RedWine jokes (18+)

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rasputin
    Senior Member
    • Jan 2005
    • 63906

يارو استاده خيلي بي ادب بوده و همش سر كلاس جكاي ناجور ميگفته. خلاصه دختراي كلاس شاكي ميشن و تصميم ميگيرن اگه يه بار ديگه اين يارو جك خلافي گفت، كلاس رو ترك كنن. فرداش استاده مياد سر كلاس ميگه: شنيدين تو هند جنده كم شده؟! دخترا هم همشون پاميشن كه از كلاس برن بيرون، استاده ميگه: خانوما كجا؟! پرواز تهران-دهلي فرداست!

302- يه روز قهرمان آكروبات بازي دنيا ميره اصفهان، داشته تو بازار مسگرا راه ميرفته يه دفعه ميبينه يكي از مسگرا پريد تو هوا پنج تا پشتك زد اومد پايين. يارو كف ميكنه، به خودش ميگه: من كه مثلا قهرمان جهانم نميتونم همچي كاري بكنم، ميره پيش مسگره ميگه: آقا بيا من بهت پنج هزار دلار ميدم اين كارو به من ياد بده. يارو شاكي ميگه: برو بابا دلت خوشه! اگه پنجاه هزار دلار هم بدي، ديگه چكش رو نمي*زنم رو تخمم!

303- قزوينيه ميره مغازه روبات فروشي، فروشندهه شروع ميكنه به تعريف از روباتا و ميگه: آقا اين روباته آخر كاره، بهترين روباتيه كه تا حالا ساخته شده، ببين اگه اين دكمه روي شكمش رو فشار بدي جاروبرقي ميشه، اگه دستش رو بكشي ماشين لباسشويي ميشه و خلاصه از هر پيچش هزار هنر ميريزه! قزوينيه حسابي حال ميكنه ميگه: بالام جان من همينو ميخوام! خلاصه پولشو ميده و ور ميداره ميبردش خونه. فرداش قروينيه شاكي با كير پانسمان شده برميگرده ميگه: مادرقحبه! چرا نگفتي اين سوراخ كونش چرخ گوشته؟!

304- تركه ميميره، ميبرنش جهنم. بهش ميگن: تو بايد اينجا كارهم بكني. كارش اين بوده كه بايد ديگ*هاي عظيمي كه توش جنده*ها رو مي*جوشوندن رو هم ميزده. يه روز همونطور كه مشغول بوده، يهو مي*بينه يك از بچه محلاش داره واسه ديگ بغلي هيزم مي*بره. دوتايي شروع ميكنن باهم گپ زدن و از كار و كاسبي گله كردن و خلاصه حواسشون پاك از هرچي ديگ و جنده پرت ميشه. بعد از يك مدتي تركه يك نگاهي به ديگ مي*ندازه ميبينه يك جنده سياه پوست اومده رو. هول ميشه به دوستش ميگه: غضنفر زود برو بذار به كارم برسم، جنده*ها ته گرفتن!

305- تركه با دوستش داشته جدول حل ميكرده، از رفيقش ميپرسه:*اكبر، آلت تناسلي زن چيه كه دو حرفيه؟! رفيقش ميگه: عمودي يا افقي؟ ميگه: افقيه. ميگه: خوب خره معلومه ديگه، لب!

306- تركه سوار هواپيماي لوفتانزا بوده، تا هواپيما پرواز ميكنه، ميره پيش مهماندار هواپيما ميگه: ببخشيد من يك مشكل معده دارم، موقع پرواز بايد حتماً شير بخورم، اگه ممكنه يكم شير به من بدين. مهمانداره ميگه: *شرمنده آقا ما شير نداريم. تركه ميگه: *ولي آخه من حتماً بايد يكم شير بخورم، وگرنه حالم بهم مي*خوره. مهمانداره مي*بينه اوضاع خيلي خرابه،* تركه رو مي*كشه يك گوشه ميگه: حالا كه قضيه اينقدر ضروريه، بياين يكم از سينه من شير بخوريد تا برسيم به مقصد! تركه هم ميزنه تو سرش ميگه: خاك بر سرم! كاشكي شاش خواسته بودم!

307- يه روز تو قزوين يه بابا و ننه دست بچشون روميگيرن ميبرن كلانتري و به افسره ميگن: سركار اين چه شهريه؟ اين چه زندگيه؟ اين بچه رو كردن كونش آش و لاش شده، پاره و پوره شده!! افسره نگاه ميكنه ميبينه: تُچ تُچ! اين كه پاك پاره شده! رو مي*كنه به سربازش ميگه: اين كار، كار حسن كودكه زود بگيرين بيارينش. بعداز نيم ساعت يك يارو سبيل كلفته رو دست بسته ميارن، افسره بهش ميگه تو خجالت نميكشي؟! ببين با اين بچه چي كار كردي؟...حسن كودك نگاه ميكنه، ميگه: نگاه كن تورو خدا! كون بچه پاره پوره شده، آش و لاش شده! سركار، كار آدم تازه*كار بوده! من كون بچه شيش ماهه ميذارم از خواب بيدار نميشه!

308- تركه توي پارك يه دختره رو ميبينه و خيلي باهاش حال مي*كنه. ميره جلو ميگه: خانوم ببخشين، اسم شما چيه؟ دختره با عشوه جواب ميده: عطر گل ياس، اسمم ثرياس! بعد از تركه ميپرسه: اسم شما چيه؟ تركه يه فكري ميكنه، با ادا ميگه: بوي گوز خر، اسمم گضنفر!

309- تركه دست ميكنه تو جيبش، با تعجب ميگه: ا.ا... اين كير خر رو كي گذاشته اينجا؟!

310- تركه تو يك جمعي نشسته بوده، همه داشتن خيلي باكلاس ازمسايل ادبي حرف ميزدن، حوصله اش سر ميره يه دفعه وسط بحث ملت يك گوز اساسي ميده! همه ساكت ميشن، بعد از دو ثانيه يه زنه ميگه: وا؟! تركه با قيافه اديبانه ميگه: والله!

311- دو تا تهرانيه ميخواستن دو تا اصفهانيه رو سر كار بگذارن، بهشون ميگن: شما بلدين عكس كس بكشين؟! اصفهانيا هم ميگن: آره خوب، اينكه كاري نداره و دوتايي يك عكس ترتميز و حسابي ميكشن از عضو مذبور مي*كشن! تهرانيا ميزنن زير خنده و مي*گن: شنيده بوديم شما اصفهانيا كس*كشين، ولي خودمون نديده بوديم! اصفهانيا هم ميگن: ماهم شنيده بوديم شما تهرانيا به كس*ننتون ميخندين، ولي خودمون نديده بوديم!

312- يه شب يه بدبختي كه خونش يه اتاق بيشتر نداشت راست مي*كنه كه يه حالي با زنش بكنه. زنش اول از ترس اين كه بچشون بيدار شه و ببينه مخالفت مي*كنه اما چون اصرار مرد رو مي*بينه مجبور مي*شه بده. اونم چه دادن?! يارو تا صبح پنج بار مي*كنه! صبح مامانه مي*خواسته از زير زبون بچه*ش بكشه كه ديشب بيدار شده و چيزي ديده يا نه. اول با ملايمت ازش ميپرسه: پدرام جون، تو ديشب چيزي شنيدي بيدار شدي؟ بچهه ميگه: نه، مگه خبري بود؟ مادره باور نمي*كنه، ميگه حتماً داره خالي مي*بنده، يك بار ديگه جدي*تر ازش مي*پرسه: *مطمئني هيچي نشنيدي؟ باز پسره ميگه: نه، مگه چي* شده؟ خلاصه باز مادره باور نمي*كنه و دوباره مي*پرسه و هي از ماد اصرار و از فرزند انكار، تا اينكه مادره شاكي ميشه و يكي مي*خوابونه تو گوش پسره. پسره هم با بغض ميگه: خوب مامان، همين كارا رو مي*كني كه بابا كونت مي*گذاره ديگه!

313- يه روز چهار تا راهبه ميرن پيش پدر روحاني كه توبه كنن. اولي ميره تو ميگه: پدر! من اغفال شدم و براي يكي جلق زدم! پدر ميگه: اشكال نداره بيا دستت رو تو آب توبه بشور، تا گناهانت پاك بشه. دومي ميره تو ميگه: پدر من هم اغفال شدم و يكي به سينه من دست زد! پدر هم ميگه: بيا سينت رو تو آب مقدس بشور و برو. بعد نفر سوم كه مياد بره تو، چهارمي بهش ميگه: خواهر ماري، كونت رو تو آب نشوري*ها! من ميخوام قرقره كنم!

314- يارو كيرش قطع ميشه، ميره دكتر. دكتره بهش ميگه يك پيوند خيلي جديد كشف شده، ولي هنوز رو انسان امتحان نشنده، دانشمندا به اين نتيجه رسيدن كه خرطوم بچه فيل رو ميشه به جاي آلت تناسلي مرد پيوند زد، مي*خوايد شما اين عمل رو امتحان كنيد؟ يارو هم مي*بينه هيچ چاره ديگه*اي نداره، ميگه: باشه، به هرحال از بي*كيري كه بهتره! خلاصه عمل با موفقيت تموم ميشه و يارو ميره دنبال كار و زندگيش. بعد از يه هفته برمي*گرده پيش دكتر ميگه: آقاي دكتر! به دادم برس، دهن من سرويس شد! دكتر ميگه: چرا؟ چي شده؟! ميگه: بابا اين كير ما هرچي علف و برگ و ميوه تو خيابون ميبينه رو وَر ميداره ميكنه تو كون ما!

315- قزوينيه جلو آينه لخت ميشه كون خودشو ميبينه، ميگه: يار در خانه و ما گرد جهان ميگرديم!

316- قزوينيه رو با يه سه ليتري تف دستگير ميكنن!

317- به تركه ميگن آسمون خراش درست كن. يه كم فكر ميكنه، بعد ميره همه تركاي محله رو جمع مي*كنه، ميريزه رو هم! بهش ميگن پس آسمون*خراشت كو؟! ميگه: اين آسمونش، اينم خراش!

318- يه ماره ميره تو شرت عربه، ميگه: رخصت پهلوون!

319- پسره زبونش ميگرفته، صبح دير ميره مدرسه، خانوم معلمشون ميگه: چرا دير اومدي؟! ميگه: خانم لام دول بود! خانمشون ميگه: خوب عزيزم من هر شب لام دوله ولي ببين چه زود ميام!

320- تركه شطرنج باز بوده و از مسابقه ميومده، سوار اتوبوس ميشه يه خانومي مياد رد بشه، دستش ميخوره به اونجايي كه نبايد بخوره! خانومه سرخ ميشه، ميگه: ببخشيد! تركه ميگه: نه خانم جان، اينطوري نميشه! دست به مهره بازيه!

iran

Comment

• Rasputin
      Senior Member
      • Jan 2005
      • 63906

يه زن و مرد جوان ميرن پيش دكتر و ميگن: آقاي دكتر، مدتهاست كه نمي*توانيم با هم رابطه زناشويي داشته باشيم. دكتر اونها رو كاملا معاينه كرد و گفت: مشكل شما عصبي است. بريد اتاق كنار، اونجا با اعصاب راحت سعي كنيد. زن و مرد بعد از مدتي شاد و شنگول اومدند بيرون و از دكتر تشكر كردند و گفتند: تشخيص شما درست بود و ما ايندفعه موفق شديم. اين كار بارها تكرار شد. دكتر كه گيج شده بود يه روز از اونها پرسيد: ميشه راستش رو به من بگيد كه جريان از چه قرار است؟ اونها گفتند: راستش ما زن و شوهر نيستيم و مشكل خونه خالي داريم و پول ويزيت شما از كرايه هتل خيلي كمتر است و تازه پولش رو هم بيمه ميده!

642- ترکه ميخواسته در مصرف آب صرفه جويي کنه، ميره زن حامله ميگيره!

