چون او با پتروس چت مي كرد.
                          • پتروس هميشه پاي كامپيوترش نشسته بود و چت مي كرد.پتروس ديد كه سد سوراخ شده اما انگشت او درد مي كرد چون زياد چت كرده بود.او نمي دانست كه سد تا چند لحظه ي ديگر مي شكند.پتروس در حال چت كردن غرق شد.
                          • براي مراسم دفن او كبري تصميم گرفت با قطار به آن سرزمين برود اما كوه روي ريل ريزش كرده بود.

• ريزعلي ديد كه كوه ريزش كرده اما حوصله نداشت .ريزعلي سردش بود و دلش نمي خواست لباسش را در آورد. ريزعلي چراغ قوه داشت اما حوصله درد سر نداشت. قطار به سنگ ها برخورد كرد و منفجر شد .كبري و مسافران قطار مردند.
                          • اما ريزعلي بدون توجه به خانه رفت.خانه مثل هميشه سوت و كور بود.
                          • الان چند سالي است كه كوكب خانم همسر ريزعلي مهمان ناخوانده ندارد او حتي مهمان خوانده هم ندارد.او حوصله ي مهمان ندارد.او پول ندارد تا شكم مهمان ها را سير كند.

• او در خانه تخم مرغ و پنير دارد اما گوشت ندارد.
                          • او كلاس بالايي دارد او فاميل هاي پولدار دارد.
                          • او آخرين بار كه گوشت قرمز خريد چوپان دروغگو به او گوشت خر فروخت .اما او از چوپان دروغگو گله ندارد چون دنياي ما خيلي چوپان دروغگو دارد به همين دليل است كه ديكر در كتاب هاي دبستان آن داستان هاي قشنگ وجود ندارد.

خبرنگارخارجي مياد تهران و ميره مسجد، ميبينه همه صف ايستادن واسه غذا.
                          ميگه مگه اينجا نماز نميخونن؟
                          ميگن نماز ميخواي برو دانشگاه تهران!
                          ميگه پس دانشجوها كجان؟
                          ميگن اگه منظورت روشنفكرا و دانشمنداس برو زندان اوين.
                          ميگه مگه دزدا رو نميبرن زندان؟
                          ميگن زكي، پس مملكت رو كي اداره كنه؟

احمدي نژاد : آمريكا عمرا به ايران حمله كنه!
                          خبرنگار : از كجا مي دونيد ؟
                          احمدي نژاد : الياس گفته!

آگهي ويژه:
                          پيش فروش سيم كارت الياس *سل، بدون نياز به گوشي، آغاز شد!
                          (جايزه ويژه يك خودرو استثنايي -- پاترول دكتر پژوهان)

يك روز يك پسر كوچولو كه مي خواست انشاء بنويسه از پدرش مي پرسه: پدرجان! لطفا براي من بگين سياست يعني چي؟

پدرش فكري مي كنه و مي گه: بهترين راه اينه كه من براي تو يك مثال در مورد خانواده خودمون بزنم كه تو متوجه سياست بشي. من حكومت هستم، چون همه چيز رو در خونه من تعيين مي كنم. مامانت دولت هست، چون كارهاي خونه رو اون اداره مي كنه. كلفت مون ملت مستضعف و پابرهنه هست، چون از صبح تا شب كار مي كنه و هيچي نداره. تو روشنفكري چون داري درس مي خوني و پسر فهميده اي هستي. داداش كوچيكت هم كه دو سالش هست، نسل آينده است. اميدوارم متوجه شده باشي كه منظورم چي هست و فردا بتوني در اين مورد بيشتر فكر كني.

پسر نصف شب با صداي برادر كوچكش از خواب مي پره. مي ره به اتاق برادركوچكش و مي بينه زيرش رو كثيف كرده و داره توي گه خودش دست و پا مي زنه. مي ره توي اتاق خواب پدر و مادرش و مي بينه پدرش توي تخت نيست و مادرش به خواب عميقي فرورفته و هركاري مي كنه مادرش از خواب بيدار نمي شه. مي ره توي اتاق كلفت شون كه اون رو بيدار كنه، مي بينه باباش توي تخت كلفت شون خوابيده و داره ترتيب اون رو مي ده. مي ره و سرجاش مي خوابه و فردا صبح از خواب بيدار مي شه.

فردا صبح باباش ازش مي پرسه: پسرم! فهميدي سياست چيست؟ پسر مي گه: بله پدر، ديشب فهميدم كه سياست چي هست. سياست يعني اينكه حكومت، ترتيب ملت مستضعف و پابرهنه رو مي ده، در حالي كه دولت به خواب عميقي فرو رفته و روشنفكر هر كاري مي كنه نمي تونه دولت رو بيدار كنه، در حالي كه نسل آينده داره توي گه خودش دست و پا مي زنه.يارو ميره مسجد وقتي مياد ميبينه كفشش نيست به خودش ميگه:
                          ۱- من نيومدم
                          ۲- اومدم و رفتم
                          ۳ - بدون كفش اومدم
                          ۴- هيچكدام

يه بچه بسيجيه از يه دختر خانومي خوشش مياد بهش ميگه آبجي افتخار ميدين يه دو ركعت نماز در ركاب باشيم.