643- يه زن 50 ساله كه چهار بار شوهر كرده بود رفت پيش دكتر و دكتر پس از معاينه گفت: اين غير ممكن است كه شما چهار بار ازدواج كرده باشيد و هنوز دختر باشيد. زنه گفت: آقاي دكتر، شوهر اولم قزويني بود... شوهر دومم رشتي بود و بخار نداشت... شوهر سومم هم اصفهاني بود و مي*گفت: حيفست... شوهر چهارمم هم ترك بود و با غيرت و مي*گفت: يعني چه؟ مگه آدم با ناموس خودش هم از اين كارها مي*كنه!

644- يه روز يه قزويني به زنش ميگه: من بچه ميخوام. زنش طلاقش ميده!

645- قزوينيها به ناف مي*گن: سوراخ بي مصرف!

646- يه شب تو كلانتري، افسر نگهبان و استوار حوصله*شون سر رفته بود. افسره گفت: پاشو برو يكي رو الكي بگير بيار يه كم سر كارش بزاريم. استواره ميره و يه تركه رو مي*گيره. افسر نگهبان ميگه: اين مرتيكه چيكار كرده؟ استوار ميگه: جناب سروان، تو قهوه*خونه با كيرش داشت چايي هم مي*زد. تركه مي*گه: جناب سروان، به خدا دروغ مي*گه، اولا مگه من خرم كه با كيرم چايي داغ رو هم بزنم؟ دوما چيز من گنده است و تو استكان نميره! سوما اگه باور نمي*كنيد، يه ليس از كيرم بزنيد، اگه شيرين بود منو بندازين زندان!

647- يه پسر خوشگل رفت قزوين و پولش افتاد روي زمين. چون از وضعيت خبر داشت، جرات نمي*كرد دولا بشه و پول رو برداره. يه پيرمرد از راه رسيد و به پسره گفت: پسرم مشكلت چيه؟ پسره داستان رو تعريف كرد. پيرمرده گفت: پسرم، اين حرفها مال قديم قديمهاست! پسره خوشحال، دولا شد كه پول رو برداره كه يه دفعه پيرمرده يه انگشت درست و حسابي حواله پسره كرد...! پسره با تعجب گفت: تو كه گفتي اين كار مال قديمهاست؟ پيرمرده گفت: پسرم من هم مال قديمم ديگه!

648- عربه دستاشو گذاشته بوده پشت گردنش، داشته ميشاشيده. ملت ميان ميپرسن: بابا اين چه وضع شاشيدنه؟! عربه ميگه: ولك دكتر گفته چيز سنگين بلند نكنم!

649- از تركه ميپرسن: داداش جريان اين بوق زدن تو عروسيها چيه؟ تركه ميگه: ايلده ما قبلاً تو عروسي يه شعري ميخونديم، الانا ديگه فقط آهنگشو ميزنن. ميپرسن خوب چي ميخونديد؟ تركه ميگه: اوني كه تا ديروز نميداد...ديديد داد...ديديد داد!

650- تو مجلس بين نماينده بروجرد و خرم*آباد كل مي*افته كه بودجه ساخت پتروشيمي رو براي شهر خودشون بگيرن. اول نماينده بروجرد ميره پشت تريبون و ميگه: نمايندگان عزيز، بروجرد شهريه خوش آب و هوا، تك درختي داره، هواي خوبي داره، اي پتروشيمينه بيايد تو بروجرد بسازيد... نريد تو خرم آباد بسازيد هااا! تو خرم آباد سالي يه دفه يه آبي مياد همه نه مي*بره! بعد نماينده خرم آباد مياد پشت تريبون، ميگه: نمايندياي محترم خرمووه يه شهريه تاريخي و بسيار خوش آب و هوا... نه مه مخوام بينم اي قلعه فلك افلاك تو كس ننه وروگرديا بيده تا حالا اووو نبردش؟!

651- اصفهانيه ميره خونه يزديه و قرار ميگذارند يك حالي باهم بكنند. خلاصه اول اصفهانيه ميره رو كار و يك ربع حال مبسوطي ميكنه. كارش كه تموم ميشه، يزديه ميگه: خوب حالا نوبت منه. اصفهانيه هم مرام و معرفت رو بيخيال ميشه و شلوارو ميكشه بالا و ميزنه به چاك. يزديه شاكي ميشه، ميره دم در داد ميزنه: اي الهي اون يتا كوني كه كردي حرومت باشه!

652- زن تركه ميميره. مراسم خطمش تركه بد دمق نشسته بوده يك گوشه و هي كلشو تكون ميداده، با خودش ميگفته: عجب! ...اي بابا... مگه ميشه؟! ملت ميان دلداريش بدن، ميگن: خوب بالاخره مرگ حقه و همه رفتنييم و ازينجور كس*شعرا! تركه ميگه: نه آخه شما نميدونيد. والله ما خوابيده بوديم، لب من رو لبش بود، كيرم تو كسش بود، انگشتمم تو كونش بود... ايلده من نميفهمم اين جونش از كجاش در رفت؟!

653- رشتيه با زنش تو خيابون ميرفته، يك جوجه لاتي مياد به زن رشتيه متلك ميگه. رشتيه بد شاكي ميشه، دست ميكنه از تو كتش يك قمه نيم متري ميكشه بيرون(!) ميتوپه به يارو: مرتيكه مادر قحبه... بي ناموس.. دهنت رو ميگام من!! يارو جوجه لاته جا ميزنه، به تته پته ميافته، ميگه: آقا غلط كردم... گه خوردم. رشتيه شاكي ميگه: تو گه خوردي غلط كردي! يا ميري با خانم روبوسي مي*كني از دلش در مياري، يا اينكه من ميدونم و تو!

654- پسره با دوست دخترش مشغول كار خير بوده، دختره خيلي حال ميكنه، ميگه: عزيزم... بعد ازدواج هم اينجوري بهم حال ميدي؟ پسره ميگه: آره عزيزم... البته اگه شوهرت بيخودي گير نده!

655- تركه با خانوم بچه*ها رفته بوده پيك*نيك، حال و هول؛ يهو يك زنبوره مياد ميشينه رو دستش. تركه هم احوالاتش خوش بوده، محض شوخي با بچه*ها به زنبوره ميگه: حاچ، مادرتو پيدا كردي؟ يهو زنبوره دست تركه رو نيش ميزنه، تركه داغ ميكنه، داد ميزنه: حاچ، مادرتو گاييدم!

656- يارو پيرمرده ميره دكتر، دكتره (علاوه بر نيم كيلو قرص و آمپول) براش آزمايش اسپرم مينويسه. پيرمرده ميپرسه: دكتر جون، جريان اين آزمايش اسپرم چيه؟ دكتره ميگه: چيزي نيست پدرجان، شما اين شيشه رو بگير ببر خونه، شب يك حالي به خودت بده، نتيجه رو بريز تو اين شيشه. خلاصه پيرمرده شيشه رو ميگيره ميره خونه، فردا برميگرده مطب، دكتره ميبينه شيشه همچنان خاليه. ميپرسه: چي شد پدرجان، اين شيشه كه خاليه؟ پيرمرده ميگه: نشد دكترجان.. نشد! دكتره ميپرسه: يعني چي نشد؟ پيرمرده ميگه: والله من ديروز رفتم خونه، اول با دست راست امتحان كردم، ...نشد. بعد با دست چپ امتحان كردم، بازم نشد. بعد با دو دست... نشد كه نشد! خانم روصدا كردم، خانم با دست چپ امتحان كرد، نشد. با دست راست امتحان كرد، نشد. حتي با دهن امتحان كرد، باز هم نشد! خلاصه كبري خانم زن همسايه رو صدا كرديم، ايشون با هر دو دست امتحان كردن، نشد... حتي گذاشتش لاي زانوش... نشد كه نشد! دكتره كف ميكنه، ميگه: خانم همسايه رو هم صدا كردين؟! پيرمرده ميگه: بــعــلــه دكتر جون، خلاصه كه هرچي چندنفري زور زديم، در اين شيشه صاب*مرده باز نشد كه نشد!

657- تهرونيه داشته دم مرگ پسرش رو نصحيت ميكرده، ميگه: پسرم، وقتي لاي پاتو نگاه ميكني و دو تا تخم ميبيني، يادت باشه كه مردي. ولي اگه يك شب پاشدي ديدي چهارتا تخم لاي پاته، يادت باشه كه اين دليل خيلي مرد بودن نيست... اين يعني اينكه يكي داره كونت ميگذاره!

658- تركه ميره دكتر، ميگه: آقاي دكتر اين بواسير من خيلي اذيت ميكنه. دكتره ميگه: لباساتو دربيار، برو دمر بخواب رو اون تخت، ببينيم مشكلت چيه. خلاصه يارو تركه كون*لخت دمر ميخوابه، دكتره هم يك دستكش اساسي دستش ميكنه، نوك انگشتش رو ميكنه به ماتحت تركه، ميپرسه: اينجا درد ميكنه؟ تركه ميگه: نه آقاي دكتر، يكم جلوتر. دكتره دستشو تا مچ ميكنه تو، ميپرسه: اينجا؟ تركه عرق ريزان ميگه: آااي.. نه آقاي دكتر، يكم جلوتره. دكتره دستشو تا آرنج فرو ميكنه تو، ميپرسه: اينجا؟ تركه اشك ريزان ميگه: آاااي.. نه آقاي دكتر.. اوووخ.. جلو تره.. دكتره شاكي ميشه، دستشو تا كتف فرو ميكنه تو، ميپرسه: اينجاست؟! تركه نعره زنان ميگه: آاااي .. آره... آآ.. همينجاست! دكتره اخم ميكنه، دستشو ميكشه بيرون، ميره جلو دستشويي صابونو بر ميداره، ميگه: عزيزجان، شما لوزه*ت چرك كرده!

659- دو تا زن جوون تو حموم عمومي باهم بودن، اولي به دومي (با لهجه شيرازي) ميگه: قربونت او ليفوره بده من. يارو دومي بهش ميده. بعد چند دقيقه، دوباره اولي ميگه: قربونت او سفدآبورم بده من. دومي سفيدآب* رو هم بهش ميده. بعد دومي ميپرسه: ببخشيد خانم شما شيرازي نيستيد؟ اولي ميگه: اِاِاا... از لهجه شيرينم فميدي؟ يارو ميگه: نه از كون گشادت فهميدم!

660- رشتيه ميره دكتر، ميگه آقاي دكتر من ديروز رفتم خانه... دكتره ميگه: خب؟ هيچي قربان تو بشم، من يه چايي خوردم... خب... ديدم خانم صدايي ازش نيست... يه چايي خوردم.. ديدم لباسهاي خانم وسط اتاق ولوه.. خوب؟ هيچ چي دكتر جان، خيلي شك كردم، يه چايي خوردم... خب؟ خب به جمالت دكتر جان، آمدم ديدم خانم با يه آقاي غريبه رو تخت خوابيدن... تو چي كار كردي؟ من ولله خيلي عصباني شدم، يه چايي خوردم... بعد... بعد هيچي، خانم با اون آقا كارشون وخيم شد... تو چي كار كردي؟ سر ضرب يه چايي خوردم... خوب؟ جانم براتون بگه رفتم ديدم خانم با آقا داخل همديگه شدن... خب عزيزم تو چيكار كردي؟ خب دكتر جان بلافاصله آمدم خدمت شما ببينم اين همه چايي كه من خوردم ضرر نداره؟!

iran

Comment

• Rasputin
        Senior Member
        • Jan 2005
        • 63906

كيشميشه به نخودچيه گير داده بوده، بهش ميگه: جــــــووون! قربون اون چاك سينت! نخودچيه ميگه: خفه خفه... همين كس*شعرا رو ميگي كه چوب به كونت كردن!

542- بچه مثبته رفته بوده آموزش چتربازي، قبل از اينكه بپره استادش بهش ميگه: وقتي پريدي، بايد تا بيست بشمري بعد اين طناب رو بكشي تا چترت باز شه.پسره ميپرسه: ببخشيد استاد، اگه چتر باز نشد چي؟ استادش ميگه: سوال خوبيه! در اون صورت، اين يكي طناب رو بكش، كه چتر زاپاس باز شه. باز پسره ميپرسه: شرمنده استاد، اگه دومي هم باز نشد چي؟ استاده ميگه: خوب درون حالت، يك نخ قرمز اينجا هست كه وقتي بكشيش چتر اضطراري باز ميشه. پسره دوباره ميپرسه: ببخشيد وقتتون رو ميگيرم استاد، اما اگه اينم باز نشد چي؟ استاده ميگه: درون صورت صفحه 381 دفترچه راهنما رو بازكن، اونجا توضيح داده. خلاصه پسره خيالش راحت ميشه و ميپره، تا بيست ميشمره، نخ اول رو ميكشه، اتفاقي نميافته. نخ دوم رو ميكشه، بازم چتري باز نميشه. پسره هول ميشه، نخ قرمز رو ميكشه، ولي بازم خبري از چتر نبوده. يهو ياد حرفاي استادش ميافته، خيالش راحت ميشه، دفترچه راهنما رو بازميكنه، صفحه 381 رو مياره، ميبينه نوشته: مشتري گرامي، خواهر شما گاييده ميباشد!

543- تو يكي از شهرستانها داشتن تحقيق ميكردن كه هركدوم از طبقاتِ جامعه روزانه به طور متوسط چقدر گوشت ميخورن، خلاصه يك مدت آمار ميگيرن، ميبينن تو طبقه كارگر مردم روزانه بطور متوسط 20 گرم گوشت ميخورن، كارمند جماعت 50 گرم، ملت صاحب شغل آزاد 100 گرم و خلاصه همه جور آدم رو آمار ميگيرن، آخري براي اينكه تحقيقات كامل بشه، ميرن پيش ملاي محل، ميگن: حاج آقا، شما متوسط تو روز چقدر گوشت ميخوري؟ حاج*اقا ميگه: پـنـج كيلو!! ملت كف ميكنن، ميگن: بيخيال حاج آقا! چطور روزي پنج كيلو گوشت ميخوري؟! همون موقع يك موتوريه از بغلشون رد ميشه، يك پسره از رو موتور داد ميزنه: كــــــيــــــــرم دهنت حاج آقا!! ملاهه ميگه: ...خوب اين 50 گرمش!

544- تركه از اول شب تا پنج صبح يك ضرب فيلم سوپر ميبينه، بعدم تو همون حالِ حالي به حالي پا ميشه ميره سر كوچه يك دست كله پاچه بزنه. يارو براش 2 تا پاچه ميگذاره با يك زبون، بعد ميگه: آبشو بريزم توش؟ تركه كه هنوز تو جَوِ ديشب بوده، ميگه: نه جـــــونــــي.. نريز توش ...آبشو بپاش رو سينم!

545- قزوينيه زن ميگيره، شب اول كلي مرام ميگذاره و تريپ «لاو»(!) خانوم رو ميبره بالاپشتبون و از همون درِ جلو مشغول ميشه. زنه هم كلي حال كرده بوده، هي ميگفته: چه ماه زيبايي، عجب ستاره*هايي..! قزوينيه ميگه: بالام جان خوب ستاره*ها رو نگاه كن كه از فردا شب بايد گلهاي قالي رو بشمري!

546- تركه اومده بوده تهران كه از رفيقش خانوم بلند كردن ياد بگيره، خلاصه با رفيقش ماشين رو برميدارن و مشغول ميشن. هنوز ده دقيقه كس*چرخ نزده بودن، كه يك دختره رو سوار ميكنن، رفيقش از دختره ميپرسه: جيگر لب ميدي؟! دختره ميگه: نه! رفيقشم ميگه: پس پياده شو، وقت مارو نگير!! دختره رو پياده ميكنن، يكم ميرن جلوتر و يكي ديگه رو سوار ميكنن و اين يكي از قضا نه تنها لب كه خيلي چيزهاي ديگه* هم ميداده!! خلاصه اونشب رو يك حال اساسي ميكنند و فرداش هم تركه از رفيقش تشكر ميكنه و برميگرده ديار خودش كه آموخته*هاشو به كار ببنده! از بخت بلند همون شب اول، يك شاه كس اساسي ميخوره به تورش، همين كه طرف سوار ميشه، تركه ميپرسه: جيگر لب ميدي؟! دختره ميگه: آره جيگر! تركه يكم طرفو نگاه ميكنه، باز ميپرسه: نه مرگ من يك لب ميدي؟! زنه ميگه: آره خوب... تركه يكم فكر ميكنه، ميگه: پس من پياده ميشم!

547- رشتيه با رفيقش رفته بودن خريد، ميبينن دم در يك فروشگاه بزرگ نوشته: سكس مجاني و جوايز نفيس (با خريد بيش از ده*هزار تومن كالا). خلاصه كلي حال ميكنند و ميرن تو اونقدر آت و آشغال ميخرن تا آخر ده*هزارتومن رو رديف ميكنن، بعد خوشحال و خندان ميان دم صندوق حساب ميكنند و ميگن: خوب اين سكس مجاني ما چي شد؟ صاحب مغازه ميگه، شما يك عدد بين يك تا ده انتخاب كنيد.. رشتيه ميگه: هفت. مرده ميگه: متاسفانه عدد امروز واسه سكس مجاني هشته، جاييزه عدد هفت يك فندكه! خلاصه رشتيه فندكشو ميگيره و با حالِ گرفته مياد بيرون، رفيقش بهش ميگه: فكر كنم اين جريان سكس مجاني خالي بندي باشه. رشتيه ميگه: نه بابا من و تو شانس نداريم... خانوم من تاحالا سه بار برنده شده!

548- پسر رشتيه مياد خونه، ميبينه مامانش لخت خوابيده رو تخت و داره خودشو ميمالونه، هي ميگه: آاااه... من يك مرد ميخوام.. آااه.. يك مــــرد ميخوام! پسره چيزي نميگيه، ميره دنيال كار و زندگيش. سه چهار روز بعد دوباره وقتي از مدرسه مياد خونه، ميبينه باز مامانش لخت خوابيده رو تخت و همون جريان مالش و من يك مرد ميخوام بر قراره. باز پسره چيزي نميگه و ميره پي بازيش. سه چهار روز بعد مياد خونه، ميبينه اين بار مامانش لخت خوابيده رو تخت و يك مردك سبيل كلفت هم خوابيده روش! پسره تا اينو ميبينه، جنگي ميدوه ميره تو اتاقش، لباساشو در مياره، لخت ميخوابه رو تخت، شروع ميكنه مالوندن خودش و ميگه: آاااه.. من يك دوچرخه ميخوام!

549- از طرف اداره آمار رفته بودن خونه رشتيه، رشتيه درو باز ميكنه، يارو ميپرسه: شما چند نفرين؟ رشتيه ميگه: شما چند نفرين؟!

550- چند تا زنِ رشتي داشتن باهم اختلاط ميكردن، يكيشون ميگه: شنيدين تو تهران يك خفاش شب پيدا شده، زناي مردم رو ميدزده ميبره ترتيبشون رو ميده؟ يكي ديگه ميگه: اَووو! هرچي امكاناته مالِ شهراي بزرگه!

551- به تركه ميگن: نظرت در باره كير چيه؟ ميگه: والله نميدونم، بايد بشينم روش فكر كنم!

552- به رشتيه ميگن: شنيدي قراره خانه عفاف داير بشه؟ رشتيه مي*گه: خدايا شکرت! بالاخره زن ما هم ميره سر کار!

553- سه نفر را به جرم خالکوبي بازداشت ميکنند. روي معامله اولي خالکوبي شده بوده: مرگ بر اسرائيل. چون مسئله استکبار جهاني بوده آزادش ميکنند بره. روي معامله دومي نوشته شده بوده: جکوزي! ميگن اين چيه؟ ميگه: وقتي که بلند شه نوشته: جنگ جنگ تا پيروزي و آزادش ميکنند. روي معامله سومي نوشته شده بوده: اردک! ميگن اين چيه؟ ميگه: وقتي که بلند شه نوشته: امام را دعا کنيد!

554- معلمي به شاگردانش گفت که عجيبترين حکايتي را که ميدانيد انشا بنويسيد. يکي از شاگردان نوشت: کون مادرم. معلم تعجب کرد و از شاگرد پرسيد: اين چيه که نوشتي؟ شاگرد گفت: آخه آقا بابام هر شب دو تا ميزنه در کون مادرم و ميگه: عجب حکايتي است.

555- يه روز حسني به خانم معلمش ميگه: خانم اجازه ميدين دست به سينه هاتون بزنم؟ خانم معلم ميگه: اي حسني بيتربيت، اين چه کاريه؟ حسني ميگه: خانم 10 هزارتومان بهتون ميدم. خانوم ميگه: خوب بيا ولي به کسي نگي. چند دقيقه بعد حسني ميگه: خانون اجازه ميدين دست به پشتتون بزنم؟ خانم معلم ميگه: حسسني رو بهت دادم، رودار شدي؟ حسني ميگه: خانم 5 هزارتومان بهتون ميدم. خانم ميگه: بيا ولي به هيچکس نگي. چند دقيقه بعد حسني ميگه: خانون اجازه ميدين دست به کستون بزنم. خانم ميگه: اي حسني... ديگه خيلي رودار شدي. حسني ميگه: خانم هزار تومان ديگه بهتون ميدم. خانم ميگه: ديگه آخرين باره. چند دقيقه بعد حسني ميگه: خانم اجازه ميدين بکنمتون؟ خانم معلم ميگه: اي حسني بد! حالا چقدر پول ميدي؟ حسني ميگه: خانوم 25 هزارتومان. خانوم ميگه: خوب بيا ولي به هيچکس نبايد بگي و .... خانوم معلم با خوشحالي ميره پيش خانوم مدير و ميگه: خانم مدير حقوق اين ماه من رو بدين و يک مرخصي يک ماهه هم ميخوام. خانم مدير ميگه: مگه ندادم دست حسني که بهتون بده!

556- يک روز يه مرده داشته آمار زنهاي پريودي رو ميگرفته. در يه خونه رو ميزنه. يه مرده در رو باز ميکنه. ميگه: آقا ببخشيد خانون شما پريود ميشه؟ مرده دهنشو پاک ميکنه و ميگه: مگه معلومه؟

557- زن يزديه داشته ميرفته بيرون، يزديه ميگه: خانوم كجا ميري؟ زنه ميگه: دارم ميرم صدقه بدم. يزديه ميگه: لازم نكرده، بيا اينجا يه دقه بده!

558- بچه تخسه ميره پيش معلمش، ميگه: خانوم ميشه شما زن من بشيد؟! معلمه ميگه: برو بشين سر جات، من الان حوصله بچه مچه ندارم. پسره ميگه: آره منم حوصله بچه ندارم... اشكال نداره، جلوگيري ميكنيم!

559- به مرغه ميگن به جون بچه*ت قسم بخور، ميگه: به تخمم!

560- رشتيه مياد خونه ميبينه زنش لخت خوابيده رو تخت، خلاصه طبق معمولِ جكهاي رشتي(!) داد و بيداد ميكنه كه خانوم چرا لختي و اين چه وضعيه و الخ خانومش هم طبق معمول(!!) ميگه آخه هوا گرم بود! رشتيه هم قانع ميشه، ميگه:باشه خانم حالا حداقل برو يك ليوان آب واسه من بيار، اينقدر داد زدم گلوم گرفت. زنه ميره ليوان آب رو مياره، رشتيه آب رو ميخوره، ميگه: سلام بر حسين. يك نفر از زير تخت ميگه: سلام از ماست اصغر آقا!

iran

Comment

• Rasputin
          Senior Member
          • Jan 2005
          • 63906

تركه خيلي بي تربيت بوده، هر جا ميرفته يه سوتي اساسي ميداده. يه روز ميره خواستگاري، براش چايي ميارن با شكر، يادشون ميره قاشق بيارن. تركه برمي*گرده ميگه: بايد با كيرم هم بزنم؟!

442- تركه ميخواسته دور كمرشو اندازه بگيره، *يه خطكش ميكنه تو كونش ضربدر 3.14 ميكنه!

443- رشتيه داشته واسه رفيقش تعريف ميكرده كه: آره ديروز رفتم خونه ديدم يه جفت كفش دم دره، شك كردم. رفتم جلوتر ديدم يه لباس مردونه هم افتاده رو زمين، بيشتر شك كردم. رفيقش مي*پرسه: خوب بعد چي شد؟ ميگه:هيچي *رفتم جلوتر، ديدم يكي از لباساي خانم هم افتاده رو زمين، بدجوري شك كردم. رفيقش ميگه: خوب؟! ميگه: رفتم در اتاق خواب رو باز كردم... رفيقش ميگه: خوب؟! رشتيه ميگه: هيچي شكم برطرف شد!