يه روز يه گنجشكه با موتور تصادف مي كنه و بي هوش مي شه.
                          وقتي به هوش مي ياد مي بينه تو قفس پشت ميله هاست!
                          مي زنه تو سر خودش مي گه ديدي خاك بر سرم شد؟! موتوريه مرد منو انداختن زندون!

يكي با دو تا خيار در دست ميره توي يك بقالي ميگه:حاج آقا خيارشور داري؟
                          بقاله ميگه: بله!
                          يارو ميگه: پس بي زحمت اين دوتا رو هم بشور!

iran

Comment

• elly khoshkele
                            Member
                            • Apr 2005
                            • 745

looooooooooooooool ey val! merC siamak jan :P ) khodayish mordam az khande =))
                            eLLy kHoShKeLe

boT daram ke gerde gel ze sonbol sayeban darad
                            bahare aarezash khaT be khune arghavan darad
                            ghobare khat napushanid khorshide rokhash
                            yarab hayate javdanash deh ke hosne javdan darad

- Hafez

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

مي دوني فرق تو با كفش چيه/ كفش لنگه داره ولي تو نداري جيگر
                              ---
                              يارو سرش ميخوره به ميلة وسط اتوبوس، جا به جا ولو ميشه كف اتوبوس. بعد از چند لحظه، چشماشو باز ميكنه ميبينه ملتي كه واستادن بالا سرش ميله رو گرفتن، ميگه: ولش كنين ببينم چي ميگه!
                              ---
                              به غضنفر ميگن يه جمله ادبي بساز كه توش از كلمات چالش و پرسش استفاده شده باشه ميگه چندروز پيش عموي بيوك اقامرد، برديم چالش كرديم بعدش رفتيم چلوكبابي و بيوك اقاسه پرس چلوكباب سفارش داد و دو پرسش رو من خوردم
                              ---
                              يه روز يه نفر به يكي ميگه انگار من شما رو تو دبي ديده بودم طرف ميگه نه من اصلا دبي نرفتم اون يكي ميگه خوب منم نرفتم حتما دو نفر ديگه بودن كه همديگرو ديدن
                              ---
                              تو دلم جا داري كاره دنيا رو ميبيني دله من شده گاوداري
                              ---
                              تهرانيه به پسرش ميگه: پسرم هيچ مي دوني ناپلئون وقتي به سن تو بود، شاگرد اول کلاسش بود؟... پسر به پدر جواب داد: پدر جان هيچ مي دوني که ناپلئون وقتي به سن تو
                              ، امپراتور بود؟
                              ---
                              غضنفر براي صرفه جوئي تمام سيم هاي وسائل برقيش رو چندتاگره زده بود كه كمتر برق مصرف بشه
                              ---

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

يه روز يه امريكايي به يه تركه ميرسه ازش ميپرسه وات تايم ايزيت؟
                                تركه بهش ميگه والا من كه نفهميدم چي گفتي ولي جهت اطمينان كس ننت!!!

يه روز به رشتيه ميگن بيا بريم خونتون, زنت با كسيه
                                ميرن واسش قلاب ميگيرن از بالاي ديوار نگاه ميكنه , مياد پايين غش غش ميخنده
                                ميگن: ديونه ما ميگيم زنت با كسيه , اون وقت تو ميخندي؟
                                ميگن: حتما ديوونه شده , دوباره ميگيرنش بالا
                                مياد غش غش ميخنده ميگن: مرد حسابي يعني چي؟
                                ميگه: آخه تا حالا اكبر اقا را كون لخت نديده بودم

تركه با دوست*دخترش رفته بوده پارك. همينطور كه دست همو گرفته بودن و راه ميرفتن، دختره حالي به حالي ميشه، يك چشمك

به تركه ميزنه، ميگه: قاسم جون، بريم اون پشت مشتها ازون كار بدا بكنيم؟! تركه ميگه: آي گفتي عزيزم... اتفاقاً منم بدجور

شاش دارم!!

يه تركه خيلي غيرتي بوده ميگه وقتي زنم بچه دار شد اسمش را ميذارم مين
                                ميپرسند چرا ؟
                                ميگه واسه اينكه كسي نخوابه روش

يه تركه خيلي غيرتي بوده ميگه وقتي زنم بچه دار شد اسمش را چند تا چيز نميذارم
                                ميپرسند چي ؟
                                ميگه طلا و مينا و سيما
                                ميگن : چرا؟
                                ميگه : چون هر روز تو تلويزيون ميگن طلا كشيد پايين , طلا كشيد بالا
                                مينا : چون هر روز تو تلويزيون ميگن پاسدارها از رو مينا گذشتند
                                سيما : چون هر روز تو تلويزيون ميگن پاسدارها سيما را پاره كردند و از رو مينا گذشتند

به تركه ميگن 3 تا حيوون بگو با خ شروع بشه ؟
                                ميگه : خر , خودم , خواهرم

iran

Comment

Working...