444- تركه داشته براي رفيقش تعريف مي*كرده كه: آره نميدوني اونقدر شرمنده شدم، اونقدر شرمنده شدم كه نگو! رفيقش ميگه: آخه چرا، چي شده؟ ميگه: پريروز اين خانوم صالحي، منشي ما، اومد تو دفترم، گفت مرخصي ميخواد، من اونقدر شرمنده شدم! رفيقش ميگه: بابا اين كه شرمندگي نداره. ميگه: نه خوب صبر كن، من بهش مرخصي دادم رفت، بعد اون يكي كارمندمون اومد، اونم مرخصي ميخواست، اونقدر شرمنده شدم! بعد يكي يكي همه كارمندامون اومدن مرخصي خواستن، منم به همشون مرخصي دادم، اونقدر شرمنده شدم! رفيقش ميگه: بابا مرخصي دادن كه شرمندگي نداره. ميگه: نه آخه، بعد از يك مدت اين منشيه زنگ زد، گفت امشب بياين خونه ما، من اونقدر شرمنده شدم! من شب رفتم خونشون، ديدم خانم منشي تنهاست، با عشوه بهم گفت: من ميرم تو اتاق، شما چشماتون رو ببندين من الان ميام، اونقدر شرمنده شدم! بعد از يك مدت در رو باز كرد، ديدم همه كارمندا و خانوم بچه*ها جمعند، براي من تولد گرفتن، من اونقدر شرمنده شدم، اونــقــدر شــرمــنده شدم كه نگو! رفيقش ميگه: بابا اينكه شرمندگي نداره، بايد خوشحال ميشدي. تركه ميگه: آخه من لخت وايستاده بودم!

445- يارو قزوينيه با پسرش مشغول بوده، پسرش هي جيغ و داد ميكرده كه: آااي! بابا نكن! اااوووخ! درد ميگيره! قزوينيه شاكي ميشه،* ميگه: خفه شو پدرسگ! مگه ما خودمون بچه نبوديم!

446- رشتيا خودكفا ميشن، ديگه خودشون بچه دار ميشن!

447- تركه كتاب فروشي باز مي*كنه، بعد از يك هفته ميان درشو تخته مي*كنند. رفقاش ازش ميپرسن چرا در مغازت رو بستن؟ ميگه: والله هيچي، ما فقط زده بوديم جلد دوم قرآن رسيد!

448- قزوينيه بدجوري حشري شده بوده، ميره واميسته سر كوچشون،* اولين بچه اي كه داشته رد ميشده رو ميكشه كنار، *شروع ميكنه به كار خير. بچه هم شروع مي*كنه به گريه و جيغ و داد. قزوينيه با خودش ميگه: بگذار يكم باهاش حرف بزنيم،* سرش گرم شه، *صداش بخوابه. بر مي*گرده به بچهه ميگه: بالام جان شما تو كدوم كوچه مي*شينيد؟ بچه همينجور كه داشته گريه مي*كرده،* ميگه:...اهه! تو همين كوچه...اهه!.. قزوينيه ميگه: بالام جان،* پلاك خونتون چنده؟ ميگه: اهه..اهه..پونزده.. قزوينيه ميگه: ا؟ بالام جان، كدوم طبقه؟ بچهه ميگه:..اهه.. طبقه سوم. قزوينيه با تعجب ميگه: اصغر؟ بابا تويي؟!! چرا مدرسه نرفتي؟!

449- تركا ميان يه شعر بسازن كه فارسا رو مسخره كنن، ميگن: تركا گل پسرن فارسا ترك خرن!

450- پسر تركه ميره پيش يك افسره پليس، ازش مي*پرسه: ببخشيد ساعت چنده؟ يارو ميگه: ده دقيقه به ده. ميگه: ساعت ده بيا بكنمت! بعد هم مي*زنه به چاك، افسره هم ميفته دنبالش. پسره مي*دوه تو خونشون، درو پشت سرش مي*بنده. پليسه در خونه رو ميزنه، تركه مياد دم در، *مي*گه: *بعله؟ افسره نفس-نفس زنان ميگه: آقا اين چه وضعيه؟! پسرتون به من گفته ساعت ده بيا بكنمت!! تركه هم ميگه: خوب بابا چه خبرته؟! هنوز كه پنج دقيقه مونده!

451- تركه زنگ ميزنه به دوست دخترش ميگه: شهناز فردا بيا، خونمون خاليه. فردا دختره مياد، هر چي در ميزنه هيچكي در رو باز نميكنه!

452- تركه وايستاده بوده تو صف اتوبوس، ميبينه نفر كناريش يك كتاب كلفت دستشه، روش نوشته فلسفه و منطق. ازش ميپرسه: ببخشيد قربان، اين يعني چي؟ فلسفه و منطق ديگه چيه؟! يارو ميگه: ببين، مثلا شما تو خونتون آكواريوم دارين؟ تركه ميگه: آره. يارو ميگه: خوب تو آب اين ماهي رو عوض ميكني؟ بهش غذا ميدي؟ تركه ميگه: خوب آره. ميگه: چرا؟ ميگه: آخه اگه بهش غذا ندم كه ميميره. يارو ميگه: آفرين! پس فلسفه تو از غذا دادن به ماهي اينه كه زنده بمونه. تركه ميگه: عجب! *خوب حالا منطق چيه؟* يارو ميگه: ببين شما اگه خواهرت يك شب دير بياد خونه،* چي فكر ميكني؟ تركه ميگه: خوب فكر ميكنم كار داشته، دير اومده. ميگه: خوب حالا اگه شب دوم باز دير بياد چي؟ ميگه: خوب فكر ميكنم رفته خونه اون يكي خواهرم. ميگه: حالا اگه شب بعد هم دير بياد چي؟ ميگه: *خوب بهش شك ميكنم. يارو ميگه:*هان! يعني از لحاظ منطقي شك ميكني كه چون خواهرت هر شب دير مياد، لابد كار بد ميكنه. تركه ميگه: آهـان، پس فلسفه و منطق اينه! بعد از يك مدت تركه ميره يه كتاب فلسفه و منطق ميخره، رفيقش ميبيندش، ازش مي*پرسه: اصغر! اين فلسفه و منطق يعني چي؟ ميگه: ببين شما تو خونتون آكواريوم دارين؟ رفيقش ميگه: آره. تركه ميگه:*هان! پس خواهرت جنده ست!

453- تركه جنده آورده بوده خونه، جندهه همينجوري كه داشته ساك ميزده، كير تركه رو مثل ميكروفن ميگيره، ميگه: خدايا! تو شاهدي كه اين ظالم منو مجبور كرده اين كار رو بكنم، خودت منو ببخش! تركه هم سريع كير خودشو ميگيره، ميگه: خدايا دروغ ميگه! تازه ده هزار تومن هم گرفته!

454- رشتيه ميره تو اتاق خواب، ميبينه يك نره خري زير تخته. ميگه: خانم جان، اين زير تخت چي كار ميكنه؟! زنش *ميگه: *زير تخت رو نمي*دونم اما رو تخت كه غوغا ميكنه!

455- رشتيه بچه دار ميشه، در خونشون يه تابلو ميزنه: با تشكر و قدرداني از اهالي محل!

456- دو تا دانشجو پزشكي داشتن تو خيابون ميرفتن، مي*بينند جلوشون يه يارو داره گشاد گشاد راه ميره. يكيشون ميگه: اين بابا بواسير داره. *اون يكي ميگه: نه اين آپانديسشو عمل كرده. خلاصه هي با هم بحث ميكنن ولي به هيچ نتيجه اي نميرسن، ميگن بريم از خودش بپرسيم. ميرن به يارو ميگن: آقا ببخشيد، ما ديديم شما اينجوري راه ميرين، با هم شرط بندي كرديم،* من ميگم شما آپانديستون رو عمل كردين ولي رفيقم ميگه شما بواسير دارين. يارو ميگه: والله هرسه تامون اشتباه كرديم! منم اول فكرمي*كردم گوزه، ولي نامرد، ان بود!

457- تركه و رشتيه تو جهنم هم ديگه رو ميبينن. رشتيه به تركه ميگه: تو چه جوري مردي؟ تركه ميگه: والله من از سرما مردم، تو چه جوري مردي؟ رشتيه ميگه: *من از تعجب* مردم! تركه ميگه: يعني چي؟ چطوري از تعجب مردي؟! رشتيه ميگه: والله من رفتم خونه، ديدم خانم لخت خوابيده رو تخت، زير تخت رونگاه كردم هيچكي نبود، تو كمد رو نگاه كردم،*كسي نبود، تو حموم، تو انباري، *تو دستشويي، خلاصه همه جا رو نگاه كردم ولي هيچكي نبود. منم از تعجب سكته كردم مردم! تركه ميگه: خاك بر سرت! تو فريزر رو هم نگاه ميكردي، نه تواز تعجب ميمردي، نه من از سرما!

458- حضرت آدم ميره خونه در ميزنه، حوا ميگه: *كيه؟! آدم ميگه: آخه كس خل! مگه غير از من و تو هم كسي تو اين دنيا هست؟!

459- حضرت آدم شاكي ميره پيش خدا ميگه: خدايا يه چيزي به اين حوا بگو، خيلي منو اذيت ميكنه. خدا ميگه: چي شده؟ اين دفعه چي كار كرده؟! ميگه: هيچي بابا، همه شورتهاي منو برداشته باهاشون دلمه درست كرده!

460- تركه رو زمين يك كرست پيدا مي*كنه، ميگه: اااه...! بي فرهنگا خودشو ميخورن، پوستشو ميندازن زمين!

iran

Comment

• Rasputin
            Senior Member
            • Jan 2005
            • 63906

هموطنان گرامي :

با توجه به كاهش دماي هوا و بارش برف و باران،

عاجزانه خواهشمنديم در مصرف گاز به شدت صرفه جويي كنيد

تا همنوعان ما در هند و تركيه و اروپا از سرما تلف نشوند

و ايضاً با كمبود اين سرمايه ملي در كشور عزيز صادر كننده گازمان مواجه نگرديم.

در پايان توصيه ميشود براي گرم كردن خود و محيط خود

از نفتي كه بر سر سفره هايتان موجود مي باشد استفاده نماييد

**

از تركه مي*پرسن: مناسبت اين روزها چيه؟

ميگه: والا مثل اينكه شهادت امام حسين و بيست و دو تن از ياران ايشون

به دست صدام صهيونيست و همچنين روز هفتاد و دو بهمن،

روز پيروزي انقلاب در صحراي كربلا و فرار يزيد از ايران

و مخالفت شمر با برنامه هسته*اي ايران است

**

مي داني اسم هر كشوري مخفف چيست؟

ITALY=I Trust And Love You

HOLLAND=Hope Our Love Lasts And Never Dies

CHINA= Come Here, I Need Affection

FRANCE =Friendship Remain And Never Can End

IRAN= Inja Ride Ahmadi Nejad

**

يارو اسم بچه اش رو مي گذاره احمدي نژاد

مامور ثبت احوال مي پرسه : مرد حسابي اين ديگه چه اسميه؟

ميگه : آخه اين بچه 24 ساعته يا زر مي زنه يا مي رينه

**

پس از سفر احمدي نژاد به شمال كشور براي حل مشكل گاز

برق اين مناطق هم قطع شد

**

زوج هاي گرامي !

تا وقتي بوسه هست ، چرا گاز ؟؟؟

لطفا در مصرف گاز صرفه جويي كنيد

**

دست دست..

.

.

.

دستا شله..

.

.

.

آها... بيا!!

.

.

.

..

ماشالله .. دست دست

.

.

.

.

.

آها .. اين درسته

.

.

.

(طرح سراسري گرم كردن خانه هاي مردم بدون گاز)

**

به علت قطعي گاز

جهنم سه روز تعطيل اعلام شد

مؤمنين عزيز هر غلطي مي خواهند بكنند

**

فقط با روشن كردن يك بخاري اضافه شما هم

در تعطيلي مدارس ، دانشگاه ها و ادارات سهيم باشيد

(هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم)

**

احمدي نژاد به علت سرماي شديد و

ورود توده هواي سرد به ايران

رئيس كل سازمان هواشناسي كشور رو بركنار

و به جاي وي آقاي الهام را به اين سمت منصوب كرد

**

اطلاعيه مهم وزارت كشور:

به دليل بارش شديد برف و يخبندان

و مصادف شدن با ايام محرم و صفر

و مراسم دهه فجر

و در انتها عيد نوروز

مملكت تا ارديبهشت ماه سال بعد تعطيل است

**

اطلاعيه مهم شيطان:

بنده گرامي

از اين به بعد هرچي دلت مي خواد گناه كن

چون گاز جهنم قطع شده

فعلا آتيش ماتيش خبري نيست

**

به دليل بارش شديد برف و

خانه نشين شدن مرد ها

اداره ثبت احوال نسبت به

افزايش جمعيت كشور هشدار داد

iran

Comment

• Rasputin
              Senior Member
              • Jan 2005
              • 63906

به تركه مي گن يك جمله بگو 10 تا بيل توش باشه ميگه :

بيل ميرم ، هابيل با بيل قابيل رو كشت

يا قابيل با بيل هابيل رو كشت يا بيل عكس

مي گن اين كه 8 تا است

ميگه ابيلفضل از اردبيل

**

دختره با دوست پسرش ميره زيرزمين

.

.

.

.

.

.

.

.

تو كجا ميري فضول؟

**

اولين دوره المپيك لر ها (لرمپيك)

در 7رشته برگزار مي شود:

1-شنا با مانع

2-كشتي با اسب

3-پرش روي نيزه

4-شيرجه روي چمن

5-اسب سواري با الاغ

6-دو در ميدان مين

7-تير اندازي با سنگ

**

برادر تركه پشت در اتاق عمل بود

پرستار صدا مي زنه :

همراه مريض ...

تركه مي گه : .... 0912138

**

عاشق آن نيست كه براي عشقش

در سرما آتش روشن كند

عاشق آن است كه كتش را بدهد به

عشقش ، خودش سرما بخورد

و 6 تا آمپول بزنه

تا ديگه از اين غلط ها نكنه

**

وزارت كشور از مردم شهيد پرور خواست

با توجه به قطع آب در تابستان

قطع گاز در زمستان

و قطع برق در تمامي فصول

همچنين كمبود بنزين و افزايش تورم و فاصله طبقاتي

با شركت در انتخابات مجلس

خريت خود را به جهانيان ثابت كنند.

**

بني آدم اعضا يكديگرند كه مثل سگ بهم مي پرند چو عضوي بدرد آورد روزگار كه پنچر شود چرخ آموزگار تو كز محنت ديگران بي غمي گمونم پسر عمه شلغمي

**

يه كار برات پيدا كردم تو مرغ داريه . كار سختي نيست فقط وقتي مرغ ها رو سر مي برن تو جوجه ها رو دلداري مي دي !

----

آدم از قورباغه دهن گشاد لب بگيره ، ولي اس ام اس تكراري نخونه !

----

نرو
              ..
              .
              .
              .
              نرو
              .
              .
              .
              .
              تو هم مثل من نمي توني دوام بياري نرو
              .
              .
              .
              .
              نه نرو...
              .
              .
              .
              .
              به قزوين خوش آمديد

**

توصيه مهم براي جوانان : دوستان واقعي ِ شما بعد از اتمام طرح هاي رنگارنگ ايرانسل چهره واقعي خود را نشان مي دهند !

-----

سك سي ترين اس ام اس سال
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              الهي چشات در بياد كه اين همه دنبال سك سي!

-----

اگه گفتي اون چيه كه هر چي پسرا ميبرن جلوتر ، دخترا بيشتر جيغ مي زنن ؟
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              سوسك !

-----

تركه ميره تعليم رانندگي ، ازش ميپرسن چه طور بود ؟ ميگه : خوب بود ولي مربيش خيلي مذهبي بود ، هر طرف مي پيچيدم مي گفت : يا ابالفضل

-----

امروز روز اختراع كبريته ، روزت مبارك آتيش پاره

-----

بهار آمد و شمشادها جوان شده اند ، پرندگان مهاجر ترانه خوان شده اند ( طرح تلقين گرما در سرما)

-----

يه دختره به يه پسره ميگه اگه منو بوس كني واسه هميشه براي تو ميمونم
              پسره ميگه: ممنونم از هشداري كه بهم دادي !!!

-----

عذر مي خوام كه بد موقع مزاحم شدم
              يه سوال داشتم
              مي خواستم ببينم كفن جيب داره ؟!!!

-----

O
              O
              O
              اين سه تا سنگ رو بگير يه قل دو قل بازي كن ، تو كه اس ام اس جديد نداري

-----

به اندازه ي صداقت پينوكيو و رفاقت تام و جري و هوش پت و مت دوست دارم

-----

عزيز دلم اگه تمومه تمومه تمومه دنيا جمع بشن بخوان تورو از من بگيرن
              ميگم چرا شما زحمت كشيدين!!!
              خودم مي آوردمش !

-----

غضنفر قرص جلوگيري از حاملگي مي بينه ميگه:
              خوش به حال خانوما، چقدر قرصاشون كوچيكه
              قرص جلوگيري مردا هم خيلي بزرگه هم مزه ي پلاستيك ميده !

-----

خدا آدم و حوا رو آفريد و گذاشت زير آفتاب تا خشك بشن، يهو حوا جيغ زد و به خدا گفت: آدم اون تيكه گلي كه لاي پاي من بود رو برداشت گذاشت لاي پاي خودش
              خدا هم گفت: عيب نداره منم به جاش كاري ميكنم كه تا دنيا هست التماس كنه كه بذاره سر جاش !!!

-----

گويند مرگ سخت و سخت تر از مرگ
              انتظار . . .
              براي اس ام اس من
              خيلي انتظار كشيدي آره ؟!

-----

شعر غضنفر براي دوست دخترش:
              صبح كه دره پنجرمون وا ميشه
              عصر كه در پنجرمون وا ميشه
              شب كه در پنجرمون وا ميشه
              واي كه چقدر پنجرمون وا ميشه !!!

-----

دانشجوي پسر + دانشجوي پسر = انتظار براي رسيدن ۲ دانشجوي ديگر جهت بازي حكم
              دانشجوي دختر + دانشجوي پسر = عشق
              دانشجوي دختر + دانشجوي دختر = غيبت از يه دانشجوي پسر

-----

عشق نمي پرسه اهل كجايي
              فقط ميگه توي قلب من زندگي كن
              عشق نمي پرسه چرا دور هستي
              فقط ميگه هميشه با من هستي
              عشق نميگه دوستم داري؟
              فقط ميگه دوستت دارم
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              عشق خيلي گه هاي ديگه هم مي خوره كه نبايد باور كني !!!!

-----

غضنفر بچشو ميبره توي لندن تا انگليسي ياد بگيره
              سال بعد كه مياد سراغش نرسيده به مدرسه بچه هاي لندن داد ميزنن: اكبر ددون گلدي!!!

-----

يك ضرب المثل چيني هست كه ميگه:
              اگه خدا به دختر ها اعتماد داشت كه پلمبشون نمي كرد !!!

-----

يارو پنج شبنه ميره داروخانه نوار بهداشتي بخره
              فروشنده يه منچ هم بهش ميده، ميگه شب جمعت كه ريده شد بهش ، لا اقل بشين منچ بازي كن!!!

-----

خداوند ديد زن گرسنه است نان را آفريد
              ديد تشنه است آب را آفريد
              ديد در تاريكي است نور را آفريد
              ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره مرد را آفريد!!!!

-----

يارو توي جبهه بيسيم چي بوده ، زنگ ميزنه ميگه: آقا 5 تا عراقي دستگير كردم بيايد ببريد، ميگن چرا خودت نمياري؟
              ميگه : نه شما بيايد، اينا نمي ذارن كه من بيام !!!

-----

فتوا در مورد كمبود گاز:
              از امشب آغوش هر كسي رو گير آوردين براي خوابيدن به نيت گرم شدن حلال است

-----

دورت بگردم چيست؟ دايره اي فرضي ست كه تا اطلاع ثانوي از فرد مورد نظر حمايت مي كند

-----

يك كلاغ تو آسمون تخم ميزاره ولي تخمش نمي*افته پايين، اگه گفتي چرا؟ ( نرو پايين اول فكر كن!)

.
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              فكر كن تنبل
              .
              .
              .
              .

چون شورت پاش بوده.

-----

چشمامو رو هم ميزرم و...
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              چيه فكر كردي تو رو به يادم ميارم؟!نه بابا، مي*گيرم مي*خوابم

-----

امسال زمستون خيلي قشنگه چون با تو آغاز ميشه با تو نيستم با كفشمم...

------------------------------

اس ام اس هاي عاشقانه و جملات عارفانه و زيبا

------------------------------

به اندازه گريه گنجشك دوست دارم، شايد اين دوست داشتن كم به نظر برسه، اما يك چيز رو نميدوني؟ گنجشك زماني كه گريه مي كنه مي ميره ...

-----

ازم پرسيد :من مال توام؟ گفتم:آره! مال خود خودتم. هر كاري دلت مي خواد باهام بكن. گفت :هر كاري؟ گفتم:آره.
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              .
              تنهام گذاشت و رفت!

-----

اگه كسي برات اس ام اس خالي فرستاد ، ناراحت نشو بدون اونقدر دوستت داره كه نمي دونه چي بگه!!!

-----

دوثت دارم، دوصت دارم، دوسط دارم، دوثط دارم، دوصط دارم، دوست دارم. خلاصه همه جوره دوست دارم...!

-----

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X
              اين سيم خاردار هارو دور خودت بكش تا كسي دستش به گل من نرسه

-----

ooooooo<>ooooooo
              اين ساعت مچيه منه. ولي زماني رو نشون نميده. عقربه هاشو مخصوصا در آوردم تا متوجه نشم كه چند وقته كه ازت دورم

-----

آدما نمي تونن تغيير كنن
              رابطه ها نمي تونن عوض بشن
              دنيا نمي تونه ثابت بمونه
              ولي يه دوست ميتونه تا ابد يه دوست بمونه
              دوستت دارم تا ابد

-----

مي دوني اگه يه روز خورشيد بميره چي ميشه؟
              .
              .
              .
              .
              اون وقت زمين دوره تو ميگرده
              .
              .
              .
              .
              ولي من عمرا بذارم
              .
              .
              .
              .
              چون فقط من بايد دورت بگردم

iran

Comment

• DokhtarIrooni
                Senior Member
                • Sep 2006
                • 2347

redwine ina kojash joke +18 hast? inaro tu Love SMS post kon aghaye moderator
                ~ Bahar ~

Comment

• Rasputin
                  Senior Member
                  • Jan 2005
                  • 63906

يه روز يه تركه داشته دنده عقب با ماشين از كوه ميرفته بالا بهش ميگن چرا دنده عقب ميري ميگه آخه مي ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتي مي خواسته پايين بياد باز مي بينن داره دنده عقب مي ياد ميگن الان چرا دنده عقب مي ياي ميگه اخه بالاي كوه جا بود تونستم دور بزنم
                  --
                  بر اساس جديدترين تحقيقات ، تنها 20% از مردها عقل دارند! ... مابقي همگي زن دارند
                  --
                  ترکه ميره ماشينشو بيمه کنه يارو بهش ميگه انشالله هيچ وقت از اين بيمه استفاده نکنين...... ترکه هم بر ميگرده به يارو ميگه انشالله شما هم از اين پول خير نبينين
                  --
                  ترکه میره مهمونی، شب موقع خواب صاحب خونه بهش میگه: جاتو کجا بندازم تو اتاق نی نی خوبه؟ ترکه با خودش فکر میکنه: کی حوصله گریه بچه داره. بعد به صاحب خونه میگه: نه ممنون همینجا تو حال خوبه! صبح پا میشه بره دشتشویی یهو یه دختر جیگر میبینه میگه: شما دختر فلانی هستین، اسمتون چیه؟ دختره میگه: نی نی. اسم شما چیه؟ ترکه میگه: من خر من گاو من الاغ من نفهم...
                  --
                  Khosh hal mishy age
                  B
                  O
                  K
                  O
                  Shamet. Khosh hal shodi . Fekr kardy mikham
                  B
                  O
                  K
                  Horamet ! Khosh haltar bash chon mikham
                  B
                  O
                  K
                  O
                  N
                  A
                  M
                  E
                  T
                  To ghalbam
                  --
                  ترکه روي ريل راه اهن ميخوابه بهش ميگن چرا اينجا خوابيدي ؟ ميگه ميخواهم خود كشي كنم. ميگن بس ان نان بربري چيه دستت؟ ميگه بر فرض قطار نيامد من اينجا از گشنگي بميرم
                  --
                  اگه مي ليلي بشم تو مجنون ميشي؟
                  اگه من شيرين بشم تو فرهاد ميشي؟
                  اگه من ويس بشم تو رامين ميشي؟
                  اگه من حوا بشم تو آدم ميشي؟
                  نه ! تو عمرا آدم بشي !!!
                  --
                  براي شنيدن صداي كه دوستش ميداري همين لحظه هم بسيار دير است، افسوس خواهي خورد زماني را كه آن سوي سيم ها كسي بي احساس ميگويد:
                  برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر مقدور نمي باشد !!!!
                  --
                  بهترين لحظه لحظه ايست كه فكر كني فراموشت كردم، بعد 1 اس ام اس از صرف من بياد كه توش نوشته ميميرم برات
                  --
                  آخونده بالاي منبر :
                  آهاي خانومايي كه مانتو مياد تا بالا باسنتون
                  آهاي خانومايي كه شلوار مياد تا بالاي زانوتون
                  آي اونايي كه ماتيك ميزنيد به لباتون...
                  آدم ميميره براتون !!!
                  --
                  تنها چيزي كه مي تواند در اوج لذت از زندگي ، خواب را از چشمان آدميان بربايد فقط يك چيز است
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  جيش !!!
                  --
                  نبرد رستم و لر:
                  چنانت بكوبم به گرز گران كه ديگر نيايي به مازندران
                  پاسخ لره : چنان ايزنم بر سرت با بلوك كه ترتر بريني به گور بووت !!!
                  --
                  چيه ديگه نمي خواي بدي؟
                  توبه كردي؟ وقتي يه بار دادي ديگه نبايد جا بزني....
                  ديگه روزي حداقل يك بار رو بايد بدي
                  اين قانون اس ام اس بازيه !
                  --
                  مردن واسه زني كه عاشقشي خيلي آسون تر از زندگي با اونه !
                  --
                  يه نفر ختنه ميكرده ازش مي پرسن چي شد كه اين كاره شدي ؟
                  ميگه : قرار بود دوبلر بشم نمي دونم چي شد كه دولبر شدم !!!!
                  --
                  مردها 3 تا آرزو دارند
                  1.اونقدر كه مادرشون ميگه، خوش تيپ باشن
                  2.اونقدر كه بچه شون ميگه، پولدار باشن
                  3.اونقدر كه زنشون شك داره ، زن داشته باشن !
                  --
                  ميدوني چرا كانـدوم شفافه ؟
                  .
                  .
                  چون حالا كه اسـپرم ها به مقصد نميرسن لا اقل از مناظر لذت ببرن !!!!
                  --
                  به غضنفر ميگن چرا باســنت ايقدر بزرگه ؟
                  ميگه: خدا بيامرز مادرم به جاي اينكه پودر بچه بزنه پيكين پودر ميزد !!!!
                  --
                  ميدوني آمار دختر بازی در چه حيوني بيشتره؟
                  حلزون
                  چون هم ماشین داره هم خونه خالی !!!
                  --
                  گریه هامو تو ندیدی ... هر چی گفتم نشنیدی
                  من کدوم عهدو شکستم ... که تو SMS نمی دی؟
                  --
                  امروز سالروز در گذشت مخترع sms است. برای شادي روحش 3 تا اس ام اس بلند بفرست!
                  --
                  تو جیغ زدی ویغ زدی جادو بودی دود شدی بالا رفتی تار شدی پایین اومدی پود شدی پیر شدی گریه شدی جوون شدی خنده شدی خان شدی بنده شدی خروس سرکنده شدی میوه شدی هسته شدی امید شدی یاس شدی ستاره نحس شدی ... خلاصه آدم نشدی !

iran

Comment

• Rasputin
                    Senior Member
                    • Jan 2005
                    • 63906

اس ام اس و جوك امروز

سلام,خوبي؟ تو رو خدا مواظب خودت باش, چون احمدي نژاد گفته از هر كجا بتونيم گاز مي گيريم

**

حتي اگه خدا رو در رو ما رو به راه راست هدايت كنه, ما عوضي ميريم, چون سمت راست اون ميشه سمت چپ ما

**
                    بي خاصيت
                    .
                    .
                    .
                    نفهم
                    .
                    .
                    .
                    انگل
                    .
                    .
                    .
                    بدتركيب
                    .
                    .
                    .
                    سوسك
                    .
                    .
                    .
                    مثل اينكه بهت فحش ميدم لذت ميبري و صفا مي كني كه هي مياي پايين

**
                    ميدوني شباهت تو با باغچه چيه؟
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    اينه كه جفتتون كرم داريد

**

معني اين عبارت جبري چيست؟

(o/5 k3)
                    ----------------------
                    (k3)

.
                    .
                    .
                    .
                    .

پاسخ: كاسه اي زير نيم كاسه است

**
                    چند تا فحش غضنفري :
                    1- از جلو چشمام خفه شو
                    2- كثافته مرض
                    3- كسي با تو زر نزد
                    4- وقتي با من حرف ميزني دهنتو ببند
                    5- فكر كردي با خر طرفي؟ خودت با خر طرفي!!!

**

شترها چهار دستن:
                    1. شترهايي كه در خواب پنبه دانه مي بينن
                    2. شترهايي كه با بارشون گم مي شن
                    3. شترهايي كه در خونه ها مي خوابن
                    4. شترهايي كه اس ام اس مي خونن
                    تقديم به تنها شترپرنده ي قلبم

**

از دست زمانه تير بايد بخوري
                    دائم غم ناگزير بايد بخوري
                    صد مرتبه گفتم عاشقي كار تو نيست
                    بچه تو هنوز شير بايد بخوري

**
                    غضنفر داشت اظهار نظر مي*كرد: اين جلال آل احمد كه هي ازش تعريف مي*كنن، فقط يه كتاب خوب نوشته كه اسمش بوف كوره. يكي گفت: بوف كور كه مال صادق هدايته! تركه گفت: ديگه بدتر، يه كتاب خوب داره، اونم صادق هدايت براش نوشته

غضنفر مي ره عيادت يكي از دوستانش، وقتي مي خواد بره به اقوام دوستش كه اونجا بودن، ميگه: اين دفعه مثل دفعه قبل نكنيد، كه مريضتون مُرد و منو خبر نكرديدها

**

دو تا آباداني داشتن از كنار يك كوه رد مي شدن يكي به ديگري گفت: اون مورچه را مي بيني كه بالاي اون كوهه؟ اون يكي هم گفت: كدوم يكي را مي گي؟ اون يكي را گه چشمش بازه يا اون يكي كه چشاش بسته است؟

**

حالا كه مكه نميتوني بري اين اس ام اس رو باز كن دور موبايلت 7 دور بچرخ

**

**

غضنفر توي آتيش سوزي ميميره
                    پزشكان اعلام مي كنن %10 سوختگي ، %90 كوفتگي !!!
                    ميرن تحقيق مي كنن مي بينن دوستاش آتيشو با بيل خاموش كردن !!!

**
                    شنيدم تو 3 ساعت 3 كيلو لاغر كردي ، اي ناقلا ! دماغتو عمل كردي !؟
                    **

خواننده تو عروسي ميگه: خانوما، آقايون، دستا بالا، مي*خواهيم بريم بندر! طرف داد ميزنه: كجا؟ ما تا شام نخوريم هيچ*جا نميريم

**

**
                    تازگيا طلا شدي
                    گم شدي كيميا شدي
                    ديگه اس ام اس نمي زني
                    عين غريبه ها شدي

**

هر وقت تو زندگي به يه در بزرگ كه يه قفل بزرگ روش بود رسيدي ، نترس و نااميد نشو چون اگه قرار بود در باز نشه جاش يه ديوار مي گذاشتن

**
                    غضنفر همش دعا مي كرده بچه دار شه يه شب جبرئيل مياد تو خوابش ميگه عوض اينهمه دعا برو زن بگير

**

اولي: امان از دست اين زنها! زنم تمام دارائي ام را برداشت و رفت.
                    دومي: خوش به حالت! زن من تمام دارائي ام رو برداشت و نرفت!

**

در زندگي افرادي هستند كه مثل قطار شهربازي هستند
                    از بودن با اونا لذت مي بري ولي باهاشون به جايي نمي رسي

به پيرزنه ميگن ننه شوهرت بديم يا بفرستيمت مكه ؟
                    ميگه : ننه مكه كه فرار نمي كنه !

پنج تا داداش پولاشونو رو هم ميذارند تاكسي مي خرند بعد از چند وقت ورشكست مي شند اگه گفتي چرا ؟
                    اخه پنج تايي با هم مي رفتن مسافركشي

آغاز سال 2008 مبارك ، تاسوعا و عاشورا تسليت ، پيروزي انقلاب مبارك ، اربعين حسيني تسليت ، رحلت پيامبر و شهادت امام حسن و امام رضا تسليت ، روز ملي شدن صنعت نفت و عيد باستاني نوروز بر شما مبارك تا آخر سال خداحافظ (اس ام اسي از يك اصفهاني )

iran

Comment

• zeenee
                      Newbie
                      • Feb 2008
                      • 22

loool.. funny jokes
                      Aaaaaakhe Biii Tu Na Mitooonam

Comment

• Rasputin
                        Senior Member
                        • Jan 2005
                        • 63906

جوك و اس ام اس براي لبخندي كوتاه

مرغه به شوهرش ميگه: سركوچه بهم ميگن رونتو بخورم سينه تو بخورم,خروسه ميگه نگران نباش احمدي نژاد كاري كرده كه تُخمِت را هم نمي تونن بخورن

--------------------------------------------------------------------------------

غضنفر با دوستش داشتن با ماشين توي جاده ميرفتن كه يه گله گوسفند از جلوشون رد شد.
                        دوست غضنفر ازش پرسيد : اگه گفتي تعداد گوسفنداي اين گله چند تاست ؟
                        غضنفر بلا فاصله جواب داد : هفتصد و چهل و نه تا !
                        دوستش با تعجب از غضنفر پرسيد : اخه چطوري با اين سرعت تونستي اينهمه گوسفندو بشمري ؟
                        غضنفر جواب داد : خيلي راحت. چون پاهاشون رو شمردم و تقسيم بر چهار كردم !

--------------------------------------------------------------------------------

يه روز غضنفر ميره بانك تا چكش رو نقد كنه. بانكيه بهش ميگه چك سيباس؟ غضنفر جواب ميده نه! مال گردوهاي پارساله.

غضنفر مغازه ســـوتين فروشي زد بعد از مدت كمي
                        مغازش رو تعطيل كردند
                        روي شيشه مغازش زده بود : " با نصب رايگان!!!!

احمدي نژاد در سال 1392:
                        من شريف بزرگ شدم! من نه استاندار بودم، نه شهردار و نه رييس جمهور ... من اشتباهي بودم.

به احمدي نژاد گفتند تو كه اينقدر كرامات داري چرا ادعاي پيامبري نمي كني؟ براي اين كار كافيست چند روز در غار سر كني و بعد بگويي جبرئيل را ديده اي و پيامبر شده اي!

او هم رفت و در غار نشست ولي فردا با سرو كله ي خونين در بيمارستان بود. مشاورانش گفتند چه اتفاقي افتاده؟ جبرئيل را ديدي؟

گفت: نه نتوانستم ببينم چون با قطار آمد و رد شد!

سالروز تولد يگانه منجي عالم مستي، اختر تابناك عيــش و نوش و عشق وحال، محمد بن زكرياي رازي بر همه ي الــكل دوستان مبارك

غضنفر آشغال ميره تو چشمش ساعت 9 مياد دم در!

گله مي*كرد ز مجنون ليلي - كه شده رابطه*مان ايميلي
                        حيف از آن رابطه*ي انساني - كه چنين شد كه خودت مي*داني

عشق وقتي بشود دات*كامي - حاصلش نيست به جز ناكامي
                        نازنين خورده مگر گرگ تو را - برده يا دات*نت و دات*ارگ تو را

بهرت اي*ميل زدم پيشترك - جاي سابجكت نوشتم: به درك
                        به درك گر دل من غمگين است - به درك گر غم سنگين است

به درك رابطه گر خورده ترك - قطع آن هم به جهنم به درك
                        آنقدر دلخورم از اين ايميلم - كه به اين رابطه هم بي*ميلم

مرگ ليلي نت و مت را ول كن - همه را جاي OK كنسل كن
                        OFF كن كامپيوتر را جانم - يار من باشد و ببين من ON ام

اگرت حرفي و پيغامي هست - روي كاغذ بنويس با دست
                        نامه يك حالت ديگر دارد - خط تو لطف مكرر دارد

خسته از Font و ز Format شده*ام - دلخور از گردالي @ (ات) شده*ام

كرد ريپلاي به ليلي مجنون - كه دلم هست از اين سابجكت خون
                        باشه فردا تلفن خواهم كرد - هر چه گفتي كه بكن خواهم كرد

زودتر پيش تو خواهم آمد - هي مرتب به تو سر خواهم زد
                        راست گفتي تو عزيزم ليلي - ديگر از من نرسد ايميلي

نامه*اي پست نمودم بهرت - به اميدي كه سرآيد قهرت...

مردي مي*خواست زنش را طلاق دهد. دوستش علت را جويا شد و او گفت: اين زن از روز اول هميشه مي خواست من را عوض كند. مرا وادار كرد سيگار و مشروب را ترك كنم. لباس بهتر بپوشم، قماربازي نكنم، در سهام سرمايه*گذاري كنم و حتي مرا عادت داده كه به موسيقي كلاسيك گوش كنم و لذت ببرم! دوستش گفت: اين ها كه مي*گويي كه چيز بدي نيست! مرد گفت: ولي حالا حس مي*كنم كه ديگر اين زن در شان من نيست

از احمدي نژاد مي پرسن شما كه خيلي چيزها بلدين، بگو نخست وزير به انگليسي چي مي شه؟
                        مي گه :First And Under !!!

به جاي "اولا د" بگوييد:تسلي دل و آزار جان
                        به جاي "پرايد"بگوييد :ژيان تحت ويندوز

به جاي"توالت" بگوييد:زور خانه انفرادي
                        به جاي"خواب" بگوييد:عيش بي نوايان

به جاي "دكمه" بگوييد:بستني
                        به جاي"دماغ" بگوييد:نفس كش

به جاي"ديسكت" بگوييد:عشق تو جيبي
                        به جاي"سزارين" بگوييد:فني زاده

به جاي"سيم خاردار" بگوييد:ديوار تابستاني

غضنفر تصميم گرفت كه برادركوچكترش رو داماد كنه ورفت پيش ملاي محله تا قرار اجراي مراسم عقد رو بذاره
                        ملا ازش پرسيد كه : چه وقتي را براي مراسم عقد كنان در نظر گرفته اي ؟
                        غضنفر پاسخ داد : هفته اينده. ملا هم گفت : ( بسلامتي)
                        غضنفر هم بي اختيار و روي عادت پاسخ داد : ( نوش جان ! )

نيروي انتظامي مي*ريزه خونه غضنفر، اون هم با منقل مي*پره تو استخر. ميگه از اينجا به بعدش ديگه به شما ربطي نداره به نيروي دريايي مربوط ميشه.

يه گنجشكه با موتور تصادف ميكنه از هوش ميره ،وقتي به هوش مياد ميبينه تو قفسه ،تو سرش ميكوبه ميگه واي ي ي بيچاره شدم ، موتوريه رو كشتم حالا به جرم قتل محاكمه مي شم!

يه خسيس تو خواب ميبينه به فقير 1000 تومان داده وقتي بلند ميشه ميگه ، عجب كابوسي بود!

غضنفر دوست دخترشو ميبره تو يه كوچه خلوت و بهش ميگه بيا كار بد بكنيم.دختره هم كه دل تو دلش نبوده با ناز ميگه:مثلا چيكار؟غضنفر ميگه بيا زنگ بزنيم و فرار كنيم

تحقيقات نشون داده اصفهانيها فقط در 22 روز سال رشد مي كنند: دهه اول محرم + 12روز اول عيد

غضنفر ميره دزدي ، صاحب خونه پا ميشه ميگه كيه اونجا؟ غضنفر ميگه گربه است : بععععععععععععععععع

غضنفر نفس زنان از حجله مياد بيرون ميگه : اي واي پرده كه نبود برزنت بود ! نيم ساعت بعد عروس مياد بيرون ميگه : خاك بر سر نزاشت گنمو در بيارم !

اصغر پشت وانتش مي نويسه : رسواي عالم مادر ... به دنبالت ميگردم پدر .

جارو برقي با اين كه مي دونه زباله راه نفسشو مي بنده بازم هورتش ميكشه .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        جارو برقيتم آشغال !

مي دوني فرق بيل آهني با چوبي چيه ؟
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        نمي دوني ؟
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        .
                        عيبي نداره از يه افغاني ديگه مي پرسم

من همين الان بالاي يه برج 30 طبقه ايستاده ام .با كسي هم شوخي ندارم ..جديه جدي

اگه بدونم دوستم نداري همين الان ..از اين بالا ...خودمو

با آسانسور مي رسونم طبقه پايين

اگه شبا خوابت نمي بره
                        اگه يه چيزي هست كه مدام سكوت شبانه تو به هم مي ريزه
                        اگه يه كسي مدام تو گوشت نجوا مي كنه
                        اگه كلافه ميشي از اين همه نجوا و بي خوابي هاي شبونه
                        خوب ميدوني مشكل چيه؟؟
                        :::::::
                        باز پنجره رو واز گذاشتي ..پشه اومده تو اتاق

معلم: به شخصي كه با وجود عدم علاقه حاضرين، به حرف زدنش ادامه ميده چي ميگن؟
                        شاگرد: بهش ميگن معلم

غضنفر ميخواسته بخوابه دوتا جا ميندازه، ميگن چرا دوتا جا انداختي، ميگه آخه دو شبه كه نخوابيدم

خزر براي روسيه، پول نفت براي لبنان، پول گاز به نفع هند، حساب ذخيره ارزي 0 ،تورم 40 % و بالا ترين نرخ توررم در خاور ميانه، و ديگر هيچ!!!!

به به،به به ...محمود شصت چي

iran

Comment

• Rasputin
                          Senior Member
                          • Jan 2005
                          • 63906

ميدوني سردره مطب جراحي پلاستيك چي نوشته؟ نوشته شده لولو تحويل ميگيريم هلو تحويل ميدهيم.

يكي به رفيقش مي گه: شنيدم تو ظرف شستن به زنت كمك مي كني؟ زن ذليل!

اون يكي مي گه خب مگه چيه. اونم تو رخت شستن به من كمك مي كنه.

يه روز غضنفر عصباني ميشه به شكمش ميگه: چقدر من كار كنم تو بخوري؟
                          شكمش جواب ميده ميخواي من كار كنم تو بخوري.

خبرنگارخارجي مياد تهران ميره مسجد ميبينه همه صف ايستادن واسه غذا، ميگه مگه اينجا نماز نميخونن؟
                          ميگن نماز ميخواي برو دانشگاه تهران!
                          ميگه پس دانشجوها كجان؟ ميگن اگه منظورت روشنفكرا و دانشمنداس برو زندان اوين.
                          ميگه مگه دزدا رو نميبرن زندان؟
                          ميگن زكي، پس مملكت رو كي اداره كنه؟

آخونده توي اتوبوس كنار راننده ميشينه شوخيش گل ميكنه به راننده ميگه شما راننده ها كه هميشه تو جاده هستيد از كجا ميدونيد كه بچه هاتون از خودتونن؟ رانندهه ميگه 2 سال صبر ميكنيم اگه شبيه خودمون شد كه هيچي وگرنه ميفرستيمشون حوزه علميه.

به خاطر فيلم ضد ايراني سيصد، عدد 300 از رياضي ايران برداشته شد و به اين شكل درآمد: 299 ـ گل محمدي ـ 301

غضنفر تو جاده داشته رانندگي ميكرده، يهو ميبينه يه كاميون داره از روبروش مياد، ميزنه رو ترمز ميبينه ترمزش نميگيره. رفيقشو صدا ميكنه ميگه: اصغر اصغر پاشو تصادفو ببين.

غضنفر ميره ساندويچي ميگه: يه نون اضافه با يه نون اضافه بدين!

غضنفر منچ بازي ميكنه ماره نيشش ميزنه

نونوا به غضنفر ميگه بگو كسي پشت سرت واينسه كه نون نيست. غضنفر هركي مياد ميگه برو جلوي من وايسا كه پشت سرم نون نيست!!

3 نفر ميميرن . خدا گفت اولي بره بهشت . دومي بره جهنم . سومي بره طويله !!!
                          پرسيدن چرا ؟
                          خدا گفت :اولي زن داشت دنيا براش جهنم بود . دومي مجرد بود ، دنيا براش بهشت بود . سومي زنش مرد ولي خاك بر سر بعدش رفت يه زن ديگه گرفت !!!

اگه خسته اي: به من تكيه كن
                          اگه تنهايي: بيا پيشم
                          اگه بي پناهي: پناهتم
                          اگه پول مي خواي : مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد !

iran

Comment

• Rasputin
                            Senior Member
                            • Jan 2005
                            • 63906

غضنفر ميره ختم ازش مي پرسن شما؟
                            ميگه من ساير بستگانم !

ميدوني بازيافت زباله يعني چي؟ يعني به احمدي نژاد براي بار دوم راي بدي

الاغه ميره جنگل داد مي زنه : من شير مي خورم ، پلنگ مي خورم ، ببر مي خورم . يهو شيره يه نعره مي كشه . الاغه ميگه البته خيلي وقتها هم گ... زيادي مي خورم

يه مرده با يك پليس زن ازدواج مي كنه ، شب اول 7 بار جريمه ميشه
                            1.سرعت زياد
                            2.عدم استفاده از كلاه ايمني
                            3.تخريب عوارضي
                            4.عبور از چراغ قرمز
                            5.ورود به عبور ممنوع
                            6.نصب وسايل اضافه در زير خودرو !
                            7.عدم توجه به فرياد هاي پليس !

غضنفر داشته تعريف مي كرده ميگه : سال 49 با دو نفر دعوام شد . ! البته دقت داشته باشيد سال 49 ، 2 نفر خيلي زياد بود ها !

به قزوينيه ميگن انسان رو تعريف كن
                            ميگه: انسان جسمي است زائد كه فضاي اطراف ك..ن را اشغال كرده !

تركه و رشتيه ميرن جهنم . رشيته مي پرسه چه جوري مردي؟ تركه ميگه از سرما تو چي ؟
                            ميگه من از تعجب ! رفتم خونه ديدم زنم خوابيده همه جا رو گشتم ، توي اتاق ، زير تخت ، توي انباري ، توي كمد ، خلاصه ديدم هيچ كس نيست از تعجب سكته كردم
                            تركه گفت : خاك بر سرت اگه توي فريزر رو مي گشتي نه من مي مردم نه تو !

رشتيه داشته فيلم سكسي ميديده و ذكر مي گفته . بهش مي گن چرا ذكر ميگي ؟ ميگه : آخه زنم اولين باره رفته جلو دوربين دعا مي كنم خراب نكنه .

به علت تورم فزاينده ي امسال ، نام امسال به " فشار ملي و تحمل اجباري " تغيير كرد !

رشتي با احساس از زنش ميپرسه شب عروسيمون يادت مياد زن:آره, چقدر جات خالي بود

دير كردن بهتر از هرگز نكردن است
                            پليس راه قزوين !

به لره ميگن چندتا تن ماهي نام ببر، ميگه: تن شيلانه، تن جنوب، تن سيكارو، تن چابهار، تن پير، تن پيغمبر، *تن هر كي دوست داري دست از سر ما بردار!

از غضنفر مي پرسن دوست داري چه جوري بميري؟ مي گه مثل پدربزرگم در خواب و آرامش. نه مثل مسافرهاي اتوبوسش در ترس و وحشت!

غضنفر ميره بنگاه معاملات ملكي. بهش ميگن ما يه خونه داريم كنار راه آهنه سر و صداش زياده ولي بعد از يه هفته عادت ميكنه.
                            ميگه ايرادي نداره! اين يه هفته رو ميرم خونه ي داداشم!!

حافظ و دختر لر: گفتم غم تو دارم / گفتا سي چه برارم / گفتم كه مال من شو / گفتا بوات درارم / گفتم ز مهر ورزان رسم وفا بياموز / گفتا بالنك كاله چشيات درميارم

به رفسنجاني مي گن كجايي؟ پيدات نيست؟ ميگه دارم بكوب برا رهبري درس مي خونم!

3 خصوصيت پسر ايراني
                            1.چشمك جز تيك عصبيشه
                            2.هفته اي يك بار شكست عشقي مي خوره
                            3.دوست داره طرف مال خودش باشه ، خودش مال همه !!!

نغمه ي كودكان رشت:
                            باز مامان با افاده ، صبح زود آمد به خانه
                            شب نبوده پيش بابا ...

كودكي 10 ساله بودم ،
                            مامانم من را فرستاد توي جنگل هاي گيلان
                            دنبال مرغانه بودم
                            چون كه برگشتم ز جنگل ، چند عمو در خانه ديدم !!

موبايلتو چيكار كردي هر چي زنگ مي زنم ميگه گوسفند مورد نظر با گله مي باشد

بچه اصفهانيه مي پرسن وقتي مي ري سر يخچال چي مي خوري؟ مي گه: كتك

در 3 جا حرف هارو نبايد باور كرد
                            1.حرف هاي پاي منقل رو
                            2.حرف هاي پاي منبر رو
                            3. حرف هاي توي بغل رو

پندي از يك داغ ديده: هرگز به علامت آبي و قرمز روي شير توالت اعتماد نكن!

سلام, خوبي؟ ببخشيد بي موقع مزاحم شدم يه سوال فني داشتم, به نظر شما كمك فنر ماشين بيگلي بيگلي چي بود كه گوريل انگوري روش مينشست؟

به من بي اس ام اس كمك كنيد ، الهي خير از گوشيت ببيني ، اجرت با مخابرات

انجير رو به غضنفر نشون مي دن ، مي گن اين چيه ؟ مي گه آلو بوده چلوندن ، تو زعفرون خوابوندن ، بهش كنجد مالوندن ، تهش يه چوب چپوندن ، تازه شده گلابي!!!

مي گن وقتي يه خوشگل به آسمون نگاه مي كنه، ستاره ها براش چشمك مي زنن و لذت مي برن! يه وقت تو به آسمون نگاه نكني گند بزني به حالشون!

يه ضرب المثل چيني مي گه: اگه از دوران مجردي لذت نمي بري، ازدواج كن! اون وقت حتما از فكر كردن به دوران مجرديت لذت مي بري!

!غضنفر ميره مكه ميخواست گوسفند قرباني كنه ، چاقو پيدا نميكنه گوسفند رو خفه ميكنه

دانشمندان با استفاده از سلول هاي بنيادي "بيضه" توانستند سياست هاي اقتصادي دولت را شبيه سازي كنند! !

مي دوني چرا زنها بيشتر از مردها عمر مي كنند؟ . . . چون زن ندارن!

اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند

آخرين خبر از تيم ملي: كريم باقري به عنوان مترجم علي دايي انتخاب شد

غضنفر مي ره امتحان گواهي نامه بده چند بار رد ميشه بعد تو راه پليس جلوش رو مي گيره مي گه گواهي نامه . غضنفر هم ميگه دادين كه مي خواين؟

ماشين پيكاني با شماره پلاك تهران ص از چراغ قرمز ردمي شه , پليس كه غضنفر بوده آژير كشان دنبالش مي افته و پشت سرهم داد مي زد : تهران صلي الله عليه و آله بزن كنار

مشترك گرامي:مثانه ي شما پر شده است لطفا هر چه سريعتر نسبت به تخليه ي آن اقدام نماييد. ( سازمان كنترل نا محسوس شب ادراري )

مداح: چراغ ها رو خاموش كنين ببرمتون كربلا, چراغ ها رو كه روشن ميكنن ميبينه همه ساك به دست وايستادن, ميگه شما تركين؟ ميگن نه, ما لريم, تركا تو اتوبوسن

لره از كنار جن رد ميشه...جن ميگه بسم الله اين ديگه كي بود

زندگي بدون عشق يعني شلوار كردي بدون كش

اگه ميدونستي دستاي يخ من چقدر محتاج دستاي تو هست هيچ موقع اونا رو تو دماغت نميكردي بيشعور

به دليل زياد بودن دختران دم بخت گره زدن سيزه تا ۲۰ فروردين تمديد شد

غضنفر زنگ ميزنه به دوستش، آهسته ميگه: من الان توي جلسه ام. بعدا باهات تماس ميگيرم!!

اين جمله رو به فارسي ترجمه كن

with carpet rice with fish what

.
                            .
                            .
                            .
                            .
                            جواب: باقالي پلو با ماهيچه

iran

Comment

• Rasputin
                              Senior Member
                              • Jan 2005
                              • 63906

گفت فرق رويا با آرزو چيست ؟ گفتم آرزو يک حقيقت نزديک است ولي رويا يک آرزوي شيرين دست نيافتني . گفت من رويا هستم يا آرزو؟ گفتم روياي که به حقيقت پيوستن آن يک آرزوي شيرين است

اس ام اس****اف******جوک*****مسیج

يه ضرب المثل با حال دریایی ميگه: رسيدي خونه بزن تو گوش زنت!!! تو نميدوني واسه چي زدي...اما اون ميدونه چرا خورده

مي دوني ادما بين الف تا ي قرار دارند . بعضي ها مثل "ب" برات مي ميرند،مثل "د" دوستت دارند، مثل "ع" عاشقت مي شوند، مثل "م" منتظر مي مونند، تا يک روز مثل "ي" يارت بشن

سکوت دردناک است اما در سکوت است که همه چيز شکل ميگيرد و در زندگي ما لحظه هايي هست که تنها کار ما بايد انتظار کشيدن باشد.

تو مراسم ختم یه بنده خدایی می گن : مرحوم وصيت کرده ، سياه نپوشين . يکي داد ميزنه : مرحوم گه خورده ، ما به احترامش مي پوشيم

یارو مي ره امتحان گواهي نامه بده چند بار رد ميشه بعد تو راه پليس جلوش رو مي گيره مي گه گواهي نامه یارو مي گه دادين كه مي خواين؟

اگه عشق نباشه مولکول*هاي اکسيژن و هيدرژن نمي*تونن اينقدر محکم همديگر رو فشار بدن که اشک جفتشون در بياد!!

اگه با ديدن من غم تو دلت جون ميگيره ميميرم كه تا ابد قلب تو آروم بگيره

زندگي مثل يه پل قديميه! به اين فکر نکن که اگه تنها ازش بگذري ديرتر خراب ميشه به اين فکر کن که اگه افتادي يکي باشه که دستتو بگيره

هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني است که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره

عشق يعني شب نخفتن تا سحر عشق يعني سجده ها با چشم تر عشق يعني سر به دار اويختن عشق يعني اشک حسرت ريختن عشق يعني در جهان رسوا شدن عشق يعني مست و بي پروا شدن عشق يعني سوختن يا ساختن عشق يعني زندگي را باختن

زدوستان دو رنگم عجيب دل تنگ است..... فداي همت آن دشمني كه يكرنگ است

عشق يه سمه شيرينه ... بدون نسخه ي کسي که دوسش داري مصرفش نکن . از از دسترس بچه ها دور نگهش دار...و در محل تاريک ازش مواظبت کن

یارو ميره عروسي مي بينه رو سر عروس پنج هزاري و تراول مي ريزن ، واسه اين كه كم نياره عابر بانكشو در مياره مي كشه وسط سينه ي عروس

وقتي قلبت شکست خورده هاشو يه گوشه نگه دار درسته که هيچ وقت مثل اولش نمي شه اما شايد بتوني تکه هاي گم شده ي يه قلب ديگه باشي . . .

آنقدر اسم تو را زمزمه کردم که لبم سوخت اما نام تو را توبه نکردم جگرم سوخت

وقتي که رفتي هم روحم سوخت هم جيگرم . با رفتنت دوگانه سوزم کردي

پيچ جاده ، آخر راه نيست مگر اينکه تو نپيچي!

بهترين نوع پاسخ به هر سوال? پاسخي است که مثل ميني ژوپ باشد!!! آنقدر بلند که همه مطلب را بپوشاند! و آنقدر کوتاه که جذابيت موضوع حفظ شود

اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند

خدا جون وقتي منو نقاشي مي کردي زيبا نقاشي کردي ؛ ممنون سالم نقاشيم کردي ؛ ممنون ولي آخه چرا خدا جون تنها نقاشيم کردي؟

با غیرت به زنش ميگه: خانم جان دوست داشتي مرد بودي؟ زنه ميگه: نه، دوست داشتم تومرد بودي

یارو نذر كرده بود كه هزارتا صلوات بفرسه ميره دم ورزشگاه آزادي مي گه جميعن صلوات

یارو رو آدمخورا ميگيرندش، رئيس شون ميگه: اين رو پوستش رو بکنيد تا ازش قايق درست کنيم.یارو چاقو را بر ميداره و چند بار فرو ميکنه توي شکمش. ازش ميپرسن چرا همچين کردي؟ ميگه: قايقتون رو سوراخ کردم!!!

روي قبرم بنويسيد مسافر بوده است بنويسيد كه يك مرغ مهاجر بوده است . بنويسيد زمين كوچه ي سرگردانيست او در اين معبر پرحادثه عابر بوده است صفت شاعر اگر همدلي و همدرديست در رثايم بنويسد كه شاعر بوده است بنويسيد اگر شعري ازاومانده بجاي مردي از طايفه ي شعر معاصر بوده است . مدح گويي و ثنا خواني اگر دين داريست بنويسيد در اين مرحله كافر بوده است . غزل حجرت من را همه جا بنويسيد روي قبرم بنويسيدمهاجر بوده است

کنار آشنايي تو آشيانه مي کنم فضاي آشيانه را پر از ترانه مي کنم کسي سوال مي کند براي چه زنده اي؟ ومن براي زندگي تو را بهانه مي کنم

آدما فکر مي کنن شاعرا خيلي غم دارن کاشکي فقط اين بود اونا خيلي کسا رو کم دارن عاشق کسي ميشن که عاشقاش فراوونه بين انتخاب عشقش عمريه که حيرونه

به اندازه قليون دوست دارم اگه گفتي چرا؟ ق?>براي قشنگيت ل?>براي لبخندت ي?>براي يكي بودنت و?>براي وفايت ن?>براي نگاهت

مي دوني چرا زنها بيشتر از مردها عمر مي کنند؟ . . . چون زن ندارن!

سوال کنکور 87 آرامگاه سعدي کجاست !؟ 1- خونشون!؟ 2- خونمون !؟ 3- تو حياط !؟ 4- اتاق تمساح ها

نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجه ميديءتوي اين قلعه ي سنگي

iran

Comment

• Rasputin
                                Senior Member
                                • Jan 2005
                                • 63906

می گن یه بنده خدایی همش دعا مي كرده با امام ها محشور بشه، مي ميره پسرش خوابشو مي بينه، ميگه جات خوبه؟ ميگه نه بابا پدرم در اومده صبح بايد پانسمان سر علي رو عوض كنم و به حسين آب بدم، پوشك علي اصغرو عوض كنم، رقيه رو از مهدكودك بيارم، براي زين العابدين سوپ درست كنم، به كفتر هاي رضا دون بدم، برم زندون ملاقات حسن عسگري، شب ها هم خسته و كوفته دنبال مهدي بگردم

iran

Comment

Working...